Ενδοξες μερες

 

Ιστορικη αναδρομη πισω στο 1999, για τους μικροτερους αλλα και για οποιους τα ξεχασαν. Εχει γινει το ματς οπου εχουμε φαει το ΣΤΗΣΙΜΟ της αρκουδας: ειναι οι ενδοξες μερες του Κοκαλισταν με τον Κασαπη να τρωει το παγκοσμιο ρεκορ των ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΑΡΩΝ (24) αγωνιστικων τιμωρια! Διατητης ο Δημητροπουλος (υπαλληλος νοσοκομειου που κυκλοφορουσε με μεγαλη Mercedes..) που δεν εχει δωσει ενα ΜΑΡΣ πεναλτυ στο Μαλαδενη και καπακι μας αφηνει (ορθα) με 10 με αποβολη του Νιντζα.

Εχω διαρκειας στη 18 και η θυρα ΒΡΑΖΕΙ, οπως ολο το γηπεδο, με τον Μελλ εξαλο. Προεδρος της ΕΠΑΕ (νυν ΕΠΟ) ο Βικτωρας ο οποιος και κανει ΟΛΟ το παιχνιδι. Οπως σωστα ειπε και ο Stevie. Μεσα το Members μετα το ματς γινεται saloon. ΔΕΝ μπορεσα να μπω αν και ειχα πασο γιατι η πορτα εχει φραξει απο κατι τυπους που ειναι σε πλατος οσο το κουφωμα.. Ειναι η περιφημη βραδυα που ο Μελ λεει στον αλλον: “κατεβασε τα ποδια απο το τραπεζι ρε περουκινι!” και καπως ετσι ξεκιναει ισως η πιο cult σκηνη στην ιστορια του ελληνικως ποδοσφαιρος. Ο περουκινης τρωει μια φαπα που του κουνιεται το μυαλο, του φευγει η περουκα και βγαζει το κουμπουρι. Ριχνει 2- τοσες προλαβε- στο αερα (ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ!!) και μετα τον ξεκινανε στις γρηγορες και τρωει το ξυλο της αρκουδας: τον εδερναν μεχρι και στο φορειο που ηρθε το ΕΚΑΒ να τον παρει.

Γινεται το ελα να δεις, ακουγωνται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα που τα σημερινα – εχω μια κασα στη Συγγρου- ειναι για γατακια. Εχουν βγει οπλα και μαχαιρια και οι καρεκλιες (με μεταλλικο σκελετο) πεφτουν συννεφο. Ενας ανθρωπος παθαινει καρδιακο επεισοδειο- μετα εφυγε- και γενικα εγω που ειμαι απ εξω μεν αλλα ακουω και ψιλοβλεπω το χαμο, λεω δε βγαινουν αυτοι ορθιοι απο κει.

Αυτα για να παρετε μια ιδεα ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ για να μη πεσει η ΕΠΟ που εχει πεσει ΗΔΗ οποτε και αν γινουν εκλογες και μαλιστα με διαφορα.

Τωρα για τα αλλα θα πω ενα μονο. Καλα ολα αυτα, αλλα θες και ομαδα να παιζει και λιγο μπαλλα. Εκτος αν δε κατεβαινουμε στα ματς και ριχνουμε τη γνωστη (σε οσους) τριαδα που βγαινει απο το GMC το μαυρο και καθεται σουζα ολο το ΟΑΚΑ.

Ο τιτλος του Stevie ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τα λεει ολα, τοσο για τα παρασκηνια οσο και για τα προσκηνια. Απλα ΑΝΑΡΧΙΑ και στα 2 επιπεδα και παει η ομαδα να παιξει με το Κουγια (φουλ του συστηματος) που απλα πουλαει ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ τρελλιτσα και αποστασεις για να κολλησει σε οποιον επιβιωσει απο ολη αυτη τη κατασταση. Θα πω αλλο ενα και κλεινω: Συμμαχια as we know it ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλεον- απλα μια ατυπη ‘αποσταση’ με τον Ιβαν. Ο Τουιτι ειναι αλλου γι αλλου.

Οποτε s(h)it back and enjoy the view και αμα δεν παρει 3 ποντους ο ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ την αλλη εβδομαδα με το νιονιο ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΦ θα εχουμε αλλα πιο ομορφα και εντος εδρας.

Μεχρι αυριο που φευγω για να δω ΜΠΑΛΛΑ με το ματς της σαιζον απεναντι στη Referee τη Δευτερα. Γιατι καλες οι City και οι Chelskey αλλα αντιπαλος μου ειναι μονο η Referee, οι αλλες ειναι απλα ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ με φανελλες πουπουλα που αγορασθησαν πριν  λιγα χρονια για να πρωταγωνιστουν. Θα τα λεμε λοιπον για ολα τα ευτραπελα στο Ελλαντα μεχρι να μπουμε στο ΝΑΟ πρωτη φορα φετος.

ΥΓ1 Τσιπρας προχτες στη δευτερολογια του: Μιλησα με το δημαρχο Ευοσμου και μου ειπε οτι ΚΑΝΕΝΑ σπιτι δεν ειναι εργατικη κατοικια που βγαινει σε πλειστηριασμο. Δημαρχος Εοσμου:ΟΥΔΕΠΟΤΕ μιλησα με τον κ.Τσιπρα, ουτε χτες ουτε ΠΟΤΕ.  Μιλαμε για ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΨΕΥΤΗ που αμολαει ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ. Καλα του ειπε ο αλλος- στη ΠΙΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ στη ζωη μου (2 τυποι προσπαθουσαν να αποδειξουν ποιος ειναι πιο κακος): Εμενα ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ 400,000 κοσμος ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ καποιος Αλαβανος σε μια νυχτα.

