ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

Επίσημη πρεμιέρα σήμερα και φυσικά από την δεύτερη αγωνιστική. Στην Ελλάδα είμαστε, που πλέον κουμάντο κάνει ο κόβιντ και την ανεργία την καθορίζουν οι επιδημιολογοι. Εμείς στο Αγρίνιο, με κάποιο γνωστό καψονάκι αλλά με στόχο τη νίκη μπας και μαζευτούν τίποτα γκρίνιες εν όψει της Πέμπτης. Φυσικά χωρίς ιδιαίτερες επιλογές αφού όταν κοιτάς το κέντρο της ΑΕΚ, είναι σαν να βλέπεις λαοθάλασσα στην Σαχάρα. Οπότε τα πειράματα ξεκινούν αμέσως.

Η ομάδα κατέβηκε με 3-5-2 ( ! ), με έξι αμυντικούς συνολικά, και με οργανωτή του παιχνιδιού τον Βασιλαντωνόπουλο. Ίσως και τον Λιβάγια αν έχεις κι άλλη φαντασία. Όμως έτσι κατέβηκε κι ο Χάβος και το πρώτο μέρος ήταν ένα κράμα τουρλουμπουκιού, μπουλουκιού και ξυλικιού. Δεν παίχτηκε τίποτα και δεν μπορώ να θυμηθώ τελική φάση εκατέρωθεν. Η ΑΕΚ ήταν αδύνατον να αναπτυχθεί με όλους αυτούς τους αμυντικούς και χωρίς κανένα οργανωτικό χαφ, ενώ όταν το Αγρίνιο πήγε να παίξει κάπως σωστά, η ομάδα μας που θεωρητικά είχε τον έλεγχο, χρεώθηκε με τέσσερις κίτρινες κάρτες. Είπαμε ξυλίκι και το παίξαμε σωστά.

Ήταν μια κακοποιήση του ποδοσφαίρου από μεριάς μας, που είχε όνομα και ευθύνες. Λεγόταν Μελισσανίδης, που αρνείται να καταλάβει οτι όπως μια εταιρεία διοικείται από ειδικούς, έτσι και μια ποδοσφαιρική ομάδα, οργανώνεται από χαφ. Φυσικά φάνηκε οτι ο Μάνταλος είναι απαραίτητος και πλέον κι αυτός ο Ουκρανός της Λέτσε. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος υπεύθυνος πλέον, ούτε και μπορούμε να ζητήσουμε ευθύνες από τους αθλητές που παίξανε ή που δεν παίξανε λόγω Ευρώπης. Και δεν μπορεί να γίνει καμία περαιτέρω κριτική αφού ο χώρος αυτός είναι ποδοσφαιρικός και μπορεί να κρίνει το άθλημα αν παίζεται. Αν δεν παίζεται, τι να κρίνει;

Στο δεύτερο μέρος το καψονάκι υποχρεωτικά έλαβε τέλος. Λογικά θα έλεγα, είτε το δεις απο πλευράς αγωνιστικής, είτε το πιάσεις από το ποιός ελέγχει τα αποδυτήρια. Ο Καρέρα έβαλε τον έναν επιτελικό χαφ που διαθέτουμε – για τον Μάνταλο μιλάω – και τακτοποίησε την ομάδα σε 4-3-3, βγάζοντας έξω κάποιον Τυνήσιο. Η ταυτόχρονη οπισθοχώρηση του αντιπάλου, έφερε ένα σωστό θέαμα, έναν καλύτερο ρυθμό, κι ένα πιο ευχάριστο ποδοσφαιρικό διάστημα για εμάς.

Η ομάδα επιτέθηκε ορθολογικά αλλά ό,τι και να λέμε, έχουμε σημείο αναφοράς. Τα πάντα τα έκανε ο Μάνταλος. Είτε από τον άξονα, είτε από το πλάι, είτε με ασίστ, είτε και με ένα δικό του δεύτερο γκολ. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας, αυτός που άλλαξε την εικόνα του αγώνα και της ομάδας μας, και πλέον πρέπει να πείσθηκε και ο τελευταίος αμφισβητίας, οτι είναι απαραίτητος όταν αντιμετωπίζουμε ακίνδυνους αντιπάλους και υποψήφιους για υποβιβασμό. Για πιο ισχυρούς αντιπάλους, τον είδατε κάποιοι στον τελικό του κυπέλου.

Η ΑΕΚ λοιπόν προηγήθηκε με τον Λιβάγια, σε κόρνερ που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μάνταλος. Που όπως είπα, τα έκανε όλα. Εκτός από ένα : Το να αποκρούσει το πέναλτυ που κέρδισε ο αντίπαλος. Αυτό το εξουδετέρωσε ο Τσιντώτας – που φυσικά ήταν ο mvp του αγώνα – αλλά και ο Ζαχαριάδης, που στην επιστροφή της μπάλας, δεν είδε έμμεσο. Ας μην έχουμε λοιπόν παράπονο για τις 6 κάρτες που χρεωθήκαμε. Πρέπει να υπάρχει κι ένα ξεκάρφωμα. Όπως δεν είναι δυνατόν κάποιος να ξεκαρφωθεί με την σημερινή νίκη της ομάδας μας. Νοσεί πολύ βαριά. Ξαναλέω στο κέντρο.

Αν πάμε σε ατομικές αποδόσεις, πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή εμφάνιση του Βασιλαντωνόπουλου, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το ναυάγιο. Επίσης να σταθούμε στην μαχητικότητα και στην προσπάθεια του Ολιβέιρα στο δεύτερο μέρος. Στην σταθερότητα του Ινσούα, και του Σιμόες. Οτιδήποτε άλλο, παραπέμπει σε αγώνα που κάποιος φαντάστηκε και δεν είδε. Κι αν έγινε κάτι τέτοιο, πρέπει να πάει στην βιβλιοθήκη ο Ιούλιος Βερν γρήγορα, όπως γρήγορα η ομάδα πρέπει να αποκτήσει δυο χαφάρες και να αφήσει τα ψάχνω τώρα και για στόπερ. Δεν χρειάζεται.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η DNAEK λέει:

    Στήβεν βλέπω τώρα μια φωτο του Ινσούα με το ενα χέρι να αγκαλιάζει τον Τσιντώτα και με το άλλο τη μπάλλα.
    Ανταλλάξαμε 6 κίτρινες με ενα έμμεσο ή μια επανάληψη της εσχάτης των ποινών. Not bad.

