ΠΑΟ – Α Ε Κ

Πολύ περίεργες αλλαγές στην ενδεκάδα είχαμε σήμερα. 4 παίκτες με ίωση, τι να κάνουμε θα κάτσουμε να το υποστούμε. Το σύστημα δεν άλλαξε αλλά κάπου αιφνιδιάσθηκαν όλοι. Και γίνανε και καχύποπτοι κι άρχισαν τα γνωστά σενάρια.

Δεν είδαμε όμως τίποτα ύποπτο στο γήπεδο. Η ΑΕΚ μπήκε με το γνωστό στυλ της και στην κυριολεξία κατάπιε τον αντίπαλο. Μετά το τρομερό επιθετικό της πρεσάρισμα, που της απέφερε ένα δοκάρι, έχασε και τον Ρότα. Κι άλλο σοκ κοινώς, ειδικά όταν είδαμε να μπαίνει ο Πινέδα. Εν πάση περιπτώσει, μην λέμε πολλά.

Η ομάδα ήταν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο και προσπαθούσε να δημιουργήσει με πολύ ορθολογισμό και όσο το δυνατόν λιγότερη βιασύνη. Γέμιζε τους χώρους με το τρέξιμο της κι άρχισε να ψάχνει τις κόντρα επιθέσεις. Επιθέσεις που εγώ έβλεπα ότι σκορπούσαν κάποιο φόβο στους παίκτες της αλογοτροφής. Κάπως έτσι ήρθε και δεύτερο δοκάρι, ενώ σταδιακά άρχισε να ανεβαίνει κι ο Γκαρσία, προσπαθώντας να καλύψει τους ελλειμματικούς Γκατσίνοβιτς και Ελίασον.

Ήταν ένα πρώτο μέρος με πολλές δυνατές μονομαχίες, και σχετικά καλό ρυθμό. Η ΑΕΚ κράτησε την παράδοση με τις πολλές χαμένες τελικές και τα πολλά πατήματα στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος από την άλλη μεριά, απείλησε με μία στατική φάση την οποία απέκρουσε ο Αθανασιάδης. Το πρώτο μέρος που τακτικά μάλλον δεν πήγε όπως είχαν σχεδιάσει οι δυό προπονητές, αλλά μας προσέφερε μια εικόνα ντέρμπυ με σαφώς ανώτερη την ΑΕΚ, που έβγαζε φωτιές μπροστά. Ένα πρώτο μέρος, που είχε κορυφαίους τον Μουκουντί, τον Χατζησαφί και τους δύο επιθετικούς μας, χωρίς να υπάρχει και κάποιο συγκεκριμένο παράπονο από τους υπόλοιπους. Φυσικά η ενδεκάδα χρειαζόταν κι άλλες διορθώσεις αλλά…

Ήρθαμε στο αλλά, που ήταν το δεύτερο ημιχρόνιο. Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο. Μπορεί στο σκορ, μπορεί στις στατιστικές, χίλια μπορεί. Το βασικό είναι ότι η καχυποψία πήγε περίπατο και το ντέρμπυ, εξελίχθηκε κανονικά. Η ΑΕΚ ήταν και πάλι καλύτερη σε σχέση με τις τελικές της και το παιχνίδι που θέλησε να παίξει. Ήταν η καλύτερη άμυνα απέναντι στην καλύτερη επίθεση, που μοιράστηκαν τα πάντα. Τους βαθμούς αλλά και τις εντυπώσεις. Πάντα οι βαθμοί πάνε στην άμυνα και οι εντυπώσεις στην επίθεση.

Εγώ θεωρώ ότι ο Αλμέιδα καθυστέρησε στις αλλαγές του. Οι οποίες όμως αλλαγές, δεν προσέφεραν και τίποτα. Εξαιρώ φυσικά τον Πινέδα, που πέρασε με το σπαθί του, στην πρώτη τριάδα διακριθέντων. Από εκεί και έπειτα, ο προπονητής μας έκανε τα πάντα για να πάρει το παιχνίδι. Αυτούς είχε, αυτούς έβαλε. Κι αυτοί που έπαιξαν, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, συνέβαλαν στην περηφάνεια μας για την ομάδα μας. Εντάξει δεν έγινε νίκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι η λεωφόρος απέπνεε μια ηττοπάθεια από ένα σημείο και μετά. Ένα φόβο και καμία πίστη για την ομάδα της.

