Μποταφογκο

Νομιζω η δηλωση τα λεει ολα: ποσο απογοητευμενος ειναι ο Μελ – καλα να παθει δικο του το μαγαζι δικες του οι επιλογες- αλλα και ποσο πισω ειναι. Η Μποταφογκο αγαπητε ΚΑΠΟΤΕ- λιγο πιο παλια απο την  ΑΕΚ- πρωταγωνιστουσε, το τελευταιο πρωταθλημα το πηρε το 1995. Εμεις το 1994 και φυσικα το 2008 που καποιοι το αφησαν στο Κοκκαλη. Ειχε καποτε το Γκρανιτσα, εμεις το Παπαιωανου το Μιμη οχι τον αλλον το μαυριδερο. Επισης το 2012 πηρε το Ζεεντορφ οπως εμεις ειχαμε παρει το χοντρο-Γκουντι. Απο τοτε αστα βραστα..

Χτες φυσικα και ΔΕΝ πηγα στο γηπεδο, ειπαμε το διαρκειας το παρκαραμε, να δω Γουιλι & co. Αφου δε μας θελει ο Πετρακης ποιοι ειμαστε εμεις να του παμε κοντρα? 4,000 κοσμο χτες και αμα οποτε ολα καλα, μη λενε εκει στη ΠΑΕ οτι δε τους ακουμε. Γιατι αμα ο αρχηγος της ομαδας σου δηλωνει ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ στο γηπεδο και εσυ δε κανεις τιποτε, σημαινει οτι μια χαρα συμφωνεις οποτε ολα οκ. Δεν ερχωμαστε και κατσε παρεα με το Μητσικωστα στα επισημα να βλεπεις το απεραντο λευκο των καθισματων στο ΟΑΚΑ. Ουτε καν στη TV δεν ειδα το ματς μιας και εκεινη την ωρα περιπου ειχε θεωρητικα ματσαρα Λεστερ-Σιτυ που πρακτικα ηταν ενας μονολογος με μια Λεστερ να θυμιζει περσυνη ομαδα και μια Σιτυ την ομαδουλα που ηταν πριν τους αραβες. 2-0 στο 10’ και η Λεστερ πεταγε απεναντι σε μια Σιτυ που πελαγοδρομουσε σε ολο το ματς: αμα λειπει ο Αγκουερο μπροστα (που ο γνωστος Ηλιθιος του μπλογκ μας ειχε βγαλει παικτακι της σειρας- ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ οπως εχουμε ακουσει και για τον Σιμοες το Gus και οτι το κυπριακο ποδοσφαιρο εχει ταχυδυναμη) η Σιτυ χανει πανω απο το 50% της δυναμης της μιας και αχρηστευεται σε μεγαλο βαθμο και ο Ντε Μπρουιν. 4-2 ευκολα, με το σκορ απο 4-0 και τα 2 να μπαινουν στο 82′ και στο 90′,  μπορουσε και επισης ευκολα να βαλει τουλαχιστον αλλο 1 γκολ, μια ομαδα θυμιζω που πριν 3 μερες ειχε φαει 5 απο τη Πορτο. Εχει θεμα ο Πεπ στο νησι ΣΟΒΑΡΟ μιας και το πρωταθλημα δεν εχει καμμια σχεση με το Ισπανικο που εχει 3 ομαδες και αλλες 2 δευτερης ταχυτητας, οπως δεν εχει σχεση και με τη Γερμανια που ειναι η Μπαγερν και το χαος- αντε η Ντορτμουντ να τη ζορισει λιγο. Εχω πει απο το καλοκαιρι οτι τον μονο που φοβαμαι ειναι ο Κοντε μιας και το υλικο εχει αλλα και ειναι πιο σκυλος στο να προσαρμοσει την ομαδα του στην Αγγλια. Μουρινιο φυσικα δεν υπαρχει και τον Βεγκερ τον ξερουμε, μετα απο 17 χρονια δε περιμενουμε να τον μαθουμε. Ο Κλοπ αναλογα εχει 2 βασικα ατου: α) ειναι στην ομαδα μιση σαιζον απο περσυ β) δεν εχει Ευρωπη. Απο την αλλη εχει μια ομαδα που περσυ δεν βγηκε καν εξαδα με βασικες ασθενειες που δειχνει να τις στρωνει σε μεγαλο βαθμο, γι αυτο αλλωστε ειναι ο Κλοπ ο καλυτερος προπονητης αυτη τη στιγμη ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ στο πλανητη.