  2. Ο/Η koreas λέει:

    Καλή Κυριακή σε Όλους…

    έτυχε λόγω εγγύτητας να δω από κοντά το χθεσινό παιχνίδι στο αγρίνιο……..σίγουρα δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερα, εκείνο όμως που ήταν εμφανές ήταν ότι η ομάδα είχε πολλές δυνάμεις, ταχύτητες, σφρίγος και κορμιά……ήταν ένα στοιχείο που μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια…..νομίζω ότι οι περισσότερες κάρτες είναι άδικες……..τα μαρκαρίσματα ήταν δυνατά, αλλά όχι αντιαθλητικά……..ας χτίσουμε πάνω σε αυτό, να φτύνει αίμα κάποιος για να μας κερδίσει και αυτοσχεδιασμοί μπροστά……σύστημα ελάτε να σας δείρουμε

    Μεγάλες αμφιβολίες για τις ικανότητες του προπονητή μας κι ερωτηματικά, παρόλες τις επεμβάσεις στα πέναλτι, για τον τσιντσώτα……το παιδί πριν το παιχνίδι έδειχνε να είναι φορτωμένος με άγχος. ας ευχηθούμε να το αποβάλει γρήγορα…..

    PS. καλή επιτυχία εν όψει της εβδομάδας που έρχεται στην ομάδα μας σε πρώτη φάση και σε ομόνοια, παοκ σε δεύτερη.

  3. Ο/Η Από το Πρίγκηπα το... λέει:

    Αντε καλή αρχή λέω εγώ. Αν είναι να πορευτουμε όπως στο παιχνίδι με τους Βραχωριτες ας νικάμε τουλάχιστον. Το ταμείο γράφει 3… Μακάρι στο επόμενο να γράψει 6.Με ουφ θα την βγάλουμε, αλλά ας νικάμε….

  4. Ο/Η bandog λέει:

    εχθες το πρωτο ημιχρονο ηταν η απολυτη απογοητευση…
    στην επιθεση παιζαμε συστημα ΙΑΝΟΣ.
    πχ περιμεναμε τον φορ στη μεσσηνια και τον βρισκαμε στην φωκιδα…

    στην αμυνα ειχαμε εναν τσιγγανο σουτιν γκαρντ με ονομα που παραπεμπει σε συνδρομο του γαστρεντερικου συστηματος.
    στο κεντρο επαιζαν 5 τυποι που απλα γυρνουσαν γυρω γυρω.
    το δευτερο ημιχρονο που η ομαδα ηταν πιο ορθολογικα στημενη , ειδαμε κατι πιο αισιοδοξο που μας πειθει οτι θα καπαρωσουμε την διαχρονικα αγαπημενη μας τριτη θεση!

    στα θετικα της βραδυας το γεγονος οτι ειδαμε μετα απο τρια χρονια τον σιμοες να κανει μια πασα μπροστα και ενα σουτ εκτος περιοχης!
    αχετως καταληξης , χαιρετιζουμε την προσπαθεια του να δοκιμασει να κανει εστω για μια φορα ο,τι επιβαλλεται να κανει συνεχως ενα συγχρονο χαφ…

    παντως αισιοδοξω οτι με σιμανσκι-σακοφ , το κεντρο θα εχει αλλη εικονα και με κανονικους εξτρεμ η επιθεση εκεινο το κλικ ταχυτητας που απαιτειται…
    ο ολιβεϊρα ειναι 2 δευτερολεπτα πιο αργος απ οσο επιβαλλεται σε καθε φαση….

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Δεν άλλαξε κάτι στον Σιμόες. Απλά κατάλαβε οτι δίπλα στους υπόλοιπους, φαντάζει παικταράς.

  6. Ο/Η Τιποτε δεν αλλαζει,παλι για τα τουβλα του γηπεδου μας πλασαρουν λέει:

    Απο τοτε που η ομαδα πηρε το πρωταθλημα,οπως το πηρε,βλεπω απλα μια κατρακυλα χωρις τελειωμο,4 χαμενοι τελικοι ισαριθμα χαμενοι,2η θεση απο το τσετσενο χαμενη,στην ευρωπη παινευομασταν για το αηττητο ξερω γω και τωρα παλι θα μεινουμε στην απ’εξω.

    Δεν στηριξες την ομαδα που πηρε πρωταθλημα και κυπελο τοτε,τελειωσε,το εχασες το τρενο.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Tiago έδειξε στους νεόπλουτους φαφλατάδες πως παίζεται το ποδόσφαιρο.
    Ηρθε πριν 3 μέρες δεν εχει κανει προπόνηση με την ομάδα.
    Αμα ξέρεις μπαλλα μπαίνεις παίζεις, τα αλλα ειναι σαχλαμαρες για μάνταλα και έφταρες.

    Απλός, πασα με τη μια και γρήγορα, κοψίματα κάθετα στα ποδια των συμπαικτών του, παρε μοιρασματα,κοψίματα, λομπες.

    Η αλλιώς- για να το παμε οπαδικά στον Λαμπαρντ: take your 200mil and shove ithen up your ass. Που έκανες κα δηλώσεις ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ.

    O Verner που ήθελε και ορο να παιζει βασικός τρομάρα του δεν ακούμπησε μπάλα. Τωρα θα βγάλουμε το Μανε να βάλουμε τον ψιλόμύτη. Ασε μας κουκλίτσα μου. Εχεις ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ακομη.

    Η αλλιώς πως με 20 μυρια παίρνεις ενα παίκτη και ανεβάζεις ολη την ομάδα με το καλημέρα. Θα μπει και ο Zota, θα έρθει λογικά και αυτος της Σάλκε- βλέπω δυςκολα το Βραζιλιάνο της Σεβίλλης.

    ΥΓ ο άλλος ο σαχλαμαρας έδωσε και αυτος 2 καράβια λεφτα για να τον νικάει ο μπάρμπα Roy με τη Palace 1-3.
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Και έχετε ΠΟΛΛΑ να πληρώσετε ακόμα.

    # Footie did NOT start in 1992

    Cheerio and have a nice night

    Sent from my iPhone.

  8. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven

    Ο μανταλος και ο λιβαγια ειναι μαλωμενοι?

    τι επεισοδια γινανε?

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Αυτά δεν γράφονται. Πάντως έχουν σχέση με την οργάνωση, όχι μεταξύ τους.

  10. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven

    οργανωση:οι ”ειναι εδω μαζι σου” ?????

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Διάβασα το κείμενο τώρα. Φυσικά ματς Παναιτωλικός-αεκ δεν είδα. Εκτός ότι νόμιζα ότι παίζουμε Κυριακή μεσημέρι (τόσο κάψα έχω για τα σουργελα), εκτός του ότι για να δω ματς του αεκ πρέπει να με δέσουν σε καρέκλα, θεωρώ ότι ο τελικός με το γαύρο ήταν υπεραρκετός: Τα τελευταία χρονιά βλέπω 2 με 3 ματς/έτος οριακά, τα αλλά απλά τα διαβάζω και είναι σα να βλέπω το ίδιο ματς από 20 διαφορετικές κάμερες. Αργοί, ασύνδετοι, κλοτσοσκούφι, προπονητής που κοιμάται όλη την εβδομάδα.

