Α Ε Κ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ελαφρό κρυάκι, υγρασία αλλά και μπόλικη δουλειά στο γραφείο εν όψει κλεισίματος χρονιάς, υποχρεωτικά φέρανε την απόφαση της αποχής μου από το γήπεδο. Είναι κι αυτές οι φυσιοθεραπείες που κάνω για την μέση μου, που είμαι λες και μ’ έχουν δείρει μπράβοι. Το παράτησα λοιπόν, μην θέλοντας κιόλας να γίνω μάρτυρας αυτής της κακής παράδοσης που έχει η ΑΕΚ  παραμονές Χριστουγέννων. Τηλεόραση, τζάκι και ροζέ κρασί Τύρναβου, μάλλον θάταν πιο ασφαλής παρέα για τον αγώνα, που μόλις πρόλαβα την αρχή του, αφού στην εθνική οδό γινόταν και σήμερα της πουτάνας. Τελικά, μάλλον λεφτά υπάρχουν στα σεντούκια.

Η ΑΕΚ στήθηκε πάλι με αυτό το σύστημα του Πογιέτ. Το 4-3-3 με ελαφρές μικροαποστάσεις μεταξύ των παικτών, το οποίο είναι αλήθεια οτι μάλλον μας πάει. Όλοι όσοι επελέγησαν, ορθολογικά ήταν σωστοί, αφού κανένα παράπονο δεν υπάρχει για κάποιους που έμειναν έξω. Ο Μάνταλος; Είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ χώρια που αρνείται πεισματικά να μάθει την νέα του θέση. Ο Βάργκας; Ίσως να είναι μια αλλαγή στον Μπουανανότε, που θεωρώ οτι πάλι θα είναι ο χειρότερος. Δεν έχουμε κάτι άλλο, που να πεις οτι θάθελες να παίζει. Τι λέει αυτό τελικά; Οτι είναι απόλυτη ανάγκη να αποκτηθεί κάποιος εξτρέμ. Προς τα εκεί κινούμεθα. Πώς φαίνονται τα πάντα στο γήπεδο!

Κανά πεντάρι χιλιάδες μέτρησα που είδαν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Με καλό ρυθμό, ανεβοκατέβασμα μπάλας, παρά την αμυντικότατη στάση του Κομπότη αφού οι αντεπιθέσεις του ήταν καλά σχεδιασμένες, και την αγωνία της ΑΕΚ να παίξει στρωτά και σίγουρα. Το οποίο και το έκανε όταν είχε την μπάλα στην κατοχή της. Είχε όμως πρόβλημα στην αμυντική της λειτουργία, το οποίο και έφερε την μοιρασία στην επικινδυνότητα της κατοχής της μπάλας αλλά μας έδωσε κι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Που τράβηξε κι άλλο, αφού στην τελική μας προσπάθεια, ήμασταν βιαστικοί, τσαπατσούληδες κι απρόσεκτοι. Πάντως το τέρμα το πέτυχε ο Γιόχανσον,  του οποίου και κακώς ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ πάλι με καεφαλιά, η απόλυτη έμπνευση του Ουρουγουανού , που ξαναλέω οτι έφερε βάθος στο ρόστερ και διάθεση στους παίκτες , που μοιάζανε δημόσιοι υπάλληλοι επί Δέλλα. Κάτι που φάνηκε και σήμερα όταν ο αντίπαλος είχε κωλοκαθίσει πίσω κι είχε κλείσει τον άξονα, σκεπτόμενος απλά οτι ο Αργεντίνος νάνος,  σίγουρα θα παρατούσε την θέση του και θα πήγαινε προς το κέντρο. Πάλι το κακό μας σημείο, συνεπιτκουρούμενο από αυτόν τον φιλότιμο αλλά λίγο, Ντίντακ.

