ΟΦΗ – Α Ε Κ

Ενδιαφέρον παιχνίδι – μονόδρομος για τη νίκη σήμερα, με αναμονή την οργή και το πείσμα που περιμένει ο προπονητής να βγάλει η ομάδα. Μια ομάδα που εχει πείσει τον Ουζουνίδη οτι θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα, οπότε σήμερα πρέπει να πείσει κι εμάς. Με καλή εμφάνιση και τρέξιμο εν μέσω κυκλώνων, που μάλλον τραυμάτισαν τον Λιβάγια και με την ευχή να μην τραυματίσουν κανέναν άλλον. Κύρια κανένα αμέτοχο οπαδό.

Στο Γεντί κουλέ λοιπόν, τι γελοίο όνομα γηπέδου, η ΑΕΚ κατέβηκε με το γνωστό 4-4-2 με ακατανόητη την χρησιμοποίηση του Σιμόες, κι ο ΟΦΗ με το σύστημα πλημμύρα. Πλημμύρα στο κέντρο αφού κι ο πιο αδαής καταλαβαίνει οτι η ομάδα δεν έχει εξτρέμ κι άρα από εκεί θα επιχειρήσει, κύρια με κάποιο μακρινό σουτ. Από τον άξονα, χρήση του σέντερ φορ δεν υπάρχει, παρά μόνο να παίζει πασούλες και να τρώει ξύλο.

Η ομάδα μας πήρε την κατοχή κι ανταπεξήλθε σε μια διάθεση σκληρού παιχνιδιού από τον αντίπαλο, και μια ανοχή από το νούμερο που παριστάνει τον διαιτητή. Κατέβηκε λοιπόν η ΑΕΚ από το κέντρο, και την δεξιά πλευρά της κυρίως, πήρε την κατοχή της μπάλας, κι έφτειαξε μπόλικες φάσεις. Κύρια στημένες, που όμως ήταν απόρροια του υπομονετικού κουβαλήματος της μπάλας και του σχεδιασμού της ανάπτυξης. Οι ευκαιρίες ήταν κλασσικές, που όμως τις έχασε όλες ο Πόνσε, αποδεικνύοντας ξανά, οτι ο άνθρωπος δεν είναι σέντερ φορ. Μιλάμε για τρεις καραμπινάτες.

Πάνω λοιπόν που όλοι άρχισαν να αγχώνονται, ήρθε το λύσιμο του δεσμού που πήγε να δημιουργηθεί. Μακρινό σουτ του Μπακασέτα κι οδηγός η ομάδας μας. Πλέον τα πράματα είχαν γίνει απλά, αφού ο νεοφώτιστος θα άφηνε κάποιους παραπάνω χώρους, σε σχέση με πριν που κυνηγούσε κάποια καλή αντεπίθεση. Οπότε εκμεταλλευόμενοι ένα αμυντικό λάθος, κερδίσαμε ένα φάουλ εκτός περιοχής, και κύρια μια κόκκινη κάρτα. Και είδαμε μια καταπληκτική εκτέλεση από τον Γκάλο, που ανέβασε το σκορ σε 0-2. Και μετά από αυτό, είδαμε την γάτα με το ποντίκι. Διαδικασία το παιχνίδι, με το σκορ να παραμένει στα ίδια επίπεδα, αφού ξανάχασε μια ευκαιρία ο Πόνσε. Λεπτομέρεια όμως αυτό, αφού τη νίκη θέλαμε και στην ουσία την είχαμε εξασφαλίσει με τους δυό δεξιούς σήμερα, που ήταν και οι καλύτεροι του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος, είχαμε μια άλλη εικόνα. Το ρίξιμο του ρυθμού εκ μέρους της ΑΕΚ, και η εγκατάλειψη της πλημμύρας εκ μέρους του ΟΦΗ. Ο Παπαδόπουλος άνοιξε την ομάδα του κι είπε να παίξει μπάλα. Μπορώ να πω οτι τα κατάφερε αφού και η ομάδα μας επέλεξε την χαλαρότητα. Όχι οτι έγινε και κάτι σαν υπερθέαμα, αλλά τέλος πάντων είδαμε την σοβαρότητα του Μπάρκα και του σημερινού κεντρικού δίδυμου μας. Όπως και την αποτελεσμάτικότητα του Γαλανόπουλου, που κράτησε το αποκεντρωμένο γήπεδο.

Φυσικά περιμέναμε την αντικατάσταση του Σιμόες, που όμως δεν έγινε. Όπως εγώ υπέφερα από συνεχείς πτώσεις τάσης, έτσι κι ο προπονητής έλαχε να δει τον χειρότερο μας παίκτη, τον Λόπεζ, να τραυματίζεται. Κι όλα αυτά, ενώ η ΑΕΚ ήταν μπροστά με τρία γκολ, μετά από σβηστές μηχανές κι ένα αυτογκόλ. Είναι η γνωστή μοίρα της αλήθειας. Ξέρετε οτι η μπάλα, είναι και φιλοσοφία πέραν του στυγνού παιχνιδιού. Όταν έχεις σχεδιάσει άμυνα, μοιραία θα γίνεις σάκκος του μποξ όταν βγεις μπροστά.

