Elite

Ανήκομεν επισήμως εις τη Δύσιν πλέον. Επισημως και πλεον μπορουμε να μιλησουμε ανοικτα, μιας και από εδώ ειχαμε ριξει 1-2 σποντες πριν 15 μερες https://dailytripes.gr/blog/2015/03/18/update/ και πριν μια εβδομαδα στις 24-3 στο σχολιο του κειμενου Το ειδικο Βαρος (24 Μαρτίου 2015 at 12:28 μμ). Οι δεσμευσεις κρατηθηκαν και δεν νομιζω να υπαρχει κανενα παραπονο.

Τι είναι λοιπον η Elite? Μια εταιρεια- προγραμμα που στην ουσια παρεχει από συμβουλες ως potential funding μεσω τριτων σε εταιρειες για να ‘μεγαλωσουν’ και να πανε ένα βημα παρακατω. Μια σχετικα νεα εταιρεια που μπηκε το 2012 στο Μιλανο και ακομη ΔΕΝ εχει κανει launch το πανευρωπαικο της προγραμμα στο χρηματιστηριου του Λονδινου, κατι που θα γινει στις 27-4-2015.

Δεν μπορουμε να ξερουμε αν είναι καλο, κακο, η αδιαφορο. Το μονο που ξερουμε είναι ότι μετα την ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ΑΜΚ εδώ, είναι τουλαχιστον δυσκολο να θες να μπεις στο LSEG, μια αγορα που μεγαθηρια – οικονομικα σε σχεση με εμας- εγιναν delisted (QPR, Man United, Man City, Notts, West Brom, Sunderland).

Το θεμα δεν είναι να μπεις μονο. Το θεμα είναι όταν μπεις μη πας απατος. Στο ελληνικο ποδοσφαιρο που τα κουμαντα γινωνται σε γευματα στη Βουλιαγμενη, και με μια πολιτικη-οικονομικη κατασταση η οποια είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ ως προς την αξιοπιστια και τη σταθεροτητα, το να αναζητας funding αυτους τους καιρους, και ειδικα από ξενους, είναι εξαιρετικα φιλοδοξο.

Το ολο θεμα φυσικα και βασιζεται στην εταιρεια η οποια όμως στα asset της ΔΕΝ καταγραφει παρα μονο το ροστερ της και αυτό αποτελουμενο από 3-4 σοβαρους και 20 χαβαλεδες τυπου ΠΙΟΥ. Το προπονητικο της ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ (αν θυμαμαι είναι του Νοτια), το γηπεδο της ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ μιας και είναι αλλης εταιρειας. Οποτε το πώς και τι ακριβως θα ζητηθει όταν ερθει η ωρα του funding, πραγματικα ειμαι περιεργος να δω, μιας και τα εσοδα και το potential της ομαδας στην Ελλαδα είναι αστεια για τετοιες κινησεις. Ακομη και πρωταθλημα να παρεις, πας σε προκριματικο ch.l και όχι στα σιγουρα 20+ από του χρονου, αρα περαν των διαρκειας 2015-2016 των οποιων χορηγιων δεν εχεις να αναμενεις κατι άλλο. Ισα ισα που για να γινεις ομαδα πρεπει να ξοδεψεις και 5 φραγκα ΑΝ θες να εχεις βλεψεις για πρωταθλημα.

Στα pre-requisites της ενταξης είναι και ο τζιρος ΑΝΩ ΤΩΝ 5ΕΚΚ ΛΙΡΩΝ, που σημαινει ότι η εταιρεια το τηρησε. ΑΡΑ φετος στα ταμεια ειχαμε ανω των 5εκκ Λιρων= 6,5εκκ ευρω τζιρο. Πραγματικα θελω να δω τον ισολογισμο της εταιρειας, όπως θελω να δω και πως διαχειρίστηκαν τα 50% και τα 85% από τα εσοδα των καρτων, τα οποια και πανε για το γηπεδο. Αν είναι μεσα στα 6,5 η όχι και πως.

