Α Ε Κ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οφείλω να πω ότι περίμενα με πολύ κέφι να δω μπάλα και την ΑΕΚ ξανά. Είχα και μια αδημονία να δω την ομάδα να παίξει με τα στοιχεία του Γιαννίκη, όπως γράφανε οι έγκριτοι εδώ και μερικές ημέρες…

Η ομάδα μας λοιπόν, κατέβηκε με το γνωστό 4-2-3-1, τον Σβάρνα δεξί μπακ και δυό κόφτες. Κι όποιος είδε το πρώτο ημιχρόνιο, θα συμφωνήσει οτι έχασε τον χρόνο του. Διότι δεν είδε τίποτα, με εξαίρεση την φάση του τελευταίου λεπτού, όπου μια ατομική προσπάθεια του Καρίμ κατέληξε σε γκολ. Η οποία φάση προήλθε από μια τυφλή απόκρουση της άμυνας μας και  μια πολύ ωραία μπαλιά του Μάνταλου κι εκεί θαυμάσαμε την ταχύτητα του παίκτη μας καθώς και την εκτελεστική του δεινότητα.

Όλο το πρώτο μέρος ήταν μια ταλαιπωρία της μπάλας. Η ΑΕΚ ήταν νωθρή και άνευρη και καλύτερα χαρακτηρίζεται από την λέξη αδιάβαστη. Δεν ήξερε πώς να επιτεθεί και πιο πολύ περίμενε παρά θύμιζε ομάδα εντός έδρας. Ο Παναιτωλικός ήταν καλά στημένος βέβαια, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για τους παίκτες μας. Διότι δεν ήταν ταμπουρωμένος αλλά σωστά τοποθετημένος στο γήπεδο ψάχνοντας φυσικά κάποια καλή αντεπίθεση.

Είδαμε όλες κι όλες τρεις τελικές από την μεριά μας και νομίζω οτι το γκολ του Καρίμ – που ήταν και ο κορυφαίος παίκτης μας στο διάστημα αυτό –  είναι και ο φωτεινός οδηγός μας. Στις προπονήσεις δεν γίνεται τίποτα. Τον χρόνο τους τρώνε ο Γιαννίκης και οι παίκτες. Η ομάδα όσο πάει γίνεται χειρότερη και σίγουρα κατεβαίνει χωρίς πλάνο. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εγώ δεν είδα καμία πιεστική επιθετική άμυνα, ούτε κάποιον αυτοματισμό. Τα πάντα πέφτουν επάνω στην ατομική ποιότητα των μεσοεπιθετικών μας, που αυτοσχεδιάζουν. Κάπως έτσι καταλαβαίνεις σε αυτό το διάστημα γιατί πολύ καλός ήταν ο Τζαβέλας και δραστήριος ο Μάνταλος. Αν αυτά διδάσκει ο Γιαννίκης, μάλλον είμαστε μπροστά σε στενωπούς.

Τις οποίες στενωπούς, τις περίμενα αργότερα για να είμαι τίμιος. Όχι τόσο γρήγορα σαν το δεύτερο μέρος. Το οποίο είχε μια πολύ καλή φάση για εμάς σχεδόν στο πρώτο λεπτό του – το δοκάρι του Τζαβέλα – και μετά ήταν η γνωστή τραγωδία που βλέπουμε όλοι εκτός από τον εγγυητή και τους γλείφτες του δημοσιογράφους. Και με βάση το τελικό σκορ, πρέπει άμεσα να κάνει κι άλλη ανανέωση στον ταβερνιάρη από την Γερμανία. Ισόβιο συμβόλαιο προτείνω.

Ναι, η ΑΕΚ έχασε πάλι. Και δικαιότατα. Μπορεί η ισοφάριση νάταν από φάουλ πάνω στον Μάνταλο που δεν σφυρίχτηκε, αλλά όποιος ασχοληθεί με αυτήν την φάση – φυσικά εξαιρείται το νούμερο ο Δημητριάδης – θα χάσει το δάσος. Διότι η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη, πολύ χειρότερη από τα πριν και μοιάζει οτι δεν έχει κίνητρα στο παιχνίδι της. Φυσικά λείπουν τα χαφ όπως έχουμε πει, αλλά αυτά πλέον μοιάζουν πολυτέλεια. Διότι παίκτες για να κερδίσεις τον ΟΦΗ και το Αγρίνιο υπάρχουν. Απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Διότι είναι ηλίου φαεινότερο οτι ο Γιαννίκης τα έχει χαμένα.