Το κέντρο ελέγχθηκε πλήρως. Οι μονομαχίες κερδήθηκαν σχεδόν όλες. Δεν θυμάμαι συγκεκριμένο κίνδυνο για το τέρμα μας. Το ρόστερ μας έπαιξε όσο μπορούσε απέναντι σε έναν αντίπαλο, που στόχος του ήταν να μην παίξει, να μην ανεβάσει τον ρυθμό και να μην εκτεθεί. Αν θέλω να αυτομαστιγωθώ, μπορώ να πω ότι τις μικρές ομάδες πρέπει να τις κερδίζεις. Τι να κάνουμε; Χωρίς σέντερ φορ, δεν είναι εύκολο.

Εγώ είδα και σήμερα ανδρική ομάδα και περίσσειο πάθος. Είδα την ΑΕΚ που ήθελε και δεν μπόρεσε για κάποιες λεπτομέρειες. Είδα ανάπτυξη από τον άξονα και από τα πλάγια. Είδα τρομερές κινήσεις προσαρμογής σε τακτική, τόσο ομαδικά όσο ατομικά. Και είδα την ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΗΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.

Κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο για κάθε Αεκτζή. Το ρόστερ μας, το τεχνικό επιτελείο μας και αυτή η εντύπωση που άφησε : Να παραδέχεται ο ΠΑΟ ότι ήμασταν καλύτεροι και ότι απλά έπαιξαν για να μην χάσουν. Μα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από αυτήν, μαζί με την προσδοκία ότι οι λεπτομέρειες αυτές θα διορθωθούν το καλοκαίρι.

Συγχαρητήρια σε όλους και …….

ΖΗΤΩ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

Υγ. Η διαιτησία ήταν μακριά από την έδρα. Εγώ την είδα φιλική. Σίγουρα υπήρξε λάθος στην φάση του Ρότα ( κίτρινη ) και σίγουρα ο Μουκουντί προστατεύθηκε στην δεύτερη κίτρινη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to ΠΑΟ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η πατρινος λέει:

    Καλησπερα Στηβεν.
    Ακριβως οπως το ειπες
    λοποδυτες – ΑΝΤΡΕΣ και αστους να πανηγυριζουν που τσιμπησαν το Χ.

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ένιωσα ξενερωμένος και καχύποπτος με τα τελευταία νέα πριν το παιχνίδι. Τώρα αισθάνομαι μόνο ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! Δεν χρειάζεται κανένας να αισθάνεται απογοήτευση. Είδαμε μία ΑΕΚΑΡΑ σε όλα τα επίπεδα, αλλά θα ήθελα να σταθώ σε ένα παίκτη σήμερα. Είναι απίστευτη η προσφορά του Χατζισαφί σε όλα τα επίπεδα! Ένας πανέξυπνος παίκτης που γνωρίζει μπάλα και έχει την προσωπικότητα να βοηθάει τους πάντες μέσα στο γήπεδο.

    Οι αλλαγές δεν μπορούσαν να προσφέρουν γιατί οι Μάνταλος, Άμραμπατ ήταν πιο βαριά από όλους και ο Φερνάντες απλά δεν κάνει ούτε για προαύλιο σχολείου.

    Ο Μπερνάρ έπρεπε να αποβληθεί για το χτύπημα στον Ρότα, ο αλήτης δεν σφύριξε καν φάουλ και ο 4ος δεν τον ειδοποίησε καν για το χτύπημα ατο κεφάλι μπροστά στα μάτια του. Αλήθεια τώρα, να πούμε κάτι άλλο για τη διαιτησία;

    Δημήτρη Sweden, αυτά που σου μεταφέρθηκαν και παρέθεσες εδώ, θα βγούνε αλήθεια, είμαι σίγουρος. Η 4η θέση είναι καταστροφική για την επόμενη σεζόν και δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην κάνει τα πάντα μία ομάδα για να μην το αποτρέψει. Καλό το Χ σε συνδυασμό με την νίκη του παοκ.

