WIKI-ΕΥΠ-LEAKS

tsipras-tweet-eikosi

Πριν το βασικο κειμενο μου να δωσω τα συγχαρητηρια μου για αλλη μια φορα στη κ.ΒΑΓΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ -και φυσικα στη Αγγελικη Αρκαδη οπως και σε ΟΛΟ το team της ΠΑΕ απο Γενικο Διευθυντη και πανω- που ως υπευθυνη επικοινωνιας της ΠΑΕ με τους οργανωμενους καταφερε τα παρακατω:

17η Αγωνιστική: 2750 προστιμο

18η Αγωνιστική: 3750 προστιμο

19η Αγωνιστική: 7000 προστιμο

20η Αγωνιστική: 2000 προστιμο

21η Αγωνιστική: 70550 προστιμο, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016.

22η Αγωνιστική: 13250 προστιμο

24η Αγωνιστική: 19250 προστιμο

Το συνολικο προστιμο ειναι 118,550 ευρω και αν πουμε ενα Μ.Ο 10,000 θεατες στα δυο ματς με 20 ευρω το εισητηριο (καλο καιρο εχει θα μαζευε 10 τι διαολο) ειναι 20,000 Χ 20 = 400,000 ευρω. Αν πουμε παραπανω 15,000 θεατες Χ2 παμε στα 600,000 ευρω. Οχι κανενα τρελλο νουμερο δηλαδη μιας και καλοκαιριαζει και 15,000 ενα μεσημερι να δεις ΑΕΚ-Πανιωνιος δεν ειναι και κανενα εξωπραγματικο νουμερο

600+118,5= 720 χιλιαρικα + βεβαια τους 3 βαθμους. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΦΤΑΚΟΣΑΡΙ ! Οσο δηλαδη ο παικτης που ζηταγε ο Gus αλλα του ειπατε οτι ειναι πανακριβος.. GOOD JOB.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ 720,000 ευρω και να τη χαιρεσαι. Οι καλες επιλογες στοιχιζουν λιγο παραπανω αλλα αξιζουν τα λεφτα τους. Οσο για τον Πέτρο Καϊμακάμη: θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που σε ενα ματς που ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ εχεις το ΘΡΑΣΟΣ και μιλας αντι να μη βγαλεις ΑΧΝΑ και να πεις καλα μας εκαναν. Ποσο παει το μαχαιρωμα Πέτρο Καϊμακάμη? 50-100-200-300? Αν δε πεθανει στο τοπο και τη σκαπουλαρει σε κανα νοσοκομειο εχει εκπτωση? Η αστυνομια φταιει που οι ‘οπαδοι’ της ομαδας ΣΟΥ πανε με μαχαιρια στο γηπεδο ετσι? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και σε ειχα για σοβαρο.

Παμε ομως στο κεντρικο θεμα: την υποκλοπη που εκανε το wikileaks που ως γνωστον εχει τα τελευταια μεσα παρακολουθησης και δρα ανενοχλητο οπου θελει κατασκοπευωντας αξιωματουχους, κυβερνητικους και οτι αλλο θελει, χωρις η αστυνομια να παρει χαμπαρι τιποτα. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι το wiki ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ υποκλοπες και κρυφες συνομιλιες-εγγραφα. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΛΛΟΣ υποκλεπτει και τα δινει προς δημοσιευση.

Τι ειπε λοιπον ο Τομσεν στη περιφημη συνομιλια? Οτι πρεπει να πιεσουμε για μετρα ωστε να μπορουμε μετα να ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ το χρεος. Δε γινεται ομως και να μειωσουμε το χρεος και να μη παρουμε μετρα. 90 δις πηρε ΕΠΙΠΛΕΟΝ δεν θα πληρωσει? Επειδη τους ΜΑΘΑΜΕ πλεον τους Ελληνες, μονο αμα ξεμεινουν και δεν εχουν φραγκο θα υποχωρησουν- αλλιως θα χρονοτριβουν μονιμα. Εκει ο δικος μας παρεξηγηθηκε επειδη ο Τομσεν ζητησε μεν μετρα – σιγα το νεο κανουμε και τιποτε αλλο?- αλλα παραλληλα και μειωση του χρεους! Εδω θα θυμισω τις δηλωσεις Αλιεξη και το Τσακαλωτο τον Αυγουστο 2015 που ΕΠΕΜΕΝΑΝ για τη συμμετοχη του ΔΝΤ στο προγραμμα και το θεωρουσαν ως διασφαλιση της ομαλης λειτουργιας του.

