ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

Το πρώτο δύσκολο παιχνίδι του Πογιέτ. Το πρώτο στοίχημα του. Απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που βέβαια έχει την τάση και να ψιλοστήνει παιχνίδια λόγω αφραγκίας,  και σε ένα γήπεδο, που κι αυτό αυτήν την εποχή, βαραίνει αρκετά. Με μπόλικο κρύο και με ενδιαφέρον αγώνας. Κυριακή μεσημέρι, με την ελπίδα να δούμε κάτι της προκοπής μπροστά στην τζακάδα, παρότι οι μετεωρολόγοι ξεφτιλίστηκαν για άλλη μια φορά για τον καιρό της Αθήνας.

Με την γνωστή, αναμενόμενη και κλασσική διάταξη ξεκινήσαμε. Με μια χοντρή διαφορά όμως, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Την τρομερή αποφασιστικότητα των παικτών και την διάθεση, πρώτα να πάρουν τα ηνία του αγώνα και μετά να χτυπήσουν σε κάποια κόντρα. Θεωρώ άριστα διαβασμένο τον Πογιέτ σήμερα – μιλάω για το πρώτο μέρος – που δικαιώθηκε από το γκολ του Βάργκας στην πολύ ωραία πάσα του Σουηδού – κοιτάχτε πώς σήκωσε το κεφάλι για να πασάρει – αλλά και τις τρεις άχαστες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Μπαρμπόσα που ήταν ο αρνητικότερος όλων.

Η ΑΕΚ λοιπόν πατούσε καλύτερα, είχε πάρει το κέντρο με τον καλό Μάνταλο αλλά έδειχνε επιπόλαια στην τελική προσπάθεια. Με την αναμενόμενη οπισθοχώρηση λοιπόν, φάνηκε οτι έχασε την κατοχή κι έφαγε κάποιες τελικές, οι οποίες ήταν όμως ακίνδυνες. Η δική μας η κόντρα ήταν φωτιά και λάβρα και χάσαμε ευκαιρία ακόμα καλύτερου σκορ. Όταν λοιπόν κλείνεσαι πίσω, γίνεται κι ένα λάθος και σου σφυρίζουν κι ένα πέναλτυ, το οποίο όμως έσωσε ο σταθερά πολυτιμότερος αυτήν την εποχή, Ανέστης.

Για το πρώτο μέρος λοιπόν, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο ομαδικά όσο κι ατομικά. Πρακτικά όλοι έδειξαν ένα φιλότιμο – με εξαίρεση τον Μπαρμπόσα – κι υπηρέτησαν άριστα το πλάνο του προπονητή. Θα ήταν άδικο να έχουμε ισοφαριστεί, την στιγμή που θα μπορούσαμε να έχουμε ένα προβάδισμα με τουλάχιστον δυό γκολ. Η συμφόριση στι κέντρο που επιχείρησε ο Πετράκης, απλά ξεδοντιάσθηκε και η ανάπτυξη του αντιπάλου, γινόταν με βαθειές μπαλιές, τις οποίες απομάκρυνε σωστά ο καλός σήμερα Άρθο.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράματα ήταν ακόμα πιο σαφή. Καθαρά παιχνίδι τακτικής. Ο Πογιέτ έδωσε τον χώρο, μαζεύτηκε πίσω και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ελέγξει αλλά και να ρίξει τον ρυθμό του αγώνα. Και την ώρα που όλα ήταν μπλοκαρισμένα, ο χειρότερος παίκτης μας σήμερα, έβαλε ένα δεύτερο γκολ και στην ουσία σκόρπισε την απόλυτη απογοήτευση στα Γιάννινα, αλλά και στους τηλεθεατές.

Ο Πογιέτ εφήρμοσε τον γνωστό κυνισμό του και γύρισε το σύστημα σε 3-5-2. Αποτέλεσμα ήταν να κουραστούν τα μάτια μας μέχρι την λήξη του αγώνα, αλλά ταυτόχρονα να μην φάμε ούτε μία τελική από τον αντίπαλο, να ισορροπήσουμε πλήρως την κατοχή της μπάλας, αλλά και να έχουμε ακόμα καλύτερες ευκαιρίες αντεπίθεσης, που χάθηκαν από επιπολαιότητα, κύρια της αριστερής πλευράς με εκφραστή το άλλο νούμερο, που λέγεται Σοϊλέδης.

Διότι μπορεί σε κάποιους το σύστημα αυτό να φαίνεται αμυντικό, αλλά αυτό έχει να κάνει με το πώς αμύνεσαι και τι χώρους βρίσκεις. Δεν γινόταν λοιπόν κάποια πολιορκία για να πεις οτι κρατήσαμε με νύχια και με δόντια, αλλά οι χώροι που ήταν αεροδιάδρομοι, δεν γίνανε προϊόντα εκμετάλλευσης, αφού τα πλάγια μπακ κύρια δεν δείχανε κάποια διάθεση, αλλά και οι παίκτες του κέντρου, απλά παγώνανε τον ρυθμό της πλάκας.

Όμως η νίκη μας είναι πολύ μεγάλη και θα μπορούσε να έχει διαστάσεις κανονικού θριάμβου. Θρίαμβος που ανήκει στον Πογιέτ, που επιτέλους δείχνει το πώς κοουτσάρεται μια ομάδα, το πώς εκμεταλλεύεσαι τον κορυφαίο σήμερα Σιμόες σε καινούργια θέση, το πώς παίρνεις το κάτι παραπάνω από τον Γιόχανσον, και το πώς βελτιώνεις με επιμονή τον Μάνταλο. Απλά πραματάκια, όπως και η συμμετοχή του Τζανετόπουλου στην αποστολή, που θα βρει εξ αρχής συμμετοχή στο παιχνίδι με την Βέροια.

Συγχαρητήρια λοιπόν για το αποτέλεσμα, που για άλλη μια φορά ανέδειξε το ψάξιμο μας για εξτρέμ κι ένα φορ κρούσης βαρύ. Συγχαρητήρια για την βαθμολογική συγκομιδή, το πρώτο μικρό σερί και την σωστή εκμετάλλευση του υπάρχοντος ρόστερ. Όλα αυτά δίνουν καλή ψυχολογία για την συνέχεια, που δεν έχει κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράματα, αλλά όπως και να το κάνεις, κατ’ ευφημισμόν έρχονται ντέρμπυ. Με ζητούμενο βέβαια, μόνο νίκες. Καλή συνέχεια.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

67 Responses to ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Κοιτα θα συμφωνησω σημερα μαζι σου,η ΑΕΚ του Πογιετ ειναι ευχαριιστη απο τον καναπε του σπιτιου.Ειδα ενα καλο πρωτο ημιχρονο , με πηρε κανα εικοσαλεπτο ο υπνος στο δευτερο, κ στο τελος γυρισα κ καναλι.
    Να πληρωνω εισητηριο ομως μου φαινεται υπερβολικό για να βλεπω αυτη την ΑΕΚ. Οι αλλαγες Βαργκας, Μανταλου εντελως αστοχες

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    8-2-2 νίκες ισόπαλιες ήττες με τις 5 τελευταίες νίκες σερί
    Στη σε μια ήττα ο ανέστης και ο Κολοβέτσιος έκαναν τα δικά τους με τον Αστέρα πράγμα που και τον Λίπι με βοηθό τον Πέπ να φέρεις δε μαθαίνεται.
    2 γκολ άφησε το χώρο σε ενα ανούσιο αντίπαλο και του κλείδωσε το ματς
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ
    ειμαςτε δεύτεροι με το ρόστερ της πλάκας και ανετα κιόλας
    Οποίος ονειρεύεται θέαμα και τάλιρα δεξιά αριστερά να προσλάβει τον Κόπερφιλντ.
    Αλλιώς ας προσγειωθεί στη πραγματικότητα του σοιλεδη και του άρθρο.
    Να δούμε την ομάδα και στα επόμενα δύσκολα με το κύπελλο.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ρε φίλε, ο Βάργκας χτύπησε. Μας δουλεύεις; Ο Μάνταλος τα είχε φτύσε, δεν τον έβλεπες; Έλεος. Έχει κανά παίκτη ποιοτικό, που δεν τον έβαλε; Τι να σου παίξει ο άνθρωπος;

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Εν τω μεταξύ, και τρεις άχαστες ευκαιρίες. Αν είχαμε κανά 1-4, τι θα λέγαμε σήμερα; Θα μας τρελάνουν, την δεύτερη φορά που ο άνθρωπος ούτε ήξερε τι είχε, με 10 παίκτες στο 92 από τον Αστέρα και την άλλη με τον Ανέστη και δυό ακυρωθέντα γκολ. Τι να λέμε τώρα; Οτι μας έκανε ο Δέλλας; Ήμαρτον.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα ειναι ο Δέλλας. Για το ατρόμητο ομως
    Ειναι άλλωστε τρίτος πριν απο το τελος. Εχει βάλει απο κατω τη καλλονή (που τη βάζει κατω και ο σκύλος μου) και τον Πανθρακα..

    Ασε που στο κύπελλο σκότωσε τον έργοτελη στο 90φευγα..

    Αλλα οσο ξέρεις τοςο λες κάθε δορά και εσυ
    Δε ξέρει μωρε ο άλλος μας πέρνει ο ύπνος., ασε που έβγαλε τραυματία πικρή άλλαγη. Μα ειναι πράγματα αυτα;
    Αντί να βάλει τον κρισαντους…

    Εν δω μεταξύ 18 αύριο και ακομη περιμένουμε την ενίσχυση. Σαν την ανάπτυξη ενα πράγμα: χωρις λεφτα θα γίνουν και τα δυο

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Και ο Δελλας πριν τον ΠΑΟΚ αηττητος ηταν κ επαιζε χωρις Μανταλο κ Τζεμπουρ, οχι να λεμε αυτα

  7. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Νετρινο, πρωην atzamidis21, την ωρα που σε ειχε παρει ο υπνος ο βαργκας επαθε διαστρεμμα ποδοκνημικης.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Kι αυτός τον Τζιμπούρ τον βάζει, αφού έχει πάρει το αποτέλεσμα. Ακόμα δεν βλέπεις οτι λέει στην διοίκηση, οτι θέλει άλλο φορ; ο Μάνταλος ήταν τραυματίας, τι να κάνουμε τώρα; Να μην τον βάλουμε για να συγκριθούμε απ’ ευθείας με τον Δέλλα; Είσαι σοβαρός; Μιλάς για τον Δέλλα που μας διέλυσε στο τηγάνι κι έκαψε και τον Άνταμ;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι μωρε εντάξει. Αήττητος και μας ξεβράκωσε ο κλαους αθανασιαδης με τον κιτσιου.
    Μετα μας πήρε το στρινγκ με τη τέσσαρα ο άλλος
    Πιο πριν είχε αποκλειστεί στο κύπελλο Γ εθνικής
    ΞΑΝΑΛΕΩ:ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ
    Ασε να θυμηθούμε τις ισόπαλιες στο 90 που πανηγυρίζαμε περσυ 3 φορες
    Αν τη νίκη με τον ατρόμητο φέτος στο 89;
    Τη νίκη στη Βέροια στο τελευταίο σουτ στο 90 φεύγα;
    Μεγάλες στιγμές. Μπαλαρα λέμε

    Και στη τελική ο άνθρωπος με τη ομάδα του δελλα παιζει και νικάει τι χαλιεσαι;

    Αφου ομως θες αδρεναλίνη γιατι δε βλεπεις ατρόμητο καο κοιμάσαι με την ΑΕΚ;

    Ξέρεις τι αγωνία εχει να ΜΗΝ υποβιβαστεις;

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ο Πογιετ ως κανονικος προπονητης (οχι σαν τον Μαστροκωστα) κανει το καλυτερο που μπορει με το υλικο που εχει, η διοικηση θα του παρει τους ποδοσφαιριστες που ζηταει (οχι τα σαπακια του μιζοβανοβιτς) η θα το λιβανιζει μεχρι να βγουνε στα πανερια οι εκπτωσεις η μεχρι να βρεθει κανας παιχτης να πληρωνει για να ερθει?

  11. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν εχουμε συμφωνησει σε κατι θα τον δουμε στα ντερμπυ αποδοση κ αποτελεσμα (δικα σου λογια) ως τοτε ας αναψουμε ενα κερακι στον Ανεστη

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ακριβώς. Τον Δεκέμβρη είχα γράψει οτι θέλουμε δυό μήνες ακόμα. Τουλάχιστον δεν βλέπουμε εκείνη την μαλακία του 4-2-3-1.

  13. Ο/Η mporat λέει:

    Η εμμονή μερικών μερικών να μηδενίζουν ό,τι κάνει ο Πογιέτ επειδή έφυγε ο Δέλλας έχει καταντήσει αστεία. Αστείο και το αήττητο του Δέλλα σε 3 ματς, εκ των οποίων τα 2 εντός. Τώρα κοιμόμαστε ενώ τότε μέναμε άυπνοι από την ξενέρα. Πότε θα πάρουμε χαμπάρι ότι πλέον στα εκτός με τις μικρομεσαίες κερδίζουμε γρήγορα κι εύκολα;
    Τέλοσπαντων, μπράβο στον Πογέτ, ξέρει τι κάνει, να είχε και κάνα 2 μεταγραφές και θα βλέπαμε καλύτερα πράγματα.

