Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Ελάτε στην μεγάλη εικόνα. Εγώ έτρεχα από το αεροδρόμιο και την επιστροφή μου από το Λονδίνο, να προλάβω το παιχνίδι. Στο ΟΑΚΑ, που για άλλη μια φορά γύρισε την πλάτη του στον εγγυητή, που έκανε την ομάδα μπάσκετ. Να πάρω κάποιον για εννιά παιχνίδια. Και να τον βάλω κιόλας προσδοκώντας οτι θα τον πληρώσει ο κόσμος στα μπαράζ. Πόση προσωρινότητα….

Πάμε στην εικόνα του πρώτου μέρους . Δεν είδαμε τίποτα. Κυριολεκτώ. Ούτε μιά τελική εκατέρωθεν. Ένα παιχνίδι της πλάκας, στο οποίο συγκρούστηκε μια κάποια σοβαρότητα του ΠΑΟΚ με την απόλυτη τσαπατσουλιά της ΑΕΚ. Αρκεί να δεις πώς έβγαινε η μπάλα από την άμυνα μας και πώς από την αντίπαλη. Αρκεί να σκεφτείς πώς ήταν κορυφαίος μας ο Μήτογλου.

Στις ποδοσφαιρικές λεπτομέρειες τώρα, η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-2-3-1 και με τον Κριχόβιακ μέσα και γρήγορα έχασε την εδαφική της υπεροχή. Δεν ήταν το κέντρο τόσο πολύ, όσο μια απίστευτη βιασύνη μπροστά που ήταν αδύνατος ο οποισδήποτε συνδυασμός. Εντάξει τα μαρκαρίσματα των αντίπαλων αμυντικών, αλλά να μην ξέρει να κάνει σέντρες ο Μισελέν ή ο Άραμπαντ; Όχι ξέρουν , απλά η προχειρότητα ήταν διάχυτη.

Σε αυτό λοιπόν τον διαγωνισμό λαθών και της υπερβολικής νευρικής υπερέντασης των πεθαμένων, καταλάβαινες οτι η ΑΕΚ πήγαινε μια την ποιότητα που δήθεν διαθέτει, κι ο ΠΑΟΚ πήγαινε με πολύ ηρεμία, βλέποντας απέναντι του ένα παρλιακό. Όχι οτι θάμπωσε ο αντίπαλος, αλλά όπως και να το κάνεις θύμιζε ομάδα δουλεμένη με μπόλικη αυτοκυριαρχία και σιγουριά. Για τα σημεία μιλάμε τώρα. Και για μπάλα, για όποιον την βλέπει. Φυσικά δεν μιλάω για τον στρατό που ήταν σήμερα στο γήπεδο, που μπορεί και να έφευγε βολεμένος με κάτι τυχαίο, και που δεν ψάχνει να βρει κάποια σημασία στην τακτική.

Τα μάτια πέσανε και πάνω στον Κριχιόβιακ. Σαν την γκόμενα που πρωτοεμφανίστηκε σε παρτούζα γνωστών. Καλά στεκότανε, με λίγες πρωτοβουλίες, και δυό άστοχα σουτ από σχετικά καλές θέσεις. Δεν νομίζω οτι προσέφερε κάτι περισσότερο από κάποιον που θα ήξερε περισσότερο τις κινήσεις των συμπαικτών του. Όμως έπαιξε διότι ο εγγυητής πλήρωσε και διότι η ομάδα γέμισε ίωση, την μετάλλαξη του κόβιντ ούτως ή άλλως. Σε άλλες εποχές και με άλλον προπονητή, δεν θα ήταν ούτε στον πάγκο.

Αυτά που γράφω, χονδρικά επιβεβαιώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ένα καταπληκτικό γκολ στην αρχή που η ΑΕΚ ήταν όλη μπροστά – αφού ένα λάθος έψαχνε η σοβαρότητα – και μετά άφησε το γήπεδο στην ομάδα μας. Της είπε, τώρα δείξε μου τι μπάλα παίζεις. Και το δείξαμε. Εκτός από τον Μήτογλου, προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι κι ο Στάνκοβιτς. Με τον στόχο του ΠΑΟΚ, που ήταν να μην χάσει, να έχει κλειδώσει.

