ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

Μια καλή ενδεκάδα κατέβηκε με δεδομένη την κόπωση του Τσούμπερ και του Πινέδα. Ταυτόχρονα μια πολλή καλή ΑΕΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο σε επίπεδο τρεξίματος και επιθετικού πρεσαρίσματος. Και πράγματι έκλεισε τον Άρη στο δικό του μισό στο γήπεδο κι άρχισε να προσφέρει θέαμα, τελικές και κόρνερ.

Ήταν η θαυμάσια παρουσία του Γιόνσον στον χώρο του κέντρου καθώς και η ταχύτητα του Λιούμπισιτς, που είχαν αναγκάσει τον αντίπαλο να μην μπορεί να καταστρώσει επιθέσεις. Κι όλο αυτό το κυριαρχικό παιχνίδι δικαιώθηκε κάπου εκεί στο τέταρτο με ένα γκολ από πέναλτυ του Άμραμπαντ, που το χτύπησε ο ίδιος.

Μετά κάπως κόπηκε ο ρυθμός χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες απειλές από την ομάδα του Μάντζιου. Φαινόταν όμως πάλι αυτό που είδαμε και την Τετάρτη. Μια χαλάρωση, μια επιπολαιότητα και μια προχειράδα. Χωρίς όμως να χάσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Απλά ο Άρης επειδή δεν έβγαζε η ομάδα την σπιρτάδα και την ένταση της αρχής, ανέβηκε κάποια μέτρα και χρησιμοποιώντας την ταχύτητα του Φετφατζίδη, κατόρθωσε να ισοφαρίσει ενώ εμείς δεν είχαμε μπορέσει να σκοράρουμε δεύτερη φορά, παρότι υπήρξαν οι τελικές.

Δεν μπορούμε να έχουμε κάποια παράπονα. Πήγε η ομάδα σε διαχείριση και απλά δεν της βγήκε. Δεν υπήρξαν κάποια σοβαρά παράπονα για υστέρηση εκτός ίσως του Ελίασον, που κι αυτός χρειάζεται κάποιες ανάσες αλλά και του Ρότα σε φάσεις που θα μπορούσε να σερβίρει καλύτερα. Αν ρίξεις μια ματιά στην στατιστική, δεν θα βρεις κάτι μεμπτό. Φυσικά η εικόνα χάλασε με την ισοφάριση αλλά έτσι είναι η μπάλα. Κι έχουμε την ελπίδα και την πίστη ότι θα βελτιωθεί το θέμα του σκορ στο δεύτερο μέρος.

Το τι είδαμε στο δεύτερο μέρος είναι πολύ δύσκολο να το πιάσει η ποδοσφαιρική λογική. Ο Άρης αιφνιδίασε χωρίς κάποιο λόγο και ξεκίνησε η ΑΕΚ να κυνηγάει. Άλλοτε ορθολογικά κι άλλοτε με εκνευρισμό. Έκανε κι ο Αλμέιδα τις αλλαγές του για να βοηθήσει και θα μπορούσα να πω ότι οι πρώτες ήταν ψιλοσωστές. Ο Άμραμπαντ ήταν τραυματίας, δεν έχεις περιθώρια. Δυστυχώς μπήκε ο Πισάρο, που όσο πέρναγε η ώρα γινόταν εκνευριστικός. Ο παίκτης αυτός απλά δεν κάνει.

Όμως η είσοδος του Πινέδα είχε φέρει φως και καλύτερη ανάπτυξη. Τα πράγματα τακτοποιήθηκαν με την ισοφάριση του Βίντα, ενώ η ανατροπή είχε γίνει σε μια επιθετική ανάπτυξη για σεμινάριο και γκολ του Πόνσε. Και τα πράματα άρχισαν να φαίνονται καλύτερα όταν η ομάδα συνέχιζε με δεύτερο αμυντικό χαφ στην θέση του αρνητικότατου εδώ και καιρό Ελίασον – ούτε με ενδιαφέρει τι γράφεται – αλλά ο Τσούμπερ στο κλείδωμα του αποτελέσματος έχασε το άχαστο…

Και καλά αυτό. Ο Αραούχο τι δουλειά είχε στο γήπεδο; Να πρεσάρει στο κέντρο θα μου πεις. Ρε φίλε, τις προπονήσεις για ποιό λόγο τις κάνεις; Εκεί, πρεσάρει; Η ΑΕΚ κατέληξε να παίζει με 9 παίκτες και φυσικά θα μπορούσε να φύγει νικήτρια αλλά την χτύπησε και η γκαντεμιά. Απόκρουση του Γιόνσον και η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Βίντα; Ούτε εκούσιο ούτε τίποτα. Φυσικά αυτός είναι ο κανονισμός. Ε αυτό είναι και το τελικό σκορ και αυτή είναι η δεύτερη θέση. Σε ματσάρα βάσει των γκολ και της διακύμανσης του σκορ.

Όμως καθόλου δίκαιο. Διότι η ΑΕΚ ήταν μακράν καλύτερη σε όλα τα σημεία μέσα στο γήπεδο. Σε κατοχή μπάλας, σε τελικές, σε στατικές φάσεις. Όμως δεν μπορεί η ομάδα αυτή, με συγκεκριμένες απουσίες και σήμερα, να ξεπερνάει και τα αριθμητικά μειονεκτήματα που προκάλεσε ο προπονητής της με την συμμετοχή πρώην παικτών. Και να καταλήγεις σε ισοπαλία με τον Άρη του σούπερ rotation, να τρως τρία γκολ. Είναι πολλά, όπως πολλά ήταν και τα δύο με τα Γιάννινα, που προειδοποίησαν κι αυτά. Και σκας ρε φίλε..Και σκας. Και δικαίως σε διαολοστέλνουν άνθρωποι με πιο κρύο αίμα…

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    δεν το έχει το παλληκάρι με τις αλλαγές. που τους θυμήθηκε τους αραούχο και πιζάρο? ο ολλανδός εξαφανιζόλ…καλά δεν μπορεί να τον μαζέψει κανείς?

    αλμέυδα αν δεν είχες το μίμη πόσους βαθμούς θα είχες μαζέψει?

    άντε μου στο διάτανο παλιοψυχάκια..

