H ομαδα που ΔΕΝ βαζει γκολ

H αληθεια ειναι οτι μερικοι ξυπνανε σιγα σιγα. Το post μου ΕΔΩ τα λεει αναλυτικοτατα και ποιοι και ποσα και πως απο τις 23/02/2017. Οχι οτι περιμενα τη συγκεκριμενη ημερομηνια- ειναι γνωστα ΧΡΟΝΙΑ αυτα στη πιατσα- αλλα απλα ετυχε να κανω τη δημοσιευση τοτε. Που εχει και αλλα ΠΟΛΛΑ απο πισω. Ξεκινησε το γλεντι και αναμενουμε να δουμε ΑΝ θα γινει κατι. Το οποιο γλεντι φυσικα ειναι πολιτικο και εχει απο πισω αλλους που ΔΕΝ εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τη κυβερνηση. Ειναι ΠΟΛΛΑ τα ΔΙΣ Αρη..

Χτες η ΑΕΚ ηταν καλυτερη του αναμενομενου. Για τα πρωτα 15 λεπτα that is. Εκει δηλαδη που στην αναμπουμπουλα των 10 παικτων στο κεντρο- σε ενα χωρο 20 μετρων δηλαδη- μιας και οι 2 ξεκινησαν με 3-5-2 γινωταν Ο χαμος και απλα η ΑΕΚ αιφνιδιασε οχι με καποιο πλανο αλλα με την αποφασιστικοτητα που εβγαιναν στις μπαλλες. Απο εκει εγιναν και οι 2 ευκαιριες μια κανονικη με τον παικτη ουσιας να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ και αλλη μια με το λαθος γυρισμα του αμυντικου.

Μολις περασε το τεταρτο η ΑΕΚ εγινε η γνωστη ΑΕΚ που δεν αλλαζε τριτη πασα. 15 λεπτα μπαλλα σε 3 ματς εχουμε δει και λογικο ειναι με τη ποιοτητα που ΔΕΝ εχεις. Ο Λιβαγια ειναι το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι CF, δεν ειναι forward (οπως πχ ο Λυμπεροπουλος παλια) δεν ειναι 9αρι δε κανει απολυτως τιποτα. Απλα παιρνει τη μπαλλα για να τη δωσει συνηθως πισω σε αυτον που του την εδωσε μη κερδιζωντας ενα μετρο κυριολεκτικα. Ο Κλωναριδης με δικαιωνει σε καθε ματς ως ο νεος Λακης: τρεχω τρεχω τρεχω και κανω μια τρυπα στο νερο. Τουλαχιστον ο Βασιλης εκανε και κανα γκολ μια στο τοσο. Αυτος ουτε καν.Υπαρχει λογος που εχεις φτασει 25 χρονων και ολες οι ομαδες σου με την ΑΕΚ πρωτη απλα σε διωχνουν..

Η αμυνα πηγε καλα, ο Βρανιες ειναι καλος αλλα μετριος:ουτε τα νευρα του ελεγχει ουτε ειναι αξιοπιστος μιας και στο Α ο μαυρουκος τον ειχε κανει μια χορτα κανονικα κερδιζωντας και μια κιτρινη που τον εκανε να μη παιζει οπως ξερει, δηλαδη Karate Kid. Παικτης που ειναι απο το πρωτο λεπτο στο οριο της κοκκινης εμενα δε μου αρεσει και ας παω κοντρα στην οπαδικη ευφορια που βλεπουν μονο παθος. Αλλο το παθος αλλο το ξυλο επειδη δεν εχω μαθει ποδοσφαιρο. Τα καλα μπακ δε παιζουν ξυλο αλλα κανουν καθαρα τη δουλεια τους: Τσιγκι τωρα, Σωκρατης παλιοτερα, Γκαμαρα ακομη πιο παλια. Το στυλ Πεπε εμενα ποτε δε μου αρεσε, αλλα εγω ειμαι και παραξενος. Ο Μπακακης πηγε πολυ καλα και αυτο λεει το επιπεδο ποιοτητας της ομαδας που εχω ξαναπει. Οταν οι καλοι σου ειναι ενα δεξι μπακ και οι 2 ανασταλτικοι σου τοτε απο ποιοτητα εισαι Lidl.