  14. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ο Ουρουγουανός ,έστω αν χαλάει μερικούς αυτό είναι κανονικός κώουτς.Έχει καταφέρει α πάρει πάνω από το 90% από τους περισσότερους κατιμάδες που άλλοι του φορτώσανε.Για μένα το ματς με τον πούστη ,δεν θα μου πει τίποτα.Η διαφορά είναι δυστυχώς χαώδης και πάλι δυστυχέστατα,συμβαδίζει με τα κεφάλαια που έχει σπρώξει ο καθένας .Κριτήρια θα είναι όλα τα υπόλοιπα παιχνιδάκια με μπουγάτσες, ζέλες, μποροθρύλους κλπ….
    Ένα εύγε στον Στηβ για την υπομονή…και την ενέργεια που βγάζει για απαντήσεις παντός καιρού.Ξεκούραστο σε κόβω τελευταία παληκάρι μου.Μήπως έχεις μάθει κανένα καλό νέο;;…κανένα στοπεράκι,κανα εξτρεμάκι;;;κανα σεντερφοράκι μπας και γλυτώσουμε το ραμαζάνη;;;Καλό βράδυ σε όλους,που έτσι κι αλλιώς προέκυψε…κι αν δεν ήταν κι η γελοία ήττα από τις μπουγάτσες χθες,με την σπυριάρα,όταν ήμασταν στο +24…ε θα ήταν ακόμα καλύτερα,αλλά αυτή είναι μια άλλη πολύ πονεμένη ιστορία…Χαίρε Λάκωνα…

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Καλά, Υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές του Δελλα; Αυτός ο Νετρινιο που τα γράφει αυτά το κάνει επίτηδες για την κόντρα ή τα εννοεί; Χριστός και Απόστολος που έλεγε η θεία μου

  16. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Με βάση την ποιότητα του ρόστερ,ο Πογιέτ είναι πολυτέλεια για την σημερινή ΑΕΚ. Η οποία είναι η ίδια-πάνω-κάτω- τα τελαυταία 3 χρόνια.
    Απορώ πως εδέχθει να έρθει. Ισως γιατί όντως όπω λέει, μερικές παραπάνω νίκες-αναλογικά- που θα κάνει με την ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν-σε σχέση με κάποια Σάντερλαντ,Βίλα κλπ,ίσως με αυτην την εικόνα να “εξαργυρώσει”κάι κάπιο νέο συμβόλαιο στην Πρέμιερ σε κάποια μεσάια ομάδα.
    Και καλά θα κάνει. Την καριέρα του κοιτάει και διαφορετικά δεν μπορεί-απαγορευεται για να λέμε ακριβέστερα-να πάιξει,παρά με “Μακιαβελικό” τρόπο.

    Αλλη ΑΕΚ θέλαμε,άλλη αναγκαζόμστε να βλέπουμε. Αντί να πονέσει η τσέπη του “εγγυητή”, πονάνε τα μάτια τα δικά μας. Δεν βαριέσαι.
    Σε αυτήν την μετριότητα που μας επέβαλαν και φέτος,προτιμότερος φυσικά ο νυν απ’τον πρώην “προπονητή.”. Ο ορθολογιστής και κανονικός προπονητής Πογιέτ. και όχι παιδί για τα θελήματα όπως ο προηγούμενος ψηλός ανθρωπάκος Δέλλας.

    Και το κακό είναι πως όσο έρχονται νίκες και βαθμοί,δεν θα φαίνεται στο βάθος του ορίζοντα ο νέος “Χρύσανθος” της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.
    Ρε μια χαρά είμαστε λέμε!

  17. Ο/Η digeo21 λέει:

    Ο Πογιέτ σίγουρα θα κριθεί στη συνέχεια αλλά είναι αλήθεια ότι η κυνικότητα του αν και δεν αρέσει είναι απόλυτα απαραίτητη. Όταν δεν έχεις ποιοτικό υλικό και ουσιαστικά ζεις με τα μικρά σου έσοδα, το να μην έχεις κυνισμό σε οδηγεί σε ξεφτίλες. Μακάρι να του πάρουν τους παίκτες που θέλει για να δούμε και άλλη βελτίωση.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαο : Απλά γέρασα αδερφέ και πλέον έχω μια κάποια στωικότητα. Καλά νεά; Θα σου τα πω την Τετάρτη το βράδυ μετά από ραντεβού που πρόκειται να έχω.

  19. Ο/Η netrino λέει:

    Θα μπω κ εγω απο δω κ περα στη θεωρια σας, θα ονομάζω το κατενατσιο κυνισμό και τη ρεντα-κωλοφαρδια επαγγελματικη νικη
    .
    Α ξεχασα κ το κρεας ψάρι.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το θεμα δεν ειναι να εχεις την άποψη σου. Το θεμα ειναι οτι βλεπεις μπαλλα χωρις να τη καταλαβαίνεις. Οπως βλέπω εγω πχ baseball.
    Έχουμε ακούσει διαφορα κουλά οτι ο μπαρμποσα ειναι δεκάρι ξαναλέω ενα, τα οποία ειναι δικαίωμα σου να τα πιστεύεις. Η οτι ο Δέλλας 2,5 χρονια έστηνε αυτο που έβλεπες μέχρι πριν 3 μήνες και ήσουν ευχαριστημένος τον όλο το γηπεδο (αφου έρχεσαι στο ΟΑΚΑ) σε σιχτιρίζε μα αυτα που τράβαγε να νικήσεις στο 89 και στο 93 με το κρισαντους.
    Ο Δέλλας που μας δήλωνε τη μια οτι ειναι 95% καλούμενος περσυ και που φέτος μας έλεγε οτι του κανει ο πιου και δε θέλει παίκτη!!
    Έκρινε δηλαδή ο προπονητής οτι η ΑΕΚ της α εθνικής μπορεί ολη τη σαιζόν να τη βγάλει με το πιου. Και εν δε το πίστευε και τον έβαζαν να τι λεει (το πιο πιθανό) αυτος το εκανε αντί να μη μιλάει καθόλου
    Ακομη και ίδιος να εινει ο gus (εδω γελάμε) μονο το ειδικό βάρος του ενός με τον άλλον να σκεφτείς φτανει: αμα πεις στο gus φέρε μου ενα παίκτη θα μιλήσει με την premier και αμα το πεις στο δελλα θα ρωτήσει τον κάθε πρωην ποδοσαφιρηστη που μπορεί να ξέρει κανενα λαβράκι απο τη Βέροια.

    Η ΑΕΚ ειναι βελτιωμένη αισθητά, σταμάτησε να τρώει τελικές με το κουτάλι και τα ανάλογα γκολ ακομη και μεςα Στο ΟΑΚΑ και πέρνει νίκες.
    Με το οσο ρόστερ ακριβώς!!
    Ο λόγος ειναι απλός·δε τρως γκολ με το 4-3-3 και το 3-5-2 εύκολα
    Τις 2 ήττες τις εκανε με 10 παίκτες απο το πρώτο ημίχρονο με τον άστερα στο 90 απο τη γκάφα του Μπαροχα και με τον Λεβαδειακό ανάλογα επειδή στο ενα ο ανέστης και δυο ο Κολοβέτσιος κάνανε ΑΤΟΜΙΚΕΣ μαλακιες
    Στα αλλα ματς και σκοράρεις και δεν κινδυνεύεις και νικάς.
    Ξαναλέω ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΟΣΤΕΡ
    Στο λένε 10 άνθρωποι και εσυ εχεις κολλήσει με το δελλα που χαιρωσουνα ποδόσφαιρο!!! Έλεος δηλαδή

    Ο άνθρωπος κυνικότατα κατάλαβε αμεςα τι εχει στα χέρια του και κοιτάει καθαρά τη βαθμοθηρία και ποκυ σωστά κανει
    Μάζεψε την ομάδα που ηταν σκορποχώρι, σου βρήκε γκολ καο ασίστ απο τον Γιόχανσον, σου ανέβασε το μπαρμποσα
    Τι θες να κανει δηλαδή; Να κανει το Βάργκας μέσι και τον μάνταλο Gerard?

    Μέχρι προχτές επίσης επέμενες οτι το καλύτερο ανασταλτικό χάφ στην Ελλάδα ο σιμοες δε ξέρει καο δε κανει!

    Πραγματικά καταλαβαίνεις τι βλεπεις η απλα κοιτάς;

    Στα λέμε ολοι εδω και εσυ ψάχνεις να γινει στραβή να κράξεις το gus αμα δε νικήσει στα ντέρμπι.
    Μπορεί να νικήσει μπορεί να πάρει χ μπορεί να χάσει
    Ποδόσφαιρο λέγεται αν μπορείς να το καταλάβεις

    Μπορεί να νικήσεις και να ειςαι κάκιστος μπορεί να χάσεις και να ειςαι καλύτερος.

    Ο προπονητής κρίνεται απο το σύστημα του, απο την παρεμβατικότητα στο ματς ανάλογα με τις ανάγκες του ( εκει που ο άλλος είχε βάλει τη τσίχλα του 4-2-3-1 έπι 2.5 χρονια είτε παίζαμε εντός με τη Τρίγλια είτε εκτος με το γαύρο) και απο την εξέλιξη των παικτών μεςα απο το ματς ( Γιόχανσον σιμοες ακομη και ο μπαρμποσα τελευταια)
    Δε θα μάθει ο gus και ο κάθε gus κανενα ποδόσφαιρο και ατομικά χαρακτηριστικά.
    Αυτα ερχωνται με μεταγραφές: πας να πάρεις ενα καλύτερο απο αυτόν που εχεις

    Νισάφι πλεον με το δελλα στα λέμε 10 άτομα και εχεις κολλήσει λες και έβλεπες τη μπαρτσελονα (μονο εσυ) 2.5 χρονια..:

  21. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Σημαντική νίκη και καλό κοουτσάρισμα σήμερα από τον Πογιέτ. Καλή η ομάδα αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Ευτυχώς δεν μπήκε το πέναλτι, μπράβο στον Ανέστη.
    Μπακάκης ΑΜΕΣΑ ΒΑΣΙΚΟΣ στη θέση του -κάκιστου αμυντικά- Γκάλο, ευτυχώς δε μας στοίχισε η πατάτα (ποιός ήταν ο εμπνευστής άραγε?) να εκτίσει στο σημερινό ματς την ποινή του ο Ντίντακ και όχι στο εντός έδρας με τη Βέροια.
    Και ΑΜΕΣΑ να ζητήσει σοβαρό και ποιοτικό στόπερ ο Πογιέτ στη θέση του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΦΑΤΖΗ ΑΡΘΟ…. έναν παίκτη που θα δώσει ηρεμία στην άμυνα και θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Γιατί στα ντέρμπι έχεις να αντιμετωπίσεις ικανούς αντιπάλους και όχι πουθενάδες σαν κι αυτούς που έκαναν γιο γιο τον Άρθο στα προηγούμενα ματς…

  22. Ο/Η Bluesman λέει:

    Εξαιρετικός ο Πογιέτ.
    Έχει προσδώσει στην ομάδα σκληράδα, αποτελεσματικότητα και παρουσιάζει ενδιαφέρουσα τακτική προσέγγιση.
    Ακόμα, διαθέτει μεγάλη ευελεξία και παρεμβαίνει συνήθως σωστά στην ροή του αγώνα.
    Επίσης, δεν είναι σνομπ, μεγαλομανής, φαίνεται να έχει καλή επαφή με τους ποδοσφαιριστές(βλέπε και στήριξη Ανέστη) ενώ και οι συνεντεύξεις του είναι ενδιαφέρουσες και όχι τυπικές.

    Έκανε τον Γιόχανσον παραγωγικό με την προώθηση του, κάτι που δεν θα ανέμεναν πολλοί και ίσως ούτε ο ίδιος, ο Μπαρμπόσα ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του, ακόμα και ο Αραβίδης παρουσιάζεται βελτιωμένος.
    Δεν διστάζει ακόμα και το ακριβό συμβόλαιο να το αφήνει στον πάγκο, παρότι τον εκτιμά ως ποδοσφαιριστή (Μπουονανότε) ή τον Τζιμπούρ ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Μελισσανίδη.
    Το μόνο κόλλημα είναι ότι ίσως θα έπρεπε να παίζει ο Λαμπρόπουλος αντί του Άρθο.

  23. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Mε εκείνα και με τα άλλα,έχει χαθεί από το προσκήνιο και εκείνος ο…εκτελεστικός διευθυντής. Με το κομπολόι. Ο Μπάγεβτις ντε. Στην άκρη έμεινε φέτος. Κουβάλησε ένα κάρο “καπαρντίνες” από τη χώρα του. Μας τους φόρτωσε. Απέτυχαν όλοι. Οποιος άλλους επέλεξε,έπεσε έξω. Στον κύριο πάικτη που είχε ισχυσρές αντιρήσεις για την απόκτησή του, του Γιόχανσον,βλέπουμε πως από τον Σουηδό ξεκινά η κατάρτηση της ενδεκάδας κάθε Κυριακή. Σε όλα έχει πέσει μέσα ο άτιμος ρε. Τι ένστικτο και τι αντίληψη είναι αυτη που έχει.
    Στο μόνο που στόχευσε καλά,είναι εκείνον τον άμοιρο παπά που τον έστειλα αδιάβαστο με τη Μερσεντές,πριν πολλά,πολλά χρόνια.
    Πέραν αυτού,δεν έχει πετύχει μήτε γαιδούρι στα 2 μέτρα.
    Τι τον κρατάει πια εκεί μέσα ο Μήτσος; Εντάξει,το καταλάβαμε. “ενωμένοι” είμαστε. “Σφουγγάρι” . (με χολή και ξύδι,λέω εγώ) Καιρός όμως το θέατρο να λάβει τέλος,γιατί έχει και αντίκτυπο και στην πορεία της ομάδας.
    Τι χρειάζεται πια; Για να σηκώνει το ποτήρι στις δεξιώσεις και στις γιορτές και να λέει “στην υγκειά μας μπρε παιντιά”; Αντε σιγά-σιγάστη πόρτα της εξόδου.
    Αντε από τη νέα χρονιά να προσληφθεί ένας κανονικός ποδοσφαιρικός διευθυντής.

    Υ.Γ Προς netrino”.: Το Κατενάτσιο,δεν χρειάζεται να το ονομάζεις, ή να το “βαφτήσεις” εσύ ή εμείς ως κυνισμό. ΕΙΝΑΙ τέτοιο. Από τον εμπνευστή του.
    Πέρα βέβαια από το ότι η ΑΕΚ δεν παίζει κατενάτσιο,αφού αυτό χρειάζεται ένα βασικό στοιχείο: Την συνεχή πίεση του αντιπάλου προς εσένα. Πράγμα που δεν βλέπουμε στα παιχνίδια της ΑΕΚ. Δεν μας παίζουν και μονότερμα δηλαδή δα και οι αντιπάλοι μας.
    Στα επερχόμενα ντέρμπυ και ειδικά σε αυτό με τον γαύρο,δεν ξεερω πως και πόσο θα “κατενάτσιουμε”. Αλλά διασυρμούς δεν βλέπω.

