ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Α Ε Κ

Πριν μπούμε στην κριτική του αγώνα, να δώσουμε μια ευχή : Ρε δε πάτε να γαμηθείτε ηλιθιοι.

Η ΑΕΚ θεωρητικά προειδοποιημένη και με την πλάτη στον τοίχο, μπήκε στο παιχνίδι μοιάζοντας ελαφρώς σοβαρή. Αυτή η σοβαρότητα κράτησε κανά τέταρτο – αφού είχε απειληθεί σοβαρά μία φορά – όταν έκλεισε τους χώρους στο κέντρο και προηγήθηκε σε μια φάση διαρκείας με τον Ρότα. Έλεγα ότι μάλλον θα πάμε καλά. Οι περισσότεροι μοιάζανε ότι θέλανε να κάνουν κάποιο δώρο στον Αλμέιδα.

Χάνοντας όμως την σοβαρότητα της, άρχισε να χαλαρώνει στο κέντρο και να δέχεται μπόλικες επιθέσεις. Ο Πανσερραϊκός δεν είχε να χάσει κάτι. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε καλά τους χώρους και ιδιαίτερα τον Γκαρσία, ενώ εμείς παίζαμε με την τύχη μας. Και κάπως έτσι φάγαμε την ισοφάριση αφού ο Μουκουντί το ύψος μάλλον το έχει για να καμαρώνει η μάνα του. Όμως η τύχη ξαναχαμογέλασε στην ΑΕΚ. Κάπου εκεί στα τελειώματα του πρώτου μέρους, και χωρίς να λέμε ότι έγινε κάποια παραγωγή παιχνιδιού, ο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε ένα ρίγμα στην αντίπαλη άμυνα και μας ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ.

Καταλάβαινες όμως ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι πολλές απουσίες; Η κούραση; Η απλή επιπολαιότητα; Ο σνομπισμός απέναντι στον αντίπαλο; Κάπως το μυρίστηκε ο Αλμέιδα κι έκανε αλλαγή στο διάλειμμα. Μπήκε ο Σιμάνσκι μπας και δώσει παραπάνω ενέργεια. Δεν άλλαξε ιδιαίτερα αυτό που βλέπαμε και πλέον ήταν εμφανές ότι έλειπε ο οργανωτής. Κι αυτήν την αλλαγή την έκανε ο προπονητής : Μπήκε ο Μάνταλος που πρόλαβε να μπει στους διακριθέντες. Τρεις τέσσερις μακρινές μπαλιές έβγαλε, στην ουσία πάρε βάλε, που χάθηκαν όμως. Σε μία από αυτές μάλιστα κερδήθηκε και μια κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο.

Όμως. Υπάρχει αυτό το διαβολεμένο όμως. Η γενική λειτουργία της ΑΕΚ ήταν κάκιστη. Ήταν μία ομάδα που δεν ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι. Ήταν μία ομάδα, που ρεζίλευε την φανέλα της ΑΕΚ κι ας μας είχε πρήξει ο εκφωνητής για τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κανένας έλεγχος δεν υπήρχε. Ίσα ίσα το ανάποδο συνέβαινε. Διότι ούτε η αμυντική συνοχή υπήρχε αλλά ούτε και κάποια παραγωγή παιχνιδιού. Η ΑΕΚ αναλωνόταν σε ένα οριζόντιο ποδόσφαιρο κι όσες φορές έφτανε για να βάλει τρίτο γκολ, οι παίκτες συμπεριφέρονταν σαν χαρτογιακάδες που απλά θέλανε να διώξουν από πάνω τους την ευθύνη.

Ήταν πολλή εκνευριστική η ΑΕΚ ομαδικά αλλά και ατομικά. Σε κάθε φάση της ήταν για ένα μπινελίκι. Και μπορεί να μην απειλείτο πίσω αλλά αυτό ήταν το λογικό : Ο προτελευταίος Πανσερραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες. Τι περίμεναν στην ΑΕΚ; Να ανοίξει κι άλλο τους χώρους; Χρειαζόταν; Η ΑΕΚ δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κλειδώσει ένα παιχνίδι; Ο Ζίνι γιατί μπήκε; Επειδή μας άφησε άφωνους την προηγούμενη αγωνιστική; Ο Ελίασον – ο με διαφορά χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ σήμερα -γιατί δεν βγήκε. Που στην ουσία αυτός έκανε το παιχνίδι διεκδικούμενο. Ο Τσούμπερ που ήταν σοβαρά καλός γιατί βγήκε έξω;

