Σχολια

Εχει πλακα να εισαι ΑΕΚ. Αυτο το αναγνωριζω 100%. Οπως εχουν πλακα τα στατιστικα του site και τα σχολια που διαβαζω, απο κανονικα μεχρι αρλουμπες. Το μεν πρωτο θα πω οτι το site χτυπαει κοκκινο ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ η ΑΕΚ, μιας και τοτε βρισκουν την ευκαιρεια ολοι οι ‘καψουρηδες’ του πληκτρολογιου να βγαλουν τη πικρα τους: Αν π.χ εχουμε ενα μεσο ορο 100 σε νορμαλ ροη, σε μια μερα αγωνα εχουμε π.χ 150. Αν ο αγων ειναι νικηφορος αντε να παει στα 160-170. Αν ειναι ηττα περναει για πλακα το 200. Αν ειναι δε ηττα απο τον Gay κανει ρεκορ hits. Οπως εκανε περσυ και φετος στα αναλογα ματς. Τα νουμερα φυσικα ειναι υποθετικα αλλα δειχνουν την επισκεψιμοτητα- αρα το τι ενδιαφερει το κοσμο. Και σε τι συμμετεχει αναλογα. Απο εκει παιρνω μια ιδεα του τι και πως σε υφος, ηθος, αλλα και topics ενδιαφερωντος. Αν γραφει ενα οικονομικο κειμενο λιγο ενδιαφερει, αν γραφει ενα κοινωνικο σχεδον καθολου, αν γραφει ενα με παρασκηνιο εχει καποιο ενδιαφερον αρκει να ειναι επιφανειακο και να μη πολυμπαινει σε δυσκολες εννοιες.

Θα μου πειτε τωρα το site ειναι αθλητικο. ΛΑΘΟΣ θα πω δεν ειναι αθλητικο ειναι οπαδικο, αν ηταν αθλητικο θα γραφαμε για ολες τις ομαδες και ολα τα σπορ. Επισης- για να το διορθωσω- δεν ειναι site αλλα blog με μορφη site:αντι για εναν blogger εχει παραπανω.

Ο ΑΕΚτζης λοιπον (εστω και ο κοσμος του site εδω) συμμετεχει ενεργα στις ηττες και λιγοτερο ενεργα στις νικες. Ειναι του καναπεως και της μουρμουρας δηλαδη. Συνηθως δε και ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ η οπως λεω ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ. Καψουρης μεν, στα λογια δε. Αλλος γιατι μενει μακρια, αλλος γιατι δε μπορει (λεμε τωρα) αλλος γιατι δε θελει. Να καταλαβω αυτους που μενουν εκτος Αττικης: και εγω αμα υποστηριζα π.χ τη Βεροια, χλωμο να πηγαινα να τη δω. Δε παιζει μονο ρολο η αποσταση αλλα και το θεαμα φυσικα. Αλλο να κανεις ενα ταξιδι και να ξερεις οτι θα δεις- κατα 70-80-90%- θεαμα και αλλο να τρως ολο αυτο και να βλεπεις τον Ανεστη με το Ντιντακ. ΔΕΝ θα καταλαβω την οποια οικονομικη η αλλη δυσκολια μιας και αμα θες, ΟΚ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ μια φορα το μηνα θα το βρεις. Τη τελευταια κατηγορια την αφηνω εκτος συναγωνισμου: με γκρινιαρηδες εκ του μακροθεν που απεχουν απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CLUB  τα οποια σχολια πανε στο καλαθο των αχρηστων. Αυτη η κατηγορια, ακομη και δωρεαν φιλικο να δινει η ομαδα- οπως το καλοκαιρι π.χ – η να εχει ενα εισητηριο 5 ευρω, ειναι συνηδειτα ΤΙΠΟΤΕΣ.  Ειναι εδω- και αλλου φυσικα οχι μονο εδω- μονο για να γκρινιαζουν και να μυξοκλαινε για τη κακουργα τη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα.

Χτες ΕΠΕΛΕΞΑ να μη παω στο γηπεδο.

Πρωτον γιατι επαιζε η Liverpool στις 19:30 και προτιμω να δω τον Lallana με τον Coutinho με τον Klop, απο τον Κολοβετσιο με τον μαυρο βοηθο θερμαστη. Εστω απο την τηλεοραση vs live στο γηπεδο. Νικη χτες και πλεον εστω προσωρινα πρωτοι (με ενα ματς περισσοτερο) στη βαθμολογια: Αυτα παθαινεις αμα δε παιζεις στοιχημα και εχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ manager.

Δευτερον ειχε αυτο το εκνευριστικο ψιλοβοχο και δεν εκανα κεφι. Ουτε καν στο τηλεφωνο δε μιλησαμε- ως συνηθως- ειμουν τοσο σιγουρος οτι βαριωμασταν.

Τριτον- που ειπε και ο Stevie- ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΤΣ 20:30 ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ. Αυτο σημαινει οτι θα τελειωσει στις 10:30 και αναγκαζεις τον αλλον να μεινει μετα σπιτι του. Γιατι μεχρι να φυγει απο το ΟΑΚΑ και να παει οπου ειναι να παει η ωρα θα εχει παει 11:30-12:00. Αλλα τωρα ψαχνω και εγω λογικη στη Super-Λιγδα. Τα παιχνιδια μπαινουν ΝΩΡΙΣ τα ΣΚ και αργα τις καθημερινες. Για να μπορει ο κοσμος- ΑΡΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ-  να ερθουν χωρις να εχουν προβληματα ωρας με τις δουλειες τους και τα σπιτια τους. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε? Οι Αγγλοι δηλαδη που εχουν παραδοση το μεσημερινο ματς Σαββατο εδω και 120 χρονια χαζοι ειναι? Ματς Σαββατο μεσημερι, και απο το απογευμα του Σαββατου και μετα ολο το ΣΚ ελευθερο. Οπως και ολη η Κυριακη. Αντε μια στο τοσο να γινει Κυριακη ματς- αφου υπαρχουν και αλλες υποχρεωσεις- αλλα και αυτο νωρις: εχει Τσελσκυ-Referee United στις 16:00 UK (18:00 Ελλαδας). 6 η ωρα θα εχει τελειωσει το ματσακι να παει ο κοσμος να κανει οτι θελει. Εδω αμα ειμασταν θα το εβαζαν 9 η ωρα να το κανουμε after οπως περσυ με το γαυρο.

Τεταρτον και σπουδαιοτερον: ΗΞΕΡΑ απο πριν τι θα γινει. Ειναι ιδιαιτερα βαρετο να ξερεις τι θα γινει στα ματς. Το ειπαμε εδω στις 13/10 και  εδω στις 18/10. Δεκα μερες πριν το λεμε τι αλλο να κανω δηλαδη?