Τα πράματα μάλλον έδειχναν να χειροτερεύουν στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους. Εκεί που αντελήφθησαν όλοι οτι χάλασε και η επιθετική διάθεση της ομάδας μας. Η προχειροδουλειά μεταφέρθηκε στο κέντρο, που προσπαθούσε αυτός ο κορυφαίος σήμερα Σιμόες, να επιβάλει κάποια ηρεμία. Μπορεί να κρατούσαμε την κατοχή αλλά ήταν φανερό οτι τα παιδιά είχαν το μυαλό τους στο θαύμα των Χριστουγέννων. Ένα θαύμα που κράτησε ο τέρμας του Λεβαδειακού με δυό καλές επεμβάσεις σε τυχαίες ευκαιρίες μας, κι ένα θαύμα που ολοκλήρωσε μια άστοχη έξοδος του Ανέστη κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτά τα λάθη, δεν γίνονται ούτε σε παιδικές ομάδες.

Όπως δεν γίνονται αυτά τα διαιτητικά λάθη στο κέντρο του γηπέδου, σε καθαρό φάουλ πάνω στον Μπαρμπόσα, που με την βοήθεια του αστείου κεντρικού μας δίδυμου, φέρανε και το δεύτερο γκολ του αντίπαλου. Που δεν ήταν καλύτερος, ούτε είχε να επιδείξει τίποτε περισσότερο από την απλή εκμετάλλευση των λαθών μας. Σημαντικό σε παιχνίδι σκοπιμότητας, αλλά ασήμαντο για κάποιον που θέλει θέαμα ουσίας. Όμως αυτό είναι που θα πανηγύριζα κι εγώ αν ήμουν Κομπότης.

Πλέον μιλάμε για σύστημα νευρικότητας, αυτό που δημιουργείται όταν ο ένας δεν εμπιστεύεται τον άλλον. Που το έδειξε, πρώτος ο Πογιέτ με τις διπλές αλλαγές, του Μπαρμπόσα και του νάνου. Νάνος, για τον οποίον δικαιώθηκα από την αρχή του κείμενου. Είναι καθαρά χειρότερος κι από τον Πλατέλλα, και πρέπει να φύγει χθες. Μαζί με όλη την αριστερή πλευρά, που δήθεν την παίζει ο Ισπανός. Τι τραγικό rotation όταν παίζεις επίθεση ! Έστω αυτήν την άναρχη. Που πλέον την απεδείκνυε η τραγική συμπεριφορά του Γκάλο του δεύτερου μέρους.

Αλλά δεν ψάχνω να βρω αποδιοπομπαίους τράγους. Τα έχουμε πει στην προηγούμενη κριτική. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει, κι αν ο Μελισσανίδης πιστεύει οτι ο Άρθο είναι παικταράς, τότε άνετα μπορεί να μας πει τι του φταίει η διαιτησία σήμερα κι άρα καλώς δεν αγοράζει την Μπαρτσελόνα, που ειλικρινά την θέλουμε εκεί που παίζει κι όχι να την ξεφτυλίσει φέρνοντας την εδώ. Εδώ μπορεί να αρκεστεί στο να ξεφτυλίζεται ο ίδιος και μαζί με αυτόν, που εγγυάται πράμα χειρότερο από το να έβαζε χρήματα, να ξεφτυλίζει την ΑΕΚ κι όλους αυτούς που πίστεψαν στον Σαμαρά.

Κάποιοι όμως πιστεύουν οτι αυτός ο χώρος θα σταματήσει,  και θα δώσει φωνή στα δημοσιογραφικά φερέφωνα, που πάλι θα μιλήσουν για τις προσπάθειες των υγιών δυνάμεων να κάνουν κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την κάνανε,  ρε μαλάκες. Έχασε η ΑΕΚ από την Λειβαδιά. Δεν χρειάζεται από εδώ και πέρα τίποτα. Καμιά ανακοίνωση, καμιά εξαγγελία για το γήπεδο ειδικά τώρα που υπάρχουν τα είκοσι μύρια αλλά λείπουν άλλα εβδομήντα και πάμε καλά. Τρέχει κάτι για την ξεφτύλα;

