Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Έρχεται σιγά σιγά η κανονικότητα. Έπεσε η πρώτη φθινοπωρινή βροχή, θριάμβευσε η δημοκρατία έστω κι αν πιέστηκε η δικαιοσύνη, οι Τούρκοι ξαναβγήκαν στην θάλασσα, ο κορωνοϊός εξακολουθεί να εξαφανίζει τις ΜΕΘ και να δίνει μύρια στα τσοντοκάναλα, κι ετοιμαζόμαστε να ξαναδούμε μπάλα. Είτε για την Ευρώπη, είτε για την Ελλάδα. Βέβαια στην Ελλάδα έχει διαλύσει πλήρως το σύστημα, αλλά δεν βαριέσαι. Πάντα αυτήν την μπάλα δεν βλέπαμε. Και μόνο που ο Καρυπίδης έχει φορέσει κόκκινα λόγω χρεών, και μόνο που ο Μαουρίτσιο πήγε στον Αλαφούζο, κατανοείς ότι κάτι κινείται και γίνεσαι πιο αισιόδοξος.

Όπως αισιόδοξοι είναι και όλοι οι δημοσιογράφοι περί την ΑΕΚ. Ολοκληρώθηκαν λέει οι μεταγραφές και πλέον η ομάδα είναι σούπερ πλήρης. 35 παίκτες κι ορφανό το νούμερο 7. Αυτά στοιχειοθετούνται από τους έγκριτους και σε αυτά πρέπει να παραμείνεις. Θα μου πεις ότι αυτά προσβάλουν την κανονικότητα, αλλά δεν θέλω να ακούω υπερβολές. Τι σε πειράζει αν ακόμα έχει νούμερο ο Σιμάο, και τι σε πειράζει αν η αρίθμηση πηδάει το 7; Την ουσία να κοιτάς.

Είναι εδώ ο Ολιβέιρα ή ο Λιβάγια; Είναι τιμωρία ο Μάνταλος; Υπάρχουν 8 τραυματίες που κανείς δεν ξέρει πώς χτύπησαν ή γιατί δεν γίνονται καλά; Προβλέπεται να παίξει δεξιά ο Μαχαίρας κι αριστερά ο Τάνκοβιτς; Αυτά είναι οι κανονικότητες και μην ασχολείσθε με άλλα. Στην άμυνα είμαστε πλήρεις και στις προπονήσεις πέφτουν κορμιά αφού ο ανταγωνισμός για την ενδεκάδα είναι τεράστιος. Αγωνίζονται τα κουκιά ποιο θα πρωτοπέσει στην κατσαρόλα. Και ποιο θα αντέξει στο τσιγάρισμα των δυό παιχνιδιών σχεδόν ανά εβδομάδα. Και να μην ξεχνάμε βέβαια ότι την τελευταία Κυριακή χάσαμε.

Όμως αυτή είναι η κανονικότητα. Να είναι γεμάτη η πλατεία αλλά στα εστιατόρια να επιτρέπονται μέχρι τέσσερις. Να έχεις τέσσερα χαφ και να βλέπεις πληθώρα λύσεων. Και να μιλάς για rotation. Να σου γίνεται το άσπρο μαύρο. Με μοναδικές λύσεις σε καίριες θέσεις, και να σου λένε για πληρότητα. Την ώρα που βαφτίζουν τον Μαχαίρα εξτρέμ και μάλιστα από την άλλη πλευρά. Για επερχόμενο ντέρμπυ, που η νίκη είναι μονόδρομος, και πριν την Ευρώπη που στην ουσία με αυτήν την ομάδα πας να διαγωνιστείς αν θέλεις να συνεχίσεις με κάποια αξιοπρέπεια.

Πταίσματα φυσικά μπροστά στην οικονομία μας ή στις μεθ που θα είχαν φτειαχτεί. Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, που η δημοκρατία δεν μας έχει πει ποιαν ακριβώς διαφορετικότητα αποδέχεται, και πώς γίνεται να υφίσταται όταν την εκφράζουν δικτατορικά ή προσωποπαγή κόμματα, που κουμάντο κάνουν μόνο οι αρχηγοί χωρίς να ακούν κανέναν. Όμως να μην μπερδευόμαστε. Ακούς την απολογία του εύσωμου, και κοκκινίζεις από τον άνθρωπο που τόλμησε να ψάξει η δικαιοσύνη. Η οποία μάλλον δεν έχει δει ογδόντα χιλιάδες φιλάθλους έξω από το δικαστήριο. Και οι οποίοι δεν είναι χρυσαυγίτες για να απορροφηθούν άπό άλλη ομάδα. Αυτό κι αν είναι κανονικό.

Μην λέμε όμως κι άλλα. Πλήρεις; Πλήρεις. Ό,τι πείτε παιδιά. Μόλις ξεπεράσουμε το βασανιστήριο της εθνικής Ελλάδας με την υπερομάδα του Κόσοβου, θα ριχτούμε στα μέτωπα της ομάδας μας, και θα μιλάμε για τα σέντερ μπακ αφού αυτά μπορούν και να ροταρισθούν. Όλα τα άλλα, τα σκαρφίσματα που λένε, θα τα κρίνουμε στα γήπεδα και στα νοσοκομεία. Όπως και τις εναλλαγές των συστημάτων, που δεν κατανοώ αν συνάδουν με την πληρότητα. Όπως βέβαια δεν κατανοώ γιατί οι περιοχές με επικινδυνότητα 3 κλείνουν νωρίτερα τις ταβέρνες τους αλλά οι κάτοικοι τους είναι ελεύθεροι να πηγαίνουν στις άλλες με δείκτη 1. Είναι κι άλλα που δεν κατανοώ αλλά με έχω αναλύσει : Έχω απορίες όταν ζω στην κανονικότητα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

  1. Ο/Η Pontios λέει:

    Μαρινάκης: «Θεωρώ τον εαυτό μου αδικημένο από το ελληνικό κράτος, δεν ήξερα ότι ήταν πακιστανικό το τηλέφωνο»

    Μαρινάκης: «Μου έχουν κάνει τεράστια ζημιά, έχουμε βιώσει σε όλο το μεγαλείο την αδικία»!

    NOOR1

    ο μαρινακης ειναι αθωος
    ο μαρινακης ειναι αθωος
    ο μαρινακης ειναι αθωος
    ο μαρινακης ειναι αθωος
    ο μαρινακης ειναι αθωος

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Βαλε σε σειρα τα ερωτηματα. Ολα μαζι δεν γινεται να σου τα απαντησουν.Αμα θες φυσικα…Απαντησεις αιτιολογημενες και απολυτα τεκμηριωμενες σε καμια αλλη ζωη,η σε αλλη χωρα επι του παροντος. Δεξου τι σου λενε οι αρμοδιοι,αυτοι ξερουν.Για αυτο ειναι οι αρμοδιοι ,για να δινουν απαντησεις και λυσεις σε ερωτηματα και προβληματα. Αμα σου αρεσουν,αμα οχι ,τουλαχιστον μην μιλας γατι εισαι εχθρος του αρμοδιου !!!!

  3. Ο/Η koreas λέει:

    Κι όμως ο εύσωμος (κι όχι χοντρός τελικά) είπε την αλήθεια της ημέρας:

    Είμαι αδικημένος από το κράτος!!!

    (ξέρεις έλληνα να μην το λέει αυτό;)

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προχτές, μετά από 27 χρονια κατάλαβα ότι είχα κινητό από το Κιργιστάν κ το είχα απλήρωτο..

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Από τη θάλασσα που δεν εχει σύνορα, στο μονόδρομος τα 12 ναυτικά μίλια, μια καρεκλά δρόμος. 4,5 χρονιά βέβαια τα 12 ναυτικά μίλια μάλλον δε τα πρόλαβε ΚΑΙ ΑΥΤΑ το ΖΑΒΟ. Πολυάσχολο αυτό το παιδί, τρέχει να προλάβει μη μπλοκάρει το κότερο και δε μπορεί να πάει βόλτα τη Περιστέρα και τα μουλικα.

    Είχε και στη Κυψέλη κότερο ο χαμηλοκολης.