ΥΓ2 ΒΠ: Χαλας το σαλιο σου φιλε μου. Ακομη να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις? Εδω ο Σιμοες περσυ ηταν απο μετριος μεχρι αμπαλλος και τωρα ακουμε οτι εκανε εκπληκτικη χρονια. Τι ψαχνεις τωρα, γωνια στο δεκαρικο?  Μην ασχολεισαι με τον ΗΛΙΘΙΟ για να γελαμε τον εχουμε. ΤΣΥΡΙΖΑ ψηφισε δε σου φτανει αυτο?

ΥΓ3 Το ΑΠΕΙΡΟ γελιο με το βλαχοδημαρχο που ελεγε προχτες οτι ΝΑΙ ειμαι παρανομος ΝΑΙ ειμαι καταπατητης, βρηκα χωρο για τα σκουπιδια (μετα απο 2 χρονια τρομαρα του) αλλα δεν εχω λεφτα να τον αγορασω! Και να μας δωσει λεφτα ο Μελ!!!!! να αγορασουμε το χωρο και να μας λυσει το προβλημα.. Λες και ο (καθε) Μελ ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει για να λυνει τα προβληματα του καθε ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ! Ο οποιος λεει αν δεν λυθει το θεμα ακομη και αν βγει η αδεια ΔΕΝ το κουναμε απο εκει! Δηλαδη σε μια ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ γη θα τον ρωτησει ο αλλος τι θα κανει- ακομη και αν δε βαλει ουτε ενα τουβλο- και δεν τον πεταει εξω με τις κλωτσιες..Εκπληκτικος?

Αρη και εγω βρηκα μια Veyron. Αλλα δεν εχω το 1,2 να τη παρω. Να παω να τη πεσω στο Μελ? Εχω ελπιδα? Ρε τι αλλο θα ακουσουμε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ…

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Ενδοξες μερες

  1. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Το ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΦ θέλεις να πεις ότι το ματς θα είναι αβαβα; Η οτι δεν έχουμε ομάδα καί θά γίνει ούτος η αλλος; Πιστευεις ότι αν δεν κερδίσει ο καραφλας την δευτέρα θα μείνει;Εγώ παντος δεν το πιστεύω (να μείνει).

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα ο τιμουρ εχει φύγει. Που να μείνει;
    Ο μονος λόγος που τον εχεις ειναι επειδή κάηκε ο άλλος με τις Κασσετες (και την εφτάρα) και δεν εχεις ποιον να βάλεις.
    Βαλε και το χάος με τον άβουλο που επικρατεί και το εχεις το σκηνικό.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Καλα εκανες και εβαλες το βιντεακι. Για να θυμηθουν και να μην ξεχνανε καποιοι…Εδω κατω γινεται της πουτανας.Εχει γυρισει το εργο σε πολλες ομαδες,αλλα οι πιεσεις ειναι τεραστιες. Ο παχυσαρκος προεδρος απειλει Θεους και δαιμονες,μετα και απο μια επιστολη που του εστειλε ενα σωματειο,ξυπνησαν κι αλλοι.Εχουμε την τιμη,να εχουμε εδω και την εδρα των φουσκωτων,οποτε καταλαβαινεις τι γινεται. Η πολη μας ζει ενδοξες στιγμες…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @conpater
    Αλλου ειναι τα προβλήματα και τα ανοίγματα..
    Και εδω βεβαια αλλα στο ελλαντα κανεις τη μαϊμού.
    Έξω ομως; το γράφω 2 χρονια τωρα

    Κοιτά να δεις τι εχει να γινει με το γιο που αναγκαστικά ανακατεύεται

  5. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Για τον ΜΕΛΛ. λες στην τελευταία παράγραφο;

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All
    Και μεσα σε ολα χασαμε και το φιλαρακι του Βρετζου. Που κανονιζε τα 300 μαυρα τηλεφωνικα, αλλα εσκιζε τα ρουχα του οτι ηταν στη Ροδο… και δεν ειδε δεν ακουσε δε καταλαβε για τη μεταγραφη. Προφανως στη Ροδο δεν εχει ουτε τηλεφωνα, ουτε κινητα, ουτε υπολογιστες με mail ουτε τιποτα. No man’s land η Ροδος κατα Στελιο. Dead Zone. Οταν ειχε βγει και ειχε πει αυτα τα κουλά, θυμηθηκα το αλλον το καραναβαλο το Χριστοδουλο που επτα (7) χρονια λεει διαβαζε και δε καταλαβε οτι ειχε χουντα στην Ελλαδα.
    Οπως εχω πει και παλιοτερα: Αμα περιμενεις μπεσα απο Μανωλαδες..σωθηκες!

    ΥΓ Το γιοκα του το πηρε μαζι η θα τον φορεσουμε και αυτον με το κρυο?
    Tip: Ο Βρετζος ειναι πλεον στη Nottigham μαζι με τον προπονηταρα τον Μοντανιε που εχουν την ομαδα ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ (18). Μια χαρα χωραει ο κωστακης νομιζω. Τι αλλο να παθουν? Να πανε δεκατοι εννατοι?