ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

Επιτέλους επιστροφή στην δράση. Τελειώσαμε με τα σούργελα που λέγονται εθνική Ελλάδος, και παίρνουμε τις θέσεις μας για να δούμε την αντεπίθεση, όπως μας λένε, της πρωταθλήτριας. Με ζητούμενο την καλή μπάλα, αν είμαστε εκτός στόχων, ή τους βαθμούς αν εξακολουθούμε να έχουμε κάποια ελπίδα. Με πρώτο σταθμό σήμερα στο Αγρίνιο, που πρόσκειται αρκετά φιλικά προς την ομάδα μας, τόσο σε επίπεδο προεδρίας όσο και σε επίπεδο προπονητικό.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-4-2 ως γνωστόν και υποτίθεται με σαφή προσανατολισμό για νίκη μονόδρομο. Άμα όμως είναι γνωστό σε μας το σύστημα αλλά και ο τρόπος ανάπτυξης, άλλο τόσο γνωστό είναι και στον αντίπαλο. Οπότε μια ομάδα που πρακτικά δεν έχει επίθεση σε καλή μέρα, αλλά και δεν έχει κάποια εξτρέμ για μια απρόβλεπτη ενέργεια, τα πάντα καταλήγουν στα γνωστά. Σε ένα προκαθορισμένο παιχνίδι, με τα δυό δεκάρια που καλύπτουν τα άκρα να συγκλίνουν προς τον άξονα, και με τα δυό αμυτικά χαφ να μάχονται να φτειάξουν παιχνίδι.

Αυτό λοιπόν το είδε κι ο Δέλλας, άφησε το κέντρο μας αμαρκάριστο, μπλόκαρε τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα, ενώ εκμεταλλεύτηκε την κακή μέρα των δυό πλάγιων μπακ μας, όπως και του υποτιθέμενου σέντερ φορ. Επίσης πρεσάρησε ψηλά για να βραχυκυκλώσει το κατέβασμα της μπάλας, ενώ έδωσε διαταγή για πολύ τρέξιμο. Δεν είχε άλλα περιθώρια. Ήταν μια λογική αντιμετώπιση της ομάδας μας.

Αυτή ήταν επιφορτισμένη για την δημιουργία, κι αυτή έπρεπε να παίξει. Μπορεί να φαινόταν οτι έπαιζε ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά στην ουσία φαινόταν μια τραγική φλυαρία. Εγώ δεν είδα καμία ουσιαστική τελική ή κλασσική ευκαιρία, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό μια μπούρδα κεφαλιά του Πόνσε που ο Κυριακίδης δήθεν την έσωσε, κι αφού ο αντίπαλος είχε προηγηθεί, του είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ, κι είχε χάσει και μια τρομερή ευκαιρία όταν βιδώθηκε ολόκληρη η άμυνα μας.

Τι να λέμε τώρα; Παραμύθια; Στο πρώτο ημιχρόνιο, ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο.  Για τριάντα λεπτά το παιχνίδι ήταν κακό, παρόλο τον ψηλό ρυθμό του, κι όταν άνοιξαν κάποιοι χώροι, ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος. Και δίκαια κέρδισε το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ίδια εικόνα που είχε τελειώσει το πρώτο. Η ομάδα τα είχε χαμένα και δέχθηκε κι ένα δεύτερο γκολ. Φυσικά είχε γίνει η αλλαγή με την είσοδο του Μπογιέ και η μετατόπιση του θλιβερού Μάνταλου στα δεξιά, αλλά δεν ήταν δυνατόν να φανεί κάτι σε πέντε λεπτά. Ο Ουζουνίδης είχε κάνει το προφανές, αλλά και το αναμενόμενο.Όπως προφανώς δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω με δυό γκολ στην πλάτη όταν κοίταζε το βάθος του ρόστερ, κι έβλεπε Γαλανόπουλο, Γιακουμάκη και Κλωναρίδη για να ανατρέψει την κατάσταση. Έβαλε τον Κλωναρίδη και πήγε να παίξει κάτι, που μάλλον ήταν διαφήμιση οτι ξέρει κι άλλα συστήματα. Διαφήμιση για μελλοντικό εργοδότη.

Η ομάδα μάλλον μπερδεύτηκε περισσότερο, ενώ το πάθος δεν έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο. Ο Δέλλας με τους παίκτες του, κατάπιε την ΑΕΚ. Όχι τόσο πολύ τακτικά – εξ άλλου η ΑΕΚ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ποιοτικά στα χαφ ή στην επίθεση – αλλά στην διάθεση για την νίκη. Σε κάθε μονομαχία οι παίκτες του αντιπάλου βγαίνανε πιο γρήγορα στην μπάλα, πιο πολλοί ρίχνανε σε παγίδες τους δικούς μας, ενώ στην κυριολεξία στο physical παιχνίδι, δείχνανε μερικά κλικ παραπάνω.

Φάνηκε οτι η ΑΕΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν μείωσε το σκορ. Κατ’ αρχάς ήταν της πλάκας αυτό. Ήταν μια καραμπόλα και το γκολ ήταν άκυρο, χώρια που το έβαλε ο Σιμόες. Σαν τον ήρωα δηλαδή για μια χώρα. Δεν υπάρχει χώρα, που έχει πολλούς ήρωες. Φυσικά δεν είναι του παρόντος, αλλά όπως και να το κάνεις, το πιο δύσκολο πράμα είναι να εξηγήσεις σε μια γυναίκα, τι είναι οφσάιντ. Ε, η δεξιά επόπτρια τα έκανε σήμερα μαντάρα και δόξα τω θεώ σώθηκε αφού μοίρασε τα λάθη της και στους δυό αντιπάλους. Δείχνοντας την ανυπαρξία της γενικά κι οτι μάλλον μπορεί να προσφέρει περισσότερα όταν θα βλέπει λοξά τα πιάτα στην κουζίνα της.