Ο ρυθμός λοιπόν έπεσε κι εμείς είδαμε – όσο είδαμε – ένα παιχνίδι τακτικής και συντήρησης εν όψει Μπενφίκα, που δεν έπρεπε να την σκεφτόμαστε, όπως και σε εκείνο το παιχνίδι, που δεν θα πρέπει, θα σκεφτόμαστε τον γαύρο. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η αλήθεια, όπως και οτι πήραμε μια σπουδαία νίκη στην Κρήτη, μαζί με την άρνηση του Μάνταλου να πάει στο κέντρο δίπλα στον Γαλανόπουλο, ξεκουράζοντας τον Σιμόες και δοκιμάζοντας κάτι, μπας και προσφέρει. Τι να κάνω τώρα. Μετά τον Λόπεζ, ήταν ο χειρότερος. Αλλά δεν βαριέσαι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλά κουράγια για τον κυκλώνα. Αέρας και βροχή είναι μεν, αλλά ζούμε σε μια χώρα που δεν έχει καθόλου υποδομές.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΟΦΗ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Μπακακης, Μανταλος, Λαμπροπουλος, Γιοχανσον, ξανα Μανταλος, Λοπεζ. Σε 3 χρονια, 6 χιαστοι!!!

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas : Τα γήπεδα αδερφέ και η ντόπα. Μην ψάχνεις τίποτε άλλο.

  3. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    Μέτρια η ομάδα σήμερα, επιθετική ανάπτυξη της πλάκας. Μόνο στημένα και το σουτ του Μπακα. Αστείος αυτός ο οφη και επιθετικά και αμυντικά μας έκανε δώρο το δεύτερο γκολ και την κόκκινη. Ολος ο οφη ηταν ο Πλατελας!!
    Ήμουν ακριβώς από πάνω από τον Ουζουνιδη. Σε όλο τον αγώνα έκανε παρατηρήσεις στον Μανταλο. Στο πρώτο ημίχρονο να ξυπνήσει και να μπει στο παιχνίδι στο δεύτερο κυριολεκτικά τον παρακαλουσε να παίξει χαφ όταν μπήκε και ο Γιαννωτας και να ξεκολλήσει από μπροστά. Παίχτης Γιαννωτας δεν υπάρχει παιδιά. Σήμερα φάνηκε χειρότερος και από τον Γροντη. Γαλανοπουλος δεν έδωσε ούτε μια φορά μπροστά, μόνο πίσω. Σιμοες πολύ πεσμενος για ένα ακόμα ματς. Φέτος που η ομάδα θέλει να παίζει πιο επιθετικά συν την πτώση του Σιμοες το δίδυμο στα χαφ γαλανο-σιμοες δειχνει πολύ μέτριο και ανεπαρκες.
    Τσιγκρι άρχοντας έχασε 1!! κεφάλια μετρημενη.
    Αυτά είδα εγώ μέσα στο γήπεδο.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αλλοι τρεις ποντοι στο σακουλι. Και αυτοι με απωλεια παικτη.
    Στο τελος,θα σηκωσει την κουπα ο Λυμπεροπουλος με τον Μπαρμπαλια.

    Η “πολωση” ειναι το μοτιβο που επανερχεται στο πρωταθλημα ποδοσφαιρου,Με την ισχυροποιηση των λεγομενων “μεγαλων ομαδων” και την περιθωριοποιηση των λεγομενων ” μικρων, οι οποιες μικρες περιοριζονται στο ρολο του ” καρπαζοεισπρακτορα”.

    Κατι αναλογο-θα εχετε παρατηρησει οτι- συμβαινει και στο πολιτικο σκηνικο,με την απομυζηση των κομματων μονοψηφιων ποσοστων και την ταση συσπειρωσης των δυο εν δυναμει κυβερνητικων παραταξεων. Οπου “σκυλευουν” τα κομματια των Καμενολεβεντοποταμιδων και οχι μονον. Μετα απο την χαστούκα τοσων μνημονιακων χρονων, η οποια δημιουργησε “θολουρα” και αρα ανελπιστα μεριδια σε ατρομητους,πανιωνιους λεβεντιδες και θεοδωρακιδες,η”πιτα” δεν μπορει να χορτασει ολους και αναγκαστικα καποιοι θα περιοριστουν οχι μονο στα αποφαγια,μα θα θεωρουν επιτυχια εστω και την απλη επιβιωση τους. Και οι μεγαλοι,αναποφευκτα και φυσιολογικα θα αναζητησουν και θα απαιτησουν ξανα τον ζωτικο χωρο και τις λειες που τους αναλογουν παραδοσιακα.
    Φυση ειναι αυτη. Μπορεις να τα βαλεις μαζι της;

  5. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Καλημέρα.