Στα σχολια τωρα το νοημα το επιασε ο conpater στο αρχικο του και αναλογα απαντησε και ο stevie στο patikas. Ολα τα αλλα ειναι λογια να λεμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διοικηση και γι αυτο και μονο ειναι χοντρα υπολογος ο Μελ. Οτι 3-4 χρονια τωρα δε καταφερε να βρει 3 ανθρωπους (δε θες παραπανω) που να ειναι τεχνοκρατες να ζουν το 2016 και οχι το 1992 και να μπορουν να στησουν ενα εμπορικο project που ειναι η ΑΕΚ. Γιατι ΑΥΤΟ ειναι το ποδοσφαιρο σημερα. Ολα ξεκινουν και τελειωνουν εκει,  ενα πραγμα εχει να σκεφτει μονο: Καθε εξι μηνες ξηλωνουμε και ραβουμε το κοστουμακι με το ιδιο αποτελεσμα. ΑΡΑ ο ραφτης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Αμα παω και αγορασω το καλυτερο υφασμα στο Scotch House και το φερω στη μοδιστρα της πλακας, το ενα μανικι θα ειναι πιο μακρυ απο το αλλο και μολις παω να κουμπωσω θα πεταει η φουσκα στη πλατη. Αμα θελω δουλεια θα παω στη Saville Row. ΕΚΕΙ ειναι οι top ραφτες και για καποιο λογο απεκτησαν τη φημη που εχουν. Πως να το κανουμε τωρα? Εχει και αλλου βεβαια (και στην Ελλαδα δυο πολυ καλους) αλλα εκει ειναι η φωλια.

Ο βοηθος θερμαστη φταει τωρα? Η αυτος που τον εκανε καπετανιο? Πραγματικα δηλαδη φερανε το Κωστενογλου της Πορτογαλιας και περιμενουν ΤΙ ακριβως? Πιο πριν εφταιγε ο Τιμουρ, πιο πριν ο Gus, πιο πριν ο Δελλας και σοι παει το βασιλειο. Δε φταει αυτος που κανει τις επιλογες αλλα οι επιλογες. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ!

Το Budget φταει? Καλη η δικαιολογια. Με το ΙΔΙΟ budget περσυ- ακριβως ομως το ιδιο- και το ιδιο ροστερ δεν σε πηγε τρενο ο αλλος? Που μου παιζατε 2,5 χρονια στοιχημα? Μεχρι να αρχισει βεβαια το θαψιμο απο πισω και να ανεχτητε τις κλικες απο τα παικτακια της σειρας. Τον Gus γιατι τρεξαμε να τον φαμε μεσα στην αγρια νυχτα παραμονες ημιτελικου στο ξενοδοχειο και τον ΒΔΕΛΛΑ με τον Τιμουρ τους ‘στηριζαμε’? Μηπως γιατι ο Gus θα μας ετρωγε απο τη καρεκλα? Θεμα χρονου ηταν και το ξερει. Ενω οι αλλοι ειναι ακινδυνοι.

Μια χαρα ειναι το budget και αυτα με τα εσοδα-εξοδα τα λεει ο Δηματος για τους ουγκα. Γιατι μονο ΟΥΓΚΑ πρεπει να εισαι για να τα πιστευεις. ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ροστερ εχεις και ΚΑΚΟΞΟΔΕΜΕΝΑ λεφτα. Το κεφαλαιο ειναι οκ- παντα θα θες παραπανω δε το συζηταμε μεχρι και η Μπαρτσα κανει μεταγραφες με τους MSN- η διαχειρηση του ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ: η ομαδα εχει 6CB, απο 1,5 ακραια μπακ (μισο πιανω το μπακακι και το ντιαζ), 2,5 κεντρικα χαφ, 2 εξτρεμ (και το Πιατελλα),  2,5 κεντρικους και ΕΝΑ CF. Παιρνουμε ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ παικτες σαν το Λεσκοτ (ΦΩΝΑΖΩ DAY ONE για την αργοκουρουτα και ΔΕΝ ειμαι manager τρομαρα μου) η παικτες σε λαθος θεσεις απλα για να τους παρουμε. Περσυ δε μαθαμε απο τα 3 (τρομαρα τους) δεκαρια, οποτε φετος ειπαμε να παρουμε το Μπακασετα να παιζει CF και εξτρεμ. Ενα παικτη που το λιγο που επαιξε μια χρονια ηταν στο κεντρο πισω απο το CF, εμεις ντε και καλα να τον αλλαξουμε θεση.

ΤΡΕΙΣ (3) κινησεις θελει το μαγαζι για να στρωσει και καμμια δεν εχει να κανει με το αγωνιστικο. Ουτε θεμα χρηματων ειναι ουτε αλλες μπουρδες που διαβαζω. ΜΟΝΟ ΘΕΛΗΣΗΣ. Οσο αυτες οι 3 δεν γινωνται θα βλεπουμε τυπους σαν αυτον τον ΑΣΤΕΙΟ το μαυρουκο-θερμαστη και αναλογους αστειους να περιφερωνται μεσα στη ΠΑΕ και μεσα στο χορταρι.

Οσο για ολα τα αλλα- και κλεινω εδω μη αρχισω αλλα post που εχει πολυ θεμα- ας βγει ΕΝΑΣ να μου πρωτεινει ΜΙΑ λυση εναλλακτικη σε οποιο θεμα της ομαδας θελει. Απο το ροστερ απο τα φραγκα μεχρι το γηπεδο- που καποιοι νομιζουν οτι αμα ειχαμε το λαοπροβλητο με το παρεακι του θα ειχαμε κανει το ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ απο οτι ΕΣΤΩ εχει γινει τωρα. Οσο εχει γινει και σε οποιο επιπεδο εχει γινει. Γιατι τη Παρασκευη ειχαμε – λογω γενεθλιων κοινου φιλου- κουβεντα με τη μιση ερυθροδερμη ΠΑΕ και ειπωθηκαν ΔΡΑΚΟΙ κανονικα..

Προς το παρων και για να εχουμε καλη Κυριακη βαζω τη φωτο κατω για τους fellow Liverpoolians. Αυτοι που ειναι απο πανω (George πες τα εκει μεσα που εμπλεξες) εχουν ΗΔΗ φαει 4 στην εδρα τους..

untitled

Steven Gerrard is always so welcome at Liverpool FC – you can’t imagine how welcome! But everything that we have already talked about or will speak about stays in this situation. That’s how I know Stevie and that’s how I am. But nobody should worry that there’s no space for Steven Gerrard.

