ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Με υποχρεωτική ενδεκάδα και σήμερα κατεβήκαμε στην άδεια γηπεδάρα της Τούμπας ελέω του ηλίθιου που το παίζει διοικητής της χώρας. Κι αν η ενδεκάδα φάνταζε μονόδρομος, οι απουσίες φαινόντουσαν στον πάγκο. Τέλος πάντων.

Είδαμε ένα πρώτο μέρος με πολλή τακτική. Ένα ημιχρόνιο στο οποίο οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Ο ΠΑΟΚ φαινόταν πιο δυνατός σωματικά στο γήπεδο, κυρίως στον χώρο του κέντρου, και με ένα ψηλό πρεσάρισμα δυσκόλευε πάρα πολύ την ανάπτυξη μας. Μια ανάπτυξη που ήταν σχεδιασμένη να γίνεται κυρίως από τα άκρα, αφού στον άξονα ο αντίπαλος είχε φανερή υπεροπλία. Από την άλλη μεριά, ο αντίπαλος δεν εύρισκε κι αυτός διαδρόμους από τον άξονα που είχε σχεδιάσει τις επιθέσεις του, και φτάσαμε στα απλά.

Ένα παιχνίδι δύναμης με τους δυό τερματοφύλακες σχεδόν θεατές. Αν πρέπει να βρούμε με το ζόρι κάποιες τελικές, θα βρούμε δυό φάσεις μετά στο 40ο λεπτό, μία για την κάθε ομάδα. Το πρώτο μέρος αυτό ήταν πολύ σφιχτό και στην ουσία είδαμε μία σούπα. Ομαδικά μιλάω. Διότι ατομικά είδαμε μπόλικα ενδιαφέροντα πράματα, τα οποία όμως δεν είχαν αποτέλεσμα σε επίπεδο σκορ αλλά ούτε και σε επίπεδο θεάματος.

Η ομάδα μας μου φάνηκε κάπως φοβισμένη. Είχε σε πολλή μεγάλη μέρα τον Γιόνσον, τον Πινέδα και τον Βίντα αλλά και τους δυό πλάγιους μπακ της. Έφαγε πολύ πρεσάρισμα κι ήταν φανερό ότι υπέφερε στα επιθετικά της καθήκοντα. Ήταν πολύ καλά μαρκαρισμένοι οι επιθετικοί της, ενώ ο Ελίασον δεν πατούσε τόσο καλά. Το τελικό ισόπαλο σκορ μάλλον αφήνει και τους δυό ευχαριστημένους, αφού φοβόταν ο Γιαννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Και φυσικά επιθετικό πρεσάρισμα εμείς δεν είχαμε, παρόλο που νομίζω ότι η πιο ασταθής γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν η άμυνα του.

Το δεύτερο ημιχρόνιο σαφώς κι ήταν καλύτερο σε θέμα ποδοσφαίρου. Κάτι είδαμε ρε αδερφέ. Και για να τα πω γρήγορα, είδαμε μια τρομερή αντεπίθεση της ΑΕΚ που χτύπησε σαν κόμπρα και μετά έναν μονόλογο του αντιπάλου, που πίεσε, έτρεξε πιο πολύ και μας έκλεισε στην περιοχή μας. Σε μία από τις τελικές του, μπόρεσε και ισοφάρισε. Κι επίσης είδαμε και τις αλλαγές του Αλμέιδα, που μάλλον ήταν σε κάποιον παράλληλο κόσμο. Αλλά φυσικά δεν πειράζει.

Η ΑΕΚ βρήκε σχετικά γρήγορα αυτό που έψαχνε. Το γκολ. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση. Της έδωσε κάποιο κουράγιο αλλά όταν σου λείπει το τρεχαντήρι το δεύτερο, μοιραία κάποιοι παίκτες θα κουραστούν και δεν θα μπορέσεις να κάνεις την διαχείριση του αποτελέσματος. Σε ένα δεύτερο μέρος που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, όχι τόσο επικίνδυνος, αλλά που σίγουρα δικαιούτο την ισοφάριση. Σε ένα δεύτερο μέρος, που ο Αλμέιδα ενώ έψαχνε τις αντεπιθέσεις, τα έκανε μαντάρα στις αλλαγές.