    Κατά την άποψή σου, ποιοι πρέπει να παίζουν κεντρικό αμυντικό δίδυμο; μας λείπει ο βρανιες;

    Ο γκαλο είναι ένας καλός στρατιώτης. Αυτό το παιδί είναι το ακριβώς αντίθετο του Πετρακη σε προσφορά. Λίγα ακούς και πολλά κάνει. Απορώ πως κατάφερε και χτύπησε το φαουλ από τον Πετρακη.

    @perakas-21
    Από την τηλεόραση φάνηκε ότι το πρώτο γκολ πανηγύριστηκε έντονα από τον πάγκο. Διακρίνες κάποια πίεση στον πάγκο μέχρι να βάλει το πρώτο γκολ;

    Επίσης γιατί δε ρωτούσες τον αινταρεβιτς αν όντως είναι ποδοσφσιριστης;

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Ένα στόπερ κι ένα λίμπερο. Δηλαδή Τσιγκρίνσκι ή Τσόσιτς με έναν από τους άλλους δύο. Πώς το χτύπησε ο Γκάλο; Όταν η μπάλα καίει, καίγεται ο Πετράκης.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους! Δεν είδα τον αγώνα, μιας και έβλεπα Τσέλσι-Λίβερπουλ. Είδα τις φάσεις και διάβασα αναλύσεις, σχόλια, μεταξύ άλλων και εδώ.

    Έχει πιάσει ένα παραλήρημα πολλούς Αεκτζήδες σχετικά με τον Μάνταλο, το οποίο δεν έχει λογική και καταντάει άδικο.

    Έγραψε ας πούμε ο Steve, όταν η μπάλα καίει, καίγεται, αλλά, ποιός έβαλε το ΓΚΟΛ στον εμβληματικό (για εμένα) τελικό με τους γαύρους? MVP του αγώνα. Βαρέθηκα, σιχάθηκα ν’ ακούω για τον Λάζαρο και τις γκολάρες του, αλλά στο 3-2 το νικητήριο ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ το έβαλε. Ο Αραούχο δεν έπαιζε με κλειστά μάτια μαζί του? Τυχαίο? Μήπως θυμάστε στην Τούμπα όταν γύρισε από τον πρώτο χιαστό ότι πήγε να πάρει τον αγώνα μόνος του ΝΤΑΗΛΙΚΙ? Όταν αποχώρησε με τον χιαστό, δεν κατηφόρισε το γήπεδο με ΟΣΦΠ στο κύπελλο και δεν έμεινε τίποτα στο κέντρο? Δεν έπαιζε με μάσκα? Αρνήθηκε ποτέ, είχε τουπέ, δημιούργησε πρόβλημα?

    Όσο για τον Πόνσε, επαναλαμβάνω, από τις φάσεις που είδα, μεγάλη χαμένη ευκαιρία ήταν μία, αυτή με την προβολή από τη μικρή περιοχή, φάση στην οποία πετάχτηκε αστραπιαία. Είδα επίσης ότι ήταν στη σωστη θέση ως ΦΟΡ σε όλες τις φάσεις και το 3ο γκολ είναι καθαρά δικό του, όχι αυτογκόλ. Εύκολο? Ναι. Ήταν ΕΚΕΙ όμως. -8 λοιπόν από Αραούχο (στο πρωτάθλημα) και βλέπουμε.

    Φιλικά πάντα!

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό το πράγμα δε συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη.
    Τόσοι πολλοί χιαστοί μέσα σε 4 χρόνια, και μάλιστα οχι μόνο σε παίκτες με ελαφρύ σκαρί και επιρρεπείς όπως ο Μπακάκης ο Μάνταλος και ο Λόπεζ. Εδω μιλάμε για θηρία όπως ο Γιόχανσον και ο Λαμπρόπουλος. Και μάλιστα σε μια ομάδα που έχει το καλύτερο προπονητικό κέντρο (τουλάχιστον για Ελλάδα).
    Μυστήρια πράγματα..
    Εν πάσει περιπτώσει ήταν μια εύκολη νίκη, ΟΦΗ δε υπάρχει μ’αυτά τα νανάκια που έχει στην 11άδα του. Ξεκάθαρα ομάδα Β’ εθνικής.
    Ο Γιαννιώτας πολύ λίγος. Πιο πολύ παίκτης ΟΦΗ έμοιαζε παρά για παίκτης ΑΕΚ. Λες και φόρεσε λάθος φανέλα.
    Ο Μάνταλος μια απο τα ίδια, βουτιά και γκρίνια για να πάρει φάουλ και κάρτα ο αντίπαλος.
    Σε μια φάση-καρμπόν έβγαλε αντεπίθεση ο.. Πλατέλλας και έκανε ευκαιρία ο ΟΦΗ.
    Δε μπόρεσα να καταλάβω γιατί έμεινε 90′ στο παιχνίδι ο Σιμόες.
    Περίμενα πως θα ήταν η πρώτη απο τις αλλαγές, τη στιγμή μάλιστα που ήταν απ’τους χειρότερους παίκτες της ΑΕΚ.
    Ο Γκάλο ξέρει την περισσότερη μπάλα στην ομάδα απο το κέντρο και πίσω.
    Το μόνο αρνητικό είναι η ηλικία του, αλλά και πάλι για 32 χρονών μια χαρά τον βρίσκω.

