ΨΑΧΝΟΥΣΙ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε σήμερα το ρεπορτάζ της ομάδας μας. Πρακτικά, μετά την παράθεση των στατιστικών στοιχείων, υπήρχε εκτενής αναφορά στην γκίνια με τα δοκάρια. Δεν κατάλαβα γιατί αυτά δεν αναφέρθηκαν στα στατιστικά στοιχεία, αλλά ας ξεπεράσω αυτήν την μικρή λεπτομέρεια. Διότι το το ρεπορτάζ μίλαγε για τον εγκλεισμό στα αποδυτήρια προπονητή και παικτών για κανά μισάωρο, και υπέθετε τι θα μπορούσε να έχει συζητηθεί. Φυσικά όταν διαβάζεις ρεπορτάζ, δεν μπορείς να χάνεις τον χρόνο σου σε υποθέσεις αλλά θέλεις να διαβάσεις τι πραγματικά έγινε. Όμως κι αυτό είναι ελληνικό φαινόμενο : Ο ρεπόρτερ χωρίς να είναι παρών, να κάνει ρεπορτάζ και πρακτικά να μην διαβάζεις τίποτα.

Πράγματι λοιπόν έγινε η συζήτηση ή τα μπινελικώματα μεταξύ των υπεύθυνων, και διάβασα το non paper, που βγήκε : Στο χέρι μας είναι να το γυρίσουμε, από εμάς εξαρτάται. Αυτό μου θύμισε κάποια συνέντευξη που είχε δώσει μια γιαγιά πλημμυροπαθής, μετά τις φονικές βροχές στην Μάνδρα. Είχε πει η θεούσα : Ο Θεός μας έσωσε από την θεομηνεία. Θα μπορούσες να πεις οτι έτσι είναι κι εσύ. Εκεί θα σε βοηθούσε ο ρεπόρτερ όμως, αν έκανε την ερώτηση : Γιαγιά, την βροχή ποιός την προκάλεσε; Κι οπότε μου ήρθε κι εμένα η εύγλωττη ερώτηση : Είναι άραγε στα πόδια των παικτών μας η δυνατότης να βάζουν γκολ και να μην σημαδεύουν τα δοκάρια;

Η ΑΕΚ λοιπόν φέτος, εκτός από ομάδα παραγωγής θεάματος, είναι κι ένα κλαμπ που μιλάει αρκετά. Διότι οι ίδιοι υπεύθυνοι μίλησαν και μετά το παιχνίδι με την αλογοτροφή, αλλά μάλλον άκρη δεν βρήκαν. Διότι και στην Γερμανία ήταν της πλάκας, αλλά και προχθές στο ΟΑΚΑ. Οπότε όταν συνεδριάζουν οι υπεύθυνοι για την κατρακύλα και αποτέλεσμα δεν έρχεται, τότε μάλλον ξεφεύγει η κατάσταση από τα αποδυτήρια και πάει κάπου ψηλότερα, όπως εξ άλλου παραδέχθηκε κι ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Οπότε δεν καταλαβαίνω εγώ, γιατί να μιλάνε οι ανεύθυνοι όταν υπεύθυνος είναι άλλος. Εκτός αν δεν μιλήσανε για τους εαυτούς τους αλλά για τον εγγυητή, κι εκτός αν έθεσαν τον Ουζουνίδη προ κάποιων ευθυνών του. Δεν ξέρω κάτι βέβαια, αλλά κάνω συνειρμούς αφού το ρεπορτάζ όπως είπαμε είναι απλά για να γεμίζει σελίδες σε κάποια φυλλάδα. Εκτός πάλι αν μίλησαν οτι όλα τα κάνουν τέλεια, αλλά λόγω θεϊκής γκίνιας, δεν είναι κανείς από τους υπάρχοντες στα αποδυτήρια υπεύθυνος, που μάλλον είναι και το πιο πιθανό.

