Πάμε τελικό

Τελικός κυπέλλου λοιπόν και η ΑΕΚ οδεύει ολοταχώς για νταμπλ.
Αν χανόταν η πρόκριση θα ήταν 100% με υπαιτιότητα του Χιμένεθ, που πέταξε ενα 60λεπτο με τους ακατανόητους πειραματισμούς του βάζοντας 5 αμυντικούς για να μη φάει γκολ απο τα θρεφτάρια του Κούγια.
Η λογική λέει πως όταν θες να σκοράρεις ξεκινάς επιθετικά. Φορτσάρεις το πρώτο ημίχρονο γιατί οσο περνά η ωρα ο άλλος ανεβάζει ψυχολογία και σένα σε τρώει το άγχος.
Γι’αυτό κοιτάς να ξεμπερδεύεις.
Η Λάρισα ήρθε στο ΟΑΚΑ για να κρατήσει το 0-0. Δεν περνούσαν το κέντρο. Και μου παίζεις πασούλες Τσιγκρίνσκι-Μπάρκα-Λαμπρόπουλο? όπως και στον Πλατανιά μια απο τα ίδια.
Παρά τη διακοπή του Πάσχα και των γεγονότων της Τούμπας, η ομάδα έχει βαρέσει μπιέλα. Δε μπορούν, δεν έχουν ενέργεια. Η ομάδα έσκασε.
Βάλε και το ψυχολογικό βάρος αφού είναι άμαθοι σε τέτοιες συνθήκες, και έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε.
Φυσικά στο θέμα της ψυχολογίας βάζω μέσα και τον Χιμένεθ ο οποίος είναι επίσης άμαθος σε πρωταθλητισμό, με αποτέλεσμα να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και να τρέμει μην του βάλει γκολ η Λάρισα.
Εν πάσει περιπτώσει στόχος επετεύχθη.
Σήμερα διάβασα διάφορα περίεργα για αποτυχημένες προβοκάτσιες, για άτομα που μιλούσαν Ρώσικα και “απομακρύνθηκαν ειρηνικά” απο το γήπεδο κλπ.
Αναρωτήθηκα πώς τους άφησαν να μπούνε κρατώντας μια σακούλα με μπουκάλια νερού, τη στιγμή που εμάς στην 9 μας ανοίξανε ακόμα και τα τσαντάκια που βάζουμε το πορτοφόλι και τα κλειδιά μας.
Δηλαδή απο δω και πέρα έτσι θα πάμε με το Βρωμοκωλάρωφ. Εμείς θα παίζουμε μπάλα και αυτός θα προσπαθεί μπας και τιμωρηθεί η ΑΕΚ.
Και δε μιλώ μόνο για φέτος.
Η ψύχωσή τους με την ΑΕΚ είναι τέτοια, που τη βλέπουν παντού μπροστά τους.
Και του χρόνου θα’χουμε τα ίδια. Δεν θα το ξεχάσει εύκολα αυτό που έπαθε λόγω της ΑΕΚ.
Δεν τους το προκάλεσε η ΑΕΚ που δεν έκανε ούτε καταγγελία. Απλά η ΑΕΚ δεν έκατσε να τη φάει όπως πέρυσι με το κλεμμένο κύπελλο που δήλωνε “να χαρεί ο Δημήτρης με τη χαρά μου”.
Την ΑΕΚ θα την κυνηγήσουν ανελέητα μέχρι τέλους. Θες με προβοκάτσιες? θες τάζοντας πριμ σε διάφορους δορυφόρους μπας και μας κόψουν κανα βαθμό? (βλέπε Πλατανιάς, Κομπότης κλπ)
Ευτυχώς όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Σε κάθε κερκίδα είχε μυστικούς.
Εκτός απο τους οργανωμένους, εκτος απο τον απλό κόσμο που έχει τα μάτια ανοιχτά, οι μυστικοί ξεχωρίζουν γιατί κάθονται και παρατηρούν τον κόσμο.
Και κάπως έτσι διώξανε τους Ρώσους απο τη Θ13 προχτές.
Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο αυτό θα είναι εφικτό και την Κυριακή που προβλέπεται πως θα’μαστε πάνω απο 50.000, αλλά σίγουρα δεν θα το αφήσουν στην τύχη.
Μετά απο αυτά που διάβασα για τις προβοκάτσιες σκέφτηκα διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, όπως πχ να καθυστερεί την απόφαση ο Σκουτέρης μήπως και γίνει τίποτα και τιμωρηθεί η ΑΕΚ, οπότε θα πέσουν οι τιμωρίες και δε θα χρειαστεί να αλλάξει την απόφαση για τον παοκ.
Έχει χοντρύνει πολύ το παιχνίδι. Και δεν θα σταματήσουν στα φετινά.
Η ΑΕΚ έχει μπεί στο στόχαστρο των Βρωμοκωλάρωφ για τα καλά.
Ευτυχώς είναι υπερβολικά αλαζόνες, πράγμα που τους καθιστά απόλυτα προβλέψιμους.

