Ζουζε γερα

zlatan

Δε ξερω με ποιον να ασχοληθω πλεον. Με τον Original Ζουζε η με τον βοηθο του? Ο Original τα εχει (ξανα) κανει μανταρα, οπως περσυ με τη Τσελσκυ, πιο παλια με τη Ρεαλ κλπ κλπ και αυτο το πραγμα που δειχνει στο γηπεδο πρεπει να το βλεπει ο τσιχλας και να βαζει 3 μπουκαλακια κολλυριο ανα ημιχρονο μαζι με αντικαταθλιπτικα για να βγαλει το ματς. O ενας βλεπεις ειχε φτιαξει ομαδα με πιτσιρικαδες (τη λεγωμενη Class of 92) που στη πορεια εβαλε και μερικους καλους παικτες -ΧΩΡΙΣ  super star και ο αλλος εχει δωσει κανα 350αρι με το καλημερα για να εχει καλυτερο παικτη του ενα  μεσο- που τον ειχε διωξει απο τη Τσελσκυ ο αετοματης!!  και τον τερματζη.. ΑΡΓΟ tempo, ο καθενας κανει οτι τον φωτισει, η μπαλλα για να φτασει μπροστα πρεπει να περασει απο τα ποδια του Πογμπα υποχρεωτικα (μαλλον ειναι ορος στο συμβολαιο), μεχρι και ο Ζλαταν ειναι ασφαιρος τελειως. Τον εχει σωσει ο Ντε Χεα και ειναι ογδοος αλλιως επρεπε να ειναι κατω απο 10ος ευκολα.

Σας θυμιζει κατι? Μια παροιμια μηπως, με οποιο δασκαλο καθησεις?

Ο βοηθος απο το Τσιμπουτι- γιατι προπονητης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ πως να το κανουμε- εδειξε λεει βελτιωση στη Τουμπα. Η αληθεια ειναι οτι με το νιονιο ΔΕΝ πηγα και δεν ειδα καν το ματς: εχω ξενερωσει τοσο πολυ με την ομαδα που χαλαλι τους το διαρκειας να λεμε οτι καναμε νουμερο τουλαχιστον. Οπως φυσικα δε πηγα και στο κυπελλο: εχουμε και γραφεια και δεν ειμαστε ολοι ΔΥ να ‘σχολαμε’ στις 14:00, πριν τις 19:00 για εμενα ειναι μεσημερι.  Δε μου εφταιγε η ωρα αλλα η ομαδα.  Διαβαζω ομως οτι η ομας παει απο ματς σε ματς καλυτερα. Αν αυτο που ειδα χτες ειναι το καλυτερα, φανταζωμαι οτι δεν εχασα και κατι στα 2 ματς που δεν ειδα. Απο την αλλη οταν εχεις ενα πτωμα, ακομη και η παραμικρη  κινηση- εστω απο μυικο σπασμο- θεωρειται προοδος. Γιατι αυτο ειδα χτες. Ενα πτωμα να κανει σπαστικες κινησεις.

Ενας τερματοφυλακας να ΦΟΒΑΤΑΙ να βγει να μαζεψει τη μπαλλα οταν εμπαινε μπροστα αμυντικος και τη καλυπτε- τρεις φορες το εκανε ο ΧΕΣΤΗΣ. Οι δε ‘μεγαλες’ επεμβασεις ειναι τρελλη μουφα:ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα σουτ πηγαν επανω του, αποδειξη ειναι οτι δεν κουνιεται στα ποδια ουτε μισο βημα . Μονο στη μπουκα του Ροντριγκεζ εκανε οντως καλη αποκρουση. Στα αλλα απλα τιναζωταν λες και τον χτυπαγε ρευμα ενω στη πραγματικοτητα απλα σηκωνε τα χερια του.

Οι αμυντικοι εχουν 2 ελαφρυντικα. Πρωτον δεν επαιξε ο καλυτερος της αμυνας και δευτερον δε ξερουν μπαλλα. Απο καποιον που δε ξερει μπαλλα τι να περιμενω δηλαδη? Να μαθει ο Λαμπροπουλος και ο Κολοβετσιος οτι ο αμυντικος δεν ειναι για να πεταει απλα μακρια τη μπαλλα απο την αμυνα και να τη ξαναδινει στον αντιπαλο μεσα σε 10 δευτερα? Αστεια ειναι αυτα.

