ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Με κάποια κρυφή ελπίδα κατέβηκε σήμερα η ομάδα μας. Και με ένα σύστημα που μπορεί να διαβαζόταν σαν 4-3-3, αλλά πιο πολύ ήταν ένα 4-4-2. Κι έπαιξε καλά. όσο μπορείς δηλαδή να παίξεις όταν έχεις χειρότερο παίκτη στο πρώτο μέρος, τον Μάνταλο. Είπαμε, πάρτε χαφ αλλά δεν ακούτε. Με αυτόν θα ερχόταν ο Παπασταθόπουλος; Κι άστε τις μαλακίες με τα εκατομμύρια.

Η ΑΕΚ είχε αρκετά το μυαλό της στην αντεπίθεση και στο σκοράρισμα. Αυτό ήταν το στοιχείο που αιφνιδίασε τον αντίπαλο, που περίμενε πιο πολύ κάποιο αμυντικό πούλμαν. Πάτησε λοιπόν πολύ καλά το κέντρο η ομάδα μας, κι έβγαλε κάποιες πολύ ωραίες προσπάθειες από την μεριά του Γκαρσία, που συνεργάστηκε αρμονικά με τον Λιβάγια, ενώ έστρωσε και το γκολ στον Σάκχοφ. Ένα όμορφο γκολ και μια ασίστ από τον κορυφαίο παίκτης μας στο ημιχρόνιο αυτό.

Φυσικά πίσω είχε τα θέματα της. Όπως και να το κάνεις, είναι πιο γρήγορη ομάδα ο ΠΑΟΚ ενώ ζημιά είχαμε στο σφίξιμο, με την απουσία του Κρίστισιτς. Όμως κράτησαν οι ακραίοι μας όσο μπορούσαν, ενώ και το κεντρικό δίδυμο ήταν σχετικά αλάνθαστο, με τον Σβάρνα να ηγείται και να καταλήγει ο πολυτιμότερος του μέρους με το γκολ που απεσόβησε πάνω στην γραμμή, μαντέψτε ποιός δημιούργησε την φάση : Ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Το μέρος αυτό ήταν πολύ ωραίο ποδοσφαιρικά. Η ΑΕΚ μπήκε σωστά και με πλάνο δουλεμένο. Είχε σε καλή μέρα και τον Γαλανόπουλο ( λογικά ο αμέσως επόμενος κορυφαίος ) με τον Σιμόες, έφαγε φάσεις αλλά έβγαλε κιόλας. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι σε ρυθμό και λάθη, σε τελικές και σε θέαμα. Φυσικά ήταν πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ, που δίκαια ισοφάρισε σε μια στατική φάση. Εμείς όμως βλέπαμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκόπιμα χτυπήματα ή καθυστερήσεις, ένα παιχνίδι που σε μαθαίνει τα κενά σου κυρίως, και κατανοείς οτι δεν πονάς τόσο πολύ στο δεξί μπακ. Κι ένα παιχνίδι ντέρμπυ, στο οποίο και η ομλάδα μας έβγαλε ταχύτητα, ενώ κατώρθωσε κι εξουδετέρωσε τα κύρια όπλα του αντιπάλου επιθετικά, ενώ τον έκανε να ψάχνεται αμυντικά.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Αιφνιδίασε και πάλι η ΑΕΚ με το θαρρετό παιχνίδι της, την πολύ καλή αλληλοκάλυψη και το ψάξιμο της νίκης. Αφήνοντας πολύ καλά μηνύματα για την συνέχεια, χωρίς να θέλει κάποιος να μείνει στο αποτέλεσμα. Ο Γαλανόπουλος πλέον είχε σαλπίσει την προσπάθεια για κάτι καλύτερο, κόβοντας και σκοράροντας, ενώ ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να βρει τις επιθετικές αιχμές του. Αυτό που είχαμε απαίτηση, η ομάδα το είχε κάνει. Χωρίς να κινδυνεύει, προηγείτο.

Κάπου εκεί μίλησε η μοίρα της ομάδας μας. Το χαμηλό μπάτζετ. Οι κολώνες που λέμε. Ένα κακό γύρισμα του Λάτσι, κι ένα έμμεσο δώρο του Αθανασιάδη, φέρανε μια ανέλπιστη ισοφάριση και μια κακή αλλαγή του Μανόλο. Όχι, δεν βγαίνει ο Λιβάγια εκείνη την στιγμή. Όχι δεν μένει το πτώμα ο Γκαρσία. Ας μην μείνω όμως σε αυτά. Αυτό που πραγματικά βγαίνει και δεν πρέπει ποτέ να ξαναμπεί, είναι το χαμένο κορμί που λέγεται Μάνταλος. Ο μηδέν, ο τίποτας, η νεκρά φύση.

Ό,τι και να πεις όμως, η ομάδα πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Μπορεί να μην έχει αντίκρυσμα άμεσο, όμως θα έχει έμμεσο. Για αργότερα, κι είμαι σίγουρος γι΄αυτό που λέω. Διότι κέρδισε τον σεβασμό μας, κέρδισε η ίδια σε αξιοπρέπεια, και φυσικά δικαίωσε τον προπονητή της. Ήταν μια λεπτομέρεια που δεν πήρε την νίκη, που όμως κι αυτή έχει την σημασία της μπας και πάρουν χαμπάρι εκεί στην διοίκηση, οτι ο Μάνταλος είναι ένας συνταξιούχος, ενώ όσοι παίξανε τα δώσανε όλα. Φυσικά η ομάδα θέλει και τερματοφύλακα. Αυτός που παίζει είναι επειδή ο άλλος απλά δεν είναι τερματοφύλακας.

Πόσο να τρέξουν αυτά τα χαφ; Πόσο να κρατήσουν οι Λάτσι και Σβάρνας; Θέλουν και κάποια στοιχειώδη υποστήριξη, την ώρα που κατώρθωσαν με την βοήθεια του Μανόλο, να πατήσουν ξανά στα πόδια τους. Κι αυτό είναι που υμνώ σήμερα. Σήμερα, που η ΑΕΚ αυτό που εγώ ο ίδιος την καταδίκαζα κανά μήνα πριν, αυτό που έδειξε ήταν πολλά ψυχικά αποθέματα και διάθεση να γυρίσει τα πάντα υπέρ της. Δεν είναι φόβητρο πλέον ο γάβρος και το εννοώ. Και θα έχουμε μπόλικο δρόμο ακόμα, είμαι βέβαιος. Όπως βέβαιος ήταν κι ο Μανόλο για την κρυφή ελπίδα. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν κι αφείστε τον Μάνταλο να παίζει με τους παλαίμαχους. Μας κούρασε πάρα πολύ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

37 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Σκληροπετση η ομάδα σήμερα, θα μπορούσε το διπλό αλλά λίγο η “απουσία” του Μανταλου, λίγο η μαλάκια του Αθανασιάδη, εκεί δίνεις κλωτσιά στην μπάλα, μας έκατσε το Χ. Η ομαδα δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της, συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν. Θα ξαναπώ, πως αυτή η επιτάχυνση του Γκαρσία μένει ανεκμεταλευτη τις περισσότερες φορές γιατί δεν υπάρχει ο μπακ που θα τον ακολουθήσει για να κόψουν την μπάλα. Ένας Λάκης η αντε ένας Κοπιτσης… Εμένα μου βγάζει η ομάδα ότι δεν χάνουμε, τουλάχιστον εύκολα. Στο τέλος βέβαια σκασανε, λόγω καλής προετοιμασίας μάλλον. Για τον Μανταλου δεν θέλω να πω τίποτα, καταντάει βαρετό. Είναι αδικία για όλους τους υπόλοιπους να παίζουν με δέκα.

