ΒΟΛΟΣ – Α Ε Κ Κύπελλο

Η ομάδα μας κατέβηκε με 4-3-3 και τον Μάνταλο αριστερό εξτρέμ. Το πρώτο μέρος ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, με πολλές προσωπικές μονομαχίες για το ποιός θα πάρει το κέντρο. Εξώφθαλμά πράματα δεν είδαμε, αφού στο ξυλίκι δεν είναι κι εύκολο να ξεχωρίσεις και πολλά πράματα. Οπότε μπορώ να περιορισθώ στην στατιστική : 57% κατοχή μπάλας ο Βόλος κι έξι τελικές έναντι μιάς ημών.

Η ΑΕΚ είχε βασικά ένα μπέρδεμα. Ναι μεν μπήκε με την βασική της ενδεκάδα, όμως δεν ήξερε πού να στηριχτεί. Στους παίκτες της ή στην διαφορά των δυό τερμάτων που είχε. Αυτό λοιπόν το πνευματικό και ψυχολογικό μπέρδεμα, την έκανε να μην κάνει παιχνίδι, να προσπαθεί απλά να κόψει την μπάλα και τον όποιο ρυθμό του αντιπάλου, και φυσικά την οδήγησε στην στατιστική που ανέφερα αλλά και πίσω στο σκορ με ένα χαζό κι ανόητο πέναλτυ που παραχώρησε ο Τσιντώτας, δείγμα κι αυτό της έλλειψης συγκέντρωσης.

Μια συγκέντρωση που φαινόταν στις βιαστικές πάσες μας, στην αδυναμία οργάνωσης παιχνιδιού και φυσικά στην ανύπαρκτη επίθεση. Που όμως δεν μπορείς και να την κατηγορήσεις τόσο πολύ, αφού τα προβλήματα ήταν στο κέντρο του γηπέδου, όπως και στα τρομερά προβλήματα της άμυνας μας, τόσο στο κόιμο των στημένων φάσεων, όσο και στο διώξιμο της μπάλας. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, που ήξερε τι έψαχνε στο τερέν, κι είχε δουλευτεί για να πιέσει μπροστά και να κάνει ό,τι μπορούσε καλύτερο. Θα μου πεις, γιατί διεκδικεί το κύπελλο; Γιατί, το διεκδικεί η ΑΕΚ και δεν το ξέρω;

Αυτή η ερώτηση μάλλον απαντήθηκε και πρακτικά στο δεύτερο μέρος. Στο οποίο η ΑΕΚ έμοιασε να σοβαρεύτηκε κάπως, αλλά αυτό ήταν η πρώτη παρατήρηση. Διότι ναι μεν δεν κινδύνευσε με κάποιες τελικές , όμως δεν μπόρεσε ούτε να βάλει κάτω την μπάλα, ούτε να φτειάξει κάποιο παιχνίδι έστω για κανά δεκάλεπτο. Και στην ουσία έπαιξε με την φωτιά ( που λέει ο λόγος ), όταν βρέθηκε να παίζει σαν σχολική ομάδα που μετά από την ταβέρνα της ετήσιας εκδρομής, είπαν τα παιδιά να ξεμουδιάσουν.

Πριν βέβαια γίνει το ξεμούδιασμα, ο Μανόλο που έκανε τα πάντα για να αποκλειστεί, θυμήθηκε την συνταγή του πρωταθλήματος που είχαμε πάρει : Το πήραμε χωρίς τον Μάνταλο, κι άρα αυτός αντικαταστάθηκε. Σωστά αφού ήταν από τους χειρότερους, αλλά το καψόνι ήταν πολύ μεγάλο, αφού στο γήπεδο μπήκε κάποιος που παρίστανε τον ποδοσφαιριστή, και λέγεται Χριστόπουλος. Μια όρθια νούλα, που ούτε κόντρα δεν μπορούσε να κάνει.

Μετά από λίγο, η νούλα πλαισιώθηκε από την κυρία Μαχαίρα και τον μπετατζή Χνίντ, που καλούμενος να παίξει αμυντικό χαφ, μετά από τρία λεπτά συμμετοχής, απεβλήθη. Το καψόνι αυτήν την φορά είχε στόχο και τον Τάνκοβιτς ( μην γελάτε, κάποιοι τον λογίζουν βασικό )και μιλάμε για τον Θεό που κοιμήθηκε ανάποδα σήμερα, κι έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ. Την ΑΕΚ που είχε καλύτερο παίκτη και σήμερα τον Σβάρνα και πολύ αγωνιστικό τον Σιμάνσκι.