Αναλογο ρολο με του Πογμπα πρεπει να εχει ο Μπακασετας. Η να ειναι νοθο παιδι καποιο υψηλου προσωπου η να εχει καποιο μεσο εκβιασμου προπονητων. Δεν εξηγηται αλλιως το γεγονος οτι οχι μονο παιζει συνεχεια αλλα και δεν βγαινει καν αλλαγη. Η δε πλακα ειναι λεει οτι τον εμπιστεονται τρεις προπονητες. Ο κετσπαγια ο θερμαστης και ο σκιμπε. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? Ο τιμουρης που τα εκανε ολα ροιδο σε 4 μηνες, ο μαυρουκος θερμαστης η ο αλλος που αγκομαχαει να κερδισει το Γιβραλταρ? Ο ανθρωπος εκανε ΜΙΑ σαιζον. ΜΙΑ. Τωρα γιατι ντε και καλα σε μας θα γινει ο Νευμαρ με το ζορι δε μπορω να το καταλαβω. Οχι τιποτε αλλο αλλα για να χωρεσει ο Νευμαρ του νιονιου, αχρηστευουμε και το Μανταλο στο ασβεστη..

Ο Πατιτο , που θα μας εκανε να ξεχασουμε το Σκοκο κατα Κεφτετζογλου (μεγαλο ματι εχεις ρε Κωστα ισα με του Μπαγεβιτς μη σου πω..) πρεπει να βαλει για Γ.Γ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τετοια αναρχα και τετοιος αχταρμας σε παικτη και παιχνιδι, ειχα χρονια να δω. Ο τυπος εκανε κυρολεκτικα ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ, επαιζε ποδοσφαιρο αλανας (ολοι παιζουμε παντου) και μονο CB δεν τον ειδα. Προφανως γιατι βαριοταν. Αμα εχεις πειθαρχια στην ομαδα ρε Ζουζε κανει μπαμ. Ματι βγαζει. Οπως βγαζει ματι αυτο το κολπακι που κανουν απο φετος οι παικτες μας, να τρεχουν στο παγκο εν ωρα αγωνα να ζητανε οδηγιες απο το μεγα τιμονιερη. Αυτο- εκτος απο οτι τον κανουν ρομπα- δειχνει και ποσο δουλεμα πεφτει εκει στα μαγευτικα Σπατα ολη την εβδομαδα.

Μη μπουμε σε αλλα τα ειπε ο Stevie ΕΥΓΕΝΙΚΑ οσο μπορει ο ανθρωπος, μιας και διακρινω οπως και στον εαυτο μου το ιδιο συμπτωμα:ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ και ειναι Οκτωβριος ακομη, εστω τελευταια μερα.

Ειναι εκπληκτικο πως μια ομαδα ξεφουσκωνει μετα απο μια ηττα στο ταψι και θεωρει χαμενη τη χρονια επειδη εχασε ενα ματς. Ειναι εκπληκτικο ποσο απροετοιμαστοι ειναι ΑΠΑΝΤΕΣ εκει μεσα για ενα κακο αποτελεσμα μια ασχημη εμφανιση και τα εχουν παρατησει απο τωρα. Ειναι εκπληκτικο ποση ανοργανωσια και ΧΥΜΑ ειναι τα παντα σε μια ομαδα του μεγεθους της ΑΕΚ. Ειναι εκπληκτικο ποσο ανικανοι ποσο καβαλημενοι και ποσο  απειροι ειναι: η εμπειρια δεν αποκταται μονο με τα χρονια αν ηταν ετσι θα φερναμε τον Δανιηλ στα 80 του που ηταν ΗΔΗ 100 χρονια μπροστα και θα τα σαρωναμε ολα. Οπως επισης ειναι εκπληκτικο πως εχει γινει ο συνδυασμος στο μυαλο οτι αμα αλλαξει η ΕΠΟ ολα πλεον θα ειναι οκ και θα ριχνουμε 4-5 σε καθε ματς μονο και μονο επειδη θα μπαινουμε στο γηπεδο. ΑΥΤΑ δεν ακουμε τοσο καιρο ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? Οτι ειναι λεει ΜΟΝΟ το παρασκηνιο που σου δινει κουπες και οτι αμα εχεις το Death Star με τον Μητρο σε ρολο Darth Vader θα τα παρεις ολα?

