ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το σημερινό παιχνίδι φαινόταν πως θα είναι τυπική διαδικασία και η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα θα το κέρδιζε.

Αυτή η ΑΕΚ μετά από χρόνια βγάζει ενέργεια και μια αίσθηση ανωτερότητας που μας είχε λείψει.

Με την βασική 11άδα και αλλαγή τον Γιόνσον αντί του Σιμάνσκι και τον Αμραμπατ αντί του Ελίασον το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο όταν στο ‘9 είδε κόκκινη κάρτα ο Κάργας για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιόνσον.

Ο παοκ αντί κάνει αλλαγές για να “σφίξει” πίσω, συνέχισε με την ίδια 10άδα και μετά από πίεση και λάθη της άμυνάς τους βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-0.

Το παιχνίδι έγινε τυπική διαδικασία. Το γήπεδο έγειρε και η ΑΕΚ έβγαζε φάσεις με όλους τους τρόπους. Ο,τι κάνουν οι παίκτες σου δίνει την εντύπωση πως είναι βγαλμένο από υπολογιστή και πως το έχουν επαναλάβει 352 φορές.

Δεν είναι τυχαίο πως τα γκολ που βάζουμε (πχ Αραούχο στην Τούμπα – Γκατσίνοβιτς στον γαύρο) είναι πανομοιότυπα. Όπως και το 2ο γκολ του Μουκουντί με την κεφαλιά από κόρνερ.

Φαίνεται πως εκεί πίσω υπάρχει ένα team που δουλεύει και διδάσκει στους παίκτες πως να κινούνται με και χωρίς την μπάλα.

Στο 2ο ημίχρονο οι αλλαγές ξεκίνησαν νωρίς για να κρατήσουμε φρέσκους τους βασικούς παίκτες ενόψει Λεωφόρου. Όμως δεν σταμάτησε ο ρυθμός και η πίεση που έφεραν ως αποτέλεσμα πολλές χαμένες ευκαιρίες και ακόμα δυο γκολ από Γκαρσία και Φερνάντες.

Κερδίσαμε εύκολα, ξεκουράσαμε παίκτες και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Η πιο βαριά ήττα του Λουτσέσκου από την ΑΕΚ.

Αυτή η ομάδα σε “γεμίζει” τόσο με το ποδόσφαιρο που παίζει, που στο τέλος ο,τι και να πάρει σ’αφήνει ευχαριστημένο.

Σκέφτομαι δηλαδή πως θα είμαστε του χρόνου με φουλ προετοιμασία με βασικό κορμό έτοιμο + 2-3 προσθήκες που σίγουρα θα γίνουν.

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Karma is a Bitch!Ραντεβου στον Τελικο…

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    Χορταστική απόδοση από την ομάδα μας. θα είναι φοβερό αυτή η ομάδα να σηκώσει το πρωτάθλημα!!!

  3. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Ήμουν γήπεδο χθες. Αυτό το νταμπλ θα πω, δεν χάνεται. Εχουμε καλύτερη ομάδα από όλους, αέρινη, γρήγορη, μια ταχύτητα πάνω, χαρα του κάθε παδιού, τα πιτσιρίκια μου χθες, πάθανε πλάκα. Και ετσι όπως βλέπω τρισευτυχισμενο τον Μελισσανιδης, δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο κόσμος, αυτο που ζούμε, να μην ανταμειφθεί στο τέλος. Και αυτο το ατελείωτο χαμόγελο από μικρούς και μεγάλους.

  4. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Πέρασαν 20 χρόνια απ την τελευταία μου επίσκεψη στη ΝΦ. Τότε το τελευταίο ματς επι του Άρη και το καταχάρηκα. Τι άλλο να μασ δώσει η ομάδα.

    Αν με χ’αλασε κάτι είναι η μουρμούρα προς τον Αθανασιάδη. Ναι, δεν είναι καλός με τα πόδια αλλά το να περνάει η μουρμούρα μας κάθε φορά που χει τη μπάλα στα πόδια δε του κάνει καλό σ αυτήν τη σημαντική καμπή του πρωταθλήματος. ότι είναι να γίνει, θα γίνει το καλοκαίρι.

    Μη μας χαλάω όμως, ζούμε μια τρομερή χρονιά που πιστεύω θα τη μνημονέυουμε γεννιές ολόκληρες! Γι αυτό πήρα 3 αεροπλάνα για να έρθω για 3 μέρες, να αισθάνομαι ζεστασιά ότι την έζησα έστω και για μια ωραδιά δια ζώσης!

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μαγική νύχτα!

    Αγωνιστικά, το σημαντικότερο στοιχείο είναι η επανεμφάνιση της έντασης και των τρεξιμάτων.

    Τρομερό το κλίμα μέσα στην ομάδα, η ενοχλητική – για τους απατεώνες – ΑΕΚ, είναι ακόμα εδώ. Ο ορισμός του διαιτητή δείχνει μάλλον σφαγή για εμάς. Ελπίζω να μην δούμε όργια και πάνω απ´ όλα να αφήσει παιχνίδι με ρυθμό και ταχυτητα. Αυτό δηλαδή που δεν θέλει σε καμία περίπτωση η βαζέλα.

    Θα πάμε να δώσουμε άλλη μία μάχη απέναντι στο κράτος και το παρακράτος. Πάντα έτσι δεν συνέβαινε; Έτσι είναι μαθημένη η ΑΕΚ.

  6. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα σε όλους.
    Η ομάδα μας είναι οδοστρωτήρας και είναι έτοιμη για πορεία στην Ευρώπη.
    Ο προπονητής φαίνεται ότι προετοιμαζόταν όλο τον καιρό για τα play offs.
    Όσον αφορά το πρωτάθλημα πρέπει να γίνουν εγκλήματα για να στραβώσει..

  7. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Η αλογοτροφή δεν θα μπει για Χ. «Δεν εμπιστευόμαστε το ματς με τον γαύρο και φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ που θα ρθει να πάρει την τρίτη θέση». Επίσης «την ΑΕΚ δε τη φοβόμαστε, 3 φορές παίξαμε και καταφέραμε να σας εξουδετερώσουμε χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα, ξέρουμε πως να σας σταματήσουμε».

    Αυτά σε προσωπική μου συζήτηση με ανθρώπους του τεχνικού τιμ και φυσικά χαρμόσυνα νέα, το να μας θεωρούν «δεδομένους».

    Επίσης θετικό το ότι τα μέσα μας δεν κάνουν φασαρία για το ματς και δεν φουσκώνουν τα μυαλά. Πιστεύω πολύ στο Double!

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Sweden : Κανείς δεν πρόκειται να κάνει δώρο στην ΑΕΚ. Αν η ΑΕΚ χάσει, μπορεί και να κάνει κάποιο δώρο η αλογοτροφή. Αν η ΑΕΚ κερδίσει, η διαφορά θα αυξηθεί.