ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

Με μπόλικες απουσίες κατέβηκε η ΑΕΚ αλλά και με μια ενδεκάδα ψιλοέκπληξη, αφού είδαμε πολλούς βασικούς. Φάνηκε λοιπόν ότι ο Αλμέιδα μάλλον εγκατέλειψε την μπούρδα για τις δυό ισοδύναμες ενδεκάδες ή για την άλλη φούσκα : την ενδεκάδα του κυπέλλου. Μετρημένα κουκιά είναι οι παίκτες βαρόμετρα, κι αυτοί μέσες άκρες επελέγησαν.

Αυτό που είδαμε στο πρώτο μέρος, ήταν ένα καθαρό παιχνίδι τακτικής. Η ομάδα μας έψαχνε είτε με μακρινές μπαλιές, είτε με κάποιες κάθετες πάσες από τον άξονα τον μοναδικό επιθετικό της, τον Τσούμπερ. Επίσης σε όλες τις στατικές φάσεις που κέρδιζε, ανέβαζε το κεντρικό της δίδυμο στην αντίπαλη περιοχή μπας και μέσω της υπεροπλίας σε ύψος, θα μπορούσε να κερδίσει κάτι. Από την άλλη μεριά ο Άρης, περίμενε ελαφρώς πίσω από το κέντρο και προσπαθούσε να βγάλει κάποια αντεπίθεση.

Το ημιχρόνιο αυτό δεν διεκδίκησε βέβαια ιδιαίτερες ποιοτικές δάφνες, αλλά η ΑΕΚ φάνηκε περισσότερο από τον αντίπαλο της στην διάθεση, στο τρέξιμο και στο πρεσάρισμα. Είχε μια μυθική μορφή μέσα στο γήπεδο, τον Βίνταρο, που έκανε τα πάντα. Έκοβε, προωθούσε την μπάλα και φυσικά βρέθηκε ουκ ολίγες φορές σε θέση σκοραρίσματος. Ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου. Μετά από τον παικταρά αυτόν, είχαμε σχετικά δραστήριους τον Μάνταλο και τον Πινέδα κι αρκετά κινητικούς τον Γιόνσον και τον Τσούμπερ. Είχαμε όμως μπόλικους αρνητικούς, με κορυφαίους τον Σιντιμπέ και τον Άμραμπαντ. Αυτοί έκαναν διαγωνισμό λαθών και στην κυριολεξία η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς δεξιά πλευρά.

Συμπερασματικά απειλήσαμε πιο πολύ από τον Άρη και κατωρθώσαμε στο τέλος του πρώτου μέρους, σε ένα μελέ, να προηγηθούμε με τον Γκατσίνοβιτς, που κι αυτός τσαλαβουτούσε στα ρηχά νερά. Πίσω δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με εξαίρεση δυό περιπτώσεις που προήλθαν από αβίαστα λάθη του Γιόνσον και του Ρότα, αλλά ο Άρης δεν μετουσίωσε τις καλές προϋποθέσεις σε απειλή για την εστία μας. Φυσικά είχε πολλή αγωνία το παιχνίδι διότι όπως έκανε τις επιθέσεις η ΑΕΚ, μένανε πολλοί κενοί χώροι πίσω, αλλά τέλος πάντων αυτό ήταν το σχέδιο του Αλμέιδα, που του βγήκε. Και μακάρι να πάρει χαμπάρι στο διάλειμμα ότι χρειάζονται γρήγορα αλλαγές για να κλειδωθεί το δεξί άκρο και το κέντρο.

Tον χαβά του όμως ο Αλμέιδα. Η ΑΕΚ μπήκε με την ίδια ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος κι ακολούθησε την γνωστή φέτος μοίρα της : Σε μια αμυντική αδράνεια της, έφαγε το γκολ και μετά έτρεχε και δεν έφτανε. Και λέω δεν έφτανε, διότι σίγουρα ήταν καλύτερη από τον Άρη, αλλά πλέον μίλαγε η φάση με τον Μάνταλο που το παιδί φυσικά είχε χτυπήσει ταβάνι, η έλλειψη σοβαρού επιθετικού μέσα στο τερέν και βέβαια το ξεζούμισμα που γενικώς έχει συντελεσθεί.

