Επιβιωση

Οποιος εχει κανει μια δουλεια δικια του ξερει οτι ξεκινας για 10 και αμα δεν εχεις 30 στη τσεπη δουλεια δε κανεις. Γιατι ΠΑΝΤΑ θα βγουν στη πορεια διαφορα που ειτε δε τα εχεις υπολογισει ειτε τα βρισκεις μπροστα σου.

Οπως αυτο το αμυντικο χαφ της Αουστρια που εγραψα και εγω και ο Stevie ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ  οτι στο ενα που τον ειδαμε ειναι μια χαρα παικτης , αριστεροποδαρος αν θυμαμαι, ΠΟΛΛΑ τρεξιματα, καλες πασες, καλες τοποθετησεις και χτυπαγε και ολα τα στημενα. Γερμανοφατσα δηλαδη λογικα αξιοπιστος ως χαρακτηρας ποδοσφαιρικα. Με λιγα λογια ξερει 6 και θα σου παιξει μεταξυ 5-7. Σπανια θα σου κανει ματς του 3 οπως και σπανια του 9. Οκ δεν ειναι ο Μπουσκετς γι αυτο και ειναι στην Αουστρια. Αλλιως θα ηταν στη City τη PSG τη Μπαρτσα κλπ. Ο τυπος –ΤΟΝΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ που τον ειδα- ειναι ενας Σιμοες με πασα. Θελει καμμια δεκαπενταρια Αινταρεβιτς στο ζεσταμα και εχει το καλο οτι περναει τη μπαλλα μπροστα και οχι παραλληλα η πισω. Γερο σκαρι δειχνει και εμπαινε στις φασεις συνεχεια, ηταν ο μονος πονοκεφαλος που ειχαμε στο κεντρο τους. Φυσικα πρεπει να τον ξαναδουμε αρκετες φορες αλλα αμα ενας παικτης το εχει το δειχνει με το καλημερα. Αμα δε το εχει ειναι Αινταρεβιτς (ΒΑΣΙΚΟΥΡΑ στο μυαλο του Παπατζη) η Πατιτο. Η Κλωναριδης που επιτελους εβαλε γκολ σε φιλικο. Δυο κιολας απεναντι στο Χαλκια που στα 43 του λιγο ηθελε να τον εχει πατερα. Θεωρω οτι και εγω στα 50 μου αν βρω απεναντι ενα τερμα στα 63 θα τον πεθανω στα πλασε, που να κουνηθει ο ανθρωπος?

Καλος λοιπον δειχνει αυτος ο Χολσχαουζερ που ΑΝ ερθει εχουμε να ακουσουμε παραλαγες στο ονομα του απο τους ‘εκφωνητας’ που θα κανουν τα αγγλικα του Τσιπρα να ειναι επιπεδου Οξφορδης με British plummy accent: ετσι μιλανε τραβωντας τα φωνηεντα οι upper class Λονδρεζοι. Επισης θετικο οτι πλεον εκτος απο το ανθρωπο χωρις λαιμο και την επικοινωνια μαλλον ξεκινησε και μας διαβαζει και το λαμογιο. Ειδικα μετα τη συναντηση… Καλο αυτο μπας και γλυτωσουμε απο επιπεδα Κολοβετσιου και Λαμπροπουλου και ανεβουμε μισο σκαλι. Ισως και γι αυτο να εχει ανεβει και το site μας σε νουμερα αρκετα μεγαλα το τελευταιο μηνα, ξανα-κανωντας ρεκορ. Γι εμας που ειμαστε της πλακας μεν αλλα κατι Ψ-Ωρες τις εχουμε επισης για πλακα.

Η επιβιωση ειναι σε 2 τομεις. Πρωτον τα πραγματα σοβαρευουν πλεον πρωτη φορα αγωνιστικα και η ομαδα καλειται να δινει τουλαχιστον μεχρι τις γιορτες 2 ματς την εβδομαδα, συμμετεχωντας σε 3 διοργανωσεις. Ελπιζω αυτο να συνεχιστει οσο το δυνατον περισσοτερο και αν και δε με καιει το Κυπελλο- μια διοργανωση της πλακας που μπορεις να φτασεις τελικο αντιμετωπιζωντας χαβαλεδες- η Ευρωπη δινει ποντους, δινει λεφτα αλλα και δινει κατι που η ΑΕΚ ακομη δεν εχει οχι απλα κανει αλλα μαλλον συνειδητοποιήσει: ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΤΡΙΝΑ τους παικτες της και μπορει με καταλληλους χειρισμους να εχει τεραστια εσοδα που στην Ελλαδα απλα δεν υπαρχουν. Που θα πουλησεις παικτη στην Ελλαδα? Στον Σπανο στο Κουγια η στον Βαγγελα? Η μηπως στον Αλαφ-ΟΥΖΟ?

Για ολα οχι απλα γραφω, οχι απλα φωναζω αλλα ωρύομαι εδω και 2 χρονια. ΠΑΙΞΤΕ ΕΥΡΩΠΗ, καντε ΟΤΙ ειναι δυνατον να εχετε οσο το δυνατον περισσοτερα ματς. Εκει ειναι το ζουμι, το κυπελλο θα το παρεις η θα το δωσεις στο καθε Ιβαν να χαρουν τα καρτντασια. Η Ελλαδα ειναι μεταξυ μας ιστορια και εχει αλλα πραγματα. Τα λεφτα η προβολη τα εσοδα το πρεστιζ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ CLUB σε ολα τα επιπεδα ειναι στην Ευρωπη. Ο καθε Χολσχαουζερ θα κοιταξει να ερθει σε μια ομαδα που θα προχωρησει- μακαρι να προκριθει- στο θεσμο. ΔΕΝ θα κοιταξει τη Ριεκα αναλογα που αποκλειστηκε και στο CHL και παει να αποκλεισθει και στο Europa. Τον Χολσχαουζερ αμα τον παρεις στα 24 του και σου κανει 2 καλες σαιζον εκει, στα 26 του τον πουλας 5-10 φορες πανω. Τον Κλωναριδη ΠΟΥ να τον πουλησεις? Πηγε- ηρθε -ξαναπηγε -ξαναηρθε και ο ιδιος σκραπας εμεινε.

