Α Ε Κ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Κύπελλο σήμερα, και πόσοι άραγε να ενδιαφέρονται; Ουδείς μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς το ενδιαφέρον του νεοέλληνα. Και δεν χρειάζεται ψάξιμο. Πάντα θα έκανε καλύτερα κάποια άλλη δουλειάμ και πάντα θα ενδιαφερόταν αν το ματς είχε κάποια σημασία. Σημασία όμως είχε, πρώτα από όλα διότι ήταν μπάλα. Εκτός αν ο ποδοσφαιρόφιλος θα προτιμούσε να βλέπει τις οκτώ λέξεις ή να ακούει ειδήσεις για κάποιον βιασμό πριν από είκοσι χρόνια που συνέβη μάλιστα όταν οικειοθελώς κάποια πήγε σε ανδρικό δωμάτιο, κατόπιν παρενόχλησης προηγουμένως.

Δεν βαριέσαι μωρέ. Εδώ έχουμε την Γιάννα που παρενοχλήθηκε τότε στην ναυμαχία του Ναυαρίνου από τον Χέυδεν και δεν μίλησε, θα ασχοληθούμε τώρα με την καθημερινότητα; Μπάλα βρε έχουμε. Κι έχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα σε αυτήν. Την ΑΕΚ να κατεβαίνει με 4-3-3 και με μπόλικες αλλαγές εν όψει Τούμπας. Με εμένα να γουστάρω να κοιτάξω ξανά τον Λάτσι, να πρωτοδώ τον Ραντόνια, να τσεκάρω τον Σιμάνσκι, και να προσπαθήσω να βρω αν τα πάντα είναι τυχαία, ή ο Μανόλο πράγματι κάτι έχει δουλέψει.

Το πρώτο μέρος λοιπόν, ήταν ένα πολύ ευχάριστο ημιχρόνιο. Με καλό ρυθμό και με πολύ τρέξιμο. Οι τρεις της περιέργειας μου, ήταν και οι καλύτεροι του αγώνα, με άσο τον Σιμάνσκι που ήταν κι ο σκόρερ του ομαδικού γκολ της ομάδας μας, που τους κυνήγαγε ο Σβάρνας. Η ομάδα κάλυψε όλο το γήπεδο, έβγαλε μια πολύ καλή αλληλοκάλυψη, κι έδειξε διάθεση να πάιξει μπάλα. Οργανωμένη μπάλα, που εκφραζόταν κυρίως με το πλάτιασμα του γηπέδου, όπου τα δυό πλάγια μπακ ανέβαιναν και βοήθαγαν τα εξτρέμ. Ο αντίπαλος φυσικά και ήταν αδύναμος, ακόμα περισσότερο λόγω του rotation του Παράσχου, όμως δεν πρέπει να μείνεις εκεί.

Διότι είπαμε: Κοιτάμε το αν κάτι γίνεται στις προπονήσεις. Και γίνεται. Είναι εξώφθαλμο. Εκτός από την ψυχολογική ανάταση, βλέπεις όρεξη, βλέπεις νεύρο κι ένταση, βλέπεις ταχύτητα, και βλέπεις παίκτη της ΑΕΚ πρώτον επάνω στην διεκδικούμενη μπάλα, και πρώτον επάνω στο πρεσάρισμα. Βλέπεις μια φρεσκάδα, και βλέπεις διάθεση για κάποια ανατροπή. Νοοτροπίας εννοώ. Αυτό είναι σίγουρα έργο προπονητή. Θα μου πεις αυτός που τον διώχνανε; Ξέρω κι εγώ…Και τον Καραμανλή καταψηφίσανε και μετά οι ίδιοι τον λέγανε εθνάρχη. Πού να ξερεις; Εγώ στην μπάλα, αυτά είδα. Την ΑΕΚ να επικρατεί, να κάνει τα πάντα σωστά, να προηγείται και να έχει κάνει κι άλλες τελικές, αλλά κύρια, ομαδικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο μέρος, το θέαμα έπεσε. Δεν έπεσε η ένταση και η διάθεση. Όμως το παιχνίδι γύρισε πολύ στον άξονα, όπου έγινε συνωστισμός και ήρθε η φάση της αλληλοεξόντωσης. Μπορώ να πω οτι δεν έγινε ούτε μία τελική εκατέρωθεν. Παρ’ όλα αυτά, ο ρυθμός σε κράταγε κι έβλεπες μπάλα ελληνική με ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στην αμυντική συνολική της λειτουργία, ενώ ήταν φυσικό να συγκλίνει προς το κέντρο, αφού ακολούθησε τις αλλαγές του Παράσχου. Ο Μανόλο έβγαλε τα εξτρέμ του – όχι οτι κάνανε και τίποτα – κι έρριξε μέσα πιο χαφάτους παίκτες.