Όμως την ανυπαρξία της έδειξε κύρια η ΑΕΚ σήμερα. Και πλέον το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, διότι δεν ψάχνεις για χαφ πλέον, αλλά για προπονητή. Είναι φανερό οτι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα κι οτι οι παίκτες δεν ακούν τον Ουζουνίδη. Κύριοι εκφραστές είναι οι Λιβάγια και Μάνταλος. Δεν έχει σημασία πλέον αν είναι σωστοί ή αν θέλουν να καλύψουν τον κώλο τους. Σημασία έχει οτι αυτοί δίνουν τον τόνο και καθοδηγούν και τους άλλους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Όμως το να παραδεχτούμε οτι τελειώσαμε από το πρωτάθλημα, είναι ευτυχώς. Και δεν έχει σημασία που το είχα γράψει. Ούτε που αναδημοσίευσα το κείμενο για το φονικό στο Αγρίνιο για όσους διαβλέπουν πίσω από τις γραμμές. Διότι όλοι οι δημοσιγράφοι του disinformation, πιθανώς και να γράψουν την αλήθεια. Για μια ομάδα που είναι βαρύτατα άρρωστη, χοντρά εξασθενημένη σε σχέση με πέρσι, κι εντελώς λάθος στημένη. Χωρίς σέντερ φορ, χωρίς εξτρέμ και χωρίς χαφ. Φυσικά και χωρίς στελέχη, αλλά να μην τα  απαξιώνουμε κι όλα, όπως μας είπε και το χοντρογούρουνο.

Οπότε εμείς που είμαστε εμπαθείς, ας μείνουμε με την στενοχώρια μας για την ΑΕΚ. Διότι πραγματικά ήθελα να πέσω έξω και νάναι μέσα ο Δημάτος. Διότι εγώ είμαι Αεκτζής και δεν πληρώνομαι για να λέω μαλακίες. Αλλά δεν βαριέσαι. Εδώ κάνουν πίπες στους τίποτες που φέρανε ευρωπαϊκή τιμωρία και πανηγυρίζουν για την αναστολή, είναι δυνατόν να μπορούν να κάνουν κάποια δουλειά; Να σχεδιάσουν ρόστερ ή να παραιτηθούν λέγοντας την αλήθεια στον εγγυητή;

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

56 Responses to ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η akis λέει:

    Τα είπες όλα. Σε ένα γήπεδο φιλικό, με αβάντα ένα γκολ που σου ακυρώσανε και πάλι τίποτα. H εικόνα στις καθυστερήσεις που τσαμπουκαλευόντουσαν σα να παίζουν β τοπικό λέει πολλά…Χρειάζονται πολλές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα, αλλά ποιός θα τις κάνει?? Επιστροφή στην κλασσική ΑΕΚ της τελευταίας 20ετίας….Γκρίνια και εκτός στόχου από το Νοέμβριο….

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Την διαλυσανε την ομαδα και αυτοι που το κανανε εχουν ονοματεπωνυμο,το γιατι δεν μας εξηγησαν μονο.Γιατι η ομαδα που πηρε περυσι το πρωταθλημα καρατομηθηκε?

  3. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Εχεις δίκιο η ομάδα ήταν πολύ κακή σήμερα. Σαν εκείνους τους 5 κυνηγούς που τους καθάρισε ο φουκας στο άψε σβήσε. Σαν τι κυνηγοί θα ήταν αυτοί, έτσι και η ομάδα μας, σαν τη ομάδα είναι αυτή. Του κόσμου ο περιγελος. Δυστυχώς….

    Βλέπεις τρελόμανολο να επιστρέφει;

  4. Ο/Η DNAEK λέει:

    Από σχολιαστή αγρινιώτικου blog.
    “ΣΚΙΣΤΙΤΣ, Γ@ΜΙΣΤΙΤΣ ,ΑΠΟΣΥΝΤΟΥΝΙΣΤΙΤΣ.”
    Αχαστο σύστημα.
    Με τις υγείες μας.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Όχι δεν το βλέπω. Αλλά το βλέπω το λέω επειδή δεν το θέλω.

  6. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Όλη τη βδομάδα νταούλια τα κάκαλα με τη Γλυκατζή,τον Λιάνη,τα μουσεία,και πώς αφοδεύουν ανελλιπώς οι οικοδόμοι στην αγιά-σοφιά.Μάλλον το περιμεναν για να γίνει «εκκαθάριση».Πρέπει να δοθούν ευκαιρές σε Αλβάνη,Μόρα και Αιντα!!!

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η εικόνα πήραν σοκαριστική.

    Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ, έχει ονομα: ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Το να τα βάλουμε με τον Ουζουνίδη, τον Μάνταλο ή τον Πόνσε, δεν έχει νόημα. Τουλάχιστον ο υποτιθέμενος (σύμφωνα με τον Steve) φορ, έτρεξε, μόχθησε, δεν κορόιδεψε σήμερα.

    Steve, έχεις πει πολλές φορές ότι ξέρεις πώς σκέφτεται ο Μελισσανίδης. Τι έκανε λοιπόν φετος; Ανταλλαγή; Ξεκίνησε από τον περσινό τελικό και συνεχίστηκε με το πρωταθλημα;

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Όλοι αυτοί έπρεπε να έχουν φύγει χθες. Δεν είναι παίκτες αυτοί. Τα άλλα με τα μουσεία, είναι απλές μπούρδες του πεθαμένου Έλληνα που νομίζει οτι έχει φτειάξει την Ακρόπολη. Λες και την ώρα που γινόταν, την παραδέχονταν οι σύγχρονοι.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Σιωπηρή ανταλλαγή. Οτι δήθεν μου πήρες τα σώβρακα. Αλλά και σιωπηρή συναλλαγή. Είναι τόσο απλά σε κόσμους που έχουν κώδικες ζούγκλας. Ευτυχώς τα λέω καιρό. Και τα βλέπεις στον αγαπημένο σου, που είναι κι ο αγαπημένος του.

  10. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΟΝΑ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ
    ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ
    ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ.ΤΟ 4-4-2 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ?

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : Ο ΚΕΤΣΕ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ; ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ; Ο ΜΑΤΙΑΣΕΒΙΤΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ; ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ; ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

  12. Ο/Η akis λέει:

    Η χρονιά φαινόταν από το καλοκαίρι ότι θα είναι μεταβατική=ανέξοδη, το ίδιο μάλλον θα είναι και η επόμενη, απλά με λίγο πιο αξιοπρεπές ρόστερ. Κανονική ΑΕΚ λογικά θα δούμε την πρώτη χρονιά του νέου γηπέδου. Steven, αν θες ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του προπονητή.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Χαμένα τα έχει. Δυστυχώς δεν πιστεύω οτι έχει σοβαρές ευθύνες. Είναι Έλληνας. Αυτά που είπε, δηλαδή οτι θα κάνει αλλαγές, στην ουσία τον οδηγούν εκτός ομάδας. Όταν ο στρατηγός τα βάζει με τους στρατιώτες, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, περνάει στρατοδικείο.

