ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στο πιο εύκολο ντέρμπυ που θα έχουμε τον Ιανουάριο, κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1. Λογικά πράματα χωρίς κανένα παράπονο. Μπορεί οι δημοσιογραφάρες να γράφουν για πληρέστατο ρόστερ, όμως μετρημένα κουκιά ήταν αυτοί που μπορούσαν να κατέβουν. Οι οποίοι όμως, δεν είχαν ερωτηθεί για το ψυχολογικό τους κομμάτι. Διότι στην ουσία δεν κατέβηκαν.

Η ΑΕΚ στατιστικά είχε μια κατοχή της τάξης του 30% κι έκανε μία τελική σε μια κεφαλιά της απελπισίας του Καρίμ. Οι σωστές πάσες της ήταν από αμυντικούς και μεταξύ τους, και δεν είχε καμία διάθεση και καμία ιδέα αντίστασης. Παραδόθηκε ψυχή τε και σώματι σε έναν ρελαντί ρυθμό του αντιπάλου, χωρίς επίθεση, χωρίς κανέναν να μπορεί να κρατήσει την μπάλα στον χώρο του κέντρου ( ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΧΑΦ ΗΛΙΘΙΟΙ ), και φυσικά έφαγε ένα γκολ στο δεκάλεπτο στην δεύτερη τελική του Ελαραμπί, στο οποίο φυσικά και φέρει ευθύνη ο Τσιντώτας.

Μια κακομοιριά υπήρχε κι ένα μοιραίο παιχνίδι. Φαινόταν στις κινήσεις του Μάνταλου και του Λιβάγια, φαινόταν στο άνευρο παιχνίδι των Σιμόες και Κρίστισιτς, ενώ το πλαίσιο συμπληρωνόταν με την ταλεντάρα, που ακούει στο όνομα Γκαρσία. Ήταν μια ΑΕΚ, που δεν έκανε τίποτα. Ένας Τσιγκρίνσκι στεκόταν με κάποια αξιοπρέπεια για την φανέλα μας κι απο εκεί κι έπειτα το χάος. Κυρίως αυτό που λέω, η μοιρολατρεία. Κι ενώ ο Ολυμπιακός σε σεβόταν αφού το έβλεπε. Ήταν διάχυτη η εντύπωση οτι στην δεύτερη τελική θα έκανε γκολ. Ήταν σαν να έπαιζε ένα άθλημα κάποιος αρτιμελής με κάποιον με κινητικό πρόβλημα.

Και κάπου εκεί τελειώναμε κι εμείς οι θεατές. Που φυσικά δεν είχαμε παράπονο από τους παίκτες ή τον προπονητή. Αυτή την ποιότητα έχουμε, την ξέρουμε, τι να περιμένουμε από τον Μάνταλο που είναι κακομοίρης; Ένα κακό θέαμα χωρίς ρυθμό που μας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

Ο Μανόλο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τρεις αλλαγές και με άλλο σύστημα. 4-3-3 με Σβάρνα δεξί μπακ ( λόγω πληρότητας ) και Γαλανόπουλο και ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ. Φάνηκε οτι η ΑΕΚ διορθώθηκε. Έτσι φάνηκε χωρίς βέβαια να το επιβεβαιώσει η στατιστική. Πάντως γίνανε δυό τελικές καλές, που χάθηκαν, και η ομάδα μας έφαγε κι ένα δεύτερο γκολ κι έδωσε τέλος στην σεπτή παράσταση. Αυτό το δοκάρι του Μάνταλου, θα συζητηθεί πολύ. Μόνον από άσχετους με μπάλα. ή εγκάθετους.

Η ΑΕΚ στην ουσία ήταν τραγική. Ήταν αδύνατον να κατεβάσει την μπάλα με χαφ, ήταν αδύνατον να μην κινδυνεύει συνέχεια. Πήγαινε πάντα δεύτερη πάνω στην μπάλα, ενώ ήταν άτολμη στην προσωπική μονομαχία. Κατέβηκε για να χάσει και να μην συντριβεί. Αν γινόταν κάτι της προκοπής, θα ήταν κατά τύχη. Θεωρώ όμως, με βάση την ποιότητα του ρόστερ που έχουμε, οτι το τελικό 3-0 δεν είναι συντριβή, αλλά αξιοπρεπής ήττα. Και θεωρώ οτι ο Μανόλο αυτό που μπορούσε, το έκανε. Στα επόμενα παιχνίδια, τα πράματα θα είναι χειρότερα. Διότι εκεί δεν θα υπάρχει Μαρτίνς, που μάλλον δεν κατάλαβε οτι ο Σβάρνας δεν είναι πλάγιο μπακ.

