ΟΣΦΠ – Α Ε Κ

Γκρίνια είχαμε από το πρωί στο site. Όχι τό ‘να, όχι τ’ άλλο. Κακός οιωνός ήταν, καθώς περιδιάβαζα τα νέα όλης της εβδομάδας, στην οποίαν έλειπα στην Μαδρίτη για λόγους επαγγελματικούς. Χώρια που για το βραδυνό event, δεν είχα και ιδιαίτερη έμπνευση λόγω ρόστερ αλλά και επιλεγμένης τακτικής από τον Δέλλα. Μόνη ελπίδα ήταν οι κινήσεις πείσματος από τον Αραβίδη. Και προτίμησα να δω τους πολεμιστές από την τηλεόραση. Πού να τρέχεις τώρα καταταλαιπωρημένος στο τηγάνι;

Το ζητούμενο λοιπόν ήταν να μην φοβηθούν οι παίκτες. Επίσης να παραμείνουμε ψιλοψύχραιμοι οι θεατές, με τα σπόρια που υποχρεωτικά θα έδινε ο διαιτητής στον αντίπαλο. Πετύχαμε; Μέχρις ένα σημείο, είδα πως ναι. Οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι, πολύ τρεχαλητοί και με διάθεση κόντρας. Δεν έχω παράπονο με την εμφάνιση τους στο πρώτο μέρος.

Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και με καλές τοποθετήσεις. Κάτι παραπάνω δεν μπορούσε να γίνει, αφού δεν υπάρχει επιθετικός στην ομάδα, αλλά ούτε και ηγέτης σοβαρός στο κέντρο. Να πατήσει την μπάλα, να ρίξει τον ρυθμό και να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του. Ο Μάνταλος είναι μεν καλός παίκτης, αλλά φάνηκε ανεπαρκής για ντέρμπυ. Στην φάση που σε τραβάει ο άλλος, απλά πέφτεις κάτω. Την κάρτα χωρίς φάουλ, τι να την κάνεις; Μόνο που εκθέτεις τον διαιτητή, που τα έκανε σαλάτα.

Όπως τα έκανε και σε κανά δυό φάσεις ακόμα, αλλά δεν ήταν αυτός που διαμόρφωσε το σκορ. Μπορεί να φώναζε ο Κορδρέρο, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όπως δεν λέει τίποτα, εκείνη η διαμαρτυρία του Αραβίδη για το οφσάιντ. Σαφέστατα και ήταν ακάλυπτος και δεν είναι πάσα από αντίπαλο, αφού ο παίκτης του γάβρου, δεν είχε κατοχή.

Όμως, υπάρχει κι ένα συμπέρασμα. Ο αντίπαλος ήταν ανύπαρκτος, μιά τελική μέτρησα στην ουσία, και το παιχνίδι πήγε σε σούπα. Όμως ένα λάθος στην περιοχή μας, ήταν αρκετό. Λάθος ομαδικό θα έλεγα. Ποιός φύλαγε τονΜποτία; Ο Μπαρόχα, δεν μπορεί να πιάσει κάτι στο κέντρο της εστίας του; Είχε πάρει κλίση; Γιατί; Η Πίζα είναι; Γάμα τα, με κεφαλαία κιόλας.

Κύρια για την συνέχεια. Με τέτοιον γάβρο σήμερα, σε απόδοση αλλά κι αναγκαστικές απουσίες λόγω Τρίτης, να μην έχεις ανάπτυξη και να χάνεις κιόλας; Δηλαδή, άμα ανέβει λιγάκι, τι θα μετράμε; Να πάρει την μπάλα μπροστά, ποιός; Φιλότιμοι όλοι, δεν λέω, αλλά αυτό το γαμημένο, δεν βάζει γκολ. Μόνο τα λάθη του διαιτητή μεγιστοποιεί και σμικραίνει τις ελλείψεις του ρόστερ.