    ΠΙΣΤΗ!

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τα έφερε από δω τα έφερε απο κει, το κουμπωσε το “Χ” η ομάδα-παλιάτσος.
    Κρίμα γιατι άν χαθεί το πρωτάθλημα θα είναι ελεώ απουσίας σοβαρού φορ, όπως σωστά λες. Πόσες πια ευκαιρίες να παραχθούν για να μπει ένα ριμαδογκόλ 15; 25; 45;
    Και στις κερκίδες να φωνάζουν “ΠΑΟ βάλε ένα γκολ”. Μιλαμε για γέλια.
    Δεν ενδιαφέρει κανεναν τι βλέπει. Το ποδόσφαιρο οπως έιναι γνωστό,είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας.Γι αυτό και είμαστε στα μνημόνια και στις επιτροπείες από το 1830 και εντεύθεν.
    Δεν πειράζει. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί στις επομενες 3 αγωνιστικές. Θα πρέπει ο Ιβαν να πάρει “Χ στο κοτέτσι της Λεωφόρου, παράλληλα να κερδίσουμε τον “ειπε μαμα 20 χρονών” στη Φιλαδέλφεια και κατόπιν ο “ειπε μαμά 20 χρονών” να μη κάτσει να χάσει από την ομάδα-παλιάτσο. Η οποία εχει τον καταλληλο προπονητή.Βλέπεις την φάτσα του και καταλαβάινεις τα πάντα.

    Καρυδάτη εμφάνιση πάντως. Αντεξε και έριξε ξυλίκι-αυτό ηταν άλλωστε και το σχέδιο της γριάς μαιμούς. Εβγαλε τις ευκαιρίες της, στρίμωξε οσο επέτρεπαν οι περιστάσεις την ομάδα παλιάτσο. Μπράβο σε όλους. Αυτό που έχει καταφέρει ο Αλμέιδα,να αναμενουμε κάθε φορά το επόμενο ματς της ΑΕΚ,είναι και η μεγάλη έκπληξη,πράγμα που δεν το πιστεύαμε με τίποτα όταν ξεκίναγε το πρωτάθλημα.

    Τέλος πάντων. Αν υπάρχει Θεός και κυρίως αν μπορεί να επέμβει, γιατί μετα το12θεο, λένε ότι σταμάτησαν οι Θεοί να επεμβαίνουν (τα ειχαν κανει ψιλομαντάρα ειναι αλήθεια οι Ολύμπιοι) θα πρέπει να βάλει λίγο το χεράκι του.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Κρίμα κρίμα Κρίμα!

    εγώ είμαι απογοητευμένος. πάτησε τα , τα σκουλήκια ρε τσούμπερ…

    Λιβάι είσαι παλλήκαρος…

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Σοβαρη εμφανιση σε ενα περιεργο – ψυχολογικα – παιχνιδι. Που εκανες παλι ενα τανκερ τελικες αλλα στο διχτυ η μπαλα δεν μπηκε,δυστυχως. Δυνατο και σκληρο το ματς ,εως αντιαθλητικο, με εναν διαιτητη να θελει να κρατησει τις ισορροπιες και δεν απεφυγε τα λαθη. Ενταξει,πηραμε το Χ , αλλα εισαι πλεον στα ορια και απο καρτες και απο δυναμεις. Παιζεις και με την Σκυλλα και με την Χαρυβδη και μαλιστα συνεχομενα,που θα κοιταξουν να σε αποτελειωσουν ,και μαλιστα οι αδερφαρες του λιμανιου θα θελησουν να κανουν την ζημια οσο γινεται μεγαλυτερη. Αρκει να αντεξει η ομαδα ολη αυτη την πιεση και να φτασει η στιγμη του τελευταιου παιχνιδιου ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ – ΠΟΥΤΑΝΕΣ και δεν ξερω τι θα γινει με το κυπελλο και το καλο εισητηριο. Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα,που εδειξε τι σημαινει ΑΕΚ,