    Το ότι το αεκ 2020 χρειάζεται (και εχει και κορυφαίο) το κουτσαυλο για να νικήσει τον Παναιτωλικό του Καρασαλίδη του Τζανακάκη και του Τσιγγάρα τα λεει όλα.
    ΦΥΣΙΚΑ προπονητής Γκαρέλι δεν υπάρχει. Χαίρομαι που σιγά σιγά αντιλαμβάνεται ο κόσμος αυτό που ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ μήνες τώρα. Ένας καραγκιοζακος είναι που δε ξέρει τι θέλει να παίξει εκτός από το πουλί του στο οποίο και εχει επιτυχία 100%. Γι’ αυτό άλλωστε και ήταν ΑΝΕΡΓΟΣ επι έτος. Ομάδα που αλλάζει 10 συστήματα σε ένα μηνά απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και σου δείχνει τι χαβαλέδες και ποσό αδούλευτη είναι. Άλλα έπαιξε στο τελικό (και εκεί άλλαξε 3 φορές διάταξη) αλλά χθες αλλά αύριο. ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ κανονικός.

    Ομάδα που παίρνει τα σκουπίδια τριετίας των άλλων δεν υπάρχει. Οι άλλοι για κάποιο λόγο τους πέταξαν, δεν είναι όλοι ηλίθιοι και ο Μελισανίδης έξυπνος. Τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν.

    Ας κοπεί η σαχλαμάρα με τα πέναλτι του Τσιντωτα. ΚΑΝΕΝΑ δεν έπιασε, και ο γαύρος και προχθές οι παίκτες σουτάραν πάνω του και τη βρήκε με τα ποδιά στο κέντρο της εστίας. Αφού ΔΕΝ γίνεται να εξαϋλωθεί ο παίκτης, αναγκαστικά θα τον πετύχει η μπάλα άμα τη ρίχνεις πάνω του. Πέναλτι έπιασε ο Ali χθες που τεντώθηκε και απέκρουσε στη γωνία με το χέρι. Κακοχτυπημενο και αυτό αλλά ο παίκτης έπρεπε να κάνει κάτι για να τη κόψει δε τον πέτυχε απλά.

    ΥΓ Κάθε ήττα της σίχαμα United είναι νίκη του ποδοσφαίρου. Ρίξτε αλλά 5 καραβιά δανεικά μπας και νικήσετε τον 73αρη Roy Hodgson. Ο Γουοντγορντ σας φταίει, δε κοιτάτε εκεί τα μαύρα χαλιά σας. +300 ξόδεψε ο άλλος σε 2 σαιζόν και του φταίει ο άλλος που δε δίνει λεει λεφτά! Το ότι πηρέ αυτά τα γίδια (επική η μεταγραφή κάποιου Μαγκουαιρ που στοίχησε 5εκ παραπάνω από τον VVD..) ο νορβηγός Κωστένογλου κάτι Μπισακες και κάτι σαχλούς στυλ Φερνάντες που βάραγε ‘πέναλτι’ τους είδατε παικταράδες επειδή κερδίσατε ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ (22) σε μια σαιζόν. Ούτε ο Κόκκαλης δεν εχει κερδίσει τοσα.

    ΥΓ2 LFC: Πάσχα 2021 το γήπεδο. Αν δε τελειώσουν ΟΛΑ τα έργα ξεχνά το. Το πρόβλημα είναι άλλο: δε μπορούν να κάνουν (προς το παρόν) test event. Λογικά θα κάνουν κάποια στιγμή έστω και περιορισμένο, Τώρα θα μου πεις το test event σε μάρανε, για το αεκ μιλάμε. Πρέπει να γίνει όμως αλλιώς σε στραβή πας φυλακή. Και εκεί δεν εχει λάδωμα για να βγεις όπως έχεις μάθει ως ΔΙΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ. Πας μέσα για φόνο. Ακόμη μπετά ρίχνουν. Ο Ανδριόπουλος βέβαια μας έλεγε για σαιζόν 2019-2020 όταν εδώ έγραφα ότι θα είναι θαύμα αν μπεις στην 2020-2021. Είναι κρίμα ένας από τους λίγους σοβαρούς να χάνει αξιοπιστία επειδή πρέπει να πουλήσει οπαδιλικι. Από την άλλη επειδή εχει και καλό παρελθόν αλλά και μια ΕΠΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ στο ενεργητικό του καλό θα είναι να μη μιλάει πολύ.

    ΥΓ3 Tiago Alcantara. Κοιτάω στο LFC τα στατιστικά του. Σε 45 λεπτά έκανε 75 πετυχημένες πάσες! Σε ομάδα που δεν εχει κάνει προπόνηση..
    Κάπου τόσες κάνει ο Λιβαδιάς στο έτος..

    ΥΓ Frankie, είσαι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ για να πιάσεις στο στόμα σου το Klopp. Βασικά είσαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ προπονητικά αλλά ως ξιπασμένος νεόπλουτος έβγαλες γλώσσα. Λογικό να σε τσούζει. Δυο πέρσι στο Bridge, πέντε στο Anfield, έχασες το Super Cup στη πόλη, αλλά δυο χθες, έχεις αποκτήσει θέμα στο κάθισμα. Είναι ζόρι αλλά μέχρι να το συνηθίσεις. ΣΑΧΛΕ που θα μας πιάσεις στο στόμα σου με το ρωσικό χωριουδάκι σου.

    # Football did NOT start in 1992.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Έχει καταργηθεί ο στρατός;

  13. Ο/Η DNAEK λέει:

    @the snitch
    Προφανώς Πάσχα του 2022 εννοείς για το γήπεδο.

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Με συνοπτικες διαδικασιες ο Σιοβας παει κι αυτος για χορτα μαζι με Σωκρατη και Μανωλα. Ετσι ειναι, αμα πουλας γαυροσυνη σε ανθρωπους που δεν σε “παιρνει” ,τα σκατα σου`ρχονται καταφατσα. Αντε ρε ηλιθιε,που την ειδες κουμανταδορος και κοτζαμπασης στην εθνικη ,επειδη εκανες ενα γκολ και καποιες καλες εμφανισεις.
    Αυτοι στον γαυρο,αμα δεν τα κανουνε ολα μπουρδελο δεν σταματανε πουθενα . Υποκεινουμενος της ΕΠΟ ο Ολλανδος, γιατι δεν καλει γαυρους στην εθνικη. Αφου ρε μαλακες ο Τσιμικας ηταν απο covid,ποιον αλλον περαν του Γιαννουλη να εβαζε? Οταν ομως οι γαυροι κουβαλανε στο κεφαλι τους σκατα ,τι περιμενεις !
    Μιλαμε, εχουν γινει τα μεγαλυτερα σιχαματα στον ελλαδικο χωρο.

  15. Ο/Η koreas λέει:

    το πρωτότυπο δημοσίευμα:

    https://newrepublic.com/article/159252/vampire-ship

  16. Ο/Η koreas λέει:

    Έλα πάμε όλοι μαζί…

    Ήταν ένας γάτος που ήταν δεξιός
    κάθε που εκλέγονταν ντύνονταν γαμπρός
    τα μαλλιά του έκανε λίγο κατσαρά
    και γαλάζια γραβάτα φορούσε στην ουρά.