Εμένα η προσοχή μου ήταν στα καινούργια παιδιά. Φυσικά ο καθείς είδε οτι ο κορυφαίος σήμερα ήταν ο Σιμάνσκι, όμως θα τολμήσω δυό απλά πραγματάκια, που σπάνια το κάνω : Ο Λάτσι είναι πλέον στόπερ κανονικό, ενώ ο Ραντόνια είναι γεννημένος για πολύ μεγάλη καριέρα. Έχει αντίληψη χώρου και χρόνου, κι είναι από τα μπακ τα πολύ σταθερά, χωρίς εξάρσεις κι εκρήξεις, που βρίσκεται παντού. Ειλικρινά του εύχομαι να πάει σε πολύ μεγάλη ομάδα και να ακολουθήσει την συγκυρία που ζει η Ελλάδα : Πουλάει μεγάλους παίκτες στα πλάγια της άμυνας.

Στο παιχνίδι λοιπόν, δεν είδαμε σπουδαία πράματα, όμως είδαμε μια ΑΕΚ σίγουρη, ψύχραιμη και δυναμική. Οι αλλαγές άλλαξαν κάπως το ύφος της, όμως έπαιξε μπροστά και σαν αφεντικό. Αυτό το καρπώθηκε στο τέλος με το δεύτερο γκολ, σε μια ακόμα ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Μάνταλου. Ο Γκαρσία το έβαλε εύκολα. Δείχνοντας οτι η κακή ψυχολογία είναι πίσω, κι οτι η ομάδα είναι έτοιμη για το σούπερ τέστ της Τούμπας. Αυτό που θα δείξει τι μπορεί να συμβεί στα μπαράζ. Διότι πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά ας μην βιαζόμαστε.

Το σίγουρο είναι οτι έχει αλλάξει ο χαβάς. Κι όχι μόνο ο δικός μας. Διότι βλέπεις μια ομάδα σοβαρή, που κάνει την δουλειά της με ζήλο. Με αυταπάρνηση και με ιδρώτα. Δεν είναι αυτό το παρατημένο και το απαξιωμένο – ακόμα κι από εμάς που λέμε ο,τι βλέπουμε -, αλλά αντιθέτως βλέπουμε το ρόστερ του μέτριου βαθμού, που βγάζει καλύτερον επειδή παίζει σαν ομάδα. Διότι αυτό το έχει πετύχει ο Μανόλο. Έχει βελτιώσει την ομαδική λειτουργία, κι έχει βελτιώσει κάμποσους παίκτες ατομικά. Κι έχει κάνει και ψιλοβάθος στο ρόστερ. Και δεν θα αναιρέσω τίποτα λόγω αποτελέσματος στην Τούμπα. Οι αντίπαλοι στην Ελλάδα πάντα ίδιοι ήταν και με αυτούς κρίνουμε την ομάδα μας. Στην οποίαν δίνουμε ξανά συγχαρητήρια για το κλείδωμα της πρόκρισης σήμερα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to Α Ε Κ – ΑΠΟΛΛΩΝ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, εντυπωσιακό αυτό που γράφεις για τον Ραντόνια. Είδα ύψος για μπακ, ταχύτητα, σοβαρότητα, σωστά ανεβάσματα όπως στη φάση με το όβερλαπ στον Γκαρσία, αλλά ήταν πάρα πολύ αγχωμένος. Φαινόταν το σφίξιμο στο πρόσωπό του. Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να πάρει παιχνίδια. Κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός και αυτός είναι πιο μαζεμένος από τον Λάτσι.

    Ο Λάτσι έχει στόφα μεγάλου παίκτη. Πέρα από τα προσόντα (ύψος, ταχύτητα, αντίληψη, τεχνική για τη θέση και φυσικά ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι), έχει προσωπικότητα. Φυσικά μπορεί να κάνει λάθη, να εκτεθεί σε κάποιο αγώνα ή να έχει μία κακή ημέρα, αλλά το έχει και φαίνεται.

