Α Ε Κ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με 3-5-2 και σήμερα, και με τις δυό μεταγραφές μας μέσα. Μέσα σε κρύο και με λίγο κόσμο, ξεκίνησε η ΑΕΚ για την απαραίτητη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κατέβηκε με το ίδιο σύστημα. Με διάθεση είναι αλήθεια, αλλά χωρίς τον παίκτη που θα μπορούσε να κόβει γρήγορα στο κέντρο και να ηρεμεί το παιχνίδι. Δηλαδή χωρίς κλασσικό αμυντικό χαφ λόγω συνθηκών. Είπαμε, ο Μοράν δεν είναι τέτοιος.

Υπήρχε λοιπόν μια νευρικότητα και μια έλλειψη σιγουριάς στην απόδοση. Αυτή η απουσία του εξαριού, έφερε πολλές φορές το πισωγύρισμα του πολύ καλού Αραούχο και το ανέβασμα του Τσιγκρίνσκι, που ήταν πραγματικός ηγέτης στο πρώτο μέρος, συνεπικουρούμενος από τον φοβερό Μπακάκη. Σε ένα ξεκίνημα που ήταν αρκετά σκληρό με τον διαιτητή να έχει χάσει μπόλικες φάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά να ισοφαρίζει τα λάθη του εις βάρος μας, με μια απόκρυψη ενός πέναλτυ υπέρ του ΠΑΣ. Έτσι τουλάχιστον είδα εγώ την φάση. Αν δεν ήταν , τότε θα έπρεπε να είχε βγει κάρτα. Άρα συνολικά πολλά λάθη μαζεμένα.

Η ΑΕΚ κατώρθωσε και προηγήθηκε χωρίς να έχει πατήσει την περιοχή του αντιπάλου. Ήταν μια έμπνευση του Λιβάγια αυτό το μακρινό σουτ. Σε ένα ματς, που μπορεί να κρατούσαμε την μπάλα, αλλά δεν βγαίνανε οι καλές τελικές. Ούτε σαν σέντρα προς το φορ, ούτε και η κάθετη για να γίνει κάποιο τρίγωνο. Ο Μοράν και ο Μασούντ προσπαθούσαν, αλλά ήταν μάλλον πιο πολύ στην φλυαρία, παρά στην αποτελεσματικότητα. Φυσικά σε έναν πολύ καλά οργανωμένο αντίπαλο, που είχε φορτώσει το κέντρο πολύ και που δεν άλλαξε νοοτροπία παρά το γκολ που δέχτηκε. Θα έλεγα οτι ήταν ένα πρώτο ημιχρόνιο τακτικής, με καλό ρυθμό μεν, αλλά όχι θέαμα που θα θέλαμε να θυμόμαστε.

Αυτή νευρικότητα, δεν άργησε ιδιαίτερα να πληρωθεί. Ένα ξερό σουτ εκτός περιοχής, με σοβαρότατη ευθύνη του Τσιντώτα, έφερε την ισοφάριση. Όπως τυχαία είχαμε προηγηθεί, έτσι τυχαία φάγαμε κι αυτό το γκολ. Το γκολ, που έφερε ακόμα μεγαλύτερη αποδιοργάνωση, καθώς κι ένα πανικό στον πάγκο, για μαζεμένες αλλαγές. Η ΑΕΚ έμοιαζε αδύνατον να στρώσει το παιχνίδι, μέχρι που μίλησε ξανά ο πολυτικότερος σήμερα Λιβάγια, που με μια εκπληκτική μπαλιά έστειλε τον Αραούχο στο παλμαρέ των σκόρερ, που μας ξαναέβαλε μπροστά στη νίκη.

Τα κουκιά είχαν πέσει στο νερό και βλέπαμε ξεκάθαρα οτι είχαμε μπόλικους παίκτες σε πολύ κακή μέρα. Μιλάω για παίκτες έτσι; Δεν μιλάω για τον Λόπεζ, που σταθερά αφαιρεί προστιθέμενη αξία από την ομάδα. Μια αξία που την έφερε ξανά ο Μασούντ, που λίγο πριν την αλλαγή του, κέρδισε μια κόκκινη από τον ΠΑΣ. Που μάλλον διευκόλυνε λίγο την ομάδα αλλά και τον πάγκο, που έκανε τις αλλαγές τελικά, αλλά με περισσότερη γαλήνη. Μέσα ο Λάζαρος και ο Μπακασέτας.