Μου φαινόταν ότι ο Άρης πίεσε όσο ήθελε για να ισοφαρίσει και μετά να ξαναγυρίσει πίσω. Και να ξοδεύει ενέργεια η ΑΕΚ, που δεν έβγαινε. Μια ΑΕΚ που ήταν σαφώς καλύτερη αλλά δεν εύρισκε τις λύσεις για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Έκανε μπόλικες επιθέσεις χωρίς όμως την κλασσική ευκαιρία. Και σιγά σιγά άρχισε να αδειάζει η ενέργεια και να μπαίνουν μέσα αυτοί που θεωρούνται ενδεκάδα κυπέλλου. Με τον Άρη να αμύνεται σθεναρά και να εξακολουθεί να ψάχνει κάποια αντεπίθεση. Μέσα σε μια αμφιλεγόμενη διαιτησία, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο….

Το κύριο ήταν ότι δεν είχαμε αρκετή ποιότητα για αλλαγές κι είχαν αρχίσει οι αλχημείες. Ο Πινέδα ξανά μπακ – που όμως πήγε καλά -, όπως πλέον κι ο Γιόνσον. Αυτές δεν βγήκαν και λογικά ίσως, πόσο καιρό έχουν οι επιστροφές Φερνάντες και Αραούχο, κι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Παίζοντας με μεγάλη ένταση και ξεφορτώνοντας τις μπαταρίες εν όψει Κυριακής. Σε παιχνίδι που είχε γίνει πλέον σκληρό και που έφερνε στους πρωταγωνιστές και τον Γιόνσον με τον Μήτογλου.

Στην παράταση πλέον δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράματα. Πολλή κούραση και πλέον το παιχνίδι σε μια λεπτομέρεια. Με την ΑΕΚ σταθερά καλύτερη ακόμα κι όταν το μυαλό θόλωνε. Ακόμα κι όταν η ΑΕΚ ήταν μια αλάνα αφού αυτή η ενδεκάδα θάταν αδύνατον νάχει κάνει έστω και μία προπόνηση. Και η ομάδα να τρέχει και να προσπαθεί αλλά να μην βρίσκει λύσεις. Φυσικά και η διαιτησία έβαζε την πινελιά της : Συνεχώς κόντρα, τόσο στον πειθαρχικό τομέα, όσο και σε ένα κραυγαλέο πέναλτυ, που είδε το νούμερο χέρι στήριξης. Και πόσα άλλα δεν είδε…Όπως και πολλοί άλλοι βέβαια που θεώρησαν την ομάδα επαρκή. Και δεν θέλω να μιλήσω άλλο διότι και κουραστικός θα γίνω αλλά και γραφικός.

Κι ακριβώς πριν τα πέναλτυ, ένα μόνο θα ήθελα να γράψω : Ο ΒΙΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗΣ .

Διαδικασία των πέναλτυ : Αποκλεισμός της ΑΕΚ, που έμεινε με την συλλεκτική φανέλα και με έναν τίτλο λιγότερο στα 100 της χρόνια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Η ΠΑΕ Α.Ε.Κ
    Σας εύχεται ευτυχισμένο το καλοκαίρι του 2018.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    χάθηκε άλλος ένας στόχος σήμερα……βέβαια η ομάδα έδειξε ένα κάποιο σφυγμό……μια μικρή στεναχώρια τη φάγαμε, εννοείτε……..μικρή λέμε τώρα, η οποία μεγαλώνει από τη στιγμή που στην ποδοσφαιρική υφήλιο δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι να βοηθήσουν αυτή την ομάδα…

    τα πέναλτι που χτυπήσαμε ήταν όλα της πλάκας……ο τερματοφάσουλας μόνο σε ένα έπεσε σωστά

    άραγε η επετειακή φανέλλα σε πόσα παιχνίδια θα φορεθεί?

    τι το ιδιαίτερο έχει η επετειακή φανέλλα?