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αν βάλει κάποιος το παιχνίδι του Ά γύρου και το σημερινό, δεν θα πιστεύει ότι μιλάμε για την ίδια ομάδα. Ο Μανόλο έκανε περισσότερα από ότι ήταν δυνατόν να ελπίζει κάποιος. Βλέπουμε μια ομάδα αντί για ένα μπουρδέλο.

    Η μεταμόρφωση του Σβάρνα είναι απίστευτη.
    Ο Γαλανόπουλος εξαιρετικός.
    Ο Γκαρσία απλά δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Κουράστηκε στο Β’ αλλά είχε ήδη προλάβει να τους κάνει χαζούς και να δώσει στον Λιβάγια το 1-3. Τι άλλο να κάνει; Δεν υπάρχει ΧΑΦ να του δίνει σωστά τη μπάλα, ούτε μπακ να τον ντουμπλάρει.

    Δεν θέλω να μιλήσω για τις προφανείς ελλείψεις, θέλω απλά να μην ξαναδώ τον Μάνταλο, αυτό το περιφερόμενο πτώμα. Πράγματι, κουραστήκαμε.

  3. Ο/Η placebo λέει:

    Ναί επιτέλους ένα παιχνίδι δυνατό από πλευράς μας με αγωνία αμφίρροπο και με δυναμισμό..μέχρι εκεί που μας παίρνει αλλά με ποδοσφαιρικό θέαμα καιρό είχαμε να το ευχαριστηθούμε αυτό.
    προς παε ΑΕΚ προσοχή μήν χαθεί το καλούπι για το άγαλμα του Μάνταλου .

  4. Ο/Η Kalamatas λέει:

    Συγχαρητήρια κ Αβραμίδη για το διάβασμα του παιχνιδιού όπως τα λες είναι να απροσθέσω Έκτο από τα δυο χάφ που σωστά λέτε ότι χρειάζεται 6 και 10 η ομάδα και τέρμα και πάει και ο καρκίνος της ΑΕΚ στον πάγκο για να ηρεμήσουμε και εμείς πλεων και να φύγει μαζί και η ηττοπάθεια που κουβαλάει μαζί του αυτό το ματς μου θύμισε το ματς με τους γαβρους το 16 νίκη με πέναλτι buonanote άλλαξε το DNA της ομάδας αυτό μου έδειξε η ΑΕΚ σήμερα ότι φεύγει αυτη η κακομοιριά που είχαμε και φαίνετε και το έργο του τρελού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έλεγα ότι ο μανολο ήρθε για να μηνει για πολύ καιρό .Σημερα μου έδειξε ότι ηΑεκ είναι σε καλό δρόμο

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Με την ποιότητα που έχει η ΑΕΚ, ή μάλλον καλύτερα, με την έλλειψη ποιότητας που έχει, ειδικά στην άμυνα και στο τέρμα, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα είναι θετικά. Από εκεί και πέρα, η ομάδα θέλει ενίσχυση, διάθεση για κάτι τέτοιο δε φαίνεται να υπάρχει, άρα…

  6. Ο/Η bandog λέει:

    κριμα γιατι παιξαμε καλα και με χαρακτηρα ανωτερης ομαδας κοντρα στους μπουκ που εδιναν το τραβηγμενο 4.50 για το διπλο!

    ποιοτικοτερος παικτης μας ειναι το παλαβο απο την κροατια και ενα ςπαραγονατς υπεροχης μας ο γκαρσια που ειναι τανκ και μπουκαδωρος.

    κορυφαιος κατα την αποψη μου ο γαλανοπουλος που ηταν παντου και εδειξε στον σπυριαρη πως παιζει ενας αρχηγος σε ολες τις γραμμες του γηπεδου και σε ολα τα λεπτα του αγωνα ακομη και αν δεν ειναι ο καλυτερος σε τεχνικη και ταλεντο απο τους 22 του αγωνα….

    ελπιζω να υαπρχει λσιτα με 5-6 τερματοφυλακες γιατι κουρασε αυτο το αστειο με τυπους που τρωνε γκολ απο κεφαλιες μεσα απο την μικρη περιοχη τους σε στημμενα.
    ο αλλος σημερα εκανε λαθος γ τοπικου πρωταθληματος….

    συγχαρητηρια στον τιγρη που ξεφτιλιζεται καθε μερα και περισσοετρο!

    απο το “θα σφυρανε να φευγουν τα τρενα ” φτασαμε στη σημερινη διαιτησια του γαυρου που ηταν μιαεπιδειξη δυναμης του χοντρου..
    καλα του κανουν αφου το 2018 ειχε την ευκαιρια να τους κοψει το κεφαλι για να μην το ξανασηκωσουν αλλα εβγαλε ολη τη μιζερια και καρμιρια του

    εν τω μεταξυ ανακοινωση γαι μεταγραφη που εκανε ο γαυρος ρε νουμερα????
    δεν μας σεβεστε καθολου???

    στα @@ μας που θα παει ο βαζελας ο σωκρατης .
    στα @@ μας αν πηγαινει στην ομαδα που του εκλεψε πρωταθλημα το 2008 και στους οπαδους που του φωναζαν ρυθμικα “σωκρατη μπινε πουτανας γιε”.

    αλλα ειστε πρωτης κατηγοριας μαλακες αν κανατε προταση σε τυπο που εστειλε συγχαρητηρια μετα τον τελικο στον κουμπαρο του και ειστε τοσο μαλακες και εκτος ποδοσφαιρικης πιατσας που δεν γνωριζετε οτι αν ερχοταν ελλαδα θα το εκανε μονο για τον ολυμπιακο των πακετων , του τσουλου και των κολλητων του , αβρααμ και τοροσιδη , θα το εκανε…

    νουμερα…..

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Δεν είναι νούμερα. Ανήμποροι επέτες είναι…

  8. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Σήμερα εξαιρετική η ΑΕΚ. Εξαιρετική τακτική και οι παίκτες την εφάρμοσαν άψογα. ΚΑλώς ή κακώς, το θέμα δεν είναι να είναι μόνο καλός στην τακτική ο κάθε προπονητής, αλλά να την μεταδίδει σωστά και στους παίκτες. Και επίσης βλέπουμε επιτέλους ΔΟΥΛΕΙΑ, η οποία ενισχύει και την αυτοπεποίθηση τους.
    Και κάνα 3ο γκολ να τρώγαμε στο 90φέυγα πάλι συγχαρητήρια θα έδινα σε όλους. Είδαμε μπάλα, σχέδιο και προσπάθεια. Ειδικά το 2ο που φάγαμε ήταν χαζό γκολ με δύο λάθη στην ίδια φάση. Άποψη μου: Να ΜΗΝ πάρει κεντρικό αμυντικό. Ας επενδύσουμε σε αυτό το Λάτσι, ως και ο Σβάρνας δίπλα του φαίνεται μιά χαρά.
    Κορυφαίοι Γαλανόπουλος (παίζει συστηματικά πολύ καλά από τότε που επέστρεψε από τραυματισμό και καθιερώθηκε, που δείχνει εξαιρετικό χαρακτήρα και ανθεκτική προσωπικότητα) και Λιβάι, που σε 3 φάσεις τον έκανε γιο γιο τον μπακ τους. Και ΜΑΡΚΑΡΕΙ κιόλας, και διώχνει και στα κόρνερ.
    Παρατήρησα πόσο γρήγορα ξεδιπλώνονταν 4 μόλις κλέβαμε τη μπάλα ή διώχναμε σε στημένα και τις εξαιρετικές επιστροφές. Να πούμε και το άλλο: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βάζουν και κόντρα όταν αμύνονται (αλλά καθαρά). Βλέπουμε μέταλο…

    Ο ζμπΑΟυγΚ νομίζω είναι σε εκφυλισμό, επιστρέφει στα πραγματικά του κυβικά: τριτοτέταρτος. Πλην του Τζώλη (που κι αυτόν τον έκλεισε το μπακάκι) λίγα πράγματα και στηρίζονται ακόμα σε 33+ρηδες της πρωταθληματικής ομάδας. Σήμερα το έκλεψε το Χ. ΟΚ, πίεσε στο 2ο μισό του πρώτου. Αυτά. Συμφωνώ ότι σήμερα μπήκαν παρακαταθήκες για του χρόνου. 2-3 ποιοτικές προσθήκες (τέρμα, χαφΧ2, δεξί μπακ), να ξεφορτωθούμε κάτι μάνταλους-καρκίνους και με σκληρή δουλειά πάμε να το πάρουμε μέσα στο τζαμί….