Ο σκοπός ήταν να βελτιωθεί η ομάδα. Ο δικός μου σκοπός ήταν να πάρουμε τη νίκη, όπως όπως. Χαμένο το κέντρο, κομμένη η ομάδα στην μέση και καμία τακτική από μέρους μας. Ατομικές ενέργειες στο φουλ και τουρλουμπούκι στην επίθεση. Και άγχος ρε αδερφέ σε κάθε αντεπίθεση του αντίπαλου. Μια ΑΕΚ πολύ κακή, που έμοιαζε αυτή να παίζει με παίκτη λιγότερο. Εντελώς απροετοίμαστη για το παιχνίδι αυτό. Παιχνίδι που το λύτρωσε ο Αραούχο τελικά μετά από σέντρα του πολύ καλού σήμερα, Γκάλο.

Το μόνο λοιπόν που κρατάμε, είναι η ευτυχής κατάληξη. Δεν θέλουμε να θυμόμαστε αυτήν την κακή απόδοση, που ήταν σούπερ αδικαιολόγητη. Κρατάμε επίσης την θεαματική βελτίωση στο γκολ, πράμα που δεν είχαμε το καλοκαίρι. Κι άρα κρατάμε οτι άμα οργανωθούν τα πράματα περισσότερο, θα έχουμε πιο πολλές ελπίδες για τον μεγάλο στόχο. Έναν στόχο, που προσπαθεί και η διαιτησία με τον τρόπο της, να τον αμφισβητήσει. Και ο νοών νοείτω. Διότι κάποιοι θα μιλήσουν για το πέναλτυ, αλλά θα έχουν χάσει το δάσος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

46 Responses to Α Ε Κ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Πέναλτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μόνο κίτρινη κάρτα. Τρεις βαθμοί στο σακούλι και συνεχίζουμε, επόμενη στάση Λάρισα.

  2. Ο/Η ''Κάγκελα παντού'' λέει:

    είδα μόνο το δεύτερο ημιχρόν(ι)ο σε live streaming εδω στις Κάτω Χώρες και μου έκανε εντύπωση πόσο δυνατά και με τρελά τρεξίματα και συνεχείς αλληλοκαλύψεις έπαιζε ο ΠΑΣ, αν και με 10 παίχτες… Και πάνω που πήγα να σκεφτώ οτι ”μωρε μπράβο τους των παγουράδων που παίζουν τόσο καλά”, μου πέρασε η κακοπροαίρετη σκέψη οτι ”κοίτα να δείς που τρέχουν για να κάνουν εξυπηρέτηση στον Ιβαν”, οπως δηλαδή στην πορεία άλλοι αντίπαλοι μας θα κάνουν την ίδια προσπάθεια να μας κόψουν βαθμούς για λογαριασμό του Απατόσαυρου*…

    Κάτι που entre nous θα προσπαθήσουμε να κανουμε και εμεις στους αλλους 2 με τους Αγρινιώτες. Ανθ’ ημών Δέλλας – Μπορμποκης – Μπουρουτζίκας και ας ελπισουμε να καταφερουνε να κόψουνε βαθμούς. Proxy war λεγεται και ειναι απλό.

    Παρόλα αυτά είναι με τεράστια διαφορά το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων (ουτε που θυμάμαι απο πότε, μαλλον απο το 2008) και η Α.Ε.Κ. θυμίζει Α.Ε.Κ. και παίζει σαν Α.Ε.Κ.

    *O Βροντόσαυρος γνωστός και με την ονομασία Απατόσαυρος, υπήρξε είδος σαυρόποδου δεινοσαύρου, μέλος της οικογένειας των διπλόδοκων, που έζησε κατά την Ιουράσια περίοδο,

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Και οι τρεις τερματοφύλακες που εχουμε ειναι τροχονόμοι,εχουμε μέγα θέμα στον άσσο.

  4. Ο/Η Ολλανδος λέει:

    Οσο για τον ΟΣΦΠ ταιριαζει το εξης:

    Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική.