Για το παιχνίδι και πώς έκλεισε; Νορμάλ με την παράδοση των Χριστουγέννων. Όταν είναι όλοι θρήσκοι με την Παναγία Σουμελά, σιγά μην ασχοληθούν με το ρόστερ. Στο οποίο, πήγε να κάνει παρεμβάσεις ο Πογιέτ, αλλά άμα η διοίκηση δεν θέλει κάτι, τι να κάνει κι ο υπάλληλος; Μηδέν από μηδέν, μπορεί να δίνει μηδέν , αλλά η ΑΕΚ είναι πλέον κάτω από το κατώτατο όριο της. Κι ας είναι δεύτερη στην βαθμολογία. Αυτά είναι απλά επικοινωνιακά παιχνίδια.

ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to Α Ε Κ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν κανει ο Πογιετ, κορδελα και στη Σουονσι αν κ εξαγριωθηκαν οι οπαδοι της στο ακουσμα του ονοματος του.Μπουγελοφατσα γελανε κ τα τσιμεντα

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φίλε μου, νομίζω οτι κρίνεις γρήγορα. Είπαμε τρίμηνο και θα το τηρήσουμε εδώ μέσα. Επειδή έχουμε δει Μπάγιεβιτς, Δέλλα, Φερέρ, Δώνη και λοιπά μουνόπανα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, αυτό το βλέπεις ; Φυσικά και με Δέλλα δεν είχαμε, αλλά τον κρίναμε για τις πιο κάτω κατηγορίες. Με αυτό το ρόστερ, ποιός προπονητής θα έκανε κάτι παραπάνω;

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν το πλεονεκτημα της ΑΕΚ φετος ηταν τα χαφ,δεν το βλεπεις πως με το συστημα του Πογιετ αδειασε το κεντρο? Μην τρελαθουμε τωρα που χωρις εξτρεμ κ μπακ της προκοπης παει κ παιζει απο τα ακρα με σεντρες κ γιομες,ουτε στην Αγγλια το 80 δεν επαιζαν ετσι.Δεν κανει

  4. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Όταν είναι όλοι θρήσκοι με την Παναγία Σουμελά, σιγά μην ασχοληθούν με το ρόστερ. Στο οποίο, πήγε να κάνει παρεμβάσεις ο Πογιέτ, αλλά άμα η διοίκηση δεν θέλει κάτι, τι να κάνει κι ο υπάλληλος; ”

    Φιλε μου αυτο ειναι υπονοουμενο οτι μεταγραφες γιοκ?

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Πού ήταν το πλεονέκτημα ακριβώς; Για πες μας το, για να δούμε πού επικρατήσαμε επί Δέλλα, που μάλλον έφυγε άδικα. Ο Πογιέτ δείχνει αυτό που θέλει να παίξει κι αυτό και που η ΑΕΚ κανονικά θα έπαιζε. ΤΑ ΚΕΝΑ, ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

  6. Ο/Η bandog λέει:

    το ματς σε 18 λεξεις:

    δεν υπαρχει τερματοφυλακας ανεστης

    δεν υπαρχει προπονητης πογιετ

    δεν υπαρχει μεγαλυτερος μαλακας απο τον αεκτζη που παει γηπεδο

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Κανένα υπονοούμενο. Τα πάντα καθαρά και ξεκάθαρα. Όπως οτι η εταιρεία είναι δανεισμένη, αλλά δεν μας έχουν πει γιατί. Φυσικά και θα γίνουν μεταγραφές, αλλά δεν ξέρω για ποιό στόχο.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Για τον Αεκτζή θα πήγαινα να συμφωνήσω, αλλά με κρατάει πίσω ο Έλληνας, που μένει στην Ελλάδα ακόμα. Οπότε βρίσκω πιο μεγάλο μαλάκα.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    @στηβεν δεν εχεις και αδικο.