  14. Ο/Η akis λέει:

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα συμφωνούσα ότι κανονικά οδεύει εκτός ομάδας, αλλά νομίζω ότι δε θα γίνει. Η χρονιά θα σωθεί με μια κατάκτηση κυπέλλου ( θα είναι ισόπαλοι και οι 2 πρώην σύμμαχοι, από 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα έκαστος την τελευταία 4ετία), θα διώξουν κάποιους παίκτες και τη νέα χρονιά πάλι δε θα έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις για μεταγραφές. Διετές συμβόλαιο έχει, θα γλυτώσουμε και τις αποζημιώσεις.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν το βλέπω. Το διετές δεν υπάρχει όταν έχεις Μελισσανίδη. Ποιούς να διώξουν δηλαδή; Τους τρεις δανεικούς, τον Μάνταλο, τον Λιβάγια ή τον Σιμόες και τον Μπακασέτα που δεν ανανεώνουν; Εκτός να διώξουν τον Γκάλο, που έχουν αποφασίσει να μην του κάνουν πρόταση. Άντε και τον Γιακουμάκη. Αυτοί χαλάσανε το κλίμα; Υπάρχει τεράστιο θέμα.

  16. Ο/Η akis λέει:

    Θέμα υπάρχει. Μην ξεχνάς όμως και τον ΠΑΟΚ πρόπερσι, που μετά από την ήττα με τον Ατρόμητο βγήκε ο Ίβιτς φόρα παρτίδα και έδωσε παίκτες, έφαγαν το Τζαβέλλα και πήραν στο τέλος το κύπελλο. Κάτι τέτοιο βλέπω και εδώ. Νομίζω ότι άμεσα θα βρουν κάποιο εξιλαστήριο θύμα ( Τσόσιτς φαβορί ), θα γίνει αναπροσαρμογή στόχων, με νούμερο 1 το κύπελλο, ο κόουτς ακλόνητος και του χρόνου δε θα έχουμε στην ομάδα Μπάρκα, Σιμόες, Μπακασέτα, Λιβάγια, Πόνσε, Μπογε….Κάπως έτσι το βλέπω το έργο, και ένα κύπελλο, ιδανικά σε τελικό με ΠΑΟΚ, θα τα σκεπάσει όλα…

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Και να υποβιβαστεί, δεν υπάρχει θέμα. Όπως δεν υπάρχει και με τον κόσμο που συνυπάρχει με τους τίποτες στα πέταλα. Μιλάμε επί της ουσίας, κι όχι για τις σκόνες κάτω από τα χαλιά.

  18. Ο/Η akis λέει:

    Σωστό κι αυτό…Εδώ πέσαμε 2 κατηγορίες και μας γράφανε ότι του χρόνου στη Μαγούλα θα είναι δύσκολα, αλλά όταν ανέβουμε θα σαρώσουμε…Και κάποιοι λέγανε και μπράβο μάγκα τίγρη που ξεχρέωσες και αντί για χρέη θα πληρώσεις μεταγραφές..Το πέταλο…Αυτό από τις τάξεις του οποίου στελεχώσαμε μέχρι και ενώσεις σε εκλογές της ΕΠΟ???Και γι αυτό και δεν το πειράζουμε ακόμα??

  19. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Πάντως αν δεχτούμε τις σιωπηλες ανταλλαγές συναλλαγές, ότι από τη στιγμή που είμαστε εκτός στόχων ευρωπαϊκών και ντοπιων γιατί να πάμε σε βαρβατη ενίσχυση; για να πάρουμε το πρωτάθλημα ή μήπως για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη; που σημαίνει ότι αποφασίσαμε όλοι οι λογικόι μαζί ότι ο κουμπαρας πάει για το γήπεδο. Φυσικά να πάει ο κουμπαρας για ενίσχυση δεν έπαιζε απλά υπήρχε στο τραπέζι για ξεκαρφωμα. Λέω εγώ τώρα…

    Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Σαν τον άλλον τον περίεργο με τον ταξιτζη, που ορκιζεται η αδερφή του ότι ο αδερφός της δε θα πείραζε ούτε μυρμήγκι. Λες και μπορείς να ξεκωλιασεις το μυρμήγκι…

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : It takes two to tango.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Αδερφέ μου δεν κατάλαβα. Τι νομίζεις οτι είναι ο Μελισσανίδης; Ο Αλ Καπόνε ή μήπως ο Αϊνστάιν; Ένας φουκαράς είναι που επιβιώνει στην Ελλάδα. Μόλις πήγε στην Αμερική, τον πιάσανε. Έχουν πιάσει τον Ωνάση ή τον Νιάρχο; Τον Λάτση; να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδή. Εδώ λίγο με τους δημόσιους υπαλλήλους τα καταφέρνει. Λες να έχει αέρα αλλαγής όταν δεν μπορεί να μαζέψει τον Ρουβίκωνα της ΑΕΚ;

  22. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Οσο “μεγαλωνει” το γηπεδο,τοσο “μικραινει” η ομαδα.
    Ετσι ειναι. Οταν τον παιζεις συνεχως με το δεξι,το αριστερο ατροφει.
    Στα θυρανοιξια,δεν θα υπαρχει ομαδα να μπει μεσα. Θα παρελασουν οι δυο τους. Μελισσανιδης και Μπαγεβιτς καβαλα σε μια δρομαδα που θα την σουρνει ο “τζοκερ”.
    Ακομα περιμενουμε τα ” ως και δεκα εκατομμυρια” του τιγρεως εις τον κουμπαρα της “Δικεφαλος” για το γηπεδο,προκειμενου να ορμηξουμε και ημεις οι υπολοιποι με τον οβολο μας να συνδραμουμε. Αμα τα δειτε,να μου το πειτε να τα βγαλω φωτογραφια.
    Το πιο σημαντικο,δεν βρισκεται στα αγωνιστικα. Ποιοςτα γαμει αυτα. Ο Βασιλειαδης περνα διορθωσεις στον αθλητικο νομο που αφορα α)στην αρση απαγορευσης κατοχων μετοχων εις τον οπαπ,προκειμενου να αγοραστουν μετοχες εις ΠΑΕ και β) την αρση της απαγορευσης εις μιαν ΠΑΕ να χρηματοδοτει η ιδια γηπεδικες της εγκαταστασεις ακομα και αν αυτες ανηκουν στην “μανουλα”. 2 σε 1.
    Ψαξε εσυ και γω να βρουμε γιατι επιλεχθε ο ταδε και γιατι δεν ηρθε ο δεινα.