Χτες απο οτι διαβαζω ο Γουιλι μετα το δημοψηφισμα κατεβασε ομαδα, συστημα και αντιδραση Gus Poyet. 4-3-3, πιεση στον αντιπαλο και αρκετο τρεξιμο. Δεν ειναι κακο να αντιγραφεις βεβαια, ειδικα οταν εχεις την ΑΕΚ με βασικοτατες ελλειψεις ΚΑΙ σε θεσεις αλλα ΚΑΙ σε ποιοτητα.

Για το Γαλανοπουλο ειχα γραψει το καλοκαιρι που τον ειδα ενα ημιχρονο σε φιλικο. Αμα βλεπεις μπαλλα και δεν εισαι πουθενας, τα πραγματα ειναι απλα. Παικτης που δεν φοβαται, δε τρεχει ασκοπα στο γηπεδο, μαρκαρει σωστα, τοποθετηται αναλογα και να κοψει και να παρει μπαλλα ενω μεταβιβαζει καλα με το κεφαλι ΨΗΛΑ  χωρις να κοιταει να κανει εξεζητημενα πραγματα ειναι σωστος κατα 90%. Αμα αποκτησει και εμπειρια και εχει μυαλο στο κεφαλι του, σε αφηνει να πουλησεις τον Σιμοες 4-5εκκ και δε θα καταλαβεις καν οτι τον εδωσες. Οσο δε δενει τη τριαδα με Σιμοες και Γιακομπ το κεντρο σου ειναι σουπερ.

Για το Μπαρκα επισης εχει μαλλιασει το πληκτρολογιο απο τοτε που επαιζε στον Ατρομητο: ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΧΤΕΣ ΒΑΣΙΚΟ, το γραφω απο περσυ την ανοιξη. Καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια και μακαρι στα δευτερα ματς κυπελλου να βαζουμε και τον Βουρα να τον δουμε και να τον εχουμε-οσο γινεται- ζεστο. Ανεστης φυσικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ειναι μια χαρα να παει ως ανταλλαγμα + λεφτα σε μια ομαδα που θα θελησουμε ενα παικτη το καλοκαιρι.

Οπως φυσικα δεν υπαρχει και Γουιλι. Οτιδηποτε μετα τη καλη δουλεια του Τιμουρ, ειναι βελτιωση. Αμα εισαι στο ΜΗΔΕΝ και βλεπεις παικτες στο ταψι στο 10’ λεπτο να τρεχουν στο παγκο να ρωτανε τι να κανουνε, οτι και να κανεις παραπανω καλο ειναι. Απο δημοψηφισμα με χαρτακια μεχρι να παιζεις μηλα- ποιον θα πετυχει η μπαλλα στη προπονηση. Εστω και με το Κομποτιακο εστω και με 10 και εντος εδρας. Εστω και χωρις τον Τσαβι-Πετρακη που χτες αμα ειμουνα στη θεση του θα ενιωθα αρκετα αβολα: τελικα δεν ειμαι τοσο μερεντονα οσο νομιζω, ουτε τοσο αναντικαταστατος. Σιγουρα δεν ειμαι παικτης ουσιας παρα ενας ανακατωσουρας και μεσα αλλα κυριως ΕΚΤΟΣ αγωνιστικου χωρου.

Φυσικα το οτι ο αντιπαλος εμεινε με δεκα ειναι μεσα στο παιχνιδι, οπως και μεσα στο ματς ειναι να κερδιζει η ομαδα αποβολες του αντιπαλου: ο Gay μαζι με τα ‘πεναλτυ’ τα εχει κανει επιστημη αυτα. Κανεις φαουλ για κοκκινη και απο τη στιγμη που ο κανονισμος καλυπτει τον διαιτητη να σε αποβαλει και δεν ειναι μουφα, αποβαλλεσαι.

Το φαγαμε το θηριο χτες και παμε με τα Γιαννενα. Που δειχνουν βαση αποτελσματων αξιομαχη ομαδα- δεν τους εχω δει- και θα ειναι αλλο ματς τελειως.

