Α Ε Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Δείχνοντας οτι δεν πιστεύει στον Ραντόνια, ο Μανόλο κατέβασε την ομάδα με αυτό το περίεργο 4-4-2, που ο ίδιος είχε δηλώσει οτι δεν της πάει. Και που βέβαια δεν το δούλεψε ούτε μια μέρα στις προπονήσεις. Τι να περιμένεις;

Αυτό που είδαμε. Ένα τρομερό πρώτο μέρος σε ρυθμό, και μια παράσταση για έναν ρόλο στο πρώτο μισάωρο. Πραγματικά ο Αστέρας ήταν μια υποδειγματική ομάδα. Με πλειοψηφία κοντρολαρισμένη στο κέντρο του γηπέδου, και με πολύ κοντά τις γραμμές του, κατάπιε την ομάδα μας και ανάγκασε την ΑΕΚ να έχει κορυφαίο της παίκτη τον Αθανασιάδη. Αυτός έωσε ένα πρώτο γκολ, αυτός κράτησε την ΑΕΚ στο 0-1, κι αυτός επίσης απεσόβησε το 1-3.

Από την άλλη μεριά, εμείς δεν είχαμε ούε αρχή ούτε τέλος. Χαμένοι στο κέντρο ο Μάνταλος με τον Σιμάνσκι, ήταν αδύνατον να υποστηρίξουν το τρομερό προπονητικό λάθος. Αφού λοιπόν χάθηκε το κέντρο, βλέπαμε και την χαώδη τρύπα που έχουμε στο κεντρικό δίδυμο. Αυτός ο Ρουμάνος ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνων, και φυσικά ο κύριος υπαίτιος στην τελική γραμμή για το 0-2. Και τις δυό φορές, παρά το ύψος του, έχασε τις κεφαλιές και εξέθεσε εαυτόν, αυτόν που τον εφερε, κι αυτόν που τον έβαλε, χαραμίζοντας τον καλό Σβάρνα στα δεξιά.

Κάπου στο μισάωρο όμως, η τύχη μας χαμογέλασε. Χτύπησε το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ, κι ελλείψει επιλογών μπήκε ο Κρίστισιτς. Η ΑΕΚ μεταμορφώθηκε. Σε πρεσάρισμα, σε κατέβασμα της μπάλας, και σε επικινδυνότητα. Ο Αστέρας φυσιολογικά είχε υποχωρήσει, όμως αυτό ήταν η μια μεριά του νομίσματος. Η άλλη ήταν οτι φορτώθηκε ο άξονας μας, που ποιοτικά ήταν καλύτερος στην ισαριθμία με τον αντίστοιχο του αντιπάλου. Το αποτέλέσμα ήταν να δούμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι κι από εμάς, που ανέδειξε σε ηγετική μορφή τον Σιμάνσκι, με γκολ και δοκάρι, συνεπικουρούμενο από τον κινητικό Μάνταλο που ελευθερώθηκε κι έβλεπε τα άκρα τα μπροστινά, και τον Κρίστισιτς που έβαλε ταχυδύναμη στο παιχνίδι μας κι φυσικά έβλεπε και τους κενούς χώρους. Δίκαια τελείωσε το ημιχρόνιο με 1-2, όμως δεν μας άφησε χωρίς ελπίδα για την συνέχεια, όπου περιμένεις να βγει ο Μιτάι μπας κι αποκτήσεις άλλον έναν ακραίο. Αυτή είναι η μοίρα μας. Να παίζεις με μετρημένα κουκιά, κι ο Μανόλο να κάνει μαλακίες. Ραντόνια επίσης μέσα και Σβάρνας στην θέση του.

Ο παπατζής έκανε μόνο την μία αλλαγή. Λόπεζ μέσα, που δεν βοήθησε ιδιαίτερα αλλά έδωσε πιο πολύ μια σιγουριά στο άκρο. Το δεύτερο μέρος ήταν κι αυτό παράσταση για ενα ρόλο. Τον δικό μας. Ο Αστέρας εξαφανίσθηκε από το γήπεδο. Η ομάδα μας τον έλιωσε, παίρνοντας του το κέντρο με τον κορυφαίο πλέον Κρίστισιτς, ενώ έκανε δεκάδες τελικές είτε από τον άξονα, είτε από τα πλάγια. Κύρια από τα δεξιά με τον Γκαρσία. Σε μια από αυτές, και σε μία ξαφνική επιταχυνση του μαυρούκου, ο Σιμάνσκι ισοφάρισε. Να μην ξεχάσω εδώ να προσθέσω οτι ήταν πολύ σημαντικό που ο Τάνκοβιτς είχε γίνει αλλαγή και δεν είχε το περιθώριο να χαλάσει κι άλλο το παιχνίδι μας.

Ένα παιχνίδι ολοκληρωτικό. Με πλήρη κατοχή, πολύ μεγάλο πάθος, τρομερό ρυθμό κι αποφασιστικότητα, που μας άφησε ποδοσφαιρικά γεμάτους. Εντάξει, υπήρχε ο Μάνταλος μέσα που κράταγε την πτήση χαμηλά, αλλά δεν μπορούσε κι αυτός να βγει. Λείπανε πολλοί σήμερα, όμως οι μονομάχοι Σιμάνσκι και Κρίστισιτς, τους κάλυψαν. Και ανάγκασαν τους παίκτες του Αστέρα, σε ένα μόνο σουτ εκτός περιοχής στην εστία μας, και στην συνέχεια να παίζουν πάνω στην γραμμή του δικού τους τέρματος, μπας και γλυτώσουν το τρίτο γκολ.

Δεν μπορώ να πω οτι το τελικό σκορ ήταν δίκαιο. Η ΑΕΚ δικαιούτο τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να έχουμε κι άλλα παράπονα. Όση τύχη είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, συμπληρώθηκε με την σημερινή ατυχία. Είναι καθαρή ατυχία αφού με όλες αυτές τις καραμπόλες που γινόντουσαν στην αντίπαλη περιοχή, ήταν εύκολο να γίνει ένα γκολ. Μένουμε στο σημαντικό. Οτι η ΑΕΚ έστω και κατά λάθος διορθώθηκε, κι έπαιξε μπάλα που είχαμε καιρό να δούμε. Κι αν στην τελική προσπάθεια απέτυχε, μας αρκεί η ανατροπή του αποτελέσματος, η εξαναγκαστική μαζική άμυνα του αντιπάλου, και βέβαια η δυστοκία, που οφείλεται φυσικά και στο τρομερό ντεφορμάρσιμα του Καρίμ. Δεν βαριέσαι. Είδαμε μπαλάρα και συγχαρητήρια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to Α Ε Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ

  1. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Ειδικά από το 70′ και μέχρι το τέλος, ας πούμε χαιροσουνα να τους βλέπεις. Καθαρή ατυχία, με τόσα σουτ να μην μπει το τρίτο. Λέμε ατυχία μην πούμε τίποτα άλλο, γιατί αυτά δεν ήταν σουτ, σαν δυνατές πάσες φαίνονταν,και ούτε μια καραμπόλα… Ο Γκαρσία σίγουρα “βάζει” fuel Jet, όταν όλοι οι άλλοι παίζουν με απλή 95αρα…..

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τί του ήρθε του Ισπανού και ξεκίνησε με τέτοιο σχήμα,χαραμίζοντας ένα ημίχρονο και βρέθηκε με 2 γκολ στη πλάτη,δεν ξέρω. Οι δύο βαθμοί χάθηκαν απ τον ίδιο.
    Κατά τα άλλα,ως θέαμα,ήταν ευχάριστο. Από τις λίγες φορές-δυστυχώς- που δεν βαριόμασταν να βλέπουμε ΑΕΚ.
    Δεν πειράζει όμως. Ετσι κι αλλιώς,στη “φασολάδα” των “πλέυ-όφ” όλοι μέσα θα μπούμε σαν πατάτες “μπλουμ”. Ο πρώτος παιρνει το “μαρούλι” και οι από κάτω απλά διεκπαιρεώνουν την διαδικασία. Δεν βαριέσαι. Το γήπεδο-το οποίο μετά από τρία χρόνια ¨γοργών ρυθμών” κατασκευής ευρίσκεται ακόμα στα τούβλα-να τελειώσει. “Αυτό είναι σημαντικό”, όπως λέει και ο γηράσκων αει εμπλεκόμενος, Μελισσανίδης.

  3. Ο/Η bandog λέει:

    ο παπατζης κατεβασε αδειο κεντρο και δυο φορ παιζοντας με ακραιους χαφ που δεν εχουν τη θεση (ειδικα ο τανκ) και πισω τους δυο ημιμπακ!

    τα σεντερ μπακ μας δεν κοβουν ουτε με βαλε και ειναι λογικο οταν δεχονται τοση πιεση λογω ανυπαρκτου κεντρου.
    ευτυχως τραυματιστηκε το γιδι , περασε μεσα κριστισιτς ο παπατζης και εσωσε το βαθμο.

    η ομαδα εβγαλε μαχητικοτητα στο κεντρο και φασεις στην επιθεση αλλα ειναι βαρυ για αυτους τους παικτες να κυνηγουν ανατροπη με τρια γκολ.
    το καλοκαιρι θελει γερο ξηλωμα για ενισχυση αξονα.
    τερματοφυλακα, ηγετη μπακ , 6αρι με 50 κιλα αρχιδια και δεκαρι απο ραφι.
    αν εχει αυτους τη βγαζεις και με φορ μπαραλες ή γακουμακη…
    οποτε μη κανουν καμια μαλακια και ανανεωσουν το γιδι.
    τα λεφτα να πεσουνσ τα χαφ.

    μας εχουν ηδη πει οτι 1Μ κοστολογουν τον αμυντικο (περιπτωση σωκρατη).
    κοντα στο μυριο τον επιθετικο χαφ (περιπτωση λιβαγια)
    οποτε δυο μυρια γαι δυο θεσεις βρεθηκαν.

    γλυτωνουν αλλο ενα απο ολιβεϊρα και φερνουν ενα τερμα και ενα αραπη αλα καμαρα να τρεχει στο κεντρο και ειμαστε σε σωστο δρομο.