    Τι να κανουμε. Μελισσανιδης μας ελαχε,με αυτον θα πορευτουμε. Εδω εγινε Εθναρχης ο Καραμανλης και οραματιστης ο Ανδρεας. Να μη γινει βασιλιας των προσφυγοπληκτων ο Μητσος; Ολοι εναν αρχηγο ψαχνουν για κρυφτουν απο πισω του.
    Απανω τους Μητσαρα. Αντε και καστανας σε γωνια της οδου Αθηνας,ευχομαι. Λεμε τωρα.

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Γιατί, στην Ελλαδα δεν τον πιάσανε; Τον έβγαλε ο Μπάγεβιτς και του χρωστάει. Ο Μπάγεβιτς είναι μάλλον άρρωστος. Αν οι πληροφορίες μου είναι λάθος, ας μας πει, ποτέ είδε πώς πάει το έργο φέτος.

    Ο Ιβαν είναι καλός άνθρωπος, σωστά πρόεδρε;

  24. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Καλημερες

    @steven
    Οκ, αλλά φουκαρα δεν τον λες. Είναι δυνατός παράγοντας.
    Τα έχουμε ξαναπεί, ο μελ φαίνεται να έχει αφενός μεν θέματα νοοτροπίας (τα οποία σε αυτή την ηλικία δε μπορουν α ξεπεραστουν) και αφετέρου δε η λογική που έχει για το ποδόσφαιρο είναι προηγούμενων δεκαετιών εχει ξεπεραστεί από το ίδιο το ποδόσφαιρο. Φαντάσου ότι μέχρι πρόσφατα πίστευε αναφανδον τον παππού (ποδοσφαιρικά πάντα) Ντούσαν. Όπως λέει και ο στίχος, ο κόσμος προχωράει χωρίς να μας ρωτάει.

    Προσωπικά από ποδόσφαιρο δε ξέρω, αλλά βρίσκω ότι οι αεκτζηδες που έλεγαν ότι ο τρελόμανολο ταιριάζει γάντι στην αεκ μάλλον είχαν δίκιο. Αν δούμε την μέχρι τώρα τριτη περίοδο του μελ η οποία δεν είναι μικρή, μόνο ο μανολο μας πρόσφερε μια ομάδα η οποία να κάνει πρωταθλητισμο. Δυνατή στα ντέρμπι, άξιομαχη, ίσως με κάποια ενίσχυση θα μπορούσε να είναι πιο εμφάτικη. Δε συζητώ για Ευρώπη, εκεί ομάδα του μελ φαίνεται ότι δε μπορεί να πάει. Εκεί τα πράγματα δεν είναι αρπά κόλλα.

    Ps1. Στην Ελλάδα, κανείς δε μπορεί να τα βάλει ευθέως με τον όχλο, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Τα έχουμε πει σε συζητήσεις μας για θέματα κοινωνικά. Τον όχλο τον κοροιδευεις, τον διχάζεις, τον παραπληροφορεις, τον κρατάς φτωχό, αλλά ποτέ δε τα βάζεις ευθεως μαζί του. Ποιος τα έβαλε ευθέως μαζί του και κερδισε;

    Ps 2. Προτείνω η αεκ του μελ να κάνει aekexit από την Ευρώπη και να δηλώσει συμμετοχή στο κόππα λιμπερταδορες. Μόνο εκεί ίσως έχουμε κάποιες διεθνείς επιτυχίες. Ακούγοντας για το περιβάλλον εκεί, νομίζω ότι μόνο αυτό μας ταιριάζει. Οπότε γιατί να ταλαιπωρουμαστε με σοβαρούς ανθρώπους;

    Ps 3. Διερωτωμαι για τους ενωσιτες που πιστεύουν ότι πηγαίνοντας στην Αγία Σοφία ότι κάτι θα αλλάξει. Μήπως πιστεύουν στην επιφοιτηση του Αγίου πνεύματος; μήπως υπάρχει κάποια προφητεία περί μαρμαρωμενου βασιλια; μήπως το μαγικό δισκοπότηρο αποκτήσει ξαφνικά ισχύς;…. Η ελπίδα ήταν είναι και θα είναι πάντα η μαγκουρα του μαλακά, κι ύστερα λες γιατί σε αντιμετωπίζει ο αλλος ως όχλο;

    Ps 4. O αγαπητός σαμπα ξέρει σε ποια ομάδα στέλνει τον ελπιδοφορο υιο του;

  25. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και ο μαρινακης φουκαρας ειναι,τον ειδαμε χωρις τα ετοιμα του τσου λου τι εφερε.Ολοι αυτοι ειναι της φακης,χρεοκοπησε η αετζιαν και παει το αμερικανικο ονειρο.

  26. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @nnektarios

    Λάθος το μετέφεραν, δεν είπε καλός άνθρωπος ο Ιβάν, αλλά καλά τα λεφτά του Ιβάν.

    Επιπρόσθετα να πούμε ότι όντως μπορεί να υπάρχει “συναλλαγή”, εγώ δεν το πιστεύω. Έχουμε ηττηθεί κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα (ποδοσφαιρικά, παρασκηνιακα, ), πλην ενός του οικονομικού. Εκεί λειτουργούμε ως εκκλησία, σίγουρο το παγκαρι, και από πολλούς καλούς ανθρώπους. Έχεις ακούσει ποτέ να λένε ότι τα χρήματα του παγκαριου προήλθαν από κακούς ανθρώπους;

  27. Ο/Η Koreas λέει:

    @πισσα και πουπουλα

    Φαντάζεσαι το μελ εργοδότη;……. Τι μπαγκλαντες, τι φορμοζα, μιλάμε για γαλερα κανονική

  28. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @άπαντες: Τα έγραψα προσφάτως, τελικά η ΑΕΚ “ερχόμαστε” 2013, ήρθε (όντως), ειδε και ενίκησε….και απήλθε πάνω στο πούλμαν μολις έφτασε στα Φιλαδέλφεια από τη ΡΙζούπολη. Ποτέ δεν είχε ποδοσφαιρικό υλικό, ούτε οργανισμό (ειδικά με την αγιασοφιά να τραβάει όλο το ρευστό) για να κάνει επί μακρόν πρωταθλητισμό.

    Μεταξύ μας ούτε και ο ζμΠΑΟυγΚ (τα λέμε του χρόνου…) είναι και σίγουρα ούτε η γαυριέλα. Ελλάς χώρα της αρπαχτής.

    Ως και ο Ρεντ χοτ Τσίλλης πέππερ το έγραφε σήμερα σε φυλλάδα.