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to Πάμε τελικό

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    @ ο παρατηρητής

    Ας πούμε κι εγώ στο ρόλο του συν-παρατηρητη, αν κι είμαι ο τελευταίος σχετικός με τακτικές ποδοσφαίρου , νομίζω ότι θίγεις ορθώς αρκετά πράγματα. Να προσθέσω μόνο ότι η ΑΕΚ φέτος , αν αφαιρέσουμε το παιχνίδι στο κίεβο , δεν πήγε να πάρει κανένα παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Μάλλον είναι στρατηγική του τρελό μανολο να χτυπάει τα παιχνίδια μετά το 60. Σφιχτή αθλητική ομάδα με μεγάλη εμπιστοσύνη στη φυσική κατάσταση και τη σωστή διαχείριση των δυνάμεων των ποδοσφαιριστών της, έντονοι ρυθμοί από το 60 και μετά , στο σβήσιμο των παιχνιδιών.. Λέω εγώ τώρα…

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Έτσι παίζει όλη τη χρονιά ο Χιμένεθ. Είτε παιζει με το γαύρο είτε με το Απολλωνάκι είτε με τη Λάρισα παίζει με τον ίδιο τρόπο σπαταλώντας ενα ημίχρονο.
    Γι’αυτό φέτος κάναμε τις γκέλες με μικρομεσαίους, ο αντίπαλος ταμπουρωνόταν μετά το ’60 που η ΑΕΚ δεν είχε δυνάμεις, και έπαιρνε αποτέλεσμα.
    Όσες φορές σκοράραμε νωρίς το κοντέρ έγραψε πολλά.

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    @ ο παρατηρητής

    Οκ θέαμα δεν είδαμε αλλά δε μας βγήκε και σε κακό.

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αν δείς τη “μεγάλη εικόνα” ο προπονητής έχει δικαιωθεί για την τακτική του.
    Αν κοιτάξεις τις λεπτομέρειες, χωρίς την τιμωρία του παοκ θα βγαίναμε δεύτεροι.
    Δηλαδή εντελώς μεταξύ μας οι γκέλες με τις μικρές ομάδες και η ατολμία του Χιμένεθ στοίχισαν βαθμούς, τη στιγμή που ο άλλος έπαιζε φιλικά και πήγαινε εκδρομές σε Κέρκυρες, Πλατανιάδες, Ξάνθες, Περιστέρια κλπ.