ΥΓ Αστα αυτά είναι υψηλα νοηματα για σενα. Οποτε μεινε στο: βαφη-νυχι και θα μιλησει αυτος που πρεπει να μιλησει όταν ερθει η ωρα, και δεν θα είναι φυσικα ο νιαου..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to Elite

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Διότι ο τίγρης ΔΕΝ έχει ιδέα τι γίνεται, αλλά άκουσε χρηματιστήριο και σου λέει, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα βγάλουμε. Και μιλάω πολύ σοβαρά

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σιγα μη μπει ο νιαου σε διαδικασια- προγραμμα συμβουλων. Το οποιο και λεει οτι ειναι για CEO/CFO δηλαδη για οικονομικους. Που τα εμαθε τα οικονομικα? Στη Νικαια?
    Αυτο ειναι απλα ενα φιλοδοξο προγαρμμα που εξερευνα ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ και αντε και να σε φερει σε επαφη και με 3-5 που λογικα θα ειναι μια απο τα ιδια: ολο και κατι να βγαλουμε.
    Εκτος αν υπαρχει κανεις που να νομιζει οτι μπορει να βρεθουν για 200 εταιρειες ολα αυτα που λενε..
    οκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ στη θεωρεια αλλα εδω μιλαμε για μια αγορα που δεν υπαρχει σαλιο και ολο το παιχνιδι μαζευεται στους καλους παικτες. Στην Ελλαδα και στην ΑΕΚ που εχει assets το ελαφροκοκκαλο Χρυσανθεμο θα επενδυσουν? Στην αξιοπιστια του πρωταθληματος η στην συμμετοχη? της ομαδας στην Ευρωπη? Ποια ειναι τα εσοδα της για το 2015-2016 δηλαδη?

    Το οτι το μαγαζι ειναι Ιταλικο και αν μπεισ στο πελατολογιο ειναι το 90% μικρες ιταλικες φιρμες ειναι αρκετα…. φιλοδοξο (sic)..

    Τι να βγαλει λες? Πανω απο τα 35,000 που ‘εβγαλε’ εδω?

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Ρε παιδια,ενταξει,δεν τα πολυκαταλαβαινω ολα αυτα τα οικονομικα,αλλα βαζοντας τα κατω τα πραγματα,δεν βρισκω τον τροπο πως θα συνυπαρξει αυτη η εταιρια με τον Μελ. και την ΑΕΚ.Μπαινει σαν μετοχος με καποιο πακετο και παιρνει και το διοικητικο μαζι της ? Συμβουλευει απλα την διοικηση και προτεινει τις οποιες λυσεις ? Μαζευει πελατες και τους λεει να βαλουν στην ΑΕΚ λεφτα γιατι το εχει “σιγουρο” ? Ειναι κατι σαν την ENIC,που ναι μεν εβαλε ενα τανκερ λεφτα,μπορει και δυο,αλλα τα κανε κωλος μουνι γαρυφαλλο ? Παιδια,αυτα ειναι σοβαρα υπαρξιακα θεματα και χρηζουν απαντησεων.Φερνω “μπροστα μου” την εικονα να ειναι δυο -τρεις συμβουλοι απο δαυτους και να ενημερωνουν τον Μεγαλο για δυο παικτες που ειναι καλοι οικονομικοι,ενδεκαδατοι,αλλα δεν θα εχει προμηθεια η ομας,μονο οι συμβουλοι και με δικαιωμα μεταγραφης τους αν ερθει καμια καλη προταση.Και τον Μεγαλο να τους ακουει και να τον πιανει παρακρουση,ζαλαδα,λαβυρινθος,πιεση στο 20,ταχυπαλμιες,…..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το 2 και λιγο το 3. Και η Enic έβαλε μπουγάδα όχι λεφτά. Η οποία και ηταν ιδανική κι στο χώρο και στο χρόνο με κατι 600 εκκ για το δωνη!! Εβραίος και να πετάει λεφτά δεν υπαρχει. Δες τι κανει στη Τόττεναμ που τους πουληςε καποιον μπειλ 100 εκκ ( και καλα).Μη μπερδεύεσαι..
    Consulting κάνουνε οι τύποι με προμήθεια και βιτρίνα το χρηματιστήριο..

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτο το (και καλα) ειναι που με κανει λιγο δυσπιστο.Επειδη μεχρι τωρα ολα ηταν κρυσταλλινα,μου πεφτει καπως βαρυ το ολο σκηνικο…Δε μου λετε ρε παιδια,ομαδα Γ εθνικης την δεχονται?