Ποιά ήταν η διαφορά στο δεύτερο μέρος; Αυτά που είδαμε και πριν. Ποιοτικά καλύτεροι οι παίκτες του αντίπαλου. Το ξέραμε; Φυσικά και το ξέραμε και το είδαμε και στο παιχνίδι που κρατούσε δυνάμεις. Την ώρα που συμπλήρωσε την απόλυτη μαλακία του συστήματος ο Δέλλας. Έξω ο Σιμόες που κράταγε το μισό κέντρο και μέσα ο Κρισάντους; Όχι οτι αλλάξανε αυτοί μεταξύ τους, αλλά έλεος πια. Δεν βλέπουμε εμείς, και βλέπουν αυτοί, οι κάργα ηλίθιοι,  στις προπονήσεις; Δηλαδή τι βλέπουν τελικά; Οτι ο Πίου ξέρει μπάλα; Ή οτι ο Μπουανανότε είναι παίκτης;

Κι αυτά τα λέω, διότι η ομάδα, στεκόταν αμυντικά σωστά. Μπορεί να έχανε τυχαία, ακόμα και το δεύτερο γκολ τέτοιο το θεωρώ, αλλά ήμαρτον με το άδειασμα του γηπέδου και με το άφημα του κορυφαίου Γιόχανσον να τα βγάλει πέρα με τις αντεπιθέσεις των γρήγορων παικτών του αντίπαλου. Και ήμαρτον με τον Μπαρμπόσα που δεν μπορεί να κάνει γκολ στην φάση του και ήμαρτον που σκέφτηκε το 4-4-2 σε ντέρμπυ, όταν του τα λέμε εδώ και μια εβδομάδα. Θα μου πεις, οτι δεν έχει τους παίκτες. Ναι, ενώ τους έχει για την μαλακία που παίζει.

Η σούπα λοιπόν που πήγαμε να παίξουμε, μας έπνιξε. Θα έλεγα άδικα ελληνικά, αλλά δίκαια ευρωπαϊκά. Το ποδόσφαιρο σημαίνει γκολ, εκμετάλλευση του κενού χώρου και ταχύτητα. Κι όταν αυτά τα βρήκαμε απλά τα χάσαμε. Όταν τα βρήκε ο γάβρος, τα εκμεταλλεύτηκε κι έτσι πήρε τέλος και το σεμνό πανηγύρι του Μπάγιεβιτς, που δεν είναι μόνο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, αλλά έχει γίνει πλέον και υπεύθυνος επικοινωνίας με το δημόσιο για το γήπεδο. Τι να πρωτοπρολάβει ο άνθρωπος;

Όπως,  και τι να προλάβουμε κι εμείς; Τεσσάρα με σβηστές μηχανές; Πόση πίκρα πια; Πόση συντεταγμένη μαλακία με αλλαγή του Σιμόες αλλά και είσοδο του Κορδρέρο μετά; Πόση έκρηξη στο κρανίο; Πόση μπούρδα και πόση ντροπή; Αξίζει αυτό το πράμα τελικά; Αξίζει να σου λέει ο Σίλβα, οπτι δεν παίξαμε καλά; Άξιζε το ρίσκο του Δέλλα είπε ο αρχιμαλάκας, αξίζει αυτό το ρίσκο που έχουμε πάρει; Να έχεις αντίπαλο την κλασσική ελληνική ομάδα και να συντρίβεσαι; Όχι ρε παιδιά, δεν αξίζει. Οι άνθρωποι που οδηγούν την ΑΕΚ, είναι απλά της πλάκας. Και λερώνουν χρόνια ιστορίας αλλά και λερώνουν και την υπομονή όσων καρτερούν. Δηλαδή αν ήταν λαδωμένοι από τον Μαρινάκη, πόσα θα τρώγανε; ΜΑΛΑΚΕΣ.

Υγ. Εντάξει ρε κοντέ, θα έρθεις. Μην βιάζεσαι τόσο πολύ που είδες πάλι παρασκήνιο

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

34 Responses to ΟΣΦΠ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οπως ειπα πολλα με λίγα. Έβγαλε το σιμοες …. Και μετα έβαλε τον Ισπανό να κρατήσει το 3-0!!
    Ο άνθρωπος ειναι αστείος πλεον και ετσι θα αντιμετωπίζεται
    Έχουμε εκτός έδρας 1 goal..και ο τύπος ειναι ευχαριστημένος απο τα παιδια που προσπάθησαν και έφαγαν ΤΕΣΣΕΡΑ
    Ερχόμαστε λέμε
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ???