Η πιθανοτατη απωλεια του Γιοχανσον ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ας τον λοιδωρουν οι αμπαλλοι και εδω μεσα. Ειναι ενας παικτης που 3 χρονια τρεχει, δε θυμαμαι να εχει τραυματιστει σχεδον ποτε, τα δινει ολα στο γηπεδο και εχει κανει και 10 ασχημα ματς. Αλλα εχει κανει και 90 (απο τα 100) καλα εκ των οποιων τα 60 ειναι super. Ειναι διεθνης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ χαρακτηρας και 3 χρονια δεν εχει ακουστει το παραμικρο. Ετσι μια φορα να πει μια κουβεντα πανω στην ενταση. Παιρνει 250 και ζηταει τα διπλα. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ και σαν προσφορα αλλα και σαν νουμερο, 500 χιλιαρικα δεν ειναι δα και κατι εξωπραγματικο 450 μας κοστιζε ο Ουγκο ο σουβλατζης και αλλα τοσα ο Πατιτος ο τιποτας. Τα βλεπει αυτα δεν ειναι χαζο το παιδι, μη παρεξηγουμε την ηρεμια με αφελεια. Αμα ειμουν ο Μελ θα του εδινα οχι 500, αλλα 500 και ενα ΒΑΡΒΑΤΟ BONUS οχι εξωπραγματικο αλλα ας πουμε 100-150 χιλιαρικα πριμ κατακτησης πρωταθληματος. Εφικτο δηλαδη μιας και οι στοχοι ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι τετοιοι. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να βαζεις στοχους σε πραγματα που δεν μπορεις να κανεις (π.χ να παρεις το Europa με bonus 1εκκ) γιατι ο αλλος καταλαβαινει οτι απλα τον κοροιδευεις. Οι στοχοι πρεπει να ειναι τετοιοι που να ειναι εφικτοι με προσπαθεια- αυτο αλλωστε ειναι και το νοημα ο αλλος να κανει τη μεγιστη αποδοση και να ανταμειφθει αν το πετυχει.

Αν τελικα γινει κανα θαυμα και τον κρατησουμε μαζι με τον Χολσχαουζερ τον Σιμοες και το Γαλανοπουλο κανεις ενα κενρο που δεν εχει αλλος στην Ελλαδα και ειναι και δυσκολοκαταβλητο στη Ευρωπη: σκληρο με τρεξιματα και καλυψεις. Ξεκινας και ενα ξεσκαρταρισμα σε παικτακια τυπου Μπακασετα και αφηνεις και τους Κονεδες να ζουν το ονειρο οτι ειναι μερος του ροστερ για κανα χρονο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παικτης Κονε εδω και χρονια. Ας σταματησει η χρυση μετριοτητα και η προσπαθεια να δουμε κατι θετικο εκει που δεν υπαρχει. 30 χρονων με 11 συμμετοχες σε 2 χρονια, θα σου κανει 3-4 ματς max. Αν ηταν οκ δε θα ηταν αυτος που ειναι ουτε θα ειχε τη καριερα που εχει. Απλα πραγματα ειναι και ο τυπος απο το 2014 εχει βαλει ΕΝΑ (1) γκολ και παιζει μονιμα δανεικος, με το παιζει να ειναι στα χαρτια.

Ο ζελας πουλαει και τα τασακια μπας και στριψει. ΔΕΝ στριβει και αυτα ειναι τα ‘τιναγματα’ του πεθαμενου πριν τον ανακυρηξουν επισημα νεκρο. Με Σαραβακους και Καλιτζακηδες λεφτα δε εχεις. Με ενα γηπεδο 16,000 θεσεις λεφτα δεν εχεις. Οταν χρωστας 900 στο ΟΑΚΑ απο το 2013 θελει ΘΡΑΣΟΣ να πας να μιλας για γηπεδο για 2 ματς μπας και στριψεις. Αντε και το επαιρνες αντε και εκανες 2 sold out αντε και μαζευες 1,5εκκ καθαρο. Τι να πρωτοπληρωσεις? Τον Εσιεν που θελει 900? Τους υπαλληλους που τελευταια φορα πληρωθηκαν τον Πασχα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ- 5 μηνες μεσα τους εχει ολους. Μεχρι και στο Μπουρμπο χρωστανε 50 χιλιαρικα. Η ομαδα χρωσταει ποσα σε …150! ποδοσφαιρηστες. Απο τον Εκι Γκονζαλες μεχρι το Καραγκουνη. Διαχειρηση 10 Abramovic και του Αλφ-ΟΥΖΟΥ που αγοραζε 10-10 στο Στραπατσονι παικτες ενω χρωσταει δεκαδες εκκ σε παικτες οπως ο Εκι ξαναλεω απο το 2009! Απιθανα πραγματα που μονο ο κοντος εχει ξεπερασει.

Η βρισκεις φραγκατο και συνεχιζεις (ξεχνα το) η πας για διαλυση. Αυτα που σερνουμε το πτωμα δεξια αριστερα ελεηστε τον αοματο ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ στην ιστορια ενος συλλογου του μεγεθους του ΠΑΟ.

ΥΓ Το χθεσινο μουσικο post δεν ηταν δικο μου φυσικα. Απλα τις Παρασκευες καμμια φορα βαζει κανα κομματι να ακουμε αφου ρωτησει παντα. No harm done.

Καλο ΣΚ

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

53 Responses to Επιβιωση

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τραπεζικα:
    Γινεται Ο χαμος με τα κοκκινα δανεια. Η ερωτηση ειναι απλη.
    Γιατι δε γινεται ενας νεος οργανισμος για να αποφυγεις νομικα μπλεξιματα ΜΟΝΟ για τα κοκκινα δανεια και αντι να τα πουλας στο 3% (Eurobank δηλαδη κρατος) να τα δωσεις στο 10% και αναλογα αυτος να πρωτεινει ειτε αποπληρωμη στο 20% (να εχει ενα 10% κερδος δηλαδη) ειτε οποιος δε το κανει ΜΕΤΑ να πουληθει σε FUND?
    Δηλαδη να παρει το κρατος 20% -3% ενα 17% ΚΕΡΔΟΣ (αντι για 3%) και να εξοφλησουν πολλοι στο 20% αντι για το 100% + τοκους?

    Θελει ρωτημα? ΠΦΦ κυβερνηση εχεις..

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    AN ερθει οπως λες γιατι απο μας ενδιαφερει καποιος φιλολογικα, μεχρι το υπογραφει στην ΑΕΚ και ποζαρει με την φανελα ειναι ΜΕΓΑΛΗ αποσταση 🙂

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eγω απλα εγραψα τι λεει η κοινη λογικη. Το παικτη τον ‘ειδαμε’ σε ενα ματς αλλα τα στοιχεια του οπως και το CV του δειχνουν τα ιδια ακριβως.
    Εχει παιξει μικρος στη Στουτγκαρδη με 131 συμμετοχες και πλεον αρχηγος στην Αουστρια με 121.
    Ειναι γερο σκαρι, 1,93!!! και περσυ εκανε 8 γκολ και 10 ασσιστ. Δηλαδη μοιραζει (σωστα απο οσο ειδαμε) ΚΑΙ σκοραρει πραγμα που δεν τον εχεις σημερα.
    Μονο 4 κιτρινες σε 35 ματς με 2930 λεπτα συμμετοχης (49 ωρες μπαλλα) ως κεντρικο χαφ δειχνει ενα χαρακτηρα σοβαρο.

    Ξεχωρισε σε οποιον βλεπει λιγο μπαλλα γι αυτο και γραψαμε και οι 2 οτι στο συγκεκριμενο ματς ηταν παρα πολυ καλος. Τα στατιστικα του απλα το επιβεβαιωνουν.
    Ευτυχως που οι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ στην ΑΕΚ (που ειδαν τον ….Αινταρεβιτς και τους αρεσε με +15 κιλα!) διαβαζουν και λιγο.