  5. Ο/Η mporat λέει:

    Συμφωνώ κι εγώ, δεν υπάρχει πέναλτι, μέσα στο γήπεδο το έδειξε αμέσως ο κόρακας (έκανε λάθος που δεν έδειξε κίτρινη), στο ριπλέι που είδα φαίνεται να βουτάει μπας κ το πάρει.
    Από κει και πέρα, η ομάδα δίχως Σιμόες ή έστω Γαλανόπουλο, γίνεται σοφτ στον άξονα και δεν κρατάει μπάλα, καθώς αυτοί οι 2 είναι τα σκυλιά που πιέζουν τον αντίπαλο κ τον αναγκάζουν σε λάθος. Μοράν και Κονέ έχουν την κάθετη αλλά μαζί δεν πρέπει να παίζουν. Αδικαιολόγητα κακός ο Λόπεζ σήμερα κ φάνηκε εκνευρισμένος στην αλλαγή του, μάλλον λόγω εμφάνισης. Έφαγε κ κάτι μπινελίκια απ’το Μπακάκη ο Τσιντώτας γύρω στο 70 γιατί δεν έδιωχνε κ έκανε πάσες. Αγχώθηκε ο Μπακάκης και φάνηκε, ίσως σαν αρχηγός να έπρεπε να είναι πιο ήρεμος.
    Κάποιος να ενημερώσει τι συμβαίνει με Βράνιες, ο Λαμπρόπουλος ήταν μαύρη τρύπα σήμερα και εκτέθηκε πολλές φορές ο Τσιγκρίνσκι.
    Τέλος, να΄ναι καλά οι δυο μυστήριοι εκεί μπροστά, υπέροχοι.
    Συνεχίζουμε.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Καλός είναι ο Τσιντώτας. Σήμερα δεν είχε αυτοσυγκέντρωση.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει πέναλτυ. Εγώ γράφω πώς το είδα. Χωρίς replay, που ούτε ο διαιτητής είχε. Ό,τι όμως και να είναι, ο Στυλιάρας τα έκανε μαντάρα. Με τον Βράνιες δεν συμβαίνει κάτι. Πλήρωσε την κακή εμφάνιση του προχθές. Στην Λάρισα ξεκινάει. Παίκτης Λόπεζ δεν υπάρχει. Μπροστά είναι όλη η ποιότητα. Και πατάνε καλύτερα πλέον, διότι υπάρχει ο Μασούντ, που τραβάει πάνω του μίνιμουμ δυό παίκτες.

  8. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Στη Λαρισα ειναι το τεστ τιτλου. Εκει θα πεφτουνε κορμια. Εκει ειτε χαιρετας ειτε γινεσαι φαβορι! Διοτι αν δεν κεδισουμε μαλλον χαιρεταμε και δεν υπαρχει λογος μεταγραφης ενω αν κερδισουμε μια χαρα ερχεται και το εξτρεμ.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    καλη στο πρωτο μερος η ομαδα, με απογοητευσε στο δευτερο που εδωσε χωρο στον ΠΑΣ των 10 παικτων .
    παμε για πρωταθλημα , δεν γινεται να μην καθαριζουμε τετοια ματς στην εδρα μας με πολυ μεγαλυτερη ανεση και πολυ λιγοτερο αγχος.

    ο μπακακης πρεπει να αλλαξει το ονομα του σε μπακ-αρας!

    αντε να παιρνει σιγα σιγα μπροστα και ο κινεζος γιατι ξεκιναει η ανηφορα σε λιγο .

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ.ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ ΠΗΓΕ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ.ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΝΕ. ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΦΙΧΤΑ . Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..

  11. Ο/Η Savvi λέει:

    Να πω την αλήθεια ξαναείδα την φάση και ναι όντος ο Τσιντώτας τον βρίσκει. Ο διαιτητής είναι πολύ μακριά με αποτέλεσμα να του φύγει η φάση, έχεις δίκιο Steven. Ποιος τους ακούει τώρα…

  12. Ο/Η Κώστας λέει:

    Όχι επειδή είμαι ΠΑΣ, αλλά είναι μπενάλτυ. Δύο σκυλιά κατάμαυρα αμυντικά χαφ να είχατε ή πιο αξιόπιστα σέντρε μπακ, θα το σηκώνατε για πλάκα το πρωτάθλημα. Πάντως παρατηρώ σε κάποια σχόλια ΑΕΚτζήδων σε άλλα sites/blogs που θυμίζουν έντονα οπαδούς του gay στα καλά τα χρόνια τα κοκκαλίσια.. 1-0 εννοείται πως δεν είστε υπόλογοι για όλους αυτόυς 2-0 προβλέπω να γίνεται μερίδα του κόσμου σας προκλητικοί, διότι οι βοσκοί ήδη δίνουν το παράγγελμα. ΑΕΚ πρωταθλήτρια φέτος, ΠΑΟΚ του χρόνου, αλλά με διαγραφή ή “πάγωμα” διαφόρων προστίμων στον Ιβάν φέτος.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas : Αίμα και άμμος θα είναι.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Kώστας : Γιατί να μην το παραδεχτούμε ότι ήταν πέναλτυ; Όσο υπάρχει αυτή νοοτροπία που περιγράφεις, δεν θα ξαναδούμε παιχνίδια με ανάμεικτους οπαδούς- φιλάθλους.

  15. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εάν σπάσει ο ΠΑΟΚ εδώ Γιάννενα, μάλλον το σηκώνετε. Με την προυπόθεση πως τους αγώνες στα μέτρα σας θα τους πάρετε. Με εξαίρεση τα ντάρμπυ που τα έχει εντός έχει βατό πρόγραμμα μετά. Αρκεί να μην γίνει καμιά αναμπουμπούλα στα ματς κυπέλλου με τον γαύρο και αναλωθείτε εκεί.

  16. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν καλημερα, εχουμε και διπλα παιχνιδια κυπελλου με τον γαυρο μαζι με τα παιχνιδια του γιουροπα, ζορικα τα πραγματα σφιξανε οι κωλοι και για εξτρεμ ακομα ΘΑ δουνε ΑΝ παρουνε 😀

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Το κύπελλο θα έχει τελειώσει προ πολλού. Καιρός ήταν να σφίξουν τα γάλατα, να δούμε και κανά ανδρικό παιχνίδι.

  18. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Εννοεις οτι δεν θα το χτυπησουμε σαν θεσμο?

  19. Ο/Η Koreas λέει:

    Το παιχνίδι με την πιο συμπαθητικη επαρχιακή ομάδα καθαρίστηκε από την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση. …….το πέναλτι στο μαυρουκο ήταν πέναλτι ……..η ομάδα μας κρατάει ομολογουμένως σε εγρήγορση …….είμαστε σε εγρήγορση από τις αρχές Ιουλίου με την ομάδα φέτος…….πραγματικά χαίρομαι το παιχνίδια σε Λάρισα, τούμπα και Καραϊσκάκη δις. ……..θυμάμαι την παλιά καλή Λάρισα στο Αλκαζάρ…..σε αυτά τα παιχνιδια συμπεριλαμβανομένου τη δυναμο θα ξέρουμε τη ψάρια πιάνει η ομάδα μας….

    Steven μπορεί όλα αυτά τα παιχνιδια να είναι εκτός έδρας αλλά θα πάμε κι εμείς με ότι όπλα εχ9υμε, έτσι;

  20. Ο/Η Καιρός ήταν να σφίξουν τα γάλατα λέει:

    Πρωτάθλημα 20/1 Λάρισα – ΑΕΚ (19.30)

    Κύπελλο 23-25/1 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

    Πρωτάθλημα 27/1 ΑΕΚ – Λαμία (19.30)

    Πρωτάθλημα 4/2 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)

    Κύπελλο 6-8/2 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

    Πρωτάθλημα 11/2 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17.15)

    EuropaLeague15/2 ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου (22.05)

    Πρωτάθλημα 18/2 ΑΕΚ – Ξάνθη (17.15)

    ΕuropaLeague22/2 Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ (20.00)

    Πρωτάθλημα 26/2 Ατρόμητος – ΑΕΚ (19.30)

    Πρωτάθλημα 4/3 ΑΕΚ – Πανιώνιος (17.15)

    Πρωτάθλημα 11/3 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19.30)

    Πρωτάθλημα 18/3 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19.30)

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Όχι, εννοώ οτι θα έχει κριθεί χρονικά πιο πριν.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ασφαλέστατα και θα πάμε έτσι. Άλλωστε τα πάντα ήταν γνωστά και γι’ αυτό και έχει καθιερωθεί το 3-5-2. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν θα μιλήσεις για ψάρια, αλλά για την τελική ψαριά.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Καιρός ήταν να σφίξουν τα γάλατα : Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και στο πρόγραμμα των ανταγωνιστών.