    αντε μου στον αγύριστο σωβρακάκιδες

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η πρόκριση χάθηκε από το πρώτο παιχνίδι,κυριαρχεί μεγάλη απογοήτευση γιατί ειδικά στο α ημίχρονο δεν ήμασταν κακοι,αλλά το προτιμώ από το να έχανα το κύπελλο σε τελικό και να πονούσε περισσότερο.

    Μια ομάδα η οποία χωρίς τον Γκαρσία στην επίθεση,είναι απλά ακίνδυνη με φλύαρη κατοχή και απλά ανούσιες φάσεις.

    Καλά να πάθουν,να πέσει και λίγο κράξιμο γιατί κάποιοι έχουν μείνει στην περσινή επιτυχία και έχουν επαναπαυτει.

    Γιατί έπαιξε ο Αθανασιάδης,να μου πει ένας το λόγο,γιατί συνεχίζουν να τον στηρίζουν ενώ έχει κάνει τόσα εγκληματικά λάθη που έχουν στοιχίσει,δεν έπιασε ούτε ένα πέναλτυ,όλα τα ρουφήξε.

    Πίσω η ομάδα είναι αστεία,ροτα και σιντιμπε τρύπιοι αμυντικά,Αθανασιάδης κλόουν,μεταγραφές σαπακια.

    Χάθηκε το κυπελο,πρωτάθλημα μην ελπίζετε φυσικά και θα δούμε μια επαναλληψη του 2018.

  4. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Το ωραίο ήταν ότι πήγαμε στα πέναλντι χωρίς τερματοφύλακα (ο Αθανασιάδης είναι κώνος δυστυχώς), αλλά και χωρίς κανένα από τους εκτελεστές μας, οι οποίοι κατά βάση είναι οι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς….Κακός αποκλεισμός, κρύος, αλλά μπορεί να αποβεί θετικός για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Μεταγραφές δε θα κάνουμε, άρα τουλάχιστον να είναι ζωντανοί οι υφιστάμενοι αθλητές…

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Aρης- Βίντα άσσος. Τί άλλο να κάνει ένας παίκτης, ο οποίος παίζει σε λάθος ομάδα.
    Μια ομάδα κουρασμένη, ντεφορμε και δίχως χαφ- θα είδατε τις χαώδεις αποστασεις φαντάζομαι για ακόμα φορά ανάμεσα σε αμυντικά χαφ και επιθετικούς. Το κέντρο άδειο κυριολεκτικά. Μπορούσες να σπείρεις ντομάτες αν ήθελες.

    Τί να τα κάνει τα μυαλά τα κεντρικά ο Αλμέιδα.Ζητά χαμάλιδες. Εχει χαμάλιδες. “θες άλλους ;” του λένε. “Οχι,έχω χαμάλιδες” λέει εκείνος. Εκουράστηκαν οι χαμάλιδες. Μπαίνουν σαν αλλαγές οι άλλοι χαμάλιδες, που πάρθηκαν το καλοκαίρι,αλλά για μια ακόμα φορά δεν προσθέτουν κάτι. Δεν “βγήκε” κανένας και έτσι κανουν ζημιά και φορτώνουν δουλειά στους περσινους χαμάλιδες, οι οποίοι έχουν ρετάρει πιά. Ο πρόεδρος μετανοίωνει που τους πήρε και σκέφτεται σοβαρά να τους μειώσει το μεσημεριανό από μιά κούπα ρύζι σε μισή.

    Πρέπει να πάρουμε άλλους χαμάλιδες .Δεν ξέρω τώρα το Γενάρη τι προκάμουμε να πάρουμε. Ας κάμει μια βόλτα ο Μελισσανίδης στο λιμάνι του Πειραιά. Η έστω ας κοιτάξει εκει απ΄τα γραφεία ψηλά. Να πάρει μερικούς να καλύψει τα κενά,άσχετα αν ο προπονητής είναι ολιγαρκής -πράγμα βολικό για τον “ανοιχτοχέρη” πρόεδρο, ο οποίος έχει αρχίσει να τον ντρέπεται. “να του δώκω τους δυο Πακιστανούς που έχω στο βενζινάδικο απο κάτω, μαζί με ένα κουτί μελομακάρονα”; σκέφτεται. Αλλά πάλι το ξανασκέφτεται: “Μήπως δεν τα τρώει τα μελομακάρονα ο άνθρωπος…”;
    Είναι ένα σοβαρό ερώτημα αυτό.