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς γιώργης ο γαρατζέος: Εγώ βλέπω και φέτος φως…

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ο Τσιντωτας δεν πιάνει αυτά που πρέπει και ο Αθανασιάδης πιάνει αυτά που δεν πρέπει.
    Σημερα αν καταλαβες, με τα οργια στο Περιστερι,οι ομαδες παιξανε μπαλιτσα γιατι δεν υπηρχε κανενας στοχος ουτε καν κρυφη ελπιδα.

    Το βραδυ που δεν πηραμε Σωκρατη βρηκες να κανεις ολα τα λαθη αγορι μου Λατσι.Δεν μας παει ρε φιλε

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα λεφτά που είπαν στο Σωκράτη είναι 2.5εκ αλλά σε ρούβλια.
    Το budget cb στο αεκ είναι τα λεφτά που έδωσαν στο …..Γουτα δηλαδή 2 κατοστάρικα.
    Αλλιώς στην επόμενη ανακοίνωση θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν τα σαΐνια γιατί σε μια θέση που έχει budget 2.5εκ -όπως ισχυριζεσαι- κατέληξαν πάλι με τα σουργελα. Έχεις 2.5 χαρτιά διαθέσιμα και βρίσκεις το ….Γούστα?
    Είναι σα να έχεις 100 χιλιάρικα για αμάξι και πας και παίρνεις skoda Octavia σε προσφορά με δώρο το κλιματιστικό.
    Κανείς πρόταση και την αποσύρεις πριν καν απαντήσει ο άλλος για να μη μπεις ΤΑΧΑ ΜΟΥ σε πληστειριασμο και δε μπορείς να περιμένεις?
    Περιμένεις 8 μήνες τα γίδια και σε έπιασε η βιασύνη στο τριήμερο?

    Έχει μια ….. λογική δε λέω. Ειδικά άμα περνάς απαντες για στόκους.

    Από την άλλη είναι καλό που δε ήρθε ΤΟ ΠΑΛΤΟ στην ομάδα. Σας το λέω που λόγω gunners τον είδα 2 χρόνια και γελάνε τα fish and chips με το μαλακα. Φέτος ούτε πάγκο δε έμπαινε.

    Υγ μεγάλος παίκτης ο Γκαρσία. Για τα μπάζα μια χαρά είναι το παλικάρι. Ο Σκουρος Διντσικος… Ο Sterling της αεκ: τρέχω χωρίς λόγο γύρω γύρω και κάνω μια τρύπα στο νερό.
    Στο 9 πουλάει τη μπάλλα και πάει να το φας από το πουθενά.
    Όλες τις φάσεις στο Α τις τρώμε από τη μεριά του ο τύπος εκτός ότι περπατάει, είναι ανύπαρκτος σε όλο το ημίχρονο.
    Στο Β σωστά γράφτηκε ότι απλά ήταν πτώμα.
    Πραγματικά ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. 2 τριπλές έκανε όλες κ όλες, ο Σεζάρ χασογκολης έκανε 10 μπουκες

    ΥΓ2 @ stevie. 11 πόντοι και ισοβαθμία κατά σου σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τέσσερις νίκες ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το γαύρο, η αυτός να κάνει 4 ήττες ανάλογα.
    Δε γίνονται αυτά.

    Sent from my iphone

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Η κριτική είναι επάνω. Ό,τι είδε ο καθένας. Μετά είναι οι γνώμες.
    Για το υγ : Δεν ασχολούμαι με την στυγνή βαθμολογία διότι δεν θα μείνει αυτή. Φυσικά είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά ουδόλως με ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή. Όπως κανέναν ηγέτη δεν ενδιαφέρουν τα εξελάκια.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Είπα ότι είδα. Ότι στα Α όλες τις φάσεις τις φάγαμε από τη μεριά του παικταρά που απλά δεν υπήρχε στο πλάνο αλλά έκανε 2 τριπλές. Γνώμη μου είναι.

    Δε κάνω κάνα εξελ. 11 πόντοι και ισοβαθμία θέλει 4 νίκες για να το καλύψεις.
    Δε ξέρω αν θα αλλάξει η βαθμολογία και δε βλέπω το λόγο για να γίνει κάτι τέτοιο εκτός αν υπάρχει κάτι σε εκκρεμότητα πχ τιμωρία που δε γνωρίζω.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Δεν μίλησα κατ’ αρχάς για παικταρά. Μίλησα για τον καλύτερο στο πρώτο μέρος. Έχεις άλλον καλύτερο στο μέρος αυτό; Ναι, δεν έκανε κανένα overlap, αλλά δεν τον πήρανε για άμυνα. Όλες οι φάσεις επιθετικά, γίνανε από την δική του μεριά, που τους έκανε γιογιό. Για σήμερα μιλάω, και φυσικά δεν στηρίζομαι σε κάποιο εξτρέμ. Το γκολ που φάγαμε ήταν από στατική φάση και φταίει το τέρμα. Στο δεύτερο έπρεπε να βγει αφού τα είχε φτύσει. Έκανε λάθος ο προπονητής, αλλά τι να κάνουμε; Δεν είναι Κλοπ.
    Στην μπάλα παίζει ρόλο η κατάσταση των ομάδων. Καμία τιμωρία δεν υπάρχει σε εκκρεμότητα φυσικά, όμως εγώ βλέπω οτι ο Ολυμπιακός θα χάσει πόντους. Το μομέντουμ κοιτάω και την συνολική εικόνα. Που έχει αλλάξει αυτήν την στιγμή. Εσύ την Λίβερπουλ την βλέπεις πρώτη;
    Και στο φινάλε τι να πούμε; Οτι η ΑΕΚ ήταν χάλια; Έλεος δηλαδή.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι δε τη βλέπω πρώτη και το έγραψα στο ματς ότι έχει κάνει μεγάλη κοιλιά και ας πάρει το ματς, που δε πήρε, και με μισό μηδέν.
    Η διαφορά δεν είναι μεγάλη 6 πόντοι είναι μηδεν στο νησί,εμείς είμασταν στο +7 τα Χριστούγεννα και στο-6 τώρα, αλλά δεν παιζουμε μπάλλα φέτος δείχνουμε σκασμένοι και με τη μισή ομάδα εκτός.

    Δε μου αρέσει ο Γκαρσία. Ποτέ δε μου άρεσαν οι τεμπέληδες παίκτες, δουλειά του εξτρέμ είναι και να μαρκάρει. Όχι να παίζει άμυνα αλλά να μαρκάρει, στις φάσεις εγώ δεν τον έβλεπα καν.
    Και πάλι γνώμη μου.

    Τώρα για το γαύρο έχει ακόμη 8 αγωνιστικές. Παίξαμε τη 18 από τις 26 αν δε κάνω λάθος. 4 νίκες παραπανω είναι εξαιρετικά απίθανο να γίνουν. Μπορεί να φέρει 1 η 2 ισοπαλίες η να χάσει 5 η 6 πόντους έχει και την Ευρώπη, αλλά και πάλι δε φτάνουν. Και φυσικά εμείς να πάμε μόνο νίκες τρένο 8 στα 8.
    Δύσκολα πράγματα. Χωρίς να ξέρω το πρόγραμμα είναι μικρό πλέον το διάστημα και οσο πάει στενεύει.