    Εκτός εαν όλα λειτουργήσουν κατά μας και υπέρ του αντιπάλου. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι και άλλα πράγματα,πέρα από τις τακτικές και τι προετοιμασίες. Εϊναι άτιμο πράγμα.

    Πάντως στα ντέρμπυ που έχρονται,θα “ζυγιστεί” ο προπονητής και όχι η ΑΕΚ. Αυτή,εντάξει,την ξέρουμε πια. Εζυγίζεται από το 2013 και ευρίσκεται συνεχώς ελλιποβαρής. Την ταράξανε στη δίαιτα. Και να πεις ότι σουλατσάρει και σε καμιά πασαρέλα. Αρχίδια. Τζάμπα η πείνα.

  24. Ο/Η Hokan λέει:

    Επειδή κι εγώ έχω “γεράσει” , σαν τον Steeven, με την ΑΕΚ, αυτό που αποκαλούσα κάποτε “κυνισμό” το λέω τώρα “ορθολογισμό”. Λοιπόν αδέλφια, εάν η ομάδα είχε αυτήν την τωρινή νοοτροπία, θα είχαμε πολλά περισσότερα πρωταθλήματα, και δεν θα τα χάναμε από ψόφιες βαζέλες με σουτ κάποιου Βλάχου από τα 40 μέτρα.

  25. Ο/Η thomas silly λέει:

    οχι Νετρινο μην μπεις σε αυτη τη θεωρια..μεινε στη δικια σου..αυτη που ο Αρθο ειναι ο Πικε, ο Κορδερο ειναι ο Ρακιτιτς, ο Πλατελας ειναι ο Σουαρες και ο Μανταλος ειναι ο Τσαβι..και οτι η ΑΕΚ εχει τοση ποιοτητα που θα επρεπε να καθαριζει τα ματσακια με 4 γκολ διαφορα..

    να ρωτησουμε κανενα οπαδο της Ατλετικο ρε γμτ αν σταματησαν το γηπεδο επειδη η ομαδα τους πηρε πρωταθλημα και πηγε τελικο Τσ.Λιγκ με τα μισα γκολ απο τους ανταγωνιστες της..αααα δες κ την φετινη βαθμολογια στη Πριμερα..1-0 , 9 φορες εχει κερδισει η Ατλετικο…και προσεχει τον κωλο της πρωτα απο ολα..χωρις διαστημικη μπαλα…χωρις συντριπτικη κατοχη…απλα εχει εναν προπονητη που ξερει τι εχει και πως θα διεκδικησει..ο Δελλας δεν ηξερε τι ειχε..δεν ηξερε να αλλαζει συστηματα μεσα στο παιχνιδι..οι αλλαγες του ηταν η μια πιο αποτυχημενη απο την αλλη( με αποκορυφωμα τον περσινο προημιτελικο με τον γαυρο στο ΟΑΚΑ) .

    και εχεις τον Πογιετ που πηρε το ανορθογραφο ροστερ του Δελλα με τα 4 δεκαρια και το 1 εξτρεμ και προσπαθει τουλαχιστον να δειξει κατι ορθολογικο και δινει βαση στο αποτελεσμα απο την στιγμη που φετος ετσι οπως ειναι η ομαδα που εφτιαξε ο μαλακας δεν μπορει να γινει καποιο θαυμα..

    ημαρτον…ουτε η Γωγω τετοια στηριξη στον αποτυχημενο…

  26. Ο/Η netrino λέει:

    Εγω εχθες ειδα βαζελο κ ειδα λιγο μπαλα,αναπτυξη ,ταχυτητα ενα πλανο.Τωρα να χαλαμε τις καρδιες μας για το μιζερο ποδοσφαιρο του Πογιετ κριμα ειναι.Οσο για Σιμοες ειναι μια καλη προσθηκη αλλα απο τοτε που παιζει χωρις τον Σουηδο μετριος.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Σιμοες μετριος και καλη προσθηκη?
    Το καλυτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ανασταλτικο χαφ του πρωταθληματος?
    Αντε και ειναι μετριος. Ποιος ειναι ο καλος?

    Ο Κασαμι που μια ερχεται και 5 χανεται η ο Μιλιβογεβιτς που ειναι ΜΕΓΑΛΟ κραναβαλι? Αντε και ειναι καλοι και αυτοι που ΔΕΝ ειναι Σιμοες.

    Απο τους αμεσα αντιπαλους σου:
    Ο λαγος και ο αμπεντ του βαζελου (που σου αρεσε κιολας?)
    O στριβω με ΜΟΝΟ με ρυμουλκο-Τζιολης, ο κιτσιου η ο Γκολασα του Μπαοκ?

    Ο Σιμοες ειναι ενας σκληροτραχηλος κοφτης, ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ τοσο αμυντικα οσο και ως παρουσια-αποδοση στα ματς. 8 στα 10 η αποδοση του ειναι σταθεροτατη, κραταει τη θεση του, ειναι παικτης προπονητη δηλαδη κανει και παιζει οτι και οπου του λεει ο coach και κυριως ΔΕΝ τραυματιζεται. Παιζει δυνατα αλλα οχι βρωμικα σαν το Κασαμι, αποτελεσμα ειναι μολις χτες μετα απο 18 ματς να παρει τη 4η καρτα του. Πραγμα που μαλλον εγινε επιτηδες για να λειψει εντος απο τη Βεροια. ΟΚ ντερμου μεν, το πηρε ο Δελλας με ενα φαουλ στο 90+ στο πρωτο γυρο αλλα θα το παλεψουμε.

    Οταν δε καθε φορα λειπει ο παικτης, η ομαδα εμφανιζει σοβαρα ανασταλτικα προβληματα γιατι δεν εχεις αλλο παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα: ακομη και ο Γιοχανσον θα μαρκαρει θα τρεξει αλλα το tackle στη γραμμη του αουτ δε θα πεσει να στο κανει για να μη βγει πλαγιο.

    Πραγματικα η εισαι τρολ η ασχετος που του αρεσει να προκαλει το κοσμο. Μαλλον το δευτερο. Μαθε να καταλαβαινεις τι βλεπεις και οχι απλα να κοιτας το αθλημα!

    Αν σου λεει κατι ολο αυτο. Στη λενε ΟΛΟΙ καμμια 10-15 εδω μεσα και εσυ εκει το χαβα σου με το Δελλα λες και διωξαμε το Κλοπ.

    Ειναι δε τετοια η εμφανεστατη εμπαθεια με τον Gus που κανουμε 5 νικες σερι ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΟΣΤΕΡ, και αντι να αναρωτηθεις τι διαολο κατι γινεται εδω περα, βγαινεις και μας λες να τον δω στα ντερμπυ! Μετα να τον δω στο κυπελλο.

    Ε ναι οκ καπου θα χασει. Μπορει στο πρωτο, μπορει στο τριτο μπορει σε ολα. Μπορει και σε κανενα και να παει τραινο. Αν το ξεραμε θα στηναμε μια τετραδα θα ριχναμε και ενα χιλιαρικο να κονομησουμε κανα Range Rover σε ενα μηνα. Πλακα μας κανεις?

    Με τη προφανεστατη ελπιδα παντα να χασει καπου και να βγεις ως ξυπνητζης να πεις σας τα ελεγα εγω.

    Α και για να μαθαινεις τα βασικα του ποδοσφαιρου που ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αγνοεις:
    Catenaccio ειναι ενα συστημα που η συνηθως υποδεεστερη ομαδα κλεινεται πισω για να μη φαει γκολ. Σε ολο το ματς. Η Ελλαδα του 2004 π.χ η ακομη καλυτερα η Inter του ανεργου σαχλαμαρα. Που επαιζε ο Ετο με τον Μιλιτο στοπερ.
    Δεν ειδα πουθενα την ΑΕΚ να κλεινεται, και κυρια δεν ειδα να πιεζεται χτες π.χ
    Οταν εισαι μπροστα στο σκορ απλα κλειδωνεις το ματς στο 75 με αλλαγη συστηματος σε 3-5-2. Ξερεις αυτο που ο ψηλος δεν το εχει διανοηθει καν, οπως περσυ στο κυπελλο που μου εβαλε επιθετικους για να κρατησει την ισοπαλια..

    Catenaccio me 4-3-3 δεν εχει δει ακομη ο πλανητης.

    Μονο ο netrino..

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και κατι τελευταίο για να κανουμε και καμμια δουλεια:
    Ρέντα καο κόλοφαρδια δεν ειναι να βάζεις το πιου να κανει μια ωμια στο 88 εντός με τον ατρόμητο ;που σπυ εχει κανει και 2-3 καθαρές ευκαιρείς για γκολ πριν) για να νικήσεις με τη ψυχή στο στόμα 1-0! Τον ατρόμητο τον τρίτο απο το τελος του δελλα!!
    Ρέντα και κόλοφαρδια δεν ειναι στη τελευταια κλωτσιά στο 90+ στη Βέροια να παίρνεις το ματς
    Ρέντα και κόλοφαρδια δεν ειναι να κανεις μιςη ευκαιρία στη τούμπα και αντί να ειςαι με κανα ντορτι στη πλάτη να προηγησαι στο ημιχρόνο..

    Ρέντα και κόλοφαρδια ειναι βα ειςαι με 2 γκολ μπροςτα στο 58, ο άλλος να μη σου εχει κανει ευκαιρία και να κλειδώνεις το ματς..

    Κρίμα που δε πέσαμε με τον ατρόμητο στο κύπελλο. Αυτο σου λεω μονο

  29. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    Mην ασχολείστε με το Ατζαμίδη, αυτός και κανα-δυο άλλοι δε μπορούν να χωνέψουν οτι έφυγε ο Γκουαρδέλλας της ΑΕΚ και μας τα έχουν κάνει νταούλια για το θέαμα που δεν προσφέρει η ΑΕΚ, ενω με τον Δέλλα η ομάδα ήταν μπαρτσελόνα.
    Ο Κατούνας έχει αλλο καημό: που δε βάζει ο Γκάς τα πουλέν του, Πιατέλλες Ανάκογλα κτλ.
    Ο κάθε ΑΕΚτζής είναι ένας μικρός ισχυρογνώμων προπονητάκος της κακιάς ώρας, που αμα δεν του κάνουν τα κέφια ξερνάει χολή για τα πάντα.
    Ξεχνάνε βεβαια οι κύριοι αυτοί, πως η ομάδα που βλέπουμε είναι αυτή που έφτιαχναν εδω και 25 χρόνια ο Δέλλας ο Ντούσαν και ο Μίλο.
    Μετά απο καιρό και για πρώτη φορά βλέπουμε παικτες βελτιωμένους: Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Σιμόες. Βλέπεις ο Δέλλας δεν τους έβαζε βασικούς, προτιμούσε τον Πιατέλλα που είναι “φιλότιμος”, καθώς και τον Άνταμ που δε στρίβει.
    Δέ χρειάζεται να δω τα ντέρμπυ για να κρίνω αν η ομάδα έχει βελτιωθεί και ποιός είναι καλύτερος προπονητής, ούτε τις ανοησίες των Σαμπράκων με τα τάχαμ στατιστικά του Γαλάνη που λένε πως ο Δέλλας είχε περισσότερες νίκες.
    Ας μη ξεχνάμε τις διαιτησίες που αντιμετώπισε η ομάδα, πόσα κανονικά γκολ ακυρώθηκαν, πόσα μπεναλτ δεν δώθηκαν, πόσα άκυρα offside δώθηκαν και άλλα πολλά.
    Είναι απλά τα πράγματα: με 2-3 σοβαρές προσθήκες ανανεώνεις τον προπονητή και για του χρόνου, και τον αφήνεις να κάνει τη δουλειά του ανεπηρρέαστος.
    Αλλιώς κρατάς ολα τα σαπάκια και απο το καλοκαίρι ψάχνεις πάλι για κανα Σακητσιώλη.

  30. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    * διόρθωση: 2,5 χρόνια

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Βρε τι μου θύμισες τώρα !

  32. Ο/Η netrino λέει:

    α) Ξερεις πολυ μπαλα εσυ που μου λες παιχταρα ολοκληρωμενο αμυντικο χαφ καποιον που ειναι καλος ανασταλτικα, με καθολου μακρινη μπαλια και καθετη πασα, οκ

    2) Ρεντα ειναι να απεκρουει το τερμα σου 2 πεναλτυ σε 2 συνεχομενα παιχνιδια

    3)εχουμε δωσει 3 αγωνες με ομαδες πανω απο την 7η θεση και εχουμε 2 ηττες κ 1 ισοπαλια,

    Συμφωνω με τον πισσα κ πουπουλα στα ντερμπυ θα ζυγισουμε τον Πογιετ,μεχρι τωρα τους πεθαμενους εχει σκοτωσει.Ψυχραιμα

  33. Ο/Η bandog λέει:

    να βαλουμε τα πραματα και την κουβεντα σε μια σειρα:

    α) η ομαδα δε βλεπεται , τουλαχιστον αν εισαι αεκτζης ανω των 30 ετων και δε εχουν παρει τα ντουμανια του πεταλου….

    β) ο πογιετ δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ως προπονητης.

    γ) ο πογιετ ειναι 100 φορες καλυτερος απο το δελλα που δεν ειναι καν προπονητης.

    δ) αεκ και πλανο ειναι ασυμβατες εννοιες.που ειναι τα ερχομαστε , οι ακαδημιες , το παιδομαζωμα ,η ελληνοποιηση κλπ?

    ε) το συνδρομο της κερκοπορτας θα τρωει παντα αυτη την ομαδα και ειδικα τους οπαδους.

    στ) χαλαρωστε. αεκ ειμαστε και στα @@ μας στην τελικη, πηραμε πρωταθλημα στη γ εθνικη!!!

