ΜΙΛΑΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ

Αντιγράφω από δημοσίευμα  ( δια χειρός Βούλγαρη ): Δυστυχώς στην ΑΕΚ, πλην του τίγρη, δύσκολα θα βρεις άλλον άνθρωπο με προσωπικότητα….Τρέμουν όλοι μπροστά του και κανείς δεν μπορεί να του μιλήσει με επιχειρήματα.

Τι σχέση έχει αυτό με την σημερινή ανακοίνωση; Έχει και παραέχει. Διότι ο ομιλών πολύ, είναι αδύνατον να πράξει. Ο μη δυνάμενος να πράξει φυσικά είναι άχρηστος σε κάποια εταιρεία φυσιολογική, αλλά όχι στην εταιρεία ΑΕΚ. Και φυσικά ο άχρηστος, δεν μπορεί να υπογράψει την ανακοίνωση, και κρύβεται πίσω από το εταιρικό όνομα. Ναι αγαπητοί κι αγαπητές. Και τέρμα τα καλαμπούρια. ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το γραφείο τύπου την έβγαλε, και δεν καλύπτει κανέναν, αν βέβαια η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της, όπως συνέχεια μας τσαμπουνάνε.

Η μπούρδα λοιπόν γράφτηκε, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει πού απευθύνεται. Στους οργανωμένους, στους μη οργανωμένους, στους επιστήμονες, στους  υγιείς φιλάθλους ή στην ουέφα, που ετοιμάζεται να γαμήσει; Και πραγματικά δεν είναι απολογητική, ούτε συνθετική για ενέργειες. Αντιθέτως κλείνει με μια φαντασίωση. Λογικά πράματα αν την έχουν συντάξει η Αρκάδη με τον Δημάτο.

Ξεκινάει το γραπτό, οτι η ΑΕΚ καταδικάζει τα επεισόδια. Και εξηγεί γιατί τα καταδικάζει. Διότι προσβάλουν βάναυσα την ιστορία της ομάδας, αλλά και διότι είναι ξένα με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν οι συντάκτες. Θέλω να μάθω λοιπόν κι εγώ, γιατί προσεβλήθη η ιστορία της προσφυγιάς που θεωρητικά πρεσβεύει η ομάδα μας αλλά και πώς έπαθαν πλάκα οι αρχές και οι αξίες της εταιρείας που εγγυητής της είναι ο Μελισσανίδης. Έχει κάνει κάποιον αγώνα η ΑΕΚ κι ο εγγυητής της για να εξαλείψει την βία; Και μιλάω καθαρά ποδοσφαιρικά, δεν επεκτείνομαι σε άλλες πρακτικές λοιπων δραστηριοτήτων του. Εγώ λέω καμία προσπάθεια, οπότε οι πρώτες παράγραφοι είναι άνευ ουσίας.

Προχωράει όμως το γραπτό αφού αφήνει ελαφρώς στην άκρη το πολιτιστικό παρελθόν της ΑΕΚ. Και βγάζει μια αντρική στάση, οτι δεν αποποιείται τις ευθύνες που έχει η εταιρεία, οτι αισθάνεται η ΑΕΚ (!) αποτροπιασμό από την σκληρή κριτική που δέχεται από το πρωί από τους υγιείς πελάτες της που κι αυτοί μάλλον έχουν καταδικάσει τα επεισόδια και δηλώνει κιόλας οτι ποτέ ο υγιής δεν έχει συμμετέχει σε τέτοιες φασαρίες.

Δηλαδή η εταιρεία δια των άβουλων γραφιάδων της, μας θεωρεί ακόμα κορόιδα. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; Αν πράγματι τώρα το κατάλαβε, λέω μπράβο αλλά πραγματικά πρέπει να απομακρυνθούν οι βλάκες εκ φύσεως, ή οι βλάκες εξ έμμισθης θέσης. Διότι χωρίς να ανατρέξω στο παρελθόν, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΡΣΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, μπορώ να ανατρέξω στην χοντροκώλα που ήταν υπεύθυνη για τις φασαρίες από την τρίτη εθνική.

Κι αν ξεκινήσω από εκεί και φτάσω μέχρι σήμερα, θέλω να μου πει επίσημα η εταιρεία πόσες τιμωρίες έχει φάει σε πρόστιμα χρηματικά – ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ -, πόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών – ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ – αλλά και τι μέτρα ανταπόδοσης προσέφερε στους υγιείς για την καρτερικότητα να κάθονται μαζί με τύπους του κοινού ποινικού δικαίου, τύπους που βοήθησαν με τον τρόπο τους στις περσινές μόλις εκλογές της ομοσπονδίας.

Όσο δε για την μη αποποίσηση των ευθυνών, τώρα πάμε στο πολύ γέλιο για τα ανδρείκελα εκεί μέσα και στο πολύ κλάμα για εμάς, που μας θυμήθηκε η ανακοίνωση κυριολεκτικά την ώρα που βυθίζεται στο κενό. Τώρα έχει αναλάβει η ουέφα, και τώρα το γαμήσι θα είναι ανελέητο. Θα ξεκινήσει από την πολύ απλή ενεργοποίηση της αναστολής, θα προχωρήσει στο καινούργιο κατηγορητήριο ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΡΚΗ ΜΕΤΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, θα συνεχίσει με την οικονομική καταστροφή αποκλεισμού παικτών και φιλάθλων που δεν θα έχουν το πακέτο της ευρωπαϊκής συμμετοχής, ενώ θα σου επιβάλει και μνημόνιο για να ξανάρθεις πίσω.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, που ούτε την ελληνική προειδοποίηση δεν πήρατε χαμπάρι και προχωρήσατε με τους ίδιους και στην Ευρώπη, που δυό φορές τα σπάσανε, αλλά είχαν και πολιτική σκέψη : ΤΟ ΠΑΝΟ. ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ( ελάτε να δούμε ποιός έχει μεγαλύτερη δύναμη τώρα, ο Μελισσανίδης ή ο Άγιαξ ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΜΕ ΤΟ UEFA + FIFA KINGS OF CORRUPTION. Δηλαδή παίζεις στην διοργάνωση μου και παίρνεις τα λεφτά μου, και μου κάνεις και κριτική; Κάτσε στα τέσσερα και για να συμμετάσχεις, φτειάξε σύνδεσμο οπαδών απόλυτα ελεγχόμενο από εσένα με ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ και βλέπουμε.

Οπότε η απειλητική κατάληξη οτι ξέρει η εταιρεία να διορθώνει τα λάθη της, μόνο μικρά παιδιά μπορεί πλέον να πείσει. Διότι από το 2012 δεν ξέρει, δεν μπορεί αλλά κυριότερα δεν θέλει να τα διορθώσει. Είναι καραφανερό και αυταπόδεικτο. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ. Διότι το λάθος διορθώνεται σε βάθος χρόνου και με προσπάθεια. Άντε και με κάποιο ικανό στέλεχος. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιο αλλά ταυτόχρονα δεν έχει γίνει και καμία προσπάθεια. Ούτε καν μια απλή ερώτηση προς την ξένη ομοσπονδία : Έχω πρόβλημα, μπορείς να με βοηθήσεις; Λέμε τώρα. Κι αφήνοντας το θέμα να σέρνεται, γιγαντώθηκε και πλέον οι Αεκτζήδες απέδειξαν οτι ούτε την Ευρώπη σέβονται, οπότε είναι ακατάλληλοι γι’ αυτήν και δικαίως θα έχουν γήπεδο που θα το λένε Αγιά Σοφιά που εδρεύει στην Τουρκία και που φυσικά δεν υπάρχει σώφρων άνθρωπος που θα έδινε αυτό το όνομα σε μια σύγχρονη αρένα που δονείται από χριστοπαναγίες και μπινελίκια για τις μάνες των αντιπάλων.

Πόσο απλό θα ήταν αν από την επανεκκίνηση με την Τριγλία, είχαν εφαρμοστεί αυτά που λέμε εδώ μέσα; Εκτός του οτι ήταν εκ των ουκ άνευ σε κάθε λογική ομάδα – εταιρεία, θα ήταν φωτεινός οδηγός για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, κι εσύ θα είχες φάκελλο για τα έργα σου για την υπερασπιστική γραμμή στις 13/12. Που εντάξει, ήταν ειδικό παιχνίδι και σου ξέφυγε κάτι. Αντ’ αυτού, κάτσε τώρα με την καταγγελία του Άγιαξ, κάτσε με την αναφορά που σου κάνει σήμερα το CNN, και κάτσε να βγάζεις ανακοινώσεις αντί να κάνεις ένα μπάνιο και να ετοιμαστείς για το πάρτυ. Το πάρτυ που θα ολοκληρωθεί με το όνειρο του κάθε Αεκτζή, που αυτήν την στιγμή φαίνεται οτι θα είναι στρούγκα αυτών που τα σπάνε σήμερα. Εκτός αν μετά τα γαμήσια, εφαρμοστούν τα μνημόνια. Και πλέον για την υγεία, έρθει και κανένας αυτοτελώς υπεύθυνος εκεί στην εταιρεία.

Υγ. Στην υπερασπιστική γραμμή, καλό θα ήταν να αναφερθούν και τα δυό μουσεία. Οτι δηλαδή είχε αποσπαστεί η προσοχή των στελεχών σε πολιτιστικά έργα, και τους ξέφυγαν τα ζώα που πλακώνονταν από την Κυριακή σε όλη την Αθήνα, αλλά τους άφησαν να μπουν στο γήπεδο θεωρώντας οτι θα είχαν ξεκαυλώσει.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

62 Responses to ΜΙΛΑΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αναμονη για τη ματσαρα μας με τη Παρι. Stevie πολυ σοβαρα παιρνεις υπαλληλακια της πλακας. Που νομιζουν οτι εχουν να κανουν με τη ΕΠΟ και βγαζουν ανακοινωσεις της πλακας για να δικαιολογησουν την ανυπαρξια τους και το μισθο τους.

    Εχουμε ακουσει και χειροτερα βαζω μερικα εκ του αρχειου:

    – «Θα φυλακίσω το πρωτάθλημα στην Παιανία». Γιώργος Βαρδινογιάννης το 1996. Ακολούθησαν 20 τίτλοι του Ολυμπιακού…

    – «Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες». Αργύρης Σαλιαρέλης, για να υπερασπιστεί χούλιγκαν οπαδούς.

    – «Να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα». Τάδε έφη Νίκος Βαμβακούλας.

    – «Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν τους αλλάζουμε». Σωκράτης Κόκκαλης, ύστερα από επεισόδια.

    – «Ολοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί κι απ’ τον Αμπράμοβιτς». Ανδρέας Βγενόπουλος, για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

    – «Αφού δεν τα λένε οι άλλοι για μένα, να τα πω εγώ». Νίκος Αναστόπουλος, αυτοαποθεωνόμενος…

    – «Το πρωτάθλημα είναι μια εφήμερη χαρά». Ντέμης Νικολαΐδης, πρόεδρος της ΑΕΚ.

    – «Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, τα πρώτα ενενήντα λεπτά είναι πολύ κρίσιμα». Σερ Μπόμπι Ρόμπσον.

    – «Μερικοί λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό». Ο σπουδαίος προπονητής της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι.

    – «Οι κανόνες του ποδοσφαίρου είναι πολύ απλοί, βασικά ο εξής ένας: αν κυλάει η μπάλα κλώτσα την. Αν όχι, τότε κλώτσα την μέχρι να κυλήσει». Ο Ουαλλός παίκτης Φιλ Βούσμαν.

    – «Ο πρώτος είναι πρώτος. Ο δεύτερος είναι τίποτα». Μπιλ Σάνκλι.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ BOB:

    – «Βάλε πρώτα την μπάλα στα δίχτυα κι έλα μετά να το συζητήσουμε». Μπομπ Πέισλι, όταν παίκτης του τον ρώτησε πώς μπορεί να βάζει πιο εύκολα γκολ.

    Καθηστε να δειτε κανονικη μπαλλα οποιο ματς θελετε σημερα το λεω φιλικα.
    Νομιζω οτι το PSG-LIVERPOOL ειναι το πιο ενδιαφερον (για μενα τουλαχιστον) οχι μονο ως ονοματα αλλα και βαθμολογικα σε ενα ομιλο που γινεται χαμος και με Ναπολι μεσα.

    Εν τω μεταξυ για να δουμε μια μικρη διαφορα. Το βιντεο ειναι απο τη συνεντευξη τυπου χθες. Οι ερωτησεις γινωνται και Γαλλιδα μεταφραστρια τις μεταφραζει στο ακουστικο του Klopp. Που δεν εχουμε καταλαβει εδω ακομα γιατι ειναι Γερμανος και οχι Βρεττανος με το χιουμορ και το σαρκασμο που εχει για ολα.
    Ο τυπος απλα δεν υπαρχει

    https://www.bbc.com/sport/av/football/46371411?fbclid=IwAR0ecaajVinlq7c4pDEBEqO_Xp0rLLxRanb91evfvlXhxgX_mj-ft32mn3E

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μια διετια εκτος μας κοβω. Ενα ωραιοτατο προστιμο επισης και την “αλφα-βητα” της συνεσης απο την αρχη. “Πηγαινετε κυριε και ελατε ξανα μετα το 2021 που θα συμπληρωνετε και 200 χρονια αμαρτοκλεψιας.

    Τελικα άποδειχθηκε περιτρανα-ακομα μια φορα-πως ο Μελισσανιδης ξερει να φτειαχνει μονο συμμοριες και στον ελευθερο χρονο του ζωγραφιζει αρχιτεκτονικα σχεδια,για γραφεια εταιρειων,γηπεδων κλπ. Ειναι ενα κραμα μεταξυ Ρωχαμη και Βωβου δηλαδη. Αξιοπροσεκτο αμαλγαμα οντως.
    Αλλα απο εταιρειες ο ανθρωπος ειναι εντελως ανικανος. Η καλυτερα,ας πουμε αδυναμος. Ειναι σαν να περιμενεις απο ανθρωπο με παρκινσον να εκτελεσει χειρουργειο σε εγκεφαλο.
    Τελος παντων.

    Ας ολοκληρωθει κουτσα-κουτσα το γηπεδο- μαυσωλειο στα ” ιερα χωματα” να βαλει το κορμακι του μεσα,γιατι αυτες τις εποχες εχει και υγρασια και ριμαζει τις κοκκαλες. Δυτικοι νοτιοδυτικοι. Και φυσικα η στεγη του πολιτισμου και αθλητισμου μετα θανατον του μεγα ευεργετη (με τα λεφτα τριτων,οπως ολοι σχεδον αλλωστε) θα μετονομαστει σε “Δημητριος Μελισσανιδης”. Οχι θα το αφησει στην του Θεου Σοφια. Ποια ειναι αυτη η κυρια;

    Θα περασει και αυτος δια μεσω των μπετων και των μαρμαρων στην αθανασια. Δηλαδη στην ουσια,εφαρμοζεται – οπως και σε τοσες αλλες περιπτωσεις ευεργετων που διασκεδασαν την ζωη τους ως κλεφτες και εκαναν πλακα με την κοινωνια που γουσταρει τετοιους,ειναι αληθεια- και γλεντισαν την παρτι τους στην υγεια του ανωνυμου μαλακα,κατα γραμα η ρηση του Καραισκακη: ” αμα ζησω θα σας γαμισω,αμα πεθανω,θα μου κλασετε τον μπουτσο”. Για αλλους τελειως λογους φυσικα και με πολυ διαφορετικο αποτελεσμα.
    Αλλα αυτα,ειναι λεπτομερειες.
    Αυτος θα εχει πεθανει αφου θα εχει γαμισει τα παντα γυρω του και ημεις θα εχομεν αποκτησει γηπεδον
    Αμην.

  3. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει διάθεση για διόρθωση των λαθών .Αλλά από την στιγμή πού υπάρχουν νταραβερια μεταξύ τής διοίκησης και των οπαδών είναι δύσκολο. Η ίδια η Original έχει χάσει τον έλεγχο και αυτό φαίνεται από το ότι την μία μέρα βγάζει ανακοίνωση και την άλλη μέρα γίνεται της πουτανας. Δεν έχει πια την δύναμη να ελέγξει τους ΑΛΛΟΥΣ. Οι οποίοι όταν χρειάζεται βγαίνουν μπροστά για να καθαρίζουν τις δύσκολες δουλειές,είτε οπαδικες είτε διοικητικές όταν χρειάζεται.Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι με δύο κουβέντες θα πω πώς η ΑΕΚ θέλει ξήλωμα σε ότι υπάρχει κάτω από τον Μελλ.
    .

  4. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Νομίζω ότι γίνεται πολλή κουβέντα για το τίποτα. Πέρα από την εμφανή έλλειψη στελεχών νομιζω ότι στο άρθρο κυρίως ηθικολογει. Για τους ταραξιες της αεκ ωραία και Αγία τα λέει, για τους ταραξιες από τη Βόρεια θάλασσα τσιμπουδια. Ο αγιαξ δεν πρέπει να τιμωρηθεί όταν οι μπαχαλακες καταστρέφουν την Αθήνα για ένα τριήμερο;…. Άραγε ο γράφων έχει παρακολουθήσει ποτέ ένα ντέρμπι φεγενορντ αγιαξ;…. Κατά την ταπεινή μου άποψη ηθικολογουμε ακαταπαυστα…..