Φυσικά είχε πολλές ελλείψεις, αλλά όπως και να το κάνεις, ο Ζίνι δεν γίνεται να μπαίνει μέσα, ούτε ο Πινέδα – πράγματι πολύ κουρασμένος – να πηγαίνει ξανά δεξί μπακ, ούτε φυσικά στους χώρους που άφηνε ο αντίπαλος να μπαίνει ο Πόνσε και να βγαίνει ο Γκαρσία. Sorry κόουτς αλλά δεν θα πάρω. Θα πάρω το αποτέλεσμα φυσικά και το ότι η ΑΕΚ ξαναέστειλε ένα μήνυμα στους ανταγωνιστές της, ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο. Τι να έκανε ο Αλμέιδα; Να μην μπέρδευε την ομάδα. Αυτούς που έχει στο μυαλό του για αντικαταστάτες, αυτούς και να έβαζε.

Δεν πειράζει όμως. Θα γίνουν κι αυτά. Η ομάδα είχε ανάγκη να φρεσκαριστεί αλλά με πιο ορθολογικό τρόπο. Μια ομάδα που είχε σούπερ σε όλον τον αγώνα τον Γιόνσον, τον Πινέδα, τον Πήλιο και το φοβερό κεντρικό της δίδυμο. Ναι, πολύ κοντά στον παγκόσμιο Βίντα, ήρθε κι ο Κάλενς. Δεν ασχολούμαστε με μεμονωμένα λάθη, που όλοι κάνουμε.

Αυτό που μου μένει σαν γεύση, είναι φυσικά μια πικρία αλλά δεν μπορώ να μην δω και το δίκαιο του παιχνιδιού. Στα επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι τον έχουμε. Δεν μπορεί να εμφανιστεί η ΑΕΚ τόσο κακή μεσοεπιθετικά. Οπότε δίνουμε συγχαρητήρια και προτρέπουμε τους τύπους που ασχολούνται με τις μεταγραφές να βρουν κάποιον με σοβαρή σωματοδομή για το κέντρο κι όχι απλά ντελικάτους που μπήκαν και δεν προσέφεραν τίποτα.

Υγ1. Η διαιτησία φυσικά κι είχε κάποια μεμπτά, αλλά ήταν σε πολύ ψηλό επίπεδο.

Υγ2. Η ισοφάριση χρεώνεται στον Στάνκοβιτς, σαν λεπτομέρεια καθαρά.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Ακριβώς όπως τα γράφεις , παρόλο την πίκρα της ισοφάρισης στο 90 με στημένο (βλέπε κηφισιά + αγρίνιο + σέρρες + κτλ) , ο μπαοκ δικαιούταν το χηνάρι.

    το ματίας ώρες ώρες δεν τον καταλαβαίνω. τρίτο σέντερ μπακ (βλέπε μίτογλου) δε μπορεί να ρίξει μέσα?

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Συγνώμη που θα το πω, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΤΘΑΙΕ,θα τρελαθούμε τελείως ο Πιού έχει γινει η χρυσή αλλαγή,αντί να κρατήσουμε το σκορ έτσι για το γόητρο ότι είμαστε η ΑΕΚ,βάζουμε και τον εντελώς ανετοιμο απατσι και τελικα ο μπαοκ είναι ακόμα πρώτος. ΝΤΡΟΠΗ σου και κρίμα γιατί έχουμε μακράν την καλύτερη ομάδα αλλά τα κολήματα σου μπορεί και να μας κάψουν.Δηλαδη ο Μουκουντι πόσο ανέτοιμος ήταν και δεν μπήκε στη αποστολή!!!

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το παιχνίδι χάθηκε από τις τραγικές αλλαγές. Δεν θα κουράσω αναλύοντας αναλυτικά κάθε μία από αυτές, θα πω απλά ότι δεν είναι ντροπή να ρίξεις 3ο στόπερ, ειδικά με τόσα στημένα, πολλά από τα οποία εφευρέσεις του διαιτητή. Η ΑΕΚ με τη νοοτροπία της μετά το 0-1, ζήταγε από το διαιτητή να τη βάλει στην περιοχή και αυτός το έκανε.