    ετσι και αλλιως ευρωπη δεν θα παιζουμε του χρονου, θα εχουμε τον καιρο να φτιαουμε ομαδα …

    φυσικα η πρωτη μεταγραφη που πρεπει να γινει ειναι αυτη του προπονητη.

    πιστευω οτι κατι καλο θα βρει ο παναγιωτης κονααααααααααχαχαχαχαχαχα

  4. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα σας,
    Απαράδεκτο το σχήμα που κατέβασε την ομάδα ο Μανόλο, αλλά τι να κάνουμε αυτός είναι και τον ξέρουμε.
    Ο Ρουμάνος δεν κολλάει με το Λατσι και ίσως εκεί πρέπει να παίζει ο Σβάρνας.
    Το θέμα είναι το δεξί μπακ που ενώ έχουν πάρει παίχτη δεν τον θέλει ο προπονητής. Οπότε έχουμε ένα προπονητή που δεν ζήτησε παίχτες και που πορεύεται με ότι έχει.
    Το μεγαλύτερο κακό ειναι οτι ο Μάνταλος στα χαφ δεν τραβάει με τίποτα και τον τρώμε στη μάπα όπως και να έχει.
    Με το βάζελο θα έχουμε θέμα αν κατεβάσει πάλι την ομάδα με εκπλήξεις γιατί το παιχνίδι θέλει τρέξιμο και υπομονή.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Δεν είναι οτι δεν τον θέλει ο προπονητής. Είναι οτι ο άνθρωπος δεν είναι δεξί μπακ. Τι είναι; Κανείς δεν ξέρει.

  6. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Δεξί μπακ μπορεί να μην είναι,ανεβασματα όμως κάνει. Κι αυτή την στιγμή δεν έχεις άλλον να ελευθερώνει τον Γκαρσία,που τον κλείνουν δυο και άλλος ένας στα 5 μέτρα. Τον αξιοποιεις ανάλογα άμα είσαι προπονητής.Άμα δεν γουστάρει ο Χιμενεθ,ας φέρει αυτός 3 παίχτες από την χώρα του και να τους πληρώσει αυτός μέχρι το καλοκαίρι κι άμα βγουν τους πληρώνει η διοίκηση. Άντε ποια με τις εμμονές του καθενός.

  7. Ο/Η Pontios λέει:

    @…Το φως του φεγγαριού…

    Παιζει να μας αναλαβει ο Σπανος?Οπως και τον παοκ ο μπεος?

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλημερα.Η φθορα θα ειναι μεγαλυτερη απ’οτι την υπολογιζαν,στην υποθεση του γνωστου σκηνοθετη ? Η επικοινωνιακη καταιγιδα δεν ειναι δυσαναλογα μεγαλυτερη απο την δηλωθησα αγνοια? Ή απλα ειναι μια επιδειξη αμετροεπιας μετα και το καλο ταισμα των ΜΜΕ?

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Bandog.

    Που το είδες το εκ του αμυντικού? Ποιο εκ του Λιβαδιά? 1,8εκ κόστισε ο παίκτης μεταγραφή, ποιος παίκτης στο πλανήτη (εκτός Μεσι) εχει συμβόλαιο τριετές που είναι +65% πάνω από το κόστος μεταγραφής? Εδώ ολόκληρος Πογκμπα στα ντουζενια του που θεωρήθηκε TOP σε αποδοχές κόστισε για 5 χρόνια το 50% της μεταγραφικής του αξίας και μάλιστα τότε- τα γράφαμε- ο Ραιολα θεωρήθηκε ότι έκανε το deal της χρονιάς.
    Πίστεψες μήπως αυτά που έλεγαν για 3εκ?
    Ναι 3εκ κόστισε αλλά με το συμβόλαιο του μέσα για 3 χρονιά. Αυτό ναι είναι αλήθεια- άντε να πήγε 3,2- 3,3 με κανα bonus το 2018 λόγω κούπας.
    Κορυφαίοι παίκτες σε top ομάδες έχουν συμβόλαια γύρω στο 10% της αξίας τους και θα έδινε ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ +65% πάνω από την αξία του ετήσια κιόλας σε κάποιον που έπαιζε αναπληρωματικός στη Las Palmas?

    Εδώ ο Salah που εχει βγει 2 φορές πρώτος σκόρερ στη Premier, μια φορά δεύτερος και τη τέταρτη σαιζόν του –φέτος- είναι πάλι πρώτος σκόρερ και παίρνει γύρω τα £10εκ όταν η αξία του είναι στα +150εκ.
    Ο EMBABEE που θεωρείται σήμερα το πιο καυτό όνομα στην αγορά και κοστίζει 200εκ (180 τον πήραν από τη Μονακό τότε) εχει συμβόλαιο 350εκ στη τριετία? ΔΕΝ υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Ειδικά στη Ελλάδα που είναι 3 το λαδί 3 το ξύδι 5 το λαδόξιδο.

    Ποιος ΓΙΔΑΣ παίρνει 1εκ μισθό? Αυτός που πήραμε ΕΛΕΥΘΕΡΟ και κόστισε μηδέν? Ούτε 500 δε κοστίζει ο άνθρωπος.

    Επειδή το έγραψαν οι παπαγάλοι τα τρώμε? Ποιος αμυντικός παίρνει 1 εκ στο αεκ για να το πάρει ο Σωκράτης? ΟΛΗ Η ΑΜΥΝΑ ΝΑΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚ.

    Το συμβόλαιο του Τσιγκι του δώσανε, δηλαδή 450 μιας και αυτός έφαγε μείωση από τα 500-550 που είχε για να ανανεώσει ένα χρόνο.
    Γιατί νομίζεις ότι πήγε στο γαύρο, πέραν της αγωνιστικής διαφοράς και είπε ναι σε χρόνοo DT?
    Γιατί πηρέ τα διπλά ΚΑΘΑΡΑ και θα τα πάρει και σίγουρα.. και γιατί ξέρει – δεν είναι δα και πυρηνική φυσική- ότι δεν θα τον κράξουν στο μηνά απάνω επειδή η ομάδα θα παραπαίει.
    Δε γίνεται ΟΛΟΙ πια να μας παρατάνε πριν έρθουν η να φεύγουν ελεύθεροι επειδή ξαφνικά τρελάθηκαν!

    Γιατί τη κάνουν όλοι ελεύθεροι? Επειδή τους καλοπληρώνουμε, επειδή έχουν ήσυχο εργασιακό χώρο η επειδή είναι σε ένα μαγαζί με προοπτικές?
    ΕΠΤΑ χρονιά ποιος σου ανανέωσε που να εχει νόημα πέραν του Σιμοες που είναι γι’ αυτά τα λεφτά οπού και να πάει?
    Εδώ ακόμη και κάποιος Λάζαρος την έκανε γνωρίζοντας ότι δεν εχει ποδοσφαιρικό μέλλον οπού και να πάει ποσό μάλλον στο γαύρο που είχε και εχει πολύ καλυτέρους παίκτες στη θέση του. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον ΑΦΕΛΗΣ ως Λάζαρος για να πίστευες ότι θα φας τη θέση του Ποντενσε και το έγραψε η ποδοσφαιρική πιάτσα όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν. Ο ένας ξανά σακατεύτηκε και μετα από ένα χρόνο κατέληξε στο Σπανό, ο άλλος έπαιζε συνέχεια και πουλήθηκε 20εκ στη Premier που παίζει σχεδόν βασικός σε μια καλή ομάδα.

    Ξεκάθαρο ΚΑΨΟΝΙ του Βαγγέλη στο μεγιστάνα ήταν η υπόθεση και για κερασάκι στη τούρτα τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και στα δικαστήρια- εκεί που κάποιος χασοδικης Λυσάνδρου το είχε σίγουρο!!! και έσερνε την ομάδα σε μια χαμένη υπόθεση γελοιοποιώντας την επι μήνες μη τυχόν και χάσουμε τον Kevin De Bruyne.

    ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης του αεκ δεν εχει 1εκ συμβόλαιο. 2-3 παίζουν στα επίπεδα του Τσιγκι – αυτοί που χαιρετάνε- και ο ‘αρχηγός’, 2-3 είναι στα 300-350 (Σιμοες- μαύρος Πλατελας και νομίζω ο Πολωνός) και οι άλλοι έχουν τα 200 ταβάνι. Μιλάω για τα κανονικά λεφτά. Ασε τώρα τι γράφουν για το πόπολο που άμα τους πιστέψεις και κάνεις σούμα τα νούμερα η αεκ εχει +20εκ αξία ροστερ την ώρα που το πιο αξιόπιστο data base δίνει Current transfer record: +€530Th.
    ΟΛΗ η ομάδα κινείται στο τάλιρο οριακά μιας και bonus πρωταθλήματος (γελάμε ελευθέρα) δίνεις μια φορά στα 27 και πάμε αισίως στο μια φορά στα 30 χρόνια.

    Το Decadence της αεκ, μιας και μας έφαγε η χλιδή με τα γήπεδα τα προπονητηρια τα μουσεία τα γραφεία κλπ.:

    Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια 13 περίπου, που ο Μαιστοροβιτς ισοφάριζε στο τέλος – τι σύμπτωση- τον Αστέρα και πανηγύρισε αν θυμάμαι σηκώνοντάς το χέρι του. Μια λογική κίνηση όχι μόνο επειδή έφερε το ματς level αλλά και από ένα παίκτη που σκόραρε κάθε δίσεκτο έτος.

    Τότε το γήπεδο αποδοκίμασε έντονα το Σουηδό, όχι φυσικά ως πρόσωπο αλλά για τη κατάντια να πανηγυρίζεις το level με το Αστέρα εντός έδρας και ήταν και η αφορμή να τη κάνει ο πόντικας γνωρίζοντας άριστα τη καταιγίδα που έρχεται με τα οικονομικά μιας και αυτός τη δημιούργησε.

    Τώρα σε μια ακριβώς ιδιά κατάσταση στο χόρτο, διαβάζω ότι είμαστε ικανοποιημένοι και πάλι καλά που δε πάθαμε και τίποτα.

