Επιστροφη

ΜΑΠΑ το ματς χτες. Στο πρωτο ημιχρονο ειδαμε κατι ανουσιες μαχες στο κεντρο (κυριως) με τον αλλον να εχει βαλει τον Ζλαταν να κυνηγαει-πιεζει τη πρωτη πασα μαζι με τον Πογκμπα. Που δουλεψε κανα 20λεπτο στη αρχη μεχρι να κοπασει το θεμα. Απο ευκαιρειες μηδεν στο Α και κατι ψιλα στο Β. Πρεπει να ηταν απο τα πιο ανουσια ματς που εχω δει στο ναο, μονο εκει στο Β που μπηκε ο Λαλανα (για μενα απο τους μεγαλυτερους μπαλαδορους αυτη τη στιγμη στο ποδοσφαιρο) μιας και ειναι τρεχαλατζης και μαρκαρει και πασαρει. Αλλαζει μονιμα θεσεις, χτες στην ιδια φαση ξεκινησε το μαρκαρισμα αριστερο μπακ και εφτασε να σπασει τη μπαλλα δεξι εξτρεμ! και εχει φουλ και τα 2 ποδια. Τους εσωσε 2 φορες ο Ντε Χεα, απο τα καλυτερα τερματα μαζι με Νοιερ στην Ευρωπη περσυ, ειδικα στο σουτ του Κουτινιο ο ανθρωπος κυριολεκτικα απογειωθηκε. Η Referee λιγα πραγματα- πολυ λιγα με μια ανουσια πιεση μονο στο κεντρο. Εγραψε δε- ειδαμε μετα τα stats- τη χειροτερη κατοχη 34% στην ιστορια της, αλλα special θελατε οποτε μη παραπονιεστε.

Ατμοσφραιρα αρκετα καλη- εχουμε δει και καλυτερες- και γενικα ομαδες που ναι μεν κυνηγησαν τη νικη, πιο πολυ η δικια μου στο Β, αλλα δεν τις χαλασε και το Χ. Το καλο με μας ειναι οτι πλην City που δεν παιξαμε ακομη, καθαρισαμε ολους τους μεγαλους με νικες ΕΚΤΟΣ σε Arsenal-Chelskey και Χ στη Totenham και τους περιμενουμε εντος στα επομενα παιχνιδια. Βεβαια επειδη ειμασταν (ελπιζω σε παρατατικο χρονο με τον Κλοπ) επικινδυνοι στα ‘ευκολα’ ματς ακομη κραταω μικρο καλαθι. Το καλο ειναι οτι η ομαδα ειναι ΟΜΑΔΑ πλεον και αυτο πιστωνεται στο Γερμανο και μονο και οτι πλεον οι εποχες του οσα πανε και οσα ερθουν δειχνουν να εχουν περασει. Μεγαλο ρολο σε αυτο οτι υπαρχει σοβαροτητα απο παικτες σε ολες τις γραμμες: χτες ο Ματιπ (αποκτηθηκε ελευθερος!) κυριολεκτικα εξαφανισε το Ζλαταν και δε το λες και απλο πραγμα αυτο. Μια κεφαλια εκανε μονο που δεν απειλησε καν. Ο Πογμπα λιγα πραγματα αν και ειναι θηριο και δε του παιρνεις τη μπαλλα ευκολα. Αλλα για 200εκκ εχει θηρια και αλλου sorry κιολας.