Δεν ήταν η ΑΕΚ τόσο κακή. Ήταν ο αντίπαλος πολυ καλός, που μηδένισε το τρέξιμο μας, εκμηδένισε τα λάθη του και άφησε την μπάλα σε μια ομάδα ανήμπορη. Κάτι σαν τον εγγυητή μπροστά στο FBI.  Αυτό θύμιζε ο Άραμπαντ, που είχε αναλάβει τις ταλιμπανικές επιθέσεις, δίπλα σε ανθρώπους που έπαιζαν ένα παιχνίδι σουμπουτέο. Αυτό καταλάβαινες βλέποντας τον Αραούχο παντού, ενώ τον ήθελες στην περιοχή. Αυτό φυσικά άρεσε στην εξέδρα, που είπαμε οτι δεν βλέπει μπάλα αφού είναι ένας απλός στρατός. Ποιός θα βάλει γκολ ρε παλληκάρια; Το μπακ;

Ο Οφυδρόπουλος, έκανε όποια κίνηση μπορούσε από τον πάγκο. Και το σύστημα άλλαξε και τον πολωνικό δίδυμο έβαλε στο κέντρο, μην ξέροντας αν επιτρέπεται να βγάλει τον καινούργιο. Λογικά πράματα. Έχει κάποιο εκτόπισμα σαν προπονητής μπροστά στον εγγυητή; Θα μου πεις και ποιόν να έβγαζε και ποιον να έβαζε; Ναι ρε, δίκιο έχεις. Να σε ρωτήσω κάτι; Στην Ευρώπη γιατί θέλεις να πας; Η Ευρώπη δεν είναι κάτι σαν ανταμοιβή για αυτά που έκανες φέτος; Τι έκανες φέτος;  Γιατί δικαιούσαι βραβείου; Για να μην βάλει λεφτά και του χρόνου αλλά να τα πάρει από το conference;

Ας μην όμως ξεφεύγουμε. Για το παιχνίδι είναι το κείμενο. Που η ΑΕΚ ήταν κακομοίρα. Χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, που θέλησε να πάρει μια νίκη εκβιαστικά. Ντε και σου. Αυτό ήταν και το λάθος, με παίκτες χωρίς προσωπικότητα ή με την προσωπικότητα της αντεπίθεσης. Την οποίαν δεν παίξανε. Κάπου το παιχνίδι διαβάστηκε λάθος, πριν αρχίσει. Κι από εμένα το ίδιο έγινε – ξέρει αυτός -, αλλά εγώ κάνω άλλη δουλειά. Και φυσικά το μεγάλο λάθος είναι και κάπου αλλού : Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τον Οφρυδόπουλο, τι θα κάνεις; Μπορείς να τον αλλάξεις; Για να καταλάβεις σε τι τέλμα είναι η ομάδα. Έχει κάποιο σύμβουλο ο Οφρυδόπουλος δίπλα του που να του μιλάει; Βουρ στον πατσά λένε όλοι, κι ό,τι κάτσει.

Κι έκατσε το λογικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματική ομάδα, με καλύτερους παίκτες σχεδόν παντού, που μπορούσε να καλύψει τους χώρους αλλά και την όποια ατομική ποιότητα θα μπορούσαμε να βγάλουμε. Εξ άλλου συγκεκριμένοι παίκτες μας ξεχωρίζουν . Αυτοί μαρκαρίστηκαν στενά. Το να αφήσεις τον Μήτογλου – ξαναλέω κορυφαίος – και τον Μισελέν ελεύθερους, δεν δημιουργείς κινδύνους. Μπορεί να την πατήσεις, αλλά στατιστικά δεν παίζει. Επιχειρηματικό σπορ και η μπάλα. Έχει και κάποιο ρίσκο. Ε ρισκάρεις να μην πάθεις ζημιά από τον τύπο που ήρθε χθες και έπαιξε ή από τον Μισελέν, που δεν είναι μπακ υπεροχής σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Βάλε και λίγο νωθρό Μάνταλο, βάλε και λίγο Τσούμπερ με Ηλιάδη ή τρεις Ιρανούς κομπλεξικούς, κι έχεις όλο το puzzle που σε γαμάει ένας Ρουμάνος. Και δίκαια.

