ΛΑΡΙΣΑ – Α Ε Κ

Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει ο ευρωπαϊκός απολογισμός της ομάδας, όμως ο Δημάτος κάθισε και τα κατάφερε. Την ώρα που τον γέμιζε η πορεία αλλά ταυτόχρονα τον έφθειρε κιόλας. Οπότε παρέμεινε ισοβαρής και απέδειξε τι σόι στελέχη υπάρχουν στην εταιρεία. Απλοί οπαδοί που το παίζουν γραφείο τύπου. Τουλάχιστον υπάρχουν κι αυτοί και σκάμε και κανά χαμόγελο.

Όμως για τον Ουζουνίδη δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερες σκέψεις για την σημερινή ενδεκάδα. Το περίφημο βάθος του ρόστερ, αν ποτέ υπήρχε, το διέλυσε ο ίδιος ο εγγυητής, οπότε με δεδομένη την λιγοψυχία του αρχηγού – προσέξτε μην τυχόν και δεν εκλεγεί του χρόνου – τα μετρημένα κουκιά, κατέβηκαν με 4-4-2, χωρίς κανείς να γνωρίζει από πριν, ποιός θα ήταν επιφορτισμένος με την παραγωγή ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνιου, μπάλα δεν παίχτηκε. Από την μια ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος, κι από την άλλη ήταν η δύναμη που έβαλαν και οι δυό ομάδες. Το παιχνίδι πήγε σε πολύ δυνατές μονομαχίες, μπόλικα φάουλ στα όρια της κάρτας, και σε έναν τσαμπουκά που δεν μπορούσε να βγάλει ορθές αναπτύξεις εκατέρωθεν. Φυσικά η βαθύτερη αιτία ήταν η έλλειψη ποιοτικών παικτών.

Μετά το τριαντάλεπτο, ο ρυθμός έγινε καλύτερος, η μπάλα κατέβηκε στο χόρτο, κι είδαμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι. Η Λάρισα αξιοποίησε κάποιους χώρους που άφηνε η ΑΕΚ, και η ομάδα μας δούλεψε σχετικά καλά με την αριστερή της πλευρα, με τον πολύ καλό Χούλτ και την πλάγια κίνηση του Λιβάγια προς τα εκεί. Το τανκ είχε σήμερα πρόβλημα με τις ερπύστριες, κι όσες φορές ανακατέυτηκε με την μπάλα, βρήκε σώματα.

Αυτή λοιπόν η βελτίωση έφερε δυό σπουδαίες ευκαιρίες για την κάθε ομάδα. Η Λάρισα είχε ένα δοκάρι με μακρινό σουτ, κι εμείς κέρδος ένα κόρνερ μετά από το πολύ καλό σουτ του Κλωναρίδη. Κι άλλες προσπάθειες υπήρχαν που κράταγαν τον θεατή, αλλά ήταν άσφαιρες. Ήταν ένα ντέρμπυ, που πήγε κλειστά και στην τακτική, αν φύγουμε από την δύναμη όπως είπαμε. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μάλλον δίκαιο αφού οι ομάδες κοίταξαν τις άμυνες τους κι αφού δεν είχαν κάποιον χαφ της προκοπής να βγάλει μια πάσα.

Στο δεύτερο μέρος, δεν ξέρω γιατί, πίστεψα οτι κάτι καλύτερο θα βλέπαμε. Τα πράματα όμως πήγαν χειρότερα. Αφού εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα οι δυό μακρινές ευκαιρίες εκατέρωθεν με δυό σουτ, τα πάντα έσβησαν. Οι παίκτες τρέχανε σαν τα στρουμφάκια χωρίς κανένα προορισμό και χωρίς να θέλουν να πατήσουν στην περιοχή ή να πλαγιοκοπήσουν. Οπότε έγινε ένα άτεχνο παιχνίδι, χωρίς τόσα πολλά φάουλ, σούπα κέντρου και χωρίτς τελικές.

Ο Ουζουνίδης προσπάθησε να διορθώσει λιγάκι την κατάσταση αλλάζοντας όλη την δεξιά πτέρυγα, που σήμερα ήταν σαν να μην υπήρχε, αλλά οι αντικαταστάτες δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Αν προσθέσουμε οτι έπεσε κι ο Χούλτ και μπλοκαρίστηκε κι ο Λιβάγια, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο, όταν φάνηκε αρκετά ο Τσιγκρίνσκι κι όταν ο Μοράν ήταν ο μόνος που έβλεπε λιγάκι το γήπεδο. Οπότε η είσοδος του Γιακουμάκη για να γεμίσει κι άλλο η περιοχή ήταν κίνηση ανούσια αφού δεν γινόντουσαν σέντρες.

Οι δυό ομάδες λοιπόν αλληλοεξουδετερώθηκαν και στο τέλος έμοιαζαν και χαρούμενες με την λευκή ισοπαλία. Μια ισοπαλία που παραλίγο να γίνει ήττα για μας, μετά την χονδροειδέστατη γκέλα του Μπάρκα, που ισοφαρίστηκε με την γκέλα του Μπαρκάν, που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Θα ήταν άδικο κάποια ομάδα να κερδίσει σήμερα, οπότε η τύχη μας, μας χάρισε αυτόν τον πολύτιμο βαθμό, που μας δίνει το κουράγιο να ξανακούσουμε τον Δημάτο, που θα μας αναλύσει τα αίτια και θα συγκρίνει την σημερινή εποχή με εκείνη που παίζαμε στην τρίτη κατηγορία, οπότε δεν θα πρέπει να είμαστε στενοχωρημένοι.

Η ομάδα λοιπόν βάρεσε διάλυση και θέλει χτίσιμο από την αρχή. Και μάλιστα χοντρό χτίσιμο. Αν φύγεις από την άμυνα, δεν υπάρχει κέντρο και φυσικά οι δυό δανεικοί, καλό θα ήταν να γυρίσουν από τον Ιανουάριο πίσω. Τα παιδιά απλά δεν μπορούν, όσο φιλότιμα και να είναι. Όπως φιλότιμοι ήμασταν κι εμείς, που αντέξαμε μέχρι τέλους να βλέπουμε κάτι το οποίο φυσικά δεν έχει δουλευτεί, και κάτι το οποίο κανείς δεν ξέρει τι στόχο έχει για την φετινή περίοδο. Βεβαίως μπορεί να ξαναπάει ο εγγυητής στα Σπάτα και να διώξει κι άλλους τρεις παίκτες για να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι. Από εδώ και πέρα, όποιον και να διώξει, θα έχει απόλυτο δίκιο. Με τις υγείες μας λοιπόν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

56 Responses to ΛΑΡΙΣΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η akis λέει:

    Ο στόχος της φετινής χρονιάς ήταν, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, να βγει χωρίς πολλά έξοδα. Έκατσε και η είσοδος στους ομίλους του c.l οπότε κάναμε υπέρβαση. Λογικά και η επόμενη κάπως έτσι θα είναι. Για τους παίκτες και το βάθος της ομάδας μπορούμε να μιλάμε όταν παίζουμε με καλύτερους ή έστω ισοδύναμους αντιπάλους. Σήμερα, κόντρα στο Μπαρκάν και το Μπάλλα, δε μπορούσαμε να αλλάξουμε τη μπάλα..Μηδέν πάθος, μηδέν ηθικό…Σίγουρα ο προπονητής έχει τεράστιες ευθύνες αλλά και να τον διώξει ποιόν να φέρει με τα λεφτά που δίνει ο εγγυητής??Τον Παράσχο ή το Σούλη Παπαδόπουλο??Πραγματικά πάντως σκέφτεσαι την περσινή ομάδα που έτρεχε μέχρι το τέλος και βλέπεις τη φετινή που μετά το 60 δε μπορεί να πάρει τα πόδια της και σε πιάνει απελπισία….Υπομονή, σιγά σιγά μπαίνει και το σκέπαστρο, θα ξεκινήσει και η υπογειοποίηση….

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Mήπως ο εγγυητής να διώξει τον εαυτό του?

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ειλικρινά τέτοια κακοποίηση του ποδοσφαίρου είχα καιρό να δω….

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο το δρομο επιστροφής:
    36 τελικές. 3 γκολ που επρεπε να ειναι 5 τουλαχιςτον. Λουκάκου σεντερ μπακ! Δε θυμάμαι καν ποςα κόρνερ στο 12 ειχαμε κερδίσει 7 μου ειπε ο διπλανός μου μετα το έχασα δεν είχε νόημα. Μονότερμα παίζαμε μια προπόνηση με ένταση παραπάνω.
    Κρύο στο γηπεδο και you are getting sacked in the morning στο ΚΕΦΤΕ.

    ΥΓ 1Τεραστιο ματς ο Firmino. Fabinho απλα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ολο το κεντρο του βλάκα.

    ΥΓ 2Μπουφάν γάντια και κασκόλ να βάλετε. Κανει ΠΟΛΥ κρύο εκει ατο ΜΕΙΟΝ 19.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πρωταθλήτρια ομάδα και την άφησε να σαπίσει για να βάλει ολα τα λεφτά στο γήπεδο.
    Ποιά πρωταθλήτρια ομάδα που πέρασε σε όμιλο CL πήρε μόνο 4 δανεικούς για την βασική της 11άδα?

  6. Ο/Η DNAEK λέει:

    Και λέμε και εμείς για Ουζουνίδη.
    Η ΜΑΝ.U με τόσα χρήματα επιμένει
    ακόμα στον Χαμουρίνιο.

  7. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Πιστευω οτι η ΑΕΚ προσπαθησε φιλοτιμα αλλα απλα δεν υπαρχουν τα οπλα οπως ειπες Στηβεν.
    Ισως ο Μελισσανιδης κανοντας πισω για το πρωταθλημα εξαρχης και ξεροντας οτι θα το παρει ο Παοκ θελησε με τα λιγοτερα λεφτα να φυγει η χρονια αυτη.
    Αραγε θα την χτισει σωστα απο την αρχη?Ομως με τι σκαουτινγκ ,και τι προπονητη που δεν βλεπω να βελτιωσε κανενα απο τους υπαρχοντες παικτες.
    Επισης η απορια που εχω ειναι γιατι δεν μενει στην ισπανικη σχολη ποδοσφαιρου με καποιο προπονητη περιπου ιδιας φιλοσοφιας με τον Χιμενεθ και πειραματιζεται?
    Επισης παλι αυτο το δημοσιευμα για τον Καναντι του Ατρομητου που κολλαει?
    Παλι αλλη σχολη?
    Επισης αν καποιος ξερει να μου πει αν μπορει,γιατι εδιωξε τον Λαμπροπουλο για 250 χιλιαδες που ζηταγε ενω ηταν δικος του και παει να αγορασει τον Οικονομου απο τους Ιταλους συν το συμβολαιο του βεβαια.Δεν θα του ερθει πιο ακριβα?
    Τοσα πολλα ηταν τα λεφτα που ζηταγε ο Λαμπροπουλος?
    Ευχαριστω.

  8. Ο/Η bandog λέει:

    η ομαδα για τον πουτσο
    το γηπεδο για τον πουτσο
    ο προπονητης για τον πουτσο
    ο διαιτητης για τον πουτσο

    εμεις τι στον πουτσο καθομαστε ακομη και βλεπουμε αυτο το κωλοχανειο???

    συγχαρητηρια σε οσους καταφεραν μια δεμενη , γυμνασμενη και αρχιδατη ομαδα , απο πρωταθλητρια να την μετατρεψουν σε αυτο που ειδαμε και σημερα….

    θελει πραγματικα πολλη προσπαθεια για να καταφερουν τετοια αυτοκαταστροφη.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Σήμερα συμπεριφέρθηκα λογικά. Υπάρχει (ακόμα) ελπίδα. Αποφάσισα να μην δω τον αγώνα της αγαπημένης μου ΑΕΚ. Μια Κυριακή έχω, επέλεξα να δω την Λίβερπουλ, για να πω καμία κουβέντα με τον «φίλο» The Snitch 🙂

    Γελούσα με τον εαυτό μου για όσα είπα για Μανέ, Φιρμίνο προχθές. Ο Φιρμινο συγκλονιστικός, παίκτης κλειδί, έκανε Σμπαράλια την άμυνα της Γιουναιτεντ. Δεν μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν. Ένας υπεροχος Φαμπίνιο, στο καλύτερο του παιχνίδι. Έλειψε ο Μιλνερ και ο Βαιναλντουμ θέλει ανασες, κουταστηκε.

    Βιονικός Ρόμπερτσον και εξαφανισμένος Σαλαχ. Θα ξεπεράσω κάποια στιγμή την αντιπάθεια μου στον Σακιρι, είναι χρήσιμος.

    Όπως είναι η ΑΕΚ λοιπόν, μου φαίνεται θα πάω ξανά στο γήπεδο σε κάποιο παιχνίδι της Λίβερπουλ για να γνωρίσω και τον The Snitch. Λογικά θα βρω εισιτήριο.