  6. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    πως γίνεται όταν είσαι πλήρης και με δυνατό ρόστερ, κάθε νεοφερμένος παικτάκος να μπαίνει κατευθείαν ενδεκάδα;

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Είσαι σίγουρος ότι ρωτάς εμένα;

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Λιβαδιάς εχει φύγει, τα έχουμε πει αυτά από τον Αύγουστο. Ούτε τα μισά δε του δίνει ο εγγυητής από όσα του δίνουν οι άλλοι και στα 27 του με το τελευταίο καλό συμβόλαιο να έρχεται δεν είναι για να τζογαρουμε. Ούτε είναι και κανας παίκτης που στα 30-31 του θα κάνει άλλο συμβόλαιο της προκοπής, ένα μαλακισμενο είναι ως χαρακτήρας και ένας μέτριος κουτρουβάλας που στο αεκ δείχνει Dios10. Λογικό αν δίπλα σου παίζει ο Κριστισιτς και ο Ολιβειρα, το Yugo δίπλα στο κουτσό γάιδαρο δείχνει πολυτέλεια. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος για να μη φύγει είναι να μην εχει πάρει ‘καπάρο’ μιας και υπογραφή ακόμη ΔΕΝ μπορεί να βάλει (επίσημα πάντα μιας και μπορεί να βάλει μεταχρονολογημένα- ΝΑΙ ΗΛΙΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ… ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΑΑΑΑΑ) και πρέπει να περιμένει λεει 2,5 μήνες. Χλωμό εφόσον μιλάμε και για Γιουγκο που ως γνωστόν έχουν μόνο ΕΝΑ θεό. Το δολάριο.

    Και μιας και είπα Γιουγκο: Ο Πολυνικιτς στη Βοσνία σε 10 ματς εχει 3 νίκες, οι 2 με το …Λιχτενστάιν. +70 χρονών έφτασες και ακόμη να χορτάσεις τις ξεφτίλες προπονηταρα μου εσύ. Μέχρι και από τους Β. Ιρλανδούς εντός έδρας αποκλείστηκες. Μη ξεχάσουμε να σε κάνουμε και σένα κέρινο στο μουσείο. Δε θα κουραστούμε έτσι κ αλλιώς μια ζωή ακίνητος ήσουν στο πάγκο 40 χρονιά. Τώρα στα γεράματα θα αλλάξεις που δεν έχεις και το Μπουρουτζικα να σε ξυπνάει? Η έστω το Μελέτη?

    Τον άλλο το ΓΙΔΑ προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν και δε μπορούνε. Για λεφτά δε μιλάμε καν, γελάει ο κόσμος μόλις πάνε να ζητήσουνε 300 χιλιάρικα, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ δε βρίσκεται ομάδα να του πληρώσει του γκολεαδορ…Απελπισία κανονική και εχει ακόμη Σιμάο, Παουλινιο.

    Θυμόμαστε πέρσι το καλοκαίρι τι έγραφα? Να δω μόλις φύγει ο προπονηταρας (για την αδελφή λέω) τι θα τους κάνετε 4-5 πορτογάλους μαζεμένους. Πατέ και παίρνετε 4-5 παίκτες από την ιδιά χώρα? Είσαστε με τα καλά σας? Γιατί δε δίνετε και τα κλειδιά ως εχει να τελειώνουμε? Υπάρχει ΕΝΑ μαγαζί στο πλανήτη που ο νέο προσληφθείς υπεύθυνος κουβαλάει 4-5 δικούς του και τους πιάνει πόστα με τη μια? ΕΝΑ μαγαζί πείτε μου μόνο.

    Η άμυνα λογικά παραμένει χωνί μιας και από τη μια έχουμε το Τυνήσιο άτι και από την άλλη τον Ρουμάνο διεθνή, έτσι μας έγραφαν, που όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ μιας και δεν είναι καν βασικός, ούτε καν στην εξάδα της άμυνας της ποδοσφαιρομανας Ρουμανίας. 11 συμμέτοχες 24 χρονών παίκτης καταλάβαμε όλοι περί τίνος πρόκειται. Κάτι απραχτές κάνει το παλικάρι, μπαίνει αλλαγή στο 80φευγα. Είναι σα το Ντιντακ που τον είχαμε πάρει από τη Μίλαν, έτσι μας έλεγαν, και ο άνθρωπος είχε παίξει ΕΝΑ (1) ματς κυπέλλου όλο και όλο σε μια Μίλαν που εχει τα μαύρα της τα χάλια. Γι αυτό έκανε σέντρα και αναπολούσαμε το Λουκά Βυντρα που έκλεινε το FIR Αθηνών.

    Θα τον δούμε βέβαια μαζί με τους άλλους παρέα (ο ένας – αυτός που κόστισε 6,5εκ…- επειδή ήταν full fit ήδη τσακίσθηκε στο πρώτο ζόρι) αλλά εγώ θα πω προκαταβολικά αυτό: παίκτης που είναι ελεύθερος, δηλαδή η ομάδα του δεν αξιώνει έστω ένα ευρώ για να τον δώσει (η ανάλογα δε του προσφέρει ένα ευρώ να τον κρατήσει) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
    Κανένας οργανισμός, καμμιά ομάδα, καμμιά εταιρεία, κανένας ιδιώτης δεν δίνει κάτι τσάμπα αν εχει έστω και μισό στο εκατομμύριο πιθανότητα να βγάλει κάτι είτε αξιοποιώντας το είτε πουλώντας το. Όταν φτάσεις να χαρίζεις τότε είσαι στη φάση δωστου να μη μου πιάνει χώρο στο γκαράζ.

    Σας έχω νέα: Ούτε ο Μελισανίδης – που είναι και ΜΥΡΩΔΙΑΣ από ποδόσφαιρο, ούτε ο Ηλίας είναι τα γατιά και οι άλλοι ΟΛΟΙ οι ηλίθιοι.
    Ο μάνταλο που είναι το πουλεν, οι 500 χαβαλέδες στυλ Άρθρο, Βινισιους, Ντιαζ, Βέρντε, Οικονόμου, Ζεραλδες κλπ. που πέρασαν και δεν ακουμπήσαν το αποδεικνύουν.
    Το -20 και τα ρεζιλίκια κάθε χρόνο το αποδεικνύουν.
    Οι 4 σερί χαμένοι τελικοί από το Πελκα και το Τοροσιδη το αποδεικνύουν

    ΥΓ1 Προτείνω αλλαγή στην ονομασία του ‘ιατρικού’ team της αεκ σε ‘Χασάπικο ο Πρόσφυγας’ να κολλάει και με το αεκ. Μιας και πάει παίκτης για ένα ντεπον και βγαίνει 8 μήνες μετα λοβοτομημενος. Αυτός ο Γαλανόπουλος τριπλό bypass να είχε κάνει θα είχε γίνει καλά ένα χρόνο τώρα..
    Μη θυμηθώ το Γιάννη το Λεσκοτ που τον είχαν βγάλει περδίκι και ο άνθρωπος παίζει να ήταν 2 σκαλιά χειρότερος από τον Φραγκεσταιν.

    ΥΓ2 Η αλήθεια είναι ότι το ελληνικό κράτος κυνηγά τους νομοταγείς πολίτες του. Άλλη δουλειά δεν έχουν όλη μέρα οι ΚΥΠατζηδες και τρέχουν με τους κοριούς να παρακολουθούν αθώους που μιλάνε στα τηλεφωνά για γκόμενες, αυτοκίνητα η οργανώνουνε τσιμπούσια και μπαροτσαρκες.
    Η άλλη αλήθεια είναι ότι ο γαύρος χρωστάει 22+τοκους στην ΕΤΒΑ (τελεσίδικη καταδίκη) και άλλα τόσα στη Euro bank για το ταψί. Αλλά να τα λέμε όλα. Πιστόλι ο Βαγγέλης- κατά τη θητεία του εννοώ- ακόμη δεν εχει ρίξει. Άλλο χρωστάω άλλο μπουμπούνα και μη τον είδατε.. αλα εγγυητή.