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Χάρυβδη δεν υπάρχει πλέον…Άλλαξε

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μαλλον για καλο το λες,αλλα τι γινεται με το καλο εισητηριο του κυπελλουχου και με το τελευταιο ντερμπυ ? Και , οι βρωμοπουτανιτσες φωναζουν γαι τις καρτες του Μουκουντι κι εχουν δικιο. Για την αβαβα δουλεια με τον Μπερναρ δεν ακουω τιποτα.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο …: Είναι αριστοτεχνικό χτύπημα. Είναι αδύνατον να βρεις πρόθεση. Η τελευταία αγωνιστική δεν νομίζω ότι θα επιρρεάσει κάτι. Από εκεί κι έπειτα, αν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα, γνωρίζεις το τι θα διαβάζουμε.

  9. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Πάμε γερά από εδώ και πέρα.
    Αν μας βγει θα είναι η δικαίωση, αν όχι θα έχει γίνει μεγάλο μαγείρεμα.
    Η σημερινή εμφάνιση έδειξε σε όλους ποιά ομάδα είναι η πρώτη και ποιά ο Λεβαδειακός…
    Εντάξει ένας βελτιωμένος Λεβαδειακός είναι οι βαζελοι

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ο Μπερναρ για να χτυπησει τον Ροτα, γυρναει μισο σωμα,χωρια η σχαρια. Ειναι εμφανεστατο το εσκεμμενο στο κεφαλι. Λεω για την τελευταια αγωνιστικη ,χωρις να ξερω τον κυπελλουχο ,που ισως οι γαυροι χρειαζονται το παιχνιδι για την τριτη θεση. Τωρα φιλε μου, αν το παρουμε δεν με απασχολει το τι θα γραφουν οι 8 στις 10 εφημεριδες ,τα 9 στα 10 sites, αφου ξερουμε τι γινεται. Ειλικρινα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, αν ο σαπιοκοιλιας με την κοντοπουτανιτσα απαιτησουν απο την κυβερνηση με νομοθετικη ρυθμιση, με προεδρικο διαταγμα, με ψηφοφορια στο μπουρδελο , να δοθει η κουπα στον βαζελο και τελικα το κανουν. Δεν με νοιαζει, εγω ειμαι πρωταθλητης, γιατι το αξιζω.Τελος.

  11. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Έχουμε καρδιά καρύδια κ Πιστη…δεν έχουμε σέντερ φορ…VAMOS AEKARAAAA…

  12. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Παίζαμε χωρίς Σιντιμπέ, Αραούχο, ενώ πριν το ματς είχαμε με ίωση Ρότα, Βίντα, Σιμάνσκι, Μάνταλο, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Πινέδα με τράβηγμα. Με πέντε συνεχόμενα ντέρμπι σε 14 μέρες. Και όμως, αυτή η ομάδα κυριάρχησε απόλυτα μέσα στη λεωφόρο, κόντρα σε ένα Παναθηναικό που είχε μια φάση σε όλο το παιχνίδι. Μπράβο στον Αλμέιδα και στους παίκτες του, μπράβο στον κόσμο που πήγε στο Καστρί κατά χιλιάδες πριν το ματς και έκοψε κάθε ιδέα για “επανάληψη Ριζούπολης” σε κάποιους. Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θεώρησαν ύποπτες τις ιώσεις. Ήταν κάτι που είχε ξεκινήσει πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, με Ρότα και Λιβάι να καλλάνε πρώτοι και να ακολουθούν και οι υπόλοιποι….Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ο ΠΑΟΚ θεωρώ πως δε θα χάσει την Τετάρτη. Αλλά πρέπει και εμείς να κερδίσουμε τον ξεκούραστο γάβρο. Όπότε, όλοι στο ναό τη Τετάρτη!!