Κι αυτό που γράφω, έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβαίνει. Πρώτον διότι όταν ένα καράβι βουλιάζει, είναι εύκολο να διώξεις τις ευθύνες από πάνω σου – ο Μελισσανίδης σαφέστατα και δεν το έκανε αυτό -, και να τις ρίξεις στον από πάνω σου, αλλά και δεύτερον διότι υπάρχουν μπόλικα στοιχεία καταγεγραμμένα πλέον, εκτός στατιστικών : Οι αποβολές των Λιβάγια και Λόπεζ, οι μαλακίες του Τσόσιτς με τον Χουλτ, τα τερτίπια του Μάνταλου σε τρία παιχνίδια, και ξανά η προχθεσινή συμπεριφορά του Λιβάγια που ζήταγε την δεύτερη κιτρινη. Άρα ίσως ο Ουζουνίδης να μην μπορεί να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ ή όπως το διαχειρίζεται να το κάνει προβλέψιμο ή να το κουράζει υπερβολικά. Ό,τι όμως και να συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν οι παίκτες να πουν στον από πάνω, τι τακτική ή τι θέση θέλουν να παίζουν. Οπότε και πάλι η κατάσταση ξεφεύγει και είναι θέμα τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού – αν υπάρχουν στην ουσία αυτοί -, και κατόπιν πάλι Μελισσανίδη.

Όμως ο κώνωπας δεν είναι πετρέλαιο για να διυλισθεί. Διότι υπάρχουν και κάποιες σταθερές αλήθειες, γραμμένες κι αυτές από το καλοκαίρι : Δεν υπάρχουν εξτρέμ, δεν υπάρχει σέντερ φορ, δεν υπάρχει δεύτερο ισάξιο αμυντικό χαφ και φυσικά δεν υπάρχουν δυό χαφάρες με προσωπικότητα να κάνουν παιχνίδι από το κέντρο. Οι χαφάρες μας είναι κάτι οκταράκια, που βαφτίζονται δεκαράκια και χρησιμοποιούντο μέχρι πρόσφατα σαν εξτρεμάκια. Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και την δυσαρέσκεια για ανανέωση του Σιμόες και του Μπακασέτα, κι έχουμε έτοιμο το κλίμα των αποδυτηρίων αλλά και την ποιότητα του γλυκού της ομάδας που κλήθηκε να παίξει σε ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο και  να υπερασπιστεί τον περσινό πανδίκαιο τίτλο, αλλά χωρίς ιδιαίτερο βαθος ρόστερ και χωρίς αναβάθμιση της ποιότητας. Οπότε εύκολα καταλήγουμε οτι δεν υπάρχει κουτάκι με σπίρτα μέσα στα άχυρα.

Και είναι κρίμα να συνεδριάζουν κάτι παιδάκια με κοντά παντελονάκια, που έχουν ψηφίσει αρχηγό κάποιον Μάνταλο που τα παράτησε σε τρεις αγώνες, την ώρα που φταίει ο ίδιος ο εγγυητής. Κι οπότε ο ρεπόρτερ, αν φυσικά είναι τέτοιος, μπορεί να πάρει το μαρκούτσι ή το σονοπαραγωγικό στυλό του, και να πάει στον Μελισσανίδη και να του κάνει ερωτήσεις. Αν δεν θέλει ερωτήσεις, ας τον αφήσει να του μιλήσει μόνος του για το πώς θα αντιστραφεί το κλίμα και τι όραμα διαθέτει για φέτος ή και για την επόμενη τριετία. Αν πάλι δεν τολμάει ούτε αυτό, ας πάει να πουλάει ντομάτες στην κεντρική λαχαναγορά, έχοντας κατανοήσει οτι απλά δεν είναι δημοσιογράφος, ή είναι μια άλλη κατηγορία ίδια με τον Δημάτο.

