SMS ( χέσε μέσα)

Στη “λογική” του: “ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου”, η “δεξιά” αρμάδα του σαπιοκάραβου της Ν.Δ. βρήκε “σαπόρτ” από τις “αποκαλύψεις” του Γιάνννη με τρία “ν” από το βιβλίο του “adults in the room” από τις εκδόσεις  Sirina.

Oπως αντιλαμβάνεστε  και από τον τίτλο,το βιβλίο  είναι κατάλληλο δια πολίτες για άνω των 18 ετών. Οσοι δηλαδοί είναι ενήλικες και γνωρίζουν τι γίνεται, έχουν πολιτική κρίση και ξέρουν να επιλέγουν και να ψηφίζουν! Μια χαρά και πολύ αναμενόμενα φτάσαμε ως εδώ. Δηλαδή ένας ψωροσακάτης να κάνει πλάκα και να “πηδάει”  δέκα εκατομμύρια μαλάκες. (εντάξει όχι δέκα, εννέα και μισό).

“Ξεμπροστιάζει” λοιπόν ο Γιάννης με το ένα “α”  τον πρώην συμπορευτή του και πρωθυπουργό Τσίπρα, μέσω  αυτών των sms, πως ήταν έτοιμος λέει να δεχθεί το σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο από το ευρώ,ίσως με παράλληλο νόμισμα και συνεχή υποστήριξη οικονομική για ομαλή μετάβαση (άμα του έλληνα του τάξεις λεφτά, υπό  οποιαδήποτε μορφή και συνθήκη,είναι έτοιμος να τα πάρει).

Το ότι και ο ίδιος ο Gianis συναινούσε σε αυτό, βρίσκοντας εξαιρετική την ιδέα του σακάτη ο οποίος θα προσέφερε και “τεράστια βοήθεια” στην Ελλάδα (οικονομικη προφανώς)  κατά τα λεγόμενά του,αυτό είναι μια λεπτομέρια. Ξέρεις καμιά πουτάνα, ή κανένα πολιτικό χώρας-σημαδούρας, που να έχει αιτιάσεις,διαφωνίες και ενστάσεις έναντι του “εργοδότητη” του; Οχι.

Mπορεί άυριο οι G20 να πουν: “να μεταφερθεί η Ελλάδα δίπλα στην Αυστραλία”. ‘Η να συνεδριασει το “Γιούρογκρουπ και να αποφανθεί πως “χώρα Ελλάδα δεν υπάρχει”. Θα συμφωνήσουν οι “δικοί μας”. Αρκεί αυτό να συνοδεύεται με κάποια “πακέτα” βοήθειας. Βοηθείστε μας αδέρφια και εμείς είμαστε έτοιμοι να  μεταμορφωθούμε σε ότι επιθυμείτε.Σε γκνου. Σε βρύα. Να πετάξουμε σαν “παραπέντε”. Να εξαφανιστούμε. Να μετακομίσουμε διακτινιζόμενοι στον αστερισμό του Κενταύρου. Μπoρούμε τα πάντα. Με το αζημείωτο βέβαια.

Παρακάτω,σε αποκλειστικότητα-μη διαβάζετε μαλακίες αλλού- σας παρουσιάζει η στήλη την πραγματική στιχομυθία των δύο “φωστήρων,εκείνες τις δραματικες ώρες του 2015. Ενός τεμπέλη που δεν παίζει χαρτιά και ενός τεμπέλη χαρτοπαίκτη. Δηλαδή του πρωθυπουργού και του (πρώην) Υπουργού Οικονομίας  της χώρας-περίγελος.

Gianis: ελα Αλέξη. Ο “κανόνας του Πολύκλειτου”, πρότεινε μια λύση.

Alexis: ποιος “κανονας” ρε;

Gianis: Ο Σοιμπλε βρε.

Alexis: Α. Για λέγε

Gianis: πρότεινε να το παίξουμε στο πόκερ. Εξαιρετικο το βρίσκω.

Alexis: Δηλαδι;

Giani: Στο επόμενο Γιούρογκρουπ,θα κάτσουμε στο πράσινο τραπέζι και δεν θα σηκωθουμε αν δεν τους παρουμε η μας παρουν τα σωβρακα. Θα τους σκισουμε. Εγω πρότεινα “Θαναση” βέβαια που οπως ξερεις ειμαι ασσος. Αλλα επελεγει το πόκερ. Και εκεί ειμαι πολυ καλός. Δεν εχω χασει ταινία του James Bond.

Alexis: Εχεις δει και το μουνρεικερ;

Gianis: ασφαλώς!

Alexis: Ελα ρε μαλακα!  Ξερεις,το είδε και ο Παπάς πρόσφατα και αποφάσησε να ιδρύσει διαστημική υπηρεσία.

Giani: Αρχιδια στο πατερον

Alexis: Ναι αυτό ειπε και ο  ίδιος. “Αρχίδια στο απότερο μέλλον”. Ωρεος τίτλος για λεζάντα διαφιμιστική. Ε;

Gianis: Τι λες λοιπον; Εχω το ο.κ.;

Alexis: Τι πράγμα;

Gianis: Για την λυση του ποκερ ρε μαλάκα που  μας πρότεινε ο άνθρωπος-ρουλεμαν.

Alexis: Α,ναι ρε. Μονο Γιαννη να προσέχουμε. Εγώ δεν ξερω απο αυτά. Μονο “ξερή” ‘επαιζα μικρός και “ντάμα”.

Gianis: Ντον΄τ γουόρι. Και σε παρακαλώ μη με ξανααποκαλέσεις “Γιαννη”.

Alexis: Ελα, εντάξυ ρε Γιανη. Μια πλακα εκανα. Αλλος τε, με την ορθογραφια δεν τα παο καλα.

Gianis: Γενικά όλες οι σχέσεις σου ειναι διαταραγμένες μπορώ να πω. Και με την Γεωγραφια και με την Ιστορια…

Alexis: Για ποιο λογο να μαθαινις κατι που εχει περαση, η  κατι που δεν σου χρειαζετε…

Gianis: Δεν εχεις και αδικο.

Alexis: Ναι αλλα εχω δικιο ομως.

Gianis: ….

Alexis. Ελα.Τι επαθες; Τελικα τι θα κανουμε; Στο δοματιο και μεχρη τελικεις πτωσης;

Gianis: Ναι. Οπως ειπαμε. Κανουμε “ντου” και μεχρι πρωιας. Οποιος αντέξει. Παρε νες-καφε. Μαξιλάρι. Μια φιλιπινεαζα για μασαζ στο σβερκο. Τα γνωστά.

Alexis: Εντάξη. Να σε ροτισο κατι ρε Γιανι;

Gianis: Ναι…

Alexis: Πως γινεται εμεις να μην αντεχουμε και ο αλος ο πουστης  με το καροτσι να πηγενη περα-δοθε συνεχεια τοσα χρονια. Μας  εχη ξεκανη ολους ο πουστις.

Gianis: Δεν ξερω. Υπαρχει μια φήμη πως τον εχει αναλαβει η “Porsche”

Alexis: Αμ ετσι εξη γιτε.

Gianis: Λοιπον .Προχωραω,έχω το ο.κ. Ετσι; Θα σε περιμενω επανω.

Alexis: Ενταξι. Θα σε παρω οταν φτασω. Για σου Γιαννη.

Gianis: Αντε να μη σου γ*@#+@ω   παλιο μ$#*&*@#α.

 

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.