    Για εμένα η μεγάλη είδηση της ημέρας είναι άλλη. Οι οργανωμένο του παοκ ζήτησαν επιτακτικα να μην παίξει στην Τούμπα η εθνική Ελλάδος. Μήπως να το ξαναγράψω;…….. Οι ίδιοι οπαδοί που σηκώσαν κατά επανάληψη πάνο ότι η αεκ είναι η ντροπή της προσφυγιας….. Εχω ξαναγράψει στο blog για τη συμπάθεια που είχα στον παοκ και στον κόσμο του. Η συμπάθεια μας τελείωσε. Αλλά πέρα από τη δική μου συμπάθεια η όχι θεωρώ η άρνηση προς την εθνική είναι ένα πολλή σημαντικό κι άκρως επικίνδυνο γεγονός.

  5. Ο/Η akis λέει:

    Αυτή την ανακοίνωση πρέπει να την έχουν κάνει copy paste εκεί στην ΠΑΕ και να την ανεβάζουν κάθε φορά με λίγες μικροαλλαγές…Ίδια πράγματα το 2015 που μπουκάρανε με το γάβρο, ίδια στο Βόλο, ίδια και χθες…Μέχρι την επόμενη….

  6. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

    Μαλλον ο Τίγρης εκτος από τη σφιχτη οικονομικη πολιτικη των φετινων μεταγραφων,χαμηλωσε το μπατζετ και στη μισθοδοσια της Οριτζιναλ ,γι`αυτο και τα επεισοδια χθες.
    Τωρα το τι θα γινει…Παντως μονος του και σε αυτή την ηλικια να τα φτιαξει όλα από την αρχη-αφου πλεον τα γκρεμίσαμε όλα-δυσκολο το βλεπω.

  7. Ο/Η Γιαννης περισσος λέει:

    Και ολα αυτα μετα απο πρωταθληματικη χρονια υστερα απο 24 χρονια(οπως κι αν το πηραμε το περσυνο, δεν εστιαζω εκει). Περα απ`τη πλακα τωρα, ειναι τρομακτικο. Γεια σου Στηβεν, τους χαιρετισμους μου.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Φυσικά και δεν ηθικολογώ, αλλά είναι δεκτή η παρατήρηση. Οπότε απαντώ : Δεν με απασχολούν τα ζώα που φοβούνται και γίνονται αγρίμια εδώ. Στ’ αρχίδια μου οι Ολλανδοί. Με ενδιαφέρουν οι διαφορετικοί της Ελλάδας και της ΑΕΚ, και μάλλον καταδεικνύω οτι δεν υπάρχει καμμία διαφορετικότητα εδώ και κανένας πολιτισμός εκεί, παρά μόνο φόβος. Αν λοιπόν τα πάντα είναι θέμα φόβου, καιρός να κοπεί και η δημοκρατία και η ισότητα της ψήφου. Εκεί το πάω.
    Τώρα για τον Παοκ, σιγά και μην ασχοληθώ με τα χωριά. Όσο δε για την εθνική ομάδα, δίκιο έχουν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Τώρα για το πανό τους, δεν ασχολούμαι. Στην δημοκρατία έχει γνώμη ο οποιοσδήποτε λεχρίτης κι άρα κι ο Αεκτζής με το γνωστό τραγουδάκι για τους Παοκτζήδες.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης περισσός : Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η νομοτέλεια βγαίνει. Θυμίσου πώς πιάσανε τον Αλ Καπόνε.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Αφού ξέρεις οτι μου αρέσει η ρωμαϊκή πολιτική. Δεν σφάζουμε μόνο τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, αλλά και τα ζώα, και τα χωράφια ξερριζώνουμε και αφού δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο τα ντουβάρια, τα καίμε κι αυτά. Μας φταίνε και οι πολυθρόνες.

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Δημητρη Καλησπέρα
    Πραγματικα αδυνατω να αντιληφθω πως από εδώ
    https://dailytripes.gr/blog/2014/12/06/δακρυ
    φθασαμε στο σημερα.Εκει που ημασταν πριν χρονια
    Πως αυτοαναιρεθηκαμε?
    Ποιοι είναι οι λογοι που επιχειρηματικα,οργανωτικα,αγωνιστικα ειμαστε ξανα στο μηδεν?
    Το μαξιλαρι το καψαμε μονοι μας………………………..

  12. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Απορια
    Για τα επεισοδια η UEFA καλα κανει και κανει ότι κανει.
    Για όλα τα φασισταρια-ναζιστες που εχουν γεμισει τα γήπεδα τι κανει????
    Εκει δεν ενοχλείται η αισθητικη της?

  13. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Υποστήριξε κάνεις ότι υπάρχει δημοκρατία;….. ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ θέλεις να πεις. Η ισότητα και το δικαίωμα της ψήφου είναι το άλλοθι της συνενοχης, να σου πουν ότι εσύ έφερες αυτό που μας συμβαίνει. Αν τους τρομαζε το δικαίωμα της ψήφου πιστεύεις ότι θα σου το έδιναν;

    Να το πάμε και πιο πέρα, ΝΑΙ στον Έλληνα δεν ταιριάζει η δημοκρατία και το εκλεγειν μιας και είμαστε αυτοκρατορικος λαός. Μας ταιριάζει να έχουμε αυτοκράτορα, μόνο τότε πάμε μπροστά (μιλάω ως φυλή όχι ως ατομα). Πολλά τα παραδείγματα…

    Ο φόβος με διαφορά το σημαντικότερο άνθρωπινο συναίσθημα. Διαφωνείς ότι τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης του φόβου;

    Ps 1. Δε θέλω να βαραινω πολύ τις κουβέντες αλλά μου βγαίνει έτσι.

    Ps 2. Καταλαβα μάλλον λάθος ότι το κείμενο δεν ήταν δικό σου. Δεν αλλάζει κάτι στα σχόλια μου, απλά έχουν γραφτεί σε τρίτο ενικο.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Μα φυςικα και γι αυτο άλλωστε τους πιάνω κ εγω πάτοκορφα ολους . Απλα κάποια στιγμη λεω πτι η αεκ δεν ειναι μια κανονικη εταιρεία αλλα ανάλογα ενα ρωμαϊκό όργιο που ναι μεν εχει σύγκλητο αλλα στην ουσία ο Καίσαρας την εχει να του κανει αέρα. Μόλις τελειώσει το λιβάνισμα κανει αυτο που θα εκανε ετσι κ αλλιώς.
    Η τιμωρία θα ειναι βαριά. Αν παρακολουθήσες τι εγινε -παρουσία του ινφαντινο θα πω -στο super Classico που δεν εγινε ποτε στο monumental η fifa uefa θα βγάλει ολη τη.ν μιζέρια της στον αδύναμο. Μάντεψε ως συνήθως ποιος ειναι. Γιατι κατω μέχρι στιγμής δεν εχει παει καμμια καμπάνα.
    Το τοπίο παει για ξεκαθάρισμα λαι την Ευρώπη δε την ενδιαφερει τι γίνεται εκτος γηπέδου αυτο ελειπε. Υπαρχει αστυνομία και κράτος γι αυτο δεν ειναι πολιτειακός παραγωντας η ΟΥΕΦΑ να αστυνομεύει τις πόλεις και τους δρόμους γιατι διαβάζω διαφορα κουλά. Η κάθε ομάδα ειναι υπεύθυνη για τη τάξη στ γηπεδο της και τελος.

    Ο μελ θα καταλάβει the hard way λοιπον οτι οπως και στα αλλα μπορεί ατο χωριό να κοροϊδεύεις το κοσμο αλλα έξω αυτος που σπυ χώνει 5 φορες τον ισολογισμό σπυ σε 2 μήνες θα σε παει ορθοπεταλια. Ειδικά οπως σωστά ειπες οταν βρίζεις αυτόν που σε τάισε 10 φορες τα έσοδα που κανεις μονος σου.

    Στο αλλο κομμάτι να ξέρεις οτι τα πράγματα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ και εκει βγαίνει όλος ο εκνευρισμός αλλα και η τσιγκουνιά. Ξέρεις πως αντιδρούν οι αμερικανοί οχι μονο για τα λεφτα και αυτα – δεν ειναι λίγα τα 200- αλλα εχει και χειρότερα οπως χειραγώγηση μετοχής με κατάθεση ψευδών στοιχείων. Ξαναλεω τα πράγματα ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ και με αιμοπτυσεις δεν καθαρίζεις..

    Η αεκ οπως την νόμιζαν κάποιοι δεν υπαρχει. Τα έχουμε πει και ας μην αρέσουν σε πολλούς τα λογια μου. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αυτο λεω μονο μη περιμένετε ουτε παίκτες ουτε προκοπή. Απλα ξεχάστε το. Θα κανει 1-2 μέτριες κινήσεις και τελος. Όσο για να πει οτι κατι εγινε. Αλλα πεκχαρτ δηλαδή. Αυτο ξερω οχι επι την αεκ αλλα απο άλλη πηγή. Πιο αξιόπιστη. Απο εκει που θέλει να ψωνίσει δηλαδή.

    ΥΓ ο σιμοες βρήκε ομάδα σημερα… σιγά μη δεν έβρισκε.
    Υγ2 εγω ξερω οτι για 400 χιλιάρικα το χρόνο απο 200 εκαστοσ χάλασες το καλύτερο κεντρο που είχε η Ελλάδα με Γιάκομπ σιμοες.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Συμφωνούμε. Η απομάκρυνση Μελισσανίδη, δείχνει και τα υπόλοιπα κέντρα που πάνε να καλύψουν τα κενά. Το πρόβλημα είναι αλλού. έχει καταλάβει η υγεία, οτι υποστηρίζει μια λάθος κατάσταση; Η απάντηση είναι όχι αν σκεφτώ το ψηφίζει ο μέσος Έλληνας, άρα και τι θέλει ο μέσος υγιής Αεκτζής. Τα θέματα της Αμερικής δεν θέλω να τα πιάσω εδώ, ούτε να μιλήσω για την οριστική πτώχευση. Την ΑΕΚ, ο κάθε σώφρων, θα έπρεπε αυτήν την στιγμή να την αντιμετωπίζει σαν τους Κέλτες. Ή σαν τον καραγκιόζη που είναι ο εθνικός ήρωας αν δεχτούμε οτι δικαίψς φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης ή στον εμφύλιο επικράτησαν οι δοσίλογοι, που είχαν φροντίσει να δώσουν την χώρα εκεί.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Η αρχη,το “εμπα” που λεμε εγινε δυνατα και γρηγορα. Το ” εβγα”,θα ειναι δυσκολο,και με πολυ πονο για πολλους. Και θα ειναι για την ΑΕΚ,ακομα πιο δυσκολο λογω μη διαδοχης καταστασης. Μιλαω για σοβαρη διαδοχη,π.χ Παππας,Νοτιας αλλα χωρις Ντεμη. Σαν ροη χρηματων απο τους δυο πρωτους,και σαν σκορποχωρι απο τον τριτο.
    Τι εγινε με τα επεισοδια δεν ξερω,δεν ημουν μεσα. Απλα εμενα μου φανηκε πολυ ξαφνικο ολο αυτο που εγινε,ξεκινωντας απο την Αλεξανδρας,και με το τι εγινε εντος σταδιου. Θα πω ,εως περιεργο,και σεις πειτε οτι θελετε. Χωρις προοπτικη πρωταθληματος και με ενα διχρονο εκτος ευρωπης,δεν θες και τα ΛΕΦΤΑ για να βγεις τριτος τεταρτος και σε δυο χρονια να ξαναπαιξεις στα σαλονια. Απαιτησεις ελαχιστες σε παιχτες,και η ελληνοποιηση καλη ειναι χωρις φραγκα.
    Απο οσο γνωριζω,αλλα και οσα μου μετεφεραν ,η χειραγωγηση μετοχων,ειναι σαν βαζεις το ρεβολβερ στον κροταφο και με τις εξι σφαιρες στον μυλο και να παιζεις ρωσικη ρουλετα.Αυτα στο Αμερικα που υπαρχει σοβαρο κρατος και δεν τα περναει στο ντουκου. Και ειναι ενα απο τα πιο σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζει αυτην την στιγμη. Δεν εχω να πω τιποτα για την εμφανιση της ομαδας με τον AJAX,τα ειδαμε ολοι και τα αναλυσατε.
    Μπορει ο “παππους” να ειπε αυτους εχουμε,αλλα ταξη μια φορα στα χρονια που ηταν ΑΡΧΗΓΟΣ εβαλε. Για να τα λεμε ως εχουν τα πραγματα.

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα σε όλους.

    Διαβάζω εδώ και σε πολλά άλλα μέσα για την ΤΙΜΩΡΙΑ που έρχεται και θα είναι σκληρή. Μην σας κουράσω γράφοντας αναλυτικά τα περιστατικά, αλλά, έχουν γίνει πολύ χειρότερα (ακόμα και σε ΤΕΛΙΚΟ που διακόπηκε) και αποκλεισμός άμεσος από την Ευρώπη, δεν υπήρξε.

    Για να μην το κουράζουμε, ΜΠΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ Ο-Π-Λ-Ο, όχι στη Μπογκοτά, στην Ευρώπη και η ΟΥΕΦΑ δέχεται την ομάδα του στις διοργανώσεις της. Βρωμιάρηδες…πόσα καθαρίσατε από τον Ιγκνατίεβτις? Χα…

    Μένει να φανεί λοιπόν, αν το ΠΑΝΟ έλεγε την αλήθεια.

    Το ΠΑΝΟ, έλεγε απλά την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά, ποια σοβαρή διοίκηση, αφήνει να το τοποθετήσουν αρχικά (φαινόταν ότι ήταν μήνυμα) και ακολούθως παρακαλάει 10 λεπτά (στέλνοντας ένα κακομοίρη κοντά τους που κόντευε να λιποθυμήσει)?

    ΠΑΕ ΑΕΚ και ελληνική αστυνομία, επιβεβαίωσαν το καραγκιοζιλίκι αυτού τα άθλιου κράτους για μία ακόμα φορά. Όχι, οι Έλληνες ”χούλιγκανς” δεν έχουν κάποια διαφορά με τα αποκοιοκρατικά, ολλανδικά ανθρωποειδή, απέναντί τους. Εκεί, δεν είδα κάποια ”ευρωπαϊκή” υπεροχή. ΖΩΑ από εδώ και ΖΩΑ από εκεί. Εμείς δεν συμπεριφερθήκαμε έτσι στην Ολλανδία και στην Γερμανία, σωστά? Ούτε οι Γερμανοί εδώ.

    Η δημοκρατία και η ισότητα της ψήφου, είχε απορριφθεί από τον μεγαλύτερο άνθρωπο (για εμένα) που πάτησε στον πλανήτη, τον Αριστοτέλη, οπότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Steve, είναι ένα όνειρο θα έλεγα.

    Χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω ή να υποτιμήσω κάποιον, έχω βαρεθεί να ακούω για τα προβλήματα του Μελισσανίδη στην Αμερική, γιατί ο τρόπος που το κάνει ο καθένας, μου θυμίζει τα αμίμητα, από το ”έχω ένα φίλο στο νομισματοκοπείο, κόβουν δραχμές” μέχρι το κλασσικό νεο-ελληνικό δείγμα υπεροχής, που όλοι, έχουν τον καλύτερο χασάπη, μανάβη κ.οκ.

    Πείτε και σε εμάς ρε παιδιά, με ΠΟΙΟΝ μιλάτε στην αντίπερα όχθη και σας πληροφορεί αναλυτικά? Ξέρω, ”δημοσιογραφικό” απόρρητο…

    Και, τελικά, ΓΙΑΤΙ να μην δοκιμάσει ο κάθε Μελισσανίδης την τύχη του στο εξωτερικό? Ακόμα και να πέσει με κρότο και να τον εξαφανίσουν, το έκανε, κάπου έφτασε, στο οβάλ γραφείο, εμείς ΟΛΟΙ, που φτάσαμε? Αυτός μάλιστα, δεν παρέλαβε καράβια από τον πατέρα του, ούτε τον έστειλαν στο ΧΑΡΒΑΡΝΤ μέσω ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, ώστε σε μία ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ πορεία, να γυρίσει και να κάνει τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

    Τη δοκίμασε και ο Κεντέρης, που ΕΣΚΙΣΕ τους μαύρους στα ΙΣΙΑ, αλλά προφανώς μετά, την πλήρωσε και αυτός, επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να παίξει έξω, σωστά?

    Ναι, στο τέλος οι έξω θα σε πιάσουν, θα σε τιμωρήσουν και θα περάσουν το μήνυμα στον επόμενο Μελισσανίδη, ότι αυτή η ΑΡΕΝΑ είναι δική μας, είμαστε οι μεγαλύτεροι βρωμιάρηδες, εμείς θα σας ΓΑΜΑΜΕ και εσείς θα αρκεστείτε στα ψίχουλα που πέφτουν κάτω, στον οριοθετημένο χώρο σας. That’ s life.

    ΥΓ: Ο ΓΙΑΚΟΜΠ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, την ημέρα του τελικού στο ΒΟΛΟ, είχε διαγράψει ΟΡΙΣΤΙΚΑ αυτή την άθλια χώρα, δεν υπήρξε ζήτημα χρημάτων, σε καμία περίπτωση.