Φυσικά δεν μπορεί κι αυτός, και κάνει το παγόνι. Καλά κάνει και σε καλή μεριά αυτά που παίρνει για να μην μιλάει. Εμείς όμως που δεν τα παίρνουμε, ξέρουμε καλά τι φταίει, και φυσικά είναι κρίμα να κατηγορούμε άμπαλλους απρόσωπους ή παίκτες με τεχνικά χαρακτηριστικά κατώτερα της φανέλας της ΑΕΚ. Και δεν πάω παλιά στον Νικολούδη ή τον Παπαιωάννου, αλλά απλά μένω σε έναν  Τσιάρτα, που ήταν δεκάρι. Οπότε τι μπορεί να λέγανε κάποιοι που δεν έχουν τα προσόντα να κρατήσουν την ομάδα ψηλά, και τι μπορεί να τους έλεγε κι ένας προπονητής, που έχει κολλήσει από την αλογοτροφή σε ένα 4-4-1-1 και δεν το αλλάζει ούτε με την Μπάγιερν αλλά ούτε και με την Χαλκηδόνα; Τι να λύσουν 25 άσχετοι με αυτό το επίπεδο και πώς να φρεσκάρουν την ομάδα όταν οι αναπληρωματικοί είναι ο Γιαννώτας κι ο Αλμπάνης ή ο Κλωναρίδης με τον Γιακουμάκη. Απλά δεν γίνεται να προβληματίζονται οι άσχετοι. Και να μην ψάχνουσι.

Ας ψάχνουσι οι υπεύθυνοι και κύρια ο εγγυητής. Όχι παίκτες. Στελέχη για τις θέσεις της εταιρείας. Ξέφυγε το ποδόσφαιρο μπρε. Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι οι Μάνταλοι να μιλάνε μεταξύ τους ή οι προπονητές με τα παιδάκια. Άντε διότι βαρεθήκαμε και τους ρεπόρτερ, όπως βαρεθήκαμε να πληρώνουμε διαρκείας και νάμαστε με ποινές αντί για συμβόλαια παικτών ή να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο διότι χρειάζονται ακόμα οι οργανωμένοι στρατοί να προσφέρουν άλλοθι στους υπεύθυνους οτι η αποτυχία ήρθε επειδή έλειπε ο δωδέκατος παίκτης. Λες και υπάρχει ο ένατος.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to ΨΑΧΝΟΥΣΙ

  1. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Πεστα χρυσοστομε. Το ποδόσφαιρο όπως όλα τα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤικα πράγματα έχει προχωρήσει, έχει εξελιχθεί. ΤΟ ανταγωνιστικο περιβάλλον από μόνο του είναι η κινητήριος δύναμη της εξέλιξης, της βελτίωσης.

    Στεναχωριεμαι όταν διαβάζω αξιόλογα παιδιά (κάποια και μέσα στο blog) να λένε ότι ο τάδε ξέρει πολύ μπάλα, ο δεινά το ξέρει το ποδόσφαιρο. Αγνοούν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το προπονητικό κομμάτι είναι πλέον εδώ και κάποια χρόνια και το τεχνοκρατικο τμήμα. Το κομμάτι του business δε το βάζω στην κουβέντα γιατί εκεί θεωρώ η παρουσία του μελισσαν νομίζω ότι λύνει παραπάνω από ικανοποιητικα τα οποία θέματα.

    Στην ομάδα μας σύμφωνω με το steven το μεγάλο πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στην μεγάλη έλλειψη στελεχών. Οι τεχνοκρατες που φαίνονται να λειτουργούν την ομάδα μας είναι πρώην ποδοσφαιριστες οι οποίοι αμφιβάλω αν έχουν τελειώσει αξιοπρεπώς το λύκειο. Οπότε τι μπορείς να περιμένεις;

    Επίσης έχω ερωτήματα όσον αφορά το τεχνικό προπονητικό επιτελείο; ο μανολο είχε ένα επιτελείο επιπέδου la Liga, σήμερα τι υπάρχει;

    Για τους δαίμονιους reporter δε έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Οι περισσότεροι πουλουν φτηνό οπαδισμο. Άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρώην hooligan.

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν ξερω τι πραγματικα περιμενεις να γινεις στην ΑΕΚ.
    Μαλλον,δεν περιμενεις τιποτα ,απλα μονο τον χρονο να κυλησει.Εγω τουλαχιστον,αυτο περιμενω σαν συμπερασμα απο τα μεχρι τωρα πεπραγμενα. Και την κατεθεσα την αποψη μου στην προηγουμενη αναρτηση σου. Δεν βλεπω κατι αλλο….

