ΚΑΛΛΟΝΗ – Α Ε Κ

Μας έλειψε παίδες λιγάκι η ΑΕΚ, δεν συμφωνείτε; Μπλέξαμε με τα εορταστικά, τα οικονομικά, τα πολιτιστικά ακόμα και με το ενδεχόμενο του ποδοσφαιρικού grexit, που μοιάζει σαν να λέει κάτι για το μέλλον γενικώς. Καιρό όμως έχουμε γι΄αυτά, όπως καιρό είχε και η ομάδα να ξεκουραστεί από το κλατάρισμα που είχε πάθει. Ελπίζω να χαρούμε ένα καλό παιχνίδι, με καλό καιρό κι απέναντι σε έναν αντίπαλο υποβιβασμένο που κάνει πρόβες για την από κάτω κατηγορία.

Τι είδαμε λοιπόν, στο πρώτο μέρος; Μια αλλαγή συστήματος μάλλον σε 4-4-2 ή έστω σε ένα περίεργο 4-5-1. Πιστεύω οτι οι εντολές ήταν για το πρώτο,  με δεύτερο επιθετικό τον Μπουανανότε ελαφρώς πίσω από τον Τζιμπούρ. Πήγαμε καλά; Η απάντηση είναι αρνητική. Διότι η ΑΕΚ μπορεί να ξεκίνησε με όρεξη, αλλά γρήγορα προδόθηκε από την κακή απόδοση του κοντού – πόσες φορές θα πούμε οτι δεν κάνει; – του Βάργκας αλλά και του Μπαρμπόσα.

Και η στοχοποίηση αυτή, δεν είναι τυχαία σε αυτήν την επιλογή του συστήματος. Αυτοί θα έπρεπε να ανοίγουν χώρους και να ταυτοποιούν την ανωτερότητα τους σε τεχνικό επίπεδο για την οποίαν νοιώθουν περήφανοι. Αυτοί όμως ήταν αλλού για αλλού, και χάλαγαν την προθυμία των δυό πλάγιων μας μπακ, του Μάνταλου και του παιχνιδιού γεμάτου ουσία, του Σιμόες.

Το παιχνίδι όμως βλεπόταν ευχάριστα. Είχε προσπάθειες εκατέρωθεν, καλό ρυθμό και κάμποσες τελικές. Ο αντίπαλος είχε επιλέξει την σφιχτή άμυνα και τα στενά προσωπικά μαρκαρίσματα, και μάλλον φάνηκε πιο επιτυχημένος με αυτήν την λευκή ισοπαλία. Την οποίαν πήγε να την χαλάσει ο χειρότερος του πρώτου ημιχρόνιου : ο Κολοβέτσιος. Δυό ευκαιριάρες από αυτές που δεν χάνονται και ένα τεράστιο λάθος πίσω, που η θεά τύχη δεν άφησε να γίνει γκολ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινε έξω ο Λαμπρόπουλος, που αυτήν την εποχή είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Το δεύτερο μέρος λοιπόν, ξεκίνησε με προσδοκίες. Κάτι οι παρατηρησεις του Πογιέτ, κάτι ο εγωϊσμός των παικτών, όλο και κάτι θα γινόταν. Μιλάω για την κοινή λογική. Δεν μιλάω γι’ αυτό που είδαμε. Που ήταν ο ορισμός του αντιποδόσφαιρου. Κι αυτά τα λέω κύρια για μας. Μια φλύαρη κατοχή, μια ανάπτυξη ό,τι κάτσει,  και γιόμες στα κουτουρού. Να βλέπουμε όλοι οτι το πρόβλημα ήταν στο κέντρο και στις καθαρές επιλογές, ο Ουρουγουανός να ανακατεύει την επίθεση.

Έπεσε κι ο ρυθμός και φυσικά άρχισαν και τα μπινελίκια μου, γι’ αυτό το ανερμάτιστο μπουλούκι, που τολμάμε να το αποκαλούμε ομάδα. Οι παίκτες να μην ξέρουν τι να κάνουν, αλλά ταυτόχρονα να συμπεριφέρονται λες και κέρδιζαν με ογδόντα μηδέν. Γράφοντας αυτοί αλλά κι ο προπονητής, άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Μια σελίδα που θα γράψει μια – κυριολεκτικά μία – σοβαρή επίθεση σε ολόκληρο το ημιχρόνιο, που είχε αφετηρία την πολύ καλή σέντρα του Σιμόες και τέλος το δοκάρι του κοντού.