  18. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Εφοσον παιζει θεμα φυλακισης στην αμερικη και αρα το αρχικο πλανο πωληση ομαδα πακετο με γηπεδο παει για χορτα, γιατι δεν πουλαει απο τωρα να μας αδειασει την γωνια αυτος και το τσιρκο μεντρανο με ανικανους και αυλοκολακες που εχει μαζεψει στην ΠΑΕ? Περιμενει να ξαναπεσουμε αγωνιστικα β εθνικη?

  19. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Καρμπόν η ίδια ανακοίνωση κάθε χρόνο.
    “αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας και θα διορθώσουμε τα λάθη μας”
    Αυτές οι ανακοινώσεις όμως έχουν αξία μόνο όταν όντως γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν τα προηγούμενα λάθη.
    Θες αγωνιστικά? θες παρασκηνιακά? θες οπαδικά? παντού.
    Δεν υπάρχει προσπάθεια να διορθωθεί τίποτα. Και πάντα καταλήγουμε σε ενα non paper ή μια ανακοίνωση περί αποδοχής ευθυνώνε.
    Το ξέρω ρε μεγάλε οτι εσυ έχεις την ευθύνη. Δε χρειάζομαι υπενθύμιση. Δεν αφορούν κανέναν τέτοιες ανακοινώσεις γιατί όλοι εσένα δείχνουν ως υπεύθυνο αφου δεν επιτρέπεις να αναλάβουν ευθύνες και άλλοι.
    Απο το 2013 μέχρι σήμερα κάθε χρόνο η ΑΕΚ πληρώνει σε πρόστιμα και τιμωρίες σε βαθμούς, κεκλεισμένων κλπ χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν σε μεταγραφές.
    Μιλάμε για λεφτά οχι αστεία.
    Τα λεφτά που δεν δινεις στον Σιμόες ή τον τάδε παίκτη είναι το πρόστιμο μιας τιμωρίας ή ενός παιχνιδιού κεκλεισμένων.
    Απο την άλλη είναι λογικό πως δε μπορεί να τους ελέγξει.
    Και ο Νικολαϊδης στην αρχή τους χρησιμοποίησε και μετά όταν ήρθε η ωρα να συγκυβερνήσουν τους πέταξε σα στυμμένες λεμονόκουπες.
    Τότε ξεκίνησε και η έχθρα τους και χώρισαν τα τσανάκια.
    Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και σ’αυτήν την περίπτωση. Κάναμε τη δουλειά μας και τώρα να δούμε πώς θα τους ξεφορτωθούμε.
    Όμως δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Να δώσεις τον τάδε Άγη που έκανε χεράκια πάνω-χεράκια κάτω (τον σιχαίνομαι αυτόν by the way..).
    Τα κυκλώματα αυτά έχουν μετεξελιχθεί σε μαφίες. Η μάλλον οι μαφίες βρήκαν στέγη μέσα σ’αυτά τα κυκλώματα. Εδω ελέγχουν σχεδόν όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, οι σύνδεσμοι θα γλίτωναν?
    Λαθρεμπόριο, ναρκωτικά κλπ έχουνε βρεί άσυλο στα πανεπιστήμια.
    Οι περισσότεροι νεοσύλλεκτοι είναι αλλοδαποί και συνεχώς στρατολογούν και άλλους κάνοντάς τους “γυμνάσια” σε αντάρτικο πόλης αφού προπονούνται καθημερινά με κώνους τους αστυνομικούς.
    Πώς να γλιτώσει απο ολα αυτά η ΑΕΚ με τους τάχατες “αντίφα”.
    Μπορεί η διοίκηση της ΑΕΚ να τα βάλει με τον υπόκοσμο τον οποίο ενίοτε χρησιμοποιεί και η ίδια? Δύσκολα τα πράματα.
    Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει πως η διοίκηση της ΑΕΚ δε μπορεί και κυρίως δε θέλει να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με αυτούς που λυμαίνονται το οπαδικό κίνημα.
    Δεν πα’να καταδικάζεις με τα σεντόνια του Δημάτου, η ουσια είναι οι πράξεις σου.
    Μόλις πριν απο ενα μήνα η ομάδα έφαγε -3 +κεκλεισμένων δηλαδή ουσιαστικά -6 όπως το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι μόνο που τότε δεν είχαμε αφαίρεση βαθμών.
    Αλήθεια τι έκανε η ΠΑΕ απο τότε ? Ποιά μέτρα πήρε για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας?
    Η κατάρρευση ξεκίνησε απο κείνο το -3. Και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής κατάλαβε πως η θέση που θα τερματίσει η ομάδα δεν εξαρτάται απο τον ίδιο, οσο και να τρέχει οσα γκολ και να βάλει.
    Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άνθρωποι? δεν επηρεάζονται απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα?
    Τι κίνητρο δίνεις σ’αυτούς τους παίκτες όταν κινδυνεύεις σοβαρά με αποκλεισμό απο την Ευρώπη?
    Γενικότερα τι κίνητρα δίνεις ως διοίκηση στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας?
    Μια έμπρακτη συγνώμη για τους κατόχους διαρκείας και τα παιχνίδια που έχασαν θα ήταν πχ επιστροφή χρημάτων ή δώρο φανέλες ή κάποια άλλη προσφορά ως έμπρακτη συγνώμη.
    Πέρα απο τις ανακοινώσεις τόσα χρόνια δεν είδαμε τίποτα τέτοιο.
    Πληρώνουν τα κορόιδα για διαρκείας και κάθε χρόνο χάνουν ενα σωρό παιχνίδια λόγω κεκλεισμένων. Απο δω και πέρα και Ευρωπαϊκά.
    Τα διαρκείας που πούλησες φέτος (παρά την απογοήτευση με τις καλοκαιρινές μεταγραφές) ήταν λόγω των Ευρωπαϊκών αγώνων.
    Ας δούμε την τιμωρία που θα μας ρίξει η UEFA και του χρόνου ας μετρήσουμε πόσα διαρκείας θα δώσουμε. Η πόσοι ξένοι παίκτες θα είναι πρόθυμοι να έρθουν στην ΑΕΚ.
    Στην τελευταία μπανανία της Ευρώπης.
    Οι αποφάσεις της διοίκησης φέτος παίρνονται με σκεπτικό λες και δεν θα υπάρχει ΑΕΚ του χρόνου.
    Σε στυλ να τρουπώσουμε να χουφτώσουμε και αύριο δε βαριέσαι.
    Η ΑΕΚ είναι κάθε χρόνο, οι μεταγραφές είναι δυο φορές το χρόνο, τα πρωταθλήματα είναι κάθε χρόνο, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάθε χρόνο, η κονόμα είναι κάθε χρόνο.
    Ακόμα και σήμερα αδυνατώ να χωνέψω πώς και γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τα πάντα τόσο μίζερα τόσο κοντόφθαλμα και κυρίως καιροσκοπικά.
    Εκτός αν όντως δεν θα υπάρχει η ΑΕΚ αύριο οπότε ας μας το πούνε να το ξέρουμε.

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δε θα μπω στα γιατι και στα πως της Αμερικης στα βαθια. Οχι γιατι εχω προβλημα αλλα λιγους ενδιαφερει και ακομη λιγοτεροι μπορουν να τα καταλαβουν. Πιστεψε με μπορω να γραψω κατεβατα ολοκληρα, τραβαει 2-3 χρονια αυτη η ιστορια. Αλλωστε παλιοτερα- το ειχα πει και εδω- επαιξα ANW με το αζημιωτο, ενα +35% βγηκε στο τετραμηνο. Λες να το εκανα επειδη αγαπησα το Μελ? Η μηπως τωρα αγαπαω το Μυτιληναιο? Κανενα δημοσιογραφικο απορρητο δεν υπαρχει. Απορρητο εχει ο δημοσιογραφος για τη πηγη του και εγω δημοσιογραφος ΔΕΝ ειμαι. Εμπορικες εταιριες εχω. Οι αγωγες εχουν κατατεθει ηδη, η ερευνα ειναι ενεργη. Η πλευρα Μελισσανιδη εχει ηδη παραδεχθει αμφισβητουμενες συναλλαγες. Η ιστορια των 200εκκ εχει γινει ΠΡΙΝ την αποχωρηση του Μελ οχι μετα. Μετα απλα αποκαλυφθηκε. Το ολο θεμα προεκυψε με τη HEC Europe και τη συνθεση του νεου μετοχολογιου. Που με τις ΑΜΚ εξαφανιζε τους παλιους μετοχους. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. Κανενας δε διωχνει κανεναν αν παιζει με τους ορους του παιχνιδιου. Εχει πολλους Ελληνες και Κυπριους και η W.S και το LSE. Τα χρηματιστηρια και οι κεφαλαιαγορες δε κοιτανε την εθνικοτητα του ιδιοκτητη- αυτο ελειπε. The colour of money is the same.

    Για την ιστορια λοιπον και αφου θες να δεις τις πηγες αυτη ειναι η εκθεση-πορισμα των ελεγκτων:

    1. The Audit Committee believes up to US$300 million of Company cash and other assets were misappropriated through fraudulent activities. The Audit Committee believes that the principal beneficiary of the misappropriation is OilTank Engineering & Consulting Ltd. (“OilTank”), a company based in Fujairah and incorporated on March 15, 2010 in the Marshall Islands. On March 31, 2010 OilTank entered into a contract with Aegean’s subsidiary to oversee the construction of the Fujairah Oil Terminal Facility (the “Fujairah Facility”). The Audit Committee believes that this contract was used to misappropriate Company funds through inflated contracts and fraudulent pricing. The Audit Committee has reason to believe that OilTank is controlled by a former affiliate of the Company (the “Former Affiliate”).

    2. As of December 31, 2017, the Company and/or its subsidiaries had an aggregate of approximately US$200 million in accounts receivable that arose from purported commercial transactions that occurred in 2015, 2016, and 2017. These transactions lacked economic substance as the relevant counterparties were shell companies with no material assets or operations and were owned or controlled by former employees or affiliates of the Company. The Audit Committee believes that the receivables were improperly recorded as part of a scheme to facilitate and conceal an extensive misappropriation of Company assets channeled to OilTank, but accounted for as transactions with these shell companies. The Audit Committee has further confirmed that the approximately US$200 million of receivables are uncollectible and will be written off.

    3. The Investigation also uncovered additional actions to defraud the Company and/or its subsidiaries, including prepayment for future oil deliveries that were never made. These fraudulent activities appear to have commenced as early as 2010.

    4. The misappropriation of Company assets, and the fraudulent accounting entries and fictitious documentation designed to conceal it, involved over a dozen Company employees, including members of senior management. The employees who directed the scheme, which involved the creation of falsified and forged documents, including bank statements, audit confirmations, contracts, invoices and third party certifications, among others, have been terminated.

    5. The Audit Committee believes that this misconduct occurred in part because the Former Affiliate has exerted significant control over Company personnel and assets through various inappropriate means, including threats of economic retaliation and physical violence. In addition, the Former Affiliate continues to have access to and control over the Company’s electronic and physical files.

    Η πηγη δημοσιευσης ειναι οι Financial Times και οχι ο μαναβης απεναντι, δεν ειμαι νεο-ελλην ευτυχως να κανω υποθεσεις. Μιλαω με ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεια. Δε χρειαζεται κανενας μαναβης χασαπης. Απλα να διαβασεις τις επισημες ανακοινωσεις οποτε οι ειρωνειες ειναι αχρειαστες ειδικα αν δεν εχεις ενημερωθει για το θεμα.

    Η Oil Tank ειναι και η εταιρεια που ειχε δανεισει τη ΠΑΕ ΑΕΚ 2,7εκκ USD. Τα οποια ναι μεν αποπληρωθηκαν αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. Το θεμα ειναι- και εκει η ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ- οτι δειχνεις και αποδεχεσαι νομικα αμεσα και ευθεως σχεση μιας εταιρειας υπο ερευνα για ξεπλυμα με αλλη εταιρεια που σχετιζεται με τον ιδιο ανθρωπο-Affiliate. Η οπως ειπε ο Stevie: Πως πιαστηκε ο Capone? Μα για φοροδιαφυγη φυσικα. Οχι για φονους, οχι για εκβιασμους, οχι για bootlegging (παρανομο αλκοολ).

    Ο Κεντερης απο τη ντοπα ειχε βγαλει τριτο ματι στον αυχενα και τεταρτο αυτι στη πλατη. Εβγαζε φωνη 10χρονου κοριτσιου. Μεχρι και τα φρυδια (τα κανονικα φρυδια) του ειχαν πεσει. Η Θανου ειχε φτιαξει μεγαλυτερο μουσι απο το Jeronymo. Τα ποδια τα ξυριζε με χλοοκοπτικο. Οταν μιλαγε ηταν σα να ακους το Παβαροτι στο Nessun Dorma. Δε παιρνουν και οι αλλοι? Φυσικα και παιρνουν. Ολοι παιρνουν. Αλλα οχι οτι τους εσκισε. ΚΑΡΑΝΤΟΠΑΣ ηταν και ΚΟΤΑ που τη κοπανησε με ‘ατυχημα’ σε μηχανακι. Ο οποιος και δεν παραδεχθηκε χρηση, αλλα αρνηση ελεγχου. Η διαφορα η εξης: ΔΕΝ γυρισε πισω μεταλλια και το βασικοτερο, κρατησε τη χορηγια, του OTE τοτε, τη ταξης του 1εκκ μιας και το συμβολαιο ελεγε οτι πρεπει να σε πιασουν ντοπε για να γυρισεις τα λεφτα πισω. Αλλο με πιανουν αλλο αρνουμαι ελεγχο. To πρωτο ειναι καταδικαστεο. Το δευτερο τιποτα. Νομικα. Τιγκα στη ντοπα ηταν ολη η Ελλαδα και οτι θεωρουνταν Ελλαδα με τα Αλβανα και τα Γεωργιανα μεσα. Για να φερει μεταλλια η μανταμ. Οπως η dream team του Ιακωβου που ΑΠΑΝΤΕΣ πιαστηκαν και μονο ενας ειχε τη διορατικοτητα να ‘αποσυρθει’. Ηταν δε τοσο dream που απο τοτε 15 χρονια τωρα, δεν εβγαλαν ουτε ΕΝΑΝ ετσι για τα ματια, οχι πρωταθλητη αλλα απλα καλο.

    Συγκρινεις το μπανανισταν με ευρωπαικους αγωνες. Τιμωρια εχει πεσει στο ΠΑΟΚ με την PSG και μαλιστα βαρβατη με αποκλεισμο. Εχουν πεσει αποκλεισμοι σε Τουρκους, κεκλεισμενων σε Γερμανους, εχουν κλεισει κερκιδες, εχουν αποκλεισει μονο οργανωμενους παλι σε Γερμανους. Εδω απαγόρευσε σε ομάδες από την Κριμαία να παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα Ρωσίας αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως μέλη της ρωσικής ομοσπονδίας. Εχει αποκλεισθει η Βρεττανια 5 χρονια αν θυμασαι λογω βιας. Πως εγινε η Referee ομαδα? ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ηταν μεχρι το 1992, 25 χρονια ατιτλοι. Οι κακομοιρηδες του νησιου μια ζωη στη κλαψα, πιο πολλα ειχε η Nottingham. Πως διαλυθηκε η μεγαλη Liverpool του 1979-89 με 7 πρωταθληματα, 5 κυπελλα, 4 CHL και αλλον ενα τελικο σε μια δεκαετια? Ακου εκει δεν υπηρξε αποκλεισμος! Σοβαρα τωρα το εγραψες αυτο?

    Αμα θελει η UEFA να δειξει το ταχα μου σκληρο προσωπο σε καθαριζει για πλακα. Παιζεις στο μαγαζι της και οχι μονο σε αφηνει να παιζεις αλλα σε χρηματοδοτει και με τρελλα νουμερα-μιλαω για την Ελλαδα- σε σχεση με το τι κανεις μονος σου. Εγιναν απιθανα πραγματα στο Superclassico που δεν εγινε ποτε- μιλαω για τον επαναληπτικο στο Monumental. Ακομη αναμενουν αν θα γινει το ματς που ειναι δυσκολο πλεον μιας και δεν χωραει στο ημερολογιο. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεζιλεμα παρουσια του Infantino που το κανει δυσκολο μιας και δε μπορει να πει οτι δεν ειδε η δεν ακουσε, ολοκληρο ταξιδι εκανε γι αυτο το λογο και ειναι μεγαλο ταξιδι πιστεψε με, το εκανα προσφατα και λογικα θα το ξανακανω συντομα.