Ο Μανωλακης αλλαξε παλι 3 φορες γνωμη για να καταληξει να παιζει με τον Γαλανοπουλο CF! Μια παει να μου θωρακισει –ορθα- την ομαδα με τον Jakob και μετα  βαζει τον ΤΑΧΑ ΜΟΥ δημιουργικο χοντρο. Εχει αλλαξει 3 φορες συστημα απεναντι σε μια ομαδα που δεν αλλαξε ουτε μια απλα προωθησε τις γραμμες της. Αποτελεσμα (και δικαιολογια με την αποβολη) απο το 55 να παιζουμε συστημα ΚΕΦΤΕ δηλαδη πουλμαν και δωσε μια να φυγει. Μετα βγηκε και ελεγε τις γνωστες ΜΠΟΥΡΔΕΣ για καρδιες κλπ. Οπως πεταξε τη σποντα οτι δεν εχουμε αλλα. Σοβαρα? 3 μηνες δηλαδη ΕΣΥ τι εκανες τι ειπες τι απαιτησες και αφου δε το πηρες ΓΙΑΤΙ οχι μονο δε μιλας αλλα και εμεινες? Μα ειναι απλο. Γιατι φορας ΦΟΥΡΟ που λεει και μια ψυχη και οχι παντελονια σα καποιον αλλο. Γιατι αμα πεις κατι θα γυρισεις να τρως παεγια για 2 χρονια παλι. Κοροιδο εισαι?

Η Μπρυζ ειναι μια μετρια ομαδα με 2-3 καλους παικτες και ενα CB που σε 2-3 μηνες γινεται 41. Ε ΟΥΤΕ σε αυτον δε μπορεσαμε να βαλουμε γκολ. Μετα τους 35αρηδες Μπερεζουσκι θυμιζω, ακομη και ο 41 μας αφησε στο μηδεν. Επομενο challenge μαλλον θα ειναι να παιξουμε με ομαδα παλαιμαχων over 60. Εκει μπορει ο Λιβαγιας να κανει ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ. Γιατι οπως λεει και ο κεφτες: Για τον Λιβάγια έχω πει την γνώμη και επιμένω, είναι τοπ κλας παίκτης για Ελληνική ομάδα. Που να ειχες και κανονικο CF δηλαδη σαν τον Ισμα με τα 74 γκολ..O τοπ ΚΛΑΣ βεβαια τελικη σε 3 ματς δεν εχει κανει αλλα αυτο ειναι πταισμα για τον ανθρωπο που μας εγραφε οτι λειπει μονο ο Πογκμπα τον Ιουνιο και οτι θελουμε τερμα-αριστερο μπακ- δημιουργικο μεσο- δεξι εξτρεμ- χαφ και ενα CF ενα μηνα μετα..

Το ανεκδοτο Λοπεζ προσφερε πολυ γελιο. Για να κανει κοντρολ θελει Ομονοια-Συνταγμα, κατω απο 5 μετρα δε σταματαει τη μπαλλα με τιποτα. Μια απλη συγκριση οχι με καποιον αλλον αλλα με τον… Μπακακη ειναι αρκετη.

Γκολ ΔΕ βαζουμε ουτε σε προπονηση, αυτο πλεον ειναι εμφανεστατο. Θα περασει η ομαδα? Εγω λεω πολυ δυσκολα μιας και αμα δε βαζεις γκολ ΔΕΝ.. Απο την αλλη στην Αθηνα πρεπει να παιξεις κανονικη μπαλλα και οχι special ΜΠΑΣ και γινει κανα θαυμα. Εκει τι κανουμε?

Παμε λοιπον με τον Ουγκο CF και κανουμε το σταυρο μας μη τραυματιστει στο ζεσταμα. Αυτα παθαινεις αμα σε ΄σχεδιαζει’ ο γνωστος πολυνικιτς..

ΥΓ Ολα τα λεφτα Σωτηρακοπουλος χτες: Στο 2-0 λεει οτι ΑΥΤΟΣ ο ζελας εχει τη προκριση. Μετα απο 7 λεπτα αρχισε τις κολοτουμπες στο 2-3. Οτι δεν ειναι ετοιμος κανει παιδικα λαθηκαι αλλα ομορφα. Η ιδια ομαδα που ειχε τη προκριση ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ, μετα δεν ειναι ετοιμη!!