  2. Ο/Η netrino λέει:

    οποιος κ να ειναι ο αντιπαλος μεσα στην εδρα του θα σου κανει 5-6 τελικές,αυτον τον τροχονομο που τον βρηκανε? ο,τι παει στο τερμα γραφει.
    Τερμα τα ψεματα για τον Μελισσανιδη ή να spend ή να την κάνει.

  3. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Και αν έρθει ο περί ού ο λόγος (τον οποίο έχω ξανα-αρχίσει να βλέπω με συμπάθεια τον τελευταίο καιρό) , τί θα αλλάξει; Μπορεί το σκορ σήμερα να ήταν μαγική εικόνα, μπορεί η υπεροχή του γάβρου να έχει χτιστεί στη χυδαιότητα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πλέον είναι αδιαμφισβήτητη και θα χρειαστεί πολύ κολύμπι στα σκατά από τη νέα τάξη πραγμάτων της ΑΕΚ για να αλλάξουν τα πράγματα.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    καποιος ειπε ‘καποτε διωξαμε τον Στεπανοβιτς και ας ημασταν στην πρωτη θεση’ …
    (και επειδη ειναι δυσκολη η μερα μην βγει κανας ξερολας και αρχισει να λεει για τον Στεπανοβιτς γιατι προφανως δεν ειναι αυτος το θεμα μας. Το θεμα ειναι η ΑΛΛΟΙΩΣΗ DNA
    ————————————————————————————————————-

    ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ…
    ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ – ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ, ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ-ΤΙΓΡΗΔΕΣ-ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ συνεχιζονται… Γιατι?? ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ. Ο πονεμενος απο τον Κετσετζογλου και την γραμμη του θα πιαστει…. Ομαδα με διαφωτιση γιναμεμ γαμω τον Περισσο μου και τον Ποδονιφτη μου γαμω… Δαγκωνω οχι ανθρωπο αλλα προβατα Ενωσιτες σημερα…

    Αλλα δεν ειναι αυτο το μειζον. Το θεμα ειναι η ΑΕΚ εχει γινει πια μικρη ομαδα.

    ΜΠΟΥΕΝΑΝΟΤΕ ΜΑΣ.

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Eχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου…
    Μπου-ά-χα-χα…
    Ρε άντε να πνηγείτε.
    Τελειωμένοι.
    Οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Κάνουν αυτό που μπορούν. Πως να κατηγορήσεις κάποιον που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει κάτι;
    Λογικά λοιπόν ο Δέλλας τους καλύπτει κάθε φορά με δηλώσεις του.
    Λογικά και ο Μπάγεβιτς καλύπτει και τον Δέλλα που καλύπτει τους παίκτες.
    Και λογικά-έτσι πάει η πυραμίδα της μαλακίας και της προχειράτζας- ο Μελισσανίδης καλύπτει τον αδερφικό α-φιλο Ντούσαν ο οποίος καλύπτει τον δειλό Δέλλα ο οποιος με την σειρά του καλύπτει τους αδύναμους και μετριότατους παίκτες.

    Εμας ποιος θα μας καλύψει γαμώ την πουτάνα μου;

    Υ.Γ: Να μη ξεχάσουν οι Διόσκουροι Μπάγεβιτς και Μελισσανιδης να επισκεφτούν την Δευτέρα και το Υπουργείο Τουρισμού. Ειναι συνάρμόδιο,καθώς το πρότζεκτ της Αγίας Σοφίας, περιλαμβάνει και Μουσείο και Λουτρά.
    Και κατόπιν να πάνε και στον Ιερώνυμο,καθώς πρέπει να πάρει το “ο.κ.” από την Ιερά Σύνοδο.

