Αγνοειται ο Σαββας

Καποιοι τον ειδαν σε κατι σκαλακια να καθεται αμιλητος. Στερεψε η πηγη και ουτε ο Νικολακοπουλος με το Γαβαθιωτη δεν ειχαν μια φιλικη συμβουλη να δωσουν. Ο Χασ(ε)ι μας αφησε χρονους και ειναι κριμα. Τον ανθρωπο δεν τον πηραν για προπονητη αλλα για να περασουν τους ομιλους πραγμα που εκαναν. Οι ιδιοι το ελεγαν οχι εγω. Οποτε δε καταλαβαινω γιατι ο ΑΛΒΑΝΟΣ που εγινε Κοσσοβαρος (sic) φορτωθηκε ολη τη συνεχεια. Μπορουσε αλα Λινεν να φυγει μολις και τελειωσε την δουλεια του και να συνεχισει ο κυρ-Τακης που ειναι για το gay οτι ο Γ.Χ για το ΜΠΑΟΚ: ξερει λεει τη δουλεια ειναι ομαδαρα και αλλα ελληνικα ευτραπελα. Βεβαια ενω και οι 2 εχουν τοσα προσοντα παντα ειναι προσωρινοι και παντα στον αερα. Λογικη στο ελληνικο ποδοσφαιρο? Καμμια.

Τον κακομοιρη το Καπινο τον εστειλαν λεει στη Κ-20. Δε φτανει που με τους Πορτογαλους τους εσωσε απο επικη ηττα και εβγαλε τουλαχιστον 3 σιγουρα να μη γραψει 6 το κοντερ, δε φτανει που χτες χωρις να κανει μεγαλη επεμβαση (μονο 1 ηταν δυσκολη) τους κρατησε απο το Α’ το ευχαριστω ειναι αυτο επειδη εφαγε ενα γκολ που ηταν οντως φαβα. Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ στα τελειωματα εχει φαει χειροτερα μη πουμε για το κηπουρο και το Σκοκο που τον ειχε κανει πελατακι κανονικο. Αλλωστε και χτες δεν ηθελε πολυ στα δυνατα σουτ μας π.χ Γκαλο να σου παρει τα χερια μεσα με τη μπαλλα, αυτα και αν τα εχει κανει ο Ανεστης σε μας. Για το δευτερο γκολ δε νομιζω να μιλαει κανεις μιας και πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα λακτισματα (εκφραση Απολλωνα αυτη) που εχουμε δει χρονια σε ελληνικο γηπεδο. Θελει και τυχη βεβαια αλλα παντα θελει και ικανοτητα. Τυχη ηταν το γκολ του Χοντραρεβιτς περσυ που χτυπησε στο τοιχος, χτες ο Λαζαρος το ηθελε να παει για γκολ. Στο τριτο τι να κανει ο ερμος οταν ολη η αμυνα χορευει τσαμικο με την εκλπληκτικη ενεργεια του Λιβαγια? Επειδη ομως παντα πρεπει να βρουμε ενα εξιλαστηριο θυμα στην Ελλαδα τα ριξαμε στο Καπινο και καθαρισαμε. Τον κουνελιαρη που στριβει σα νταλικα δεν τον ειδαν εκει στο λιμανι και τον ειχε κανει αλογο ο κινεζος στο τελος και ο Μανταλος στον αγωνα. Ουτε τον  κακομοιρη τον Ρομαο τον ειδε κανενας που παικταρα τον ανεβαζουν και Μελμπερκγ τον κατεβαζουν. Μονο με κλωστιες και σπρωξιματα μαρκαρε χτες ως συνηθως και ειναι λογικο μιας και βαρυ μπακ ειναι αλλα και 33,5 χρονων παλικαρι- που να τρεχεις τωρα πισω απο το κινεζο μονιμα  δε καθεται και αυτος σε ησυχια το κολοπαιδο.

