ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ

Έχω δικαίωμα για μια υπόθεση εργασίας; Εντάξει, δεν είμαι μέλος της έγκριτης ΕΣΗΕΑ, στην οποίαν ανήκουν οι κρατικοδίαιτοι, αλλά δεν θα επιχειρήσω το κείμενο επειδή τα ένσημα – που δεν θα τα πάρω ποτέ – εξαρτώνται μόνο από εμένα και ποτέ από κάποια φαλημέντα ταμεία ή κάποιο φιλοδώρημα που θα αποφασίσει κάποιος αρχηγός, που εκλέγεται από κάποιον καραγκιόζη, που το παίζει ισότης κι ελέγχει τύπους που ενώ δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, θέλουν και κρατικό συνδικαλισμό.

Παίζουμε την Τρίτη. Η εταιρεία ΑΕΚ, φρόντισε να μην έχουμε προπονητή. Εντάξει, μπορεί να φταίει ο Πογιέτ τον οποίον θα τρέξει ο Κετσεντζόγλου στα δικαστήρια μαζί με τον άλλον που ήταν σίγουρος οτι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, σε συνδυασμό με τον καταγγελτικό λόγο του Γέρου, που εκδίδει το ευαγγέλιο των ηλίθιων. Μιλάμε οτι τα κλάσανε όλοι.

Κύρια οι Αεκτζήδες. Που ξέρουν οτι πάνε σε ρεβάνς ημιτελικού, χωρίς προπονητή. Διότι αν ο Πογιέτ, δεν διάλεξε μία το ρόστερ του Δέλλα, τότε ο Μανωλάς, δεν έχει πράγματι καμία ευθύνη. Ούτε ανακατεύτηκε, ούτε προπόνησε, ούτε και φυσικά μπορούσε και να εμπεδώσει κάποιον σεβασμό, με την δήλωση οτι και κύπελλο να πάρει, απλά θα φύγει. Όμως κάποιος πρέπει να πταίει. Χωρίς ευθύνες, τι σόϊ λάθη να καταλογίσουμε. Άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να πιαστούμε από κάπου. Σαν την ισχυρή προσωπικότητα που λέγεται Σαββίδης. και την μια δεν κατεβαίνει, την άλλη εφρχεται με την Κ20 και την τρίτη, έρχεται για τα μπουζούκια.

Και πέστε – που δεν το πιστεύω – οτι αποκλειόμαστε από τον Ατρόμητο. Τρως ένα γκολ ρε αδερφέ, πας πέναλτυ, και χάνεις. Φταίει κάποιος; Ή είμαστε Ελλάδα, και δεν φταίει κανείς; Όχι ρε παιδιά, είπαμε, Ελλάδα είμαστε. Κανείς δεν φταίει από εμάς. Φταίει άλλος. Και συγκεκριμένα ο Πογιέτ. Τα έχουμε έτοιμα αυτά, και μάλιστα τα έχουμε έτοιμα και για τον τελικό, αν περάσουμε, και για τα μπαράζ, αν δεν πάμε τόσο καλά, ειδικά μάλιστα αν έχουμε χάσει και το κύπελλο. Είναι δυνατόν να καταλογιστεί ευθύνη στην διοίκηση;

Σε παρακαλώ τώρα. Μιλάμε σοβαρά. Εδώ μιλάμε για ολόκληρο Πλατέλλα, που ξέρετε γιατί είναι εκτός αποστολής ; Όχι διότι είναι τραυματίας, αλλά διότι οδηγούσε ανάποδα στο Σύνταγμα σε κατάσταση γκροκί, και τον βούτηξε η αστυνομία. Μιλάμε για μεθυσμένο χάπατο. Μιλάμε για Σοϊλέδη, που έχει τρελαθεί να βλέπει ιδανική νοικοκυρά την τύπισσα που πηδάει. Μιλάμε για σοβαρότατο έλεγχο από την μεριά της διοίκησης, στους υπαλλήλους της. Να μην πούμε κι άλλα, μιας και τα πρωτοσέλιδα της Ωρας, μπορεί και να μην βγουν στην εντέλεια.