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    α) το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερω μπαλλα. το μονο. και δε το λεω εγω αυτο.. Σε αντιθεση με σενα που εισαι ενας εμπαθης ΑΜΠΑΛΛΟΣ που χτες μας ειπε οτι ηταν ΑΣΤΟΧΗ μια αλλαγη ενος παικτη που επαθε διαστρεμμα!!! Μαλλον κατ εσε (που εισαι και μπαλλαδορος τρομαρα σου) επρεπε να μεινει ο βαργκας μεσα μεχρι να κοπει το ποδι του τελειως!!! Μιλαμε οχι απλα για εμπαθη ασχετιλα αλλα για καταριψη λογικης, μονο και μονο για να κανουμε το ξυπνητζη..
    β) το να αποκρουεις πεναλτυ ειναι μεσα στις δουλειες του τερματοφυλακα. δεν ξερω στη δικια σου μπαλλα πως ειναι βεβαια οι κανονες, ισως εκει το τερμα να φευγει απο την εστια η ακομη καλυτερα να μετραει απ ευθειας γκολ- να μη βαραει καν σουτ ο επιθετικος. Και bonus αποβολη αμα ο προπονητης λεγεται GUS και ειναι απο την Ουρουγουαη.
    γ)Τρομερο στατιστικο. Εχουμε δωσει αλλους 5 αγωνες και εχουμε πεντε νικες, επισης ο Μπεεσεβιτς εβαλε 20 γκολ σε 4 πιτσαριες και ο Ανακογλου τριπλαρε 2 σκυλια στο ζεσταμα απανωτα. Τι μου λες? Σοβαρα? Ψαξε και κανα αλλο στατιστικο του κολου να βγαλεις την εμπαθεια σου. Αλλα προς το παρων αυτο που σε στεναχωρει ειναι μαλλον οτι ειμαστε δευτεροι ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ Δελλα! Ασε που νικαμε κιολας.. Απαραδεκτο.. Ενω ο αλλος χαροπαλευει τριτος απο το τελος. Ουτε καν λιγη συμπαρασταση δε δειχνουμε. Ξανα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    Σιγα ρε μεγαλε που περιμενε ο (καθε) Πογιετ με το ροστερ του Δελλα να τον ζυγισεις εσυ..

    Πραγματικα δηλαδη να το κοιταξεις, ειναι οντως σοβαρο το θεμα…

    ΥΓ Μαθε αναγνωση: Το καλυτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ανασταλτικο χαφ του πρωταθληματος ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ
    Ουτε παιχταρα ουτε ολοκληρωμενο αμυντικο χαφ
    Αμα ειχε μακρινη μπαλλια και καθετη πασα (μιλαμε για ανασταλτικο παικτη ετσι? για να δεις ποσο ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ) θα ηταν ενα κραμα Gatusso, Gerrard και ινιεστα στα 25 του χρονια και θα επαιρνε μεταγραφη απο την πορτογαλια στην ΑΕΚ τσαμπα..
    Πραγματικα δηλαδη ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ και καλα κανουν και στη λενε ολοι.

  35. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Από το ματς με τα Γιάννενα θα ξαναγράψω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος συνολικά. Τώρα, επειδή γίνεται κάποια κουβέντα για τη διαιτησία.
    Οι φετινές διαιτησίες είναι γνωστές και συγκεκριμένες. Έχουμε αδικηθεί σε αρκετά ματς, τα οποία –ευτυχώς- τα περισσότερα τα έχουμε κερδίσει. Αν πάμε στα ματς που χάσαμε βαθμούς, υπάρχουν οι 2 βαθμοί που πιθανότατα θα παίρναμε επιπλέον στη Ν.Σμύρνη αν έδινε το καθαρό πέναλτι στο Γιόχανσον κλπ και οι 3 πόντοι αντίστοιχα στην Τούμπα αν έδινε το πεντακάθαρο πέναλτι στο Σιμόες στο 78΄. Όσο γίνεται να το δω “αντικειμενικά”, νομίζω ότι ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 ΒΑΘΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    Στο ματς με Λιβαδειά που χάσαμε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αδικία (διότι υπάρχει χαζό πέναλτι-τράβηγμα και αποβολή του Κολοβέτσιου που δε δόθηκε, πολύ πριν το γκολ του Γιόχανσον που κακώς ακυρώθηκε), στο ματς με Αστέρα το ίδιο και το μόνο ματς που υπάρχει ερωτηματικό είναι το ματς στο τηγάνι, όπου θεωρώ όμως ότι θα χάναμε τελικά παρά το άκυρο πρώτο γκολ του γαύρου και τα 3-4 ανύπαρκτα οφσάιντ.
    Αυτά για διαιτησία.
    Ελπίζω ειλικρινά να συνεχίσει για αρκετό χρονικό διάστημα να είναι στην ΑΕΚ ο Πογιέτ, να παρουσιάσει κάποιο έργο, γιατί έτσι και φύγει σύντομα, φοβάμαι ότι θα αφήσει πίσω του κυριολεκτικά «καμένη γη». Όπως άφησε και στην προηγούμενη ομάδα του, εκεί που κατηγορήθηκε -εκτός από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα- για προσωπικές αποτυχημένες μεταγραφικές επιλογές και επίρριψη όλων των ευθυνών στη διοίκηση. Δηλαδή ας πούμε ότι –χτύπα ξύλο- φεύγει σύντομα, τι νομίζετε θα αφήσει πίσω του?
    4-5 καλούς Έλληνες παίκτες, ως βάση της επόμενης ομάδας? Χλωμό. Το σύστημα 4-3-3 που μετατρέπεται σε 3-5-2 για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό?
    Δε νομίζω, δηλαδή στα σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι θα υπάρξει μελλοντικός προπονητής στην ΑΕΚ που θα ξαναπαίξει αυτό το πράγμα? Και δεν το γράφω για το θέαμα. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το θέαμα, ΤΟ ΧΕΖΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ σε σχέση με το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ειδικά την περίοδο αυτή και με το συγκεκριμένο υλικό. Θα προτιμούσα βέβαια να μην έφτανα στο σημείο να παίζω κατενάτσιο απ το 65 με την Ξανθούλα μες στο ΟΑΚΑ και να μου κάνουν διπλάσιες τελικές οι Πανθρακικοί, ή οι Καλλονές μες στο ΟΑΚΑ, οι Πλατανιάδες και οι Νιόνιοι , όμως από τη στιγμή που έρχεται το αποτέλεσμα όλα καλά. Αν τα πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε ο Πογιέτ εικόνισμα θα του κάνω, κι ας τα πάρει όλα με μισό μηδέν. Αποτελέσματα έχει ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ανάγκη η ΑΕΚ προς το παρόν.
    Το μόνο πρόβλημα είναι μια ανησυχία ότι έτσι και συνεχιστεί η ίδια απόδοση, θα έρθουν ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ οι φάπες κάποια στιγμή. Γιατί ΔΕ γίνεται να συνεχίσουμε να έχουμε τόσα “νεκρά διαστήματα” στο παιχνίδι μας…..ΔΕ θα μπορεί συνεχώς ο Ανέστης να πιάνει πέναλτι…… και κάποτε θα προηγηθεί κι ο αντίπαλος.

    Επίσης, κατανοητό το να υπάρχει στήριξη στον Πογιέτ, (και προσωπικά τον στηρίζω ΑΠΟΛΥΤΑ) , όμως να του γίνεται και η ανάλογη κριτική η οποία γινόταν και στον προηγούμενο προπονητή ας πούμε…..
    Δε γίνεται δηλαδή να σε έχει καταστρέψει με τις αποτυχημένες αλλαγές του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης κι από εκεί που δε σου έχει κάνει ΦΑΣΗ η Τρίπολη να σε βάζει στα δίχτυα μετά τις αλλαγές του στο 70 και να σου παίρνει το ματς, κι εσύ να πετάς χαρταετό. Δε γίνεται να έχει μονιμοποιήσει την Αρθο-κολώνα στην άμυνα, η οποία σου έχει στοιχίσει ΒΑΘΜΟΥΣ στη Ν.ΣΜΥΡΝΗ κάνοντας τάκλιν με τη μύτη -αποβολή, να σε έχει κάψει στο ματς με το Λεβαδειακό (βλέπε δεύτερο γκολ και ποδιές από Μάντζιο) με ήττα εντός έδρας κι εσύ να κάνεις το Γερμανό υπήκοο. Για να μην πάω στα ματς με Πλατανιά και Ξάνθη και στο τι έκανε ΕΚΕΙ η Αρθο-κολώνα (ανακάλυψη Πογιέτ), αλλά ευτυχώς τη γλιτώσαμε.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:
    Για να δούμε τι μεταγραφές θα ζητήσει από τον Φίλαθλο, λίγες μέρες έμειναν. Δεν πιστεύω όμως …έτσι και έχουμε τίποτα ΣΟΤΟ πάλι, να φταίει πάλι ο «κακός ο Δέλλας» ε? Διότι διαβάζω πάλι (κι εδώ μέσα) ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ για τον Δέλλα, όπως το ότι ….αυτός ήταν που προτίμησε Χρύσανθο και Άρθο το καλοκαίρι (επειδή συναίνεσε) και άλλα τέτοια γραφικά τύπου Κετσετζόγλου, που μόνο σε πρόβατα και σε κλεφτάκηδες μπορεί να απευθύνονται…. Λες και δεν είναι γνωστές οι διαπραγματεύσεις με Ιμπίσεβιτς και κυρίως ΛΑΦΕΡΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ….. Λες και άμα του έφερναν έναν τέτοιον επιθετικό ή τον ΧΟΥΑΝ ΚΑΛΑ ας πούμε στην άμυνα ΔΕ θα τον ήθελε, γιατί ήταν ερωτευμένος με τον Άρθο τον οποίο τον είχε ανακαλύψει ο Δέλλας στα αζήτητα του Ισραήλ, εκεί που τα παιδάκια χορεύουν με τις βόμβες….. Άιντε γιατί στο τέλος θα ακούσουμε ότι έκοψε και καναν Ιμπραϊμοβιτς ο Δέλλας για να βάζει μέσα τον Πλατέλλα.
    Αφού λοιπόν τους είχαν ΕΤΟΙΜΟΥΣ όλους αυτούς τους παικταράδες και τους κράταγε ο Δέλλας από τις τσέπες μην τυχόν και δώσουν τα λεφτά, τώρα που έφυγε ευκαιρία είναι να τους αρπάξουμε. Δε λέγαμε πριν λίγο καιρό ότι μακάρι να φέρει έναν γνωστό, έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή ο Φίλαθλος ώστε να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ αυτός ο προπονητής (πέρα από το να πάρει τα λεφτά του) κάποιο σοβαρό μπάτζετ και αξιόλογους παίκτες στις μεταγραφές? Σε αντίθεση με τον υποτακτικό και μαλθακό Δέλλα που ό,τι του λέγανε το δεχότανε χωρίς δεύτερη κουβέντα?
    Ορίστε λοιπόν, να δούμε τις απαιτήσεις και του τωρινού προπονητή μας και να κριθεί ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΑ 7-8 ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΘΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ???? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ???

    Υ.Γ
    ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JFK : Στην Τούμπα, μιλάς για ένα βαθμό αν παίρναμε το πέναλτυ. Σύνολο λοιπόν, 3 βαθμούς χαμένους κι όχι 5. Που δεν ξέρω τι διαφορά κάνουν. Διότι υπάρχουν και οι γκέλες στο παιχνίδι, πουν όπως και να το δεις, είναι πολύ παραπάνω με τον Δέλλα. Και δεν υπάρχει καμία εμπάθεια με τον τύπο που πείσθηκε από τον Μελισσανίδη να βγάλει το σκουλαρίκι που του είχε βάλει ο κοντός κι άρεσε στην Γωγώ.
    Εμπάθεια υπάρχει με τον Πογιέτ. Εμπάθεια σημαίνει μέσα στο πάθος. Δηλαδή καθολική στήριξη, αφού τον άλλον τον είδαμε τόσο σε ρόστερ, όσο και σε κοουτσάρισμα, όσο και σε δηλώσεις μετά τις ήττες ( ήταν ευχαριστημένος μετά την τεσσάρα ). Φυσικά το τι κάνει στον Ατρόμητο, μας είναι εντελώς αδιάφορο. Το παλληκάρι έχει πάρει εντελώς κατιούσα πορεία. Χωρίς να φταίει φυσικά. ΄.Αμα είσαι μαλάκας, είναι κρίμα να σου καταλογίζονται ευθύνες. Ο άνθρωπος πάει από τα χαμηλά στα ψηλά.
    Τώρα για εδώ, απλά λέμε τα προφανή. Το τι κάνει κάποιος που έρχεται από ανώτερο πρωτάθλημα κι έτυχε να γίνει κι αρχηγός στην Τσέλσυ, προ Αμπράμοβιτς. ΗΔΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕ, ΧΑΘΗΚΕ. Κι άρα μιλάμε για κάποιους χαμένους, που ακόμα όμως δεν έχουν παραδώσει τα οφίτσια τους.
    Ο Μελισσανίδης όμως μπορεί και να μπορεί να διορθώσει. Ο άλλος με τίποτα. Ο Πογιέτ επίσης, μπορεί και να πάρει αποτελέσματα και να σωθεί. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Του το εύχομαι ολόψυχα,αφού θα έχει φέρει αποτελέσματα.
    Τώρα το ποιός φοβάται, να πω κάτι. Έχει πάρει σπίτι στην Αγγλία και δέχθηκε να έρθει εδώ για πιθανό come back στην Αγγλία προφανώς. Να μην του αναγνωρίσω κάποια μαγκιά, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΙΚΗ, και κάποιες βλέψεις; Κάποιους στόχους, έστω κι αν δεν βγουν; Τι να αναγνωρίσω τελικά; Αν ο Δέλλας θα ψάχνει σε λίγο την Γωγώ; Έλεος. Να συγκρίνω επαγγελματία με Έλληνα;

  37. Ο/Η netrino λέει:

    Για τους ιδιους λόγους που εχουμε εμεις οι αμπαλοι εφυγε απο την Σαντερλαντ, τυχαίο?
    http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/gus-poyet-sacked-5-reasons-5344179

  38. Ο/Η bandog λέει:

    ρε παιδια μεταξυ μας ειμαστε . σταματηστε αυτη την πλακα με το κατενατσιο ….

    μην ονομαζουμε το ελληνικο κολοκοτρωνεϊκο ταμπουρι ως κατενατσο γιατι προσβαλουμε μια αξιοσεβαστη αμυντικη τακτικη στην ιστορια του ποδοσφαιρου που βασιστηκε σε οργανωμενη αμυνα με αναδειξη προσωπικων χαρακτηριστικων των αμυντικων παικτων και εδωσε τεραστιες αμυντικες φυσιογνωμιες. μας προσεφερε την αξιοθαυμαστη θεση του λιμπερο στην αμυνα και εδωσε ΤΙΤΛΟΥΣ στις ομαδες που το εφαρμοσαν….