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το να εισαι στο 90` και να θες να βαλεις και αλλο γκολ γιατι ετσι “γουσταρεις να παιζεις” οταν δεν εισαι ουτε REAL ουτε MAN CHESTER , σε καθιστα επικινδυνο και εμμονικο με κατι που δεν μπορεις να καταφερεις απλα γιατι δεν εχεις τους αναλογους παιχτες. Δεν ειναι κακο να χαλαρωσεις λιγο, να παιξεις την μπαλα με στοχο να αφησεις τον χρονο να δουλεψει υπερ σου. Και δεν ειναι η πρωτη φορα. Τελευταια αγωνιστικη ,θες την νικη, δεν θα σου πει και κανεις τιποτα .Αι σιχτιρ επιτελους …….μην αρχισουμε τα γλυκολογα και μας πουνε παλι για το οτι ειμαστε Γ εθνικη και πετρινα χρονια, και αλλες παπαριες…..

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η νύχτα των εγκλημάτων.

    1. Μελισσανίδης. Γιατί δεχθήκαμε τον Σιδηρόπουλο αντί ξένου;
    2. Αλμέιδα. Για ποιο λόγο έξω οι Λιούμπισιτς-Πόνσε; Πόσο ακόμα Πιζάρο; Απέτυχες στην επιλογή του, συμβαίνει, φτάνει! Τι δουλειά είχε μέσα στο γήπεδο ο περιπατητής Αραούχο; Γιατί η ομάδα συνεχίζει να δείχνει κάκιστη νοοτροπία όταν προηγείται; Γιατί είναι ανίκανη να κρατήσει αποτέλεσμα;
    3. Ευκαιρία Τσούμπερ. Σημείο κλειδί, εγκληματικό τελείωμα.

    Ποδόσφαιρο είναι, κακές εμφανίσεις γίνονται παντού, εμείς καταγράφουμε.

    Αυτό που μου προξένησε θλίψη απόψε ήταν τα γελάκια και οι δημόσιες σχέσεις του Αραούχο. Βάλε πολιτικά, ανέβα πάνω και χαριεντίσου όσο γουστάρεις με τα σκουλίκια. Εμείς σήμερα σκάσαμε, θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως όταν φοράς το έμβλημα της ΑΕΚ να το νιώθεις, όπως ο Βίντα και ο Άμραμπατ, που στα 35-37 τους πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο.

  4. Ο/Η ORIGINAL21 TRIKALA λέει:

    Πόσα πακέτα παίχτηκαν στην Μαλαισία στο χ και over?Eγω πάντως αφού η πιάτσα βούιζε είπα να το δοκιμάσω και τα τσέπωσα.Φυσικα μεγάλο κρίμα για την ΑΕΚ που πλέον δυστυχώς μπαίνει άσχημα στα play off και νιώθουμε πλέον την καυτή ανάσα του γαύρου

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κάνει διαχείριση, όσες φορές το επιχείρησε απέτυχε. Άρα, πρέπει να παίζει στα κόκκινα και όσο βγάλει, δεν πάει αλλιώς. Πάικτης Πιζάρο δεν υπάρχει, ειδικά στο πλάι. Αραούχο θυμίζει παλαίμαχο δημοσιοσχεσίτη, το ότι γέλαγε με τον Αρειανό όταν κέρδισαν το πέναλντι ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Ας προσέχαμε πάντως, γενικά σε παιχνίδια που ο αντίπαλος δείχνει αδύναμος να αντιδράσει έχουμε πάντα έλλειψη προσοχής στο τέλος και την πατάμε. Και αυτό είναι θέμα προπονητή, έχει αφήσει να περάσει αυτή η χαλαρή νοοτροπία… Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το σηκώσουμε, αλλά θα μας βγάλουν την πίστη πάλι. Τέλος, για το Σιδηρόπουλο, είναι φανερό ότι το πήγαινε για Χ και φαίνεται από την ευκολία που δίνει εκείνο το πέναλντι στον Πινέδα, όπως και για το ότι στο τέλος ότι πέσιμο πάικτη του Άρη υπήρχε το έδινε φάουλ.

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Κάποτε οι ομάδες έβγαζαν τα παιχνίδια με την ίδια 11αδα ως το ’90, άντε να έκαναν μια-δυο αλλαγές, εκτός αν χρειαζόταν κάποια αναγκαστική λόγω τραυματισμών/καρτών.
    Σπάνια έκαναν 3 αλλαγές μαζεμένες, αφού μέχρι τόσες επιτρεπόταν.
    Αυτό το έργο να ελέγχεις το παιχνίδι, να προηγείσαι στο σκορ εκτός έδρας και να κάνεις την ομάδα άνω-κάτω με μαζεμένες αλλαγές μόνο από τον Αλμέιδα το έχουμε δει.
    Μαζεμένες αλλαγές κάνεις όταν χάνεις με 2-0 ξερωγώ, μήπως και αλλάξει κάτι.
    Και όντως άλλαξε, αλλά ες βάρος μας.
    Αποσυντονίστηκε η ομάδα, μπήκαν οι παλαίμαχοι που δε μπορούν να τρέξουν, σταματήσαμε να απειλούμε και χάσαμε τον έλεγχο στο κέντρο και το μόνο που κάναμε ήταν φάουλ έξω από την περιοχή μας.
    Με τα δεύτερα του Άρη, έτσι? Όχι με τη Γουέστ Χαμ.
    Υπήρχε κάποιος λόγος για όλο αυτό? Έχει επαναληφθεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που χάσαμε αστείους βαθμούς στο τέλος.
    Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτές τις εμμονές? Πότε πρόλαβαν να κουραστούν ο Λιούμπισιτς με τρία 30λεπτα και ο Πόνσε που μια παίζει και τρεις είναι πάγκο?
    Λογική εξήγηση δε μπορώ να βρω. Ένας προπονητής που απολαμβάνει τυφλή εμπιστοσύνη πειραματίζεται χωρίς λόγο εις βάρος της ομάδας, και το κακό είναι πως δεν μαθαίνει από τα λάθη του, είναι ανεπίδεκτος.
    Μας δίνουν το πρωτάθλημα στο πιάτο και τους λέει “Όχι, ευχαριστώ. Θέλω να το πάρω με Πιζάρο-Χατζισαφί”.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Αλμευδα χάνει λάδια,δεν εξηγείται η κάκιστη διαχείριση που έκανε μετά το 2-3,έχει χάσει πόντους με τον ίδιο τρόπο σε 5 ματς φέτος.

    Καθόλου μυρωδιάς στον πάγκο,αμυντικοί και τέρμα για κλάματα,τους έκανε ο χοντρός Φετφατζίδης πουτανα και ο Σαβειρο σε 5 λεπτά μέσα.

