ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος. Ένα τραγικό τέλος για την όλη διοργάνωση. Μια διοργάνωση που αγωνίστηκαν με νύχια και με δόντια, οι δυό αιώνιοι κλέφτες απλά να μην πάρει τον τίτλο η καλύτερη ομάδα φέτος. Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους, να κοιτάνε πώς να βλάψουν πρώτα τον γείτονα και δεύτερον την διοργάνωση στην οποίαν και αυτοί συμμετέχουν. Και να ξέρεις ότι του χρόνου θα είναι σκοτωμένοι και θα ψάχνουν άλλες συμμαχίες. Με τον πραγματικά ισχυρό, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Στο κομμάτι του παιχνιδιού μας, η ΑΕΚ κατέβηκε με το γνωστό σύστημα της και  τους σωστούς βασικούς, με μόνη εξαίρεση τον Βαν Φέερτ σαν σέντερ φορ. Και κατέβηκε δυνατά, πλουραλιστικά και σούπερ επιθετικά. Έβγαλε πολλή ενέργεια και δεκάδες επιθέσεις και τελικές. Στάθηκε όρθια ακόμα κι όταν προηγήθηκε, κόντρα στην ροή της λογικής,  ο αντίπαλος με το χαζό πέναλτυ του Πινέδα. Ανταπέδωσε με δυό γκολ, το ένα με την κανονική κίνηση σέντερ φορ του Βαν Φέερτ, και το άλλο με την έκτη τελική του κορυφαίου σήμερα στην επίθεση και στο γήπεδο στο πρώτο μέρος, Τσούμπερ.

Ήταν ένα από τα καλύτερα πρώτα ημιχρόνια της ομάδας μας. Με ψηλό πρεσάρισμα, άπειρο τρέξιμο και συνεχείς ανακτήσεις της μπάλας, που έφερναν μπόλικους παίκτες στην περιοχή του Άρη, που είχε κορυφαίο του παίκτη τον τερματοφύλακα του. Δυστυχώς δεν καθαρίσαμε πάλι το παιχνίδι όταν έπρεπε, αλλά ακολουθήσαμε την γνωστή φετινή ρότα : Τελικές, τελικές, τελικές, μαγεία μπάλας και συνδυασμών, αλλά όχι πολλά γκολ και κλείδωμα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε άλλον αγώνα. Διαφορετικό. Χαμηλότερο ρυθμό και περισσότερη διαχείριση. Παίξανε πολλά ρόλο για το θέαμα του δεύτερου μέρους. Η κούραση, το άγχος που σήμερα φαινόταν ακόμα και στον πάγκο, η διαχείριση του σκορ και του χρόνου, η τρομερή βροχή αλλά και οι αλλαγές που κάπως αποπροσανατόλισαν την ομάδα, παρά την βοήθησαν. Και φυσικά ήρθε άγχος και σε μας για κάποια στραβή.

Δεν έγινε η στραβή. Αντιθέτως όσο πέρναγε η ώρα, ο Σιμάνσκι αναδεικνυόταν στον γνήσιο χιλιομετροφάγο και φαινόταν και η ηγετική παρουσία του Βίντα πίσω – όχι ότι ήταν κακός στο πρώτο -, που είχε σημάνει το σύνθημα της νίκης και της επικράτησης για τον τίτλο αφού κατάλαβε ο χάπιας πλέον ποιο ήταν το συμφέρον του και είχε σημειώσει γκολ εναντίον της αλογοτροφής. Ήταν πλέον εκείνο το τελευταίο δεκάλεπτο της πλήρης δικαίωσης της φετινής ομαδάρας μας. Κράταγε την μπάλα, δεν κινδύνευε και προσπαθούσε να βρει κάποια κόντρα. Και αυτό το έκανε διότι σε μία προγενέστερη φάση, ο Βαν Φέερτ με άψογο σουτ, είχε βρει το δοκάρι του αντιπάλου.