    Όσο για εσένα εγγυητή, κάρμα που λένε και οι πάνω. Θα βγάλεις τα λεφτά που έβαλες στην ακρη και θα χτίσεις την ομάδα, αλλιώς δεν βλέπω πως θα σταθείς στο γήπεδο από τη γιούχα. Κάθε μέρα που μένει ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ η ζημιά μεγαλώνει.

  10. Ο/Η DNAEK λέει:

    Αδυνατώ να αποφασίσω ποιός είναι πιο παρωχημένος και ξεπερασμένος.
    Ο Tiger Μελ σαν διαχειριστής η ο Χαμουρίνιο σαν προπονητής.

  11. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    Τα κηθυρα ποτέ δε θα τα δούμε, το χάσαμε το πλοίο της γραμμής…

    Όπως τα λες, η ομάδα έχει βαρέσει διάλυση εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια πιστεύω ότι ακόμη δε πρέπει να κάνουμε απολογισμό για τη χρονιά γιατί έχουμε να δούμε πολλά ακόμη φορά στον αφορά το αγωνιστικό. Για το νούμερο που έχουμε στον πάγκο δε θα ξανασχοληθω, από τη στιγμή που είναι αξιολυπητος. Αυτά για το αγωνιστικό…

    Στο γενικότερο, η χρονιά βαινει άκρως ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ. ο σχεδιασμός που έγινε από το κύριο ΜΠΕΙΖΑΝΗ (εγγυητης) είναι πέρα από κάθε προηγούμενο επιτυχημένος. Τα φράγκα από το champions league, η πώληση βρανιες, η απόλυση χιμενεθ(έχει να φροντίσει βλέπεις τη μάνα του), η παγκοσμίως γνωστή capelli, το νέο συμβόλαιο της nova, πώληση των Σίμοες, μπακασετα, λαμπροπουλου είναι κοντά, η μη ύπαρξη αποζημίωσης για το νούμερο του πάγκου, όλα βγαίνουν κατ ευχή. Λίγο με την ΟΥΕΦΑ έχουμε κάποιο προβληματάκι αλλά θα το λύσουμε κι αυτό.

    Όσον αφορά εμάς κι εμείς καλά περνάμε και κυρίως τσάμπα, αφού ο Steven μας άνοιξε τα μάτια και δε πήραμε διάρκειας ούτε φέτος ούτε πέρυσι, και βλέπω να μην ξαναπερνουμε ποτέ. Βέβαια αποχή από την ομάδα δεν κάνουμε, αλλά όταν κατά τύχη βρεθούμε οακα θα είναι κυριως για να κραξουμε τον κύριο ΜΠΕΙΖΑΝΗ. Το γνωστό στοιχακι για τον βαρδινογιαννη και το σοδομαζοχισμο με τα λεφτά του ταιριάζει γάντι. Βέβαια δεν νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί του.

    Οπότε στη σουμα, μια χαρά ο κυρίως ΜΠΕΙΖΑΝΗς, μια χαρά το νούμερο στον πάγκο, μια χαρά κι εμείς, οπότε τα δεοντα στη μαμά σας…

    Ps. @steven χρησιμοποιείς το ρήμα θα διώξει, καλύτερα να κυριολεκτεις θα πωλησει…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς κουλουρα-τζης koreas : Τίποτα δεν θα πουλήσει, διότι απλά δεν μπορεί. Μόνο ο Σιμόες που το ψάχνει μόνος του. Ο Λαμπρόπουλος θα φάει μια αποδέσμευση κι ο Μπακασέτας βλέπω να γυρνάει.

  13. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Απο τον προπονητη που προσλαμβανει μια διοικηση, καταλαβαινεις τις προθεσεις της για την ομαδα. Οταν δεις να ερχεται προπονητης με σοβαρη δουλει στο βιογραφικο του, με δικο του επιτελειο συνολικου κοστους ανω του 1,5εκ, να εισαι σιγουρος οτι εχει συμφωνησει και σε υψηλο μπατζετ μεταγραφων και οτι η διοικηση εχει αποφασισει να φτιαξει κατι καλο. Οταν βλεπεις ουζουνιδη, κετσπαγια, μοραις με τον αλβανο βοηθο, τοτε καταλαβαινεις οτι οι διαθεσεις της διοικησης ειναι να φερει καποιον που να μη μιλαει οταν θα του φερνουν τα παλτα των 300 χιλ.και οτι σκοπος ειναι να βγει η χρονια οπως οπως κοροιδευοντας τον κοσμο.
    Οταν δω να φερνει σοβαρο προπονητη αξιας ανω του 1, 5εκ. μαζι με το επιτελειο του, τοτε θα ξανασχοληθω με την ΑΕΚ. Ουτε σημερα το ειδα (ειχε λιβερπουλ μαντσεστερ) ουτε προκειται να ξαναδω. Η φετινη αλητεια, το φετινο ρεζιλικι, με τα 30 εκ. στην τσεπη, ουτε ξεχνιεται ουτε συγχωρειται ευκολα.
    Οταν η Λιβερπουλ εφερε τον Κλοπ, ολοι καταλαβαν οτι οι διαθεσεις της διοικησης ηταν να γινει κατι καλο και οτι αργα ή γρηγορα τα αποτελεσματα θα φαινοντουσαν.
    Ειναι ξεκαθαρο, την ομαδα την εχει χεσμενη απο την αρχη ο μεγιστανας. Το περσινο δεν το περιμενε ουτε ο ιδιος. Μονο το γηπεδο τον ενδιαφερει. Σκεψου ομως ποσο μεγαλυτερες θα ειναι οι ντροπες και οι σφαλιαρες εχοντας καινουργιο γηπεδο. Γιατι μην περιμενεις να δεις ομαδα, ουτε στο καινουργιο. Οι ομαδες δε φτιαχνονται σε μια νυχτα. Επρεπε να εχει χτιστει ηδη ο κορμος και απλα τη χρονια εκεινη να προσεθετες 2-3 παικτες που θα καναν τη διαφορα. Εδω εμεις το καλοκαιρι χρειαζομαστε 8 ενδεκαδατους επιπεδου τουλαχιστον Γιοχανσον, Σιμοες, Ποντενσε κτλ. Ποιος αληθεια πιστευει οτι θα τους παρει;

  14. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Στο χειρισμο των Λαζαρου, Λαμπροπουλο, Μπακασετα, Σιμοες ειμαι μαζι του. Κανεις δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει. Τα λεφτα που τους προτεινε ειναι ακριβως αυτα που αξιζουν. Θελει και ευρωπη ο Μπακασετας που μεχρι περισυ γελαγαμε. Μιση χρονια εκανε και θελει και ευρωπη. Εδω θελει εξωτερικο ο Λαμπροπουλος. Τους εκατσε πρωταθλημα απο σποντα και και δε τους χωραει η Ελλαδα. Θελουν να πανε και στο εξωτερικο να δειξουν το ταλεντο τους. Να γελασει και ο καθε πικραμενος στη Β’ Ιταλιας, Β’ Ισπανιας, γιατι μεχρι εκει ειναι.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Σε αυτό συμφωνώ, αλλά δεν είναι εργοδοσία αυτή, που επειδή δεν ανανεώνουν, τους κόβεις την αγωνιστική παρουσία και διαλύεις την ομάδα σου. Δηλαδή άμα ένας πωλητής μου παραιτηθεί, θα κλείσω το μαγαζί;

  16. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    @jpatikas

    Αδερφέ δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που ζητάει ο καθένας. Έχει να κάνει με συμπεριφορά ομάδας μικρής και κακοκαιρίας σε νοοτροπία.

  17. Ο/Η akis λέει:

    @steven
    Μήπως την εργοδοσία δεν την ενδιαφέρει και πολύ αν διαλυθεί η ομάδα φέτος??Τί στο καλό, δεν είναι πρωτάρης ο Μελ.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Πού στις εταιρείες; Δεν υπάρχει πιο πρωτάρης σε κανονικές εταιρείες. Δες την ιστορία της Αμερικής, που συμπεριφέρθηκε λες κι εκεί είναι οι λαδωμένοι του εδώ ΣΔΟΕ. Άστα αυτά.

  19. Ο/Η akis λέει:

    @steven
    Δε διαφωνώ σε όσα λες, αλλά στο συγκεκριμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, που μόνο τεχνοκρατικά δεν το μεταχειρίζονται οι όποιοι “επενδυτές”, δεν είναι πρωτάρης και τόσα μαζεμένα λάθη δεν κολλάνε…

  20. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Steven συμφωνω. Ειμαι μαζι του οσον αφορα τα συμβολαια που δινει και τις απαιτησεις των συγκεκριμενων παικτων. Ο χειρισμος του 1000% λαθος. Πουλα τους το καλοκαιρι και βρες τους αντικαταστατες τους. Ή παρε τους αντικαταστατες τους και ή φερνουν προταση ή μενουν εξεδρα μεχρι το καλοκαιρι. Αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπο που προκειμενου να μην πληρωσει δεν εχει προβλημα να ξεφτιλιστει.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Ο ΜΟ εκανε πολυ καλο ματς. Θέλει λιγο διαφορετικό μάτι οταν βλεπεις premier και ειδικά εμάς επι κλοπ. Θα συνηθίσεις θέλει το χρόνο του το νησι.
    Να κοιτάς οχι το παίκτη μονο του αλλα πως κίνηται η τριάδα και ενίοτε ο τέταρτος που έρχεσαι απο πιςω. Και οταν αμύνεται και οταν επιτίθεται.
    Ο ΜΟ σημερα τραβάει συνέχισα 2 παίκτες και αναγκάζει απο δεξιά να βγάζει τον young και τον matic εκτος περοχης.
    Ετσι μενει με χωρο και με χρόνο ο Fabinho και κανει παιχνίδι-πάσες.
    Εκει έρχεται και τρυπώνει ο sadio χωρις και αυτο ειναι το βασικό- να αλλάζουν θεςη.- και τους κανουν άνω κατω.
    Ξαναλεω: να κοιτάς πως παιζει ΟΛΗ η τριάδα στο χωρο.
    Σημερα έλειπε ο ΤΑΑ και με το Clyne δεν είχες απο δεξιά τις μπουκες του.
    Ο Gini δε μασάει μην φοβασαι ειναι σκυλί.
    Και εχει καο το Hendo που ειναι χειρότερο σκυλί πιςω του.
    Ακομη η ομάδα ΔΕΝ εχει ανεβάσει στροφές.
    Λογικά θα το κανει σε κανα μηνα.
    Απξ αυτο που βλεπεις λείπει ο ΟΧ πολυ.
    O Shaq ξέρει μπαλλα και ειναι και χαμηλό κεντρο βάρος. Εχει πασα εχει τριπλά. Εχει στημένα. Το οτι ειναι Αλβανός δε μας λεει κατι ως αγγλους για μπαλλα τον πήρα οχι για πολιτικό και τη δουλεια του τη κανει καλα.
    Σημερα ο Κλοπ πήρε σκαλπ στο στήσιμο. Χαμπάρι δε πήρε ο άλλος που απλα τον εχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο εδω και μια δεκαετία. Εχει μείνει ακομη στο 2007 με το ταμπούρι και τα πούλμαν. Ειναι πράγματικα απίστευτο πως υπαρχουν ακομη κορόιδα που το πληρώνουν. ΚΑΝΕΙΣ δε παιζει αυτη μπαλλα πλεον σε κανενα πρωτάθλημα..

    ΥΓ φαμπινιο 45εκκ Naby 55 εκκ. Πογκμπα 120εκκ.
    Σαλαχ μανε φιρμινο και οι τρεις 110 εκ. Λουκανικακου 80 εκκ Μαρσιαλ (ποιοοοος;) 80 εκκ. 160 οι δυο.
    Ειναι ΝΤΡΟΠΗ ακομη και για τη referee να ειναι 19 πόντους πιςω μεςα Δεκεμβρίου. Ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ να δηλώνει ο ΚΕΦΤΕΣ θα ειμαςτε σίγουρα στην εξάδα, Λες και ειναι στη West Ham, και να μη τον εχεις απολύσει ακόμα.
    ΖΟΥΖΕ γερα φατους τα λεφτα.
    ΝΟΥΜΕΡΟ

    @patikas
    Ο κλοπ έκλεισε τρία χρονια, με το πρώτο ουσιαστικά να ειναι-μιας και ηρθε Νοέμβριο- το κλίμα τι πως ποτε κλπ.
    Επίσης θυμιζω οτι αυτα τα χρονια εχει ΘΕΤΙΚΟ το ταμείο κατα 15εκκ λίρες μονο άπο τις μεταγραφές. Εχει πουλήσει 15 παραπάνω απο οτι εχει αγοράσει δηλαδή.
    Εχει δημιουργήσει τρελλές υπεραξίες στο ρόστερ το πήρε στην έκτη θεςη και το εχει δεύτερο πιςω απξ τα πετροδολάρια της city απο τα 380 εκκ στα 890!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ MANAGER -οπως ηταν και ο Βενγκέρ- και αυτο πληρώνεις. Ενα σοβαρο τύπο που εκανε ΈΠΤΑΕΤΕΣ! συμβόλαιο χωρις όρο άποζημιωσης τον οποίο και ηδη μιλάμε να επεκτείνουν μετα το 2023. Σου δειχνει ποςο σοβαρός ειναι-άσχετα απο τι αποτέλεσμα- και πως βλέπει τη δουλεια του. Κοιτά και το σαχλό τωρα που εχει κατςει -οπως καο στη Τσέλσκυ- στο συμβόλαιο, τα εχει κανει σα τα ξινισμένα μούτρα του και περιμένει την αποζημίωση.