    Σε κάθε σπίτι πήγαινε όπου έβλεπε καπνό
    μιλουσε στα κορίτσια για το ελληνικό
    κι αυτές άλλο δε θέλανε γράφαν βιωματικά
    κάλιο στο δημόσιο παρά με κοιλαρά.

    Μα όπως είπα στην αρχή ο γάτος πονηρός
    διόριζε τα κορίτσια και γίνονταν καπνός
    με τόσο φιλελεύθερισμο αχ να ‘χα μια σταλιά
    γέμισε το δημόσιο με άχρηστα γατιά.

    Οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουνε ζημιά
    και δεν υπάρχουν θέσεις για τα αλλα γατιά
    ρε θες να κάνουν νεο κόμμα του γάτου οι καρποί
    και ο χώρος στο δημόσιο για πάντα να χαθεί.

    Έτσι αφού σκεφτήκανε βρήκαν το πιο σωστό
    το γάτο να τσακώσουνε σαν ακροδεξιό
    βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο
    αυτοί που οικειοποιήθηκαν τον φιλελευθερισμό.

    Αχ καημένε γάτο μου την έχεις πια βαμμένη
    του Χαγιεκ τα λαγωνικά στην έχουνε στημένη
    κι όπως το λέω έγινε το πιάσανε το αλάνι
    τους είδε νεοδημοκράτες νόμισε με φίλους πως θα κάνει.

    Τώρα κλαίει κι οδύρεται μαζεύεται κουβάρι
    μήπως τον Κυριακο μπορέσει να τουμπάρει
    αχ μη καλοί μου άνθρωποι εγώ δεν είμαι γάτος
    εγώ είμαι φιλελεύθερος αισθήματα γεμάτος.

    Κοιτάζω το συμφέρον μου διαβάζω εφημερίδα
    και στο στρατό υπηρέτησα για τη μαμά πατρίδα
    μα εκείνοι που να ακούσουνε του γράφανε στον τοίχο
    τα μάτια κάπως παίξανε στου ανασχηματισμού τον ήχο.

    Αν μία κόρη έχετε κρατήστε την αθώα
    μπορεί ο γάτος να μη ‘ρθει μα θα ‘ρθουν άλλα ζώα
    κι αν είστε «φιλελευθερος» και παρεξηγηθείτε
    στα όργανα μου μια χαρά χωράει να γραφτείτε.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ dnaek

    Σε ΚΣ όλο το κομμάτι υπογειοποιήσεις- περιβάλλοντας χώρος (παρέα με αυτές τις βλακείες του Μελισανίδη με τα μουσεία και τις προσφυγιές *) στο κατασκευαστικό κομμάτι τους έχουν ένα ~18μηνο στο project ως χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.
    Κανονικά δηλαδή έπρεπε να τελειώνει πριν στα Χριστούγεννα. Επειδή είναι Ελλαδαρα λέμε Πάσχα. Τώρα με τη δικαιολογία του covid19 δε ξέρω τι θα εμφανίσουν- δεν είμαι και από πάνω κάθε μέρα. Όταν είναι στη παρέα ο άνθρωπος που γνωρίζει, ενίοτε τον ρωτάμε και μας λεει. Μέσα 100% εχει πέσει σε όλα. Από την άδεια (που επίσης είχε πει ότι θα βγει 8-10 μήνες μετα από ότι έλεγε ο Ανδριόπουλος) μέχρι σήμερα. Γραμμένα εδώ αναλυτικά όλα από τότε.

    Τη φετινή σαιζόν ΔΕΝ τη προλάβαινες και ας έλεγε πάλι ότι θέλει ο Ανδριόπουλος, εν γνώση του εκτιθέμενος για να πουλήσει οπαδιλικι. Το έχω γράψει εδώ και 2,5 χρονιά σχεδόν αυτό: αν δεν τελειώσει το έργο στο σύνολο του δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο να σου δώσουν άδεια λειτουργίας.
    30,000 κόσμος με τα χούλιγκαν του Μελισανίδη αναμεσά τους, να τριγυρνάνε μέσα στη νύχτα διπλά σε ανοικτό εργοτάξιο που παρέχει πολεμοφόδια ισοδυναμεί με φόνο εκ προμελέτης.

    Με τη φετινή χρονιά χαμένη, έχουν χρόνο να βάλουν το κόσμο μέσα του χρόνου ακόμη και πριν το καλοκαίρι σε φιλικό που μπορεί να είναι και ένα έστω περιορισμένο κατά 50-70% test event, για να μπει κανονικά με τη σαιζόν 2021-2022. Κανονικά πρέπει να είναι full house αλλιώς χάνει όλο το νόημα το test event: ένα project το πιέζεις στο 100% του (και παραπάνω) για να το τεστάρεις. Αλλιώς γράφεις τις μπούρδες που μας πέταγε η Βρεττάκου πριν 5-6 χρονιά για τις μπουκες με το γαύρο που ήταν λεει ‘παιχνίδι ειδικών συνθήκων’ γι αυτό τα κάνανε μαντάρα. Τους έχουμε δει και στα ‘απλά ματς’ οι ειδικές συνθήκες (ένα απλό sold out χωρίς αντίπαλους φίλαθλους για ματς κυπέλλου αν θυμάσαι με το γκολ του Χαρα στο τέλος) ποσό καλά τα πάνε.. Όταν γίνονται επεισόδια σε τελικούς κεκλεισμένων που οι αστυνομικοί είναι τριπλάσιοι των ‘προσκεκλημένων’ πιστολάδων του Μελισανίδη, η κουβέντα δεν εχει νόημα καν.

    * Γήπεδο στο πλανήτη με ‘πολιτιστικά’ μουσεία, κουρεία και χαμάμ δεν υπάρχει. Μαζί με τους πυρσούς!!! (αν τους βάλει ο μπαστουνόβλαχος- ικανό τον έχω) είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΤΣ και εκφράζει ακριβώς την αισθητική του.
    Γήπεδο με ΜΗ αριθμημένες θύρες δεν υπάρχει και ας λεει ότι θέλει ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ με το καρό γαλάζιο σακάκι δεκαετίας 1980 για ονομασίες θυρών. Επίσημα το γήπεδο υποχρεούται στην άδεια λειτουργίας να αναγραφεί αριθμό θυρών: φαντάσου να έχεις πχ ένα επείγον περιστατικό που να θέλει ιατρική βοήθεια και να λες στο ασθενοφόρο έλα στη θύρα Θωμάς Μαύρος- εκεί μωρε δίπλα στο Νεστορίδη με τον οδηγό να ψάχνει να βρει που είναι μέσα στη νύχτα η να είναι υποχρεωμένος να ξέρει απέξω τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ του Μελισανίδη.. Φτάνει πλέον με τη βλακεία, αυτά ούτε δεκάχρονο δε τα ξεστομίζει.

