Α Ε Κ – ΠΑΟ

Σε ένα σπουδαίο ντέρμπυ είδαμε όλη την κακομοιριά της ελληνικής κοινωνίας, που εκφράζεται φυσικά με την γελοία απόφαση του αρχιμαλάκα που παριστάνει τον πρωθυπουργό, να έχει άδεια τα γήπεδα. Διότι αυτός και η ελληνική αστυνομία δεν θέλουν να πιάσουν τους 2000 του κοινού ποινικού δικαίου, που κάνουν όλες τις φασαρίες είτε έξω από τα γήπεδα, είτε στις πορείες, είτε στα Εξάρχεια.

Είδαμε λοιπόν από την τηλεόραση το παιχνίδι. Είδαμε την ΑΕΚ πλήρη, με εξαίρεση φυσικά την αριστερή πλευρά, όπου τι να κάνουμε; Ξαφνικά το έμαθαν ότι θα έλειπαν οι Ιρανοί. Είδαμε όμως ξανά την ΑΕΚ, νωθρή, κακή, φοβισμένη. Είδαμε έναν πολύ κακό Γκατσίνοβιτς κι έναν εξ ίσου κακό Άμραμπαντ. Όχι ότι αυτοί φταίγανε για την κατάσταση. Το πρόβλημα ήταν στο κέντρο. Όπως πάντα, σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Ξεζουμισμένος Πινέδα, ξεζουμισμένος Τσούπερ. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βγάλει την ένταση που ήθελε στο παιχνίδι της, παρότι ο αντίπαλος είχε αρκετά ψηλά την άμυνα του, σε σχέση με τον φοβικό Γιοβάνοβιτς. Αυτό και μόνο, δείχνει με τι νοοτροπία σιγά σιγά ποτίζεται ο Παο. Κι είδαμε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν οι προσωπικές ενέργειες. Στο οποίο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, τόσο σε παραγωγή παιχνιδιού, όσο και σε τελικές.

Στα αριθμητικά του παιχνιδιού, ο μεν Παο προσπαθούσε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις, ενώ η ΑΕΚ ήταν σε διαρκή αναζήτηση μιας μακριάς μπαλιάς προς τον Γκαρσία. Κι οι δυό πέτυχαν. Κι οι δυό με αυτήν την τακτική έβαλαν από ένα γκολ κι ήρθαν ισόπαλοι. Όχι πολύ δίκαια, αλλά τέλος πάντων αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου μέρους, που ο Αλμέιδα δεν εκμεταλλεύτηκε τον άξονα, αλλά το ήθελε από το πλάι. Πάντως για τους θεατές ήταν ένα ματς με ψηλό ρυθμό, χωρίς χτυπήματα, χωρίς διακοπές ή σκοπιμότητες, δηλαδή ευχάριστο. Όσο και δεν είναι τόσο ευχάριστο να βλέπουμε τον κακομοίρη Ρότα στα αριστερά, ή να βλέπουμε αυτό το ρεσιτάλ λαθών στην ισοφάριση μας. Κορυφαίος ποιος ήταν; Μάλλον ο Σιμάνσκι, άντε κι ο Κάλενς στον οποίον όμως χρεώνω το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, κάπως η διάθεση άλλαξε, όπως και η απόφαση του Αλμέιδα να κάνει πιο γρήγορα αλλαγές. Δεν διεκδικεί φυσικά δάφνες η απόδοση της ομάδας – εύχομαι να υπάρχει πλάνο για φορμάρισμα αργότερα – αλλά όπως και να το κάνεις, έβαλε την μπάλα κάτω, έτρεξε πιο πολύ και πίεσε. Κι έκανε και πιο πολλές τελικές. Όχι τόσο επικίνδυνες μεν αλλά σου φανέρωναν την πρόθεση και την επιθυμία.