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Νεες κοκκινες γραμμες ορισε η κυβερνηση . Οσο πιο κοντα ,τοσο πιο φθηνα,τοσο καλυτερα,πιο μαζεμενοι ρε παιδι μου ενα πραγμα…..

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Ούτε μάντης. Χτύπησε ο Σιμόες και θα απολαύσουμε την πληρότητα. Ελάτε δημοσιογραφάρες, που ξέρω οτι διαβάζετε. Ρίχτε ζάρια για την πληρότητα και τα βαφτισια. Γαμήσια δεν χρειαζονται. ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Πηραμε το Χ απο τους Κοσσοβαρους. Για οποιον ειδε το παιχνιδι,καταλαβαινει τι λεω. Ειδικα στα τελευταια 15-20` ,παιζαμε μεταξυ σεντρας και ημικυκλιο περιοχης. Ουτε μια ατομικη προσπαθεια ,μια ντριπλα δεν περασε κανεις.Γιομες, για τον Φουντα (!), πασακια ,η μπαλα πισω να οργανωσουμε επιθεση,και παλι πισω να ξαναοργανωσουμε επιθεση και τελικα μειναμε με την…οργανωση στο χερι.
    Χασαμε το πεναλντυ θα πει καποιος,αμα περιμενεις με πεναλντυ να νικησεις τους Κοσσοβαρους,κλειστο το μαγαζι μεγαλε και τραβα για ψαρεμα… Κουρμπελης και Σβαρνας σημερα ηταν δημοσιοι κινδυνοι για την Εθνικη.Οι αλλοι ηταν απλα περιπατητητες,ως συνηθως. Γυρναγα στο Αγγλια-Δανια,που τρεχανε σαν λυσσασμενοι,ειδικα οι Δανοι,και μετα παλι στο δικο μας για να “ξεκουραστω” λιγο…

  12. Ο/Η placebo λέει:

    Αριστοφανικός Οίστρος στο φως του φεγγαριού .

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, η ΑΕΚ έχει 5 κεντρικά (6-8) ΧΑΦ συν ένα μόνο (8-10) επιθετικό. Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Σάκχοβ, Γαλανόπουλος / Μάνταλος. Η ομάδα όφειλε να έχει ένα ακόμα στη θέση του Μάνταλου, αλλά με 5 ΧΑΦ στις θέσεις 6-8 να πάρει και άλλον; Δεν εξετάζω τους λόγους που είναι ταυτόχρονα τραυματισμένοι οι 3, αλλά ειλικρινά, αν τραυματιστούν 2 και όχι 3 του ΟΣΦΠ στις θέσεις 6-8, ποιους άλλους θα βάλει;

    Οι δημοσιογράφοι(;) της ΑΕΚ εδώ και χρόνια, ούτε ρωτάνε, ούτε καν ρεπορτάζ, ούτε καν τολμάνε να κρίνουν, εκτός του Μιαούλη που τον κατηγόρησαν αλλά αν τον άκουσαν στα γκολ με τη Βόλφσπουργκ θα κατάλαβαν αν είναι ΑΕΚ η όχι. Καλά αυτοί όμως, οι πολιτικού ρεπορτάζ δημοσιογράφοι ή ακόμα και οι δικαστές που τιμώρησαν εγκληματική οργάνωση…γιατί δεν ρώτησαν ποτέ: ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;;

    Μήπως αυτός που είχε μαζέψει ένα σωρό από τα πρωτοπαλικαρά σας τα οποία κατέβασε στο ΟΑΚΑ σε ένα τελικό αλλά από τότε φάνηκε ποσό κότες και φούσκες ήσασταν;

    Φαντάζομαι θα χάθηκαν στη μετάφραση…Ελληνικά, Πακιστανικά…άντε βγαλε άκρη…

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έχεις χαφ. Το ότι όλοι (πλην Σιμοες ανασταλτικά) δε κάνουν ούτε για τη χωματερή, δε παίζει κανένα ρόλο.
    Γαλανόπουλος (τραυματίας κοντά χρόνο- αναρρώνει από μεταμόσχευση εγκέφαλου) κόστος μηδέν.
    Σιμοες (τραυματίας) κόστος μηδέν.
    Σιμανσκι (τραυματίας) κόστος 400.
    Κριστισιτς (τραυματίας μονιμά στον εγκέφαλο) κόστος 200.
    Σακφοχ (πιο αργός από ανατρεπόμενο) κόστος μηδέν.
    600 ολόκληρα χιλιάρικα για 5 παίκτες έδωσες. Τι θες δηλαδή και εσύ τώρα? Στο αεκακι είσαι, μια χαρά είναι 600 για το κέντρο.
    Έτσι και αλλιώς για τρίτος πας, τέταρτος δεν υπάρχει άρα γιατί να ξοδευόμαστε?
    Ποιος θα σε περάσει? Ο ζελας που έχουν πλακωθεί από τη δεύτερη αγωνιστική εκεί μέσα όλοι, η ο Ρουλης με τα λιμα ?

    Ο πρόεδρος εχει φέρει παίκτες τώρα είναι ευθύνη του προπονητή. Το ίδιο παραμύθι δε πούλαγαν πέρσι με τους Πορτογάλους τον Οικονόμου και το Βέρντε?
    Ε τώρα ο Οικονόμου έγινε Χνιντ, ο Βέρντε έγινε Τανκοβιτς και η πλύστρα έγινε Γκαρέλι που τον κάνει καλά ο Γούτας.. Τα ονόματα αλλάζουν, οι ικανότητες και ΚΥΡΙΩΣ τα λεφτά μένουν ακριβώς τα ίδια.
    Ξέρει πολύ καλά ότι Γαλανοπουλος Σιμανσκι ακόμη και σε ένα μήνα να γυρίσουν θέλουν τουλάχιστον άλλους 2-3 μέχρι να παίξουν (όσο παίζουν) μιας και είναι χωρίς προετοιμασία. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ να πάνε στην Ευρώπη με 3, δηλαδή με έναν (Σιμοες) που λογικά θα τα έφτυνε σε 4-5 ματς συνεχόμενα.

    Τραβά τώρα με τη Leicester και τυχερός να λες που δε πας στο νησί να γυρίσεις ατρόμητα ΕΦΤΑΡΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Είδες κανένα να παραπονιέται? Όλα μια χαρά πήγαν Ασε που βάλαμε τη xέστρα Νo17 στο καραγκιοζμπερντέ που ‘χτίζουμε’ με τα λεφτά των κοροΐδων.

    Εύκολο ζώο το πρόβατο. Με απλό χορταράκι είναι χορτασμένο και βελάζει χαρούμενο με διαρκεια στη κερκίδα.
    Ειδικά άμα είναι επιδοτούμενο και το χόρτο το καταναλώνει δωρεάν, αρκεί να γραφεί εκεί μια καλή κουβέντα.
    Ποσο μεγάλος είναι ο πρόεδρος, πόσο τέλειος είναι ο πρόεδρος, πόσο γράμματος είναι ο πρόεδρος αλλά κυρίως: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ?
    Μόλις φύγει ο πρόεδρος είναι να φουντάρουμε όλοι από το Βίκο.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : H AEK δεν έχει τίποτα. Και δεν υπερβάλω. Μάνταλος δεν υπάρχει πλέον ( για μένα ουδέποτε υπήρξε και παίκτης Γαλανόπουλος )και φυσικά δεν υπάρχει αμυντικό χαφ. Την πληρότητα δηλαδή θα την θαυμάσουμε όλοι την Κυριακή.

  16. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios
    φίλτατε, πες μου μόνο από την τωρινή ομάδα ένα χαφ (πλην του προ τετραετίας σιμόες) από την ομάδα μας που αξίζει. just one…

    δεν υπάρχει αεκ, όσο και να μας πονάει, μην κρυβόμαστε. για εμένα το έχω ξαναγράψει η χρονιά έχει ολοκληρωθεί. αν διαφωνείς, πες μου συγκεκριμένα ποιοί είναι οι στόχοι μας, μια καλή πορεία σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

    ps. υπόψη, δεν έχεις και προπονητή…

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα κινητά των πρωθυπουργών περίμενε η MI6 για να ακούσει τι λέγεται, την ώρα που εδώ και +5 χρόνια χακάρουν μέχρι και τα κλιματιστικά.