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΑΕΚ ΓΑΜΗΣΕ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΈΧΥΣΕ

  14. Ο/Η nnektarios λέει:

    Για τη φάση με τον Μπερνάρ και γενικά για τη διαιτησία:

    1. Using excessive force is when a player exceeds the necessary use of force and/or endangers the safety of an opponent and must be sent off. Τα λέει καλά;
    2. Ας υποθέσουμε ότι του έδιναν κίτρινη, που ήταν η 2η μαρς στο 50′ όταν κλώτησε 2 φορές τον Πινέδα και αφού δεν τον σταμάτησε, του τράβηξε τη φανέλα;

    Βαρέθηκα να ακούω για 2η στο Μουκουντί. Πόσο πιο κίτρινη ήταν από αυτή του Μάγκνουσον πάνω στον Γκαρσία που δεν έδωσαν καν φάουλ;

    Για τον ξεφτιλισμένο Κετσετζόγλου αλλά και τον Τσακίρη, που ανέχονται να πληρώνονται από ένα παιδεραστή (εκτός από αδερφή), ΝΤΡΟΠΗ. Όλοι κάνουν κάποια δουλειά για να ζήσουν αλλά ρε πούστη, υπάρχει(;) και μία αξιοπρέπεια.

    Οι βαζέλες ήξεραν (και οι ρεπόρτερ μας, για αυτό κάποιοι έβγαζαν απαισιοδοξία σε ιδιωτικές συνομιλίες) από πριν για τους 8 άρρωστους (+ τον Αλμέιδα). Ακόμα και έτσι, έδειξαν την πραγματική αγωνιστική τους εικόνα, περίπου στο επίπεδο του Λεβαδειακού. Ένα γήπεδο χεσμένο, χωρίς παλμό, να τρέμει σε κάθε κατεβασιά της ΑΕΚΑΡΑΣ. Ένα πανό που μιλούσε για χρέη και Γ’ Εθνική, όταν την ομάδα τους έσωσε αυτός που έγραφαν Λαθρέμπορο. Καλύτερα από παιδεραστής και κλείνω την παρένθεση. Τέλος, έγραψαν για γήπεδο, αυτοί που τους χτίζει ένα εξ’ ολοκλήρου το κράτος!!!

    Όλοι κοντά στην ομάδα, με περισσότερο πάθος και πίστη από ποτέ, ειδικά μεθαύριο! Είναι κρίσιμο να κερδίσουμε τα 2 επόμενα παιχνίδια!

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα.Τι να πούνε οι βαζέλες οταν ερχεται και σε γλεντάει μια ομάδα “μισή”,με απουσίες τραυματίες και άρωστους.Κάτι πρέπει να βρουν να πουν.Αυτό το κάτι είναι μια κάρτα ενα ανάποδο πλάγιο ή ενα κόρνερ.
    Το γαμώτο είναι βάλτε τη μπαλλίτσα μέσα ρε μάγκες και μετά ας σκούζουν οσο θέλουν.Μονο περηφάνεια για αυτή την ομάδα.
    Προσμονή για μια ευρωπαική πορεία με πιο δουλεμένη ομάδα και 3 με 4 μεταγραφές που χρειαζόμαστε.
    Πάμε την Τετάρτη για τη νίκη με μισό μηδέν.Ξέρω οτι οποιοι παίξουν θα τα δώσουν ολα.Δυσκολη η ψυχολογική διαχείρηση του χθεσινού ματς.
    Ας το πάρει ο κόσμος την Τετάρτη και μια φορά ας έχουμε και λίγο ποδοσφαιρική ρέντα,που φέτος εχει δωσει τα πάντα απλόχερα στα βαζέλια.
    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.
    Να υποστηρίξουμε την ομαδα μας που μας εκανε ξανά περήφανους.