  24. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν καλησπέρα.
    Με τα 2.5 που δίνει η Αντερλεχτ για τον Βρανιες φτάνουν για το χαμάμ κ το κουρείο του γηπέδου ή μπα;
    Θέλει να αγιάσει ο τίγρης κ δεν τον αφήνουν. Όλο σε πειρασμούς τον βαζουν.

  25. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Χωρίς Σιμόες, Γιόχανσον ακόμα και Γαλανόπουλο,η ομάδα μπάζει αμυντικά.
    Ο Μοράν ξέρει μπάλα αλλά αμυντικά μάλλον είναι λίγος.Πάντως Αινταρεβιτς δεν είναι.
    Ο Μασούντ είναι έμπειρος παίκτης, τεχνίτης και με μυαλό.Αν τον διαχειριστούν σωστά θα δώσει σημαντική βοήθεια έστω και στα 34.

    Ο Τσιντώντας δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής,αν κι ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι από το πουθενά βρέθηκε να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ.
    Δεν νομίζω ότι ευθύνεται για το χθεσινό γκολ.Έρχεται η μπάλα με δύναμη και σκάει μισό μέτρο μπροστά του.
    Για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι άτυχος ο τερματοφύλακας και τυχερός ο παίκτης που σουτάρει.

    Από το χθεσινό ματς πέρα από τους 3 βαθμούς,το μεγάλο κέρδος είναι οι αραουχο και λιβάγια που δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και το κυριότερο δείχνουν να δουλεύουν και να συνεννοούνται ιδανικά.
    Αν είναι να έρθει ένας παίκτης ακόμα, αυτός πρέπει να είναι αριστερό μπακ…

    Σε γενικές γραμμές η ομάδα βγάζει υγεία παρά τα όποια προβλήματα.

    Η κλήρωση του κυπέλλου όντως ήταν κακή.Για τους γάβρους…

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Κανένας πειρασμός. Ο παίκτης πρέπει να πουληθεί. Σιγά το στόπερ.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΤΑΚΗΣ : Προφανώς και μπάζουμε χωρίς αμυντικό χαφ. Σε κάθε ομάδα θα συνέβαινε αυτό. Φυσικά για τον Μοράν, τα έχουμε πει. Ο Μασούντ είναι μουντιαλικός. Ο Τσιντώτας φταίει τραγικά στο γκολ, μην δίνεις δικαιολογίες. Η ομάδα θέλει σκύλο στο κέντρο και βγάζει πράγματι υγεία. Η κλήρωση είναι στη μέση και φυσικά ο γνήσιος Αεκτζής δεν ασχολείται. Τα ντέρμπυ είναι παιχνίδια ρουτίνας για την παλιά ΑΕΚ, που έχει για πλάκα τον ΟΣΦΠ.

  28. Ο/Η ''όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες'' λέει:

    @Στηβεν – δεδομένου οτι το ροστερ δεν θα αντεξει σε ολα τα μέτωπα (μακάρι δηλαδη να αντεξει και να διαπρεψει αλλα ειναι πολλα τα ματς…) εδω που φτασαμε που πρεπει να στοχευσουμε κατα την γνωμη σου?

    -προκριση στο Κυπελο επι του μισητου δαφνωστεφανομένου και να πονάει (σε όλα τα επίπεδα) με απωλειες στο μαραθωνιο του πρωτάθληματος ?
    – drop out απο το Κυπελο μαχόμενοι με μια καποια αξιοπρεπεια και focus το πρωταθλημα ? *
    -fall back plan με ολιγον απόλα και κρεμμυδι με το μυαλο στην προσπαθεια πρόκρισης επι της Δυναμο Κιέβου για όλους τους σωστους λόγους (βαθμους – χρηματα – πρεστιζ) και διεκδίκηση της δευτερης θεσης με το βλέμμα στο μέλλον?