    Εδώ και +10 χρόνια παίζουν LTE και VoIP σε καταναλωτικό επίπεδο (δηλαδή σε military το διπλάσιο) – άρα μετάδοση φωνής μέσω δεδομένων- και οι άλλοι ακόμη νομίζουν ότι τους παρακολουθούν τα τηλέφωνα. Οτιδήποτε εχει σύνδεση στο δίκτυο είναι δυνητική συσκευή παρακολούθησής. Από απλες λάμπες Wi-Fi μέχρι ψυγεία και πόρτες με Home Link.

    Τι είναι η MI6 ρε παλικαριά? Ο Βαγγέλης με τη ΕΥΠ που επειδή πηρέ λεει πακιστανικό νόμιζε ότι δεν τον πιάνει ο κοριός?

    Σιγά μην περιμένουν και την αναγνώριση κλήσεων για να δούνε ποιος μιλάει την ώρα που το voice recognition παίζει καμμιά 30αρια χρόνια από τότε που είχαμε κασετόφωνα.

    Σα τον άλλο το ΒΛΑΚΑ το δικό μας που παίρνει με απόκρυψη τους διαιτητές και ΝΟΜΙΖΕΙ ότι δεν τον έχουν φακελωμένο και καταγεγραμμένο. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο πίσω στο 1992. Είναι στον εγκέφαλο. Ακόμη πιστεύει ότι άμα κρύψεις το νούμερο είσαι οκ, θυμίζει τα παιδάκια της γειτονιάς που χτυπάνε τα κουδούνια και μετα τρέχουν να μη τους δουν.

    Πραγματικά ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ είσαστε? Εκει καπου στο 1993-94.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ιβάν Σαββίδης: Νέα αναβολή για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα.

    Τι έγινε ρε εγγυητή ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ τον κολλητό με το κουμπούρι? Μόνο ότι σου είπε ο Γεωργέας άκουσες?
    Παίκτες, προπονητές (όσοι έχουν μείνει), ο άλλος ο μπεκρούλιακας που το παίζει διευθυντής κάτι, ο Δημάτος, ο άλλος ο γκασμάς ο Λυσάνδρου, ο αρχηγός της αποστολής?
    40 νοματαίοι ήσασταν εκεί πάνω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είδε το όπλο που είδε όλη η Ελλάδα ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?
    Που είναι η ένσταση του αεκ οεο?
    Που είναι η μήνυση του αεκ οεο?
    Φοβάστε μη τυχόν και τον ρίξουν και σταματήσει να σας μπουκώνει με ρούβλια?
    Τι ανταλλάγματα πήρες ρε εγγυητή της τσέπης σου και ΔΕΝ έκανες και τη δεύτερη ένσταση με τα δελτία?

    Μη ξανακούσω μόνο κανένα να μιλάει για το 2008. Ούτε στην εκδίκαση δε πήγατε τότε. Μια ζωή στα τέσσερα, άλλα περήφανα.
    Θα τρώτε κράξιμο από εδώ μέχρι απέναντι.
    ΔΟΥΛΙΚΑ μια ζωή στον ισχυρό. Της φάπας και της κονόμας του αφεντικού ο σύλλογος, κακομοίρηδες.

    Μόνο στο Κούγια ξέρετε να κουνιέστε που σας είπε ότι το Μάνταλο κινείται με ρυθμό χελώνας και ο Μπακασετας ΔΕΝ αξιολογήθηκε ούτε για 250 χιλιάρικα? Ψέματα είπε (ο κατά τα άλλα αντιπαθέστατος) κοντός?
    Δεν έκανες μανουρα στο Μπακασετα το Λαμπρόπουλο το Σιμοες και τους έβαλες 2-3 μήνες πάγο επειδή δεν πλήρωνες αυτά που σου ζήταγαν και έδινες 200-80-200 ανάλογα? Ψέματα είναι?
    Δε πήγες να πιαστείς στα χέρια με το Λαμπρόπουλο (θες και τσαμπουκάδες ΝΟΥΜΕΡΟ που άμα σε πιάσει ο άλλος θα σε κάνει τουλούμι στο ξύλο) για 40 χιλιάρικα στο Σπατο?
    Ότι το πουλεν σου ρε μπαλαδοφατσα σέρνει το κολο του και πάει με μείον 10 ταχύτητα, το Κούγια περίμενες να στο πει?

    Ποσο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ και ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ είσαστε εκεί στο αεκακι?

  19. Ο/Η Pontios λέει:

    NOOR1 ΣΤΗΜΕΝΑ τιποτα δε γινεται απαλλάσσονται αλλα εμεις θα κολλησουμε στην αποκρυψη του Μελισσανιδη ΠΑΝΤΑ!

    για τον ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κουβεντα!

    Η απειλή σε διαιτητή συνεπάγεται πλέον απαλλαγή λόγω αμφιβολιών!
    ΚαραΠΑΠΑρας παρακαλουσε στο δικαστηριο γιατι λεει θα εχανε τη δουλεια του η χοντρη κοτουλα!

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε για να γίνει κατανοητό?
    Δηλαδή άμα πάει για φόνο ο γείτονας μέσα πρέπει να πάμε και εμείς?

    ΔΕΝ γίνεται δική για το Noor, για τα στημένα γίνεται. Έχεις μπερδέψει τις δίκες..

    Έχεις στοιχεία ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι Escobar? Έχεις ΜΙΑ ένδειξη έστω? Γιατί δε τη καταθέτεις?

    Ο εγγυητής γιατί έπαιρνε τηλέφωνο το Ζωγράφο από απόκρυψη?
    Ποιος έδερνε το Μπάκα?
    Ποιος ΕΣΒΗΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ?
    Ποιος απειλούσε και με πια ιδιότητα το πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ λέγοντας τον γκρανκάσα που τέλειωσε on camera?
    Ποιος έδειρε το Κούγια στην Αγ. Μαρίνα? Ο ίδιος με τους μπράβους όχι κανας άσχετος?
    Ποιος απειλούσε και με πια ιδιότητα λέγοντας ότι θα σφυράει στα τρένα on camera? Από ποτέ αποφασίζει ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ποιος θα σφυράει και που?
    Ποιος πήγε και έστριβε τα αρχιδια του πλαϊνού στα αποδυτήρια? Ποιος φώναζε I am the Boss (θέλει και αγγλικά το ΤΥΡΟΓΑΛΟ εδώ Ελληνικά δε ξέρει να μιλήσει)
    Αυτό είναι απειλή η όχι?
    Ποιος πήγε να πνίξει με το κασκόλ τον άλλον στις εξέδρες?
    Αυτό είναι απειλή η όχι?

    Ποιος δήλωνε ΕΝΟΡΚΑ ότι τη μια ότι ανέλαβε το 2013 το αεκ, την άλλη ότι είναι χορηγός και την άλλη ότι είναι απλός φίλαθλος?
    Ποιος δήλωνε άσχετος και απλός φίλαθλος για να μη φάει τη καμπάνα (που έφαγε 6 μήνες) για επεισόδια και απειλές στο δικαστήριο?
    Ποιανού ο γιος εχει ‘κάποιες λίγες μετοχές’ (αξίας +250εκ ευρώ!) στον ΟΠΑΠ και παράλληλα μοιράζει ‘χορηγίες’ στις ομάδες?
    Όταν αποφασίζεις ποιος θα πάρει ποσά, όταν αποφασίζεις να αποκλείσεις ομάδες από λεφτά ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

    Πια ιδιότητα εχει ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ στο αεκ τελικά?