    Πάντως πολύ εχει βολέψει η Ιαπωνέζικη νοοτροπία του Αλμέιδα τον πρόεδρο. “Ευχυχώς που ο χρυτός αυτός άνθρωπος, ακολουθεί τον κώδικα των Σαμουραϊ. Ενας μόνος του εναντίων όλων,μεχρις εσχάτων. Για φαντάσου να ήταν Αμερικάνικης και να χρειάζοταν να φέρουμε ολόκληρο ιππικό”.
    Πάλι καλά. “Mπάλα παίζουμε μωρέ. Δεν γυρίζουμε γουέστερν”.

    Ενα κρατάω απο το παιχίδι: Αλλαγή για τον Αρη. Βγαίνει ο Μοντόγια και μπαίνει ο Φεράρι.

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ποδόσφαιρο είναι, έχει συμβεί άπειρες φορές η πιο αδύναμη ομάδα να οδηγεί παιχνίδι στα πέναλτι και να κερδίζει.

    Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αδικήθηκε από τη διαιτησία, ΟΚ, προχωράμε.
    Ο Ματίας άλλαξε και τα 2 μπακ, έφτασε να παίζει με 2 φορ που δεν επέλεξε και στο 8 τον Αραούχο. Πόσο πιο ξεκάθαρα να πει, αυτούς έχω, αυτούς βάζω και προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου μέχρι το τέλος.

    Καταλαβαίνω την απογοήτευση, όλοι σκασμένοι είμαστε, αλλά δεν μπορώ την απαξίωση. Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι θα μείνουμε εκτός Ευρώπης (το άκουσα και αυτό) ή ότι δεν έχουμε καμία τύχη για το πρωταθλημα.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εγω ειδα οτι στα 3 μεταξυ μας παιχνιδια με τον Αρη,εφτυσες αιμα να τον κερδισεις στο πρωταθλημα με 1-0,δεν κερδισες παλι στην εδρα σου με 0-0 και ενω προηγεισαι στο αδειο γηπεδο τους,καταφερνεις,παικτες και προπονητης,να αποκλειστεις.

    Δεν πηρε ουτε ενα παικτη,γιατι προφανως του εχει σφυριξει ο προεδρος πως ο γαμος για φετος σχολασε και αλλοι εχουν σειρα για πρωταθλημα και κυπελλο,να δω με τον Ατρομητο εκει εκτος εδρας στον Σπανο,που θα τους περιμενει για εκδικηση,θα μπουν σαν χεσμενοι?

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Πουθενά δεν μπαίνουν σαν χεσμένοι, μην τρελαθούμε κιόλας. Ένα παιχνίδι έχουν χάσει φέτος. Αυτό που μπορείς να πεις είναι ότι δεν έγινε ενίσχυση στα άκρα και στο κέντρο κι ότι οι μεταγραφές δεν βγήκαν χώρια την μαλακία της Ευρώπης με την κούραση. Επίσης μπορείς εύκολα σήμερα να μιλήσεις για την διαιτησία.

  9. Ο/Η serpico λέει:

    Δηλαδή οι σημερινοί παίκτες συγκρίνονται με τον Αλεφ, τον Οικονόμου, και τον Γιαννιώτα…

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Φτασαμε στο “τι χαμπαρια μαστορα…”! Υπαρχει απογοητευση, υπαρχει κουραση, ΔΕΝ υπαρχει ΧΑΦ, ΔΕΝ υπαρχει φορ, και ΥΠΑΡΧΕΙ και ο ΒΙΝΤΑ.
    ΟΚ,τα play offs θα τα παιξεις ,αρκει να μην φτασεις διαλυμενος και ξεζουμισμενος γιατι θα σου αλλαξουν τα φωτα. Πρεπει να παρεις χαφ,μπακ,φορ και δεν παιρνεις τιποτα. Ο αλλος πηρε Μπακασετα για ενισχυση ( και για αλλους λογους), παρ`ολο που δεν του ηταν και φουλ απαραιτητος.Και σενα που σου λειπει δεν παιρνεις κανεναν,απλα ανακατευεις την τραπουλα κι αμα σου κατσει σου`κατσε….
    Αλλο ενα παιχνιδι ηταν κι αυτο με τον Αρη οπως τα προηγουμενα, το ποσα τετοια παιχνιδια θα ακολουθησουν ειναι το ζητουμενο.Καπου παραπαει το πραγμα…