Τωρα για τον Κλοπ που ειναι απλα ενας τρομερος τυπος. Λιγη η κουβεντα για μπαλλα- φαγητο ηταν με 10 ατομα και …γυναικες μεσα. Ανετος, χαλαρος δειχνει να απολαμβανει τη ζωη του απλα. Το μονο που μου εκανε εντυπωση, ειναι οι τρεις προπονησεις την ημερα: Πρωι πρωι εχει ασκησεις συντονισμου χωρις μπαλλα: οι παικτες κινουνται ΟΛΟΙ μαζι πανω κατω σε 2 group και αναλογα καλυπτουν θεσεις-χωρους με το πως κινειται το αλλο group! Αυτο τους βοηθα (κατα τον ιδιο) να μαθαινουν ‘χωρο’ και να ξερουν ανα πασα στιγμη που πρεπει να βρισκωνται. Προσοχη ΔΕΝ ειναι ασκησεις τακτικης αλλα καθαρα coordination! Μεσημερι εχει ενδυμαμωση- γυμναστικη, μετα φαγητο και χαλαρωση και απογευμα τακτικη με μπαλλα. Η λογικη ειναι οτι το να εισαι ποδοσφαιρηστης ειναι full time job και πρεπει να εισαι στο club κανονικο 8-10 ωρο.

Εχει και μερικα αλλα που ισως τα πουμε καποια αλλη στιγμη. Που φυσικα δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την ελληνικη πραγματτικοτητα. Που οχι μονο δε μου ελλειψε αλλα πραγματικα χαρηκα που δεν ασχοληθηκα και βγηκα απο τη μιζερια εστω και 3 μερες. Οχι δεν εχει Θωμαδες-ΕΠΣ-ΕΠΟ παραγκες, διαιτητες, δικες και δικαιολογιες για budget που οποτε μας συμφερει τις πιανουμε και οποτε οχι τις αφηνουμε: η ομαδα και εμεις στην Ελλαδα ειμαστε μαγκες (η δαγκες) οταν με μικρο budget κανουμε πορειες η ‘θαυματα’, αλλα οταν δε μας κατσει η σουπα οπως την ονειρευομαστε μας φταει το budget η παραγκα και οτι αλλο μας βγει. O Klop εχει ΚΕΡΔΟΣ 11,5εκκ λιρες, οταν το club ειχε ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ να του διαθεσει 100εκκ λιρες (120ευρω) και η ομαδα ειναι μια χαρα. Αποδειξη, οπως ειχε κανει και στη Dortmund αλλα εχουν κανει και αλλοι σε αλλες ομαδες (σαν ενα Gus εδω που μας πηγε τρενο με το ΙΔΙΟ ροστερ που ο αλλος μας πηγαινε φουντο) οτι καλα τα λεφτα οι μεταγαφες και οι παικτες που σιγουρα χρειαζωνται, αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Ο Special ξοδευε 10 καραβια λεφτα στη Ρεαλ για να παρει ολο κ ολο ενα πρωταθλημα. Που πιο πολυ στατιστικα το εχασε η Μπαρτσα- δε γινεται να κερδιζει τα παντα συνεχεια- παρα το πηρε ο αλλος. Να μη πουμε για την Ιντερ, ο Μορατι και αν ειχε ξοδεψει δις και εκανε μια τρυπα στο νερο.

Διαβαζω τα χθεσινα της ΑΕΚ και απλα γελαω. Νικησαμε το Ναζλιδη με κακιστο ποδοσφαιρο, εχουμε ενα προπονητη που δεν τον διωχνουμε για τον μονο λογο οτι δεν εχουμε βρει τον επομενο (και δεν εχουμε καν ενα προσωρινο μιας και εφυγε κα αυτος). 15 μερες διακοπη δεν κανανε τιποτε και θελουν λεει να αλλαξουν προπονητη 4 μερες πριν το ματς με το νιονιο.. Που ΒΡΩΜΑΕΙ η γκελα και μαλιστα ασχημα.