    ακου εκει κατενατσιο η αεκ….
    ο αρθο και ο λαμπροπουλος σε ρολο σιρεα, μπαρεζι , νεστα , πασαρελα….
    πονεσαν τα ματια μας και ο αυχενας μας απο το κεφαλοποδοβολεϋ στο τελευταιο μισαωρο με την ξανθη.
    αν ακουσει ιταλος οτι παιξαμε κατενατσιο θα μας κανει μηνυση για δυσφημιση του συστηματος…

    στο δια ταυτα , καλα κανει και φυλαει τον κωλο του ο πογιετ.
    η ευημερια του στην ομαδα βασιζεται στα αποτελεσματα και οχι στο θεαμα .το κατεχει πολυ καλα αυτο.
    εγω στη θεση του θα επαιζα και με δυο τερματοφυλακες μπας και βγαλω βασικη ποιοτητα ενος με προσθεση…..

    στα αποτελεσματα βασιζεται επισης και η δημοφιλια του μεγιστανα σανοπωλη…
    αν σε περασει αυτος ο βαζελος ή/και αυτος ο παοκ , αντε πεισε τα ζωντανα οτι θα χτυπησεις το χοντρο…..

  39. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Προς:…το φως του φεγγαριού…
    Εμπάθεια σημαίνει αρνητικά συναισθήματα, εχθρότητα και πάθος ΕΝΑΝΤΙΟΝ κάποιου…..Όταν κανείς χάνει ευθυκρισία και ψυχραιμία, συνήθως καταφεύγει σε περιττούς χαρακτηρισμούς που υποδηλώνουν αδυναμία. Γενικά μιλώντας. Μου είναι αδιάφορα επίσης τα προσωπικά του καθενός, τα σκουλαρίκια της Γωγώς , τα «μαστροκώστεια» espresso -κουτσομπολιά κτλπ. Δε μου λένε απολύτως τίποτα, αν θέλει κανείς να κάνει τη σχετική πλακίτσα στον Δέλλα ή στον κάθε Δέλλα μπορεί να την κάνει πρόσωπο με πρόσωπο. Εδώ νομίζω κάνουμε κάτι διαφορετικό.
    Με δελεάζεις όμως τώρα να δανειστώ το χαρακτηρισμό και να πω ότι δεν ξέρω ποιός από τους δύο είναι μαλάκας, μπορεί ας πούμε οι οπαδοί της Σάντερλαντ στο ανώτερο πρωτάθλημα να θεωρούσαν τον τότε προπονητή τους (και αρχηγό της Τσέλσι προ Αμπράμοβιτς ) τον μεγαλύτερο αρχιμαλάκα του κόσμου, αμέσως μετά την οχτάρα από το μεγαθήριο Σαουθάμπτον. Μπορεί και ο Δέλλας να έκανε τη μαλακία και να χάρηκε μετά το Καραϊσκάκη, γι αυτό και να δήλωσε «ευχαριστημένος»…. Ποτέ δεν ξέρεις .
    Εμένα με ενδιαφέρουν αυτά που ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ. Και στο πρόσωπο του Δέλλα βλέπω έναν ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,πρώην πολύ σημαντικό παίκτη της ομάδας, πρωταθλητή Ευρώπης, έναν άνθρωπο που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα δίπλα σε κορυφαίους προπονητές και παίκτες στον κόσμο, έναν παίκτη με προσωπικότητα και ήθος που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, που όσες φορές κι αν έπεσε βρήκε τη δύναμη και σηκώθηκε νικητής πάντα. Που μπήκε μπροστά στα ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ (πιο κάτω δε γινόταν) και σε δύσκολες στιγμές της ΑΕΚ και που μάλλον γνωρίζει εκατομμύρια φορές περισσότερο ποδόσφαιρο από εμάς που τα λέμε εδώ.
    Το αν θα φτάσει ψηλά κι αν αποδειχθεί καλός προπονητής θα το δείξει η πορεία και το μέλλον,ήδη πάντως έχει καλύτερα αποτελέσματα (αλλά και απόδοση η ομάδα του) από τον προκάτοχό του εκεί που πήγε, όπως και σαφώς λιγότερες γκέλες με την ΑΕΚ από τον Πογιέτ, κι αυτές σε πολύ πιο δύσκολα ματς-ντέρμπι εκτός έδρας και με χειρότερες διαιτησίες. Βεβαίως συμφωνώ ότι δε μπορεί να συγκριθεί σε εμπειρία ο Δέλλας της πρώτης χρονιάς του στην Α Εθνική με τον Πογιέτ της Πρεμιερ Λιγκ μέχρι πριν λίγο καιρό. ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ?
    Και κάπου είναι και χαζές και εντελώς υποθετικές οι συγκρίσεις που γίνονται απ όλους μας, αφού δεν ξέρουμε πώς θα ήταν η ΑΕΚ τώρα αν είχε παραμείνει ο Δέλλας (μπορεί καλύτερη μπορεί και χειρότερη) αλλά και κανείς από τους δύο δεν προπονεί αυτή τη στιγμή «δική του» ομάδα. Και τέλος εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει η ΑΕΚ και ο Πογιέτ αυτή τη στιγμή και όχι ο Δέλλας που είναι παρελθόν στη Χαλκηδόνα.
    Άρα λοιπόν, αφού ΔΕΝ θεωρείς τον Πογιέτ μαλάκα παρότι ήρθε στο κωλοχανείο της πλάκας όπου επιλέγει το ρόστερ κάποιος Μπάγεβιτς, φτάνουμε επιτέλους στα ζητούμενα που έγραψα και πιο πάνω:

    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ? ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ?

    Ο ΠΟΓΙΕΤ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΟ (ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ???

    Τι πληροφόρηση έχεις, τι πιστεύεις ? θα ήθελα τη γνώμη σου, τελειώνουν οι μέρες!

    Υ.Γ. Βεβαίως είναι 3 οι βαθμοί του Σιδηρόπουλου στην Τούμπα κι όχι ένας, ο μπαοκ δεν ισοφάριζε με τίποτα αν παίρναμε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 78’ και σύμφωνα και με την εικόνα του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

  40. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    J.F.K. ,
    Αν και με κουρασε η πολυλογια του σχολιου σου(lol), μπορω να πω οτι με απαλλαξε ταυτοχρονα απο το να σχολιασω για τον κλοουν Δελλα , τον σκουλαρικατο Δελλα,τον 3ο απο το τελος Δελλα,τον μαστροκωστα-Δελλα, τον ψηλο ανθρωπακο Δελλα, τον (β)ΔΕΛΛΑ…..και οτι αλλο μπορει να συλλαβει ο ανθρωπινος νους για εναν προπονηταρα που με μπατζετ το 1/20 απο του γαβρου , περσυ αν δεν υπηρχαν οι κορακες θα κατακτουσε δικαιωματικα το κυπελλο Ελλαδας.
    Εναν Δελλα που απολυθηκε κακην-κακως για τα 2 ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ του(παοκ-γαβρος) απο την Ελληνοφαγια της διοικησης των Ασλανιδη-Μελισσανιδη.
    Εναν Δελλα που εχει επικριτες μονο μεσα στο κιτρινομαυρο στρατοπεδο και ολοι οι υπολοιποι προπονητες τον χαρακτηριζουν σαν τον μονο Ελληνα προπονητη που εχει το δυναμικο να εξελιχθει σε παγκοσμιο επιπεδο.
    Εναν Δελλα που στις ομιλιες του στα συνεδρια του ουεφα-προ , σηκωνονταν ΟΡΘΙΟΙ, ολοι οι Γερμανοι προπονητες αλλα και οι υπολοιποι απο τα προηγμενα ποδοσφαιρικα κρατη της Ευρωπης και τον καταχειροκροτούσαν , πραγμα πολυ σπανιο για αυτα τα επιπεδα που οταν συμβαινει…σημαινει οτι κατι το εξαιρετικο συμβαινει.
    Εναν Δελλα που απο τα χωραφια της γ και της β εθνικης ανεβασε 4 παικτες στην Εθνικη.
    Εναν Δελλα που ξεκινησε το πρωταθλημα χωρις Τζιμπουρ,Μπακακη,Κορδερο και Μανταλο και βεβαια με Μπονανοτη ,Ντιντακ και Βαργκας σε αθλια κατασταση.
    Ο Δελλας ειναι η επιτομη του Ελληνα επαγγελματια προπονητη και το αποδεικνυει ηδη στη νεα χαλκηδονα .
    Ο δρομος για την επιστροφη του δεν εχει κλεισει ποτε απο τον υποτιθεμενο τιγρη ,στην ομαδα της καρδιας του.
    Οσον αφορα τον Πογιε ,σιγουρα ολοι τον στηριζουμε παρα το αποκρουστικο θεαμα που προσφερει , παρα την Ελληνοφαγια που ακολουθει πιστα τα βηματα της διοικησης (Τζανε-Μανταλ-Πλατελ και τολμω να πω ακομα και Ανακό).
    Σιγουρα παιρνει μεχρις στιγμης τα αποτελεσματα και μακαρι να τα παιρνει, αλλα ως ποτε με αυτο το υλικο που εχει στα χερια του???
    Οχι ομως δεν θα μπω στο τρυπακι να συγκρινω τον Πογιε με τον Δελλα, ειναι πολυ νωρις και αδικο και για τους 2.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω στο τελευταιο του JFK σε πολλα μιας και ακουμε αποψη και οχι κολλημενη τσιχλα απο ενα τυπο που πραγματικα δεν ξερει τι βλεπει.

    Διαφωνουμε σε 2 πραγματα: Δεν ειναι ευρεως γνωστη η ιστορια του γιατι και πως μπηκε ο Δελλας στη ΑΕΚ. Κατι που δεν γινεται να γραφει δημοσια αλλα πιστεψε με ουτε τον κολακευει ουτε του δινει ποντους ως σοβαρο και αντρα. Τους οποιους εχει χασει ακομη περισσοτερο οταν 2 μετρα θηριο ξαπλωνε κατω και εκανε το πονεμενο, αντι να πιασει το Σταθη απο το λαρυγγι και να τον πεταξει εξω..

    Επειδη το επιχειρημα για τον Gus ειναι η Sunderland ας πουμε 2-3 πραγματακια για το αγγλικο ποδοσφαιρο που ολο και κατι βλεπω 30 χρονια. Η Sunderland ειναι μια επαρχιακη ομαδα που η μονη της ασχολια και κοντρα ειναι να νικησει τη Newcastle. Μιλαμε για τσιχλα στον εγκεφαλο αναλογη του γνωστου αμπαλου που σχολιαζει τα παντα εδω μεσα.
    Η ομαδα οταν ανελαβε πηγαινε φουντο και την εσωσε. Οχι μονο την εσωσε αλλα εκανε νικες με τον Μουρινιο στο Λονδινο (κατι που λογικα ο Δελλας το εχει για πρωινο) και στο Manchester.
    Την επομενη χρονια συνεχισε φερνωντας παικτες στην ομαδα. Απο το Σκοκο μεχρι τον χ.ψ.
    Τωρα αν ο Σκοκο ξερει μπαλλα νομιζω το γνωριζουμε ολοι. Αν ειναι τεμπελης παικτης επισης.
    Αυτο για ενα παικτη που αν τον εφερνε στην ΑΕΚ ισα που ριχνανε τα χαζα το πυργο ελεγχου στο αεροδρομιο.

    Μη φευγουμε ομως. ΟΚ εφαγε 8 απο την Southampton. E και? Ενα ματς ειναι. Και ο Μουρινιο εφαγε επανηλλημενα τεσσαρες με τη Ρεαλ (μη πουμε για φετος που μεχρι και ο Δελλας θα τον νικαγε) και ο Ραμος εχει φαει επισης με τη Ρεαλ ΕΞΙ (6) εντος εδρας. Ξαναλεω με τη Ρεαλ οχι με κανα σκορποχωρι.

    Αυτα που θελω να πω ειναι οτι ο προπονητης τη μια σε σωζει απο τον υποβιβασμο με νικες στις δυσκολοτερες εδρες τη premier και ειναι θεος, και μετα απο 6 μηνες φευγει με τις κλωτσιες γιατι δε ξερει ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.

    ΔΕΝ υποστηριζω το Gus. Υποστηριζω ομως ενα τυπο που ηρθε στην ομαδα και ανελαβε ενα ροστερ που εχτιζε ο αλλος 2,5 χρονια (6 μεταγραφικες περιοδους 3+3 χειμωνα καλοκαιρι) και το μονο που μπορει να πεις οτι εχει στη διαθεση του 2-3 παικτες που γυρισαν απο τραυματισμο.
    2,5 χρονια φερναμε και διωχναμε παικτες και παντα ειτε ειμασταν κατα 95% καλλυμενοι η δεν θελαμε αλλη προσθηκη.

    Σιγουρα υπαρχει πλεον ενα πλανο στην ομαδα οσο κυνικο και αν ειναι αυτο που προς το παρων παραγει αποτελεσματα: Σταματησαμε να τρωμε γιουρουσια απο το καθε απιθανο ακομη και μεσα στο ΟΑΚΑ και τα ματς καθαριζουν με σχετικη ανεση.

    Μας αρεσει το θεαμα?ΟΧΙ.
    Μας κανει το αποτελεσμα? Μαλλον ναι

    Τις δυο ηττες που εχει κανει δε ειναι οι εξης: τη μια ουτε δεκα μερες παραμονης με τον Αστερα που επαιζε απο το πρωτο ημιχρονο με 10 (αποβολη Βαργκας) και αυτη με πατατα του Μπαροχα στο 90+
    Τη δευτερη με ατομικα λαθη του Ανεστη και κολοβετσιου με το λεβαδειακο. Τι επρεπε λοιπον να γινει? Να μπει ο Gus μεσα και να μη κανει εξοδο στο πουθενα για να μας μη βαλει γκολ ο Τριποτσερης?
    Οι δε 2 ισοπαλιες ειναι με το βαζελο εκτος (που ηταν οχι στην ομαδα αλλα στη χωρα 3 μερες) και μια στο νιονιο εκτος.