    Υ.Γ2: Μόλις έκανε δηλώσεις ο Βαγγέλας. Μας ανεγνωρισε ως μεγάλη ομάδα αλλά και ότι οι διοικούντες της (ΑΕΚ) που την πέταξαν στην Γ κατηγορία,είναι σκιτζίδες και τσικιρικιτζίδες και την έχουν εξευτελίσει. Ειναι με λίγα λόγια “απάτη”.
    Αρχίζω να τον συμπαθώ.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Κωνσταντίνος

    ασε μας ρε φιλε. Εννοειται οτι ειχαμε χειρουργειο σημερα στο πρωτο ημιχρονο που χρειαστηκε αλλα βγαλε τα γυαλια και δες οτι ο γαβρος -που ναι ειναι χυδαιος- το πηρε με κατεβασμενη ταχυτητα. Καθησυχαστικη, πειστικοτατη νικη σε ολα τα επιπεδα. Εβαλε στην αρχη την διαιτησια και μετα 4 γκολακια λογω κλασης ομαδας (με τα κλεμμενα θα πεις αλλα ας εβαζες και εσυ πεντε φραγκα να φερεις τον Λαφερτυ ή οποιον Λαφερτυ γκολτζη…

    Ελεος. Γινομαστε αστειοι πια οταν εχουμε σεντερ φορ ή οταν ο Πιατελας ή οπως λεγεται ο τυπακος αυτος προσπαθει να σουταρει απο τα 40 μετρα για να κρεμασει τον Ρομπερτο και βγαζει την μπαλα αουτ… Ο περιγελος των γαβρων… Που καποτε σε αυτες τις θεσεις επαιζε ενας Κετσπαγια, ενας Σαβεφκσι…

  7. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Τα “ερχόμαστε” δεν τα περιμέναμε με χρύσανθους. Το γήπεδο θα γινόταν σε 100 μέρες αλλά θα γίνει σε 100 χρόνια. Τρως τετράμπαλο από αυτόν που θα ειδοποιήσεις όταν επιστρέψεις(μάλλον δεν έχουμε επιστρέψει ακόμα γι’αυτό). Ο καραπαπάς της ΑΕΚ (κετσετζόγλου) μας είπε απ’το πρωί ότι κανένας δεν πρέπει να κριθεί απ’το σημερινό αποτέλεσμα. Μάλλον το “ερχόμαστε” θα κριθεί με πλατανιάδες και ατρομήτους(για εκεί είμαστε). Ο Δέλλας είναι ευχαριστημένος. Το σερβοέλληνα και το σινάφι του θα το τρώμε στη μάπα για καιρό. Ο Μελισσανίδης έχει καβούρια και εμείς πίεση.

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ αν ερθει ή αν δεν ερθει πισω στα διοικητικα ο Ντεμης.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ οτι για σεντερ φορ καποτε ειχαμε τον Ντεμη και τωρα τον Κρισαντους.

    Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε…

    Γιατι και το 1997 στο κυπελλο παιξαμε με 90-10 διατησια εναντιον μας και το πηραμε το ματς στο γαμωτηγανι και ημασταν και χαλαροι την επομενη μερα.
    ΓΚΕΓΚΕ ???

  9. Ο/Η bandog λέει:

    καποτε εστεινα θεογκομενα για να μη χασω το ιωνικος- αεκ…

    σημερα επαιζε γαυρος- αεκ και δεν το ειδα. δεν ειχα διαθεση να το δω.

    δεν ξερω ποιοι “ερχομαστε”….

    εγω δεν εφυγα ποτε…

    φευγω ομως τωρα , μη βγαζω την αρνητικη μου ενεργεια στο προτζεκτ.

    ο πραγματικος αεκτζης , αντεχει τη γ εθνικη. το ψεμα δε σηκωνει με τιποτα…..

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αναθεμα στον Σερβοβοσνιο Ελληνα πολυνικη που τους πηρε απο μπουρδελο που ηταν και τους εκανε ομαδα πριν απο 20 χρονια για να βγαλει τον κολλητο του απο την μπουζου που ηταν τοτε και φυσικα και για να τα κονομησει και αυτος.

    ΑΥΤΗ ειναι η αρχη της τελους και αν θες Στηβεν διεψευσε με. Ειναι ή δεν ειναι ετσι???

    Αυτη ειναι η κομβικη στιγμη του τριτουτεταρτου σημερα απο αποψη δυναμικοτητας συλλογου που λεει -σωστα και με καλη προθεση ο Κιντης- που μεχρι τοτε ηταν ομως η περηφανια μας.