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημερα.Εχω αρκετους φιλους Παοκτζηδες απο Σαλονικα οι οποιοι μου μεταφερουν οτι τις τελευταιες ωρες εχει βρωμισει η κατασταση οτι η αποφαση της εφεσης θα ειναι απλα απιστευτη.Δηλαδη οτι η ομαδα μας θα θεωρηθει συνυπαιτια της διακοπης και το παιχνιδι η θα παει στα παοκια η θα παιχτουν τα τελευταια λεπτα.Αν γινει κατι τετοιο ετοιμαστειτε για τρελλα γλεντια και για Grexit αμμεσα. Η τιμωρια στον Σαββιδη θα παραμεινει οπως και οι τρεις βαθμοι τιμωριας.Τις τελευταιες μερες διαβαζοντας διαφορους γραφικους αρθρογραφους του παοκ παρατηρω οτι εχουν “λουφαξει” και το εχουν ριξει στην τρελλιτσα.Εν αντιθεση με τους δικους μας που νοιωθω οτι τις τελευταιες μερες βγαινουν λιγο “αγχωμενοι”.Μακαρι να βγω λαθος και να μου μεταφερουν μαλακιες.Αλλα οσο αργει η αποφαση τοσο μου μπαινουν ιδεες.Αναφορικα με την ομαδα το “παραπονο” ειναι οτι φετος δεν εχεις να θυμασαι πολλα παιχνιδια,παικτικα παντα μιλωντας.Θα ελεγα το β ημιχρονο με τον γαυρο και την παιχνιδαρα στο Κιεβο.Αυτο το κατι παραπανω κυριως επιθετικα που θα σε φτιαξει.Σαν Αεκτζηδες ,”δυστυχως”,εχουμε μαθει σε ομαδες που μπροστα πεταγαν φωτιες,μιας και παρακολουθω την ΑΕΚαρα απο τις αρχες του 80.Εχουμε παιξει 40 παιχνιδια και δεν θυμαμαι δυο ωραιες σεντρες απο τα πλαγια μια γαματη καθετη η εστω δυο καλα εκτελεσμενα κορνερ.Τσπ να μην κουραζω αλλο,αυριο ολοι γηπεδο και πανω απ’ολα ψυχραιμια θα εχουμε τηνδυνατοτητα για πανηγυρια.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    Δεν είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ. Είναι οι τιμωρίες του ΠΑΟΚ. Και είναι φίλε μου καλέ 3 στον αριθμό. Γιάννενα γαύρος και εισβολή παπαστρουμφ.

    Η ομάδα μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη πήρε το πρωτάθλημα. Δεν το έχανε με τίποτα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μας πάει μέχρι το τέλος στη μικρή διάφορα. Δε το χάναμε όμως.

  7. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    @Παρατηρητής: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (και με τον Steven), τελικά μακροπρόθεσμα ο Χιμένεθ δικαιώθηκε. Όντως, χωρίς τις τιμωρίες θα ήμαστε 2οι, αλλά…στο γιουνάν μπεηλίκ και όταν απέναντι σου έχεις τον αυτοκαταστροφικό, αλαζόνα και άπειρο ζμΠΑΟυγΚ, ότι μπορούσε να γίνει έγινε.
    Ας μην ξεχνάμε ότι όταν αυτοί παίζαν φιλικά, όπως λες κι εσύ, εμείς είχαμε μία Λαμία κουτσή στραβή κι αυτή για να την κερδίσουμε χρειάστηκε αυτό το αμφισβητούμενο πέναλτι. Από την άλλη, εμείς δώσαμε επιπλέον 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια, ΟΛΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (να κρατας 0 έστω και με ξεδοντιασμένη Μίλαν θέλει 95’x2 απόδοση και αυτοσυγκέντρωση στα κόκκινα, μετά με τις μαλακίες μας βγάλαμε 110% στα 2α ημίχρονα με Αούστρια, Ριέκα, Δυναμό ΜΕΣΑ κυνηγώντας 1 και 2 γκολ), ξεκινώντας από ΙΟΥΛΙΟ. Και δώσαμε και έξτρα 2 παιχνίδια κύπελλο με τη Τρούμπα όταν αυτοί δίναν φιλικά. Με μισό μπάτζετ από αυτούς, ρόστερ με 15-16 παίκτες (ειδικά με τους τραυματισμούς, που πάλι είναι λόγω του 110% που απαιτήθηκε) και λιγότερο από 1/4 της Τρούμπας (το ρόστερ τους είναι 70!!!!!!! παίκτες!). Με ένα δανεικό όλο κι όλο όταν οι άλλοι έιχαν ομάδες παραμάγαζα με 2 και 3.
    Η ομάδα έκανε (αναπόφευκτα) 3 κοιλιές: Οκτώβρη, Γενάρη και από μέσα Μάρτη και μετά. Είναι πασιφανής φυσικά η συσχέτιση τους με το φόρτο του ευρωπαϊκού προγράμματος, το Γενάρη συνδυάστηκαν με την προετοιμασία για τα διπλά παιχνίδια σε Τρούμπα (κύπελλο)-Κίεβο.
    Όπως θα μπορούσε, όπως λες, να δώσει 80+% ένταση στα 1α ημίχρονα με τυριά, πλατανιάδες, ιεχωβάδες, ατρομήτους, ας σκεφτούμε αν θα είχε βενζίνη στο ρεζερβουάρ για ανατροπές στο 80’+ με Τρούμπα x 2, τυριά (κύπελλο), νιόνιο, αούστρια, δυναμό κλπ κλπ. Για κάθε τζούφιο 1ο ημίχρονο έχουμε ένα καταιγιστικό τελευταίο μισάωρο σε άλλο -πιο σημαντικό?- παιχνίδι.
    Νομίζω αυτό δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο και επίσης ότι, μακροσκοπικά, η ενέργεια της ομάδας είναι πεπερασμένη, κάπου πρέπει να δώσεις για να πάρεις, δε γίνεται διαρκώς στα κόκκινα. Και σε αυτό, δε μπορούμε παρά να του βγάλουμε το καπέλλο.
    Τούτων δοθέντων, και που φτάσαμε σε απόσταση βολής από το χαλίφη ήταν κατόρθωμα. Λάθη φυσικότατα έγιναν, βλέπουμε όλοι τις αδυναμίες του μανόλο. Τελικά όμως, για ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα και ΑΥΤΗ τη χρονιά και με ΑΥΤΟ το ρόστερ πέτυχε 100%