    Που είναι τα +25εκ του Champions League? Που είναι τα +10εκ της Γ ‘Εθνικής? Που είναι τα +10εκ του Europa της προηγούμενης χρονιάς?
    Που είναι τα λεφτά 3.5εκ του Βρανιες?
    Που είναι τα λεφτά 5εκτης Capelli?
    Τι έγιναν τα λεφτά 4,5εκ του Μπάρκα?
    Που πάνε τα 5εκ ανά έτος τηλεοπτικό μαζί με τα 2,5εκ του ΟΠΑΠ και τα 1,3 από τη Λίγδα, άλλα 3+3εκ (διάρκειας και απλά) σύνολο ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ κοντά 15εκ/έτος εδώ και 7 χρόνια?
    Έκανε το αεκ 15Χ7= 105 εκ ευρώ μεταγραφές και συμβόλαια? Σε ποιον? Στο Δέλλα το Μοραις το Κρισαντους και τον Καρακλανιτς? Η στο Ντιντακ το Μπακακι και το Κολοβετσιο?

    Από τα +15εκ που εισπράττει ετήσια το αεκ ως έσοδα ετησία, πόσα δίνονται ως έξοδα σε μεταγραφές και συμβόλαια? Γιατί ΟΡΙΑΚΑ, όλα τα έξοδα είναι δεν είναι 8εκ/έτος.

    Άιντε με το ΛΑΜΟΓΙΟ που θα τον στηρίξουμε κιόλας επειδή λεει ο άλλος είναι ότι είναι και εχει κάνει ότι εχει κάνει.
    Νισάφι με το ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ που τον κυνηγάνε δικαστικά όπου εχει πατήσει το πόδι του για ΑΠΑΤΕΣ και ΣΑΣ εκπροσωπεί.

  21. Ο/Η koreas λέει:

    πολλή χρήσιμη σειρά από δημοσιεύματα για το εαμ και τον ελλάς. Εύγε στο συγγραφέα…

    http://www.apodytiriakias.gr/politika/2020/10/14/eutuhos-upirhe-o-elas,-kai-kratise-stin-,makedonia.aspx

  22. Ο/Η Pontios λέει:

    Μια χαρά έκανε η δικαιοσύνη πάλι τη δουλειά της!!
    Σε ρωτάω στα τηλέφωνα με το Μπέο ποιος μιλούσε;;;;
    Γιατί απαλλάχθηκε ο γαύρος και ο εσκομπαρ-πρωθυπουργός βαγγελας!
    Που καθότανε στον επάνω όροφο του γκαρσόν στη Θεσσαλονίκη και περνούσαν και βαρούσαν προσοχή οι πάντες!

    Ένα πράγμα θα σου πω και φρόντισε να το χωνέψεις τον Κυριακο θα τον πάρει μαζί του το βαρίδιο!

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι βρε σε όλα μέσα είσαι.

    Ειδικά στο ότι θα πέσει ο Κυριάκος πέτυχες διάνα: double score 40-20 είναι ο άλλος με πανδημία με ελληνοτουρκικά με μεταναστευτικό με οικονομία ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ.
    Που να ηρεμήσει λίγο το θέμα και να δουλέψει κανονικά η οικονομία, 60-10 θα τον πάει τον χαμηλοκολη.
    Τέτοιο λουτσο είχε δεκαετίες να φάει η φασίστερα…

    Απαλλάχθηκε ο βαγγελας όσο έκατσε στη φυλακή ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ.
    Εσύ νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάνα χθεσινό επειδή βγήκε και πέταξε 2 ατάκες ο κλανιας ο δικός σου.
    Γι αυτό σε έχει στο -20, σε έχει στη φάπα με τριμπαλλα μέσα έξω και σου πήρε και κύπελλο με τους παλαιμαχους.

    Συνεχίστε εσείς να τον υποτιμάτε μια χαρά σας πάει το πράγμα.

    Άκου και κάτι να μαθαίνεις: το χουνερι που ετοιμάζουν στο Κερατσίνι δε θα έχει προηγούμενο..

    Μισή, όχι μια αλλά μισή μπουκιά τον έχει τον εγγυητή ο άλλος.
    Οικονομικά είναι zastava vs merc s500.
    Άστο μη το ψάχνεις τσάμπα κουράζεσαι.

    Γι αυτό τον χορεύει ψιλό γαζί συνέχεια όπου το πετύχει.

    Υγ χαίρομαι που δεν απάντησες σε ΚΑΝΕΝΑ από τα δεκάδες ερωτήματα μου. Τι να απαντήσεις δηλαδή ο κόσμος το χει τούμπανο και ο εγγυητής κρυφό καμάρι…

    ΥΓ2 Το ότι τα κουμμουνια κάνουν μαθήματα προπαγάνδας είναι γνωστό από την εποχή του γκεμπελς. Από τότε που αγκαλιασμένοι με τους νσζι ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ. Το ότι ακόμη και σήμερα το καταστατικό του ΚΚΕ μιλά για απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον ελληνικό ζυγό!! Επίσης τα λέει όλα.
    Μας κάνουν τα καθίκια μαθήματα ιστορίας. Οι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ που έγραφαν ότι οι σοβιετικοί πολέμησαν τους γερμανούς στις στέπες της Σιβηρίας και…..ναυμαχησαν με τις δυνάμεις του άξονα!
    Ότι ΠΑΡΑΜΥΘΙ και να προσπαθείτε να προωθήσετε είναι πολύ πρόσφατη η προδοσία της Β Μακεδονίας για να μιλάτε.
    Δε φταίτε εσείς βέβαια. Ο μαλακας που σας νομιμοποίησε φταίει αληταραδες.

    Sent from my iPhone

  24. Ο/Η Pontios λέει:

    Απαντησες εσυ στα δικα μου ερωτηματα.

    Ποιος σου ειπε οτι ειμαι αριστερος?

    Πληρωσε ο βαγγελας??ταψι ετβα κτλ!καθε χρονο 50εκ στη τσεπη απο το γαυρο για να μοιραζει 20αρικακια στους χρυσαυγιτες.

    Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Αυτος που πηγε με τη δουρου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ?ΕΓΩ?
    Μαλλον ο Στηβεν!αχχααχαχ!!

    Υγ1 Μηπως υπαρχει κανενα πακιστανικο νουμερο?

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σου έχω πει από τη πρώτη μέρα ότι όλοι είναι ίδιοι και δε θες να το καταλάβεις.

    Φυσικά και μιλάει και ακούγεται ο Βαγγέλης. Όπως υπάρχουν ανάλογες συνομιλίες με το Πατέρα, υπάρχουν συνομιλίες για τα στημένα με το Τρακη. Εκεί να δεις στησίματα και φράγκα με μίζα στους εδώ ‘μπουκαδορους’ για να μη μιλάνε. Ψάξε και βρες ένα παλιό άρθρο μου που λέγεται η φαβελλα,
    γράφω πολύ λίγα μόνο και μόνο για να ρίξω έτσι λίγο λαδί στη φωτιά. Που να ξέρες τι παίζει από πίσω..
    Εσύ νομίζεις ότι το δικό σου δεν τον έχουν δεμένο από 10 πάντες? Η τον έχεις για κανα γάτο? Ένας ΘΡΑΣΥΣ είναι και μόνο.

    Για πες μου για παράδειγμα: Στο εξωτερικό μπορεί να ταξιδέψει? Να πει πχ μεθαύριο πάω με την ομάδα στο Leicester. Γιατί έχω να τον δω 3-4 χρονιά εκτός Ελλάδας. Τυχαίο θα είναι ε?

    Νομίζεις ότι ο άλλος είναι κανας χθεσινός και κανας χαζός επειδή είναι αντίπαλος σου και βγαίνει ο σαχλός και τον υποτιμά με τα μαμά και τα φουρω?
    Τον έχεις κανα βλακα επειδή τον λεει ο ένας χοντρό και ο άλλος χάπια? Ρε δε ‘πα να λένε ότι θέλουν?
    Και τον Β.Β τον λέγαμε καβούρια και ότι έκανε ότι ήθελε τότε με τους Τριβελλες και τους Αλημισιδες- αν έχεις προλάβει εποχές προ 1990. Για τράβα να τον κουνήσεις…
    Τι νομίζεις ότι ανακάλυψε το τροχό ο άλλος με τον Γραμμένο?