    Ειναι ετσι ή δεν ειναι ?? Να υπενθυμισω οτι αυτα τα 2 συνεταιρακια παρουσιαζονται τωρα οι σωτηρες μας. Τι μελλον μπορει να εχει ενα τετοιο σωματειο παρα μονο προς τα κατω…

    Ειναι ετσι ή δεν ειναι ?????

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Έτσι πήγε να γίνει, αλλά δεν έγινε τελικά έτσι. Η πρώτη κίνηση πάντως αυτή ήταν, αλλά θυμίσου και τι γινόταν τότε με τον Τραχανά. Πάντως την μπουζού, αλλιώς την γλύτωσε. Ο κατάσκοπος απλά τον δούλεψε.
    Τα άλλα που λες, έτσι είναι.

  12. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Ηρεμηστε και παρτε το αποφαση. Μονο εαν καταφερει να ελεγξει το παρασκηνιο θα δουμε και μπαλα και νικες και τιτλους. Διαφορετικα μην περιμενετε τιποτα. Αυτος ειναι ο Μελισσανιδης, δε θα αλλαξει τωρα στα γεραματα. Λεφτα χωρις να εχει εξασφαλισει οτι θα εισπραξει τα διπλα, δεν προκειται να βαλει. Προς το παρον, επαναλαμβανω, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, δεν επαληθευεται ο steven και ο χοντρος του κανει πλακα ( διαβαστε τις δηλωσεις του χοντρου μετα το ματς). Μετα απο τρια χρονια δεν εχει καταφερει να ελεγξει το παρασκηνιο και ισως να εχουν περασει τα χρονια και να μην μπορει πλεον. Παντως ο χρονος τελειωνει, δεν εχει στη διαθεση του πολυ ακομα. Και φυσικα, αποτελεσματα οπως το σημερινο μπορει να μας πληγωνουν αλλα επισπευδουν τις διαδικασιες. Ή θα δωσει τα ρεστα του στο παρασκηνιο ή θα μας χαιρετησει μια και καλη. Να δουμε τι απο τα δυο θα γινει και μετα συζηταμε για την επομενη μερα. Υπομονη 6 μηνακια. Για το παιχνιδι τα ειχαμε πει απο πριν. Και τις δυνατοτητες των πλατελα μπαρμποσα αραβιδη τις γνωριζαμε και ποιον προπονητη εχουμε στον παγκο. Ολα αυτα ομως ειναι αποτελεσμα των οσων γραφω παραπανω. ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Οσο δεν το ελεγχει αυτα και αυτους θα βλεπουμε οπως σημερα.

  13. Ο/Η xatzi λέει:

    Γαμω τις χαρτοπετσετες μου μεσα! Παρτον ενα τηλεφωνο και ξυπνα τον!

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    προς Στηβεν.

    Εαν ξερεις πες μας να μαθουμε τι παιχτηκε τοτε με την ‘μεταπηδηση του Σερβοελληνηνα Βοσνιου πολυνικη’ στο βρωμερο λιμανι λοιπον. Να μαθουμε μηπως και ξεκινησει η αποδομηση γιατι θεωρω οτι η σημερινη καταντια εχει τις ριζες της εκει.

    Επισης. Ο γραφικος Τραχανας ειχε χιλια στραβα αλλα στο οικονομικο πχ ηταν πολυ ΟΚ. Οχι μονο δεν ειχε αφησει του παικτες απληρωτους -οπως αλλοι μετα- αλλα και οπου χρειαστηκε εβαλε και πεντε ευλογα φραγκα -οχι οπως αλλοι μετα.