Δεν μπορείς φυσικά να μιλήσεις για μπάλα από μεριάς μας, αλλά για γνήσιο τουρλουμπούκι, που δεν οφείλεται μόνο στην πλήρη αδιαφορία των περισσότερων παικτών, αλλά στο αίτημα του Μανόλο ή να φύγει ή να διαλύσει ό,τι υπάρχει όρθιο, καθώς φυσικά και στην παντελή έλλειψη ποιότητας του βασικού ρόστερ μας όπως φυσικά και των αλλαγών. Μιλάμε για τραγική κατάσταση και πραγματικά δεν ξέρω για ποιόν λόγο η ΑΕΚ θα συνεχίσει στο κύπελλο. Για σάκκο του μποξ; Ας το απαντήσει ο Μελισσανίδης αυτό, αφού αυτός τρώει το ξύλο ποδοσφαιρικά γενικώς. Εγώ είδα το παιχνίδι σίγουρος οτι η ΑΕΚ θα έτρωγε κι ένα δεύτερο μπας και γλυτώσουμε το μέλλον, αλλά μάλλον ο Σαββίδης μας προτιμάει για αντίπαλο. Ρε ούστ όλοι εκεί μέσα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to ΒΟΛΟΣ – Α Ε Κ Κύπελλο

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Θα έγραφα σοβαρά ότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ο Χιμένεθ ήθελε να ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ την επικείμενη απομάκρυνση του (μαζί με την προηγούμενη). Το πιστεύω απόλυτα! Το διάβασα στο γραπτό σου και πλέον μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Δεν είμαι τρελός.

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.Σου ειχα πει σε παλιοτερο σχολιο οτι το κρισιμο ερωτημα για την ομαδα ειναι το ποτε θα ειναι ετοιμο το γηπεδο ,για να υπαρξουν οι οποιες εξελιξεις. Απλα το ερωτημα ειναι ποσο πατο πρεπει να πιασει η ομαδα μεχρι να δουμε ,εστω αμυδρα,σημαδια ζωης?

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Φαινόταν καθαρά, και στην ουσία φαινόταν η διαφωνία τους.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον πάτο. Διότι ο εγγυητής, μπορεί να επιβλέπει τις λεκάνες του σταδίου, αλλά έχει εμπιστοσύνη στο αποχετευτικό δίκτυο από κάτω; Οπότε μπορεί να κατεβεί και στους υπονόμους.

  5. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Και γιατί πρέπει να είναι για κακό,αυτή η αντίδραση του Χιμενεθ ! Με 4 επιστροφές ,δεν βλέπω να σπάει κανείς το ρεκόρ του.Πέμπτη δεν θα υπάρξει και οι υπόλοιποι είναι πίσω με διάφορα.Την Τρίτη το απόγευμα πάντως,έγινε μια ερώτηση από μεγαλεμπορα φίλο σε διπλανό νομό στον προπονητή τους.Αρνητικός δεν είναι,αλλά
    την προηγούμενη βδομάδα έγινε συζήτηση με Θεσ/νίκη μεριά.

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Εδω παππας εκει παππας

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μανώλης τέλος. Αν κάνει τα ίδια με καμμία γκέλα δε βγάζει ουτε play ωχ.
    Έρχεται ο επόμενος.
    Που θα εφαρμόσει πιστά το πλάνο των “πιτσιρικάδων”.
    Προσεχώς στις οθόνες σας.

    Υγ Τσακίρης αυτό ο τεράστιος δημοσιογραφαρας του εικοσαρικου:

    Δεκέμβριο 2020: Μακάρι με Μανόλο στην Νέα Φιλαδέλφεια…
    Μάρτιο 2021 : Αν δεν… γουστάρεις φεύγεις, δεν απαξιώνεις!

    Η αλλιώς από το μήνα του μέλιτος πως πας στο διαζύγιο με τη μια.

    Η αλλιώς πως φτιάχνεις κλίμα κατ’ εντολή του αφεντικού που έχει ήδη “κλείσει” τον ατς και κοιτάει μπας και τη σκαπουλαρει

    Υγ 2 Για Documento μια χαρά είναι. Μα μυρίζει και την ανάλογη ΒΟΘΡΙΛΑ

    Sent from my iPhone

  8. Ο/Η Ολλανδος λέει:

    Θα είμαι υπερβολικός αν πω ότι εκτιμώ τον Μανόλο που έκανε ότι έκανε προχθές? Επίσης τι να απαξιώσει, το ήδη απαξιωμενο ρόστερ? Τον απαξιωμενο πρόεδρο? Την υπόλοιπη “εταιρεία”? Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα εκεί μέσα.

  9. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    @ the snitsh.
    Για τον Ρασταβατς είσαι σίγουρος Δημήτρη;