Ακόμα η βαθμολογία παίζει. Ο στρατός είναι εδώ κι ελπίζει. Και στηρίζει την Ευρώπη και ξεφτιλίζει την ομάδα του με την στάση του. Αλλά δεν βαριέσαι. Δίνω συγχαρητήρια στον Οφρυδόπουλο που συνεχίζει να κάνει διακόσμηση σε ένα γιαπί. Λογικά πράματα. Για το μεροκάματο είναι ο άνθρωπος – πουθενά δεν είναι κατηγορία αυτό – και θα βρει σίγουρα ομάδα να συνεχίσει. Είναι καλό πεδίο μόρφωσης η ΑΕΚ και του το ευχόμαστε πραγματικά, αν και η πορεία της ΑΕΚ β, δεν μας άφησε και τόσο εντυπωσιασμένους. Μην μπαίνουμε όμως σε λεπτομέρειες. Η ουσία είναι οτι ο Σαββίδης γαμεί πατώκορφα τον εγγυητή. Εταιρικός δεν είναι τελικά ο πόλεμος; Εμείς, μπορεί να αγχωνόμαστε, να λυπόμαστε ή να χαιρόμαστε, αλλά μετά το παιχνίδι, έχουμε και την ζωή μας, επαγγελματικά ή σεξιστικά. Και γελάμε σε παρέες…

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μας εχει ξεφτιλισει ο γυφτος,δεν ντρεπεται με αυτα που βλεπει? Ουτε ευρωπη παιζει,ουτε κυπελο παιζει,πρωταθλημα εκτος απο οκτωβριο μηνα,μεταγραφες μηδεν το γεναρη,φερανε εναν ανετοιμο κριχοβιακ για 10 παιχνιδια,που μεχρι να ειναι ετοιμος θα εχουν τελειωσει τα play off.

    Αυτο το πραγμα ειναι σηψη και γαγραινα,περιμενουν ολοι τρεμαμενοι ποτε θα ειδοποιησει ο γυφτος για να στησουν λωκο στα τεσσερα.

    ΓΥΦΤΟΟΟΟΟΟ

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Εκτός από αδούλευτη, η ΑΕΚ είναι παρατημένη από τον ιδιοκτήτη της. Ο Ρουμάνος τους κατέβασε σαν είναι ένα ένας αγώνας χωρίς αύριο. Έχει στόχο να μη χάσει από την ΑΕΚ, τους δίνει κίνητρο, παθος, λύσσα, πίστη. Από την άλλη δεν υπάρχει καν ομάδα, είναι ένα σύνολο ΔΥ, το οποίο διασύρει με κάθε τρόπο η παρουσία του Μάνταλου. Δεν είναι το τραγικό λάθος που κάνει, είναι η αδυναμία να κάνει έστω ένα φάουλ σκοπιμότητας. Είναι η σάπια αύρα που περιφέρει και διαβρώνει τα πάντα. Δεν ξέρω αν του δίνω μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει, για εμένα όμως, πριν από προπονητή και στελέχη, πρέπει να φύγει αυτός.

