ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ

Πλέον αποδεδειγμένα ο κορονοιός μεταδίδεται εκτός από τα σταγονίδια και με τα ηχοκύμματα. Η ακίδα (spike) βρίσκει τρόπο να προσδεθεί στο κερί των αυτιών και να εισέλθει στον ακουστικό πόρο,να διαπεράσει το τύμπανο και να κατακαθήσει στον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου. Κύρια συμπτώματα, η αδυναμία του ασθενούς να ξεχωρήσει τον Σαλέα από τον Τζίμυ Χέντριξ. Οχι μονο ακουστικά-που θα ήταν αναμενόμενο,-αλλά ΚΑΙ οπτικά. Αρα-λένε οι πιστήμονες- θα πρέπει να επιρρεάζεται αρνητικά και το οπτικό νεύρο.

Τις προάλλες, μπροστά στις κάμερες, ένας πολίτης στη βεράντα του σπιτιού του,άκουγε στη διαπασών Καζατζίδη και χόρευε βαλς με τη γυναίκα του. Και δεν θα είναι ο μόνος. Οι “ειδικοί” ήδη ανησυχούν.Σε μια μελέτη τύπου “Σιγκαπούρης”, εξετάστηκαν διόμιση ασθενείς και βρέθηκαν ότι ήταν συγγενείς. Δευτεροξάδερφα. (άσχετο)

Ως μέτρο πρόληψης αλλά και καταμέτρησης των κρουσμάτων οι “ειδικοί” τηλεπωλητές προτείνουν την διενέργεια του “Key-test”
O πολίτης-πελάτης και δυνητικό “κρούσμα”, θα αγοράζει ένα κλειδί αυτοκινητου και θα το χώνει στο αυτί-όπως κάνει συνήθως- και θα μαζεύει “μάκα”.Θα το πετά σε ένα ποτήρι μισογεμάτο κόκα-κόλα. Αν ο αφρός ξεχειλήσει, σημαίνει ότι είσαι “θετικός”.Αν όχι, “αρνητικός”. Την πατέντα σκέφτηκε Ελληνας, ιδιοκτήτης καφενείου.

“Οχι,δεν πρέπει τώρα να επιτραπεί η μουσική. Είναι άκρως επικίνδυνο” υποστήρηξε. Μαζί του συμφώνησαν και αρκετοί ειδικοί εμπυρογνώμονες που τα έπιναν στο καφενείο.
Και εμείς τί θα γίνουμε; Κλέφτες; Οι άλλοι που κονομάνε ένα γύρω, τί είναι; Πιο μάγκες”;
Μετά από ασφυκτικές πιέσεις και δίχως ανταλλαγματα, ο υπουργός άκουσε την επιστήμη και έδωσε εντολή να κατασκευαστεί εργοστάσιο παραγωγής κλειδιών.
Τηλ παραγγελιών: 6984 444444

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.