    Αντίθετα, ο Μαχαίρας δεν μου αρέσει. Νομίζω ότι είναι πολύ light και ανούσιος.

    Δεν ξέρω τι θα κάνουν το καλοκαίρι, αλλά είναι σχετικά απλό. 3 ΠΑΙΚΤΕΣ. Αλλά, παίκτες ΑΞΙΑΣ και πάνω απ’ όλα προσωπικότητας ώστε γύρω τους να γίνουν καλύτεροι οι Μιτάι, Λάτσι, Ραντόνια. Κερασάκι στην τούρτα, Αραούχο αντί Ολιβέιρα.

  2. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλημερα Στηβεν. Μετα την πρωτη σεξουαλικη παρενοχληση, πηγε στο δωματιο του επειδη δεν πιστευε στα αυτια της και ηθελε να βεβαιωθει αν οντως…..
    Και τελικα βεβαιωθηκε.. Τωρα γιατι εκανε τοσα χρονια να το πει,..μαλλον προσπαθουσε να καταλαβει αν οντως συνεβει.Μπραβο στον Μανολο και στην Αεκ μας,καλημερα σε ολους

  3. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Επισης ρε παιδια γιατι δεν μιλαεικανεις για την ανδρικη σεξουαλικη κακοποιηση. Εγω παντως εχω πεσει θυμα πολλες φορες απο τις πρωην μου

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξης. Κάνεις δε σου είπε να μη χαίρεσαι. Να μη παραμυθιάζεσαι ότι κάτι έγινες είπα. Ο κάθε Μανταλος, Μανταλος θα μείνει όσες φορές και να έρθει μπρος πίσω αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ στο πάγκο. Που είναι εξαιρετικός Γι αυτό οπότε τον σουτάρει το αεκ είναι ΑΝΕΡΓΟΣ και δε προπονεί ούτε τη Καλλιθέα της Ισπανίας στη Β Εθνική. Σε μια Al Wahda πήγε και το σουτάρανε νύχτα το νούμερο ούτε σαιζόν δεν έκλεισε στους καμηλιέρηδες, φαντάσου.

    Απλά τώρα κάθε Μανταλος σου δείχνει το κλασσικό χαρακτήρα του Έλληνα που ‘αποδίδει’ στη δουλειά του οπότε γουστάρει αυτός και όχι βάση του συμβολαίου που τον πληρώνει. Του υπάλληλου που πάει στη δουλειά μόνο άμα γουστάρει τον διευθυντή του, η όσο τον γουστάρει. Γιατί αυτές τις χάρες τις έχουμε ζήσει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τελειώνει ο μήνας του μέλιτος και αρχίζει η κολοβαρα. Πέρσι με τον ΕΦΤΑΡΑ τα ιδιά δεν έγιναν, που μας το παρουσίαζαν και αυτόν προπονητή και δουλευταρά το σαχλαμάρα? Για κανα μηνά- δυο δεν ‘ετρεχαν΄ολοι και έβγαζαν φιλότιμο? Οι ίδιοι- όλοι που πριν κολοβαρουσαν? Οι ίδιοι- όλοι που μετα πάλι κολοβαρουσαν?

    Χτες μετα από μήνες και λόγω Cosmote έβαλα το β’- εκεί το πήρα είδηση ότι παίζαμε- να δω λίγο. Δε ξέρω τι βλέπει ο Stevie αλλά εγώ δεν είδα τίποτε για κανα εικοσάλεπτο- τριανταλεπτο που άντεξα την αηδία, από αυτά που περιγράφει. Από τη μια ο Παράσχος με κάτι πιτσιρικάδες από την άλλη ένα αεκ ΑΝΟΥΣΙΟ με πολύ κλο-κλο και τηγανητά μηδέν.
    Ανούσιες παστούλες του κολους, soft παιχνίδι, ΜΗΔΕΝ με κεφάλαια οργάνωση και ένα τουρλουμπουκι που το έλεγαν άμυνα και πέταγε απλά τη μπάλα προς τα μπρος, το γνωστό σύστημα: μακριά από το κολο μας και ας είναι μισό μετρό.

