Στρατηγικος ‘σχεδιασμος’

Ο πρωθυπουργός διεφάνη ξέπνοος χθες, σε επίπεδο διαβουλεύσεων, δηλώνοντας «λύση να είναι και όποτε είναι να έρθει», και ένας ανώνυμος σχολιαστής του ίντερνετ του απάντησε σκωπτικά με στίχους του… Ουράνη «αν είναι να΄ ρθει, θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει»! Τι μέλλει  γενέσθαι; Ό,τι και… πέρυσι. Ο πρωθυπουργός, παράλληλα με τον υπουργό Οικονομικών, ξεκινούν εκ νέου τις πολιτικές επαφές (αυτό το «ξεκίνημα» νέων επαφών έχει ανακαλύψει το νόμο του αεικίνητου).

Ο κ. Τσίπρας θα έχει τηλεφωνικές επαφές με την κ. Μέρκελ, τον κ. Μακρόν, και όποιον άλλον ευαρεστηθεί να τον ακούσει, σε μια προσπάθεια επίκλησης για λύση. Είναι δεδομένο ότι οι υπερήφανες διαβεβαιώσεις, για το χρέος, για τα αντίμετρα, για τα ούτε ένα ευρώ μέτρα, έχουν δώσει τη θέση τους σε τηλεφωνήματα παρακλητικού χαρακτήρα.

Τα μετρα και τα χαρατσια βεβαια παραμενουν και ειναι πραγματικα περιεργο να μας πουν ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΘΗΚΑΝ απο τη στιγμη που δεν λαμβανουμε ΤΙΠΟΤΕ απο τους ξενους. Μα για τα διαβοητα 7,4 δις που θα δοθουν?? για να δωσουμε τη δοση. Δηλαδη με απλα μπακαλιστικα (οπως δηλωσε περηφανα ο ΤΣΥΡΙΖΑ) θα παρουμε 5,5 δις μετρα (αφου εχουμε παρει ΗΔΗ ΑΛΛΑ 6 ΠΕΡΣΥ) για να μας δωσουν 7,4 δις που θα τα παρουν πισω την αλλη μερα ως αποληρωμη. Αν ΑΥΤΟ δεν ειναι περηφανη διαπραγματευση δε ξερω στο αριστερο μυαλο ΤΙ ειναι. Εδω θα θυμισω οτι αυτα τα περιβοητα 7,4 δις ΣΕΡΝΩΝΤΑΙ απο την εποχη Μπαρουφακι- δηλαδη 2 χρονια- τοτε που δηλωνε επισης περηφανα ο μικρος ΜΠΟΥΦΟΣ οτι ΔΕΝ μας χρειαζωνται τα λεφτα και ΔΕΝ τα θελουμε. Ηταν οι χρυσες μερες που ο Σαμαρας επεσε για 700εκκ ευρω ως μονοφθαλμος πιτσαδορος, για να ερθει ο ανοιχτοματης δουλευταρας- ο λεγωμενος και μνημονιοσχιστης- να μας σωσει… ΠΛΗΡΩΝΕ περηφανε λαε και μην ακουσω ΑΧΝΑ. Ουτε για λαικισμο ουτε για κοροιδια ουτε για τιποτε. Δε πιστευω να εχετε παραπονο για την αξιολογηση. Απο ΠΕΡΣΥ το καλοκαιρι το γραφω ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι αξιολογηση ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ με την εννοια που ο μικρος μπουφος τη φανταζεται. Δηλαδη ποσοτικη χαλαρωση, ενταξη στο QE και ανοιγμα σε αγορες. Οποιος διαβαζει η οποιος θελει μπορει να ανατρεξει ανετα στα κειμενα μου. Αυτα παθαινεις αμα βαζεις αποφοιτους γενικου λυκειου να σου τρεξουν μαγαζι. Απλα πραγματα ειναι και ΟΥΔΕΙΣ εμπιστευται το καρναβαλλο της Ευρωπης που τη μια μερα ψηφιζει μετρα και 24 ωρες μετα δηλωνει οτι ΔΕΝ θα τα εφαρμοσει. Οπως αλλωστε ΔΕΝ εχει εφραμοσει και το 70% των προηγουμενων ‘υποσχεσεων’ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. Ο Euclid, που θα δηλωνε παραιτηση αμα επεφτε το αφορολογητο κατω απο 12,000 ευρω, τα ειπε οχι εγω…

Βεβαια για να τα κανουμε πενηνταρακια- που λεει και ο Αντωνης- κατι αναλογο ζουμε και στο ΑΕΚ. ΔΕΝ τα λεω εγω αλλα ο ιδιος ο εγγυητης. Φυσικα οχι σε μενα αλλα εκει που μετραει, στο πελατολογιο του, τη ΒΡΩΜΗΤΖΙΝΑΛ. Εκει που δηλωνε σε πρωτοσελιδο της Ψ-ΩΡΑΣ: ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ.