Φυσικα και η εντολη για προπονητη εχει δωθει- εκει πηγαινε το Μποταφογκο- και τα χθεσινα δεν αλλαζουν τιποτε. Οποιος εχει ματια βλεπει- ακομη και αν δεν ειδε το ματς χτες- και ξερει τι μπαχαλο ειναι η ΑΕΚ σε ολα τα επιπεδα. Φανταζεστε το Μελλισανιδη να παει στην AEGEAN τη δευτερα και να μοιραζει χαρτακια στο προσωπικο να του πουν τι δουλεια θελει ο καθενας να κανει και μετα να κλειστει στο γραφειο του να τα διαβαζει? ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ειναι αυτα..

ΥΓ Χτες περασε και ο προυπολογισμος παρωδια: 4,5 ΔΙΣ μετρα – το λεγωμενο και ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ η αλλιως 3+ οπως λεει και ο μνημονιοσχιστης Αλιεξης, εκ των οποιων τα 1,5ΔΙΣ απο συνταξεις. Παρτε ΣΑΝΟ ‘παροχων’ 618εκκ μεχρι τις 18/12 και απο 1/1 – σε 15 μερες- γυριστε μας λιγο κατω απο τα τριπλα ΑΜΕΣΑ, και πληρωστε και εμμεσα 20% φορους παραπανω. Δηλαδη γυριστε μας πισω τα πενταπλα και λιγα σας λεω. Πρωτη φορα ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ο σοφος λαος: οποιος θελει αξιοπρεπεια και φασιστερα να μαθει να πληρωνει το τιμημα.. Τσαμπα κανω το τουριστα στις Κουβες τα Αμπου Νταμπι και τους Παναγιους Ταφους? Τα ειχα φαναστει ποτε μου η σαμπως θα τα ξαναδω? Το πολυ πολυ καμμια καταληψη, καμμια πορεια. Περιστερι Κυψελη Εξαρχεια ειναι η ‘πορεια μου’ 40 χρονια. Παιζει να μην εχω ξαναμπει σε αεροπλανο- ποσο μαλλον private jet με τους μπιχλιδες να κανω τακιδακια αναψυχης. Αλλωστε και Βουλγαρια που ‘μπηκα’ στο πανεπιστημιο πας και οδικως με το ΚΤΕΛ.  Οχι τιποτε αλλο με ολα αυτα μου κοψατε και τα συνθηματα με τα Γκοου χοουμ και τους φονιαδες των λαων. Πρεπει να βαλω το Καρανικα να βρει καινουργια πιο πιασαρικα, αν και στο 3% δε τα πολυχρειαζωμαι.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Μποταφογκο

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Παρασκευή 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – 09:52:
    Δεν βάζω εγω θέμα προπονητή. Οταν η ΑΕΚ σε πέντε αγώνες έχει μία νίκη το θέμα μπαίνει από μόνο του.

    Κυριακη 11 Δεκεμβρίου 2016, 00:11: Τίποτα από όσα γίνονται στο γήπεδο από όταν ανέλαβε ο Μοράις δεν είναι τυχαίο. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι η ικανότητα του προπονητή της ΑΕΚ δεν αμφισβητείται. Oταν δουλεύεις όμως με συνέπεια και έχεις γνώση του αντικειμένου που ασχολείσαι τότε είναι δεδομένο πως η δουλειά θα φανεί.

    Oυτε 2 μερες δε περασαν για τη κολοτουμπα. Ουτε καν 48 ωρες! Αυτος εχει ξεπερεσει σε ευελιξια και τον Αλιεξη που μεσα σε 2 μερες εδωσε 618εκκ και πηρε πισω 1,5ΔΙΣ!
    Και ομως υπαρχει ανθρωπος αν και ΧΟΝΤΡΟΣ που ειναι μεγαλυτερος κολοτουμπακιας.

    ΕΥΓΕ !

  2. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Πιστεύω πως το χτεσινό σχήμα λειτουργεί καλύτερα χωρίς Μάνταλο ο οποίος παίζει μόνο για τον εαυτό του και μπερδεύει την ομάδα κάνοντας σβούρες μέχρι να κάνει το λάθος.
    Όλοι έπαιξαν κοντρολαρισμένα ακολουθώντας τις οδηγίες που τους δόθηκαν.
    Σίγουρα είναι άλλη ομάδα τα Γιάννενα και άλλη ο Λεβαδειακός, αλλά η 3άδα του κέντρου δεν πρέπει να ξανασπάσει για κανένα λόγο.
    Τώρα, τί να κάνει με το Μάνταλο? αν πρέπει οπωσδήποτε να παίξει, ας τον βάλει στη θέση του Αραβίδα. Όπως τον βάζουν στην Εθνική.