    Ούτε Λατσιδες είδα ούτε ραντονιες ούτε τίποτα. Για να δω άμυνα πρέπει η αντίπαλη ομάδα να απειλήσει. Απειληθήκαμε πουθενά και δεν το πήρα χαμπάρι? Στο αεκ κάτι μαλακες που έτρεχαν γύρω γύρω και δεν έκαναν ένα σουτ επι τρία τέταρτα είδα. Που αλλάζαν 3 πάσες και στη τέταρτη ξανά μανά από την αρχή. Είδα το γνωστό αεκ δηλαδή.
    Μη ξεχάσω το παικταρά το Γκαρσία, το παραλίγο Λουΐς Φιόγκο από το Τρινιντάντ. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΖΟ όχι αστεία. Είχα χρόνια να δω τέτοιο μαλακα να στο πασάρουν για ποδοσφαιριστή. Αν γελάγαμε με το Βέρντε με αυτόν πρέπει να κλαίμε. Κάποιος να ενημερώσει το παλικάρι ότι δεν είναι ο Salah και πιο πολύ θυμίζει Γιάννη Δίντσικο. Νομιζω ότι και ο Γιάννης σε 6 μήνες μέσα τρία γκολ (το ένα με τα παιδαρέλια του Απόλλωνα στο κύπελλο) θα τα είχε βάλει.

    @Pontios. Αυτά είναι γραμμένα εδώ μέσα από το 2014. Ο Πετάν εχει ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο – έχουμε πάει πριν καμία πενταετία ακτοπλοϊκώς- το Aman Sveti Stefan στο Μοντενεγκρο. Τα νούμερα που λεει ο άλλος είναι wishful thinking. Για μια 50αρα καθαρή είναι το μαγαζί με τα φέσια που εχει να πηγαίνουν πασά στον επόμενο, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.

    Ο γαύρος πουλήθηκε 65 καθαρά και δεν έμεινε μέσα ούτε δαχτυλήθρα από το παλιό καθεστώς. Θα μου πεις το 2010, έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε. Θα συμφωνήσω αλλά ο γαύρος είναι ένα μαγαζί στρωμένο με συμμέτοχες στο CHL, με επαφές σε σοβαρά γραφεία manager που αγοράζει και πουλάει παίκτες, δηλαδή ένα μαγαζί που ΗΔΗ είχε έσοδα τα οποία απογείωσε ο Βαγγέλης ειδικά στο θέμα παικτών.
    Ο γαύρος σχεδόν κάθε δυο χρόνια Μ.Ο είχε μια 25αρα από το CHL και 18,000 διάρκειας, day one στο ταμείο του.
    Το αεκ τι εχει? Ένα γήπεδο που δεν εχει καμμιά εμπορική χρήση, δεν εχει κανένα ιστορικό πωλήσεων σε εισιτήρια (δε ξέρεις ποτέ και ποσά θα δίνεις σε βάθος πενταετίας) και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

    Στην Ευρώπη τι εχει? Που πάει ΑΝ πάει μια φορά στα 20 χρόνια στο CHL? Ο άλλος εχει παίξει 5 νομίζω φορές ομίλους στα 10 χρόνια αν θυμάμαι σωστά. Εχει πάρει 150εκ δηλαδή μόνο από τις συμμέτοχες- Ασε τα αλλά από τις νίκες 1,5εκ η μια και τις ισοπαλίες 700χιλιαρικα η μια. Το αεκ τι εχει? Μια φορά 25εκ, έκανε 6 ήττες και τέλος. 150 ο ένας 25 ο άλλος λοιπόν.

    Από παίκτες τι εχει? Το ραντονια το καρακλανιτς και το Γκαρσια? Η το μανταλο και το σβαρνα?
    Ο Καμαρα μονός του κάνει παραπάνω από ΟΛΟ το ροστερ της αεκ μαζί. Πιο πολλά θα πουληθεί και ως αξία αλλά και επειδή ξέρει ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ να τον πουλήσει ο άλλος.
    Εδώ σε εμάς όλοι φεύγουν ελεύθεροι, ένα Μπάρκα και ένα Βρανιες έχεις δώσει σε 7 χρόνια όλους και όλους για 7-8εκ την ώρα που ο άλλος μόνο πέρσι πούλησε Τσιμικα για 15 στη Liverpool, Ποντενσε 20εκ στη Wolves, 6εκ το Γκιγιερμε στους Άραβες, 4 το Νικολάου στην Μπόλι και αλλά 4 τον Ενγκελς στη Reims.
    Σύνολο 7-8 ο ένας (θες 10?) σε 7 χρόνια και 49εκ ο άλλος μόνο πέρσι. Τι συγκρίνουμε τώρα? Το ψιλικατζή με το σούπερ Μάρκετ?
    Ποιος θα σου πουλήσει παίκτη? Ο Κονε το ΑΛΒΑΝΑΚΙ μήπως? Που θα τον πουλήσει? Στη Μπάγερν Τιρανων?