Κλοπ.. απλα!

Φερε μας πισω και τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ και ας μη παιξει ουτε λεπτο. Μονο να τον βλεπουν οι αλλοι φτανει και να σηκωσει το κιουπι. Να θελουν να φτιαξουν ΝΕΑ εξεδρα μετα παλι..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to Σχολια

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Μιας και το ξεχασα: Αν χασεις (που θα χασεις) στη Τουμπα- ποσο πισω μενεις? Μηπως εισαι στη ΙΔΙΑ μοιρα ακριβως που εισουν και περσυ, για να μη πω χειροτερα? Γιατι 2 αγωνιστικες δεν εγιναν και με αυτα που βλεπω μονο σιγουρο δεν ειναι οτι θα τις κερδισεις. Ειναι χειροτερος ο Παναιτωλικος απο τις γριες εντος η μηπως ο νιονιος απο τον Αστερα εκτος?
    Με μια φραση ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ (1) ΧΡΟΝΟ για να προοδευσεις?

    Η αλλιως οπως λεω σαν σε ελληνικη ταινια: Gus σε παρακαλω γυρνα πισω, η εστω τηλεφωνα..

    Που δεν σας αρεσε ο Ουρουγουανος και θελατε θεαματικο ποδοσφαιρο με τον θερμαστη (τυχαια ειναι αυτος το Πασχα – και πολυ λεω- θα ειναι αλλος) απο το Τσιμπουτι. Ηταν ευθυνη του (καθε) Gus δηλαδη να κανει το στρουμφακι το Πιατελλα ενα κραμα Φιρμινο-Σουαρες και τον Σιμοες (που μας εγραφαν οτι ειναι απο μετριος ως αμπαλλος!!) κραμα Gerrard στα ντουζενια του με Τσαμπι Αλονσο επισης.. Η τον Αραβιδη κατι μεταξυ Ζλαταν και Ιγκουαιν.
    Ενα (1) παικτη σου κουβαλησε, δυο (2) ματς προλαβε και επαιξε και αμεσως ειδαμε ενα τυπο που εκοβε-μαρκαρε και οταν εδινε πασα δε κοιταγε τις πατουσες του. Μεχρι και αυτον ομως (ενω ο ιδιος ΗΘΕΛΕ με χιλια) τον κοψαμε φετος γιατι βρηκαμε καλυτερο: τον ΚΑΝΕΝΑ. Κρατησαμε τον Πεκχαρτ και διωξαμε τον Σουκου!ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ IN THE FIRST PLACE. Τα λεφτα δωθηκαν ΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ, για να φερουμε το Τζολεον να γελαει ο Ιντεγε στο ταψι! Η αλλιως η λογικη παει περιπατο. Τωρα βεβαια θα μου πεις εδω ο αλλος πηγαινε ταξιδι στη Λατινικη Αμερικη για να δει επιθετικους, κυνηγαγε ενα Σα μια διετια και τελικα (ευτυχως) πατησε ποδι και πηραμε το Γιακομπ απο τη Σουηδια.. Αλλα γι αλλα κανονικα.