Το ματς χτες το εχασε ο ΑΛΒΑΝΟΣ 80% και το πηρε ο ΙΣΠΑΝΟΣ 20% που επιτελους δε κοτεψε και εκανε τα αυτονοητα. Δε γινεται, οταν και στο 0-0 τρως πιεση και φασεις, να γυρνας πισω την ομαδα για ολοκληρο ημιχρονο και να πιστευεις οτι θα τη βγαλεις καθαρη. Η νικη ηταν απο τυχη- μια φαση καναμε μετα το 2-2 και μας βγηκε, αλλα απο τυχη αναλογα ο gay μας εχει ισοφαρισει 4-4 σε κυπελλο πριν απο χρονια. Τυχη σε συνδυασμο με ΜΠΟΥΡΔΑ τοτε του Σαχα που αντι να ‘φαει’ τη μπαλλα για 1 λεπτο να παμε σπιτι μας βιαζωνταν και τη πεταγε οπου ναναι. Θελω να πω οτι με μια ομαδα που βλεπεις οτι ΤΥΧΑΙΑ εισαι μπροστα 0-2 εχεις ανελπιστα το ‘ελευθερο’ να κανεις οτι θες. Βαζεις τον Παρντο μεσα στη θεση του Κασρελα κρατας ψηλα τις γραμμες σου και στους χωρους που θα βρεις- μιας και ο αντιπαλος και θα ανοιξει αλλα και δεν φημιζεται για την αμυνα του- πιο πιθανο ειναι να βαλεις τριτο παρα να φας. Ο χρονος ειναι υπερ σου με το 0-2 και παιρνεις σβηστα το ματς χωρις ηρωισμους.

Ειναι κριμα που ο Χασι εφυγε και δεν θα ειναι στο Τορινο. Ακομη πιο κριμα που δε παει Βαρκελωνη να δουμε νεα ρεκορ. Οχι οτι θα αλλαξει κατι τρομερο- το κηπουρο βαλανε- αλλα οπως και να το κανεις ενα σοκ το φαγανε και θα ειναι πιο μαζεμενοι. Ελπιζω να δω πολλα γκολ αν οχι στη Ιταλια τοτε στην Ισπανια μιας και η Barca δειχνει να παταει καλα. Εχει βεβαια τον βαλβιδα στο παγκο που μπορει να τους λυπηθει, αλλα δε ξερω αν θα το κανει ο Μεσι & co.

To πρωταθλημα ΔΕΝ τελειωσε και καλα θα κανουμε να μαζευτουμε. Οι χαρες ειναι για εμας τους φιλαθλους η ομαδα ΟΦΕΙΛΕΙ να μεινει σοβαρη και αν γινεται να παρει το ματς τη Πεμπτη. Ειναι πολυ καλη ευκαιρεια να περασουμε στους 32 που και κινητρο δινει και ποντους μαζευει να σταματησουμε να ειμαστε μονιμα στους αδυναμους αλλα και λεφτα φερνει απο την UEFA: €360,000 δινει η νικη οι νικητες των ομιλων  €600,000 και οι runners-up €300,000. Αν παρεις το ματς μαζι με το προηγουμενο ειναι 360Χ2=720 χιλιαρικακια. Ασχημα? Τα φωναζω απο περσυ και τα εσοδα και ολα τα αλλα , φετος μαλλον γλυκαθηκαν και καταλαβαν. Επιτελους!

Το ειπα σε σχολιο: η κοκκινη του Τσοσιτς ειναι μεγαλη βλακεια στο 94’ και μας δημιουργει θεμα. Το ειχα γραψει ο Βρανιες εχει ηδη 3 κιτρινες τι θα γινει αμα παρει μια κοκκινη ο Τσοσιτς? Δεν επαιζα κανα τζοκερ??? Εχουμε Αστερα-Ξανθη εξω τα επομενα 2 και παμε με αμυνα αναγκης. Πλεον η επαρχια ειναι που θελουμε τους ποντους και αυτα τα ματς ΠΡΕΠΕΙ να τα παρουμε αλλιως πεταμε στα σκουπιδια το χθεσινο. Μεγαλη νικη μεν 3 ποντοι δε. Αμα μεινουμε ομως στο +5 μερικες αγωνιστικες οι αλλοι και γκελες θα κανουν αλλα και αγχος θα γεμισουν.

ΜΠΑΟΚ δεν υπαρχει- τον ειδα και στο κυπελλο τον ειδαμε και με τον Απολλωνα- μονο γιομες μπας και βαλει κανα κεφαλι ο Πρiγιοβιτς- ωραια μπαλλα τι να σου πω.. Για το ζελα δε νομιζω να χρειαζεται αναλυση. Κουτρουμπης- Κολοβετσιος-Ουζουνιδης και Αλαφ-ουζος που σημερα παρκαρε και τις μετοχες σε συμβοκαιογραφο..

Αγνοειται ο Σαββας λοιπον και το βλεπω χλωμο να εμφανιστει στο Τορινο αμα επικρατησει η λογικη και κανα ντορτι.

ΥΓ Οταν λεγαμε παρτε ενα CB ακομη ειμαστε αντι-ΑΕΚ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

37 Responses to Αγνοειται ο Σαββας

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ελπιζω να ΜΗΝ ερθει ο Gus στο gay. Θα τους μαζεψει και θα εχουμε θεμα..
    Απο την αλλη ακουγεται ο Δελλας για τον Απολλωνα!
    Τη τυχη μου μεσα αυτον το αχρηστο βρηκε να παρει? Μας κυνηγαει ο χαλιας δεν εξηγηται αλλιως.