    Ολα τα αλλα ειναι νικες!

    Ο προπονητης ομως δεν μπορει να μαθει μπαλλα στους παικτες και ουτε ειναι αυτη η δουλεια του.
    Δουλεια του ειναι να αξιοποιει το υλικο που εχει και να παιρνει αποτελεσματα.
    Δουλεια του ειναι να παραεμβαινει στο ματς και να στρωνει την ομαδα οταν αυτη δε τσουλαει

    Ας δουμε λοιπον το προπονητη (γιατι ο αλλος ΔΕΝ ειναι προπονητης τωρα μη κανουμε χαβαλε με τον αοματο που μου εβγαζε μεσο στο ταψι για να παρει το ματς ετρωγε 2 και ξαναεβαζε μετα απο 15-20 λεπτα το Κορδερο να κρατησει το ματς στο 3-0… αυτα δηλαδη εκτος απο ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΗΣΗ δηλωνουν και ανικανοτητα και αγνοια βασικων θεματων) αν και αμα φερει και 2-3 παικτες που ζητησε.

    Πραγμα που δεν βλεπω να γινεται μιας και ο μηνας εχει 19 και το μονο που εχει ερθει ειναι ενα βαρομετρικο χαμηλο με κρυο.

    Κατι για Ορλαντο Σα ακουμε παλι (τριτη τεταρτη περιοδο που μας το πασαρουν) και κατι απιθανους Ρομα στο τσαμπε.

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ GUS ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ετσι για να ξερεις.

    Γι αυτο και ο τυπος το καλοκαιρακι εχει φυγει. Πρεπει να κανει κανα μαγικο ο αλλος για να τον κρατησει και δεν το βλεπω.

    Προς γνωστο τρολ: Oταν ενας παικτης εχει διαστρεμμα ποδοκνημικης να το κανουμε αλλαγη η ειναι αστοχη? Μηπως να περιμενουμε λιγο …….μπας και γινει καλα?
    Ρε τι ακουμε απ’ το καθενα..

  42. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Που να είχαμε χάσει κιόλας παιδιά, τόσα σχόλια δεν θα είχαμε κάνει. Μόνο νίκες. Όλοι ξέρουμε τι μπάλα βλέπουμε αλλά μόνο οι νίκες φέρνουν συσπείρωση και κόσμου και ομάδας.Εχει κάνει δουλίτσα ο κόουτς και αυτό φαίνεται. Τώρα έρωτες με προπονητές και παίχτες έχουν Περάσει προ πολλού. Σε όποιον δεν αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα δεν πάει γήπεδο. Ούτε και σε μένα αρέσει αλλά πηγαίνω λόγω αρρώστιας. Απλά είναι τα πράγματα. ΜΌΝΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΊΓΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΆΡΘΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΑΡΕΖΙ.

  43. Ο/Η Hokan λέει:

    Προς Steven

    Η μπάλα να πηγαίνει 40 μέτρα γκελαριστή με ταχύτητα χελώνας που πάσχει από αρθριτικά και ο άλλος να προσπαθεί να την καπακώσει και να του φεύγει κάτω από την κοιλιά. Φαντάζεσαι να υπήρχε “στοίχημα”. 0-1 και πάει το πρωτάθλημα. Δεν το τράβηξε και κανένας φωτογράφος πίσω από το τέρμα. Όλοι είχαν μαζευτεί πίσω από την εστία του βάζελου. Τέτοια διαφορά οι ομάδες.
    Αμ΄ το άλλο, η ομάδα του Φάντροκ να αποκλείσει 2 εγγλέζικες ομάδες σε νοκ άουτ παιγνίδια και να μην πάρει 1 τίτλο στην Ελλάδα ?
    Ιδίως με την Derby C. των 13 διεθνών -πήρε πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά – το Σάββατο πριν παίξουμε μαζί είχε διασύρει την Τόττεναμ με 7-2, και οι γαύροι είχαν γράψει έξω από τον σύνδεσμο “Την Τετάρτη τα ίδια θα πάθετε”.
    Δεν τους έκανε την χάρη ο ΤΑΚΑΡΟΣ. Ακόμα κλαίει ο Πυλιαρός.
    Τα λέμε καμιά φορά με τον Νικολούδη. Και για τον Μπενέτι τα λέμε και για τον αξέχαστο θείο Λουκά που μια φορά τον “έκανε” και αλλαγή.
    Νάσαι πάντα καλά ρε Steven να τα θυμόμαστε.

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JFK : Οι απόψεις σου είναι σεβαστές, αλλά εγώ διαφωνώ. Και το σημαντικότερο από όλα είναι οτι διαφωνεί ο εγγυητής. Το σούργελο είναι σούργελο παντού, κι όχι μόνο στην δουλειά του, η οποία μάλιστα κρίθηκε αποτυχημένη, σε επίπεδο τακτικής και βελτίωσης των πουλέν του.
    Η πληροφόρηση μου είναι πολύ καλή και θα ολοκληρωθεί αύριο. Εφόσον είναι επιτρεπτά τα νέα, θα δημοσιευθούν. Πιστεύω οτι θα υπάρξει στήριξη.
    Υγ. Εμπαθής σημαίνει αυτό που έγραψα. Μιλάω για ετυμολογία κι όχι πώς έχει καταντήσει η λέξη νεοελληνικά.Η λέξη ” αδίστακτος ” είναι κι αυτή αρνητική;

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Την ομάδα εκείνη την λάτρευα. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΧΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ , ΤΑΚΑΡΟΣ.
    Πράγματι η μπάλα πήγαινε αργά μετά το σουτ της απελπισίας του Βλάχου. Το γήπεδο βέβαια ήταν βρεμένο, αλλά η γκέλα ήταν γκέλα. Και ουδέποτε συγχωρέθηκε.

  46. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σήμερα, η εμπάθεια συνδέεται με το μίσος, την έντονη εχθρότητα. Η ετυμολογία ωστόσο, της λέξης και η αρχική της σημασία παραπέμπουν στην “ενσυναίσθηση”, όρος που στα Ελληνικά δεν χρησιμοποιείται συχνά. Και η ενσυναίσθηση λειτουργεί ως αντίδοτο στο μίσος, ΄”θέλει” να καταλάβει τον άλλον τόσο βαθιά, σαν να ήταν μέσα του.

    Η “εμπάθεια”, ως ελληνιστική λέξη, σήμαινε αρχικά, το “έντονο πάθος”, ενώ στη συνέχεια, άρχισε να συνδέεται με την “κακότητα, την προκατειλημμένη αρνητική ή εχθρική στάση”. Η αγγλική λέξη “empathy” δηλώνει μία εντελώς διαφορετική σημασία, σχετίζεται με τη “συμμετοχή στο πάθος, στη δυστυχία του άλλου μέχρι πλήρους ταυτίσεως. Με διαφορετικό τρόπο, εξελίχθηκε η ομόρριζη ελληνική λέξη “συμπάθεια”, η οποία πέρασε επίσης στην αγγλική γλώσσα, μέσω της λατινικής, ως “sympathy”. Συμπάθεια είναι η “εναρμόνιση με τα συναισθήματα κάποιου άλλου”, ενώ πολλές φορές, εκφράζει και τα “συλλυπητήρια”, ως συμμετοχή στη λύπη, στο πένθος, στην ατυχία του άλλου.

  47. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Δυστυχώς με όλα αυτά που έγιναν (υποβιβασμός, απαξίωση, αργότερα επιλογές στελεχών εταιρείας, προπονητής κλπ) δεν βοήθησαν στο αποκτήσει γρήγορα η ομάδα το DNA (πες το βαριά φανέλα ή όπως αλλιώς θέλεις) που είχε. Δεν έχει σημασία ότι έπαιζε σε μικρότερες κατηγορίες, γιατί και η Γιουβέντους υποβιβάστηκε αλλά δεν ξεπουλήθηκε και όπου έπαιζε οι αντίπαλοι έχαναν βλέποντας και μόνο την φανέλα της (ανέβηκε τρένο).
    Αυτό που εγώ βλέπω, και ομολογώ μου αρέσει,είναι ότι οι παίκτες με ΑΥΤΟΝ τον προπονητή αρχίζουν σιγά σιγά και βγάζουν αυτοπεποίθηση και οι αντίπαλοι αρχίζουν και τους σέβονται.Φυσικά δεν γίνονται όλα από την μια μέρα στην άλλη, ειδικά με αυτό το ρόστερ.
    Αν υπήρχαν δυο, το πολύ τρεις ποδοσφαιριστές, με εμπειρία και προσωπικότητα να σηκώσουν το βάρος της ιστορίας-φανέλας της ΑΕΚ τα πράγματα θα εξελίσσονταν πιο γρήγορα. Περιμένουμε…..

    Καλό είναι να μην μπαίνουμε στην διαδικασία αξιολόγησης των παικτών με ονόματα. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει καλύτερος (εφόσον έχει τα προσόντα) είτε προοδεύοντας ατομικά, είτε μέσα από το σύνολο όντας διακρινόμενος ως γρανάζι μιας καλοδουλεμένης μηχανής. Ορισμένοι από το σημερινό ρόστερ κάνουν κρα ότι δεν μπορούν, άλλοι φαίνεται οτι κάτι διαθέτουν αλλά ως γρανάζια. Ελπίζω κάτι να γίνει μέχρι το καλοκαίρι….

    Η ΑΕΚ (και η κάθε ΑΕΚ) δεν πρέπει να εξαρτάται από τις ορέξεις του κάθε προπονητή. Οφείλει τον Πογιέτ να τον προστατέψει μέχρι ένα σημείο, αλλά ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει από τώρα για την νέα σεζόν με ή χωρίς αυτόν (αν θέλετε την γνώμη μου έπρεπε να είχε ξεκινήσει ήδη) και δεν αρκούν μόνο 2 προσθήκες. Αυτό βέβαια απαιτεί σοβαρό τεχνικό διευθυντή.

    ΥΓ. Υπομονή χρειάζεται, ίσως και παραπάνω από όση εμείς θέλουμε.

  48. Ο/Η netrino λέει:

    Eνταξει βρε Snitch εγω ειμαι τρολλ. Εσυ τι ακριβως υποστηριζεις? Γιατι απο τα γραφομενα σου λες πως κ 3η να ερθουμε δεν πειραζει κ τα ντερμπυ να χασουμε δεν τρεχει μιας και το ροστερ ειναι του Δελλα. Πογιετ και τα μυαλα στα καγκελα. Σεβαστό

  49. Ο/Η J.F.K. λέει:

    The Snitch έγραψε:
    «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ GUS ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ετσι για να ξερεις. Γι αυτο και ο τυπος το καλοκαιρακι εχει φυγει. Πρεπει να κανει κανα μαγικο ο αλλος για να τον κρατησει και δεν το βλεπω.»

    To “Φως” έγραψε:
    « Η πληροφόρηση μου είναι πολύ καλή και θα ολοκληρωθεί αύριο. Εφόσον είναι επιτρεπτά τα νέα, θα δημοσιευθούν. Πιστεύω οτι θα υπάρξει στήριξη.»

    Ρε μάγκες θα μας τρελάνετε, τι από τα δύο ισχύει τελικά?
    Πείτε μας όταν έχετε ενημέρωση γιατί αν περιμένουμε από 365 κλπ σωθήκαμε

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το να εισαι ασχετος δεν ειναι κακο. Το να μην ακους ομως 10-15-20 ανθρωπους που σου λενε ρε μεγαλε γραφεις αλλα για αλλα δειχνει οτι οχι μονο δε ξερεις αλλα δε θες να μαθεις κιολας. Ειδικα απο κατι τυπους που ειναι 50 χρονων και βλεπουν 35 χρονια μπαλλα. Απο αυτα οκ τα πρωτα 10 ας πουμε οτι δε πολυκαταλαβαιναμε. Τα αλλα 25 ε διαολε κατι βλεπει το ματι μας, κατι ξερουμε, κατι ακουσαμε απο αλλους και μαθαμε και κατι γνωριζουμε – λογω οτι ειμαστε αυτοι που ειμαστε- στην ΑΕΚ και εκ των εσω και παραπανω απο τον μεσο ανθρωπο που δεν εχει αυτη τη πληροφορηση.

    Η ομαδα πηγαινε ΦΟΥΛ για πεμπτη θεση και με δυσκολια. Οπως προπερσυ αν δεν ανεβαινε ο αλλος στο Πηλιο να ΦΡΙΞΕΙ και να παρει εστω το Ντακολ και το Τσιριλο με το Φουλη και τον Μπεεσεβιτς, θα επεφτε ντοματα απο το καρναβαλι του Δελλα και του Λυμπε που θα κοκκινιζε οχι το ΟΑΚΑ αλλα ολο το Μαρουσι.

    Βλεπεις λοιπον ως ουδετερος ενα τυπο που χωρις ΜΙΑ προσθηκη σου εχει κανει 5 νικες σερι, σε εχει μαζεψει οσο μπορει και σε εχει δευτερο. ΑΝΕΤΑ την ωρα που με τη ψυχη στο στομα νικαγες τη Βεροια στο 90, καθαριζεις αναλογο αντιπαλο με 0-2 στο 58 και εχεις χασει αλλα 2-3 ΧΑΛΑΡΑ να του εχεις ριξει ταληρο.

    Εκει λοιπον οχι μονο γκρινιαζεις που δεν ριξαμε 10 αλλα το ενα σου βρωμαει και το αλλο σου μυριζει.
    Εχεις βγαλει τουλαχιστον μετριο ενα παικτη που ΟΛΟΙ (οχι μονο εδω) λενε οτι ειναι το καλυτερο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ χαφ στο πρωταθλημα και καθε φορα βγαζεις χολη για ενα προπονητη που με ομαδα ΑΛΛΟΥΝΟΥ χωρις ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ δε παραγει θεαμα. Το θεαμα που προφανως ειδες στη Ξανθη που δεν καναμε τελικη!!! στη Τουμπα που ο ΜΠΑΟΚ φανταζε Μπαρστελονα, στο ταψι που μας πηραν τα σωβρακα με τις αλλαγες του αλλου για να μη παμε σε αλλα που κανονικα στο ΟΑΚΑ με τον ατρομητο ο Ναπολεονι μας ειχε κανει γιο γιο μονος του και επρεπε να χανουμε 0-2 χαλαρα.