    Άκου λοιπόν μερικά πραγματάκια για να μαθαίνεις:

    Πρώτον. Το ότι αυτό το σιχαμένο υποκείμενο ανακάτεψε τη μητέρα του αλλού για να τον προσβάλει δείχνει τι ΚΑΤΑΚΑΘΙ είναι. Επειδή τη γνωρίζω άριστα τη γυναίκα από 5 χρονών παιδάκι, είναι μια ΚΥΡΙΑ με Κ κεφάλαιο και εδώ κλείνω το θέμα και δεν ακούω κουβέντα. Ας κοιτάξει τα χαΐρια του καμαριου του και του αδελφού του πρώτα αν θέλει να μιλήσουμε για οικογένειες ο μαλακας.

    Δεύτερον. Αν το πάρεις οικονομικά ο Βαγγέλης είναι δε ξέρω πόσες δεκάδες φορές πιο ισχυρός από το σαχλαμάρα που δεν εμφανίζεται ΩΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ πουθενά.
    Με τέτοιο λαμπρό ποινικό μητρώο και τόσες έρευνες ΔΙΕΘΝΩΣ για απάτες και καταχρήσεις ούτε βοηθός περιπτερά δε μπαίνεις νομικά.
    Δε γνωρίζω στα media τι κάνει αλλά στη ναυτιλία και στο ποδόσφαιρο που γνωρίζω ΟΥΤΕ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ αεκακι τον άλλον.
    Ο ένας εχει ένα στόλο κοντά 100 πλοία μέσο όρο 3,5 χρονιά με ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ και ο άλλος παλεύει με κάτι σαχλαμάρες.
    Ο ένας ΠΛΗΡΩΣΕ μια +70αρα μόνο για τις αδεείς και εχει Mega-One-Νεα-Βημα-In.gr κλπ. εχει και όλη τη διανομή τύπου με το Αργός και ο άλλος δίνει?? Αν δίνει κανα 50αρικο τη βδομάδα στους Τσακίρηδες και στους ογλου για να τον κολογλυφουν. Μερικοί το κάνουν και αφιλοκερδώς- φαντάζομαι- εδώ μέσα. Που τους χάνεις που τους βρίσκεις αυτόκλητοι δικηγορίσκοι, προχθές μέχρι 5 χαφ πηρέ ο πρόεδρος. Το ότι τα 5 χαφ είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ δεν εχει σημασία βέβαια..

    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ξεκίνησε με το Καρρά, ΑΠΑΤΗ έκανε στην αεκ με το Τροχανα και τα αεροπλανάκια, απάτες και υπερτιμολογήσεις με τους Ολλανδούς, απάτες με καταχραστή στην Αμερική (που τον κυνηγάνε για τη 300αρα), απατή στην Αραπιά με τις πλατφόρμες, απατή κάνει και τώρα στην αεκ που εχει φάει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΕΚ ΕΥΡΩ.

    Μη πούμε για τη μπάλα γιατί όσο πούλησε το…. Τσιμικα δε κάνει ΟΛΟ το αεκ μαζί με αυτό το γελοίο στο πάγκο και την ΄ομάδα΄ του. Που δε μπορούν ούτε προπόνηση να κάνουν και πέφτουν σα τα κοτόπουλα ο ένας μετα τον άλλον εκεί μέσα μιας και 4 μήνες ΤΑ ΕΞΥΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ εξ Ιταλίας που άμα τον έλεγαν Καρεροπουλο θα είχε πάρει το πουλο μήνες τώρα ο ΓΕΛΟΙΟΣ.

    Τρίτον. Ο Βαγγέλης μπορεί να είναι και να κάνει ότι κάνει αλλά από την άλλη την ομάδα του τη προσέχει όσο μπορεί. Και προπονητή εχει και παίκτες φέρνει και παίκτες πουλάει και τεχνικό διευθυντή σοβαρό εχει και το παλεύει ενάντια σε όλους με την ΕΠΟ και τα κοράκια κόντρα εδώ και 3 χρόνια.
    Εσύ τι έχεις? Τον Ηλία το ΜΙΖΑΔΟΡΟ? Το ξέρεις ότι ο Ηλίας δεν εχει μισθό? Το ξέρεις ότι πληρώνεται με μίζα από τις μετάγραφες (και όχι μόνο?) Φάε λοιπόν Καρακλανιτς, Λατσι, Χνιντ, Μιται και Τανκοβιτς. Φάε Ρουμάνους, Γιουγκους και Σέρβους. Όλο το βαλκάνιο δηλαδή που τα μαύρα πέφτουν σύννεφο και κοιτά το Καρεμπε από μακριά να εχει ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ο γαύρος μόνο πέρσι: Ποντενσε στην Αγγλία 20εκ, Τσιμικας το ίδιο 16.5εκ, Γκιγιερμε 6εκ, Ενγκελς 4εκ, μεχρι και το Νικολου 1,5εκ σύνολο κοντά μια 50αρα. Όσο ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ 7 χρόνια τώρα να μαζέψεις με 500 κλεψιές για να χτίσεις το μαχαλά του καραγκιόζη παρατώντας την ομάδα με τα Αλβανα, ο άλλος τα έβγαλε σε μια σαιζόν μόνο από παίκτες. Χωρίς αλλά έσοδά (κάνει πχ τα διπλά διαρκείας), χωρίς μια +35αρα από το CHL + EUROPA.

    Κάνει παρουσίες στην Ευρώπη που το αεκακι δε τις εχει δει ούτε στον ύπνο του, άμα αποκλείσεις εσύ την Arsenal μέσα στο Λονδίνο θα έχεις να το λες 200 χρόνια. Ε ο άλλος το έκανε και πήγε παρακάτω. +35 πέρσι και 25 (το λιγότερο φέτος) μας κάνουν +60εκ από την UEFA. Εσύ είσαι ανάλογα στα 8εκ? μιας και κόσμο δε θα έχεις στο γήπεδο αρά πάνε τα 3×40-50 χιλιάδες εισιτήρια περίπου 4εκ ευρώ.
    Και budget εχει το μαγαζί του, ακόμη και σε χρονιές που αποκλείσθηκε, και όταν το πήρε ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ την ομάδα σου για να γλυτώσει τα λεφτά. Έσκασε τα 110 και τέλος όπως κάνουν όλοι όσοι αγοράζουν κάτι. Δεν είπε τα χρέη τα έκανε ο Κόκκαλης αρά τράβα να παίζεις με τη Τριγλια και τον Ηρόδοτο να ΞΕΦΤΛΙΖΕΣΑΙ. Κατανοητό?

    Τα χρέη της ΕΤΒΑ παίζει να είμαι ο μονός που τα έχω αναφέρει σε ΟΛΟ το τύπο. Όχι εδώ που είμαστε 3 χαβαλέδες στο τύπο στο σύνολο του. Γάργαρα τα έχουν κάνει όλοι. Τα χρέη στο ταψί επίσης τα έχω αναφέρει πλειστάκις εδώ και 7-8 χρόνια. Οπότε τι μου λες? Ότι εχει χρέη ? Ναι οκ εχει.
    Το αεκακι δεν εχει χρέη νομίζεις? Η όλα αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια που ‘εξαφανισθήκαν’ για να χτίσει ο άλλος το καραγκιοζμπερντέ αυτό το απολυτό ΚΙΤΣΑΡΙΟ αυτό το ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ με τις χεστρες τις πολεμίστρες και τους πυρσούς λες και είναι αρένα με λιοντάρια στη αρχαιά Ρώμη, δε θα εμφανιστούν κάποια στιγμή?
    Το θέμα δεν είναι αν έχεις χρέη. Το θέμα είναι αν τα πληρώνεις αν μπορείς να τα πληρώσεις και αν στο παρελθόν έχεις πληρώσει έστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ κάτι που να σε καθιστά αξιόπιστο. Εσύ πως το βλέπεις? Αν πραγματικά κινδυνέψει το ταψί σκάει ο άλλος 22εκ (όσο πούλησε το Ποντενσε πέρσι η ετοιμάζεται να πουλήσει το Καμαρα και τον Σεμεδο φέτος) και καθαρίζει? Για πες μου ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ έδωσε 20εκ για κάτι στο αεκακι από τη τσέπη του εδώ και 40 χρόνια που την ‘αγαπάει’.

