ΝΕΟ “ΑΥΣΤΗΡΟ” LOCKDOWN

 

Σέξι καθηγήτρια ποζάρει σε πορνό σελίδες στο ίντερνετ! - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Προκειμένου να επιτευχθεί η περίφημη “ανοησία της αγέλης”.Eχει επιτευχθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μην ενοχλήσθε.

Και τέλος πάντων να φύγουμε απο την ενοχλητική και πολύ “κοντινή” “Λιγνειάδα” και να πάμε σε “Κουφοντινειάδα”,που αν ζήσει θα έχει κάνει προσπάθεια να αποστρεψει το κοινό-όσο γίνεται-το βλέμα από την Λιγνειάδα, αμα πεθάνει θα γίνει μάρτυρας και αυτό είναι αλλη μια επιτυχία της κατά τα άλλα Δεξιάς, η οποία φυσικά ΔΕΝ υπάρχει ως τέτοια στην Ελλάδα. Υπάρχει μονο για να επιβεβαιώνεται η “Αριστερά”. Αν αναρωτιέσαι “ποιος είναι με ποιον”, ή απάντηση είναι: “όλοι είναι με όλους,αρκεί να υπάρχει χρήμα”.  Την λέξη Partouza την έχεις ακουστά; Μπράβο.

Ανετα λοιπόν μπορεί να συμβολοποιηθεί ο “Λουκάς” και να δημιουργήσει νέες ,εφήμερες μεν αλλά χρήσιμες διχόνιες αλλά και μελλοντικούς “χρήσιμους μπαχαλάκιδες” στον ατέρμονο αγώνα για την αέναη επικράτηση του “τίποτα” δια του διαίρει και βασίλευε. Τι θα απογίνουν τα σημερινά 15χρονα; Ολοι “ψυκτικοί” και νοικοκυραίοι; Και με τα ματ ποιος θα παίζει; Οι σημερινοι γέρασαν. Πενηντάρισαν.Δεν βλέπεις ότι συνέχεια πάνω σε παπάκια είναι.Πόνεσαν τα ποδάρια.Αρθριτικά έχουν.Χρειάζεται νέο αίμα. Και μονος του ο Κουτσούμπας που να το βρει; Αυτος δεν μπορεί να βρει το γειτονικό φούρνο. Πάει για ψωμί με το GPS. Κάθε μέρα.  Eίναι ένας αργοκίνητος μπούφος.

Και όπως και να έχει,ένα ακόμα “αυστηρό λοκντάουν” σε μια χώρα και μια πρωτεύουσα που “βράζει”, όπως λένε συνεχώς τα αμερόληπτα ΜΜΕ, είναι πάντα χρήσιμο. Ποιον έβλαψε η πρόληψης. Αυτό είναι ακόμα μια απόδειξης ότι δεν υπάρχει πραγματική Δεξιά στην Ελλάδα. Γιατί “Δεξιά” σημαίνει “θεραπεύειν”. Εδώ είμαστε στο “προλαμβάνειν”. Μιλάμε για “φο” Δεξιούς και “μαϊμού” καπιτάλες.

Ετσι λοιπόν-‘όπως και σε άλλες χώρες,έτσι κυρίως εδώ- έχουμε μια σειρα από “νέα” μέτρα προκειμένου να αντιμετωπισθεί μια γρίπη με την οποία τα παιδιά γελάνε.

Αυτοί που δημιουργούν πολέμους, “για πλάκα”, εγκαθιστούν δικτατορίες, δολοφονούν “ενοχλητικούς”, “ταίζουν” mainstream” μέσα ενημέρωσης, πληρώνουν “επαναστάσεις”, “τακτοποιούν” αντιφρονούντες,κάνουν εκκαθαρίσεις  είτε με το “γάντι” είτε όχι, σχεδιάζουν εξανδραποδισμούς,μεταναστεύσεις  κλπ-κλπ, δεν κολώνουν σε τίποτα,εν τούτοις,αίφνης, αποφάσησαν να διαλύσουν τα κράτη τους και να τινάξουν τις οικονομίες τους στον αέρα,προκειμένου να “σώσουν” από τον “Cocid-19”,δηλαδή από τη γρίπη, γέρους οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και βαριά άρρωστοι.Τι πιο φυσιολογικο; Που βλέπεις το παράξενο; Και βρήκαν τάκ-τάκα τα  εμβόλια- νερό του Καματερού. Αυτό που το πας;

 

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση,σε αυτήν την “τιτάνια” μάχη και η Ελλάδα, που ως γνήσιο προτεκτοράτο, σούρνεται δω και κει σα πουτάνα με ξηλωμένες ζαρτιέρες,στα βρώμικα καντούνια των “αγορών”, έχοντας στο “τιμόνι”(λέμε και καμιά μαλακία) απολύτως ελεγχόμενα δουλικά, υποταγμένα οικόσιτα πρεσβειών.