  3. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Τελικά…we went full circle…και γυρίσαμε…στο ποδόσφαιρο και κατάσταση ΔΕΛΛΑ…έλα μ%^%^ στον τόπο σου κοινώς….φυσικά ο θερμαστής είναι κατάτι πιο έξυπνος (αφού έχει κάνει, έστω και βοηθός σε καμιά δεκαριά άλλες ομάδες) και υιοθέτησε σύστημα Gus…ο Γώγος εκεί αμετακίνητος….4-2-3-1 από Τριγλία μέχρι Μπαρτσελώνα…
    Κοινά μεταξύ τους:
    και οι 2 δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ εμπειρία 1ου προπονητή
    και οι 2 είναι ΤΣΑΜΠΑ
    και οι 2 θα κάνουν ότι τους πει ο από πάνου και ο από πάνου του από πάνου και ο από πάνου του από πάνου του αποπάνου
    και οι 2 είναι αναλώσιμοι και τρων πόδι ανευ αποζημίωσης με ένα τηλεφώνημα
    και οι 2 δε ρωτάν πολλά πολλά για management and admin fees
    και οι 2 θα είναι φιλαράκια με τους μέσι του ποδονίφτη και έτσι θα αφήνεται χώρος και ευκαιρίες στον από πάνου και τον γεροτίγρη να σκάνε έφοδο κάθε τόσο στο Σπάτο και να κάνουν νταντά τα παλιόπαιδα…(τι νομίζεις, κι αυτό μέρος της κ$##$ της ενασχόλησης με τη μπάλα είναι, ειδικά σε ηλικία σύνταξης, που πια δε σκας κάτω στη Νίκαια με τους φουσκωτούς και τη μπέμπα 318 να κάνεις μανούρες, οπότε κάπου πρέπει να νοιώθεις ότι το κάνεις 2-3 φορές ετησίως, you can’t teach an old dog new tricks).
    Το πρότζεκτ επισήμως με αυτό τον κύκλο απέτυχε, εδώ που τα λέμε…υπήρχε ποτέ πρότζεκτ όμως?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Εχω πει πολλες φορες οτι ο Μανταλος ειναι ενας ΑΡΓΟΣ παικτης. Κοβει το ματι του, δηλαδη θα σου βγαλει 1-2 μπαλλιες, και εχει ενα πλεονεκτημα οτι δυσκολα του παιρνεις τη μπαλλα μιας και το παιχνιδι του την εχει ΠΟΛΥ κοντα του σε κοντρολ. Αυτο τον βοηθαει λογω ταχυτητας: δες π.χ το Φορτουνη που ειναι τρεχαλαζτης αλλα αναλογα ΔΕΝ μπορει να κραταει ‘κολλημενη’ τη μπαλλα γι αυτο και σε ενα καλο man to man απλα εξαφανιζεται. Τελευταιο παραδειγμα προχτες στο ΓΣΠ που για αλλη μια φορα σε δυσκολο ματς δεν υπηρχε. Αναλογα ο Πετρακης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, παιζει με τα χερια, χτυπαει, κανει αλητειες μεσα στο ματς. Αντιστροφα ο Γιακομπ ειναι πολυ ΚΑΘΑΡΟΣ παικτης, σπανια θα απλωσει χερι ποδι.
    Απο την αλλη επειδη η ΑΕΚ εχει ελλειψη ποιοτητας συνεπικουρουμενο απο το γεγονος οτι εχει καλλιεργηθει κλιμα οτι εχουμε τον ΤΣΑΒΙ στην ομαδα, ολες οι μπαλλες περνανε απο αυτον με αποτελεσμα να ειμαστε αργοι και να γινεται και αυτο που ειπες.
    ΔΕΝ ειναι αναγκη να κανεις κατι. ΟΜΑΔΑ εχεις και κοιτας πως δουλευει καλυτερα το ΣΥΝΟΛΟ. Αμα δε χωραει δε χωραει, δε θα ψαξουμε να βρουμε και θεση ελεος. Πολλοι σε πολλες ομαδες δε χωρεσαν και μαλιστα πολυ καλυτεροι του Μανταλου μη τρελλαθουμε, εδω εδιωξαν τον Ιμπρα απο τη Μπαρτσελωνα, αναλογα ο Κλοπ αφηνει το καλυτερο CF στο νησι εκτος (Sturidge) για τον ιδιο λογο.
    Ας κοιταξει να προσαρμοστει, δεν ειναι τρελλος ο Poyet που του εβαζε μονιμα τις φωνες, ουτε ο Σκιμπε που τον εχει σε αλλη θεση. Σιγα το μερεντονα που ακομη και στην ΑΕΚ του 2007 αναπληρωματικος με το Τοζερ θα ητανε. Για να μη παμε σε ΑΕΚ 92-94 που θα εβλεπε 18αδα μια το μηνα.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Hi Surrey
    Που ειναι ο next big thing Δελλας ειπαμε? Γιατι μετα το τηλεφωνημα, παρτον να μη μεινει ανεργος, περσυ στο Σπανο δεν ειδα ουτε ομαδα τοπικου να ενδιαφερεται..
    Ασε που μολις τον εφυγαν απο τη Χαλκηδωνα, η ομαδα με ενα ματς λιγοτερο απο μας εχει 2 ποντους παρακατω. Ρε κακο με το Γκουαρδελλα μολις φευγει να δειχνει το εργο του.. (μονο του).
    Admin fees χρωσταμε οπως μαθαμε ακομη στον προηγουμενο ουκ ολιγα. Αλλη μια επιτυχια του Βοσνιου 550 χιλιαρικα στο Τιμουρ! Ακου μισο εκκ στο Τιμουρ!!! Αυτη τη δουλεια θα κανουμε? Εδω εφυγε πριν 10 μερες ο γυμναστης και ακομη δε πηραμε αλλον!
    Η ΑΕΚ ειναι χωρις γυμναστη επισημα εδω και 10 μερες, ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει αλλος λιγο τρεξιμο αλλος σηκωνει κανα βαρακι αλλοι παιζουν κανα ταβλι φευγα-πορτες..μας εμεινε ενας Ζοάο Κούνια (ο βοηθος του βοηθου κ αυτος) τι ψαχνεις τωρα ..