Γιατι οταν περσυ τετοιο καιρο ακουσαμε δια στοματος του για παικταραδες κλπ εγω προσωπικα κρατησα πολυ μικρο καλαθι. Ο λογος ειναι απλος. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι ανθρωποι να φερουν παικτες γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ. Αμα δε ξερεις μπαλλα μονο απο ΤΥΧΗ μπορει να σου βγουν 2-3 Σιμοες-Γιοχανσον-Γαλανοπουλοι. Η απο στατιστικη. Οι υπολοιποι 30-40-50-70 που κουβαλας θα ειναι απο υπερβαροι ως αμπαλλοι. Η σακατηδες η ακομη καλυτερα ενας συνδυασμος και των τριων.

Ο κοσμος θελει μεταγραφες ειπε ο δημοσιογραφος. Εγω να δεις τι θελω απαντησε ο εγγυητης. Ετσι απλα με 2 κουβεντες για να μπαινουμε στο κλιμα, οχι τιποτε αλλο αλλα καποιοι περιμενουν οχι το Μεσι αλλα να μενει ο Αραουχο. ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ 2ΕΚΚ ΕΥΡΩ Ο ΜΕΛΛ για να τα δωσει τωρα?  ειναι ενα απλο ερωτημα που ουδολως περναει απο το μυαλο του Ελληνα οπαδου-ψηφοφορου.

Οπως βεβαια- για οποιον δεν εχει καταλαβει ακομη- αναλογα εχει δειξει ΠΟΙΟΥΣ πρωτιμα ως πελατες στο γηπεδο. Μαχαιροβγαλτες, πρεζακια και βαπορακια. Μιας και εμεις που πληρωνουμε ακριβα διαρκειας ΔΕΝ ειμαστε υποστητικτες που ακολουθουμε την ομαδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ αλλα κατι περιεργοι χαβαλεδες που απλα τα ΣΚΑΝΕ σχεδον 1 χρονο μπροστα για να βλεπουν τους Μανταλους και τους Αλμειδα. Οι χαβαλεδες λοιπον μετα απο ΟΛΑ αυτα καποια στιγμη ΚΟΒΟΥΝ το χαβαλε. Δηλαδη με πρωτο εμενα και απο οσο εχω ακουσει αρκετους σα και μενα ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ απο φετος να κανουν χαβαλε και το γυρνανε στο ΤΣΑΜΠΑ με καμμια προσκληση σε κανα ‘ντερμπυ’ η κανα εισητηριο απλο αμα εχει καλο καιρο. Με την αναλογια χαβαλε-πελατη να ειναι στη καλυτερη 1 προς 3 και βαλε, μιας και η καρτα στην 9 εχει 500 και στο πεταλο ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ 150, αυτο σημαινει οτι για καθε 3 χαβαλεδες θες ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10 νεα ζακια μπας και καλυψεις τη χασουρα. Αν δε λαβουμε υπ’ οψιν οτι τα ζακια και το πεταλο ειναι περιορισμενης χωρητικοτητας και ειναι ηδη ταβανιασμενα, ποσοι θα πανε να κατσουν διπλα στο μπαφο21 να τρωνε καπνογονα 2 ωρες?- τοτε αναμενουμε νεο αρνητικο ρεκορ στα εσοδα.

Τα 55,000 λιγοτερα εισητηρια φετος- αν πουμε με 20 ευρω μεσο ορο- μας κανουν χονδρικα 1-1,1εκκ ευρω λιγοτερα. ΧΑΜΠΑΡΙ δε πηρε ο Καραμουζας ο Δηματος και φυσικα ο εγγυητης οτι οχι μονο εχασαν 1 εκκτομυριακι, αλλα και οτι το γηπεδο εχει φτασει να θυμιζει προεκλογικη συγκεντρωση του ΓΑΠ και αμα. Με σκαρτους 9,000 (8,900 ειναι ο μεσος ορος φετος) και με 3-4,000 στα ματς μιας και τα 70,000 απο τα 123,000 που εκανε συνολο ηταν στα 3 ‘ντερμπυ’ η ομαδα παιζει ανετα στη Ριζουπολη και εκει αδειο θα ειναι. Εχει βλεπεις και πολλα εσοδα μια εταιρεια με ισολογισμο 6,5εκκ που αμα χανει το 1εεκ δε τρεχει κατι. Αρα ΟΡΘΑ απαντησε ο ιδιοκτητης , εγω να δεις τι θελω. Μονο που καποιος να του σφυριξει οτι η ΑΕΚ δεν ειναι wishful thinking (οπως δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι στο πλανητη) αλλα πραγματικη εταιρεια και μαλιστα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δυναμικη. Την οποια και οι Καραμουζες αναλογα εκμεταλλευονται..