    Τα έγραφα τότε- στο μηνά του μέλιτος- ότι το αεκ όχι μόνο δεν είναι σε θέση να φτάσει το γαύρο (ήταν αδύνατο μέσω λογικής να κάνει ο άλλος 3-4 ήττες ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ για να καλυφθεί η διαφορά σε 8-10 ματς) αλλά θα εχει και πολλές απώλειες και μέσα στη έδρα της που θα ανοίξουν αυτή τη διαφορά. Ο λόγος είναι καθαρά ποδοσφαιρικός μιας και η ομάδα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ άρα και εμπιστοσύνη. Το μόνο πλάνο είναι δώστε τη μπάλλα στο μαύρο Πλατελα να κάνει μπούκα να γίνει κανα γύρισμα μπας και χαρεί ο λύκος στην αναμπουμπούλα. Ο οποίος μαύρος Πλατελας πάει να κάνει χειροτέρα στατιστικά από τον ….. Βέρντε.
    Ναι αλλά είναι γρήγορος ακούω και καίει κηροζίνη. Ε τότε να τον βάλουμε διπλά στα κουλουαρ στο στίβο να τρέξει 200αρι η σκυταλοδρομία, γιατί φτάσαμε Μάρτιο την άλλη εβδομάδα και είναι κολλημένος στα τρία (4) γκολ ένα παραπάνω από τον …Σακχοφ. Ασε που τον έφτασε και ο Σιμανσκι με 4 πλέον.

    Τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Αλλα έχουν ένα καλό. Δε λένε ως αριθμοί ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    Και αν για το αεκ βγαινει κακια, δες της Liverpool που φετος αναλογα ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ χωρις να παιζει τοσο ασχημα και θα ειναι θαυμα αν μπει στη τετραδα. Μονο το CHL της εμεινε αλλα σε αυτη τη κατασταση η πρωτη καλη ΟΜΑΔΑ που θα τη πετυχει θα τη πεταξει ΛΟΓΙΚΑ εξω.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Είναι πολύ μεγάλο το θέμα, όπως φυσικά κατανοείς. Είναι μπλεγμένοι πολλοί, από απλές ΜΚΟ μέχρι υψηλόβαθμα στελέχη τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης. Επίσης είναι μπόλικοι οι χώροι. Οπότε θεωρώ ότι ο Λιγνάδης θα τα απορροφήσει όλα και θα ησυχάσουμε κι εμείς από την μαλακία του metoo.

  11. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Αυτό που βλέπουμε στο χόρτο λέμε,τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Είναι με διάφορα ο πιο γρήγορος παίχτης στην ομάδα. Κάπου αλλού ίσως να μην ξεχώριζε,εδώ όμως πραγματικά είναι η μύγα στο γάλα. Το ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες και τον κλείνουν τρεις όταν πάει η μπάλα πάνω του αλλά δεν υπάρχει ένας να αλλάξει μπαλιά τις περισσότερες φορές,ας το λύσει ο Χιμενεθ.Όταν για CF, βάζεις τον Ολιβειρα,η έβαζες μαζί Ολιβειρα και Λιβαγια,που άμα δεν τρακαρανε μεταξύ τους ,τα έχανε ο Πορτογάλος,πώς θα σκοράρει ο Γκαρσία ? Ένας παικτακος είναι ,που κάνει την διαφορά στην ομάδα λόγω επιτάχυνσης και επειδή όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο αργοί κι από Κλαρκ. Και επειδή έχεις μόνον αυτόν που κάτι κάνει,αντί να του βάλεις έναν για στήριγμα,τον αφήνεις να βολοδερνει και να κάνει σέντρες στον….όποιον βρεθεί τυχαία στην περιοχή.

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    H Δαμανάκη μαλλον για να “κρυφτεί” από το μένος του Κιμούλη,πήγε στις Βρυξέλες.
    Είπα και γώ…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ουδείς αμφισβητεί τη ταχύτητα του ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ όπως και στην ικανότητα του να περνά το πρώτο παίκτη συνήθως λίγο κάτω από τη σέντρα που εχει χώρο λόγω αυτής. Εκεί τελειώνει το παραμύθι που λέγεται μαύρος Πλατελας στη φετινή αεκ. Ανάλογη ταχύτητα και τριπλα στο ένας με έναν είχε και ο Λάκης το 2005 με 4 γκολ που έπαιζε με το ουκρανικό θωρηκτό των επίσης 4 γκολ το μέγιστο Oleh Venhlinskyi.
    Για να μη πούμε για τον Júlio César που έτρεχε μονός του, πέρναγε 3 και το έχανε στη γραμμή.

    Δηλαδή το Salah τον Sterling τον Sancho τον Gabri τον Μεσι τον Νευμαρ κλπ πόσοι τους κλείνουν? Περνάνε έναν και καθάρισαν? 2-3 και 4 πέφτουν πάνω τους συνέχεια.

    Η ταχύτητα από μονή της δε λεει απολύτως τίποτα, αλλιώς θα περνάμε 5 τρεχαλατζηδες από το τμήμα του στίβου και θα σηκώναμε απανωτές κούπες.
    Ο τύπος εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ το τονίζω ΜΗΔΕΝΙΚΗ συνεισφορά αμυντικά, δεν είναι τυχαίο ότι από τη μεριά του έχεις ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, εχει πολύ μικρή συνεισφορά επιθετικά με 3 γκολ που το ένα ήταν στημένο φάουλ και το άλλο από κόρνερ.
    Ποιοτικά ως μονάδα είναι σίγουρα καλύτερος από τους άλλους, δεν Εχουμε δα και δεύτερο εξτρεμ η επόμενη λύση είναι κάποιος Αλμπάνης… αλλά αυτό ως αποτέλεσμα δε λεει τίποτα για ένα παίκτη που παίζει στο ένα άκρο της επίθεσης, δεν σκοράρει και συνήθως πάει και τρακάρει στον επόμενο αμυντικό.
    Επιθετικό εξτρεμ που σου εχει βάλει ΕΝΑ γκολ σε ροή παιχνιδιού δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η μάλλον υπάρχει στο αεκ γι’ αυτό και είσαι στο -15 αγκομαχάς με τους Αστέρες και χάνεις από τους ΠΑΣ και τους ρουληδες εντός και σε πετάνε έξω κάτι απίθανοι Ουκρανοί.
    Αν τα 2 εξτρεμ σου δε σου βγάζουν +20 γκολ τη σαιζόν είναι τελειωμένη υπόθεση, τον Ιμπραημοβιτς να φέρεις και να σου βάλει 30 γκολ πάλι χαμένος είσαι.

    38 γκολ έχεις βάλει σε όλη τη σαιζόν και σε αυτά έχεις μέσα 10 σκόρερ από το κέντρο δηλαδή 28.
    Που πας με 28 γκολ όταν στο ποδόσφαιρο σήμερα οι καθαροί CF είναι είδος προς εξαφάνιση?

    Αν βγάλεις το Λεβαντοφσκι και τον Χααλαντ που είναι CF και 1-2 ακόμη που ΔΕΝ είναι CF αλλά ‘αράζουν’ στις περιοχές (Ronaldo-Aguero-Suarez-Kavani) κύρια λόγω ηλικίας, ποια ομάδα πλέον εχει το βαρύ κορμί? Εμείς εδώ και χρόνια ΔΕΝ Εχουμε CF (Mane-Salah-Firmino) η Ρεάλ μια παίζει 5 κάθεται ο Μπενζεμα, η Barca δεν εχει, η City δεν εχει όλοι οι Ιταλοί δεν έχουν. Η Παρι δεν εχει, μέχρι και η Μπραγκα που σου έριξε 7 από τα εξτρεμ της στα έβαλε.
    Το ποδόσφαιρο πλέον ΑΠΑΙΤΕΙ και εχει τα γκολ από τα εξτρεμ του σχεδόν αποκλειστικά να τελειώνουν τις φάσεις, ο Σαλαχ ξαναλέω είναι σχεδόν 4 χρόνια πρώτος σκόρερ και παίζει δεξί εξτρεμ και μαρκάρει σα σκύλος στην άμυνα.
    Ο κορεατης στα σπιρούνια τα ίδια, ακόμη και ο Kane εδώ και χρόνια παίζει πιο πολύ από πίσω, μη πούμε για το Μεσι.

    Οι εποχές του Μαύρου του Σεφτσενκο του Ινζαγκι του Φαν Νιστελροι του Φαν Μπαστεν του Μπατιστουτα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
    Δε γίνεται πια να περιμένεις τα γκολ σου ΜΟΝΟ από το 11αρι σου, είσαι χαμένος ειδικά άμα αυτός είναι ο Γίδας. ΔΕΝ είναι θέμα ποιότητας CF που τη θες φυσικά δε γίνεται ο άλλος να χάνει από μισό μέτρο γκολ μόνος του, αλλά το πως παίζεται πλέον το ποδόσφαιρο.

    Σιγά πια τους δύσκολους αντίπαλους που εχει στο Ελλαντα, τις αμυντικαρες και τις τερματοφυλακαρες που τον κλείνουν και δε μπορεί να αποδώσει.

    Ένας λίγο καλύτερος από το τίποτα που ειχαμε είναι απλά, επειδή δεν έχουμε άλλον τον έχουμε κάνει κάτι με το στανιο. Λες και άμα όντως άξιζε αυτό που μας πασάρουν θα ερχόταν στα 23 στο αεκ του εγγυητή με 300 χιλιάρικα να κάνει καριέρα και να εχει προοπτική με το Γκαρέλι προπονητή..

    Οι ομάδες παίρνουν τα γκολ από τα εξτρεμ τους πλέον κατά 90% και δε περιμένουν απλά μια κούρσα η να κόψουν τη μπάλλα στο ψηλό να το βάλει. Αυτά είναι πλεον μεσαιωνικα συστηματα που παιζουν αναλογοι μεσαιωνικοι Μανωλακηδες μεταξυ ανεργιας και τεταρτης επιστροφης στο μπανανισταν.