Το ποδοσφαιρικο τμημα ειναι ενα μπουρδελο και οταν εγραφα πριν κανα μηνα οτι δεν ειναι δυνατον να αφηνεις ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ τον Αραβιδη για τις μπουρδες που εκανε, επεσαν να με φανε. Φατε τωρα τον Πατιτο να κανει οτι γουσταρει και να αφηνει 3 ματς την ομαδα και φατε και το ….Λαζαρο (τον Μερεντονα της ΑΕΚ) που χτες ΚΑΤΑΦΕΡΕ να αποβληθει μετα το ματς επειδη λεει πλακωνωταν με τα ταγαρια της Λαρισας. Πηγαινε να παιξεις χωρις τα 2 βασικα σου εξτρεμ ενα δυσκολο ματς, οχι επειδη ειναι τραυματιες αλλα επειδη ειναι αμυαλοι αυτοι και ανικανοι εμεις να διατηρησουμε μια πειθαρχια σε παιδακια 25 χρονων. Σε Αραβιδηδες και Λαζαρους που κανουν καουμποιλικια επειδη εχουν δει οτι κανενας δε προκειται να τους κανει η να τους πει τιποτα..Η μαλλον θα τους φωναξει μετα απο κανα μηνα ο Βοσνιος να συστησει κλιμα ενοτητας- βλεπε δε τρεχει τιποτα. Στη Liverpool ο Σακο- κορυφαιος περσυ- αργησε μια φορα οταν εφευγε η ομαδα για την USA και περιμενε ολο το αεροπλανο. Μετα ξανααργησε 2 φορες στη πρωινη προπονηση. Οχι ενδεκαδα αλλα ουτε καν αλλαγη δεν εχει μπει ακομη, ενιοτε μενει και εκτος αποστολης…

Αυτα παθαινεις αμα 4 χρονια δεν εχεις μια στοιχειωδη οργανωση και δε μπορεις να βρεις 3-4 ανθρωπους να στησεις ενα ποδοσφαιρικο τμημα. Οχι το Physics Dept. of Oxford, μια ποδοσφαιρικη ομαδα στην Ελλαδα που δινει ενα ματς την εβδομαδα. Ραβε ξηλωνε μονιμα, κοσμος παει και ερχεται ανα εξαμηνο, εκτος απο τον γνωστο που δεν τον κουναει ουτε ο Ομπαμα με τον Πουτιν μαζι, και ολα καλα.

Ειδα video την ‘εξοδο’ του Ανεστη στο γκολ. Αμα αυτος ηταν στους κορυφαιους.. τοτε φανταζωμαι τι ειδαν τα ματακια σας απο τους αλλους. Ο τυπος για να βγει απο τη γραμμη πρεπει να του πεταξουν μολοτοφ απο πισω. Και παλι μπορει να προτιμησει να καει ζωντανος. Που να τρεχεις τωρα.. Το Μπαρκα γιατι τον πηρατε? Ειναι μικρος και πρεπει να μεγαλωσει για να παιξει? Ποσο να παει δηλαδη? Στα 30 θα εχει ωριμασει? Η να περιμενουμε να μεστωσει στα 35 του?

ΥΓ 3900 για 2 μηνες διαβαζω εδωσε ο ΤΣΥΡΙΖΑ σε μια γκομενα για να βαζει μουσικη στα λεωφορεια. Που δεν εχουν ηχεια! Η αληθεια ειναι οτι εχουμε δει πολλα σε αυτη τη χωρα αλλα τετοιο πραγμα οντως ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το βλεπουμε

ΥΓ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ βαζελος. Το εχω πει απο τον Αυγουστο. Οποιος θελει ακουει. Οποιος δε θελει μας λεει για budget, μεταγραφες και πρασινα (κυριολεκτικα) αλογα.

Καλημερα

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Επιστροφη

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Βαθμολογικα ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ η ΑΕΚ δεν εχασε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο ματς στο ταψι. ΝΙκησε τη Λαρισα (οπως τη νικησε) και επαιξαν ΟΛΑ ρολο παρα τις ανακοινωσεις του τακουνια (που εβαλε και λιγο δασκαλο μεσα- απλα να το θυμαται οταν ο δασκαλος παρει ποδι σε κανα εξαμηνο) και ειναι εκει που ηταν με τη ΓΚΕΛΑ του Ηρακλη δηλαδη στο -2, εχωντας παιξει εκτος και το πιο δυσκολο – θεωτητικα μονο- ντερμπυ. Τωρα αν μεθαυριο με το νιονιο μεινει και αλλο πισω ειναι αλλο θεμα. Βεβαια προλαβαινει να τα κανει μπαχαλο με νιονιο και τουμπα- δε το συζηταμε.
    Στον ‘προγραμματισμο’ (μη γελατε…) που εκανε ο διευθυνταρας παντως με ελαχιστη προσπαθεια θα ειμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ειμαστε περσυ με τη αλλη τρομερη επιλογη του Γκουαρδελλλα να τρεχουμε στο διμηνο για προπονητη: Μια συνεπεια πρεπει να την αναγνωρισουμε..και ας λειπουν 2 αγωνιστικες.
    Γιατι αντε και τον Παναιτωλικο τον περναγες day one. Day two θα περναγες και απο τη Τριπολη με αυτο το ΧΑΛΙ? Η καθε χρονο θα μας καθεται και ενας Poyet?