Οταν το ερχωμαστε γινεται ηρθαμε πεμπτοι, οταν κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να επιβραβευσεις τους μαχαιροβγαλτες, οταν το ανοιγεις χωρις να σκεφτεσαι, τοτε τα αποτελεσματα τα βλεπεις ΗΔΗ και θα τα δεις ακομη καλυτερα σε κανα διμηνο. Με τον ΕΝΑΝ ΚΡΑΧΤΗ που ετοιμαζεις και απο πισω με ανανεωσεις σε Μπακακια και πετρακηδες. Με τον ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ στο παγκο να μη μπορει να καθαρισει 6 ματς με το νιονιο!!! ενα ζελα ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ χωρις 4-5 βασικους και ενα ΜΠΑΟΚ πιο αστειο και απο το ιδιοκτητη του που με 3 γκολ σου κανει πλακα και σου παιρνει ποντους στα χαρτια. Με το Μαλεζα και το Χαριση..την ωρα που ακομη και αυτος μαζεψε ενα 7αρι απο πωλησεις και εσυ καθεσαι και συζητας ΚΑΝ να δωσεις τον ΕΝΑΝ απο τους 3 που εχεις για 1,5εκκ. Οσα εχασες απο τα εισιτηρια φετος μονο δηλαδη + ενα μπακακι..

Ευγε λοιπον για τη διαχειριση μεσα τη χρονια και ακομη μεγαλυτερο ευγε για τις εξυπναδες που πετας να το παιξεις και καλα μαγκας. Οι μαγκιες πληρωνωνται βεβαια και μαγαζι σου ειναι. Αμα δεν εχεις μαθει ακομη εν ετη 2017 να μην αντιδρας λες και εισαι στη τρουμπα του 1960, αμα δεν εχεις μαθει να ακους, αμα δεν εχεις μαθει οτι δεν προγκας τους παντες, αμα δεν εχεις μαθει οτι-αφου δε μπορεις- δε παιρνεις εναν ανθρωπο σοβαρο να σου λεει ποτε και τι να πεις και πως να φερθεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, τοτε μην απορεις για τιποτα. Ουτε εμπορικα ουτε σε ολα τα αλλα. Κατσε εκει με τον ποδονιφτη με τον Μητσικωστα και αλλους 200 τσαμπατζηδες στα επισημα να αγναντευεις το απερνατο λευκο του ΟΑΚΑ και τον Χοντραρεβιτς στο χορτο. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ παρα μονο το πεισμα σου. Τιποτε δεν εχουν τα ερμα. ΕΣΥ ΤΑ ΨΟΦΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Καλες οι ‘αστειοτητες’ που ελεγε και ο Ζηκος, καλες και οι εξυπναδες που πεταγε και ο θειος με τα χοχοχοχο αλλα εφερνε και κανα παικτη. Επαιρνε τις μουφες – οπως πηρες και εσυ κυπελλο- αλλα ειχε και ομαδα. Εκτος αν νομιζεις οτι αμα παρεις ΑΥΤΗ την ΑΕΚ και τη βαλεις στο Anfield θα γινει ομαδαρα και θα μοιραζει ντορτια. Αν νομιζεις οτι ΜΟΝΟ με το γηπεδο οι αλλοι θα χανουν απο τη Δεκελειας. Μπορει να εχαναν τα παλια τα χρονια αλλα τοτε ειχες και ενα Τσιαρτα, ενα Σαβεφσκι ενα Μπατιστα ενα Κετσπαγια. Τωρα εχεις ενα Χοντραρεβιτς και ενα Αλμειδα με ενα πετρακη που κανει 1 πασα και 3 λαθη κουτρουβαλωντας..και ΑΥΤΟ το λες ηρθαμε. Να παιζεις 3 φορες με το νιονιο και να μη σταυρωνεις νικη λες και παιζεις με την Αθλετικο.

Μακρια και αγαπημενοι και συνεχισε τη παραμυθα λοιπον. Οπως λενε και οι Βρεττανοι: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Βεβαια οι Βρεττανοι εχουν και το αλλο saying, ρητο δηλαδη: Trust comes on foot, but leaves on a horse..

ΥΓ Η φωτο αρχειου απο το folder>ΣΑΝΟ.Στο Background το βασικα καλο παιδι που μας κανει- αλλα ως ανεργο δεν τον παιρνει ουτε η Τριγλια, ο ακαδημιας που πηγαινο-ερχεται, ο τεχνικος διευθυντης του ζελα υπο το βλεμμα του δε πετυχαινω ποδοσφαιρηστη απο 10 ποντους με κοντοκαννο.

Γιατι τα γραπτα μενουν..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to Στρατηγικος ‘σχεδιασμος’

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Απο Παρασκευη ξεκιναει επισημα η διανομη σανου για τη καλοκαιρινη περιοδο. Οι πρωτες σανομπαλλες αφορουν 2 παικτες Ισπανους που κοστιζουν 2εκκ ευρω.
    Σαν τα 2εκκ του Αραουχο ενα πραγμα.
    Παρτε θεση, θα ζησουμε μαγικες στιγμες. Εχει να πεσει πρωτοσελιδο και ‘ρεπορταζ’ στο κεφτε να φαν και οι κοτες. Μη πουμε για τα βιντεακια. Ηδη ξεκινησε για 18597η φορα η Σκοκιαδα..
    Πες πες ολο και κατι θα γινει..