Οχι οτι μας φταιει το 50-50, αλλα αυτος που θα σφυριζε στα τρενα οχι μονο δεν το κανει αλλα σφυριζει κανονικα το Gay και του δινει ματς που επρεπε να χασει. Το ιδιο εγινε στα 3 τελευταια και με +7 ΗΔΗ καλα κρασια. Ξεφυγε ο αλλος και αντε να τον πιασεις τωρα και τι μου λετε εσεις για χουντες που επεσαν και πρασινα αλογα. Μαζεψε ο αλλος 9 ποντακια ενω επρεπε να εχει απο 3 ως 5 max? Σου ανοιξε τη διαφορα και σε εβαλε να κυνηγας την ουρα σου? Σε εκανε ρομπα με το Δελφακη προχτες σε μια επιδειξη ισχυος? Εχασες το ματσακι χτες στο 95’ επειδη ο ενας κραταγε καθυστερησεις για φωτοβολιδα!!! και ο αλλος ‘δεν ειδε’ ενα αουτ που το ειδαν μεχρι το Ελσινκι και εδωσε κορνερ- αρα μια ευκαιρεια ακομη στο ΜΠΑΟΚ?

Εγω ξερω οτι το ρολοι ηταν στο 94-φευγα, αμα εδινε ΟΤΙ ΗΤΑΝ δηλαδη αουτ ο μπαρμπα-Ανεστης θα ετρωγε 30-40 δευτερα να κανει το ελευθερο, το κοντερ θα εγραφε 95+ και στον αερα θα σφυραγε τη ληξη. Τωρα αυτα με τα large και εμεις ειμαστε ΑΕΚ και υπερανω και χαιλικια- τρομαρα μας- ας τα κρατησουμε οταν νικαμε 0-5 και το παιζουμε προυχωντες. Μας καθαρισαν στεγνα (εκ του αποτελεσματος) με το να δινεις στην εδρα στο 95′ κορνερ αρα μια ευκαιρεια να παρει το ματς. Πολυ υπερανω γιναμε τρομαρα μας και πολυ ανοιχτοχερηδες τη στιγμη που ο αλλος απεναντι δεν αφηνει ουτε πλαγιο..

Εγω αυτα βλεπω. Τωρα τι μου λετε τα ακουω βερεσε.

Εσεις κουβαλατε γραφικους Ζουζε να ειναι ευχαριστημενοι!!!! απο το ματς- κατι πρεπει να πει και αυτος ο ερμος- και Πατιτους που τραυματιζωνται μονοι τους, αυτο πρεπει να ειναι απο τα πιο ηλιθια πραγματα που εχω δει στην ΑΕΚ τοσα χρονια.

Εχω εμπιστοσυνη ομως, το πηγαδι (και οχι βαρελι) δεν εχει πατο.

Ζουζε γερα η αποζημιωση ειναι κοντα. Σε 2 ματς εχεις χασει 5 απο τους 6 ποντους. Μπορεις και χειροτερα. Να χασεις 6 στους 6, και ανετα μαλιστα. Δωστου Ζουζε και σε βλεπω συντομα παρεα με τον αλλο το Ζουζε να τρωτε τις αποζημιωσεις και να γελατε με τα κοροιδα. Λιγο προσπαθεια ακομη θελει..

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι οι φανελλες. Ας ριχναμε τριαρες και τεσσαρες ας παιζαμε μπαλλαρα ακομη και χωρις τις τριαρες- οπως παιζαμε παλια η ακομη οπως παιξαμε και με τον Δον Φερερ στις καλες του, και ας φοραγαμε φουξια φανελλα, λαχανι σορτς με μπλε ελεκτρικ καλτσες. Ολα τα αλλα πανε ρολοι και σας χαλασε η τριτη εμφανιση..

ΥΓ Θυμαστε που εγραψα για το Κουγια που ελεγε δασκαλο τον κομποσχοινια? Οχι πριν 20 χρονια αλλα πριν 20 μερες στο ματς μεταξυ μας. Τοτε που ειπα για τον μοντελλοπνιχτη, να το θυμασαι αυτο σε κανα εξαμηνο που θα τον σουταρεις. Τι ηθελα και μιλησα? Δυο αγωνες μετα ο ‘δασκαλος’ πηγε σπιτι του! Οχι που θα καθωταν..