    Ο Γιακομπ Γιοχανσον απαντησε τελευταια φορα αρνητικα στο ενδιαμεσο μεταξυ των προκριματικων αγωνων το καλοκαιρι οταν εγινε και η τελευταια προσεγγιση –για τα ματια- απο τη ΑΕΚ. Το ειχα γραψει τοτε, εκεινη την εβδομαδα. Η διαφορα ηταν ακριβως- αφου θες να πουμε- 250,000 ευρω/ετος για τριετες. Αλλωστε με τοσα εκλεισε και στη Γαλλια, οπως αναλογα ο Gus ζηταγε 2 δις κατα αλλους αλλα τελικα πηγε με 600 στη Μπετις. 250 /εξαμηνο επαιρνε στην ΑΕΚ δηλαδη 500 το χρονο. Αναλογη περιπτωση ειναι και του Μανωλη. Αναλογη περιπτωση ειναι και του Σιμοες. Που ζητησε το νουμερο με διαθεση να πεσει – κατι που αν δεν απατωμαι το εκανε κιολας απο τα αρχικα 800- αλλα μαλλον ακουσε τα καουμποιλικια του large με το μανταλο (εγω εχω αδυναμια και τα χωνω οπου θελω) και ΔΙΚΑΙΩΣ τα πηρε στο κρανιο. Εγω 500 ξενος μακρια απο τη χωρα μου, που εχω λιωσει 10 σολες στο τρεξιμο και ο αλλος 600 που εκτος απο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ , 2 σαιζον την εβγαλε εκτος ομαδας? Εγω ετρεχα στα χωραφια του Κομποτη και του ΠΑΣ μαζι με τις Ριεκες και τις Ουκρανιες μεσα στα χιονια να σε βγαλω CHL Tεταρτη-Kυριακη να κονομησεις +25 και θα παρω λιγοτερα απο το Πετρακη το χαβαλε που την εβγαλε ζαχαρη ολο το χειμωνα με αποκατασταση και εβλεπε τα ματς ξαπλα στη τηλεοραση με πιτσες μπυρες? Δηλαδη ο υπαλληλος που αρρωσταινει θα αμειφθει παραπανω απο τον υπαλληλο που οχι μονο τραβαει ολο το κουπι αλλα καλυπτει και τη θεση του αρρωστου και φερνει και 20 φορες το τζιρο παραπανω? Ποιος σε περασε περσυ Europa με τους Βελγους? 2 γκολ και ενα πεναλτυ για να τσιμπησεις το δεκαρικο?
    Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. BASTA. Οκ δεν ειμαι ο Gerrard αλλα 7-8 κατοσταρικα θα τα βρω η τρελλαθουμε. Για την ακριβεια ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΗΔΗ.

    Μην αναφερεις πραγματα που δεν γνωριζεις λοιπον.

    Δεν ξερω αν θα απομακρυνθει η θα φαει ξυλο ο Μελ. Δε ξερω αν θα παει φυλακη η αν θα παει βολτα με το Vera και θα πεταει ‘ατακες’. Αν θα κανει στριφτο η Cohiba Doble. Αν ηξερα τοσο καλα το μελλον επιχειρηματικα θα επαιζα LSE, δε θα εκανα εμποριο. Θα ειχα βγαλει δις εκει πιστεψε με. ΔΕΝ εχω δις. Επισης πιστεψε με. Απλα μου αρεσει το επιχειρην και το εμποριο και παρακολουθω αναλογα οικονομικα κυριως διεθνη. Μιας και στη Ελλαδα βγαλαμε κουμουνια που το μονο που ξερουν ως οικονομια ειναι το κομμα και το δημοσιο.

    Δεν εχω τιποτε με τον ανθρωπο- ισα ισα που μου ειναι συμπαθης ως ενα (μικρο) σημειο, δεν ειναι δηλαδη ο τυπος που με απωθει αλλα ουτε και αυτος που θα κανω παρεα. Σιγουρα δεν ειναι ο τυπος που θα κανω ΕΝΑ ευρω δουλεια μαζι του. Γιατι ειναι ανακολουθος λογων-πραξεων. Αναφερω οτι τα πραγματα ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ δυσκολα μιας και οι κατηγοριες ειναι μεγαλες και εχουν γινει αγωγες ηδη απο μετοχους. Εκει η επιτροπη κεφαλαιαγορας δεν ειναι Ελλαδισταν και προστατευει τους μετοχους δηλαδη το κοσμο γιατι απο το κοσμο λειτουργει το καταστημα. Αλλιως να το κανουμε αλα Βαρθαλίτη να γελανε τα τσιμεντα. Που ο κοσμος που επαιζε FF με τη διαβεβαιωση της Ε.Κ βρεθηκε σε μια νυχτα απο τα 15,80 στα 4,80 και αυτα κλειδωμενα. Ουτε για προσαναμα.

    @ Stevie: Γνωριζεις οτι με την αλλαγη σκυταλης, αναμενουμε και νεες δραστηριοτητες ιδιοκτησιας. Τις οποιες θα πουμε εν καιρω. Ας γινουν αι εκλογας και εδω ειμαστε. Παντως μια πλευρα ειναι ετοιμη ειναι παντοδυμανη και μπαινει σε πολλα σχηματα, απο consumer μεχρι enterprise, στηριζει δε με τα μπουνια Μητσοτακη. Η δευτερη ειπε προχθες ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ οτι αν δε φυγει ο λαοπροβλητος εγω δε βαζω ουτε πενηνταρακι. Οχι μπουλντοζα αλλα ουτε φτυαρι. Αρκετα το δουλεμα 4 χρονια. Η υγεια δεν υπαρχει για να τη πιασει καποιος. Για την Ελλαδα μιλαμε. Που κανει ΜΟΝΟ για τη χρονια εκλογων εκπτωση στον ΕΝΦΙΑ (που θα καταργουσε με ενα νομο και ενα αρθρο) 60 ολοκληρα ευρω, 5 το μηνα να παρεις ενα καφε, σε ακινητα αξιας 60,000. Σε στανες δηλαδη. Μιας και απευθυνεται σε προβατα.

    ΥΓ Η UEFA δινει τα –πολλα- χρηματα συμμετοχης για να παρουσιαζει ενα καλο θεαμα στους πελατες της. Να μπορει να πουλα το προιον κυρια τηλεοπτικα σε χορηγους σε καναλια σε θεατες με συνδρομητικα. Δε τα δινει για να κανει ιδιωτικες επενδυσεις ο καθε ενας. Σιγουρα θελει και απαιτει γηπεδα προδιαγραφων αλλα της ειναι αδιαφορο αν θα ειναι ιδιοκτητα η δανεικα. Με λιγα λογια δεν την ενδιαφερει αν η ΑΕΚ θα παιξει τα 3 ματς της στο ΟΑΚΑ,στη ΝΦ η στο Πανγκρητιο. Σιγουρα δεν εχει ιδεα για Αγια Χωματα, Βυζαντινους τοιχους, πυρσους και μουσεια. Την ενδιαφερει ομως η ΑΕΚ να παιζει και καμμια μπαλλα, να παιρνει κανα βαθμο, να κοντραρει κανα αντιπαλο. Οχι να γινεται σακος του μποξ. Ποιος θα κατσει να δει μια ομαδα με μηδεν βαθμους και 12 γκολ σε 5 ματς με καποιον Πονσε να κανει τη κατσικα? Επειδη βγηκε ο αλλος ο ΓΕΛΟΙΟΣ ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ και ειπε οτι η ΑΕΚ ειναι η ανερχωμενη δυναμη της Ευρωπης? Μονο γι αυτο επρεπε να τρωει καρπαζια απο ολους τους θεατες ενας προς εναν πριν την εναρξη καθε ματς, προς παραδειγματισμο. Για να μη λες βλακειες δηλαδη μιας και ακομη και η μαλακια εχει ορια. Αυτη τη δηλωση ντρεπεται να τη ξεστομισει ο Πεπ, ο Κλοπ , ο Τουχελ, ο χ-ψ προπονητης με ΟΜΑΔΑΡΕΣ και clubs αξιας δις, και βγαινει και τη πεταει ο ‘προπονητης’ του Πανθρακικου. Γιατι εκει ειναι το ταβανι του. Ο Πανθρακας.

    Να το πω αλλιως. Ποιος καθησε να δει αγωνα της Plzen ακομη και αν επαιζε με τη Ρεαλ τη Μπαρτσα η τη Μπαγερν η τη Γιουβε? Να δει τι? Τη προπονηση η το 0-5? Οταν λοιπον βλεπει οτι σε πληρωνει και εσυ ξεφτιλιζεις το προιον της, λες να μασησει αμα πετας μολοτοφ να σου χωσει μια τιμωρια? Μη τυχον και δε παιξει ο Μανταλος και ο Πονσε του χρονου με τη Ρεαλ και τη Μπαγερν να τον θαυμασει η Ισπανια και η Αγγλια η μη τυχον και δε κανει επειδοδια η original που ειναι εδω μαζι σου? Ας παιξει ο Πελκας και ο Σαραμαντας στη θεση του. Σιγα τη διαφορα. Αντε αντι για 12 να φαει 15 σε 5 ματς.

    Να μιλαμε σοβαρα τωρα.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eφυγε ως ανωμυνος.. Κινητο γαρ

  22. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    The Snitch τι εννοεις εδω?

    @ Stevie: Γνωριζεις οτι με την αλλαγη σκυταλης, αναμενουμε και νεες δραστηριοτητες ιδιοκτησιας. Τις οποιες θα πουμε εν καιρω. Ας γινουν αι εκλογας και εδω ειμαστε. Παντως μια πλευρα ειναι ετοιμη ειναι παντοδυμανη και μπαινει σε πολλα σχηματα, απο consumer μεχρι enterprise, στηριζει δε με τα μπουνια Μητσοτακη. Η δευτερη ειπε προχθες ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ οτι αν δε φυγει ο λαοπροβλητος εγω δε βαζω ουτε πενηνταρακι. Οχι μπουλντοζα αλλα ουτε φτυαρι. Αρκετα το δουλεμα 4 χρονια.

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Οι μαύροι που ΕΣΚΙΣΕ ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ στα ίσια, έπαιρναν και παίρνουν την καλύτερη ντόπα. Τους ενόχλησε, τον καθάρισαν, όπως το ‘89 τον ΜΠΕΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, για να πάρει τα 4 ο ΚΑΡΛ ΛΙΟΥΙΣ. Γιατί αν περιγράφεις έτσι τον Κεντερη, τι μπορείς να πεις για τον κατεστραμμένο από τα φάρμακα Λιουις.

    Η ΜΑΡΣΕΙΓ, πρόσφατα, για να μην σκαλίζουμε τόσο παλιά, δεν αποκλείστηκε την 5η φορά που έκαναν οι οπαδοί της επεισόδια σε μια χρονιά, με αποκορύφωμα την ΔΙΑΚΟΠΗ (!!!) του τελικού του Europa League.

    Όσο για την ανταγωνιστικότητα, είδαμε την Μπενφίκα των 0 βαθμών πέρυσι, του πρόσφατου ταληρου από την Μπάγερν και της ΤΥΧΗΣ μέσα στο ΟΑΚΑ.

    Έχω διαβάσει τους FT, το οποιο είναι κάτι διαφορετικό από ένα «τα πράγματα είναι άσχημα απέναντι» με ύφος που δείχνει εσωτερικές πληροφορίες.

    Τέλος, για μια ακόμα φορά, δεν ειρωνεύομαι, απεχθάνομαι την ειρωνία.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aφου λοιπον διαβαζεις τους FT (και καλα κανεις ειναι κορυφαα ενημερωση) λογικα εχεις καταλαβει ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα. Τιποτε διαφορετικο δεν ειναι. Μιλανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι ελεγκτες για Affiliate, για εταιρειες σφραγιδες για διοχετευση μαυρου χρηματος με εικονικα τιμολογια και υπερτιμολογησεις, για αποκρυψη στοιχειων και για μπραβιλικια. Τα γνωστα δηλαδη. Τωρα αν θες εσωτερικες πληροφοριες ΝΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ – ο Stevie γνωριζει ποιος ειναι αδελφικος φιλος με εισηγμενη στη WS) αλλα δε θα πω κατι παραπανω, και γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να μαθω γεωργιανα αλλα και γιατι αλλωστε δεν λενε κατι διαφορετικο απο οτι λεει το επισημο πορισμα. Οτι δηλαδη κατα τη διαρκεια ετων εγινε οτι εγινε με τη γνωση και ανοχη. Μεγαλα παιδια ειμαστε και ξερουμε τι διαβαζουμε.

    Το οτι συγκρινεις τη Μπενφικα που 1 χρονια εκανε ασχημη πορεια αλλα παιζει –σχεδον- μονιμα στο CL με φουρνιες παικταραδων που τροφοδοτει TOP συλλογους επι δεκαετιες (και 2 ευρωπαικων τιτλων εστω παλιοτερα) με τεραστιους χορηγους πισω της (Adidas-Vodafone-Emirates), με την ΑΕΚ το επιτευγμα της ειναι μια πορεια στους 4 πριν 40 χρονια και χορηγο την εταιρεια του αφεντικου (ΟΠΑΠ) το αφηνω ασχολιαστο.

    Μιλας για την ομαδα που οταν εβγαλες το μοναδικο εξαγωγιμο προιον που λεγωταν Κατσουρανης…, αντε και ο Σωκ που στην ουσια εφυγε μικρος, εβγαζε Ρουι Κοστα, Νταβιντ Λουις, Ντι Μαρια, Καρντοσο, Σαλβιο, Νουνο Γκομες, Φαμπιο Κοεντραο, Αιμαρ, Ραμιρεζ, Βιτσελ, Σιλβα και το αφηνω εδω μη γραφω λιστες. Ακομη και ο Κατσουρανης που εβγαλες στη Μπενφικα πηγε!

    Τωρα το γιατι ηταν τυχερη αυτη και σου εβαλε 3, στο 20 εχανες 0-2 και οχι εσυ που προσωρινα ισοφαρισες επισης το αφηνω ασχολιαστο. Μηπως επειδη δεν εκανε μια πασα ο κλωναριδης? Εγω απο την αλλη ειδα οτι εκαναν μια κατεβασια σου κολλησαν το τριτο και μετα 20 λεπτα δε καναμε τιποτα. Ωραια τα κιτρινα γυαλια αλλα σε εμποδιζουν να βλεπεις καλα. Εκει ειναι λοιπον η Μπενφικα, τραβα και κανε οτι σου εκανε σε 15 μερες. Νικα 0-2 και αν εισαι ατυχος και σε ισοφαρισει κανε το 2-3 δηλαδη.

    Ειπα οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ντοπα. ΟΛΟΙ. Ο κεντερης εσκισε ενα καλσον. Απλα ΕΤΥΧΕ μια φορα να ειναι πιο καλα φταγμενος απο τους μαυρους. Ο ‘προπονητης΄εξαλλου ηταν καλος στη δουλεια του να τα λεμε αυτα. Οπως και η ντοπα παιζει ρολο ακομη και ωρες στο ποτε θα πιασει. Και η Πατουλιδου ΕΤΥΧΕ και σκονταψε η αλλη και το πηρε. Σιγα τα ωα. ΟΛΟΙ ειναι κατεστραμενοι και ακριβως γι αυτο το λογο δεν τον αφησαν. 100 η αλεπου 101 το αλεπουδακι?

    Ειπα τελος οτι εχουν συμβει και αποκλεισμοι και τιμωριες. Δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ αποκλειωνται, ειπα επι λεξη: Αμα θελει η UEFA να δειξει το ταχα μου σκληρο προσωπο σε καθαριζει για πλακα. Οπως ειπα οτι η προταση σου, αποκλεισμοι δεν υπηρξαν αμεσα, ειναι λαθος. Το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι οι Αγγλικες ομαδες επι 5 ετη. Ολες.

    Εσυ προς το παρων εισαι λιγες μερες πριν, με κιτρινη καρτα-αναστολη και πας και κανεις αυτα που εκανες. Κανενας Μανταλος και καμμια ΑΕΚ δε θα λειψει απο κανενα Αγγλο-Γαλλο-Γερμανο κλπ φιλαθλο. Οσο ξερει το Μανταλο αλλο τοσο ξερει το Πελκα. Δηλαδη καθολου μιας και ειναι μηδενικα. Που το δειχνουν και με την Εθνικη να στο παω και μισο σκαλι πιο πανω. Ελειψε απο κανενα αυτο το εξαμλωμα απο το Π.Κ η απο το Euro? Γιατι να λειψει δηλαδη η ΑΕΚ (η καθε ΑΕΚ) απο το CHL?

    Nα το κανω πιο πενηνταρακια? Εισαι θεατης. Πληρωνεις π.χ συνδρομητικο. Προτιμας να δεις την Τσελσυ και την Αρσεναλ που φετος ειναι Europa σε δυνατα ματς η τον ΖΠΑΟΥΓΚ και το γαυρο? Ασε την ΑΕΚ εξω.

    Με την ιδια λογικη λοιπον που ειχες το Ρωσσο αλλα ειχες και τους μαχαιροβγαλτες με τα κιτρινα. Αν εγινε διακοπη εκει εδω δεν επρεπε καν να αρχισει με τις μολοτοφ αφου θες να παμε με το γραμμα το νομου.

    Απο τα σχολια σου θεωρω οτι εχω να κανω με ενα ανθρωπο σοβαρο που ειναι μεν παθιασμενος με την ΑΕΚ αλλα καταλαβαινει και 10 πραγματα. Σε αντιθεση με αλλους δηλαδη που πανε μονοπαντα no matter what. Εκει καπου στο παθος σου, τα βλεπεις λιγο κιτρινα. Εγω απο την αλλη ειμαι πιο μονοχνωτος και γκρινιαρης και πιανω το εταιρο χρωμα της ομαδας μας. Το μαυρο δηλαδη.