Να απαντήσουμε : Διότι στην σωρεία λαθών κι επιπολαιοτήτων της ΑΕΚ, έχει τεράστια συμβολή κι ο προπονητής της σήμερα. Φυσικά δεν φταίει για την μαλακία του Ελίασον, αλλά βγάλτον έξω ρε αδερφέ. Γάμησε μας με τα κουτάκια που έχεις στο μυαλό σου. Και την ώρα που έδιωχνε το κεντρικό δίδυμο, ο Βίντα σήμερα τουλάχιστον είχε μια σοβαρότητα, την ώρα που προσπαθούσε ο Σιμάνσκι κάπως να καθυστερήσει αλλά και να κοντρολάρει την κατάσταση, φτάσαμε σε μια χωρίς πίεση έξοδο του Αθανασιάδη – τον είχα στους καλούς -, που έχασε την μπάλα και η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Η απόλυτη παπαριά του Αθανασιάδη, που αν είχε πιάσει την μπάλα σταθερά, το παιχνίδι θα είχε λήξει. Όπως θα είχε λήξει αν ο Ελίασον απλά είχε πασάρει στην δική του παπαριά. Τι να πεις άλλο; Ότι κορυφαίος σήμερα ήταν ο Γκατσίνοβιτς. Αν θέλεις να πεις κάτι καλό. Διότι η τούρτα για την οποίαν γράφω, ήταν μια χαλασμένη τούρτα σε ένα γενικά κάκιστο παιχνίδι της ομάδας μας, που σε κάποιες στιγμές θύμιζε παιχνίδι προετοιμασίας που ο ένας προσπαθεί να γνωριστεί με τον άλλον. Και πλέον δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός.

Είναι συστηματικό αυτό που βλέπουμε φέτος με την ΑΕΚ να μην έχει καμία σοβαρότητα και να μην δικαιώνει τα περσινά επιτεύγματα της. Διότι με την κούραση κατανοώ ότι δεν μπορείς να έχεις συνέχεια κάποιο υπερθέαμα. Αλλά δεν κατανοώ με τίποτα να προηγείσαι με τους ουραγούς και να μην μπορείς να κρατήσεις ένα αποτέλεσμα. Και καλό θα είναι τα τρολ να μην γράφουν για πληγωμένο λιοντάρι, για μαχαίρι στα δόντια και για ισοδύναμες ενδεκάδες. Καλό θα είναι να βρούνε τα κενά και να τα προτείνουν στα γραπτά τους. Διότι η ΑΕΚ έχει κάποιους παίκτες αλλά έχει και μπόλικους άχρηστους.

Να κλείσω όμως με την ευχή των ημερών : Ρε άντε γαμηθείτε ηλίθιοι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Νετρινο λέει:

    Η ΑΕΚ του Γιαννικη ξανα στις οθονες μας

  2. Ο/Η Fotzio λέει:

    Μέχρι τώρα το *Πάμε Στοίχημα,* με την ανοχή του Πελαδο έφτασε στο τέλος του. Το γράφω ευθέως ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη ειδικά στα δύο τελευταία ματς αλλά συνειδητό ξεπούλημα για να βγουν τα έξοδα. Τόσο οι αλλαγές όσο και οι επιλογές (Ζινι) μόνο αυτό αποδεικνύουν…Για τόση ξεφτίλα μιλάμε… Διότι αν κάνω λάθος και είμαι συνομοσιολογος τότε ακόμη χειρότερα για αυτό το χάλι. Πιστεύω ότι από τη νέα χρονιά θα είμαστε η περσινή ομάδα και πιο σοβαρη.

  3. Ο/Η takis pap λέει:

    Συμφωνω απολυτα.
    Και μια ευχη για τον εορταζοντα,
    Ρε αι στο διαολο παπαρα,με τα κολυματα σου που μας εχεις ξενερωσει τελειως.
    Κριμα για τον προεδρο, που προλαβαινει αντι για τουρτα γενεθλιων να του ριξει γιαουρτια και να τον στειλει στο ΜLS ξανα…….ουστ ρε……

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Fotzio : Αυτή η συνωμοσιολογία, σου δίνει ελπίδα και απαλύνει τον πόνο σου. Δεν υπάρχουν αυτά, ειδικά για σήμερα.