    Στα 48 μου χρονια πλεον κανενα μυαλο δε βαζω σε κανενα καγκελο. Απλα βλεπω μια αισθητη βελτιωση που δεν θα επηρεαστει ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ απο 2 αποτελεσματα σε 2 ματς επειδη ειναι ντερμπυ. Αντε και τα εχασε αντε και τα πηρε.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ με ενδιαφερει, και ο βαζελος ετρωγε 90 λεπτα ξυλο στο Αμστερνταμ εκανε μια κατεβασια και νικησε. Το ιδιο και η ΑΕΚ το 89 και οχι μονο νικησε αλλα πηρε πρωταθλημα απο ενα ματς που επρεπε να εχει φαει 3-4 κανονικα. Τι σημαινει αυτο?

    Φυσικα και θελουμε ΟΛΑ τα ματς οχι μονο τα ντερμπυ, τα οποια η ομαδαρα του…. Μπαγεβιτς αν θυμασαι οχι απλα δυσκολευοταν αλλα τα εχανε τα περισσοτερα.
    Ο Δελλας εκδιωχθηκε για τη ΚΑΚΙΣΤΗ διαχειρηση του ροστερ και της ομαδας εν ωρα αγωνα κατι που ο Gus μεχρι στιγμης ειναι ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
    Επειδη δε παιζει ο Ανακογλας και ο Πλατελλας? ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ δηλαδη

    Το ροστερ ειναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ το εχει καταλαβει day one και αναλογα πρατει.

    Τωρα για το τριτη εχω πει τη γνωμη μου. ΘΕΛΩ να βγουμε τριτοι για να παμε στα ΣΙΓΟΥΡΑ 5 του Europa, να μη τζογαρουμε με ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαθηρια στο δευτερο του ch.l μιας και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.

    ΔΕΝ θελω να γινει προετοιμασια τον Ιουνιο γιατι και θα χασουμε, και οι παικτες ΔΕΝ αντεχουν να παιξουν και το φθινοπωρο θα πεφτουν κατω σα κοτοπουλα χανωντας αλλη μια χρονια.

    Γιατι να βγω δευτερος? Για να λεω οτι περασα το Μπαοκ? ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι. Ετσι κ αλλιως στο δευτερο προκριματικο (αν περασω το πρωτο) θα μου σκασει καμμια man united (οπως εσκασε περσυ στο βαζελο αν περναγε) και παλι θα με στειλει στο europa αφου με εχει καταπονησει να τρεχω απο τον Ιουνιο με προετοιμασιες και αγωνες.

    Φυσικα θελω το κυπελλο και φυσικα θα τον κριτικαρω αν η ομαδα δε παιξει καλα η μας ξεβρακωσει ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ οπως ο Δελλας περσυ στον επαναλληπτικο με τους Ντακολ η φετος που εβγαζε μεσο ετρωγε αλλα δυο και ξαναεβαζε μεσο μετα απο ενα τεταρτο-καταλαβαινωντας τη ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ- για να κανει τι? Να κρατησει το 3-0??

    Αν ομως η ομαδα παιξει καλα και χασει απο μια καλυτερη ομαδα- γιατι ΕΙΝΑΙ καλυτερη ομαδα ο gay πως να το κανουμε τωρα- η απο μια καλυτερη ομαδα τη συγκεκριμενη μερα τι να κανουμε τωρα? Να το κρεμασουμε?

    Ασυναρτισιες και κολληματα δε θελω να βλεπω απο το προπονητη. Να μην ακουω δηλωσεις οτι ειμαι καλλυμενος οταν χτυπαει ο μοναδικος σεντερ φορ που εχεις (Τζιμπουρ) και η επομενη λυση ειναι ο μαυρουκος απο τα φαναρια..

    Αν τις κανει θα φαει κριτικη κανονικα.

    Σταματα λοιπον να κοιτας απλα και μαθε επιτελους να βλεπεις οχι ενα ‘ντερμπυ’ μεθαυριο με τον Κλαους αλλα τη μεγαλη εικονα.

    Εδιωξαν λεει τον αλλον απο τη Sunderland! Σιγα τα ωα. Και τον Carlito που τους πηρε το decima με την ιδια ομαδα του Μουρινιο ΧΩΡΙΣ ΟΖΙΛ (τον πολυτιμοτερο παικτη της premier) Κεντιρα και τον Τσαμπι Αλονσο τραυματια σχεδον ολη τη σαιζον (ισως το καλυτερο δημιουργικο χαφ εκεινη την εποχη στο κοσμο μαζι με Τσαβι Ινιεστα) τον εδιωξαν ως αποτυχημενο.. για να παρουν τον Μπενιτεθ!

    Και οταν σου λενε ΟΛΟΙ οτι λες κουλα, οταν βλεπεις οτι κανεις κακαοηθη κριτικη και περιμενεις μια γκελα στη γωνια για να το παιξεις ξυπνητζης, ακομη και μετα απο 5 νικες σερι!!! οταν πετας οτι σου κατεβει με κορυφαια την αστοχη αλλαγη παικτη που ειχε διαστρεμμα!!! οχι μονο δε καθεσαι να σκεφτεις: τι διαολο μηπως λεω οτι μου ερθει?
    ε ναι οντως δε ξερεις τι σου γινεται και ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι κατι βλεπεις.

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JFK : Αγαπητέ, δεν είμαστε στρατευμένοι εδώ. Ο καθένας έχει την στήλη του.

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    JFK
    O Gus ζητησε 3 παικτες απο τη premier. Τον ενα τον κατονομασε κιολας και ειπε οτι δεν.
    Ενισχυση σημαινει οτι θα φερουμε μεν 2-3 αλλα οχι αυτους που ζητησε ο προπονητης.

    Νομιζω ειμαι κατανοητος.

    Για το αλλο υπαρχει πληροφορηση αλλα δεν γινεται να γραφωνται ολα δημοσια, νομιζω και αυτο κατανοητο.

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Poyet εχει παιξει και στη River και στη Σαραγοσα με ενα UEFA Cup Winners’ Cup και στη Chelskey προ Roman με αλλο ενα UEFA Cup Winners’ Cup και ενα Super Cup και ενα FA Cup και στη Tottenham Hotspur.
    A εχει παρει και ενα Copa America..

    Φυσικα και δεν εχει ακρες επειδη ζητησε 3 παικτες και ο αλλος το ξεκοψε μαχαιρι.
    Εχεις δικιο επρεπε (αφου εχει αλλωστε και το τεραστιο deal να μεινει αλλους 4 μηνες) να τους πληρωσει ο ιδιος και φευγωντας να τους αφησει και δωρο στον εγγυητη.

    Για αλλη μια φορα μας διασκεδασες!

    Αντε ψαξε να βρεις κατι αλλο να μας πεις, sky’s the limit η αλλιως στα ελληνικα η μπαρουφα δεν εχει ορια

  54. Ο/Η netrino λέει:

    Κοιτα Snitch αποψεις αναταλλασουμε θελεις να μπω στο ζουμι? Υπαρχει ενας κοσμος που πηγαινε στη 19 στη Ν. φιλαφελφεια και με την εισοδο του Ντεμη ενιωσε να παραγκωνιζεται, νιωθουν αναφυλαξια σε ο,τι τους θυμιζει ΑΕΚ 2004 -2008, ειτε αυτο λεγεται Δελλας ειτε Λυμπε ειτε βαλε οποιο ονομα θελεις. Και αυτό σεβαστό,επετρεψε μου να μην ανηκω σε αυτη την κατηγορια κ να εχω διαφορετικη οπτικη.
    Με αγωνιστικους χαιρετισμους 🙂

  55. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και τι σχεση εχει αυτο με τα ΚΟΥΛΑ που μας γραφεις?
    Και ο Stevie δε πατησε επι Ντεμη τι δουλεια εχει αυτο?
    Πραγματικα τα εχεις κανει αχταρμα ολα, νιωθω οτι μιλαω με παιδακι ουτε καν δημοτικου αλλα νηπιαγωγιου.
    Ποιο ζουμι? Εχεις γραψει οτι σου ερχεται γιατι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ και εισαι παντελως ασχετος με το ποδοσφαιρο, προσπαθω και εγω και οι αλλοι να σου πουμε 5 πραγματα και πηδας απο το ενα στο αλλο χωρις κανενα ειρμο και χωρις καμμια λογικη σκεψης μονο και μονο για να επιμεινεις σε κατι που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι καταλαβες.
    Τοσο καιρο κοντευεις να μας βγαλεις το Σιμοες περιπου αχρηστο που δεν κανει λεει παιχνιδι (απο ποτε οι κοφτες παραγουν παιχνιδι δε ξερω) λες και εκανε καθετες η ειχε μακρινη πασα ο Ζηκος ο Σαμπανατζοβιτς ο Ζαγορακης για να πουμε μονο για την ΑΕΚ. Ελεος δηλαδη με τον αχταρμα.
    Αγνοεις τα ΒΑΣΙΚΑ του αθληματος και θα συνεχισεις να τα αγνοεις μιας και δεν εχεις καν τη διαθεση να ακουσεις 10 ανθρωπους και ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΟΝΙΜΑ κρινεις ενα προπονητη που νικαει!! οπως νικαει.
    Το ενα σου ξινιζει το αλλο σου βρωμαει λες και πριν εβλεπες θεαμα και πηγαιναμε τραινο.
    2,5 χρονια μας εβγαλε το χτικιο ο αλλος με τις πιτσαριες που ζητημα ειναι να χαρηκαμε 5 ματς και ενα ημιχρονο στο ταψι στο κυπελλο.
    Την ωρα που ξεκινησε με 30 παικτες τους αλλαξε ΟΛΟΥΣ τη πρωτη χρονια, του εκαναν οι επομενοι μετα καπακι τους ξανα-αλλαξε σχεδον ολους μετα το ροστερ ηταν 95% πληρες μετα δεν ηθελε λεει προσθηκες και οτι αλλη σαχλαμαρα του ελεγαν να λεει.
    Και καλα αυτοι που του τα ελεγαν. Αυτος ΤΣΙΠΑ δεν ειχε να βγαινει να λεει οταν χτυπησε ο Τζιμπουρ οτι δεν θελει παικτη και μας εβαζε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ και γελαγε το γηπεδο?

    Πια ζουμια και πρασινα αλογα. Επειδη πας καπου και κοιτας κατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι το καταλαβαινεις? Και την Ελλαδα την κυβερνανε 50 χρονια 3 οικογενειες και ακομη δε εχουν μαθει θεμελιωδη πραγματα.

    Γιατι παντα εκαναν τα δικα τους και ποτε δεν ακουσαν ενα ανθρωπο που κατι παραπανω εχει να πει.

    Τι δουλεια εχουν τα κονε του καθενα αν πανε στο καλαθο των αχρηστων? Ωραια λογικη! Φερε αυριο τον Αντσελοτι (που ολο και κατι ξερει) και μολις παει να πει ξερω 3 ανθρωπους να ερουν 2 παικτες η απαντηση θα ειναι: ok αλλα να ειναι τσαμπα..

    Ο Αδαμιδης και ο Χιμενεθ σε μαραναν που κουβαλησαν το Γκουντι μετα… ωραιο παραδειγμα!!!

    Οταν βεβαια μου λες οτι ο Μιτσελ σου πηρε το κυπελλο επειδη εκανε μια γιομα σε ημιτελικο στο 95 και οχι ο Καρνεζης που παιζει να εχει φαει το πιο αστειο γκολ (μετα του Ανεστη απο τον Τριποτσερη) απλα δειχνεις ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ

    Ξαναλεω και τελειωνω εδω: εισαι κακοπροαιρετος, περιμενεις στη γωνια μια γκελα για να κανεις τον εξυπνο και δε ξερεις τι βλεπεις. Ακου εκει αστοχη αλλαγη ενα παικτη με διαστρεμα!!!!

    Αυτο δεν αλλαζει απο οποια οπτικη και να το δεις.

  56. Ο/Η bandog λέει:

    παληκαρια , η αεκ δε μικραινει μονο με ανακογλες , πλατελες , τσιριλους και δελλες…

    μικραινει και οταν οι οπαδοι της λενε “δεν τρεχει και τιποτα αν τερματισουμε πισω απο τον παοκ. να βγουμε τριτοι μη πεσουμε με καμια μαντσεστερ και αποκλειστουμε νωρις”

    ΟΧΙ. τρεχει και παρατρεχει αν τερματισουμε πισω απο τον παοκ . ποιος παοκ ???
    και αλοιμονο αν ως αεκ δε επιζητω την μαντσεστερ και ας παω σπιτι μου απο τον ιουλη.
    αν ηθελα να παιζω με τη φλαμουταρι και τη βασλουι θα γινομουν ατρομητος και θα κατεβαινα στο ιντερτοτο…

    να παιξω με τη μαντσεστερ θελω και ας φαω 6. θα μου χαλασει την ψυχολογια?
    εδω εφαγα 6 απο τον διορισμενο και 2 βδομαδες αργοτερα πηρα κυπελο μετα απο 10 χρονια…

    και μη παραχαϊδευουμε τον πογιετ επειδη ειναι ουρουγουανος και ηδονιζομαστε στην ποδοσφαιρικη καταγωγη του λες και η ουρουγουαη δεν εχει βγαλει μαλακες και γκαβαλα…
    τα εργαλεια κανουν το μαστορα αλλα σιγα τα εργαλεια που χρειαζεσαι για να νικησεις στην εδρα σου την ξανθη και να μη παιξεις ενα αθλιο ταμπουρι επι μισαωρο.
    αν θελεις παραπανω απο τζιμπουρ , αραβιδη, βαργκας , μπαρμποσα, μπουονανοτε , μανταλο για να νικησεις εμφατικα εντος εδρας την ξανθη , τοτε με το γαυρο τι θα θελεις ???

    να σε κλεινει ο πανοπουλος ταμπουρι στο οακα….
    ο πανουπολος που ειχε υποδεκαπλασια εμπορικη αξια απο εσενα και σου πουλουσε παικτες να επιβιωσει οταν εσυ βρισκοσουν 2 κατηγοριες πιο κατω απο αυτον….