  2. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @snitch…που να το πω βρε παιδί μου…70+ χρόνια φόλα gunner ο πεθερός ρε φίλε…στα γεράματα να αλλάξει? Είναι και ΠΟΛΥ ωραίος τύπος και αγαπιώμαστε…μη χαλάμε τις καρδιές μας, άσε που και τον εγγονό τον μεγαλώνω ΑΕΚ-Άρσεναλ, δε γίνεται να αδικησουμε κανένα παππού…
    Όσον αφορά το οργανωτικό, τι είναι η ΑΕΚ? Μία SME που πουλάει υπηρεσίες με ετήσιο κύκλο πόσα? 5-6 μύρια? (μην τα λέμε αυτά στους κεφτετζόγληδες, rocket science…). Ε, ένα σοβαρό εκτελεστικό θες (που μόνο αυτόν έχεις…), ένα CFO να σου κάνει μερικές εμπορικές και κάνα 2 επαγγελματίες να τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα (διότι στην Ελλάδα, δυστυχώς, ως προϊστάμενος τμήματος εννοείται ο ρουφιάνος που τρέχει τους σκαφτιάδες). Και από κάτω άλλοι τόσοι που απλά κάνουν σωστά τη δουλειά τους χωρίς να λαμβάνουν αποφάσεις (λογιστής καθαρός, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, γραμματέας, γενικός αρχηγός για να κλείνει ξενοδοχεία, λεωφορεία και να αγοράζει σωβρακοφανέλλες). Για γιουνάν μπεηλίκ μιλάμε τώρα, ε? Σιγά το εταιρικό μέγεθος….το θέμα είναι ότι ο εγγυητής θέλει να κάνει την πλάκα του και να έχει και την ησυχία του, αλλά επειδή you cannot teach an old dog new tricks, το πρότζεκτ δεν το αντιμετώπισε σοβαρά…το θέμα είναι…θα δει την πλάκα του ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δημητρη διαφωνεις οτι η ευθυνη ειναι του Μελισσανιδη 100% και αμεση, οχι με τη λογικη αυτοκτονησε φανταρος εχει ευθυνη ο υπουργος αμυνας; Ο Κετσπαγια και ο Μοραις ειναι αμεσες επιλογες Μελισσανιδη; Ο Πογιετ προτεινε επιθετικους τα Χριατουγεννα και του ειπαν ειναι ακριβοι και με τα λεφτα που του εδιναν πηρε τον Πετχαρτ; Για το 2016-17 του ζητησαν πρωταθλημα και μολις τους ειπε το μπατζετ μεταγραφων και του επιτελειου του, που δεν ηταν τιποτα το εξωφρενικο, αρχισαν να πουλανε τρελιτσα μεχρι που αναγκαστηκε να βγαλει ανακοινωση ο Gus οτι το καλοκαιρι φευγει για να μην παραμυθιαζουν τον κοσμο. Το μπατζετ ποιος το οριζει, ο Μπαγιβιτς; Φυσικα και πρεπει να αδρανοποιηθει ο Σερβος διοτι και 50 εκ μπατζετ να του δωσεις ομαδα δε θα σου φτιαξει. Αλλα αφου διαλεξει τους σωστους ανθρωπους, θα πρεπει να τους δωσει μεγαλυτερο μπατζετ αν θελει να παρει πρωταθλημα, να φτιαξει καλη ομαδα και να τα παρει πισω απο διαρκειας, τσαμπιονς λιγκ και εμπορικα εσοδα. Σοβαρος προπονητης καταλαβαινει οτι ο Πλατελλας ο Λαμπροπουλος ο Ντντακ ο Αραβιδης ο Κολεβτσιος ο Πετχαρτ δεν μπορουν να βελτιωθουν και πολυ και δεν μπορει να παρει πρωταθλημα με αυτους οποτε δε θα ερθει. Και φερνει το βοηθος και στις πρωτες του δηλωσεις λεει παμε για πρωταθλημα με αυτα τα χαλια, τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι εχει ερθει για αρπαχτη; Προπονητης που εχει δει την ΑΕΚ σε τρια παιχνιδια φετος, δεν μιλαει για πρωταθλημα εκτος κι αν ειναι τρελος ή λαμογιο οπως ειχε πει καποτε ο sugar. Μονοι τετοιοι θα ερχονται αν τους ζητας πρωταθλημα με αυτο το μπατζετ. Δικαιωμα του ξαναλεω, ποσα λεφτα θα βαλει και εμεις εκει θα ειμαστε οτι και να λεμε, με τα διαρκειας που πληρωνω σε λιγο να γινονται τρια διοτι μεγαλωνει ο γιος μου, αλλα οχι να μας περνανε και για κοροιδα και να μας πουλανε πρωταθλητισμο. Και να σου πω κατι, απο το παιχνιδι με τον Ηρακλη που ειδα με τι εχουμε να κανουμε και φετος, εχω βαλει ως στοχο της ομαδας τη δευτερη θεση οποτε καμια στεναχωρια, εντος στοχου ειμαστε για εμενα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    Δε διαφωνώ οτι ειναι ευθύνη του αφεντικού, ισα ισα.
    Λεω οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ το 2016 στα 66 σου με αλλαγές σοβαρές δουλειές στο κεφάλι σου να κάθεσαι να κουβαλάς προπονητές κλπ.
    Απο την άλλη -εκει χτυπάει πάλι το λάθος του- φτανει ο ίδιος με τις πράξεις του στο σημείο να κουβαλάει Κετσπάγια. Αφηνει τον Gus να φυγει επειδη καθεται και ακουει τον ΜΥΡΩΔΙΑ, περναει ο καιρος με ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, κουβαλαει ο αλλος το ΦΙΑΣΚΟ με τον Μοντανιε (ευτυχως που δεν εκατσε) και φτανεις να ξεκινας προετοιμασια χωρις προπονητη. Ποιος φταιει λοιπον που βλεπει την ανικανοτητα και δεν κανει κατι?
    ΟΚ παρε τον Κετσπαγια να κλεισει η τρυπα, αλλα αυτος ο κερατας που ανοιγει μονιμα τρυπες πρεπει να φυγει. Φερε εναν αλλον στη θεση του που ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΕΙ με Δελλες και ανυπαρκτους.
    Γιατι δε βάζει και δεν εμπιστεύεται ενα σοβαρο άνθρωπο να του κανει σωστά τη δουλεια αυτη και παμε με μπαλώματα? Δε μας γινεται ΑΠΟ ΤΑ 5 ΛΑΘΗ κανενα μαθημα?
    Ξαναλεω τα λεφτα του σουκουλινι δόθηκαν στον λεσκοτ! Λεφτα πήρε και ο Ουγκό και ο τςιγκι. Άρα λεφτα έδωσε. Οπως και το ρόστερ σου βελτιώθηκε έχασες τον Πιου και πήρες τον Ουγκό άλλαξες τον χ-ψ με το καλόγερο, έφερες το πατιτο σε σχέση με τον μπαρμποσα. Ακομη και το λαζαρο που ναι μεν δεν ειναι κατι αλλα δεν είχες καν εκει παίκτη: το κάληνυχτα είχες που γελάγαμε.
    Λάθος ρόστερ και λάθος επιλογές εχει και φυςικα την εμμονή στο Βόσνιο που στηρίζει τους πουθεναδες που ξέρει οτι δε θα τον απειλήσουν. Το δελλα το Κετσπάγια και κλπ ανύπαρκτους.
    Οπως πχ η ομάδα ειναι μπουρδελο ο ενας γκρινιάζει στο FB ο άλλος κλωτσάει εκτος φάσης ο τρίτος αποβάλλεται απο το πάγκο και δε τρέχει κάστανο!! Ενα μάτσο κολοπαιδα κανουν πάρτυ και δε μιλάει κανένας!
    Βγαζουμε μονο τσαμπουκαδες οπου μας παιρνει: εξαφανισαμε τον Τζανε περσυ επειδη το παιδι πελαγωσε στο ταψι που δεν ειχε ενα αμυντικο χαφ και του εβγαιναν 3-4 μπροστα του, ενω επρεπε να κανει το χταποδι και να γινει Καναβαρο Χ3 να τους κοβει ολους.
    Αυτον το βλακα τον Αραβιδη ομως που τα εκανε μουτι τα αποδυτηρια τον φωναξαμε μετα απο κανα μηνα και του ειπαμε να μη το ξανακανει. Τον εχει αναγκη βλεπεις.. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΝΤΟΥΒΑΡΙ οτι η ΑΕΚ η κανονικη, η ΑΕΚ που εχει υγεια στο ροστερ της που εχει ενα προπονητη αλλα Gus που ειναι αφεντικο της ομαδας, δεν εχει αναγκη ΚΑΝΕΝΑ και οτι ειδικα ΤΙΠΟΤΕΣ σαν το καθε Αραβιδη πρεπει να κανουν ΜΟΚΟ και αν ανοιξουν το βλαχοστομα τους, πανε σπιτι τους με τη μια.

    Σιγά μη βγεις δεύτερος.. u wish.
    Κάτσε να μη περασεις απο τούμπα και τον αστείο βαζελο να μείνεις 10-12 ποντακια πιςω Νοέμβριο και τα λέμε.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @george
    Γκέλα ο πεπ σημερα. Επίσημα πρώτος ο κλοπ. 0 σπέσιαλ το ρούφηξε στο 1 τωρα το βλέπω. Μόλις ρούφηξε και δεύτερο.. σπέσιαλ ταραμάς λέμε.. Χαμός !!
    Στα αλλα μαζί σου, τα ίδια λέμε …
    ΥΓ πανω απο 15 κανει το μαγαζί. Ασε τι γράφουν οι άσχετοι και το φαινεται.

  6. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Με καλυψες

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Τετραμπαλλο ο σπέσιαλ σημερα. Έβδομος πανω απο τη Southampton!
    Δίνεις κατι παραπάνω βεβαια εκει στο Manchester αλλα χαλάλι του..