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Γράφει ο disinformation Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ δεν χρειαζόταν τον Μπακασέτα εκεί που παίζει. Και ρωτάω εγώ, την πρόταση για την απόκτηση του γιατί την έκανε; Ή τον χρειαζόταν αν ερχόταν με λιγότερα λεφτά; Όλοι ξέρουμε αλλά ξέρουμε και κάτι άλλο. Αν του παίρνεις τον Μπρινιόλι, θα σε πολεμήσει με χρήμα. Εκεί δηλαδή που πονάς. Και θα σε ξεφτιλίσει που το έπαιξες μάγκας στο καϊκι με κάποιον παραδόπιστο την ώρα που η ομάδα σου έχει άλλα θέματα. Διότι αν έχεις χάφαρους και φόραρους, ας φας κι ένα γκολ.

  12. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Για αυτο εγραψα και για αλλους λογους για τον Μπακασετα. Και γιατι δεν χωραγε σε εμας? Εχουμε και δεν το ξερω,η δεν το εχω καταλαβει?
    Και τελικα, ποσο χρησιμος ειναι ο Μπρινιολι σε συγκριση με εναν χαφ και ενα φορ ? Και πας να ταπωσεις την ποντικομαμη και σε κανει ρομπα στο τελος.
    Αν την εκανε αλλος την κινηση να φερει ΤΟΥΡΚΟ προπονητη θα τον κραζανε οι παντες. Αυτος και τον εφερε και τον επεβαλε και δεν αμοιξε”μυτη” αφου υπηρχε αβαντα απο παντου.Να ξερουμε τι λεμε και σε τι αναφερομαστε οταν μιλαμε. Ειπες την πολυ σοφη κουβεντα απο πανω, οτι η ποντικομαμη πολεμαει με το χρημα.Ειναι σαφως ανωτερο απο αλλα “οπλα” ….

  13. Ο/Η Pontios λέει:

    Σας το εγραψα για τον τελικο κυπελλου Παοκ Αρης

    περισυ εγινε ενα μουφα παιχνιδι μεσα στο Χαριλαου που γυρισε με ανατροπη 1-2.

    Με ενα και μοναδικο παιχνιδι την εβδομαδα δεν χρειαζεται ενισχυση.
    Το πρωταθλημα ειναι και παλι δικο μας!

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι πάλι δικό μας, δεν λέω αλλά…Δηλαδή τα ματσάκια μέχρι τον τελικό πόσο να επιβάρυναν την ομάδα; Επίσης, Σιντιμπέ, Πόνσε, Πισάρο και να μην επεκταθώ και σε άλλους, τι χρειάζονται στην ΑΕΚ;ΔΕν μιλάμε για απλή ενίσχυση, μιλάμε για τρύπες που υπάρχουν κι όπως βλέπεις καταργήθηκε μόνο του το αφήγημα για δυο ισάξιες ενδεκάδες ή για ενδεκάδα κυπέλλου.

  15. Ο/Η Hokan λέει:

    Φέτος η ομάδα κάνει αποθεραπεία από την περσινή υπερπροσπάθεια. Θυμίζει – σημειολογικά – την Λίβερπουλ – το 2021 που μετά το πρωτάθλημα το 2020, τερμάτισε 3η με 20 βαθμούς διαφορά από την Σίτυ και με καταστροφΙκές εμφανίσεις (ήταν η χρονιά που είχε φάει 7 από την Βίλλα, 4 από την Λεστερ, 4 από την Μπράιτον κλπ). Βέβαια ο Κλοπ παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος που δεν πήρε 2 χαφ, ενώ ο δικός μας δεν κάνει κουβέντα για ελλείψεις και αναλώνεται σε αμπελοφιλοσοφιες ή σε ποδοσφαιρομανιερες τύπου ” αυτό είναι το ποδόσφαιρο κλπ.” Σ ευχαριστώ πολύ για το περσινό νταμπλ, για τις τις εμφανίσεις τις ομάδας και για την ψυχική ανάταση που έδωσες στον κόσμο. Όμως ρε φίλε Αργεντινε μας ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ με τις εμμονές σου. Μας έχει πηδήξει με τον Σιντιμπέ, τον Ρότα με το ανάποδο πόδι, τον Πινεδα μπάκ, τον Πιζαρο, τον Πονσε και τον Γκατσινοβιτς που φέτος εδώ πατάει και εκεί βρίσκεται. Και κυρίως μας έχεις σπάσει τα αρχιδια με τους τερματοφύλακες και τα στημένα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει ποτέ ένα τρίποντο από τερματοφύλακα. Να πούμε ρε αδελφέ σήμερα ήμασταν χαλια αλλά μας έδωσε την νίκη ο τερματοφύλακας. Αντίθετα είμαστε η ομάδα που εχει χάσει τόσους βαθμούς από τις μαλακιες τους. Στις χώρες της πρώην Α.Ευρώπης που έχουν και σχολές ΕΝΑΝ κανονικό κήπερ θα βρεις. Που έχει έξοδο και μπορεί να παίξει την μπάλα με τα πόδια. Πες τον Κουχάρσκι να σε βρει ΕΝΑΝ. Όχι δύο. Το άλλο που όταν μας κάνουν στημένα, έχουμε αγκαλιά τα υπογλωσια έχει καταντήσει αηδία. Δηλ. αυτα γινονται σε καθε αγωνα. Τι γίνεται εκεί στις προπονήσεις ? Το man to man δεν το έχετε μάθει ? Ο πιο κοντός παίκτης μας μαρκάρει τον ψηλότερο του αντιπάλου. Ο Ρότα τον Μορον. Τώρα τι σχέση έχεις με τον Μελισσανιδη, εάν θα μείνεις, εάν θα φύγεις, εάν ζήτησες και δεν σου έδωσε, εάν δεν ζήτησες κλπ. είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και τελικά δεν ενδιαφέρει. Καντε προσπαθεια να διορθωσετε τα οφθαλμοφανη ή να πάτε στον Yalom η πατε να γαμηθειτε. Και να ξέρεις μπορεί να σε έχουν θεοποιήσει, αλλά η Ελλάδα είναι κυρίως η χώρα της Αποκαθηλωσης.
    Υ.Γ. Το μυοσκελετικο σύστημα του Αραουχο έχει καταρρεύσει. Ο παίκτης πλέον μπορεί μόνο για 20 λεπτα.
    Υ.Γ. 2. Ο Ρουμάνος είναι εδώ και έναν χρόνο, πρόεδρος, τεχνικός δ ντης, μάνατζερ και προπονητής. Και με την βοήθεια του πατέρα του, και των ακαδημιών της ομάδας, έχει δημιουργήσει παρά τις παλινωδίες του Α γύρου ένα καλό σύνολο, που εάν έχει συνέχεια και αρκετή (πολύ ) τύχη μπορεί να τον δούμε (ο Θεος να μην δωσει) φιναλίστ στην ΟΠΑΠ αρένα και τότε θα γελάσει και το χειλάκι του κάθε πικραμενου.

  16. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Έλπιζα ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο ώστε να επαναληφθεί το νταμπλ. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο «κανόνας» που πολλές φορές αναφέρθηκε έμμεσα ή άμεσα σε αυτό μπλοκ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι άμοιρο της κοινωνίας μέσα στην οποία παίζεται.

    Δεν θα αναφερθώ σε τακτικές ή την απαξίωση παικτών όπως τον van Weert . Μας τα ζάλισαν με τις δύο εντεκάδες….. Παίκτες που τους βάζεις σε ρόλο από μηχανής θεού, κάνει πρόδηλο ότι το έργο είναι τραγωδία και περιμένεις λύτρωση ή απλά ότι δεν τους σέβεσαι.