    Η σοβαρότητα και η συνέπεια σίγουρα θα πρέπει να πληρωθεί αλλα δε σημαίνει οτι πρέπει να δώσεις δεκάδες εκκατομυρια. Ολοι αυτοι που έχουν παρελάσει 3 χρονια τωρα πιο πολλα έχουν στοιχήσει. Παίκτες και προπονητές.

    Προϋποθέτει ομως να ειςαι και εσυ με ανάλογα μυαλά και οχι άρπακολλας της αρπαχτής. Οπως ειπε ο Stevie ο άνθρωπος δε θέλει επαγγελματίες δίπλα του γιατι ο ίδιος ειναι της πλακας. Δεν ειναι τυχαία οι δηματοι και πι ρουφιάνοι δίπλα του. Ουτε οτι ο κολλητός 30 χρονια ειναι ο βάτραχος της καρπαζιάς.

    Sent from my iPhone.

  22. Ο/Η conpater λέει:

    Για να εχουμε καλο ερωτημα,απο ποτε απαγορευεται σε εναν παιχτη , και απο ποιον, να κοιταει μια μεταγραφη του η αν νομιζει αυτος οτι μπορει καπου καλυτερα. Για να ξερουμε και τι συζηταμε. Αν ο Σιμοες βρει – που βρηκε – κατι καλυτερο επαγγελματικα,γιατι να μην παει? Το ιδιο ισχυει και για τον Λαμπροπουλο ,τον Μπακασετα και οποιον αλλον. Το αν θα φανε τα μουτρα τους ειναι καθαρα δικο τους θεμα. Αν ειναι ελευθεροι κανουν οτι γουσταρουν,αν οχι,φερνουν χρημα και φευγουν. Αυτα τα ,σου κρεμαω το δελτιο στον τοιχο ,σταματησαν μεχρι και στην γ` τοπικου εδω και κατι χρονια. Εδω μιλαμε για εταιριες,καλο το συναισθημα,αλλα ειναι εταιριες. Συναισθημα παιζει στον οπαδο,στους 16αρηδες και στους 70αρηδες που ζουν ακομα με τον Νεστοριδη.
    Να φερει ο Μπακασετας προταση,κι αν γινει αποδεκτη γιατι συμφερει,να παει οπου θελει.Και οποιος αλλος.Να πουμε και το αλλο ομως,να μην γινει δεκτη η προταση,ασχετα αν συμφερει,γιατι δεν εχεις ανθρωπους να σου βρουν αντικαταστατη.Γιατι εμενα μου φαινεται πως δεν ειναι μακρυα σαν σκεψη. Ειδικα τωρα,που εχει φορτωθει η ομαδα με παιχτακια της σειρας και εχει φορτωσει ασχημα το κλιμα. “Φερτε χαφ” εγραφε πρωτοσελιδο σημερα. Απο που να ερθει,απο την απεναντι οικοδομη ? Τι ζητας ? Εργατη για ξεκαλουπομα στο γηπεδο γιατι αρρωστησε ο αλλος ? Και το κυριοτερο,ποιος και γιατι να ερθει τωρα στην ομαδα ? Θα κυνηγησεις να παρεις καποιον που θα μπει μεσα και θα κανει την διαφορα,αρα σημαινει καλος παιχτης ,αρα θα ριξεις χρημα για να τον φερεις.Θα ερθει ?
    Να γιατι λεμε,καλο το γηπεδο,να γινει να τελειωνει.
    Ομαδα θα εχεις να παιξει σε αυτο η θα περιμενουμε να φτιαξουμε και ” θα `ρθουμε σε δυο-τρια χρονια” ! Γιατι κατα κει παει το πραγμα….

  23. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    @akis

    Αν μου επιτρέπεις, πιστεύεις ότι ο εγγυητης νομίζει ότι η ομάδα διαλύθηκε;…. Αν ναι τι κινήσεις θα κάνει;

  24. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    καλησπερα σας

    κυριε στηβεν θα ηθελα να γραψετε και ενα αρθρο για τον ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ διαχειρηστη της αγαπημενης μας ομαδας.
    Αλλο ενα τσιμπουκι μεσα στη λαρισα που πηγα ΠΑΛΙ και το ειδα απο κοντα(τρωγοντας και ολοι την καζουρα απο συνοπαδους και τα ΟΡΚ)ευτυχως που οι καμερες δεν εδειξαν τα κολοδαχτυλα στο τελος του λιβαγια προς το κοσμο της λαρισας!

    τι εχει κανει ρε ο μαλακας???γιατι εχουμε γινει τοσο πουτανα???τι μπουρδελο ειναι αυτο ρε??τρυπηθηκε ολοι η ομαδα??

    εγω νομιζω κυριοι οτι οι ευθυνες εχουν μονο ενα ονομα!τιγρης.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Διότι έτσι σε έχουν πείσει. Σαν να βλέπεις ηγέτη τον Μητσοτάκη ή ηγέτη τον Τσίπρα. Ή μεγαλοεπιχειρηματία τον Βαρδινογιάννη. Της πλάκας όλα.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ξέρεις γιατί φέρεται έτσι; Διότι αν γινόντουσαν αυτά που λες, το τμήμα του scouting – ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ – θα είχε εναλλακτικές προτάσεις. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα, οπότε παίζει η διοίκησν του τύπου, θα σου κόψω τρία δάχτυλα και θα φοβηθείς. Που τον μόνο άνθρωπο που έχει τρομάξει τώρα τελευταία είναι η Ντόντα στο Πόρτο Ράφτη που άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να του δώσει το σπίτι. Σε ενενηντάρηδες καλά πάει, σε gangster ολκής, τύπου Σαββίδη, εκεί σε θέλω. έχει βέβαια κι ένα πρόβλημα τώρα με τις εκλογές, αφού είναι με τον Σαμαρά. Οπότε δεν είναι ακόμα αγαπητηκός της ΝΔ. Μιλάμε για γέλια. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    Ξέρεις πολύ καλά κάτι. Αν το χρήμα το έχεις βγάλει δίκαια, σταρχίδια σου τι θα κάνεις. Αν σε κρατάνε και τους κρατάς, γάμησε τα . Όποιος κατανοεί, κατανοεί. Όποιος δεν κατανοεί, απλά ακόμα παίζει ξύλο με το ΣΔΟΕ κασι έχει εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς spyros kilkis : Κατ’ αρχάς γιατί με λες κύριο; Νομίζεις οτι προσθέτει τίποτα μπροστά στο όνομα μου; Αν με φωνάξεις χωρίς το κύριε, δεν θα ακούσω;
    Δεύτερον γιατί να γράψω για τον λαοπρόβλητο; Και τι να γράψω; Ποιό ακριβώς είναι το έργο του, που ενδιαφέρει κοινωνικά; Το μουσειο της κιβωτού της ρωμιοσύνης; άσε να γίνει και βλέπουμε βάσει απήχησης. Διότι μπορεί να πηγαίνουν μόνο κάτι βιζιτούδες, και δεν κάνω καμία πλάκα. Για την μπάλα, τα γράφω κάθε μέρα. Είτε άμεσα, είτε έμμεσα. Αν η ομάδα δεν πάει καλά, υπάρχει κανείς που πιστεύει οτι φταίει ο Ασλανίδης που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει γκόμενα;
    Κανένα τσιμπούκι στην Λάρισα. Είναι μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν σίγουρος για ήττα. Δεν υπάρχει τίποτα στην ομάδα. Έχει πει οτι ο προπονητής είναι μέχρι το καλοκαίρι, διώχνει παίκτες με επίπεδο αμερικάνικου προεμφυλιακού στάτους, στόχοι δεν υπάρχουν κι ακόμα γίνεται ρόμπα που καμία μεταγραφή για τα μάτια του κόμσου, δεν κάθεται. ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΩΤΗΡΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΗΤΤΑ.
    Θες κι άλλα; Δεν λέω άλλα. Βαρέθηκα. Για σήμερα βέβαια. Με ένα μπουλούκι στο οποίο έκανε ηλεκροσόκ, αλλά φρόντισε να μην έχει απλά παίκτες. Εγώ λέω άλλα: ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΤΟΣ, δηλαδή ανύπαρκτος χαρτογιακάς. ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΛΕΟΝ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ DNA, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, γιατί να τους πάρεις άλλωστε, ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821, εκτός αν μας πει κάποιος τι δουλειά κάνανε οι κοτσαμπάσηδες και είχαν χρήματα για τον αγώνα. Πού τα βρήκαν ρε αδερφέ; Εν μέσω Τουρκοκρατίας. Να το μάθουμε κι αυτό. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ; Ξέφυγα;
    Μπορεί και να ξέφυγα. Ο εγγυητής λοιπόν, κονόμησε απο την ΑΕΚ ή επένδυσε σε αυτήν; Μέχρι τώρα λέμε. Έλα να ακούσουμε γνώμες και απόψεις. Αν επένδυσε, τι τον χάλασε και σταμάτησε να επενδύει φέτος ; Τον φόβισε ο Τσίπρας; Πρώτο μαγαζί της χώρας είναι ο ΟΠΑΠ. Αυτός καθορίζει τι θα γίνει. ΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.

  28. Ο/Η conpater λέει:

    Αρα,παμε παλι πισω μερικες μερες,που ελεγα υπομονη να τελειωσει το γηπεδο και βλεπουμε.Και απο οτι θυμαμαι ,με αυτο το στυλ δεν εχει κατσει και τιποτα. Τελευταια κραχτη περιπτωση ηταν του Κιατανιωτη,βεβαια αυτουνου τα ηθελε κι ο κωλος του, που τον φωναξε να ανανεωσει και μολις ειδε το νουμερο σηκωσε τα φρυδια για το οχι,του σκαει ενα σκαμπιλι στο προσωπο και ο Κιατανιωτης κατεβαινε πεντε-πεντε τα σκαλια και πηγε τρεχοντας στην Ιντρακομ που τον περιμεναν.
    Αν με ρωτησεις ξεκαθαρα την γνωμη μου,τι θελω πραγματικα τωρα, που γινεται της πουτανας το μαγγαλι στην ομαδα,θα σου πω με την μια να τελειωσει το γηπεδο. Οι λογοι ειναι συγκεκριμενοι,τους εχω αναφερει. Απο ευχης εργον εγινε τροχοπεδη,μην πω κατι χειρωτερο.Να τελειωσει,να τελειωσουμε και μεις απο αυτη την κατασταση. Το εργο το τρεχει αυτος,κανεις αλλος δεν θα μπορουσε κι αυτο ειναι αναγνωριση στο προσωπο του.Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει.
    Στο ελληνικο πρωταθλημα,ολοι δουλευουν με ολους.Μεχρι και ο βενζινας στην εθνικη ( κατα Σαλιαρελη ),στους δημοσιους υπαλληλους κατεφυγε και επιδιωξε το σβησιμο – και το καταφερε – του 250αρικου. Αυτη ειναι η κατασταση,εγω δεν μπορω να την αλλαξω κι ουτε εσυ και κανεις αλλος. Μονο ενας απο τους τωρινους προεδρους ειχε τα αρχιδια να πει αντε γαμηθειτε με το μπουρδελο σας,παρτε την ομαδα και δουλευτε την αφου θελετε .Καθαρη ειναι,δεν χρωσταει,οτι κανετε απο δω και περα θα ειναι εργο δικο σας. Ουτε Ξανθη εγινε,ουτε Γιαννενα,ουτε δανεικους πηρε απο Μαρινακη η Σαββιδη και να μην παιζουν οποτε τους σφυριξουν κλεφτικα.
    Να επανελθουμε γιατι ξεφυγαμε,μεσα στις γιορτες εγω δεν βλεπω να καλυτερευει το κλιμα.Μην γινουν και χειρωτερα τα πραγματα,γιατι και τον Ουζουνιδη τον ζωσανε τα φιδια.Ενα Ουζουνιδη,που λεγαμε πως αφου πηρε Ελληνα προπονητη,ας παρει οτι καλυτερο υπηρχε και τον πηρε. Αλλα ο ανθρωπος εχασε τα αυγα και τα πασχαλια πλεον και κοιταει την πορτα.
    Οσο για την τελευταια παραγραφο,που ειναι το ζουμι της ολης ιστοριας,απλα καθρεπτιζει την “επιχειρηματικοτητα” των μεγαλων της τηλεορασης,του οχλου,της φωτογραφιας,και του “ξερεις ποιος ειμαι γω ρε,,,”. Δεν θα ξεχασουμε και τον Ριγκο τωρα,η τον Ρουμπινια,η τον Μπατμαν για να μην παω πιο κατω.
    Να τελειωσει το γηπεδο,τιποτα αλλο. Κι αν τελειωσει…..