Όταν λοιπόν μίλαγα από την προηγούμενη εβδομάδα για πρόστιμα, η διοίκηση σφύραγε αδιάφορα και βαυκαλιζόταν με τα γραφεία ή τις υπογραφές που έβαλε ο Σκουρλέτης. Και να το ξαναπώ : Η ΑΕΚ θα έχει έρθει ουσιαστικά, μόνο αγωνιστικά. Διότι ο κόσμος, μπάλα θέλει να βλέπει και καθαρές νίκες. Μπορεί να θέλει γήπεδο μεν, αλλά αν τα αποτελέσματα είναι σαν το σημερινό, σιγά να μην πηγαίνει δε.

Και για να καταλάβουμε την πλήρη διάσταση του θέματος, πρέπει να ξαναπούμε οτι η Καλλονή ήταν ένας αντίπαλος ήδη υποβιβασμένος. Δηλαδή Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, που δεν είχε ούτε κλασσικό φορ. Που δεν ήξερε πού πατούσε και πού πήγαινε. Που δεν ήξερε να αναπτυχθεί, να πιέσει,  και κύρια, να επιβάλει την φανέλα της. Με παίκτες αδιάφορους, απαθείς, που σήμερα δεν χάσανε, διότι απλά ο αντίπαλος ήταν κατώτερος του Αγρίνιου. Οπότε όλοι μαζί εκεί μέσα, άνετα μπορούν να πάνε να γαμηθούν, μπας και πιάσουν ράτσα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΚΑΛΛΟΝΗ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    O προπονηταρας Πογιετ χρειάζεται μπατζετ 20 εκ για να κερδίσει την πεσμενη Καλλονή,οχι ένα δίκιο το έχει, μην τον αδικούμε

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν λες να αποφασισαν οτι το γιουροπα ειναι πιο σιγουρακι απο το απιαστο παραμυθι του τσου λου και κατεβαινουνε ετσι ψοφιμια σε καθε παιχνιδι?Ειναι γνωστο οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο το ροστερ αλλα αυτοι ειναι καθε παιχνιδι και χειροτερα

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φίλε μου, τα γραπτά μου είναι εδώ. Σου είχα πει, οτι τώρα αρχίζει η ουσιαστική κρίση. Στις νίκες που έκανε αλλά και στις ήττες, αγρόν αγόραζα. Φυσικά και τόνισα το σοκ που επέβαλε στην ομάδα, η οποία μοιραία ήρθε στην μαλακία του Δέλλα αλλά και της ποιότητας της. Ο Πογιέτ έφερε κάποια αποτελέσματα, τα οποία όμως πλέον δεν πείθουν. Επίσης μου φαίνεται οτι κάτι τον κρυώνει.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Κάποια πιθανότητα υπάρχει γι’ αυτό, αλλά δεν νομίζω να φαινόταν τώρα. Στα μπαράζ πιο πολύ. Πάντως, σαν κάτι να έχει σπάσει.

  5. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Η ομαδα ειναι ξεκαθαρο οτι κανει την κοιλια που κανουν ολοι μεσα στη χρονια. Απλα με το υλικο που εχει, την περιοδο του ντεφορμαρισματος της ειναι ανικανη να κερδισει ακομα και ομαδα β εθνικης ισως και πρωτοπορους της γ. Απο κει και περα, το ντεφορμαρισμα μπορει να αποφασιστει απο τον προπονητη ποτε θελει να γινει, αυξανοντας την ποσοτητα της προπονησης και μειωνοντας την ενταση. Αντιθετα οταν θελει να φορμαρει την ομαδα μειωνει την ποσοτητα και αυξανει την ενταση. Το ντεφορμαρισμα ειναι απαραιτητο να προηγηθει 4 με 5 εβδομαδες πριν την περιοδο των κρισιμων αγωνων οποτε και θελεις να φορμαριστει η ομαδα. Θελω να πιστευω οτι αυτη η κοιλια, το ντεφορμαρισμα της ομαδας ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου με στοχο το φορμαρισμα στα πλει οφ. Θα το δουμε.