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Euclid λες αυτόν που θα βγει ραντεβού με την Scarlett κ βλέπει survivor?! Χαχαχα
    Τον Αλμειδα τον βάζουν μέσα μπας κ φτιάξει τα νούμερα του κ βρει ομάδα να λύσει το συμβόλαιο ή έχασε ξαφνικά κιλά κ έγινε απαραίτητος;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτης
    NAI αυτον. Που τον εχουν παρει ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ στα Eurogroup που σκαει με το κοκκινο σακιδιο και το τσαλακωμενο σακακι λες και παει μονοημερη στη Λουτσα..
    Ο Ουγκο με XXXL και πεταει η μπακα κανονικα. Ο οποιος εχει κατσει στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΙΕΤΕΣ και περναει κοτα! Χαβελες, φωτο στα social media και ο μηνας εχει 9 καθε μερα. Οχι κοροιδο ειναι να αφησει τη 400αρα + epxences..
    Να ναι καλα οι αετοματηδες με τα κλειστα συμβολαια σε 33αρηδες πρωην παικτες..
    Εχουν χιουμορ ομως εκει στο ΑΕΚ: Του εχουν βαλει buy out 5εκκ! Ευρω οχι ρουβλια.
    Μου θυμιζουν την αναπτυξη του Αλιεξη που ολο ερχεται, εδω στη γωνια ειναι..

  4. Ο/Η Φώτης λέει:

    Κ του χρόνου θα έχει μάθει κ τα καλά στέκια στο άλλο μοντέλο τον Χοντράρεβιτς που λέει ο Στηβεν θα κάνουν δυνατό άξονα στην ομάδα.ΜΠΕΤΟ.
    Όσο για τον άλλον, τι περιμένεις. Όσο αυτοί που ψηφίζουν θέλουν ψευτονταϊδες κ νομίζουν ότι θα γυρίσουμε σε εποχή πασοκ θα τους τρώμε στην μάπα. ΑΚΌΜΗ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.
    Χαχαχαχαχαχα μιλάμε για μηχανή παραγωγής σώτου.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα ΕΙΣΑΙ σε εποχη ΠΑΣΟΚ. Απλα χωρις λεφτα. ΙΔΙΟΙ ειναι. το 90% οι ΠΑΣΟΚοι που δε κυβερνησαν ποτε σε κυβερνανε.
    Ο Σπριτζης, ο Κουρουπλης, ο Σταθακης που μας δηλωσε οτι η ΔΕΗ εστειλε λογαρισμους στο θεο επειδη εκανε κρυο!
    Αρα- κατα Σταθακη- τωρα που αρχιζουν οι ζεστες η ΔΕΗ θα μας στειλει λογαρισμους στο τιποτα, ετσι δε παει?
    Βεβαια αμα κανει πολυ ζεστη θα φταινε τα κλιματιστικα..η αλλιως για να τη γλυτωσεις απο το Σταθακη πρεπει να εχει ΜΟΝΙΜΑ 25 βαθμους, 51% υγρασια και απνοια> οτι ακριβως επικρατει στα κεφαλια τους.
    Σωτο δε λες τιποτα.. Τετοια ΜΟΓΓΟΛΙΑΣΗ δεν εχει ξαναπερασει οσο θυμαμαι

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πολύ κυνική δήλωση, αλλά ευτυχώς που του ξέφυγε για να ξυπνήσουν όσοι ελπίζουν ακόμα.
    Οσο για το Σκόκο, καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Περιμένουν μπας και μείνει ελεύθερος αφού η ομάδα του χρωστάει λεφτά, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου τώρα που έφυγε ο Αραούχο, για τον οποίο άφηναν ελπίδες πως θα προσπαθήσει να τον κρατήσει.
    32 έτη κλεισμένα ο Σκόκο. Και αφήνεις τον Αραούχο που τρέχει σε ολο το γήπεδο, και προσπαθείς να το μπαλώσεις με Σκόκο.
    Απ’οτι βλέπω όμως ο κόσμος δεν ψαρώνει πια με το Σκόκο. Μεγάλωσε ο Αργεντίνος.. ξαναζεσταμένο φαγητό για έναν παίκτη που βαριόταν να παίξει μπάλα στα 24 του, πήγε στην Αγγλία και πέρασε και δε ακούμπησε (εκεί δουλεύουν βλέπεις). Που πήγε για την αρπαχτή στα Εμιράτα και αφού γέμισε το πορτοφόλι γύρισε στην πατρίδα του όπου το ποδόσφαιρο είναι οσα πάνε κι οσα έρθουν.
    Και μετά απο τόσα χρόνια αυτόν εδω ψαρεύεις πως θα τον φέρεις (σχεδόν τσάμπα φαντάζομαι) για να μη φωνάζει ο κόσμος που δε μπορείς να κρατήσεις ούτε έναν παίκτη – σημείο αναφοράς.
    Η υπόθεση Σκόκο θυμίζει τα αντίμετρα του Τσίπρα. Ουδείς συγκινείται πλέον.
    Αλλά η πλάκα είναι πως πιθανότατα ούτε ο ίδιος θα συγκινηθεί με τα λεφτά που δίνει η ΑΕΚ.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο παίκτης εχει προταθεί ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΜΠΑΟΚ-GAY-ΑΕΚ.
    Με 500 κλειστό γιατι να μη συγκινηθεί;
    Τον χαλάει η θα τα βρει αλλου;
    Τσιμπάς ενα μυριο κανεις το τουρίστα 2 σαιζον αλλα Ουγκό και πουλάς κ φούμαρο.
    Ασε που λείπει και ο καμήλας να του χώσει καμμια φάπα.
    ΔΕΝ υπαρχει Αραουχο το εχω πει εδω και εναμισυ μηνα. Πλακα κανουμε? Ποτε εδωσε ο αλλος 2-3εκκ για παικτη για να δωσει τωρα? Ασε που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τοσα λεφτα ουτε αυτος. Το ειδες εδω και κανα μηνα, καμμια σχεση με την αρχη, χωρις να φταει βεβαια μονο αυτος. Για να παρει πασα κανει λιτανια και ο αλλος στο παγκο τον εβαλε μεχρι τον ασβεστη. ΜΥΡΩΔΙΑΣ ειναι τι περιμενεις?