  3. Ο/Η Α better tomorrow λέει:

    το “ζητω ο προεδρας” βρεξει χιονισει, δεν ειναι φτηνος οπαδισμος αλλα τσατσιλικι του εικοσαρικου στον εκαστοτε παραγοντα

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Εντάξει ο Ασλανίδης έγινε πρόεδρος διότι κουράριζε τον πατέρα του Μελισσανίδη. Επελέγη ορθώς, ας πούμε σαν διακοσμητικός. Αλλά το να μην έχει άποψη και να μην φεύγει, πραγματικά σημαίνει οτι ακόμα δεν έχει βγάλει μια γκόμενα με το σπαθί του. Πόσο νούμερο!!!!

  5. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Χαχαχαχαχα

    @steven
    Δηλαδή ο ασλανιδης ψάχνει για γκομενα;

  6. Ο/Η akis λέει:

    Εγώ το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν ο Μελισσανίδης θεωρεί ότι με Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο, Ματιάσεβιτς, Δημάτο και λοιπούς θα μπει στο νέο γήπεδο και θα πουλάει το διαρκείας 500 ευρώ. Και με τους οργανωμένους να κάνουν επαναστατική γυμναστική..Έτσι όπως πάει φέτος η χρονιά, μήπως τελικά κάνει ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα αναίμακτα αφού όλοι μπορούν να θεωρηθούν αποτυχημένοι( κι αυτός βέβαια, αλλά αυτός βάζει τα λεφτά ή προσελκύει κάποιους που βάζουν λεφτά, οπότε δε φεύγει..)???

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas :Αν δεν ψάχνει, τότε τι κάνει τον πρόεδρο; Αυξάνει την πελατεία του Ασκληπιείου Βούλας; Νοσοκομείο ατυχημάτων. Θα πήγαινες ποτέ για την καρδιά σου; Προσθέτει τίποτα σαν κύρος στην ΑΕΚ; Όχι. Άρα περιμένει από την ΑΕΚ. Τι; Απαντώ : Να βρει γκόμενα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Για να μιλάμε σοβαρά επιτέλους.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : 500 ευρώ; Κάτω από χίλια δεν θα υπάρχει τίποτα. Εδώ μας είπανε οτι βρέθηκε ναύαρχος εν αποστρατεία κι έδωσε ήδη 45000 για μια σουίτα. Ναύαρχος μιλάμε τώρα, που ακόμα δεν έχει πάρει τα αναδρομικά από την σύνταξη. Εκτός αν ήταν ναύαρχος επι Τσοχατζόπουλου και κάνει ξέπλυμα, αφού η αγορά των διαρκείας δεν ερευνάται. Θες να κάνουμε μια πλάκα; Να ζητήσουμε το όνομα του και να κάνουμε μια καταγγελία να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

  9. Ο/Η akis λέει:

    Ναύαρχος εν αποστρατεία???45000 για σουίτα???Εκ μέρους του ΓΕΝ θα τη νοικιάσει???Τί άλλο θα ακούσουμε…Ε με 1000 ευρώ η κάρτα, θα έχει ακόμα πελάτες της επαναστατικής γυμναστικής??Εντυπωσιακό δε θα είναι??Εκτός και αν θα είναι πελάτες σαν αυτούς της 7 στο Καραισκάκη που τους βάζουν πλέον κασέτα και παρεκτρέπονται μόνο αν πάρουν άδεια…

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δημοσιογράφοι-ρεπόρτερ ΑΕΚ: Ένας, με ένας, δεν επιτρέπεται να ρωτήσει, θα πάμε στο CAS; Να πούμε κάτι άλλο;

    Μελισσανίδης: Απορώ, στις επιχειρήσεις του είχε/έχει τόσο μέτρια στελέχη; Η Λίβερπουλ πήρε τον φυσικοθεραπευτή της Σίτι, για να έχει την ίδια υψηλής ποιότητας ντόπα.