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Οι αλλαγες στην ΕΠΟ παρουσιαστηκαν σημερα στο γηπεδο. Αρκει να δεις το GAY-ΠΑΟΚ , και τις φασεις απο το Πλατανιας – Ξανθη…. Κατα τα αλλα ο δικος μας ακομα νομιζει πως το “υπεροπλο” που λεγεται σφεντονα ειναι ακομα ανικητο. Ο αλλος παιζει με πυρηνικα και βαλε… Μην εκπλαγει κανεις αμα δει καμια υδροφορα να ποτιζει το ΟΑΚΑ στο ημιχρονο εν μεσω νεροποντης. Και να κανουμε και μια συγκριση για να εχουμε και μια ιδεα γιατι πραγμα συζηταμε, ο προεδρος στον gay,εχει αντιπροεδρο ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟ τον Βρεντζο που τρεχει σχεδον για τα παντα. Εχει γενικο αρχηγο τον ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ τον Θεοδωριδη,που την δουλεια του ομως για την ομαδα του την κανει πολυ καλα. Και τι κανει ο παχυσαρκος? Εχει την υψηλη εποπτεια και κανονιζει οτι πρεπει να κανονιστει για να δουλευουν οι παραπανω δυο που αναφερα οσο το δυνατον καλυτερα για το συμφερον της ομαδας τους και για τον ιδιο τον βουβαλο. Ψαξτε τους δικους μας….Ωχ παναγια μου!!!!!!

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Conpater
    Παιζπυμε μέχρι το 170, μέχρι να καεί το σύμπαν, ΑΓΝΟΟΥΜΕ κανονισμούς που λένε οτι τη τριτη φορα γίνεται ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, οποιος κα αν ειναι ο λόγος και ξαναβγαίνουμε και μετα τη τεταρτη διακοπή με “εντολή” απειλώντας την άλλη ομάδα με μηδενισμό και μείον 10.
    Βάζουμε γκολ offside χαρίζουμε κόκκινες κάρτες σε παίκτες που μετα βάζουν γκολ και γενικα γινωνται τα παντα αρκεί να νικήσει η Ολυμπιακάρα..

    Οχι 50-50 ουτε 99-1 δε πρέπει να τους παει ο άλλος

  10. Ο/Η conpater λέει:

    “Θα σφυριζουν στα τραινα…” ειπε ο υψιστος ! Εγω βλεπω οτι σφυριζουν ακομα στο χορτο, οτι θελουν,οποτε θελουν, και αμα θελουν. Φτασαμε στο σημειο να κανει δηλωσεις ο Καραπαπας,οσον αφορα τις διακοπες, ετοιμαζοντας το εδαφος για την μη τιμωρια αφου ειπε τρις πως δεν επεσε καπνογονο εντος γηπεδου κι οτι φταει ο αερας που φυσαγε αναποδα.!!!!!!! Η επιδειξη δυναμης του παχυσαρκου συνεχιζεται , γιατι περι αυτου προκειται.Σημερα την ακουσε καλα ο Πανοπουλος,να μαθει να μην εκφερει διαφορετικη αποψη. Οχι στο 170,στο 270 θα παιζουνε…. Ελα μεγαλε, οπου να`ναι πεφτει η ΕΠΟ.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο στρατηγός άνεμος ειναι επινόηση της μεγάλης υπουργαρας του χοντρού: πολυδωρας! Μυαλό οχι αστεία..

  12. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δε νομιζω οτι υστερει ο Δεδες του Βρεντζου. Ενω και ο Δημητριαδης του ιδιου επιπεδου με Θεωδοριδη ειναι. Με μια μικρη διαφορα, οτι π δικος μας δεν εχει γιο “προεδρο” της ΟΥΕΦΑ και “αντιπροεδρο” του Ινφαντινο στη Φιφα. Λεπτομερεια!

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε μιλώ για το Δέδε. Ειναι με διαφορα ο καλύτερος που παιζει στη θεςη στη πιάτσα. To οτι δεν ακουγεται, τον σεβωνται απαντες και παραγει εργο χωρις τυμπανοκρουσιες, μονο καλο μπορει να ειναι.

    1. Εκτελεστικός διευθυντής- δηλαδή αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα

    2. Τεχνικός διευθυντής

    Τεχνικος διευθυντης σημαινει ανθρωπος που ΕΧΕΙ γνωριμιες με γραφεια manager για να μπορει να κανει ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ παικτων. Επισης σημαινει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ με τους παικτες και οταν πρεπει, στελνει με συνοπτικες διαδικασιες τους ‘Αραβιδηδες’ σπιτακι τους. Δε λεω να κανει το μπαμπουλα, λεω οτι δεν γινεται ολοι ισοι και ομοια.
    Αν και γνωμη μου ειναι καθαρα το Βρεττανικο μοντελλο. ΕΝΑΣ MANAGER που ειναι και προπονητης και εχει την ευθυνη για ολα.

    3. Ύπευθυνος scouting. Ο υπευθυνος scouting ΔΕΝ ειναι το παιδι λαστιχο που τρεχει να βλεπει το καθε πικραμενο να παιζει μπαλλα. Δουλευει με τον τεχνικο διευθυντη και μετα απο ξεσκαρταρισμα προτασεων ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ BUDGET παει και βλεπει παικτες. Θελουμε π.χ σεντερ φορ. ΠΟΣΑ δινουμε, θελουμε πιτσιρικα, θελουμε εμπειρο, θελουμε βαρυ σκαρι, θελουμε ψευτοεννιαρι μπουκαδορο? Αναλογα βλεπει, συλλεγει υλικο και προχωραει η ΠΑΕ.

    Αυτα για το ποδοσφαιρικο τμημα.

    Η ΠΑΕ θέλει εμπορικό (εισαι ανυπαρκτος οταν καταφερνεις 2 σαιζον να κανεις λιγοτερα διαρκειας απο το Δημητρελλο!!! και να εχεις χορηγο τη Globo με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ) και επικοινωνία που ειναι τουλαχιστον για γελια. Αμα με ειχαν Εμπορικο στην ΑΕΚ και 2 χρονια ελεγα οτι με περασε ο Δημητρελλος ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Γιατι αυτο ειναι οντως κατορθωμα να κανει ο ΤΙΠΟΤΑΣ περισσοτερες πωλησεις απο σενα.

    Οι δημητριαδηδες και οι λοιποί ειναι θέσεις της πλάκας και ανάλογες επιλογές εχεις. Το βασιλομπιλαρο Johnnie να πινει κανα ποτηρακι για να κανει μανουρες στη φυσουνα. Small stuff.