Η πλακα ομως δεν ειναι τοσο το πολιτικο κομματι οπου το Τσακαλωτο ολο ελπιζει αλλα ποτε δε κλεινει τη συμφωνια. 1,5 χρονο παλευουν γι αυτη τη ρημαδα τη συμφωνια να ερθει ντε και η αναπτυξη που μας ειπε ο Αλιεξης οτι να εδω στη γωνια ειναι, αλλα και να βγουμε απο το μνημονιο οπως δηλωσε ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μεχρι την 1 Μαιου του 2016. Σε 25 μερες δηλαδη..

Η πλακα ειναι στας υποκλοπας: Top στελεχη του ΔΝΤ μιλανε μεταξυ τους απο το τηλεφωνο του Χιλτον, μεσω τηλεφωνικου κεντρου δηλαδη μιας και ολα τα ξενοδοχεια ετσι δουλευουν απο το 1950, και γνωριζωντας οτι μπορει να ακουει μεχρι και η receptionist, αναλυουν την στρατηγικη του ΔΝΤ! Δε μιλανε ΚΑΝ απο τα κινητα τους, η μεσω υπολογιστη οπου θα μπορουσε να υπαρχει απο μια απλη κρυπρογραφηση (οπως εχω εγω στο γραφειο π.χ για εμπιστευτικα mail και συναλλαγες) μεχρι 256bit που εχουν ΟΛΟΙ οι top οργανισμοι-κυβερνησεις –εταιρειες-κρατικες υπηρεσιες κλπ. Ο Τομσεν και οι αλλες μιλανε απο απλη γραμμη ξενοδοχειου για να μπορει να ακουει οποιος θελει. Σε λιγο θα μας πουν οτι δεν μιλαγαν καν απο τα δωματια αλλα ειχαν κατεβει στο lobby ωστε να μπορουν ανετα να φωναζουν να μη ζοριζεται και ο Ρουμπάτης με κοριους και αυτα τα μηχαμηνατα του διαολου…

Η δε ‘μεταφραση’ της υποκλοπης εχει γινει απο Ελληνα και δη ΒΛΑΧΟ συμμαθητη του Αλιεξη στα αγγλικα επιπεδου δημοτικου. Οπως ειπα και σε ενα σχολιο: Οποιος γνωριζει Αγγλικα (μιλαω για τα κανονικα οχι τα αμερικανικα/βλαχικα) ξερει οτι τις λιγες φορες που θελουν να πουν το δικο μας -ου χρησιμοποιουν το λεγωμενο double o: oo. Afetrnoon, booze, proof, wood, hood κλπ. Αλλες φορες υπαρχει φυσικα και το w κυριως ως τελικο και σε ονομασιες. Επισης ειναι εξαιρετικα σπανιο στα Αγγλικα να δεις συνδυασμο lk,  το συνηθες ειναι το lc. Το “Velkouleskou” και όχι “Velculescu” που χρησιμοποιηθηκε ειναι ελληνικη γραφη και οχι Αγγλικη και η δουλεια εχει γινει απο την ΕΥΠ σε ελληνικο εδαφος.

Γι αυτο αλλωστε και στο θέμα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών λέγοντας ότι για το Βερολίνο δεν είναι φυσιολογικό να γίνονται υποκλοπές εμπιστευτικών συνομιλιών και κατόπιν να δημοσιεύεται το περιεχόμενό τους. “Κάποιοι νομίζουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Όχι για εμάς. Για εμάς αυτές οι συνομιλίες δεν υπάρχουν”

Η δε Λαγκαρντ τα εχει παρει τοσο πολυ –ΔΙΚΑΙΩΣ- που ευθεως σε επισημη επιστολη αποκαλει το Αλιεξη ΑΝΟΗΤΟ για οσο κυκλοι και τετραγωνα του Μαξιμου δηλαδη ΑΥΤΟΣ διαρρεει: «Οποιαδήποτε θεωρία πως αξιωματούχος του ΔΝΤ θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει ένα πιστωτικό γεγονός σαν τακτική διαπραγμάτευσης, αποτελεί απλά ανοησία»