Με ποικιλία. Από τον άξονα κι από τα πλάγια, όσο μπορείς να τα ονοματίσεις τέτοια. Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με φλόγα νίκης. Κι εκεί που σαν αποτέλεσμα των τελικών σκόραρε, το var ακύρωσε το γκολ. Δεν θέλω να κάνω καμία κρίση, αφού κανένα παράπονο δεν έχω από τον διαιτητή. Είναι πολύ δύσκολες οι φάσεις αυτές που φριζάρονται στο var. Δεν έχει πολλά περιθώρια ο διαιτητής. Ενώ στην ζωντανή κίνηση, ξεκάθαρα ψάχνεις το οφσάιντ, κι όχι αν δυο ποδαράκια ακούμπησαν.

Δεν πειράζει. Ο αντίπαλος, που ήταν όσο μπορούσε καλός και κοντρολαρισμένος, κι αφού την γλύτωσε, κατώρθωσε να σκοράρει. Ήταν αντεπίθεση κι ήταν πάλι η έλλειψη κανονικών πλάγιων σε συνδυασμό με την ασυνεννοησία του κεντρικού μας δίδυμου, όπως φυσικά και στα λάθος μαρκαρίσματα στα κατεβάσματα των σέντερ μπακ του Παο. Αυτό δεν το έχουν μάθει ακόμα; Μάλλον όχι, αφού και το πρώτο γκολ κάπως έτσι ήταν, άσχετα αν ήταν στατική φάση. Αυτό είναι που διαφοροποιεί τους μεγάλους προπονητές από τους απλούς προπονητές. Ξέρουμε τι έχουμε, κι άστε τις μαλακίες in Matias we trust. Ξέρουμε κι εμείς μπάλα.

Κι αν βέβαια στο τέλος ισοφαρίσαμε, που ήταν δίκαιο βάσει στατιστικής αλλά και διάθεσης, είδαμε και όλες τις αδυναμίες. Πολύ ξεκάθαρα σήμερα. Αυτά προσφέρουν αυτά τα ντέρμπυ. Όχι σε θέσεις, που σίγουρα υπάρχουν, αλλά στα δουλέματα για την ομαδική λειτουργία. Ήταν κακή και σήμερα η ομάδα. Δεν υπάρχει δημιουργικός χαφ για να πάρει την ομάδα στην πλάτη του όταν λείπει ο Πινέδα. Γιατί φανήκαμε; Διότι ο Τερίμ έπαιξε μια μαζική άμυνα στο τέλος για να φύγει έστω και με ένα βαθμό. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Διότι έχει χειρότερους παίκτες και διότι είναι καινούργιος. Και μπορεί και να έχανε το παιχνίδι στο τέλος αν ο Αραούχο ήταν στοιχειωδώς συγκεντρωμένος. Που δεν θα το ήθελα διότι αυτά που θα διαβάζαμε από τα τρολ της ΑΕΚ, θα ήταν εξωπραγματικά. Με νοιάζει μια συνολική πορεία κι όχι μια προσωρινή νίκη, που δεν θα τελείωνε εξ άλλου κανέναν αντίπαλο.

Οπότε συνεχίζουμε με αυτό που ξέρουμε : Μάλλον της πάει της ΑΕΚ να είναι αουτσάιντερ και να κυνηγάει. Και να αισθάνεται πρόσφυγας κι αδικημένη. Δεν έχει την προσωπικότητα να μπαίνει και να δείχνει αρχίδια. Λογικό αν σκεφτείς ότι στην θέση του Πινέδα, μπαίνει ο Μάνταλος. Και λογικό να σκεφτείς ότι δεν έγιναν οι μεταγραφές για πραγματική ενίσχυση, αλλά προσπαθούμε ακόμα να πάρουμε πράματα από τον Γκατσίνοβιτς και να την βγάλουμε με κάποιον Πισάρο. Δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, είναι και θέμα παικτών σαφώς. Απλά δεν ξέρω ποιός φρενάρει ποιον. Ο Μελισσανίδης τον Αλμέιδα ή αυτός που θέλει απλά τρεχαντήρια….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    τα βαζέλια ήταν καλύτερα σήμερα, πιο ομάδα και πιο καλή λειτουργία. ο τούρκος πήρε το κέντρο.