    Σε μια εταιρία κοιταω τους 3 πρώτους. Το αφεντικό φυςικα τον CEO τον CFO. Τον εμπορικό για πιο κατω. Οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν και ειναι μικρά ψάρια, της πλάκας και αναλωςιμα, δε μας απασχολούν οπως δεν απασχολούν κανενα υψηλά ιστάμενο.
    Οπως και οι 3 top δεν πρεπει να ασχολουνται με τιποτε παραπανω απο το βαρια θεματα. Δηλαδη εμπορικες συμφωνιες, cashflow, εικονα εταιριας και future projects απο εταιρικης αποψης και ολα τα ποδοσφαιρικα (ΕΠΟ-UEFA-ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ κλπ).
    Τωρα το ποιος θα ειναι δεξι εξτρεμ ποιος γυμναστης και ποιος προπονητης ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ πρεπει να εχει ο ιδιοκτητης και ο CEO. Υπαρχουν θεσεις και ανθρωποι γι αυτο που ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΚΑΛΑ για να αποφασιζουν και να ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.
    Μη το κανουμε τωρα το τσιρκο που ο καθενας ΑΣΧΕΤΟΣ ετρεχε να προσλαβει προπονητη στον ελευθερο χρονο του..

  14. Ο/Η conpater λέει:

    Δηλαδη θες να μου πεις πως ο Σαββας κανει οτι κανει εχοντας την αβαντα του γιου του? Ειπαμε να μιλαμε σοβαρα εδω μεσα,οσο μπορουμε τουλαχιστον…. Εχεις τον Δημητριαδη,που εχει κολλησει στα καουμποιλικια της Νικαιας,ασχετα αν επαιζε απανω. Που αμα ειναι ξεμεθυστος ισως αρθρωσει καμια λεξη σωστα στον αγωνα… Αναφερομενος στον Βρεντζο,που φυσικα ειναι πολυ λιγος μπροστα στον Δεδε,τονιζω πως ειναι ο αντι αυτου σε πολλα πραγματα ,κατι που ΔΕΝ ειναι ο Δεδες. Στο δια ταυτα, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να τρεξουν ουτε την ομαδα ουτε την ΠΑΕ. Δεν ξερω αν τοχετε καταλαβει,ειμαστε κατι μεταξυ του Ιωνικου του πατηρ-Σπανου (τοτενες….) και πατηρ-Κανελλακη (παλι τοτενες…). Μεγαλε,αυτα γινονταν οταν ησουν 30 . Τωρα στα 66 ακομα τα ιδια?

  15. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Προς conpater:
    Γράφεις “ο προεδρος στον gay,εχει αντιπροεδρο ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟ τον Βρεντζο που τρεχει σχεδον για τα παντα. Εχει γενικο αρχηγο τον ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ τον Θεοδωριδη,που την δουλεια του ομως για την ομαδα του την κανει πολυ καλα…Ψαξτε τους δικους μας….Ωχ παναγια μου!!!!!!”. Θες να μας πεις οτι η διαφορά του gay ειναι σε αυτούς; Και σου απαντάω οτι ο Βρέντζος είναι λίγος μπροστά στον Δέδε,ενω το νοητικό επίπεδο του Σάββα και του Βασιλομπίλαρου δεν διαφέρει. ο ένας είναι μονίμως πιωμένος και ο άλλος ξεκουτιασμένος. Η δουλειά τους είναι να λένε καμια μαλακία και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους η συμπάθεια, για να μην πω η λύπηση, των αφεντικών προς το πρόσωπό τους. Δεν είναι λοιπον σε αυτά τα πρόσωπα η διαφορά του ολυμπιακού.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Ποσες φορες εχεις δει τον Σαββα και ποσες τον Billy walker στην TV. Απλα,να κανουν δηλωσεις εστω κι αν λενε μαλακιες. Γιατι παιζει κι αυτο ρολο στον κοσμο. Τι “περαση” εχει στον κοσμο του ο Σαββας,και τι ο Δημητριαδης. Που αμα δεν ηταν ο Μελ., η χωμενος σε κανα χαντακι θα ηταν απο τα χρωστουμενα στην τσοχα, η αστεγος κατω απο καμια γεφυρα….Συμφωνοι,ο Σαββας απευθυνεται σε μεγαλο ποσοστο σε οπαδους με σταθμη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ 8 στα 10. Κλεινοντας στο θεμα αυτο,μην ξεχναμε ποσες φορες χρειαστηκε να κανει ενα παιχνιδι κωλος-μουνι-γαρυφαλλο αν ηταν προς το συμφερον του,ενω ο αλλος αντε κανα βρισιδι και γαμοσταυριδι και τελος. Προσεξε,μιλαμε τωρα για ασοβαρους ανθρωπους σε ασοβαρες θεσεις. Καμια συγκριση δεν γινεται μεταξυ Δεδε και Βρεντζου. Σοβαροτατη οντοτητα ο ενας,λαμογιο του κερατα ο αλλος. Ο ενας ειναι “ανυπαρκτος” φαινομενικα,κι ο αλλος ειναι σαν το μαιντανο,παντου και παντα. Ποσοι ξερουν τον Δεδε και ποσοι το λαμογιο ? Απο τους οπαδους των ομαδων μιλαω. Φυσικα,δεν ειναι αυτοι που κανουν την διαφορα,ειναι ομως ΚΑΙ αυτοι μεσα στο συνολο. Και κοιτα τι φλας μου ηρθε τωρα. Τοσοι Αεκτζηδες υπαρχουν και εχεις τον Αρειανο τον Δημητριαδη,οπως ειχες τον Αρειανο τον Μπαρλο που εγινε πιο Αεκτζης κι απο τους φανατικους,ειχες και τον μεγιστο σαν ανθρωπο Αρειανο τον Χρηστιδη….Ρε κατι πραγματα…

  17. Ο/Η bandog λέει:

    ο Δημητριαδης επαιζε στον αρη αλλα σαν οπαδος ηταν γρια…

  18. Ο/Η Dimgalang λέει:

    Ο Βρεντζος είναι γνωστός λόγω Δίκης και υποκλοπών.. Άρα καλύτερα να έχεις κάποιον που μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά να κάνει τη δουλειά, και ο Δεδες μάλλον την κάνει. Στην τελική σε μια σοβαρή ΠΑΕ δεν θα συζητουσαμε για θέσεις σαν του Δεδε ή του Βρεντζου αλλά μόνο για παίχτες και αγωνιστικά

  19. Ο/Η conpater λέει:

    Στην Αγγλια ναι. Εδω οχι….