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πρέπει να θεωρείται σύμπτωμα. Τώρα αν είναι πολυπαραγοντικό (κουραση-απουσίες-σνομπισμός-ατυχία-ανικανότητα κλπ) ή όχι,δεν ξέρω.
    Ξέρω όμως ότι δεν πρέπει να χρειάζεται να κανείς και πολλά ώστε να μη σου “γυρίζουν” ματς μικρομεσαίες ομάδες. Για όνομα του Θεού. Ασφαλώς και χρειάζεται μεταγγραφές η ομάδα (ασχετα απο το: “δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να τις κανουμε” ή “τις κάνουμε για να μη λέτε ότι δεν τις κάναμε” και λοιπές μπούρδες που ακούμε κάθε Γενάρη απο την διοίκηση, η οποία μέχρι σήμερα μονο μαζεύει το χρήμα και δεν επενδύει)
    (Απο δε τις καλοκαιρινές μεταγραφές “βγήκε” μόνο αυτή του…Πινέδα.Αναμενόμενο).
    Αλλα δεν χρειάζεσαι το Μαραντόνα για να μη σου τουμπάρουν τα ματς οι Σέρρες και οι Παναιτωλικοί. Στοιχειώδη σοβαρότητα χρειάζεται. Δηλαδη, στοιχειώδη έλλειψη μαλάκυνσης.

    Προφανώς ολα θα παιχτούν στα “πλέυ-οφ” ο.κ. αλλα γιατί να μην σε βρουν με 5-6 βαθμούς μπροστά; Και γιατί να παρουσιάζεις αυτην την-έντονα ανησυχητικά προβληματική εικόνα φέτος, γκρεμίζοντας την πολύ καλή εικόνα την περσινή;
    Ιδια ομαδα, ιδιοι αντιπαλοι, ίδιο πρωτάθλημα, ίδια γήπεδα. Να φταίει η “προσθήκη “των ευρωπαικων ματς”; Να φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Να φταίει το ότι σε όποιον λέει “μπράβο” ο Μελισσανίδης κινδυνεύει να χαθεί από προσώπου γής κατόπιν;
    Που να ξέρω;
    Ελπίζω οι καλικάτζαροι των Χριστουγέννων να βρούν τις λύσεις εκεί στα καταβάραθρα και να μας τις φέρουν.

  6. Ο/Η Fotzio λέει:

    Οπότε σκοτώνονται στα αποδυτήρια οι παίκτες και δεν μπορεί να το μαζέψει με τιποτα ο Πελάδο. Επίσης αυτός ο Ρόα τι δουλειά κάνει δυο χρονια τώρα με τους τερματοφύλακες και χειροτερεύουν. Πόσο πιο τραγικοί….

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η ομάδα δεν είναι καλά. Ξεκινάει από το κεφάλι και την αδιαφορία που δείχνει. Αγωνιστικά, όχι μόνο δεν σε φοβούνται, δεν σε υπολογίζουν πλέον. Οι ομαδούλες που πέταγαν τη μπάλα και κλείνονταν στην περιοχή. Οι παίκτες δεν πιστεύουν στο σύνολο, η πίεση χάθηκε με τους απόντες.

    Το θέμα είναι, υπάρχει το πρωτάθλημα ως στόχος; Αν υπάρχει, ο διακόπτης γυρίζει. Με στενοχωρεί η απαξίωση, η αχαριστία ακόμα και υβριστικά σχόλια για τον Αλμέιδα. Ντροπή. Οπαδοί είμαστε, πονάμε, όλοι λέμε πολλά πάνω στα νεύρα μας. Είναι όμως λίγοι μήνες πριν που ο Αλμέιδα μας έκανε να φουσκώνουμε από περηφάνια και το λιγότερο που του οφείλουμε είναι, πίστη, στήριξη και αγάπη.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους, με ΥΓΕΙΑ!