Κανένα πρεσάρισμα από αυτά που δήθεν διαβάζουμε, κανένα πλάνο για οργανωμένη επίθεση και καμία κίνηση χωρίς την μπάλα. Κι όλα αυτά καταλήγουν σε ένα μόνιμο πανικό στο γήπεδο αλλά και στον πάγκο, όταν η ομάδα προσπαθεί να γυρίσει μια εις βάρος της κατάσταση, εντελώς μπερδεμένη και βραχυκυκλωμένη από τον Γιαννίκη. Με τους πάντες μέσα και πάντα με ένα σύστημα κουτουρού.

Και ναι να δικαιώσω όλους αυτούς που λέγανε για την δουλειά του Γιαννίκη, που θέλανε αυτό το παιχνίδι για να την δουν. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΧΑΠΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ . Τι θέλετε περισσότερο; Τις συντριβές στα ντέρμπυ που έρχονται; Άντε νούμερα που μάθατε και μπάλα. Άντε που είστε για την ενημέρωση του κόσμου. Βγείτε ρε από τα καβούκια σας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

29 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Τίτλος για το αποψινό: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. Η σάπια στοά της ΑΕΚ του αρχιμάγιστρου Μελισσανίδη δούλεψε με υπομονή μετά τη Βελέζ. Βήμα-βήμα, αρχικά έκανε τον Μιλόγεβιτς να φύγει τρέχοντας και ακολούθως έφερε ένα παιδί για τα θελήματά τους στον πάγκο. Σταδιακή επαναφορά της κλίκας και απογοήτευση για τους νεοφερμένους.

    Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ. Το παρελθόν δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Το παρόν όμως, είναι αυτό. Δεν έχει κάτι άλλο. ΣΑΠΙΛΑ.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Eκανε 4 αλλαγές από το 80ο λεπτό και μετά. Τις πρώτες δύο, ένα λεπτό μετά την ισοφάρηση και τις άλλες δύο ένα λεπτό μετά το δεύτερο γκολ του Αγρινίου. Αντανακλαστικά μαύρου μάμπα.Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Απλά ξέχασε να βγάλει πιο νωρις τον Μάνταλο. Μπορει να κερδιζαμε.

    Τα “αρδάκια” ήδη “δειχνουν” τον Γιαννίκη ως κύριο υπέυθυνο. Δεν περιμένουν άλλο να δουν τη δουλειά του. Νομίζω ότι είναι άδικία.Αφού έχει “υπογράψει” ως το 2024,πάνω σε χαρτομάντηλο. Τελικά μάλλον θα φύγει σκουπίζοντας τις μίξες του με αυτό.

    Ηδη ψάχνει ανάμεσα στα “πόδια” του ο Μελισσανίδης για τον επόμενο που πιθανόν να καταφέρει να φτάσει ως τα πλεϋ οφ, .Αν δε προθυμοποιηθει κανείς από τους γνωστούς-αγνώστους,τότε αναγκαστικά θα αναλάβει ή ο Δημητριάδης ή ο Γιαννάκης που είναι και καλό παιδί.

    Βρε δε πάτε στο διάολο λέω εγώ.

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    O άλλος έδωσε την ομάδα σε έναν μαθητευόμενο πουθενά που όταν μιλάει θυμίζει ντροπαλό μαθητή Α’ γυμνασίου που είναι ακόμα παρθένος (οχι στο ζώδιο)

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εχει και πιο κατω ? ….
    Φυσικα και εχει ειναι η απαντηση. Μενει να δουμε το ποσο ! Ξεφτυλα ….