    ΥΓ μιλας για το πρωτάθλημα που ο άλλος εχει να διαλέξει ΛΕΕΙ ανάμεσα σε Πελεγκρίνι και λεμονη!! Τι ψάχνεις;;
    Γι αυτο εχουνε μεινει ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και θα μεινουν και λιγοτεροι του χρονου. Ποσο παραμυθι πια?

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν πειράζει, του χρόνου θα είναι παρέα με τους τσαμπατζήδες της Θ1 που στα ημίχρονα περνάνε στις ακριβές τις θύρες και κατσικώνονται μπροστά σε κόσμο που πληρώνει πανάκριβο εισιτήριο για να μπορούν να δούνε ενα ματς σαν άνθρωποι.
    Πολύς κόσμος φέτος δεν θα πάρει διαρκείας. Ένα σωρό γνωστοί μου το έχουν ξεκόψει.
    Εισιτηριάκι του χρόνου, και μόνο στα ντέρμπι.

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πάντως κάπου διάβασα πως ο ίδιος ο Αραούχο απέρριψε πρώτος την ΑΕΚ, προτού καν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τη Λας Πάλμας.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ εισιτηριακι. Τσαμπα με προσκληση και χαρη θα τους κανω. Που θα χασω 3 ωρες απο το χρονο μου.
    Οι αλλοι οι Μητσικωστες και οι ‘παλαιμαχοι’ δηλαδη μαζι με τους ‘δημοσιογραφους’ και ολο αυτο συμφερτο ειναι πιο εξυπνοι?
    Ας κανουν οτι θελουν, μαγαζι τους ειναι. Ας κατσουν με τους μπαφους να κανουν ταμειο.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στα μαστουρια οπως κανουν καθε χρονο.

    ΥΓ Σιγα μη καθωταν ο αλλος εδω. Να κανει ΤΙ? Να ακουει στο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ στο παγκο η να τον κανει αλλαγη ο Πεκχαρτ? Η να περιμενει να του βγαλει πασα ο κολοτουμπας ο πετρακης? ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ θα γυρναγες στην Ισπανια η θα επαιζες με το Κομποτη στα χωραφια? Εκει τουλαχιστον 5-10 σοβαρα ματς τα εχεις. Εδω το αναλογο σοβαρο ειναι να πας στις μαλαματινες να ακους ΜΠΑΟΚ.

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο παίκτης μέχρι και πριν 1 μήνα γούσταρε και φαινόταν. Μετά κάτι έγινε και ξενέρωσε και απο τότε δεν έχει βάλει ούτε 1 γκολ. Δεν ήταν πια ο ίδιος παίκτης.
    Υποψιάστηκα πως θα του κάνανε καμιά γελοία πρόταση και ξενέρωσε.
    Αλλά στα υπόλοιπα έχεις δίκιο, δεν το συζητώ. Τί να συγκρίνεις. Ακόμα και να παίζεις στο Λεβαδειακό της Ισπανίας δε συγκρίνεται με το Ελλαδιστάν

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    ο παικτης επαιξε οσο επρεπε για να γινει αποδεκτος στην ομαδα του ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη τον ξαναστειλει στο κολοχωρι της ευρωπης. Αυτο εγινε συν οτι ο αλλος ηθελε να τον κρατησει με 500 χιλιαρικα.
    Οσα ειναι και το budget για τον επομενο δηλαδη για να τελειωνει το παραμυθι.
    Αυτο δειχνει ποσο μπαλλα ξερει ο ενας και ποσο χαβαλος ειναι ο αλλος που παιζει ακριβως οσο χρειαζεται, δηλαδη δημοσιος υπαλληλος. Που αμα δεν ηταν δεν θα τον εδινε δανεικο ο κομποτης της ισπανιας.
    Εχεις δει δουλεταρα να τον πετανε δεξια και αριστερα?
    Ενας χαβαλος που ειναι για κανα μυριο και αμα και δειχνει την αξια του απεναντι στους ελληνες πουθεναδες αμυντικους που εχουν πρωταθλητη το Μποτια.
    Τωρα αυτα τα γουσταρε κλπ ειναι για το ποπολο. Ο σοβαρος ΟΠΟΥ κ αν παει παιζει. Η δουλεια του ειναι. Αλλιως εισαι παιχταρας αναλογα με το ποσο σου καθεται ο αναδρομος. Δηλαδη Ελλην πολιτης.
    Που εχει τον αναλογο να τον διαχειριζεται και να εγγυαται οτι δε σηκωνει κεφαλι ποτε.
    Στο συστημα του τιποτα ψαχνουμε αλγοριθμους την ωρα που η προσθεση μας δειχνει κβαντικη