    ο ματθαίος λίγος. άραγε θα ζητήσει κανένα χαφ? ρε ματθαίο είχες τον πινέθα τη τετάρτη με τον άρη δεξί μπακ, γιατί τον ξεζουμίζεις, τι προσπαθείς να αποδειξεις? ζήτα ένα μπακ, μας τα έκανες τσουρέκια, αστ’ διαόλο…

    mvp ο μαυρούκος κι ας έκανε βουτιά που θύμισε τιτίκα.

    η ομάδα είναι ομάδα ρυθμού και της λείπει το γήπεδο της κια το σπρώξιμο από τν κόσμο της, αυτό βέβαια μπορουν να το πουν όλοι., οπότε αρχίδια.

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η ομαδα δεν ηταν καλη σημερα. Δεν μου αρεσε γενικως το στυλ ” πεταμε την μπαλα στον Γκαρσια και βλεπουμε…” Αρκετα μετρα ανεβασμενος ο βαζελος στο γηπεδο ,συγκριτικα με τον Γιοβανοβιτς και πιεση παντου. Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Αλμειδα.
    Δεν ξερω ως που θα παει αυτη η κατασταση με την εμφανιση της ομαδος σε καθε παιχνιδι,αλλα εγω μπαλα απο την ΑΕΚ δεν βλεπω. Κι ας εξηγησει καποιος στον ΑΛΜΕΙΔΑ ,πως δεν ειναι η City ,ουτε εχει τους παιχτες να κανουν παιχνιδι απο την μικρη περιοχη ,πασες πασακια και στο τελος δωσε μια να φυγει γιατι μας στριμωξαν…Ελεος πια με αυτη τη μαλακια .
    Λεπτομερειες δεν χρειαζονται για το ματς. Υπηρξαν τα ιδια προβληματα οπως σε καθε αγωνα .Ελλειψη ΧΑΦ, χαμενες πολλες σεντρες λογω επιπολαιοτητας η αχρωματοψιας, και ελλειψη εντασης και πιεσης στον αντιπαλο ψηλα. Κατα τα αλλα….ολα καλα !

  3. Ο/Η Dimitris λέει:

    Ψυχοπνευματικά άδεια η ομάδα.
    Καμιά σχέση με την περυσινή, παρά το γεγονός οτι είδαμε ακριβώς τα ίδια πρόσωπα. Πλην Κάλλενς στη θέση του Κίτσου. Εκτός αν δεχθούμε οτι ο Κίτσος έκανε πέρυσι τη διαφορά.
    Συνεχίζουμε. Οι αντίπαλοι μπάχαλοι είναι κι αυτοί.

  4. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Τα παπαγαλάκια επιρρίπτουν τις αποφάσεις στον προπονητή,όπως κάνουν τόσα χρόνια με τον Tiger lillie.Λες και του’φεραν τ’Αλμέιντα, Πίρλο και Ρ.Κάρλος (λέμε τώρα) κι αυτός αρνήθηκε γιατι θέλει τρεχαντήρια.Απ’τον Οκτώβρη ήξεραν για τις ελλείψεις’τους τραυματισμούς κ’ την φετινή απαραίτητη αποτοξίνωση!

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα Στηβ.
    Ολοι κάτι προσδοκούμε.
    Εν προκειμένω να φορμαριστεί η ομάδα.Θα γίνει?
    Ισως ναι ισως και οχι,κανείς δεν ξέρει….
    Εδω οι Χριστιανοι προσδοκουν την Δευτερα Παρουσια και την Ανάσταση Νεκρών 2000 χρόνια τωρα…
    Αλλά επειδή είναι μάγκας ο ποιητής και αυτό να μην γίνει προσδοκούμε στη μετα θάνατον ζωη.Λες και γύρισε κάποιος να μας πεί τι παίζει?
    Αλλοι πάλι προσδοκούν την σωτηρία απο τον Μητσοτάκη….
    Στην ΑΕΚ θα κολλήσουμε…
    ΥΓ Τελικά το ματσάκι με τον Αρη ηταν μιλημένο??