  14. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Για τα 300 μια χαρά είναι. Στα 600-700 ίσως ήταν σε κάνα Πανιώνιο της Γαλλίας η της Ισπανίας. Όπως είπες κι ο Λάκης ήταν το ίδιο πράγμα,τρεχαλατζης, μόνο που σαν βάση ήταν δεξί μπακ και έπαιζε με Μαλαδενη και Τσιαρτα. Κανείς δεν τον είπε παικταρά,αλλά τρεις στη σειρά θα περάσει ο Μέσι,οχι ο Γκαρσία.Αυτά που αναφέρεις για τους επιθετικούς ισχύουν αλλού, οχι στην ΑΕΚ. Που έχουν παίχτες που ΞΕΡΟΥΝ μπάλα. Αν τους βάλεις στη σειρά για σπριντ,5 μέτρα πίσω θα τερματίσει ο δεύτερος. Έχει αυτό το πλεονέκτημα,τι να κάνουμε τώρα. Αντί να το εκμεταλλευτεί ο προπονητής (?), προσπαθεί να κάνει τον Μανταλο ,Ο κονσκι και τον Αλμπανη , Σαβεβσκι.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Λακης δεξί μπακ? Σε πιο παράλληλο σύμπαν? Εξτρέμ έπαιζε μια ζωή ο άνθρωπος winger δηλαδή πλαϊνούς τους λέμε εδώ.
    Δεξί μπακ έπαιζε ο Γεωργέας πίσω του. Ήταν που ήταν για τα θηρία ο Βασίλης αν τον έβαζε και μπακ θα τρώγαμε 5 σε κάθε ματς.

    Ποιος Τσιαρτας? Αυτός που έπαιζε στη Κολωνία το 2005 και μετά το 2006 στον Εθνικό?
    Αυτόν που πήγε το αεκ στα δικαστήρια το 2004 για τα δεδουλευμένα όταν έστελνε ο κοντός τους Χατζηχρήστους ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ να βαράνε τους παίκτες στους Θρακομακεδόνες για να υπογράψουν τις μειώσεις των δεδουλευμένων, και έκαναν τούμπανο το Κασαπακο?
    Τότε που είχε κρυφτεί στα locker και τον έψαχναν? Μιλάω για τα 1,2εκ ευρώ που πήγε δικαστικά τον πόντικα και του τα πήρε μέχρι τελευταίο Σεντ.
    Ποσο κοντή μνήμη έχεις?

    Ποιος Μαλαδένης το 2005? Αυτός που έπαιζε δανεικός στο ΠΑΟΚ από το 2003?
    Σοβαρά τώρα 3 στα 3, 100% ΛΑΘΟΣ και πας να το παίξεις και γνώστης?

    Ό Μέσι θα περάσει 3 παίκτες της Ρεάλ της Αθλετικο της Βαλένθια της Σεβιλλης στην Ισπανία, της Γιούβε της Παρι της City στην Ευρώπη, δηλαδή παίκτες του ανάλογου επιπέδου.

    Ο μαύρος Πλατέλας άμα δε μπορεί να τριπλαρει 2-3 παίκτες του Κούγια και του Βόλου εδώ και 2 τελειωμένους από τη τρίτη ομάδα της ποδοσφαιρομανας Ουκρανίας και να βάλει 15 γκολ επειδή των μάρκαραν 2 – αφού είναι μάγος και παικταράς- σε open play τι διάολο το πήραμε?
    8 γκολ εχει βάλει αυτός ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ο Καριμ που το μόνο που κάνει είναι να γυρνάει πέριξ του κουτιού. Δε μαρκάρει δε βοηθάει δε πασάρει ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝ δε κάνει τίποτα – γι αυτό και τον έδιωξαν άλλωστε από το γαύρο. Ένα όντως καλό τελείωμα, είναι killer στο κουτί σε σχέση με τη ΓΙΔΑ που δε ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, άλλα αυτό εχει και μόνο.
    Ο παικταράς σε τι εχει χρησιμεύσει – ξαναλέω μέχρι τώρα- ακριβώς?
    Για να εχει βιντεακια ο κεφτές να παραμυθιάζεται ο κόσμος με το μάγο της φασολάδας?
    Για να τον κόβει για πλακά ο Σάλιαγκας και Παντελάκης του ΠΑΣ μήπως επειδή πήγαν δυο πάνω στο παιντι και το κάνανε βαβά?
    Υπάρχει πουθενά κανένας άγραφος νομός του ποδοσφαίρου που λεει ότι δε θα σε μαρκάρουν 2 και 3 αν περάσεις το πρώτο η αν ο αντίπαλος κρίνει ότι έτσι πρέπει να κάνει για να αποτρέψει τη ζημιά που μπορεί να του κάνεις?
    Αν ήταν έτσι, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη, ο Ζουζε ο μάγκας, δε θα έβρισκε δουλειά ούτε στη Τριγλια Ραφήνας με τη ‘μπάλλα’ που παίζει.

    Τι θα πει ΑΛΛΟΥ? Τι είναι το αεκ και δεν ισχύουν αυτά? Δε παίζει ποδόσφαιρο το αεκ όπως παίζουν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα άλλο άθλημα παίζει?
    Όταν πας μεθαύριο να παίξεις ευρωπαϊκό ματς τι θα πεις στην αντίπαλη ομάδα? Εμείς παίζουμε ΑΛΛΟΥ?
    Που τα έχετε δει αυτά και τα ξαμολάτε σα δικαιολογίες εδώ και χρονιά? Αλλού και άλλα και παραλα?
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ λέγεται το άθλημα και παίζεται ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο. Θα μας τρελάνετε εδώ πέρα με τις δικαιολογίες που έχουν πιάσει πάτο για να μαζέψουμε τα αμάζευτα?

    Σοβαρά τώρα καταλαβαίνεις τι βλέπεις η κάθεσαι και μου λες θα τερματίσει 5 μέτρα πίσω. Ρε 25 μέτρα μπροστά να τερματίσει τι να το κάνω άμα δε μαρκάρει και δε σκοράρει? Να πάρουμε το Bolt- έστω απόμαχο- να τερματίσει 200 μέτρα όχι 5. Κανα γκολ θα βάλει ο Γιουσειν η και αυτός παπαλα με 1 γκολ Μάρτιο μηνά? Δηλαδή θα παράγει έργο?
    Γιατί και εγώ στα 53 μου άμα παίζω 6-8 μήνες μπάλλα και πάρω καμμιά 70αρια προσπάθειες σε 15-20 ματς ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ μπορεί αντί για jet fuel να καίω Jin Tonic άλλα σε open play μια φορά θα τη πετύχω!!! Θα έχω δηλαδή και εγώ 1-2% απόδοση..
    Σπρίντερ πήραμε, γαζέλα η ποδοσφαιριστή?

    Ο Μανταλος φταίει που δε τελειώνει τις φάσεις ο ταραμάς σοβαρά τώρα?
    Βλέπει δηλαδή το Μάνταλο και τον Μανώλη στο πάγκο, αγχώνεται και δε μπορεί να τελειώσει τη φάση και να νικήσει το Διουδη?
    Δηλαδή αν φέρεις αύριο το Σαλαχ δε θα τα παστελώνει στον … Ηλιάδη και τον Μιχαήλ της Λαρσας επειδή θα είναι στα 20 μετρά μακριά ο …..Μανταλος?
    Βλέπεις ποδόσφαιρο, που γράφεις ο προπονητής να φέρει παίκτες να τους πληρώνει ο ίδιος και άμα κάνουν τότε να τους πάρουμε?
    Και γιατί να μη τσοντάρει κάνα μεροκάματο στα γραφεία, να πλύνει καμμιά φανέλα μετα τη προπόνηση, η να κουβαλήσει κάνα τούβλο στην οικοδομή – γήπεδο?
    Τσάμπα θα τη βγάλει ο προπονητής δηλαδή? Χεράκια δεν εχει να κάνει καμμιά δουλειά?

    Εγώ λέω να το κάνουμε και κανόνα. Οι υπάλληλοι θα αγοράζουν το εμπόρευμα και άμα αυτό μας κάνει και πουλάει με κέρδος τότε τους δίνουμε τα λεφτά τους – σε κόστος πάντα- πίσω και κρατάμε και το κέρδος!
    Μη μπαίνουμε και σε έξοδα κεφαλαίου κίνησης..
    Ρε τι ακούω ο άνθρωπος….

    Ρε σεις ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ τι είναι αυτά που λέτε ?
    Τι θα πει είναι καλός για 300 αλλά όχι για 600?
    Η μπάλλα και η γνώση της, το αποτέλεσμα, μετριέται με 300 χιλιάρικα παραπάνω?
    Ο καμαρα στο γαύρο είναι καλός άμα κάνει 5έκ αλλά κακός άμα κάνει 5.3εκ? Ο Ποντενσε του γαύρου που παίζει στη ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ και μάλιστα δεν είναι και γαζέλα (με 1,65 ύψος η τάπα) που αγοράσθηκε 4,5 από τη Sporting και πουλήθηκε 20 στη Wolves έγινε πέντε φορές καλύτερος σε μια σαιζόν μέσα?

    Σοβαρά τώρα έχει πέσει τόσο πολύ το επίπεδο έχει μικρύνει τόσο πολύ η ομάδα έχουν κατέβει τόσο οι απαιτήσεις που καθόμαστε και ακούμε αρλούμπες για μικρά παιδιά?

    Ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβουμε ότι η αεκ θέλει παίκτες και όχι χαβαλέδες για να φτάσει το γαύρο, να μπορεί να παίζει και αυτή έστω στα προκριματικά του CHL και να αρχίσει να γίνεται κανονικός σύλλογος και όχι κέντρο διερχόμενων που ερχωνται με τυμπανικρουσιες και φευγουν στο βαυθ σκοταδι αλα Λιβαδια, Μπουονανοτε, Ουγκο- σουβλακοφαγο κλπ?
    Με ποιους θα τα κάνεις αυτά? Με τους Γκαρσιες των 3 γκολ η με τους Τανκοβιτς και τους Κριστισιτς, τους Αινταρεβιτς τους Ζοριτς και τους Καριμ των 38 σύνολο? Τους Λατσιδες και τους Μιται?