  8. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Ακόμα και στο 1ο γκολ το φάουλ του Γαλανόπουλου πέρα από αχρείαστο είναι και βλακώδες. Πορεύσου λοιπόν εσύ με τους Γαλανόπουλους και τους Αθανασιάδηδες τη στιγμή που ο ανταγωνισμός βάζει σιγά σιγά στο παιχνίδι του κάποιον – σημειώστε αυτό το όνομα – Μάρκος Αντόνιο.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Fotzio : Δεν το λες κι ακριβώς σκότωμα, όμως μοιάζει με αυτούς τους συνταξιούχους που ξαφνικά θέλουν να δουλέψουν ενώ καθόντουσαν όταν έπρεπε να τρέξουν ή με τους γέρους που γίνονται κακοί όταν πλησιάζει το τέλος τους. Ο Αλμέιδα με την ένταση που τους τρέχει είναι σαν να λέει ότι δεν σέβεται κάποιους. Δεν είναι όλοι για ίδια διαχείριση. Γι’ αυτό είπα για μελισσανιδική παρέμβαση.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καταστρεψανε την περυσινη ομαδα δυστυχως,νεο 2018 μπροστα μας,ενας Αλμευδα που εχει κανει προπονητικα εγκληματα φετος,κριμα.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κατι συμβαινει και στο παρασκηνιο,ξαφνικα ο κλεφτοκοτας εγινε η μπαρτσελονα της ελλαδος εκει που πριν 2 μηνες σερνοτανε και η ΑΕΚ δεν μπορει να κερδισει ομαδουλες.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    πραγματικά πιο ΜΑΛΑΚΑ παίκτη από τον ελίασον είναι πολύ δύσκολο να βρεις!

    η ομάδα συνεχίζει να εμφανίζεται μπλαζέ και “δήθεν κουρασμένη”, η εύκολη δικαιολογία που παίζουν τα γνωστά φερέφωνα.

    πληρώνουμε την καλοκαιρινή ξεροκεφαλιά του μίμη μαζί ίσως με μια αφελή υπεροψία του αλμέιδα ότι η ομάδα δε χρειαζόταν παίκτες…

    Γαμώ τον αντιχριστός σας …

  13. Ο/Η Hokan λέει:

    Αφήνοντας για λίγο τον Αλμέιδα και τα κολλήματά του (?), η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη δημιουργία της European Super League έρχεται σε συνέχεια της υποθεσης Μποσμαν να καταστήσει σαφές ότι το ποδόσφαιρο (και η πολιτικη) είναι πλέον ΜΟΝΟ μια μεγάλη μπιζνα. Όταν μάλιστα αυτές (οι μπίζνες) συναντούνται έχουμε συγκαληψεις δολοφονιών όπως αυτή του Μ.Κατσουρη. Διότι περί συγκαληψεως πρόκειται όταν όλα τα στοιχεία ήταν υπέρ της εξιχνιασης της υπόθεσης. Συνοδεία της αστυνομίας οι ναζιστές και οργάνωση της επίθεσης στο άλσος πάλι υπό την επίβλεψη της αστυνομίας. Κάμερες, μάρτυρες, ενοχοποιητικά στοιχεία, συνεργασία με τους φασίστες της πιο προστυχης ομάδας από καταβολής Ελληνικού ποδοσφαίρου, και ΟΛΟΙ ελεύθεροι. ΟΛΟΙ γυρνάνε στα σπίτια τους, εκτός από τον Μιχάλη. Και απαγόρευση ΕΙΣΟΔΟΥ των φασιστών στην Ελλάδα ΟΤΑΝ γίνονται αγώνες. Τι απόφαση κι αυτή. Τους εξόντωσε η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη. Βέβαια υπάρχει και η πολιτική προέκταση. Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Κροατίας αιχμάλωτοι των Ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, απειλούσαν διαρκώς την Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία φυσικά ακολούθησε την τακτική της πιρουετας. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΦΤΗΚΕ. Οι συγγενείς του Μιχάλη δεν θα δικαιωθούν ποτέ. Θα ταλαιπωρούνται εσαεί. Όπως ταλαιπωρούνται κοντά 4 χρόνια τώρα και οι γονείς του Ιάσονα που σκοτώθηκε έξω από την Βουλή , όλοι γνωρίζουν πως, δεν έχουν βρει ακόμα άκρη στην υπόθεση.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ !!!
    Υ.Γ. Για την κακοποίηση του Χασκυ στην Αραχωβα έχουν κινητοποιηθεί θεοί και δαίμονες. Στην δολοφονία Κατσουρη είχαν τους ενόχους στα χέρια τους, τους άφησαν να φύγουν και κιχ δεν ακούγεται.