Πιστεύω λοιπόν, οτι για τα πάντα θα φταίει ο Μανωλάς, που τσακώθηκε με κάποιον Κορδρέρο, που είναι μια χαρά πλέον, που η γυναίκα του άρχισε τις γυμνές φωτογραφίσεις. Που φυσικά δεν αφορούν την ΑΕΚ, αλλά όπως και να το κάνεις, του έχει επιφέρει έναν εκνευρισμό. Για τον οποίον, ο Μανωλάς, δεν έχει κάνει τίποτα. Που του δώσαμε ξανά την ευκαιρία να κοουτσάρει και να μας δείξει οτι μας αρέσει. Και την ώρα που κάναμε στην άκρη, τις εκπληκτικές περιπτώσεις προπονητών, που είχε ανά πάσα στιγμή στο συρταρι του ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας. Σαν τον Πογιέτ, που τον πρότεινε στον Ραν Ταν Πλαν, κάποιος παλιός συμαπίκτης του. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.

Ο Μανωλάς λοιπόν θα φταίει, που δεν χειρίστηκε καλά το ρόστερ, που ήταν τόσο καλά προετοιμασμένο από τον Πογιέτ, που επέδειξε συνθήκες αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, όπως μας βεβαιώνουν οι επαγγελματίες της διοίκησης – Μπάγιεβιτς, Δημητριάδης, Βρεττάκου,  Μιλοβάνοβιτς – αλλά και σφραγίζουν την πραγματικότητα, οι ανεξάρτητοι Κετσεντζόγλου, Βεργής και λοποί μπαλαδόροι επιπέδου Αλέφαντου ( κι άλλους έχω, αλλά προς το παρόν σταματάω εδώ ). Όμως ο Μανωλάς, επέδειξε το προβληματικόν του χαρακτήρα του, και η ομάς, δεν επήγε στρατηγικά όπως επέλεξε ο Πάτον Μελισσανίδης.

Μπορεί βέβαια και να φταίει κι άλλος. Ας πούμε εγώ, που διάλεξα να πω οτι είναι πιο σοβαρός κάποιος Ουρουγουανός με ταυτόχρονη ευραωπαική κολτούρα , από κάποιον Έλληνα, που μετά τον Διονυσίου – μίνιμουμ – εξακολουθεί να πηγαίνει στα μπουζούκια και να ακούει Παντελίδη. Άμα βέβαια στα πληρώνουνε, γιατί να μην πας; Αυτό το έχω παρατηρήσει και στα αεροπλάνα. Όταν του προσφέρουν κάτι του Έλληνα, πάντα το παίρνει. Και σκατά τζάμπα να σου βγάλουν, η πλειοψηφία των Ελλήνων,α θα δοκιμάσει. Όπως βέβαια δοκιμάζει κι ο Μανωλάς, που φυσικά είναιο παλλήκαρος, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί εξυπηρετεί το όλο project. Αφού και κύπελλο να πάρει, δεν θα μείνει, τι θέλει κι ασχολείται; Να τον παραδεχτεί η διοίκηση και να κάνει τεμενάδες μπας κι αναλάβει κανονικά;

Να μην ξεφεύγω όμως σε τομείς πραγματικής ψυχανάλυσης. Σε τομείς δηλαδή που δουλεύω τρομερά, αγχώνομαι για να πετύχω, αλλά δεν θέλω κάτι άλλο, αφού είμαι σίγουρος οτι η διοίκηση έχει αναλύσει γιατί κρατάει το σερβικό λόμπυ, και φυσικά εκείνο το βράδυ που ανέλαβα την ομάδα, μου ανάλυσαν ποιάν θέση θέλω να πάρω στα μπαράζ, το πλάνο μου για τον επόμενο προπονητή που εγώ έχω πει οτι δεν θα είμαι, και τους στόχους που γενικά έχω. Οπότε εμπνεύστηκα κι έγινα ο Βρύζας της ΑΕΚ.  Και πάμε γερά, κι αν αρέσω, δεν θέλω να αρέσω. Είπαμε Σύριζα έχουμε κι όλοι έτσι συμπεριφέρονται.

Τώρα εμείς, τι παίζουμε από εδώ; Πρώτον,  τους οπαδούς. Δεύτερον, τους πελάτες. Τρίτον, τους γραφοδήμους που λέμε τον κοινό νου. Τέταρτον, τουςε άνευ λόγου αντιπολιτευόμενους, αφού ο ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο. Πέμπτον, τον κοινό νου του να μας πείτε τους στόχους και τα πλάνα, μπας και κρίνουμε. Έκτον, τους διαφωνούντες με την μαλακία, πάμε γερά κι Αεκτζήδικα. Έβδομον, ποιό πρόσωπο να κρίνουμε για τη επιτυχία ή την αποτυχία. Όγδοον, ποιό φερέφωνο που κάλυψε την ιστορία, να αφήσουμε έξω από μελλοντική μας πληροφόρηση κι ένατον, αυτήν  την  συμπεριφορά που επιδεικνύει η ερασιτεχνική ΑΕΚ, πότε θα την κόψετε στην επαγγελματική; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ; Θα μου πεις οτι το πιστεύουν τόσοι. Είναι πλέον πολύ λιγότεροι στην ΑΕΚ 2013. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ

  1. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Ο Πιατέλλας που στον Πανόπουλο δεν ήταν ούτε για να γυαλίζει τα αμάξια στη Βιαμάρ και επειδή έβαλε 15 γκολ με τους ντελιβεράδες νομίζαμε πως τον πιάσαμε κώτσο. Το 28χρονο ταλέντο. Φτάσαμε να μας κουμαντάρουν τα αποδυτήρια τέτοιοι πουθενάδες. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  2. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Πηγαινε το πιο ελληνικά, πάντα χωρίς το φταίξιμο διοίκησης!

    Σεναριο 1: Φταιει ο Βασιλοπουλος που είχε πιάσει από τα αρχίδια εναν ολόκληρο sugar για 3 χρονια, και δεν έχουμε ακόμα γήπεδο !!! Οχι ότι δεν υπήρχε πλανο, και δεν έμπαινε φραγκο!

    Σεναριο 2: Φταει ότι οι παικτες θα έχουν το μυαλό τους στην δικαστική απόφαση (που θα κυνηγήσουμε τον κακό πογιετ), αφού και αυτοί θα νιώθουν τον πόνο της διοίκησης.

    Σεναριο 3: Ρε φταίει ο Δελλας που δεν ζήτησε καλύτερο υλικό. Οχι οτι δεν πηρε ούτε φραγκο να κάνει μια μεταγραφή, ή ότι του φέρανε τον μπρεσεβιτς (να ναι καλα το παιδι θα το ξαναδούμε να καλπάζει στα γήπεδα) !

    Δεν φταει ο βάτραχος, δεν φταίει ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ, και σίγουρα δεν φταίει ο μέγας SUGAR (όταν στα έλεγα κύριε μου έλεγες έρχονται άσπρες μέρες), που οι καημένοι φτιάξανε πλανο (αλα κετσε), βάλανε λεφτά, και ο Πογιετ-Μιαουλης, πυρπόλησε τον στόλο των ονείρων μας …. VAMOS BIEN Αφραγκοι με το πούλι στο χέρι!!!!

    ΥΓ. Σε ποια δικαστήρια θα κυνηγήσουμε τον πογιετ αναρωτιέμαι. Και με ποια καταγγελία, ότι ανακοίνωσε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν, όπως έχουν κάνει άλλη τόσοι προπονητές σε μεγάλες ομάδες; Θα το πούμε στη FIFA και θα γελάνε ! Μαλλον γιαυτο δεν μας θέλουν εκτος από την UEFA … Να έχουν και κάτι να γελάνε ρε παιδι μου και οι ξένοι …..

  3. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Καλημέρα! Αυτά που περιγράφεις τόσο διορατικα και κυνικά μας κάνει τη διάθεση να πέφτει στο ναδίρ. Θα μου πεις ξεκίνησε η βδομάδα των παθών. Ας τη βιώσουμε όπως της πρέπει. Χωρίς καμία παρεξήγηση, το μυαλό σου μου θυμίζει μυαλό γυναίκας, που αναλύει τα πάντα και βλέπει μπροστά.,πίσω από λέξεις και πράξεις. Κάτι που δεν μπορω να κάνω εγώ. Τελικά τι ανέλυσαν στο Στέλιο, παίρνουμε την κούπα και κάνουμε αγγαρεία στα playoffs ?και πόσο σίγουρη μπορεί να είναι η κούπα με αντίπαλο μία ομάδα που αν και κόκκινη δεν είναι τόσο μπουρδελο όσο η δική μας?

  4. Ο/Η rebo λέει:

    re fos,
    poli kotsobolio re aderfaki mou,
    po-popopo-popo-popo-poooo

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς rebo : Τι να κάνουμε αδερφέ; Άμα δεν βλέπεις μπάλα, το ρίχνεις στο πίτσι πίτσι.

  6. Ο/Η Γ.Γ λέει:

    Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Κλάψτε τώρα.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γ.Γ : ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ SITE. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; ΛΕΣ ΝΑΜΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @rebo δικο σου νικ δεν εχεις ρε αρχιδι ?