  8. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    @Παρατηρητής + Στήβεν:…Οπότε έχουμε ένα προπονητή που είναι μανούλα σε διαχείριση ψυχολογίας και ρυθμού παικτών και ομάδας καθώς και σε αμυντικό στήσιμο/καταστροφή παιχνιδιού αντιπάλου. Και παίρνει κάτω από τη βάση σε διάβασμα και τακτική (ειδικά σε αρχικό στήσιμο), ανάδειξη νέων παικτών (φέτος μόνο οι τερματοφύλακες…γαλανόπουλος μάλλον έκανε βήματα προς τα πίσω…) και δημιουργικό/επιθετικό παιχνίδι. Αυτό φαίνεται μακροσκοπικά και από την πορεία μας και από ότι έχουμε δεχτεί μόλις 12 γκολ, καλύτερη άμυνα με διαφορά.
    ΟΜΩΣ τελικά από το παρόν ρόστερ πήρε το 100%, τους ξεζούμισε και αυτό φαίνεται, όπως λες κι εσύ, από τα μέσα Μάρτη και τούδε που είναι σωματικά και ψυχολογικά ράκη. Αλλά τι άλλο να ζητήσουμε? Θέλει κι ο Στήβεν να δει μπάλα τώρα…όπως όλοι μας…αλλά αυτό είναι ΑΝΕΦΙΚΤΟ.
    Τον πληρώσαμε κάτι ψιχία με συμβόλαιο 15 μηνών…σίγουρα αντσελότι γκουαρντιόλα και κλοππ δεν παίρναμε, αλλά τελικά για το φετεινό μας αγωνιστικό πρόγραμμα, στόχους, ρόστερ και αντιπάλους, πιάσαμε το τζόκερ.
    Και πάμε στη σεζόν 2018-9: Είμαστε, λογικά, πρωταθλητές, αρχίζουμε Ιούλιο προκριματικά τσου-λου. Ίδια αφετηρία ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟΙ στόχοι από πέρυσι. Θα χρειαζόμαστε ΑΛΛΗ διαχείριση, σχεδιασμό και τακτική.

    Άποψη μου: Ο μανόλο κάνει…έως το Σεπτέμβρη….που θα έχουμε τα προκριματικά με ανώτερες ομάδες και θα το πάμε ταμπούρι 3-5-2 όπως πέρυσι το καλοκαίρι. Απλά τώρα θα χρειαστεί πλέον 3-4 πιο ποιοτικούς στο επιθετικό μας κομμάτι για να είμαστε αποτελεσματικότεροι και να έχουμε βάθος εικοσάδας για την υπόλοιπη σεζόν. Νομίζω θα τους έχει.