    Εκ των πραγμάτων η μάλλον των αποτελεσμάτων έπρεπε να είχε φύγει ο άλλος από τον Οκτώβριο. Τότε ίσως με τη σημερινή εικόνα είχαμε πιθανότητες.

  16. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @Προφυγάκι: Σήμερα στη Χαλκηδόνα μιλήσαν οι μουγκοί και είδαν οι τυφλοί. Ημέρες παραγγας…όπως λέει και ο Ντίμι (διαφωνώ με την κριτική του), θέλουμε 4 νίκες παραπάνω….μηχανικοί είμαστε και οι τρεις, ας βγάλουμε και τα εξελάκια, αλλά που θα χάσουν 17-18 πόντους (γιατί κι εμείς θα χάσουμε κάπου) δεν το βλέπω…
    Άσε που η ομάδα είναι αδούλευτη από τον προηγούμενο και θα βγαίνουν τραυματισμοί όπου να ναι…
    Η χρονιά είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, έχουμε αρκετους κομβικούς παίκτες σε καλές ηλικίες. Τωρα και καλοκαίρι ας πάρει 3 παίκτες πρώτης γραμμής και ας ξεφορτωθεί ΓΙΔΙ-ΑΜΕΑ, μάνταλο κλπ…
    Και ας ευχηθούμε ότι οι 2 αντίπαλοι θα αναπαυθούν ο μεν στις δάφνες του τσου-λου και ο δε στα μπεναλτι που δεν τους δώσαν και τα ανάποδα πλάγια που τα μετράει συστηματικά ο Μήνος…
    Όλοι βλέπουμε ότι κάτι…έχει αλλάξει με το Μανόλο. Τις ίδιες ικανότητες έχει και στραβά, αλλά φαίνεται κάπως…σε ησυχασμό και διαύγεια. Νομίζω έχει αποδεχτεί ότι αυτή είναι η τελευταία του προπονητική δουλειά και βγάζει μεράκι και υπομονή.
    Καλυτερα 2οι (με χρονία σε ανοδική πορεία) και Γιουρόπα του χρόνου, όσο πιο αργά γίνεται το καλοκαίρι. Προσοχή, δε λέω ότι αν δούμε ευκαιρία δε θα το χτυπήσουμε φέτος, αλλά από φετεινό ταξίδι στα Κύθηρα, προτιμώ επιστροφή στην Ιθάκη (Τζαμί με ομάδα ξεκαθαρισμένη+του χρόνου δυνατά για πρωτάθλημα).
    ΥΓ: Τον Τσικρίνσκι να τον κρατήσει και του χρόνου για 10 παιχνίδια μαξ, αλλά και για να εκπαιδεύσει Λάτσι-Νέντε.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Στον λογαριασμό βάλε σε παρακαλώ τα μπαράζ, όπου κουβαλάς τους βαθμούς σου. Η ΑΕΚ πάει Βάσει προγράμματος για +7 σε σχέση με πέρσι ( μιλάω για το δικό της πρόγραμμα ) και βλέπουμε τι θα κάνει ο γάβρος, που ξαναλέω δεν πατάει καλά, άσχετα αν έχει βάλει στο τσεπάκι του τον Κλάτενμπεργκ ( και πολύ καλά έχει κάνει, όλοι θα το κάνανε ). Εγώ βλέπω οτι στα μπαράζ θα υπάρχει μια διαφορά των οκτώ βαθμών. Έχουμε βέβαια το χάντικαπ του Άρη αλλά τα ξέρεις αυτά πώς αλλάζουν. Φυσικά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όμως η απαξίωση πλέον είναι παρελθόν. Αυτό λέω και τίποτε άλλο.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Α οκ. Μιλούσα μόνο για τη καθαρή σαιζόν. Δεν έχω κάτσει να υπολογίσω μπαράζ και βαθμούς εκεί πως τα κουβαλάνε.

    Σίγουρα είναι ανεβασμένη ψυχολογικά η ομάδα και Δε δείχνει τη μοιρολατρία του ιταλου -παμε και όσα πάνε όσα έρθουν- αλλά δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Θα πάει δηλαδή μέχρι τέλους έτσι η θα ξεφουσκώσει γιατί θα γίνει κ αυτό.
    Δε μπορεί να πάει τρένο 8 ματς σερί και μπαράζ.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Πράγματι δεν μπορεί να πάει τρένο. Ο αντίπαλος θα πάει όμως; Με ποιόν; Με τον ξυλοκόπο σήμερα που δεν τον έβγαλαν έξω; Η ομάδα του δεν έχει κάνει προετοιμασία καν. Το λογικό είναι να μην κινδυνέψει αλλά πλέον δεν του έχω εμπιστοσύνη.

  20. Ο/Η dimi λέει:

    για μένα φάνηκε ότι με τόσο τραγική άμυνα δεν υπάρχει καμία ελπίδα για κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα στο τέλος.. ανά πάσα στιγμή μπορούμε να δεχτούμε γκολ από το πουθενά και δεν γίνεται να έχουμε 4 αμυντικά χαφ μπας και σωθούμε συνέχεια..

    ως προς τον Γκαρσία αναρωτιέμαι την τελευταία 15 ετια αν είχαμε εξτρεμ να τον φτάνει σε ποιότητα .. μπορεί αμυντικά να μην ασχολείται, αλλά σε ταχύτητα, δύναμη και χτυπήματα είναι 2 σκάλες πάνω από οπουδήποτε στο φετινό ροστερ αλλά και γενικότερα σε Ελλάδα.. δεν είναι απλά γρήγορος (και ο Μάνου ήταν σφαίρα πχ), αλλά είναι κανονικός ποδόσφαιριστης.

    επίσης ο Γκαρσία δεν έχει κάνει προετοιμασία, είχε μείνει κοντά 2 μήνες έξω σε εμάς και είναι σε νέα ομάδα, πρωτάθλημα κλπ. πιστεύω είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχουμε αποκτήσει εδώ και πολλά έτη, και δεδομένου του καβουρη, όσο είναι δεν θα δούμε να φέρνει παίχτη να τον πλησιάζει..

    αφμ είχαμε και ένα σοβαρό πλάγιο μπακ, έστω και τον γκάλο, που να μπορεί να απειλεί και αυτός θα είχαμε δεξιά γραμμή που θα έκανε μεγάλη διαφορά..

  21. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Παντως ειναι γεγονος οτι ο Κλατεμπεργκ δεν μασαει.Τους εχει κανει τα μουτρα κρεας.Τετοιες διαιτησιες ουτε στα πιο τρελλα ονειρα του ο Γαυρος.Ενας ακομη καιροσκοπος που ηρθε στην Μπανανια να πουλησει καθρεφτακια στους ιθαγενεις.Δεν πειραζει ομως γιατι ερχεται περαιτερω αναβαθμιση του προιοντος με το,αμιλητο νερο, Ζαγορ.Παρισταμαι και χαιρετιζω.Αλλος ενας αξιος ,για να μην πω αριστος που ειναι σημαντικη λεξη,επιτελους δικαιωνεται.Τελικα μιλαμε για συνολικη αναβαθμιση του προιοντος εδω στη Κολομβια της Ευρωπης.
    Απο τη μια οι αλητες του “σαλονιου” και απο την αλλη οι αλητες του “πεζοδρομιου”.Τελικα ολοι ιδιοι ειναι στο τι κανουν,διαφορα μονο πως στο λενε.