    Εχουμε κατανοήσει ότι άμα χάσεις μεθαύριο, πράγμα διόλου απίθανο, θα σε περάσει ο ζελας με τους χατζηζιοβανηδες και τα αμούστακα 18χρονα?
    Ποιος Γκαρσία και πράσινα αλόγα μου λέτε? Τους Γκαρσιες έχεις γι’ αυτό παλεύεις τη τετράδα.
    Δηλαδή άμα δεν είχαμε το μαύρο πάνθηρα που θα είμασταν? Δέκατοι? Ζώνη υποβιβασμού μήπως?
    Και δεν είναι να πεις στράβωσε μια φορά το πράγμα και πάει στο διάολο όπως στη Liverpool φέτος που και εκεί είναι ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικοί οι λόγοι μιας και είμαστε νοσοκομείο με ΕΝΝΕΑ βασικούς τραυματίες και χωρίς άμυνα όλη τη σαιζόν.
    Κάθε χρόνο ακούμε για μάγους για δρυΐδες για Copperfield για παικταράδες, κάθε χρόνο ξεκινάμε ‘πλήρεις’ και ΚΑΘΕ χρόνο είμαστε στο -15 και στο -20 τα Χριστούγεννα.
    Έσπασε και ο διάολος μια φορά το πόδι του στα 25-30 χρονιά, μαλακιστηκε και ο άλλος με τις τιμωρίες και τα κουμπούρια, κοιμήθηκε ο ύψιστος και πήραμε μια κατσαρόλα, την ίδια ώρα που χάσαμε 4 τελικούς σερί με τους χεστες που κατεβάζουμε κάθε φορά.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ και όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.

    Ρε καλά κάνει ο εγγυητής και σας έχει ψιλό γαζί.

    Το είπα πριν. Το 2008 ισοφαρίζεις τον αστέρα και όλο το γήπεδο γιουχάρει γιατί είσαι αεκ, είσαι μεγάλη ομάδα (στα λόγια) και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που πανηγυρίζεις ισοπαλία με τους τελειωμένους.
    Το 2021 όχι μόνο δε τρέχει κάτι αλλά είσαι και χαρούμενος που γλύτωσες τη ήττα και λες ότι έπαιξες και μπάλλα!!

    Η ιστορία της αεκ και πόσο εχει μικραίνει μέσα σε 2 προτάσεις.

    Καλό Γκαρσία και μη ξεχάσετε να τον σωτάρετε το σολωμο μη και σας βγει μαρίδα..

    ΥΓ Ρε συ conpater ποτέ δε κατάλαβα γιατί αλλάζετε ονόματα πραγματικά..

    Sent from my iPad

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΕΛΛΑΣ

    Η χωρά που ξαφνικά ανακάλυψε ότι στο χώρο του θεάματος γίνεται της πουτανας κυριολεκτικά, ο ένας πηδάει τον άλλον ανεξαρτήτως πολίτικων πεποιθήσεων, φυλου και ηλικίας μιας και οι κολοι δεν έχουν ούτε κόμματα ούτε άλλες προτιμήσεις αρκεί να γυαλίζουν σε αυτόν που τους προωθεί.

    Την ίδια στιγμή φταίει μια υπουργός που δεν ήξερε τι είναι ο καθένας στη κρεβατοκάμαρα του (ΚΑΚΩΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΙΣΤΑ) άλλα δε φταίει ο πρώην πρωθυπουργός που τη μια έκανε υπουργό και όχι διευθυντή θέατρου έναν ανάλογο Χαικαλη που την έπεφτε χυδαία παντού, έκανε πρόεδρο του ιδρύματος Νιάρχου ένα Κιμούλη (που ήταν και καταδικασμένος για ακάλυπτες επιταγές 250 χιλιάρικα και δήλωνε: εγώ ΔΕΝ πληρώνω ΙΚΑ), όταν δεν ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τον πρέσβη του Μαδούρο για σεξουαλική παρενόχληση στη πρεσβεία που δεν είχε αφήσει θηλυκιά γάτα χωρίς να της βάλει χέρι.

    Τώρα κατάλαβαν όλοι τι γίνεται, όταν και ο τελευταίος αδέσποτος σκύλος ξέρει ότι για να κάνεις ‘καριέρα’ πρέπει να περάσεις από τα ανάλογα casting.

    Κάνεις δεν εχει ακούσει το γνωστό από φωνή κορμάρα!

    Σε λίγο θα μας πουν ότι οι τραγουδιαρες κάνουν κονσομασιόν και ότι στα μπουζούκια μαζί με τη φιάλη σου πασπαλίζουν με άχνη τα ξηροκαρπια..

    Φερτέ μας κανα σύννεφο να πέσουμε!

  17. Ο/Η Pontios λέει:

    @The Snitch

    Ετσι ακριβως οπως τα γραφεις “έχει πέσει τόσο πολύ το επίπεδο έχει μικρύνει τόσο πολύ η ομάδα έχουν κατέβει τόσο οι απαιτήσεις“

    την κυριακη το ματς ειναι κλαρινο σιγουροτατο τι το συζηταμε.
    μαλιστα ο βαζελος οπως ειδαμε εχθες δε μπορεσε να κερδισει τον παναιτωλικο και μαλιστα ΕΧΑΣΕ!

    ΕΡΩΤΗΣΗ:παιζει να αναλαβει ποστο ο Σπανος του ατρομητου στην ΑΕΚ?οπως πχ ο μπεος στο παοκ?

  18. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Εγώ θυμάμαι που έλεγες Συνέχεια,πώς ο οποιοσδήποτε έχει μια τιμή.Αν ο Γκαρσία γύριζε και μαρκαρε,σκόραρε,δεν θα ήταν ούτε στο Ισραήλ ούτε και στην ΑΕΚ. Και δεν θα κόστιζε 300 χλ. Το ίδιο λέγανε τότε για τον Τσιαρτα,ότι τα κάνει όλα αλλά δεν τρέχει.Μα άμα έτρεχε,δεν θα πήγαινε στην Σεβιλλη,στην Ρεάλ θα ήταν Η αναφορά μου στον Γκαρσία ήταν μόνο για την επιτάχυνση του και τίποτα άλλο.Αν κάποιος ανέφερε ότι είναι παικτουρα,πες τα σε αυτόν. Ναι,επιμένω ότι συμβαίνουν αλλού,οχι στην ΑΕΚ.Συμβαίνουν σε μεγάλο βαθμό και στους Πειραιώτες. Το Γιατί,το ξέρουμε όλοι υποθέτω. Άλλο Βαλμπενουα,άλλο Μανταλος.Την ίδια τιμή έχουνε? Ο Σιμοες με τονΜαντυ η ο Σισέ με τον Τσιγκρινσκι? Θα τελειώσω όπως άρχισα,είναι πολύ απλή η απάντηση…..

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικά και όλα έχουν μια τιμή. Ο Τσιάρτας όταν πήγε στη Σεβίλλη ήταν τεράστια για τα δεδομένα της εποχής μεταγραφή από μια χωρά σα την Ελλάδα που πούλαγε το κανένα στο εξωτερικό. Το να πας στην Ισπανία να παίξεις από μόνο του είναι τρομερό κατόρθωμα, δεν έχουν πάει δα και πολλοί.
    Τι σχέση εχει που έπαιζε πριν? Δηλαδή ο Τουρε που ήρθε από τη Ουκρανία τι ήταν? Ο Σαβεφσι από τα Σκόπια? Ο Βαζεχα από τη Πολωνία? Ο Χατζηπαναγής από τη Τασκένδη?
    Δε θα κάτσω ούτε να σου κάνω μαθήματα Marketing Υear one σε ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, ούτε μαθήματα asset management σε θεατά αξίας και διαχείρισης υλικών. Δεν είναι του χώρου και οποίος θέλει ας κατσει να τα μάθει μονός του. Τα χρονιά μας φάγαμε σε αυτά- ακόμη δίνω χρόνο και χρήμα να διαβάζω- δεν είναι δωρεάν.

    Φυσικά και άλλη τιμή εχει ο γάλος από το κούτσουρο. Αν πω ότι είναι 10 φορές ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ίσως είναι υποτίμηση της αξίας.
    Γιατί? Γιατί ο Μανταλος κοστίζει 500 το χρόνο και σου γυρνάει πίσω το απολυτό μηδέν και ο άλλος στοιχίζει 1,5 το χρόνο και εχει γυρίσει 2 συμμέτοχες στο CHL, 60ΕΚ το λιγότερο + 2 συμμέτοχες στο Europa ως συνέχεια, αποκλείοντας και την Arsenal μέσα πέρσι και πολύ πιθανόν την PSV φέτος και περνώντας στους 16.
    Να πούμε αλλά 5-10εκ σύνολο 65-70 σύνολο είναι καλά?
    Μη βάλω τους βαθμούς που φέρνει στην ομάδα στο ranking και τον κρατάει σε καλές κληρώσεις, μη βάλω 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο στα κατσαρόλια.
    Για να μη πω για τα κονε που εχει και μπορεί αλα Καρεμπε να τα εκμεταλλευτεί στο μέλλον..

    Γιατί ΦΩΝΑΖΑ τότε πάρτε το Σναιντερ? Έτσι ξύπνησα και μου κατέβηκε?
    Τώρα πραγματικά θες να κάνουμε αυτή τη κουβέντα? Είναι σα να κλέβω εκκλησιά.
    Shooting fish in a barrel.

    Επίσης φυσικά επιμένεις σε κάτι που είναι λάθος και το εξήγησα γιατί. Ξέρεις τι λένε γι’ αυτόν που επιμένει σε κάτι λάθος χωρίς κανένα επιχείρημα -απλά επιμένει, αν όχι ψάξε βρες το. Άμα Αλλωστε δεν είχαν τη νοοτροπία του ΑΛΛΟΥ οι φίλαθλοι στην Ελλάδα, δεν θα πούλαγαν οι μάγκες ούτε διαρκείας ούτε συνδρομές στη τηλεόραση να βλέπουν το …Μάνταλο. Ούτε ραδιόφωνα ούτε εφημερίδες ούτε τίποτα. Άκου εκεί αθλητικό ραδιόφωνο και εφημερίδες στη χωρά του Μανταλου του Σβαρνα και του Μπακακι.
    Θα έπαιζαν σε αδεείς κερκίδες και θα είχαν τηλεθέαση όσο το τοπικό κανάλι στη κάτω Παναγιά που κάνει tele marketing.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ έχουν την εξήγηση τους.