    Η αξια του στο Transfer ειναι 3εκκ ευρω δηλαδη η κανονικη αξια του γυρω στο 1-1,5εκκ. Μενει ελευθερος το καλοκαιρι αρα απο Ιανουαριο μπορει να κλεισει οπου θελει.

    Δειχνει καλη περιπτωση- ποτε δε ξερεις τι θα σου βγει ο παικτης- αλλα κατι Αινταρεβιτς και κατι Κονεδες τους εχει για πλακα.

    Η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΦΥΣΙΚΑ αλλα πρεπει να δειξει στον αντζεντη του οτι ενδιαφερεται σοβαρα απο τωρα για να τον εχει ζεστο σε 3 μηνες.
    Σοβαροτητα και ΑΕΚ βεβαια εχουν παρει διαζυγιο εδω και χρονια οποτε αναμενουμε.

  4. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Βασικα τωρα τον Γεναρη τον χρειαζομαστε για να γλυτωσουμε απο τους Γαιδαρεβιτς που εχουμε και τα δυο καρπουζια στην μασχαλη (πρωταθλημα και ευρωπη εννοω με το κυπελο συμφωνω μαζι σου οτι ποιος το γαμει εχει παρει και η Καστορια), το καλοκαιρι πεταξε το πουλακι μετα….

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΕΝ ειναι για τωρα. Εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι αρα παιζει εκει. Απλα Ιανουαριο μπορεις να τον κλεισεις ως ελευθερο απο τον Ιουνιο και μετα. Πιο πριν πρεπει να πληρωσεις και εμεις σπανια πληρωνουμε (ως ποτε)

  6. Ο/Η DNAEK λέει:

    Εγω λεω να κανουμε έρανο να τον πάρουμε τον Γενάρη.
    100.000 ενωσίτικες οικογένειες με 5 ευρώ 500.000.
    Υπεραρκετά για παιχτη που το καλοκαίρι έρχεται τζάμπα.
    Κλειδώνουμε ετσι το πρωτάθλημα και προχωράμε και Ευρώπη.
    Κέρδος θα είναι.

  7. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ποιο ειναι το λαμογιο και ποια συναντηση εγινε;
    Και γνωμη μου για τα δανεια ειναι να μην εχουν δικαιωμα αυτη που πηραν δανεια να τα παρουν με το 20%. Αυτοι που τα πληρωσαν κανονικα μαλακες ειναι; Εγω που δεν πηρα δανειο ποτε και εχασα 2-3 καλες ευκαιριες στην ζωη μου επειδη δεν ημουν σιγουρος οτι θα μπορεσω να ξεπληρωσω το δανειο ή εσυ που εχεις γραψει οτι δεν χρωστας μια. Τι ήμαστε μαλακες;
    Ας τα βγαλει αυτος ο οργανισμος που προτεινεις στο 20% να τα παρουν ανθρωποι που δεν χρωστανε μια. Ετσι βεβαια θα γαμηθει και αλλο η αγορα.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Dnaek
    Μπορεί να βγει κάρτα φίλου χολσχαουζερ.
    Η κάρτα φίλου της ΕΡΑ καλύτερη ειναι δηλαδή;
    @αλεξης
    Ενα υπερβολικο παράδειγμα έδωσα. Το 20% ηταν χάριν λόγου.
    Υπαρχουν διαδικασίες αμα θες δε θα ανακαλύψουν το τροχό. Απλα ως ΔΥ βαριούνται να δουλέψουν. Που να τρέχεις τωρα να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ να κανεις συμβιβασμούς να κανεις διακανονισμούς να ψάχνεις ποιος όντως μπορεί η απλα πουλάει τρελλα; Δώστα εκει με 3% και ολα καλα..
    η ερώτηση λοιπον ειναι απλή: ειςαι διατεθειμένος να ξεπουλήσεις με χασούρα 97% αλλα δεν ειςαι διατέθειμενος να πεις σώσε ενα 20-30-40-50% ( δε ξερω ποςο όλες οι περιπτώσεις δεν ειναι ίδιες) και να εχεις και μεγαλύτερα έσοδα 10-20-30 φορες αλλα και να κανεις την οποία διευκόλυνση-κοινωνική πολιτική-χάρη- ψηφοθηρία πες το οπως θες; Φαντάσου για τι ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ..

    Εδω έχουν ξεπουλήσει τα παντα -αριστερά και με αξιοπρέπεια φυςικα- εκει θα κολλήσουν;
    Ενα ειναι το λαμόγιο με περικεφαλαία στην αεκ. Που κάθεται και στο πάγκο να το παιζει αεκαρας.

  9. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Παραδειγμα τον ΟΣΕ που τον ξεπουλησαν ενω 3 χρονια πριν ελεγαν αλλα, τα αεροδρομια κ.λ.π.
    Μια περιπτωση κοκκινου δανειου. Ενας τυπος ειχε μια μικρη επιχειρηση catering την δεκαετια του 90. Αυτος αποφασιζε να αγορασει μια εκταση και να φτιαξει κεντρο για διαφορες εκδηλωσεις με χωρους για καλοκαιρινες και χειμωνιατικες εκδηλωσεις, κτιρια με οροφη που ανοιγοκλεινει, πισινες κ.λ.π/ Δανειστηκε λοιπον το ποσο των 1.950.000€!!!! απο την εθνικη τραπεζα. Η επιχειρηση πηγαινε γαμιωντας αφου ολοι θελαν τα φρου φρου και τα αρωματα. Και παλι ομως οπως αποδειχτηκε τελικα αυτα τα δανεια δεν βγαινουν με τιποτα, ιδιαιτερα σε επαρχιακη πολη, ετσι η επιχειρηση βγαινει στο σφυρι. Αυτο που με στεναχωρει μονο και εκει θελω να καταληξω ειναι οτι αυτος ο τυπος εκανε ζημια και σε κανα δυο ακομα επιχειρηματιες που ετυχε να κανουν τις ιδιες δουλειες με αυτον απλα αυτοι προτιμησαν να μην δανειστουν και να μην εχουν τοσο ουαο εγκαταστασεις. Εχασαν ενα σωρο εκδηλωσεις (γαμους κ.λπ) γιατι τις επαιρνε το λαμογιο που τα αφησε ολα απληρωτα. Αθεμιτος ανταγωνισμος.
    Οι τραπεζες εδιναν δανεια απλα αν ειχες λιγο μεγαλο τζιρο εστω και ψευτικο και τωρα πληρωνουμε οι μαλακες τα κοκκινα δανεια με 1002 φορους.