  5. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλησπέρα.Μια ομάδα άψυχη,άνευρη,αδούλευτή.
    Μια ομάδα παρατημένη απο διοικηση,προπονητή και παίκτες.Βάζει γκόλ ο Καριμ και σχεδόν δεν το πανηγυρίζει????
    Σοβαρά με αυτήν την ομάδα και νοοτροπία θα μπουμε στο νεο γήπεδο??? Αλλά οταν λέμε οτι τα τσιμέντα δεν παίζουν μπάλλα τα αρδάκια μας κουνούν το χέρι.
    Ο πρόεδρος έχει τα δικά του σεκλέτια,ο προπονητής σκέφτεται το επόμενο βήμα του και οι παίκτες τις επόμενεα διακοπές.
    Ρε δε γαμιεστε ολοι σας.
    Η ομάδα μικραίνει επικινδυνα

  6. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Επι του πιεστηριου αρχίσανε πάλι οι ατάκες.Χορτάσαμε απο λόγια

  7. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Οταν πετας τις ατάκες να τις σκέφτεσαι δυο φορές πριν τις πείς.Σοβαρά τώρα οι παίκτες εχουν ξεφτιλίσει την Α.Ε.Κ? Σοβαρά εσυ λες αυτό….

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Τι εννοείς;

  9. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Καλησπέρα. Ο Μελισσανιδης τα έχωσε στους παίκτες…
    Και μη χειρότερα, πόσο πιο κάτω ρε παιδιά?

  10. Ο/Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ λέει:

    Οι εμφανισεις και τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους. Το 0-3 με οφη που εγινε 3-3,το 2-0 με απολλωνα που εγινε 2-2,το σημερινο 1-0 που εγινε 1-2.

    Ο Γιαννικης ειναι προπονητης για τον παγκο του ΠΑΣ,στην ΑΕΚ δεν μπορει να κανει καποια διαφορα αυτη τη στιγμη.

    Αναρωτιεμαι με τι ομαδα θα μπει αυτο το σωματειο στο νεο γηπεδο.

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μελισσανίδης προς παίκτες: “Αντε μη τα πάρω και πάω και αγοράσω τη Γκετσλερμπίρλικι”.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Iron Jim 21 : Πού να τα χώσει; Ακούει ο καθρέφτης του;

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ : Θα πληρώσουν οι γνωστοί ηλίθιοι…

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Δεν είμαστε για αγορές τώρα. Έρχεται το μπουγιουρντί από έξω. ” Άντε μην φύγω και μείνετε μόνοι σας ”. Αυτό είναι πράγματι απειλή, ειδικά για τους αυθεντικούς που του δίνουν λεφτά με διαρκείας.

  15. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλημέρα Στήβεν.Αναφέρομαι στην ατάκα του προέδρου στα αποδυτηρια προς τους παίκτες

  16. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Α, δεν έχει λήξει ο συναγερμός απ’έξω;
    Υπάρχει πιθανότητα το νέο γήπεδο να μετονομαστεί σε ΩΧ-ΑΧ Αρένα;

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Όχι βέβαια. Η pwc συμβιβάστηκε σε 15 μύρια. Ακολουθεί η deloitte, περίπου ίδια. Και μετά έρχεται ο μεγιστάνας. Η υπεξαίρεση θα καλυφθεί όλη συν ένα 30%, υπολογίζω, όσο ξέρω τους Yankees

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Ναι, το είδα μετά. Σαν να με απειλεί ο προπάππους μου.

  19. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    είπαμε να του δώσουμε λίγο χρόνο, να δούμε τι αχλάδια γεμίζει ο σάκος του.
    Σκατά κι απόσκατα τα έκανε. Η ομάδα δεν βλέπεται, κάνουμε χαβαλέ με την παρέα την ώρα του αγώνα αφού ο λαζογερμανός απέδειξε ότι για ΑΕΚ δεν κάνει, θέαμα μηδέν.
    Σε Γερμανική ομάδα Β κατηγορίας ίσως αποδείξει ξανά το….ταλέντο του
    Εν το μεταξύ Κονέ και Παπαδημητρίου διαβάζω θα φέρουν λαβράκι και ως δια
    μαγείας θα πάρουμε πρωτάθλημα….
    Τελειώνει και η καμάρα, μην ξεχνιόμαστε.