    *(οσο γινεται δηλαδη μια και με λυση του Μακεδονικου ante portas ο τιτλος τελεσιδικα θα ανηφορισει στην Βορεια Ελλαδα προς ανακουφιση των εκει ”εθνικων θιγμενων μαζων” για τους οποιους η Μακεδονια ηταν παντα Ελληνικη, ακομα και πριν 100 χρονια (…) – γελάνε και τα διοδια στα Μαλγαρα)

  29. Ο/Η Φώτης λέει:

    Το θέμα δεν είναι το στόπερ αλλά οι εναλλακτικές που έχουμε.
    Αν δωθει, πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν μας νοιάζει το πρωτάθλημα, κ δεν είναι ακόμα η “σειρά” μας.

  30. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Δεν έχω λόγο να δικαιολογήσω τον Τσιντώτα φίλε Στήβεν.
    Ο τύπος έπιασε δύσκολο ξερό βρωμόσουτο,από αυτά που αιφνιδιάζουν και τους πιο έμπειρους τερματοφύλακες.
    Ο παίκτης καλείται σε ένα δευτερόλεπτο να υπολογίσει την πορεία της μπάλας και να αποφασίσει πως θα αντιδράσει.
    Οκ να δεχθώ ότι εκ του αποτελέσματος εκτίμησε λάθος.
    Πιθανόν υπολόγισε ότι η μπάλα θα σκάσει πάνω του ή πιο κοντά του.
    Αλλά μιλάμε και για σουτ που ο σκόρερ θα το δείχνει με καμάρι στα εγγόνια του και που ίσως δεν θα του ξανακάτσει στη καριέρα του…
    Και να δεχθώ ότι φέρει κάποια ευθύνη, τραγικό λάθος δεν είναι.

    Τέλος πάντων,από τη στιγμή ειδικά που δεν κόστισε στην ομάδα,όλα καλά και πάμε για άλλα!

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ”όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες” : Δεν μπορώ να σου μιλήσω για καταμερισμούς budget. Εγώ στην εταιρεία μου, έχω πάρει δυό ανθρώπους που πρόκειται να δράσουν όταν θα σκάσουν οι δουλειές, που περιμένω. Αυτήν την στιγμή υπολειτουργούν, αλλά με βάση την επιχειρηματικότητα μου, δεν περιμένω να μην βγουν οι προβλέψεις. Στην ΑΕΚ ξέρουν ακριβώς το πρόγραμμα, γνωρίζουν οτι έχουν προχωρήσει στο κύπελλο, και τους έχει κάτσει κι η Ευρώπη. Επίσης έχουν κι άλλες μερικές μέρες για κάποια μεταγραφή. Άρα δεν προβλέπουν όπως εγώ, αλλά έχουν τα πλάνα μπροστά τους. Πιο εύκολα πράματα κοινώς. Σαν ΑΕΚ, δεν έχω να επιλέξω κάτι. ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Και στο τέλος, έλεος. Στην Ελλάδα παίζεις. Σιγά που θα κουραστούν τα παλληκάρια με τα σέσκουλα που αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Αδερφέ, βρωμάει η πιάτσα από στόπερ.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΤΑΚΗΣ : Δεν μίλησα για κάποια δικιολογία.Αλλά και δεν μίλησα για κάποια καταδίκη. Είπαμε οτι έκανε λάθος. Πουθενά δεν μιλήσαμε για τραγωδία, ούτε οτι πρέπει να βγει από την ενδεκάδα. Μια χαρά τα έχουμε πει για το πέναλτυ, για το βρωμόσουτο, τον πανικό στον πάγκο κλπ. Κριτική αγώνα κάναμε και τίποτε άλλο. Ο Τσιντώτας εμπνέει την άμυνα κι ακολουθεί την μοίρα παίκτη μεγάλης ομάδας. Μιά φάση θα σου γίνει κι εκεί θα κριθείς. Αυτό παρακολουθούμε. Αν αντέχει την πίεση.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Σου απάντησα για τις εκπτώσεις αλλά ξέχασα κάτι : Μακεδονικό θέμα δεν υπάρχει. Είνα λυμένο πολλά χρόνια. Όπως και το όνομα είναι λυμένο, αλλά με κάτι πρέπει να ασχολείται κι ο μαλάκας που ψηφίζει. Τα Σκόπια είναι Αμερική και δεν μας πέφτει λόγος πουθενά.