    Εβγαλε ωραια μπλουζακια η ΠΑΕ. Απο τις λαμπαδες σαφως πιο καλα.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο δανεισμός στην Ελλάδα ποτε δεν είχε καμμια λογική ειδικά τα χρονια που δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα.
    Γι αυτο άλλωστε και ειναι κόκκινος.
    Δεκάδες τετοια παραδείγματα.
    Το 2006 παίζανε δανεια που αυτο που λες ειναι ψιλά κέρματα.
    Μην αρχίσω να λεω τι και πως. Να πω οτι ΑΤΕ καλου παιδικου φίλου με 2 χρονια λειτουργίας και αστείους τζίρους πήρε 70εκκ δάνειο;
    Οταν λέμε αστείους εννοούμε κατω απο εκκ.. τουλαχιςτον με τα χίλια ζόρια το πληρώνει αλλα δεν ειναι εκει το θεμα: δίνεις 70εκκ ΠΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ; Με collaterals που με το ζόρι ειναι τα μισά;

    Αλλου ειναι η κουβέντα.
    Οτι εγινε εγινε και δεν αλλάζει
    .
    Το θεμα ειναι οτι πουλάς κατι με 97% χασούρα δηλαδή το χαρίζεις μονο και μονο για να ξεφορτωθείς το νουμερο στον ισολογισμό.
    Δεν δουλεύεις σα τράπεζα πλεον -δηλαδή να δεις που ποσα και πως μπορεις να εισπράξεις ( εςτω με πολιτική μείωσης ακομη και κεφαλαίου ανα περίπτωση και ποσοστό) αλλα σαν ενα μαγαζί γραφειαδων που τα τσουβαλιάζουν ολα σε ενα 3% να τελειώνουμε.
    Άρα και η τράπεζα κανει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο που κανουν και οι μπαταχτσήδες- δανείστηκε απο έξω λεφτα, Φάληρισε ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ με τις ανακεφαλαιοποίησεις και μόλις ήρθε η ωρα να πληρώσει τα έγραψε πάγο. Ετσι δεν ειναι;

    Ψάχνεις λογική στην ελληνική οικονομία;

    Να αρχίσω να γράφω 25 χρονια στην αγορά τι εχω ζήσει- δει- ακούσει θελω τόμους και ειναι κωμωδία κανονική.
    Δες το ποδόσφαιρο-μη παμε μακριά- ποςα δις εχει φεσώσει η αεκ ο ΠΑΟ ο οσφπ ο μπαοκ ο Ρούλης ο Ηρακλής ο ΟΦΗ ο χψζ.
    Κανα 200αρι εκκ ειμαστε εμεις μονο 2 φορες.

    Γράφω απο κινητο στο καναπέ οποτε Σορρυ για τα autocorrect.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Γιώργης ο γαρατζέος, continued from last night..
    The early days, when we was young..



  12. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ξαφνικα “ανακαλυφθηκε” (οχι απο το σανο 365 απο τον αλλο τον ογλου στο Μαρινακης24) οτι ο Αυστριακος ειναι αργος παιχτης αλανας για μετριες ομαδες τυπου Αουστρια(ενω εμεις ειμαστε Μπαγερν Νεας Φιλαδελφειας ας πουμε) και ειναι σαν τον Γαιδαρεβιτς , οι τυποι ξερουνε κανταρια μπαλα τι να λεμε τωρα 😀 😀 😀

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εννοεις τον παικταρα που μας ελεγαν και εγραφα εδω ΠΡΙΝ ερθει για τι πλαταδουρα παμε να φορεσουμε?
    Ε τοτε να τα πιστεψουμε τα παιδια. Ξερεις ποσες μπαλλες εχουν βρασει για να παρουν μυρωδια?
    Εδω ο Λεσκοτ (δε θα βαρεθω να το λεω) ηταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ μετα τον Ριβαλντο. Τι Γκαμαρα και γατακια τωρα..

    Μια χαρα παικτης ειναι και μια χαρα στατιστικα εχει για 24 χρονων. Τσαμπα παμε να το παρουμε ελεος..
    Εδω βεβαια μας εχουν γραψει ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ οτι ο Μεσι ειναι λιγος δεν εχει ψυχη και αλλα ομορφα.
    Ειπαμε απο μπαλλα μυρωδια. Αμα δε ξερεις τι βλεπεις, δεκαετιες να το βλεπεις νομιζεις οτι καταλαβαινεις.

  14. Ο/Η Flevend λέει:

    Να μην δίνουν 500 ή κάπου κοντά για Γιόχανσον είναι κρίμα.Και αν τα δίνουν στον Πατίτος δύο φορές κρίμα…
    Τι άλλα συμβόλαια γύρω στα 500 ή ανώτερα υπάρχουν αυτήν την στιγμή;Θύμισε μας αν θέλεις.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κανενα. Ο Αραουχο και ο Λιβαγιας ειναι καπου εκει στα 500 μαζι με τον Τσιγκι στα 400 και ολοι οι αλλοι πιο κατω.
    200 ο Λαζαρος, 250 ο Μανταλος, 250 ο Σιμοες ειναι περιπου τα βαρια συμβολαια.
    Φυσικα τον Αραουχο τον εφερες με τα λεφτα του Ουγκο.

  16. Ο/Η Flevend λέει:

    Επομένως τι φοβούνται να δώσουν 400/450+bonus για Γιόχανσον;Να μην χαλάσουν τις ισορροπίες;Βέβαια και ο Σιμόες αναλογικά δεν παίρνει πολλά.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    750 ζητάει το παλληκάρι, ήτοι τριπλασιασμό. Εκεί κολλάνε.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Stevie
    500+ bonus εχω μάθει.

    Κολλάνε γιατι ειναι ζώα και πανε να χάσουν ενα περιουσιακό στοιχείο αξιασ εκκατομυρίων, για 2 κατοστάρικα όσα δίνουν στο κάθε απίθανο Βινίσιους..

  19. Ο/Η Flevend λέει:

    Αν ζητάει τα τριπλά τότε είναι πρόβλημα.Το έγραψα με βάση αυτό που είπε ο snitch ότι ζητούσε τα διπλά.Αν δώσεις 750 ή κάπου εκεί,τότε θα πρέπει να κάνεις αύξηση και στον Σιμόες ανάλογα και μετά μικρότερες στους άλλους.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και γιατι να μη κανεις?
    Μεχρι ποτε τα συμβολαια θα ειναι 250αρια?
    Τοσα επαιρνε στη Β’ Εθνικη οταν σε πανε -οι παικτες- και κονομας στο Europa ειναι ωραια? Ενα δεκαρικο απο το πουθενα κονομησε η ΑΕΚ στην Ευρωπη, να μη δωσεις 3-4 στο ροστερ?
    Θελουμε μονο να ‘ερχωμαστε’ η θελουμε να μεγαλωνουμε κιολας?

  21. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο γιοχανσον πιστεύω ότι δεν πρέπει να χαθεί…….παίκτης ο οποίος παίζει σε υψηλούς ρυθμούς και δεν έχει τραυματισμούς……….αυτό που έγραψες για σιμοες γιοχανσον γαλανοπουλος ο Γερμανός- Αυστριακός της αουστρια μου ακούγεται πολύ ωραιό σενάριο……Μακάρι……

    Ξέρετε κάτι για αριστερό μπακ τον πρώην του ΠΑΟΚ ;…….Τζαβέλας ;

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mε ενα εκκ κανεις κεντρο γρανιτη. Οχι μονο Ελλαδα αλλα και Ευρωπη για του χρονου πλεον μιας και αντε και περασαμε στους 32, αντε και μας εκατσε και μια καλη και παιξαμε 16. Μετα τελος.
    Απλα πραγματα, μπαλλα ειναι οχι θερμοδυναμικη.
    Απο μισο στο καθενα και εισαι κομπλε. Με παικτες κανονικους οχι να παιζεις πρωτη αλλαγη το γαιδαρεβιτς.
    ΥΓ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ απο loosers και ανακατωσουρες. Υπαρχουν 500 μπακ σα το Τζαβελα. Αμπαλλα δηλαδη.
    Εχουμε το Βρανιες για τις κοκκινες δε θελουμε κ αλλον..