  6. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Ασοβαρη η δηλωση του Πογιετ “αν βαζαμε ενα γκολ στην αρχη, θα κερδιζαμε 4 ή 5-0“. Ειναι γνωστο τι θα ηταν η γιαγια εαν ειχε ροδες.

  7. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η πιθανότητα να μην έχει το ροστερ που θέλει είναι μεγάλη γι αυτό μάλλον είναι σπασμένος

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @NETRINO
    είσαι πραγματικά το κατάλληλο δείγμα για το πόσο μικροπρεπής μπορεί να είναι κάποιος. Κάθεσαι βρε λιγδιάρη και περιμένεις και παρακαλάς πότε θα κάνει γκέλα η ομάδα για να πεταχτείς πρώτος να γράψεις την κακία σου μέσα από την μαύρη σου ψυχή, υποστηρικτή του Δέλλα που έφερε στην ΑΕΚ την σάρα και την μάρα; άντε σκατόψυχε. όχι 20, 40 πρέπει να ζητήσει για μπάτζετ ένας προπονητής με φιλοδοξίες, φλούφλη ξερόλα

  9. Ο/Η νικος λέει:

    δεν θα λεμε παλι τα ιδια.ευτυχως δεν ανανεωσε ο πογιετ.ο επομενος πρεπει να παιζει ποδοσφαιρο επιθετικο.να βλέπουμε μπαλα.όταν λεω μπαλα δεν λεω παραλληλο ποδοσφαιρο δελλα με χιλιες πασες.λεω πιεση ψηλα κλεψίματα και με 2-3 πασες ευκαιρια.να παρουμε και κανα γρηγορο που να ξερει μπαλα

  10. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Υποστηρίζω Πογιετ από διαίσθηση καί μόνο,κάτι μου κάνει στή προσωπικότητα του και λόγω της υπάρχουσας κατάστασης ,θλιβερής γιά άλλους ,ευελπιστώ το ξεσκαρτάρισμα. Χώρια που τόσα χρόνια από το έμψυχο υλικό της ομάδας αγανακτήσαμε το λιγότερο (προπονητές & παίκτες ) Άλλωστε όπως λέτε κι εσείς προσπαθώ να παρακολουθώ τό παιχνίδι κι όχι νά τό βλέπω με τής μαγικές μου προπονητικές ιδιότητες …(οποίες δέ διαθέτω επίσης).
    Τή ματσάρα δέν τήν είδα ,άν και θά ήθελα από συνήθεια , αλλά κι από τήν άλλη ξαφνικά τί καινούργιο (φανταστικό) θα δείς?
    Τά μαγικά θέλουν και μία τριβή μία εξάσκηση στό σπίτι ,νά τά προβάρεις λίγο αφού
    έχεις αποφασίσει τό πώς ,και τί θά κάνεις ,εάν ήταν αλλιώς όποιος έπαιρνε κι ένα καπέλο θα έβγαζε κι ‘ένα λαγό .

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μια χαρά τσούλησε η χρονιά. Μη ζητάμε και τίποτα παραπάνω από τα παιδιά,τώρα στα στερνά του πρωταθλήματος,του δίχως σκοπού και κινήτρου πρωταθλήματος.
    Το αν στοχευουν στην πρώτη προνομιούχα θέση για τα προκριματικά του C.L. ή έχουν “εντολή” από τον “επενδυτή” να αράξουν στα 5 του ΟΥΕΦΑ,δεν το ξέρω.
    (το να υπάρχει εστω και μισή πιθανότητα να πάρει η ΑΕΚ τα λεφτά του C.L. και να αρκείται ο Μήτσος στα λετά από το ΟΥΕΦΑ,το βλέπω λίγο δύσκολο. Θα την κυνηγισει την πιθανότητα. Και ότι κάτσει. Φυσικά χωρίς μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες.

    Εϊτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή είναι η δυναμική της ΑΕΚ,αυτό είναι το ταβάνι της. Εϊτε μας αρέσει είτε όχι.
    Ο Πογιέτ προσέφερε βαθμολογική ασφάλεια και πρακτικότητα. Φυσικά η ομάδα δεν βλέπεται συνήθως, είτε νικάει είτε χάνει,αλλά ο σκοπός επετεύχθει. Πήραμε το πρωτάθλημα από τους άλλους 16 . Λίγο είναι αυτό;
    Τον βλέπω φευγάτο. Και πως να μείνει με τα 3-4 εκατομμύρια μπάτζετ, όταν τον περιμένουν ομάδες με 100. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μείνει και γιατί.
    Αλλά και αν φύγει,θα έρθει κάποιος άλλος. Που θα πρέπει να βολευτεί με το “μνημόνιο” του Μήτσου. Μάλλον Ελλην.
    Προτιμάτε τα Ελληνικά προιόντα. Εϊναι φτηνά και καλά

  12. Ο/Η netrino λέει:

    @χαρης

    Αγορίνα πες την αποψή σου κι ασε τους χαρακτηρισμούς,με τόση χολη που βγαζεις πρόσεχε μην καταπιεις τη γλωσσα σου.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Xαρη: μην ασχολησε με ΝΟΥΜΕΡΑ αγορι μου. ΗΛΙΘΙΟΣ και TROLL ειναι, δε το εχεις καταλαβει ακομη? Γουσταρει να χανει η ΑΕΚ για να προκαλει. Ενας ΒΛΑΚΑΣ ειναι απλα, μη του δινεις καν σημασια οπως κανουν σχεδον ολοι. Του δημοσιευουμε τα σχολια για να γελαμε και να δειχνει ποσο ΚΟΜΠΛΕΞ κουβαλαει.

    @ Steven: Τσαλιμακια του κανουν ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ και γι αυτο εχει σπαστει. Τα κολπακια του και καλα δεν καθωμαστε να μιλησουμε να σπασουμε το τσαμπουκα που μπορει να πιανουν στον καθε Τζανετοπουλο αλλα εδω δεν περνανε.

    Το ματς δε το ειδα -sorry κιολας που δε χανω το χρονο μου να δω Κολοβετσιο vs Καλλονη μιας και προτιμησαμε βολτα με τσιπουρα αλλα το βραδυ διαβασα κατι για 4-4-2, φουλ επιθετικο σχημα και 11 τελικες στο Α’. Αυτο δε θελατε? Μικρο μαγο (πολυ μικρο ομως) και αλλαγη συστηματος με τις 50 τελικες και το ΚΑΝΕΝΑ γκολ οπως μαγεμενοι κοιταγατε 2,5 χρονια? Δε καταλαβα που ειναι το προβλημα. Και ΔΙΚΙΟ ειχε οταν ειπε οτι αμα στο 10 εισαι 2-0 μετα πας για 5. Οταν ο αλλος δε μπορει απλα να ΣΠΡΩΞΕΙ τη μπαλλα μεσα και ο Κολοβετσιος σημαδευε τη Λεσβο απο τη Μυτιληνη 2 φορες , φταιει ο Gus!!!
    Με τα ΑΝ βεβαια δεν κανεις δουλεια οποτε οσο δικιο και να εχεις ΔΕΝ το λες δημοσια.

    Το ΜΠΑΟΚ ευκολα εφαγε 3 και ο Βαζελος εχανε απο τη Βεροια για να το παρει στο 93′
    Εμεις ομως με τον Τζιμπουρ – αληθεια ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ και μαζι με το Πιου περιμεναν να κανουν πορεια στην Α Εθνικη?- θελουμε λεει ο αλλος επιθετικο ποδοσφαιρο και πολλα γκολ. Ρε εδω ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ τη μπαλλα δε μπορει ο χοντρος πλακα κανουμε? Αντε να φας 3 διπιττα να στανιαρεις ρε μεγαλε, λες και ειχε τον Αγκουερο και τον Κουτινιο και δε τους εβαλε.

    ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ, τα παραπονα σας σε αυτον που 2,5 χρονια μας εχτισε και στον αλλον που πηρε ενα παικτη τον Ιανουαριο και πουλαει τρελλιτσα μιας και αμα θελει να παιξει – οπως λενε- ch.l εστω προκριματικο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ.

    Με το πιατελα και τον αρθρο με τον ανεστη και τον σοιλεδη σε εχει δευτερο και στους 4 του κυπελλου- με πιο πιθανο να σε πηγαινε τελικο.
    Εχασε και 5 ποντους ΤΙ ΕΓΙΝΕ δηλαδη?

    Παμε μετα απο ΧΡΟΝΙΑ να κανουμε κατι σοβαρο και μετρημενο και εχεις το καθε ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ να λεει το μακρυ του και το κοντο του.

    ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ, αλλα για να καταλαβω μετα απο τοσες νικες σερι και μετα απο τα 3 ντερμπυ που πηρες και μετα απο ολα αυτα ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ πιστευε οτι ξαφνικα εμαθε μπαλλα ο Κολοβετσιος και θα παει τραινο Νοεμβριο-Ιουνιο? Εχει παει ποτε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τραινο ειδικα με τετοιο ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ροστερ?

    Συμφωνω επισης οτι ειναι μαυρη σελιδα να μη κερδιζεις τη Καλλονη, αλλα απο την αλλη κοιταω τη συνολικα εικονα ως αποτελεσμα.

    Να φυγει λοιπον ο ανθρωπος να παει στο καλο να παρουμε τον Ουζουνιδη που βγηκε και προπονητης της σαιζον. Η το Ρανιερι που μετα απο 20 χρονια που τσιμπαγε τις αποζημιωσεις ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ, οπως ειχε κατσει και στη Λαρισα ο Γμοχ και στη Γερμανια η Καιζερσαουτερν στη Γερμανια η Ελλαδα το 2004 κλπ – ενα θαυμα καθε 1000 χρονια δηλαδη.
    Ασε που ΗΔΗ εχει βουηξει το νησι για πολυ περιεργα πραγματα- παικτες παιζουν σερι ματς ολη τη χρονια και οχι μονο δε παθαινουν ουτε θλαση αλλα πανε με 200, ο αλλος εκανε εγχειρηση και σε 8 μερες επαιξε βασικος ολο το 90 λεπτο κλπ κλπ..

  14. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Γράφουν διάφοροι ότι θέλουν η φετινή (αχαχαχαχαχα!) ΑΕΚ να παίζει επιθετικά και να μοιράζει ντόρτια και εξάρες.

    Με ποιους ποδοσφαιριστές ρε παιδιά;

    Για όνομα του Θεού.

    Κάποια φαντασιακή ΑΕΚ – all time all stars μπορεί, αυτή εδώ όχι.

  15. Ο/Η Jason λέει:

    Διάβασα παραπάνω κάτι σχόλια ενός ΧΑΡΗΣ για το netrino και πως περιμένει να γκελάρει η ομάδα για να σχολιάσει…

    Μιλάμε ότι το κοινό του site έχει ασύλυπτη αντίληψη περί μπάλας! Που βλέπουν 11 τύπους να σέρνονται για 1.5 ώρα και νομίζουν ότι βλέπουν τον Κρόιφ (RIP), τον Πελέ, τον Μαραντόνα κ.α, και θεωρούν και τον Πογιέτ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ! Δηλαδή ποιόν πρέπει να του φέρουμε για να κερδίσει τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟ; Ποιός του λείπει δηλαδή; Τί του φταίει; Εδώ μιλάμε ότι απ’όταν ανέλαβε ο Πογιέτ η ομάδα κάνει ΜΟΝΟ γκέλες. Απο γκέλα κερδίζουμε, από γκέλα χάνουμε, στην τύχη κατεβαίνουμε, ούτε πλάνο, ούτε τίποτα. Βγαίνουμε, πετάμε τα ζάρια, τα χαρτιά, τα τριφύλλια, τα αλογοπέταλα και τα λαγοπόδαρα, κάνουμε και το σταυρό μας 15 φορές κι αν μας βγει “ΠΩ ΠΩ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ”.”Αν είχαμε βάλει γκολ θα είχαμε κερδίσει 5-0″. Καλά και γαμώ τις δηλώσεις! Και σε λίγο θα ακούμε “αν δεν είχαμε αποκλειστεί από τη διοργάνωση θα την είχαμε πάρει”. Με το “αν”, η ΑΕΚ έχει πάρει 8 ΤΣ.Λ, 49 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, 26 ΚΥΠΕΛΛΑ και 4 ΛΙΓΚ ΚΑΠ. Για να μη μιλήσω για το “αν ο Τζεμπούρ το είχε βάλει”. Δηλαδή συγγνώμη, εδώ θα έπαιζε αν τα έβαζε; Α ρε αστοιχείωτοι. Δεν πειράζει όμως. Συνεχίστε να βλέπετε αυτά που βλέπετε. Για να θυμήσω και τον κ.Παντελίδη, “όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε”. Καλόν ύπνο. Αντε να παίξετε κανά κουμκάν και κανά τέτρις.