  13. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό με τα 500 χιλιάρικα υποψιάζομαι πως μπορεί να ήταν και κάτω απο 500 😛

  14. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ο Στηβεν το είχε γράψει :κυβέρνηση Σύριζα στην Α. Ε. Κ.
    Τα λέει όλα.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Dominic Solanke
    Striker 19 years old
    International U16-U21 ALL teams England, 2 x UEFA Winner England.
    TBA @ 01-07-2017..

    Already there:

    Trent Alexander-Arnold
    Defender right half 18 Years old
    International U16-U21 ALL teams England, 2 x UEFA Winner England.

    Sheyi Ojo
    Midfielder right winger 19 Years old
    International U16-U21 ALL teams England, 2 x UEFA Winner England.

    Ben Woodburn
    Midfielder left winger 17 Years old- youngest scorer in FA Cup history.
    International U16-U21 ALL teams England, 2 x UEFA Winner England.

    Cause TEAMS are built..NOT BOUGHT.

    IN KLOP WE TRUST

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φωτης
    ΜΙΑ ειναι η ομαδα φιλε μου στο πλανητη. Γιατι δεν ειναι απλα ομαδα ειναι τροπος ζωης.
    WE ARE LIVERPOOL..

    Κοιτα το σχολιο μου για τη πιτσιρικαρια.
    Η πρωτη ομαδα εχει ΟΛΟΥΣ τους παικτες της στις εθνικες: 2 τερματοφυλακες (Βελγιο-Γερμανια), 4 αμυντικους (Κροατια-Εσθονια-Καμερουν-Αγγλια) 4 μεσους (3ΧΑγγλια-Ολλανδια-Γερμανια- αν και ο Milner σταματησε) 5 επιθετικους (2χΑγγλια 2 χΒραζιλια Σενεγαλη)
    Φυσικα θελουμε ΚΑΙ ετοιμους παικτες αλλα ηδη εχει μαζεψει 7 παικτες ΚΑΤΩ των 21 απο εθνικες και τωρα ξεκινησε.
    Σε 2 χρονακια θα μας ψαχνετε ΠΑΛΙ με το κυαλι.
    Γιατι εμεις εχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και παιζουμε ΜΠΑΛΛΑ, δε κανουμε shopping therapy..να πεταμε κατοσταρες ΜΠΑΣ και βγουμε εκτοι με τα χιλια ζορια για να δηλωνουμε ….πετυχημενοι και να ξεκιναμε νεο γυρο παρτα ολα μπας και στριψεις..

    Ο δικος μας ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΦΑΝΕΛΛΑ. Ο δικος μας KING δε κανει το ραδιοφωνητζη, ειναι ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟ μελος της ομαδας.

    Αλλα εκτος απο μπαλλα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ και αυτο το βλεπεις καθε φορα που μπαινει ενα γκολ τι γινεται η πως τρεχουν ΟΛΟΙ στο Κλοπ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ληγει το ματς. Ειτε χασουμε απο τη Bormouth ειτε κερδισουμε τη Chelskey εκτος.

    Το Club καταλαβε οτι χρειαζεσαι 3 πραγματα.

    1) Το κοσμο που σε ακολουθει, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    2) Εναν ανθρωπο ΣΟΒΑΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ για να φτιαξει αυτο που θες
    3) Χρηματα και υποστηριξη απο τον οργανισμο για να γινουν αυτα ΜΕ ΜΕΤΡΟ αλλα κυριως ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ σε αυτο που θες να κανεις. Οταν λεω προσηλωση και μετρο εννοω οτι περσυ ο Κλοπ εκλεισε το ταμειο με ΣΥΝ 11,5ΕΚΚ ΛΙΡΕΣ.

    Οπως λοιπον εχουμε πει: ο καθενας εχει αυτο που του αξιζει (ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ)

    ΥΓ. BILL SHANKLY: ”At a football club, there’s a holy trinity – the players, the manager and the supporters. 
Directors don’t come into it. They are only there to sign the cheques.”

    “Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say ‘We’re Liverpool’.”