    Το θέμα είναι από Σεπτέμβρη και μετά: Γιουνάν μπεηλίκ θα έχουμε πάλι ταμπούρια και λύσσα από τους υπόλοιπους, ενώ ο χαλίφης ΠΑΛΙ θα παίζει φιλικά (και πιθανότατα ΠΑΛΙ…όχι ευρώπη…). Τότε θα υπερασπιζόμαστε τίτλο και ο κόσμος θα πάει γήπεδο ντεκαβλέ από το τέλος της 24ετούς ξηρασίας, οπότε για να κόβεις εισητήρια θα θέλει και λίγη μπαλίτσα. Εκτός αυτού, το φάρδος μας πήγε ολόκληρη σεζόν, δε μπορείς να περιμένεις 2η σεζόν σερί γκολ στο 94…οπότε χρειαζόμαστε ΑΛΛΗ τακτική, αποτελεσματικότερη σε άνοιγμα κλειστών αμυνών ή σε reactive παιχνίδια εκτός συνόρων (δες χαμένες ευκαιρίες με δυναμό, αούστρια, ριέκα ενώ με τις μίλαν του χρόνου θα πρέπει να βάζουμε και 1 γκολ στα μεταξύ μας διπλά παιχνίδια), με μεγαλύτερη διάρκεια (ή μάλλον πιο ‘normalised’ ρυθμό στα 90′ των παιχνιδιών και από παιχνίδι σε παιχνίδι).
    Αυτά ο μανόλο ΔΕΝ θα σου τα κάνει….είναι άλλης κοπής. Αλλά τι να κάνουμε? Δε μπορεί να μην του ζητήσει να κοουτσάρει και του χρόνου. Οπότε νομίζω στόχος είναι να μας βάλει ομίλους (κατά προτίμηση τσου λου φυσικά) και…έχουμε εναλλακτικές άλλης κοπής στο μπλοκάκι ώστε μόλις γίνει η κοιλιά κάπου στον Οκτώβρη…τον αντικαθιστούμε (μετά επαίνων κι ευχαριστιών φυσικά για τα φετεινά)…η λογική μου αυτό λέει…

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Σκέφτομαι πως αν ο Μανώλης είχε 2 αξιοπρεπή εξτρέμ – τουτέστιν ποιότητας Λάζαρου – τότε θα βλέπαμε καλύτερη ΑΕΚ, πολύ πιο γρήγορη και επιθετική.
    Επειδή όμως και ο Χιμένεθ τις δημόσιες σχέσεις τις έχει στο αίμα του, δεν πάτησε πόδι το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να ξεμείνει με κάτι σαπάκια στυλ Κλωναρίδη (αιώνιος 13χρονος) και κάτι ψαράδες που του φόρεσε “με το έτσι θέλω” ο διαπλεκόμενος Μαϊστόροβιτς.
    Όταν το μοναδικό σου εξτρέμ που έχει το Overlap και είναι ικανός στο 1 on 1 είναι ο Λάζαρος των 40 λεπτώνε, τί επίθεση περιμένεις να δείς.
    Στα παιχνίδια που γυρίσαμε σκοράραμε τις περισσότερες φορές είτε με σουτάρες είτε με φαουλάρες, δηλαδή κυρίως με ατομικές προσπάθειες. Ελάχιστα γκολ με κεφαλιές ή με οργανωμένες επιθέσεις. Πιέζαμε ασφυκτικά αλλά τις περισσότερες φορές δεν ξέραμε τι να κάνουμε με τη μπάλα.
    Δεν είμασταν κάτι ιδιαίτερο οργανωτικά, πράγμα που οφείλεται εν μέρει και στα άμπαλα χαφ.
    Αλλά κυρίως έλειπαν 2 καλά εξτρέμ να οργώνουν και να έχεις το Λάζαρο στον πάγκο σαν game changer που είναι και οχι να τον ξεζουμίζεις σε διαδοχικά 90λεπτα.
    Άποψή μου είναι πως η ομάδα δεν πρέπει να πληρώσει για να κρατήσει τον βρωμόκωλο Λιβάια.
    Είναι ποιοτικός παίκτης, ουδείς το αμφισβητεί. Αλλά επειδή η ΑΕΚ πάει με μαζεμένο budget και δεν ξοδεύει δεξιά και αριστερά τα εκατομμύρια, θα προτιμούσα αυτά τα 1,5-2 της ρήτρας του Λιβάια (+συμβόλαιο) να επενδυθούν σε εξτρέμ.
    Εκεί πονάει η ομάδα. Στην θέση του Λιβάια έχεις το Μάνταλο και το αριστερό πόδι του Μπακασέτα.
    Ο δε Λιβάια έχει να παίξει μπάλα απο τα Χριστούγεννα. Έχει κρεμάσει κώλο, έφτιαξε τα κοτσιδάκια και απο μπάλα τίποτα. Μια τιμωρημένος την άλλη ντεφορμέ κλπ. Νομίζω πως η ΑΕΚ πρέπει να το ξανασκεφτεί για τον συγκεκριμένο.
    Για τον Αραούχο δε γράφω γιατί δεν ξέρω τι ποσά θα συζητηθούν. Εγω θα κρατούσα αυτόν αντί για τον Λιβάια γιατί έχει πολλά περισσότερα συν οτι μπορεί να παίξει και τον ρόλο του Λιβάια. Περιφερειακός επιθετικός είναι ο Αραούχο. Σαφώς ανώτερος ποιοτικά.
    Και φυσικά δε θα κρατούσα με τίποτα τον Κονέ. Ανούσιος πολύ. Απορώ πώς οι Ιταλοί του είχαν συμβόλαιο 800 χιλιάρικα. Αν τον κρατούσα θα ήταν για ρεζέρβα. Με τίποτα όμως για κολώνα δίπλα στο Σιμόες. Άσε που δε μπορεί αφού κάθε δεύτερη προπονηση τραυματίζεται..
    Εκεί θες έναν Οφόε στα καλά του, ή ενα Ζουκουλίνι.
    Είναι σχετικά νωρίς για τέτοιες συζητήσεις, αλλά οσο για να περνά η ωρα που λέμε.