    εχθες 160.000 πληρωσαν για να ψηφισουν μεϊμαρακη ….

    στραβωσα εγω με τους 5.000 που πληρωσαν να δουν τον ανεστη , τον τζιμπουρ και τον κολοβετσιο ….

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : 400 000 για να ψηφίσουν δοτούς για τις συνομιλίες Καραμανλή Τσίπρα.

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ενταξει ρε παιδια στους 400 000 ο μεσος ορος ητανε τα 90, δεν εχουνε καταλαβει αυτοι τι εχει συμβει δικαιολογουνται

  12. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Έχει γίνει το 1-2 από τον κομποτιακό τσάτσο του πουσταριού και γίνεται η φάση που απεικονίζει την πραγματικότητα που αρνούμαστε(ε,όχι κι όλοι),να παραδεχθούμε:κάπου στο κέντρο,μονομαχεί το άρθρο με τον σέντερ φορ(Γιουσέιν-Μπολτ) της ψησταριάς. Ο ¨δικός¨μας τον χάνει …οπότε απελπισμένα απλώνει χέρι και του τραβάει το σώβρακο…μπας και σταματήσει τον Σουάρεζ των σουβλακιών…εις μάτην βέβαια…κουτρουβαλιάζεται…τον χάνει και χρεώνεται και φάουλ…Πόσα ν΄αντέξουν αυτά τα ματάκια ακόμη;Σε πόσα πηγάδια κατουρήσαμε οι ¨ακραιφνείς¨του Δικέφαλου ρε πούστη μου;
    Το ερώτημα που πλανάται,αμείλικτο βέβαια,είναι,αν έχει κι ¨΄αλλα τέτοια ¨το μενού του μέλλοντός μας,,,
    Μάλλον ΝΑΙ θα έλεγα,,,φεύ…
    Αλλά δεν γαμιέται…Υπάρχουν και χειρότερα …στη χαβούζα…
    Μάγκες ,κουράγιο(μπουαχαχα)και …Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

  13. Ο/Η Μελισσοκόμος λέει:

    Αν βάλουμε όλοι εδώ μεσα από ένα 10ρικο καλύτερο σέντερ μπακ, εξτρέμ, και επιθετικό θα πάρουμε από τους παικταράδες που έφερε ο Σκρουτζ, που δικαιώθηκε καθώς ο Άρθρο και ο Νανος είναι παικταράδες, αλλά μάλλον για τις άλλες ομάδες (λες και παίζουμε 9-13)! (μας έρχονται και λεφτά από την μεταγραφή του Μακη (χα χα)) !

  14. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Άρα αυτό που σου είχα γράψει ότι είναι μπροστινος είναι αλήθεια? Αν μιλάμε για δανεισμενη παε εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αλλά ποιανού και γιατί. Ούτε γήπεδο θα κάνουμε φιλαράκι αν διαβάσεις για τα λεφτά που χρειάζονται γύρω από το γήπεδο. Τα 20 της περιφέρειας δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΎ.

  15. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    προηγησε εντος εδρας του κομποτη .. εισαι καλυτερος , ο διαιτητης σου χαριζεται σε ενα πεναλντι στο 12…και καταφερνει ο κομποτης και σου γυρναει το ματσακι και για 25 λεπτα στο τελος εχεις 2 φασεις απο κορνερ μονο..
    και εχεις καποιους αεκαρες να σου λενε οτι φταιει ο διαιτητης επειδη δεν σε αφησε να προηγηθεις 2-0 για να εισαι ησυχος, αντι εσυ σαν ΑΕΚ , σαν φανελα,σαν γηπεδουχος,σαν διεκδικητρια ενος καποιου στοχου,να βαλεις αλλα 2 μετα το ακυρωθεν..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σωτηρια για οσους αεκτζηδες τα λενε αυτα…θελουν την ΑΕΚ της κλαψας..τελεια κ παυλα!
    δεν μας αδικησε το κορακι οταν χαναμε κ δεν μας αφησε να το γυρισουμε…μας ακυρωσε γκολ ενω ηδη προηγουμασταν…μας γυρισε ματς ο Κομποτης…δεν ξερω αν το εχουν αντιληφθει ορισμενοι..