    Σωστά είπε ο Steven, το ποδόσφαιρο προχωράει, εμείς; Ο άνθρωπος που είχε και έχει ιδέες, αδυνατεί να πλαισιώσει την ομάδα με ικανούς επαγγελματίες; Ποιός ξένος παίκτης με προοπτική και αξία θα έρθει με προπονητή τον Ουζουνίδη; Δεν είναι κακός προπονητής, αλλά με συνεργάτη τον Μπλενταρ, πώς θα έπειθαν τον Αραουχο να έρθει;

  11. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Το γήπεδο είναι τεράστιο έργο και ξεχωριστό. Όσοι έχουν γονείς που είναι αεκτζηδες το κατανοουν καλύτερα. Εγώ προσευχομαι να ζήσει ο πατερουλης μου γι; να πατησει εκεί τα χωματα και μετά ότι θέλει ας γίνει…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Δεν κάνω πλάκα. Στο επίσημο site έχει αναρτηθεί. Και μετά μου λες αν ο κόσμος είναι μαλάκας. Μεγαλώνουν το ψέμμα και παρακολουθούν τις αντοχές του κόσμου. Είναι παγκόσμια τακτική. Σου έχουν πει π.χ οτι χρωστάς 300 δις. Εντάξει, το έφαγες;

  13. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Ο γκεμπελς έλεγε ότι όταν είναι να πεις ένα ψέμα όσο πιο απίστευτο είναι τόσο πιο πιστευτο θα γίνει από τον κόσμο.

  14. Ο/Η akis λέει:

    @steven
    300 δις…Γιατί όχι 500 δις???Ότι θέλουμε βάζουμε στο τεφτέρι και επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι σου κάνουμε και ευκολίες πληρωμής…Ας μην το συζητάμε αυτό το αστείο, που δεν υπάρχει χώρα παγκοσμίως που να μην εμφανίζεται χρεωμένη…Ο κόσμος πλέον έχει παραιτηθεί, αυτό βλέπω εγώ…ότι και να του πεις, δεν ασχολείται..κοιτάει να αρπάξει ότι μπορεί, από όπου μπορεί…οι αντοχές έχουν πέσει πλέον…

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Δηλαδή εμένα που με πήγε εκεί και πήγα κι εγώ τα παιδιά μου, δεν το κατανοώ; Έπρεπε ο δικός μου να μην έχει πεθάνει για να το κατανοήσω; Αλλα, να κατανοήσω τι; Για κάνε μου το πενηνταράκια.

  16. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Σαφώς και το κατανοεις κι εσύ και πολλοί πολλοί άλλοι που δεν έχουν γονείς, ίσως ακόμη και με εντονοτερα συναισθήματα από εμένα. Δεν ήθελα να πω αυτό. Τώρα στο τι κατανοεις; ανεξάρτητα αν η αεκ θα έχει ομαδαρα το γήπεδο θα γεμίζει, από τι στιγμή που ο ταλαιπωρος αεκτζης γύρισε σπίτι του.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Τα γήπεδα γεμίζουν όταν έχεις ομάδα. Εκτός αν είσαι Βρεττανός, που είσαι για να βλέπεις ό,τι νάναι. Την πρώτη χρονιά θα γεμίσει από την περιέργεια.

  18. Ο/Η akis λέει:

    @Πρωταθλητής Koreas
    Αν δεις διαχρονικά τα εισιτήριά μας από το 1987 και μετά, κυμαινόμαστε στις 14-15 χιλιάδες το πολύ στη Φιλαδέλφεια. Ακόμα και την περίοδο Μπάγεβιτς, που και ομαδάρα είχαμε και ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος από σήμερα. 1-2 χρονιές θα γεμίσει το γήπεδο, μετά θα πέσει η προσέλευση, ειδικά αν η ομάδα είναι όπως η τωρινή, με παίκτες λαχεία και β διαλογής στην πλειοψηφία τους.

  19. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Η περιέργεια για κάποιους το συναίσθημα, το προσκύνημα, οι παλιές συνήθειες για κάποιους άλλους, ο μιμιτισμος για κάποιος άλλους, η επίδειξη στα social media, κτλ είναι πολλά.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Δεν υπάρχουν αυτά. Σου έδωσα την πρώτη χρονιά.

  21. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @akis

    Κι εγώ δε νομίζω ότι θα γεμίζει χωρίς καλή ομάδα για πάνω από μια αντε δύο χρονιές. Επίσης και με καλή ομάδα πάλι δε θα γεμίζει μετά τις ας πούμε δύο αυτές χρόνιες σε όλα τα παιχνίδια. Βέβαια δεν περιμένω και εντυπωσιακά πράγματα από τη διοίκηση σε θέματα μετεγγραφων. Πάνω κάτω στα ίδια πράγματα θα καταναλωνουμε.