  3. Ο/Η Αλέξιος λέει:

    Ούτε τα σπόρια δεν του αφήνει ο “Ρώσος” και σπρώχνει την ομάδα του “εγγυητή” στην εσωστρέφεια. Αυτό είναι το ευχαριστώ που δεν του έκανε ένσταση και τον γλύτωσε από το Financial Fair Play.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Βεβαίως και πρέπει να φύγει. Όμως του δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Μέχρι κι ο Οφρυδόπουλος τον έβγαλε. Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Βλέπουμε τα λογικά, όπως βλέπουμε οτι η ομάδα υστερεί σε σχέση με τον Παοκ. Αν δεν υστερούσε, θα έφερνε τώρα χαφ;

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξιος : Αυτά που λες είναι εντελώς άσχετα με την ομάδα που έχουμε. Εκτός αν ήθελες να βλέπεις παιχνίδια αλλά χωρίς να τα βλέπεις διότι σε ιντριγκάρει πιο πολύ το παρασκήνιο. Ελπίζω να μην έχεις διαρκείας.

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, ίσως να του δίνω παραπάνω σημασία. Ας μείνω λοιπόν σήμερα στο αγωνιστικό. Τι θα πει τον έβγαλε; Τον έβγαλε αφού έδωσε ξανά γκολ στον παοκ. Μέχρι να γίνει αυτό, η ΑΕΚ υποχρεώθηκε ξανά σε 4-2-3-1 ενώ φωνάζουμε για μήνες: γιατί όχι 4-3-3; Ειδικά απόψε, έκανε μπαμ ότι με δυο αριστερά, δεξιά ο Κριχόβιακ θα έδινε ακόμα περισσότερα. Γιατί όχι μια φορά 3 πίσω; Έχει δυο παίκτες που μπορούν να το υπηρετήσουν άψογα. Αφού δεν είναι δουλεμένη η ομάδα, ας φροντίσουν να την κάνουν πιο συμπαγή. Όλα αυτά βέβαια σε κάποια ομάδα, με στόχο, πλάνο και λειτουργία.

    Το κατασκεύασμα σου Μελισσανίδη ντροπιάζει την ιστορία της Μεγάλης ΑΕΚ! Η ΑΕΚ ρε μπαγλαμά, κατέβαινε το 1982 με ομάδα της πλάκας απέναντι στον πολύ ανώτερο παοκ και σήκωνε κύπελλο! Πήγαινε στην ΚΟΛΑΣΗ της Τούμπας το 1985, έβαζε 3 γκολ και της ακύρωναν τα 2 για να σηκώσει ο παοκ ένα ακόμα κυβερνητικό πρωταθλημα.

    Τι έγινε τελικά απόψε; Έχεις τον Μάνταλο να τρώει τη λέζα για να κανεις ακόμα μια παραχώρηση στον κολλητό του Καντίροφ επειδή έφερε Χ ο γαύρος;

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Την Ευρωπη παντως,προλαβαινουμε να την χασουμε. Δεν ηταν και σουπερ ο Παοκ, ειχε ομως δυο-τρια πραγματακια δουλεμενα που τα βγαζει σε καθε αγωνα. Οπως κι εμεις αλλα στο αντιθετο. Τον Πολωνο δεν τον κρινω,αλλου παταγε αλλου ηθελε να ειναι. Εχεις καποιες μοναδες,Τσουμπερ, Αμπραμπατ, Γκαρσια, Αραουχο.Σιμανσκι που δεν τις λες αμελητεες. Τους βλεπεις ομως στο χορτο,και η δεν ξερουν τι ακριβως κανουν η απλα κανουν οτι τους κατεβει εκεινη την στιγμη. Καλη η πρωτοβουλια,αλλα δεν βλεπω ενα σχεδιο,εναν αυτοματισμο να σου βγαλει μια κοντρα οργανωμενη.Αυτα για μπροστα,γιατι για πισω πρεπει κυριολεκτικα να βαλουμε ενα λεωφορειο στο πεναλντυ μπας και σωσουμε καπως την κατασταση. Ξαναλεω,ειναι ευκολο να χασεις την Ευρωπη που θα εχει αντικτυπο σε καποιους παιχτες .Κι αν για τον Μανταλο,δεν τρεχει καστανο,δεν νομιζω να ισχυει και για ,ισως, ολους τους παραπανω ….