    Μπράβο λοιπόν σε όλους τους για την περυσινή σεζόν και φέτος μέχρι το Σεπτέμβρη. Ξεπεράσαν τους εαυτούς τους, αλλά….μέχρι εκεί.
    Τι μας μένει? Ας ξεκαθαρίσουν ΑΜΕΣΑ ποιοι μένουν για την επόμενη ομάδα να μπορούν να αφοσιωθούν στη δουλειά τους. Κατ’ εμέ πρέπει να μείνει ο Γκάλο μαζί με βασιλαντωνόπουλο (ναι!), τα 3 αμυντικά χαφ (φυσικά ΟΧΙ πάνω από μισό μύριο στο Σιμόες), μπροστά ξηλωμα-πώληση ΟΛΟΙ πλην των νέων (που δεν παίζουν άλλωστε). Δε νομίζω, ακόμα και να ας κάνει, να δώσει 5 μύρια για κανένα παίκτη, σίγουρα όχι για Μπογιέ. Πίσω, είναι απογοητευτικός ο Τσόσιτς (νομίζω να φεύγει?), Λαμπρόπουλος και Οικονόμου παίζουν διότι δεν εχουμε άλλους (νομιζω και οι 2 μαζί στην ομάδα δε δίνουν τίποτα, ο ένας φτάνει), πρέπει να πάρει δύο αντι-βράνιες.

    Εννοείται δεν θα κάνουμε ότι η γαυριέλα που αλλάζει 20 παίκτες και 3 προπονητές κάθε σεζόν. Πρέπει να υπάρχει κάποια συνέχεια και ας ξεκινήσουμε από την άμυνα.

    Του χρόνου…βλέπω κάνα Δέλλα να επιστρέφει…να ξανακάνει ότι το 2013 αλλά για το 2020 (όχι το 2019), του μελισσάν του αρέσουν οι επιστροφές…φυσικά πρέπει να βγούμε γιουρόπα πρώτα, που το βλέπω χλωμό.

    Όσον αφορά τον Ουζουνίδη…23/12 τελειώνει ο 1ος γύρος και το τσουλού….αν δεν γίνει 4/4 και δεν πάρουμε και κάνα βαθμό….πάμε γι’ άλλα….

  29. Ο/Η akis λέει:

    Ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης από τον εθνάρχη σήμερα..Τα έχωσε σε Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλο, στήριξε το Μουρίνιο που έφερε στον πάγκο και πέταξε και την κορυφαία ατάκα ότι αυτός κάνει κουμάντο και κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν για να παίζουν στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν τους είπε ότι δεν κάνουν ούτε για κολόχαρτα στα Σπάτα..Λογικά θα τους ζητήσει να τσοντάρουν και τίποτα για τα μπετά της Αγιά Σοφιάς. Αναμένουμε και το Δημάτο να βγει να νουθετίσει τον κόσμο να σέβεται τα παιδιά που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ, που ζητάει μεταγραφές ο αχάριστος…Ή μάλλον όχι, αυτό τώρα σαν κασέτα δεν μπορεί να παίξει, κάτι άλλο θα του πει ο εθνάρχης να δηλώσει. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ και όσοι είναι στην ΑΕΚ δεν το έχουν καταλάβει, έμειναν στη δεκαετία του 90. Ας φτιάξει το γήπεδο, να βρει κάποιον να πουλήσει την ομάδα, όχι κάτι σε Τροχανά, αν μπορεί κάτι καλύτερο, και ας πάει στην ευχή της Παναγίας. Θα έχει μετά και τη δυνατότητα να κάνει δηλώσεις σαν ΑΕΚάρχης και να λέει ότι η ΑΕΚ δε θέλει διαχειριστή αλλά χρηματοδότη…Γραφικότητες…

  30. Ο/Η bandog λέει:

    γκρινια γκρινια γκρινια γκρινια….
    αεκ εισαι ….

    απο το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο με τον πανιωνιο , στα χαλια του αγρινιου…
    αεκ εισαι ειπαμε…
    το ενα σουκου αποθεωνεις και το αλλο κραζεις…

    νταξ , εγιναν λαθη στα μεταγραφικα και θελουμε να ανεβει το μπατζετ αλλα ας παρουμε και αλλα δεδομενα.

    ο χειροτερος παικτης μας φετος ειναι ο ακριβοτερος και το βαρυτερο χαρτι της ομαδας !
    τα παιχτακια που πηραν περσι το πρωταθλημα και εχτισαν αηττητο σερι σε ελλαδα και ευρωπη , φετος εγιναν λιμαδουρες…
    λες στον μπαρκα οτι θα τον πουλησεις 10 μυρια και του φευγει η μπαλα μεσα απο τα χερια στα αγρινια…

    η ομαδα οταν δεν παιζει καλα χανει αλλα χανει και οταν παιζει καλα, σε αντιθεση με τους αντιπαλους που περπατανε και κερδιζουν…
    δεν καταλαβε ακομη ο παοκ πως κερδισε εμας, τον γαυρο , τον αρη…
    βαλε και τους 3 βαθμους της ποινης που φαγαμε μονο εμεις και εχεις τους βαθμους της διαφορας στο πιατο.
    οι γαυροι εχουν χτισει σερι νικων στο 95 τα σπανε στην πατρα , δεν τρεχει μια. σημερα ειδαμε πως επιασαν τοπο τα καραπαπιστικα στο ημιχρονο…
    οι γαυροι βορα εχουν παρει τη μιση λιγκα παραρτημα , εχουν πιασει θεσμοςυ απο δικαστηρια μεχρι πρωθυπουργο και εχουν ενα πατο σαν του βαρελιου.

    οκ το ξεραμε οτι φετος θα μας ετρωγαν περιμενοντας στημενοι στη γωνια.

    επισης ξεραμε οτι ειτε με 5 μυρια μεταγραφες ειτε με 15 , αυτον τον αγιαξ , αυτην την μπενφικα και αυτη την μπαγερν δεν τους εχεις….
    πρεπει να φας τα χαστουκακια σου για να στρωσεις χαρακτηρα σε αυτατατ σαλονια.
    οπως τα εφαγε και ο γαυρος απο χερενφεν , μολντε και αλλες μπυραριες μεχρι να φτασει να κανει τα διπλα και τις εμφατικες νικες.