    @ Pontios
    Δε γνωρίζω το θέμα να σου πω μου- είναι άγνωστο. Σιγά μην αφήσει ο εγγυητής άλλον να κάνει το μάγκα. Αν το κάνει αυτό με τι θα ασχολείται ο ίδιος, εκτός από το να κουβαλάει τους Ινσουα τους Ντατσενκους και τους Ραντονιες? Τον έχεις κόψει εσύ να αφήνει τίποτε σε κάναν άλλο?
    Πάντως αυτός ο Δουβικας που μας έγραφε ο κεφτές ότι ΑΝ και ΑΜΑ και ΙΣΩΣ πάει στο Ρώσσο. Μάλλον του φάνηκαν λίγα τα 5 απ’ όλα και μια πατάτες που προσφέραμε.
    Καθάρισε ο ΑΛΒΑΝΟΣ ο Παναης με το πλάνο πάλι.. Τόσο σχεδιασμό ούτε ο Αλι6ς δεν εχει..
    Ο οποίος Αλι6ς διάβασα μόλις ότι εχει τη ΞΑΔΕΛΦΗ του να διαχειρίζεται τη ΜΚΟ που προμήθευε ανήλικα στον άλλο το Λιγναδη. Μιλάμε για επιτυχίες όχι αστεία.

    ΥΓ ΤΣΑΜΠΑ έφυγε ΚΑΙ ο Λιβαδιάς. Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί ούτε καν να εκμεταλλευτούν αυτό το εξάμηνο που είχε ήδη συμβόλαιο και ήταν πληρωμένος.
    Μιλάμε για ΓΑΤΕΣ όχι αστεία…

  20. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Αυτό με το Σπανό τι είναι πάλι?
    Θα φύγει από τη Χαλκηδόνα και θα τον πάρουμε εμείς στη θέση του Λυσάνδρου?
    Πάντα έβγαζε χολή για την ΑΕΚ…
    Όσο για το ρόστερ μας με το ζόρι βγάζουμε μια 11αδα που να στέκεται κάπως καλά. Με το ζέλα να δώ ποιός θα παιξει δεξί μπακ και ποιός θα πάρει το κέντρο.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

  21. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Δεν είπα πουθενά,ότι διαφωνώ με αυτά που γράφεις και σχολιάζεις.Το θυμάμαι πολύ καλά για τον Σνάιντερ,όταν το πρωτοανεφερες,και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως γίνεται αναφορά για αυτόν τον παίκτη για την ΑΕΚ.Στο ΑΛΛΟΥ θα επιμείνω Γιατί η αναφορά δεν γίνεται μόνον για την ΑΕΚ.Αλλά η ΑΕΚ μας ενδιαφέρει και σε αυτήν επικεντρωνομαστε,όπως μόνο ο ΠΑΟ ενδιέφερε τον Καπετάνιο ,και τον γαύρο ήθελε μόνο να υπάρχει ο “παππους”.Πρωτάθλημα ήθελαν ,και όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθουν. Μοναδική ομάδα που ξέφυγε από το ΑΛΛΟΥ ήταν ο γαύρος του Μαρινακη.Κι αφού μάζευε το μαρούλι κάθε χρόνο από το CL.Κι έκανε την αρχή , έφερε Καρεμπε,έφερε παίκτες που όντως έκαναν την διαφορά,και ακολούθησε η πώληση των παικτών. Απόλυτα λογικό,στο ποδόσφαιρο. Δυο φορες ειχαμε αυτην την ευκαιρια κι εμεις,το 2004 και τότε που ανέβηκε η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Τι κάναμε,τίποτα.
    Ποσά λεφτά φέρνει πίσω στο club ο Σαλαχ από τα λεφτά που παίρνει? Ο Μέσι,ο Ποντενσε, η ο Βαλμπενουα που τα φέρνει ακόμα στον γαύρο? Για να γίνουν αυτά,πρέπει η διοίκηση να το ΘΕΛΕΙ,και να ΜΠΟΡΕΙ. Ισχύει κάτι από αυτά στην ΑΕΚ? Με τα 300 παίρνεις ΓΚΑΡΣΙΑ ,τίποτα παρά πάνω. Ούτε τον Μπακασετα δεν παίρνεις πισω. Και ο ΓΚΑΡΣΙΑ, αυτήν την στιγμή είναι με διάφορα ο πιο ταχύς παίκτης με διάφορα από τον δεύτερο.Εσείς κοψατε τα διάρκειας,εγώ έχω κόψει χρόνια το γήπεδο,γιατί δεν με ευχαριστούσε πλέον να βλέπω αυτό το πράμα.Έγινε κίνηση από κάποιους να πάρουν την ομάδα? Τι ρωτάω,ξέρεις.Μέχρι να τελειώσει το γήπεδο δεν κουνιέται φύλλο εκεί μέσα.Όταν τελειώσει ,πιστεύω να αλλάξουν τα πραγματα.Μέχρι τότε θα πορευόμαστε με ΓΚΑΡΣΙΕΣ κι αυτούς ανεκμεταλευτους Γιατί για αυτά χρειάζεται προπονητής,που πάλι Θέλω να πιστεύω πως θα φέρει η νέα διοίκηση.Ασε την Αγγλια,που δεν την φτασουμε ποτε.Εδώ μέχρι και η ΕΒΕΡΤΟΝ θα χτίσει γήπεδο 500μυρια,από ότι διάβασα,και το Συμβούλιο της πόλης πέταξε από χαρά για την αναβάθμιση της υποαναπτυκτης περιοχής του νέου γηπέδου.Ας πάρουμε παράδειγμα τον γαύρο,χωρίς να ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ. Δύσκολα δεν είναι,απλά θέλει τα δυο παραπάνω που αναφέραμε.Αυτήν την στιγμή και όπως είναι η ομάδα,με αυτούς τους παίκτες αν είχες έναν προπονητή στον πάγκο,σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερες οι εμφανίσεις της .Τις εμμονές που έχει αυτός εδώ,τις έχουν οι Έλληνες που αναλαμβάνουν ομάδα α’ Εθνικής προερχόμενοι από την β’ και κάτω. Όλοι έχουν ,ακόμα κι Μαρτινς,αλλά δεν στλωνουν τα πόδια.Κι ο Βιναγκρε,κι ο Ραφηνια δεν βγήκαν,αλλά το υπόβαθρο που έχει φτιαχτεί,δεν έφεραν την συντέλεια του κόσμου.Εκτός ο Μπακάλης,παίρνεις τον Ουκρανο,και τον έχεις πάγκο Γιατί δεν είναι επιλογή σου,και κανείς πειράματα και πηδάς πατόκορφα όλη την ομάδα.Πόσο σίγουρος είσαι,πώς αν ο Γκαρσία έπαιζε τώρα στον γαύρο,δεν θα ηταν πολυ καλύτερος από ότι στην ΑΕΚ.Έστω και στα μισά παιχνίδια να έπαιζε,θεωρώ ότι με συμπαίκτες τα χαφ του γαύρου θα έδειχνε πολύ καλύτερο πρόσωπο.Κάτι που συμφέρει και την ομάδα στην υποτιθέμενη πώληση του αυριο-μεθαύριο.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιας και είπα για τον Ολλανδό:

    O Wesley Sneijder τότε στα 33 του έφευγε free agent (ελεύθερος δηλαδή χωρίς κάποια δέσμευση) από τη Τουρκία.
    Παικταράς μέγας, για μένα πολύ καλύτερος από τον Ρομπεν μιας και σε αντίθεση με αυτόν δεν ήταν γυάλινος, δεν έπαιζε στη σιγουριά της Bayern που παίρνει το πρωτάθλημα από τον Αύγουστο, έπαιζε σε θέση 10 που λέγαμε παλιά και όχι πλαϊνός που θέλει συνεχή σπριντ άρα αντοχή που δεν έχεις στα +30, όπως επίσης σου μάζευε όλο το παιχνίδι- σου άλλαζε οπότε ήθελε ρυθμό και σκότωνε ματς όπως και σου μοίραζε όλες τις μπάλες. Το καλύτερο δεκάρι του 2010 από τη FIFA (προσοχή τη FIFA όχι την UEFA, δηλαδή παγκόσμια αναγνώριση) με θητείες σε Ajax Real Inter Galatasaray. Με πρωταθλήματα κύπελλα και CHL στη πλάτη.

    Ολλανδός με συμπαίκτες μια εξαιρετική ομάδα Van Persie, Roben, Van Nistelrooy, Van de Vaart, Babel, De Jong κλπ.
    Μάντεψε τι δουλειά κάνουν πλέον ΟΛΟΙ αυτοί και τι επαφές και γνωριμίες έχουν σε μια χωρά όπως η Ολλανδία σε παίκτες προπονητές τεχνικά teams κλπ. που παράγει παικταράδες με τις φουρνιές συνέχεια.
    Τι δυναμική έχεις έχοντας στην ομάδα σου ένα τέτοιο άνθρωπο όχι μόνο στο χόρτο αλλά έξω από αυτό.
    Τι μπορεί να σου δώσει μέσα στο γήπεδο: η σύγκριση Wesley Sneijder με Πέτρο Μάνταλο δε ξέρω αν φέρνει γέλια. ΔΑΚΡΥΑ φέρνει σίγουρα.

    Ποσο ήταν το κασέ του? 1,5εκ ευρώ/έτος για διετές και τους φάνηκαν πολλά. Θα έδινες δηλαδή 1εκ παραπάνω από το Πετράκη και θα είχες το θηρίο να σε καθαρίζει. Και μόλις τέλειωνε στα 35-36 του, τώρα 4 χρονιά μετα είναι 37 άρα χαλαρά σου έκανε 2-3 σαιζόν, τον κάνεις τεχνικό διευθυντή και σε γεμίζει με 10 μαυρουκους από την Ολλανδία που κάνουν τους ΙΤΣ και τους Λατσο-Μιταηδες να πάνε για χόρτα.
    Να τους φέρνεις με 500-1εκ και να τους δίνεις 4 και 5εκ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, και στο ενδιάμεσο να έχεις και ομάδα αντί για χαβαλέδες που έρχονται και φεύγουν αργά το βραδύ ΔΩΡΕΑΝ.
    Φάε τώρα Λυμπερόπουλο και Παναη Κονε να απολαμβάνεις ομαδαρα.