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω θα λεγα πως το νουμερο 2 ειναι το Α και το Ω, στο προηγουμενο σχολιο σου. Απλα,να του εχεις ξεκαθαρισει σαν αφεντικο τι ακριβως θελεις. Αμα στο κεφαλι σου τα εχεις ολα ανακατεμενα, δεν τον παιρνεις και ασχολεισαι ο ιδιος ,οπως τωρα, και τα αποτελεσματα τα ξερουμε ολοι. Υποχρεωση του ειναι βεβαια να προτεινει και καποια πραγματα,με ιδεες και πλανα αρκει ο boss να στριβει και να καταλαβαινει τι του λες. Αυτος θα μαζεψει χορηγους,σπονσορες, αυτος θα διακινει το χρημα,αυτος θα ξαναμαζεψει τον κοσμο τον σωστο στο γηπεδο. Αλλα για να γινουν αυτα,υπαρχει μια βασικη προυποθεση, να τον ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και να τον ΑΚΟΥΣ. Το οτι θα παρει λιγο χρονο για να στρωσει το μαγαζι ειναι βεβαιο,αμα στρωσει ομως δεν αργει η επιτυχια σε ολα τα επιπεδα,ακομα και στα αγωνιστικα.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Η δουλεια του CEO ειναι ΜΙΑ: Να βρισκει ΙΚΑΝΟΥΣ συνεργατες.
    Ολα τα αλλα ειναι ελλαδα, να κανει τον παρτα ολα και να εχει αποψη για τα πομολα.

  19. Ο/Η conpater λέει:

    CEO στην Ελλαδα εχουν οι πολυεθνικες και οι ντοπιες σοβαρες εταιριες,που εχουν προγραμμα και πλανα. Το ελληνικο ποδοσφαιρο τι απο τα δυο ειναι ???? Αν και πιστευω πως οπως οπως ειναι τωρα η κατασταση, χυμα ολα και σε κατασταση μπουρδελου,ειναι Η ευκαιρια να παρεις εναν για να στρωσεις το μαγαζι χωρις την μεγιστη πιεση που υπαρχει οπως στην π.χ Αγγλια. Γιατι και ο Κλοπ κι ο καθε Κλοπ, δινει λογο στην διοικηση. Ειπαμε,τον ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,τον ΑΚΟΥΣ, και βλεπεις τα αποτελεσματα. Αμα καθεσαι ολη μερα και ασχολεισαι με το τι θα γραψει η εφημεριδα αυριο, τον ποιον κομματικο υπαλληλο θα δεις, ποιος διαιτητης θα σε παιξει την Κυριακη,πλακωνεσαι στα τηλεφωνα για ενα κορνερ,ενα φαουλ μια κιτρινη, αστα γαματα. Βλεπεις ξαφνικα μπροστα σου την καινουργια μεταγραφη που σου εφεραν,τον Αλμειδα,και σκεφτεσαι πως αντι για φορ,μηπως ειναι καλυτερα να τον παρεις για μπραβο….

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ανώνυμος
    1) To site που παραθετεις εχει αξιοπιστια (και υφος) μεταξυ Freddo και μεσημεριαναδικου.
    2) Ο τιτλος: Οχι ρε πουστη κλπ σου δειχνει τη ‘σοβαροτητα’ του αρθρογραφου και το επιπεδο μορφωσης του. Εχουμε και εμεις διαφορους αναλογου επιπεδου και ξερω.
    3) Το ‘αρθρο’- ‘σχολιο’-μπαρουφα ειναι ανυπογραφο…
    4) Ο Μελλισανιδης πουλησε περσυ τον Αυγουστο στα 8,81 την ωρα που η μετοχη εκλεινε στα 10,28. Επειδη ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν γνωριζεις, αν ηθελε να ‘αδειασει’ θα το εκανε σταδιακα σε αρκετα κομματια μεσω ταμπλω και με 16% κερδος.
    5) Το Δεκεμβριο η μετοχη ηταν στα 12,45 και τον Απριλιο στα 12,95. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ!!Η μηπως πιαστηκε κοτσος που πουλησε 45% φθηνοτερα με τιμες Δεκεμβριου- Αρπιλιου αλλα εγινε μαγκας επειδη επεσε το Μαιο? Μηπως μυρισε τα νυχια του 10 μηνες πριν και του ειπε το μελλον? Αμα το εκανε το κρατησε ΜΟΝΟ για την ANW και δεν εμαθε για καμμια αλλη εισηγμενη? Πραγματικα δηλαδη… ελεος!
    6) Αυτες οι μετοχες ηταν αγορασμενες ΜΕ ΙΔΙΑ κεφαλαια, να του πουμε και τι να κανει τα λεφτα του?
    7) Οι εταιρειες του NYSE ΔΕΝ ειναι ελληνικο ποδοσφαιρο..εκει αμα κανεις ‘εξυπναδα’ ΠΑΣ ΜΕΣΑ. Τελος οι τιμες των μετοχων καθοριζωνται απο αλλα πραγματα και οχι απο τον καθε ιδιοκτητη.
    8) Τελη 14 αρχες 15 μπηκα με 9,9 και βγηκα με 14,3 (with commisions). Σε ενα τετραμηνακι 40% χαλαρα δηλαδη. Λες να ειμαι πιο ΄γατα’ απο το Μελλισανιδη που ειναι δικια του εταιρεια η να ξερω κατι που δε το ηξερε αυτος? Οχι φυσικα. Απλα στο ταμπλω μου εχω καμμια 40-50αρια που παρακολουθω. Απο αυτες για 10-15 διαβαζω και τα report μιας και με ενδιαφερουν παραπανω για να εχω μια ιδεα τι παιζει. Αλλωστε αμα κοιτας κατι ενα report 4μηνο ειναι 5 λεπτα αναγνωση με το καφε το πρωι. Αμα κοιταξεις και το trade και το συνδυασεις δε θελει να εισαι και κατασκευαστης πυραυλων. Αρκει να καταλαβαινεις τι διαβαζεις και να μη σου δειχνουν κινεζικα. Κατι μαθαμε τοσα χρονια..