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Ποιός να φροντίσει Νεκτάριε; Ο Οφρυδόπουλος; Έχει κάποιον προσωπικό στόχο σαν εργαζόμενος; Για να φύγει δεν είναι;
    Ο εγγυητής απλά δεν είναι επιχειρηματίας ούτε και ξέρει πώς δουλεύουν οι εταιρείες. Θα πάθει τίποτα; Ο στρατός των ηλίθιων δεν θα πάρει διαρκειας εν όψει νέου γηπέδου; Ο Μάνταλος τώρα είναι το πρόβλημα σου;

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο : Με τον Μαρινάκη Β θα διαγωνισθείς βασικά. Έχεις ένα πλεονέκτημσ με τα Γιαννινα, έχεις ένα μειονέκτημα οτι ο Άρης θα κερδίσει τον ΟΣΦΠ επάνω. Ο Αλαφόυζός δικός σου και φυσικά η συναλλαγή στα άμεσα με τον χάπια.

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Τι να σου πω τώρα Steven; Ότι έχεις άδικο; Όχι βέβαια. Η εμμονή μου με τον Μάνταλο έχει να κάνει με το ότι (θεωρώ πως) είναι το αποτύπωμα του Μελισσανίδη στην ομάδα.

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ολα νορμαλ τα βλεπω,εκτος του Αλαφουζου.Δικο σου εννοεις αγωνιστικα η τιποτα αλλο? Γιατι αγωνιστικα,μπορει κι αυτοι να ειναι μεταξυ φθορας και σηψαιμιας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα τους παρουμε……

  12. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα σε όλους, ήμουν γήπεδο με τα παιδια μου μετά από χρόνια. Λυπάμαι για αυτό που βλέπω, το κατάντημα. Όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος, παλιά η Αεκ έπαιζε σαν Αεκ ακόμα και με Πατικα σεντερ φορ τα έκανε κόλαση τα ντέρμπι. Τωρα όμως κάθε φορά ξεφτίλα. Πάντως από το πέταλο σήμερα καμία εικοσαριά έβριζαν τον Μελισσανιδης. Η ομάδα Στηβεν για μένα και επίτηδες να διάλεγαν τόσους μέτριους, κάποιος από τύχη θα είχε ξεπέταχτει, θα είχε γίνει ηγέτης σε αυτό το θίασο. Φιλότιμο μηδέν; Όλοι είναι ελλιπεστατοι και δεν έχουμε ούτε μια προσωπικότητα όχι μόνο στην ομάδα και στη διοίκηση αλλά ούτε και στους οργανωμένους. Τόσες ήττες σε ντέρμπι αν είχαν συμβεί σε άλλη ομάδα θα τους είχαν ισοπέδωσε. Κληνοντας, επειδή με πονάει όλη αυτή η φημολογία για Μελισσανιδης και το ξεφτιλισμα από τον Σαββίδη και Λουτσεσκου που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της ΑΕΚ, έχετε κάποια γνώμη με ποιο τρόπο θα τελειώσει;

  13. Ο/Η Αλέξιος λέει:

    Πες τα εσύ nnektarios γιατί εγώ είμαι ιντριγκαδόρος!
    Εγώ μόνο μια απορία έχω. Από τον κρατάει ο “Ρώσος” τον “εγγυητή”.

  14. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Ήθελα να πω και κάτι για τον μισθοφόροι Κρικοβιακ. Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο αγώνας, έδειχνε με τα χέρια του στους συμπαίκτες του, συνέχεια όμως, που να στηθούν, πως να κλείσουν διαδρόμους κλπ. Παρόλα αυτά και την διεύθυνση των άλλων με τα χέρια του, απέφευγε την μπάλα πολλές φορές και γενικά έβγαλε το πενηντάρικο αβρεχτος. Προθερμανσουλα έκανε. Και στο τέλος χειροκροτουσε προς όλες τις εξέδρες τον κόσμο που γιουχαρε.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μας λένε οι αρδ ότι περιμενουμε το Σάντος…Δλδ ελεος,δεν μπορώ άλλο,ποιος Σάντος ρε μλκς,φέρτε τον Χιμένεθ ξανά αν είναι.