  29. Ο/Η conpater λέει:

    Εκρηκτικος μηχανισμος στον Σκαι.Μεσα σε μια τσαντα ηταν ο μηχανισμος,κρεμασμενος στις μπαριερες επι της Ποσειδωνος.Ζημιες στον α και β οροφο και σπασμενες τζαμαριες στους υπολοιπους οροφους.Αυτα και αλλα απο δημοσιογραφους αλλων καναλιων που εσπευσαν στο σημειο της εκρηξης. Μεχρι εδω ,ας πουμε καλα ολα αυτα. Τωρα,καποια ανεξηγητα,οπως γιατι στα μπαριερες που εχουν και καποια αποσταση απο το κτιριο,και γιατι τα τηλεφωνηματα στον ΑΝΤΕΝΝΑ για προειδοποιηση και μαλιστα δυο-τρεις φορες !!! Α,θα περιμενουν ,λενε, μηπως βγει και καποια προκυρηξη,και να δουνε στις περιμετρικες καμερες απο την οροφη του κτιριου μηπως δουν τιποτα !!!

  30. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Νομιζω,το εχει ξεκαθαρισει ο Μελισσανιδης,οτι με τον Μαρινο θα πορευτουν οι παικτες – οσοι απομεινουν τελος παντων- ως το τελος της σεζον.
    Πολυ δυσκολα θα βρεθει βολικοτερος-οχι καλυτερος-του Ουζουνιδη.
    Περναμε μια περιοδο σφυξης-ειδικα φετος- αφου η κατακτηση του πρωταθληματος ηταν προγραμματισμενη για μετα απο αυτη του ΠΑΟΚ,ενεκα πολιτικων συμφεροντων,αλλα βλεπεις ο Σαββιδης τα εκανε ροιδο και αναγκασε τον συμπατριωτη εγγυητη να σηκωσει μια απροετοιμαστη κουπα περσυ.
    Τωρα βεβαια,θα ρωτησει λογικα καποιος: τι θα πει “το πρωταθλημα ηρθε πριν την ωρα του” οπως μας ειπε ο “εγγυητης” για την περασμενη σεζον. Υπαρχουν χρονιες που αλλωτε “παει” και αλλωτε “δεν παει” η ΑΕΚ για πρωταθλημα; Γιατι εγω απο οσο ξερω και θυμαμαι,παντα-ανεξαρτητου ετοιμοτητας και ανθρωπινου δυναμικου” η ομαδα ξεκινα με αυτον τον στοχο,σαν κυριο.
    Δεν θυμαμαι να εβαζε ποτε στοχο η ΑΕΚ να παρει πρωταθλημα ” του παραχρονου”.
    Και για ποιο λογο μιστερ Μελισσανιδη να μη στοχευει το πρωταθλημα η ΑΕΚ,αμα τη αφηξη της στην Α κατηγορια; Τοσο απιαστο ηταν; Χρειαζοταν περιοδο προσαρμογης; Επρεπε αναγκαστικα να το “σηκωσει” με τα θυρανοιξια του νεου γηπεδου; Η ειχε προταιρεοτητα ο Ιβαν με βαση την πολιτικη επετηριδα;
    Αν συμβαινει κατι απο τα πρωτα,τοτε εισαι ανεκδιηγητος. Αν συμβαινει το τελευταιο-που ειναι και το πιο πιθανο-εισαι συνενοχος και χρησιμοποιεις την ομαδα σαν πατσαβουρα και αναλογα με τις τρεχουσες καθε φορα πολιτικες εξελιξεις σε συνδυασμο με την προστασια των ατομικων σου συμφεροντων,η την προασπηση της ατομικης σου ελευθεριας-τωρα τελευταια παρουσιαστηκε αυτο-,αναλογα να κραταμε τα γκεμια μιας μηχσνης που εχει “κοφτη” στο γκαζι.
    Ειτε ετσι δηλαδη,ειτε αλλιως,εισαι μινιμουμ επικινδυνος και μαξιμουμ ανεπαρκης για το υφος και την διαδρομη της ομαδας.
    Εκτος και πια,αν εχεις και το χαρισμα και την μεγαλοψυχια,να χαριζεις πρωταθληματα,η να κανονιζεις με ακριβεια ρολογιου το ποτε η ΑΕΚ θα παρει,η θα ξαναπαρει πρωταθλημα.
    Χλωμο το βλεπω αυτο. Το πιο πιθανο και ανθρωπινως δυνατο,ειναι να συμβαινει το πρωτο.
    Να παιζεις μπαλα με βαση τα προσωπικα σου ενδιαφεροντα,η τις οποιες προστατευτικες για την με αιμα αποκτημενη περιουσια σου,και η ΑΕΚ να γινεται οχημα το οποιο τρεχει προσεχοντας ποτε και ποιον θα κερδιζει,μη και ενοχληθουν ετερα συμφεροντα,τα οποια μπορει και να ενεργοποισουν τιποτα “αιμοπτυσεις”.
    Ειτε ετσι δηλαδη,ειτε αλλιως,εισαι πλεον ΑΧΡΗΣΤΟΣ για την ομαδα. Αποσυρσου,πρωτου αποδειχθεις και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Γιατι κανεις δεν ξερει σε τι περιπετειες ξημερωνει η επομενη μερα.
    Κατσε εκει στο ” μαυσωλειο” του γηπεδου. Σωσε οτι σωζεται απο πλευρας υστεροφημιας αλλα και περιουσιας και ασε να δουμε τι θα απογινει το πδοσφαιρικο κομματι.
    Να ερθει δηλαδη κανενας χριστιανος που να απαρτιζεται απο τεχνοκρατες,που να ανεχεται κσι να συνεργαζεται στο αμεσο περιβαλον του με επαγγελματιες και οχι με τσανακογλυφτες σφογγοκωλαριους οπως εσυ εχεις καταντησει.
    Καποιον που να βλεπει και δυο τρια χρονια μπροστα εστω,με την απαραιτητη δυνατοτητα και θεληση για μια επενδυση.
    Τωρα βεβαια θα απορισει ο “μεσος ΑΕΚτζης” και σωστα,λεγοντας: καλα τα λες αλλα πως φευγει τωρα αυτος ο ψειρας που μας κατσικωθηκε στο σβερκο; Πως να φυγει καποιος που περιμενει να πουλησει χιλια μια ομαδα που την αγορασε μηδεν; Πως να φυγει καποιος που περιμενει και να ξανακονομισει απο την ΑΕΚ,αλλα και να τον προστατευσει αυτη απο πιθανες διωξεις και αλλα κακα πνευματσ;
    Ελα ντε. Αυτο,οντως ειναι πολυ δυσκολο.
    Δεν εχω απαντηση.
    Μονο αν ερθουν ετσι τα πραγματα που εκ των πραγματων δεν μπορει να μεινει αλλο. Μονο τοτε θα αποχωρισει.
    Δυστυχως. Οσο και να θεωρουμε την ΑΕΚ “δικη μας” ,δεν παυει να ανηκει-εστω και ατυπα-σε εκεινον.
    Και σε αυτες τις περιπτωσεις,απλα κανουμε τον σταυρο μας.
    Οπως σε καθε αλλη κατακτηση και χρηση,ιστορικα,ετσι και εδω,περιμενουμε να δουμε,αν τελικα θα αποδειχθει δευτερος ιουστινιανος η δευτερος βαραβας. Ου Μητσους απου τα κατου Πετραλουνα,που μουηθελε και γουολστριτ,ενω τελικα ειναι γουολστριβ. Το πουλο.
    Αλοιμονο μας.

  31. Ο/Η Κώστας λέει:

    Δεν είναι και στο κουμάρι η ΑΕΚ να πιάνουμε κανα καλό Χ. Διότι παίζω μόνο στον ΟΠΑΠ, σαν παραδοσιακός old schooler και συνάμα βοηθάω και συνδράμω στο (μοναδικό) όραμα του σωτήρος της ΑΕΚ να σηκώσει την Αγιά Σοφιά. Έτσι, δίπλα στα ονόματα των πρωτομαστόρων, του Ισίδωρου και του Ανθέμιου, θα προστεθεί το επίθετο του νεομπετατζή του κυρίου (τίγρη) Μελισσανίδη. Και ενώ η Αγιά Σοφιά (για τους γνωρίζοντες ελέω σχολής κυρίως) η εκκλησία αυτή είναι χτισμένη με την τεχνική της συγκάλυψης, δηλαδή έχει πλούσιο εσωτερικό χώρο σε σχέση με την εξωτερική της εικόνα, η οποία τη δείχνει μικρότερη απ’ ότι πραγματικά είναι, ο αίλουρος τίγρης συγκάλυψε ήδη με την ομάδα με ένα απόλυτο μαύρο κενό. Έτσι όπως τη βλέπω εγώ, θέλει τουλάχιστον 5-6 καλούς παίχτες. 4 τουλάχιστον… και κάτι κατσαπλιάδες που έχετε μαζέψει εκεί… ούτε τα βασικά δεν ξέρουν.. αυτός ο μπόγιας ο Μπογιέ πρέπει να κάνει τάμα στον Τίμιο Σταυρό να ούμε για να κοντρολάρει το τόπι. Αμ ο άλλος ο κρητικός Ρονάλδο των φτωχών… τι οικοδόμος είναι αυτός… αυτός πρέπει σούμπιτος να πάει να σφάζει τα κοκόρια στα θεμέλια του νέου γηπέδου. Θα βρούνε και κανα πάτηα αυτές οι κουφάλες, οι προσωπικοί φανς του Μάνταλου και θα σας πρήξουν τα σωθηκά τώρα, να το ξέρετε. Εμένα μου τα έπρηξε ο Θοδωρής χθες. “να μαλάκες μια φορά παίξαμε χωρίς τον ηγέτη και σπάσαμε με τον Κούγια” Καλά ο Λιβάγια ή Λιβάια, κάνει τα πάντα για να νευριάσει ο εγγυητής και να βρει αφορμή να τον σουτάρει. Όχι πως θα χάσετε κανα τεφαρίκι, αλλά σάμπως έχετε και κανα καλύτερο..

    Ευτυχώς σχολάει και το άλλο το παραμύθι με τον Νταλάρα τον Μουρίνιο. Όχι να το παινευτώ, αλλά από την αρχή δεν τον συμπάθησα τον τζε. Αυτός είναι τόσο εγωπαθής που θέλει να μας αποδείξει εν έτει 2019 πλέον, πως ακόμη περνάει η μπογιά της μπάλλας που έπαιζε με την Ίντερ. Είχε κάνει μπακ τον Ετό σε κάτι ματς στην ευρώπη. Αλλά ένα παράξενο πράγμα, ο Έλληνας μη δει κάποιον εγωπαθή κωλοπαιδαρά, είτε παίχτη ή προπονητή, αυτόν παέι και υποστηρίζει. Τώρα που γράφω, όμως μόνο παράξενο δεν είναι, εάν φανταστούμε τι αρπακολατζήδες και κωλοπαιδαράδες είμαστε και εμείς. Μόνο οι άμπαλοι πετρελαιάδες οι Σαουδάραβες και οι Καταριανοί θα είναι μάλλον οι τελευταίοι που θα δαγκάσει για τα καλά. Διότι μάλλον σε κάποια ομάδα που τα σμπρώχνει χοντρά σαν τους οπαδογράφους της ΑΕΚ θα πάει. Πού να καθήσει να φτιάξει ομάδα τώρα…. Καλά αυτά τα ρεμάλια που γράφουν ό,τι τους πει ο άλλος ο μπούλης τι γομάρια είναι ΡΕ. 160 κιλά ωμό κρέας είναι ο καθένας τους. Εγώ έχω λίγη κοιλιά πάντως, αλλά έτσι δεν είμαι.. Βέβαια ούτε το δικό μου φαγητό τρώνε, ούτε από την τσέπη μου, αλλά είναι λίγο θρεφτάρια..

  32. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve: Έγραψες: ”Αν επένδυσε, τι τον χάλασε και σταμάτησε να επενδύει φέτος ; Τον φόβισε ο Τσίπρας; Πρώτο μαγαζί της χώρας είναι ο ΟΠΑΠ. Αυτός καθορίζει τι θα γίνει. ΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.”.

    Αν ο Σαββίδης είναι γκάνγκστερ ολκής (δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω), ο ΚΡΟΚΟΥΣ με τον οποίον τρώει μία φορά την εβδομάδα αυτός που του πήρε ΟΠΑΠ και ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ…τι είναι? Πέρυσι πάντως στην αστραπιαία προστασία του σπιτιού του Κομίνη, ήταν ένα βήμα μπροστά από τον Σαββίδη, πριν τη σύνταξη του Φ.Α. πάντα.

