ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Κάποιες φορές νομίζουμε πως στην βλακεία υπάρχουν όρια, παραβλέποντας την ρήση του Αινστάιν πως αυτή- η βλακεία- είναι ασύνορη. Και κάθε φορά εμφανίζονται κάποιοι οι οποίοι πηγαίνουν το συρματόπλεγμα  ακόμα πιο πέρα.

Αυτή τη φορά,ακόμα ένας γόνος πολιτικής οικογένειας η οποία και αυτή εκφυλίζεται συν τω χρόνο, ο γνωστός “Κούλης”, μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε εκτός γαλαξιακών συνόρων και να δουμε το επέκεινα της διανοητικής έλειψης να διαχέεται εις το αχανές σύμπαν.

Με αφορμή το- γελοίο και μάλλον εσκεμένα αποπροσανατολιστικό- θέμα με την αλλαγή ταυτότητας φύλου από τους διφυλικούς ( ή όποιον άλλον τέλος πάντων γουστάρει) και το αν χρειάζεται επιστημονική-ψυχιατρική ή όχι γνωμάτευση οι νεαρής ηλικίας διφυλικοί, προκειμένου να αλλάξουν-τυπικά- φύλο στην ταυτότητά τους.

Προκειμένου λοιπόν ο “Κούλης” να πείσει το χάσκων ακροατήριο της βουλής, πως είναι απαράιτητη η ψυχιατρική γνωμάτευση ακόμα και για τους έχοντες συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,ανέφερε ένα διαγαλαξιακό παράδειγμα-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ- όπως διατείνεται και ο ίδιος ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προαλειφόμενος κυβερνήτης της χώρας.

Στην προσπάθειά του να βελτιώσει την θέση του κόμματός του και του ιδίου και προκειμένου να αντιπαρέλθει τα- όποια- επιχειρήματα των υποστηρικτών του αντίπαλου μέρους,των -μπερδεμένων και αυτών-“συριζανέλ”, επέλεξε αυτό το πάράδειγμα. Αυτό το επιχείρημα  έβαλε στην φαρέτρα του. Αυτό το “συμβάν” ξεστόμισε ενώπιων όλων,ως απάντηση στις μπερδεμένες και ισχνές ούτως ή άλλως θέσεις των κυβερνόντων.

Και προσέφερε -once again- χρήσιμες υπηρεσίες εις τον κυβερνών σχηματισμό. Ο οποίος ενώ πελαγοδρομούσε και έχανε ψήφους-μπερδεμένος και εκείνος αφού είναι μάλλον διφυλικό μόρφωμα….για να μη πούμε τριφυλικό και πάμε σε “μπαφικές καταστάσεις”. Ερχεται λοιπόν ο Κυριάκος και λύνει το πρόβλημα της κυβέρνησης-trans με ένα επιχείρημα-ufo. Οπως καταλαβαίνετε, ανάμεσα σε έναν καραγκιοζοπαίκτη και έναν “ουφολόγο” προτιμούμε- για λόγους πρακτικούς και ψυχολογικούς- τον πρώτο.

Αντε και να είσαι “καραγκιόζης” σου λέει το κοινό. Εντάξει. Μπορεί να είσαι αμόρφωτος,αστοιχείωτος…είσαι όμως κουτοπόνηρος…είσαι μπαγαπόντης…είσαι μαλαγάνας…είσαι καταφερτζής. Χαρακτηριστικά τα οποία είναι φουλ εκτιμητέα στην μάζα των  ψηφοφόρων (κάθε είδους,χρώματος και κόμματος).

Αλλά να είσαι-ή να φάινεσαι εσκεμένα- ΟΥΦΟ και να πατάς συνέχεια τις μπανανόφλουδες που ο ίδιος ρίχνεις στο πέρασμά σου.έ όχι. Να αυτοπροβάλεσαι ως “μπούφος”, προκειμένου να προσελκήσεις την συμπάθεια και τον οίκτο, αφού τα όποια όπλα της ευφυίας,της ευστροφίας και της ρητορικής, σταμάτησαν στην προηγούμενη γενιά,αυτή του Κωνσταντίνου,που πρόσφατα μας άφησε χρόνους.   Αυτό πάει πολύ.

Πάνε οι καλές εποχές που οι πουτάνες-ψηφοφόροι γαμιόντουσαν στις κάλπες με γαμιάδες τους Καραμανλίδες και τους Παπανδρέου και Μητσοτάκιδες. Τους παλιούς. Ε,ναι. Εϊναι άλλο να σε “γυροφέρνει” ο σοβαροφανής Καραμανλής, ο “ρίχτης” Ανδρέας ή ο ετοιμόλογος πάντα  Μητσοτάκουλας και άλλο να σε διεκδικούν- ως πολιτική προίκα- κάτι χαμένα,κάτι ανόητα πλάσματα.

Οι “κούλιδες”. Οι Γιωργάκιδες”. Οι “ανηψιοί” . Μικρόνοα-σχετικά- πλάσματα μισοηλίθια και το κυριότερο δίχως παλμό και σθένος. Ασπόνδυλα. Σε συνεργασία με κάτι σακατηλίκια κάτι χαμίνια,κάτι μεθύστακες και χαρτοπαίκτες  που πλασάρονται ως “στελέχη” ή “συνεργάτες” αυτών των γεννημένων ηλιθίων γόνων.

Αν αμολήσεις τον Κυριάκο κατά μεσής της πρωτεύουσας, γνωρίζει να επιστρέψει σπίτι του,χωρίς να καλέσει  κάποιο περιπολικό;  Αμφιβάλω.

Πραγματικά “ευχαριστούμε τους Αμερικανούς”- αλλά και όσους άλλους έχουν προκύψει…Σόιμπλε,Γιούνκερ,Ντράγκι, Λαγκάρντ κλπ- που έχουν την υπομονή και την καρτερία να υπομένουν και να συνεργάζονται με τέτοια “σαίνια”. Θέλει πραγματικά δύναμη αυτό.

Γι άυτό και εμείς απο εδώ, ανταποδίδουμε στους αξιωματούχους  κάθε είδους και κάθε συμφέροντος, οι οποίο με τον ένα ή τον άλλον τρόπο αναγκάζονται να συνδιαλλαγούν με αυτά τα χαζοχαρούμενα πολιτικά βλήτα και επιστρέφουμε προς όλους τους εμπλεκομένους με το ελληνικό κωλοχανείο,με κατανόηση αυτο που μας είχε ευχηθεί ο Oλι Ρεν : “kalo kouragio”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

  1. Ο/Η ''μα γιατι γελάτε? γιατι γελάτε?'' λέει:

    όλα στο χορτάρι φαίνονται…