    Φυσικά όλα αυτά έγιναν για να δέσει με τις υπογειοποιήσεις το γλυκό και να τσιμπήσει την επιδότηση +20 που σε ΚΣ δεν δικαιούται. Όλα τα γήπεδα έχουν όμορα έργα και διαμορφώσεις περιμετρικών χώρων, αυτό δε σημαίνει ότι είναι πολιτιστική κληρονομιά! Φτάνει με τον αρκουδοφυφτο με τα κιλίμια πλέον. 2021 έχουμε σε 3 μήνες. Ούτε οι original τούρκοι δεν έχουν τέτοια ρεζιλίκια με ‘μπιντέδες’ στα γήπεδα τους.

    Μετα απορούμε με το καρακατσουλο της φανέλας κάθε χρόνο..
    Όχι όλοι βέβαια. Υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό το πράγμα τους αρέσει: και σκατα να τους βάλει ο ‘πρόεδρος’ να φάνε θα τους τρέχουν τα σάλια.
    Αρκεί να έχουν μια κίτρινη ρίγα στη κουραδα..

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο πρόεδρος Ασλανίδης τώρα τι σε πείραξε? Μια φωτο βγαίνει ο άνθρωπος, υπογραφεί εκεί και κανα ισολογισμό.
    Ότι κάνει ένας μπροστινός δηλαδή. Στα μπουζουξίδικα αυτούς τους λένε αυτοφωρακηδες.
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το αεκ εν έτη 2020-2021 ακόμη. Με μπροστινούς και ακριβώς αυτή τη λογική: του αυτοφωρακια, μιας και ο κανονικός I AM THE BOSS εμφανίζεται μόνο να πνίξει κανένα με κανα κασκόλ, να στρίψει κανα αρχίδι η να πετάξει ‘ατάκες΄ για να χαίρονται τα γκαρσόνια και οι λουλουδουδες ποσό ‘μάγκα- αλάνι’ αφεντικό έχουμε.
    Και λεμέ εμείς τώρα τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε. Στα ‘χαρτιά’ είναι άφαντος. Απλός φίλαθλος δηλώνει που τη μια τρώει καμπάνες στα δικαστήρια ως κοινός τραμπούκος και την άλλη- ως απλός φίλαθλος πάντα- τρέχει στη M.Βρετανία για συνάντηση με την UEFA και τους άλλους 3 που είναι ιδιοκτήτες. Άμα η αγάπη δεν εχει όρια κάνεις τα πάντα μέσα στην ‘απλότητα’ σου. Μέχρι γήπεδο της χτίζεις. Μέχρι προπονητηριο και γραφεία της φτιάχνεις. ΟΛΑ για την αγάπη μας με τα λεφτά της εγγυημένα.

    Ασε που τον τρέχουνε γιατρό άνθρωπο στα πάρτι με τους μεθυσμένους τατουατζηδες να βρίζουν στα γιουγκικα σε κάτι πίτες.
    Ξέρεις τι ωραία πρεπει να νιώθεις, γιατρός 70 χρόνων άνθρωπος να πας σε μια εκδήλωση ως πρόεδρος μιας ΑΕ των 50-60εκ και την άλλη μέρα στο νοσοκομείο βλέπεις φωτο από την εκδήλωση που ήσουν ως προϊστάμενος, 5-6 τύπους να κάνουν τους HOOLIGAN βρίζοντας ημίγυμνοι τύφλα? ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ. Βγαίνεις να δεις τους συνάδελφους σου στο διάδρομο και έχεις το κεφάλι ψηλά. Περήφανος..

    Η αγγαρεία όμως είναι αυτή η χειραψία στους τελικούς κυπέλλου. Δε θέλει και πολύ να σε βγάλουν καντεμοσαυρο μετα από τέσσερις φορές σερί. Μιλάμε για την ομάδα που ο ποδοσφαιρικός διευθυντής ραντίζει με αγιασμό τα δοκάρια και οι ‘φίλαθλοι’ πιστεύουν ότι ο άλλος κερδάει επειδή εχει κανάλι και εφημερίδα.
    Με τέτοια δεισιδαιμονία ίσα που κάνουμε τίποτε βουντού η καίμε και καμμιά ως Joan of Arc στα εγκαίνια της μελισανιδοσοφιας, για να φύγει το κακό το μάτι και τα μάγια του δήμαρχου Πειραιά που ως γνωστόν διαμορφώνει πρωταθλήματα και δεν αφήνει το ‘πρόεδρο’ να φέρει κανα παίκτη. Οπότε εχει ντέρμπυ, τραβάει ένα δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης και κλειδώνουν τα χαφ του αντίπαλου εξ αποστάσεως. Αμ τι νόμιζες έτσι απλό είναι το ποδόσφαιρο? Που πας στο χόρτο χωρίς δήμαρχο?

    Το μόνο καλό σε αυτή την ομάδα είναι ότι δε βαριέσαι. Δεν είσαι ζελας πχ να σε πάρει ο ύπνος 5 χρονιά σερί. Ακούς και βλέπεις ποσό ΤΡΑΓΙΚΑ χαμηλό είναι το επίπεδό, ποσό υψηλό είναι το δούλεμα στα πρόβατα, πως σκέφτονται οι ‘σοβαροί’ και μόνο γι’ αυτά ασχολείσαι να περνάει η ώρα στα διαλλείματα.

    Ο άλλος λεει πηρέ ένα παίκτη που πριν 4 μήνες είχε 800 χιλιάρικα μετα από ‘μάχη’ που έδωσε και κόστισε 6,5εκ ευρώ. Γιατί άμα σκας 2,6 για το 50% (5,2 το 100%) και δίνεις και άλλα 350+ εφορία (500 το χρόνο επι 3 = 1,5) τόσο πάει ο παίκτης στη τριετία.
    Προσέξτε τώρα να δείτε σε τι επίπεδό εχει φτάσει το ΣΑΝΟ που πουλάνε.
    Παίκτης που κοστίζει 6,5εκ ευρώ εχει ετήσιο συμβόλαιο 350 χιλιάρικα!
    Ενώ ο Λιβαδιάς που αγοράσθηκε 1,8εκ (αυτό είναι το επίσημο συμβόλαιο και αφήστε τους ογλου να λένε μαλακιες) παίρνει 400!
    Είναι σα να πάρεις μια Mercedes 100 χιλιάρικα και να θες 50 ευρώ για service 20 για ασφάλειά και να βάζεις και κανα διευρω βενζίνη το χρόνο.
    Ο ίδιος παίκτης απέρριψε παραπάνω λεφτά (κατά τους ΣΑΝΟ-γλου) κατά 200 χιλιάρικα γιατί ήθελε να πάει στο αεκ.
    Με την αφίσα του Ντέμη θα μεγάλωσε και αυτός στο μακρινό μεν αλλά κιτρινόμαυρο Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

    Το τερματίσατε (άλλα έχουν δει πολλά τα ματιά μας και έχω πιστή για μεγάλους δράκους ακόμα) παιδιά.