    Πρώτο φαβορί ο κλεφτοκοτας πλέον,δεν αντέχει η ΑΕΚ τον ρόλο του φαβορι,ας πάει ως αουτσάιντερ έστω.

    Πολύ κακος ο αλμευδα σε όλα τα ματς απέναντι στο ρουλη φέτος.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ORIGINAL21 TRIKALA : Αν λοιπόν κονόμησες, δεν σε νοιάζει. Η ΑΕΚ, ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΘΗΚΕ, δεν έχει να ανησυχεί για κάτι. Ίδιους πόντους με πέρσι έχουμε…

  9. Ο/Η Σπύρος ΦΛΩΚΟΣ λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όταν μας πιέζουν με λομπες από στημένα, γιατί ο Αλμειδα δεν βάζει τρίτο στόπερ να καθαρίζει τις ψηλές μπαλιές. Μου φάνηκε πάντως περίεργη η ομάδα σήμερα.Αποστασεις σε γραμμές και στο δεύτερο ημίχρονο πολλά λάθη.Το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο είναι αργό και δεν ξέρω γιατί δεν βάζει τον Μυτογλου. Είναι πιο οξυδερκης και αποτελεσματικό στα ψηλά από τον Καλένς που μπορεί να ασκεί κάποια πίεση αλλά κάτι του λείπει.

  10. Ο/Η bandog λέει:

    η αεκ χρειαζεται σοβαροτητα και υγειεις παικτες στα πλευ οφ και εξτρεμ, επιτελικο , τερματοφυλακα τον ιουνιο.μη μας πιασει παλι σεπτεμβρης και ψαχνουμε….

  11. Ο/Η takis pap λέει:

    Δυστυχώς και σημερα γίναμε θεατές μιας παράστασης της ομάδας του Μακακα που το παίζει προπονητής και που παίζει και με τα νεύρα μας.Παρακολουθω την ΑΕΚ από το 1977 με τίτλους,νταμπλ,υποβιβασμό,τόσο τρόμπα κοουτσ δεν θυμάμαι.Το ροστερ που διαθέτει σήμερα πραγματικά δεν το είχε ποτέ.Ειναι κρίμα ένας εμονικος κακός κοουτσ να μας στερήσει το δεύτερο πρωταθλημα. Ο ανθρωπος δεν έχει αρχή ούτε τέλος.Παει χάλια η ομάδα, οι αλλαγές γίνονται στο 75 και βάλε.Παει καλά, την αποδιοργανωνουμε από το 60 εως το 70 με αλλαγές που ούτε ο προπονητής της εθνικής αστέγων δεν θα έκανε.Διοχτον ,χθες δεν αντέχεται άλλο έλεος….

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος ΦΛΩΚΟΣ : Δεν έχεις άδικες απορίες. Όμως δεν παίζει έτσι ο Αλμέιδα. Αυτό είτε το αποδέχεσαι, είτε όχι και ψάχνεις άλλον προπονητή, που είναι και κόουτς. Διότι ο Αλμέιδα δεν είναι κόουτς. Είναι ένας ρομαντικός, ωμός ποιητής. Όλα τα θέματα είναι στο κέντρο κι όχι στο κεντρικό δίδυμο, που συνεχώς ξελασπώνει καταστάσεις. Επίσης και στα άκρα της επίθεσης. Βλέπεις έναν γελοίο Ελίασον και τον καταγράφουν σαν εκ των κορυφαίων.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς takis pap : Εσύ που είσαι παλιός, βλέπεις την αλήθεια. Ένας Φάντροκ είναι. Του χρόνου, που όλοι θα παίζουν το ίδιο, θα χρειαστεί ένας Τσικ.

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν χάσεις αυτό το πρωτάθλημα από τον Ρουμάνο γύφτο,σήκω παραίτηση μόνος σου,αιντε παλιομαλακα Αργεντινε,δεν ξέρεις να παίζεις άμυνα.Οι άλλοι έχουν Ευρώπες,έχουν Κύπελλα,εσύ τι έχεις και ψοφανε τα έρμα?

    Στάνκοβιτς,Ρότα,Αραουχο,Καλενς,Πισαρο για μπούλο το καλοκαίρι,μας κουβαλήσες 2 παλτα που τα πληρώνουμε για να μην προσφέρουν τίποτε.

    Σε έχει πάρει ταυτότητα ο ματζιος ρε το έχεις καταλάβει,σε απέκλεισε στο κύπελλο,τον κέρδισες με το στανιό 1-0 εντός έδρας,σε γκρεμίζει σήμερα από την κορυφη,δλδ ημαρτον πια,απο τον Μάτζιο???

    ΞΥΠΝΑ ΑΛΜΕΥΝΤΑ,ΞΥΠΝΑ,ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ

  15. Ο/Η Pontios λέει:

    Στήβεν έγιναν πολλά μαζεμένα σήμερα

    Γιατί ο γκαρσια προληπτικά έμεινε Αθήνα όπως και ο φερναντεζ;
    Δεν χρειαζόμασταν και τους δυο σήμερα;
    Τι δουλειά είχαν οι αραουχο Πιζάρο στο παιχνίδι;
    Τι δουλειά είχε το χέρι του βιντα τεντωμένο στο θεό;
    Γιατί έβγαλε λιουμπισιτς και πονσε;κουράστηκαν;
    Ο καλενς ήτανε απαράδεκτος σήμερα ενώ σε αλλά παιχνίδια είναι απροσπέλαστος.

    Το ξεκάρφωμα στα καλύτερα του
    Η πίστη μου για το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατή

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα Στηβ.
    Στο τελευταίο σχόλιο μου ειχα πεί τις δυό συνθήκες για να πάρουμε πρωτάθληνα.Λιβάι γερός και κόουτς χωρίς οράματα στο πάγκο.
    Με το Λιβάι προφανώς συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό απ’αυτό που μας λένε.Η περιπτωσή του μου θυμίζει Τσούμπερ πριν την επεμβαση που έκανε για τους κοιλιακούς.Τότε και ο Τσούμπερ μια μέσα δυο εξω ήταν.
    Για το κόουτς συμφωνώ οτι αυτος είναι και έτσι πρέπει να τον αποδεχτούμε,οπως αλλωστε εγω εχω κάνει.
    Τέλος η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι οτι έχουμε δεχτεί 25 γκολ ενω περυσι στο τέλος της κανονικής περιόδου 14.Μπροστά φέτος 60 και πέρυσι 51.
    Αυτό που μου τη σπάει είναι αυτή η αίσθηση,ειδικά στα τελευταία λεπτά των αγώνων,οτι θα γίνει πίσω η μαλακία πίσω και θα φάμε γκολ.
    Επίσης έχεις θέμα στο τέρμα.Ειναι φοβικός και αυτό φαίνεται και στο πρώτο γκολ που είναι πιο κοντά στη μπάλλα αλλά δεεεννν.
    Τσπ συνεχίζουμε,την Κυριακή σπίτη μας.