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εξακολουθείς να εκτίθεσαι και τώρα μάλιστα κάνεις και ευθείες επιθέσεις με ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια.Η εταιρεία απογειώνεται,η ομάδα έχει δύο ήττες σε δύο χρόνια,το γήπεδο ξεκόλλησε και ο Ντίνης αυτοϊκανοποιείται με κατά φαντασία οικονομικές αναλύσεις.Είσαι λίγος και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον Αβραμίδη που σου παρέχει δημόσιο λόγο.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προσεχε εκει στα συννεφα που πετας μη σκισεις κανα καλσον.
    Τι να καταλαβεις βρε ΒΟΔΙ ΟΡΘΙΟ που ουτε 2 γαιδαρων αχυρα δε μπορεις να χωρισεις.
    Σιγα μη καταλαβαινες κιολας, που ακομη βρωμαει το χνωτο σου ΤΥΡΙΛΑ
    Οσο για ρατσιστικα σχολια- επειδη το εχετε πιασει ολοι και μας το κοπανατε με οτι δε γουσταρετε: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ- εχω αλλεργια στα βλαχαδερα, στους ΜΠΑΤΣΟΥΣ και στις χοντροκολες βαμμενες ξανθιες.
    Αλλα ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ αλλα εισαι ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
    Κατι ειναι και αυτο: μπορει να φυγει καμμια τσιμπλα απο το ματι- το μυαλο δεν εχει ελπιδα ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι επειδη δε βαζεις ονομα δε ξερουμε ουτε πια εισαι ουτε απο που γραφεις?Με το Parliament.net και το Greek Institute? Μεχρι και απο ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ βλεπω. Τι μας περασες ΓΙΔΙ σα και σενα που ακομη ψαχνεις να δεις ΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕΣ ΜΕ 17,000/ -3 ΒΑΘΜΟΥΣ/ ΚΑΙ 2 ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ?
    Η που ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η ΑΕΚ εχει μηδενισμό (0-3 στα χαρτιά τον αγώνα) και ειναι υποτροπή. ΕΣΥ δεν εισαι η υπεύθυνη επικοινωνίας με τους συνδέσμους; Στην επόμενη μπούκα που ειναι το μονο σίγουρο ΠΟΣΑ θα πληρώσει παλι η ΠΑΕ με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ για την ανικανότητα σου;

    Ετςι απογειωθηκες ρε βουρλο; Η νομίζεις οτι απογείωση ειναι να μπαίνεις ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ;
    Επειδη δε τα γράφω;

    Απογειωμενη εταιρεια ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ που ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΕ για το κεκλεισμενων ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
    Απογειωμενη ΒΛΑΧΑ που σας εκαναν καλα 20 χαπακωμενοι ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕΣ μολις τους ειδες και κανατε ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ: ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ, ΔΙΠΛΑ Η ΑΛΛΗ ΞΑΝΘΙΑ, ΤΑ SECURITY, ΚΑΙ Ο ΓΑΜΑΤΟΣ ‘ΕΛΕΓΧΟΣ’ – ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.
    Για ΤΟΣΟ εισαστε απογειωμενα ΒΟΔΙΑ: να σας κανουν καλα 20 μαστουρια και 20 μερες να μη μπορειτε (η μαλλον να ΚΟΤΕΥΕΙΣ) να τους βρεις..
    Το Λονδινο σας μαρανε: δε κοιτατε ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΕΔΩ..που βγάλατε ενα μηνιάτικο και άμα.
    Αιντε μην αρχίσω και γράφω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εστι elite και τρέχετε. Που φλομωσατε με ασάφεια την ανακοίνωση επίτηδες..για να κρατάτε πισινή ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ style.
    Δυο γραμμές ανακοίνωση και link για την “είσοδο” στο χρηματιστήριο ταχα μου, και δυο σελίδες ανακοίνωση τη μια να γλύφετε το Κοντονή και την αλλη να παραδέχεστε την ανικανότητα σας και τη βλακεία σας…
    ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΠΑΤΣΙΝΑ? ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    ΜΠΡΡΡΡΡ ΓΙΔΙ ηξερες και την ΑΕΚ στο κατσικοχωρι που σε μαζεψανε

    ΥΓ Οχι μονο θα διαβαζεις ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ, και να μαθαινεις 15 μερες ΠΡΙΝ ανακοινωσετε οτι ειναι να πειτε, αλλα θα κανεις και τεμεναδες για τα ευχαριστω. Μονο που σε μενα δε πιανουν, εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΝΗΜΗ. Θα δεις που και πως λίαν συντόμως. Οσο και να σε συμπαθει ο αλλος πιο πολυ συμπαθει το cash.Την εχεις γλιτώσει 2 φορές με τη συμπάθεια που σε γλυτωνει απο τις μπουκες μέχρι και σε φιλικά και απο τα -3 δυο φορές. Ζώο που έμαθες να μετράς και ήττες. Αντι να μη χάνεις το λογαριασμό κάθε φορα ποτε θα μπουκάρουν μεσα και τη μια τιμωρήσαι με πρόστιμα, την αλλη με μείον βαθμούς, και τη παρα αλλη με κλεισμένες πόρτες.