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All
    Ο Βρετζος ειναι το δεξι χερι του Βαγγελα. Μπλεγμενος σε ΟΛΕΣ τις δουλειες απο φοροδιαφυγη, απατη, Ε.Ο, στησιμα παιχνιδιων, ξεπλυμα κλπ. Στα 300 μαυρα του Στελαρα π.χ – για να μη παμε μακρια- εχεις και φοροδιαφυγη και απατη και ξεπλυμα. Οπως φυσικα και ο Στελαρας ο ‘ειμουνα στη Ροδο και δε ξερω τιποτα’.
    Ο Βρετζος με τις υποκλοπες ‘εδιωχθει’ αρον αρον αρχες Αυγουστου απο τον Gay και την Ελλαδα γιατι μιλαμε για κακουργηματα που εχουν ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. Δε μιλαω για την ΕΟ αλλα για τα 300 του Στελαρα που νομιζει οτι το κακο που επαθε ειναι μονο οτι απολυθηκε…
    Ο Δεδες δεν εχει καμμια σχεση ως ανθρωπος με τετοια πραγματα. Η πορεια του και οι πραξεις του το δειχνουν.
    Μια πορεια που δειχνει να αλλαζει ροτα μιας και φευγει απο την ΑΕΚ-pending μια συναντηση- για να αναλαβει διοικουσα. Ως στελεχος της UEFA τοσα χρονια, ειναι ο πλεον καταλληλος για να τρεξει το management. Με προταση φυσικα του εταιρου απο το κεντρικο μαγαζι.
    Ποιον να βαζανε δηλαδη? Το Καραπαπαρα η τον Βοσνιο?

    ΥΓ Για το ποσο αστειος ειναι ο βαζελος το γραφω απο το καλοκαιρι. Τοτε που καποιοι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ μασαγανε απο τις μεταγραφες του και απο το γεγονος οτι κουβαλαγε ο αλλος καθε καρυδιας καρυδι. Αλλα βεβαια αμα ξερανε ΜΠΑΛΛΑ και οχι να πιπιλανε οτι τους σερβιρουν, θα εβλεπαν τα αυτονοητα. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ειναι ο βαζελος και εχει ΔΥΟ παικτες. Ζεκα-Μπεργκ. Ο πρωτος τρεχει και μαρκαρει, ο δευτερος ειναι καλο σεντερ φορ. Με ενα προβλημα ομως ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Εκνευριζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ- ειδικα αμα δε του κατσουν καλα τα πρωτα 10 λεπτα με 2-3 προσπαθειες- και πεταει ολο το ματς στα σκουπιδια. Πιο πισω ο Λεντεσμα ξερει μεν μπαλλα αλλα παλαιας κοπης: αμα τον μαρκαρεις στην υποδοχη bye bye blue sky. ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ και μαζι με αυτον ολο το κεντρο μιας και οι αλλοι ειναι της πλακας. Μετα το 30-35 δε, κουραζεται και καπου εκει ολη η ομαδα- γυρω στο ημιχρονο- καθεται οποιο και αν ειναι το σκορ.
    Στο δε 60′ ΑΠΑΝΤΕΣ εχουν παραδωσει πνευμα και τους πιανει μια κατηφορα που μεχρι ομαδαρες σα τη Βεροια και τη Ξανθη τους παιρνουν αποτελεσμα.

    Βαλε και αυτον τον ΚΛΟΟΥΝ που εχουν στο παγκο- μιλαμε για τεραστιο ΝΟΥΜΕΡΟ- και εδεσε το γλυκο. Ο τυπος ειναι για ΑΠΕΙΡΟ γελιο, ειδικα στη διαχειρηση του ματς με τα ‘συστηματα’ που επινοει, ο Γκουαρδελλας μπροστα του με αυτο το κολλημα στο 4-2-3-1 βρεξει-χιονισει, ειναι προπονηταρα.

    Αμα θες να κερδισεις το βαζελο τον παιζεις με πιεση δυνατα 20 λεπτα και μετα ολα παιρνουν το δρομο τους. Στο 60 η ομαδα εχει κλαταρει και κανεις οτι θες, οπως εχουν κανει ΟΛΕΣ οι ομαδες που επαιξαν μαζι του Ελλαδα και Ευρωπη.

    Αληθεια ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΚΟΥΑΡΔΕΛΛΑΣ? Το Next Big Thing που μας παρουσιαζαν οι δημοσιογραφαρες τυπου ΚΕΦΤΕτζογλου και μας πιπιλαγαν τα αυτια ΧΡΟΝΙΑ για το ποσο προχω και ποσο στοιχημα που βγαινει και ποσο καλος ειναι? ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ? Ο Γκαου που δε μπορει να μιλησει καλα καλα?

  21. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ποιος Κεφτετζογλου, αυτος που εδω και τρια χρονια γραφει για την χουντα του ποδοσφαιρου που πεφτει? Παιρνει κανεις στα σοβαρα τετοιους ανθρωπους?

  22. Ο/Η bandog λέει:

    ρε μη μασατε λεμε.
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !

    απλα τυχαν κατι αναποδιες στο δρομο…
    κατι η κινηση , κατι τα διοδια, παθαμε και λαστιχο , να μη σταματησουμε και για κανα σουβλακι?

    ε, καθυστερησαμε λιγο…

  23. Ο/Η J.Patikas λέει:

    A little inside information που έλεγε και ο Πατσίνο στο δικηγόρο του διαβόλου. Το φυτώριο μας, συνεχίζει να βγάζει παικτες. Μπορεί να μην έχει βγάλει κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τώρα αλλά αυτο που έρχεται το Γενάρη νόμιζω θα είναι το καλύτερο απ όλα. Ο άνθρωπος που μου το μετέφερε είναι απο το στενό περιβάλλον.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    Κανενας και οταν λεω κανενας το εννοω στα 15-17 του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Εκτος αν μιλαμε για σπανια πραγματα τυπου Μεσι- Dios 10 η ακομη και 2 σκαλια πιο κατω που ειναι π.χ ο Σουαρες-Ζλαταν κλπ.
    Το 90% των παικτων δειχνουν απλα καλα στοιχεια που με το καιρο, τη δουλεια και την αναλογη σοβαροτητα κανουν απο καλους ως μεγαλους παικτες: Στην Εθνικη του 2004 το κεντρο ηταν Καραγκουνας-Ζαγορακης-Κατσουρ κυριως, παικτες που ενω ΔΕΝ ειχαν κατι ιδιαιτερο στο παιχνιδι τους (π.χ τριπλα-μακρινες μπαλλιες κλπ) ακριβως επειδη ηταν ‘εργατες’ εκαναν καρριερα. Υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα ‘αμπαλλων’ που εκαναν αναλογα καλυτερη πορεια των δυνατοτητων τους (σημερινο παραδειγμα ο Γιοχανσον που ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΛΟΣ- κοιτα τα κοντρολ του μονο- αλλα απο την αλλη τον βλεπεις πως κινειται στο ματς χωρις τη μπαλλα) αλλα δουλεουν και δε τη βλεπουν μπαλλαδοροι. Αναλογα υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα που της μιλανε (Σκοκο π.χ παλι για να η παμε μακρια) αλλα ειναι τεμπελακια και βασιζωνται στο ταλεντο τους. Τις περισσοτερες φορες οι πρωτοι προοδευουν και οι δευτεροι ειναι γυρολογοι.
    Το καλοκαιρι που ειχα δει τον Γαλανοπουλο 2 ημιχρονα (οκ σε φιλικα) μου αρεσε πολυ. Επαιρνε σωστες θεσεις, εκανε πετυχημενες πασες χωρις εξεζητημενα πραγματα και κυριως μετραγε καλα – για την ηλικια του- τη διαχειρηση στις δυναμεις του: εβλεπα στο ιδιο ματς τον ..Ζοριτς που ετρεχε δεξια αριστερα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ σα το βλαμμενο και γελαγα.