    €1,3 στοίχησε ο παίκτης με το πρώτο χρόνο μέσα. Στα ίδια λεφτά περίπου ήταν και ο γαύρος (~1,5εκ USD) άλλα δεν έδινε bonus όπως δεν δεχόταν με τίποτε τόσο μικρό ποσοστό χρήσης. Μπορεί ο άλλος να είναι Βελζεβούλ αλλά η έμπειρα λεει ότι κοροΐδο στα πάρε δώσε ΔΕΝ είναι. Να αφήσει δηλαδή το 50% ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ σε άλλους. Να τον ‘μεγαλώσει’ να το κάνει έστω μικρό όνομα (ένα Τσιμικα ένα Ποντενσε) και να τον δώσει για 15 μύρια να πάρει τα 7 και οι άλλα που δεν κάνουν τίποτε να πάρουν τα άλλα 7. Καλό ε?

    Εκτός των χρήματων ο Μαρτινς ΔΕΝ καιγόταν για το παίκτη. Καλώς η κακώς θα δείξει άλλα δεν εχει η κάθε ομάδα τις ίδιες ανάγκες: ο MBABE είναι παικταράς αλλά για να μπει στη Liverpool πρεπει να φύγει η ο Sadio η ο Mo. Αυτή τη τρίλεπτα που σπέρνει πανικό 99 στα 100 ΔΕ ΤΗ ΧΑΛΑΣ τουλάχιστον όσο δουλεύει. Η άμα σκάσει κανα τρελό νούμερο +200 ως πρόταση. Το να ζητάς από την άλλη 300 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΙΟΛΑΣ για ένα παίκτη που σε λίγους μήνες (3 για την ακρίβεια) είναι δωρεάν εχει τη πλάκα του…
    Μέχρι 290 δίνει ο Edwards παιδιά. Το συζητάτε η είναι 300 ακατέβατα? Μου φάνηκε ότι άκουσα το γέλιο του Michael μέχρι εδώ κάτω 350 μίλια μακριιά.

    Αυτά για τα οικονομικά. Ως παίκτη δε το ξέρω άρα δεν έχω να πω κάτι. Παίκτες από βίντεο δε μπορώ να κρίνω. Μακάρι να βγει κάλος. ΔΕΝ περιμένω όμως μεσσία από ένα πιτσιρίκο 22 χρόνων των 4-6 γκολ στο εβραϊκό πρωτάθλημα. Σορρυ. Καλύτερος από το Πλατελα ναι, κάλος ναι. Μεσσίας όχι. Γιατί αυτό πάνε να πουλήσουν.

    Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε. Θα σας πονάει και μαλακιες, πραγματικά τέτοια ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δε τη πουλάγανε ούτε στα 70ς που ερχόταν ο Μπάγεβιτς (παικτικά τρομερός) ο Μαύρος ο Αρδιζογλου ο Νικολούδης.. Λίγο φρένο με το πόνο παιδιά μη μας βγει κανας Τσιριτς και κανας Μπουονανοτε και τρέχουμε πάλι.
    Από την άλλη ο μονός τόσο κάλος που βγήκε στη ιστορία και πηρέ μια 11αδα (άντε 10αδα με το Καρεκα στη Ναπολι και τον Κανιγια στην Εθνικη) από το χέρι και τη πήγε κορυφή ήταν ΕΝΑΣ. Ο DIOS10 και τον σκούρο δε το λες και τέτοια περίπτωση. Θέλω να πω ότι όσο κάλος και να είναι ΕΝΑΣ- ΔΥΟ άντε τρεις, αν οι άλλοι 7-8-9 είναι Κριστισιτς άστα να πάνε. Καις και τον-τους καλούς σου, δουλειά δε γίνεται.

    Τώρα θα μου πείτε από κάπου πρεπει να αρχίσουμε μη γκρινιάζεις. Οκ μέσα, απλά επειδή τον ξέρω τον άλλον πως ενεργεί άντε να φέρει και άλλον ένα και παπαλα. Την ώρα που η ομάδα θέλει 2 μπακ άλλο ένα εξτρεμ ένα CB ένα αριστερό μπακ ένα 8αρι και ένα CF, άντε και ένα τέρμα κάλος ο μικρός ΑΝ βγει αλλά έχουμε ακόμη κάτι τρύπες πιο μεγάλες από το τούνελ του Monte Bianco: Ιταλία -Γαλλία πέρασμα στην Αόστα μήκους 17χλμ (στο Ιταλογαλλικο κομμάτι των Αλπεων).
    Με ένα 22χρονο στη θέση του Βέρντε είμαστε ακόμη.

    Πολύ φοβάμαι όμως ότι όλο αυτό που έγραψε ο Stevie είναι σταχτή στα ματιά και απλά μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντίδραση γιατί ο κόσμος τα εχει πάρει. Έπεσε σύρμα δηλαδή να ‘’αγανακτήσουν’’ με μέτρο πάντα οι παρατρεχάμενοι χαρτζιλικωμένοι για να ‘απαντήσει’ ο πρόεδρος με κανα δυο παίκτες ξοδεύοντας το 1/5 των χρήματων που εισέπραξε από τις πωλήσεις.

    Κλαίω από τα γέλια με αυτό το ΝΟΥΜΕΡΟ το Τσακίρη. Το τύπο που είναι ΕΠΙΣΗΜΑ στο payroll του αεκ αλλά το παίζει ανεξάρτητος δημοσιογραφαρας: οφείλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη σε σένα φίλε Ενωσίτη γιατί έκανα το λάθος και έβαλα στη διαδικασία τον εαυτό μου να πιστέψει πως με αυτό το δυναμικό η ΑΕΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ακόμη κι αν το κάνει θα συνιστά έκπληξη και όχι κάτι που θα εξηγείται ποδοσφαιρικά, βάση των δεδομένων που υπάρχουν!

    Σιγά ΤΣΑΚ θα βγάλεις κανα σπόνδυλο από τη κολοτουμπα. Που έβαλες και σε διαδικασία τον εαυτό σου σαχλέ. Αυτοί ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ σε ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ μαλακιες οπότε μόνο δυο περιπτώσεις υπάρχουν: 1) ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ και γράφεις ότι θέλουν. 2) Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ από μπάλα και βλέπεις τους Κριστισιτς και τους Ολιβειρες ως Πιρλο και Σαλαχ.
    Άιντε που ξαφνικά είδες το φως το αληθινό και εσύ μετα το τελικό. Αν τον κέρδιζες με κανα τσαφ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ το κείμενο κολογλυψιματος στο πρόεδρο στους παικταράδες και στον αρχηγό. Δε σε ξέρουμε και σένα και τους άλλους 20 χρόνια, τώρα θα σε μάθουμε.
    Ένα ματς περίμενες για να ‘βγεις από τη διαδικασία’. Όλο το χρόνο μια χαρά έβλεπες ‘πρωταγωνιστές’ το Μπακακι και τον Λόπεζ.