  2. Ο/Η bandog λέει:

    βαθμολογικα πειραξε πολυ το ματς με τις γριες.
    το ματς με τον γκεϋ πειραξε μονο για την αγωνιστικη εικονα αφου το αποτελεσμα ηταν μεσα στο προγραμμα.

    οπως φαινεται το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομη.
    να δουμε τι θα κανουν οι λουζερ την αλλη αγωνιστικη απεναντι στον γκεϋ.

    τον νιονιο επιβαλλεται να τον πατας στο λαιμο ΠΑΝΤΑ.

    να δουμε με ποιον θα ειμαστε στον παγκο στο επομενο ματς…

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Σου λυθηκε η απορια με ποιον θα εισαι. Να πω οτι χαρηκα? ΜΠΑΑΑΑΑ. Οτιδηποτε εχει σχεση με τον σαχλαμαρα μου ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ. Θα τον δουμε ομως και θα τον κρινουμε στη πορεια. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ παντως και αυτα τα βοηθος του βοηθου ειναι για τα μπαζα. Στη ζωη η εισαι κατι η εισαι τιποτα και το βιογραφικο του εμενα μου δειχνει το δευτερο. Μακαρι βεβαια να παει καλα, τι να πω..
    Κινηση τακτικης ειναι παντως και δε δειχνουν να βαζουν μυαλο εκει στη ΠΑΕ.
    Το οτι μου κουβαλησες ενα τυπο που ισως ειναι χειροτερος του Ουζουνιδη μονο και μονο επειδη ειναι πορτογαλος τα λεει ολα.
    Οχι οτι περιμενα το Μπιελσα αλλα οκ..

    Με το νιονιο δυσκολα..

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Μπορεί ο Μουρίνιο να είναι αντιπαθέστατος αλλά αν θέλει να στήσει την ομάδα για να μην φάει γκολ είναι απλά άψογος. Αυτό έκανε και πάλι λέει έχω δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν πρέπει να χάσω.

    Καλά με την ΑΕΚ απλά κρατάμε την ανάσα μας.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Μαζι σου (ειδικα στο αντιπαθεστατος) Χτες π.χ ολοκληρη Referee και εκανε μια ευκαιρια. Τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι πλεον και εχει ξεπεραστει οταν παιζει σε αυτο το επιπεδο κατα 90%. Εξαιρεσεις υπαρχουν (Αθλετικο) αλλα γενικα σε αυτο το level πρεπει να παιξεις και λιγο μπαλλα.
    Ειναι το αναλογο η ΑΕΚ στην Ελλαδα? Δηλαδη πρεπει να παιξει και λιγο μπαλλα- εστω οπως επι Gus να βαζει 2 γκολακια να καθαριζει? Μακαρι.
    Τωρα απο την αλλη ΔΕΝ μιλαμε για τον special αλλα για τον Ραβουση του.
    Ξαναλεω μακαρι, αλλα περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο αυτον που δεν εχει δειξει κατι, τελευταια δουλεια του η Antalyaspor που την εβγαλε εννατη (9) με 12-9-13 (νικες-ισοπαλιες-ηττες) και 53-52 γκολ (υπερ-κατα).
    Γιατι οκ αντε και δε βαζεις πολλα μπροστα (περσυ βαλαμε 46), αλλα αμα τρως τα ιδια πισω εχεις θεμα.
    Μετρια πραγματα δηλαδη, για να μη πω ασχημα και γινω κακος.