  22. Ο/Η conpater λέει:

    Θες το συναισθημα,θες η περιεργεια,θες την “περηφανεια” πως η ομαδα εχει πλεον δικο της γηπεδο,θα παω – θα πας -θα παει στο νεο γηπεδο,και θα ξαναπαει μεχρι να το χορτασει. Για το γηπεδο μιλαμε. Αμα ομως απο ομαδα γιοκ,τοτε βλεπω τους δικεφαλους στα καρεκλακια να ειναι πρωτη μουρη στην τηλεοραση.
    @nnektarios
    Ο Αραουχο κι ο καθε Αραουχο,δεν βλεπει τον προπονητη και τον βοηθο του.Ρωταει πρωτα να μαθει τι “παιζει” γενικως στην ομαδα.Απο αποδυτηρια,νοοτροπια,στοχους. Εκτος κι αν τον ενδιαφερει η καλη αρπαχτη ,οποτε αμα ειναι καλα τα λεφτα ,παει και στην Αρχιδιασπορ της γειτονος χωρας.
    Οι καπως καλοι παιχτες,κοιτανε και το τι περαση εχει η ομαδα και στα ευρωπαικα κυπελα,αφου εκει εχουν την δυνανατοτητα να τους δει ο πολυς ο κοσμος για καμια μεταγραφη.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Μην είσαι απαισιόδοξος. Η ομάδα και το γήπεδο θα πουληθεί σε κάποιον που θα θέλει να σβήσει τα χρέη του, οπότε αυτός θα βάζει λεφτά. Υπάρχει κι αυτή η προοπτική. Φυσικά θα ήθελες κάποιον τίμιο, αλλά μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες.

  24. Ο/Η nnektarios λέει:

    @conpater: Διαφωνώ. Αν είχες τον Μάρκο Σίλβα ή τον Ζαρντίμ ή τον Μίτσελ δεν θα ήταν στα συν της ομάδας, μαζί φυσικά με το υπόλοιπο πακέτο? Στην περίπτωση του Αραούχο έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Χιμένεθ, όχι γιατί είναι ίδιας αξίας με τους προηγούμενους, αλλά, λόγω γλώσσας και χώρας.

  25. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Καλημέρα…..Πολύ καλά έχεις καταλάβει, προσωπικά είμαι απογοητευμένος από την ομάδα. Έχουμε χάσει και το όποια καλά στοιχεία είχε η ομάδα με το μανόλο (ηρωισμός, μέταλλο, ψυχή, καλή άμυνα). Πισωγύρισμα.

  26. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Κείμενο για την προσφυγια έχεις ανεβάσει ποτέ στο blog?

  27. Ο/Η akis λέει:

    @Πρωταθλητής Koreas
    Μην απογοητεύεσαι με την ομάδα. Να ένιωθες έτσι αν είχε ξεκινήσει με προοπτικές, αν όλοι έδειχναν να θέλουν κάτι καλύτερο από πέρσι, με πρώτη τη διοίκηση. Αφού η ίδια η διοίκηση λοιπόν, αποφάσισε ότι φέτος δεν έχει κάποια διάθεση να διεκδικήσει το οτιδήποτε, ειδικά από την ώρα που μπήκε στους ομίλους του cl, δεν υπάρχει λόγος για απογοητεύσεις. Ότι δώσαμε, αυτό ακριβώς θα πάρουμε!