  9. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @Πρωταθλητής Koreas

    Δεν διεκρινα κάποιο ιδιαίτερο άγχος μέχρι το πρώτο γκολ. Εξάλλου μπήκε νωρίς στο 20. Σου λέω το μόνο που διεκρινα ξεκάθαρα γιατί τον είχα στο 1 μέτρο ήταν οι συνεχείς παρατήρησεις στο Μανταλο από το πρώτο ημίχρονο να ξυπνήσει, να ανέβει, να μπει μέσα στο παιχνίδι, να μην καθυστερεί την μπαλα. Και στο δεύτερο που του φώναζε να γυρίσει να παίξει στα χαφ αντί για μπροστά. Επίσης στο πρώτο έκανε 2-3 φορές παρατήρηση στον Μπακασετα να βοηθάει στην άμυνα και να μην ξεχνιεται μπροστά.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ουζου ήταν φανερά εκνευρισμενος με την ομάδα και μάλιστα γυρνουσε συνεχώς στον πάγκο και γκρινιαζε.
    Χάσαμε την επανεμφάνιση του Αιντα λόγω τραυματισμού Λοπεζ. Εκεί καταλήξαμε κύριοι να έχουμε 2 μετριους αυστηρά αμυντικους χαφ , ο ένας καλός αλλά ντεφορμε ο άλλος απλά μετριος και να είμαστε αναγκασμενοι να επαναδραστηριοποιουμε 2 ανυπαρκτους (Μοραν-Αιντα) και να κάνουμε αλχημιες με Τσοσιτς. Πραγματικά εάν και φέτος καταφέρει κατί καλό η ΑΕΚ τότε θα πουλήσω ότι έχω και δεν έχω και τα λεφτά μου θα τα δώσω στο Μελ να μου τα ποντάρει με κλειστά μάτια όπου θέλει ( σε ρουλέτα , σε κουτσο άλογο, στα χαρτιά όπου σκατα θέλει )

  10. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Steven γιατί νομίζω ότι η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι;…… Είμαι τόσο άσχετος;

    Nnektarios
    Ότι δεν είδες την ομάδα για να δεις τους νεροβραστους εμένα με πληγώνει.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Είναι καλύτερη στο επιθετικό πλάνο και χειρότερη στο αμυντικό. Πάντα έτσι ήταν η ΑΕΚ όταν μεγαλουργούσε. Είχε όμως γκολτζήδες, ενώ τώρα …..

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Πρωταθλητής Koreas: Χαχα! Η πλάκα είναι ότι οι τύποι ήταν ένα επίπεδο πάνω από το ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ!

    Ήμουν σίγουρος άλλωστε για την ΟΜΑΔΑ!

  13. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    Δεν έχει καμία σημασία αν χάσανε οι γάβροι απόψε στον λιμάνι και επομένως αναμένεται να σκυλιάσουν την άλλη Κυριακη με εμάς. Δεν έχει καμιά μα καμία σημασία. Πρέπει να έχουν υπόψη μας:
    α) και ο φετινος ΟΣΦΜ είναι για τα πανηγύρια
    β) αυτές τις χρονιες θα πληρώνουν την αναγκή τους να προσαρμοστούν στην δύσκολη πραγματικότητα του 50-50 που φέρανε (sad but true) οι ξένοι διαιτητές.
    γ) ο ΟΣΦΜ ειναι ιστορικά ο μεγάλος μας αντιπάλος μας σε όλα τα επίπεδα, μια ομάδα που έχει φερθεί σε εμάς αισχρά όπως και στις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος
    δ) η Α.Ε.Κ. έχει υποχρέωση να κερδίζει ολες τις λεγόμενες ”μεγάλες ομάδες” και ειδικά τον ΟΣΦΜ. Στις ιδιαίτερες συνθήκες της επόμενης αγωνιστικής έχει κάθε λόγο αλλά και την ομάδα να το κάνει.

    Στηβεν τι λές εσυ ??

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Μαρτον Εστερχάζυ : Εγώ σαν ιστορικό αντίπαλο, βλέπω τον παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το οτι έχουμε την υποχρέωση να τον κερδίσουμε, είναι αναγκαιότητα για τον τίτλο, που πάει να τον πάρει ένας κλεφτοκοτάς με μια ομάδα της πλάκας όπως είδαν όλοι σήμερα. Ο ΟΣΦΠ όπως είδες έκανε 18 τελικές στο δεύτερο μέρος, και σοβαρές μάλιστα στο 50%.