    Ισα ισα οταν ο Μανωλας αποφασισε επιτελους να γινει πια ψαρας στην Ναξο, εφερε εκεινο τον συμπαθεστατο και ικανοτατο Ρουμανο να τον αναπληρωσει, δεν πηγε δηλαδη να την βγαλει στα ψεμματα οπως τωρα. (ασχετα αν ο Μανωλας αλλαξε γνωμη και βρεθηκαμε εκεινη την χρονια με 2 σεντερ μπακ στην ιδια θεση)

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτο και το τερματησαμε για αποψε που η πικρα ειναι αβασταχτη ειδικα οταν το λεει ο σιχαμενος ιπποποταμος…

    (φυσικα με αστερισκο ως μονο σχολιο αυτο για τα ‘παιδια καλων οικογενειων’ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ως ως working class hero σας γαμω τα κολλεγια και τους στουρναρισμους και τα μπακαλικα των βασιλικων προμηθευτων και τους γονους των εφοπλιστηκων εταιριων που δεν ξερουν πολλαπλασιαμο και διαιρεση και φυσικα και τους μελλισαρχιδηδες οπως φωναζαμε στην Σκεπαστη -καποτε πριν παρα παρα πολα χρονια οταν και η Σκεπαστη υπηρχε αλλα και ηταν τελειως ‘αλλιως’,)

    «Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη που είχε μαζί του παιδιά καλών οικογενειών οι οποίοι είχαν επενδύσει χρήματα.
    Η σημερινή ΑΕΚ, δυστηχώς είναι μια απάτη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι αλήθειες πρέπει να καταγράφονται. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν επενδύσει για να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στη Γ’ Εθνική για να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο».

    Μπονανοτε.

  16. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Προς steven: Να σου πω την αληθεια εγω γουσταρα που δεν επεσε ο Μανταλος. Νισαφι πια, μπαλα βλεπουμε, αντε με τις αδερφουλες που πεφτουν με το παραμικρο. Μαγκας ο Μανταλος και ας μην του το δωσει ποτε το φαουλ (οπως θα επρεπε) το καθε ανθρωπακι. Και επειδη τυχαινει να τον εχω γνωρισει προσωπικα και να εχουμε μιλησει 3-4 φορες σε διαβεβαιωνω πως ειναι ΜΑΓΚΑΣ που δεν χαμπαριαζει, δε μασαει και ειναι ο ηγετης εκει μεσα. Αν αρχισει ο ηγετης να πεφτει σαν αδερφη τι να κανουν οι υπολλοιποι;

  17. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στήβεν παίζει με αυτό το αποτέλεσμα να επιταχυνθεί το θέμα του κοντού; Εκτίμηση ζητάω.
    Πάντως ο Βαγγέλας τον έσφαξε με το γάντι…