  10. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Θεωρώντας ότι από το 1 έως και το 6ρι είσαι κουτσά στραβά καλυμμένος με 2 παίκτες ανά θέση (και τα 12 γκολ παθητικό και η ευρωπαική σου πορεία αυτό δείχνουν), από το 7 ως το 11 έχουμε 5×2=10 παίκτες που πρέπει να ανταπεξέρχονται. Κατ’ εμέ το Λιβάγια τον κρατάς σαν συνέργεια με τον Αραούχο όταν διαπραγματείς ΚΑΙ για τους δύο πακέτο με Λας Πάλμας. Έχεις και μάνταλο, μπακασέτα, βία τον κονέ στο 8 (σαν αλλαγή όμως!) και τον λάζαρο (πάλι σαν αλλαγή όπως λες!). Σύνολο 7, αλλά αν μετρήσεις κάποιους σα μισούς λόγω κατάστασης και ανικανότητας να βγάλουν ολόκληρα παιχνίδια, έχεις 5-6…οπότε θέλεις 4 μεταγγραφές όπωσδήποτε, 2 ακραίους, 1 ακόμα φορ ψηλό για το κουτί του αντιπάλου και 1 καλό δημιουργικό χαφ. Για να σου βγουν 3-4, πρέπει να φέρεις (όπως ψωνίζουμε εμείς, μόνο ελεύθερους και από το πανέρι) 6+…και φυσικά να απελευθερώσεις το μπατζετ και το ρόστερ από τα συμβόλαια αυτών που δε θα παίξουν.
    Ο κονέ αν πάρει 300-400Κ από τον μελισάν, θα κάνει πανηγύρι, δεν υπάρχουν τα 800 που λες πια γι αυτόν και νομίζω το καταλαβαίνει…εκτός άμα οι…ιταλοί ή εδώ στην ελλάδα του δώσουν παραπάνω. Ας δοκιμάσει και να μας πει.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν παρουμε το πρωταθλημα και το κυπελο,περα του οτι ολοι οι παικτες θα μοιραστουν τα συμφωνηθεντα μπονους και πριμ,αυτοματα θα ζητησουν για τις ανανεωσεις τους καλυτερα συμβολαια,αυτο το ηξερε ο μελισσανιδης γιαυτο δεν ξοδεψε το 10αρικο του γιουροπα σε αζεβεδους και μουλεν του εκατομμυριου.

    Ο λαζαρος σιγουρα φετος εβγαλε τα καστανα απο τη φωτια και του αξιζει ενα καλυτερο συμβολαιο,οχι ομως και να μας κατσικωθει με κανενα κλειστο 3ετες.