    φετος μαθαινεις.
    σε ελλαδα και ευρωπη.
    μαθαινεις να κρατας χαρακτηρα και να μη φουσκωνεις και μαθαινεις να στεκεσαι στα δυσκολα και να καθαριζεις τα παρασιτα…

    στο μονο που θα συμφωνησω με τους περισσοτερους ειναι οτι μελισσανιδης και ουζουνιδης ισως δεν ειναι οι ιδανικοι στο να σε μαθαινουν.

    το ποδοσφαιρο πλεον χρειαζεται καλυτερους επαγγελματιες και τεχνοκρατες στα ποστα …

  31. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πριν απο 2 μήνες: «μα πως μιλάτε έτσι για τα παιδιά που μας έφεραν το πρωτάθλημα?»
    Μετά απο 2 μήνες: «όποιος δε γουστάρει να φέρει πρόταση και να φύγει».
    Εντελώς μεταξύ μας: θα βγεί και κάτι καλό απ’αυτό το μπάχαλο: θα ξεφορτωθούμε κάποιους άμπαλους που σε περίπτωση που ανανέωναν θα μας κατσικωνόταν για 2-3 χρόνια ακόμα.
    Περιμένω τους αντικαταστάτες και ελπίζω μέσα σ’αυτούς να είναι και ένας κανονικός τεχνικός διευθυντής.
    Τώρα βέβαια τι πρόταση μπορεί να σου φέρει ένας καταρρακωμένος ψυχολογικά καμένος αγωνιστικά και απαξιωμένος ποδοσφαιριστής, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
    Το πολύ-πολύ να μείνουν ελεύθεροι απο τώρα ή να κάθονται και να πληρώνονται μέχρι το καλοκαίρι.
    Η ουσία είναι οτι εκτός απροόπτου απο την ΑΕΚ έχουν τελειώσει.
    Και αν δεν είχαν συμβόλαια σίγουρα θα ακολουθούσαν κι άλλοι

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Καλά ο ποδοσφαιριστής. Ο προπονητής τι να κάνει;

  33. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Σα δε ντρεπεται λεω εγω. Ακομα και τωρα να μη βαλει το χερι στην τσεπη σκεφτεται. Ακου, φερτε προταση να φυγετε, σε παικτες που ληγουν τα συμβολαια τους το καλοκαιρι. Αν εισαι μαγκας και ηγετης μεγιστανας, τους λες λυση συμβολαιου το Γεναρη και φερνεις καλυτερους. Αλλα ο τυπος πριν ειχε πει προτιμω να παιξω με πιτσιρικαδες. Οχι προτιμω να φερω αλλους. Ου να μου χαθει, που ηρθε ουρανοκατεβατο δωρο 30εκ και τα κραταει μσξιλαρι και καλα, για το γηπεδο. Και οσοι πιστευετε οτι στο καινουργιο γηπεδο θα δειτε ομαδα, ειστε γελασμενοι. Ουτε οι ομαδες φτιαχνονται σε μια νυχτα αλλα ουτε και ο ανθρωπος αλλαζει μυαλα, ειδικα στα 68 του. Ας κανει οτι θελει, για εμενα διαρκειας ξανα , για μια χρονια, στην Αγια Σοφια, οσο υπαρχει αυτη η νοοτροπια. Οχι θα του ξαναδωσω ευρω για να μου φερνει πονσε γισννιωτα οικονομου αλμπανη και μπογιε. Για να μας βγαζει το χτικιο 4 χρονια να φερει ενα εξτρεμ και εναν μεσο της προκοπης. Κι εχει και τα μουτρα να ριχνει τις ευθυνες στους αμπαλους. Η ευθυνη ειναι ολη δικη του, αυτος τους εφερε. Αι στο διαλο, που με οποιον ΑΕΚτζη μιλαω ειναι σκασμενος. 2.500 σε καθε εντος. Αυτο του αξιζει.

  34. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Καλα αυτο με τις εκκαθαρισεις ειναι η μεγαλυτερη κοροιδια. Σταχτη στα ματια του κοσμου-κοροιδων. Ποιον θα εκκαθαρισεις βρε κακομοιρη; τον Λιβαγια, τον Μπακασετα, τον Μανταλο, τον Πονσε, τον Σιμοες, τον Λαμπροπουλο, τον Μπακακη; Αυτοι παιζουν. Κι αν τουε καθαρισεις ποιος θα παιζει, ο Γιακουμακης, ο Αλμπανης και ο Γιαννιωτας; που γυριζει στον παγκο ο ουζουνιδης και τον πιανει καταθλιψη. Αιντε απατεωνα που θα κανεις και εκκαθαρισεις. Και γι αυτο λεφτα χρειαζονται, ο τσαμπα μαγκας πεθανε. Ποιες εκκαθαρισεις βρε απατεωνα, που δεν μπορεις ενα Αιντερεβιτς να στειλεις, γιατι πρεπει να τον πληρωσεις. Θελει και εκκαθαρισεις το νουμερο που ξαναεβαλε δτην ομαδα τον μοραν.

  35. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Ή μηπως νομιζετε οτι αμα τους τελειωσει θα φερει καλυτερους; Μετα θα πρεπει να τελειωσει και τους επομενους. Αυτο δε γινεται 4 χρονια τωρα; Τελειωσε ο Κρισαντους, μετα τελειωσε ο Αραβιδης μετα ο Πετχαρτ. Τελειωσε ο Πατιτο, μετα ο Τριστασον, μετα ο Λαζαρος. Ο ανθρωπος μας δουλευει ψιλο γαζι.

  36. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Εδω που φτάσαμε να μείνει ως το καλοκαίρι. Σάμπως και να τον έδιωχνες ποιόν θα έφερνες? κανα Χιμένεθ πάλι.
    Και τί θα άλλαζε με Χιμένεθ? ακόμα και αν καθόταν το καλοκαίρι πάνω-κάτω τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε.
    Η ομάδα παρέδωσε πνεύμα πέρυσι τον Μάρτιο. Πήγε σερνοντας μέχρι τον τελικό κυπέλλου όπου ξεβρακώθηκε και μετά καλοκαιράκι ξεχάστηκαν ολα.
    Έχει τελειώσει το λάδι στο καντηλάκι και ο πονηρός Χιμένεθ το ήξερε γι’αυτό προτίμησε να φύγει πριν αρχίσει η φυσιολογική φθορά.
    Ήξερε πως πέρυσι το ρόστερ τέντωσε τόσο που μόνο με σοβαρή ενίσχυση θα μπορούσαν οι υπάρχοντες να δώσουν κάτι απο τα περσινά.
    Πόσο μάλλον που έφυγαν και 4 παίκτες-κολώνες που αντικαταστάθηκαν με κάτι δανεικούς απο την παραλία της Κοπα Καμπάνα.
    Ούτε με Χιμένεθ ούτε με Μαρίνο ούτε με Αλέγκρι δεν θα έβλεπε άσπρη μέρα το ίδιο (και αποδυναμωμένο) ρόστερ.