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο ( ως προς το πρώτο σχόλιο ) : Τα πάντα είναι γνωστά, αλλά είναι αδύνατον να βγουν εδώ. Στο επόμενο ούζο, έλα να τα μάθεις χαρτί και καλαμάρι. Βάλε κι ένα ψευδώνυμο για την επικοινωνία, για να μην μπερδευόμαστε, και προχωράμε. Πάντως σαν πινελιά να σου πω οτι η μετακίνηση του τρίχα στο λιμάνι εμπλέκει άλλον μεγάλο επιχειρηματία κι όχι τον προφανή. Παραπάνω δεν λέγονται.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο ( δεύτερο σχόλιο ) : Φυσικά και έπρεπε να τερματιστεί διότι η ΑΕΚ είναι για το δίωρο του αγώνα και τίποτε άλλο. Άντε και καμιά κριτική ή καμιά κουβεντούλα σε ούζα να περνάει η ώρα. Κανείς δεν πέθανε για κάποια ομάδα κι ούτε πρέπει. Και ουδείς έχει υπαλληλική σχέση με κάποια ομάδα κι ειδικά με την ΑΕΚ 2013 στην οποία κονομάνε οι υπάλληλοι της, κρυφοί και φανεροί. Μετά τον αγώνα, λογικότατα είπαμε πέντε πράματα και μετά φύγαμε για καμάκι. Δεν είμαστε και τρελοί.
    Τα άλλα που λες για κολλέγια κλπ, δεν τα καταλαβαίνω ειλικρινά ή δεν θέλω να τα καταλάβω ( αν θέλεις ) διότι τυγχάνω και απόφοιτος του Κολλεγίου σαν τον Κιντή αλλά και ανήκω στην κάστα των αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών κι άρα και στους working heroes αυτής της χώρας. Επίσης είμαι και απόφοιτος με υποτροφία του Columbia. Ελπίζω να μην γίνει μομφή κι αυτό. Και θα ήθελα να σου πω τέλος, οτι τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα κι αυτός δεν έχει σχέση με σχολεία. Σήμερα το γαμήσι το έφαγε άνθρωπος της πλέμπας ο οποίος επί τρία χρόνια προσπαθεί να γαμήσει εμάς.
    Αυτά που είπε ο χάπιας είναι σωστά αλλά έχουν επισημανθεί από εδώ πάρα πολύ καιρό τώρα. Αλλά αυτά να ξέρεις, δεν θα μείνουν έτσι.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Δημήτρη μου δεν έχω να διαφωνήσω ως προς την μαγκιά. Όμως μιλάμε για παιχνίδι μέσα στο οποίο υπάρχει και σχετική εξυπνάδα. Δεν μίλησα να προσποιηθεί αλλά να καταλάβει οτι είχε χάσει την ισορροπία του και η προπάθεια του θα πήγαινε στον βρόντο. Δεν είπα να γίνει Σαραβάκος ( παικταράς αλλά θυμήσου πώς έπεφτε ) αλλά να γίνει ουσιαστικός.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Γιατί να επιταχυνθεί λόγω τεσσάρας; Τα πάντα είναι δρομολογημένα κκαι θα εξαρτηθούν από τα λεφτά που θα πέσουν. Ο κοντός είναι stand by, τα τηλέφωνα έχουν γίνει αλλά υπάρχουν μερικές μικροεκκρεμότητες ακόμα να καλυφθούν. Πάντως μετά την ήττα είναι αρκετά δύσκολο να γίνει αυτή η κίνηση για τον χαρακτήρα του Μελισσανίδη. Τον Γενάρη με πιο καθαρό τοπίο ( δικαστικά και οικονομικά ), με κανά δυό μεταγραφές δήθεν, είναι πιο πιθανό.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : { ξέχασα πριν }. Όχι φίλε, δεν ήταν σφάξιμο με το γάντι. Ήταν τσεκουριά στο δόξα πατρί. Κι αν πρόσεξες δεν ακούμπησε πουθενά την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Ο χάπιας κέρδισε κόσμο αεκτζήδικο χθες. Θα το βρει όμως μπροστά του αυτό.

  23. Ο/Η Φώτης λέει:

    Λέω με το γάντι Στήβεν γιατί για το “στυλ” του ήταν πολύ light.Τον έχω για πιο προκλητικό.
    Με ποιο τρόπο όμως θα το βρει μπροστά του;
    Κ κάτι τελευταίο.Μαζί με τον κοντό θα μπεί κ κάποιος “λεφτάς”;Για να γίνει πιο πιστευτό το στόρυ;

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Μα ήταν έτσι, διότι είναι τελειωμένος και κάργα φοβισμένος. Θα το βρει με τα καουργήματα. Ήδη την οικογένεια του την έχει έξω.
    Λεφτάς δεν υπάρχει αλλά το στόρυ θα γίνει πιστευτό, αν γίνει ξαναλέω.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το γκοντο θα φερει μαζι του τον γιο της μαμας. ΠΕΡΑΣΑΝ τα χρονια και λογικα μεγαλωσε. Τωρα θα ερθει για να δωσει η για να παρει το ΕΝΑ ΕΚΚ που εδαγκωθει λιαν προσφατως, δε το γνωριζω..

  26. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ευχαριστώ Στηβεν.Ελπίζω κάτι να γίνει,για να αλλάξει όλο αυτό προς το καλό, γιατί η χθεσινή εικόνα ήταν απογοητευτική.
    Κυρίως σε θέμα χαρακτήρα ομάδας.Άψυχη.Δεν ήταν Α.Ε.Κ. αυτό.Κ ας αφήσουμε τα κοράκια,δεν μας φταίνε αυτά.
    Συνεχίστε έτσι.