  22. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Τρία γκολ επί Μανόλο, τρία χαζά γκολ. Χαζό πέναλτι Λιβάγια, χαζή αντίδραση Αθανασιάδη, ακόμα και το φάουλ του Μπακάκη ήταν αχρείαστο. Όλη η αντίδραση της άμυνας στο φάουλ ήταν αέρα πατέρα. Έχει αναδειχθεί το πρόβλημα εδώ: https://www.sport24.gr/football/aek-aeras.9066132.html . Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με τη συλλογή και επεξεργασία στατιστικών στην ομάδα. Οι δύο τελευταίες διαιτησίες του γαύρου αλλά και τα συγκοινωνούντα δοχεία με Θεσσαλονίκη ενόψει πλέι οφ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ελάχιστες αλλά περισσότερες πιθανότητες από μας. Και ο Πολωνός φορ δείχνει καλά στοιχεία και ο Ιάπωνας όταν βρει ρυθμό θα ανοίξει πολλές από τις κλειστές άμυνες που βλέπουμε.

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @snitch

    λες: “Είπα ότι είδα. Ότι στα Α όλες τις φάσεις τις φάγαμε από τη μεριά του παικταρά που απλά δεν υπήρχε στο πλάνο αλλά έκανε 2 τριπλές. Γνώμη μου είναι.”

    τελικά την έκοψες τη liverpool, και ξαναγύρισες τώρα στο aek? τόσο ήταν;
    7:00 man utd – lfc
    7:30 παοκ- αεκ

    σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πόσα λεπτά είδες το αεκ, ή δεν αντέχεις να βλέπεις τα τσιμπούκια που κάνετε στο νησί;

  24. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Βεβαια ο Κλατεμπεργκ εχει σημαντικοτερα πραγματα.Προσπαθει να μεταφερει την τεχνογωσια απο την Ελλαδα στην Αγγλια,οχι το αναποδο οπως νομιζουν οι περισοτεροι.
    “Δεν είπα ποτέ κάτι, για να κερδίσω πέναλτι. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό και μένω έκπληκτος που κάποιος μιλάει για αυτά που έχω αναφέρει εγώ. Για τον Κλάτενμπεργκ; Ναι, μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον. Εγώ όμως δεν είμαι ο Σερ Αλεξ για διάφορους λόγους. Όταν άνθρωποι όπως ο Κλάτενμπεργκ μιλούν τώρα, λέει πολλά περισσότερα γι ‘αυτούς από ό, τι για μένα”
    Ρε κανουνε μπουλινγκ οι διαιτητες στους προπονητες?
    Α ρε νουμερο Κλατεμπεργκ που ηρθες να διδαξεις και τους ιθαγενεις.Ξυσου στη γκλιτσα του “ισχυρου” εκει στο νησι.Το ιδιο μηπως δεν κανεις και στην Ελλαδα.Και μην ξεχασεις φευγοντας παρε και την σφουγγαριστρα.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανώνυμη κοτούλα:

    Άκου να δεις τώρα τι έχει φτάσει να κάνει η τεχνολογία. Μπορείς να κάνεις split screen να κόψεις στα 2 την οθόνη και να βλέπεις 2 προγράμματα ταυτόχρονα επιλέγοντας τον ήχο που θες. Αν βάλεις και ακουστικά (μπορείς και ασύρματα) δίνεις ήχο και στη δεύτερη πηγή.

    Μπορεις επίσης να κάνεις ένα PIP και να βάλεις σε πιο μικρό παράθυρο τη μια οθόνη από την άλλη αν δε θες να είναι ιδίες διαστάσεις.
    Σε 75’’ 8Κ, μια χαρά χωράνε μην σκας.

    Φυσικά αυτά άμα δεν είσαι γκαου- καλή ώρα σα και του λογου σου- και άμα η τηλεόραση σου δεν είναι κανα μπαούλο εικοσαετίας.

    Οσο για τα τσιμπούκια μπορείς να φέρεις τά μάνταλα με τα λιβάδια παρέα με την απομίμηση παίκτη που τη λες Γκαρσία (έκλασε ο Σαλαχ και βγήκε ο Γκαρσία) να παίξουμε οπότε θες να δούμε πόσο βαθύ λαρύγγι έχεις.
    Σε εχει τεστάρει βέβαια ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ και τη τέταρτη ο …..Τοροσίδης οπότε έχεις μεγάλες αντοχές.
    Τι λες θα αντέξει το ρεκόρ του γαύρου η θα το σπάσεις?

    Ουπς ξέχασα: το αεκακι δε παίζει CHL. Παλεύει το europa 2 των τριτοκοσμικών προς το παρών μιας και ΑΠΕΤΥΧΕ και στο κανονικό Europa.

    Better luck next time με καμμία ΖΟΡΙΑ μη μετράς τα τριμπαλλα η καμμια Μπραγκα τα τετραμπαλα.
    Τι όχι?

    Κακόμοιρογλου που βλέπεις σβάρνα, χνιντ με νεντεσλεαρου (η όπως διάολο τους λένε) και νομίζεις ότι έμαθες μπάλα.

    Μιλάει το αεκακι για τσιμπούκια στη Liverpool που έκανε ηττα μετα από ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και 68 ματς σερί στην έδρα της. Το αεκακι που το κέρδισε ο Αλεξανδροπουλος ο Ζαγαρίτης ο διουδης και ο μπαρμπα-Βιγιαφανες. Πες μας και αλλα να γελάσουμε

    @ LFC τώρα που θα πάρει την ΕΠΟ (έλα μη γελάμε παρακαλώ) ο εγγυητής θα στρώσουν τα πράγματα. Τι εννοείς ότι η ΕΠΟ είναι ΗΔΗ δικιά μας? Δεν είναι δικός μας ο ….Γραμμένος? Τσάμπα στηνόμαστε στα 4 στο αδελφό πόντιο?
    Να κάτι τέτοια βλέπει ο άλλος και από εκεί που είχε έτοιμα τα 2,5εκ για CB, σου έφερε το Γουτα με 2,5 μεν αλλά κατοστάρικα δε (και αμα) και από το καλοκαίρι.
    Δεν είναι καιρός για ηρωισμούς.

    @ Dimi, o Γκαλο εφυγε κακην κακως γιατι δεν ειναι φιλαρακι του Μανταλου και κοιταγε τη δουλεια του και μονο. Ησυχος χαρακτηρας, καλο παιδι ασε που ηθελε και 2 κατοσταρικα ο αλητης. Ενω το μπακακι μπορει να ειναι για τα μπαζα και οι σεντρες του να αλειλουν το FIR Αθηνων αλλα ειναι και κολλητος του αρχηγου. Οποτε ολα τα αλλα δε παιζουν κανενα ρολο.

    @ Γαρατζεος. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Εγώ στο Γκαρσία βλέπω ένα τεμπέλαρο που σε θέση άμυνας κοιτάει από μακριά ως θεατής. Ένα τυπάκο που κανει μπουκες αλλά Χουλιο Σεζαρ και εχει βάλει 3 γκολ σε 6 μήνες. Αλλα Χουλιο Σεζαρ επίσης. Κάλος στη μπούκα, ανεκτή τριπλα (δεν είναι και τίποτε τρελό) και τρεχαλατζης για ένα ημίχρονο.
    Ένα παίκτη που παίζει μπάλα του 1993 δηλαδή. Ο Κωστής ήθελε 3 Γκαρσία να του γλύφουν τις σόλες.
    Εχει πέσει τόσο πολύ το επίπεδο της ομάδας που βλέπουμε για 45’ τα αυτονόητα και μένουμε? με το στόμα ανοικτό.
    Που εχει ξανακουστεί εξτρεμ να κάνει μπουκες και τριπλές σε 1 προς ένα στο αντίπαλο μπακ?
    Θου κύριε..