Φυσικά δεν στενοχωρηθήκαμε. Έχουμε κάνει προ πολλού την ψυαχανάλυση γισ τον εγγυητή, κι έχουμε πατήσει στα πόδια μας σε σχέση με αυτά που βλέπουμε. Μιλάμε για ένα μάτσο ηλίθιους μαζεμένους εκεί μέσα, που έχουν στόχο ζωής να μικρήνουν τα σύμβολα και να μας απομακρύνουν από τα γήπεδα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Όπως βλέπουμε τον Λουί ντε Φινές, κάπως έτσι βλέπουμε και τον μεγιστάνα και την πληρότητα του ρόστερ. Χρειαζόταν ένας Τσιντώτας στην ζωή μας, όπως και χρειαζόταν ένας Μανόλο αντί του Παράσχου. Όπως χρειαζόταν κι ένας Κονέ για το μελλοντικό σφάξιμο. Δεν έχεις τέρμα, δεν έχεις πλάγια μπακ, δεν έχεις σέντερ μπακ, δεν έχεις δυό χαφάρες, δεν έχεις αρχηγό, δεν παίζεις καλύτερα τάβλυ; Τι να τον κάνεις τον Μάνταλο που κολυμπούσε ύπτιο σήμερα; Άστο ρε μεγάλε, κούρασες. Στα μάτια και στις μπούρδες που λες. Έχω αρχίσει κι αμφιβάλω οτι ακόμα κι όταν ο κόσμος προπληρώσει εισιτήρια για το γήπεδο, θα παίρνεις κατιμάδες και θα νομίζεις οτι αγόρασες από μπουτίκ. Ααααα, δεν το είπαμε ακόμα. Καλή χρονιά να έχουμε. Μην ακους τους προφεσόρους, κάτσε εκεί με τους τεμενάδες. Φυσικά δεν υπάρχει μπροστά πλέον, αλλά ακόμα και στην χάση, ένα βιβλίο θα έκανε καλό. Νούμερο.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Aris Lefkada λέει:

    Αχχ.ρε Στηβεν..Τα λες τα λεμε…ΑΠΑΤΑ που κεν κ στο χωριο μου.Σε ευχαριστω που ασχολεισαι ακομα με το συνοθυλευμα…Καλη Χρονια φιλε κ οτι καλυτερο απο καρδιας.

  2. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ας μην κοιτάμε τα πρόσκαιρα και τα επιμέρους….προσφυγάκι, ΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑΕΙ? Η ομάδα είναι εμφανέστατα σε εγκατάλειψη και με μηδενική προοπτική και όραμα.
    Φυσικά δεν τον νοιάζει και το ξέρουν ΟΛΟΙ (πρώτη πρώτη η κλίκα με τους ρούφους που έχει στήσει). Το balance sheet είναι σίγουρα μαγειρευθέν με μπόλικο μπούκουβο, οπότε…τέλος 2021 αλλάζει χέρια η ΝΕΑ ΠΑΕ? Το μαυσωλείο είναι εκεί, αλλά είμαι σίγουρος θα το κρατήσει το asset, και θα του το ξεχρεώσει η ΠΑΕ/αγοραστής. Risk allocated 100% to the purchaser…αυτός θα χρεώνει κάνα 2 εκ ετησίως για 20 χρονάκια, μπορεί να αφήνει και 2-3 πινακίδες για καμιά διαφήμιση μπροστά στις χέστρες και ο επόμενος θα παραλάβει αυτό το συνονθύλευμα για να το κάνει ομάδα με μιά κάποια ικανότητα εσόδων και να μη μπαίνει μέσα χοντρά.
    Κορόιδο (συγγνωμη, εννοούσα αγοραστή/επενδυτή) έχει βρει? Αυτό μόνο με νοιάζει πια.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η ΑΕΚ, ακόμα και επί ΖΗΤΑ ήταν μέγεθος απέναντι στον ΟΣΦΠ!
    Από τον ΘΕΟ…στον Μάνταλο…που κατάντησε η ΑΕΚ ρε τομάρια…

  4. Ο/Η AkisT21 λέει:

    3-0 είναι ένα καλό και σύνηθες αποτέλεσμα για την εποχή εγγυητή. Όλα καλά, βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια, αφοσιωνόμαστε στον Παναιτωλικό και μετά τη Λαμία, όπου ο αρχηγός θα ρεφάρει και για την αποψινή χαμένη ευκαιρία…..
    Ντροπή ρε μπουρδέλα σε όλους εκεί μέσα, από εγγυητή μέχρι φροντιστή…
    Καλή χρονιά σε όλους!!

  5. Ο/Η Pontios λέει:

    Καλή χρονια με υγεία!(οσο καλή μπορεί να είναι)

    Στήβεν τα είπες όλα.

    Το ερώτημα μου είναι αν αυτά που γράφεις τα διαβάζει ο ξεροκεφαλος.;
    Πρόκειται να αλλάξει κάτι;
    Αρχίζω και νιώθω όπως τον κάζαντζακη που έλεγε δεν περιμένω τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα είμαι ελευθερος.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Φυσικά και τα διαβάζει μια χαρά. Και, άμεσα, αλλά και έμμεσα, με την αποδελτοποίηση. Όμως αυτό που λες για τον Καζαντζάκη, μην το ξαναπείς. Είναι για προφεσόρους και πέρα από το πυρηνικό καταφύγιο, άντε να δει κανά Τουφεξή.