    https://www.bloomberg.com/quote/ANW:US

    Πατας 1Υ και βλεπεις τα ετησια. Αμα θες να διαβαζεις αξιοπιστα sites, that is..

  21. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ ένα πράγμα έχω να πω ότι η δήλωση έγινε!!! Τώρα αν ήταν σκόπιμη ή απλά έγινε κατά λάθος δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε τον στόχο. Πολύ ωραία κύριε Μελισανίδη τι γίνεται με το γήπεδο αφού αυτός είναι ο στόχος;

    Αν τα καταφέρει εγώ είμαι οκ. Από την άλλη όμως αν κάνει και εκεί μια τρύπα στο νερό τότε όπως είπε και ο πατέρας μου αυτός θα μας κάνει να αλλάξουμε ομάδα.

    Δεν φταίει ούτε ο Μανώλης, ούτε ο Ντούσαν, ούτε ο Καραούζας κτλ. Αν έριχνε λεφτά και η ομάδα πετούσε αγωνιστικά κανένας δεν θα ασχολούνταν με αυτούς γιατί πολύ απλά ο κόσμος θέλει ΘΕΑΜΑ.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Savvi
    Φυσικα και εγινε η δηλωση. Που προσωπικα ΔΕΝ περιμενα αυτη να γινει μιας και τα εχουμε παρει χαμπαρι απο τα Χριστουγεννα. 2 ματς πριν ανακοινωθει οτι μας αφηνει χρονους ο Γουιλι το καλο παιδι. Τοτε που διωξαμε ενα προπονητη μετα απο 4 ματς!! (τοσο τον στηριξαμε ως επιλογη ΜΑΣ) και φεραμε τον mr 12 ισοπαλιες..

    ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ στη τρεχουσα μορφη της για μενα τελειωσε ως συμμετοχη. Γι αυτο αλλωστε και εκτοτε πηγα 3 φορες αν και κατοχος διαρκειας (η 1 στο κυπελλο) και χαιρωμαι που συνεβαλλα να την ακουσουν με -55,000 εισιτηρια φετος. Οχι οτι τους νοιαζει αλλα μη μας περνανε ΤΕΛΕΙΩΣ για μογγολους..

    Τι σχεση εχει ενα κατασκευαστικο project με την ομαδα? Δηλαδη αμα κανουμε γηπεδο θα παιζουμε μπαλλα? Με τα τουβλα παει το ροστερ? Αν ηταν ετσι τοτε στη παλια ΝΦ δεν επρεπε να παιζεις μπαλλα η μαλλον να το πω αλλιως στο ΟΑΚΑ πρεπει να επαιζες διαστημα.
    Ο καθενας εχει το μεριδιο αποτυχιας του. ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ.

    Δηλαδη τα εισητηρια, τις μπουκες και ολο αυτο το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ στο εμπορικο του Καραμουζα που δε μπορει να κανει τα βασικα που κανει ενας περιπτερας στο μαγαζι του, θα τα φτιαξει αμα ερθει ο Χ-Ψ-Ω?
    Η ποιοτητα του ροστερ του φταει του ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ?
    Η μηπως ο ζελας που σε νικησε με τα δευτερα εχει καλυτερο ροστερ και του εκατσε ασχημα του Μανωλη?

    Ισα ισα που αμα ριχνεις λεφτα και τα διαχειριζωνται ΑΣΧΕΤΟΙ τοσο το χειροτερο. Φαντασου να δωσεις το ΜALL στο Καραμουζα.. ΑΠΑΤΟ θα παει σε 6 μηνες το κλεισε..

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ λεει απαντησε ο Πελεγκρινι στο gay. Που ταλαντευεται μεταξυ ξενου προπονητη και …Λεμονη!
    Οπως ειχε ‘απαντησει’ περσυ σε μας και ο Σαμπαολι θυμιζω- ενας προπονητης με κασε 3εκκ ευρω..
    Μαλλον επειδη η προταση ηταν 500 και 4 ζαμπον-τυρι με 2 milko για να προπονει τον πετρακη τον ηγετη..
    Ωρες ωρες ειναι ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ με αυτα που λενε που ξεπερνουν τα ορια του χαβαλε