  2. Ο/Η koreas λέει:

    @ snitch

    καλημέρα snitch……

    απλά να προσθεσω-ρωτησω κάτι. μήπως τον καπίνο δεν τον τιμωρούν αλλά τον προφυλάσουν για τα παιχνίδια με γιούβε, ατρόμητο και μπάρτσα;……..τα 2 ευρωπαικά παιχνίδια θα ειναι πολλοί δυσκολα για τον τερμοαφυλακα του γαυρου;…..λέω μήπως τον προφυλάσουν τελικά απο τη αναμενόμενη γαυροσύνη και δεν τον τιμωρούν τελικά;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπα γι πολυ μπροστα τους εχεις! Εχουν βεβαια τον Προντο αλλα δεν εχει παιξει καν και να ξενικησει με κανα ταληρο δεν ειναι το καλυτερο.
    Πειθαρχικο παραπτωμα λεει- επεσαν γαλλικα με τον Ενγκελς χτες.
    Ξερεις τι ειναι να γινεσαι ρομπα (χθες και με τους Πορτογαλους) και καπακι να ερχωνται τετοια ματς?
    Εκτος απο ολα τα αλλα, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ αμα μαζευεις συνεχεια τριαρες στη καλυτερη και πολλα με Γιουβε Μπαρτσα?

  4. Ο/Η koreas λέει:

    στο γαυρο ταιριάζει γάντι αυτό που έλεγε η γιαγια μου……..Ότι σπέρνεις θερίζεις…..εγω από τα λίγα που ξέρω ποδοσφαιρικά βλέπω σχεδόν αδύνατον να ανακάμπτει φέτος, το αντίθετο , βλέπω όλική κατάρρευση……….πως το έλεγε ο ποιητής……πωλειται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο, πωλείται και το δίνω όσο όσο….

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το μεγαλυτερο λαθος θα ειναι να ξεγραφεις τον αντιπαλο σου.
    Ειναι πολυ νωρις ακομη 5η αγωνιστικη, οντως δειχνουν οτι δεν ειναι καλα αλλα εχουμε ΠΟΛΥ χρονο ακομη.
    5 ποντοι ειναι μια ηττα μια ισοπαλια δεν ειναι κατι τρομερο ευκολα τα παθαινεις και εσυ μια κακη μερα.
    Χτες η δικαιοσυνη ελεγε νικη αλλα αυτο που εγινε ειναι one in a million.
    Θελουμε ενα σερι αλλα Gus να πατησουμε καλα στα ποδια μας μεχρι τα Χριστουγεννα και βλεπουμε.
    Εξαλλου πιστευω οτι η φορμα που δειχνει η ομαδα δε θα κρατησει για πολυ- too fast too soon.
    Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν εχουμε ουτε παγκο ουτε δυναμεις να παμε ετσι για πολυ. Ηδη εχεις ΣΟΒΑΡΟ θεμα στα CB ο ενας εξω με απ’ευθειας κοκκινη 3 αγωνες νομιζω ο αλλος με 3 κιτρινες..
    Ουτε τα φαουλ του Λαζαρου θα μπαινουν μονιμα.

  6. Ο/Η koreas λέει:

    φυσικά έιναι πολύ νωρίς………μην νομίσεις όμως ότι πρόκειτι για κάποιο πολύ ανταγωγνιστικό πρωτάθλημα……..οποια ομαδα παρει προβάδισμα στην ελλάδα δύσκολα το ΄χανει……..μου φαινεται ότι η ομαδα εχει πολυ καλό ρυθμό κια τρέχει παρα παλύ….είναι ένα στοιχημα αν θα αντέξει να τρέχει τόσο…….ευχομαι να κρατήσει…..

    για το πογιέτ πιστευω ότι δεν είναι χαζός να παέι στον γαυρό…….τι να κάνει τον ατζέντη παιχτών….άλλωστε ο γαυρος δεν ψάχνει για προπονητη…..για ατζέντη ψάχνει….

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανεργος ειναι, κονομησε και ενα ταληρο στη Κινα.
    Σε χαλαει να παρει 1 μυριο (ευκολα) και να μπει στο ματι καποιων?
    Δεν ειναι κακη ευκαιρεια να γυρισει στην Ευρωπη και σε ομαδα CHL- ουτε κανενας θα του πει γιατι αποκλειστηκε απο την Barca-Juve.
    Αν το καλοσκεφτεις εχει πολλα υπερ- ειναι ηδη πισω 5 ποντους και απαιτησεις στην Ευρωπη δεν εχει. Και πισω να μεινει δευτερος δε μπορει να του πει κανενας κατι!
    Ο γαυρος εχει δικα του κονε για τους παικτες δεν ειναι Μπαγεβιτς..