  37. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Σε απλά μαθηματικά αυτή τη στιγμή έχουμε τους ίδιους βαθμούς με πέρυσι.
    Η διαφορά φέτος είναι πως οι αντίπαλοι δεν έχουν τάσεις αυτοκτονίας.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Στους ίδιους αγώνες – ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ BUDGET – είμαστε μείον 5 βαθμούς. Μην μπαίνεις στο disinformation κι εσύ. Η ομάδα είναι σκατά. Μείον πέντε με τους ίδιους αντιπάλους. Και φυσικά μείον πέντε σε αυτά που είχαν υπολογίσει οι σχεδιαστές της πούτσας. τα λέμε καιρό. Στελέχη χρειάζονται. Αλλά ο φουκαράς, πώς να εμπιστευθεί στελέχη κι ειδικά πώς να τους δώσει και λεφτά; όταν μιλάμε για φουκαρά, το εννοώ.

  39. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν ηθελα να γραψω κατι αυτες τις μερες.Δεν ειχα να προσθεσω αλλωστε, σε οσα σχολια γραφτηκαν,κατι διαφορετικο.
    Παρατηρω ομως προσεχτικα,καποια σχολια,οπως του Στηβεν,που εχουν “φυγει” απο το αγωνιστικο κομματι,και προσωποποιουν το προβλημα.
    Λεγοντας προσωποποιηση,εννοω πως χρησιμοποιουνται πλεον επιθετα κοσμητικα για τον καθ`υλην αρμοδιο της ολης αυτης καταστασης.
    Απο περιεργεια,και ενδιαφερον για να τα λεμε σωστα τα πραγματα,επειδη οι ελληνικες ειδησεις στα καθε ειδους καναλια,ειναι σαν τα σταχυα που τα βαραει ο αερας,μια απο δω-μια απο κει, ζητησα πληροφοριες απο πολυ φιλο που γνωριζει λιγα μεν,αυτα τα λιγα τα γνωριζει πολυ καλα ομως, τι γινεται στο Αμερικα,στην W.S .
    Δεν θα πω ακριβως τι μου απαντησε,με λιγα λογια μου ειπε πως η κατασταση ειναι στριμοκωλη μεχρι εκει που δεν παιρνει,οτι το ενα λαθος διαδεχτηκε το αλλο,και πως ( το κυριοτερο), η ελληνικη νοοτροπια και πονηρια βρηκε τον μαστορα της.Οχι απο καποιους θιγμενους ,αλλα απο την αμερικανικη νομοθεσια που εχει τον τροπο να βγαλει μουνοψειρα με γαντι του μποξ. Ολοι αυτοι οι θιγμενοι στην Ελλαδα με την ελληνικη νομοθεσια,απλα θα ειχαν αυτοκτονησει …
    Ζορικα τα πραγματα στην αλλη ακρη του Ατλαντικου,αφου λαλανε και οι μουγγοι για να πεσουν στα μαλακα,αφηνοντας εκτεθειμενο τον δικο μας.
    Ισως ειναι κι αυτος ενας λογος που δεν υπαρχει καθαρο μυαλο εδω και καιρο. Η ομαδα ομως δεν βλεπεται,κι οπως ειχαμε επισημανει σε παλιοτερο σχολιο ,οταν η ομαδα παει καλα γενικως,τα οποια προβληματα τα λυνεις πιο ευκολα.τα οσα λυνονται βεβαια. Οταν εχεις να λυσεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κωλογαμημενες καταστασεις .απλα τις πιο μη επικυνδυνες ,εστω και κανοντας την υπερβαση ,τις αναθετεις σε δυο-τρεις αρτια καταρτισμενους.Και μιλαω για την ομαδα,που θα μπορουσε να την τρεξει ενα τημ 3 ατομων μινιμουμ,εχοντας παραλληλα και την σχετικη οικονομικη υποστηριξη .Και εδω ερχεται ο προλογος μου σχετικα με το σχολιο του Στηβεν,περι φουκαραδισμου,αφου ειναι ανθρωπινος αδυνατο ΕΝΑΣ να μπορει να διαχειριστει την κατασταση περαν του Ατλαντικου παραλληλα με τα εδω της ομαδας.Γιατι δεν μπορω να κατασταλαξω τι εννοια ακριβως να προσδωσω στο φουκαρας.Του κακομοιρη ? του δυστυχου ? του φτωχου ? αυτου που ειναι για λυπηση η ζωη του και δεν μπορει να την αλλαξει ,δεχομενος καποιο ισχυρο πληγμα ?

  40. Ο/Η Hokan λέει:

    Steven, η δήλωση στήριξης στον προπονητή μάλλον “μακιαβελική” μου ακούγεται. Οι μέρες του Μαρίνου νομίζω ότι είναι μετρημένες.

  41. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Εγω θα πω ότι εβγαλαν τις φανελες και τα σωματα τους είναι φανερα αγυμναστα και του μανταλου και του λιβαγια και του τσοσιτς εβγαλε την φανελα ο καμαρα στο γκολ και ηταν τουμπανο να γιαυτο χανουν ολες τις κοντρες

  42. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αμα είναι φουκαράς και δε μπορεί, να βρεί κάποιον με λεφτά να παραδώσει και θα τον ευχαριστούμε μια ζωή για οσα κατάφερε αυτά τα 5 χρόνια.

  43. Ο/Η nnektarios λέει:

    Να τον ξεσκίσουμε τον Νικαιώτη, δε λέω, αλλά, να έχουμε υπόψη μας τη γενική εικόνα. Σε μία χώρα της πούτσας, τι μπορούμε να περιμένουμε? Από το πολιτικό κομμάτι, μέχρι την κοπελίτσα που δεν μπορεί να γράψει σωστά μία παραγγελία delivery.

    Ποιά ομάδα έχει στελέχη, για να επανέλθω στα δικά μας? Και όμως, ξεκίνησε σωστά με τον Δέδε. Μια χαρά στέλεχος είναι και ο Λυσάνδρου δεν είναι κακός. Ούτε ο Μπάγεβιτς ήταν κακός στο ξεκίνημα ως εκτελεστικός διευθυντής. Το πρόβλημα είναι στη στελέχωση του τεχνικού τημ. Θυμάμαι όταν πήγα στα γραφεία του ΟΑΚΑ, να συναντήσω τον Ρόκκα, τη χρονιά που πέσαμε στη Γ’, ώστε να υπογράψουμε τη συμφωνία και να βοηθήσω από την πλευρά μου, όσο μπορούσα.