  23. Ο/Η Savvi λέει:

    Με μια σωστή διαχείριση και προγραμματισμό παίζει να του βγει το γήπεδο τσάμπα αν παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη σε βάθος 7τίας. Θέληση να υπάρχει μόνο.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    Με τα λίγα που καταλαβαίνω ακούγεται πολύ ωραίο για να είναι αληθινό. Γρανίτης κέντρο και βγάζεις και τον πιτσιρικά. Γαλανο, ο οποίος θα πάρει και πολλές παραστάσεις έτσι;

    Ώρες ώρες λες κάτι πολύ ωραία ….

    Ο Τζαβέλας είναι ανακατωσουραςς;………δεν το ξέρω. …..

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi Με ενα μικρο θεματακι βεβαια: Το γηπεδο ειναι στην δικεφαλλος και τα λεφτα πανε στην ΑΕΚ. Αλλες ΑΕ αλλα ΑΦΜ, αλλα αυτο λυνεται ευκολα. Με ενα μικρο ‘ενοικιο’ π.χ. που ετσι κ αλλιως θα δινει η μια ΑΕ στην αλλη. Το εχω πει εδω και 2 χρονια: τα λεφτα ΔΕΝ ειναι το θεμα για το γηπεδο ποτε δεν ηταν. 7 χρονια ειναι πολλα. 2 φορες να παιξεις CHL καθαρισες μια 60αρα (UEFA) +Διαρκειας+sold out 33 χιλιαδες 6 φορες.. +χορηγους+ονομα γηπεδου. Να βαλουμε και 1-2 καλες πωλησεις?
    Νατο το γηπεδακι ΔΩΡΕΑΝ ως νουμερο- οχι φυσικα στην ΑΕΚ. Αυτα ειναι ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ που δε μπορω να τα γραψω δημοσια.

    @ Koreas, EINAI ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το κανεις και φθηνο σα λυση μιας και στην ουσια θες να προσθεσεις ΕΝΑ παικτη μονο.
    Ενω αν μεινεις μονο με Σιμοες-Γαλανοπουλο πας για 2. Αλλο να ψαχνεις αντικατασταση σε ενα βασικο σου στελεχος και αλλο απλα να προσθετεις ενα τεταρτο.
    Η δυσκολια ειναι οτι ο Σουηδος θελει να φυγει και για τα φραγκα αλλα και για να παιξει σε καλυτερο πρωταθλημα. Εχει 2 καλα συμβολαια ακομη να κανει στη καριερα του. 27 ειναι με ενα τριετες παει 30. Αν κανει εδω το ενα στενευουν τα περιθωρια πολυ.
    Its called management.

  26. Ο/Η Koreas λέει:

    Ωραίος…….

    Είχες γράψει κάποτε για ονοματοθεσία και Siemens. Παίζει κάτι ακομη;

    Ps. Όσα δε λέγονται δημόσια, στέλνονται σε pm. Email έχεις. Ξέρεις ότι μας αρέσει η ενασχόληση σε όλα γύρω από την ομάδα.

  27. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο Σουηδός δύσκολα θα παίξει όμως σε ομάδα champions league……pros and cons…..το πολύ πολύ σε καμία bundesliga. …….δε ξέρω τις προτάσεις έχει και από που αλλά από ομάδα που δυναμώνει και ανεβαίνει δε φεύγεις…….πολύ ρίσκο να φύγεις…….ένα καλό συμβόλαιο θέλει και θα το πάρει……

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλαξανε τα κοζια απο τοτε. Θα τα πουμε στην ωρα τους

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειναι αναγκη να παιξει σε ομαδα CHL που ουτε η ΑΕΚ το εγγυαται. Πρεπει και να το παρεις (αντε και το πηρες) αλλα και να περασεις προκριματικο.
    Ο Σουηδος ειναι σουηδος. Τον εχω δει απο κοντα μια φορα με τη γυναικα του και το μωρο περσυ (ετρωγαν απεναντι μας) ειναι ΒΟΡΕΙΟΣ στη συμπεριφορα του φανταζωμαι στο τροπο σκεψης του. Μαζεμενο παιδι, σοβαρο χωρις πολλα πολλα. Φαγανε ησυχα και ωραια και τελος. Ουτε show off ουτε τατουαζ ουτε δηλωσεις ουτε τιποτε.

    Γι αυτον μετρανε ΟΛΑ- τροπος ζωης σχολεια για το παιδι του- περιβαλλον- ασφαλεια- τα παντα δεν ειναι Αραουχο να τον μαζευεις απο τα μπαρ δηλαδη ρεμαλι.
    Ελα στη θεση του- αν εβρισκες σε μια καλη Γαλλικη πολη η Γερμανικη τα ιδια λεφτα πανω κατω (που λογικα θα παρει παραπανω αλλα ας πουμε τα ιδια) θα καθωσουν στην μπαχαλο-Ελλαδα?
    Δε βλεπεις πως τη κανουν ΟΛΟΙ ακομη και για μικρες ομαδες στο UK? Παικτες και προπονητες. Ο Σιλβα δεν εφυγε απο τον σιγουρο πρωταθλητη (πριν αλλαξουν τα κοζια) για μια Hull? O Xolebas o Milovogivic ο Τσιαρτας οταν η Σεβιλλη ηταν μεταξυ φθορας ο Mazouakou τοσοι και τοσοι. Ο Σταφυλιδης λες να μη μπορει να βρει ομαδα στην Ελλαδα? Ο Παπαδοπουλος (Κυριακος) ο ενας ο αλλος. Μπανανια ειμαστε και οταν την εχει ζησει ο αλλος που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δεσιμο με τη χωρα, δε το πολυ σκεφτεται. Ηλιο θαλασσα εχει στις διακοπες του αμα θελει. Αντιπαλο το Κομποτη επισης..

  30. Ο/Η Koreas λέει:

    Η ποιότητας ζωής η δική του και της οικογένειά του καθώς επίσης και η ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούν να βρουν καθώς και το κόστος τους παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιλογή ζωής σε κάποιον βόρειο.