  26. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Μαθηματικα: 1 εκκ στον Σωκρατη,λεμε, 1 εκκ στο Λιβαγια,λεμε,1,2 στο Γιδι,λεμε.Αρα 3,2 εκκ για συμβολαια στο τραπεζι.Για να δουμε θα γυρισει ο ρουμπάμπας ρε προεδρε.Παντα αυτος που ερχεται αποκτα μεγαλυτερη σημασια απο αυτον που φευγει.Βεβαια ποιος θα τους βρει να τους φερει? Ο Κονε????
    Δεν ξερω αλλα η ομαδα οπως τα εχει καταφερει ειναι πιο πιθανο να φαμε γκολ με κεφαλια απο τον Ακεφαλο Καβαλαρη,παρα να αποκτησουμε πλανο,σε ολα….

  27. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Επίσημα έκλεισε σήμερα και ο κυκλο του Μάρκο. 3 χρόνια, με ένα πρωτάθλημα μέσα. Νομίζω δεν είχε κάτι άλλο να περιμένει και το κασέ του ανέβηκε πάνω από εκεί που μπορουσε η ΠΑΕ. Τον ευχαριστουμε και πάμε για άλλα.
    Να ξεφορτωθούμε και το ΓΙΔΙ και να τα ρίξουν σε κάνα ΧΑΦ! Λατίνο φυσικά. Να γλυκάνουν λίγο τα μάτια μας γιατί με το Μάνταλο δεν παλεύεται άλλο. Καλό χαφ κι ας έρθει και ο Κουλούρης για πίσω από τον Καρίμ. Αλλά ΧΑΦ, κανονικό! Πλάκα πλάκα προσπαθώ να θυμηθώ το τελευταίο, ο γερο-μασούντ ήταν για ένα εξάμηνο. Και ο άλλος ο κολόμπος που είχε φέρει ο γλόμπος ο καρντόσο….
    Έχουμε να δούμε κανονικό χαφ πάνω από δεκαετία!

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD:

    Ήρθε η πρώτη άβολη στιγμή- ούτε μήνας δεν έκλεισε με το Brexit- που η Γερμάνια ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στο UK, λες και είναι αφεντικό του.
    Αναφέρομαι φυσικά στο θέμα της Astra που γελάει ο Big Ben και τα παγκάκια του Thames με τις ‘απειλές’ της Ε.Ε.
    Τις οποίες ο Boris δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει από τη Παρασκευή. Θα το κάνει λογικά σήμερα – αύριο αλλά δείχνει ποσό γραμμένους σας εχει 5 μέρες τώρα.
    Δε το περίμενα να το πω ποτέ για το κλόουν αλλά: γουστάρω Boris στο συγκεκριμένο θέμα που για άλλη μια φορά δείχνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Γερμανίας πόσο στα ***ρια του σας έχει γραμμένους.

    Κουμαντό σπίτι σας παλικαριά. Για το UK αποφασίζει το Νο10, κοιτάει πρώτα τον εαυτό του και μετα τους άλλους. Διαβάστε λίγο ιστορία καλό θα σας κάνει.
    Το UK εμβολιάζει πάνω από 500,000 την ημέρα, εχει στόχο τα 15εκ μέχρι 15/2 (δηλαδή περίπου το ¼ του συνολικού πληθυσμού του) και εσείς ακόμη πουλάτε μαγκιές για ένα εμβόλιο που ΔΕΝ έχετε εγκρίνει!!!

    Η για να το πούμε πια απλά: βγήκε ο σκαραβαίος να κυνηγήσει την Aston Martin στο Silverstone..

    Get over it. It’s tricky but you’ll manage.

    Eventually.

  29. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα,δεν αναθερθηκα σε καμοια Επο σε καμοια Κεδ.Αλλωστε ειμαι της αποψης οτι πρεπει να φτιαξεις ομαδα για να μπορεις μετα να απαιτεις.Μιλησα μονο για αυτο τον τυπο,ενα υπερφηαλο ατομο, ο οποιος ηρθε εδω για να κανει μια δουλεια,400κ ,500κ ειναι το πακετο του,και στο πρωτο κραξιμο εκανε πισω,εκανε τα κονε του για την.μετεπειτα επαγγελματικη του πορεια,και στον μονο που το παιζει μαγκας ειναι στο νησι στο Κλοπ,ο οποιος ομως τον εβαλε στη θεση του.Λιγο ,πολυ λιγος

  30. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @snitch

    Ρε περίεργε κοτούλα από που κι ως που; γνωριζόμαστε;

    γατούλης είσαι, τη ψιλο-μπάλωσες την παπαριά – κριτική με την split οθόνη, άλλο που δε σε πίστεψε κανείς.

    πειράχτηκες για τα τσιμπούκια;…γιατί? σε έχει πάρει όλο το νησί φέτος. champions league θα παίξεις τ’ χρόν?

    τα δέοντα στη βασίλισσα.

  31. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Για να δούμε θα πάει κερκίδα ο Μάρκο τώρα.
    Μας πειράζει που δεν ανανεώνει, ενώ σέρνεται από το καλοκαίρι?
    Θα μας μείνει ο στράικερ Ολιβέιρα στο τέλος…

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Όταν είχε έρθει είχα γράψει ότι ΑΝ τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του θα τη κάνει. Αν με το καλημέρα του τη πέφτουν όλοι, δεν είναι χαζός, καταλαβαίνει ποιος είναι ο ισχυρός και ποιος ο παρλαπίπας και πάει μαζί του απλά διαλέγοντας στρατόπεδο μιας και δεν υπάρχει κεντρική θέληση να γίνει κάτι σωστά.
    Ε σε εμάς διάλεξε ανάλογα. Εσύ δηλαδή στη θέση του με ποιον θα πήγαινες? Με το Μελισανίδη? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    Ένας άνθρωπος μονός του, Άγγλος μεταξύ Ελλήνων σε ξένη χώρα, αναμεσά σε γκάνγκστερ που βγάζουν κουμπουριά, βάζουν βόμβες, δέρνουν κόσμο, τη πέφτουν χωρίς να τους πειράζει κάνεις on camera σε διαιτητές της UEFA σε φυσούνες σε παράγοντές στις εξέδρες κλπ. κλπ. είναι. Τι περίμενες να κάνει? Να πάει κόντρα σε όλους και να τον βρουν αλα Μπάκα η αλα Τζηλου σε κανα χαντάκι για 500 χιλιάρικα?
    Δεν εχει δει λες τον άλλον που μπούκαρε με το 357 στο γήπεδο και πήγαινε προς το διαιτητή? Ποσο είναι η απόσταση χρονικά να του γυρίσει μισό κλικ το μάτι και να το τραβήξει? Και αν δε το τραβήξει εκεί ποιος του λεει ότι δε θα το τραβήξει στο παρκινγκ 2 ώρες μετα, ο ίδιος η κάποιος ‘συνεργάτης’ που δε τον βλέπει και κανένας?
    Δεν εχει δει το δικό μας να στριβεί αρχιδια λες? Ποσο είναι η απόσταση να τον περιμένουν στη γωνιά 2 Γεωργιανοί?
    Το Δώνη δεν έδερναν έξω από τη Τούμπα επειδή ζήταγε να πληρωθεί το συμβόλαιο του? Το πολυνικιτς δεν είχαν πλακώσει στη Καλλιθέα το 2014 με μπουνιδια μπροστά σε όλο το κόσμο μέσα στο γήπεδο και έφυγε με ράμματα?
    Δεν εχει διαβάσει- του έχουν σφυριξει- για κάτι αυτοσχέδιους μηχανισμούς στο σπίτι του Σκοκο με το νεογέννητο παιδί του, η δεν εχει δει τους μαχαιροβγάλτες στο τελικό της αγάπης των ‘ποντίων’ του Βόλου? Λες να μη μίλησε με το προηγούμενο- επίσης Βρεττανό- τον Dallas?

