ΝΙΑ ΟΥ

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to ΝΙΑ ΟΥ

  1. Ο/Η koreas λέει:

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ#1
    Μεγάλες φοροελαφρύνσεις θα δουν οι επιχειρηματίες του Αγιου Ευστράτιου. Εκατοντάδες βιοτεχνίες και βιομηχανίες με έδρα το αγαπητό νησί δε θα πληρώσουν φέτος ΕΝΦΙΑ για τις εγκαταστάσεις τους και τις αποθήκες τους.

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ#2
    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ερντογάν είχε χθες η μαντάμ μέρκελ. μετά την επιτυχία του στην πώληση γαλλικών όπλων στην ελλάδα, του ζήτησε να κάνει νέες έρευνες τον Οκτώβριο αυτή τη φορά για να αγοραστούν και γερμανικά όπλα. Ο ταγίπ ζήτησε πίστωση χρόνου να ετοιμάσουν οι επιτελείς τα σενάρια και να βρεθούν και οι τούρκοι κομπάρσοι.

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ#3
    Σπάνια συμπτώματα του covid-19 σε δεκάδες αδιόριστους φιλελεύθερους. θα ακολουθήσει ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο ανάπτυξης.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αν αντιστοιχίσεις το “φάντασμα” του κορονοϊού με το φάντασμα του Ερντογάν και τη “λύση” του-των εμβολίων με την “λύση” των “αναγκαίων” εξοπλιστικών,τότε άνετα μπαινεις σε μια μπανιέρα δισεκατομυρίων. για ποιο λογο να αγοράζεις εκατομμυρια δοσεις εμβολιων τα οποια “κυνηγανε” εναν ιο με χιλες μεταλλάξεις αρα πεταμενα λεφτα; Για ποιο λογο να ξοδεψεις ενα δεκαρικο δισ-στην αρχη,το ποσο θα ανεβει φυσικά- οταν την ιδια ωρα ζητας να κατσεις στο τραπεζι με την Τουρκια να τα βρεις; Τζίρος να γίνεται.

    Ο μαλάκας εδώ,-εκτελώντας εντολές φυσικά,διατί μονος του δεν μπορεί να φτιάξει ούτε αλευρόκολλα , όπως θα έλεγε και ο Σταυρίδης-διέλυσε την οικονομία,αυτην τελος πάντων που υπήρχε,μονο και μόνο για να “ξαναφτιαχτεί”.Δηλαδη να ξαναχοντροκονομισουν κάποιοι οι οποίοι απλά εχασαν αρκετα στα χρονια των μνημονίων. Διέλυσε το σύμπαν. Με το αζημειωτο προφανώς, γιατί η σαγράδα φαμίλια δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ δωρεάν.

    Με το πρόσχημα ότι σώζει το λαό από πανδημία,ενω απλά πεθαίνουν όσοι ηταν υπολογισμένο να πεθάνουν λογω βεβαρυμενης υγείας. Ανθρωποι δηλαδή που ειναι σε τελικά σταδια βαρέων νόσσων σε ανεπίστρεπτο στάδιο με ανυπαρκτο ανοσοποιητικό συστημα και κινδυνευουν κάλλιστα να πεθάνουν απο μισάνοιχτη πορτα ψυγείου ή από κρύωμα.

    Ακομα και στα 4χρονα εβαλε μάσκα. Ο βλαξ. Τους εχοντες σχεδον ανοσία και τους μη υπερμεταδότες σε τρίτους.(λογια δικά τους. Των 5-6 λοιμοξιολόγων που εχει κοντά και που επίσης χοντροκονομάνε και αυτοί,καταπατώντας όρκους) Στα παιδιά ρε μαλάκα;
    Οι δημοσιογράφοι ΓΙΑΤΙ δεν φοράνε μάσκα στα στούντιο; Δεν ειναι σε κλειστούς χωρους; Δεν ειναι 15 νομματάιοι μαζι με τα συνεργεία τους καμεραμαν κλπ. Ολοι οι υπόλοιποι εκει μέσα γιατί φοράνε και οι Κοσιώνες, οι Παπαδάκιδες και οι Ευαγγελάτοι είναι αμάσκωτοι; Εχουν κάποιο προνόμιο; Τρομάζουν περισσότερο με το πρόσωπο ακάλυπτο; Εχουν αναπτύξει ειδικο ανοσοποιητικό,λόγω του “εικοσάρικου” που έπεσε και του επόμενου που έρχεται; Ρεμπεσκέδες. Ουτε στο Δελφινάριο τέτοια κακοπαιξιά. Γελοίοι.