  8. Ο/Η Κώστας λέει:

    Sir Takis δι θερντ κομινγκ!!!!! Αυτό απαιτεί ο λαός του Θρύλου!!! Θα γελάσουμε και θα κλαίνε σε Τορίνο και Βαρκελώνη..

  9. Ο/Η koreas λέει:

    προσωπικά θελω να έρθει στο γαυρο ο πογιετ. είναι ένας πολυ΄καλός προπονητής. λίγο τρελός , αλλά καλός. η αφιξή του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα δώσει ποιότητα σε ένα πρωτάθλημα αρκετα παρακμιακό και υποβαθμισμένο. θα κανει και τους παράγοντες της ΑΕΚ και των αλλων ομάδων πιο δραστήριους και πιο απαιτητικούς από τις ομαδες τους.

    είναι αυτό που λέμε: η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    Ας μην αντέξω δεν πειράζει η ομάδα μπορεί να τα δίνει όλα σε κάθε ματς και να με ικανοποιεί. Αργά η γρήγορα το νερό θα μπει στο αυλάκι η ομάδα δεν χρειάζεται ηλεκτροσόκ μόνο καλό προγραμματισμό και στοχευμένες ενέργειες.

    Μόνο ο Τσουκαλάς θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση για Καπίνο. Αυτό είναι ποδοσφαιρική αλητεία για μένα.

    Ας πάρει όποιον προπονητή θέλει η χθεσινή ΑΕΚ δεν έχει να φοβάται κανένα στην Ελλάδα.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Θελουμε πρωταθλημα. ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ και ολα πειραζουν καλα και κακα. Πρεπει να ειμαστε σοβαροι και να μη κανουμε δωρα δεξια αριστερα. ΟΛΟΙ θα εχουν απωλειες εμεις πρεπει να εχουμε τις μικροτερες ειναι απλο.
    Καλυτερα μην ερθει ο Poyet γιατι θα τους συσπειρωσει. Δεν ειναι θεμα φοβου αλλα ευκαιρειας τωρα που ειναι στα κατω τους (και δε μιλαω μονο για χθες- γενικα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ) πρεπει να τους κρατησουμε σε αποσταση οσο μπορουμε.
    Δεν υπαρχει πλεον δε πειραζει, 5 ποντους μπροστα ειμαστε. ΠΡΕΠΕΙ να μεινουμε πρωτοι και να σκυλιασουμε γι αυτο.

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Το δεν πειράζει μη το εισπράττεις ως ηττοπάθεια. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας (και επειδή δεν είμαστε μπαοκ να ήμαστε οι πρωταθλητές του σκ) κρατάω χαμηλά την μπάλα. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρονιά που η ομάδα με/μας ικανοποιεί πρωτάθλημα-κύπελο-Ευρώπη. Το μόνο που έχει αξία είναι το πρωτάθλημα και ναι πολύ σωστά λες όλα μετράνε.

  13. Ο/Η bandog λέει:

    περα απο την καυλα της στιγμης εχθες, ας ειμαστε σοβαροι στα επομενα ματς και γρηγορα θα συνειδητοποιησουμε το τι μακροπροθεσμη ζημια τους καναμε με τη χθεσινη νικη…

    επισης να σημειωσω περα απο τα οπαδικα οτι ευχομαι καθε επιτυχια στον ολυμπιακο στην ευρωπη. χρειαζοματε βαθμους για να μπαινει ο πρωταθλητης απευθειας στους ομιλους 😉

    ΥΓ: συνεπεστατοι απεναντι στον ενγκελς , του ξηγηθηκαμε παλι τριαρα…

    στο 0-2 πληρωνε 34 η ανατροπη και 2.70 το οβερ 1.5 της αεκ…

    με κοροϊδευαν οι γαυροι που το επαιξα εχθες στο μαγαζι που το βλεπαμε.

    αλλα εγω ξηγηθηκα καλα μετα . κερασα ολες τις σοδες….