    Το κακο βεβαια στην Ελλαδα ειναι οτι πρεπει να φτασεις 23-24 για να ξεφυγεις απο το ορο ‘ταλεντο’ και να παιξεις μπαλλα, για καποιο λογο (αδιευκρινιστο) αμα καποιος ειναι 19-20-22 χρονων ΔΕΝ παιζει δε πα να ναναι και ο Ζεεντορφ.. Κοιτα τι κανουμε και στο Γαλανοπουλο: προτιμησαμε να βαφτισουμε ενα ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ σαν το Λαμπροπουλο αμυντικο χαφ, παρα να βαλουμε το παιδι να παιξει με τον Ηρακλη εντος εδρας. Μη παμε στο διδυμο Ανεστη-Μπακα που πραγματικα δε ξερω τι διαλο δοντι εχει ο χαζος και παιζει βασικος.

  25. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Προς snitch:
    Γράφεις ” Επαιρνε σωστες θεσεις, εκανε πετυχημενες πασες χωρις εξεζητημενα πραγματα”. Αυτό ακριβώς. Διάβασε τι λέει ο L. Courtois, Head coach O.Lyonnais U15. “We look for intelligent players. Who can recognize by age of 10-12, when to play one touch, how to create space and how to use. We look for brain”. Αυτό κοιτάς σε αυτές τις ηλικίες.
    Σημείωση: οι ακαδημίες της Λυων έχουν αυτή τη στιγμή 33 παίκτες στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της ευρώπης.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    Ακριβως. Εκει αλλωστε ειναι η διαφορα σε αυτο που ‘βλεπεις’ οταν παρακολουθεις μπαλλα σοβαρα και κοιτας τους παικτες ΤΙ κανουν οταν ΔΕΝ εχουν συμμετοχη στο παιχνιδι. Δε μιλαμε τωρα για το μεγαλο ποσοστο που ακομη και στο γηπεδο που πανε δε καταλαβαινουν ΚΑΝ τι βλεπουν.
    Ο Σωκρατης π.χ δεν εφτασε στο τοπ επιπεδο επειδη εκανε τιποτε θεαματικο. Απλα παιζει με το μυαλο του, ειναι εργατης μεσα στο ματς. Το Κατσουρ κανενας δεν τον θυμαται για τις τριπλες του, ο Σιμοες δε πρεπει να εχει βγαλει πανω απο 10αρα μπαλλια ουτε σε ζεσταμα. Ο καλογερος ειναι αργος παικτης και σχετικα ατεχνος. Την ωρα ομως που παει να βγει η πασα εχει διαβασει τη κινηση και του πασαδορου και του επιθετικου με αποτελεσμα να εχει βγει στη μπαλλα πριν καν γινει φαση. Ο Τζολεον αναλογα στο πρωτο γκολ στο ταψι αφησε το παικτη!!!! και πηγε στη γραμμη- ακομη γελαω με το χαζο… Γι αυτο αλλωστε ο ενας εκανε μεταγραφη στη Μπαρτσα με 25 και ο αλλος στη West Ham..

  27. Ο/Η Φώτης λέει:

    Χωρίς ηττοπάθεια αλλά με διάθεση ειλικρίνειας κ επιτέλους να μην φαγωνεται κ ο κόσμος,μήπως θα ήταν καλύτερα να πούμε ανοιχτά, αν χαθεί κ το παιχνίδι στην Τούμπα, να πούνε ότι χάθηκε η χρονιά, ετοιμαζομαστε για την καινούργια από σωστές βάσεις κ όλοι κρίνονται; Κυρίως αυτό πάει για τους παίκτες.
    Είμαι λάθος;

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτης
    Αμα μετα απο 2 αγωνιστικες εισαι -7 minimum (γιατι μπορει να εισαι και -10) ειναι ζορι πολυ. Περιμενε να δουμε και το εκτος με το βαζελο και το gay-βαζελος. Γιατι και εκει θα χαθουν ποντοι και απο εμας και απο τους αλλους.
    Στον αλλο γυρο τους εχεις ολους μεσα. Απο οτι ειδες ποντους χανουν ολοι σε ασχετα ματς.Η Βεροια που νικησαμε εμεις εφερε Χ με το ΜΠΑΟΚ (δικια του ομαδα!) και Χ με τον αστειο. Τα ντερμπυ ΔΕΝ ειναι αυτα που καθοριζουν τη βαθμολογια: αν δεν ειχες τις 2 ισοπαλιες με Ηρα + νιονιο μεσα θα εισουν πρωτος και θα ειχες βγαλει και το ταψι εκτος.
    Οι παικτες ειναι παιδακια και μαλιστα ευκολα διαχειρησιμα. Δες περσυ π.χ πως ενας ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητης πηρε το ΙΔΙΟ ροστερ και σε πηγε τρενο με 10 νικες.
    Βαζελος ΔΕΝ υπαρχει, ο ΜΠΑΟΚ ειναι αστειος μια ζωη και ο Γαυρος προχτες επρεπε- με ενα σοβαρο σεντερ φορ τυπου Μπεργκ/Αλμειδα- να χανει 3 και 4 μηδεν. Οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι, καρναβαλλος ειμαστε.
    Απλα ΟΛΟΙ ειναι χαλια και μενει να δουμε ποιος καρναβαλλος σε 3-4 αγωνιστικες θα ειναι ο βασιλιας..

  29. Ο/Η conpater λέει:

    Δηλαδη,ΕΝΑΝ ειχαμε (Δεδες) παει κι αυτος???

  30. Ο/Η conpater λέει:

    Μπηκε 26…. Πολυχρονος και παντα με υγεια….

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Thanks, τωρα το ειδα.

  32. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή!

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ευχαριστώ χάρη