Αμα 50 χρονια ‘βλεπεις’ μπαλλα και δε ξερεις ΚΑΝ τι βλεπεις λογικο.. Ειναι ο ιδιος τυπος που προχτες στη Liverpool (εχουμε τη ΚΑΝΤΕΜΙΑ να μας μεταδισει ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ καθε φορα) ειπε 3 φορες οτι ο διαιτητης – οχι ο βοηθος- σηκωσε το σημαιακι, και οτι δεν πιστευει οτι ο Milner μπορει σε εκεινο το σημειο να βοηθησει! Το οτι ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ (που νομιζει οτι το να αραδιαζεις στατιστικα πριν 30 χρονια ειναι μεταδοση) θεωρει οτι ξερει καλυτερα απο τον Κλοπ και δινει και συμβουλες απλα με ξεπερναει. Το οτι ο Milner ενας παικτης με 460 συμμετοχες στη Premier σε top ομαδες και 131 με τη Εθνικη Αγγλιας και ως αρχηγος στα 31 του, δε μπορει να βοηθησει ειναι πραγματικα αξεπεραστο. Φυσικα ο παικτης μπηκε μεσα, εδεσε ολο το κεντρο εβαλε και το δευτερο γκολ και ο ξερολιδης το βουλωσε..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to H ομαδα που ΔΕΝ βαζει γκολ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η Μπαρτσελονα μαζι με τον Κουτι ζητησε και το Σωτηρακοπουλο να δινει συμβουλες στο Βαλβερδε over skype και αμα πεφτει ζορι να αναλαμβανει αυτος. 120εκκ για το Κουτι και μια φακες με φετα για τον αετοματη.
    To deal ειναι να κατσει ενα χρονο διπλα στο Κλοπ μπας και τον ξεστραβωσει το κακομοιρη που δε ξερει!!! και μετα να αναλαβει πρωτος προπονητης. Στο ‘ποδι’ του θα αναλαβει μετα ο αλλος αετοματης ο Σπυροπουλος (o λεγωμςνος και Μιουλερ) που απο τις μπουρδες τον εδερναν μεχρι και οι νιονιοι στη Καλλιθεα και δε τολμαει να πατησει το ποδι του στο γηπεδο. Μιλαμε για πολυ ξυλο εξω απο το Sport FM αυτο πριν απο το ξυλο που ΚΑΤΑΦΕΡΕ και εφαγε και απο τους γαυρους. Να εισαι γαυρος και να σε δερνουν οι γαυροι ειναι επιτευγμα..
    Τετοια ταλεντα βγανουν μια (αντε δυο) φορες στα 1000 χρονια.

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Γεια & Χαρα.
    Οπως ειπα και χθες με ενα καλο χαφ και ενα κανονικο φορ θα ησουν ομιλους.Να η αποσβεση της επενδυσης.Αλλα τωρα παρακαλα μη σου τραυματιστει ο Ουγκο.Πραγματικα με ξαφνιασε το χθεσινο “ξεμπροστιασμα”που εκανε ο Μανολο.Ισως καταλαβαινει οτι τα ψωμια του τελειωνουν και δεν θα προλαβει ουτε τον Αγιασμο στα σχολεια.Στο καπακι βγαινει ο Μαιστοροβιτς και λεει οτι το ροστερ ειναι πληρες?????? Ουτε καν μια γενικολογη δηλωση του τυπου οτι ευκαιριες υπαρχουν και το ψαχνουμε μπλα μπλα…….Για μενα ειναι προφανες οτι εγιναν καθ υποδειξη που σημαινει οτι στην διοικηση εχουν ενοχληθει και τον ετοιμαζουν,τον Μανολο,για τον αποδιοπομπαιο τραγο της φετινης χρονιας.Επειδη ο Ισπανος ειναι εξυπνκς μα και συναμα τρελλος αν καταλαβει οτι το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο θα τους ξεμπροστιασει ασχημα.Ισως ειναι και το διαπραγματευτικο του χαρτι.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τιποτε δε θα πει. Θα παρει τα 250 και θα παει σπιτι του τη πεμπτη αγωνιστικη. ΚΟΤΑ ειναι και θρασυς εκ του ασφαλους, εδω δε μιλησε τη πρωτη φορα θα μιλησει στον Μελ?
    Ο ανθρωπος αμα φοραει παντελονια τα φοραει μονιμα οχι επιλεκτικα. Gus Poyet