  6. Ο/Η J.Patikas λέει:

    “η φοροδιαφυγή το λαθρεμπόριο είναι δύσκολη υπόθεση”. “Δεν είχαμε ιδέα πόσο δύσκολη υπόθεση ήταν” είπε λέγοντας ότι “κάνουμε αυτοκριτική”.Τσακαλωτος. Συνεχιζουν να μαθαινουν στις πλατες μας οι αλητες. Παραιτηθειτε ρε τσουτσεκια μας εχετε καταστρεψει. Καθε μαθημα που παιρνετε μας στοιχιζει δισεκατομμυρια.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    Θα κανουμε post αλλα αργοτερα μιας και κλεινει ο χρονος και εχουμε τρεξιμο..

    Φυσικα δεν ειχαν ιδεα. Ουτε συνεχιζουν να εχουν. Τους κοβεις εσυ να εχουν ιδεα τι κανουν? Εχει ΕΝΑΣ αριστερος ιδεα τι κανει? Για να εχεις ιδεα Δημητρη υπαρχουν καποιες προυποθεσεις:
    1) Οταν πας να ξεστραβωθεις καθεσαι και μαθαινεις δε κανεις καταληψεις, τα πανεπιστημια ειναι χωρος μαθησης. Οχι καταληψεων και φρεπεδιας με αφισσοκολλησεις, ο δε χρονος εκτος απο οτι ειναι πολυτιμος ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ.
    2) Δε παιρνεις πτυχια σε 20 και 25 χρονια ‘νυχτα’. Οποιος θελει να σπουδασει αντε για καποιο σοβαρο λογο να χασει μια χρονια. Για σπουδες πας δε πας για τουρισμο. Ουτε για να τρως τα λεφτα των γονιων σου. Ξερεις τι ωραιο που ειναι το Λονδινο να κανεις το τουριστα? Δεν υπαρχει πολη με περισσοτερα και καλυτερα πραγματα να κανεις στο κοσμο. Αντε και η Ν.Υορκη. Δηλαδη ΟΛΟΙ εμεις που δε χασαμε οχι χρονια οχι εξαμηνο αλλα ουτε ΕΝΑ μαθημα τι ειμαστε? Ειχα βεβαια αναλογα κατι τεμπελχαναδες που δεν βιαζωντουσαν… και την ωρα που τελειωνα δευτερο πτυχιο αυτοι ειχαν αλλαξει 1-2 σχολες και ηταν ακομη στο πρωτο ετος!!! (Εχω πετυχει τετοιο ‘συμφοιτητη’ μου υπαλληλο -ουτε καν διευθυντη καταστηματος!- στα 45 μου πριν 3-4 χρονια στη Θεσσαλονικη σε αλυσιδα. Μετα απο 2 αλλαγες σχολων στη τριτη τον εδιωξαν βλεπεις οι Βρεττανοι ΔΕΝ ΑΝΕΧΩΝΤΑΙ ΚΟΛΟΒΑΡΕΣ- αφου εφαγε 4 χρονια και τα λεφτα του πατερα του να κανει τον ομορφο- γυρισε πισω ΣΤΟΥΡΝΟΣ οπως εφυγε να παιρνει 800? ευρω. Βλεπεις οταν ειχε την ευκαιρια να γινει ανθρωπος- δεν την εχουν ολοι τετοια ευκαιρια- αυτος ξυπναγε στις 11-12 και πηγαινε για καφε, εμεις τα κοροιδα απο τις 9 καναμε μαθημα 8 ωρες την ημερα και μας εβγαινε κυριολεκτικα ο κολος).