    Πιστεύω ότι πολλά προάστια του λεκανοπαιδειου μπορούν να τους τα καλύψουν αυτά. Δε μένουν ούτε στα καμίνια ούτε στην Ελευσίνα., ούτε τα παιδιά τους πάνε σχολείο στο 1 Περιστερίου.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε λεει κατι αυτο, πιστεψε με επειδη συναναστρεφωμαι με ξενους αρκετα ειναι πολλα αυτα που τους προβληματιζουν.
    Το να θελει π.χ να παει μια βολτα και ο καθε ουγκα να κλεινει το δρομο, το να θελει να κανει μια απλη δουλεια και να μαζευει 500 χαρτια και σφραγιδες η να τρεχει 10 φορες, το να βλεπει τι συμβαινει γυρω του.
    Το οτι ζει καποιος σε μια καλη περιοχη και εχει 10 ανεσεις δε λεει κατι, παλι στη ιδια κοινωνια εισαι. Που ο καθενας κατεβαζει το διακοπτη οποτε θελει και σε τρεχει χωρις λογο.
    Ειναι πρωτογνωρα πραγματα γι αυτον (και για εμας δυστυχως) να βλεπει π.χ στις ειδησεις οτι καιγωνται λεωφορεια και η αστυνομια κοιταει, οτι η κυβερνηση της χωρας κλεινει ενα app για ταξι για να βολεψει τους μαλακες και δε μπορει να παρει ενα ταξι που θελει ΑΥΤΟΣ να επιλεξει (απλο παραδειγμα) , οτι κλεινουν δουλειες συνεχεια οτι γινεται της ποπης παντου.
    Δεν ειναι Ελληνας ουτε εχει καμμια τρελλα με την Ελλαδα. Τον εβγαλε ο δρομος του εδω απλα. Οπως τοσους και τοσους.

    Τωρα το αν θα επιλεξει να μεινει η οχι ειναι αλλη ιστορια. Επισης δεν ειναι και μονος του- το ρεμαλι που ειπα πριν.
    Εδω εχουν φυγει 500,000 Ελληνες ο Γιοχανσον θα κολλησει να τη κανει?
    Να σου πω οτι τα παιδια μας δεν ερχωνται καν για διακοπες πλεον?
    Αστα In private ειναι αλλη κουβεντα αυτη ασχετη με την ΑΕΚ.
    Εχουν μαθει αλλιως ειναι αλλες κοινωνιες και αλλοι ανθρωποι ολοι οι Βορειοι και ειδικα οι Σκανδιναυοι.

  32. Ο/Η Koreas λέει:

    Νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο.

    Έχω την αίσθηση ότι δεν κακοπερνουν.εδω …..

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειπα οτι σκαβουν. Ειπα οτι ειναι ξενοι στο τοπο δεν εχουν κανενα δεσιμο και αμα βρουν μια αναλογη κατασταση οικονομικα στο πολιτισμο που τους δινει μια ποιοτητα ζωης κανονικη θα φυγουν. Εδω φευγουμε εμεις θα μεινει ο καθε σουηδος?
    Απλα πραγματα ειναι.

    Θα το κανω απλο, αμα σου που αυριο παρε 500-700 και παιζε με το κομποτη η παρε τα ιδια (μη πουμε παραπανω) και πηγαινε στην West Ham να παιζεις στο νησι 12 φορες το χρονο με τους τοπ 6 τι θα εκανες?
    Εγω ακομη και στη Aston Villa θα ελεγα πειτε μου που υπογραφω ΧΤΕΣ.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Χάθηκε λίαν κοντά η ευκαιρία. Δεν ξέρω πόσο επίσης ξέρεις από Βύρωνα μεριά.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Παίκτης Γαλανόπουλος, δεν υπάρχει. Μην το ψάχνεις.

  36. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρα Snitch…Ονοματοδοσία γηπέδου και ίσως ανάμειξη στα της ομάδας από Αραβία μεριά πως φαίνεται σαν σενάριο?

  37. Ο/Η koreas λέει:

    Πολύ πολύ Καλημέρα σε Όλους…

    steven ο γαλανόπουλος δεν είναι ούτε καν ελπιδοφόρος;……..

    “Χάθηκε λίαν κοντά η ευκαιρία. Δεν ξέρω πόσο επίσης ξέρεις από Βύρωνα μεριά”. qu’est-ce que c’est?

  38. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Γνώμη μου. Ο Γιόχανσον έχει αποφασίσει εδώ και καιρό πάνω από χρόνο να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, πρόφαση είναι για μένα τα 750 ξέροντας ότι δεν τα παίρνει κανείς στην ομάδα και δεν υπάρχει πιθανότητα να τα δώσουν σε αυτόν. 500 είναι το ταβάνι με μικρές αποκλίσεις πάνω κάτω. Αυτή ειναι η πολιτική της εταιρείας όπως έχει αποδειχτεί από όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα. Λαβράκια ψάχνουν, και καλός και φτηνός και τα ρέστα πίσω που θα μπορούσε να ισχύει ΚΑΙ για τον Γιόχανσον αλλά έχουμε μπλέξει με τους -ιτς

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αραβας ειναι μονο ο Τσακας. Και ο Αραβιδης που ακομη ψαχνει ομαδα. Σα το Δελλα το προπονηταρα.

  40. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πιστεύω πως ο Γιόχανσον δεν αξίζει 750 (αν όντως ζητάει τόσα).
    Ούτε καν 500, ειδικά για Ελλάδα. Ναι μεν είναι σοβαρός, δεν τραυματίζεται κλπ αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Είναι ένας αξιόπιστος αλλά αργός και μονοδιάστατος χαφ. Γεμάτη είναι η Ευρώπη απο τέτοιους. Ούτε εκεί που θα πάει θα του δίνουν τόσα.
    Όταν έχεις τον σαφώς ανώτερο Σιμόες με τα μισά λεφτά, αν πας και δώσεις 500 στο Γιόχανσον οσο να’ναι δημιουργείς θέματα.
    Όμως δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα είχε προτάσεις απο Γαλλία (έστω απο μικρομεσαίες ομάδες) και θα προτιμούσε να μείνει στην σούπερ λίγδα.
    Είναι το ίδιο το πρωτάθλημα που απωθεί τους ποδοσφαιριστές. Όποιος έχει ευκαιρία δεν το ξανασκέφτεται, την κοπανάει.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aμα καποια στιγμη θες να γινεις ευρωπαικο club δηλαδη να συμμετεχεις στις διοργανωσεις να προχωρας να πουλας και να αγοραζεις παικτες τα συμβολαια των 500 και του 1εκκ πρεπει να τα δωσεις ΓΙΑ ΑΡΧΗ και λιγα ειναι.
    Ο παικτης ειναι σε καλη ηλικια 27 χρονων, ειναι διεθνης με την Σουηδια και οχι με το Μαροκο και μπορει ανετα να παρει τα διπλα και τα τριπλα απο μια Southampton μια Σοδιεδαδ μια Λυων μια Σαλκε.
    Ειναι μια χαρα παικτης και αυτο δειχνει καθε φορα που λειπει η δε παιζει καλα- η ομαδα πελαγωνει στο κεντρο.
    Το ιδιο ισχυει και για το Σιμοες.
    Δε γινεται να θελουμε τον Γιοχανσον + καθετες + δημιουργια και να εχουμε ταβανι τα 500 χιλιαρικα.
    Ουτε γινεται να εχουμε την αξιωση να πουλησουμε παικτη 3-5-10εκκ και να του δινουμε 300 χιλιαρικα.
    Θα μεινει ελευθερος και τελος.