  35. Ο/Η Koreas λέει:

    Συγγνώμη ρε παιδιά, τα πολλά match που είναι;

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : In the zone to boldly go where no team has gone before.

  37. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven: Δασκαλε το ξέρω ότι είσαι πολύ παλιος, άλλωστε τι δάσκαλος θα ήσουν….

    Να σε συμπληρώσει ο μέγας Θουκυδίδης .

    Το ευδαιμον το ελεύθερον, το δε ελεύθερον το ευψυχον…

    Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι…

  38. Ο/Η stelathen λέει:

    κατα την γνωμη μου (και θεληση μου) τα χτυπας ολα. αν αφησεις τον ενα στοχο και την πατησεις στον αλλο, στο τελος θα μεινουμε με τον αϊνταρεβιτς στο χερι.

    τα βαζεις κατω, ξερεις ποτε παιζεις, και πως να προετοιμαστεις καλυτερα για τον καθε αγωνα.

    την ιστορια της κουρασης την ακουμε απο τον σεπτεμβρη με τα προκριματικα. αν δε μπορουν ας πανε για ψαρεμα, αυτη ειναι η δουλεια τους. και αν δεν ειναι αρκετα επαγγελματιες, ας τους μαντρωσουν 2 μηνες στα σπατα. εβαλαν και πισινα ειδα.

    αν ξερουν οτι σε 2 μηνες ολα τα βλεματα θα ηταν πανω τους, θα πρεπει να θελουν να παιζουν καθε 2 μερες τετοιους αγωνες.

    και ο βρανιες αν φερει 2 εκατ, ας παει στο καλο (κερδος θα βγαλει η καρτελα του). θεωρητικα ανα πασα στιγμη εχεις φακελωσει αντικαταστατη για τον καθε παικτη σου, ενας τραυματισμος, μια μεταγραφη μπορουν να προκυψουν.

    στην αναγκη ας ξαναπαρουμε τον κουτρουμπη……τι εχει ο κουτρουμπης?χολερα εχει?

  39. Ο/Η Koreas λέει:

    Να συμφωνήσω με το stelathen ότι τα ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ……ο τόνος είναι στο ΧΤΥΠΑΜΕ κι όχι στο ΟΛΑ………όπως έλεγε ο Σαντιάγο μπερναμπεου ο κόσμος είναι τα φτερά της ομάδας , ο κόσμος είναι αυτός που πάει ψηλότερα μια ομάδα……..για αυτό πάμε και κανενα γηπεδακι………αναφέρομαι στα παιδιά που ζουν στην αττικη………..φαντάζεστε στο παιχνίδι με τη Λαμία ν έχει 40.000 κόσμο;………η ομάδα είναι μια χαρά , μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους, τι σας κρατάει στα σπίτια σας;………όποτε τα ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ……..

  40. Ο/Η conpater λέει:

    Την εχω βαρεθει,χθες ομως την ειδα γιατι ηξερα πως λογω πανελ θα ακουσω καμπαναρια να βαρανε. Μου σπασε τα αρχιδια βεβαια η Αυλωνιτου,που πεταγοταν σαν την πορδη απο τον κωλο και δεν στεριωνε προταση κανεις. Το μακρυ και το κοντο τους σχεδον ολοι για τα στημενα ,μεχρι που μιλησε ο Καραγιαννιδης και ειπε πως δεν υπαρχει τιποτα το αφυσικο,τιποτα το παραλογο,και οτι ειναι επομενο (οχι φυσιολογικο) να γινονται αυτα απο την στιγμη που το ποδοσφαιρο ειναι η κοινωνια η ιδια,και πως οι επιχειρηματιες δεν λειτουργουν επιχειρηματικα αλλα μονο παραεπιχειρηματικα.Οπως λεμε παραεμποριο, παραπλευρα, παραοικονομια… Και γω απορω με την υπομονη του,με ολους αυτους εκει μεσα που δεν σηκωθηκε να φυγει.
    Η ΑΕΚ, αν θελει να λεγεται μεγαλη ομαδα, δεν θα διαλεξει που θα χτυπησει.Θα τα χτυπησει ολα,Πρωταθλημα,Κυπελλο,Ευρωπη. Και σιγα τις υπερδυναμεις που εχει να αντιμετωπισει. Δεν λεω οτι ειναι και ευκολα τα πραγματα,λεω πως πρεπει να παλαιψει για ολους τους στοχους.