    Ηταν οι τυποι που αραχτα δε παταγαν ποτε σε lectures, εργασιες εδιναν (οταν εδιναν) με καθυστερηση και μισες, στα projects ηταν απλα απωντες και εμφανιζωντουσαν μονο στη τελικη παρουσιαση στο board (λες και οι καθηγητες ειναι τιποτε μαλακες, δεν εβλεπαν ποιοι ειναι στα labs παρωντες και ποιοι ετρεχαν στα updates). Οι ιδιοι τυποι ειναι παντου, παρε παραδειγμα το Αλιεξη που δε ξερει βασικα πραγματα γεωγραφιας δημοτικου και αγγλικων γυμνασιου.
    3) Πρεπει να εχεις ΔΟΥΛΕΨΕΙ στο πραγματικο κοσμο και οχι στο κομματικο σωληνα.

    Αυτοι εχουν αυταπατες και κανουν αυτοκριτικη μετα απο 2 χρονια.

    Εχουν βεβαια σε αλλους τομεις πλουσια δραση:
    Ο ενας βγηκε και ειπε να μην ειναι ποινικο το καψιμο της σημαιας! Πολυ ευχαριστως τον τυλιγω σε μια σημαια και το καιω- και τιμη θα του κανω, με στουπια πρεπει κανονικα σαν αυτα που πετανε τα συντροφια του ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    Επισης μας ειπε οτι πρεπει λεει να βοηθησουμε ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ να γινουν καλα παιδια μιας και με τη διαφορα στο 15% η ψηφος των ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ειναι χρησιμη. Μαζι ΜΠΟΡΕΙ να κανουμε αντιπολιτευση με κανα 15-17% ΣΥΝΟΛΟ, ο καθενας μονος του δυσκολα θα περασει το διψηφιο. Ειναι να τσακωνωνται ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ μεταξυ τους? Σιγα τη διαφορα. Οι μεν φασιστες ειναι με τη σβαστικα και οι αλλοι με τα σφυροδρεπανα. Οι αρχηγοι τους Χιτλερ και Σταλιν κολληταρια ηταν και τον ιδιο κοσμο καθαρισαν.

    Εχουμε ομως και αλλο συγκλονιστικο μιας και ο ΤΣΥΡΙΖΑ εχει λυσει αυτα τα αστεια με τη οικονομια την ανεργεια κλπ και ασχολειται με τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας:
    Να θεσμοθετηθεί ότι θα είναι δυνατή η μεταφορά κατοικίδιων ζώων σε βαγόνια των συρμών σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όπως σημειώνουν, πρέπει να θεσπιστεί κανονισμός, ο οποίος θα προβλέπει τη μεταφορά σκύλων στα μέσα σταθερής τροχιάς (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Μετρό και Τραμ) σε συγκεκριμένο βαγόνι, έτσι ώστε να δίνεται δικαίωμα επιλογής σε επιβάτες με προβλήματα υγείας (παραδείγματος χάριν αλλεργίες) ή σε επιβάτες που δεν επιθυμούν να βρίσκονται πλησίον του ζώου.