    Αγανάκτησες? Καλά πέρνα να πάρεις κανα 100αρικο να χαλαρώσεις λίγο: Ολύμπου και Πάτμου, Μαρούσι πήγαινε λογιστήριο απ’ ευθείας έχουμε ενημερώσει, θα σου περάσει και σένα η ‘αγανάκτηση’. Σε καμμιά βδομάδα θα μας γράφεις πάλι για πρωταγωνιστές και φαβορί.

    ΥΓ 4 τελικοί σερί προκαλούν εφίδρωση. Το ίδιο και το συνολικό 6-1 στα 3 τελευταία ματς με το γαύρο + ένα κύπελλο ακόμα, χαμένο. Στην αρχή πονάει αλλά μετα μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα πιο άνετα ίσως με ένα μαξιλαράκι τις πρώτες μέρες. Όλα μια συνήθεια είναι.

    ΥΓ2 ΟΛΑ τα λεφτά, ΟΛΑ ΟΜΩΣ η ρήτρα του Βέρντε σε μια Σπετσια. Που από 3,5εκ προχθές έγινε 700 χιλιάρικα χθες και 200 σήμερα. Μέσα σε μια μέρα έπεσε η μετοχή 15 φορές κάτω.

    Καλά λεει ο Stevie έχουν πει τόσες δεκάδες παραμύθια που πλέον δε θυμούνται όχι μεταξύ τους, αλλά ούτε οι ίδιοι τι μουφες ξεστομίζουν τη προηγουμένη.

    Εχει και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, σαν αυτή του Αραουχο πριν λίγους μήνες θυμάστε? Τώρα πως δανείζεις κάτι τώρα, και μετα υποχρεώνεις τον άλλον να αγοράσει με το στανιό ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ. Είναι εμπορικά deal του γατούλη αυτά. Ο πωλητής να υποχρεώνει τον αγοραστή να του δώσει με το ζόρι τα λεφτά του. Αλλιώς θα εφαρμόσει το γνωστό σύστημα I am the boss μάλλον.

    Στο αεκ έχουν μείνει σε δραχμές ακόμη. ΜΟΝΟ έτσι εξηγούνται τα εκατομμύρια του ‘άπλα’. Η αυτό, η τους εχει πλακώσει στους ‘αγιασμούς’ ο ποδοσφαιρικός διευθυντής και βλέπουν τα νούμερα δεκαπλά στα μηδενικά..

    ΥΓ3 Έκανε ανάλυση λεει ο Γκαρέλι. Οκ σταματάω να γράφω πνίγηκα από τα γέλια..
    Στην ανάλυση ήταν καλά δεμένη η γραβάτα ρε τζιτζιφιόγκο η θα μας πουν ότι δε ξέρουμε να ντυνόμαστε?

    Ζακέτα να πάρεις θα βάλει κρύο.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Εγγυητή : 4 μύρια για τον Σοάρες, κι εσύ πήρες τον Γκαρσία;

  20. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    @snitch
    Άρα Δημήτρη λες ότι θα μπούμε μέσα το καλοκαίρι που έρχεται; Και αυτοί πάντως για τό καλοκαίρι αυτό έχουν πει. Εσύ πιστεύεις ότι θα προλάβουν; Εσωτερικά ντύνεται το γήπεδο; Εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα προλάβει.Ναι μεν πέφτει τσιμέντο στα κτίρια έξω αλλά από μέσα δεν δείχνουν τίποτα. Η υπογειοποίηση έχει σταματήσει η προχωράει; Δεν υπάρχει ενημέρωση.

  21. Ο/Η DNAEK λέει:

    @Στήβεν
    Που να τρέχει τώρα ο άνθρωπος για αντιλυσσικό.
    Δαγκώνει ο άλλος.
    @snitch
    Ειμαι περίεργος να δω την τελική μορφή που θα πάρει το γήπεδο με αυτά τα κόψε ,ράψε,άλλαξε.
    Φοβάμαι μήπως θα είναι το μοναδικό καινούργιο γήπεδο που θα φαίνεται σαν ανακαινισμένο περασμένης πεντηκονταετίας και βάλε.

  22. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Δεν τον πηρε γιατι εχει κανει κοιλιτσα,οποτε ερχομενος εδω να μια βολτα στα βλαχικα,αλλη μια στην Χηρα στη Φυλη, βαλε και κατι ποτα στην παραλιακη θα κατεληγε διπλασιος απο τον Ραμπεσατρατανα ! Ασε που δαγκωνει οτι βρει σε κρεας μπροστα του,απο ωμοπλατη μεχρι δακτυλα. Ωρα ειναι σου λεει να τρεχουμε σε γιατρους, μην γινει καμια στραβη…

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @DN/MONO

    Κυρίοι έχω να περάσω από το γήπεδο από τότε που ήταν χωράφι μιας και δεν έχω κάποιο λόγο να επισκέπτομαι τη περιοχή και ας είναι σχετικά κοντά. ΑΝ τύχει θα περάσω μόνο με μηχανή μιας και το κυκλοφοριακό μόλις περάσεις- ερχόμενος από Κηφισιάς η Καλογρέζα- τη Σπύρου Λούη η τη Καποδιστρίου με κατεύθυνση Ν. Ιωνία -ΝΦ είναι ίσως το χειρότερο στην Αθήνα. Ειδικά μόλις περάσεις τη Ηράκλειου και μπεις ΝΦ ο δρόμος γίνεται μονής λωρίδας και θυμίζει έντονα Ισλαμαμπάντ. Αν κάνεις μισή ώρα να φτάσεις στη Δεκελείας είναι νορμάλ.. Αρα Αττική Οδός- Εθνική και τέλος.

    Οπότε δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι το έργο αλλά και να το έβλεπα δεν είμαι ο project manager να δώσω εκτίμηση. Κανονικά έπρεπε να εχει τελειώσει η να είναι κανα μηνά πριν το τέλος του, να μπαίνουν πινελιές δηλαδή. Επειδή όμως ο άπλας δε βάζει ούτε ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ από τη τσέπη του, περιμένει κάθε φορά τις εκταμιεύσεις της περιφέρειας γι’ αυτό και τρέχει και παρακαλεί κάποιον Πατούλη (χωρίς σχόλια) κάθε τρεις και λίγο. Είπαμε ότι την ‘αγαπάει’ την ομάδα αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας.
    Οπότε γίνεται κατανοητό ότι ανάλογα με τη ροή των χρήματων θα τελειώσει, όπως ανάλογα τρέχουν και οι διαδικασίες. Που με τον Covid19 πλέον έχουν και την επίσημη δικαιολογία τους για οποίον νομίζει ότι ξαφνικά γίναμε UK η US στο δημόσιο.