  20. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Ερχομαι λοιπόν εγω ο συνομοσιολόγος Ελληναράς,ο ψεκασμένος απο την πραγματικότητα αυτής της χώρας και θέτω κάποια ερωτήματα:
    1ον Ο ασος ημίχρονο διπλό τελικό πόσες δόσεις ξεχρεώνει???
    2ον Υπάρχει περίπτωση κάποια σοβαρά πειθαρχικά συμβάντα να έχουν βαφτιστεί “τραυματιστοί”??
    3ον Υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα απο παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου??
    4ον Ο Γιαννίκης το έχει χάσει ή ψάχνει δουλειά γιατί δεν βλέπει εμπράκτως στήριξη??
    5ον υπάρχει μαύρη τρύπα ή βούρκος ή απλά σαπίλα στην ομάδα που κάθε καλός παίκτης που έρχεται μέσα σε δυο μήνες εχει γίνει χειρότερος??
    ΥΓ Στηβεν ο συμβιβασμός εχει γίνει στα 100 εκκ της αρχικής πώλησης ή στα 300 εκκ της παρ’ολίγον επαναγορας??

  21. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Αλέξανδρο:Το είχες προβλέψει(δυστυχώς) από την αρχή…Κατά πως φαίνεται,δεν πιάσαμε πάτο .Ακόμη.

  22. Ο/Η Pontios λέει:

    κλασσικη περιπτωση στημενου με μπροστινο τον καλογερο.

  23. Ο/Η Pontios λέει:

    @…Το φως του φεγγαριού…

    περιμενω κειμενο με τιτλο ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι, εξ όσων ξέρω άδηλα. Τα λοιπά ερωτήματα σου μπορείς να τα απαντήσεις και μόνος. Το πρώτο είναι αρνητικό πάντως.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Τα ίδια θα λέμε πάλι;

  26. Ο/Η Pontios λέει:

    @AEKLFC

    Δεν υπάρχει κανενα ενδιαφέρον από πουθενά.
    Και αυτά που ακούς δεξιά αριστερά για Κόκκαλη καλτσιδη Άραβες κτλ είναι όλα μούφες που βγαίνουν μέσα από τη διοίκηση.

  27. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Το πρόβλημα είναι ότι στο κέντρο δεν μπορεί να παίζουν δύο μέτριοι + το Μάνταλο με συνέπεια να γίνεται σε κάθε παιχνίδι παρέλαση.
    Θα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για τους αργούς και αμπαλους στο κέντρο….
    Ας βάλει τριάδα χωρίς τον αρχηγό να δούμε άσπρη μέρα τουλάχιστον για ένα ημίχρονο και μετά βλέπουμε.
    Περιμένω μεταγραφή χαφ και να μην ξαναδούμε Σβάρνα δεξιά + Τσιντώτα τέρμα, Κλπ.

    Αυτά

  28. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Gus Poyet γύρνα ή έστω τηλεφώνα.
    Τι απόλαυση να ακούς αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει για ποδόσφαιρο, με τις παραστάσεις και την εμπειρία που έχει.
    Που μας έμπλεξες ωρε μπάρμπα, διώξε τον μπούλη και φέρε πίσω τον καλύτερο προπονητή που πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια.
    Διώχτον απόψε κιόλας, ο άλλος έτοιμος είναι.

  29. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλησπέρα.Κοίτα που ο κοντός μας εμφάνισε το Πογιετ.Αραγε ψάχνει ρόλο στην ομάδα.Ο δε Πογιετ μας είπε οτι με τον πρόεδρο είναι “κολλητάρια” οσο δε για τον αρχηγό οτι είναι παικτάρα.
    Ο δε Γιαννικης απ’οτι μαθαίνω στα πρόθυρα εγκεφαλικού οχι τόσο για την εμφάνιση Πογιετ οσο για την συμπεριφορά ορισμένων στα αποδυτήρια.
    Οταν σε κρεμάνε οι ιδιοι σου οι παίκτες αστα να πάνε.Οταν υπολογίζεις σε κάποιους και αυτοί αρχίζουν τα ναζάκια επειδή δεν θα ξεκίναγαν βασικοί αύριο αστα να πάνε.Πόση ακόμη σαπίλα μπορεί να αντέξει αυτη η ομάδα.Ρε πρόεδρε δεν καταλαβαίνεις οτι αυτό το σκορποχώρι είναι δικό σου δημιούργημα.Σε απασχολεί?Θέλω να ελπίζω πως ακόμη σε απασχολεί.
    ΥΓ Αύριο θα παίξεις χωρίς πάγκο…