  14. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Δημήτρη συμφωνώ και το έγραψα και χθες. Η ομαδα εχει πιάσει ρυθμό, φαίνονται να είναι και οι ποδοσφαιριστές καλα στις μεταξύ τους σχέσεις, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τίποτα στον πάγκο (και σε κανα δυο θέσεις στην ενδεκάδα π.χ. αριστερό εξτρεμ). Εννοείται οτι έχουμε και ρέντα που τη χρειάζεσαι για να πάρεις πρωτάθλημα και κάλες σχετικά διαιτησίες. Σίγουρα η ομάδα θα κάνει κοιλιά, θα χάσει κάποια στιγμή τη ρέντα της και εκει θα χρειαστούν προσωπικότητες. Να δούμε εκει αν έχουν τα αντερα οι Λάζαρος, Λιβάγια, Μανταλος να τραβήξουν την ομάδα.
    ΥΓ. Και να μην ξεχνάμε οτι ακόμα δεν έχει παίξει ο Αραούχο. Κάποια στιγμή θα αρχίσει και αυτός να παίζει, ενα σερί θα το κάνει γιατι είναι παίκτης ψυχολογίας όπως τον έχω κόψει.

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    Πιο θαραλλεο και τολμηρό άνθρωπο από το Τάκη λεμονη ίσως δεν έχω γνωρίσει….

    Ή μήπως έχει άγνοια κινδύνου;

    Ο καλός στρατιώτης Τάκης……….

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπέρα
    Καιρο εχουμε να τα πουμε ,αλλα εχει τρελο τρεξιμο στην δουλεια αυτή την περιοδο.
    Μεγαλη νικη χθες.Απο τις νικες που περα από τους τρεις βαθμούς δινουν,κατι σημαντικοτερο.Χτιζουν χαρακτήρες και μεταλλο στην ομαδα στους παικτες και γενικα σε ολους.
    Χθες στο γηπεδο ηταν ΑΕΚ από τις παλιες καλες εποχές.Ατελειωτη ηδονή.
    Ξανασκεψου αυτό που σου εχω πει,ΑΕΚ & LFC μοιαζουν σε πολλα,αν και διαφορετικα μεγεθη χα χααααααα
    Sir Τακης στο γαυρο,Μντζιος τελος από Απολλωνα.
    Ένα σεντερ μπακ ρε παιδια.Τσιγκουνετηκαμε 200 χιλ.Κριμα…….
    Εις το επανειδειν.
    Πεμπτη γηπεδο.

  17. Ο/Η Koreas λέει:

    Ξέχασα να βάλω το link για τους καλοσυνατους ανθρώπους που κάνουν ιστορικά και τα μεγαλύτερα εγκλήματα

    https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ο_Καλός_Στρατιώτης_Σβέικ

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Τεταρτη φορα να πας σττην ιδια δουλεια? Απο την οποια σε εδιωξαν πριν 4 μηνες?
    Αυτο δε λεγεται αγνοια κινδυνου. Κατι αλλο λεγεται..και για τον εργοδοτη αλλα και για τον υπαλληλο.

  19. Ο/Η Κώστας λέει:

    Με αφορμή την 4η και όχι 3η όπως νόμιζα επιστροφή του sir, έβαλα να ακούσω “The return of darkness and evil των Bathory. Είπα να βάλω και σχετικό link, αλλά στο “απαίδευτο” αυτί ακούγεται κάπως το black metal, είναι και μεσημέρι…Ταιριάζουν στον gay αυτές οι στιγμές… Τα όρθια γίδια, οι οπαδοί του, είναι και φτιαγμένοι με τον Λειβαδιώτη τεχνικό (sic)… 4-6 γκολ στο Τορίνο… Είναι και ανεβασμένος ο Ντυμπαλάς, το ματς το θέλει η Γιούβε… όλα δείχνουν 3-4 τουλάχιστον. Ένα καλό ημίχρονο και μετά πιο χαλαρά..

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μονο αμα σπασει το ‘ρεκορ’ θα ευχαριστηθει ΟΛΗ η Ελλαδα.
    Θα ναι ο ντιμπαλα θα ναι ο μεσι δε με νοιαζει. Πρoτιμω Camp Nu και να ειναι 5-0 στο ημιχρονο.
    Που πας ρε….Τακη?

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    Και η Γιούβε, εάν το κυνηγήσει άνετα 5-6 τα βάζει, άλλα 2 με κάτι στραβές, με κραυγαλέα λάθη των ντυμένων ξύλων πίσω, τίποτα αψυχολόγητες ενέργειες μπαίνουν. Έγραψες και πάνω, ο Βαλβέρδες ίσως τους λυπηθεί, οι αληταράδες μπροστά, ειδικά εάν Ρομαό αρχίζει τα κλοτσίδια, θα δείξουν συμπόνια; Η Γιούβε ανέβασε στα social media της την 7άρα.

