“ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ”

Το παρακάτω, είναι σχόλιο-απάντηση σε ανάρτηση του Αντ. Καφετζόπουλου, στο facebook ο οποίος ειδε το Φως το Αληθινό και διαπίστωσε ότι γινεται αγρια εκμετάλευση ενος άγριου ζωου.Περι του αετού της ΑΕΚ ο λόγος. Από αυτα που κατάφερα να μεταφράσω γιατι είναι και “καθως πρέπει ναούμε” και άρα καλύπτει τις εκφράσεις του ο ακάλυπτος με κάτι ακατάληπτα “@@@@” αυτό κατάλαβα. Βάλλει κατά της ΠΑΕ και φυσικά κατά του εκπαιδευτή του ζώου ( ο οποιος του απάντησε ήδη  καταλλήλως).

Δεν μπορώ την  υποκρισία ρε παιδιά. Οτι άλλο ναι.Δεκτό. Μπορώ να το “καταπιώ”. Οχι όμως αυτό.
Ανακάλυψε ότι ο αετός έπρεπε να ζει στη Φυση γιατί είναι “άγριο ζώο” (τα ήρεμα μάλλον τα βάζουμε στον καναπέ και μας κουνάνε την ουρά). Και έξαλλος έγραψε ένα σύντομο, και ακαταλαβίστικο σχόλιο.
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ; Δεν έβλεπε τίποτα άλλο πιο πρίν γύρω του;  Γιατί έτσι. Γιατί έτσι του κάβλωσε.Θα σε ρωτήσει;  Δικαίωμά του. Σωστό. Με την υποκρισία έχω ένα θέμα. Οχι με την εκφραση γνώμης,που είναι αναντίρρητο δικαίωμα. Αλλα με την επιλεκτική “εξαλλοσύνη”. Με το “Τάχα μου”.
——————————————————————-

Δεν ξέρω αν αυτή η “μοδούλα” ότι και καλά σώζουμε το πλανήτη και τρώμε μονο βρύα και βολβούς,εχει κάνει την εμφάνιση της στον ακάλυπτο εγκέφαλό σου.Καλό θα είναι πρωτού μιλήσεις,να βουτήξεις και τη γλώσσα σου σε αυτόν
Γιατί αν πρέπει να πάψει να “ταλαιπωριέται” το “αγριο” πτηνο στο γήπεδο”,θα πρέπει να σκεφτεις τις εξής μικρες,μικρές( sic) “λεπτομέρειες”:
Ζώα -για αναπαραγωγη,εκτρφή και άλλους λόγους,- συνεχιζουν να “ταλαιπωριούνται” γύρω σου κατα εκατομμύρια.

Εκτός και αν μόνο οι αετοί έχουν ψυχή ,ενώ οι κότες είναι υποχρεωμένες από τη μοίρα τους να ζουν σε κοτέτσια και κάθε πρωϊ να μπαίνει μέσα η κλέφτρα μάνα,να κλέβει τα αυγά για να ταϊσει το παιδί της.
Εχετε παλαβώσει τελείως μου φαίνεται.

Εκτρέφουμε οικοσιτα (πουλερικα, κατσίκες, βοοειδή) κλπ. χιλιάδες χρόνια. Ως και σήμερα.

Η αυτά δεν είναι αρκούτως “άγρια” για να σε κάνουν έξαλλο;
Επίσης εκπαιδεύουμε άλογα σε ιπποδρομίες ως και σήμερα. Ανοιξε την tv η τραβα ως τον ιπποδρομο. Θα διαπιστώσεις έκθαμβος ότι υπάρχουν άλογα που τρέχουν κατόπιν εκπαίδευσης. Αλήθεια σου λέω. Και τα χτυπάνε μάλιστα στα καπούλια κατά την διάρκεια της κούρσας

Επίσης “άγρια ζώα” (εκτος και αν δεν είναι) εκπαιδευονται στα σώματα ασφαλείας, ή στην ΕΜΑΚ, για ανευρεση ναρκωτικών, η εκγλώβισμένων. Να τα σταματήσουμε και αυτά, ή εκεί ο λόγος είναι “για καλό”;

Φυσικά όλα τα Petshops διαθετουν “εκπαιδευμένα” η “προς εκπαίδευση” εκατοντάδες χιλιάδες ζώα. Κάποια απο αυτά πιο “άγρια” από τον καθόλου άγριο Οδυσσέα , οπως .π.χ. ερπετα.
Και τέλος-μπορει και συ ο ίδιος να είσαι “κάτοχος”- υπάρχουν στα σπίτια κατα εκατομμύρια, ζώα λιγότερο η περίσσότερο “άγρια” τα οποία τελούν υπό τις διαταγές μας (σκυλιά γάτες πουλιά (και μάλιστα σε κλουβιά) χάμστερ, ιγκουάνα και ότι άλλο καυλώσει του καθενός προκειμένου να “αιχμαλωτίσει” και να κρατήσει τα ζώα αυτα ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, δειχνοντας αγάπη και στοργή με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΤΡΟΠΟ.Ζουν δηλαδή την ζωή που θέλει ο “ιδιοκτήτης” τους.

Εκτός και υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΖΩΟΥ που να το ρώτησε πρωτου το αναγκασει να ζει σε χώρο που δεν είναι ο φυσικός του .

“Θελεις Αζορ να έρθεις μαζί μου,να σε ταιζω και να με γλύφεις στη μουρη,γιατί έτσι γουστάρω”; Οχι φυσικά.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΑ αποφάσιζουν για τα ιδια, οι “ζωοφιλοι”, γιατί έτσι γουστάρουν, για να κανουν την καβλάτζα τους, η για να καλύψουν καποιο κενό η κάποια ανάγκη.
Ολα αυτά,δεν είναι ζώα υπο αιχμαλωσία και υπό εκπαιδευτική καθοδήγηση για κάποιο σκοπό;
Πάψε λοιπον τις αηδίες και τις επιλεκτικές ευαισθησίες, όταν γύρω σου όλα γυρίζουν στο ρυθμό της “αιχμαλωσίας” και της “εκμετάλευσης”.
Πρωτού δεις την οδοντογλυφίδα της ΑΕΚ , κοίτα λίγο το ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.