    Μπορεί να ξεκινάς κάπου με τις καλύτερες προθέσεις και στο δρόμο, πολύ σύντομα, να καταλαβαίνεις τι γίνεται και να το γυρνάς αλλιώς: Να κάνω το συμβόλαιο μου, να πληρωθώ και άντε γεια.
    Πες αύριο ότι σε/με βάζει ο Χ ιδιοκτήτης σε ένα πόστο στην εταιρεία του για να τη μαζέψω η να περάσω πράγματα που ο ιδιοκτήτης δε θέλει, δε μπορεί, δε γουστάρει, βαριέται whatever, να κάνει. Με βάζει ο Stevie στη δικιά του, η βάζω εγώ εσένα στη δικιά μου.
    Αν τη πρώτη εβδομάδα βγει μια ανακοίνωση ότι αίρεται η εμπιστοσύνη του Stevie, η δικιά μου κοκ, προς το πρόσωπο μου/σου- αρά πέφτει το σύνθημα βαράτε στο ψαχνό, τι περιμένεις να γίνει? Θα κάνεις- κάνω δουλειά η θα κοιτάξουμε να κάτσουμε στη γωνία να περάσει το κοντρατο να πληρωθούμε 500/1εκ να πάμε σπίτι μας?

    Όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση ΟΛΟΙ πολύ λίγοι θα είναι και το θέμα είναι πολιτικό και όχι αθλητικό. Μόνο η πολιτεία μπορεί να τους καθαρίσει όλους αυτούς, κανένας αρχιδιαιτητης κανένας ΕΠΟ κανένας αθλητικός δικαστής.
    Όταν έκανε μαγκιές ο Abramovic στο Λονδίνο και εκβίαζε με το γήπεδο ότι θα κόψει ένα project £500εκ λίρες!!!, δε μίλησαν μια δε μίλησαν δυο και τη τρίτη ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Στη Κύπρο και τη Μάλτα την έβγαζε, ΔΕΝ του ανανέωναν τη βίζα και αναγκάστηκε να βγάλει Ισραηλινό διαβατήριο για να ξαναμπεί ελευθέρα. Το δε γήπεδο του είπαν βάλτο εκεί που ξέρεις και ακυρώθηκε.
    Στον Abramovic έτσι? Όχι στο γατούλη του καναπέ που τρέχει στο Πατούλη!!!! να πάρει ένα εκ με το χέρι ανοιχτό και χτίζει 8 χρονιά το γεφύρι της Άρτας..
    Ο Levi σήκωσε το νέο των Spurs σε 16 μήνες, το Emirates έγινε περίπου στον ίδιο χρόνο, εμείς κάναμε 4!!!! μήνες για το Main Stand ένα project £118εκ λίρων..

    Ο Rafa είπε το πιο ωραίο: So Clattenburg has pretty much just admitted referees were intimidated by Ferguson and gave United favourable decisions as a result.
    Didn’t someone else hint on that?

    Είπε δηλαδή αυτό που λεει όλο το νησί εδώ και 30 χρονιά. Ότι τα λαμογια δίκαια λέγονται REFEREE UNITED.
    64 ‘πέναλτι’ σε 2 χρόνια μέσα έχουν πάρει (32 τη σαιζόν Μ.Ο) την ώρα που ο Klopp εχει πάρει 68 σε 5 χρόνια (13 τη σαιζόν Μ.Ο) με τη Liverpool πέρσι να κάνει 591 ευκαιρίες και 85 γκολ και τους άλλους 544 με 66 γκολ πέρσι. Κάνουμε δηλαδή 10% παραπάνω ευκαιρίες, σκοράρουμε 29% παραπάνω γκολ και περνούμε 60% λιγότερα πέναλτι τη χρονιά!!!
    Η εμείς λοιπόν περνάμε και δεν μας ακουμπάνε μέσα στη περιοχή (σε 38 ματς), είτε τους άλλους με λιγότερες προσπάθειες του γαζώνουν με Καλασνικοφ 60% παραπάνω από εμάς.
    Είναι πραγματικά εκπληκτικό ποσό μας σέβονται οι αντίπαλες άμυνες με το σεις και με το σας, και ποσό σκοτώνουν τα καημένα τα παιδιά της Referee..

    Μια χαρά του την έπεσε ο Klopp και ευγενικός ήταν. Αυτά περνάνε στο μπανανισταν και μάλλον επηρεασμένος από εδώ ξέχασε και που αλλά και με ποιον μιλάει. Ούτε η Liverpool είναι αεκ ούτε ο Klopp εγγυητής.
    Η FSG πέρασε σε αξία τη Real χθες. Δε παίζεις με τους Αμερικάνους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και θα γίνουν με το merge ακόμη μεγαλύτερη. Μόλις κλείσει επισημά το deal δε θα τους βλέπουν τους άλλους και μάλιστα σε κανονικό επίπεδο όχι μπουγάδα πετροδολάρια να παίρνει ο Πεπ 300αρες κάθε έξι μήνες μεταγραφές.

    @ Γαρατζεος. Γιώργο τα έχουμε πει για το Λιβαδιά από τέλη Ιουλίου ότι έφυγε. 500+ bonus έδινε ο ένας, 1,5 ακατέβατα ζήταγε ο άλλος. Όταν το Bonus είναι το πρωτάθλημα είναι σα να σου λεει ο εργοδότης σου ότι θα πάρεις 10 μισθούς δώρο αν στο Surrey εχει λιακάδα όσο στην Αθήνα- χονδρικά 300 μέρες το χρόνο- για την επόμενη χρονιά. Το να βάζει όρο Bonus τη κατάκτηση πρωταθλήματος μιας ομάδα που το παίρνει κάθε 24 χρονιά, εχει μεν τη πλακά του αλλά δείχνει και ποσό της πλάκας είναι αυτός που συντάσσει τα συμβόλαια από τη μια και ποσό ΑΣΤΕΙΟΣ είναι αυτός που τα υπογραφεί ως προτάσεις από την άλλη.

    Οποίος διάβασε τέλη Ιουλίου το σχόλιο μου κατάλαβε το υπονοούμενο. Ότι ο Λιβαδιάς απλά τέλειωσε. Τώρα οποίος δε θέλει να καταλάβει, ε ας διαβάζει Κεφτε, Τσακιρη και ογλου. Μια χαρά παραμύθι πουλάνε 8 μήνες τώρα, ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο είναι.

    @ Τουρκοσπορε: Μόνο πόντους σου δίνω που ασχολούμαι μαζί σου. +60 έφτασες και ακόμη ίδιος μαλακας έχεις μείνει εδώ και χρόνια, στο έχω ξαναπεί Γιαννάκη.
    Και για να δεις ποσό στόκος είσαι: 2 ήττες εχει η City, 3 η Referee, 3 εμείς, 5 η Leicester, 3 οι Spurs, 5 τα σφυριά. Αυτές είναι οι ομάδες στις 6 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 7 βαθμούς διαφορά ο πρώτος από τον έκτο (και 1-2 ματς λιγότερα). Όλοι δηλαδή στο ίδιο καζάνι βράζουν. Θα κάνουμε και άλλες ήττες όλη η χρονιά είναι εξαιρετικά περίεργη. Στο κύπελλο παίζανε με κάτι pub η City και οι Spurs και πέρασαν στο 90 με τη ψυχή στο στόμα και ανατροπές, θα στεναχωρηθώ που έχασα 3-2 με μισή ομάδα εκτός έδρας από τη Referee σε ένα θεσμό που δε με ενδιαφέρει? Ποσο αστείος είσαι στη προσπάθεια σου να με πικάρεις?