    Πήγε στην Al-Gharafa στο Κατάρ- μη μου πεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα εχει τόσο μεγάλη διαφορά από τους καμηλιέρηδες στα ίδια χάλια είναι- και έβαλε σε 22 ματς 15 γκολ σε μια σαιζόν.

    Και καθόμαστε τώρα και μιλάμε για το μαύρο πάνθηρα, άμα ο άλλος ο παπατζής κατέβασε λεει 4-4-2 η 4-3-3 για να χάσει από το ΠΑΣ, να φέρει το χηνάρι με τη ψυχή στο στόμα από το Αστέρα και παπαριες καμαρωτές.

    Να αρχίσω τώρα να γραφώ και να θυμάμαι τι ΕΓΛΗΜΑΤΑ έχουν κάνει όλοι τους με πρώτο πρώτο τον εγγυητή που ξέρει και μπάλλα τρομάρα του και μας έφερε τον Ινσουα και το Ντατσενκο? Να θυμηθούμε μήπως τον Άρθρο το παικταρά κατά δήλωση του?
    Γελάγαμε με το Μακαρο τότε με τους Φολιες και τους Ραμπεσατραταναδες αλλά αυτός είναι ΤΡΕΙΣ χειρότερος. Την ομάδα που έκανε ο Μάκης- άσχετα αν δε πηρέ κάτι μιλάω ως αξία και ποιότητα παικτών- ο εγγυητής δεν την εχει δει ούτε στο βαθύ ύπνο του.

    Να πούμε ότι ο Βλαβερέ ήρθε για την αεκ στην Ελλάδα και δε πήγαν από εμάς καν στο ραντεβού και τον παράτησαν σύξυλο? Μας τα εχει πει ο άνθρωπος που τον έφερε εδώ τότε.
    ΑΦΟΥ τον παράτησαν προσέγγισε ο ίδιος τον γαύρο.
    Να πούμε ότι απέρριψαν τον Μπιελσα? Αν έχουμε το θεό μας, απέρριψαν έναν από τους καλύτερους προπονητές του πλανήτη, το ΔΑΣΚΑΛΟ!

    Τι να πρωτοθυμηθουμε με τα σουργελα εκεί μέσα?

    Τώρα θα μου πεις από την άλλη άμα αρχίσουμε και κουβαλάμε Sneijder, θα μας κοπεί η φάμπρικα με τα λαβράκια του γιουγκου και τις ‘μεταγραφές’ κάθε καλοκαίρι του κάθε απίθανου, μιας και θα πρέπει να κάνουμε και καμμιά δουλειά.

    Είμαστε για τέτοια τώρα, να μπλέκουμε με ροστερ προπονητές σχεδιασμούς κλπ.?
    Εμείς για τα ακίνητα ήρθαμε, άντε να τελειώνουμε να τσεπώσουμε το μαρούλι και ας τα κάνει ο επόμενος. Οι επαφές μας είναι ο Κοκκαλιάρης, κανας πρόεδρος από καμμιά ΕΠΣ, κανας αρχιδιαιτητης, κανας Κουγιο-Μπεος και στην ομάδα φέρνουμε Δελλες, Λυμπεροπουλους (ΔΙΣ) και τα αλβανα.
    Ξεκίνησες με το Δεδε ένα εξαιρετικό στέλεχος και άνθρωπο και έφτασε να σε φτύσει μέχρι και ο χασοδικης ο Λυσάνδρου (αν είναι δυνατον!!!) χθες που πριν την αεκ δεν τον ήξερε η μάνα του..

    Το έχω πει δεκάδες φορές: To αεκ ΠΑΝΤΑ καταστρέφεται εκ των έσω

  23. Ο/Η Pontios λέει:

    @TheSnitch

    ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ

    37.869.196 Γιούρος για…
    “Πληρωμές σε προμηθευτές για αγαθά και υπηρεσίες” τα τελευταία έξι χρόνια!

  24. Ο/Η JF λέει:

    Στην περίπτωση του Λιβάγια που έφυγε ελεύθερος μου έχει δημιουργηθεί μια ερώτηση. Έχει ειπωθεί εδώ μέσα, αν θυμάμαι καλά, πως ήταν δώρο η μεταγραφή του από άνθρωπο εκτός ΠΑΕ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε λόγο στη περίπτωση του? Δεν του προσάπτω κάτι, απλά ρωτάω για να καταλάβω πως λειτουργεί μια δωρεά παίχτη. Αν ήμουν στη θέση του θα τους είχα ξεφτιλίσει.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JF : Θα απαντήσει ο Snitch θεωρώ, όμως δεν βρίσκω την ερώτηση πολύ σωστή ( εταιρικά μιλάω ).

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Pontios

    Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, θέλουν ακριβά ροστερ. Τώρα οποίος πιστεύει ότι το αεκ στην εξαετία έφερε παίκτες αξίας 37,86εκ, νομίζω ότι μπορεί να πάει να γραφτεί και στο Group των Flat Earth – η γη είναι επίπεδη, αλλά και να κατανοήσει το οικονομικό πρόγραμμα του Αλι6 με τα λεφτοδεντρα που μοιράζει δεξιά και αριστερά ΔΙΣ χωρίς φυσικά να μας λεει που θα τα βρει (εκτός από αυτούς που θα χοροπηδάνε με τα νταούλια και θα μας τα χαρίζουν).

    Μη ξεχνάμε βέβαια ότι πέραν αυτών των 37,86εκ είχες και πωλήσεις παικτών αυτά τα χρονιά, Μπάρκας 4.5, Βρανιες 3.5, Μπακασετας 700, Οικονόμου 1εκ (έτσι είπαν) μας κάνουν στα γρηγορά κοντά στο δεκάρικο ξεχνώντας τυχόν άλλους αυτή τη στιγμή.

    Μη ξεχνάμε επίσης αυτούς που έφυγαν ΠΡΙΝ λήξουν τα συμβόλαια τους άρα η ομας ΔΕΝ πλήρωσε το σύνολο αυτών που ανακοίνωνε όταν ερχόντουσαν.
    Ντιντακ πχ γλύτωσες 400, Ούγκο γλύτωσες 500, κλπ. κλπ.

    Νιώθω large σήμερα και αφήνω εκτός τους τελευταίους και βάζω λοιπόν μόνο το 37,86 και το δεκάρικο από τους άλλους.
    Νούμερα που η ιδιά η ΠΑΕ ανακοινώνει.

    Σύνολο ΧΡΗΜΑΤΩΝ 47,86εκ στο ροστερ συν πλην. Κάνεις το δια 6 και σου βγαίνει ένας μέσος ορός μεταγραφών στο ροστερ γύρω στα 8εκ τη σαιζόν ΚΑΘΕ ΣΑΙΖΟΝ ΕΠΙ ΕΞΙ ΕΤΗ ΣΥΝΑΠΤΑ. Στη ομάδα ξαναλέω που η πιο αξιόπιστη data base (μου έχουν παραχωρήσει με περιορισμένη πρόσβαση στοιχείων ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ από τη Liverpool το Link για να βλέπω παγκόσμια παίκτες- μιας και μου αρέσουν αυτά και κάνουμε ωραίες κουβέντες με τους ανθρώπους εκεί) δίνει Current transfer record: +€530Tthousand!!!!

    Περισφιγμένη πρόσβαση σημαίνει ότι βλέπω ποσά, τάσεις, ιστορικά στοιχεία με γραφήματα στις τιμές των παικτών, γραφεία manager (ποιος εχει ποιον) αλλά ΔΕΝ βλέπω φυσικά συμβόλαια ομάδων, συμβόλαια παικτών και συμφωνίες με λίγκες κλπ. Γιατί υπάρχει φυσικά και αυτό: να βλέπεις πχ σε μια μεγάλη μεταγραφή τι καλύπτουν οι χορηγοί μιας και στα μεγάλα club ΠΑΝΤΑ ο χορηγός καλύπτει μεγάλο μέρος της μεταγραφής. Σε εμάς ΟΛΟ το παιχνίδι είναι με τη Nike για τη περίπτωση EMBABE και το πακέτο αφορά τα 30εκ -150 σύνολο- που ζητά στη πενταετία ο παίκτης ως μισθό.

    Ακόμη κάθεσαι στη καρεκλά λοιπόν με τα σχεδόν 8εκ που δίνει ο μεγιστάνας κάθε χρόνο, η έπεσες από τα γέλια?

    @ JF

    Η νομική υπόσταση της δωρεάς και η διαφορά της από το χρησιδάνειο:

    ΔΩΡΕΑ: Το «πράγμα» (κινητό ή ακίνητο) δίδεται χωρίς αντάλλαγμα, αλλά μετά δεν επιστρέφεται.
    ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ: Το «πράγμα» (κινητό ή ακίνητο) δίδεται χωρίς αντάλλαγμα, αλλά μετά επιστρέφεται

    Στη περίπτωση μας αφορά δωρεά της τάξης των 5εκ ευρώ που έγινε ΠΡΙΝ έρθει ο Λιβαδιάς στην ομάδα- συγκεκριμένα τη μεγάλη Πέμπτη και ήμουν μπροστά όταν κοβόταν το τσεκι που λένε και οι καραβίσιοι φίλοι μας. Όχι μόνο ήμουν μπροστά αλλά έπεσε και ‘καβγάς’ μιας και ήμουν ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος για το θέμα.

    Σε ανύποπτο χρόνο και για άλλο σκοπό το εχει αναφέρει και ο ίδιος ο μεγιστάνας μιας και δεν μπορεί και να θέλει να το κρύψει από τη μια και από την άλλη εχει γίνει επισημά για να εκπίπτει και φορολογικά από τον δωρητή.