    Με λιγα λογια οτι δινεις παιρνεις οπως σε ολα στη ζωη. Μπορει καπου να χασεις καπου να κερδισεις αλλα ουτε ειμαστε εμεις οι ‘γατοι’ ουτε οι αλλοι τα κοροιδα.
    Αμα θες λοιπον να πουλησεις καποια στιγμη το καθε Γιοχανσον-Σιμοες-χ-ψ-ω πρεπει να τον κρατησεις για αρχη και οχι να το παιζεις μαγκας με παρε 300 και αμα σου αρεσει. Γιατι και αυτος θα σου πει ευχαριστω θα κατσει μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο και θα παει στην ευχη του Βουδα ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΣΑΜΠΑ.
    Οποτε η δινεις τωρα 500-600-700 και κανει και το ΠΚ και τον πουλας ενα 3αρακι ΧΑΛΑΡΑ το καλοκαιρι η το παιζεις πολλα βαρυς και μενεις μπουκαλα σε 3 μηνες. Οπως εμεινες ΧΡΟΝΙΑ με τοσους και τοσους παικτες.
    Αν εξαιρεσεις το Σκοκο που ηταν αβαβα η δουλεια εχεις να πουλησεις παικτη απο το Σωκρατη..να παρεις σοβαρα λεφτα.
    Η ομαδα στη 5ετια εχει φερει 100 παικτες και εχει πουλησει το Μπαρμποσα οσο της κοστισε, δηλαδη ΜΗΔΕΝ κερδος. Ολοι οι αλλοι ερχωνται κανουν το κομματι τους παιρνουν τα φραγκα τους και τους χτυπαμε τη πλατη και λεμε καλη συνεχεια με ΕΣΟΔΑ ΜΗΔΕΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ εχουν και γι αυτο παμε οπως παμε..

  42. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πιστεύω πως ο κυριότερος λόγος που δεν τους πουλάει είναι κυρίως επειδή κανείς δεν τους αγοράζει.
    Αφού το 95% του ρόστερ της ΑΕΚ ήταν απ’τα πανέρια, εκεί κατέληξαν στο τέλος.
    Οσο για το Γιόχανσον, έχεις δίκιο. Αν θες να εισπράξεις υπεραξία πρώτα πρέπει να την πληρώσεις. Με λίγα λόγια πρώτα επενδύεις και περιμένεις το mundial.
    Η ΑΕΚ προφανώς αρκείται στο Σιμόες και το Γαλανόπουλο. Εξάλλου πιστεύω πως και οι δυο παίκτες είναι ανώτεροι του Γιόχανσον.
    (Ο Γαλανόπουλος μάλλον έχει την προοπτική να γίνει ανώτερος, δεν ξέρουμε και αν θα το καταφέρει..)

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτο δε σημαινει οτι εχεις ενα asset και το αφηνεις να φυγε απλα επειδη το παιζεις μαγκας.
    Χαμενος θα βγεις ΠΑΛΙ. Ο Γιοχανσον ειναι ΤΩΡΑ. Ο Γαλανοπουλος θα δουμε, ειναι καλος παικτης αλλα εχει ακομη.
    το 100% ειναι απο τα πανερια. Το Κονε πηγες και πηρες τι περιμενεις? Να τον πουλησεις? Η θα πουλησεις το Λαζαρο στα 30 του? Η τον αραουχο και το λιβαγια που δεν τους εχεις καν? Η τον ΤΣΙΓΚΙ που μια παιζει 20 καθεται?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αγοραζεις κατι τσαμπα και να εχεις απαιτηση μετα να το πουλησεις. Για καποιο λογο εκανε μηδεν.
    ΜΟΝΟ αμα βγαλεις απο την ακαδημια σου μπορεις να το κανεις αυτο.
    Εβγαλες ενα Σωκρατη το 2008 και ενα Γαλανοπουλο (αν βγει) το 2018. Με ενα παικτη τη δεκαετια ουτε ο Κομποτης δε σωνεται

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ο Τζαβέλας έχει μια καφετέρια εκεί, εκεί είχαν γίνει οι συναντήσεις για την μεταγραφή, και κόλλησαν φυσικά στα χρήματα.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Σου απάντησα λίγο πιο πριν κατά λάθος. Βάσει ηλικίας είναι, παικτικά δεν….

  46. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Η ΕΠΟ αποφασισε να φυγει απο το ταψι. Αιτια λεει το υψηλο τιμημα που πληρωνει στην Καραισκακης ΑΕ η οποια απο τη μερια της ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το δανειο που πηρε για να το ‘φτιαξει’, υπαρχει διαταγη πληρωμης με αριθμο 909/2014 αξιας 644,271 ευρω η οποια ‘ανεσταλλει’ μιας και η εταιρεια ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ σε καμμια περιπτωση την οφειλη η δε εταιρεια στον ισολογισμο του 2016 γραφει ζημια 1.892 εκκ το δε δημοσιευμα αναφερει ότι παρουσιάζονται ζημιογόνα αποτελέσματα και δεν πληροί – σύμφωνα με τον ορκωτό ελεγκτή – εδώ και κάποιες χρήσεις τους όρους σύμβασης από το ομολογιακό δάνειο του 2008. Το ανεξόφλητο υπόλοιπο του δανείου ανέρχεται σε 20,3 εκατ. ευρώ και η Eurobank μπορεί να προβεί σε καταγγελία σύμβασης.

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΕΛ κανονικα και κοψτους μεχρι και το νερο απο το κρατος.

    Εδω θα θυμισω και αλλα 22 αν θυμαμαι καλα εκκ ευρω που ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ πρεπει να πληρωσει ο gay απο τα παλια επι Κοσκωτα..

    Αυτες ειναι φαπες

  47. Ο/Η Koreas λέει:

    42? ……ποποπο στα χνάρια του Αλαφούζου ο χαπιαςς……

  48. Ο/Η Koreas λέει:

    Μου επιτρέπετε να πω ένα άσχετο;

    Εκείνος ο Dominic strauss kahn τι κομμάτι είναι αυτό ;…….ξαναπαντρεύεται λέει………πήγε και είδε και μια ταινία στις Κάννες : only lovers left alive…….αρχαιος ελληνας ο τύπος….

  49. Ο/Η Flevend λέει:

    Και ο Ανέστης λέει έχει τώρα ΄Αγγλο ατζέντη και ενδιαφέρονται για αυτόν ομάδες από Αγγλία-Σκωτία….Μάλιστα….