ΥΓ2 ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΛΑΤΑΝ που θα μας πιασεις στο στομα σου κιολας. Κοιτα εκει μπας και βαλεις κανα γκολ γιατι εδω ειναι Αγγλια, δεν ειμαστε Γαλλακια και Παριζιανες χορευτριες εμεις να κανεις το καμποσο. Σε ειδαμε και στο μεταξυ μας, απλα περασες και δεν ακουμπησες. Που θα μιλησεις εσυ για τη Liverpool. Κοιτα εκει να κανεις την αρπαχτη σου με το Ζουζε παρεα, κοροιδεψτε εκει τα χαιβανια που σας τα σκανε χοντρα να τους παραμυθιαζετε με θεους και special  και ασε μας εμας να εχουμε τη καλυτερη επιθεση χωρις την αρχοντια σου που  το κοντυνοτερο που εχεις φτασει να δεις κουπα CHL ειναι απο την οθονη του υπολογιστη σου. Κατσε ΟΓΔΟΟΣ στην ομαδαρα σου και να λες και ευχαριστω που δεν εισαι πιο κατω ετσι οπως σερνεστε ολοι σας.  Ασε μας κακομοιρη που θα πιασεις μια απο τις πιο βαρειες φανελλες στην Ευρωπη , που εχει ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΙΜΑ απο τα μεγαλα και 3 απο τα αμεσως επομενα στη τροπαιοθηκη της.   Αιντε με το καθε ενα τυχοδιωκτη καιροσκοπο που πηρε φορα και λεει τη παπαρια του. Μασα τους εκει τη 15αρα τη χρονια, πουλα παραμυθι με τον αλλον και κοιτα τη πλατη μας οσο ακομη τη διακρινεις. Γιατι σε λιγο θα θες κυαλια..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to Ζουζε γερα

  1. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    Τα είπες όλα. Όλα όμως!!!Δεν χρειάζεται καν να αναλύσω επί σημείων γιατί το κείμενο ,εκτός Liverpool που δεν ασχολούμαι (ΑΕΚ,Inter,Marseille,Εθνική Αγγλίας κ τέλος), ήταν μια πλήρης αποτυπωση και των δικων μου σκεψεων. Μόνη μου ένσταση το γεγονός ότι θεωρώ τον Πατιτο ως έναν από τους καλύτερους παίχτες που διαθέτει η ομάδα αυτή τη στιγμή . Έχει πολύ καλή σέντρα κ πολύ εύκολη τριπλα στο 1vs1. Τώρα ότι την παπαριζει καμία φορά κ τρέχει όπου να ναι είναι πράγματα που ένας σοβαρός προπονητής κ 2-3 σοβαροί συμπαίκτες μπορούν να του τα κόψουν.
    Κορο’ι’δια τέλος για φέτος δυστυχώς από το καλοκαίρι όταν κ φάνηκαν οι προθέσεις της διοίκησης κ το έργο που θα ξαναπαιζοταν για δεύτερη σερί χρόνια μια κ πέρυσι έκανε τέτοια επιτυχία (Ηρθαμε με τον κωλο 2) .
    Φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά τα τελευταία 20 χρόνια που φαίνεται οτι δεν θα ταξιδεψω Αθήνα για την ΑΕΚ κ ας δηλωνα στην κοπέλα μου πριν 2,5 χρόνια να ετοιμάζεται ψυχολογικά για τα δεκάδες Σ/Κ που θα μ έχανε. Έτσι όπως πάει ούτε το Ηράκλειο-Περιβολια δεν με ψήνει.
    Με μαθηματική πρόοδο οδευουμε προς την κατάληξη του μπάσκετ,όπου οι συνεχόμενες καταστροφικες χρονιές κ οι υποβιβασμοι εδιωξαν τον κόσμο από το γήπεδο. Ευτυχώς όμως που βρέθηκε εκεί ένας σωστός επιχειρηματιας, παρ όλα τα μικρολαθη περισυ, που κάνοντας το αυτονόητο ,επενδυοντας δλδ πρωτιστως βραχυπροθεσμα κ μακροπροθεσμα ταυτόχρονα) έβαλε το τραίνο πάνω στις ράγες κ έχουμε πλέον κ ένα τμήμα που θυμίζει πραγματική ΑΕΚ.
    Πραγματικά ποιος έχει όρεξη να πάει στο γήπεδο την άλλη εβδομάδα? Χθες αισθανομουν τόσο ξενερωμενος που σκεφτόμουν να μην δω ούτε το ματς με τη βαζελα. Από πέρυσι έλεγα ότι ήταν έγκλημα που χάθηκε η τεράστια δυναμική της ΑΕΚ της επιστροφής,φέτος το γαμησαν κ ψόφησε που λέμε. Του χρόνου βλέπουμε.
    Καλό κουράγιο σε όλους.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Perakas-21
    Ο Πατιτο οντως ξερει μπαλλα. Τι να το κανω ομως με ΑΥΤΗ τη συμπεριφορα? Να εχω ενα παικτη του 6-7 και να μου βγαζει 2-3 και να κανει ΑΣΚΟΠΑ πραγματα? Καλυτερα να εχεις εναν του 6 που θα σου βγαζει 6.
    Φυσικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προπονητης στην ομαδα. ΟΚ να του δωσουμε χρονο γιατι δε μπορουμε να κανουμε κ αλλιως αλλα ειναι λιγος. Δε το λεω εγω το βιογραφικο του το λεει… και ετσι οπως ειμαστε ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ και να παρει καμμενος ειναι.
    Με το βαζελο που ειναι ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙ κανονικο να παρεις ενα Χ?
    Θα πας δηλαδη -9, εκει που εισουν περσυ τετοιο καιρο ΑΚΡΙΒΩΣ.
    Ας κοιταξουν τουλαχιστον να βρουν ενα ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- και οχι βοηθο της πλακας απο την Υεμενη- για του χρονου, να τον κλεισουν τον Ιανουαριο μπας και στριψουμε τουλαχιστον σε ενα χρονο. Γιατι φετος ακομη και με αυτους τους αστειους αντιπαλους γκολ βαζουμε μονο με αιτηση και αμα.
    Και το ποδοσφαιρο τελευταια φορα που κοιταξα, θελει και γκολ. Οχι μονο δηλωσεις..