Οπως ο προηγούμενος, όπως ο παραπροηγούμενος, και όπως οι παρα παραπροηγούμενοι.Απλά όσο περνά ο χρόνος χάνεται ο μανδύας του εικονικού μπλακονάτου δυναμισμού και τις κατασκευασμένης “ινδαλματοποίησης” και προϊ΄όντος του χρόνου πάμε σε όλο και πιο πιο “soft” παραλλαγές τύπου “Κωστάκη” “Γιωργάκη” “Αντωνάκη” “Αλέξη”  και “Κούλη”. Οταν δεν υπάρχει “υλικό” για να κατασκευαστεί ο “δυναμικός μπλακονάτος”,τότε πάμε σε “σύνθεση απόψεων” και διαβουλευτικές διαδικασίες μέσω  συλλογής προτάσεων” κλπ μαλακίες. Ουράνιο τόξο. Αλλά η θέληση για “δύναμη” ενέχεται. Μπορεί εξωτερικά να μη φαίνεται,να μη βοηθά το “physique”,αλλά η πουτάνα υπάρχει. Εστω και στρεβλά. Βλέπεις Μακρόν ή Κούλη. Ενω ξέρεις, είσαι πεπεισμένος ότι στο σπίτι τρώνε ξύλο (ίσως και κυριολεκτικά) εν τούτοις βρυχώνται σαν κανίς μπροστά στον “καθρέφτη” των καμερών των μέσων που “ταίζουν”. Μοιάζει σαν το “καθρέφτη καθρεφτάκι μου πεσ’ μου…”

Ο οποίος τελευταίος, είναι και επηρμένος. Τώρα θα μου πεις “και ποιος δεν είναι”. Για να βρίσκεσαι σε θέση εξουσίας,δεν είναι γιατί σε έσπρωξε ο αλτρουισμός και η σοφροσύνη σου,γιατι απλά αυτά και άλλα όμοια δεν υπάρχουν. Σε “έσπρωξε” η λύσσα για προεδριλίκια και καρέκλες. Σε συνδιασμό πάντα με την  ακατανίκητη αναγκη εκπλήρωσης κάποιας “θεϊκής εντολής” λόγω “καταγωγής”. Ε ναι. Εχουμε και αυτά.

Εκτός λοιπόν απο την  παράνοια που ενέχει έτσι κι αλλιώς η προσπάθεια κατάληψης,ανακατάληψης ή διατήρησης της -όποιας-“εξουσίας”,είναι και η εκπλήρωση κάποιας προφητείας,άσχετα αν δεν πρόκειται για “λύκο” αλλά για σκυλί σαλονιού. Τι να πεις…μπορείς να τα βάλεις με το DNA; Οχι. Προσπαθεί η ευγονική βέβαια, αλλά… Ο Κυριακούλης είναι  ένα “κανίς” με ψυχολογία “ντόπερμαν”.  Ενας σοβαροφανής  mister Bean.

Αν ήταν ένας άγνωστος και τον έβλεπες στο μετρό,θα έλεγες σίγουρα ότι το έσκασε από ψυχιατρική κλινική. Αλλά επειδή είναι “γνωστός”,αναμένεις διαγγέλματα σωτηρίας και αποφάσεις “σταθμούς”.Τί να γίνει;