    Υ.Γ. Προς Snitch: Πέταξε πάλι η Liverpool. Μιλάμε ότι υποστηρίζεις ομαδάρα! Δε με λες, την Πέμπτη να παίξω με Dortmund ακριβές σκορ 4-0 ή 5-0;

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason επειδη εισαι μικρος ακομη – δεν ειναι ολα μπιριμπα. Παιξε οτι θες- αμα θες παμε και μαζι να παιξουμε- κοντα ειμαστε. Και εγω αν επαιζα τους Γερμανους θα πονταρα, αλλα δε παιζω κοντρα στην ομαδα μου (εκτος αν εχω το Γκουαρδελλα προπονητη σε ντερμπυ οποτε ειναι κριμα να σου δινει ο θεος λεφτα και να μη τα παιρνεις). ΦΥΣΙΚΑ η Dortmund ειναι καλυτερη ομαδα – δεν το αμφισβητει κανεις- αλλα κρατα καμμια πισινη και χαλαρωσε με τις τεσσαρο-πενταρες, γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι αλλοι πανε να τις ριξουν και αλλοι φευγουν με τα κιουπια..

    Στα εβαλα φωτο και δεν ειδα απαντηση- μαλλον καταπιες τη γλωσσα σου- η τα μετρας ακομη?

    5-2-2 ειναι για να η ζοριζεσαι CH.L/UEFA/SUPER CUP μονο τα ευρωπαικα. Και αν εξαιρεσεις το τελευταιο το 2005, τα αλλα ειναι σε διπλους αγωνες – αντρικια οχι σε ομιλους, με αμιγως βρεττανικη ομαδα- οχι παπαριες με 5 αργεντινους 3 βραζιλιανους και 4 ουραγουανους μεσα και φυσικα με αντιπαλους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ομαδες οχι τον τριτο και τον τεταρτο. Σε καλυψα νομιζω.

    ΥΓ Προσεχε με το χαβαλε για τον ΗΛΙΘΙΟ μη πεσεις στη παγιδα της αυθυποβολής και λεγε λεγε θα το πιστεψεις στο τελος! Αυτος ειναι τοσο ΒΛΑΚΑΣ που δεν περιοριζει τις ‘γνωσεις’ του στη μπαλλα (το κυπριακο ποδοσφαιρο εχει ταχυδυναμη) αλλα περναει και στη πολιτικη (Οι Γερμανοι ειναι περηφανος λαος και ειναι προς τιμην τους που ξεκινησαν τον ΒΠΠ!!!!) αλλα και σε γενικου ενδιαφερωντος θεματα (Τα SUV και τα τζηπ μεγαλου κυβισμου δεν επιτρεπεται να κυκλοφορουν στις μεγαλες ευρωπαικες πολεις, κατι ξερουν οι ασφαλιστικες που το εχουν επιβαλει αυτο) για να μη παμε στο γνωστο (???) μοντελλο της Μερσεντες ειδικα στις στροφες εχουν ειπωθει πολλά απο ειδικους, γνωστη η ιστορια με το μοντελο που ντελαπαριζε στις στροφες..

    Τωρα ειναι ΤΖΗΠ ειναι Chip ειναι ο Τσιπ και ο Ντεηλ θα σε γελασω..

    Δε μιλαμε για απλο ΒΛΑΚΑ δηλαδη αλλα κατι πολυ πιο μεγαλο που ο μονος τροπος να το παλεψεις ειναι να τον αγνοεις

    Υποψιαζωμαι οτι ειναι ο Καρανικας η κατι παρομοιο που ενω σχεδιαζει στρατηγικα στο Μαξιμου, βλεπει παραλληλα και την μεγαλομπεμπεκα τη Μεναγακη να σκυβει στα πισω γεραματα μπας και δειξει λιγο σιλικονατο να του τρεχουν τα σαλια.

  17. Ο/Η bandog λέει:

    να ‘ναι καλα τα παιδια της εξεδρας , δινουν και λιγο βαθμολογικο εδνιαφερον στο υποτονικο πρωταθλημα των δευτεροτριτων.

    -3 βαθμοι και 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων.
    + 100.000 προστιμο. οσο το 60% των περσινων μας μεταγραφων …..

    θα αναστεναξουν οι μαλαισιες στις επομενες αγωνιστικες και στα πλεϋ οφ….