  17. Ο/Η ΦΟΤΖΙΟ λέει:

    Ο συνταξιούχος Βίντα έχει τρελαθεί στις γκέλες σε όλο το δεύτερο γύρο. Απο εκεί τρώμε όλα τα γκολ και από στημένες φάσεις…Δεν μιλάμε kai για τα εγκληματικά πισωγυρίσματα του στον ταχυδρόμο Στανκοβιτς.

  18. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Μην αρχίζουμε την καταστροφολογία. Τον έχουμε μάθει τον Αλμέυδα, δεν τον μάθαμε απόψε. Συμφωνώ, λίγο άκυρες οι αλλαγές κυρίως Πονσε αλλά και το να βάλει Αραούχο και Πιζάρο αλλά μου ακούγεται λίγο περιέργο το να τσαντιζόμαστε ξαφνικά για τις μαζικές αλλαγές, κάτι που κάνει 2 χρόνια τώρα και να λέμε πως δεν κάνει ο άνθρωπος που μας έκανε νταμπλούχους 45 χρόνια μετά με επιθετικό και όπως είπε ο Steven ωμό ποδόσφαιρο.

    Μπορεί να έχετε δει Φραντροκ κλπ και έχετε όλο τον σεβασμό μου αλλά τη σημερινή εποχή δε νομίζω να έρθει ο Ζινταν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

    Όσον αφορά το ματς, εγώ δεν βλέπω ότι η ισοφάριση ήρθε από κακή νοοτροπία. Έχουμε ένα ανύπαρκτο φάουλ που μας βάζει στην περιοχή κι ένα χαζό χέρι από σπόντα του Βίντα. Τι ευκαιρίες έκανε ο Άρης απο το 2-3 και μετά; Να μιλήσουμε για το διάστημα 0-1 ως 2-1 ναι, λίθαργος αλλά δε μπορώ να πω πως δεν προσπάθησε να γίνει διαχείριση. Και το να παίζεις επιθετικά είναι ενός είδους διαχείριση καθώς δε σε βάζει ο αντίπαλος στην περιοχή σου.

    Και στο τέλος με τον Άρη εκτός παίζαμε όπου έβαλε και φρέσκους τους βασικούς του, δεν παίζαμε ούτε με την Κηφησία ούτε με τον Πανσερραϊκό. Εκεί είναι το ανάθεμα…

    Κρίμα αλλά πάμε όπως πέρυσι (και με 1 βαθμό διαφορά αντί 2 απ την κορυφή) και στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε την ομάδα!

    Ελπίζω να βρούμε άμεσα ΠΑΟΚ και γαύρο εκτός όσο υπάρχουν και τα ματς Ευρώπης.

    ΑΕΚ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

  19. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου” που έλεγε και μια ψυχή.
    Βαθμολογία:
    Βελόπουλος 60
    Σαμαράς 59
    Μητσοτάκης 57
    Αδωνις 56
    Στα play off θα μιλήσουν και οι μουγκοί.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Πάντως εσύ έχεις από τώρα αρχίσει να βρίζεις ( και πολύ καλά κάνεις )…

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Στα αποδυτήρια γιατί έμειναν μετά το παιχνίδι για μια ώρα; Ξεκαρφωνόντουσαν κι εκεί;

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Σέβομαι όλες τις απόψεις και ακόμα περισσότερο την πίκρα του οπαδού. Άλλος δε μιλάει, άλλος βρίζει, άλλος ψάχνει. Κι εγώ κάνω κριτική στον Αλμέιδα και όσο σκέφτομαι τα χθεσινά δεν μπορώ να τα εξηγήσω με τη λογική, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να τον βρίζουμε χυδαία, η απόσταση είναι μεγάλη και η αχαριστία μεγαλύτερη.

    Η άποψη δε περί καλύτερου ρόστερ όλων των εποχών με κάνει να ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Σκέφτεσαι δηλαδή τους Κασάπη-Μπορμπόκη με Άτμα-Μανωλά πίσω και λες, ΟΚ, πάμε παρακάτω. Έχουμε κάποιους ΚΑΛΟΥΣ παίκτες και οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά τι σχέση έχουν οι σημερινοί (και στις άλλες ομάδες) με Σαβέφσκι-Σάμπα για να μην πω Κετσπάγια; Όλοι μαζί οι ακραίοι δεν κάνουν για να δένουν τα κορδόνια του Κωστή.

    Μου μένει η απορία. Ήταν τόσο μαεστρικό το στήσιμο; Θα μάθουμε πολύ σύντομα…

  23. Ο/Η Takis pap λέει:

    Προς nnektarios.Καλε μου φίλε ο Κασαπης και ο Μπόρμποκης καριέρα έκαναν στην ΑΕΚ και Λεβαδιακο και Καλαμαριά,αντε και λιγο Αγγλια ο Μπορμποκης.Τα ακραία μπακ τα τωρινά, εκτός του ότι είναι και ήταν διεθνείς σε Ιράν Γαλλία έχουν παραστάσεις και από κλαμπ που αυτοί που αναφέρεις έβλεπαν στηνTV.Αν συγκρίνεις τον Βιντα με οποιοδηποτε κεντρικο αμυντικο έπαιξε στην ΑΕΚ τι να πω.Για Σιμανσκυ παίζει να πάρεις και κάποια μύρια ενώ ο Σάμπα πήγε στο γάβρο και σου έστειλε τον τζούνιορ του που μπάλα ακόμα να μάθει.Τελος με τον αγαπητό σε όλους μαςΤόνι Σαβεφσκυ που σέβομαι απόλυτα οι δυνατότητες του ήταν μόνο για εδω.Τωρα αν τον βάζεις με Πινεδα,Λιουμπι σε σύγκριση περιτεύει κάθε άλλο σχόλιο.Ευχαριστω που με διαβαζεις!!