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Εχει πλακα,αν φυσικα ισχυει.Η ΑΕΚ παλευε να παρει δανεικο αυτον τον Τσαβες που τελικα ψωνισε ο βαζελος.Ισχυει; Ισως δεν ηταν τυχαιο το σχετικο σου post

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aπο οσα γραφωνται between the lines ΤΙΠΟΤΕ δεν ειναι τυχαιο. Απλα θελει να προσεχεις τα κειμενα και να εχεις λιγο ‘ανοιχτο’ μυαλο. Μεσα σε ολα εχει και πλακα αλλα θεωρω οτι επειδη γραφουμε ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ δεν εχουμε και προβλημα να πουμε 5 πραγματα.
    Η ΑΕΚ ηθελε και τον Κασρελα θα θυμισω. Και οι 2 χαθηκαν για κατω απο 1,5εκκ.
    600-700 κοστισε ο Λιβαγια ΔΑΝΕΙΚΟΣ και ο Κασρελα 900 με τον Τσαβες 1,3. Ο δε τσαβες ειναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ οχι δανεικος.
    2.1 ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, και θα ειχες και κανονικο πασαδορο (οχι τον αστειο σπυριαρη που την εχει δει και φιρμα και χτες ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ εχασε γκολ) και κανονικο CF απο τη Μποκα- οχι τον αναπληρωματικο της Λας Παλμας..

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Με τον Ισλανδο τι παιζει;Γυαλιζει κερκιδα επειδη ειναι επιλογη Μαιστοροβιτς;

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aπλα δινωνται εκατερωθεν αφορμες. Οι αιτιες οπως γνωριζεις παντα ειναι αλλες.
    Στις αρχες του καλοκαιριου το ενα μετωπο ηταν να ερθουν οι δικοι του αλλα επικρατησε το δευερο του σερβικο λομπυ as usual.
    Ποιος τη χεζει την ομαδα?

  8. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πάντως και να μπει σε όμιλο, πολύ δύσκολα θα αποφύγει τις σφαλιάρες. Αλλά λογικά οι φιλοδοξίες σταματάνε με το που παίρνουμε τα χρήματα της πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ “σώζεται” από μία κάποια βαθμολογική θέση στο ranking που απέκτησε τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟ το πάλεψε, αλλά ήρθε ο 45άρης Αντούριθ και τον ενταφίασε. Δολοφόνος ο Αντούριθ, αλλά….. Ο Λιβάγιας τα αναμενόμενα, στο ένα από τα δύο κρίσιμα ματς της σεζόν σε κρεμάει, επειδή να ‘όυμε είναι άντρας και αλάνι και δεν σηκώνει πολλά… η πορεία του που λέει μάλλον το Δεκέμβρη επιστροφή από εκεί που ήρθε, ήδη ξεκίνησε. Καλά ο Βίκτωρας ήταν γνωστός από προηγούμενες επιτυχίες του. Όταν το pick σου είναι 14 γκολ σε μία τριετία στον ΠΑΟ σε 74 συμμετοχές, αν δε τα λέει όλα, σίγουρα δείχνει πολλά.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε ξερω αν τα μαθατε ειναι ‘απίστευτη σύμπτωση να έχει τιμωρημένο τον ένα φορ και τραυματία τον άλλο’ μια ομαδα.
    Δηλαδη αν οποιοσδπηποτε παικτης τραυματιστει για 1-2-3 μηνες πχ και ο επομενος στην ιδια θεση τιμωρηθει -δηλαδη παρει μια κοκκινη η 3 κιτρινες οσο ο αλλος ειναι τραυματιας τοτε ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!
    Δεν εχει ξαναγινει ποτε των ποτων, μονο στην ΑΕΚ γινωνται αυτες οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ. Περσυ πχ που η Liverpool ειχε ταυτοχρονα τραυματιες η και με τιμωριες οχι ΕΝΑΝ αλλα Mane-Koutinho-Lallana-Sturidge (δηλαδη σχεδον ΟΛΗ την επιθετικη της γραμμη απο τη μεση και μπρος) σχεδον επι διμηνο! δεν ηταν τιποτα μπροστα στη ‘συμπτωση’ του ΤΟΠ ΚΛΑΣ Λιβαγια.
    Τοπ ΚΛΑΣ οντως. Μας εχει τρελλανει 3 ματς με το ΚΛΑΣ του. ΚΛΑΣ οπως λενε οι Αγγλοι η ΚΛΑΣ οπως λενε στη Λαρ’σα?