  7. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Κακομοιριδες, ατολμοι , κριμα ρε παιδια. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Χιμένεθ είναι να τους τονωσει ψυχολογικα και να τους γυμνασει. Τουλάχιστον το 2018 η Αεκ έτρεχε πολυ, ειχε σπιρτάδα και εκεί υπερτερουσε για αυτο και έπαιρνε τα ντερμπι γιατι οι παίκτες εβλεπαν οτι αντεχαν, ενω τωρα ειναι σαν φυματικοι. Παντως ο Μανταλος δεν μπορεί ουτε κοντρα να κανει, τραβαει το ποδι του ενω η ευκαιρία που εχασε σημαινει οτι τρεμει μεσα του. Η ομαδα ειναι για να τη λυπασαι και παρολαυτα ο Μελισσανιδης εξακολουθει να κανειλαθη αλλα δεν τολμαει να παει και σε συνέντευξη τυπου, βεβαια ποιος θα τον ρωτουσε και τι. Στηβεν σε ευχαριστουμε που ασχολεισαι, νασαι καλα

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    — Πρόεδρε, χάσαμε 3-0
    — Τσιμέντο να γίνει.

    Προς Pontios: “Δεν ελπίζω τίποτα,δεν περιμένω τίποτα,είμαι ΑΕΚ” θα ήταν νομίζω ορθότερο.

  9. Ο/Η placebo λέει:

    Ερασιτέχνες κόντρα σε επαγγελματίες , ύστερα από τόσα χρόνια (και μαζεύοντας τα πακέτα του champions league ο Ολυμπιακός ,ξέρουμε πως) η διαφορά είναι σχεδόν χαοτική σε όλα τα επίπεδα .
    Κάπως έτσι είναι η οπτική σε κάποιον με λογικό νού , κατάντια να ξέρεις κάθε φορά τι μας περιμένει με αυτό το ναυάγιο που το λένε ΠΑΕ ΑΕΚ , όσο στην πρώτη φορά του ,αλλά κυρίως στην δεύτερη θητεία του μίκρυνε την ομάδα σε όλα της ο Μελλισανίδης ….ποίος ξέρει ἀραγε πότε θα τον ξεφορτωθούμε…
    πότε άραγε σε ποίον ;;θα γίνει η μεταβίβαση ιδιοκτησίας της ομάδας .
    Ευτυχώς έχουμε Αβραμίδη που μας έχει πάντα υποψιασμένους , στο να βλέπουμε μπροστά .
    Άς είμαστε με υγεία που έχει σημασία και καλή χρονιά σε όλους σας .

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Νομίζω οτι ο Δημάτος θα του αποσπούσε διαμάντια. Μιλάμε για δημοσιογραφάρα όχι αστεία.

  11. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Ο μονος μαχιμος, ε;

  12. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Πραγματι, οτι πρεπει για σκληρη κριτικη

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Δεν μας έχει ενημερωσει το νούμερο για την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ. Τον φαντάζομαι τώρα, που έχει την εντολή να μην ασχολείται με τα εδώ, να βγάζει καπνούς από το γουρουνοκέφαλο του.

  14. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Μαλλον ετοιμαζει την επομενη χρονια. Εκει οπου και θα αρχισουν να φαινονται οι ικανοτητες του φετινου πληρεστατου ροστερ Εκει θα ξεσπαθωσει

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Διάβασα μόλις τι έγινε χθες. Το οποίο ήταν εκτός από αναμενόμενο και μια συνήθεια που έγινε λατρεία.
    Πάλι καλά που ο άλλος είναι χαλαρός, σε πάει μέχρι τριμπαλλο και δεν ασελγεί επι πτωμάτων
    Το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε ο AkisT21, congrats- exactly to the point.

    Placebo: ο γαύρος εδώ και 4 χρονιά κάνει ότι κάνει από μονός του. Η ΕΠΟ είναι κόντρα και από διαιτησίες δε τον λες ευνοημένο η μάλλον ευνοείται όσο ευνοείται μια μεγάλη ομάδα πάντα. Θα πάρει καμμιά κόκκινη ο αντίπαλος, θα πάρει κανα πέναλτι αλλά μέχρι εκεί. Χτες πχ το πέναλτι ήταν οριακό αλλά το πηρέ στο 2-0 και στο 90, μικρή σημασία είχε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εχει παράγκα. Τα λεφτά λοιπόν που εισπράττει από την Ευρώπη τα παίρνει με την αξία του, παίζοντας καλή μπάλα (για τα κυβικά του πάντα) και φέρνοντας και 5 παίκτες της προκοπής. Ποντενσε, Τσιμικας, Σα, Καμαρα, Γκιγιερμε, Αραμπι, Σεμεδο κλπ. έχουν κοστίσει αρκετά χρήματα (και έχουν φέρει επίσης αρκετά). Πληρώνεις Πουλάς και στο ενδιάμεσο μεγαλώνεις και την ομάδα. Ο Βαγγέλης δε φέρνει παίκτες του κατοστάρικου, Χνιντ κάτι ξεχασμένους Ρουμάνους και στα 5 κιλά Πορτογάλους το έκτο κιλό δώρο. Γι αυτό και κάνει νίκες, προχωράει και μαζεύει πόντους και λεφτά.
    Από αυτά ένα 40-50% ΤΟ ΞΑΝΑΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ξαναπουλαει ξαναγοράζει και κινείται σε ένα επίπεδο ροστερ των 40-50εκ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ χρήματων.