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ !!!!

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
    Ασχημα έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας.Ο απολογισμός δεν είναι θετικός.Απλά αυτα που γίνονται είναι το αποτέλεσμα της μη ποιοτικής αναβάθμισης που έπρεπε να γίνει και δεν έγινε το καλοκαίρι.
    Αυτό συνέβη γιατί για πρώτη φορά δεν τηρήθηκε το περίφημο Εσοδα-Εξοδα με το οποίο μας είχαν ζαλίσει ολα τα προηγούμενα χρόνια.
    Τότε φτιαχνόταν το γήπεδο τώρα πρέπει να φτιαχτεί το AEK City.
    Με την ολοκλήρωση των πρώτων 15 αγωνιστικών εκατσα να δω λίγο το πέρυσι-φέτος.
    Φέτος έχουμε 32 βαθμούς,3 λιγότερους απο περυσι.
    Τα γκόλ είναι 27-13 ενω περυσι ήταν 30-5
    3 λιγότερα στη επίθεση,που το λές και ΟΚ,δεδομένου οτι φέτος και πέρυσι μας βασάνιζε η αναποτελεσματικότητα στο γκολ,συν την ελλειψη του Γκαρσια.
    Φέτος έχουμε δείκτη Γκολ/Τελική Προσπάθεια, στο 0,1067 ενω πέρυσι στο 0,1167.Στο σχετικό δείκτη είμαστε 8οι(το ιδιο και πέρυσι)
    Στην αμυνα είμαστε απλα μακράν χειρότεροι απο πέρυσι.
    Φέτος έχουμε δεχθεί 13 γκόλ και πέρυσι είχαμε δεχθεί μόλις 5.
    Σημείωση οτι περυσι σ’όλο το πρωτάθλημα,26 αγων,είχαμε δεχθεί 14 γκολ συνολικά.
    Εδω λοιπόν είναι η εξήγηση για την φετινή εικόνα.
    Δεχόμαστε ευκολότερα γκολ ενω βάζουμε με την ίδια “δυσκολία” γκολ.
    Γιατί αραγε συμβαίνει αυτό?
    Οι παίκτες είναι ενα χρόνο μεγαλύτεροι,οι αντίπαλοι πλέον μας εχουν μελετήσει.Συστηματικά ολοι οι αντίπαλοι κάνουν το ίδιο πράγμα.Μας δίνουν την μπάλλα και κλείνουν το αξονα.Κάθετο παιχνίδι η ομάδα δεν έχει και απο τα πλάγια δεν έχουμε βοήθειες απο τα μπακ μας είτε με γκολ είτε με ασσιστ.
    Εδω πληρώνουμε τη μη ποιοτική αναβάθμιση του καλοκαιριού.
    Χάφαρος,πλάγια Μπακ,Στόπερ και Τέρμα λέγαμε και μας ελεγαν γκρινιάριδες και μίζερους.
    Οταν πέρυσι απο τα πλάγια μπακ εχεις συνολικά 3 ή 4 ασσιστ και κανένα γκόλ πρέπει να είσαι μαλάκας να σκέφτεσαι πως πρέπει να προσθέσεις ποιότητα και αλλα χαρακτηριστικά.
    Οταν πέρυσι τις μόνες φάσεις που ετρωγες ηταν απο βαθιές μπαλλιές στο ξέφωτο γιατί να αναβαθμιστείς στα στόπερ με εναν γρήγορο και έμπειρο στόπερ?
    ΑΛΛΑ ΕΊΠΑΜΕ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ,ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ LAST YEAR(S)
    Οι αντίπαλοι εκαναν βήματα μπροστά αλλά εμείς ως φιλάνθρωποι και φιλευσπλαχνοι δωρίσαμε το οποιο ανταγωνιστικό πλεονεκτημα ειχαμε.
    Επίσης ξεβρακώθηκε και το επιχείρημα γνωστών σανοπώληδων για τις 2 ισάξιες εντεκάδες.Ας κοιτάξουν που πλέον δεν συμπληρώνουμε μια καλή…
    Κατ’εμε υπάρχει η ιδιοτελής και η ανιδιοτελής κριτική.Οταν λοιπον υπάρχουν “δημοσιογράφοι” “φίλαθλοι” και λοιπά μπουμπούκια που η ενασχολησή τους με την Α.Ε.Κ τους προσφέρει τα προς το ζειν,σορρυ αλλά είστε ολοι ανελεύθεροι.