Απο τη αλλη οι Γερμανοι που σημειωτεον ειναι οι ΧΑΜΕΝΟΙ αμα γινει νεο κουρεμα του χρεους- οπως ελεγε ο κακος Τομσεν- επισης τα εχουν παρει στο κρανιο: Η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel, κατονόμασε τον επικεφαλής της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη ως πιθανή πηγή της διαρροής, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Στις αιτιάσεις του διεθνούς Τύπου ο κ. Ρουμπάτης απάντησε με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «Αποστολή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι η προστασία της Εθνικής μας Ασφάλειας και της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία, η οποία απαιτεί πάντα Εισαγγελική Παραγγελία για την αντιμετώπιση εγκληματικών δράσεων ή άλλων απειλών». Είναι σαφές ότι απέφυγε να πει ότι η ΕΥΠ δεν έκανε την υποκλοπή.

Στο χωρο μπαινουν και οι Αγγλοι με τους FT (μιας και ΕΚΕΙ ειναι το παιχνιδι και ο μικρος Αλιεξης ειναι για να γελαει ο κοσμος- το γραφικο ανεκδοτο των διεθνων συσκεψεων):

«Για άλλη μια φορά παρουσιάζει ένα ένστικτο για βραχυπρόθεσμα πολιτικά οφέλη και μια αδιαφορία για τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της χώρας του. H διαμάχη για τη διαρροή της συζήτησης στελεχών του ΔΝΤ δείχνει ότι οι ευρωπαίοι πιστωτές έκαναν λάθος που τον αντιμετώπισαν ως έναν υπεύθυνο εταίρο». Κατά τους FT αν είναι αληθές ότι η ελληνική κυβέρνηση «μηχανεύτηκε» την κρίση σε μια προσπάθεια να αποβάλει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα τότε «οι τακτικές της είναι ανεύθυνες».

 

Την υποκλοπη ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΥΠ. Εγινε σε ελληνικο εδαφος, κατω απο τη μυτη της  και η  μεταφραση ειναι επιπεδου lower- οπως και ολοι τους εκει μεσα. ΟΛΑ τα στοιχεια εκει δειχνουν οπως και ολοι ειτε κατονομαζουν ευθεως ειτε πλαγιως την κυβερνηση του Αλιεξη,

Απο την αλλη ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ την ερευνα οπως επισημα ζητησε η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ΟΡΘΩΣ λενε οτι η ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) ΟΦΕΙΛΕΙ να ξερει απο ΠΟΥ ηρθε η υποκλοπη. Για στελεχη του ΔΝΤ μιλαμε οχι για συνομιλια της κυρα Μαριας  για συνταγες μαγειρικης. Τι ειπε ο τσυριζα μεσω του Γιάννη Γκιόλια? Σημασια ΔΕΝ εχει αν εγινε η οχι υποκλοπη ουτε ποιος την εκανε! Σημασια εχει τι ειπωθηκε. Για τον Αλιεξη λοιπον δεν εχει σημασια αμα πιασεις το ΚΛΕΦΤΗ στα πρασα να ΚΛΕΒΕΙ αλλα το ΤΙ ΠΗΡΕ!! Τα κλοπιμαια μας ενδιαφερουν ΟΧΙ η πραξη. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ μας ειναι αδιαφορος- αφου ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Απο τη αλλη η γνωστη Τασια αυτη που μας ελεγε οτι οι μεταναστες ΛΙΑΖΩΝΤΑΙ και μετα απλα εξαφανιζωνται (μαλλον εξατμιζωνται απο το ζεστο ηλιο της Ελλαδας και αυτοι οι +50,000 απλυτοι ειναι οφθαλμαπατη) δηλωσε οτι ολος λεει ο πλανητης εχει δορυφορους! Σιγουρα εχει αλλα ΕΣΑΣ και στην ΕΛΛΑΔΑ εγιναν οι υποκλοπες. ΕΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ο αλλος πλανητης μας ειναι παντελως αδιαφορος. Γιατι μπορει και στις ΗΠΑ πχ να εχουν γινει υποκλοπες αλλα δεν ειδα τον Ομπαμια να υπογραφει κανενα μνημονιο ουτε να εχει το ΔΝΤ να αποφασιζει ποσο βαθια θα βαλει το χερι στη τσεπη ΤΟΥ..