    Το αεκ πηρέ MINIMUM 50ΕΚ ΕΥΡΩ από την Ευρώπη (2 Χ Europa = 20εκ + 30εκ το CHL) και έφερε ποιον? Αυτό το βλαμμένο το Γκαρσία που γελάνε τα πόμολα ως top ποδοσφαιριστή? Δυο φορές τον είδα και το παιδάκι ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. Χθες ο άλλος τον πέταξε έξω στο ημίχρονο. Οποίος βλέπει ποδοσφαιριστή στο Γκαρσία καλύτερα ας αλλάξει άθλημα- ας δει πχ χόκεϊ επι χόρτου η καμμιά εκπομπή μαγειρικής μιας και μέχρι εκεί είναι οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις. Δυο τριπλιτσες και 2 μπουκες που έκανε και ο Μπαρμποσα πριν 7 χρόνια είναι το παιδί. Με αντίπαλο το Βόλο και τη Λαρσα (χωρίς ι) όλοι μάγκες είναι. Στα δύσκολα ματς μετατρέπονται σε δαγκας..
    Απλά επειδή ήρθε στη θέση του Βέρντε (που σούταρε και η μπάλα πήγαινε πλάγιο!) νομίζουν κάποιοι ότι πήραμε το Sadio Mane..

    Οποίος παρακολουθεί το χώρο, η μοίρα του αεκ είναι προδιαγεγραμμένη εδώ και χρόνια.
    Όλα αυτά τα έχω γράψει από τότε που ήμουν αρθρογράφος τέσσερα χρόνια πριν (αρχές του 2017) πριν βγει η άδεια που έλεγε ο Ανδριόπουλος για Σεπτέμβριο του 2016 και έλεγα ότι καλά θα είναι ΑΝ προλάβεις τον Ιούνιο του επομένου έτους και δε χάσεις το καλοκαίρι που οι πολεοδομίες πάνε για σιεστα, σχεδόν 12 μήνες μετα δηλαδή. Τελικά η άδεια βγήκε Ιούλιο του 2017…
    Επίσης γραμμένα για τον Λιβαδιά που φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ πλήρωσε ο Μελισσανίδης ποσό μάλλον 3εκ ευρώ. Ο Μητσαρας 3εκ ευρώ δεν εχει δώσει ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ούτε στη MONOPOLY, και ούτε πρόκειται να το κάνει στο μέλλον. Αυτά τα νούμερα είναι στη σφαίρα της φαντασίας γι εκείνον που εχει ΤΑΒΑΝΙ το εκατομμύριο και αυτό σπαστό. Σε δόσεις- τουλάχιστον τρεις.
    Ο Λιβαδιάς εχει κοστίσει 1,8εκ, αγοράσθηκε τη Μεγάλη εβδομάδα ΠΡΙΝ το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε και πληρώθηκε όπως παρέα με αλλά 3,2εκ (σύνολο 5εκ) μετρητοίς από άλλον. ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΟΥΝ και οποίος θέλει ας πει το ανάποδο, από όλους εκεί μέσα που διαβάζουν καθημερινά και κάνουν τους έξυπνους…

    Το καλοκαίρι του 2017 και μετα τα γυφτοπανυγηρια της αδείας στα ‘ιερά χώματα’ τα οποία και παραχωρήθηκαν ΔΙΑ ΒΟΗΣ με το περίφημο ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? από λιγότερους από 100 μέτοχους της ΕΡΑ (και οποίος δεν φώναζε ναι, το μάθαινε στα Γεωργιανά στη περίφημη συνέλευση- ο θεός να τη κάνει) έγραψα αναλυτικά και το πλάνο και τα λεφτά και το τι θα ακολουθήσει το δύσμοιρο αυτό σύλλογο.

    Ο εγγυητής δε πρόκειται να βάλει φράγκο στην ομάδα- απλα αντι για το ομολογιακό δάνειο που ο ίδιος είχε ανακοινώσει του ‘έκατσαν’ τα λεφτά της Ευρώπης. Το ΜΟΝΟ που τον ενδιαφέρει είναι η ακίνητη περιουσία ΤΟΥ που είναι και το διαπραγματευτικό του όπλο στη πώληση του brand αεκ. Κάνεις δεν αγοράζει ροστερ στην Ελλάδα που οι ομάδες είναι όλες ΓΤΠ. Όλοι, και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ, αγοράζουν χρέη (που τα κάνουν πάσα στον επόμενο και το αεκ αυτή τη στιγμή εχει χρέη ΑΝΩ ΤΩΝ 25-30ΕΚ στη πραγματικότητα – αφήστε τι λένε τα ‘χαρτιά’) και προστασία (πολιτική και μη) μέσω της ιδιοκτησίας μιας ΠΑΕ. Από το Κομποτη και το Μπεο μέχρι το Μελισανίδη και τον Ιβάν.
    Ροστερ αγοράζει ο επενδυτής της Milan της Barca της Liverpool. Στο μπανανισταν τι να αγοράσεις? Πασχαλακη, Χολεμπας και Μάνταλο? Τσάμπα προσπαθούν να τους ξεφορτωθούν – μπας και γλυτώσουν τα συμβόλαια- και ούτε οι ‘Άραβες’ δε τσιμπάνε με 800 χιλιάρικα για τον ‘αρχηγό’ της μαλακιας.