  6. Ο/Η Φλαμανδός λέει:

    Καλησπέρα από το Βέλγιο όπου επί τέλους άρχισε να βρέχει.
    Η πρόσληψη του Πορτογάλου επιβεβαιώνει την διοικητική ανεπάρκεια για την οποία τα λέτε συνεχώς. Αυτό δεν αφορά τον Πορτογάλο αλλά τον τρόπο λήψης αποφάσων ο οποίος είναι δια τας εμποροπανηγύρεις.
    Λέτε να ξέρει κανείς στην εταιρεία τι σημαίνει Root Cause Analysis, 8D problem solving, etc; (Καλά μη βαράτε….)
    Αυτό που ανέφερς για την προπόνηση του Κλοπ μου θύμισε ένα βίντεο για τον τρόπο προπόνησης του Αρίγκο Σάκι στη Μίλαν των τριών Ολλανδών. Τους έκανε τέτοιες ασκήσεις χωρίς μπάλλα. Κίνηση όλων σαν σε χορογραφία για να αυτοματοποιήσει μια ενιαία αντίληψη για το χώρο και το χρόνο που πρέπει να γίνει ή να μη γίνει μια κίνηση χωρίς τη μπάλλα.
    Ένα ενδιαφέρον άρθορ είχε ο Johnathan Wilson στο Guardian πριν από λίγες ημέρες για τη βεμπεριανή έννοια της αυθεντίας προσαρμοσμένη στους Κλοπ και Μουρίνιο. Και επισημαίνει και έναν κίνδυνο. Μόλις κλονισθεί η έννοια της αυθεντίας και χαθεί η αύρα, τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Αλλά ο πουλμαντζής που πάντα έπαιζε εκ του ασφαλούς είναι πια παρελθόν. Σαν το σέρμπο μπρε.

    ΥΓ. Πόνεσαν τα ματάκια μου βλέποντας το ματς στον κάμπο.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φλαμανδός
    Καλα εσυ τωρα το τράβηξες πολυ και θες να μη βαράμε.
    Να σου πω οτι τους βάζει να κανουν ισορροπίες σε σχοινιά για να αποκτά ο εγκέφαλος εμπειρία σε ακραίες καταστάσεις (οταν πχ πρέπει να κανουν ενέργεια σε μικρό χώρο)
    Να πουμε για ενα μηχάνημα που είχε και στη ντορτμοιυντ, που στέλνει σε ενα χωρο 360 μοίρες μπάλες και ο παίκτης πρέπει να προσανατολίζεται να στέλνει σε 45 μοίρες τη πάσα; αποτέλεσμα ειναι να υπαρχει εκπαίδευση επίσης στον εγκέφαλο και στα αντανακλαστικά. Γιατι μετα βγαίνουν έξω καο τους βάζει και τρέχουν σε σχηματισμό ανα τρίγωνα για να έχουν παντα τουλαχιςτον 2 εναλλακτικές!
    Ασε ο τύπος ειναι πολυ μπροςτα, μη πουμε κ αλλα..

    Δες -αυτο μας ειπε- πως κινούνται ανα τριάδες οι κουτινιο λαλανα φιρμινιο σταριτζ, μόλις πάρει τη μπαλλα το κεντρο. Πρόσεξε στο επόμενο παιχνίδι πως ανοίγουν και πως πανε σα κύμα ανάλογα με το πως παιζει η μπαλλα. Πράγμα που κανει πολυ δυσκολο στον αντίπαλο να ακολουθήσει.

    Αστον τον άλλον να παιζει πούλμαν μετα απο 15 χρονια, χτες μετα το 60-65 είχε πελαγώσει και έτρωγε συνεχεια επιθέσεις. Που μου έβαλε το Ζλάταν να μαρκάρει τα σεντερ μπακ (ΤΟ ΖΛΑΤΑΝ ΣΤΑ 34!!!!) και τα εφτυςε στο μισάωρο.. Τη γλύτωσε μονο και μονο επειδή κλείστηκαν πιςω – απο εκει και το 34% κατοχής. Έφτασε η referee να παιζει σαν τη καλλονή..
    Να τον χαίρονται!