    Πραγματικα ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ εισαι? Ρε να σου κοψουμε εδω ενα μισθο ενα 50αρικο τη μερα να μας κανεις να γελαμε?

    ΥΓ ΑΕΚ365 Το σαιτ που εχει καθημερινα δεκαδες αρθρα και πληροφοριες ΟΛΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ. Το σαιτ που ΟΥΔΕΙΣ ξερει ΠΟΙΟΣ γραφει περαν φυσικα του μεγα βεζυρη που οσο μυαλο του λειπει τοσο παχος εχει. Αλλωστε για να κανεις ΑΥΤΗ τη δουλεια (και να ζεις επι χρονια ΚΟΛΟΓΛΥΦΩΝΤΑΣ απο Ντεμηδες σε Κοζωνηδες μεχρι Βιντιαδηδες και Αδαμιδηδες για να μεταπηδησεις σε Μελ αυτον δηλαδη που ειχε Νο1 ΕΧΘΡΟ ο νυν-πρωην κολλητος σου) η ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑ ειναι απαραιτητη

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό που δεν έκαναν καλά τον Λιβάια ομάδες όπως η Ίντερ αλλά περιμέναμε πως θα στρώσει στην ΑΕΚ, απλά με ξεπερνά.
    Μια χαρά τη βολέψαμε τη Λας Πάλμας. Στείλαμε πίσω τον Αραούχο που ήταν on-fire και μας έστειλαν τον Λιβάια που είναι τιμωρημένος για 4-5 αγωνιστικές.
    Ξεφορτώθηκαν το συμβόλαιό του, κράτησαν τον Αραούχο και τώρα προσευχόμαστε να μη τραυματιστεί ο Αραούγκο την ωρα που θα δένει τα κορδόνια του.

  11. Ο/Η Κώστας λέει:

    Από σημαντικές πηγές μαθαίνω πως, όταν κάποιος λοιδορεί τον Κουώστα για τα κιλά του, το ρίχνει στις μπύρες και τα διπλά, αλάδωτα πιτόγυρα. Αυτό το bullying στο μπούλη πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ετσι εξηγειται η σιλουετα. Ειναι αλαδωτα τα πιτογυρα..