    Γι αυτο και εχω επιλεξει απο μικρος πιο υγεια και ειμαι πρωτα Liverpool. Εννοω οτι αν παιξουν οι 2 ομαδες θα παω ΑΝΕΤΑ να κατσω με τους κοκκινους. Τους γουσταρω τι να κανουμε τωρα? Μου αρεσει που παμε στο γηπεδο και βλεπω το Sir Dalglish. Τον Rush και τον Mc Allister να ειναι στα 5 μετρα. το Κλοπαρο στα 10 μετρα. Αυτο το ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ με την ωραια εννοια, αυτη την απιθανη ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, αυτη τη ΜΟΡΦΗ μονο εμεις μπορουσαμε να την εχουμε. Ας μη κερδισει ποτε του τιποτα. Δε τρεχει κατι. Η χαρα του παιχνιδιου η μπαλλα η προσπαθεια η ΒΕΛΤΙΩΣΗ μεσα σε 3 σαιζον ειναι κατι το εξωπραγματικο. Πηρε μια ομαδα που δεν εκανε σχεδον τιποτα και τη πηγε 2 τελικους Ευρωπης και ας τους εχασε. Χαιρεσαι να τη βλεπεις πραγματικα.

    Μου αρεσει η ατμοσφαιρα, το You never walk alone, οι ματσαρες, οι ανατροπες. Μου αρεσει που η ομαδα χανει και ΟΛΟΙ χειροκτροτουν παικτες που στο 95 τρεχουν σα να μην υπαρχει αυριο. Μου αρεσει που σε 2 βδομαδες παμε να δουμε do or die ματς με τη Ναπολι. Οπως εκανε εκεινο το 4-3 με τη Ντορτμουντ πριν 2 χρονια. Εκει ειναι το σπιτι μου 35 χρονια γιατι εκει με σεβωνται και τους σεβωμαι αναλογα και μιλαμε για ενα club που ειδικα σε αυτα τα θεματα ισως εχει περασει τα χειροτερα σε ολη την Ευρωπη. Χειζελ-Χιλσπορο-96. Αλλα: ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ και γι αυτο εχει τον ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ σεβασμο μου.

    Δεν εχει να κανει με νικες, τιτλους κλπ τα εχουμε πει αυτα. Ειναι θεμα νοοτροπιας. Μπορω να δω τα ιδια στην αγαπημενη μου ΑΕΚ? Να δω ΚΑΝΟΝΙΚΟ ξεκαθαρισμα και παντελονατες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ κινησεις? Να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα τρεξω να τη στηριξω. Οπως κανω επισης 35 χρονια.

  25. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Θεού, δεν συγκρίνω την ΑΕΚ με την ΜΠΕΝΦΙΚΑ, ιστορικά. Η παρουσία της ΑΕΚ ήταν κάκιστη, εκτός 30 περίπου λεπτών με την Μπενφικα, απλά, δεν μπορεί να μείνει μόνη, στημένη στον τοίχο για τους 0 βαθμούς. Η διοργάνωση είναι δύσκολη και ανα πάσα στιγμή μπορεί να σε πάρει μέσα η μηχανή του κιμά και να μην προλαβαίνεις να μετράς, πρόσφατα ακόμα και η Μπενφικα.

    Αν τιμωρηθεί η ΑΕΚ, το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνει με τον ΑΓΙΑΞ. Η συμπεριφορά τους ήταν επιθετική, βίαιη, έδωσαν εισιτήρια σε Έλληνες Χουλιγκανς και θα πρέπει και η ίδια η UEFA να εξηγήσει την κίνηση να τους τοποθετήσει κάτω.

    Από εσένα, τα γραφόμενα σου, δεν χάνω αγώνα της Λίβερπουλ και φιλοδοξώ να επισκεφτώ το Ανφιλντ φέτος, ελπίζω για το πρωταθλημα. Δύσκολο, γιατί η ΝΤΟΠΑ της Σίτι, μοιάζει με αυτή της Μπαρτσα επι Γκουαρντιόλα. Ομάδα χωριά σωματικά προσόντα, που κερδίζει τις μονομαχίες και τις χαμένες μπάλες, τρέχοντας ακατάπαυστα. Αφύσικη εικόνα, πραγματικά. Εύχομαι να επαναφέρει την κίτρινη (έστω με κόκκινο) εμφάνιση. Δεν μπορώ να βάλω κόκκινη μπλούζα…

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    spyros kilkis
    Για το πρωτο δε μπορω να μιλησω ακομη. Ειναι φιλος καλος χρονια και δεν ειναι σωστο. Ας περασουν οι εκλογες και καλα να ειμαστε. Αν σου λεει κατι μονο θα πω αυτο: Ποιος μεγαλος ομιλος ξαφνικα μπαινει σε καταναλωτικα?
    Για το δευτερο η απαντηση ειναι πιο ευκολη: Lamda Develpment-Ελληνικο. Διαβασε την ανακοινωση. Λεει ξεκαθαρα: Αν δεν τελεσιδικησουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δε σηκωνουμε ουτε βοτσαλο με φτυαρακι της Μπαρμπι απο το Jumbo. Αυτα τα δηθεν για την αδεια του καζινο ειναι μαλακιες του Τσιπρα που παιζει καθυστερηση στο 90 ενω χανει 0-8 σα το ζηκο προχθες. Που βαζει το Μπογε να οργανωσει το ματς στο 75.
    Η αδεια για το καζινο μπορει να βγει εντος τριμηνου και να τρεχει παραλληλα με την εναρξη των εργασιων. Λες και αμα ολα παρουν ΤΕΛΙΚΟ οκ η αδεια τους πειραξε για το ποιος θα τρεξει το καζινο. Ειναι βλεπεις ολα ετοιμα- κτιρια, υποδομες, συγκοινωνιες και μας νοιαζει ο διαχειρηστης!!
    Σα να προσλαβει ο Μελ κηπουρο για το γκαζον της ΝΦ απο τωρα μη τυχον και μεινει ακουρευτο. Ημαρτον !
    Οποτε καλο το σανο του Αλι6 αλλα μετα απο 4 χρονια και στο παρα ενα που θα παρει το πουλο, το συστημα και με το χωροφυλαξ και με τον ασυφυλαξ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ πλεον.

  27. Ο/Η aek4life λέει:

    Καλησπερες Snitch… στην ερώτηση που σου κάνει ο spyros kilkis, όταν λές αλλαγή σκυτάλης προφανώς κι εννοείς πως θα φυγει ο Άλ6ς…
    όταν πάλι λες αναμένουμε και νέες δραστηριότητες ιδιοκτησίας είναι κάτι που αφορα την ΑΕΚαρα ή το μετεφρασα λάθος;

  28. Ο/Η akis λέει:

    @the snitch
    Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου ως προς την τιμωρία. Εμπορικό όνομα δεν είμαστε, από ένα πρωτάθλημα της πλάκας, που και πέρσι είχε απασχολήσει την Ευρώπη με όσα έγιναν στη Τούμπα, μάλλον θα πάμε για παραδειγματική τιμωρία. Αν ήταν να αλλάζαμε ρότα σαν ομάδα θα ήταν ίσως και καλοδεχούμενη. Αλλά τώρα, μάλλον θα μας διαλύσει ακόμα περισσότερο. Για τη liverpool και γενικά για τα αγγλικά clubs τί να πει κανείς? Έχουν πάει σε άλλα επίπεδα. Οκ, και εκεί έχει βία, αλλά πλέον σε κάνα χωράφι ή καμιά pub. Η βιτρίνα, που είναι το γήπεδο, λάμπει. Ελπίζω να προλάβουμε να δούμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο εδώ πριν αφήσουμε τα εγκόσμια….

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Νεκταριε, υπαρχουν και ομογενεις εργαζομενοι στις εφημεριδες της Αμερικης.Οπως υπαρχουν και στην W.S. Καποιοι ειναι και συγγενεις,εστω και μακρυνοι αλλα υπαρχει επικοινωνια στενη.Αρχες του `16 ,ειχαν ηδη παρει χαμπαρι οι αρμοδιοι τι γινεται.Δεν βγηκαν με ανακοινωσεις να πουν τι ΘΑ κανουν,ειναι σοβαροι οι ανθρωποι,μαζευαν στοιχεια και απλα οταν ηρθε η ωρα τα παρουσιασαν . Το αν εμενα μου ειπε κατι παραπανω ο συγγενης δεν αφορα κανεναν,ουτε και ειναι τιποτα στελεχος στην εφημεριδα. Ενας απλος δημοσιογραφος ειναι που συζηταει για πολλα εντος αυτης. Και κατι βασικο,πολλοι ετρεξαν και αγορασαν μετοχες,και καποιοι απο αυτους την πατησαν . Ε,επιτρεψε τους να εχουν εναν λογο παραπανω…..

  30. Ο/Η bandog λέει:

    σε πρωτη φαση περιμενουμε η παε να κανει τις απαραιτητες ενεργειες ωστε ο τυπος που φαινεται η φατσα του σε ολα τα δικτυα – αρα μπορει να αναγνωριστει- να λογοδοτησει στο νομο και να μην μπορεσει να αποκτησει ποτε στη ζωη του προσβαση στο γηπεδο της ομαδας -ειδικα το νεο- με την διαδικασια να ξεκιναει απο εχθες….

    αφου κανει αυτο , περιμενουμε την προταση της για τη λειτορυγια και τον ελεγχο των συνδεσμων οργανωμενων οπαδων…

    φυσικα απαιτειται να αφησει τις ψευτικες ανακοινωσεις και να τρεξει γονατιστη στην ουεφα να ζητησει ενα μεγαλοπρεπες συγνωμη εχοντας εναν φακελο με ενεργειες που να δειχνουν -και να πειθουν για- ειλικρινη μεταμελεια και δραση για τον περιορισμο των φαινομενων βιας.

    ΥΓ: για τα οικονομικα του μελισαν κλπ δεν εχω αποψη γιατι δεν εχω γνωση αλλα εχω την γενικη αισθηση οτι εξω ισχυει το “κανε την λαδια αρκει να μη σε πιασω”…

    αν συνδυασουμε και τα της αεκ στα οικονομικα ξεπληματα , οι μεγαλυτεροι απατεωνες ηταν οι βρετανο-ολλανδοι των enic-netmed (απογονοι αποικιοκρατων , λαθρεμπορων , πειρατων και δουλεμπορων!)

    τοτε που η αεκ δανειζοταν καποιον τομιτς με 500 μυρια απο καποια βιστεντζα η οποια κατα διαβολικη συμπτωση ηταν ομαδα της enic οπως ηταν και η αεκ (και η ρεητζερς και η σλαβια πραγας. βρειτε τι κοινο εχουν αυτες οι 4 ομαδες!)

    οταν υπαρχει παντως ιστορικο διαπλοκης με την ανοχη αν οχι τις ευλογιες της ουεφα , δεν αδικω τα πανο διαμαρτυριας αλλα δεν δικαιολογω και την αφελεια τους να βλαπτουν κατ αυτον τον τροπο την ομαδα.

    θα μας τιμωρησει η ουεφα που εβαλε στον ιδιο ομιλο στην κληρωση σαλσμπουργκ-λειψια !

  31. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @The Snitch:σε ευχαριστω για την απαντηση.

    Ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω και να χωνεψω οσο διανύουμε την φετινη χρονια.

    Γιατι καθε μερα δικαιωνει τον Σαββιδη με τις πραξεις του???????

    πηρε το πρωταθλημα μπηκε στους ομιλους του CHL δεν εκανε ουτε μια μεταγραφη της προκοπης για να ξαναχτυπησει το πρωταθλημα και ξεφτιλιστηκαμε και στην ευρωπη μεσα στο γηπεδο.Μας φωναζουνε Χαρτινους δλδ κι εχουν και δικιο!

    και σαν μην εφτανε αυτο ηρθε και το κερασακι στην τουρτα με την μολοτωφ και τα επεισοδια!δλδ δυσφημησαμε περισσοτερο το ελληνικο ποδοσφαιρο απο οτι η εικονα με το πιστολι περισυ!

  32. Ο/Η conpater λέει:

    Ακροβατουν στα ορια του νομου,αυτες οι δυο ομαδες,ομως για την UEFA ειναι ΟΚ το πραγμα,επειδη στην μια η Red Bull ειναι χορηγος και στην αλλη ειναι ιδιοκτητης. Και το RB στο πληρες ονομα της Λειψιας ολοι ξερουμε τι σημαινει ,στα καταστοιχα της UEFA και της Γερμανικης ομοσπονδιας ομως αναγραφεται RassenBallsport Leipzing…Παπαριες της UEFA ειναι αυτες ,οι οποιες γραφονται στο χιονι λογω εκατομμυριων ευρω.Εδω στην Αργεντινη μονο Καλασνικοφ και RPG δεν εβγαλαν στο Μποκα-Ριβερ και τις δυο φορες,αλλα ο Ινφαντινο το`χε ριξει στο ταγκο και αντι να τις στειλει αδιαβαστες και τις δυο,ψαχνει ημερομηνια να γινει το παιχνιδι να τελειωνουμε.
    Αλλο ομως τι κανει η FIFA και η UEFA κι αλλο τι κανεις εσυ σαν ομαδα ,σαν εταιρια να προστατεψεις το ονομα σου και τα λεφτα σου.
    Θα ξαναπω,πως μου φαινεται αρκετα περιεργη η ολη κατασταση που δημιουργηθηκε πριν το παιχνιδι μεσα κι εξω απο το γηπεδο.

  33. Ο/Η nnektarios λέει:

    @ spyros kilkis: Ντροπή! Έλεος με το αυτομαστίγωμα και την προπαγάνδα αυτών που ζήτησαν τον αγώνα στα ΧΑΡΤΙΑ!

    Έλεος, πραγματικά έλεος, με όσους λένε αυτή τη μαλακια!
    Σε ποιο γήπεδο ξεφτιλίστηκες; Φαντάσου να είχες εσυ δυο ήττες με την Βιντι!! Ή να έτρωγες 4 από μια Τσέλσι που δεν έχει παίξει έτσι ούτε σε φιλικό!

    Έλεος!

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο ποτε ο ιδιοκτητης μιας ομαδας δε μπορει να εχει χορηγικη σχεση με μια αλλη-ποσο μαλλον διαφορετικου πρωταθληματος- και ειναι παρανομο? H Emirates χορηγει Milan, PSG, Benfica, Hamburg, Arsenal με τη τελευταια μαλιστα κατα κορον. Επισης χορηγει το FA Cup. Μηπως κανονιζει να το παιρνει η Arsenal?
    Αν ενας κολλοσος (Samsung-Benz-HP-Unilever κλπ) παρει μια ομαδα δηλαδη, θα σταματησει να διαφημιζεται στο ποδοσφαιρο? Σοβαρα τωρα? Oταν η BWIN χορηγουσε Real-Milan και παιζανε ημιτελικα CHL τι σημαινε? Οταν η Audi χορηγει Bayern-Barca? Στηνει μηπως η Audi τα ματς?

    Oταν ο ΟΠΑΠ χορηγει ελληνικες ομαδες τι σημαινει? Ποιος εχει το 11% του ΟΠΑΠ? Αυτη την ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ με το κουπονι λογω Μελ δηλαδη ποιος τη σκεφτηκε? Εχει αλλα 300 ματς μεσα στη χρονια να ‘στησει’ ο ΟΠΑΠ αν ειναι ετσι τα πραγματα. Τα ματς της ΑΕΚ περιμενε που το βλεπουν ολοι? Η τωρα που την εβγαλε ολα ειναι οκ? Κατι τετοια λεγανε στο Σωκ και το χοχοχοχο ηταν πιο βαρυ απο το καπνο του Μακαρου στο Doble Corona.

    Oταν η Vivartia του Βγενοπουλου επι πολυμετοχικοτητας χορηγουσε το ΖΜΠΑΟΥΓΚ τι ηταν?
    Οταν ο Ιβαν χορηγει ΦΕΤΟΣ την ΑΕΚ τι ειναι?
    Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.Γιατι ωραιες οι κοντρες αλλα ειναι για τους βλακες των γηπεδων που γραφουν ποιηματακια. Οι υπολοιποι μια χαρα αλλαζουν χρημα στις τσεπες.

    Σοβαρα τωρα γραφωνται τετοια πραγματα?

    Δηλαδη αμα ερθει η Etihad και κλεισει π.χ μια χορηγια με την ΑΕΚ και μετα απο 2-3-5 χρονια κληρωθει ΑΕΚ-CITY θα μιλαμε για ιστοριες της UEFA που βρωμανε? Ναι οκ, περιμενε η UEFA να στησει το Milan-PSG απο το χορηγο. Η το ΑΕΚ-CITY. Γιατι αλλιως που να περασει ο Αγκουερο το Μανταλο και ο Σιλβα το Μπακακι? Να βγαλει και κανα ψιλο ο Mansour μωρε. Δε βγαινει το παιδι, ουτε καν 17ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ δεν εκανε περσυ. Πανω απο το 11% του ΑΕΠ της Ελλαδας. Γυρω στα 7 χρονια ΕΝΦΙΑ ΟΛΩΝ των Ελληνων..

    Στη Γερμανια πριν απο χρονια η Bayern εδωσε λεφτα για να σωθει η Dortmund. Βρωμησε και εκει κατι?