    Καλό είναι να ακολουθείς το Ζεν ή των κώδικα των Σαμουράι αλλά τα γκολ δεν μπαίνουν με φιλοσοφίες.

    Στην ομάδα υπάρχει κάποιος που ακολουθεί μια άλλη φιλοσοφία, και αυτός είναι ο Vida. Το τεράστιο χαμόγελο μετά τις επιθετικές του προσπάθειες χθές δείχνει ξεκάθαρο ότι αυτός ο σούπερ επαγγελματίας δεν ξέχασε ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιγνίδι. Δεν ξέχασε να το χαίρεται όπως τότε που μικρός ξεκίνησε. Καλές οι θέσεις και οι τακτικές αλλά το παιγνίδι θέλει να το απολαμβάνεις πρώτα από όλα. Μπλοκαρίστηκε η φαντασία και η δημιουργικότητα σε συστήματα και ρόλους στεγανούς. Στο κάτω κάτω είναι μια δουλειά που ναι μεν απαιτεί σκληρή προπόνηση αλλά αμείβεται πλουσιοπάροχα ακόμα και στις πιο μικρές κατηγορίες.

    Αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν ευχάριστο, όχι γιατί χάσαμε στα πέναλτι αλλά γιατί η ομάδα δεν έχει αυτή την σπιρτάδα της απόλαυσης του παιγνιδιού. Την περσινή χρονιά θέλεις το νέο γήπεδο θέλεις το «νιόφερτο» σύστημα προκαλούσε κύματα ηδονής. Φέτος εμμονικά περιμένουμε να δουλέψει κάτι που ήδη αποτελεί παρελθόν..

  17. Ο/Η Pontios λέει:

    Στήβεν μαλακιες γράφω.
    Το είχα καταλαβει ότι έτσι όπως είχαν κάτσει τα ταμπλό που οδηγούν στον τελικό.
    Στο ένα ταμπλό η ΑΕΚ και ο Άρης και στο άλλο ταμπλό οι υπόλοιποι.
    Ο Άρης έχει 150 χρόνια να πάρει ένα τίτλο.ο χοντρός ούτε σκέψη να του δώσει κάτι καθότι φαταουλ.επειδη ο δικός μας εκτίμησε αυτά που έκανε ο καρυπιδης για εμάς ημουν σίγουρος ότι θα του δώσει το ματς.με 8 απουσίες η ΑΕΚ στο Χαριλάου και ρωσική ρουλέτα στα πεναλτι τάχα μου με τον βιντα πρώτο εκτελεστή.
    Αυτό ομως που έχω να πω είναι ότι ΔΕΜ περιμενα τον βαζελο να περάσει,και όταν ειδα ότι πέρασε από τα πεναλτι και αυτός έβγαλα ένα συμπέρασμα:ότι ο Τερίμ χτίζει νοοτροπία στο βαζελο!
    Μεταγραφές Ατζουν
    Τερματοφύλακας Ντραγκοφσκι 4εκ οψιον αγοράς 26 χρόνων Σπετσια φιορεντινα κτλ
    Σέντερ μπακ σαμετ ακαιντιν
    Σέντερ μπακ Βίτορ ουγκο Βραζιλιάνους
    10αρι μπακασετας
    Λημνιος για να τρέχει να πρεσάρει ψηλά.
    Ο γαυρος πήρε και αυτός ένα παίκτη τον ζελσον μαρτινς έρχεται ένας ακόμη ο Καρμο
    Παοκ έχει κλειστό τον Μαξίμοβιτς λέει αλλά αυτός κλείνει στον ΒΑΖΕΛΟ!!χαχαχαχχα
    Και η ΑΕΚ δεν θα πάρει για να πει ότι πήρε θυμήσου το 2018!

    Όλα αυτά σε οδηγούν σε ένα συμπέρασμα:ότι ήρθε η σειρά του Αλαφούζου και του Ατζουν.

    Τίγρη ευχαριστω

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    στον Ρουμανόγυφτα

    Χόκαν πες του ρουμανόγυφτα να πάρει φόρα, πολλή φόρα και να έρθει με την όπισθεν