    Ο άπλας ΔΕΝ πρόκειται να βάλει φράγκο, γι αυτό και κουβάλησε τον πειθήνιο Μανώλη που δεν εχει απαιτήσεις ,την ώρα που ο Poyet ΑΠΑΙΤΗΣΕ 10εκ ΓΡΑΠΤΩΣ και μόλις άκουσε τα έλα και θα τα βρούμε, ευχαρίστησε για το δείπνο στη Βουλιαγμένη το καλοκαίρι και αποχώρησε μιας και το είχε δει το έργο με το ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ.
    Γι αυτό κουβάλησε τον ΑΛΒΑΝΟ ως τεχνικό διευθυντή που μέχρι 5 μήνες πριν παρακάλαγε για μια τελευταία αρπαχτη – αλλά τώρα ‘εχει πλάνο’. Όπως εχει και τρελές επαφές. Δεν υπάρχει ξεκολο και τατουατζης που να μη τους ξέρει…

    Αν δε τελειώσει το γήπεδο και πάρει άδεια λειτουργίας (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ) ο Μήτσος δε κουνάει ρούπι. Επτά χρόνια περίμενε, δε θα τη κάνει για άλλο ένα. Αλλωστε όσο είναι εκεί και κονομάει και είναι ‘κάποιος’. Στα 70 τι άλλο να κάνει? Λέω ένα γιατί το θέμα της υπογειοποιήσεις ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ παρα πολύ. Έπρεπε αν εχει τελειώσει πριν τις γιορτές και αυτοί ακόμη δεν έχουν κάνει σκελετούς. ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΑΡΑΓΕ?
    Πάντως δε φταίει ο θείος αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτός το τρέχει όσο του πουν.

    Να πούμε ότι ΑΝ είσαι τυχερός θα προλάβεις το 2021? Δύσκολα αλλά άντε να το πούμε.
    Δε γίνεται να εχει σε όλα ‘διευκολύνσεις’. Φτάνουν τα ‘δάνεια’ με όρους κουκουρουκου στην Aegean λίγο πριν σπάσει η γνωστή κίτρινη τράπεζα σε καλή και κακή που θα φορτωθεί όλα τα ‘επιχειρηματικά λάθη’. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας. Κάτσε να ξεμπλέξουμε και με την OIL TANK γιατί αρχίζει και φωνάζει πολύ ο κόσμος και ο ‘δήμαρχος’ δεν θέλει και πολύ να σε πάει εμπλοκή.

    Εσείς ακόμη στο αεκ και στα 3-0 είσαστε? Καλά κρασιά.

    Και καλή χρόνια..

  16. Ο/Η placebo λέει:

    @Snitch σαφώς τα έλεγες έχεις δίκιο ,και είναι όλα γραμμένα από καιρό . Υποστηρίζω ότι νοικοκύρεμα έγινε σε βάθος χρόνου και χρήματος πολύ βολικό για εκείνον .
    Ο ΟΣΦΠ μέχρι να γίνει αυτό που είναι λειτουργούσε ώς Ελληνικό μοντέλο παε , πρόεδρος προπονητής , διαιτησία , δορυφόρους και λοιπά . Τα τελευταία χρόνια ξέφυγε από αυτήν την κακομοιριά , και με Βαγγέλα λειτουργεί αλλιώς , αλλά πρότινος το μαρουλάκι το μάζευε κάθε χρόνο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο .
    Μεταγραφές πάντα έκανε πολλές και μερικές φορές αρκετά ακριβές, ίσως καμιά δεκαριά χρόνια έβαλε βάσεις να γίνει σοβαρός σύλλογος.
    Αφού πρώτα με της τακτικές του έπνιξε τους υπόλοιπους και έμεινε μόνος του.

  17. Ο/Η dimi λέει:

    @the snitch, σε παρακολουθω τους τελευταιους μηνες και σχολιαζεις σοφα για το τι παιζει στην ομαδα…

    ως προς τη μεταγγραφη του λιβαγια ομως, ποιος ιεναι αυτος ο τυπος που εδωσε τα λεφτα να γινει; και το εκανε για το καρμα του ή με κανα δανειο ;

  18. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Πλέον δυστυχώς έχω καταντήσει να μην βλέπω καν τα παιχνίδια οπότε κριτική αγωνιστική δε μου επιτρέπεται να κάνω αλλά ρε γαμώτο δε γίνεται να συνεχιστεί έτσι, όπως και να χει είμαστε δεμένοι μ αυτόν το σύλλογο και φαντάζομαι κι εσύ Snitch που επίσης έχεις αναφέρει τη θέση σου στα περι ΑΕΚ θα συμφωνείς. Όχι την ΠΑΕ κάτω απ αυτό το καθεστώς αλλά την ιστορία, τον λόγο ύπαρξης, τις χαρές και τις λύπες.