    Για το θέμα του αισθητικού αποτελέσματος: Η γνώμη ΜΟΥ είναι ότι πρόκειται περί του απολυτού ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΟΥ. Πιο ΚΙΤΣ πράγμα δεν έχω ξαναδεί σε γήπεδο και έχω δει εκατοντάδες (κυριολεκτώ) στη ζωή μου σε διάφορες χώρες: από σοβιετικής αισθητικής τότε με τη Λοκομοτιβ, μετα στη Μόσχα με τη Δυναμό και πρόσφατα στο χαμένο τελικό στο Κίεβο, από παλιά αγγλικά μέχρι σύγχρονα, από γηπεδαρες (Ατλέτικο τελικός πέρσι- Emirates), από παλιά θηρία (San Siro- παλιό Wembley) μέχρι κάτι ακαθόριστο που είναι το Bobonera κάτι μεταξύ λεωφόρου από τη μια και αμερικανικού VIP section σε Baseball με τζαμαρίες και τραπέζια. Γήπεδο που είναι flat από τη μια, κανονικό από την άλλη μέσα στον αστικό ιστό ανάλογο της ΝΦ χωρίς parking.

    Αυτό το πράγμα που είναι κάτι μεταξύ γηπέδου- τρίτης εθνικής εκκλησίας με κάτι πολεμίστρες κάστρου on top, με ένα κτίριο που εχει μέσα μπιντέδες και μουσεία αισθητικής κοκκινιάς αλλά απέξω ο όμορος χώρος εχει σύγχρονες υπογειοποιήσεις και πάρκο, δε το έχω συναντήσει πουθενά. Ουδείς αντιλαμβάνεται τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής, εχει λίγο απ’ όλα. Είναι βυζαντινό, εχει ένα κτίριο-κουτί- μουσείο μες τη μέση, είναι σύγχρονο, είναι minimal, εχει φωτισμό αρχαίου ναού, είναι κάστρο, είναι είναι ειναι.

    Είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.

    Εντυπωσιακό μπορεί να δείχνει, αυτό δε σημαίνει ότι είναι όμορφο. Εντυπωσιακό είναι και το Las Vegas αλλά γελάει ο κόσμος με τις πυραμίδες το πύργο του Άιφελ τα σιντριβάνια τους φοίνικες και ότι άλλο έχουν βάλει οι γιιιιιιιχαααα αμερικλανοι μέσα σε μια ευθεία 4 μίλια που είναι όλο το σκηνικό στημένο. Άμα είσαι γελαδάρης από καμμιά Γιούτα η καμμιά North Carolina, ναι σου δείχνει κάπως. Η άμα είσαι μεγιστάνας εκ κοκκινιάς. Σε μένα sorry, ΔΕΝ.

    Εσωτερικά είναι μπουντρούμι- ειδικά στις γωνίες των πετάλων ανάλογες με το ταψί αλλά επειδή βγάζει δίπατο είναι σα στρούγκα. Εν έτη 2020 πραγματικά λυπάμαι τους κακομοίρηδες που θα κάτσουν κάτω και πίσω, από κλειστοφοβία θα πάνε.
    Τώρα αυτό αν είναι καλό η όχι- λένε ότι θα είναι δυνατή ακουστικά έδρα- είναι καθαρά θέμα άποψης: εγώ πλέον στα 53 μου θέλω την άπλα μου και την άνεση μου. Εντυπωσιάστηκα από το γήπεδο της Ατλέτικο πέρσι, της Tottenham δε το έχω δει λένε ότι είναι εκπληκτικό.
    Η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη είναι το Anfield, δεν το λέω εγώ που έχω κόλλημα με το χώρο, το λεει όλος ο κόσμος αυτό. Πουθενά δεν νιώθεις όμως ότι είσαι σε μπουντρούμι ακόμη και στις δύσκολες θέσεις του kop πάνω δεξιά και μιλάμε για ένα οικοδόμημα που ναι μεν εχει δεχθεί παρεμβάσεις πρόσφατα αλλά δε παύει να είναι του 1892.

    Ίδωμεν..

    ΥΓ Τι να μας πει ο Luis Suárez μπροστά στον σκούρο? Σιγά ολόκληρος μεγιστάνας μην ασχολείται με παικτάκια της σειράς… Από Καρακλανιτς και κάτω εμείς που ξερουμε και ….μπαλλα!

    Πάντως το τρελό στην ομάδα ΑΝΕΤΑ πήγαινα γήπεδο να τον δω. Θα βάζανε τα κλάματα τα μάνταλα δίπλα του, τον ξέρω καλά από τη Liverpool 4 ΧΡΟΝΙΑ ο άνθρωπος είναι σε άλλο πλανήτη γυαλίζει το μάτι του. Ασε που άμα το έπαιζε πριμαντόνα ο Πετράκης θα τον πλάκωνε στις κλωτσιές στο δεκάλεπτο.
    Άμα δαγκώνεις το Κιελινι, μπινελικιαζεις τον Εβρα και τσαμπουκαλεύεσαι με το Ράμος και το Πεπε ταυτόχρονα μέσα στο Μπερναμπεου, το μάνταλο ίσα που τον θάβεις στη σέντρα με το κεφάλι έξω να τον φάνε τα μυρμήγκια (παλιό Λατίνο αμερικανικό βασανιστήριο).

    Με Poyet στο πάγκο και κανα Γοδιν CB και ας είναι στα τριανταφευγα θα βλέπαμε ΑΕΚ- και όχι αεκακι που μας δείχνουν τώρα.
    Φαντάσου με αυτούς τους 3 να πας στο ταψί. Ροντέο θα το κάνουν και ποιους τους γαμει και τους πλάγιους και τα κοράκια και το Βαγγέλη και και και.

  24. Ο/Η DNAEK λέει:

    Τη πρόοδο του έργου (εξωτερικά τουλάχιστον) και της υπογειοποίησης, ευκολα μπορεί να την διαπιστώσει κανείς απο τα καθημερινά βιντεάκια που αναρτώνται στο διαδίκτυο.
    Η δυσκολία εγκειται,οπως σωστά αναφέρει ο Δημήτρης ,οτι εμείς δεν είμαστε progect managers ωστε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια το χρόνο αποπεράτωσής τους.
    Με τους μέχρι σήμερα ρυθμούς και επειδή εμπλέκεται άμεσα και το δημόσιο φαντάζει σε εμένα τουλάχιστον απίθανο να προλάβουμε τη νέα σαιζόν απο την αρχή της,πόσο μάλλον το προσεχές Πάσχα.
    Μια εκτίμηση ,με τα σημερινά δεδομένα,εκ μέρους των υπευθύνων θα ηταν απαραίτητη αν θέλουμε να εχουμε πιο σαφή εικόνα για το πότε θα μπούμε.