ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η τελευταία υπηρεσία προς τον Μελισσανίδη,που πρόσφερε η απελθούσα κυβέρνηση ήταν αυτή η-ακόμα μία- παράταση 45 ημερών λόγω…διαβούλευσης.

Τα πάντα έχουν μηχανευτεί,ώστε να κρυφτεί καλά ο πραγματικός λόγος που το έργο δεν έχει μπει μπροστά. Και έιναι ένας και μόνο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Ο “αθέσμιτος” δεν βάζει φράγγο απ’την τσέπη του. Τα λεφτά της περιφέρειας έχουν “σκαλώσει”. Ο κόσμος δεν προσέρχεται να πάρει μετοχές στην “Δικέφαλος 1924”, οι πρώην μέτοχοι της ΠΑΕ,εκλήθησαν από τον ζητιάνο Μελισσανίδη,αλλά δεν λένε να πειστούν να ΠΡΟκαταβάλουν λεφτά για την κατασκευή γηπέδου…

…Οπότε τί μένει; Η αναμονή. Το “περίμενε”. Λογικό λοιπόν και ο “μεγιστάνας” να αναζητά συνεχώς αφορμές για καθυστερήσεις και λογικό επίσης σε αυτό του το αίτημα να να απαντούν θετικότατα  οι υπηρεσίες του κράτους αλλά και ο Δήμος. Αφού είναι μανούλα στις αναβολές,στις καθυστερήσεις και στο “φρενάρισμα”. Το αντίθετο θα ήταν  πρόβλημα. Να ζητάς δηλαδή να “τρέξουν” υποθέσεις σου. Ομως στο να τις τρενάρεις,δεν υπάρχει πρόβλημα. Ολος ο μηχανισμός στην διάθεσή σου.

Ετσι λοιπόν ο Μελισσανίδης,όταν δεν φωτογραφίζεται με σαγιονάρες στις προβλήτες,σα Πακιστανός, όταν δεν διοργανώνει πάσης φύσεως γιορτές και καλαμπόυρια με αφορμή κάποια επιτυχία της ΑΕΚ (ΤΙ άραγε έχει πετύχει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ ώστε να εορτάζεται με τραπεζώματα και δεξιώσεις  κάθε λίγο,δεν ξέρω,μη με ρωτάτε),όταν δεν λείπει για δουλειές,ζητά και παίρνει αναβολές από το ανύπαρκτο έτσι κι αλλιώς κράτος.

Αναβολές χρήσιμες και αναγκαίες. Ως που να βρεθούν,να μαζευτούν τα απαραίτητα κονδήλια για το γήπεδο. Πότε θα γίνει αυτό; Αγνωστον. Θα καταπιούμε 3-4 κυβερνήσεις ακόμα. Εχουμε ήδη καταπιεί 2-3,από την έναρξη της παρουσίασης του γηπέδου-μακέτα. Μέχρι να βρει τον βηματισμό της η μια κυβέρνηση,έρχονται κάθε τόσο εκλογές και της βάζουν τρικλοποδιά και πέφτει,ώστε να έρθει μια επόμενη και φτου και απ΄την αρχή.

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν “Π”, ή βοηθητικές ρόδες βέβαια. Αλλά δεν είναι σωστό. Το σωστό είναι να μάθει κανεις να περπατά μόνος του. Ο Μελισσανίδης δηλαδή φταίει που οι κυβερνήσεις μπουρδουκλώνονται και πέφτουν κατά γής; Οχι βέβαια.

Καλά να έιμαστε, ο Θεός να μας έχει γερούς και εδώ είμαστε.

Υ.Γ: Το ανέκδοτο της ημέρας: Ο Κετσετζόγλου, μενόμενος (τάχα) γράφει πως για αυτές τις 45 “χαμένες” μέρες καθυστέρησης, εξ αιτίας (τάχα) του Βασιλόπουλου και κάποιας Γ.Γ κάποιου ΠΑΠΕΝ,θα πρέπει λέει να κάνει αγωγή και να ζητήσει αποζημίωση η ΑΕΚ για…διαφυγόντα κέρδη. Οτι δηλαδή,αφού θα καθυστερήσουν 45 μέρες τα έργα,άρα αυτές οι ημέρες θα λείπουν από το μέλλον όταν το γήπεδο θα είναι σε λειτουργία,των οποίων αυτών των εκλειπόντων ημερών τα έσοδα θα πρέπει η ΑΕΚ να τα ζητήσει από τα δικαστήρια. Μιλάμε για χοντρό δούλεμα. Δεν φτάνει δηλαδή που με τα γραπτά του ξεσκονίζει αλλά και καλύπτει αρκουντως το αφετνικό του με τις σαγιονάρες. Το πάει και παραπέρα. Να ζητήσουμε και αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη 45 ημερών. Γιατί δεν ξέρω εσείς τί νομίζετε ή τι πιστέυετε. Αλλά εκείνος μας λέει πως θα έμπαιναν μπουλντόζες από την Δευτέρα. Και ο άτιμος ο Βασιλόπουλος και ή άτιμη Γενική Γραμματέας κάποιου ΠΑΠΕΝ,μας φρέναραν. Δεν φτάιει αυτός φυσικά. Αυτός κάλα κάνει αφού βρίσκει κόσμο που απευθύνεται. Το ψωμί του βγάζει. Εκέινοι οι άσκεφτοι, οι άμυαλοι, οι άκριτοι επισκέπτες που κάθονται και τον σιγοντάρουν φταίνε. Καλά να πάθουν όμως.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

  1. Ο/Η akis λέει:

    Καλημέρα,βλέπεις να υπάρχει πιθανότητα για γήπεδο στη Ν.Φ η το…Νταχάου θα γίνει μόνιμο;

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Mια πιθανότητα,καλά το λες,υπάρχει. Κάποια εποχή,στο εγγύς μέλλον,θα κατασκευαστεί. Το δίχως άλλο. Θες σε 5 μήνες, θες σε 1 χρόνο, κάποια μέρα θα μπουν οι μπουλντόζες στο…Νταχάου. Αλλωστε αυτός είναι ο στόχος του Μελισσανίδη. Ο προσωπικός στόχος. Φυσικά,αυτό (το γήπεδο) δεν θα κατασκευαστεί με τους ρυθμούς και με την ταχύτητα που …φανταζόμασταν ή θα θέλαμε,αλλά αυτό φαίνεται πως για τους εμπνευστές του έργου είναι λεπτομέρια.