    Επισης στο πρωτο ματς στο Bobonera δεν εγινε τιποτε απολυτως. Γεματο ηταν, ματσαρα εγινε, αλλα μεχρι εκει. Γεματο ειναι παντα. Πηγαμε με τη Tigre μια βδομαδα πριν, καθησαμε στα Palco (στο καθετο τμημα δηλαδη με τα τζαμια) μονο και μονο για να βλεπουμε το γηπεδο που κουνιωταν- κυριολεκτικα- ολο. Και θεα καλυτερη απο το να καθεσαι στο παγκο. ΚΑΝΕΝΑ γηπεδο στο πλανητη δεν εχει τετοιες θεσεις. Αλλα μεχρι εκει.

    Στο δευτερο ματς εγινε πετροπολεμος στο πουλμαν της Boca, εσπασαν τζαμια και τραυματιστηκαν απο τα θραυσματα παικτες και ο οδηγος. Κινδυνεψε να γινει σοβαρο ατυχημα να σκοτωθει κοσμος, μπηκε το πουλαμν με 1000 στο υποστεγο. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ πραγματα δηλαδη που πρεπει να πεσουν κεφαλια. Αλλα οχι και RPG. Μεσα στο γηπεδο επισης δεν εγινε τιποτα. Στους δρομους εγινε η φασαρια γιατι εκανε μαλακια ΚΑΙ η αστυνομια (αυτο ερευνουν) και οχι μονο αλλαξε τη διαδρομη τελευταια στιγμη, αλλα αφησε μονο του το πουλμαν με 2!!! Μοτοσυκλετες ολες και ολες. Η Conmebol δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιοδοσια για το τι γινεται στους δρομους του Buenos Ayres. Αυτο ελειπε. Η δικαιοδοσια αρχιζει στο περιξ του γηπεδου- οτι ειναι δηλαδη ΜΕΤΑ απο τον πρωτο ελεγχο σε ενα ΟΑΚΑ πχ και τελειωνει ΜΕΣΑ στο γηπεδο. Σε ενα πιο δυσκολο γηπεδο οπως η παλια ΝΦ δε εχει ΚΑΝ δικαιοδοσια παρα μονο μεσα.

    Μολοτοφ, ευθειας βολης ,κροτιδες, ναυτικες φωτοβολιδες, καπνογονα κλπ ριχνει η original που ειναι εδω μαζι σου. Οταν δε πρεζωνεται και παιζει καδρονιες ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ και καρεκλιες εντος γηπεδου. Αφου μαλιστα η ‘διοικηση’ τους εχει κανει ‘συστασεις’ μετα το ματς με τους Φριτς, και η ‘εδω μαζι σου’ βγαζει και ανακοινωση που λεει τι πρεπει να κανει η ομαδα!
    Και ο αλλος αντι να τους παρει ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ 5 μερες μετα ακομη ‘ψαχνει’ αυτον που πεταξε μολοτοφ. Οπως ακομη ‘ψαχνει’ η Βρεττακου ποιοι μπουκαραν με το γαυρο μεσα. Το κοντινο 2015 ουτε 4 χρονια πριν. Που μας διαβεβαιωνε ΜΕ ΥΦΟΣ κιολας εδω μεσα οτι θα βρεθουν αμεσα. Εχει βαλει το Δηματο που δε μπορει να δει κατω απο τη κοιλαρα του μεχρι τα ποδια του, να βρει λεει ποιοι εκαναν φασαριες. Λες και δε τους βλεπει τοσα χρονια καθε φορα. Ειναι μακρια η 35, πανω απο 50 μετρα. Ουτε αυριο μεθαυριο θα τους δει. Ολη η Ελλαδα τους βλεπει μονο ο Μελλισανιδης και ο Δηματος δε μπορουν. Δεν εχουν και Ιντερνετ εκει στη ΠΑΕ. Γιατι οποιος εχει βλεπει ξεκαθαρα το προσωπο αυτουνου που πεταξε τη μολοτοφ.

    Τελος ακομη μπερδευουμε βασικα πραγματα: UEFA ειναι ΜΟΝΟ στην Ευρωπη. Το λεει η λεξη: Union of European Football Associations. EUROPEAN. Καμμια δουλεια δεν εχει η UEFA εκτος Ευρωπης. Στη Λ.Αμερικη ειναι η Conmebol. Αλλος οργανισμος αλλοι ανθρωποι ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

    Δεν υπαρχει Ελληνικο ποδοσφαιρο. Ποτε δεν υπηρξε. Μια πλατφορμα εξυπηρετησης συμφεροντων ιδιοκτητων ηταν ανεκαθεν. Εντος της χωρας της πλακας που λεγεται Ελλας. Οπως τοτε που μοιρασαν το ‘επαγγελματικο’ πρωταθλημα για να περναει η ωρα. Καθε 30-40 χρονια κανει καποιος και μια ‘πορεια’, σπαει ο διαολος το ποδι του και περνας κανα γυρο δηλαδη. Στατιστικα να το παρεις ειναι λογικο. 40 χρονια αμα παιζεις τα ιδια νουμερα θα πιασεις μια φορα 1+1 στο τζοκερ. 40 χρονια αν παιζω με τη Barca μια φορα θα τους πιασω κοτσους. Εδω εγινε πρωταθλητης ευρωπης ο Χαριστεας με το Βρυζα και το Μιχαλακη το Καψη και κοιταγανε απο μακρια ο Νετβεντ ο Ραουλ ο Ζεεντορφ και ο Ντελ Πιερο!

    Πια ΑΕΚ και ποιος ΖΜΠΑΟΥΓΚ και ποιος γαυρος τωρα? Ο Μανταλος ο Πελκας και ο Φορτουνης? Που παλευουν και εκαναν μονο φετος ως ομαδες 3 νικες (οι 2 με το μεγαθηριο Ντουντελαζ του Λουξεμβουργου και η αλλη με μια Μπατε Μπορισοφ) 1 ισοπαλια και 11 ηττες με την ΑΕΚ να κανει τις μισες (5 στα 5) απο αυτες και να πηγαινει ΦΟΥΛ για την εκτη. Σε 15 ματς μαζεψες ως χωρα 10 βαθμους απο τους 45! Η ΑΕΚ του ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΥ- η ανερχωμενη ευρωπαικη δυναμη θυμιζω- εχει ως στοχο να μη διασυρθει και θεωρει επιτυχια να φαει κατω απο 3 σε καθε ματς. Πηγαμε καλα λεει ο αλλος φαγαμε μονο 2! Για μπροστα δε μιλαμε καν. Το περασμα της σεντρας- ποσο μαλλον η τελικη εντος στοχου- ειναι αιτια γλεντιου. Αμα παρεις κανα Χ μεχρι που ξαναβγαινει το πουλμαν στους δρομους. Ο λαος που ψηφισε 5 φορες Τσιπρα και χορευαν οι χοντρομπουτουδες-μπαζα-ελλ-ε-ινιδες στο Συνταγμα θα μασησει απο τετοια?

    Σαν εθνικη σε πεταξαν εξω τα Φεροε πριν και η Εσθονια τωρα. Οι ψαραδες ντε. Και καλα οκ αυτοι ειναι ψαραδες. Δε το κρυβουν οι ανθρωποι αλλωστε το λενε καθαρα. Εσυ που χανεις απο το ψαρα τι εισαι?

    ΥΓ Προχθες ηρθαν αυτα τα ΟΡΚ του ΖΜΠΑΟΥΓΚ εδω. Για αλλη μια φορα στο κεντρο η ντροπη του να εισαι Ελληνας. Προσπαθησαν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να παρουν εισητηρια εκτος της προκαθορισμενης ζωνης τους. Στην αρχη ζηταγαν διαβατηρια, εβλεπαν ελληνικο η κυπριακο και ΔΕΝ πουλαγαν. Μετα ως ‘εξυπνοι’ Ελληναρες εβαζαν Αγγλους με 20-30 λιρες να παρουν ως μπορστινους. ΟΚ, δωσε μας και proof of id, που μενεις και ποιος εισαι δηλαδη, ωστε μολις γινει κατι (εκει που ισως σκεφτεις να δωσεις το εισητηριο) να ερθει η Metropolitan το πρωι να σου χτυπησει το κουδουνι. Εσενα οχι του ουγκανου. Να δουμε μετα αγοραζεις την ησυχια σου για 20 λιρες?Proof of ID ειναι απλα ενας λογαριασμος η ενας αριθμος διαβατηριου η ενα χαρτι τραπεζας.

    Το παιρνει πρεφα και η Metropolitan αμεσως (σιγα μη δεν…) και σε συνεργασια με την Τσελσυ ΑΚΥΡΩΝΕΙ 6,000 εισητηρια επιπλεον το πρωι του ματς. Εκει δηλαδη που ηταν ΄διαθεσημα΄ προς πιθανη πωληση στα ΟΡΚ. Για να μη υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση να εχουμε ομορφιες.
    Βγαζει και μια ανακοινωση οτι για λογους ασφαλειας καναμε αυτο και οποιος πηρε ηδη εισητηριο περναει απο το μερος που το πηρε και αποζημιωνεται 100%.

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ CLUB ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

    Οχι θα περιμενει η αστυνομια εδω, την UEFA και το Δηματο να της κανουν το Λονδινο και το γηπεδο μπαχαλο..

    Sent from my iPhone.

  35. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @nnektarios πλακα κανεις τωρα ετσι?ειναι εικονα σε ευρωπαικο ματς αυτη?σε αλλο κοσμο ζεις?της πλακας ειμαστε αυτο εννοω!

    οτι δεν εκανες μια μεταγραφη της προκοπης το λες αυτομαστιγωμα?
    το οτι εισαι εκτος πρωταθληματος απο τωρα το λες αυτομαστιγωμα?

    ποιος φταιει για ολα αυτα?ο γειτονας?

  36. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @The Snitch ο ιγκνατιεβιτς με ποιο τροπο χορηγει την ΑΕΚ?

  37. Ο/Η nnektarios λέει:

    @spyros kilkis. Είπες χαρακτηριστικά, ότι έχουν ΔΙΚΙΟ που μας λένε ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ! Μην πετάς τη μπαλα στην εξέδρα, άσε την ΑΕΚ!

    Οποίος Αεκτζής λέει κάτι τέτοιο να γίνει παοκ και να βλέπει την εκπομπή του Ντέμη.

    Ν Τ Ρ Ο Π Η!

  38. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @nnektarios

    και αυτοι ειναι και οι λογοι του γιατι εισαι χαρτινος!

    παντελωνιασες τα χρηματα αποδυναμωσες και την ομαδα και εγινες και ρεζιλι διεθνως με την ΜΟΛΟΤΟΦ!

    υπερασπιστηκες το τιτλο που πηρες εστω κι ετσι?????????????????

    ΟΧΙ!!!!!
    αρα λοιπον?

  39. Ο/Η akis λέει:

    @spiros kilkis
    Δεν είναι κακό να γράψεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και μπήκες εδώ για να τρολάρεις.Διότι μόνο κάποιος που είναι ΠΑΟΚ, της γενιάς Σαββίδη, θα έλεγε ότι η μολότοφ δυσφήμισε περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο από την είσοδο με όπλο που έπαιξε σε όλο τον πλανήτη…Επιπλέον, πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις χρονιές. Άλλο η περσινή, που η ΑΕΚ το πήρε καθαρά απέναντι στα νταβατζιλίκια που προσπάθησαν να επιβάλουν κάποιοι, και άλλο φέτος. Άγιος δεν είναι κανείς, αλλά μην ακούμε και γελοιότητες. Και η κουβέντα για πέρσι κούρασε τους πάντες, ήμαρτον δηλαδή….

  40. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @akis

    ΑΕΚ ειμαι.. αλλα οχι της πλακας ΑΕΚ!

    εγω ξαναρωταω ομως.

    ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΕΡΣΙ?

    υγ θυμαμαι τον δηματο οταν εβγαλε την ανακοινωση για το -3 φετος
    “η πρωταθλητρια ειναι δυσκολη αντιπαλος για να την βγαλετε εκτος στοχων”

  41. Ο/Η akis λέει:

    @spyros kilkis
    Ωραία λοιπόν. Αφού είσαι ΑΕΚ και όχι της πλάκας ΑΕΚ, να σου θυμίσω τη χρονιά 1994-1995. Μετά από 3 πρωταθλήματα, με το τελευταίο να το αμφισβητούν κάποιοι για τη βουτιά του Μανωλά με τη Λάρισα, τερμάτισες πέμπτος. Σήμαινει αυτό κάτι για το προηγούμενο πρωτάθλημα που πήρες? ΟΧΙ!! Ναι, η ομάδα φέτος είναι τραγική, ναι η διοίκηση έχει κάνει εγκλήματα, ναι το πέταλο θέλει ξεκαθάρισμα, αλλά αυτό δε δικαιώνει ούτε οπλοφόρους που κάνανε μπούκες, ούτε τύπους που κάνανε ενστάσεις για να πάρουν πρωτάθλημα στα χαρτιά από το γάβρο και φύγανε από τη Λεωφόρο τρέχοντας ενώ αγωνιστικά ο βάζελος τους είχε διασύρει μέχρι τότε. Επιπλέον, να θυμόμαστε ότι η δικιά μας η ομάδα κατέβηκε να πάιξει ενώ είχαν αλλάξει το πρωί του αγώνα ΟΛΕΣ οι συνθήκες διεξαγωγής. Για αυτό τα περί χάρτινων να τα τελειώνουμε. Να απολογηθούμε πού ακριβώς???Ας αφήσουμε όμως αυτή τη κουβέντα, που πλέον την κάνουν μόνο από τα Τέμπη και πάνω, και ας ασχοληθούμε με τα τωρινά, είτε είμαστε ΑΕΚ όπως εσύ, είτε ΑΕΚ της πλάκας όπως εμείς…

  42. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @akis

    εμενα φιλε με ενοχλει που δικαιωνει τον οπλοφορο και πολυ μαλιστα.
    επισης με ενοχλει καθε χρονο που η ΑΕΚ κανει κυκλο γυρω απο τον εαυτο της και μενει στα ιδια χαμηλα επιπεδα συμφωνα με τις κινησεις της διοικησης.

  43. Ο/Η Tasos λέει:

    @Παοκτσή spyros kilkis

    Άνθρωπος που βάζει στην ίδια πρόταση τις λέξεις χάρτινο και πρωτάθλημα για το περσινό της ΑΕΚ είναι μόνο Μπαοκ, ή τον λένε Λουτσεσκου που τα βλέπει όλα ανάποδα. Άντε κάνε μας τη χάρη και πήγαινε γράψε στον Κόλκα που θα μας πεις ότι είσαι Αεκτζης και μάλιστα όχι της πλάκας. Στημένο πρωτάθλημα πιο πολύ και από αυτά του γαύρου το περσινό και το χάσατε πάλι, και σας φταίει η ΑΕΚ. Εσείς προσπαθήσατε να πάρετε πρωτάθλημα στα δικαστήρια, όχι η ΑΕΚ.
    Άντε βγάλε καμιά ανακοίνωση για την εθνική ή τύπωσε κανένα μπλουζάκι με όπλο και άσε το χώρο εδώ, είναι σοβαρός δεν σας παίρνει.

    Να πας να τα πεις στις αμοιβάδες του Βορρά αυτά

  44. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Tasos o ΑΕΚΑΡΑΣ

    το πρωταθλημα ετσι οπως το πηρε η ΑΕΚ το ευχαριστηθηκες δλδ?
    τωρα που δεν εχει κανει ουτε μια μεταγραφη της προκοπης που παντελονιασε τα λεφτα του chl κι εχει μπλεξιματα στην αμερικη ο φουκαρας σε κανει να πιστευεις οτι αυτα τα χρηματα ειναι στο κουμπαρα της ομαδας?

    αληθεια η καινουργια μπηχτη που πεταξε ο “γιος του μπαμπα”τι ητανε?
    ακομα μια μαλακεια?η κατι που ερχετε?

  45. Ο/Η Tasos λέει:

    spyros kilkis

    Θα σου απαντήσω μια τελευταία φορά. Είσαι σαν τη μύγα μες στο γάλα σε αυτό το blog, καλά κάνεις και είσαι μπαοκ αλλά αυτά τα παλαβά που γράφεις μόνο στο ρωσοdna πιάνουν.

    Και μόνο που ρωτάς αν πανηγύρισα το πρωτάθλημα που προσπάθησε ο ρωσος να πάρει με τα όπλα και με 2-3 στημένα δικαστήρια αποδεικνύει αυτά που είπα πριν.

    Σε γενικές γραμμές το να διαβάζεις τον χώρο εδώ είναι προνόμιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις παόκι είναι να διαβάζεις και να κάνεις μόκο μπας και ξεστραβωθείς, όπως κάνω κι εγώ.

    Το να έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι (έστω και διαβάζοντας) με ανθρώπους που ξέρουν 5 πράματα παραπάνω από εσένα, σε κάποια θέματα έστω, είναι προνόμιο. Εκμεταλλεύσου το και άσε τις εξυπνάδες

  46. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve

    Με πολύ σεβασμό και αγάπη στη σοβαρή αυτή γωνία που λέμε δυο κουβέντες, νομίζω ο spyros kilkis το παρατράβηξε. Είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του, ας πάει να παίξει μπάσκετ με τον ΚΛΕΦΤΗ Βιερινια.

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αυτόν τον ρόλο θα ήθελα να καταλάβω. Ειδικά όταν τα σχόλια θέλουν προέγκριση.