  16. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Τι άλλο να πούμε εκτός από ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για χθες, αλλά και όλη τη σεζόν.
    Χθες το πρωτάθλημα χάθηκε, η ομάδα είναι νοσοκομείο και έχουμε και τις γαβριέλες και το παράρτημα τους της Θεσσαλονίκης που θα τα δώσουν όλα. Δεν θα κάνουμε 3Χ3, αφού ξεμείναμε από παίκτες. Η δε γαβριέλα, οπως και όλοι τους ¨συμπτωματικά¨ είναι ξεκούραστοι κιόλας αφού έκανε χαλαρή προπόνηση με ΟΒ. Τέσπα, ας προσέχαμε.
    Κάποιες πρόσθετες παρατηρήσεις και προβλέψεις:
    – Του χρονου ο ΠΑΟ θα βγει 3ος στην καλύτερη. Δε λέω, σκληροτράχηλη ομάδα, καλοδουλεμένη, αλλά γεμάτη παικτάκια και με καμία δυνατότητα. Δε γίνεται το άστρο αυτό να συνεχιστεί. Και μάλιστα θα αποκλειστούν Ευρώπη από Αύγουστο. Δε μπορεί να κοροιδεύεις πολλούς για πολύ.
    – Η ΑΕΚ συνεχίζει ακόμα και στα πλεη ωφ να βελτιώνεται και να βάζει πράγματα στο παιχνίδι της! Παρατηρώ ειδικά το Μουκουντί, αλλά και το Βίντα να σπάνε την ψηλή άμυνα με κουβάλημα μπάλας, ή ακόμα και να παίζουν σαν έξτρα φορ όταν χρειάζεται! Πως έχει βελτιωθεί στα στημένα (και στην άμυνα και επίθεση), πως αλλάζουν ύψος στο μαρκάρισμα τους ή πως συνδυάζονται με 1 6ρι ή πως τοποθετούνται στις 2 μπάλες. Είναι σπάνιο μία ομάδα να συνεχίζει να δουλεύει και να βελτιώνεται στο τέλος της σεζόν και αυτό πρέπει να πιστωθεί σε προπονητή και παίκτες.
    – Βασικά φέτος ο ΠΑΟ μας κάνει ότι κάναμε εμείς στο ζμΠΑΟυγΚ το 18. Και τότε αυτοί δεν ήταν έτοιμοι, είχαμε άστρο και μέταλλο (αλλά και ΠΟΛΥ καλύτερους παίκτες μπροστά από ΠΑΟ: Αυτοί έχουν κάτι Μπερνάρ, Ιωαννίδηδες, Σπόραρ, εμείς Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτα, Λάζαρο, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!). Ομάδα με 5η (!!!!!!) επίθεση του πρωταθλήματος και ένα καρο πέναλτι….ας το πάρει, γραφτό είναι!
    – Του χρόνου είναι δικό μας, αλλά ΠΑΟΚ-Πρέσπες, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορέσουν να κάνουν να μην το πάρουμε. Μόνο ερωτηματικό η επίπτωση της Ευρώπης στην ομάδα.
    – Ο λόγος που μας πολεμάνε τόσο λυσσασμένα και συντονισμένα όλοι οι γάβροι Πειραιά, Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι διότι βλέπουν τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ μας. Γηπεδάρα, κοσμος θετικός, ομαδάρα ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ και πρόεδρος να ξέρει τα κόζια. Τις αλογοτροφές τις έχουν του χεριού τους και ξέρουν ότι ότι κι αν κάνουν φέτος, του χρόνου πάλι τριτοτέταρτοι και παράρτημα του Βαγγέλα. Φέτος είναι το πηκ και τέλος.

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Χθες με την αναγκαστικη αλλαγη Ροτα και με την εισοδο του Πινεδα,εγινε ξεκαθαρο ποσο χρειαζεσαι μπακ που ξερουν ΜΠΑΛΛΑ…

  18. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα.
    Στηβ το διαφαινόμενο τελος των ξένων διαιτητών πως το βλέπεις?