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα εισαι ΚΛΑΣ τι να στρωσεις? Ειναι σα να κανω εγω σκι (το σιχαινωμαι) σα το Σουμι θα παω..
    Ο τυπος απλα δε κανει ΤΙΠΟΤΕ της προκοπης, ενας κακος παικτης που δε προσφερει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σε κανενα παραγωντα του παιχνιδιου, για γκολ δε μιλαμε καν. 5 εχει ρεκορ καριερας (ο Γιοχανσον με το Gus νομιζω ειχε βαλει τοσα στο εξαμηνο παιζωντας κοφτης) και για να βαλεις γκολ πρεπει πρωτα να σουταρεις στο τερμα. Αυτος ακομη αγνοει ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ CF..
    ΥΓ Ο Μανωλακης ειναι 1000% ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στο εγκλημα και καλα θα κανει να το βουλωσει. Αυτα τα ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΑ για να βγαλει την ουρα του απ εξω ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ. Εκει ηταν απο το Πασχα και δεν εβγαλε ΑΧΝΑ για να τσιμπησει την νεα 250αρα/εξαμηνο και ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
    Αμα δε του εκανε ας τους ξεμπροστιαζε οπως ο Gus. Η διαφορα μεταξυ ΛΟΥΛΟΥΣ και ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥ ομως ειναι οτι αυτος θα ΞΑΝΑΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ενω ο αλλος τσιμπησε την 500αρα μια βδομαδα απο οταν εφυγε.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Μου εστειλαν αυτο απο το νησι. ΔΕΝ τον ξερω το τυπο μιας και βλεπω μεν κανονικο Rugby (χωρις να ντυνεσαι transformer δηλαδη) αλλα πολυ χαλαρα και δεν γνωριζω παικτες ομαδες κλπ. Υποστηριζω ALL BLACKS (Ν.Ζηλανδια- οπως αλλωστε και την αναλογη ομαδα στο Americas Cup- Royal New Zealand Yacht Squadron) μεχρι το κοκκαλο στο Nations Cup που παρακολουθω οποτε μπορω. Kαταλοιπα απο το ταξιδι μου εκει το 2000 και ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ Νεο Ζηλανδους που προς τιμην ΜΑΣ- ως Ελληνες- οπου πηγαιναμε μας ειχαν ιδιαιτερη συμπαθεια. Οι ανθρωποι εστειλαν 7,700 στρατιωτες στη μαχη της Κρητης 671 σκοτωθηκαν 2000 αιχμαλωτοι. Οι ΝΕΟ-ΖΗΛΑΝΔΟΙ απο την αλλη ακρη (κυριολεκτικα) του πλανητη!Οποιος θελει μπορει να ψαξει την ιστορια των AZNAC απο το 1915 στη Καλλιπολη και επειτα.

    http://www.bbc.com/sport/rugby-union/39204694.app

    Ο τυπος- για τους γνωριζωντες τις προφορες- ειναι Ουαλος καθαρος.

    Ποσο ΜΑΓΚΑΣ εισαι ρε φιλε…

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    British Negotiations:

    Barcelona
    -£119mil (119mil Pounds-132mil Euro) is our offer for Coutinho.

    Liverpool
    -We’ll pass…as said price is £137mil to the Club UPFRONT (no bonuses such as Ballon d’Or, Trophies etc)

    When you come up with £137mil we’ll talk again..

  16. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Εισαι ευχαριστημενος σημερα απο την αποδοση της ομαδας? Κατα λαθος νικη.

  17. Ο/Η bandog λέει:

    γεματη η κρητη ταφους νεοζηλάνδων και αυστραλων . καθε χρονο επετειος-μνημοσυνο
    για τη μαχη της καλαματας και παρουσια (ακομη!) βετερανων απο τη νεα ζηλάνδια !
    και εχεις τους ψευτοπροοδευτικους αν λενε “δεν εχει δουλεια ελληνικος στρατος εκτος συνορων” δλδ να πολαμε τον isis και την αλ καϊντα την ωρα που τους πολεμουν μεχρι και οι σκοπιανοι. και μετα θελουμε παγκοσμιο σεβασμο…

    δυνατη ομαδα οι all blacks. ειναι η ντριμ τιμ του αθληματος το οποιο φυσικα δεν εχει ουδεμια σχεση με την αμερικανικη παπαρια που ντυνεσαι λεγεωναριος και πετας τη μπαλα με το χερι μπροστα.
    οι αγγλοι λενε οτι το ποδοσφαιρο ειναι αθλημα για τζεντλεμεν που παιζεται απο αλητες ενω το ραγκμπυ ειναι αθλημα για αλητες που παιζεται απο τζεντλεμεν!

    για τους νεοζηλανδους δεν εχω αποψη γενικα . εδω και δυο χρονια ομως εχω αποκτησει ξαδερφο νεοζηλανδο και μαλιστα μαορι , ο οποιος παντρευτηκε την ξαδερφη μουσ τη μελβουρνη.
    εξαιρετικο παιδι , εχει κλεψει τις καρδιες ολου του σογιου. τον λενε tachoa και φυσικα ως κλασσικοι μαλακοελληνες τον φωναζουμε τακη…

    ΥΓ: δεν γινεται να εισαι ομαδα που εχει στοχο το πρωταθλημα στην ελλαδα και να μην εχεις φορ του εκατομυριου…