    α, τον εχουμε κ στο κυπελλο !!

  16. Ο/Η ο κήπος είναι ανθηρός λέει:

    Βρε μπας και χθες άλλαξε άρμα ο Κομπότης και η ΕΠΣ Βοιωτίας μαζί ;
    Κι άλλο ένα φασούλι στο σακούλι.

  17. Ο/Η digeo21 λέει:

    Λοιπόν επειδή ξεκίνησε κουβέντα για ισολογισμούς και τα λοιπά , η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν πάει καλά ή εγώ παρότι ειδικός σε λογιστική δεν μπορώ να κατανοήσω πως η ΑΕΚ στην περσινή χρήση όχι μόνο δεν είχε σοβαρά κέρδη, αλλά πήρε και δάνειο. Για την Γ Εθνική δεν έχουμε στοιχεία , μιας και πάνε στον Ερασιτέχνη. Αλλά την περσινή σεζόν με κατάμεστο ΟΑΚΑ… τι να πω. Το μετοχικό κεφάλαιο μόνο 1,5 εκάτ και κάποιοι εδώ μέσα περιμένουν σοβαρές μεταγραφές χωρίς να αποδείξουν ότι όσοι λέμε ότι δεν έχει βάλει ο Τίγρης στην ΑΕΚ ούτε τα λεφτά για τις δεξιώσεις να μας λένε γραφικούς. Προκαλώ λοιπόν όποιον έχει στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, διαφορετικά από τον επίσημο ισολογισμό να τα καταθέσει…Τον Τίγρη δεν τον θέλαμε να κρύβεται και να είναι διαχειριστής και να λέει ότι σε δέκα μήνες θα πάρει τσάμπα την ΕΠΟ (νομίζει….). Εγώ δεν περίμενα θαύματα αλλά είναι ιεροσυλία να βρίζουμε Νοτιά κτλ που βάλανε στην ομαδα 50 εκατ, ασχέτως που πήγανε, και τον δικό μας να τον παρακαλάμε να μας πάρει τον Μάντζιο… Πόσο δηλητήριο ακόμα δηλαδή?

  18. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αυτό πάλι με τον δανεισμό της ΠΑΕ,πρώτη φορά το ακούω και πραγματικά -αν αληθεύει- πέφτω από τας νεφέλας.
    Οποιος γνωρίζει κάτι,ας αναφέρει δυο πράγματα.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Η προστασία του καταναλωτή, έγκειται στις δικές του διαθέσεις. Το να γράψει κάποιος κάτι, απλά είναι πεδίο αντιπαράθεσης, δίκαια ή άδικα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω εγώ από αυτό το σημείο. Μιλάμε για απαίσια γκόμενα που πιστεύει οτι γοητεύει κιόλας. Και θέλω να μάθω, πόσες γκόμενες έχει βγάλει η Κοκκινιά.

  20. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Από τον ισολογισμό που έριξα μια ματιά πάντως φάινεται πως η εταιρεία προέβει σε εξωτερικό ΜΗ τραπεζικό δανεισμό (δεν ξέρω ποιος την δάνεισε,πάντως όχι ο “εγγυητής”) ύψους 616.373.03 euro. (αυτά τα τρία λεπτά του ευρώ στο τέλος με βάζουν σε ανησυχίες!).
    Το δε μετοχικό κεφάλαιο,μετά από διάθεση μετοχών,ανήλθε στο δυσθεόρητο ύψος του 1.500.960 euro. (του Ολυμπιακού είναι 54 μύρια. Ρε που πάααμε ρε…)
    Και τα δύο αυτά δε,έλαβαν χώρα την ίδια χρονική περίοδο (μετά την 30η Ιουνίου 2015).Σύμπτωσης.
    Νούμερα που “ζαλίζουν”. Νούμερα για τα οποία θα έβαζε τα γέλια ακόμα και ο Κομπότης του Λεβαδειακού ή ο Κούγιας της Λάρισας.