    Στα σοβαρά:

    Ξέρουν αυτοί που αναφέρομαι για το αριστερός μη φοβάσαι. Μια χαρά θυμάμαι δια ζώσης που μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έλεγαν επι λέξη: τώρα που θα ανέβουμε από τη κάτω πλατεία με τον Αλι6 ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ (σιγά παιδιά κατουρατε και λίγο γιατί θα στραβοψωλιασετε). Τότε που μας έγραφαν για το μεγάλο ηγέτη που ΘΑ καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και ότι τον εισέπραττε λεει επειδή δε μπορούσε να κάνει αλλιώς! Για να θυμηθώ ένα παράδειγμα από τα δεκάδες.
    Νομίζεις ότι τα ξέχασα? Ελέφαντας είμαι σε αυτά. Η νομίζεις ότι ξέχασα τον άλλον που έβριζε και χλεύαζε και τώρα εχει γίνει κολος και βρακί? Ευτυχώς υπάρχουν γραπτώς όλα για να μη ξεχνιόμαστε. Η νομίζεις ότι ξέχασα τον άλλο που με έλεγε δοσίλογο?
    Αναφέρομαι στους ΕΑΜιτες και σε όλα αυτά τα κατακαθια που έβαλαν το κόμμα πάνω από όλα και έστρεψαν τα όπλα απέναντι σε ΕΛΛΗΝΕΣ και όπως έχω ξαναπεί: το πρόβλημα δε ήταν ότι τους έστειλαν στα ξερονήσια. Το πρόβλημα είναι ότι δε τους αφήσαν να ψοφήσουν εκεί και τους επέτρεψαν να γυρίσουν πίσω.

    Αναφέρομαι στα καθικια τους κουμουνιστές που λένε ΕΠΙΣΗΜΑ αυτά:

    Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει. Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης.

    (“Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ”, τόμος 6ος, σελ. 337-338).

    Οι Έλληνες είχαν μεγάλες και σοβινιστικές διαθέσεις επειδή δεν αφήναν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στους Σλάβους, να μας πάρουν δηλαδή όλη τη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Κατά τα αλλά ευτυχώς που είχαμε λεει το ΕΑΜ και πολέμησε τους Γερμανούς- τους Έλληνες που σκότωσε επειδή δεν ήθελαν να γίνουν παράρτημα του Στάλιν- μια Βουλγαρία η μια Ρουμάνια που 60 χρόνια έβλεπαν σοκολάτα και έβαζαν τα κλάματα από τη συγκίνηση- εντέχνως τους ξεχνάμε.

    Με μια μικρή λεπτομέρεια μόνο:

    Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (εν συντομία: ΕΑΜ) ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941 στην κατεχόμενη τότε Αθήνα. Ιδρύθηκε δε ΑΦΟΥ είχαν εισβάλει και καταλάβει οι Γερμανοί τη χωρά και κατά τα άλλα τους πολέμησαν στο μέτωπο ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    Τώρα το πως πολέμησαν στη Μακεδονία ΕΞΙ (6) μήνες πριν ιδρυθούν μιας και η Γερμανική επίθεση έγινε στις 6 Απρίλιου 1941 μόνο οι ΨΕΥΤΕΣ το ξέρουν..

    Οι δε ‘πατριώτες’ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ότι οι Γερμανοί τελικά δεν είναι τόσο φίλοι μας και άναψε μέσα τους η φλόγα της αντίστασης. Πως το ανακάλυψαν? Μα είναι απλούστατο. Όσο ίσχυε το σύμφωνο Μολότοφ – Ρίμπεντροπ (επίσημα: Γερμανοσοβιετική Συνθήκη) των αδελφών Ναζί- Κομμουνιστών ΕΣΣΔ, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς.
    Με τη συμφωνία αυτή οι δύο χώρες υποχρεώνονται να μην επιτεθεί η μία στην άλλη. Όχι μόνο δεν επιτίθεται, άλλα καθεμία πρέπει να μείνει ουδέτερη, αν η άλλη αναμιχθεί σε πόλεμο. Να κάνει ότι δε κατάλαβε δηλαδή…
    Σε πολλά μέρη της Ευρώπης όχι μόνο δεν είχαμε πρόβλημα άλλα ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ πχ στο διαμελισμό της Πολωνίας κάνοντας ιδίες και χειρότερες ‘αβρότητες’ από τους Ναζί. Δεκάδες ομαδικοί τάφοι με εκατομμύρια νέκρων βρέθηκαν στην υπό σοβιετική ΚΑΤΟΧΗ μεριά της Ευρώπης.
    Όταν όμως τα έσπασαν τα συνεταιράκια στις 22 Ιουνίου 1941 και ο Αδόλφος την έπεσε στον Ιωσήφ τότε ξαφνικά ξύπνησε ο ‘πατριωτισμός’ των κουμουνιστών. Γιατί μπορεί για την Ελλάδα να μη μας καίγεται καρφί άλλα όχι και να τη πέσουν οι άθλιοι στη μαμά Ρωσία και στο μεγάλο πατερούλη. Αυτό δε χωνεύεται με τίποτε..

    Άιντε μην αρχίσω και γραφώ για τα τομάρια που το παίζουν σήμερα και καλά ουδέτεροι και αντικειμενικοί και συγχυστώ Σαββατιάτικα. Γιατί άμα η Χ.Α είναι εγκληματική ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, αυτοί πρέπει να κρεμαστούν για εσχάτη προδοσία ένας προς έναν.
    Δεν εχει σύνορα η θάλασσα ε? Τα Σκοπιά έχουν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα ε? Και να χάσουμε μερικά νησιά δε τρέχει τίποτε ε?

    Τομάρια του κέρατα που έπρεπε να ζείτε σε καμμιά χωρά του πρώην ανατολικού μπλοκ να λέτε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, αυτού του μπλοκ που εγγυόσασταν και εσείς 60 χρόνια με τα τανκς και τα πολυβόλα- να μη βρίσκετε πετρά να χωθείτε από κάτω.

    ΥΓ Σημερα εχει μπαλλα. Κανονικη οχι Σβαρνα και Λοπεζ. Απο τα πιο δυσκολα ματς μιας και παραδοσιακα ο αντιπαλος μας ειναι τα ζαχαρωτα- οι αλλοι που ανακαλυψαν το ποδοσφαιρο το 1992 ειναι μονο για δουλεμα. Ο Carlito ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ προπονητης (και ανθρωπος) και ισως ο μονος που παντα βαζει δυσκολα στο Klopp. Για να δουμε..

    YNWA

  26. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα Koreas,

    δεν αγνόησα το σχόλιό σου. Μου αρέσει ο Σιμάνσκι με μεγάλο μείον στα τελειώματα. Αν τα είχε, θα έπαιζε σε καλύτερο πρωτάθλημα (sic).

    Όσον αφορά τα περί στόχων δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος να απαντήσει. Ο υπεύθυνος της ομάδας τους θέτει. Με την πρόκριση στους ομίλους του Europa, η ΑΕΚ πέτυχε κάτι περισσότερο από πέρυσι. Δεν έχω δει άλλο παιχνίδι της ΑΕΚ φέτος και δεν νομίζω ότι θα δω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επίσης να ξέρεις και κάτι άλλο: Παραδοσιακά και επι δεκαετίες με τους γαύρους τα πηγαίναμε μια χαρά. Ποτε δεν είχαμε πρόβλημα ούτε εμείς ούτε αυτοί.
    Τη μαλακια τη ξεκίνησε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ? Ο Μελισσανίδης που έκανε τη τράμπα με το πουλημένο τομάρι το Βόσνιο το 1995. Κανένας Τροχανας δεν υπήρχε στην υπόθεση, ο κυρ Μιχάλης ήταν απλά ένα πιόνι που το έβαλαν μπροστά να φάει το κράξιμο και να ξεπλύνουν τα 2ΔΙΣ τότε που ξαφνικά βρέθηκαν στη κατοχή του αλλού ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.
    Η δουλειά ήταν Μελισσανίδης- Κόκκαλης μια φιλία που συνεχίζεται κανονικά επι 30 χρόνια. Γι αυτό Αλλωστε και ο σαχλός έδωσε τη δουλειά του καραγκιοζμπερντέ στην Ιντρακατ χωρίς πολλά πολλά.
    Ο γαύρος εχει κάτσει να χάσει για να πάρεις πρωτάθλημα στη ΝΦ με 3-1 που γέλαγε ο Καραπιάλης στη σέντρα τότε, για να μη το πάρει ο ζελας (αν θυμάμαι έπαιζε με τη Παναχαϊκή στο ταψί ως εκτός έδρας τελευταία αγωνιστική). Μια χαρά ήταν όλοι, παίκτες, διοικήσεις και οπαδοί. Οκ υπάρχουν και 500 μαλακες πάντα, αλλά οι σχέσεις των συλλογών ΑΝΕΚΑΘΕΝ ήταν πολύ καλές.