    Προσγειωθείτε κύριοι. Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτό είναι το αεκ η μάλλον να το πω καλυτέρα σε αυτό το επίπεδο σε εχει ο εγγυητής. Γιατί αν ήταν σα το άλλον, μπορεί να μην είχε τα έσοδα του γαύρου αλλά σιγουρά δε θα σε είχε με τα λαβράκια τύπου ζοριτς, Μιται Λατσι και ματσι. Νισάφι με το λαβράκια, να δούμε και καμμιά συναγρίδα. Νισάφι με το πίτα γύρο, να δούμε και κανα φιλέτο.

    Αυτό το ούζο το Γκαρσία του τον πουλάγανε 1,3εκ Δολάρια (δηλαδή λίγο πάνω από 1εκ ευρώ) το καλοκαίρι με το πρώτο χρόνο του συμβολαίου του πληρωμένο. 800 η ομάδα 250 ο παίκτης για ΠΛΗΡΗ μεταγραφή και είπε όχι ο άλλος. Δε το είπε για τα λεφτά το είπε γιατί δεν αξίζει ως παίκτης και μέχρι στιγμής δικαιώνεται.
    Ε αυτόν εμείς πήγαμε και τον μαζέψαμε για να φάει ο Ηλιας και ο Βλανταν καν να γράψει υπεράξια ο άλλος στα έξοδα και το παρουσιάζουμε σα το Νειμαρ του Τρινιντάντ..

    Όσο είναι αυτός ο τύπος θα βλέπεις Μανώληδες να πηγαινοερχωνται ΟΕΑΔ-αεκ, ραντονιες γκαρσιες και θα χαίρεσαι με το μισό μηδέν.
    Αυτά είναι εδώ και επτά χρόνια, αυτά έχεις αυτά δείχνεις. Μιζέρια κλάψα και μιρλα σε όλα και στο χόρτο πάμε με το φιλότιμο να κάνουμε με το στανιό αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε με τις ικανότητες μας.

    ΥΓ Πριν 30?-35? χρόνια, πιτσιρίκας κάτω από 20, την είχα πέσει σε μια γκόμενα στη παρέα μας στις Σπέτσες, ήταν η γκομεναρα της εποχής οπότε λες δε γαμιεται ας φάω τα μούτρα μου. Πιωμένοι τότε στη Figaro, δεν έγινε κάτι αλλά μετα στη Κόστα απέναντι (ξέρει ο Stevie τη περιοχή) ήρθε στο δωμάτιο και λύσαμε τη παρεξήγηση. Τη λύναμε για κανα τρίμηνο τετράμηνο, όσο κρατάνε οι παρεξηγήσεις σε αυτή την ηλικία. Ελπίζω να μη δεχτώ καμμιά καταγγελία, τρέμω κάθε πρωί μη δω κανα δικαστικό κλητήρα στη πόρτα μου. Όχι τίποτε άλλο αλλά σε αντίθεση με τη κάθε φρατζόλα, η συγκεκριμένη ακόμη και σήμερα είναι δυνατό όπλο΄.

  5. Ο/Η Pontios λέει:

    @The Snitch

    Ο πεταν η ο πετραν?

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παρακαλά μη πλακώσει το παρεάκι και το Ρ θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματα σου..

  7. Ο/Η Pontios λέει:

    @thesnitch

    Μακάρι να έρθει κάποιος γιατί μπουχτίσαμε στο πιτόγυρο και στη φασολάδα!

  8. Ο/Η dimi λέει:

    ως προς το ποδόσφαιρο, αύριο θα κριθεί σε τι επίπεδο είναι η ομάδα..προσωπικά περιμένω κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και φάουλ που θα κριθεί στο γκολ δίνοντας παραπάνω πιθανότητες σε παοκ..

    ως προς το θέμα Μπεκατωρου:

    α) η παραγραφή κακούργηματων όπως γνωρίζουμε είναι στα 20 έτη, όπως σε όλες τις πολιτισμενες χώρες. συνεπώς, το δίκαιο κρίνει ότι και μετά από 18 χρόνια αξίζει να διευρυνθεί και να τιμωρηθεί τυχόν δράστης.