  24. Ο/Η takis pap λέει:

    Προς Στηβεν.
    Νομιζω μια που αναφέρεις τον Τσικ ένας Ισπανός τύπου Βαλβερδε,η ένας τύπου Σαντος είναι
    επιλογη. Ο τωρινός πιστεύω έπιασε ταβάνι και δεν καταλαβαίνει από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο .

  25. Ο/Η nnektarios λέει:

    Takispap, να είσαι καλά φίλε μου, άλλο σπορ βλέπουμε. Ο ΣΑΜΠΑ ήταν πρωταθλητής Ευρώπης με Ερυθρό Αστέρα και βασικό αμυντικό ΧΑΦ της ενωμένης Εθνικής Γιουγκοσλαβίας. Ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ σήμερα που θα έπαιζε τον 96 είναι ο Βίντα γιατί η μοναδική θέση που υστερούσαμε ήταν ο παρτενέρ του Μανωλά.

  26. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Συμφωνώ μέχρι κεραίας κ με το άρθρο κ με τα σχόλια.Πικρα…Στηβεν τι λες για την κλήρωση; Έχεις Λαμία αρχή κ τέλος κ στο ενδιάμεσο όλα τα δυσκολα…άρα πρώτη αγωνιστική σφάζονται οι άλλοι κ η τελευταία χωρίς πίεση στην έδρα μας το ξανασηκωνουμε..Ας αποδείξουν ότι έχουν καρύδια..

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν καταλαβα τον τονο ορισμενων εδω μεσα για καταστροφολογια κλπ,ο Αλμευδα κρινεται για τα λαθη του,οπως καθε αλλος προπονητης,τι θα επρεπε δηλαδη,να ειναι στο απυροβλητο? Ποιος ευθυνεται που ομαδα αμυντικα ειναι τοσο κακη,μηπως δεν δουλευει καθολου την αμυντικη λειτουργεια,αυτος εφερε τον καλενς,αυτος εφερε τον πισαρο,δικες του επιλογες ηταν,κακιστοι και οι δυο,ειδικα ο δευτερος δεν θυμαμαι ποτε εχω να ξαναδω στην ΑΕΚ τετοιο παλτο,δεν εχει προσφερει τιποτε ο τυπος.

    Επισης τα ροτεισον του ειναι χαλια,στο 95+ κυριε Αλμευδα,οι παικτες σου βαζουν την μπαλα κατω απο τη φανελα,κανουν λιγο τον τραυματια να κερδισουν δευτερολεπτα,κρατανε λιγο μπαλα στο κεντρο και στην αμυνα,εσυ τους εβαζες στα δυχτια και να πω οτι δεν ειχες δειγματα νωριτερα,ο φετφατζιδης και ο σαβειρο σε εκαναν πουτανα πισω,σε 5 λεπτα μεσα.Το ιδιο επαθε και στο κυπελλο στα χασομερια,μυαλο δεν εβαλε.

    Aν θελεις αυτο το πρωταθλημα,γιατι δεν σου εμεινε αλλος στοχος,προσεξε,μπορει να βρεθεις απο τη μια στιγμη στην αλλη απο την αποθεωση στην απαξιωση.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς takis pap : Ποιος να τον βρει και ποιος να τον φέρει; Πάντως ο Αλμέιδα δεν αμφισβητείται από κανέναν.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Lefkaditis : Την κλήρωση θα πρέπει να την δούμε σε σχέση με τις τελικές ημερομηνίες αφού υπάρχουν κάποιες συνεχόμενες αγωνιστικές. Εκεί είναι όλο το ζουμί, δηλαδή πώς θα τις φυτέψουν τελικά αλλά και τι θα γίνει με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εκεί πρέπει να δουλέψουν οι μηχανές..

  30. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Νομιζω πως υπαρχει εντονη απογοητευση για το αποτελεσμα και κυριως για το οτι εγινε στο τελος του αγωνα. Θα συμφωνησω μεχρι κεραιας με την τελευταια παραγραφο σου Στηβεν. Η ομαδα δεν αξιζε να χασει ακομα και με τους κομβικους παιχτες που ελειπαν. Η κριτική στον προπονητη για την μεσοαμυντικη λειτουργια ειναι σωστη οταν εχεις δεχτει 5 γκολ σε 2 συνεχομενα παιχνιδια.

    Για τις αλλαγες ομως δεν την καταλαβαινω την κριτικη. Αριστερα δεν εχει αλλον παιχτη. Εβαλε τον εκνευριστικο πιζαρο αλλα πραγματικα ποιον αλλο να βαλει; Μονο ο πινεδα υπρχει αλλα και αυτος μπηκε στη θεση του στο κεντρο. Το οποιο κεντρο ηθελε να τονωσει ωστε να χτυπήσει απο εκει. Τα γκολ μπηκαν απο λαθη του κεντρικου αμυντικου διδυμο. Εγω διακρινω ναν εφησυχασμό και μια μικρη υπεροψια.

    Ομως ειμαστε με τους ιδιους βαθμους με περυσι και φαγαμε χαστουκι οπως και περυσι π δειξαμε ακριβως την ιδια υπεροψια με τον ολυμπιακο. Το προγραμμα ειναι καλο αρκει να μην αναβληθει η 2 αγωνιστικη με τον ολυμπιακο. Περισσοτερα αυριο.

    ΥΓ. Αυτα π λετε ορισμενοι εδω για τον προπονητη τα σκεφτεστε η απλα εκνευριστηκατε με την απωλεια βαθμων; Απο ποτε η ΑΕΚ εγινε πρωταθλητρια μονιμη και εχει και τετοιες απαιτησεις, τυπου Ολυμπιακου; Θυμαστε που ειμασταν πριν 2-3 χρονια; Τι ειναι αυτη η μιζερια και κακομοιριά; Δεν ειναι αλλωστε περιεργο που στις απωλειες βαθμων τα αρθρα εχουν τα 4πλασια σχολια. Δλδ αν δεν πρει πρωταθλημα η Αεκ θα φυγει ο προπονητης; Η εχει καποιος την πεποιθηση οτι θα παιρνει καθε χρονο πρωταθλημα με 3 ανταγωνιστες;

  31. Ο/Η takis pap λέει:

    Προς nnektario.Οπως το λες είναι για τον Σάμπα,62 συμμετοχές στον Ερυθρό Αστέρα την περίοδο 87 με 91 και 8 συμμετοχές στην Εθνική το 86 με 90.
    ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!!!
    Για τους άλλους δεν είπες κατι.
    Πραγματικα ..αλλο σπορ βλέπουμε.