  28. Ο/Η conpater λέει:

    Αρα με τον Αραουχο,ερχεσαι στα λογια μου,γιατι κοινος παρανομαστης ειναι η γλωσσα και η χωρα. Αν ειχα τους τρεις που ανεφερες,οπως ο γαυρος,θα`ρχοντουσαν και θα εφευγαν την επομενη χρονια,οπως εγινε και με τους περισσοτερους παιχτες στο τηγανι. Δεν λεω πως ειναι απολυτο αυτο που λεω,αλλα σε γενικες γραμμες ετσι ειναι. Ολοι αυτοι που κατα καιρους περασαν απο το τηγανι,που καποιοι ησαν και μεγαλα ονοματα,ηρθαν οχι λογω προπονητη,αλλα επειδη υπηρχε η εγγυηση του Καρεμπε,οτι ολα ειναι ΟΚ. Βαλε και τα λεφτα που εσπρωχνε ο Μαρινακης,ολα μια χαρα.Στον ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη τι γινεται? Δεν υπαρχει Καρεμπε,υπαρχει χρημα με ουρα. Ο Ζαμπα πηγε ενα ταλληρο,για να εχει εναν Λουτσεσκου στον παγκο.
    Μια λεπτομερεια,οταν και οι τρεις του γαυρου που ανεφερες ηρθαν , ολοι βλεπαμε πως και ενα παγκακι να εβαζε για προπονητη ο Μαρινακης ,παλι πρωταθλημα θα επαιρνε. Αν υπηρχε ενδιαφερον για αυτους τωρα,χωρις να παιζει CL, και με ξενους διαιτητες να σε σφυριζουν,πιστευεις οτι ο Καρεμπε θα ελεγε ΟΚ ! ????

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Φυσικά, αλλά όχι γενικώς και αορίστως. Μιλούσα για τους δικούς μου πρόσφυγες.

  30. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Μπορείς να βάλεις κάποιο link να τα δούμε ή να ξαναδημιευσεις;

  31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν ξερω τι λετε για τα αγωνιστικα,αλλα απο παρουσιασεις,σκιζει η ΠΑΕ.
    Χθες,συγκινησε παλι,με μια αψογη παρουσιαση της “κιβωτου της Ρωμιοσυνης”,το οποιο θα δημιουργηθει εις τα ” εντοσθια” της “Αγιας Σοφιας”.
    Μελη της επιτροπης,πασιγνωστοι ανθρωποι-μουσεια και οι ιδιοι πλεον- και μπραβο ξανα στην Αγγελικη για το ακομα ενα ιβεντ-χαπενινγκ. (αληθεια,ο Ντουσκο που ηταν;)
    Μπορει ομαδα να μην εχουμε και να βγαινουμε στο τεραιν με μετριοτητες-ενεκα οικονομιας- αλλα θα αποκτησουμε- με την βοηθεια του Θεου και την συνδρομη των πιστων- μια ” εκκλησια,οπου θα τελουνται “ιερουργειες” και το κατανυκτικο κλιμα θα κατανικα το κατανυστακτικο θεαμα εντος του αγωνιστικου χωρου.

    Ας μη περιμενουμε πλεον-αγωνιστικα- και πολλα απο τον Μητσο,ο οποιος ειναι εδω και καιρο αφοσιωμενος εις την ανεγερση του “μαυσωλειου” του.
    Μπορει η μετοχη της aegean πλεον να αξιζει οσο δεκα τσιγαροχαρτα rizla, αλλα ο σκοπος επετευχθει.
    Ειναι και αυτο ενας ιδιοτυπος “ξεριζωμος”. Βρηκε το καταφυγειο του ο ναυαγος,αναμεσα στα μανουαλια του γηπεδου-μουσειου.
    Φυσικα υπαρχει και το σοφο ρητο ” μηδενα προ του τελους κακαριζε”, αλλα ας ελπισουμε να μην χρειαστουν νομικα ηλεκτροδια και δικανικοι απινιδωτες εις ταυτην περιπτωσην,διοτι θα ητο μολιβια μαυρη στο πανλευκο μητρωο των κατα καιρους ΑΕΚοευεργετων.

    Μια ερωτηση μονο,ετσι,γενικα. Ολα καλα με την φροντιδα του παρελθοντος της ομαδας. Με το αμεσο μελλον τι γινεται; Γιατι,το πολυ πισω και το πολυ μπροστα,δεν ενδιαφερουν και τοσο. Για το αυριο ομως,εχουμε κανενα νεο; Η θα συνεχισει η ποδοσφαιρικη ΑΕΚ να κοβει της φλεβες της για να ξεδιψα με το αιμα της το μουσειακο παιδι της;
    Εχουμε και μια τηλεοραση να πεταξουμε απ το παραθυρο…

    Π&Π