    Δεν αξίζαμε τίποτα περισσότερο, προφανώς όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος ξενερώνεις, συνεχίζω να πιστεύω όπως και πριν τον αγώνα ότι μας έκανε μια χαρά το Χ. Ακόμα να μας κερδίσουν.

    Πιστεύω ότι τα επίπεδα έντασης που είδαμε σήμερα από τον παοκ, δεν θα τα δούμε ξανά στα πλοφ. Αντίπαλος παραμένει η τουρκοναζιστική σύμπραξη.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αυτό που κρατώ είναι οι -ελπίζω για τελευταία φορα τουλάχιστον για φέτος-αδειες εξέδρες. Ανοιγεις την τηλεόραση να δεις ντέρμπυ και είναι σα να παρακολουθείς προπονηση. Η και κάτι σα μνημόσυνο για τα ελληνικά κρατικά -και οχι μονο- χάλια.
    Πιστευω όμως ότι με το αποτελεσματικό μέτρο της μελλοντικής)!) τοποθετησης καμερών στα γηπεδα ποδοσφαιρου δεν θα ξανασυμβει κάποιο άλλο τραγικο γέγονός σε κάποιο άλλο γήπεδο βόλευ οπως την τελευταια φορά,και εξαιτιας αυτού έκλεισαν τα γηπεδα ποδοσφαίρου,αλλά συνεχίζουν χωρίς κάμερες τα γήπεδα του βόλευ. Αντε γαμηθειτε, γελοίοι.

    Δεν ξέρω τί φοβήθηκε ακριβώς η ΑΕΚ στην άδεια Τούμπα. Ισως είχε τρομάξει απο τις 4αρες του ΠΑΟΚ στις Λαμιες και τους Βολους που έβρισκε μπροστά του και νομιζε ότι θα αντιμετωπίσει την Μ.Σιτυ. Βρηκε ένα γκολ. Ειχε που ειχε πιο πολυπληθες κεντρο ο ΠΑΟΚ,εκανε και τις “απαραιτητες” αλλαγές ο Αλμέιδα παιρνοντας απο εκει τον καταβεβλημενο Πινεδα και τεζα ο καμπούρης. Μπήκε ο Αραούχο. Ο Αραούχο,έχω την υποψία ότι μπάινει για να παίρνει το περιβραχιόνιο. Είναι κάτι σαν έθιμο. Η σα γούρι. Μπηκε και ο Μάνταλος θα μου πεις.
    Ο Μάνταλος είναι για να μοιράζει τα παξιμάδια στη κηδεία.Δεν είναι για να φτυαρίζει. Δεν είναι καν ψάλτης. Εϊναι το παιδί που σιγοντάρει τον ψάλτη. Αν του ξεφευγει καμια καλή “κορόνα” που και που, χαμηλωνει το βλέμα και επιστρέφει στην ασφάλεια του μουρμουρητού.

    Μπάινει και ο Λιούμπισιτς ο οποιος λεει και ξαναλέει όπου σταθεί πως: “ακομα δεν μπορεί να πιστεψει ότι έγινε αυτη η μεταγραφη” . Δεν έχει συνέλθει ακομα απο το “σοκ” δηλαδή. Ελα μωρέ. Δεν ήρθες και στη Μπαρτσελώνα.Στην Ελλαδα ήρθες. Στη Νότια Γιουγκοσλαβία δηλαδή. Βάλτη μπάλα κάτω και προχώρα και άσε τα ρήγη στη πλάτη και τις ανατριχίλες για όσους βλέπουν θρίλερ στο σινεμά.
    Είναι και απο τις λιγες φορες που κάνει αλλαγες στο 80′ ο Αλμέιδα. Και δεν πήρε και ΄τιποτα απο αυτές. Τέλος πάντων.
    Δεν κέρδισε ο Λουτσέσκου ουτε αυτη τη φορά, ο οποίος κυνηγά τον Αλμέιδα όπως ο Βρούτος τον Ποπάϋ.
    Μοιράστηκαν οι βαθμοί λοιπόν και χαμογελά ο Ατζουν και ο “γκρίζος λύκος” που έφερε στον πάγκο του Παναθηναικού, στον οποίο ταιριάζει ταμάμ βάσει “ιστορίας”.
    Μικρό το κακό. Τι +1 τί -1, δεν τελειώνει τίποτα.Ολα θα παιχτούν στα “πλέυ-οφ”