    Ο μπαμπάς Μαρινάκης- ο Μιλτιάδης- εχει βοηθήσει σε ανύποπτο χρόνο την αεκ με τον Μίλτον Βιερα. Μπροστά ήμουν μικρό παιδί στο σπίτι του που έγινε το deal μαζί με το Βαμβακουλα από το Πανλαυρεωτικο τοτε επι Πετρόπουλου.
    Όλα τα αλλά είναι φανατισμοί ΗΛΙΘΙΩΝ που τους εκμεταλλεύονται κάτι σαχλοί τύπου Μελλισανιδη- Βαγγελη- Ιβαν για να το παίζουν ‘πρόεδροί’.

    My ass

  28. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    – Kυριοι, νομίζω -ως Ε.Ε. -ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.
    -Καλά,ξεκίνα εσύ εμπάργκο Τουρκικων προιόντων στην χώρα σου και προχωράμε και εμείς μετά..
    – …!
    Ποσο μαλάκας πια.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ian Wright (former Arsenal attacker) on Match Of The Day on the Sadio Mane offside decision: “The goalkeeper has got away with one again, it was a poor attempt at a save… Mane was, at worst, level.”

    Alan Shearer (former Newcastle attacker): “They couldn’t spot that the Pickford challenge was red, but they could see that was offside.”

    H αλλιως πως ενα ματς που επρεπε να παιζεται με 10 παικτες (και μαλιστα με το δευτερο keeper) απο το 9′ καταληγει με το στανιο και τα χιλια σπρωξιματα να ερθει ισοπαλο. Οταν φθανει ο Klopp να μιλαει για διαιτησια !!!!! και αγρια αντιαθλητικα χτυπηματα φανταζωμαστε ολοι το εγκλημα που εγινε χθες.

    Στα αλλα ματς της ημερας η Referee United κερδισε το κλασσιkο πλεον πεναλτι (τεταρτο σε τεσσερα ματς οι αθεοφοβοι!!) και ο προπονητης της Newcastle Steve Bruce αφηνε το τερματοφυλακα του επι μιση ωρα!!!! με ΘΛΑΣΗ που δε μπορουσε να πατησει το ποδι του και εκανε κουτσο για να προχωρησει. Την ιδια ωρα εβαζε επιθετικο- μπας και βαλει γκολ. Οχι η Newcastle αλλα η κανονικη του ομαδα η Referee United μιας και σε αυτην επαιζε CB επι δεκαετια.

    Πρωτη φορα στη ζωη μου +45 χρονια βλεπω ποδοσφαιρηστη να εχει θλαση, να προχωρα με πηδηματακια στο ενα ποδι απο το 57′ και ο ‘προπονητης’ να μη τον κανει αλλαγη..

    ΟΣΟ και να φαγωθειτε ΟΤΙ και να κανετε νανοι θα μεινετε μπροστα μας.
    Εχω μονος μου παραπανω ευρωπαικους τιτλους απο ολους σας.

    ΥΓ Παρτε ενα δευτερο τερματοφυλακα. Ελεος με το τροχονομο που ντε και καλα πρεπει να στηριξουμε το Κοστανζο. Δωσε ενα δεκαρικο και παρε ενα τερμα . Παρε τον Pope της Burnely, τον Forster της Southampton. Παρε το Μπαρκα απο τη Celtic τουμπες θα κανει να ερθει. Παρε ενα τερμα οποιον να ναι για δευτερο.

    ΥΓ2 Παρτε ΔΥΟ πλεον CB, o Gomez ειναι επικίνδυνος οχι απλα κακος αλλα επικίνδυνος.
    Χθες στο δευτερο γκολ δε πηδηξε καν ο Οικονομου της Αγγλιας.

    Εφυγε ο Λοβρεν και δε πηρες CB? Με 3 θα βγει PL και CHL?

    Ο Βιργιλιος χανει τη σαιζον με ρηξη προσθιου χιαστου, αλλα δεν ηταν κοκκινη καρτα το κλαδεμα που του κλειδωσε το γονατο και με τα δυο ποδια.

    Ουτε καν φαουλ δεν ειδαν στο VAR! ειναι εκπληκτικο.

    Γνωριζουμε την αγαπη της EPL για την ομαδα εδω και 30 χρονια. Απο τοτε που μας απεκλειαν με το ετσι θελω απο την Ευρωπη για να μας διαλυσουν.
    Απο τοτε που εβαζαν την αστυνομια και την FA να δηλωνει ψεμματα επι δεκαετιες για τους 96.
    Μεχρι που αναγκαστηκε ο Cameron ως PM να ζητησει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ συγνωμμη εκ μερους της κυβερνησης σε επισημη συνεντευξη τυπου για ολες αυτες τις αθλιοτητες και τα ψευδη που δηλωναν ενορκως για να καλυψουν τα αισχη τους και να προμοταρουν τα σιχαματα του Manchester.

    Χθες απλα ζησαμε αλλο ενα επεισοδιο απο τα ‘παλια’ οπου ΔΥΟ παικτες μας (και ο Tiago) πηγαν στο νοσοκομειο απ’ ευθειας απο το γηπεδο μιας και οι γιατροι της ομαδας σηκωναν τα χερια ψηλα.

  30. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη πραγματικα ειναι ακατανοητο αυτο που κανει η ομαδα.Ξερει οτι ποναει σε συγκεκριμενες θεσεις και δεν εχει φροντισει να τις καλυψεις.Οπως λες ακομη και ο Μπαρκας ειναι καλυτερος απο το νουμερο που εχουμε.Οπως επισης ειναι εγκληματικο 2 χρονια τωρα ολη η αμυνα σου να ειναι ο VVD ,το ξερεις,φερε εναν αμυντικο διπλα του,οχι του 10 που ειναι ο Βιργιλος αλλα τουλαχιστον του 7 και οχι του 5 που ειναι οι αλλοι.Λαθος που το καλοκαιρι δεν εκανε την κινηση που ακουγοταν για Κουλιμπαλι ή οποιον αλλο τελος παντων.Να πεις δεν εχει χρηματα και γαμω το μαζεμα εχει κανει.Τωρα να δω ποιος θα βγει μπροστα γιατι το προβλημα εκτος απο αγωνιστικο ειναι και ψυχολογικο,πνευματικο οταν χανεις τον καλυτερο σου παικτη στην αμυνα.Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως εχει γινει το προγραμμα στους επομενους 2 μηνες κρινονται ολα με τα συνεχομενα παιχνιδια σ Ευρωπη και νησι…
    Ανυπομονω να δω την αντιδραση της ομαδας.
    Πιστευεις οτι η μη ενισχυση στην αμυνα ειναι αποφαση της διοικησης ή περισσοτερο του Γιουργκεν;

  31. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τελικα μπαινει χειρουργειο ο Βιργιλος.Προσοχη παρα πολυ στην αποκατασταση.Υπαρχει μια ταση στην Ευρωπη για “γρηγορη” επιστροφη των τραυματιων.Προσοχη μην τον καψουμε. Στην Αμερικη σε αντιστοιχους τραυματισμους υπολογιζουν περιπου 8 μηνες αντι για 5 με 6 που υπολογιζουν στην Ευρωπη.