    Γυρνώντας στα αγωνιστικά είναι ξεκάθαρο οτι μέχρι τώρα η ομάδα είναι χειρότερα απο πέρυσι.
    Το πρόβλημα είναι στη συνολική αμυντική λειτουργεία.
    Εισαι που είσαι χειρότερος εχεις και την τελευταία γραμμή άμυνας,τον Τερματοφύλακα,δηλαδή γαμησε τα.
    Ρε Τερμα θέλουμε,λέγαμε,μα έχουμε Αθανασιάδη,τον πρωταθληματικό μας λέγανε.Για πάμε να το δούμε και αυτό.Περυσι στις 26 αγωνιστικές οι τερματζήδες είχαν 40 αποκρούσεις.Αυτές μπορεί να ήταν σε σουτάρες ή και σε πλασεδάκια που απλά πήγαν πάνω τους.
    Συν 14 γκολ που φάγαμε η μπάλλα πήγε στο τέρμα μας 54 φορές συνολικά.Η αμυνα προστατευε το τέρμα και οι αδυναμίες τους κρυβόντουσαν.Φέτος στις 15 αγωνιστικές έχουν 36 αποκρούσεις και έχουν δεχθείς 13 γκόλ,σύνολο 49.Ηδη απο την 15η αγωνιστική έχουμε πιάσει τα περσινά νούμερα.
    Η χειρότερη αμυντική μας λειτουργεία έχει “αναδείξει” και την ανεπάρκεια των τερματζήδων.Ρε αδερφέ ενα ματς που σου πήρε ο τερμας σου….
    Καλά για παιχνίδι με τα πόδια καλύτερα να μην μιλήσουμε.
    Συνολικά οι αριθμοί της ομάδας είναι χειρότεροι απο πέρυσι.Αλλά και η εικόνα ,η αισθηση δεν είναι η ίδια.Οι ομάδα σου βγάζει μια αίσθηση ανολοκλήρωσης.
    Διορθώνεται το πράγμα?
    Πραγματικά δεν έχω απάντηση.
    Και παικταράδες να φέρεις θέλουν χρόνο να ενσωματωθούν και χρόνος δεν υπάρχει.Μέσα στο Γενάρη θα παίξεις ολα τα ντερμπυ και το κύπελλο.Για τους τραυματιες επικρατεί ακρα του τάφου σιωπή…
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι το καλοκαίρι που η ομάδα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει-ανανεώσει το ρόστερ της.
    Ενδεικτικά,Τερμα,Αριστερο μπακ,Δεξι μπακ,Χαφ μπορει και δυο,εξτρεμ….
    Θα υπάρχει η οικονομική διάθεσή το καλοκαίρι αν έχει υπάρξει μια κακή σεζον?
    Θα υπάρχει η διάθεση επένδυσης οταν θα ξέρεις οτι στην καλύτερη πας για Κονφερενς,δηλαδή μαξιμουμ για 8 με 9 εκκατομύρια?
    Θα υπάρχει διάθεση απο το κόσμο να πληρώσει διαρκείας σε τιμές Premier?
    Αλλά είπαμε:
    ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ
    ΔΥΟ ΙΣΑΞΙΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ
    ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
    ΥΓ 1 Μεγάλη απώλεια αυτή του Αραούχο και της επιθετικής αμυνας που επαιζε
    ΥΓ 2 Κακιστη διαχείριση Γκαρσια Πινέδα που μετά την επιστροφή τους απο την Αμερική επαιξαν κατ’ευθείαν χωρις ενα 10μερο αποφόρτισης.
    ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Κ

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ΥΓ 3 Ενα τελευταίο σημαντικό νούμερο.Περυσι απο το 76 εως την λήξη των παιχνιδιών η ομάδα είχε δεχθεί σε 26 αγωνιστικές 1 ,ΕΝΑ,ONE,γκολ.Φέτος εχουμε χάσει το μέτρημα.Προς τι τόση ανασφάλεια ρε παιδιά?
    ΥΓ 4 Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