  41. Ο/Η Μακεδονομάχος εκ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης λέει:

    @Στηβεν :

    α) μετά την τοποθέτηση σου χθές οτι παμε να τα χτυπήσουμε όλα, βγήκε και ο αεκάρχης στο σαητ του με αντιστοιχο φετφα και την ίδια γραμμή. Κατι μου λέει οτι προηγουμένως έριξε μια ματια και στην συζήτηση εδω.

    β) Κατι βρωμάει στην υπόθεση με τον Βράνιες… Γνωρίζουμε τι γίνεται? Μες τα καταρτια πετουνε οι γλάροι και αυτος μας λέει εχε γεια??

    @ Koreas : όντως ειναι θλιβερο να παίζει η ομάδα μπροστα σε τοσο λίγο κόσμο στο ”Ντάχαου” /ΟΑΚΑ, οπως ειχε πει και κάποιος κάποτε… Μια πρόταση είναι τα ματς Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου (μέσα και το ματς με την Δυναμό) να τα βγάλουν σε πακέτο για καποιες θύρες ετσι ωστε και να μαζέψουν και φράγκα και να έρθει και κόσμος.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Μακεδονομάχος εκ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης : Δεν νομίζω να κοίταξε την κουβέντα εδώ. Απλά ακολούθησε το ένστικτο του, άσχετα αν έβγαλε και μία ηττοπάθεια ταυτόχρονα, που είναι χαρακτηριστικό των Αεκτζήδων, ιδιαίτερα της παλιάς κοπής. Για τον Βράνιες δεν ξέρω κάτι παραπάνω από το ρεπορτάζ : Να τον δανείσουμε χωρίς fixed option αγοράς και βλέπουμε. Επίσης οτι εκεί θα είχε τριπλάσιο μισθό. Άκου να δεις αδερφέ : Ένα παικτάκι της σειράς είναι ο Βράνιες και το ξέρει καλύτερα αυτός που κάνει την διαπραγμάτευση.
    Υγ. Μην αλλάζεις ονόματα. Βαριέμαι τα copy paste.

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ηλικίας όμως προχωρησαμένης, κάνει μαλακίες. Ο Καραγιαννίδης στον Θωμαίδη; Ήμαρτον.

  44. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Νά μωρέ έναν Παπα πουπα Ντιοπ ή έστω κάποιον να μήν είναι καλό παιδί, αλλά να ξέρει μπάλλα .

  45. Ο/Η conpater λέει:

    Και τελικα ΑΥΤΟ ακριβως ειναι το προβλημα Στηβεν. Οτι δεν υπαρχουν πλεον σοβαρες εκπομπες να παει καποιος να πει την αποψη του. Οχι οτι υπηρχαν και ποτε,αλλα παλιοτερα υπηρχε και λιγο σοβαροτητα ΚΑΙ απο τους καλεσμενους στο πανελ. Λεω εγω τωρα… Μια γυρα να κανεις σε ολες τις αθλητικες εκπομπες ,βουτας την Τv και την πετας απο το μπαλκονι κι οπου κατσει…Η στιγμη δε,που λεει πως “κι ο προεδρος του Παναθηναικου λειτουργει παραεπιχειρηματικα…” ηταν ολα τα λεφτα. Το σαγωνι του σαγωνια εφτασε στα αυτια….

  46. Ο/Η Savvi λέει:

    Η ΑΕΚ στην περίπτωση του Βράνιες δεν πρέπει να κάνει βήμα πίσω. Πρώτον γιατί χαλάει το κλήμα στα αποδυτήρια που δεν βοηθάει καθόλου στον αγωνιστικό Γολγοθά που θα ακολουθήσει και κατά δεύτερο λόγο πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους υπόλοιπους μάνατζερ και παίκτες που διανοηθούν να λειτουργήσουν εκβιαστικά. Πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά χωρίς καμία έκπτωση. Ή είμαστε ομάδα ή είμαστε μπουρδέλο.