Οπως έλεγε και ο Οσιμ: “η μπάλα είναι πουτάνα”. Κάνει ότι θέλει. 200 χρόνια μας παίζουν μονότερμα.Αν η ιστορία της Ελλάδας μπορεί να παρομοιαστεί με την κούρσα ενός πρωταθλήματος, έχουν περάσεις 30 αγωνιστικές και στον σημερινό 200 χρόνων αγώνα,βρισκόμαστε στο 85ο  λεπτό του παιχνιδιού. (όπου λεπτά,βλέπε δεκαετίες). H άμυνα είναι σαν της ΑΕΚ και η επίθεση σαν της ΑΕΚ. Και βρυχάται κι όλας. Ξεδοντιάρα,αλλά στέλνει “τελεσίγραφα”. Που δεν έχει ούτε για τα γραμματόσημα. Γιατί τα έφαγε όλα ο Ναός-μαυσωλείο. Οπως τη Γιάννα που θα γιορτάσει για πάρτι της με δημόσιο χρήμα αυτα τα τελευταία λεπτά του αγώνα,τα 200 χρόνια δηλαδή από τις πρώτες εγκρίσεις των θαλασοδανείων με τα οποία κατσαπλιάδες που έζεχνε το στόμα τους από την πεινα, έκαναν σπίτια-“τζάκια”, όπως αυτό στο οποίο μπούκαρε η μούμια η Γιάννα. Και τα τζάκια τί καίνε; Κούτσουρα. Δηλαδή “Κούλιδες” …και  “Αντωνάκιδες” και “Γιωργάκιδες” (άκου λέει έιχαν φτιάξει μουσική μπάντα εκεί στο πανεπιστήμιο στην Αμερική και την ονόμασαν “The Fireplaces”. “Τα Τζάκια”  δηλαδή. Αντι για το πιο ταιριαστό “The Chumps” ας πούμε. Αν είναι δυνατόν. Απορώ πως υπάρχουμε ως κράτος, πραγματικά. Ας είναι καλά οι “Σόίμπλε” και οι “Μέτερνιχ”.

Αυστηρότερο “λοκντάουν” λοιπόν. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Χμ.. Μήπως κλείδωμα στις αποθήκες και τα αμπάρια; Οχι βρε. Περιορισμός ακόμα περισσότερο των “μετακινήσεων”. “Αποφασίσαμε να ξεφουσκώνουμε τα ελαστικά των αυτοκινητων που κινούνται παράνομα.Για αυτό,θα επιστρατευτούν οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ”…

…,το οποίο έτσι κι αλλιως ενυπάρχει και συγκυβερνά. Ποτέ  δεν έφυγε. Το “πουκάμισο”  το άφησε στην Φώφη. Το κύριο σώμα,με αλλαγμένο δέρμα έχει εισέλθει στην Ν.Δ. η οποία  Μητσοτακοκρατείται. Ανέκαθεν. Αλλωστε “στα πόδια του Βενιζέλου” μεγάλωσε βιολογικά και πολιτικά ο Κ.Μητσοτάκης. Αν δεν υπήρχε ο Αντρέας -ο γνωστός- άνετα θα μπορούσε να είναι ηγήτωρ του ΠΑΣΟΚ ο Κρητικός.

Ποτε δεν ήταν δεξιός. Είναι-ήταν-εκεί,ώστε να σιγουρευτεί η Πρεσβεία πως δεν θα υπάρξει ποτέ πραγματική Δεξιά,δηλαδή να αποφευχεθεί ο “κίνδυνος” να υπάρξει πραγματική καπιταλιστική ανάπτυξη  Δυτικο-Ευρωπαικού τύπου,αλλά ένα μόνιμο υβρίδιο βαλκανομπαχαλοεπιχειρείν δια του ξεσκίσματος και του γραψαρχιδισμού.

Επίσης,με δελτίο,θα βάζουν καύσιμα οι ιδιοκτητες στα βενζινάδικα,με μάξιμουμ 10 ευρώ το μήνα,κρατωντας  οι υπάλληλοι των βενζινάδικων τους αριθμούς των πινακίδων των οχημάτων. Οι παραβάτες θα αυτοπυρπολούνται.

Αν φυσά πάνω από 4 μποφόρ ανήμερα της Τσικνοπέμπτης,θα απαγορευτεί το εξωτερικό ψήσιμο στα μπαλκόνια,προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της αερομεταφοράς του υιού…συγνώμη του ιού.

Τέλος πάντων θα γίνει ότι είναι δυνατόν απο πλευράς κυβερνήσεως ώστε να φύγουμε απο τα κραβάτια και να πάμε ξανά στο σαλόνι. Γιατί τα κρεβάτια  είναι “πούστικα”. Δεν ξέρεις τι μπορεί να πεταχτεί. Καμια λαστιχόπουτσα, καμια αλυσίδα,κανένα δωδεκάχρονο,κανένα stickάκι,καμιά περίεργη αναφορά…οπότε βουρ για το σαλόνι. Στον καναπέ ξανά.