Μην λέμε πολλά όμως. Μας γέμισε χαρά σήμερα η ΑΕΚ και κυριότερα μας γέμισε μπάλα κι ενθουσιασμό όλη την χρονιά. Αν δεν είχε τόση αφέλεια στο παιχνίδι της, θα είχε πάρει τον τίτλο μήνες πριν. Διότι στην ουσία σαν απόδοση, δεν κινδύνεψε ποτέ. Απλά στήθηκε η αλογοτροφή με τόσα πέναλτυ στις καθυστερήσεις των αγώνων, σαν σκιάχτρο χωραφιού. Αλλά εδώ ήταν το λάθος. Διότι η ΑΕΚ, δεν είναι χελιδονάκι, ούτε καρακάξα. ΕΙΝΑΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ.

Και ναι αδέρφια. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ ΜΕΧΡΙ ΤΗΜ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ , ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΝΤ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ, ΚΙ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΥΣ.

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ.

ΜΟΝΟ ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΕΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.

 

Υγ. Ο Οσφπ μας διέψευσε ευχάριστα και δικαιούται ένα δώρο. Να έχει αξία η τρίτη θέση που κατέκτησε σήμερα. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

29 Responses to ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΕΚ ΑΝΑΣΤΑΙΜΟΜΑΙ ….

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Κοντρα σε ολους, κοντρα σε ολα τα προσκηνια και παρασκηνια.Πλεον μπορουμε να πανηγυριζουμε ακομα εναν ΑΞΙΟ τιτλο . Που θα γιορταστει αναλογα μεσα στο καινουργιο γηπεδο μας, με εναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ηθελε τον τιτλο γιατι ειναι γεννημενος νικητης, που εκανε το ακατορθωτο ,να φερει στα συγκαλα του τον προεδρο. Αποδοθηκε δικαιοσυνη ? Θα ελεγα ναι, γιατι τον τιτλο τον παιρνει η καλυτερη ομαδα ,με το ομορφοτερο ποδοσφαιρο κατα γενικη ομολογια. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2022-2023 Η ΑΕΚ.Αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μαζι….

  3. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές! Συγχαρητήρια στην πιο υπέροχη ομάδα του πλανήτη, στους παίκτες και όλο το τεχνικό τημ για την υπέροχη χρονιά που μας χάρισε και μας πήγε 30 χρόνια πίσω! Πάντα τέτοια και τώρα ΝΤΑΜΠΛ! Το επιθετικό μοντέρνο ποδόσφαιρο υπερίσχυσε του βαρετου τσουκου τσουκου μπολ …Μόνο ΑΕΚ!

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Πρωινος διαλογος…
    Μιστερ μια σελφι ? Ναι λεει ο Αραουχο. Βγαζει την στολη ο μαγειρας φορωντας την φανελα του απο μεσα, “τρελαινεται ” ο Σερχιο ,και του λεει “αμα το παρουμε θα σου δωσω ολα τα ρουχα της ομαδας” ….”Δεν θελω τα ρουχα ,θελω και τις δυο κουπες να σε δω να τις σηκωνεις….”

  5. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Είχα φαγωθεί για τον Φαν Βερτ, μας δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, ο τύποσ ειναι σεντερ φορ!

    Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αυτή τη φορά μάλλον δουλέψαν παραπάνω στα τελειώματα καθώς τα περισσότερα ήταν συρτά εκεί που υποτίθεται έχει πρόβλημα ο Κουέστα (που δε θα με χαλούσε να κατέβει προς Φιλαδέλφεια).

    Τσούμπερ ΗΓΕΤΙΚΟΣ στα πλευ οφ! Τον έχουμε κριτικάρει (ορθά), μας βάζει τα γυαλιά!

    ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΕΥΔΑ!

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη,αν και αυτη δεν είναι θέσφατο. Αυτη τη φορά συνέβει όμως. Και θα ήταν κρίμα να στεφθούν πρωταθλητές ένα τσούρμο κλεφτοκοτάδες,με την αρμάδα του Αλμέιδα δεύτερη.
    Παραήταν καρυδάτη χρονιά για να μη εμπλακεί η ΑΕΚ στη στέψη. ΟΛΑ της τα πρωταθλήματα τέτοια ήταν. Τέτοιο έιναι και αυτό.
    Η εποχή μυρίζει αρχές του ’90. Από κάθε άποψη.