  22. Ο/Η Ολλανδός λέει:

    Μην ξεχνάμε τι έπαθε ο Παναθηναικός πριν από μερικά χρόνια με σύστημα 4-6-0 και επιθετικό Λέτο. Είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα 7 βαθμούς αν θυμάμαι καλά και μετά απλά κατέρρευσε και έχασε τα πάντα.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ολλανδός
    Μη ξεχνας τοτε βεβαια οτι ο gay οταν επρεπε να χασει οχι μονο δεν εχανε αλλα επαιρνε και τα ματς.
    Τα ιδια δεν εκανε και ο ΜΠΑΟΚ με το +5 πριν 2-3 χρονια?
    Εκει ειναι και η διαφορα μαλλον φετος και γι αυτο λεω οτι πρεπει να ειμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ στα ματς και να μη πεταξουμε το +5 ετσι απλα αλλα να το κραταμε με νυχια και με δοντια.
    Ας παιξει 1-5-5 η 4-6-0 δε με νοιαζει, σοβαρος να ειναι να αφησει τα πειραματα και τα καραγκιοζιλικια και αφου βλεπει οτι του βγαινει και αυτου αλλα και της ομαδας ενας συγκεκριμενος τροπος παμε να το κανουμε.
    Οι Αγγλοι λενε: if it aint broken dont fix it.
    Εχουμε θεμα αμυντικα αλλα το ψιλομαζευουμε με χημικα τυπου Γιοχανσον πισω. Η ομαδα πρεπει να παει σε κανονικους παικτες δεν ειναι καιρος ουτε για ‘μουρες’ ουτε για πειραματα. Να μαζευτουν οι απωντες και βλεπουμε.

    ΥΓ Ελπιζω πλεον να ειδε οτι παικτης Κλωναριδης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε ολα τα ματς αφαντος ειναι.
    ΥΓ2 Καλο που οι οργανωμενοι σηκωθηκαν εναντιον του Gus σημερα και πηγε στον sir Βλακα απο τη Λειβαδια.. Αυτο δειχνει ποσο χυμα ειναι και αυτοι..

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Αμα το επαιξες αυτο μπραβο και καλοφαγωτα. Η αληθεια ειναι οτι στο 0-2 και εγω δεν εβλεπα φως. Οχι επειδη ηταν κατι τρομερο οι αλλοι αλλα επειδη η ΑΕΚ δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια εδω και 20 χρονια.

  25. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Καπινο οταν πηρε μεταγραφη στο γαυρο: “Απο μικρος ημουν ολυμπιακος”. Καλα σε κανουν τωρα…..ετσι προς παραδειγματισμο για καθε λαικιστη και καθε τσουτσεκι που στο μελλον δε θα του φτανουν τα λεφτα του συμβολαιου του αλλα θα θελει να το παιξει φανατιλα!

  26. Ο/Η conpater λέει:

    Νομιζω οτι το ρεκορ ειναι το 8-3 της ΜΟΝΑΚΟ επι της ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ. Γαμηθηκανε οι Μονεγασκοι να βαζουνε γκολ τοτε,και εσβησε την ΕΠΤΑΡΑ του ολυμπιακου. Ας ελπισουμε σε μια 4 αρα στην Γιουβεντους και τα διπλα+ στην Βαρκελωνη. Η και το αναποδο,δεν με χαλαει ιδιαιτερα.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχουν περασει τετοιοι Ολυμπιακαρες Δημητρη μπολικοι.
    Τον αλλον που ειχε υπογραψει σε μας και μετα πηγε εκει το θυμασαι?
    Τον Ανσφαριφαντ που ζηταγε ορο να παιζει βασικος σε μας και τωρα δε ξερω αν κοβει και εισητηριο στην εξεδρα?
    Το Σιωπη τον Κολοβο τον Αυλωνιτη, δεκαδες ανυπαρκτοι που εκαναν ‘μεταγραφες’ και τους πεταγαν σα στυμμενες λεμονοκουπες το Τατο στο ρουλη τον χ-ω-ψ τι να θυμηθουμε, ασ κατσει τωρα να τον ξεφτιλιζουν και να ειναι ολυμπιακαρας.
    Μη φοβασαι εχει μπολικους τετοιους εχουμε και μεις τον Αεκαρα στο παγκο (τι δουλεια εχει στο παγκο ο ΤΔ, ο Δηματος κλπ μη με ρωτας) που μολις πριν 4 μηνες δηλωνε παναθηναικαρας..and i quote: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…
    ΑΥΤΟΣ ειναι ο ποντικαρας ΒΑΖΕΛΟΣ που το παιζει σημερα ταχα μου αεκ μολις εσταξε το μπαγιοκο.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτο ειναι το ρεκορ συνολικων γκολ. Η επταρα ειναι μονο του γαυρου στην ελλαδα αξεπεραστη. Eχουν πεσει παλιοτερα πιο πολλα 9-10-11 ακομα και 12, εχουμε φαει και εμεις 7-2 απο τη Μονακο το 63.
    Εχει ριξει και η Liverpool 10 το 1980 σε κατι αναλογους κακομοιρηδες.
    Αλλες εποχες εδω μιλαμε για ομαδα με καρεμπε ζιοβανι τζολε κλπ την ομαδαρα ντε…