    β) το γιατί η καταγγελία έγινε μετά από τόσα έτη δεν γίνεται να αποτελεί λόγος καχυποψίας ή μομφής. είναι απολύτως συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις, τα θύματα να προτιμούν να αποσιωπησουν το συμβάν.. οπότε όταν καταφέρνουν να το καταγγέιλουν είναι λόγος επικροτησης αυτό για το κουράγιο που βρήκαν αλλά επειδή δίνεται θάρρος και σε άλλες περιπτώσεις να εμφανιστούν.. και βλέπουμε ότι ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αυτό.. να θεωρήσουμε ότι αυτό γίνεται για λόγους δημοσιότητας είναι μάλλον γελοίο και σαν σκέψη..

    γ) ως προς αυτό που αναφέρεται γιατί πήγε το θύμα στο δωμάτιο του ενώ είχε προηγηθεί παρενόχληση κλπ δεν γνωρίζω τι ισχύει. ξέρω όμως ότι είναι ποινικά πλήρως αδιάφορο, ακόμα και αν είχε διάθεση δλδ να έχει ερωτική επαφή με θύμα από την στιγμή που σε κάποια στιγμή ανακάλεσε αυτήν, περνάμε στο πεδίο της ποινικά κολασιμης συμπεριφοράς και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές μη συναινετικες πράξεις.. .

    δ) σε κάθε περίπτωση να ανησυχεί κανείς μην γίνει και ο ίδιος θέμα αντίστοιχης καταγγελίας, σημαίνει ότι οι ερωτικές του πρακτικές δεν είναι πάντα συναινετικες.. οπότε εκεί έγκειται το πρόβλημα, και όχι στο χρόνο πράξης..

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς dimi : Πολλές τρελές θα βγουν πάντως, κι εντελώς αστήρικτα θα μπορούν να καταγγείλουν τους πάντες. Επίσης καλό θα είναι να δούμε την πορεία της δίκης που έχει η Μπεκατώρου με την συναθλήτρια της, όπου ακούγονται μπόλικα ενδιαφέροντα.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πίστεψε με ότι μπροστά στο Στάθη και στα συνεταιράκια του στα aman resorts, στα καζίνο κλπ, ο εγγυητής είναι παπαδοπαίδι σα το Μακαρο.
    Βαριέμαι να γράφω και δεν έχει νόημα ακόμα. ΑΝ τους κουβαλήσει αυτούς θα τα πούμε, απλα στο λέω από τώρα: θα λες Τροχανας και θα κλαις.

    Θα ουμ πω ένα μόνο.
    Οι Άραβες του Τσάκα που πήγε ο αλλος στη συνάντηση με ….ταξί.
    Το fund που τσαμπουνάνε ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ είναι αυτός ο Ταϊλανδός που πήγε να πάρει- πήρε? το ζελα: ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ.
    Ο μπροστινός του Ρέστη και του Σέρβου με τα εκατομμύρια της monopoly. .
    Αυτού που δάγκωσε με τη τράπεζα- αεροπλάνο κάνα δις πριν πιστολιασει αλά – FBB (First Business Bank στην Ελλαδα) τη πρωην Niksic Bank που μετονομάστηκε σε First Bank. Έχεις ακούσει τα αδέλφια Dukanovic τους λεγόμενους και ‘τσιγαραδες’? Το Stanko Subotic? Ξέρεις τι δουλειά κάνουν αυτοί?
    Ξέρεις ένα Paul Phua που τον έπιασε το FBI με 400εκ us σε παράνομα στοιχήματα? Εξέχον μέλος του ….Fund, κολλητός και συνεταίρος του Στάθη!
    Μαζί με τον άλλον που κάνει μπουζου 16 χρονάκια για κατάχρηση δημοσίων πόρων?
    Μιλάμε για διεθνή εντάλματα σύλληψης για απαγορεύσεις εξόδου για Interpol για για για…

    Μιλάμε για εκπληκτικούς τύπους, δεν υπάρχουν. Αυτές είναι ιστορίες που λέμε ενίοτε εδώ και χρόνια τα βράδια over drinks. Απίθανα πράγματα
    Αυτός δε μεσολάβησε με τους Ολλανδους τη δεύτερη φορά της εγγύησης που φάγανε – ξεπλυναν τα κέρατα τους?
    Πως έφτασε η αεκ 180εκ ευρώ χρέος προ Ντέμη? Η Enic και η Netmed δεν ήταν? Ποιος έφερε τη Νetmed? Ποιος διαχειρίστηκε το ταμείο της?
    Να θυμηθούμε τα πέστε κάτω μήπως?

    Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος σου λέω…οι άνθρωποι είναι εγκυκλοπαίδεια παρανομίας. Δικό τους ποινικό Κώδικα θέλουν.

    Στο αεκ εισαι εσυ ακομη? Αυτά είναι βιτρινες απλα, ποιος το γαμει το αεκ και δε κανω καμμια πλακα..

  11. Ο/Η dimi λέει:

    @το φως..
    για όλα τα αδικήματα μπορεί να βγει ο καθένας ανά πάσα στιγμή και να καταγγείλει όσους θέλει.. δεν υπάρχει ειδικό καθεστώς ευνοιας ως προς το τυχόν θύμα βιασμού για να μας δυσαρεστει κάτι.. ειδικά κιόλας αν δεν έχει στοιχεία θα μπει στο αρχείο η υπόθεση και θα κινδυνεύει με μηνύσεις για συκοφαντικες, αποζημίωση για ηθικές βλάβες κλπ..

    και μάλιστα επειδή στο θέμα του βιασμού, το θύμα εκτίθεται ιδιαίτερα ως προς την προσωπική του ζωή είναι εξαιρετικά ασυνήθες να προβεί κανείς σε καταγγελία ανυπόστατη μετά από έτη, καν κινδυνεύει με τόσα μπλεξίματα . το αντίθετο όμως συμβαίνει συνέχεια, δλδ τα θύματα να αποσιωπουν την άδικη πράξη και για αυτό δεν έχουμε λόγο να δυσφορουμε για τέτοια περιστατικά που έρχονται μετά από έτη.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς dimi : Εγώ εδώ είδα οτι ο άλλος καταδικάστηκε χωρίς καν δίκη. Τις σοφιστίες σου αλλού.

  13. Ο/Η dimi λέει:

    σε άπειρες περιπτώσεις καταδικάζονται από τα ΜΜΕ κλπ άνθρωποι χωρίς να φταίνε. είναι πράγματι ένας κίνδυνος δυστυχώς..

    εγώ ρωτάω, γιατί σε άλλες περιπτώσεις διαπόμπευσης /καταδίκης δράστη δεν λέμε τπτ ακόμα και όταν αποδειχθεί περίτρανη αδικία (πρόσφατη υπόθεση με κακοποίηση παιδιού από γονείς), ενώ όταν έχουμε υπόθεση κακοποίησης γυναικών, προκύπτει ξαφνικά ένα ένστικτο προστασίας του δράστη και καταγγελίας του θύματος, το αντίθετο δλδ που συμβαίνει στις άλλες 99% περιπτώσεις…είναι τυχαία και αθώα αυτή η αντίστροφη;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς dimi : Προσπαθώ να σου πω ότι η συγκεκριμένη είναι βαλτή πολιτικά. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  15. Ο/Η dimi λέει:

    και γω ακριβως σε αυτο απανταω, ότι ειναι αδιαφορο αν ειναι βαλτη πολιτικα!

    η συζητηση εχει αποκτησει πολυ ευρυτερες διαστασεις σε σχεση με την παρενοχληση στον αθλητισμο για να μας ενδιαφερει αποκλειστικα αν το κινητρο της ειναι καποια πολιτικη αντιπαραθεση..

    το να συζηταμε για τις προθεσεις ενος οταν προβαινει σε καποια δημοσια πραξη (καταγγελια, δηλωση κλπ) ειναι αδιεξοδο γιατι κανεις δεν θα αποδειξει ποτε ακριβως μονοσημαντα τα κινητρα του.

    αυτο που μπορουμε να κρινουμε όμως ειναι τα δημοσια αποτελεσματα που εχει η καταγγελια. και προς ωρας αυτα ειναι ακρως ενθαρρυντικα.

    αν στο μελλον αποδειχθει μια πληρως κατασκευασμενη ιστορια απο την φαντασια της μπροουμε να το ξανασυζητησουμε, αλλα αυτο προς το παρον δεν μπορει να στοιχειοθετηθει ωστε να ανοιγεται ως πεδιο αμφισβητης των επιτελασματων της καταγγελιας..,