    …Απο σήμερα είμαι και Νότιγχαμ.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Ρε συ Χρήστο, μπράβο, με βοήθησες. Καιρό τώρα ψάχνω μια ομάδα να υποστηρίξω στο βασίλειο του Charles. Μου έδωσες μια επιλογή…

  8. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Συγχαρητήρια στην Αεκαρα μας και στον απίστευτο λαό μας. Μπραβο στους παιχταραδες μας και σε όλο το team. Να άστε όλοι καλά να τους χαιρόμαστε.Μπραβο και στον τίγρη που άφησε να του ανοίξουν τα μάτια και να κάνει ότι έπρεπε. ΆΞΙΟΙ ΌΛΟΙ. ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ

  9. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    ΘΕΛΩ ΝΤΑΜΠΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ Κ ΣΙΑ ΒΟΘΡΟΣ Α.Ε.ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕ….

  10. Ο/Η placebo λέει:

    Αξιέπαινος χαρακτήρας , πόσο ταιριαστή ποδοσφαιρική κουλτούρα ..για ΑΕΚ εργατικός και δίκαιος για τους ποδοσφαιριστές του, και και ..και θα μπορούσαμε να λέμε τώρα πολλά κλισέ Ευχαριστούμε Ματιας Αλμειδα και εις ανώτερα .

    Μού αρκεί όμως να γράψω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που δούλεψαν σκληρά

    ακόμα και τον (φίλο) Πέτρο Μάνταλο που συγχωρώ γιατί ταπεινώθηκε .

    Να μνημονεύσω συγγενείς και φίλους που δέν πρόλαβαν αυτήν την ΑΕΚΑΡΑ
    και θα ευχηθώ χρόνια πολλά να βλέπουμε τα ίδια και καλύτερα .

    ΑΕΚ ΜΑΓΕΙΑ ΒΟΥΝΤΟΥ & ΒΑΣΚΑΝΙΑ

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    30.09.2022

    Η ΑΕΚ βρήκε ξανά την ψυχή της. Έπεσε, έκλαψε, πόνεσε, αλλά χάρη στον σύγχρονο ευεργέτη της, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, γύρισε στο σπίτι της. Αυτό είχε ανάγκη. Και τον Ματίας είχε ανάγκη. Η ΑΕΚ ψάχνει τέτοια πρόσωπα για να διοχετεύσει την ΑΓΑΠΗ της. Αυτός το κατάλαβε αμέσως, γι’ αυτό και δήλωσε “Υπάρχει κάτι που μου αρέσει σε αυτό το club, μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερη ενέργεια σε αυτή την ομάδα.”

    Δεν έχει σημασία αν κάποιοι δεν την αξίζουν τελικά, αν την προδώσουν. Ποιο το νόημα να ζεις αν δεν αγαπάς; Χωρίς φόβο, με πάθος, χωρίς υπολογισμούς και δεύτερες σκέψεις.

    Αναπολώ κάθε λεπτό που έζησα φέτος στο ΝΑΟ μας, δεν βλέπω την ώρα να πάω ξανά, είναι συγκλονιστικό το γεγονός της επιστροφής με το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ προς το παρόν.

    Έρχονται μεγάλες στιγμές, αυτές που μας στέρησε η προδοσία του 1996.

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν το 18 σου ειχα πει MVP απο ποδοσφαιριστες το Γκαλο.
    Φετος τολμαω να πω Χατζισαφι.
    Τα λεμε την Κυριακη.
    ΥΓ Πως μπορω να σε ρωτησω κατι ιδιαιτερως??

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    steven.avramidis@yahoo.com

  14. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Στηβεν,Χρήστο , να θεωρήσω πως αυτό που είπατε “αγγίζει” το British houmor !!!!!

  15. Ο/Η ΑΛΕΞ λέει:

    Στιβεν εισητηριο πώς θα βρούμε; Σκέφτομαι να κατέβω Κυριακή από Πτολεμαιδα

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Καλημέρα ΑΔέρφια…Ζήτω ο Δικέφαλος…..Ζήτω η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ….

    ΜΕ μεγάλη μεγάλη ΧΑΡΑ και με περίσσεια ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ συγκινήθηκα χθες για όλα αυτά που χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα. Την ομάδα μας την ΑΕΚΑΡΑ μας, την ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.

    Θέλω να υπενθυμίσω , για όλους εμάς που μεγαλώσαμε σε προσφυγο-γειτονιές (και όχι μόνο), σε κάποιες άλλες πρότερες εποχές, τι σημαίνει για όλους μας ο σύλλογος αυτός. Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ , ο συνδετικός μας κρίκος με το παρελθόν, με τους πατεράδες μας , οι σχέσεις μας με το μέλλον με τα παιδιά μας.

    Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ προς την ομάδα που πραγματικά ξεχειλίζει στο σύλλογο αυτό.

    Επίσης, να ευχαριστήσω τον ΜΑτθαίο και την ομάδα του για τις πολύ ωραίες φετινές στιγμές που ευχόμαστε να κλείσει για φέτος με την κατάκτηση του κυπέλλου.

  17. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Τι να πω….δεν το περίμενα, ή μάλλον…δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να ελπίζει σε άλλους, ειδικά σε γαβριέλες και χάπιες.
    Τελικά….η αλογοτροφή είναι τόσο χώμα (που το βλέπαμε πολλοί, άλλα όποιος το επισήμανε έπεφτε πάνω του όλος ο….ΣΚΑΙ και ο σπορ ΦΜ) που δεν μπορούσε να πέσει τόσο χαμηλα η γαβριέλα.
    Χθες βλέπουμε στα 200 μ από το Ναό το παιχνίδι και μόλις γίνεται το πέναλτι όλοι φωνάζουν ΔΩΣΤΟ ΔΩΣΤΟ! Ακόμα στο 0-0 τα συνεταιράκια, εμείς αν πάμε στο 1-0 ζορίζει το πράγμα, αλλά ΟΛΟΙ ήθελαν να βγάλουν το σκασμό όσοι μας τα έχουν σπάσει με ΕΠΟ, ελεγχόμενες διαιτησίες, γκρανκάσες, μεζούρες, ιώσεις κλπ, έλεος με τους άχρηστους και τους τοξικούς. Και φυσικά ΟΛΟΙ πίστευαν στην ομάδα και τον Αλμέιδα ότι θα το γύριζε (ΟΚ και ο Άρης με μειωμένο κίνητρο, αλλά το βαλε το γκολάκι του).
    Αυτό είναι ΑΕΚ.
    Τα καλύτερα είναι μπροστά, υγεία να υπάρχει.

    MVP? Δύσκολο. Σίγουρα Χατζησαφί πρώτος υποψήφιος, εγώ προσθέτω Μουκουντί και Σιμάνσκι. Και οι 2 οδοστρωτήρες που καταπίνουν τον αντίπαλο και μόνοι τους….και πιστεύω +10 μύρια στο ταμείο μας όταν πουληθούν. Και Τσούμπερ όταν η μπάλα έκαιγε, τέλος 2ου γύρου και όλα τα πλέη ωφ.

  18. Ο/Η Pontios λέει:

    2018 Ριζούπολη
    2023 ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

    Είναι τρομερά τα συναισθήματα και η συγκίνηση.
    Συγχαρητήρια σε όλους μας!

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Από το Πριγκηπατο : Και με φλέγμα μάλιστα.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΛΕΞ : Εισιτήριο δεν νομίζω να υπάρχει…

  21. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Μετά το βράδυ στο Καραισκάκη και το διπλό εκεί μέσα, ήμουν σίγουρος ότι το πρωτάθλημα ήταν δικό μας. Θυμόμουν και αυτό που μου είχες απαντήσει Steven παλιότερα, όταν έλεγα ότι είμαστε φαβορί και μου ειχες πει πως φαβορί είναι ο γάβρος επειδή έχει το know how του πρωταθλητισμού. Όταν, λοιπόν, κερδίσαμε εκεί μέσα, ήμουν πλέον σίγουρος. Το άξιζε η ομάδα. Έπαιζε κάτι διαφορετικό από αυτό το μίζερο βαλκανικό κατενάτσιο του βάζελου, κάτι για το οποίο πλήρωνες εισιτήριο και το ευχαριστιόσουνα. Για το γάβρο δεν έχω να πω κάτι, τους χτύπησε όλους στο τέλος, ίσως επειδή δε μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Εξαιρετική χρονιά. Επιστροφή στη Φιλαδέλφεια, πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω και κύπελλο. Μπράβο σε όλους.