Αυτοί οι ,μικροί “ανεμοστρόβιλοι” δεν ξέρεις τί μπορεί να φέρουν.Αυτες οι μικρές καιρικές  μετατροπές, γιγαντώνονται στην τροπόσφαιρα. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να “πέσει”. Κατάρες συνδυασμένες με οπτικοακουστικές καταγραφές,μπορούν να προκαλέσουν δεινά  τέτοια, που οι πληγές του Φαραώ να μοιάζουν με μαγουλάδες.

Μη τον εξαγριώνετε.Για όνομα του Θεού. Φορ Κραϊστ σέϊκ”. Θα ξυπνήσουν αρχαίες κατάρες. Είναι στα όρια. Δεν βλέπετε;

Ακόμα και το επώνυμό του ξεκινά με άρνηση. “Μη”. Υπάρχει μια τυχερή αύρα στην οικογένεια. Θα έλεγε κανείς πως στερήθηκε την εύνοια όλος ο κόσμος και αυτή πήγε και σωρρέυτηκε σε μια φαμέλια. Αρα,ως τώρα πάμε μάλλον ανεξήγητα καλά για τα δεδομένα και την “δυναμική” της οικογένειας “Ανταμς”.

Πάλι καλά να λέμε.Κάθε φορά που βρέχει,βγαίνουμε έξω με τις παλάμες  και το πρόσωπο προς τον ουρανό και λέμε: “ευτυχώς και αυτή τη φορά βρέχει μόνο νερό και όχι ΚΑΙ βατράχια”.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΝΕΟ “ΑΥΣΤΗΡΟ” LOCKDOWN

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Εξαιρετικός όπως πάντα. Μην κάνεις όμως κριτική, διότι θα σε πουν Συριζαίο. Για την ΝΔ όπως ξέρεις, δεν βολεύει η σκέψη παρά μόνο το διαζευκτικό ή. Όπως φυσικά και για τον κάθε παπάρα που προσποιείται οτι κυβερνάει το μπουρδέλο.

  2. Ο/Η DNAEK λέει:

    Οντως, το κείμενο συναγωνίζεται το «ντεκολέ»,(με την καλή έννοια για να μην παρεξηγηθώ).
    Πολλά likes.

  3. Ο/Η koreas λέει:

    @Πίσσα & πούπουλα

    Έλειψες!!! Εύχομαι να περνάς καλά!

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    ΠροςSteven: Ναι,υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος.
    Εν τω μεταξύ μετά από μήνες όπου τα υπερμάρκετ και οι αλυσίδες ξεσκίστηκαν στον τζίρο,αποφάσησαν να πέσει και κανένα “ψιλό” στα τοπικά καταστήματα και έτσι εφάρμοσαν τον “κόφτη¨των 2 χιλιομέτρων.Κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει μήνες τώρα. Κατά τα άλλα, όλα γίνονται με γνώμονα τον περιορισμό της διάδοσης των κρουσμάτων του κορονοϊού. Τα οποία αύξήθηκαν,αφού αυξήθηκαν και τα τεστ. Τί παράξενο.

  5. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Να το οργανώσουμε να βολευτούμε άπαντες,γιατί θα μας πάρουν με τις κοτρώνες και τα στυλιαρια.Στο ξύλο δεν έχει μπλε,κόκκινος,ροζ,πράσινος….Αυτά αργότερα,στην αρχή παίζει το “όποιον πάρει ο χαρος”….! Άντε βλαμμενα ,πορωθειτε λίγο όπως πάντα,να κάνουμε κι εμείς την δουλειά μας . Άμα δε,πεθάνει κιόλας,η καλύτερη τους .Στην αναμπουμπούλα κερδίζουν όλοι,ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ……
    Είναι κι αυτό το γαμημένο το κάψιμο της απλής αναλογικής,που να χωθεί να ξεμπερδεύουμε ! Άντε να δώσουν κάνα 20αρικο αύξηση στους συνταξιούχους,κάνα 100αρι στα σώματα ασφαλείας και στρατιωτικούς ,και άλλα τόσα σε τίποτα υγειονομικούς μετά το Πάσχα,μαζεύονται για τον Ιούνιο…..Και δεν είμαι σίγουρος αν οι αλλοι θέλουν κι ολας ,γιατί οι “τασεις” εκεί μέσα έχουν γίνει σαν τα φύλλα από τα λάχανα.Ήταν 3,γίναν 53,έφτασαν τις 73,σε λίγο κάθε άτομο και “ταση”….Άντε ρε Μήτσο,καλό θα κάνεις άμα αποδημήσεις ,για όπου θέλεις τέλος πάντων..