Ρε ΜΝΗΜΟΝΙΑ μεχρι να πουμε ΗΜΑΡΤΟΝ. Μολις το πουμε παρτε και αλλα μετρα. ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ αφηστε τους να καταρρευσουν. Μη κλεισετε καμμια αξιολογηση, ζητατε συνεχεια οτι πιο παραλογο μπορειτε. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι μονο ετσι καταλαβαινουν. Βαλτε τους ορο αρσης μονιμοτητας απο το δημοσιο. ΜΟΝΟ αυτο και θα δειτε τι εχει να γινει. ΧΑΡΑΜΑΤΑ με ελικοπτερα θα φυγουν. Η καρεκλα τους νοιαζει μονο, τιποτε αλλο. Ο καθενας τους εχει 20 σπιτια και εκκατομυρια καταθεσεις: ο αλλος ξεχασε 1,8εκκ ευρω δε τρεχει τιποτα και μας το παιζει υπουργος.

ΥΓ. Σηκω φυγε ανθρωπε μου, δε βλεπεις τι γινεται? Τι πλανα και budget και παικτες και πρασινα αλογα. Εδω τη βαθμολογια που κερδιζει η ομαδα στα γηπεδα και πασχιζεις εσυ ολη την εβδομαδα, τη διαμορφωνει η Βρεττακου και το budget αποφασιζεται εν μεσω Cardhu και Cohiba. Εκλεισες εξαμηνο πηρες ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και οργανωτικα και σαν ποιοτητα ροστερ και το εχεις δευτερο και (λογικα) στο τελικο κυπελλου. Αγωνες αναβαλλωνται, βαθμοι χανωνται, σου απορριπτουν παικτες των 700,000 γιατι ειναι πανακριβοι αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα να σκανε 500+ σε τιμωριες για τα παιδια. Γυρνα στο νησι, εστω και στη Σουονσι που περσυ ειχε budget 115εκκ και ασε εδω τα ΒΛΑΜΜΕΝΑ να ψαχνουν πενταρες με  τον πιατελα και τον ανακογλα να κανουν το μεσι και το σουαρες. Να παιζουμε επιθετικα για να μπορουμε μετα λεει να παμε για σουβλακια και να λεμε πιασε 2 με εξτρα κρεμμυδι γιατι σημερα βαλαμε τεσσερα.

Θελουν και δευτερη θεση και προκριματικα champions league. Το ΧΝΩΤΟ τους βρωμαει champions league θελουνε. Να παει να μαρκαρει ο Σοιλεδης τον Κουτινιο και ο Αρθρο τον Ρουνει με το πλανο να ειναι να τους πεθανουμε στα γελια..

ΤΑΓΑΡΙΑ ηταν, ειναι και θα παραμεινουν. Και αμα δουν ποτε budget της Σουονσι – που τοσο ευκολα κοροιδεουν- ελα και σφυρα μου. Ο αλλος παιζει 20 χρονια ch.l και εχει 90εκκ ισολογισμο και εμεις με 6,5 κοροιδευουμε τη Σουονσι. Ο κουλουρας κοροιδευει το Selfridges. Οχι 115εκκ, το ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ δηλαδη 11,5 να δουμε στον ισολογισμο θα ειναι 100% αυξηση. Εσενα με το 1/20 βεβαια σου ζητανε να κανεις το Copperfield και να μαθεις το χοντρο αντι να τρεχει στα μπουζουκια καθε βραδυ να καταφερει να σπρωξει  απλα τη μπαλλα…

 

384268_10153337801537484_1965839569642347189_n

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to WIKI-ΕΥΠ-LEAKS

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    και μ αρεσει που σου εγραφα αν εννοεις οτι εχουμε μυστικες υπηρεσιες το λες ειρωνικα, βιαστικα. Οι ανθρωποι αυτοι (της κυβερνησης ) δουλευουν και σκεφτονται σαν τους προεδρους των ΠΑΕ σε στυλ σαλιαρελη μαρινακη μπεου κ.α τωρα που πιαστηκαν με την κοτα στη μασχαλη περιμενω να δω πως θ αντιδρασουν.Να δω αυτο το θεατρο σκιων. Παντως μην διαβαζεις μονο ξενο τυπο παρε μια γευση τι εγραφε ενας στο vimaonline σαν ο Μεγας Αρχιερεας http://www.vimaonline.gr/20/article/23573/wikileaks-i-arhi-tou-telous
    ακομα κλαιω!!