  48. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Tasos

    διαβαζω το χωρο γιατι πραγματικα εχεις δικιο υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα παραπανω εχεις δικιο.λυπαμαι ομως που εχω μια διαφορετικη αποψη απο τι δικη σου οσον αφορα το πρωταθλημα και βλεπω τα πραγματα καπως διαφορετικα.ισως γιατι τους παοκτσηδες τους εχω σε καθημερινη επαφη να μου την λενε μιας και ειμαι απο κιλκις.

    nnektarios
    λαθος καταλαβες,ο ρολος μου δεν ειναι κανενας ενας απλος θεατης ειμαι στην ολη συζητηση που γινετε και το τι ομαδα ειμαι δε θα το κρινετε εσεις που δεν με γνωριζετε!

    υγ οταν μιλαει “το καρφι” ομως κανετε βουβα!

  49. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steve, εσυ ξέρεις, δεν ήταν μομφή.

  50. Ο/Η conpater λέει:

    Προσωπικα δεν με ενοχλει ο spyros kilkis. Γραφει κατα πως δουλευει το μυαλο του.Οπως και των περισσοτερων απο την βορεια Ελλαδα,αφου παντα ειναι “αδικημενοι”.Παντα τους φταιει η Αθηνα,και δεν κοιτανε που ολοι θελουν να φυγουν απο τις ομαδες του βορρα και να κατεβουν κατω. Εχουν κανει την τριχα τριχια δεκαετιες τωρα και με αυτο πορευονται.
    Οταν ανελαβε ο Μελ την ΑΕΚ μετα το πρωταθλημα του Γιδοπουλου,ειχαμε να λεμε για τα δρωμενα εντος κι εκτος χορτου. Και ειμαστε και ευχαριστημενοι που κοντραρε τοτε τον ΠΑΟ και τον γαυρο. Καπως ετσι νιωθουν κι αυτοι σημερα με τον Σαββιδη,μονο που απο τοτε περασαν 27 χρονια κι αυτοι εχουν μεινει στασιμοι.
    Παει το δουλεμα συννεφο εκει πανω,εδω ο Γκαρσια το ειδωλο τους δεν ειχε κλεισει χρονο κι εβγαινε κι ελεγε για τον αδικημενο ΠΑΟΚ που τοσα χρονια τον κυνηγανε. Ο αλλος ο Βιειρινια ηρθε-εφυγε-ξαναηρθε και παντα ελεγε και λεει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι η προσωποποιηση της αδικιας. Τα ξερανε κι απο τις χωρες τους αυτα.Δεν ασχολουνταν με τιποτα αλλο ,μονο με τον ΠΑΟΚ.Με αποκορυφωμα τον Λουτσεσκου,που δεν εχει περασει μεγαλυτερος γλυφτης απο το ελληνικο ποδοσφαιρο. Αφου ο Ιβαν δεν πρεπει να κανει μπανιο σπιτι του με τοσο γλειψιμο του Ρουμανου. Μιλαμε για κλασικη περιπτωση κακομοιρηδων ,που το μονο που σκεφτονται ειναι η καταξιωση στα ματια των οπαδων τους.Για να μην το βαθυνω και παμε πισω σε Κουδα,Κωστικο,Γουναρη ,ειδικα με τον πρωτο να εχει υπογραψει στον γαυρο και να γινεται μετα ολοκληρη ιστορια να μην ισχυσει η υπογραφη. Στην ζουλα υπεγραψε,τους εγραψε στα αρχιδια του αλλα επεσε στην κεντα .
    Μεγαλε απο το Κιλκις,το χερι ηταν ακουσιο σημερα ? Γιατι εδω μιλαμε για καταντια ,να πανηγυριζουν την νικη σημερα….

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Τα στοιχεία του Σπύρου, είναι στην διάθεση του οποιοδήποτε. Ο Σπύρος είναι Αεκτζής – αυτό ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αφού μακάρι να είχαμε κι άλλους αλλόθρησκους εδώ – και λέει απλά την γνώμη του. Αν δείτε τι μου σούρουν εμένα στο facebook που μπαίνει κάθε κείμενο μου εναντίον του Μελισσανίδη, θα καταλάβετε για το πού βρισκόμαστε. Εκεί βέβαια δεν μπορώ να κάνω πολλά. Εδώ όμως σας διαβεβαιώνω οτι ο Σπύρος είναι Αεκάρα.

  52. Ο/Η conpater λέει:

    Πασο….

  53. Ο/Η nnektarios λέει:

    @spyros kilkis
    Εσύ φίλε μου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Προσωπικά, έχω διαφωνήσει με τον Snitch, δεν κάνω τον ”βουβό” απέναντι σε κανένα, οπότε μη μου κουνάς το δάχτυλο.

    Δεν έχω δει κάπου να αποκαλεί ΧΑΡΤΙΝΟ το πρωτάθλημα, ούτε ότι δεν πρέπει να το πανηγυρίζουμε. Εσύ τα είπες, υιοθετόντας την ”παοκτσορώσικη” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Το περσινό, ήταν το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ πρωτάθλημα όλων των εποχών, ζήσαμε μεγάλες συγκινήσεις και η ΑΕΚ ήταν μία ΑΝΤΡΙΚΗ ομάδα.

    Μία ομάδα που έπαιξε απέναντι στον παοκ Κυριακή, ενώ είχε παίξει στο Μιλάνο την Πέμπτη (για δες φέτος που παίζουν Δευτέρα οι Sofitel), έμεινε με 10 παίκτες στο 7′, στην ίδια φάση που δεν αποβλήθηκε ο Ζαμπράνο και ΝΙΚΗΣΕ.

    Θέλεις να πούμε και για τον αγώνα της Τούμπας? Αυτοί δεν θα κατέβαιναν ΠΟΤΕ να παίξουν με τέτοιες συνθήκες, η ΑΕΚ κατέβηκε και ήταν ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ! Για να επιχειρηματολογείς απένατι στους Ούρουκ Χάι που σε περιβάλουν, κάτσε και δες ξανά ολόκληρο τον αγώνα, τις τρεις (3) αποβολές (ΜΑΤΟΣ, ΤΖΑΛΜΑ, ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ – σου γράφω και τα ονόματα) που τους χάρισε και τη φάση που έγινε καθαρό φάουλ πάνω στον Λαμπρόπουλο, μπροστά στα μάτια του και έδωσε κόρνερ, από το οποίο προήλθε η φάση-σκάνδαλο.

    Να τους ρωτήσεις γιατί δεν δικάστηκαν με το ΑΡΘΡΟ 19 (απειλή αξιωματούχου στον διαιτητή, το είδε και η γιαγιά μου ότι συνέβει) βάσει του οποίου θα ήταν ήδη στη Β, ποιος έχει τις μετοχές του ΠΑΣ, της ΞΑΝΘΗΣ, τι έκανε ο Χριστοβασίλης στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ πριν τον μεταξύ τους αγώνα και τι έκανε ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ εκεί, πριν έρθουν στο ΟΑΚΑ. Αν δεν βαριέσαι, εξήγησέ τους για τον Πλατανιά και την Κέρκυρα, τις πιρουέτες του Ζίφκοβιτς και φυσικά τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (-3 για πλάκα) στα Ιωάννινα.

    Οι άνθρωποι ΕΣΤΗΣΑΝ το ίδιο τους το παράρτημα και τους έσπασαν και το γήπεδο! Ούτε ο οσφπ δεν έφτασε σε τέτοιο σημείο.

    Απόλαυσε λοιπόν την πρωταθληματική, φετινή τους πορεία και την μπαλάρα που παίζουν σε όλα τα γήπεδα :p

    Θα σε παρακαλούσα όμως να μην χαρακτηρίσεις ξανά, ως χάρτινο, το περσινό ΠΑΝΑΞΙΟ πρωτάθλημα της ΑΕΚΑΡΑΣ!

    ΥΓ. Όσο για τη μη υπεράσπιση του πρωταθλήματος, λογικά πρέπει να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Κάποτε η οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ έκανε πίσω, απέναντι στον ΚΟΚΚΑΛΗ….

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σπυρο. Δε ξερω ποσο καιρο διαβαζεις εδω. Ξερω ομως οτι ειμαι καμμια δεκαετια στο χωρο αυτο τα 3 πρωτα ως σχολιαστης- στο παλιο blog- και μετα αλλη μια + πενταετια ως αρθογραφος μεχρι την οικιοθελη αποχωρηση μου περσυ τελη Οκτωβριου. Απο τοτε ενιοτε- κυρια με αφορμη αγωνες Ευρωπης- γραφω καποια σχολια. Η αν εχω ορεξη και χρονο οπως π.χ αυτες τις μερες. Μπορει να γραψω 10 κολλητα και μετα να κανω 2 μηνες δηλαδη. Στους ελληνικους αγωνες δεν ασχολουμαι- δεν εχω κανενα ενδιαφερον για το ελληνικο πρωταθλημα των δικαστηριων και των μπραβων που οποιος την εχει μικροτερη (τη ποινη) κερδιζει. Ειμαι θετικης κατευθυνσης (Manufacture + Mechanical Eng.), και ως manager με αρκετη εμπειρια και απο τις 2 πλευρες της αγορας πλεον, εδω και +20 χρονια βλεπω τη μπαλλα σε ολες τις δομες της- περαν του χορτου.

    Το ποδοσφαιρο δηλαδη απο τη γραμματεα μεχρι το σεντερ φορ. Εχω διαφορετικη- ετυχως για μενα θελω να πιστευω- προσεγγιση απο τη κλασσικη ελληνικη, λογω χρονιας παρουσιας-σχεσεων-δουλειας-κατοικιας κλπ με την Αγγλια. Απο τις κακες της μερες-χρονια, που η Ελλαδα των late 70’s early 80’s μπροστα της ηταν παραδεισος και εκει σκοτωνωντουσαν, μεχρι σημερα που δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση το ποδοσφαιρο εκει με εδω. Και η ασχολια μου εδω και τα γραπτα μου για τη μπαλλα ειναι λιγοτερο απο τα μισα: πολιτικα, κοινωνικα, ταξιδιωτικα, μουσικα, αυτοκινητα-μηχανες, Βρεττανικα αλλα και πολλα Liverpool ειναι πολυ περισσοτερα τα κειμενα μου- δεν με καιει η ΑΕΚ και το ελληνικο ποδοσφαιρο οπως εχει καταντησει, γιατι ειναι καταντια αυτο πλεον.

    Τα χωνω στην ΑΕΚ και στον εκαστοτε Μελ οπως αναλογα τον εχω πολλες φορες παινεψει για αλλα πραγματα. Δεν εχω αεκομετρο. Κανεις κατι καλο θα ακουσεις μπραβο. Κανεις μαλακια θα τα ακουσεις κανονικα. Βλεπω εταιρεια βλεπω δομες βλεπω προοδο. Δε με νοιαζει αν ενας παικτης βαλει 20 γκολ μια χρονια και την αλλη δε βλεπεται. Με νοιαζει ενας που θα βαλει 8 τη μια 10 την αλλη και 13-15 την τριτη. Με νοιαζει η συνεπεια λογων-πραξεων και η βελτιωση. Με νοιαζει η προσπαθεια. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Θεωρω π.χ καλυτερο σεντερ φορ της εικοσαετιας τον Blanco. Που την εβρισκε με το γονατο. Αλλα την βρηκε τη ρημαδα 72 φορες σε 4 χρονια και τη εστειλε στο πλεκτο. Που δεν ηταν καν 4 μιας και ο πριγκηπας της φαπας τον ειχε βαλει να παιζει εξτρεμ (το πιο αργο απο replay) η αλλαγη το 4ο χρονο για να παιζει καποιος Μπαχα των ΜΗΔΕΝ γκολ αν θυμασαι. Μου αρεσουν οι ανθρωποι που βαζουν ενα πλανο, το ακολουθουν με διορθωσεις αν βλεπουν λαθη στη πορεια αλλα παραγουν στο τελος αποτελεσμα. Αυτο το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ με τους προπονητες απο ασχετο Δελλα, σε premier Gus μετα στο Τιμουρ στο βοηθο του ΜΑΛΑΚΑ (που ειναι μολις 14 βαθμους πισω η προπονηταρα στη εβδομη θεση αρχες Δεκεμβριου) και μετα σε παπατζηδες για να καταληξεις στο ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟ δε μου λεει κατι. Πιο πολυ εκτιμουσα- και ας διαφωνουσα καθετα- τη στηριξη στην ‘ιδεα’ με του Γκουαρδελλα παρα αυτο το μυλο.

    Η ΣΚΛΗΡΗ κριτικη στη ΑΕΚ ειναι για να γινει καλυτερη- οχι χειροτερη η να μενει στασιμη. Δεν εχω μιλησει π.χ ΠΟΤΕ για το Γκαλο. Ειναι ενα παιδι που μονιμα τα δινει ολα, ειναι μια χαρα παικτης στη θεση του, αποδιδει σταθερα στα 8 απο τα 10 ματς –οκ ανθρωπος ειναι. Για το βλογιοκομμενο γινεται να μη μιλησεις? Που ειναι οτι πιο ΑΡΡΩΣΤΟ εχει περασει εδω και 5 χρονια?

    Κριτικη γινεται ομως οχι εχθρα. Ειμαι ο πρωτος που ειπα οτι η ΑΕΚ βγηκε κερδισμενη περσυ αλλα δεν κερδισε το πρωταθλημα. Οπως ειχε πει τοτε κερδισμενος βγαινεις απο πραξεις αλλων. Κερδιζεις απο πραξεις δικες σου. Αν ο Ιβαν και τα ΟΡΚ επαιζαν τα 2 ματς, το γαυρο τον ειχαν ευκολα (εφαγε 3 απο το ΠΑΣ 15 μερες μετα) και με εμας ακομη και με ισοπαλια το ειχαν παρει. Απλα ως Θεσσαλονικεις- και οχι Βορειοελλαδιτες εχει διαφορα- ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ. Εχουν προβλημα με την Αθηνα με το ΠΟΚ με το ‘συστημα’ με οτιδηποτε δεν αφηνει το μεγαλειο της ΖΜΠΑΟΥΚΑΡΑΣ να φανει. Το οτι εχουν γινει πιο συστημικοι και πιο παραγκα απο το γαυρο δε τους απασχολει ομως. Οι ανθρωποι εχουν προβλημα και πλεον ειναι ΜΟΝΟ για δουλεμα και για γελια. Κοροιδευαν π.χ τη βιντεογκειμ με εμας και 1 μηνα μετα εκαναν 2 ηττες απο αυτο που και καλα κοροιδευαν. Τους εκπροσωπει ενας Μινος και ενας Κολκας. ΟΚ και εμεις εχουμε το ΚΕΦΤΕ αλλα για τα καμμενα. Οχι για ολη τη πολη!!!

    Ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ ειναι η ομαδα που εδινε φανελες στο Τσιπρα στην εκθεση την ωρα που πουλαγε τη Μακεδονια. Ειναι η ομαδα που εβγαζε ανακοινωσεις η εμεις η κανεις. Ειναι η ομαδα που εβγαλε ανακοινωση οτι δε παει λεει να πολεμησει για την Ελλαδα και ζητησε να ΜΗΝ παει η εθνικη στη Τουμπα (λες και ειναι δικο τους το γηπεδο- δεν ειναι Ελλαδα η Τουμπα). Ειναι οι τυποι που σηκωνουν Βουλγαρικες σημαιες στο γηπεδο. ΟΥΔΕΠΟΤΕ η διοικηση αποδοκιμασε αυτα τα ΑΙΣΧΗ , ισα ισα που τις στηριζε με παρουσια στελεχων της και με πορειες. Ειδες κανενα αλλο συλλογο-ομαδα φιλαθλων- επωνυμους να καταδικαζουν? Που ειναι ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΚΟΥΔΑΣ, Ο ΚΩΣΤΙΚΟΣ, Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ ολοι αυτοι? Ολα αυτα γιατι? Για τα ρουβλια του Ιβαν η για ενα κιουπι?

    Οταν λοιπον εχεις καθημερινα ΟΡΚ, μπορεις να αναφερεις ενα απο ολα αυτα που ειναι πολυ πιο σοβαρα απο ενα κιουπι. Ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι και οπλα εβγαλαν και μαλακιες εκαναν ολη τη χρονια. Απλα φωναζουν για να καλυψουν τις ιδιες μαλακιες που τους κοστισαν το-πιο στημενο πεθαινεις-πρωταθλημα. Και να ισοφαρισουν απο ΠΕΜΠΤΟΙ που ειναι τωρα το Ρουλη και να γινουν ΤΕΤΑΡΤΟΠΕΜΠΤΟΙ. Με 3 πρωταθληματα σε 100 χρονια. Της πλακας δηλαδη.

    ΥΓ1 Δε με νοιαζει- μιλαω για μενα- αν καποιος ειναι ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Οι καλυτεροι φιλοι μου ειναι και βαζελοι-γαυροι. Μαλιστα σε καλες θεσεις και φυσικα οχι μονο στη μπαλλα. Η μπαλλα ειναι για ξεκαρφωμα. Απο ιδιοκτητες μεχρι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ CEO. Οχι Λυσσανδρου δηλαδη να κανουν τη φασινα στο γραφειο. Αλλα μολις πρεπει να παρουν μια αποφαση της πλακας να πρεπει να ρωτησει τον εφεντη.