    Θυμάμαι τον Λυμπερόπουλο σταυροπόδι σε ένα καναπέ να παίζει μπεγλέρι. Ξενέρωσα. Δεν γίνεται να χτίσεις ομάδα με Λυμπερόπουλο και Δημητριάδη. Δεν μπορεί να σχεδιάζεις ένα τέτοιο γήπεδο, να έχεις ωραίες ιδέες και να επισκέπτεσαι το θαυμάσιο προπονητικό για να γίνεσαι καραγκιόζης.

    Αλλά, για να μην κατηγορούμε τους κακομοίρηδες, ποιός άφησε να αιωρούνται οι ανανεώσεις και να δίνει αξία στον κάθε Λαμπρόπουλο? Αυτός δεν κάνει τις διαπραγματεύσεις?

    Καμιά φορά απορώ και σκέφτομαι, πώς κέρδισαν εκατομμύρια αυτοί οι άνθρωποι?

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Να σου απαντήσω. Του τύπου που ενώ τον έφερε η τύχη κάπου, αυτός δεν την αποδέχτηκε κι έμεινε στα παλιά. Και του τύπου που δεν παραδέχεται κανέναν παρά μόνο τον προσωπικό ξερολισμό του. Ο φουκαράς είναι αυτός που είναι δέσμιος της νοοτροπίας του.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Φυσικά. Άντε να φτάσει ως το καλοκαίρι.

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Υπάρχει απάντηση, αλλά είναι στα όρια της μήνυσης. Πάντως έχει να κάνει με μια τρύπα στο σκοτάδι.

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Παραμονή του αγώνα με τον Άγιαξ, δεν θα μιλήσουμε για τις εξελίξεις ακόμα. Έχουμε τον χρόνο να τα πούμε από Πέμπτη.

  48. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @J.Patikas:Το λαμόγιο με τη μιτσουκο,τους τελείωσε… λέει.Το γέλιο το χοντρό (η το κλάμα για τους συναισθηματικούς) από δω και μπρος θα πέφτει…

    2500 εντός ,είπες ,φίλε μου;…Και πολλοί του είναι.¨Όσο για διαρκείας ,ούτε για ένα χρόνο στο μαυσωλείο…

  49. Ο/Η conpater λέει:

    Μαλλον αυτη η “μεταφραση” ειναι η καταλληλοτερη και του παει γαντι.
    Διαβασα πως εκτος αποστολης ειναι Σιμοες,Μπακασετας,Λαμπροπουλος. Με την επισημανση “τελειωμενοι”. Αν δεν προκειται για λαθος τυπογραφικο με το τε μπροστα,γιατι ειναι τελειωμενοι? Εχουν πουληθει? εχουν κλεισει αλλου? δεν προκειται να γινει καμια συζητηση για ανανεωση ?

  50. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Εμείς που πληρώνουμε, μπορούμε να παίξουμε;Διότι αν το Σάββατο δεν είχε αλλαγές, φαντάσου τώρα.

  51. Ο/Η nnektarios λέει:

    Από Πέμπτη λοιπόν για τα σημερινά. Αύριο όμως, παίζει η ΑΕΚΑΡΑ. Για εμένα ΑΕΚ δεν είναι ούτε ο Σιμοες, ούτε ο Λαζαρος (είπαμε, την Πέμπτη).

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αύριο θα είμαι μέσα κι άρα λογικά την κριτική θα την κάνει ο Αλέξανδρος. Εγώ και σήμερα θα έγραφα, αλλά είπα να δούμε τον αγώνα. Όχι οτι αλλάζει κάτι, αλλά προηγείται όπως και να το κάνεις. Τα άλλα, θα τα έχουμε καιρό.

  53. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Δεν καταλαβαίνω γιατι η κουβέντα μεταφέρετε την Πέμπτη. Εμείς συνήθως την επικαιροτητα σχόλιαζουμε. Τελοσπαντων…..

    Ο πρόεδρος έχω την εντύπωση αντέδρασε νευρικα και βιαστικά. Αυτά που έχω γράψει για τον μελ από την ημέρα που έκανε εκείνες τις αναρμοστες για μελισσανιδη δηλώσεις δεν παίρνω τίποτα πίσω. Παρόλα αυτά ότι και αν αποφασίσει ο πρόεδρος προσωπικά είμαι μαζί του, άλλωστε δεν υπάρχει ομάδα εδώ και καιρό.

    Ps. Πόσο λαχταρω να έπαιζα έναν αγώνα με τη φανέλα της ομάδας.

  54. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Καμία κουβέντα δεν μεταφέρθηκε την Πέμπτη. Εδώ συζητάμε και λέμε ό,τι θέλουμε. Απλά η επικαιρότητα φέρνει αγώνα και θα πάμε για τα γνωστά. Να μην δούμε αγώνα δηλαδή και να μιλάμε για τον Μελισσανίδη; Αυτό δηλαδή που θέλει; Να μην ασχολούμαστε με την ΑΕΚ αλλά με αυτόν; Όχι. Εδώ θα παίξουμε την ΑΕΚ και με αφορμή αυτήν, θα πούμε κι άλλα. Αν το πηγαίναμε αλλιώς, θα ήμασταν δημοσιογράφοι.

  55. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Για να δούμε, θα καταφέρουμε να πάμε από το ζενίθ( πρωτάθλημα-CL) στο ναδίρ ( χωρίς βαθμό στο CL- 5οι 6οι στο πρωτάθλημα ) ;;;
    Από εμάς όλα να τα περιμένεις…..
    Τελικά τον οπαδό τον νοιάζει μόνο να παίρνει κύπελα η ομάδα του και τα λεφτά ας είναι και από που@@@ες. Αν δεν παίρνει, τότε άστα να πάνε…

  56. Ο/Η davor λέει:

    αγαπητε ΣΤΗΒΕΝ!!Θα ηθελα να σχολιασεις εαν φυσικα θες και μπορεις τις σαχλαμαρες (κατα την αποψη μου) που γραφει ο γνωστος αρδακιας Στατος Σεφτελης στο FACEBOOK!!Ευχαριστω απο ενα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οπαδο σου!