  15. Ο/Η conpater λέει:

    Ελεεινοι εναντιον τρισαθλιων παιζανε στο λυομενο σημερα. Ενα κλικ πιο πανω οι πρωτοι στην οργανωση παιχνιδιου,Οχι τιποτα σπουδαιο,αλλα οι δευτεροι ηταν για τα μπαζα. Με μηδεν σοβαρες τελικες πηραν το ματς,κυριως λογω ανικανοτητας των επιθετικων του γαυρου να στειλουν την μπαλα στα δυχτια. Ενας Ποντενσε κι ενας Καμαρα ειναι ο Ολυμπιακος,και φανηκε ξεκαθαρα σημερα οτι η αμυνα του ειναι για τα βουνα. Απο την αλλη ο ΠΑΟΚ, δεν ειναι τιποτα αλλο απο κλεφτοκοτας( οπως λεει καιρο τωρα ο Στηβεν),ο οποιος σημερα ειναι απλα τυχερος που δεν εφυγε με τουλαχιστον 3 στην πλατη.
    Δυο πραγματακια ακομα,το ενα για την διαιτησια. Με 50-50 μεχρι και στα κουκουτσια,ο γαυρος εχει σοβαρο προβλημα.Γιατι του λειπουν τα “σφυριγματα” ακριβως εξω απο την περιοχη,που τα μισα τα εκανε γκολ,οπως κι εκεινα που ειτε κοβοντας επιθεσεις του αντιπαλου,ειτε για να παρουν ανασες,βοηθουσαν στο να παρει τα παιχνιδια. Λειπουν αυτα,μπλοκαρει ολο το συστημα. Οπως σημερα που δεν εκαναν κιχ,ουτε ο ενας ουτε ο αλλος στον Ελβετο. Αμφιβαλλει κανεις πως με ελληνα διαιτητη θα ειχαμε τα τριπλασια σφυριγματα σημερα?
    Το αλλο ειναι για τον Πασχαλακη. Δειχνει να την κατεχει την θεση,θα ελεγε κανεις οτι ειναι στην τριαδα των καλυτερων στην Ελλαδα,αλλα του λειπει κατι που αν δεν το διορθωσει τον βλεπω να μενει οχι μονο στασιμος αλλα μαλλον θα παρει και την κατω βολτα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, κι οποιος καταλαβε ,καταλαβε…..

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Είναι πολύ μικρός τερματοφύλακας. Είναι ωραιοπαθής και νάρκισος και φυσικά είναι μόνο σε ντοπαρισμένα ρεφλέξ. Το έχεις πιάσει τέλεια το θέμα.

  17. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Τσιγκρι Οικονομου ειναι το καλυτερο διαθεσιμο αμυντικο διδυμο. Οχι αλλο Λαμπροπουλο. Οκ, στρατιωτης τιμιος αλλα σε καθε παιχνιδι εχει ενα τσαφ και στην Τουμπα εκανε 2. Σε ποια ομαδα απο ΠΑΟΚ. ΟΣΦΠ θα επαιζε βασικος ο Λαμπροπουλος; Τη μια γλυστραει, την αλλη παει να κανει κεφαλια πασα με την μπαλα να ερχεται απο τα 20 μετρα υψος οντας τελευταιος αμυντικος και κανει ασιστ στον αντιπαλο, την αλλη αφηνει τον Πριγιοβιτς μονο του νομιζοντας οτι ειναι οφσαιντ. Οι Τσιγκρι Οικονομου παρολο που χανουν σε ταχυτητα, πιστευω οτι θα το καλυψουν με την εμπειρια τους και τις τοποθετησεις τους, αρκει να βρουν χημεια μεταξυ τους. Αλλα για να βρουν χημεια θα πρεπει να παιζουν μαζι. Ελπιζω την Τριτη να παιξουν μαζι.
    ΥΓ Ο αντιστοιχος Σταριτζ που θα μπει αλλαγη και θα καθαρισει το ματς, στην ΑΕΚ ποιος ειναι; Ο Γιαννιωτας;

  18. Ο/Η byron λέει:

    ΠΡΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Kαι αρνηθηκε, και εχει τουπε και δημιουργησε -ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ- προβλημα ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ το πρωταθλημα περσυ αν επαιζε εννοειται πως ΔΕΝ θα το παιρναμε.

  19. Ο/Η byron λέει:

    Αν κερδισουμε την Κυριακη τον Ολυμπιακο, στα αλλα 9 του πρωτου γυρου επιβαλλεται 25 με 27 βαθμους (δεν υπαρχει δυσκολη εδρα), δεδομενου πως ο Παοκ που πηρε -με τυχη σημερα, και αποτελεσματικοτητα εμας- τα δυο ντερμπυ, μπορει να εχει απωλειες μονο με τον Αρη.

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ήταν πολύ κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ περισσότερο το παιχνίδι. Μια ήττα θα τους έφερνε στο -5 αλλά νομίζω ότι αυτό θα ήταν το λιγότερο που θα τους απασχολούσε. Εν μέρει ίσως έτσι και να εξηγείται η αντίδρασή τους μετά το 0-1. Γιατί μέχρι το 50′ μπορεί επιθετικά να μην έκανε ευκαιρίες αλλά αμυντικά κινδύνεψε μόνο από 2-3 στημένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά τους ματς είναι στο +7.