    ΥΓ2 Αμα αρχισω και γραφω παρασκηνια στις εκλογες με τους γαυρους αλλα κυρια με τους βαζελους θα γελανε μεχρι και τα φουιτ. Εκει να δεις ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ο Ιβαν. Που τον εχουν βαλει ΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ να πληρωνει για να ειναι το μαγαζι εδω ετοιμο και καθαρο. Που θα γινει η εισοδος και δε θα καταλαβει μετα απο που του ηρθε η κατραπακια μολις γυρισει στη φυσικη του θεση: να πολεμαει με το Ρουλη τη τεταρτοπεμπτη θεση.

  55. Ο/Η Savvi λέει:

    Δεν ξέρω αν ο Σπύρος είναι ΑΕΚτσής και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Ακόμα και αν είναι ΑΕΚ επειδή ζει στην Βόρεια Ελλάδα μπορώ να καταλάβω ως ένα βαθμό αυτό που επικαλείται. Δεν μπορείτε να καταλάβετέ αν δεν ζείτε εδώ πάνω τι γίνεται. Η αιχμή του δόρατος είναι τα ράδιο (και οι εφημερίδες), στην αρχή το Μετρόπολης και τώρα το «κονκλάβιο» του Αρένα. Είναι αυτοί που λέω εδώ και χρόνια ότι πρέπει να τους λογοκρίνουν γιατί προωθούν την βία με τα εμείς ή κανείς να είναι το πιο σοφτ. Όταν ο καμόρα τους τα έλεγε ζορίζονταν και πήγαιναν στον σταθμό να κάνουν τραμπούκο οι ούγκανοι. Όπως τους τα έχει πει και ο Άγγελος, μάγκες πρέπει να το πάρουμε αλλιώς. Φταίει όμως και η Αθήνα που εδώ και δεκαετίες χαϊδεύει αυτιά λόγο ψήφων. Μιλάμε για κόμπλεξ και το σύνδρομο του κυνηγημένου.

    Πρωτάθλημα: Στους Ζωσιμάδες τι έγινε όταν μπούκαραν τα όρκ; ;Έχει ξαναγίνει αυτό σε παιχνίδι Α Εθνικής; Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο. Στην Τρίπολη τι έγινε; Πέναλτι στο 95’ και 3-2 στο 97’. Στο 98’ και μετά δεν μας είπαν οι ΠΑΟΚτσίδες τι έκανε ο Κωνσταντινίδης και ο Λουτσέσκου στο χορτάρι; Η ομάδα που δεν είχε κάνει σοβαρό διπλό σε όλο τον πρώτο γύρο και είναι εκτός Ευρώπης στον δεύτερο έγινε Μπάρτσα και αποκαλούσε τους παίκτες της ΑΕΚ ντοπέ. Μια ΑΕΚ που έπαιζε παντού και με κλήρωση κυπέλου με ΟΣΦΠ και πολλά ερωτηματικά. Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ δεν έχουμε να πούμε κάτι; Η ΑΕΚ έφτυσε αίμα για να πάρει Χ στην Λεωφόρο και ο ΠΑΟΚ εδώ και 3 χρόνια τους γλεντάει. Να πούμε για τα υποκαταστήματα μήπως; Στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ προβοκάτσια έ; Όπως προβοκάτσια και στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ με την φωτοβολίδα ευθείας βολής.(Ο αδερφός μου ΠΑΟΚτσής και αφήνει σχόλιο στο fb στον Τσορμπατζόγλου ρε σεις μας δουλεύτε τι προβοκάτσια; απάντηση κάτσε να το δούμε. Ακόμα το βλέπουμε… Όχι λέω γω ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ θα πάω στο πέταλο των οργανωμένων και θα πετάξω φωτοβολίδα και δεν θα φύγω ξαπλωμένος.) Για την δήλωση πρωθυπουργού υπέρ μιας ομάδας δεν μας είπανε. Για σκουτεράκια, Βουλγάρικες σημαίες, για μπούκες με όπλα, Δικαστήρια-Δικαστικές αποφάσεις και προώθηση δικαίου με ανατολίτικου τύπου Δημοκρατιών…ουδέν σχόλιο.

    Ε ναι ρε ΠΑΟΚτσίδες δίκαια το πήρε η ΑΕΚ.

    Την μόνη ένσταση που έχω είναι ότι θα ήθελα να παίζουμε πολύ πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο(να μην ξύναμε) και να υπήρχε και συνέχεια. Όταν όμως έχεις τόσα χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα δεν σε ενδιαφέρει και τόσο, και αυτό άργησα να το καταλάβω εγώ προσωπικά.

    Όλα στην ζωή είναι κύκλοι είτε ιστορικοί, είτε οικονομικοί, είτε ποδοσφαιρικοί και πάει λέγοντας. Ο ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά του κατάφερε μέσα σε πολύ λίγα χρόνια να γίνει πάρα μα πάρα πολύ αντιπαθής σε ολόκληρη την φίλαθλη γνώμη. Εκτιμώ ότι όταν θα βρεθεί σε κάποια δύσκολη στιγμή(προσωπικά δεν θα το ήθελα αυτό) δεν πρόκειται να τον λυπηθεί κανείς. Βεβαίως και όλα αυτά που γράφω παραπάνω δεν αφορούν όλους του ΠΑΟΚτσίδες αλλά αυτούς που έχουν πέσει θύματα της ρητορικής του ή εμείς ή κανείς, μια πόλη μια ομάδα κτλ.

  56. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ελληνοκύπριος πέταξε τη μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ, πρόκειται για τον 57χρονο οδηγό φορτηγού Αβέρωφ Παντελή. «Δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι Ελληνοκύπριος. Δεν είμαι ρατσιστής 100%. Ορκίζομαι στις ζωές των παιδιών μου ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος» δήλωσε ο 57χρονος. «ο Ομπαμεγιάνγκ ήρθε στους οπαδούς σε απόσταση 10 μέτρων και άρχισε να κουνάει το κεφάλι και να μας χειροκροτάει. Χωρίς να το σκεφτώ, πήρα τη μπανάνα από το πάτωμα και την πέταξα στην άκρη του αγωνιστικού χώρου. Δεν την πέταξα σε κάποιον παίχτη. Το έχω ήδη μετανιώσει».

    Οι εξηγήσεις του 57χρονου Ελληνοκύπριου δεν έπεισαν πάντως τη διοίκηση της Τότεναμ η οποία ανακοίνωσε ότι του απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο. ΔΙΑ ΒΙΟΥ.
    Ακους εκει να σκοραρει δευτερη φορα και να εχει το θρασος, εντος αγωνιστικου χωρου, να κουναει το κεφαλι του και να χειροκροταει! Ακους εκει τον αλητη τι εκανε! Και αυτη η μπανανα, τι ηθελε και περιμενε εκει πεσμενη? Accident waiting to happen κανονικο. Και η μολοτοφ στην ΑΕΚ οπως και τα μαχαιρια κλπ, εκει περιμεναν και ΤΥΧΑΙΑ εσκυψε καποιος και τη πεταξε. Ηταν δηλαδη ενα μπουκαλι στο σπιτι και για να μη νιωθει μονο, ειπε να γεμισει βενζινη. Για να μη βρωμαει εβαλε και ενα πανι απο πανω. ΤΥΧΑΙΑ βρεθηκε και ενας αναπτηρας εκει κοντα που ειχαν παει παρεα να δουν τον Αγιαξ. Ε δε θελει πολυ για να γινει το ατυχημα. ΤΥΧΑΙΑ παντα ε ΔΗΜΑΤΕ? Ετσι δεν ειναι ρε σεις εκει στη ΠΑΕ ΑΕΚ? Ποσες φορες δε παμε στο γηπεδο με σουγιαδες να εχουμε να καθαρισουμε ενα μηλο, ενα αχλαδι? Πανω στη χαρα μας για την ομαδα βλεπουμε ως μηλο τον απεναντι οπαδο. Τυχαια. Ξερετε παλια που πηγαιναμε με το Stevie και τα παιδια μας ποσες φορες τους εβλεπα σαν αχλαδια? Ειδικα την ωρα που σκοραρε ο Πιου-Κρισαντους?

    Συμβαινουν αυτα. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  57. Ο/Η akis λέει:

    Που θα γινει η εισοδος και δε θα καταλαβει μετα απο που του ηρθε η κατραπακια μολις γυρισει στη φυσικη του θεση…
    Snitch με το συμπάθειο αλλα τι ακριβως εννοείς;

  58. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @καλησπερα σε ολους

    θελω να ζητησω συγνωμη πρωτα απ ολα γι αυτο το χαρακτηρισμο στο πρωταθλημα γιατι και λογικο ειναι στεναχωρησα καποιους.μαλλον παρασυρθηκα πανω στα νευρα μου και τι πικρα μου γιατι πηγα και μεσα στο αγρινιο και στο παιχνιδι με τον αγιαξ.ελπιζω να καταλαβαινετε.
    Ημουν απο τους πρωτους που πηγα και πανηγυρισα αυτο το πρωταθλημα μεσα στη ριζουπολη και μετα στη φιλαδελφεια.
    Και εγω και ο φιλος μου ο Τριανταφυλλος και καποιοι ακομα Αεκτζηδες παθαμε αρκετη ζημια οχι μονο στα μαγαζια μας αλλα και στις σχεσεις μας με τους φιλους-κολλητους,κουμπαρους συγγενεις κ.α στο να υπερασπιστουμε αυτον τον τιτλο.Ειδικα την ημερα του παοκ-ΑΕΚ κοντεψα να πιαστω στα χερια με δυο ατομα μεσα στο καφενειο.ειναι δυσκολη πολη για εμας τους Αεκτζηδες το κιλκις κυριοι!μετα την δικαια κατακτηση του πρωταθληματος ανοιγα καθε μερα την πορτα του σπιτιου μου και ακουγα τον χαρακτηρισμο “Χαρτινος”.Περνουσαν πελατες απο το μαγαζι μου και μου λεγαν ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα παρετε ρε Σπυρο να το χαιρεστε με τον τζαμπατζη τον προεδρο σας!
    ηρθε ο τελικος του κυπελλου κατεβηκα κατω και αντι να δωσουμε μια απαντηση σε αυτους τους γελοιους εμεις ακομα ειμασταν στα μπουζουκια.την επομενη μερα αρχισαμε να ακουμε το ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΜΕ και αλλα διαφορα!
    φετος αντι να υπερασπισουμε τον τιτλο αυτον της Πρωταθλητριας εμεις διωξαμε και 5 προσωπικοτητες,φεραμε τον μαρινο προπονητη περιμεναμε μετα την εισοδο στους ομιλους να παρουμε κανα σοβαρο παικτη αλλα ο κυριος δηματος μας ειπε οτι δε θα κανουμε μεταγραφες για να πουμε οτι πηραμε καποιο παικτη!αρχισε μετα η κοροιδια “το λαμογιο ο προεδρος παντελωνιασε τα λεφτα του champions league και τη γνωστη προπαγανδα!σαν να μην εφτανε αυτο στο ματς με τον αγιαξ ηρθανε και οι ΜΟΛΟΤΟΦ για να ακουσουμε τα εξ αμαξης!
    ξερετε τι μας λενε τωρα?το λαμογιο ο προεδρος σας τους εβαλε για να τιμωρηθει η ομαδα να μην βγειτε στην ευρωπη και χρειαστει να κανετε μεταγραφες!ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ!
    διαβαζοντας και το φιλο Snitch για την ιστορια στην αμερικη λογικο ειναι να με εχει πιασει φοβος για τον Μελ!

    αυτα τα ολιγα απο το ΚΙΛΚΙΣΤΑΝ!

    Snitch μια διευκρινιση σε αυτα που λες εδω αν θελεις
    “Που τον εχουν βαλει ΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ να πληρωνει για να ειναι το μαγαζι εδω ετοιμο και καθαρο. Που θα γινει η εισοδος και δε θα καταλαβει μετα απο που του ηρθε η κατραπακια..”

    sorry αλλα αν μπορουσες να μας το κανεις πενηνταρακια?

  59. Ο/Η nnektarios λέει:

    Κράτα ψηλά τη σημαία Σπύρο από το Κιλκίς. Είναι δύσκολο, ναι, αλλά έτσι ήταν, έτσι θα είναι για την ΑΕΚ.

    Φαντάζομαι μετά την ΚΛΟΠΗ του Βόλου, δεν περνούσαν για να ζητήσουν συγνώμη. Ακόμα περισσότερο για την ΛΗΣΤΕΙΑ του 1985. Παντελάκης, επέτειος Θεσσαλονίκης…ποιος θα την πληρώσει; Η ΑΕΚ φυσικά. Πρέπει να δεις σε βίντεο το γκολ του Εστερχαζυ που ακύρωσαν ως οφσάιντ στην Τούμπα και το γκολ οφσάιντ που μέτρησαν στο 87’ στη Φιλαδέλφεια. Σου υπόσχομαι, θα φρίξεις!

    2 βαθμοι στον παοκ, 2 μείον από εμάς, σύνολο 4…με 3 χάθηκε το πρωταθλημα…

    Φίλε Σπύρο, εκει πάνω ζεις…δεν τους άκουγες από πέρυσι το Σεπτέμβριο ποσό σίγουροι ήταν για το συμφωνημένο πρωταθλημα;

    Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε αυτοί για χαρτιά; Η ομάδα που έχει κάνει 17 ενστάσεις;

    Τα λάθη του Μελισσανίδη πολλά, ειδικά τη φετινή περίοδο. Το ξαναλέω εδώ…ΚΑΙ η δεύτερη απόφαση του Σκουτέρη ήταν ΥΠΕΡ του ΠΑΟΚ…με ΔΙΠΛΑΣΙΑ προσπάθεια από την πρώτη φορά. Αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης, θα βιώναμε ξανά, 1985, 1988, 2008….

  60. Ο/Η Tasos λέει:

    @spyros kilkis

    Φίλε μπορώ να σε καταλάβω, και σου ζητάω κι εγώ συγγνώμη από την πλευρά μου. Ειλικρινά όμως, χάρτινο μόνο παοκτζηδες χαρακτηρίζουν το περσινό της ΑΕΚ, ούτε καν οπαδοί άλλων ομάδων.

    Κι εμένα προσπάθησαν να μου πουν διάφοροι κάτι τέτοια παλαβά μετά το πρωτάθλημα, τους διαολόστειλα όλους και όποιος θέλει ας μου ξαναμιλήσει, κανείς δεν θα μου λείψει. Βέβαια βοηθάει το ότι μένω εξωτερικό και οι επαφές είναι μετρημένες (επίτηδες αυτό), εκεί που είσαι εσύ είναι πιο δύσκολα τα πράματα. Έχω την εντύπωση όμως (το λέω φιλικά και βασιζόμενος στα λεγόμενα σου) ότι σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι ήταν όντως χάρτινο. Πες πες κάτι θα μείνει που λένε…

    Δεν ξέρω τι θέματα έχει ο Μελισσανίδης, η ΑΕΚ πάει από σφαλιάρα σε σφαλιάρα αλλά δεν μασάμε…ΑΕΚ είμαστε και θα περάσει κι αυτό
    Τους χαιρετισμούς μου

  61. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @nnektarios

    το εχω δει!αστα να πανε!

    Μια ζωη δικαιολογιες και φτηνες μαλιστα!
    το 2015 στη τουμπα γονατια ο ο κατσε στο σιμοες,παιζεται ο κυριος σιδηροπουλος
    το 2016 παλι στη τουμπα το αουτ γινετε κορνερ!διαιτητης σιδηροπουλος!κεφαλια γκολ ο ματος
    το 2017 στη μεγαλη κλοπη του βολου φωναζει ο ρωσσος τον μελ να ερθει να κατσουνε διπλα διπλα ο μελ του λεει ασε δεν ερχομε!γιατι αραγε?διαιτητης ο κομινης!
    το 2018 δεν ξαναγινε λαθος!

    @snitch
    ξερεις τι πιστευω για το ξεβρακωμα των εκλογων που λες?
    οτι ο δικος μας τον εφαγε περισσοτερα απο οσα μπορω να φανταστω!
    και μη σου πω οτι τον εχει με μηνιατικο ο ρωσσος!αχαχαχαχα!
    κι επισης κανει μπαμ πλεον οτι οταν τα λεφτα τα εχεις βγαλει ο ιδιος σου δεν τα χαριζεις πουθενα απλοχερα!
    αυτουνου φαινετε οτι δεν ειναι δικα του κανει μπαμ απο χιλιομετρα!

  62. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Tasos

    καποτε ειχαν πιασει ενα φιλο μου για παρανομο στοιχημα.του ειχε πει ο δικηγορος να λεει συνεχεια στους δικαστες οτι επαιζε για παρτι του!κι ενω το δουλευε συνεχεια στο μυαλο του αυτο τελικα το πιστεψε και ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ!
    ετσι και αυτοι!πες πες πες στο τελος το πιστεψαν και οι ιδιοι τους!

    δε θα με πειραζε να εχανα οσα πρωταθληματα και αν επρεπε να χασω!
    αυτο που με πειραζει πραγματικα ειναι να βλεπω μια ομαδα να χανει με κατεβασμενα σωβρακα και εναν εγγυητη να μην ξερει τι του γινετε και να στελνει κοσμο!να μην θελει να πιστεψει ειτε απο τσιγκουνια ειτε απο εγωισμο οτι αυτο το πραγμα που βλεπει απο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ καταντησε να χανει απο το παναιτωλικο που τον ειχε του κλωτσου και του μπατσου!