    Η ξεφτίλα και η ντροπη απέναντι σε τσετσενο/λουτσεσκου,δεν ξεπλένεται ούτε με 10 άγιες σοφίες και 10 τίτλους.

    Μιλάμε σε έχει κάνει πελάτη,θυμάσαι που έλεγες για Μάο Μάο,αυτοί οι Μάο Μάο σε έχουν ξεπατωσει,σε έχουν κάνει ταναπου ο χοντρός με 5αρες και 4αρες,μέχρι και ο πεθαμένος βαζελος σου έβαλε 3μπαλο,αλλά δεν ντρέπεσαι ούτε για αυτό.

    Θα ειδοποιήσω,Μάο Μάο,γκρανκασες,20 χρόνων μαμά,αλβανικές κούραδες,έμεινες στις ατάκες και στα λόγια.

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.οταν ο άλλος τα σκάει για ινγκασον ο οποίος γκρεμίζει Αραούχο σε πολλά υποσχόμενη περίπτωση και ο άλλος έχει τον αρχηγό να μη μπορεί να κάνει το ίδιο με τον σμηγκολ τον δικό μας τι περιμένεις;το ποιος κρατάει ποιον και από που φαντάζομαι ότι συμβαίνει αλλά εκατέρωθεν και τούμπαλιν.συμφεροντα είναι αυτά.αλλα ρε φίλε κάνε κάτι για το ξεκαρφωμα τουλάχιστον.με τον σιμανσκι που την είδε ρεδονδο με το τακουνακι που πας;ο πορτοφολας σε κέρδισε με τον τσιγάρα και τον λυρατζη.στιβεν συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση.

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Αλέξιος: Με τη λογική, ο Steven έχει δίκιο σχετικά με την δική μας αναφορά που ρέπει προς τη συνομωσία. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, σκέφτομαι όμως όσα έχουν γίνει και προσπαθώ να τα βάλω σε κουτάκια προσπαθώντας να εξηγήσω τα ανεξήγητα. Δηλαδή, χρόνια ολόκληρα βλέπουμε τη δουλικότητα του Μελισσανίδη απέναντι στον Σαββίδη, το ίδιο συμβαίνει με τα στελέχη(;) και τους παίκτες. Λέμε για τους παίκτες. Όταν τους άφησε στο ΟΑΚΑ στην αρένα με τα ΟΡΚ να τους ταπεινώνουν ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και αυτός την είχε κάνει, τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτόν τον οργανισμό;

    Στο παρόν όμως καλύτερα. Είπα ότι είπα σκεπτόμενος κάποια δεδομένα. Μου φάνηκε πολύ περίεργη η εμφάνιση μετά τη Λεωφόρο σε παρόμοιο παιχνίδι. Απέναντι σε ομάδα που μας περίμενε. Δηλαδή, αντί βελτίωσης ξαφνικά γυρνάμε στις ίδιες παθογένειες; Οι δημοσιογραφικές φωνές του Σαββίδη ξαφνικά αναφέρονται σε θαύμα σε περίπτωση που πάρουν το πρωτάθλημα. Περίεργο. 10 βαθμοί. ΑΝ η ΑΕΚ κερδίσει την Κυριακή θα μου φανεί ακόμα πιο περίεργο. ΑΝ δεν βγει το σενάριο του τίτλου μιας και ο χοντρός δεν είναι μαλάκας και κερδίσει η ΑΕΚ στην Τούμπα, ξανά, θα μου φανεί ύποπτο το χθεσινό.