    Αυτή τη στιγμή δείχνει για λύπηση. Η μία μαλακία (που είπε) προστίθεται στην άλλη και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

    Αυτοί που αγαπάμε την ΑΕΚ, η μεγάλη πλειοψηφία, είναι πλέον TOO OLD FOR THIS SHIT. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ότι το ποτήρι άδειασε με την πτώση στη Γ. Η πτώση δεν ήταν κάθαρση. Θάψαμε τους σκελετούς στις ντουλάπες και περιμέναμε. Η ΚΑΘΑΡΣΗ θα έρθει όταν δούμε μία ΟΜΑΔΑΡΑ μέσα στο νέο γήπεδο. Θέλουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, θέλουμε αγωνιστικό σχεδιασμό, θέλουμε παίκτες, θέλουμε γήπεδο, προπονητήριο και αξιοπρέπεια στην Ευρώπη.Θέλω να πηγαίνω γήπεδο και να τραγουδάει ΟΛΟΚΛΗΡΟ όπως το ΑΝΦΙΛΝΤ, δεν χρειάζονται ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ για να γίνει ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

    @Snitch: Είναι δύσκολο από την TV να παρακολουθήσεις απόλυτα την κίνηση της ομάδας. Προφανώς η 3αδα ήταν ξανά κινητική, απλά για 1η φορά είδα τον ΜΟ να χάνει 9/10 τη μπάλα με πλάτη στον αμυντικό, ενώ έχει δυναμώσει φέτος. Ο Σακίρι δημιουργεί πρόσθετο πρόβλημα στους αντιπάλους, γιατί ενισχύει την 3αδα, 3 + 1 κινητικοί, πιεστικοί, με σουτ και πάσα, είναι μεγάλο πρόβλημα για τις άλλες ομάδες.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Διαβαζω και βλέπω μια ευδαμονια για το θεμα του γηπεδου. Που φυσικα ειναι θετικοτατο πραγμα και θα δωσει εντελως οχι μονο διαφορετικη αλλα και τεραστια δυναμικη στο club αλλα ΟΧΙ ΥΛΙΚΗ. Καμμια οικονομικη αυταρκεια δε θα δωσει στην ομαδα το γηπεδο. Η Δικεφαλλος θα νοικιαζει το χωρο στη ΠΑΕ ΑΕΚ προς ενα ποσο ετησια και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πληρωνει, οπως κανει και τωρα στο ΟΑΚΑ για τη χρηση του. Επισης επειδη εκει δεν θα εχει κανενα νοημα να λεμε οτι θελουμε στα εισητηρια (βλεπαμε το μισο ΟΑΚΑ γεματο και ανακοινωναν 15 χιλιαδες μιας και η συμβαση μιλα για αποδοση % βαση θεατων) η αποδοση θα ειναι ακομη μεγαλυτερη και φυσικα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα 300 χιλιαρικα που δινει τωρα η ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Γιατι πολυ απλα με 300 χιλιαρικα/χρονο ενα γηπεδο που κοστισε 80εκκ (βγαζω τα 20 της περιφερειας) θελει 265 χρονια (χωρις τοκους) να ξεχρεωσει.

    Με ενα απλο υπολογισμο 80εκκ με 6% επιτοκιο (βαζω το Minimum Euribor + τις μοναδες βασης που δουλευει σημερα η αγορα στην Ελλαδα γιατι στο UK ειναι πιο χαμηλο) στα 50 χρονια χρησης μας κανει ενα ποσο της ταξης των 5εκκ/ετος. Αυτη θα ειναι και η μικροτερη συμβαση (λογικα θα ειναι παραπανω) που θα εχει η ΑΕΚ για τα επομενα 50 χρονια: 5εκκ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για τη χρηση του γηπεδου. Θα πρεπει δηλαδη ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να παιζει minimum σε ομιλους Europa- οπως ειναι σημερα τα πραγματα- για να μπορει να πληρωνει τα βασικα της εξοδα: χρηση γηπεδου και ενα budget γυρω στα 10εκκ ευρω οσο ειναι σημερα με τους Λαμπροπουλους τους Μπακακηδες και τα ρεταλια στυλ Λιβαδια και Πονσε. Budget ΔΕΝ ειναι μονο οι μεταγραφες. Ειναι ΟΛΗ η λειτουργια της ΠΑΕ: γραφεια-υπαλληλοι-μετακινησεις-τρεχωντα λειτουργικα εξοδα-μισθοι-χρηση Σπατα κλπ κλπ κλπ.
    Δεν ειναι κανας χθεσινος ο Μελ, δικα του ειναι ΟΛΑ τα μαγαζια και θα εχει το μεγιστο οικονομικο οφελος Ο ΙΔΙΟΣ και καμμια ΑΕΚ.

    Μεχρι τωρα δεν εχει βρεθει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ιδιοκτητης στο Ελληνικο ποδοσφαιρο που δεν εβγαλε λεφτα- πλην Μπαρλου- και που δεν αφησε χρεωμενο το μαγαζι ειτε φευγωντας, ειτε με τις πραξεις του που εμφανιστηκαν αργοτερα. Τα μοναδικα που εχει να προσδοκα ως προς τη μειωση του αρχικου κεφαλαιου (και εκει ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ το θεμα) ειναι η ονοματοδοσια του γηπεδου και τυχον ΓΕΡΗ χορηγια εκτος ΟΠΑΠ. Θα δειξει ο επομενος ισολογισμος ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα εσοδα του φετεινου CHL (στα χαρτια) και πως αν δεν εμφανιστει το αναλογο ‘ταμειο’ διατεθηκαν. Οποιος διαβαζει ισολογισμο καταλαβαινει. Γιατι καλα ολα αυτα που γινωνται αλλα:

    H ΠΑΕ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ Α.Ε ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αρα συμμετοχη στα μελλοντικα κερδη της. Αλλιως οταν ερθει η ωρα, να ειναι αναλογο και το ενοικιο. Αν ειναι τοτε πασο και hats off στο Μελ. Οποτε αναμενουμε.

    Η Δικεφαλλος 1924 ειναι διαφορετικη εταιρεια, συμφερωντων Μελλισανιδη και ΜΟΝΟ, εντελως ανεξαρτητη απο την ΑΕΚ, πρεπει να το καταλαβετε αυτο. Να το πω πιο απλα ας παρουμε ενα ΑΚΡΑΙΟ σεναριο: αμα θελει η Δικεφαλλος (ειπαμε ακραιο ειναι αλλα ειναι και στο χερι της) δεν δινει το γηπεδο στην ΑΕΚ και το κραταει κλειστο.Το ιδιο ειναι και το Σπατο και τα γραφεια και ολα. ΟΛΑ ανηκουν στο Μελ ΟΧΙ στην ΑΕΚ. Αν αυτο σας δειχνει οτι δεν αλλαζει μιας και πανε πακετο σας εχω νεα: η λογικη λενε οτι ΘΑ πανε πακετο. Η πραξη ομως εχει δειξει οτι π.χ στο ΠΑΟ ο καπετανιος πεταξε εξω τη ΠΑΕ απο τη Παιανια με τις κλωτσιες και προτιμησε να την εχει ερημη παρα να τρωει φεσι. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Λεφτα δεν επαιρνε γιατι να εχει φθορες καθε μερα? Αστο εκει να βγαλει ριζες. Εχουμε παει 3-4 φορες και παιξαμε μπαλλα το καλοκαιρι η παρεα. Ομορφο μαγαζι.

    Η αλλη πραξη λεει οτι η Eurobank εχει κανει αγωγη κατασχεσης στο ταψι για 22εκκ ευρω. Αρα μην ειστε τοσο σιγουροι- ειδικα για 50 χρονια- τι πως που και ποσα. Αυτα αλλαζουν μεσα σε 2-3-5 χρονια αρδην. Και για να κλεισω το θεμα περιμενε κανεις πριν 5 χρονια με τους Δημητρελλους που δε σφραγιζαν εισητηρια, οτι θα φτασεις να εχεις ταχα μου δικο σου προπονητικο-γηπεδο-γραφεια-ξενωνες κλπ κλπ την ωρα που σου ειχαν κοψει μεχρι και το Ιντερνετ στα Σπατα- μια οφειλη 100 ευρω το μηνα? Δε νομιζω. Ξερουμε ως ΑΕΚ πιστευω- αν δουμε τα τελευταια 40 χρονια- πως σε ενα φεγγαρι ξανααλλαζουν αυτα. Μπαρλος-Ζητα-Γενερακης-Μελ-Τροχανας-Enic-Μακης-Λαμογιοκοντος-Αδαμιδης-Μελ ειναι το πιο τρελλο τρενακι του τρομου (roller coaster) που εχουμε δει. Καθε δεκαετια απο το 1980 ενα φαλημεντο το εχεις.

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλημέρα σε όλους
    Ζουμε ξανά μέρες του βρώμικου ’89. Μόνο που δε θα έχουμε τον πρίγκηπα να περάσει την ομάδα στην επόμενη μέρα, τη χρυσή εποχή των 90’ς.
    Τα πρωταθλήματα είναι πάντα δοσμένα, αυτό το ξέρουμε. Το 89 έγιναν ποδοσφαιρικά τα απίστευτα (κάπως όπως και πέρυσι), με τον Οικονομόπουλο να πιάνει τις κάλτσες του (πόσα “μαλακά” εναντίον μας πέναλτι έπιασε?), το Στέλιο να τη βγάζει πάνω στη γραμμή μετά το σφυροκόπημα και ξαφνικά τον Τάκη να έρχεται από το πουθενά (δες Γιακουμάκης στο 92′ που έκλαιγε μετά ο Μποτία, ή….ο επόπτης στην Τούμπα αμέσως μετά…).
    Από το πουθενά, με ανταρτοπόλεμο και αυτοκτονία των αντιπάλων τα πήραμε και τα 2 τα δοσμένα (αλλού). Κοιτάξτε και πόσοι έμειναν από το 89, το 91…2/11…Στέλιος και Τόνι (και ο Κούτουλας πάγκο). Δεν είναι η περσινή ομάδα για να μπει στο μαυσωλείο, ποτέ δεν ήταν. Βέβαια τώρα έχουμε θέμα γιατί με Λύμπε και Ουζουνίδη, δεν υπάρχει καμία υποδομή και οργανισμός. Σε αυτό ας πρόσεχε ο εγγυητής. Εντάξει, πρωτάθλημα στημένο, δε θα το χάναν κι αυτό, αλλά βάλε βρε παιδί μου βάσεις για του αντιχρόνου έστω! Μόνο η άμυνα, κουτσά στραβά, μπορεί να ανανεωθεί με κάποια συνέχεια. Όλη η υπόλοιπη ομάδα θέλει ξερίζωμα και φτιάξιμο από το 0.

    Τελικά εξανίσταται ότι, λέει, περιμένουν και το scouting από αυτόν. Δηλαδή 2 χρόνια που τους έχει εκεί μέσα, τώρα κατάλαβε την ανικανότητα τους? Ας ευχηθούμε ότι τώρα που έβγαλε τους παίκτες στο κλαρί, ποιός μένει? Οι διόσκουροι από πάνω τους. Μέσα σε όλα αυτά, τα μόνα assets σου απαξιώνονται κάνοντας βήματα πίσω αγωνιστικά (Μπάρκας, Λιβάγια). Από αυτούς περίμενε να βγει κάνα μπετό και κάνα 2-3 παικτάκια του μυρίου, πάνε κι αυτά…

    Στήβεν, θα κάνει ξερίζωμα του gravy train εκεί μέσα? Ή βαριέται/δε θέλει? Γιατί τούτοι όχι μόνο είναι άχρηστοι να στήσουν ξανά ομάδα, αλλά χαλάνε και τα 2-3 assets που μας έχουν απομείνει! (άσε που ούτε γιουρόπα δε μας βλέπω έτσι όπως πάμε του χρόνου)

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Σιγουρα ειναι δυσκολο. Εμεις- και λογω θεσης- το εχουμε πιατο. Κοιτα λοιπον οταν αμυνεται η ομαδα σε νορμαλ κατασταση, οχι σε κοντρα που τρεχουν ολοι πισω- που ‘βολταρει’ ο ΜΟ επιτηδες στο οριο της γραμμης της σεντρας για 2 λογους: α) μπορει με μισο βημα να παει πισω απο τη σεντρα αρα δεν ειναι offside και β) κραταει στη καλυτερη 2 αμυντικους πισω, το δεξι μπακ και ενα στοπερ η σου πω και τριτο αμυνωμενο μιας και σε τρεξιματα αλλα και σε one on one το πρωτο τον εχει για πρωινο- δεν τον βλεπει καν. Ειναι να μη σε πετυχει στο ξεφωτο, ρομπα σε κανει. Αμα βαλεις και το τερμα, ο τυπος κραταει εκτος συμμετοχης- ΕΝΑΣ μονος του- 3 με 4 παικτες δηλαδη το 30-40% της αντιπαλης ομαδας εκτος. Απο την αλλη χθες καποια στιγμη και με το Λουκακου να εχει γινει 450 κιλα βοδι και να μη μπορει να τρεξει, ανεβαιναν και εκαναν και σουτ και ο VVD και ο Lovren! Επειδη ακουσαμε τη συνεντευξη του βλακα μετα, αυτο το ανεφερε ως απελπισια- ετσι νομιζει ο ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ- της Liverpool επειδη λεει δεν ηξεραν τι αλλο να κανουν! Ειναι πραγματικα να απορεις αν ειναι οντως τοσο μαλακας η κανει το μαλακα. Εχεις φαει ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ (36) τελικες σε 90 λεπτα, δηλαδη το τερμα σου απειλειται καθε δυο λεπτα!!!! απο σουτ-κεφαλιες (αν βαλουμε το καθαρο χρονο παιχνιδιου που ειναι 60-70 λεπτα) και βγαινεις και λες οτι οι αλλοι ηταν οι απελπισμενοι! Η λογικη σηκωνει τα χερια (και τα ποδια) ψηλα.