    26 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ασχολουνται για να εχουν βαγονι τα ΖΩΑ! Το 20% του ΤΣΥΡΙΖΑ ασχολειται με αυτο!!!!
    Προφανως για να μπορουν οι 26 και οι υπολοιποι συντροφοι να μπαινουν σε δικα τους βαγονια, μιας και στα κανονικα απο το φτυσιμο δε τους παιρνει..

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Γιατί να είναι ποινικό αδίκημα η ληστεία ενός ATM; Προτείνω να αποποινικοποιηθεί
    Γιατί όχι να κυκλοφορούμε δημόσια γυμνοί, να πηδιόμαστε δημόσια, και άλλα πολλά που αυτοί τα έχουν σας φυσιολογικά να γίνονται. Ότι σαχλαμάρα υπάρχει με αυτήν θα ασχοληθούν

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Φυσιολογικα τους φαινωνται, σου θυμιζω οτι ο γιος του προεδρου της βουλης εχει καταδικαστει για ενοπλη ληστεια και ο προεδρος της βουλης ως μπαμπας του ειπε: τον κατανοω και καταλαβαινω τα προβληματα της νεολαιας!!
    Ο γιος του Σκουρλετη συνεληφθη με αλλους μπαχαλακηδες να πεταει μολοτοφ στα γραφεια της Χ.Α, τουλαχιστον δεν τον ενημερωνει κανεις οτι δε καιμε τα συναιτερακια μας.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1917 στη Μοσχα. Ολα χυμα, ολα κρατικα και ισοπεδωση των παντων. Τεμπελικι, αραλικι, θεωρειες, πινω μπαφους και ζω ως παρασιτο.

    Δεν εχουν ΟΥΔΕΝ προβλημα να καινε σημαιες- ενιοτε και ανθρωπους ζωντανους που τολμησαν να πανε για δουλεια σε τραπεζα- να κανουν ληστειες, να σπανε καταστηματα και περιουσιες οπως καθε φορα στα εξαρχεια στο πολυτεχνειο στο κολοπαιδο το γρηγοροπουλο και οπου βρισκουν αφορμη. Ψευτομαγκες-ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ- που παρακαλανε αυτους που βριζουν να τους ταισουν.

  10. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    και καλά αυτοί στο σύριζα, που να πας και πιο αριστερά, εκεί να δεις .30 χρόνια φίλη μου που φλερτάραμε μεταξύ στα νιάτα μας, κάργα αριστερή που μέχρι και στην Τουρκία έφτασε να δουλεύει, έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί μου γιατί είπα τους Σομαλούς και Αφγανούς λαθρομετανάστες.!!! μιλάμε ΓΙΑ κόλλημα.Κάτι τέτοια έχει στο ηλίθιο μυαλό του και ο Βασιλόπουλος, νυν δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας πρώην σύριζα και τώρα παρατρεχάμενος της άλλης τρελής Κωνσταντοπούλου…

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει λογικη Χαρη μου, μη ψαχνεις. Ιδεολογια, τεμπελια, θεωρεια και ζουμε με τα λεφτα των αλλων που τους κατηγορουμε μονιμα- μιας και εμεις ειμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ να κουνησουμε το δαχτυλο μας.Ετσι απλα.
    Δες ολο αυτο το ΣΚΥΛΟΛΟΙ που μας εχει κατσικωθει, ενας και ενας ειναι.

  12. Ο/Η bandog λέει:

    προχθες στο μαγαζι σχολιαζοντας την “13η συνταξ用 και αφου ειπα οτι τα χρηματα αυτα θα επρεπε να δωθουν για αναπτυξιακα μετρα πχ να επιδοτηθουν οι ασφαλιστικες εισφορες ενος ανεργου ωστε να τον προσλαβω .

    76αρης συνταξιουχος βαμμενος ΝΔτης :

    – τι να τα κανουν οι ανεργοι τα λεφτα?αυτοι ειναι γεροι , εμεις εχουμε αναγκες. εκανε και κατι καλο ο τσιπρας

    54αρης ανεργος που ζει απο τη συνταξη της κατακοιτης μανας του :

    – ενταξει , καλο μετρο ειναι . θα βοηθησει να κανουμε γιορτες. να ψωνισουμε . να πιουμε και ενα ποτο…

    νομιζω οτι αυτος ο λαος δεν αξιζει τιποτε καλυτερο απο τσιπρες και τσακαλωτους…

    ρε συριζα μεχρι να παρει πρωταθλημα η μποταφογκο !