    Είναι τόσα πολλά. Δεν κυνηγήσαμε τον υποβιβασμό, τα Δελτία, οι ληστείες σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Είναι απίστευτη η υποτέλεια απέναντι στον Σαββίδη. Υποτέλεια ή φόβος; Θυμάμαι που έγραφε ο Steven για φόβο. Άκουσα κάτι πρόσφατα για απειλές για τη ζωή του και αύξηση (με δύο ακόμα εξοπλισμένα αυτοκίνητα) της προσωπικής ασφάλειας εκείνη την περίοδο. Πώς να μην σκέπτεσαι περίεργα;

    ΥΓ. Είπα επίσης για τη λέζα που τρώει ο Μάνταλος. Απ’ ότι φαίνεται του τελείωσε το καλύτερο χαρτί. Έδωσε το ΟΚ και τον έχουν στον τοίχο και τον πυροβολούν, αυτοί που τον στήριζαν.

  18. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Ας φέρει κι άλλο ένα χαφ + στόπερ +δεξί μπακ από το πάνω ράφι για αρχή και βλέπουμε του χρόνου τι ψάρια θα πιάσουμε.
    Φυσικά θα παίξει ρόλο και τι προπονητή θα φέρει ο εγγυητής/τζαμπας…
    Δεν θα ασχολούμαι με Μανταλους κλπ. παιχταράδες μας γιατί εκνευρίζομαι περισσότερο και με χαλάει

  19. Ο/Η Μελιτζανίδης ο Άπλας λέει:

    Δημήτρης μόνο ΑΕΚ
    Σώπα ρε δημητράκη που εκνευρίζεσαι και χαλιέσαι, τι μας απειλείς; από πότε έχεις να πάρεις διαρκείας ρε? στο τσάμπα, ε?
    Και άλλη μια χαφάρα ΘΑ σας φέρω, και στοπεράρα ΘΑ σας φέρω, και δεξιομπακάρα ΘΑ σας φέρω και Γηπεδάρα θα σας φτιάξω και προπονητάρα θα σας κλείσω και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας. Γεμίστε μου εσείς τη γηπεδάρα σας και αφήστε τα άλλα σε εμένανε.
    Να δω πόσα διαρκείας θα πάρετε το καλοκάιρι, θα τη γεμίσετε τη γηπεδάρα σας ή τσάμπα σας την έφτιαξα; καμιά φανέλα θα αγοράσετε? ουστ τσαμπατζήδες…

  20. Ο/Η Μελιτζανίδης ο Άπλας λέει:

    Nnektarios
    Ο κλασικός ο αχάριστος ο έλληνας. ποιός τον γάμησε τον τσετσένο το 2018 ρε? ποιός σου πήρε το πρωτάθλημα ρε αχάριστε βλάχο? τα ξέχασες?
    χαρά στα σκέλια σου μόνο με εμένα έχεις δει μωρή παλιοαχάριστη μπετούγια.

    πόσα πρωταθλήματα έχεις δει από όλους τους άλλους και πόσα από εμένα μαρή ?
    γήπεδο έχεις μωρή κολοβή?

    όταν έτρεχες με το παπάκι πίσω από το “χατζημούσια” δε σε πείραζε, ε? εγώ σε έκανα κάποιον και ζητάς τον ουρανό με τα άστρα, ε?

    όταν θα με χάσετε τότε θα κλαίτε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ…

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝ;;;

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Ανώνυμος: Ναι.

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εκεινος ο Πιτερ Γεωργιοπουλος μηπως ενδιαφερεται να παρει την ΠΑΕ???

  24. Ο/Η Από το Πριγκηπατο.... λέει:

    Το άκουσα το πρωί στην τράπεζα,διάλογος διευθυντή με ταμεία…..Άντε να κερδίσουν οι Τούρκοι για να έρθει ο Σαντος να δούμε άσπρη μέρα !!! Εδώ μιλάμε για παράνοια,ξεπερνάει και τα όρια του παραλογισμού ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Δεν υπάρχει περίπτωση σωτηρίας αυτής της χώρας ποτέ των ποτών……….

  25. Ο/Η Από το Πριγκηπατο.... λέει:

    Σαντος τέλος.Οι Πανθεοι τελείωσαν,ξεκινάει ο Άγνωστος Πόλεμος…..