    Τελος αλλα 2 πραγματα: Ειναι η δευτερη χρονια και πλεον τον ξερουν καλυτερα και οι αμυνες και οι προπονητες. Οτι παιζωντας με αναποδο ποδι (αριστερος ειναι και παιζει δεξι εξτρεμ) θα κανει τη κινηση προς τα μεσα για να σουταρει. Πανε και πεφτουν πανω στη καλυτερη 2 αρα καποιος μενει ανοιχτος. Το τελευταιο ειναι ο τροπος παιχνιδιου του: κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σπριντ μεγαλα. Τουλαχιστον +30αρια μετρα μεσα στο ματς. Το ιδιο κανει και ο Μανε. Ο Bobby ειναι πιο χαλαρος σε αυτο το θεμα μιας και μαζευει μπαλλες πιο κεντρικα. Ξοδευει πολυ ενεργεια στο μαρκαρισμα αυτος και καλα κανει, ειναι ο εφιαλτης των αντιπαλων στοπερ.

    Θα σου δωσω ενα στατιστικο που μας ειπαν την αλλη φορα εδω: ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ εκδηλωσης επιθεσης της ομαδας, απο τη στιγμη δηλαδη που θα παρει κατοχη- σε οποιοδηποτε σημειο του γηπεδου- μεχρι να κανει τελικη ειναι- ΚΡΑΤΗΣΟΥ- 8,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! Αμα κατσεις να το σκεφτεις ειναι εξωπραγματικο. Γι αυτο και βρεχει γκολ σε καθε ματς. Απλα Klopp. Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο πλεον. Τα αλλα ειναι θλιβερα πουλμαν παρωχημενων τυπων που νομιζουν οτι κατι ειναι. Η σαχλαμαρινων που παιζουν αναπτυξη με τα βολε απο το τερμα.

    Eιπα θελω Bayern η Real στη κληρωση. Ηρθε η Bayern με το πρωτο ματς μεσα. Επειδη θα λειπει ο VVD αυτο ειναι βασικο. Αν οι ομαδες ειναι οπως τωρα θα κανουμε πλακα. Ασε που ο Κλοπαρος βλεπει Bayern και του αναβουν τα λαμπακια.

    YΓ Αμα εισαι νουμερο το επιβεβαιωνεις ανα πασα στιγμη: Επρεπε λεει να φυγω γιατι η μητερα μου ηταν αρρωστη και η Ελλαδα ειναι μακρια- 3,5 ωρες πτηση με το αεροπλανο. Οποτε πηγα στη Λας Παλμας που να εδω διπλα ειναι μονο 2,5 ωρες ειναι η πτηση. Οχι για μενα αλλα για τη κακομοιρα τη μανα μου που ελεγε παλια και η διαφημηση. Ξερεις ποσο διαφορα κανει να φυγεις απο την Αθηνα και να πας σε ενα νησι διπλα στη Αφρικη? Μου θυμισε εκεινον τον Ντιοπ που εφυγε λεει επειδη ηταν εγκυος η γυναικα του και ειχε αφησει ανοικτη τη πορτα επιστροφης. Ελπιζω να γεννησε η γυναικα μετα απο 6-7 χρονια και να ειναι οκ ολα. Ουτε μια δικαιολογια της προκοπης εκει στη ΠΑΕ. Ανακυκλωση σε ολα. Απο Κλωναριδηδες και Ζηκους με ρουφιανο-Λυμπεροπουλους (τεχνικη διευθυνταρα ετσι? δεν εχουμε παραπονο τα καλυτερα μας εχει φερει) μεχρι δηλωσεις..

    Οπως διαβαζω- δεν εχει δουλεια αυτες τις μερες για εμας και κολοβαραμε- οτι η μητερα του ΠΑΠΑΤΖΗ ειναι πλεον καλα και μπορει λεει να ταξιδεψει και να ζησει μακρια. Μαλλον η υγεια της μητερας ειναι αντιστροφως αναλογη των επιτυχιων του ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΥ. Οταν παει απατη η ομαδα γινεται καλα η μητερα. Η αλλιως ειμαι ΠΑΛΙ ανεργος και ριχνω διχτυα.

    Κριμα ειναι ρε συ ΠΑΠΑΤΖΗ να τζογαρεις με την υγεια της μητερας. Κατσε εκει να ειναι καλα η γυναικα δε λεει. Βεβαια αυτο που δε μας ειπες ειναι οτι αφου ηταν αρρωστη η μητερα σου ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?
    Κατσε εκει να ειναι καλα η γυναικα, εχουμε δικο μας ΝΟΥΜΕΡΟ και μας στοιχιζει και τα μισα. Μη μπαινουμε και σε εξοδα χρονιαρες μερες..

    ΥΓ2 Ο Πεπε (ναι ο γνωστος γελοιος) χαριζει λεει λεφτα και πληρωνει μεχρι και υπαλληλους για να φυγει. ΟΡΙΣΤΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Αυτος ειναι υπαλληλος. Ακομη να το παρει χαμπαρι ο επενδυτης? Να το στειλω μυνημα? Μεχρι τεχνικο διευθυντη με κανει. Πρωην παικτη (λεμε τωρα) της Ρεαλ θα του παω και θα πληρωνει κιολας. Χρυσο θα με κανει ο εγγυητης.

  36. Ο/Η Τσιου Τσιου και φιλάκια... λέει:

    Τι θες ρε αεκτζη; επιδειξη πλούτου θετε; παίκτες ψοφιμια θετε; που θα τους βρω εγώ τους παίκτες, ατζέντης είμαι;

    Από τα ταρταρα της β σας πήρα, κλαμμενοι και χεσμενοι είσαστε, με παρακαλουσατε να εμπλακω ενώ εγώ δε πολύ ήθελα. Κύπελλο σας πήρα, πρωτάθλημα σας πήρα, γήπεδαρα αυτοκρατορικια σας φτιανω, champions league σας πήγα, τι άλλο θετε;

    Αχαριστοι, αγνωμονες, βρήκατε ένα καλό παιδί τίμιο και παστρικο και κοιτάτε να το τρελανετε, τσάμπατζηδες, ούτε ένα 20 δεν έχετε δώσει για το γήπεδο, στις μετοχές που έβγαλα.

    Θετε να φύγω, θετε να κρατήσω τη γήπεδαρα και να σας δώκω πεσκεσι την ομάδα, θετε να βάλω τον πετραν τον παικταρα μου να παίζει μπακοτερμα, τι θετε πείτε μου.

    Σύμφωνω με την πρόταση του Steven ή όπως αλλιώς τον λένε που διάβασα, να ψηφίσουμε αν επένδυω τα ωραία μου λεφτα ή όχι, αν βγει όχι όμως σταματάω την Αγία Σοφία παίρνω τον πετραν και την κάνουμε, Αχαριστοι, ορνια, τσαμπατζηδες, μη δείτε να πετυχαίνει κάποιος αμέσως να του κρεμασετε κουδούνι, πρόβατα, μπεε……

    Είμαι καβούριας τελικά ή όχι; μια λέτε ότι είμαι καβουριδης την άλλη ότι τα χωνω στα δημοσιογραφακια, είτε το 1 είτε το άλλο, πρόβατα

  37. Ο/Η akis λέει:

    @κουλουρα-τζης koreas
    Νομίζω ότι δεν τον απασχολεί η ομάδα καθόλου αυτή τη στιγμή. Πήρε πέρσι πρωτάθλημα, τα λεφτά του cl ήρθαν, οπότε ασχολείται με το γήπεδο. Και σίγουρα έχει και άλλα προβλήματα, πολύ πιο σοβαρά από το αν ο Ουζουνίδης είναι καλός κόουτς, ή ο Λυμπερόπουλος μπορεί να βρει παίκτη εκτός Φιλιατρών…Τίποτα μερεμέτια θα κάνει τώρα το Δεκέμβρη, με κάνα δανεικό ή κάνα παγκοσμίως άγνωστο και φτηνό.

  38. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Δεν υποστηρίζω ότι το γήπεδο από μόνο του θα προσφέρει οικονομική αυτάρκεια στην ΠΑΕ. Γράφω σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έσοδα, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο σημαντικά π.χ. τηλεοπτικά, συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χορηγός που θα ντύνει την ομάδα, πωλήσεις ποδοσφαιριστών, προϊόντα κτλ. Ο κ. Μελισσανίδης σε πρόσφατο γεύμα με τους ρεπόρτερ της ομάδας είπε τα εξής:
    «Θα μπούμε μέσα στο 2020. Πάμε καλά το χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε τώρα την υπογειοποίηση, αλλά εμείς προχωράμε κανονικά. Έχω ξαναπεί ότι θα βάλω εγώ 15 με 20 εκατ. ευρώ, 5 εκατ. ευρώ θα δώσουν ο Παππάς, ο Πόλυς και κάποιοι φίλοι. Έχουμε ακόμη 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής. Θα δούμε και το θέμα του ονόματος. Μιλάω για να το πάρει μεγάλη εταιρία για 10 χρόνια, είναι δύο υποψήφιες, και να καλύψουμε από εκεί τα υπόλοιπα χρήματα που χρειάζονται. Ο στόχος είναι την ημέρα που θα μπούμε μέσα να μην χρωστά η ΑΕΚ σε κανέναν και τίποτα. Θα φτιάξει γήπεδο και στο τέλος δεν θα χρωστάει τίποτα. Δεν θα κάνουμε όπως άλλοι γήπεδα που ακόμη χρωστάνε, είχαν πουλήσει το μισό. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει και άλλες χρήσεις. Το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Είναι δεδομένο αυτό από την πρώτη στιγμή τα έχουμε πει και δεν αλλάζει. Όταν κι αν εγώ φύγω και να θέλω να… πάρω το γήπεδο να το πουλήσω, δεν μπορώ. Το γήπεδο θα μείνει για πάντα στην ΑΕΚ. Θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και… απλά θα παίζει εκεί η ΠΑΕ για 49 χρόνια. Θα ανήκει στην ΑΕΚ και θα μείνει στην ΑΕΚ για πάντα. Η υπογειοποίηση και ο διαγωνισμός πιστεύω θα προχωρήσει μέσα στον επόμενο 1 με 1,5 μήνα. Εμείς προχωράμε τα έργα μας. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα μπούμε μέσα στο 2020. Μπορεί τον Γενάρη του ’20, μπορεί το καλοκαίρι. Όμως πάμε καλά. Μιλάω με κορυφαίες εταιρίες για την ονομασία. Μακάρι να βρεθεί κάτι. Αν όμως δεν βρεθεί πρέπει να υπάρχει ένα… μαξιλαράκι. Να είμαστε καλυμμένοι σε όλα. Και θα είμαστε. Το γήπεδο θα είναι τεράστιο έργο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Γι’ αυτό μπήκα ξανά στην ΑΕΚ. Θα φέρνει έσοδα κάθε χρόνο τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ. Δεν θα παίζεται μόνο ποδόσφαιρο εκεί. Τα δυο μουσεία της ΑΕΚ θα είναι κορυφαία.»
    Ξέρω ότι πρόσφατα καταργήθηκε μια περιοριστική διάταξη που δεν επέτρεπε σε ΠΑΕ ή ΚΑΕ να χρηματοδοτούν την κατασκευή των γηπέδων ή των προπονητηρίων τους. Δεν ξέρω πως προκύπτουν τα 6 μύρια και μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τους περισσότερους οπαδούς. Σίγουρα όχι μόνο από την μπουτίκ και τους καφέδες στο κυλικείο. Άρσεναλ, Άγιαξ και Μπάγερν μόνο οφέλη είχαν από τα νέα τους γήπεδα. Δεν συνέβη το ίδιο με το γήπεδο της Λάρισας. Η μετεγκατάσταση του δεν είχε τον αντίκτυπο που αναμενόταν να έχει οικονομικά τόσο στην ομάδα όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης. Ελπίζω το δικό μας γήπεδο να λειτουργήσει σαν ένας “ζωντανός οργανισμός” με καθημερινή χρήση, καλοκαιρινές συναυλίες κ.α. Το γήπεδο του Άγιαξ διαθέτει μουσείο με πάρα πολλούς επισκέπτες ετησίως οι οποίοι εξασφαλίζουν σημαντικά έσοδα στην ομάδα. Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι είναι ότι η καλύτερη πηγή εσόδων είναι μια δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδο.