  50. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Tο Ειρηνοδικείο Αθηνών εξέδωσε τις πρώτες καταδικαστικές αποφάσεις κατά της VW για το σκάνδαλο παραποίησης του λογισμικού μέτρησης εκπομπής ρύπων. Όπως γράφει η Καθημερινή, στην πρώτη περίπτωση (απόφαση 5285/2017) το δικαστήριο έκανε δεκτό το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς του αυτοκινήτου και της επιστροφής από τον αντιπρόσωπο του ποσού των 11.005 ευρώ πλέον των δικαστικών δαπανών. Στη δεύτερη περίπτωση (απόφαση 5286/2017) δέχθηκε ότι η κάτοχος του αυτοκινήτου εξαπατήθηκε από τη Volkswagen επιδικάζοντας αποζημίωση 5.200 ευρώ πλέον των δικαστικών δαπανών.
    Τις πρώτες προσφυγές στη χώρα μας χειρίστηκε Δικηγορικό γραφείος, κάνοντας μεταξύ άλλων επίκληση σχετικών αποφάσεων του Πρωτοδικείου του Χίλντεσχαϊμ και του Πρωτοδικείου του Χάγκες αλλά και τις δηλώσεις της αρμόδιας επιτρόπου της Κομισιόν Βέρας Τζουροβά για παραβίαση απ’ το γερμανικό όμιλο των κανόνων περί προστασίας του καταναλωτή Και μετα ψάχνεις αν υπαρχει Ελληνικο κυριαρχο κρατος?Οταν σε ολο τον κοσμο .Γερμανιας συμπεριλαμβανομενης υπαρχουν μαζικες “κεντρικες” αξιωσεις.Εδω οι αλλοι πηρανε τα αεροδρομια και δεν θελουν να πληρωσουν γιατι λεει ηταν σε χειροτερη κατασταση απ’οτι υπολογιζαν????????????????? WTF……..
    Φανταζομαι ότι εσυ σαν “ασχετος” αν θελεις να αγορασεις ένα ακινητο δεν θα το δεις πρωτα? Δεν θα φερεις ένα μηχανικο ένα μηχανολογο να σου κανει μια αξιολογηση?
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

  51. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    Ναι θα παει ο Ανεστης να παιξει τον Αγκουερο τον Σιλβα τον Κουτινιο τον Μανε τον Λακαζετ τον Μορατα τον Λουκακου..
    Να γελανε τα terminal απο το Heathrow.

    @ ΑΕΚ LFC
    Δε καταλαβαινω τι θες να πεις. Δεν εγιναν αγωγες και επιδικαστηκαν ποσα? Τι ηθελες ο go back mercel να κανει αγωγη στη Γερμανια? ΜΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ που φωναζε, ΣΕ ΦΑΠΕΣ την ωρα που εσκιζε τα μνημονια ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ. Η μηπως ηταν ο ΕΝΦΙΑ αυτος? Η μηπως τα δε πληρωνω? δε θυμαμαι κιολας με τοσο σωτο που εχει πουλησει. Ξερεις το ανεκδοτο με το βοσκο και το λυκο φανταζωμαι..
    Να κανουμε ενα post για τη Fraport? Να βαλουμε μεσα και μια αλλη γερμανικη εταιρεια αναλογη? Που ο CEO ειναι αδελφικος μου φιλος απο το σχολειο ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ στην Ελλαδα? Να πουμε ποιος ειναι στη Fraport? Η τι γινεται με το γκαζι? χαχαχαχα
    Ειπα προχτες αμα αρχισουμε και λεμε το business στην Ελλαδα θελουμε τομους κωμωδιας.

  52. Ο/Η Flevend λέει:

    Business post θα ήταν ενδιαφέροντα πάντως.Φθάνει να μπορούν να γραφούν κάποια πράγματα.Πάει/σταμάτησε και το mall της Blackrock(?) στην Ακαδημία Πλάτωνος.Η θα έχει και άλλα επεισόδια;

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δες την μετοχικη συνθεση της Fraport. Καποιοι unknown εχουν το 35,2%

    http://www.fraport.com/content/fraport/en/our-company/investors/the-fraport-share/basic-data-shareholder-structure.html

    Για να μη ψαχνεις πολυ ειναι ο Κοπελουζος απο πισω. Που επισης ειναι αναλογα με τις Gazprom, την ιταλική ENEL, τη βουλγαρική Εταιρεία Ηλεκτρισμού NEK EAD, τη ρωσική VTB Capital και τη γαλλική JCDecaux.

    Κοιτα αν θες πως ανδρωθηκε επι Ναζισμου και πως κατεληξε στην Ελλαδα η δουλεια με τα 14 αεροδρομια.

    Θες να σε παω παρακατω? Για να δεις π.χ τι εννοουσα οταν ελεγα για μηνυση του Βαρδη (ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΞΟΥΤ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ) στο Παππα? Που εχει λεει ενα φιλο εκγριτο νομικο, χαχαχαχαχα. Και εγω εχω ενα φιλο υδραυλικο οποτε εχω κανα θεμα τον φωναζω. Να τον βαλουμε να φτιαξει την Αγ.Σοφια?

    Ακου λοιπον:
    H εταιρεία φυσικού αερίου που έχουν μαζί ο Μυτιληναίος και ο Βαρδινογιάννης, η M&M Natural Gas, προμηθεύεται φυσικό αέριο από την Gaz de France. H Gaz de France, προμηθεύεται υγροποιημένο φυσικό αέριο από την Qatar Petroleum, την κρατική εταιρεία του Κατάρ, μέσω μίας μακροχρόνιας συνεργασίας. Στην εταιρεία των Μυτιληναίου-Βαρδινογιάννη μπαίνει σφήνα η εταιρεία του Ομίλου Περιστέρη, η οποία φέρνει υγροποιημένο φυσικό αέριο από την GDF Suez, μία εταιρεία συνεργάζεται με την Qatar Petroleum.
    Στην πραγματικότητα πρόκειται για την ίδια εταιρεία. Η Gaz de France είχε συγχωνευτεί με την Suez, και η νέα εταιρεία ονομάστηκε GDF Suez. Αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Τα αναφέρω για να πω ότι και οι Βαρδινογιάννης-Μυτιληναίος, και ο όμιλος Περιστέρη κάνουν στην Ελλάδα εισαγωγή Καταριανού φυσικού αερίου σε μορφή LNG. Ο όμιλος Περιστέρη μάλιστα έχει μαζί με την Qatar Petroleum την εταιρεία ΗΡΩΝ ΙΙ.

    Παμε παρακατω και σε κατι αλλες μηνυσεις που εχει ο μικρος χαζος στο κεφαλι του ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ:

    Το Κατάρ ήταν επίσης που θα έσωζε τον Λάτση, προκειμένου να κρατήσει την Eurobank, αφού θα συνεισέφερε φρέσκο χρήμα. Το Κατάρ είχε ήδη το 5% της Alpha Bank. Το deal τελικά δεν προχώρησε, αλλά ο Λάτσης πήρε με τους Καταριανούς το αεροδρόμιο Ελληνικό. O όμιλος Κοπελούζου συζητά με το Κατάρ το ενδεχόμενο κατασκευής πλωτής μονάδας LNG, η οποία θα μπορεί να δέχεται υγροποιημένο Καταριανό φυσικό αέριο, και να το μετατρέπει στην αρχική του μορφή προς κατανάλωση.

    Να βαλω και αλλα η ειμαστε οκ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

    Αντε να βαλω αλλο ενα για το ΔΟΛ:
    -Όμιλος Βαρδινογιάννη: 35%.
    – Βαγγέλης Μαρινάκης: 22,11%.
    – Ιβάν Σαββίδης: 19,63%.
    – «Πήγασος»: 13,09% (ενεχυριασμένες).
    – Δημήτρης Κοπελούζος: 4,5%.
    – Βίκτωρ Ρέστης: 3,13%.

    Με αυτους παει να τα βαλει το μικρο χαζο. Ειναι πραγματικα για γελια..