    Στο πιο ισχυρό και παράλληλα στο πιο ακίνδυνο για υπερμετάδοση μέρος του πλυθησμού στα μικρά παιδιά φοράς μάσκα 6-7 ωρες την ημερα, σπέρνεις το φόβο,αποκοπτωντας το πρόσωπο κατα την διάρκεια της εκπαίδευσης ενω ειναι πασίγνωστο ότι ειναι ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΣΟ διαδραστικής μετάδοσης πληροφοριών,κατανοησης προθεσεων και διαμοιρασμού συναισθημάτων οσο αφορά στη “γλώσσα του προσώπου” ειδικά σε χωρους όπου η πληροφορία, η έκφραση η φυσική και οπτική επάφη έχουν τον κυριο λογο.;

    Γελοίο υποκείμενο. Μαλάκα με χερούλια. Που “ακούς τους ειδικούς” και “σεβεσαι εισηγήσεις”. ΠΟΙΩΝ; Πέντε πληρωμένων; Αν προτείνουν κράνος θα το φορέσεις; Δεν πιστευω να εχεις κανένα κολλητο που να φτιάχνει και σκάφανδρα,γιατί μας βλέπω όλους να κυκλοφορούμε έξω σα Καλύμνιοι σφουγγαράδες.
    ——————-

    Αν δεν υπήρχε ο “φασαριόζος” Ερντογάν θα έπρεπε να τον εφευρουν.Απαντες. Ρωσσια θες. ΗΠΑ θες. Ισραηλ θες. Αραβικές χωρες θες. Δες πόσους βολεψε ο μπαγάσας. Ιδίως Γαλλια όπου ο Μακρον την είδε Ντε Γκολ,ενώ προέρχεται από τραπεζικά καταγώγια.

    Τέλος πάντων. Αντε να καθησουν στο τραπέζι ο Μπρίλης και ο ταβερνιάρης να δουμε τι θα απογίνουμε. Αντε να βρεθεί και το τα εμβόλια για μια γριπη που-όπως όλες – θα μεταλλαχθεί στα επόμενα χρονια και άρα θα ειναι προστασία χωρις αντικρυσμα. Για γέλια μιλάμε. Και για κλάματα φυσικά. Αλλά κυρίως για γέλια. Αφού η “πολυ σοβαρή υπόθεση που λέγεται ζωή”,δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μάτσο αληθινά ανέκδοτα.

    Και τέλος να θυμηθούμε μια ρήση του Μπέρτραντ Ρασελ: Ενα από πρώτα σημάδια επέρχομενου ισχυρού νευρικου κλονισμού,είναι το να έχει πιστέψει κάποιος πως η δουλειά που κάνει είναι πολύ πολύ πολύ σοβαρή!

  3. Ο/Η koreas λέει:

    Φίλε μου καλέ για ποιά ζωή,για ποιά σοβαρότητα μιλάμε. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε θεός, Ούτε μετά θάνατον ζωή…..Υπάρχουν μόνο ηλεκτρόνια, ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ οι οποίες όταν σε “γουστάρουν” σε αφήνουν και περιφέρεσαι δεξιά αριστερά έτσι χωρίς σκοπό χωρίς στόχους, όταν δε σε “γουστάρουν” σε τελειώνουν στο πι και φι…

  4. Ο/Η koreas λέει:

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΚΛΩΝΑΣ
    Αναλυτικά οι περιοχές που θα γίνει Lock down για τον κυκλώνα. Υποχρεωτικές οι μπάλες μολύβι από όλους για να μη μας πάρει ο αέρας.

    Με αντικυκλώνα απαντάει το τουρκικό υπουργείο άμυνας.

    Έπεσε σε κυκλώνα το Σαρλ Ντε Γκολ, θα αργήσει το αεροπλανοφόρο λίγο επειδή κουνάει λένε οι Γάλλοι.

    Να μην αγκαλιάζουν τους βουλευτές που τυς διορίζουν ζητούν από τους πολίτες οι γιατροί.Για να περιοριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας αρκεί ένα βιωματικό post αντί για μια μεγάλη αγκαλιά.