  39. Ο/Η conpater λέει:

    Να κανω καποιες παρατηρησεις αγαπητε Παιξτε μπαλα ρεεε…
    Ομαδες οπως Αρσεναλ,Αγιαξ,Μπαγιερν,Λιβερπουλ και αλλες ευρωπαικες καταξιωμενες ομαδες στην συνειδηση μας, εχουν μουσεια και ειναι φορτωμενα με κυπελλα πασης φυσεως. Δεν ξερω ποσα εσοδα εχουν τα μουσεια και οι μπουτικ στο εξωτερικο-σε αυτο καλυτερα θα μας διαφωτισει ο Snitch – αλλα για εδω στην Ελλαδα δεν το βλεπω και πολυ προσοδοφορο,τουλαχιστον στον βαθμο που παρουσιαζεται. Με τον Ελληνα να βαζει το χερι στην τσεπη και να πιανει το παπουτσι,ποσες φορες θα ξηλωθει για να μπει και να αγορασει στην μπουτικ η να δει και να ξαναδει το μουσειο. Θελεις δυο-τρεις φορες ? Να στο κανω εγω πεντε. Στην Αγγλια το ποδοσφαιρο ειναι τροπος ζωης.Χωρια που οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες στο να πουλανε. Να το δωσεις για συναυλιες,να το δωσεις για happening,δωστο για οτι θες.Κοσμος για να παει στο γηπεδο χωρις να εχεις ομαδα κορυφης δεν προκειται να πατησει. Το γηπεδο της Λαρισας,με μολις 18000 χωρητικοτητα,ειναι νομιζω το τελευταιο που φτιαχτηκε. Αντικατεστησε το Αλκαζαρ,που γηπεδο και Λαρισαιοι ηταν ενα. Αν η Λαρισα ειχε ομαδα πρωτης πενταδας στον πινακα,να εισαι σιγουρος οτι καθε παιχνιδι της θα ειχε 10000 κοσμο τουλαχιστον.
    Ακομα και ο Αγιαξ,ομαδα με πλουσιο παρελθον αλλα εδω και 15 χρονια ειναι μικρομεσαιο μεγεθος,οταν εχει στο μουσειο φανελες του Κροιφ,κυπελλα πρωταθλητριων ,θα πας σαν τουριστας η σαν οπαδος της φιλοξενουμενης ομαδας σου να ριξεις μια ματια. 5-6 παιχνιδια ευρωπαικα να παιξεις ,φαντασου τι κοσμος θα παρελασει απο κει. Ας δουμε τι εσοδα -πραγματικα – εχει ο Ολυμπιακος και θα παρεις μια ιδεα τι συμβαινει στην Ελλαδα. Την μπουτικ και το μουσειο ,το εκτοξευει οικονομικα η εμφανιση της ομαδας και κατ`επεκταση ο κοσμος που παει στο γηπεδο. Την περιοδο `92-93 και….στην μπουτικ της ΑΕΚ που μολις ειχε φτιαχτει,πρωτογνωρο για τις ελληνικες ομαδες τοτε,σε καθε ευρωπαικο αλλα και για το ελληνικο πρωταθλημα παιχνιδι γινοταν της πουτανας. Μεχρι και δυο ωρες περιμεναμε στην ουρα για να μπουμε. Και μιλαμε για μια τρυπα τοτε ,που ο Στρατος γεμιζε τις σακουλες τις ναυλον με χιλιαρικα και πεντοχιλιαρα καθε μια ωρα. Χωρια που ηταν ολα τα πραγματα πανακριβα. Ειχες χρημα τοτε αλλα ειχες και ομαδα και πηγαινες. Ελα στο τωρα και πες μου ,τι δυναμικη εχει αυτη η ομαδα στους νεους για να μαζευτουν να πανε να δουνε τι?

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Είναι σαν τις εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων. Σε άλλαξαν επίπεδο; Όχι. Να μην πιάσω τώρα πόσες ομάδες παγκόσμια έχουν δικό τους γήπεδο και φυτοζωούν επειδή δεν έχουν ομάδα. Δεν κατάλαβα δηλαδή, τα προϊόντα της Lever τα φτειάχνει όλα στο δικό της εργοστάσιο; Μια χαρά τα πουλάει ενώ τα παρασκευάζει σε κάτι άλλα περιφερειακά εργοστάσια. Λες κι ο ολυμπιακός όταν έπαιζε στην Ριζούπολη δεν πήγαινε καλά. Το γήπεδο καλώς να υπάρχει αλλά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πέντε χιλιάδες εμπορικές χρήσεις να είχε. Θα πάει ο κόσμος να αγοράσει φανέλα του τελευταίου; Η θα πάει να φάει εκεί άλλη μέρα εκτός από κάποιον σημαντικό αγώνα; Δεν θα τρελαθούμε κιόλας.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Να κάνω μια ερώτηση . Αν η ΑΕΚ έπαιζε στην δική της Φιλαδέλφεια, δεν θα είχε υποβιβαστεί τότε; Μήπως το γήπεδο έχει τίποτα μαγικές ιδιότητες και δεν τις ξέρω. Διότι εν πάσει περιπτώσει και το γήπεδο, είναι ένας απλός πάγιος τίτλος. Και οι ομάδες που δεν έχουν γ’ηπεδο δικό τους αλλά χρησιμοποιούν χρόνια τις παραδοσιακές έδρες τους, δικά τους γήπεδα τα θεωρούν. Όταν έρχεται δηλαδή ένας ξένος παίκτης, ρωτάει σε ποιόν ανήκει το γήπεδο που θα παίξει κι αναλόγως διαμορφώνει το πώς θα παίξει;

  42. Ο/Η conpater λέει:

    Κοιτατε τωρα,πως αλλαζει αρδην η κατασταση.Υποθεση κανω..Παιρνεις 3-4 παιχτες με ενα 2φραγκο τωρα τον Δεκεμβρη,δενεις καπως την ομαδα,και ξεκινας γενικη αντεπιθεση. Εγω δεν λεω να παρεις 1η-2η θεση,να εισαι στην πρωτη τετραδα.Χαος απο την κορυφη,αλλα εισαι για ευρωπη.Κανεις τα κουμαντα ,για να εχεις μια πολυ καλη πορεια τουλαχιστον μεχρι Δεκεμβρη στην ευρωπη και στο πρωταθλημα να εισαι στην δυαδα. Εχει αλλαξει το ολο κλιμα,και μονο που το διαβαζεις,φαντασου να γινει κιολας. Ειναι νομος,το εμψυχο φτιαχνει το αντικειμενο…..

  43. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @…Το φως του φεγγαριού…

    Απο το αχανες ΟΑΚΑ παντως σιγουρα θα ητανε καλυτερο.Κατι θα υπαρχει στο μυαλο του σαν project.
    Σιγουρα εβαλαν και καποιοι το χερακι τους στην πορεια προς την καταστροφη.
    (δικαιωθηκε το λαμογιο ο κοντος στα δικαστηρια,εξαργυρωνει επιταγες προφανως).
    Η ΑΕΚ ειχε και προβλημα ιδιοκτησιακο.

    Τελος παντων το θεμα ειναι απο εδω και περα τι θα γινει και ποια θα ειναι η επομενη μερα.Δεν βλεπετε αυτο το πραγμα που λεγετε ΑΕΚ!
    στηριζει ουζουνιδη ο μελ λεει!σιγα μην εφερνε το Μανολο!
    στηβεν πιστευω οτι ο εγγυητης το εχει κατα νου οτι δεν θα μπορεσει να πουλησει το πακετο χωρις να εχει ομαδα σοβαρη.εκτος εαν ειναι τοσο ξεροκεφαλος.
    Αυτο που ενοχλει ομως περισσοτερο απ ολα ειναι οτι δειχνει να υποτιμαει παρα πολυ το κοσμο της ομαδας και τον θεωρει μεγαλο προβατο.

  44. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μονο και μονο το οτι αναγκαζεται να επεξηγισει οτι δεν σκοπευει να αρπαξει το γηπεδο ο Μελισσανιδης,αυτο ειναι απο μονο του μια μορφη απαξιωσης προσωπικης.
    Θα εμπαινε σε τετοια αναγκη αυτολογοκρισιας ο Μπαρλος ας πουμε; Οχι.
    Το να χτυπιεσε με δημοσιες τοποθετησεις οτι αυτη τη φορα δεν θα υφαρπαξεις κατι γιατι “και να θελεις δεν μπορεις” (λες και δεν ειναι κυριως θεμα αξιοπρεπειας αλλα νομικιστικων παραθυρων) δεν το λες και εξυπναδα.
    Τελος παντων.

    Ασε αυτο το “…εγω ΘΑ βαλω 10 , 15, 20 εκατομυρια….” Δεν το εχει σταμπιλαρει το ποσο ο Μητσος ο απλας. Αλλωστε δεν τιθεται θεμα. Για μερικα ψωροεκατομυρια ευρω μιλαμε. Δεν σας εχει τυχει και εσας ας πουμε να πατε να δωσετε αιμα και να λετε στη νοσοκομα: “…οτι νομιζεις.Παρε τρια-τεσσερα -πεντε λιτρα,δεν εχω προβλημα”. Γελανε και οι πετρες.
    Σιγουρα θα ολοκληρωθει. Και σιγουρα θα ειναι ομορφο. Και σιγουρα θα ειναι στα συν της ομαδας και της εταιρειας κατ επεκταση.
    Και σιγουρα θα ειναι πολος ελξης στις αρχες,αντιμετωπιζομενο ως ” παροδικο αξιοθεατο”, κατι σαν ατραξιον για ενα-δυο χρονια.

    Αλλα ολα αυτα,θα γινουν συνηθεια και θα ατονισουν σε συντομο χρονικο διαστημα. Και εν τω μεταξυ θα υπαρχει και μια ομαδα που θα παιζει εκει μεσα. Η οποια,παντου και παντοτε ειναι η ΚΥΡΙΑ πηγη η αφορμη εσοδων.
    Εκτος και αν περιμενει να αντεπεξελθει οικονομικα απο τις εκδρομες των ΚΑΠΗ που θα σταματανε απο κει να δουν τα μπαουλα και τα κιλιμια και να πιουν καμια πορτοκαλαδα.
    Το κυριο εσοδο,πολυμορφο μαλιστα,ειναι η ομαδα,οι παικτες της,οι εμφανισεις και οι πορειες της. Αυτο συμβαινει στα σοβαρα κρατη και στα σοβαρα κλαμπ.
    Ολα τα αλλα απλως συνεπικουρουν,αλλα απο μονα τους δεν ειναι ικανα να κρατησουν σε οικονομικη ευεξια,εναν ολοκληρο ποδοσφαιρικο οργανισμο.

    Επαναλαμβανω: να κανει στην ακρη μπας και βρεθει σοβαρος ανθρωπος με σοβαρο επιτελειο να ασχοληθει με την ΠΑΕ και ο ιδιος να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτο που πρωτιστως τον ενδιαφερει: Το γηπεδο. Το εχει πει αλλωστε οπως μας υπενθυμισε και ο σχολιαστης “παιξτε μπαλα ρεεε”: “… Αυτος ειναι ο στοχος μου. Γι αυτο μπηκα στην ΑΕΚ…”

    Μεινε λοιπον εκει,σε αυτα που ξερεις και που μπορεις και κανεις κεφι. Παρε ενα κρανος και τα σχεδια ανα χειρας και ξοδευε το χρονο σου στο εργοταξιο.Να σου δωσουνε και ενα κοντεινερ να μενεις εκει μεσα και ασε την ομαδα σε οσους και θελουν και μπορουν. Ποιοι ειναι; Ψαξε βρες τους. Πως αναζητας εναγωνιως ονοματοδοτη για το γηπεδο; Ε,το ιδιο να κανεις και με την ΠΑΕ.
    Κατσε να σπαζεις χαρμανια και να κουβαλας σανιδες και κανε μας τη χαρη παραμερισε απο την ομαδα. Μας εβγαλες τη βγαλες τη Παναγια πια με τη κακομοιρια σου.
    Γεροτσιφουτη.