  27. Ο/Η akis λέει:

    η μετακίνηση του τρίχα στο λιμάνι…
    Ποιον εννοείς Steven διότι ομολογώ δεν το πιασα…
    Σε μια απάντηση σου πάντως λες (αν κατάλαβα καλά) πως δεν θα είναι ο θείος η κάποιος της οικογένειάς του η διάδοχη κατάσταση στον gayρο αλλά κάποιος άλλος ισχυρός επιχειρηματίας…
    Και το ερώτημα είναι λοιπόν , εμείς θα έχουμε να αντιπαρατάξουμε κάτι ή θα συνεχιστεί το…κοκκίνισμα στο σβέρκο;

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες. Τρίχα εννοώ τον Μπάγιεβιτς.
    Για το άλλο που λες, για τον κατάσκοπο δεν παίζει λόγω άνοιας. Εδώ βέβαια διαφωνεί ο Γιώργος αλλά οκ. Αν έρθει όμως ο άλλος που ξέρω οτι παίζει, τελείωσαν όλα διότι απλά ο άνθρωπος δεν παίζεται σε όλα τα επίπεδα : Μόρφωση, κοινωνικός πολιτισμός και άπειρα λεφτά. Κανείς δεν μπορεί να ατιπαρατάξει τίποτα, ούτε καν ο Αμπράμοβιτς και δεν κάνω καμία πλάκα. Όνομα δεν μπορώ να πω αλλά αν πάρεις τη λίστα των σουιτών στο τηγάνι, θα τον βρεις. Επίσης, δεν έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

  29. Ο/Η akis λέει:

    Ευχαριστω για την διευκρίνιση όσον αφορα το πρώτο σκέλος…
    Κατα τ΄αλλα μας έκανες την καρδια περιβόλι.
    Οπότε αντίο ζωή!
    Πως γίνεται ρε συ Στήβεν να υπάρχει τόσο… απόθεμα σε πανίσχυρους επιχειρηματίες στους αχώνευτους και μεις να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι;
    Ποια είναι η άποψη του tiger για το διαφαινόμενο new entry στα διοικητικα των απέναντι πιστεύεις; (λογικά κάτι θα γνωρίζει)
    Το καπελάκι στραβά και όπου φύγει;

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Απόθεμα υπάρχει λόγω εφοπλιστικών οικογενειών. Ο tiger δεν έχει ιδέα αγαπητέ γι’ αυτά που λέω. Δεν έχει αυτό το βεληνεκές κι ούτε του ανοίγουν την πόρτα, χώρια που τον θεωρούν από την κάστα των ολιγαρχών που έχει μασήσει από το κράτος. Πάντως ο συγκεκριμένος έχει βοηθήσει και παμπάλαιο μας δεκάρι και δεν θα έμπαινε ποτέ με παλιές νοοτροπίες. Άντε να σου πω οτι ε΄χει τελειώσει και το Κολλέγιο κιόλας.

  31. Ο/Η akis λέει:

    Έχω την εντύπωση Steven πως πρέπει να αναφέρεσαι στον Ν .Τ της TEN και αν έχω πέσει μέσα αναρωτιέμαι πως πραγματικά είναι τέτοιο το βεληνεκές του που φαντάζει αχτύπητος,όπως αναφέρεις;
    Πραγματικά μου προξενεί εντύπωση….
    Αντε και μια τελευταια ερώτηση…
    Πιστεύεις θα υπάρξει αντίδραση από tiger μετα το χθεσινό και αν ναι ποια θα είναι αυτή;

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Όχι φίλε μου, δεν είναι αυτός. Αυτόν που λέω δεν τον ξέρει κανείς στην Ελλάδα παρά μόνο μια κλειστή κάστα.
    Πώς να αντιδράσει δηλαδή; Να διώξει τον Μπάγιεβιτς; Να φέρει τον Τσιώλη, που μόνο αυτός έρχεται τώρα; Μπα, βλέπω τα παπαγαλάκια να βγάζουν κάτι θετικό για το γήπεδο. χαχαχα

  33. Ο/Η Tasos λέει:

    Στηβεν για αυτόν που λες για γαυρο τα αρχικά του είναι Α.Μ. και είναι βασικός μέτοχος σε εταιρία που τελευταία είχε κάποια προβλήματα;;

    Για το παιχνίδι δεν έχω να πω κάτι, τα είπατε όλα. Πιστεύω πως ο δικός μας δεν έχει τη δύναμη τελικά να κάνει κάτι.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Tasos : Όχι αγαπητέ, καμία μα καμία σχέση.