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Πάμε λοιπόν να δούμε αυτά που λες. Ποιος έχει την ευθύνη; Ο Μελισσανίδης, ο Αλμέιδα ή ο Άλβες ; Συγκεκριμένα πράματα ρωτάω κι απαντάς. Φυσικά και ήξεραν αλλά ποιός ήξερε καλύτερα; Ο Μελισσανίδης προπονεί τον Πήλιο και τον Πισάρο; Για τα σημερινά χάλια, μόνο ευθύνη έχει ο Αλμέιδα. Ξεκάθαρα. Το γιατί ψάχτο στο dna των Αργεντίνων…

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Στο τέλος να λέμε και πάλι καλά. Δεν ξέρω αν πρόκειται για ντεφορμάρισμα η για προγραμματισμένο για το μέλλον φορμάρισμα. Αυτα τα ξέρει το τεχνικό τιμ (το οποιο είναι λειψό φέτος)
    Μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κλέβει και κατόπιν να χυμάει, αναγκαστικά ελλείψει παικτών και κυρίως λόγω ομαδικού ντεφορμαρίσματος κάθεται και παίζει με “μπιλντ απ”. Με λίγα λόγια, ο λύκος έχει κουραστεί να κυνηγάει στη στέπα και είπε να κατέβει στη πόλη και να ψάχνει έναν-εναν τους κάδους, αναζητώντας κανένα μισοφαγωμένο μπέργκερ. Τι να κάμει ο καψερός. Αν δεν πεθάνει από πείνα, θα πεθάνει από τροχαίο.
    Ο Τερίμ παίζει ψηλά, έτσι κι αλλιως. Και στην Εθνική Τουρκίας και στη Γαλατά. Στην Ιταλία το προσπάθησε και οι Ιταλοί τον πήραν με τις λεμονόκουπες. Δεν υπάρχει πέριπτωση να μη φάει γκολ σε ματς.

    Οπότε ο Αλμέϊντα είχε απέναντί του έναν που του έμοιαζε προπονητικά, απλά ήταν καμιά 25αριά χρόνια μεγαλύτερος ο οποίος είπε στο τελευταίο τέταρτο να κάτσει πίσω και να φάει ήσυχα. Το λύκο όμως τον είχε κόψει γερή λόρδα και αφού δεν έβρισκε τίποτα στους κάδους,είπε να μπει στα Γκούντις ο ίδιος,να τρομάξει κανέναν ανιδεο,να του πέσει το μπέργκερ, να το βουτήξει και να φύγει. Μάλλον το κατάφερε.Βρήκε τον γερο-Τερίμ. ο οποιος γλύτωσε τουλάχιστον τις πατάτες και κάθησε να τις φάει στο παγκάκι,αναλογίζόμενος αν είχε παραγγείλει και κόκα-κολα ή όχι.Δε βάριέσαι. Πιές ένα τίλιο.
    Παραλίγο να του τα φάει όλα ο…Μάνταλος.

    Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για την ολική σχεδόν επαναφορά Μάνταλου. Δεν είναι η αιτία δηλαδή που επειδη χρησιμοποιείται αυτός η ομάδα είναι κακή εξαιτίας του. Το αντίθετο.Είναι κακή η ομάδα έτσι κι άλλιως και η διαγνωση αυτή φέρνει τον Μάνταλο στην ενδεκάδα. Οπως η ίωση φέρνει τον πυρετό και την ζαλάδα. Είναι σύμπτωμα δηλαδη ο συγκεκριμένος,δεν είναι αιτία.
    Η ομάδα ήτο hunter. Και εκεί που νομίζαμε ότι θα γίνει και highlander έχει μετατραπεί σε scavenger.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Μιλημένο; Γιατί να ήταν; Για να ταλαιπωρηθεί κι άλλο ο Πινέδα κι ο Τσούμπερ;

  9. Ο/Η takis pap λέει:

    Στηβεν καλησπέρα,στο τέλος τα είπες όλα.Ο ανθρωπος είναι κολλημένοςθελει τρεχαντηρια,κόλλημα με Λατινους παίκτες.Τι περιμένουμε ,από προπονητη του MLS που ξεμητα στην Ευρώπη.Ο κολοτουρκος σε 3 -4 εβδομάδες κατάλαβε τι γίνεται.Δηλαδη πόσο δεν έβλεπε ότι το κέντρο από το 60 δεν τράβαγε για να βάλει τον Δανο η όταν ο βαζελος κλείστηκε από πιον περίμενε να σκοράρει αφού το Γκαρσία τον μπλόκαραν όσο ήταν δυνατό.Δηλαδη ο Ολλανδός ξέχασε τη μπάλα και περιμένουμε από τον Πιζαρο που δεν δικαιώνει καν τη μεταγραφή και τα μύρια που δόθηκαν. Τέλος διαφωνώ εντελώς με την εισαγωγή σου.Οχι μόνο χωρίς θεατές αλλά και χωρίς Ευρώπη για κάποια χρονάκια.. Η Θάτσερ έτσι ελυσε το πρόβλημα .Είναι δυνατόν να έχουν σπάσει τόσα καθισματα και η ΠΑΕ να μην ανακοινώνει τίποτε,δεν ξέρει πιος κάθεται εκεί και περιμένουμε να παν οικογένειες στα γήπεδα.

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ,το λεω για τους συνοπαδους που εψαχναν την παρηγορια στο “μιλημενο”.Ειχα γραψει θα δείξει την Κυριακή αν ήταν μιλημένο.Τελικά αυτη τη στιγμή τοσο μπορούμε τόσο παίζουμε,απλά.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Εξαιρετικός όπως πάντα. Όπως τα λες.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν σε πειθει αυτη η ομαδα φετος,ναι εκανε καποια μεμονομενα καλα ματς στην ευρωπη,με αυτοθυσια και με παθος για διακριση,η εμφανιση με τον Αρη εντος εδρας για το κυπελο και το σημερινο ειναι η ιδια κασσετα που βλεπουμε σε επαναλλειψη.

    Επισης,ποια εδρα και ποιο γηπεδο που χανουν απο τη δεκελιας,ηρθε ο ρουλης και πηρε σβηστο μηδεν,ηρθε ο τεριμ και σε επνιξε με το πρεσινγκ για 70 λεπτα στην εδρα σου και βγαινει αδικημενος κιολας με πεναλτυ στο βερμπιτς,εψαχνες απεγνωσμενα μια σαρανταρα μπαλια στο γκαρσια.

    Οι μεταγραφες αποτυχημενες ολες,δεν εχεις παρει τιποτε απο πονσε,πισαρο,καλενς,ο καλενς ειναι μαπα το καρπουζι,δεν εμπνεει καποια εμπιστοσυνη.Μπιλντ απ απο πισω για αναπτυξη μηδεν,ανεβαινει ο ροτα και ο βιντα για να κατεβασουν μπαλα στο κεντρο,ο πινεδα,ο σιμανσκι εχουν σκασει.

    Ευτυχως εχουν λιγο τα στημενα απο κορνερ και ερχεται καμια φαση απο εκει.Το πρωταθλημα φετος δυστυχως θα παει αλλου,οσο και αν προσπαθει ο Μελισσανιδης με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να παιρνει τα σπορια.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς takis pap : Να σου πω λίγο για την εισαγωγή. Η Θάτσερ δεν έλυσε απολύτως τίποτα. Η Ουέφα τιμώρησε την Αγγλία για πέντε χρόνια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό της έτυχε της Θάτσερ και δεν το αποφάσισε αυτή. Εσωτερικά επίσης, στην Αγγλία, οι εταιρείες πήγαν τα εισιτήρια των χούλιγκαν από τα 25 ευρώ ( τυχαία τα λέω ) στα 200. Εν άλλοις, τους κάνανε οι εταιρείες priced out. Η Θάτσερ δεν έκανε απολύτως τίποτα, απλά κι αυτό έγινε επί προεδρίας της. Μην ασχολείσαι με μύθους ή εκμεταλλεύσεις επικοινωνιακές. Τα ίδια βλέπεις κι εδώ, όπως σωστά ασχολείσαι με τα καθίσματα. Οι 2000 είναι στρατοί και των προέδρων. Αν δεν σταματήσουν αυτοί, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Όχι Κούλης, ούτε Χίτλερ μπροστά στους τύπους που έχουν τις εταιρείες.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Έχεις αμφιβολία για την Τετάρτη;