    Για τον Ζινι, απορώ ακομα γιατί τον κρατά στην 1η ομάδα και δεν τον έχει ξαποστείλει στη Β’ .. Η ΄τελος πάντων ας τον δώσουν σε κανενα ψαρά στη Λέσβο να σπάει δραγάνες στο καϊκι.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    οι απουσιες βραχυκυκλωσαν αλμειδα στις αλλαγες και καπου εκει χαθηκε το παιχνιδι για εμας. ακομη χειροτερη η αλαλγη θεσεων ειδιακσ ε πιενδα ενω υπηρχε ο σιντιμπε στον παγκο.

    πινεδα υπερπαικτης. βιντα ευκολα με αντιπαλο σαματα.γιονσον παρεδωσε πνευμα αμυντικα αλλα μηδενικη συνεισφορα στο μπιλτ απ για τα δεδομενα του.νομιζω πρωτο μπιλτ απ βγαλαμε στο 80. πηλιος επαιξε ατρακαριστος.

    ειχαμε ιδια στατιστικα με παοκ αλλα μεγαλυτερη κατοχη και λεμε οτι ημασταν χαλια ενω τα ορκ λενε οτι επαιξαν μπαλαρα. οπως το βλεπει κανεις.δειχνει μαλλον οτι μεγαλωνουμε και αυτοι ξανακομπλαρονται.

    το Χ νομιζω δεν αμς χαλαει.διατηρουεμ το πλεονεκτημα ισοβαθμιας με ολους ενω ο παοκ εχει ακιε αν ντερμπυ ακοαμ στην κανονικη διαρκεια. στην οσυαι ειανι ο χαμενςο αφου σε φουλ φορμα απεναντισ εκακη αεκ δεν μπορεσε να καθαρισει.

  6. Ο/Η takis pap λέει:

    Δυστυχως λυπαμαι που θα το πω αλλα ο προπονητης μας ειναι η περιπτωση ,οπου μολις πουμε δοξα το Θεο στη συνεχεια λεμε ,Παναγια βοηθα.Δηλαδη ποσο ακομα να μαθει για τη διαχειρηση του ροστερ. Μετραμε 4 Χ οπου προηγηθηκαμε μετα το 85 και βαλε,(κηφισια,αγρινιο,σερρες,παοκ).Δηλαδη φανταζεται κανενας αν αυτο γινει ηττα το τελευταιο 5λεπτο στα play off,τι θα γινει.Ρε ανθρωπε κανε αλλαγες αν χρειαζονται και στο χρονο που πρεπει και οχι για να τις κανεις .Ελεος πια…..

  7. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Μου άρεσε ο Πήλιος και χθες. Επίσης τον έχει συντονίσει καλά με τον Γκάτσι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Νομίζω βρήκαμε το αριστερό μας μπακ μακροπρόθεσμα. Ο Κάλενς πρέπει να μείνει, έχει ταχύτητα και δυναμική, μου θυμίζει στο ένα κλικ πιο αργό τον ψυχάκια τον Βράνιες. Άλλωστε Μούκου και Σιμάνσκι θα πουληθούν το καλοκαίρι.
    Μου τη δίνει αυτός ο Ζίνι, πόσο τακτικά απαράδεκτος και ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι. Μόνο μαλακίες έκανε χθες. Σε αντιδιαστολή με τον Πήλιο, που το παιδί με 3 παιχνίδια μπαίνει στο σύστημα και διαρκώς βελτιώνεται.
    Συμφωνώ ότι ο Στάνκο έπρεπε στο γκολ να βγει να διώξει με γροθιές. Αλλά από την άλλη ήταν εξαιρετικός, ειδικά στα 2 τετ α τετ με τον Μειτε (μου άρεσε αυτός).
    Φέτος κάναμε ότι μπορούσαμε να τους το δώσουμε, εύχομαι να καθαρίσει λίγο το μυαλό του Ματίας πρώτα, διότι χθες πάλι με τις αλλαγές τα έκανε μαντάρα.