  32. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν ξερω αν μπορει να σταθει η εκδοχη στησιματος. Του Βιντα ποιος θα πηγαινε να του πει δυο “φωνηεντα” ,λεω γω τωρα για παραδειγμα. Εμφανισεις σαν κι αυτη, εχουμε ξαναδει φετος,οποτε εντυπωση καμια. Ας κονομησαν οσοι κονομησαν αν εγινε ετσι η δουλεια. Αυτο που ειναι περιεργο (!) ειναι οι εμφανισεις του Πονσε.Το παλικαρι εχει αλτικοτητα φοβερη με επιτοπιο , τρομερη δυναμη στο κεφαλι και στοχευει τερμα. Χωρια οτι χαμηλα στο χορτο ειναι πιο ευελικτος απο τον Γκαρσια ο οποιος Γκαρσια ειναι πιο γρηγορος σε ελευθερο χωρο μπροστα του με αμφιβολο ομως το αποτελεσμα της φασης. Οταν καταλαβε ο Αλμειδα πως ο Πονσε δεν ειναι για εξω απο την περιοχη και τον εβαλε μεσα,αρχισε κι εγραφε ο ανθρωπος. Ενταξει , κανεις δεν ειναι τελειος, αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ. Η επιμονη του “παππου” με τον Γκαρσια μαλλον εχει σφηνωθει στο μυαλο του Ματιας.
    Να δουμε παρακατω τι θα γινει, αφου η κατασταση τελικα εγινε κωλος-μουνι-γαρυφαλλο. Το αν αντεξει η ομαδα – που δεν εχει ευρωπαικες υποχρεωσεις – ειναι καθαρα θεμα διαχειρησης παικτων και παιχνιδιου εντος χορτου,. Τα αλλα τα διεκπεραιωτικα ειναι αλλουνου “παππου” ευαγγελιο”…..

  33. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Χθες το παιχνίδι ήταν για έξι γκολ. Το πρόβλημα είναι ότι βάση της επιθετικής ανάπτυξης της ΑΕΚ, όπου έμπαιναν ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ μέσα στην περιοχή του Άρη, καθώς και της υπομέτριας ποιότητας των παικτών του Άρη, αντί για 1-5, κατορθώσαμε να λήξει 3-3.
    Ο Αλμέιδα αυτός είναι, δυστυχώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ΑΕΚ, ειδικά σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ.

    Ενώ ο Χιμένεθ, λχ, μας πήρε πρωτάθλημα με θεούς, δαίμονες, 3 Πρεσβείες, τον Άμμωνα-Ρα κόντρα, και έκανε και μία συμπαθητική πορεία στην Ευρώπη….πότε δεν τον αγαπήσαμε. Γιατί? Διότι όλοι (και εδώ μέσα) παραπονιόνταν για το βαθμοθηρικό αμυντικογενές στυλ του και τις κακές σχέσεις με τους παίκτες.
    Βρε και Τσάμπιονς Ληγκ να μας κέρδιζε…πάλι στην καρδιά μας δε θα έμπαινε.

    Πάντως η φετεινή ΑΕΚ με Χιμένεθ ή ακόμα και Γκας θα το είχε πάρει ήδη. Ίσως να είχε χάσει 3-4 βαθμούς από τα ντέρμπι, αλλά θα είχε πάρει 8+ από όλα τα άλλα.

    Αγαπάμε Αλμέιδα, είναι δουλευταράς, αλλά….θα μας βγάλει τα συκώτια. Και γουστάρουμε ακόμα κι όταν τον βρίζουμε.

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο αλμευδα έχει κάνει χοντρά λάθη για φέτος και δεν βάζει μυαλό,το είδαμε στην Ευρώπη,στο Κύπελλο,μια ομάδα χωρίς αντοχές και πνευμόνι,με κακό παθητικό πίσω στην άμυνα.Τι προπόνηση τους κάνει,γιατί είναι ντεφορμαρισμενοι,γιατί υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί φέτος,τι φταίει,μας είπε κάποιος?

  35. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Φυσικά δικαίωμα γνωμης-άποψης για παίκτες- προπονητή, τρόπο διαχείρησης κλπ εχουμε όλοι. Και καλώς εκφράζονται.
    Θεωρώ υπερβολικό το “ανάθεμα” στον προπονητή. Δεν είναι ότι πήρε το πρωτάθλημα (αυτο απο μονο του αρκει να δωσει πίστωση χρόνου για την τρεχουσα περιοδο ετσι κι αλλιως) αλλα κυριως είναι αυτο που εχει καταφέρει.Να νας στρεψει την προσοχή και το ενδιαφέρον στο αγωνιστικό μέρος, πράγμα που είχαμε να δούμε από την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς (και εκεινη ειχε στραβα και εκεινη δεχοταν κριτική άλλωστε)

    Αλεγκρία. Δηλαδή “ΑΕΚ”. Γι αυτο και τειαριάζει “ταμάμ” στην ομάδα και στο DNA της. Που δεν είναι ξερά “πρωταθληματικό”. Εϊναι “παίζω και τα κανω ολα πουτάνα”. My way” που λεει και στο τραγουδι του ο μαφιόζος Φρανκ.

    Πολλά μας φάνηκαν παραξενα στην αρχή. π.χ. Οι μαζεμένες αλλαγές (και εγώ είχα κανει νυξη,αλλα αφού αυτή είναι η προσεγγιση του, “περι ορεξεως κολοκυθόπιττα” είπα.
    Αλλοι κανουν λογο για τις εντονες προπονησεις σε παικτες που δεν ειναι και στην αναπτυξη αλλα ωριμοι κατι το οποιο εχει σαν αναποφευκτο αποτελεσμα να βγαζει μυικους τραυματισμους πολλούς. Το κοουτσάρισμα κατα την διάρκεια του αγώνα κλπ-κλπ.