  29. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημητρη,
    Έχει ρίξει κ η Liverpool στην Besiktas μια 8αρα αν θυμάμαι καλά.Πάντως πιστεύω ότι δεν θα πάει πολύ ψηλά το σκορ.2 με 3 -0 το βλέπω με την Γιουβέντους.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτη ο γαυρος στα 2 τελευταια μας το τριμπαλλο το εχει. Εγω απο την αλλη βλεπω 4 και βαλε.
    Ειδικα αμα φαει το πρωτο νωρις ποιος το πιανει το τακη με το στραβο δοντι..
    Το παρτυ ειναι στη Βαρλεκωνη κουνελιαρης εναντιον Μπουσκτες, Οφοε ινιεστα Φιγκειρας Μεσι και φυσικα ρομαο σουαρες..

  31. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στην Βαρκελώνη το βλέπω όντως.
    Η Γιουβέντους δεν είναι ομάδα που συνήθως ρίχνει τόσα(θα μου πεις απο ποιον έφαγε τα 7 παλιά ο γαβρος…)
    Την Barcelona την είδα με την Eibar μέσα στην εβδομάδα που είχε αγωνιστική κ ήταν πολύ μεστή.ο κοντός όποτε ήθελε έπαιρνε την μπάλα κ έκανε φάση.Δεν έπαιζε κ ο Soares…δεν σταματάνε,ίσως λόγο Βαλβέρδε να κάνει αλλαγές και να την γλιτώσουν αλλά μου φαίνεται γελοίο να φωνάζει στον Soares ,calma calma…

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μου ειπε φιλος-δε το ξερω- οτι ξεκουρασε Ιγκου προχθες. Εχει κανει και ηττα τη πρωτη αγωνιστικη.
    Αυτος ο κοαρδαδο ειναι μεγαλος διαολος παντως- αλλος ενας που δεν εκανε στον αετοματη..
    Πιστευω οτι αμα φαει καλημερα το πρωτο θα γραψει το κοντερ.

    Τι καλμα δε καταλαβαινουν οι αλλοι αν πιασουν ρυθμο σε λιωσανε. Εδω εχουν ριξει 6αρες στη Παρι και 4αρες στη Μπαγερν σιγα μη μασησει ο αλλος στο κουνελιαρη το χαζο..

  33. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ο dybala είναι δαιμονισμένος. Αν δεις τον αγώνα,παρατήρησε τον.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Food 4 thought

    Το Λονδινο ειναι μια πανακριβη πολη. Γενικα σε φαγητο μεταφορες ενοικια (στο θεο κυριολεκτικα) κλπ.
    Πανακριβη αμα εχεις ελληνικο μισθο βεβαια.
    Μερικα πραγματα ομως εχουν ενδιαφερον:
    1) Μπηκα στο Lillywhites @ Piccadilly τη Κυριακη, πιο κεντρο δε γινεται. Αθλητικα Adidas τελευταιο ‘μοντελλο’ 37 λιρες. Τα πηρα μιας και μου αρεσαν. Εδω το ΙΔΙΟ παπουτσι εχει 139 ευρω!!
    40 ευρω ο Αγγλος, 139 ο Ελληνας.
    2) Αλλαξα παροχο στο κινητο μιας και πηρα και μια νεα συσκευη για το Αγγλικο νουμερο μετα απο σχεδον 3 χρονια. Πηρα το τηλεφωνο μετρητοις και μια καρτα με νεο νουμερο- δηλαδη οχι με ‘επιδοτηση’.
    15GB και ΟΛΑ απεριοριστα (τηλεφωνα-μηνυματα) 20 λιρες το μηνα. 22 ευρω δηλαδη. Στην Ελλαδα 3GB με το ιδιο πακετο δινω 60 ευρω και φυσικα και ΦΟΡΟ στον Αλιεξη αλλα 8,5 ΠΡΟ ΦΠΑ δηλαδη 85 ευρω το μηνα για ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πακετο!!
    22 ευρω ο Αγγλος (με ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ Internet μιας και ΟΛΟΙ ειναι ΜΟΝΙΜΑ On Line ακομη και μεσα στο tube) 85 ο Ελληνας..