  8. Ο/Η Νετρινο λέει:

    Γιατι πάντα εχουμε ομάδα με ποδοσφαιριστες κουβαδάκια? Μας λειπει υψος κ αυτο φαινεται στα στημένα

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα Στηβ.Χθές η ομάδα δεν μου άρεσε.Πλην του γκόλ ουσιαστική φάση δεν κάναμε.Παραγωγή κάτω του μετρίου.Αν δεν βρεί χώρους η ομάδα τότε βραχυκυκλώνει.Κάπως ετσι χάθηκαν και οι βαθμοί με τούς μικρούς.Το να αποκτήσει δημιουργεία η ομάδα Φλεβάρη μήνα,λίγο δύσκολο.Ισως βοηθήσει ο Λιούμπι σε αυτό.Ειδάλλως θα παρακαλάμε να είναι σε καλή βραδιά μία ο Γκαρσία και την άλλη ο Πόνσε.
    Ειδικά για χθές βλέπεις οτι οι αλλαγές του κλεφτοκοτά πίανουν τόπο.Αδειάζεις το κέντρο και τον κάνεις μάγκα.
    Απο Δεκέμβρη λέμε θα έχουμε ενα ματς την βδομάδα.Εχω την αίσθηση οτι το έχουμε εκμεταλευτεί λιγότερο απο το αναμενόμενο.
    Τσπ,συνεχίζουμε και στηρίζουμε.
    Την Κυριακή επιστροφή στο Ναό

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    προς steven
    υιε μου με “τρομακρατεί” ο αλμέυδα. κάπου χάνεται, γίνεται να χάνει τόσο εύκολα τα παιχνίδια? εκείνο το να παίζει δεξι μπακ ο πινέδα , που το πάς?

    θα μας δυσκολέψει ο αλμέυδα για το πρωτάθλημα…

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Έχει σοβαρό πρόβλημα στο κοουτσάρισμα. Είναι ωμός και δεν μπορεί να στήσει παγίδες. Υπό αυτήν την έννοια, φοβάμαι τον Τερίμ που σαφώς κι είναι πιο έμπειρος αλλά και πιο πονηρός. Εδώ λοιπόν χρειάζεται βοήθεια από τον Μελισσανίδη. Από την άλλη, δικαιούται κι αυτός να κάνει λάθη, αρκεί να μαθαίνει από αυτά. Αν το ρόστερ γίνει πλήρες στα μπαράζ, δεν μπορεί να κάνει λάθη.

  12. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Δεν παίξαμε καλά, λόγω απουσιών αλλά και κάποιου “φόβου”. Δύο σημεία, οι αλλαγές και η κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα μας στο γκολ. Αν είχε και την έξοδο ο συγκεκριμένος δύσκολα θα έπαιζε στην Ελλάδα. Για τις αλλαγές και την μετακίνηση του Πινέδα στο δεξί άκρο, ο προπονητής έβγαλε τον Ρότα, που έχει κίτρινη, δεξιά παίζει ο Ντεσπότοφ και κόβει και ο Κωνσταντέλιας προς τα εκεί. Ο Σιντιμπέ δεν είναι σίγουρο ότι θα τα κατάφερνε για αυτό δεν τον έβαλε πιθανολογώ.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Αλμειδα παιζει πλεον με βαθειες μπαλιες απο πισω για να βρει γκαρσια η πονσε,τελος το υψηλο πρεσινγκ,δεν μπορει με αυτο το ροστερ και με αυτα τα αργα στοπερ και μπακ,θεωρω οτι αν επαιζαν ο ντεσποτοφ και ο ‘ντελιας εξ αρχης θα ειχαν υποφερει πολυ οι αμυντικοι μας,κακος ο στανκοβιτς,ελπιζω ο μπρινιολι να ειναι ανωτερος απο αυτους τους δυο.