  19. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Έπειτα από την ανακοίνωση της Uefa, θα χει ενδιαφέρον να δούμε τις 2 τελευταίες αγωνιστικές…

  20. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Γιώργης ο Γαρατζέος: Κάνε λίγη υπομονή, πρόσθεσε λίγη πίστη. Να τελειώσει οριστικά και μαθηματικά και να πούμε για όσα δεν μπόρεσε να νικήσει η ΑΕΚ, όχι ακόμη.

    Για το 2018 όμως έχεις λάθος. Το μοναδικό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος μας ήταν στον τελικό. Τόσο εύκολα ξεχνάμε; Τους νικήσαμε με 10 παίκτες έχοντας πίνει την Πέμπτη στη Μίλαν και μας έβαλαν Κυριακή. Ξέχασες την Τούμπα και τις συνθήκες; Τις ανατροπές με ΟΣΦΠ; Πήραμε τέτοια και τόσα περσινά πέναλτι; Μας έκανε κάποιο δώρο ο ΟΣΦΠ;

    Ποια η σχέση εκείνης της διαφορετικής μεν, αλλά εξαιρετικής ομάδας που έμεινε αήττητη για 14 παιχνίδια στην Ευρώπη, αυτή που μας μάγεψε στο Κίεβο μια αποκλείστηκε άδικα;

    Πάμε για τη ΝΙΚΗ αύριο και βλέπουμε.

    ΥΓ: Ο Άρης δεν είναι πλέον στο άρμα του χοντρού, βασικό του πουτανάκι είναι η ομάδα του παιδεραστή. Αυτών που με πανό μας αποκάλεσαν ΤΟΥΡΚΟΥΣ…σαν τον ιδρυτή τους σύμφωνα με το γραπτό τους.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν βλέπω κάποιο τέλος. Τους Elite βλέπω να τελειώνουν.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Στήβεν , ο μπέος το γύρισε το μπιφτέκι?

  23. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ζητουσε “επομονως” Elite για να αποφυγει την “παράγκα” του Μελισσανίδη με τους ντόπιους. Ειδε και απόειδε ότι το 50-50 με Elite είναι χειρότερο απο οποιοδήποτε εις βάρος του ποσοστό με την παράγκα του Μελισσανίδη και επιστρέφει αναγκαστικά στους ντόπιους, ξεκινώντας απο του χρόνου νέα γκρίνια.
    Τουλάχιστον το να παραπονιέται για στησιματα ντόπια,είναι πιο πιστευτό στους χαχολους οπαδους απο το να τους λεει ότι “μας στηνει ο Μελισσανιδης με την ΟΥΕΦΑ “δική του”. (Φυσικά ούτε ο ίδιος ο Τσουκαλάς δεν πιστευει ότι τα χάλια του γαύρου οφείλονται στις κακες διαιτησίες.)

    Αντε τωρα χοντρε να φτιάξεις ομάδα για να κερδίζεις (εκτος απο τους διαιτητες όπως λες) και τους αντιπάλους διεκδικητες οι οποιοι ειναι 3 ζωη να εχουνε.
    Μου επαιρνες “σβυστά” και τρεχοντας μονος σου πρωταθληματα αλα EΣΣΔ επί Μπρέσνιεφ. Τώρα να σε δω που θα σε κυνηγανε τρεις και με τη διαιτησία να στιλώνει τα ποδάρια. Και δίχως τα λεφτά του C.L .

    Α ρε Μήτσο, τί χουνέρια ειναι αυτά που κάνεις.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK Παλαιάς Κοκκινιάς : Ο Μπέος στην ποδοσφαιρική πιάτσα, θεωρείται αναξιόπιστος. Δεν πάει με κανέναν επίσημα, ούτε και κάνει συμμαχίες χρονικές. Παίζει για τον εαυτό του και μόνο και εκμεταλλεύεται τις όποιες συγκυρίες. Σκέψου ότι φέτος έχει βγάλει 4 εκατομμύρια από παίκτες που ούτε καν είχε πληρώσει. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, δεν τον έχει ανα΄γκη κανείς.