  15. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αντί για -6, βρεθήκαμε στο -1. Πληρώνουμε εισιτήρια PL για να βλέπουμε αριστερό μπακ τον Ρότα και δεξιά τον Σιντιμπέ. Για τα δυο ανύπαρκτα μπακ, χαραμίζονται οι Απμραμπατ, Γκατσίνοβιτς. Το γνωστό από το καλοκαιρι θέμα με τους Ιρανούς, εκθέτει ολόκληρο τον οργανισμό! Είναι όλοι για απόλυση! Αρκετά! Θελουμε ΧΑΦ ρε! Μπας και καλύψει την τραγική κίνηση του Αλμέιδα να βγάλει τον Πινέδα διαλύοντας το ήδη χτυπημένο κέντρο. Δεν βγήκε ο Πιζάρο, συμβαίνει. Τιμωρούμε τον Αλμέιδα και δεν παίρνουμε έναν έξω αριστερά;

    Τώρα είναι αργά για δάκρυα, μήπως πρόκειται να φέρει παίκτες; Αρχίδια. Το μοναδικό που απομένει είναι, έχει μείνει βενζίνη για αργότερα ή σώθηκε ήδη;

    Τέλος, ακούμε να ουρλιάζουν για ανύπαρκτο πέναλτι όταν μας έχουν ακυρώσει κανονικό γκολ…και σβηνουνε και τη φάση με το χέρι του Βαγιαννίδη….για να μην μιλήσω για το τράβηγμα της φανελας του Γκατσίνοβιτς….και δεν μιλάει κανένας!

    Απορώ λοιπόν, για ποιον ακριβώς λόγο πληρωνονται οι Κονέ, Κουχάρσκι, Άλβες και οι Καραλής, Τσατάλης;

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Πληρώνουμε για να μην πηγαίνουμε θέλεις να πεις…Λες και δεν μιλάνε με τα ανδρείκελα που το παίζουν υπουργοί…Η εικόνα είναι τραγική και πρωτίστως φταίει ο Αλμέιδα, που πήγε πάσο το κράτημα του Γαλανόπουλου, μίλησε για Πήλιο, ήθελε τον Πισάρο και φυσικά που δεν ήθελε κάποιο χαφ. Αντί να κάνουμε περίπατο φανταζόμαστε ότι κάνουμε κάποια επανάσταση διότι έτσι καλύπτουμε τα ψυχολογικά μας.

  17. Ο/Η Takis pap λέει:

    Επειδή βλέπω ΑΕΚ από το 1977 με θειο Λουκα,και έχω τύχει στο 6 -1 που ξερνάγαμε τον γαυρο, στην Θ21-22-23,όπως είναι τώρα,με τα γαυρακια ήμασταν δίπλα με μια υποτυπωδη άδεια ζώνη από φιλάθλους,ο γαυρος που πεθανε τελικά πέρασε με φορειο απο την 21 και ο κοσμος χειροκροτουσε.Που τώρα τέτοια συμπεριφορά από τους στρατούς.Τι θέλω να πω τέλος τα μαλακισμενα,στο διαόλου,αρκετά 150 € το εισιτήριο να πηγαίνουν με τα και 3 παιδιά τους γονείς και κάθε άλλος που σέβεται αυτό το super γηπεδο,αν η ομάδα αξίζει θα περπατήσει όχι ας χάνει τα χρήματα του ο κάθε μεγαλομετοχος.Να πάψει αυτό φαινόμενο Κούγια που γλύφει εκεί που έφτυνε πριν 3 χρόνια.