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειναι καν ερασιτεχνες. Ο ερασιτεχνης κανει και κατι, μπορει οχι επαγγελματικα αλλα κατι κανει.Αμορφωτοι αγραμματοι ΑΣΧΕΤΟΙ ειναι. Αλλα λενε αλλα κανουνε αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος. Κοιτα τι δηλωσε ο ξεχασα 1,8εκκ ευρω (πως λεμε ξεχασα τα κλειδια μου?) σταθακης σημερα και πως τα πηρε πισω μετα απο το κραξιμο. ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος και The Snitch : Νεοέλληνες είναι, μην ψάχνετε άλλους χαρακτηρισμούς.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι πραγματικά άξιο προσοχής ομως που δεν υπαρχει ΕΝΑΣ εκει μεςα μα στοιχειώδη σοβαρότητα λόγων πράξεων. Ρε ΕΝΑΣ; Τωρα θα μου πεις σοβαρός και να ακολουθείς το τσίρκο του αλιεξη;

    Δε λεω οτι οι άλλοι ειναι κατι Τρελλο. Έχουμε δει Γιακουμάτο έχουμε δει πολυδωρα πχ οποτε πάσο.
    Αλλα είχαν και 3-5 νορμαλ. Μια χαρα ηταν ο Δένδιας ο Δήμας πχ εκανε τη δουλεια του οσο μπορούσε
    Ακομη και ο Στουρνάρας που ειναι πασόκο παιδι εκει που μπήκε τεχνοκρατικά το μάζεψε οσο μπορούσε. Δεν συμφωνώ με πολλα που εκανε αλλα μια σοβαρότητα και ενα πλάνο παω να κανω αυτο το εκανε.
    Οχι αλλα γι αλλα που βλεπουμε ενάμισυ χρόνο.
    Έλεος δηλαδή τα έχουμε γαμησει ολα για να το παίξουμε επαναστάτες του κολου.
    Όπου εγινε αυτο έμεινε καμμένη γη κυριολεκτικά
    Ανατολικό μπλοκ σοβιετική ένωση Κούβα Βενεζουέλα μια εξαιρετικά πλούσια χώρα που πεινάει και την ειχαμε πρότυπο!!

    Οκ κάντε τα δικά σας αλλα κάντε και κατι σωστό να μείνει. Χάος σε ολα ειναι δυνατόν;

  5. Ο/Η bandog λέει:

    σε προσφατη συναντηση με τον ελβετο ομολογο του , ο αλεξης τζιπρας παρουσιασε το υπουργικο συμβουλιο.
    οταν ο ελβετος παρουσιασε το δικο του , ο αλεξης αρχισε να χαζογελαει…

    – μα γιατι γελατε κυριε τσιπρα?
    – γιατι μας παρουσιασατε υπουργειο ναυτιλιας ενω δεν εχετε θαλασσα…
    – ναι αλλα εγω δε γελασα οταν εσεις μου παρουσιασατε τους υπουργους δημοσιας ταξης , εθνικης οικονομιας , οικονομικων , παιδειας, πολιτισμου , αναπτυξης…..

    ΥΓ: ενα ανεκδοτο ειμαστε…..
    χιλιοειπωμενο και σαχλο πλεον…..

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    (απορων ) Δεν μπορώ να χονεψω ακόμη την ωριμότητα της απόφασης της συγκυβέρνησης με τον Καμμενο. Μάλλον τους συνδέει ότι και οι δύο έχουν δουλέψει οικοδομή μικροί και εκτιμούν το μεροκάματο.
    Δεν υπάρχει σωτηρία κύριοι.