    Αυτό ειναι προπονητικά ο ΑΛμέιδα. Και κυρίως αυτός ειναι ως προσωπικότητα. Δεν είναι απλα κοουτσάρισμα (δεν τον ενδιαφέρει άλλωστε αυτό κατα την διάκρεια των αγώνων, γι αυτο και δεν ειναι το φόρτε του)
    Καμια σκοπημοτητα στο παιχνιδι. Ουτε καν διαχειρηση, η να κερδισει χρονο προκειμενου να φτασει στη ληξη του ματτς και να “βουτίξει” τους βαθμους. Το θεωρεί ντροπή. Και προσβλητικό για το ποδόσφαιρο, για το οποιο μιλάει με μεγάλη αγάπη.
    Το να κανει αλλαγη στο 90 για “καθυστερηση”, το θεωρεί προσβλητικό (και είναι), και για το ποδοσφαιρο,και για την ομαδα, και για τον προπονητη αλλα και για τον παίκτη που μπαινει μονο και μονο για να φτασει το ματς στη ληξη του. (Εδω που τα λέμε,είναι ολίγον εξευτελιστικό)

    Αυτη ειναι η ΑΕΚ απο καταβολης (δεν άλλαζει αυτό). Αυτός είναι ο Αλμέιδα.Επίσης δεν μπορει να αλλάξει αυτό.
    Προσωπικά, είτε αφορα ήττα είτε ισοπαλία είτε νίκη (αλλωστε αυτα εξαρτώνται από τοσους και τόσους άλλους ασταθμητους παραγοντες) χάιρομαι την ΑΕΚ ως ειναι.
    Το αλητάκι του δρόμου. Το πιτσιρίκι που παίζει στην αλάνα.
    Χέστικα αν θα παρει 3 μαζεμενα, η αν θα χασει έναν τίτλο “στο τσακ”΄ή δεν ξέρω τί άλλο.
    Επί Μπάγεβιτς παίζαμε μπαλάρα 7 χρόνια και πήραμε 4 τιτλους.Το μαξιμουμ ειναι αληθεια οτι πήραμε τότε,δεδομενης της ιδιοσυγκρασιας της ομάδας,σε συνδιασμο βεβαια και της προστασιας που ειχε,με τον τιγρη στα ντουζένια του.
    Η ΑΕΚ -ευτυχώς- δεν είναι ΟΣΦΠ να το παρει “με το τζαμπουκά ναούμε” και ούτε ΠΑΟ να το πάρει με προεδρικό διάταγμα,ή με υπουργική απόφαση.

    Η αγάπη, ο έρωτας έχουν περισσοτερες απώλειες απο ότι το συμφέρον, για προφανείς λόγους. Ολοι ομως αποζητάμε μετα μανίας να μας συμβει το πρώτο. Γιατί είναι απειρως πιο σπάνιο.Και πιο όμορφο.
    Χαιρομαι την ομάδα του Αλμέιδα ως ειναι. Οτι είναι να βελτιωθει,ας γίνει. Αλλα μου είναι αδιάφορο τί θα συμβεί παραπέρα,-οτι και αν ειναι αυτο το “παραπέρα”- αφου ο σκοπός επετευχθει. Ειμαστε-ειμαι προσωπικά- ερωτευμένος ξανα μαζί της. Αδιαφορώ αν οι διακοπές θα ειναι “στο βουνό” ή “στη θάλασσα”.
    Κρατάς τη γκόμενα που ήθελες πάντα ξανα στα χέρια σου.

  36. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Ο Βλαχοδημος,διαβάζουμε,ψάχνει να την κάνει. Δεν πίνουν οι δικοί μας έναν καφέ μαζί του?

  37. Ο/Η Νετρινο λέει:

    Το ποδοσφαιρo του Αλμέιδα δεν ειναι football , ειναι soccer.

  38. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το θέμα με τους τραυματισμούς ισως μας κοστίσει.
    Λιβαι και να προπονηθεί μέσα στη βδομάδα δεν εχει καθόλου ρυθμό.
    Γκάτσι αγνοείται,ίσως να είναι έτοιμος σε 15 με 20 μέρες.Εν μέσω δύσκολων αγώνων και θα χρειαστεί αγώνες να πάρει ρυθμό.
    Μουκουντί,έχει να παίξει απο 20 Δεκέμβρη.Ισως παίξει με Λαμία για να αρχίσει να παίρνει ρυθμό.
    Φερνάντες μέσα στη βδομάδα λογικά θα είναι έτοιμος.
    Τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί κομβικοί παίχτες θα πρέπει να βρουν ρυθμό,να μπούν και να προσφέρουν ουσιαστικά εν μέσω απαιτητικών ματς.Δύσκολο το ζητούμενο.
    Ισως να πρέπει να αναβληθεί η 2η αγωνοστική….
    Στηβ προτείνω poll:
    Να αναβληθεί ή οχι η δεύτερη αγωνιστική

  39. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Αλμευδα δεν είναι στο απυρόβλητο,έχει πολλά λάθη φέτος και για αυτό γίνεται κριτική,τον έκανε ο Μάντζιος να φαίνεται χαζός.

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Θα αναβληθεί σίγουρα. Το θέμα είναι πού θα μπει. Τον Γκαρσία ας τον πάρει ο Μελισσανίδης σε κανά βενζινάδικο να κλωτσάει μπάλες με κανά τοίχο. Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης…

  41. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Αναβλήθηκε η δεύτερη αγωνιστική τελικά και πηγαίνει τέλος του μήνα. Επομένως εκείνη θα είναι η βδομάδα της κρίσης, με Ολυμπιακό μέσα (31/03), Παναθηναικό έξω (03/04) και Πάοκ μέσα (07/04). Το καλό είναι ότι θα επιστρέψουν όλοι!

  42. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Προς Πίσσα και πούπουλα.

    Όπως λέει και ο φίλος Νεκτάριος πιο πάνω όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώμη και μπορούν να την εκφράσουν κατά το “συνανφότερον “. Όλοι οι προπονητές του κόσμου έχουν κολλήματα. Όλοι. Η διαφορά είναι ότι κάποιοι μαθαίνουν και αλλάζουν και άλλοι μένουν εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες τους. Ο Αλμειδα δεν ξέρω που ανήκει. Είναι όμως κάποια πράγματα που δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε από διακρίσεις ούτε από κάποιες σποραδικές καλές εμφανίσεις. π.χ. Αραχουχο και Πιζαρο. Για τον πρώτο είπα παλιά ότι το μυοσκελετικο του έχει καταρρεύσει. Το γνωρίζουν αυτό. Παρόλα αυτά εξακολουθούν και τον εκθέτουν. Ο δεύτερος δεν έχει χημεία με την ομάδα. Κάπου αλλού μπορεί να παίξει. Στην ΑΕΚ όχι. Τους βλέπουμε κι εμείς και περιμένουμε την ανάσταση των νεκρών. Οι τερματοφύλακες μετά. Δύο χρόνια τώρα και παρουσιάζονται εάν όχι χειρότεροι, στάσιμοι. Τι κάνει εκεί ο Ρόα ? Δεν βλέπει ότι παίζει να είμαστε η μοναδική ομαδα της σούπερ λιγκ που οι τερματοφύλακες δεν έχουν έξοδο ? Η μεγάλη πληγή με τα στημένα ακόμα δεν λέει να κλείσει. Οι επιπολαιοτητες στην διαχείριση του παιχνιδιού και από τους ποδοσφαιριστές είναι ακατανόητες. Επαγγελματίες είναι. Δεν χρειάζεται ο προπονητής για να μην τους γυρίζουν τα παιχνίδια οι Πανσεραικοί και οι Παναιτωλικοι. Και κάτι άλλο. Ποιο είναι πιο προσβλητικό ? Να γίνεται αλλαγή στο 90 και να κερδίσεις ένα παιχνίδι ή να χάσεις βαθμούς από έναν αντίπαλο που δεν τους δικαιούται ? Η διαφορά νομίζω ότι είναι, παρακάμπτοντας αντιλήψεις και αρτηρισκληρωτισμούς, στην πρώτη περίπτωση δίνεις χαρά σε χιλιάδες φίλους της ομάδας ενώ στην δεύτερη τους πικραινεις.