  21. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Καλή Εβδομάδα και Καλό Μήνα σε Όλους…

    πως αλλάζουν οι καιροί. ο παοκ , ο φτωχός συγγενής, τον οποίο οι 3 του λεγόμενου κέντρου κέρδιζαν δύσκολα ή εύκολα. πολλές φορές περνούσαν και χωρίς να παίξουν και κάτι το ιδιαίτερο. μέσα σε μια εβδομάδα κέρδισε εμάς και τους γαύρους, κι έχει να το λέει ότι κέρδισε χωρίς να είναι καλύτερος. έχει να το λέει ότι έκανε πλάκα.

    οι τίτλοι χιλιοειπωμένοι αλλά παιγμένοι τώρα από την ανάποδη, “ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο”, “είχαμε και τύχη”, Αναρωτιέσαι οι τίτλοι είναι για να δώσουν παρηγοριά στους οπαδούς του ηττημένου ή για να δελεάσουν τους οπαδούς του νικητή, μιας και όλα κρίνονται στις πωλήσεις, μάλλον και τα 2 ταυτόχρονα.

    Για μια κατηγορία συναισθηματικών οπαδών όπως εγώ η νίκη στα ντέρμπι είναι που μετράει ίσως κάποιες φορές και περισσότερο από το ίδιο το πρωτάθλημα. οπότε ανεξαρτήτου πρωταθλητή, ο ΠΑΟΚ είναι μάλλον η ομάδα της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

    το σκηνικό του ντέρμπι της ερχόμενης κυριακής, είναι και για τις 2 ομάδες στην κόψη του ξυραφιού. με ισοπαλία μένουν πίσω 3, με ήττα ο ηττημένος 4. παιχνίδι για πραγματικούς άντρες. ευελπιστούμε ότι θα το κερδίσουμε και μετά το πρωτάθλημα από νωρίς θα γίνει πάλι ταξίδι για 2 δικέφαλους, κι άσε τους άλλους να ασχολούνται με το πώς θα μαζέψουν κανένα ψήφο για τον Κυριάκο. Μια χαρά…

    Βρε χοντρέ, όλα καλά και η ήττα στο πρόγραμμα είναι, ακόμη κι η ήττα χωρίς ο αντίπαλος να έχει παίξει καλύτερα από εσένα. Αλλά να έρχεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, να σε κερδίζει, να πανηγυρίζει ανενόχλητη (γίναμαι ευρώπη γαρ) , να σου στέλνει ειρωνικά φιλάκια, και να σου υψώνει τον μεσαίο εν είδη σεξουαλικού υπονοούμενου – κοινώς κωλοδάκτυλο – πολύ δεν πάει;……Κι ύστερα σου λένε η χαμένη μαγκιά του ΠΕΙΡΑΙΑ, πολύ ελαφριά τελικά η σκιά της

    PS1. εννοείται ότι δεν έχω δει το παιχνίδι
    PS2. το ταξίδι για να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας από κοντά, προγραμματίζεται για την Κυριακή με το γαύρο κι όχι για το παιχνίδι με την Benfica, steven υπάρχει περίπτωση να είσαι την Κυριακή στο γήπεδο;

  22. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πράγματι η ομάδα φέτος είναι καλύτερη επιθετικά αλλά χειρότερη αμυντικά. Μέχρι και ο Πλατέλας μας πήρε κεφαλιά χτες στην περιοχή μας…

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    @byron: Δεν γνωρίζω τον Μάνταλο, δεν είμαι εκπρόσωπός του, αλλά υπερβάλλεις. Έτυχε να τον βλέπω 10 λεπτά με την πατερίτσα αμέσως μετά τον τραυματιοσμό, έξω από τις τουαλέτες στη Θύρα 29. Ήταν με την κοπέλα του η οποία πήγε πιο πίσω διακριτικά και δεν χάλασε το χατήρι σε κανένα χαμογελαστό πιτσιρίκι, παρά τη δυσκολία και την ταλαιπωρία του. Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε.

    Πέρυσι, θυμάμαι μόνο ΕΝΑΝ άνθρωπο να δημιουργεί προβλήματα, τον Βράνιες, κανέναν άλλον.

    Λες, όπως και πολλοί άλλοι, αν έπαιζε πέρυσι δεν θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Μέχρι να τραυματιστεί, ποιο παιχνίδι έχασες εξαιτίας του, τι έκανε στραβά, σε κρέμασε κάπου? OK, έχασε το άχαστο με τον Ατρόμητο, κάτι άλλο δεν θυμάμαι.

    Μιλάμε για τον επίσημα καλύτερο Έλληνα παίκτη 2016-17.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Όχι αδερφέ. Θα είμαι στις Σπέτσες.