    Ο οποίος το ποσό, χωρίς υπερβολή, το εχει για ‘πατατάκια’ κάθε χρόνο- τον γνωρίζω άριστα προσωπικά, και εχει δώσει ΔΕΚΑΔΕΣ ακόμη τα τελευταία 40 χρόνια ως οικογένεια. Πως νομίζεις ότι ‘σφράγιζε’ εισιτήρια κάθε δεύτερη παρασκευή ο Δήμητρες? Που τα έβρισκε κέρδιζε το Joker μήπως?

    Αλλωστε το λεει η ίδια η λέξη. ΔΩΡΙΖΕΙΣ άρα δεν έχεις καμμιά υποχρέωση η απαίτηση ως προς τη διαχείριση η αξιοποίηση του στο μέλλον για το ποσό η το αντικείμενο που δωρίζεις.

    Μη σου κάνει καμμιά εντύπωση. Ο πρώτος η ο τελευταίος είναι που φεύγει ΔΩΡΕΑΝ από την ομάδα?

    Από Γιόχανσον, Βαργκας, Μπουονανοτε, Μπαροχα, μέχρι Αραβιδη Πλατελα και Φούντα μέχρι και Ριβάλντο για να θυμηθώ πρόχειρα λίγους, ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ?

    Όλοι ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΔΩΡΕΑΝ..

    Είπαμε είμαστε Large εμείς δεν ασχολούμαστε με τέτοιες μικρότητες…

    @All

    Ψάχνω από τώρα σύννεφο να πέσω αν στον ‘ισολογισμό’ όλα τα έσοδα όλα αυτά τα χρόνια (UEFA +50εκ CHL + 2X Europa, τηλεοπτικά 25εκ, λίγκες, πωλήσεις παικτών +10εκ, χορηγίες πχ ΟΠΑΠ +15εκ, διαρκείας και απλά πάνω από 15εκ κλπ.) ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ 120ΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ, δεν βρεθούν τα ανάλογα ‘έξοδα’ να τα ισοσκελίσουν…
    Εχω ομως εμπιστοσυνη στο Μητσο. Εδω δε πηρε χαμπαρι 300εκ στο Αμερικα- τοσα βρηκαν επισημα φαντασου τι ΔΕΝ βρηκαν- στα ψιλα θα κολλησουμε?

  27. Ο/Η dimi λέει:

    απορώ με τον άνθρωπο που έκανε δωρεά 5 εκ ευρώ στην αεκ του μελισσανιδη.. εγώ ακόμα και τα λεφτά για στο εισιτήριο στο γήπεδο δεν θέλω να του δώσω…

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Τα νέα της ημέρας:

    Ολυμπιακός: Στα 37.500.000 ευρώ τα φετινά έσοδά του από την Ευρώπη, που συνεχίζει στους 16 του Europa- αρά μπορεί να ανέβουν ακόμη παραπάνω.
    Μόνο χθες πηρέ 1,1εκ με τη πρόκριση του.

    ΑΕΚ: Το νέο CEO αναζητεί ο μεγιστάνας. Κυρίο προσόν θεωρείται για το νέο στέλεχος να έρχεται σε αυτοποτιζωμενη γλάστρα για να τον βάλουμε σε μια γωνία στο γραφείο να τον πιάνει καλά ο ήλιος.

    Επίσης ο μεγιστάνας έκανε επιθεώρηση στο νέο του ακίνητο. Την ομάδα την Εχουμε αφήσει στα στιβαρά χέρια του ΑΛΒΑΝΟΥ.

    Ο ένας παίρνει προκρίσεις από τη PSV μέσα στην Ολλανδία ρίχνοντας 5 γκολ σε 2 αγώνες και ο άλλος πάει και κοιτάει άμα μπήκαν καλά τα πλακάκια.

    Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?

    @Dimi τα λεφτά τα έδωσε στο σύλλογο για το γήπεδο εις μνήμη του πατέρα του.
    Διαφώνησα και προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη –ξέροντας καλά ότι είναι μάταιο εκ των προτέρων- μιας και εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόλλημα με το σύλλογο (και την Arsenal που είναι η μόνιμη κόντρα μας), δεν τον ενδιαφέρει το ποσό ούτε ποιος είναι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης μιας και δίνουν σοβαρά νούμερα από την εποχή του Μπαρλου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    ΥΓ Μεγάλο ματς- είδα από το 20’ και μετα που γύρισα σπίτι – χθες ο ΜΠΑ. Όπως είχα γράψει και πριν καιρό, είναι φιλαράκια με το Sadio Mane ως Σενεγαλέζοι, και τον διαφημίζει εδώ με κάθε ευκαιρία. Άμα κάνει 2-3 εμφανίσεις σα και τη χθεσινή, χτύπησε το 15αρι σε ομάδα της Premier χαλαρά και κάτσε εσύ με το Ντατσενκο..

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παρακολούθησα χθες το ρεζίλεμα που έφαγε το ΖΑΒΟ από το Κυριακό.

    Μεταξύ άλλων χθες μάθαμε από το ΖΑΒΟ ότι το 1/3 του 20 είναι μικρότερο από τα 2/5 του 15!
    Το 6,67 δηλαδή είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από το 6.

    Δε μιλάμε για μαθηματικά που κάνεις στο γυμνάσιο αλλά για αριθμητική που κάνεις στο δημοτικό.
    Διαίρεση δηλαδή.

    Ε αυτό το ΟΡΘΙΟ ΤΟΥΒΛΟ η μηχανικαρα από τα Lidl που εχει και ατού την οικονομία! βγήκε και κούνησε κιόλας το δάχτυλο λέγοντας σκωπτικά ότι το 6 είναι μεγαλύτερο από 6,67..
    Όχι μόνο κούνησε το δάχτυλο αλλά και το ΤΟΝΙΖΕ με ύφος στην ομιλία του!
    Μου έστειλαν το link, ο τύπος δεν το είπε απλά πάνω στη κουβέντα. Το είχε γραμμένο και το διάβαζε, αρά ήταν κάτι μελετημένο εκ των προτέρων:

    https://twitter.com/aprosarmostos_/status/1365009657417367554?s=19

    Επίσης μάθαμε σε ΑΥΤΗ ειδικά τη συζήτηση ότι υπάρχουν και παραθέτω ΑΚΡΙΒΩΣ τα λογία του: “παιδιά και κορίτσια”

    Πάλι καλά που δεν είπε αγόρια και τα αλλά τα σιχαμένα.. ο ΦΑΤΣΕΑΣ της πολιτικής.

    Τέλος και κλείνω τη τριλογία μη το κουράζουμε με τον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ εγκάλεσε το Κυριακό για ένα πρωτοσέλιδο που είχε το…. Μακελειό του Χιου.
    Ας παραβλέψουμε ότι σοβαρός άνθρωπος (όχι πολίτικος- απλά άνθρωπος με IQ λίγο πάνω από ραδικιού) διαβάζει το Μακελειό.

    Τι είπε το άλλο το turbo ο Χίος, αρά κατά τη λογική του παράλογου ο Κυριάκος?
    Ότι ο μπαμπάς του ΖΑΒΟΥ ήταν συνεργάτης της Χούντας.

    ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΤΑΚΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ?
    Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Η Ο ΚΥΡΚΟΣ?

    Και όμως: Υπάρχει ακόμη ένα 20% που ψηφίζει αυτό τον δίποδο ΒΛΑΚΑ και το σινάφι του

    ΥΓ Μη ξεχασετε να διαβασετε Μακελειο. Αν δε το βρειτε τοτε κανα Espresso καμμια Αυγη η καμμια ΕΦ ΣΥΝ. Μολις τελειωσετε την αναγνωση εχουν και αλλες χρησεις. Απο κολοχαρτο μεχρι καθαρισμο τζαμιων κανουν εξαιρετικη δουλεια..

  30. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.Ζουμε μια προσπαθεια συγκρατησης της ακροδεξιας δεξαμενης?
    Ετοιμαζεται καινουργιο κομμα για να “αναπληρωσει” το κενο της χα?

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Καλημέρα αγαπητέ. Τα καινούργια κόμματα υπάρχουν ήδη . Το ένα είναι στην βουλή με τον Βελόπουλο, και τα άλλα δύο είναι το ένα του Τράγκα και το άλλο του Κρανιδιώτη. Δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω οδοφράγματα για την ακροδεξιά, αφού στο ένα ανήκουν πάρα πολλοί ΝΔ αλλά fans του Σαμαρά, και στο άλλο ήδη μπήκε η Ραχήλ ( μην μου πεις τώρα οτι ξέρει αυτή τι είναι ). Η ΧΑ έχει απορροφηθεί από όλους και κύρια από τον φόβο της. Αυτά είναι βεβαίως αστεία πράματα για ένα προτεκτοράτο που δεν έχει να φάει, ζει με δανεικά και δήθεν εκπονεί πολιτικό λόγο. Θα σου έλεγα λοιπόν, μην ασχολείσαι με ηλίθιους που απλά ψάχνουν να πάρουν έναν κρατικό μισθό.

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημερα,Κατι ασχετο.Ειμαι 51,χωρις καποιο νοσημα,και περιμενω να ερθει η σειρα για να εμβολιαστω.Μπηκα λοιπον στον εοδυ και ειδα οτι μεχρι 27/2 υπαρχουν 330 χιλ Πληρως εμβολιασμενοι με πρωτη και δευτερη δοση του εμβολιου.Ποια ειναι η εκτιμηση σου,για το χρονο εμβολιασμου της ηλικιακης ομαδας που ανηκω?Αναμενεται καλυτερη διαθεσιμοτητα τους επομενους μηνες?
    Βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση,στην εχω ξαναπει χαρην αστειου,προλαβαινω να γραφτω σε κανα κομμα?? Βεβαια το αστειο εχει ξεφυγει αλλα αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αν πας με την αλληλουχία της Pfizer, σε βλέπω κατά τον Ιούλιο. Με την Astra κατά τον Μάιο. Φυσικά όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι θα έχουμε σταθερές ροές. Μπορεί επίσης να βελτιωθεί η χρονική κατάσταση μόλις έρθουν και τα άλλα της Johnson.