  43. Ο/Η bandog λέει:

    βλεπω ενα αναθεμα στον προπονητη απο τον αιωνια γκρινιαρη αεκτζη.

    ο Αλεμϊδα εχει ενα αγωνιστικο προφιλ. δεν φταιει που η ομαδα εχασε κομβικοςυς παικτες που το υπηρετουσαν. εκτος και αν οι παικτες δεν ηταν κουτσαλογα και τους κουτσανε αυτος.

    το ψηλο πρεσιν της περσινης αεκ υπηρετηθηκε πιστα απο παικτες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στην επιθεση.
    τον ταχυδυναμικο Γκαρσια, το πολυεργαλειο Αραουχο που επαιζε απο 8 εως 11 τις θεσεις μεσα στον αγωνα, τον φρεσκο Πινεδα, τον υπερπληθωρικο Γκατσινοβιτς.

    αυτοι φετος οχι μονο δεν εχουν παιξει μαζι εστω δυο συνεχομενα ματς αλλα εχουν χασει πανω απο το μισο πρωταθλημα.
    λιγη σοβαροτητα και κατανοηση στο τι βλεπουμε , ποιον προπονητη εχουμε και τι διαθεσιμο υλικο υπαρχει ανα αγωνα.

    το διαβασα και αυτο απο αεκτζηδες , να υμνουν χιμενεθ…
    τελικα του αεκτζη αυτο του αξζιει. σβαρνας, νεντελτσεαρου , μανταλος , σιμοες, τανκοβιτς και θεοδοσης μαχαιρας μεχρι να σβυσει ο ηλιος…

  44. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Hokan”:
    Σωστα όλα αυτα με τους παικτες που αναφερεις. Αλλα αυτούς έχει. Οι δε τερματοφύλακες δεν διορθώνονται, ακομα και αν τους βάλεις στον τόρνο. (πιστωνεται φυσικά το “παλτό” Πισάρο. Νομισε οτι θα του βγεί “Πινέδα νο 2”
    Ο τροπος που προσεγγίζει το σπορ ο Αλμέιδα-άρα και τα ματς αυτα καθ αυτα- είναι ο συγκεκριμένος. Εμενα δεν με χαλά καθόλου. Είναι θέμα προσωπικής θέασης των πραγμάτων. Ο.Κ.
    Αλλωστε με αυτον τον τρόπο πήρε πρωτάθλημα πέρσυ και με αυτός διεκδικεί με τις ίδιες πιθανοτητες με περσυ και το φετεινό.

    Προσωπικά πιστευω πως είτε μια ομαδα παίζει ορμητικά ως το 92 είτε κανει καθυστερησεις-που τις κρατα κατοπιν ο διαιτητης, υπ οψην -και το ματς πάει στο 96, οι πιθανότητες να χάσει η να κερδίσει,είναι ακριβώς ίδιες. Ποσες και ποσες ομαδες δεν στηνουν πουλμαν και στο τέλος τον “πίνουν”; Παμπολες φορές.
    Σου λεει ο Αλμέιδα:γιατί να κλειστω πίσω και να με πετροβολάς και να μη βγώ εγώ μπροστά να σου σπάσω τα δόντια; Εγώ προσωπικά συμφωνω με αυτην την προσέγγιση.
    Τέλος πάντων. Ελπίζουμε να δούμε ματς “αιμα και άμμος”.Γιατί αυτό κυρίως- εμενα προσωπικά-με ενδιαφέρει.
    Τώρα οσο αφορά στο αν στεφθούμε πρωταθλητες,είναι ένα αλλο θέμα. Το ποδόσφαιρο δεν εχει μεζουρα και χρονομετρο. Δικάιωμα στο όνειρο έχει και ο πούστης.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος Ολλανδία : Γιατί πιστεύεις ότι θα επιστρέψουν όλοι; Δεν θα κάνουν προπόνηση; Εκεί χτυπάνε….

  46. Ο/Η Hokan λέει:

    Να διαλύσουμε τις φήμες πριν γίνουν γεγονότα. Η συντριπτική πλειοψηφία αγαπάμε πολύ και έχουμε δεθεί με τον Αλμέιδα. Αυτά που λέγονται από τους περισσότερους είναι στο πλαίσιο απόψεων αγάπης. Και με τα παιδιά μας ή τους γονείς μας έχουμε διαφωνίες αλλα τους αγαπάμε. Ο Φαντρονκ δεν πήρε κανένα πρωτάθλημα αλλά μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους.
    Οι τερματοφύλακες, και όχι μόνον, μπορεί να μην διορθώνονται, με την κατάλληλη όμως προσέγγιση βελτιώνονται. Ο Πασχαλακης που τον ξέρουμε χρόνια, στον Πανθρακικό με αυτά τα σωματικά προσόντα, ένα όρθιο ξύλο ήτανε. Όταν πήρε μεταγραφή για δευτεροτριτος πήγε. Βελτιώθηκε όμως. Και στα χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο κατάλαβα ότι ένας ασταθής τερματοφύλακας δημιουργεί πρωτίστως στους αμυντικούς αισθήματα ανασφάλειας. Αλλιώς λειτουργεί ο αμυντικός γνωρίζοντας ότι πίσω έχει κάποιον που “καθαριζει” και διαφορετικά όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

  47. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.
    Σφοδροι ανεμοι πνεουν στο αιγαιο…. Ασχετου ποδοσφαιρου το σχολιο.