    Χάνουμε απανωτούς τελικούς, δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπυ, δεν βλέπουμε μπάλα κλπ κλπ και δεν ανοίγει ρουθούνι (μεταφορικά). Όχι τόσο προς τους παίκτες αλλά προς τον «εγγυητή». Σκεφτείτε να χε αυτά τα αποτελέσματα ο ΟΣΦΠ, κλειδωμένοι στο Ρέντη θα ήταν, τόσο μικρύναμε, να τρώμε 3 και να λέμε θα μπορούσε να ναι χειρότερα…

    Και όχι να τα ρίξεις τόαο στους παίκτες. Δεν ήρθαν μόνα τους τα παιδιά, ποτέ δε θα βρίσω κανέναν τους, τόσο ξέρουν τόσο παίζουν. Θα μου πεις ναι αλλά βγάλε ψυχή! Γιατί να βγάλει ψυχή ο Λιβάγια και ο Παουλίνιο όμως; Για το Αϊβαλί και την Πόλη;
    Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα εφόσον ο «εγγυητής» δε γουστάρει να πληρώνει και να παίρνει παίκτες αξίας να χει τουλάχιστον 11 ελληνόπουλα εκεί μέσα που να τη ματώσουν λιγάκι. Το 92-94 μπορεί να ήμουν (δυστυχώς) κάτω από 10 αλλά δε θυμάμαι να βλέπω τον Βάιο στα πλάγια και να λέω Παναγία μου, μπακάρα ολκής αλλά για πήγαινε να τον περάσεις τον Βάιο…

    Αλήθεια τώρα, εσείς που έχετε μια α διορατικότητα με την εμπειρία σας και με τις επαφές σας, ΠΟΤΕ θα έχουμε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς;

    Υγ. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο instagram της ΠΑΕ να πείτε της ιδέες σας για το πως θα ονομαστεί το κτίριο με το κουρείο…

    iPhone, iTypos, iApologize

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλησπέρα από το αυτόνομο – πλέον- Λονδίνο που η κατάσταση εχει ξεφύγει και τα πράγματα είναι ζόρικα ΠΟΛΥ.

    @ Dimi: η οικογένεια και ο ίδιος πλέον διαχρονικά (από τη εποχή Μπαρλος) ΔΩΡΙΖΟΥΝ , το τονίζω, χρήματα. Δεν αποσκοπούν πουθενά, δεν έχουν καμία οικονομική ανάγκη και για να το κάνω πενηνταράκια που λεει και ο Αντώνης, οικονομικά, χωρίς να είμαι στη τσέπη του, είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Βαγγέλη.
    Μόνο το ένα σπίτι του εδώ κόστισε 2 φορές και βάλε το γήπεδο της αεκ μαζί με τα παρελκόμενα μουσεία, υπογειοποιήσεις κλπ.

    Για τον δικό μας δε μιλάμε καν μιας και ασχολούμαστε με κανονικούς μεγιστάνες και όχι με ιμιτασιόν μπροστινούς. Το τάλιρο ήταν απλά μια από τις ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ δωρεές που γίνονται και για τις οποίες έχουμε επανειλημμένα αρπαχτεί ως παιδικοί φίλοι +40 χρόνια μιας και θεωρώ ότι είναι στη κυριολεξία πετάμενα λεφτά.
    Εχει σώσει την ομάδα αρκετές φορές σε δύσκολές καταστάσεις από επικά ρεζιλίκια, ειδικά επι Παπαδονοτιαδων ο άνθρωπος και δεν εχει ουδεμιά επιθυμία να ανακατευτεί σε οτιδήποτε.

    @placebo: Αυτά που λες είναι ορθότατα αλλά ίσχυαν μέχρι το 2015-16. Από τότε και πολλά έχουν αλλάξει και το αεκ έγραψε zero και μπορούσε να ακολουθήσει με τα δηλωμένα – κατά την ίδια τη ΠΑΕ- έσοδα που εχει 7 χρόνια τώρα. Θα σου πω μόνο ότι επίσημα (εκτος των 50εκ της Ευρώπης) η εταιρεία λαμβάνει ετήσια γύρω στα 15εκ συν τα οποία άλλα έκτακτα: 5εκ από τη Capelli, 3.5εκ από Βρανιες, 4,5 από Μπάρκα + πολλά άλλα. Όλα αυτά μας κάνουν πάνω από 150εκ ευρώ στην επταετία αν τα αθροίσεις. Με μια ανάλογη πολιτική του 30% να μένει στην ομάδα μιλάμε για πάνω από 50εκ αξία ροστερ που μπορούσες ευκολά να έχεις, και να αβγατίζεις πουλώντας και κανα παίκτη η προχωρώντας στην Ευρώπη κάνοντας και καμμιά νίκη, όχι μόνο συνεχόμενες ήττες. 1,5 εκ είναι η νίκη στο CHL. Δείξε κανα παίκτη μπας και πουλήσεις κάνε καμμιά καλή επαφή με κανα σοβαρό manager όχι τώρα με Κονεδες και Ιβιτσοχαβαλεδες. Εχει ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ τόσα χρόνια να φωνάζω: ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, εκεί και μόνο εκεί εχει νόημα. ΑΡΑ αυτό που λες δε παίζει.

    ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ πιθανότητες λοιπόν υπάρχουν:

    Πιθανότητα Νο1: η ΠΑΕ αεκ εχει μια 100αρα στο ταμείο της CASH- αν δεχτούμε ότι δίνει 10εκ αυτά τα 5 χρόνια ανά σαιζόν ως μετάγραφες- συμβόλαια- έξοδα και δε βάζω τη Γ και τη Β που τα συμβόλαια ηταν 5 και 10 χιλιάρικα στους Ντουνηδες τους Σταθακηδες και στους Πεταυρακηδες.
    Εσύ πως το βλέπεις για το σημερινό ροστερ? Κοστίζει 10εκ τη σαιζόν? Η απάντηση είναι ΟΧΙ, οριακά κανα 6αρι και άμα. Έχεις 4-5 παίκτες των 400-500 (Τσιγκι-Μανταλος-Ολιβειρα- Λιβαδιας) δηλαδή 2εκ, άλλους 4-5 των 200-300 (Σιμοες Γαλανόπουλο- Μπακακι- σιμανσκι-Γκαρσια ) δηλαδή άλλο 1,5 και οι άλλοι 15 κατι Σβαρνες κατι Χνιντ κατι Μαχαιρες κατι Τσιντωτες παλεύουν το 100-150αρι σύνολο (και αμα) άλλα 2εκ. Ο λαμπροπουλος διώχτηκε επειδή ζήτησε ακουσών ακουσών 120 χιλιάρικα- φτάσανε να πιαστούνε στα χέρια!!!! , ο Γκαλο επειδή ζήτησε 200!!! Του φάνηκαν πολλά τα 200 του Γκαλο.. Βάλε και έξοδα ΠΑΕ άλλα 1,5 και έκλεισες. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η αεκ, τι νομίζεις?

    Πιθανότητα 2: Δεν υπάρχει σάλιο- η υπάρχει τζούφιο κανα δεκάρικο οριακά για τα μάτια- και τα άλλα τα εγγυάται ο μεγιστάνας…

    @ Sweden. Υπάρχει μόνο ιστορία πλέον. Την οποία και τιμούμε μιας και μας δένει με το σύλλογο άλλα μέχρι εκεί. Ιστορία εχει και η Nottingham Forrest με δυο (2) CHL παρακαλώ, άλλα εκεί τελειώνει το θέμα. Δε βλέπω κανένα άλλο λόγο ταύτισης μιας και ο ίδιος ο σύλλογος δεν δίνει καμία προοπτική για το μέλλον. Όταν η έννοια σου είναι η ΕΠΟ οι διαιτητές και η προσωπική σου κονόμα και προβολή, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ τα αποτελέσματα και αγωνιστικά άλλα κυρίως υπαρξιακά είναι αυτά που βλέπεις και θα βλέπεις όπως σωστά ανέφερες και έχω γράψει πλειστάκις: Τρως το τριμπαλλο σε ρυθμό προπόνησης χωρίς καμία αντίσταση και αντίδραση και λες πάλι καλά που δε πάθαμε και τίποτα!

    Το έχω γράψει 500 φορές και δε θα σταματάω να το λέω:

    ΟΣΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ.

    Θα βγαίνεις τρίτος τέταρτος πέμπτος επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχα τέταρτος πέμπτος εκτός να σε προσπεράσει.
    Θεωρεί κάνεις ότι ένας κανονικός ΠΑΟ δε θα σε είχε από κάτω και μάλιστα χαλαρα? Δε μιλάω για ομάδαρα Ζαετς Ροτσα Σαραβακου Βαζεχα κλπ απλά για ένα κανονικό ροστερ ενηλίκων με 3-4 νορμάλ ξένους στυλ Εκι- Ολισαντεμπε- Σουζα- Ζιλμπερτο. Εδώ με τα νιάνιαρα και κάνεις αμάν να το κερδίσεις όχι πάντα επιτυχως..

    ΚΑΜΜΙΑ εταιρεία στο πλανήτη εδώ και 200 χρόνια, με τη λογική του κομμουνισμού (γιατί αυτή ακριβώς εφαρμόζουμε με το πλάνο του μεγάλου πατερούλη που τα ξέρει όλα και δεν αφήνει τίποτε πουθενά σε κανένα- είτε χρήμα είτε αρμοδιότητες είτε ελευθερία επίλογων) δε σήκωσε κεφάλι με αυτή τη πρακτική ποτέ.

    Και ούτε πρόκειται.

  20. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Το ΜΟΝΟ που θα έκανε τον μεγιστάνα να ψαχτεί να πουλήσει είναι ……3.000 διαρκείας τον πρώτο χρόνο στην Αγ. Σοφιά.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Patikas

    Δε πουλάς όταν είσαι ακόμη χαμηλά, έκανε 7 χρονιά πάμε για 8 υπομονή και ξάφρισμα. Μια χαρά είναι και έτσι, είναι στην επικαιρότητα, εχει την αεκ όχι το Λεβαδειακό και κονομάει μια χαρά λεφτά ακόμη. Άμα κάτσει και μια Ευρώπη ακόμη εχει και Bonus. Ψιλικοκο βέβαια αλλά μια ζωή ψιλικατζής ήταν, σε σύγκριση με τη δυναμική που είχε η ομάδα: να φάμε ότι βγει και άσε τα μεγαλεία για τον επόμενο.