    Τώρα γιατί μας εχει πάρει μόνο εμάς όλο το νησί ε αυτό ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ σα και σένα μπορεί να το εξηγήσει.
    Παίζω με μισή ομάδα χωρίς άμυνα και είμαι μια χαρά. Ούτε έχω κάνει συμβόλαιο ότι θα κερδίζω τους άπαντες μόνιμα κάθε χρόνο, ούτε ότι θα σηκώνω τα πάντα.
    Έπαιξα 2 τελικούς CHL, πήρα τον έναν, έπαιξα τελικό Europa με Κολο Τουρε 38 χρονών τη πρώτη ΜΙΣΗ χρονιά του Klopp με τα παρτάλια, πήρα πρωτάθλημα με +25 ΠΟΝΤΟΥΣ από το Δεκέμβριο, πήρα παγκόσμιο κύπελλο συλλογών μέσα σε 5 χρόνια.
    Μια χαρά είμαι, δεν έχω ανάγκη κανέναν και κυρίως: κοιτάω να χαίρομαι όταν γαμαω ΕΓΩ και όχι όταν γαμανε άλλοι για μένα, να πεταχτώ σα τη πορδη να το παίξω μάγκας με ξένα κόλλυβα.
    Οπότε κοιτά εσύ τα χάλια σου, που πας να προκριθείς!! και μαζεύεις τριμπαλλα και ντορτια από τα χωριά και άσε με εμένα να κάνω ότι κάνω.

    Έχω περισσοτέρους ευρωπαϊκούς τίτλους (13 ευρωπαϊκά κύπελλα και ένα παγκόσμιο, σύνολο 14) με αντίπαλους τη Real, Bracelona, Bayern, Milan, Juve, PSG + ολες τις άλλες ομάδες του G16, από ότι έχεις πρωταθλήματα στην Ελλάδα (12) με αντίπαλους τη Βέροια τη Λάμια και το Βόλο..

    τ’ χρόν? είναι σα το τάπες όλα (μια λέξη το τάπες, μάλλον βγαίνει από το τάπα- ενικός) και τα άλλα μαργαριτάρια που πετάς?

    Άιντε να πιείς κανα φραπογαλο τώρα και χεστηκα αν με πίστεψες η όχι. Είχα μια περίεργη φαγούρα- υγρασία που λεει και ο Stevie- χθες εκεί χαμηλά αλλά μου λύθηκε η απορία γιατί.

  33. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.Ασχετο με τα εμβολια και την διαθεσιμοτητα τι εχει γινει.Απλα μας “πουλησαν” παρα τις συμφωνιες ή υπαρχει προβλημα στην παραγωγη

  34. Ο/Η Al λέει:

    Mpa? Kaneis kai split screen tora? Afou mexri proxthes den mas evlepes?

    Tora se epiase h fagoura? Sourothri se exoune kanei re katakahmene fetos. E katakahmene kobleksike.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Το πρόβλημα δεν είναι στην παραγωγή τόσο, όσο στα αποτελέσματα. Φυσικά και προηγούνται τα πιο ψηλά budgets.

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η Asta πουλάει 4 δολάρια, η Phizer 19 δολάρια.
    15 δολάρια παραπάνω στα 300εκ δόσεις που θέλει η Ε.Ε για το 2021 είναι 4,5ΔΙΣ εξτρά κέρδος.
    Λέω εξτρά γιατί και η Astra βγάζει κέρδος δε το δίνει για τη ψυχή της μάνας της.

    Η ιδιά η Phizer κατέβασε επίσης τις παραδόσεις και έβαλε και τη Sanofi (Γάλλοι) στο κόλπο της παραγωγής αυξάνοντας το χρονικό περιθώριο παραδόσεων από 6 σε 9 μήνες.
    Το εμβόλια της Astra ακόμη και σήμερα ΔΕΝ εχει εγκριθεί από την Ε.Ε (θα γίνει στις 29/01) την ώρα που στη Βρετανία χτυπάνε πάνω από μισό εκ εμβόλια την ημέρα εδώ και ένα μήνα.
    Οι εμβολιασμοί της Ε.Ε πάνε με ρυθμό χελώνας, οι Γάλλοι μόλις χθες έφτασαν το 1εκ.

    ΟΛΕΣ οι εταιρείες καθυστερούν για τον απλό λόγο ότι έκλεισαν τα συμβόλαια πρώτα και μετα κοιτάνε τη παραγωγή.
    ΠΑΝΤΑ έτσι γίνεται στο εμπόριο, πρώτα κλείνεις τη δουλειά και μετα φτιάχνεις το προϊόν.
    Αν ο ένας πελάτης απορρόφα ταχύτερα από τον άλλον ΦΥΣΙΚΑ και θα κοιτάξεις αυτόν που σε τζιραρει τώρα, παρα αυτόν που ΘΑ σε τζιραρει στο μέλλον.
    Τι περίμενε η ΕΕ δηλαδή? Να κρατάει ο άλλος εμβόλια στο πάγο και όταν το εγκρίνουν να τα στείλει?
    Η μήπως η κάθε Astra να κάθεται να περιμένει να κάνει catch up ο ανταγωνισμός της?
    Γιατί δεν εγκρίθηκε άραγε το Βρετανικό εμβόλιο την ιδιά ώρα με το Γερμανικό?

    Η ΕΕ για άλλη μια φορά δείχνει ποσό αρτηριοσκλήρωση κουβαλάει και φυσικά ποσό κοιτάνε το συμφέρον της Γερμανίας με την Biontech γερμανικών συμφερόντων να κάνει όλο το παιχνίδι.
    Καθυστέρηση παίζουν οι Γερμανοί αυτό επιβεβαίωσε στη ουσία τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ. «Πολύ συνειδητά επιδιώξαμε μια κοινή λύση με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτός είναι ο δρόμος που επιλέξαμε»
    Η σύμβαση με τη γερμανική φαρμακευτική Biontech με έδρα το Μάιντς υπεγράφη μόλις τον Νοέμβριο την ώρα που οι Βρεττανοί είχαν κάνει την ιδία δουλειά 3 μήνες νωρίτερα.

    Τη φάγανε στο κολο, για να στηρίξουν τους δικούς τους και τώρα τρέχουν, περνώντας μαζί τους όλη την Ε.Ε, απλά πράγματα.

    Πρωτη φορα ξανασυμβαινει στην ιστορια..

  37. Ο/Η Stelathen λέει:

    @snitch δε συμφωνώ για το διαιτητή. Πριν πας σε μια δουλειά μαθαίνεις το περιβάλλον, συνεργάτες που θα κάνεις. Νομίζω ήξερε σε τι μπουρδέλο ερχόταν, οπότε είτε είχε στόχο να γίνει ο αναμορφωτής, είτε να κομομησει και να φύγει. Ας πούμε ότι τα έβλεπε αλλιώς και στην πορεία καταλαβαίνει ότι δεν βγάζει άκρη παρά την προσπάθεια του. Τα μαζεύει, φεύγει και τους βγάζει μια ανακοίνωση καταγγελία.

    Εγώ πχ δεν έχω πάει creta farm μαθαίνοντας για τα αδέλφια (τόσο εργασιακά όσο και στο alecos bar που σύχναζαν). Και έχω φύγει στις πρώτες 2 ώρες από moda bagno, πριν μου φτάνουν την πρόσληψη.

    Δε νομίζω να φοβάται μην τον τσιμεντωσει ο Μαρινάκης στην Αγγλία. Ο δικός μας δεν θα το σκεφτόταν καν. Άντε να έπαιρνε ένα σακί τσιμέντο από το γήπεδο, τα αεροπορικά του Ουκρανού πως θα τα βγάλει? Οπότε μας βγήκε πριμαντόνα ο Άγγλος.

    Αν και σήμερα τα είπε κάπως καλύτερα.