  8. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Με την προσληψη του Μοραις ξεπερασαν τα ορια. Φεραν εναν αποτυχημενο, με την ελπιδα να παψει να ειναι αποτυχημενος σε εμας. Μπορει; Με αυτο το υλικο; Δυσκολο. Παντως δεν ειναι ο προπονητης εγγυηση που πας μαζι του τα επομενα τρια χρονια με κλειστα ματια. Δηλαδη μετα απο οσα εχεις περασει με προπονητες επιλεγεις να πας παλι με πειραμα. Τσαμπα να ναι κι οτι να ναι. Στην υγεια των κοροιδων που πληρωνουν, δηλαδη εμας.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @patikas
    Πια 3 χρονια πλακα κανεις; 8 μήνες συμβόλαιο του έκαναν.
    Ειπαμε το Πορτογάλο ραβουση έφεραν στη θεςη του Γεωργιανού Κωστένογλου.

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    παλι κλαψα θα πεσει στο τελος του χρονου για τους 30 βαθμους διαφορα και την ατιμη καινωνια που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει, βαρεθηκαμε

  11. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν ξερω τι λετε εσεις για τον Πορτογαλο, εγω ειμαι ευχαριστημενος που αυριο- μεθαυριο θα ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ για την τελικη ευθεια για το γηπεδο !!!!!!!!!!

  12. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πολύ μπαρμπούτι αυτή η διοίκηση…πραγματικά.Είδαν ότι ήταν τελευταίος στην Τουρκία κ είπαν αυτός είναι,μας κάνει;Νομίζω ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου πια σε αυτούς που πέρνουν τις αποφάσεις χάθηκε.
    Κρίμα γιατί βλέπω σαν σωματείο να μπαίνουμε πάλι σε κύκλους εσωστρέφειας άσχημους.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ( απορων )
    Καλημέρα,
    Μήπως ο Μελ για κάποιο λόγο θέλει να την κάνει με ελαφρά; Μήπως βαρέθηκε; δεν προλαβαίνει; Ποιος ξερει; παντως
    λογική σε αυτή την πρόσληψη όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να βρω.

  14. Ο/Η bandog λέει:

    μαυρος προπονητης,

    πολυ μπροστα λεμε.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ απορων
    Καλημερα
    ΟΧΙ καμμι σχεση. Να προλαβει τι? Γιατι εχεις την εντυπωση οτι ασχολειται? Σοβαρα μιλας τωρα? Εχεις ενα super market και ενα περιπτερο και θα ασχοληθεις με το περιπτερο?
    Να στο πω απο 100% εγγυηση: δεν ασχοληται και οταν το κανει απλα μπαλωνει τα αμπαλωτα που ο ιδιος αφησε να γινουν. Απλα πραγματα.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Γιατι τι εχουν οι μαυροι?
    Τωρα για το ΄προπονητης’ παιζει και μαλιστα πολυ.
    Προπονητης και special- ως εννοιες- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Manager ειναι ο ανθρωπος, αγοραζει τον αφρο και παρουσιαζει ενα ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ του Χερρερα και αυτο σε ασχημη μορφη. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ηταν προπονητης, δηλαδη εβγαλε ομαδα με αυτοματισμους, συστημα επιθετικο, η παρουσιασε κατι καινοτομο στο αθλημα. Manager σημαινει ουσιαστικα διαχειρηστης. ΑΥΤΟ αλλωστε πηραμε στην ΑΕΚ. Ενα διαχειρηστη να μας βγαλει τη σαιζον. Τωρα θες και εσυ πλανο?
    Οχι μαυρο αλλα μη μας φερουν κανα Ιαπωνα την επομενη. Wash in wash out daniel (ταιριαζει και το ονομα) που ελεγε και ο μακαριτης ο Migiaki…