  3. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @snitch
    Μα γι αυτό κάνει ο πατιτος ότι κάνει ,γιατί οι κοουτς (sic) νυν κ πρώην πρωτίστως δεν του έχουν δείξει-διδαξει κάποιο συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο, εκτός εάν είναι τόσο εξελιγμένο (μπουαχαχαχα) που ολοι εμείς δεν το βλέπουμε. Τόσο μπροστα κ εξελιγμένο που δεν αποδίδει στις σημερινές άμυνες αλλα στις άμυνες που θα παίζονται σε 100 χρόνια από τώρα. Επίσης εάν είχες άλλους 2 βαρβατους μπροστά θα υπήρχε και κάπου να τη δώσει κ όχι να μαλακιζετε. Ενώ τώρα ξέρουμε ποιους εχει ή μαλλον δεν εχει να τη δωσει, τα βλέπουμε όλοι τα χουμε πει 1000 φορές μην τα ξαναλέμε .
    Τραγικοι είναι κ οι άλλοι 3 καρναβαλια όπως κ πέρυσι κ πραγματικα είναι να απορεί κάνεις γιατί δεν γίνονται αυτά τα 2-3 κλικ που χρειάζονται σε λογικά πλαίσια για να είσαι ακρως ανταγωνιστικος κ να έχεις τους φιλάθλους-πελάτες σου σχετικά ευχαρηστημενους. Πραγματικα όλο αυτό έπρεπε να γίνει case study κ να διδάσκεται στα απανταχού πανεπιστήμια σε management/marketing courses ως παράδειγμα προς αποφυγην.
    Φέτος σε καποια κείμενα σου αλλά και του Steve υπήρχε μια αισιοδοξία κ μια πίστη στον Μελ για επιδιόρθωση της 2ετους τραγικης καταστασεως. Υπαρχει ακόμα;(Καλοπροαιρετα ρωτάω)