    175 χιλιάρικα είναι τα έξοδα της ΠΑΕ προς τους διευθυντές και τα μέλη της διοίκησης. Ούτε 1.000 ευρώ έκαστος δηλαδή. (στον δε γάυρο το ανάλογο ποσό είναι περίπου 500 χιλιάρικα).
    Αυτο θα πει οικονομία. (ή ότι άλλο)
    Τώρα,πως με τέτοια και τόση οικονομία,σε δυο χρονιές με τα έσοδα να υπερτερούν πασιφανώς των εξόδων, γιατί χρειάστηκε να γίνει εξωτερικός δανεισμός 600 χιλιάδων,δεν ξέρω. Ισως για να μπερδέψουν την εφορία.

    Υ.Γ Δεν πιστεύω να τα έδωσε ο Νικολαίδης. Και να έχει να λέει πως έδωσε στην ΑΕΚ λεφτά άτοκα για διευκόλυνση, όπως παλαιότερα.

    Υ.Γ Επίσης,καθώς ξεύρουμε εις το ιλλιγιώδες ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων ευρώ,ανέρχεται και το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας “Δικέφαλος ΑΕ”, η οποία είναι και υπεύθυνη για την ανοικοδόμηση του ναού στα “ιερά χώματα”.Δεν φτάνουν ούτε να αγοραστούν γκασμάδες και φτυάρια για τους Αλβανούς που θα ξεχορταριάσουν το οικόπεδο δηλαδή.

    Και με αυτά και μ’αυτά, με τετοια μεγέθη και με τέτοια νούμερα ένθεν και ένθεν πάνε να φτιάξουνε και γήπεδο. Και κάνουν και μακέτες. Και δίνουν και συνεντέυξεις σε Στέγες και σε Τατόια. Δε κοιτάνε λέω εγώ να δώκουνε τον Χρύσανθο σε καμιά ομάδα της Ιορδανίας μπας και παρουν κανένα φράγκο να πάρουν μελομακάρονα για τα Χριστούγεννα.

  21. Ο/Η digeo21 λέει:

    Στην επίσημη σελίδα της παε στα οικονομικά στοιχεία έχει αναρτηθεί ο επίσημος ισολογισμος της παε. Εκεί στις σημειώσεις αναφέρεται μη τραπεζικός εξωτερικός δανεισμός. Μπαίνοντας στο γεμη μπορεί κάποιος να δει τις πλήρεις οικονομικές καταστάσεις. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω για τα τόσο μειωμένα έσοδα από εισιτήρια είναι λόγω του ότι τα λεφτά πάνε στο γήπεδο. Γενικά οι ισολογισμοι των παε είναι λίγο δημιουργική ασαφεια αλλά νομίζω με 1,5 εκατ μετοχικό κεφάλαιο δεν πάμε πουθενά. Καλό το νοικοκυριο δεν λέω αλλά εδώ μιλάμε για έλλειψη οποιασδήποτε προθεσης για επένδυση.

  22. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    με αυτα και με αυτα ολο και λιγοτεροι αεκτζηδες νοιαζονται για το τι μελει γενεσθαι στην ΠΑΕ(το πεντοχιλιαρο στο γηπεδο αυτα δειχνει και ερχονται και χειροτερα) οσο και να κανουνε την τριχα τριχια οι γνωστοι απιθανοι γελωτοποιοι που παριστανουνε τους δημοσιογραφους.Να εχεις 1,5 εκατομμυριο μετοχικο κεφαλαιο και ατομα χωρις ιχνος ντροπης τσιπας η αντρισμου βγαινουνε να σου λενε οτι εισαι και φαβορι για πρωταθλημα ειναι παρα πολυ για τον οπαδο για να το χωνεψει.