  22. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Σχετικα με τα εισητηρια…

    Παιρνω Δευτερα τηλεφωνο και μια κυρια μου λεει πως εχουν μεινει μονο τα vip των 200 ευρω και μαλιστα φευγουν γρηγορα. Ολα τα αλλα γιοκ. Τριτη πρωι ,παιρνω στον διπλανο ναο και μου λεει η νεωκορος πως υπαρχουν δυο εισητηρια για το καμπαναριο με την προυποθεση να φερω σκαμπο απο το σπιτι ! Ειπαμε και στην αρχη, αφησανε 3000 ελευθερα εισητηρια και μας γραψανε στα αρχιδια τους,ολους οσους ειμαστε απο επαρχια. Ε, καποτε θα παμε κι εμεις….

  23. Ο/Η Δημήτρης Κ λέει:

    Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ θέλω και το κύπελλο για να τελειώσει η χρονιά όπως πρέπει. Τώρα που έχουν περάσει 2 μέρες μετα τα ματς και με πιο καθαρό μυαλό βλέπω τον βαζέλα να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι του κλέψανε το πρωτάθλημα και τον γαυρο επειδή στα δυο ντέρμπι κόντραρε τους δύο διεκδικητές ότι θα μπορούσε να το πάρει. Δεν βλεπουν την πραγματικότητα και αυτό είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί κατά κύριο λόγο από τον πρόεδρο και την ομάδα να ξεφύγει κάνοντας σοβαρές μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα, να βάλει 20 εκ ευρώ για να φτιάξει την δική μας δυναστεία νομίζω ότι είναι το καλύτερο ταιμινγκ γι αυτό. Η ομάδα θα έχει τρομερά έσοδα, νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο όπου η νοβα του έχει κάνει πρόταση με 15 εκ το έτος, εισιτήρια διάρκειας, σίγουρα θα είναι σε ομίλους και το σημαντικότερο περισσότερο χρόνο από όλους για την προετοιμασία… ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!! Στίβεν θέλω από σένα την δεύτερα όπως κάνεις κάθε χρόνο μια ανάλυση της ομάδας και αν συμφωνείς ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας να αλλάξει επίπεδο και τι εκτίμηση έχεις ότι θα γίνει.

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Την κυριακή στα φιλαδέλφεια θα έχει πολύ κόσμο. η περιοχή θα βουλιάξει από κόσμο. ακουώ για αεροπλάνα για καράβια και βαπόρια για λεωφορεία που έρχονται από επαρχία χωρίς εισιτήρια για να μπουν στο γήπεδο.

    αν πούμε ότι μέσα θα έχεις 35.000 κόσμο, τότε πάμε για 70.000, ίσως και περισσότερους σύνολο μέσα έξω…

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Κ : Δημήτρη μου, δεν ξέρω αν θα είναι την Δευτέρα λόγω κριτικής αγώνα και φιέστας. Την ανάλυση την έχω έτοιμη και μάλιστα σαν έκθεση την έχω κιόλας παραδώσει ( όχι ότι ξέρω πιο πολλά από τον προπονητή ) εντελώς φιλικά. Από τώρα σου λέω ότι φυσικά είναι σπουδαία ευκαιρία αλλά όχι μόνο για την ΑΕΚ. Είναι στο limit up η μετοχή άρα είναι και τεράστια ευκαιρία και για τον εγγυητή ( χωρίς να υπονοώ κάτι ).

  26. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Έχω κάνει το Γκετεμποργκ-Αθήνα, Παγκράτι-Κολιάτσου…
    Το καταφέραμε και γι αυτόν τον αγώνα στην 5. Ανυπομονώ για κεμπαμπ στου Μπαρμπαλιά και κούπα στο ΝΑΟ! ´Ολα τ άλλα μπορούν να περιμένουν.

    Όπως ανέφερα και τις προάλλες, θα χαρώ να πούμε ένα γεια με όποιοννέχει τη δυνατότητα.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Sweden : Υπολογίζω να φτάσω κατά τις 6…

  28. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δημήτρη Sweden, καλώς εχόντων θα είμαι με το γιο μου κατά τις 5:45-6:00 κι εγώ. Είμαι στη θύρα 35, το κινητό μου είναι στη διάθεση του Steven που είναι στην ίδια πλευρά, γείτονας. Θα γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ δεδομένα, αλλά αν καταφέρουμε να χαιρετηθούμε θα χαρώ ιδιαιτέρως.

  29. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    nnektarios είμαστε σε επικοινωνία. Με το καλό!