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω απο οσο θυμάμαι δεν εχω πει ποτε για πρωτάθλημα.
    Αισιοδοξία εχεις αμα βλεπεις να παει καπου το πράγμα.
    Εδω έχουμε να κανουμε με κανονικό αλαλούμ.
    Έχουμε υπεύθυνους που παρακάμπτονται ετσι απλα σε μια νύχτα, τεχνικούς διευθυντές που είτε υπαρχουν είτε δεν υπαρχουν ειναι το ιδιο, άλλους υπεύθυνους που τα έχουν κανει μαντάρα 4 χρονια αλλα δε τρέχει κάστανο, παρατρεχάμενους που αλωνίζουν στην ΠΑΕ ενώ τους έχουμε απολύσει και ολα αυτα ειναι φυσιολογικά!
    0 αλμειδα και ο πατιτο μας φταίνε;

    Οταν χάνεις πόντους απο τον Ηρακλή και το νιονιό και κανεις αυτα που κανεις τι να λέμε;

    Χτες πήγε λεει ο πρίγκιπας με τον βασιλο-Χίκ-μπιλαρο και τον μαιστοροβιτς!!! Να διαμαρτυρηθούν..
    Αμα τωρα φτάσαμε να στέλνουμε το μαιατοροβιτς στο διαιτητή που εμεις θεωρούμε καθαρό καταλαβαίνεις για τι τρικυμία μιλάμε..

  5. Ο/Η bandog λέει:

    +4 ποντοι απο νιονιο και ηρακλη και ησουν μεσα στο προγραμμα απωλειων.

    βεβαια με αυτες τις εμφανισεις θα ερθουν και αλλοι νιονιοι και γριες.

    η ομαδα δεν εχει @@ και αυτο ειναι το χειροτερο. ακομη και το διδυμο γιοχανσον-σιμοες ειναι αγνωριστο. σα να εχει πεσει συννεφο ξενερωματος σε ολη την ομαδα.

    επιπλεον υπαρχει σαφης διαθεση να κανουν περιπτωσεις νεων ελληνων ποδοσφαιριστων πχ μπαρκας, μπακακης, τζανετοπουλος κλπ

    τωρα για τις περιπτωσεις τυπου πατιτο τα λεγαμε πριν κανα διμηνο εδω.
    δεν γινεται να εισαι αργεντινος παιχταρας και να παιζεις στην μαλαισια….
    κατι στραβο εχεις.
    εχθες ξεπερασε τον ζοριτς σε προσπαθειες αυτοπτραυματισμου σε εναν αγωνα !!!

    αλλα εδω πηραμε ουρουγουανο που ειναι χειροτερος απο τον πεταυρακη , δεν εχει συμμετοχη στο πρωταθλημα και πιανει και θεση ξενου !

    τωρα για τον προπονητη , ολη την αφρικη να ψαξεις μαυρο προπονητη σε σοβαρη ομαδα δε θα δεις…
    πειτε με ρατσιστη αλλα δεν εχω δει ποτε μαυρο να παιζει σκακι…

    ΥΓ: ο ζλαταν ειναι ενας παιχταρας που εκανε παντα λαθος επιλογες ομαδων.
    μια φορα εκανε σωστη επιλογη και σκουπιζε τον παγκο.

    παντως η ρεφερι γιουθναϊτεντ επαιξε και τρομερη γκινια εχθες…
    3 δοκαρια, 19 κορνερ , 38 τελικες και με κοκκινη καρτα….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ειδα το ματς
    38 τελικές δε το λες γκίνια
    Κατι αλλο το λες
    Αμα βάλεις το κρισαντους 38 φορες λογικά μια θα το πετύχει.
    Κανανε τελικές αλλα εντελως άναρχα, σουτ απο μακριά γιομες κλπ. Κανενα πλάνο ο καθενας εκανε οτι νόμιζε, ο “προπονητής ” καθαρά βασίζεται στην ατομική ικανότητα και μονο.
    Ο Ζλάταν ειναι παικταράς. Τεράστιος
    Αυτο δεν αναιρεί το γεγονός οτι ειπε μαλάκια. Για τη Liverpool μιλας οχι για τη μαλμε..

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Λες “Ειναι εκπληκτικο πως μια ομαδα ξεφουσκωνει μετα απο μια ηττα στο ταψι και θεωρει χαμενη τη χρονια επειδη εχασε ενα ματς.” Μία ομάδα δεν ξεφουσκώνει γιατί είναι ΟΜΑΔΑ. Η ΑΕΚ φέτος τι ακριβώς είναι;

    ΥΓ: Αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε σένα και την οικογένεια σου.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @savvi
    Thanks mate