    θα το καταλαβαινα να παιξει 5-3-2 οταν προηγηθει 1-0 με τη μιλαν και τη μαντσεστερ , οχι με την ξανθη…

    στο ματς με τον παοκ ο πογιετ πρεπει να βγαλει χαρακτηρα νικητη.

  57. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Bandog

    Φιλε μου απο τη μερια του οπαδου η ΑΕΚ πρεπει να παρει το Champions League.

    Sun Tzu: The art or war:

    «Εν καιρώ πολέμου, απαιτείται προσαρμοστικότητα και ευελιξία»

    Καρλ Φίλιππ Γκότλιμπ φον Κλάουζεβιτς::

    « Ο νικητής στρατηγός επιζητεί την μάχη, εφ όσον έχει ήδη νικήσει, ενώ αυτός που πρόκειται να χάσει, πρώτα μάχεται και μετά αναζητεί τη νίκη»

    To να πας να φας 2-4-6 απο μια Man United δεν εχει κανενα απολυτως (μα κανενα) νοημα απο τη στιγμη που ειναι 99% βεβαιο οτι θα γινει. Παλι στο Europa θα καταληξεις αλλα:

    α) θα εχεις ξεκινησει προετοιμασια Ιουνιο μηνα.
    β) Μεταγραφες σοβαρες ΔΕΝ θα εχεις κανει μιας και εκεινη την εποχη ολοι οι παικτες ειναι στο ψαξιμο και ουδεις παει να δεσμευτει σοβαρα σε μια ομαδα που ουτε η ιδια δε ξερει που θα παιζει. Μιλαω για τη πλειοψηφια
    γ) θα φτασει Οκτωβριος-Νοεμβριος και οι παικτες θα ειναι ηδη στα γηπεδα 5-6 μηνες. Λαμβανωντας υπ οψιν τις ‘αντοχες’ (να το πουμε ευγενικα) των ελληνων παικτων και ομαδων, θα κλαταρουν και θα το πληρωσεις στο πρωταθλημα
    δ) απο τη στιγμη που κατα 80-90% θα πας στο Europa ποιος ο λογος να τζογαρεις ολα αυτα συν το γεγονος ανετοιμης ομαδας που μπορει να σου βγαλει κουσουρια?
    ε) Συμμετοχη σε ομιλους σημαινει μεταγραφες και γρηγορα και καλες. Σημερα ο μηνας εχει 19 αυριο 20 και το μονο που εχει ερθει ειναι λιγο κρυο απο τον Ατλαντικο.. Εχεις κοψει εσυ τον εγγυητη να ειναι τυπος που θα ριχνει λεφτα να διεκδικησει ομιλους Ch.l? Εδω 6 μηνες παρακαλαμε ενα σεντερ φορ και ενα σεντερ μπακ να παιζουμε με τη Ξανθη και αναγκαζωμαστε οπως σωστα λες να πουλαμε τρελλα για να μη τρελλαθουμε..

    Οποτε για να το παμε καθαρα μακροπροθεσμα και οχι οπαδικα. Θες τα 5 σιγουρα και μια νορμαλ ροη πραγματων η θες να τζογαρεις (ακομη και τα 5 οπως επαθε ο βαζελος) και να τρεχεις?

    Αμα ρωτησεις εμενα πρωτιμω το πρωτο.

    Κανενας δε χαιδευει κανενα και αμα ο καθε Πογιετ κανει τις ιδιες αρλουμπες με το Δελλα θα εχει την αναλογη κριτικη. Με το ελαφρυντικο παντα οτι η ομαδα δεν ειναι δικια του και οχι μονο αυτο αλλα ειναι αλλοπροσαλα στημενη: χωρις εξτρεμ χωρις σοβαρο φορ χωρις σεντερ μπακ και με ενα τερμα που μια βγαζει 2 πεναλτυ και μια βγαινει για χορτα. Το οτι εχουμε βαπτισει αλλους παικτες για αλλες θεσεις δεν το αλλαζει αυτο.

    Προς το παρων και ΝΙΚΩΝΤΑΣ δε μπορεις να του πεις τιποτα. Σου λεει μεγαλε αυτους βρηκα ετσι παιζω κερδιζω. Τι θες? Να μη κανεις (με τον ιδιο αντιπαλο στο πρωτο γυρο) μια τελικη? Αν κανει κακες επιλογες φυσικα θα το πουμε.

    Ουδεις ασφαλτος (αντζελα).
    Και χωματοδρομος θα προσθεσω εγω.

    Επειδη εχουμε καει λοιπον με Φερερηδες, Δωνηδες και Δελλες ας ειναι αντιτουριστικος και ας κερδιζει. Οταν ερθουν 2 εξτρεμ κανονικα ενα σεντερ φορ κανονικο και οι λοιποι ας τον δουμε και να τον κρινουμε

    Και για τον Σαντος τα ιδια λεγαμε. Ελα μωρε με τα 1-0 ελα μωρε με το καρπουζα ελα μωρε πηγαμε στο Π.Κ στους 16 κλπ.
    Ε ηρθε ο Κλανιερι μετα ο πιγκουινος και ειδαμε τα χαλια μας..

    Συμπερασμα: Πριν απαιτουμε ξαφνικα, ας δουμε αν μπορουμε πρωτα και αν γινεται δευτερα. Μετα ΜΑΖΙ ΣΟΥ οχι ΜΠΑΟΚ αλλα να παμε στο ταψι να ριξουμε ντορτι.

  58. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα σε όλους.
    Στήβεν συγνώμη για το off topic αλλά εχω μια ερώτηση για το γήπεδο αν γνωρίζεις.
    Εχουνε γίνει κινήσεις για την ονοματοδοσία (αν κ όποτε δοθεί άδεια) που θα εξασφαλίσουν χρηματοδότηση;ή περιμένουμε την άδεια κ ψαχνόμαστε μετά;
    Ευχαριστώ.

  59. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα σε ολη την παρεα. Στηβεν εχεις κανα νεο τελικα για το τι μελει γενεσθαι?

  60. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Καμία κίνηση απολύτως δεν έχει γίνει. Η καθυστέρηση μάλιστα οφείλεται καθαρά στην ΑΕΚ.

  61. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Σήμερα θα στα γράψω όλα. Η συνάντηση μου ολοκληρώθηκε.

  62. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ΟΚ φιλε Στηβεν ευχαριστω

  63. Ο/Η bandog λέει:

    μια ρητορικη ερωτηση.

    η μεταγραφικη περιοδος εχει ξεκινησει?
    απο ποτε?

  64. Ο/Η bandog λέει:

    @the snitch

    και εγω ειχα μεχρι προσφατα αυτο το συλλογισμο. “γιατι να τρεχω καλοκαιριατικα να σκοτωθω οταν με την τριτη θεση κερδιζω το καλο εισητηριο του ουεφα?”

    ειναι λαθος ομως…
    ειναι για παοκ αυτα οχι για αεκ..

    αν περασω τον προκριματικο του τσουλου , τα πλεϋ-οφ με στελνουν ειτε τσουλου ειτε ουεφα.
    θα μου εχουνι δωσει ομως ενα μεγαλο ονομα να κοντραρω.

    με 50.000 κοσμο στο οακα απεναντι σε μια μαντσεστερ , εχω βγαλει με ενα ματς το 1/3 των σιγουρων εσοδων του ουεφα .περιπου 3 καλες μεταγραφες…
    δλδ ακομη και αν αποκλειστω θα καπαρωσω το ουεφα + τα εσοδα απο προκριματικους του τσουλου…
    αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και προκριθω και παιξω τσουλου , αντε πιασε με σε εσοδα και ψυχολογια…

  65. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    AN περασεις το προκριματικο του CH.L (πρωτο ΑΝ). Θυμωμαστε ολοι φανταζωμαι τι επαθε ο Gay τη μοναδικη φορα που επεσε σε προκριματικο ch.l και μαλιστα ως ισχυρος (οχι ανισχυρος που ειμαστε εμεις)

    τα πλεϋ-οφ με στελνουν ειτε τσουλου ειτε ουεφα. Οχι φιλε μου ΔΕΝ σε στελνουν. Εχεις και δευτερο προκριματικο και ΑΝ (δευτερο ΑΝ) περασεις πας ch.l.

    ΑΝ (τριτο ΑΝ) δεν περασεις στο CH.L τοτε πας προκριματικα UEFA που πεφτεις με ομαδες που περασαν το πρωτο προκριματικο.

    ΑΝ (τεταρτο ΑΝ- ειναι στην ουσια τριτο) περασεις το προκριματικο τοτε πας στους ο ομιλους του UEFA

    Δεν πας UEFA απ ευθειας, ο ΠΑΟ αποκλειστηκε απο τη Γκαμπαλα αν θυμασαι. Αυτο που λες ηταν το παλιο συστη πριν 3 χρονια περιπου.

    Πολλα ΑΝ δε νομιζεις οτι μαζευτηκαν? Σου δινει εσενα τετοια εμπιστοσυνη η ομαδα?

    Το ΟΑΚΑ περσυ γεματο με τον Gay εκανε εκκαθαριση 970,000 ευρω. Τα οποια ουτε 3 μεταγραφες κανουν φυσικα (μεταξυ μας κανονικη μεταγραφη ουτε μια δε κανει) και σιγουρα δεν ειναι το 1/3 των 5εκκ που σου δινει το Europa.
    Περαν αυτων εχεις πριμοδοτηση βαθμων οπως φυσικα και market pool (παιρνεις τα λεφτα που αναλογουν ανα χωρα αν αποκλειστουν οι αλλες ομαδες της χωρας σου)

    Το ρισκο που παιρνεις σε σχεση με την αποδοση που εχεις μετρας με βασικη παραμετρο το ποσοστο επιτυχιας που διαθετεις. Risk management λεγεται και στην ουσια ειναι αυτο που κανουμε καθε μερα σχεδον..

    Eδω οι κανονες της UEFA για το EUROPA LEAGUE

    The net amount available to the participating clubs will be split 60-40 – €125.25m in fixed payments, and €83.5m in variable amounts (market pool) which will be distributed according to the proportional value of each television market represented by the teams taking part in the UEFA Europa League from the group stage onwards.

    Each of the 48 sides involved in the group stage can expect to receive a group stage fee of €1.3m. There will also be performance bonuses of €200,000 for every win and €100,000 for every draw in the group stage. Moreover, qualification bonuses will be allotted to the teams that progress to the round of 32. Each of the 12 group winners can anticipate earning €400,000, and the runners-up €200,000.

    As for the knockout phase, teams competing in the round of 32 will collect €200,000 each, clubs in the round of 16 €350,000 each, the eight quarter-finalists €450,000 each and the four semi-finalists €1m each. The UEFA Europa League winners will pick up €5m and the runners-up €2.5m.

    A side could receive, at best, €9.9m from playing in this season’s competition – not counting the market pool share.

    Meanwhile, every club that features in the UEFA Europa League first qualifying round will get €120,000 even if they go on to qualify for the group stage. Second qualifying round participants will gain €130,000 even if they go through to the group stage, and each club playing in the third qualifying round will receive €140,000 regardless of results.

    Furthermore, all teams eliminated in the UEFA Europa League play-offs will collect €150,000 – the play-off winners will not be entitled to any solidarity payment for the play-offs but will retain payments received for the UEFA Europa League first, second and third qualifying rounds and will benefit from the competition distribution system from the group stage onwards.

  66. Ο/Η bandog λέει:

    κατανοητο αυτο που λες αλλα μια διορθωση προς περιορισμο των ΑΝ.

    ο δευτερος στην ελλαδα παιζει στον τριτο προκριματικο του τσουλου.
    αν αποκλειστει εκει , παιζει πλεϋ οφ ουεφα.
    αν περασει , παιζει πλεϋ οφ τσουλου απο τα οποια ειτε παει τσουλου ειτε παει απευθειας ουεφα.

    ο παναθηναϊκος αποκλειστηκε στον τριτο προκριματικο απο την μπριζ και οχι στα πλευ οφ (εκει αποκλειστηκαν οι βελγοι απο τη μαντεστερ και πηγαν απευθειας ομιλους στο ουεφα) .
    γιαυτο και επαιξε στα πλεϋ οφ του ουεφα με γκαμπαλα (στα οποια ειχαν προκριθει παοκ , ατρομητος) .

    αν δεν περασω ουτε την γκαμπαλα καλυτερα να κατσω σπιτι μου 😉

  67. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σωστα
    Και λεω εγω τωρα: απο τη στιγμη που κατα 90% θα βρεις στο δρομο σου μια ομαδα απο Ιταλια-Ισπανια-Αγγλια-Γαλλια-Γερμανια γιατι να μπεις σε ολο αυτο το λουκι με προετοιμασιες Ιουνιο, με μεταγραφες που θα πρεπει να κανεις (απο τη στιγμη που θες να διεκδικησεις ch.l- δηλαδη φεξε μου) και με το καψιμο των παικτων πριν τις γιορτες στην επομενη περιοδο?
    Αυτο που θα εκανα εγω (γνωμη μου παντα) απο η στιγμη που απαιτουνται α) κολοφαρδια στις κληρωσεις β) και κυριωτερο ΛΕΦΤΑ
    θα ηταν να παω σε μια νορμαλ -για τα σημερινα δεδομενα μου- κατασταση απο το να τζογαρω. Ειμαστε σιγουροι δηλαδη οτι ακομη και στο πρωτο που θα βρεις θα τον περασεις? Πολυ θελει δηλαδη να φας μια ηττα εκτος με 1-0 και εδω μεσα να φας ενα γκολ?
    Γνωμη μου ειναι ας παει στα 5 ΣΙΓΟΥΡΑ και να κοιταξει οσο μπορει να μαζεψει βαθμους (αρα λεφτα εστω και λιγοτερα) απο τους ομιλους. Ακομη και να προκριθει στους 32- αμα εχουμε πιστη στην ομαδα δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο σε εναν ομιλο που πλεον παιζεις μεσα εξω και οχι μονα παιχνιδια.

    Τωρα το αν δε περασεις τη γκαμπαλα μη το λες και τοσο υποτιμητικα γιατι εχουμε δει στο παρελθον πολυ χειροτερα…