  25. Ο/Η byron λέει:

    Ο Μανταλος ή να δεχτει να παιξει στη θεση του σαν οχταρι διπλα στο Σιμοες, αφου δεν εχουμε και πολλα χαφ ή να κατσει στον παγκο. Ακραιος δεν ειναι. Και δεν θελει να παιξει στη θεση του. Ημαρτον πια με τον ηγετη μας που στην τουμπα 4 φορες μονος του δεν ηξερε τι να κανει, στο 2ο γκολ παραταει τη φαση για να διαμαρτυρηθει, δε μαρκαρει. Σουτ δεν εχει, στημενα δεν εχει. Μια καλη πασα, μια καλη ντριπλα και πολυ τουπε. Και εκτος απτα αγωνιστικα, ο Μπακασετας ειναι πιο σοβαρος, υποδειγμα συμπεριφορας και αναλαμβανει ευθυνες οταν δεν κερδιζουμε.
    Επαιξε με τη μασκα. Και εγω με μασκα θα επαιζα 50 ματς αν ηταν η δουλεια μου και με ειχαν βαφτισει και ηγετη.
    Στα αλλα ματς που αναφερεις, στο περσινο 3-2 τους εκανε ανω κατω ο Λιβαγια και πηραμε το παιχνιδι. Στο 0-1 με τον 1ο χιαστο χασαμε λογω μαλακιας Δελλα.
    Ο παικτης μπορει να γινοταν ενα χρησιμο εργαλειο σε αυτη την ΑΕΚ, οχι σε μια ΑΕΚ 90ς ουτε καν σε ΑΕΚ 2001-04, αν επαιζε στη θεση του. Ηγετης ουτε κατα διανοια. Ελαχιστος.

  26. Ο/Η byron λέει:

    Προβληματα εχουν δημιουργησει παρα πολλοι παικτες, αλλα δεν ειναι της παρουσης.

  27. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @all

    Η ομάδα έχει χρόνια να παίξει σε ομίλους champions league. Παρόλα αυτά στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα δε φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη κίνηση τα εισιτήρια. Γιατί άραγε;……. Μήπως θέλουμε μόνο να νικαμε;……. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμένα που έχει ο αεκτζης είναι να γαυροποιηθει. Ότι χειρότερο.

  28. Ο/Η conpater λέει:

    @Πρωταθλητης Koreas
    Αν γαυροποιηθει ο Αεκτζης,σημαινει γεματο γηπεδο,ασχετα αν παιζουν απλα κυνηγητο η κουτσο οι παιχτες. Οι Αεκτζηδες ειναι αλλη φαρα οπαδων ,οι περισσοτεροι τουλαχιστον. Γουσταρουν να βλεπουν μπαλα στο χορτο,δεν πανε γηπεδο γιατι δεν εχουν τι αλλο να κανουν. Αν δεν ικανοποιει το θεαμα,δεν πας. Και ειλικρινα,εμενα δεν με ικανοποιει αυτο που βγαζει η ομαδα στο γηπεδο και το εχω πει κι εδω μεσα. Δεν με νοιαζει ποιος και τι φταιει,ολοι λιγο-πολυ γνωριζουμε οτι θελαμε ενισχυση τουλαχιστον 4 παιχτων ΕΤΟΙΜΩΝ για ενδεκαδα,με νοιαζει οτι απο μπαλα…γιοκ.

  29. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Όπως έγραψα και πιο παλιά δεν γράφω συχνά αλλά σας παρακολουθώ τακτικά. Καλό μήνα σε όλους. Παρακαλώ πρώτα τον οικοδεσπότη αλλά και όποιον άλλο να απαντήσει /σχολιάσει τα ερωτήματα/ σχόλια μου. Το σαββατοκύριακο παρακολούθησα την ομάδα μας με τον ΟΦΗ, το ΠΑΟ – ΠΑΣ, ΑΡΗ –ΑΣΤΕΡΑ (άντεξα μόνο το πρώτο ημίχρονο) και την ναυμαχία Πειραιά –Θεσσαλονίκη ώστε να έχω μια ενημέρωση για τους αντιπάλους μας.