  18. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ένας μετριότατος ΠΑΟ μας έβαλε 2 γκολ και τρέχαμε στο 92 να το σώσουμε με πέναλτι από το πουθενά. Η ομάδα ρατάρει και ΔΕΝ διορθώνει συστηματικά λάθη της, όπως την άμυνα στα στημένα, τις κάκιστες επιλογές μέσα στο κουτί του αντιπάλου, τα τελειώματα και μία ανεξήγητη ψυχολογική αστάθεια και απώλεια συγκέντρωσης μολις βάλουμε γκολ.
    Για επιλογές παικτών δεν έχω να προσθέσω κάτι, όλοι βλέπουμε τις εμμονές του Αλμέιδα.
    Την Τετάρτη πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει 7-8 αλλαγές πάλι, και Πόνσε και Πιζάρο και Ελίασον και Μάνταλο και Γαλανόπουλο να δούμε. Και 30 λεπτά Φερνάντες + Αραούχο πάλι. Να φορτώσει κέντρο με 2-3 αμυντικογενή χαφ να δούμε ένα κάκιστο παιχνίδι ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΒΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (Πινέδα-Σιμάνσκι-Τσούμπερ-Λιβάι το πολύ μισάωρο, μην πω ότι τουλάχιστον 2 από αυτούς μην ταξιδέψουν καν πανω) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΚ.
    Η ομάδα ειναι εξαντλημένη όχι μόνο σωματικά, αλλά ειδικά ψυχολογικά με πολλούς παίκτες σε κακή κατάσταση.
    Το κύπελλο έτσι όπως είναι τα πράγματα θα μας κάνει κακό στο πρωτάθλημα, εκτός άμα κατέβει σε προτεραιότητα και ξεκουραστούν κομβικοί και ας αποκλειστούμε.

  19. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Προς Το φως του φεγγαριού… Καλημέρα,Αναφέρθηκα στην έλλειψη μετεγγραφών μαζί τα πρωτοσέλιδα των συλλογικών μας εντύπων περί επιστροφής τραυματιών,2 ισάξιων ενδεκάδων μπλα-μπλα.Υπάρχει κ’ το βαρύ παρελθον της ΠΑΕ στην οικονομία πόρων.Χα!Προκριματικά Τσ.Λου με Οικονόμου-Κλωναρίδη κλοιπους.Οι τεχνικοί δ/ντες πρότειναν ακριβούς παικταράδες κι αυτός αρνήθηκε ζητώντας τον στόπερ απ’τον Άρη με 1μύριο,τον Πήλιο Γούση κ’ τον χαμηλόκωλο αντικαταστάτη του Μέσσι;Πήγε και κρουαζιερα.Πόσοι κόουτς ή τ.διευ/ντές εν ενεργεία ,διαφωνούν για το μπάτζετ, στην Ελλάδα;Αν εξαιρέσουμε το περσινο καλοκαίρι που ψωνίσαμε έγκαιρα κ΄εγκυρα,στην ΑΕΚ δεν άλλαξε κάτι.

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν ρολαρει με τίποτε η ομάδα δυστυχώς,καμμενοι από πέρυσι,ξεζουμισμενοι,δεν μπορούν ούτε 20 λεπτά να πρεσσαρουν ψηλά,τα ίδια με Άρη,τα ίδια με βαζελο,περιμένω αποκλεισμό την Τετάρτη,μιλάμε μόνο ο Γκαρσία έχει διασωθεί,για λυπηση ο καλενς.

    Το έχω πάρει απόφαση ότι αυτό θα βλέπουμε όλη τη χρονιά,δεν φορμαριζεται αυτό το κακό συνοθυλευμα,έκαναν 3 καλά ματς στην Ευρώπη και αλλα 2-3 στα ντέρμπυ,δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν.

    Ο Αλμευδα φέρει ευθύνη που δεν ζήτησε ενίσχυση.

  21. Ο/Η Fotzio λέει:

    Η Ομάδα θα καταρρεύσει στα play offs, μακάρι να βγω ψεύτης. Λίγος ο Αλμείδα και πιο λίγος ο Τίγρης.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η θα περασουν σημερα νταηλικι απο του χαριλαου,η ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑΞΙ.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος: Εσύ θα τους κυνηγήσεις ή θάχεις και παρέα;