    ΘΑ ΔΕΧΩΤΑΝ ΠΟΤΕ ακόμη και Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ που ήταν αχυράνθρωπος, η μήπως Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ΒΑΡΔΗΣ, Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ MANAGEMENT (βλέπε το μπροστινό) ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ?
    Πας εσύ ο Stevie εγώ και ο καθένας να δουλέψεις υπάλληλος στην επιχείρηση που πούλησες και ήσουν αφεντικό?

    3,000 με 300 είναι 1εκ σκάρτο, δεν εχει νόημα. Μόνο χαζός δεν είναι ο άλλος.
    Μη φοβάσαι και τα ΠΡΟΒΑΤΑ θα πάνε στο μαχαλά. Θα κόψει 15,000τμχ, δηλαδή 4,5εκ, βαλέ και τίποτε σουίτες- διαφημίσεις- χορηγίες ΟΠΑΠ κλπ. θα φτάσει 8εκ ευκολά.
    Άλλο ένα 3αρι (τόσα κάνει στο ΟΑΚΑ), πας + δεκάρικο/σαιζόν.
    ΕΚΕΙ μπαίνει το πωλητήριο που θα είναι πρόσκληση ενδιαφέροντος αρχικά δηλαδή συμμετοχή με %, μιας και το μαγαζί θα δείχνει ελκυστικό.
    Μηδέν χρέη (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) μια 100αρα όλο, μείον τις ουρές είναι μια χαρά 60 καθαρά και με την υστεροφημία του ηγέτη που έφτιαξε γήπεδο και παρέδωσε αμόλυντη τη παρθένα με τα πιλάφια.
    Εχει προσπαθήσει να το κάνει πιο πριν αλλά έφαγε πόρτα τότε που ψάχτηκε (ξέροντας ότι είναι δύσκολο) και τελικά είδε ότι δεν, και το γύρισε σε ομολογιακό δάνειο.

    Το δύσκολο δεν είναι αυτό. Το ζόρι είναι να εξηγήσει στον επόμενο που πήγε η 100αρα- μόνο τα 15 έγιναν μέσω τροπολογίας ΔΩΡΟ επίσημα ως μεταφορά από τη παε, και λείπουν από τα ταμεία. Πόσους Γκαρσια να υπερκοστολογήσεις 3 φορές πάνω όταν ούτε εκεί είσαι ικανός να κάνεις δουλειά σοβαρή?

    Θυμάσαι το Σωκ το 2009-2010 που έλεγε ότι ο γαύρος ήταν ταμειακά εντάξει (ίδιο παραμύθι πούλαγε) και δε χρωστάει? Όταν εμφανίστηκε ο Vangel και έβαλε τον ανάλογο σοβαρό auditor, μια χαρά εμφάνισε τα 45 τρυπά, χωρίς τη Καραϊσκάκης που χρωστάει αλλά 22 + τοκους και την ΕΤΒΑ τελεσίδικα άλλα 21+ τόκους.
    Λεφτά φυσικά που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ όπως ποτέ δεν έχουν πληρωθεί, και θα πάνε πασά στον επόμενο και νυν και αεί.
    Έτσι δουλεύει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και δεν αλλάζει.
    Ο Ιβάν που ‘βάζει’ ΑΜΚ συνέχεια δηλαδή – έτσι δε μας έλεγε ο ζμπαουγκαρας εδώ μέσα- είναι κανα κοροΐδο?
    130 τον εχει ΗΔΗ μέσα το ζμπαουγκ στη Dimera σε εικονικά λεφτά με τους Περπατωφ και περιμένει και αυτός τη δικιά του Αγ.Σοφια να κλείσει το πακέτο..

    Τώρα ποιος πάει να μπει έστω συνεταίρος σε κάποιον που ΟΠΟΥ πήγε στη ζωή του μπουμπούνισε, είναι άλλη ιστορία.
    Τραχανάδες πάντως υπάρχουν. Και λεφτά για ‘κάψιμο’ υπάρχουν. Ειδικά στη μετα Covid εποχή που θα πέσει χρήμα μπόλικο σε ‘επενδυτές’. 60 δις περιμένουν διανομή στη τριετία, αυτά βλέπει το ΖΑΒΟ και δε μπορεί να το χωνέψει. Όχι ότι είναι μαλακες οι άλλοι, άλλα είναι καβάλα στο άλογο με +20% που μόλις αρχίσει το μοίρασμα θα πάνε ορτσα με τα μπούνια.

    Για την Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ μιλάμε που ζει ακόμη το κομμουνιστικό όνειρο και του δίνει κοντά 35-40%, τόσο βγάζουν τα καμένα όλα μαζί.
    ΤΣΥΡΙΖΑ 20%-25%, κάτι Γιανηδες άλλο 3, κάτι Κουτσουμπες άλλο 5-6% και φυσικά το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο που το λένε ΦΩΦΑΛ και σέρνεται στο 5-6%.
    Αμφιβάλεις ότι θα εμφανιστεί πάλι το λεφτοδεντρο- ανεξάρτητου χρώματος και ο ΄σοσιαλισμός’ του Τσοβόλα?