    – Η ομάδα μας πορεύεται χωρίς δημιουργικό χαφ ( οχτάρι ή όπως αλλιώς λέγεται) και ο αρχηγός της ΑΕΚΑΡΑΣ το παίζει εξτρεμ;; Ούτε στα αγροτικά δεν γίνονται αυτά, να σου λέει ο προπονητής παίξε εκεί και να λες « ασε μας μεγάλε».. Εξτρεμ να μου πεις δεν έχουμε. Ο Κλωναρίδης και ο Γιαννιώτας ως τι πληρώνονται ;;
    – Οι βάζελοι ανέβασαν κάτι πιτσιρίκια και αποδεικνύουν ότι η γη είναι στρογγυλή και γυρίζει, δηλαδή για να κερδίσεις κανείς 8/10 ελληνικές ομάδες Α εθνικής αρκούν κάποιοι σχετικά γυμνασμένοι, αρτιμελείς με καλή όραση ( να μην βλέπουν το τέρμα ως κλειδαρότρυπα) ποδοσφαιριστές. Εμείς στις ακαδημίες μας έναν δεν έχουμε;;;;;;
    – Οι θαλασσοδαρμένοι συν-διεκδικητές του τίτλου έχουν πλάκα. Ο γιαννιώτης μάλλον ξέρει από αμερικάνικο ποδόσφαιρο ή ράγκμπι. Για τα σεντερ μπακ του γαύρου δεν χρειάζονται σχόλια. Νόμιζα ότι η ΑΕΚ δεν έχει σεντερ-φορ αλλά αυτοί του Ολυμπιακού απλά δεν υπάρχουν. Ο Πορτογάλος που έχουν για εξτρέμ κατά λάθος είναι στην Ελλάδα.
    Όσο για τον ΠΑΟΚ άμα αυτός ο Ολυμπιακός του έκανε τόσες ευκαιρίες , άσχετα ότι μας κέρδισε, δεν τον πιστεύω ότι θα αντέξει στην πίεση. Τα νταηλίκια του δεξιού τους μπακ τους κομμένα με τους ξένους διαιτητάς, τυχαίο δεν νομίζω. Ο ΜπΙσεσβαρ κάτι παίζει αλλά έπιασε το ελληνικό σύστημα βουτάω στο πρώτο άγγιγμα.

    Εν κατακλείδι πιστεύω ότι αν σοβαρευτούμε( οι οιωνοί είναι εναντίον μας) και τον Γενάρη πάρουμε κανένα παίκτη έχουμε σοβαρές πιθανότητες για πρωτάθλημα.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κωστής Δ.Θ. : Από εμένα δεν χρειάζεσαι κάποια απάντηση. Τα έχεις όλα πολύ καθαρά τοποθετήσει.

  31. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @conpater

    Για το θέμα της ενίσχυσης δε θα διαφωνήσω. Όσον αφορά το θέαμα καλά κάνουμε και είμαστε απαιτητικοι. Να σε ρωτήσω κάτι όμως να μου απαντήσεις, η αεκ από την αρχή της περιόδου έχει παίξει κάποια παιχνίδια, πες μου σε πόσα από αυτά δεν παίζει με την πλάτη στον τοίχο;

  32. Ο/Η lazaros k. λέει:

    Εγώ νομίζω οτι κούρασε και το ΟΑΚΑ. Φοβερά αντιποδοσφαιρικό γήπεδο. Σίγουρα δεν παίζουμε καμία σπουδαία μπάλα αλλά σε ενα γήπεδο με πολυ καλύτερη οπτική και ηχο το όλο θέαμα που θα παρακολουθουσε καποιος πηγαίνοντας θα ηταν πολυ ανώτερο.

  33. Ο/Η conpater λέει:

    @Πρωταθλητης Kορεας
    Σε ολα,μεχρι να “ξεκλειδωσει” το παιχνιδι. Ειδες πουθενα εσυ να παιζει μπαλα να ευχαριστηθεις ? Μην μπερδευουμε τα πραγματα.Εχεις παρει αποτελεσματα κι εχασες το ματς με ΠΑΟΚ. Ειχες δυο δοκαρια,ενταξει,δεν σταματαει η ζωη εκει. Με τον AJAX,κρατησες στο α` ημιχρονο,το τρως στο 47` και μετα αντιο ζωη . Δεν καταλαβα δηλαδη,τρως γκολ και σε πιανει τρεμουλο? Χανεις τα αυγα και τα πασχαλια? Παθαινεις black-out και για πιο λογο? Εχεις δει πουθενα να γινονται οργανωμενες επιθεσεις και να σου δινουν την εντυπωση πως ειναι δουλεμενα στην προπονηση ? Στο ξαναλεω,δεν με νοιαζει τι φταιει,γιατι πηρανε παιχτες που δεν παιζουν και γιατι ο Μπαρκας ειναι με διαφορα ο καλυερος παιχτης της ομαδας μεχρι σημερα. Εχουμε γαμηθει ολοι μας με τον Μανταλο,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, να παεινα παιξει διπλα στον Σιμοες γιατι ο ανθρωπος αρχιζει και κλαταρει. Ο Ουζουνιδης το βλεπει,ο κοσμος το βλεπει ,το γιατι δεν παει ρωτα την ΠΑΕ.
    Μην το πλατιασουμε αλλο γιατι λεμε συνεχεια τα ιδια. Μπαλα δεν εχεις παιξει,για μενα τουλαχιστον, Φυσικα και θελω να νικησω την Μπενφικα,ειχα πει πριν το παιχνιδι με τον AJAX ,οτι ειναι πιο εφικτο να νικησω την Μπενφικα παρα τον ΑJAX. Το ιδιο πιστευω ακομα μεχρι τωρα με τα οποια οπαδικα συναισθηματα εχω. Αλλο το ενα,αλλο το αλλο που λεμε παραπανω ….