    ΥΓ1 Με το ελευθερο πλεον roaming ξερουμε ολοι που θα παει το ελληνικο νουμερο μολις τελειωσει το συμβολαιο ετσι? Μιλαμε για ενα νουμερο που το εχω απο 1999. Καρτοκινητο με 10 ευρω και τα 8,5χ12+ ΦΠΑ =126 ευρω το χρονο ας τα παρει ο Αλιεξης απο καναν αλλον να ταιζει το Καρανικα με το Κουρουπλη η να παιζει ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ρουλετα. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ..Ξερω και εγω να ψωνιζω στο Selfridges δε θελω βοηθεια.

    ΥΓ2 Χτες εκλεισε η Unilever και τα παγωτα ( Nirvana κλπ) με 106 εργαζωμενους και τις οικογενειες τους να μενουν στο δρομο, τα οποια και πανε στη Βουλγαρια με 10% φορο.. οπως ανακοινωσε και το κλεισιμο της ΕΛΑΙΣ του μεγαλυτερου παραγωγου ελαιολαδου με τα συναφη του (λαδια-βουτηρα-μαργαρινες κλπ).
    Σιγα μη κατσει εδω να πληρωνει στον Αλιεξη 80% φορο απο τα κερδη της και 44% εισφορες!
    Ο Καταρ εφυγε αρον αρον- κραζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟ AL JAZEERA τον Αλιεξη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σημερα- και αυτα μονο χτες..

    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ- TO EΙΠΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΣΤΗ ΔΕΘ- ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

  35. Ο/Η akis λέει:

    Όπως έχουμε δει ως τώρα τον πολυπρωταθλητή από τον Πειραιά, το να δεχθεί λιγότερα από 4 γκολ αύριο θα θεωρηθεί επιτυχία. Είχαν εισπράξει και 3 οι άλλοι στη Βαρκελώνη στο πρώτο παιχνίδι, άρα θα τους βαρέσουν αλύπητα….

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ akis
    Οσο πιο πολλα τοσο πια καλα να του κοπει και του sir Τακη ο αερας με το καλημερα..
    Η Liverpool με νοιαζει ΜΟΝΟ στο CHL, αμα δε χασουμε σημερα στη Μοσχα λογικα περναμε.

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Διακόπτεται οριστικά η χρηματοδότηση από την πλευρά του Αλαφούζου. Οπερ σημαίνει πως:

    α) Δεν πρόκειται να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν εν όψει του ελέγχου της UEFA και του Financial Control Panel, που πρέπει να τακτοποιηθούν ως το Σάββατο 30/9. Κοινώς η UEFA θα βγάλει… κίτρινη και παράλληλα αυστηρή προειδοποίηση προς τους «πράσινους» εν όψει των επόμενων ελέγχων, προετοιμάζοντάς τους για οριστική… αποβολή απ’ τα Κύπελλα Ευρώπης για 1 έως 3 χρόνια.

    β) Δεν προβλέπεται να πληρωθούν οι δόσεις συμβολαίων και ομάδων που είναι προγραμματισμένο να γίνουν στο τέλος Οκτώβρη. Με απλά λόγια, το καθεστώς αβεβαιότητας (και εντός των αποδυτηρίων) θα πολλαπλασιαστεί και από τον Δεκέμβρη θα υπάρχουν πλέον ορατοί κίνδυνοι προσφυγών κι εσωτερικής «διάλυσης» του ρόστερ, πριν κλείσει καλά-καλά ο πρώτος γύρος.

    Αυτα βγηκαν σημερα. Δηλαδη τα ειπαν ΣΗΜΕΡΑ στον Ουζουνιδη!
    Εγω απλα ειπα ΧΘΕΣ οτι ο αλαφ παρακαρε τις μετοχες (και το Σαββατο 22 τι ακριβως θα γινει) σε συμβολαιογραφο με οτι αυτο συνεπαγεται.. δηλαδη το α+β μιας και με παρακαρισμενες μετοχες σημαινει οτι ο μεγαλομετοχος ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ οποια υποχρεωση εχει στην εταιρεια.
    Εγω βεβαια- εκτος οτι δε ξερω τι μου γινεται και ασχετος- εχω σιγουρα καλυτερη πληροφορηση απο τον Ουζουνιδη. Μπορει και απο τον Τρακη. Αλλες οι πηγες του ενος και αλλες του αλλου.
    Για το γηπεδο π.χ ο Ανδριοπουλος που ειναι project manager του εργου, περσυ ελεγε για αδεια Οκτωβριο και εγω εγραφα για Πασχα- 7 μηνες διαφορα ειχαμε. Τωρα ποιος το πετυχε ειναι αλλη ιστορια.
    Oπως ειπα λοιπον: να ζησετε να τον θυμαστε.