    Δεν εχει πνευμονια η ομαδα,δεν εχουν οι παικτες εκρηξη,κουραζονται ευκολα,δεν εχει μπιλντ απ,παροτι εχουν πεσει χρηματα για 2-3 παικτες,χρειαζεται ακομη περισσοτερη προσπαθεια στα μεταγραφικα το καλοκαιρι.Θα πρεπει να καλεσει ο Μελισσανιδης τον γκατσινοβιτς στο γραφειο του και να τον ρωτησει αν θελει να ειναι στην ομαδα,ο παικτης ειναι πολυ κατω απο τα στανταρ του.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κωστής Δ.Θ. : Οι συνειρμοί σου είναι σωστοί για το δεξί άκρο, κάτι που ειπώθηκε και στην συνέντευξη τύπου. Όμως είναι άλλη μία λάθος διαχείριση. Αν δεν σου κάνουν τα δεξιά μπακ, ζητάς άλλα. Και ειδικά δεν αδειάζεις το κέντρο.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Έλειπε ο Σιμάνσκι πρώτον και δεύτερον δεν έχει βρεθεί ο αντι-Αραούχο, που έκανε το πρεσάρισμα. Φυσικά πολύ σωστά μιλάς για τον Γκατσίνοβιτς.

  16. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Προς ανώνυμο+Στηβ: Και να συμπληρώσουμε ότι και ο Πινέδα έχει πια στιφτεί ως εκεί που δεν πάει με τα τακτικά ταξίδια με το Μεξικο, βάλτε και τα 10 παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων ευρώπη φέτος και ότι οι 2 βασικοί πλάγιοι μπακ είναι ο 35χρονος ΧΣαφή και ο Σιντιμπέ. Δεν υπήρχε περίπτωση με την ίδια ομάδα με πέρυσι να συνεχίσει το ψηλό πρες και νομίζω ότι μαθαίνει κι αυτός, αφού ποτέ πριν δεν είχε προπονήσει (άσε στην άκρη όταν ήταν παίκτης) σε Ευρωπαικές διοργανώσεις.
    Και φυσικά ότι και ο Λιβάι που μαρκάρει ψηλά (βλέπουμε και τη διαφορά με τον Πόνσε) φέτος είναι τζούφιος λόγω διαρκών τραυματισμών.
    Οπότε με ένα τρελοάμραμπατ και τον Πολωνό ξέμεινε, και οι 2 φυσικά τραυματίστηκαν κάπου εδώ. Και πολύ άντεξαν!

    Ας ευχηθούμε να συνέλθει ο Σιμάνσκι και να κρατήσει καλά ο Γιόνσον για τα πλέη ωφ. Θυμάστε που πέρυσι βρίζαμε που με τους 2 τους δεν ήμαστε καθόλου δημιουργικοί? Φέτος θα παρακαλάμε να παίζουν μαζί στα πλέη ωφ, με τον Πινέδα για εμένα μπροστά τους ή αντικαταστάτη του ενός τους όταν δεν παίζει και τον Κροάτη 4ο. Ξεχάστε τον Αραούχαρο, είμαστε μόνο με Τσούμπερ 2ο φορ και αυτός φαίνεται να τα φτύνει (λογικά). Παίκτης Πισάρο δεν υπάρχει, ούτε το μαύρο διαμάντι από την Αγκόλα.

    Παίκτες έχουμε, ειδικά αν βγει ο Κροάτης στα χαφ να γλυκαίνει το παιχνίδι (νομίζω προλαβαίνουμε να τον εντάξουμε μέχρι τα πλέη ωφ). Αλλά πως να ενταχθεί ή να παίζουν όσοι δίνουν ένταση στο κέντρο και ψηλά όταν βάζει Ζινιδες, τον Πινέδα δεξί μπακ, τον διαλυμένο Αραούχο κλπ?

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από ψαραγορά μεριά έμαθα ότι το πρωτάθλημα είναι πράσινο…κρίμα!!!