  45. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Καλημέρα
    Προς conpater. Ξαναδιάβασε την τελευταία μου φράση. Τη θεωρώ ικανή και αναγκαία συνθήκη ανεξαρτήτως γηπέδου. Αν έχεις ένα μηνιαίο έσοδο 1.000 ευρώ είτε μένεις στο δικό σου σπιτάκι είτε πληρώνεις ενοίκιο π.χ. 350 ευρώ σου περισσεύουν χρήματα να βελτιώσεις τη ζωή σου. Και μάλιστα αυτός που πληρώνει ενοίκιο αν είναι πιο έξυπνος και πιο δουλευταράς μπορεί να τα καταφέρει και καλύτερα από εκείνον που δεν πληρώνει. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Το γήπεδο όμως σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο. Την πρώτη του χρονιά λειτουργίας το νέο γήπεδο της Αθλέτικο Μαδρίτης έφερε έσοδα 20 εκ. Ο κ. Μελισσανίσης ευαγγελίζεται 6 εκ. κάθε χρόνο. Τηρουμένων των αναλογιών ακούγεται ένα λογικό ποσό που δε φαίνεται να βγήκε από το μυαλό του. Έγινε θέλω να πιστεύω αποτίμηση των ωφελειών της αθλητικής εγκατάστασης. Συμπεριλαμβανομένου μίας σωστής ανάλυσης κόστους – οφέλους για κάθε εναλλακτική χρήση που θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν οι υπόλοιπες αθλητικές και μη εκδηλώσεις που θα γίνονται σ’ αυτό, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα οφέλη και τα κόστη που απορρέουν από αυτή. Φαντάσου λοιπόν ότι φεύγεις από το σπίτι που πληρώνεις ενοίκιο και μετακομίζεις σε ένα σπίτι που όχι απλά δεν πληρώνεις αλλά σου φέρνει και έσοδα. Μόνο αν είσαι ανίκανος δεν θα βελτιώσεις τη ζωή σου. Ειδικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα που τα έσοδα – έξοδα πέρυσι ήταν 23εκ., 21εκ. αντίστοιχα θα είναι μια ανάσα αρκεί να τα επενδύσεις σωστά.
    Ο Ουζουνίδης μένει. Θεωρώ ότι είναι μια ώριμη απόφαση που δείχνει ότι η διοίκηση εννοεί όσα είπε περί δικών της λαθών και αναγνωρίζει ότι ο προπονητής δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα και η εύκολη λύση.

  46. Ο/Η Α better tomorrow λέει:

    Δεν δειχνει οτι τον θεωρει, τον θεωρει προβατο και οσους δεν ειναι αδιαφορει για την γνωμη τους, τον Ουζουνιδη δεν τον διωχνει για να μην πληρωσει την αποζημιωση, επισης αν θυμαστε ο Μοραις παραιτηθηκε μονος του αλλιως ακομα στο δωστε του μια ευκαιρια θα ημασταν

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καμμια ομαδα δεν εγινε απο το γηπεδο. Το αναποδο ναι. Δεν εχω μεγαλυτερο παραδειγμα απο το Liverpool. Σε αποσταση 1.2 μιλια (2km περιπου) ειναι τα 2 γηπεδα. Το ενα το εχει μια Everton και το αλλο εμεις. Στο ενα ειναι μια ομαδουλα της πλακας και της φαπας και στο αλλο εμεις και λεγεται Anfield με οτι αυτο λεει σε ολο το πλανητη. Ξερει κανεις πως λεγεται το γηπεδο της ομαδουλας? Γιατι να το μαθει? Απο τη μπαλλα που επαιξε, απο τους παικτες που ειχε-εχει, απο τους προπονητες που περασαν η απο τις κουπες και την ευρωπαικη της ιστορια?

    Συναυλιες γινωνται στα γηπεδα φυσικα. Απλα υπαρχει μια ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ διαφορα. Οπως σε ολα οι Αγγλοι ΣΕΒΩΝΤΑΙ το δημοσιο αλλα κυρια τον ιδιωτικο χωρο. Δε θα δεις να σπανε καδους να βαφουν το γηπεδο να καταστρεφουν τουαλετες και λοιπες ελληνικες καφριλες. Μιλαω παντα για το γενικο πληθυσμο, ηλιθιοι υπαρχουν παντου. Στην Ελλαδα γινωνται συναυλιες και νομιζεις οτι εχει γινει το η ναυμαχια του Trafalgar την επομενη μερα. Γι αυτο και ΔΕΝ δινουν τα γηπεδα οι ομαδες. Ποσες συναυλεις εχετε δει στο ταψι? Σχεδον καμμια ειναι η απαντηση τοτε και το ξερω πρωτο χερι. Να τα χεσω τα Χ λεφτα, μου εχει πει ο πρωην αντιπροεδρος νυν δημαρχος Πειραια και πολυ καλος παιδικος φιλος, αμα ειναι να εχουμε φασαριες με τιποτε μαχαιρωμενους και να θελω Χ επι 2 για να φτιαξω μετα καθισματα, ζημιες, το χορταρι που θα γινει χαλια-για πεταμα κλπ. Ακομη και το γηπεδο που μας εδωσε (με τη Dundee) το εδωσε με μοναδικο ορο να μην εχει θεατες γιατι θα εκαναν ζημιες. Μη παμε μακρια ειναι αναλογα προσφατο το παραδειγμα που οπαδοι του νιονιου εσκαψαν το δικο τους γηπεδο!!!! (μιλαμε για το ακρων αωτον της βλακειας) για να μη παιξει η ΑΕΚ. Καποιος βεβαια ειχε ‘φροντισει’ να ανοιξουν πορτες πιο πριν. ΑΕΚαρας και αυτος.

    Τελος να πουμε 2 πραγματα. Για να γινει στο Anfield συναυλια συμφωνηθηκαν με τους κατοικους!!! (κοινη επιτροπη με το Δημο) και βγηκε αδεια για 6 non sporting events αντι για 10. Η δε συμφωνια ειναι οτι αν οι κατοικοι μεινουν δυσαρεστημενοι απο το θεμα (φετος γινεται πρωτη φορα) δεν θα ξαναδωθει αδεια του χρονου…Υπαρχει ενα παραθυρο 6 εβδομαδων (μεσα Μαιου μεχρι 30 Ιουνιου) μετα η αδεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να γινει οτιδηποτε. Γιατι η FA ζηταει συγκεκριμενες προδιαγραφες για το χορταρι και θελουν minimum 1 μηνα για να το ξαναφτιαξουν. ΟΧΙ δε παιζουν σε χωραφια τυπου Λαρσας και ΠΑΣ εδω δεν εχει τετοια. Επισης μια και μιλαμε για το γηπεδο μας, μιλαμε και για συναυλιες οχι μαζωξη μπαφιασμενων και ζακηδων των ειναι εδω μαζι σου να ακουσουν το 83,589 reunion των Πυξ-Λαξ που εχουν επανενωθει καμμια 50αρια φορες για τη τελευταια παρασταση. Συναυλιες σημαινει επιπεδα Bruce Springsteen, Bon Jovi κλπ. Α ναι θα παιξει ΜΑΛΛΟΝ και ενας τυπος απο το Liverpool τοπικος κατι σα το δικο μας Νταλαρα: Sir Paul McCartney.

    Μη συκρινουμε ομαδες και οργανωση τους εδω με την Ελλαδα. Ουτε υποδομες. Οι Αγγλοι εχουν ομαδες θρυλλους και κανουν οτι κανουν. Μουσεια με ευρωπαικες κουπες, περιηγησεις στα γηπεδα (22 λιρες εχει το Anfield), συναντησεις με παλαιμαχους τις μερες του ματς αλλα και με εν ενεργεια παικτες. Εχουμε γνωρισει σε small talk παικτες θρυλλους στο bar η στο εστιατοριο. Θρυλλους οχι δικους μας αλλα παγκοσμιους. Τον Ian Rush, τον Gerrard τον McManaman. Eδω ποιος θα σκεφτει να τα κανει? Η Αρκαδη η ο Δηματος? Σοβαρα τωρα? Αντε και το εκανε. Who gives a shit να γνωρισει τον Ατματζιδη? Τη Κυριακη εκοβε βολτες νωρις ο Σαλλαχ, τη Τριτη ο Ρομπερτσον. Εδω τι να δεις? Το Μανταλο το βλογιοκομμενο? Πας στο Emirates ως τουριστας (τιγκα στα Κινεζια) εδω ποιος θα παει στη ΝΦ εκτος απο τους Ποντιους? Ο γαβρος ο βαζελος η ο αλβανος και ο πακιστανος προσφυγας-επενδυτης?

    Ειπαμε: Το γηπεδο θα φερει δυναμικη αλλα ΟΧΙ ΥΛΙΚΗ βοηθεια. Οτι γηπεδο και να κανεις αμα δεν εχεις παικτες και ομαδα, απλα ειναι ενα ντουβαρι. Δικο σου μεν αλλα ντουβαρι. Παικτες μη περιμενετε. Πεκχαρτ και λαβρακια θα βλεπετε ειναι 100% σιγουρο το εχει πει και ο ιδιος ιδιωτικα. Αφηστε τα δημοσια που ακουγωνται αυτα ειναι για το λαο. Οπως μιλαει το ζαβο και ο Κυριακος. Αν φτιαξεις ομαδα, το γηπεδο θα γεμισει, ο κοσμος θα ερθει. Εμεις και στο Stanley Park να παιξουμε- ειναι ενα παρκο οπως λεει το ονομα πισω απο γηπεδο- με γρασισι και ποταμακι, παλι γεματο θα ειναι με 60,000 κοσμο. Η ΑΕΚ ακομη και οταν επαιζε μπαλαρα δε γεμιζε τη ΝΦ μιλαω για το μεσο ορο. Τα ντερμπυ (Gay-Παο-Αρης-Μπαοκ) και 3-4 σοβαρα ματς ευρωπη γεμιζε τα αλλα ηταν μισα αντε λιγο παραπανω οταν επιανε καλος καιρος. Στη 3-5, στη 18, η σκεπαστη κατω κυριως και μερικοι διασπαρτοι. Στην αρχη θα γεμισει μετα απο 2-3 σαιζον θα ειναι μισο γεματο. Αν συνεχισει με αυτα τα μυαλα ουτε αυτο..

    ΥΓ Το 2009-2010 με ειχαν ρωτησει αν ενδιαφερωμαι για ενα project: εκμεταλλευση των Ολυμπιακων γηπεδων. Πιλοτικα OAKA και μετα τα αλλα 4 (Κρητη-Πατρα-Θεσσαλια-Καυτατζογλειο). Καναμε ως εταιρια μια προεργασια κανα μηνα, καναμε και συνατησεις με Αγγλους (φυσικα) να μας ανοιξουν τα ματια μιας και δεν ειναι η δουλεια μου και δεν γνωριζω. Ηρθε η ωρα να παμε στο ΟΑΚΑ. Οταν βγηκα απο τη συναντηση-παρωδια με τον τοτε ΔΣ η απαντηση μου, απο αυτα που ειδα και ακουσα, στο πολιτικο που μου το πρωτεινε ηταν: ευχαριστω πολυ δε θα παρω. Αλλα για αλλα, οι ανθρωποι δεν εχουν ΙΔΕΑ καν τι εχουν στα χερια τους, τι θελουν να κανουν, τι μπορουν να κανουν. ΤΙΠΟΤΕ ΜΗΔΕΝ NADA ZERO. Αρλουμπες, γενικολογιες, αοριστιες και ΘΑ. Μιλαμε για ενα project τεραστιο, με ΜΗΔΕΝ απο μερους μου επενδυση και πολιτικη προταση –αυτος ηρθε σε μενα- απο την ΑΝΩΤΑΤΗ θεση οχι υπουργακια της πλακας και μαλιστα προσωπικη. Γι αυτο βλεπεις ακινητα να σαπιζουν και να πανε στραφι. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι αμα το εκανα ακομη θα τραβιωμουνα με τη γραφειοκρατια, ξοδευωντας μονο το χρονο και τα νευρα μου. Ο Stevie ξερει, το ειχα πρωτεινει-ως ιδεα- και για την ΑΕΚ τοτε. Στημενο στα προτυπα της Arsenal. Εβγαλα μεχρι και Business Plan και Product Mix και Forecast -τρομαρα μου τοσο χαζος ειμουν. Ακομη 4-5 χρονια μετα περιμενουμε απαντηση. Για να πληρωσουμε ετσι? Λεφτα θα διναμε, αρκετα λεφτα και μαλιστα ΜΠΡΟΣΤΑ. Στο αφεντικο. Και καθεσαι τωρα εσυ και μου λες για το Λυμπεροπουλο και το Πονσε. Οι ανθρωποι ειναι ΒΟΣΚΟΙ. Κανονικοι.

  48. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    Απολύθηκε ο Μουρίνιο!!! Τρέξε τίγρη!!!

  49. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ξεχασαμε τα καλα νεα. ΔΕΥΤΕΡΗ απολυση σε 3 χρονια για το special ΤΑΡΑΜΑ. Τουλαχιστον εκει δε περιμεναν να τους παει ενα ποντο πανω απο τη ζωνη υποβιβασμου οπως τη Τσελσκυ. Επεσε και η Παρι χθες-ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?
    Μιλαμε για πολυ special νουμερο. Τους στοιχησε μολις ΜΙΣΟ ΔΙΣ λιρες. Για να τους εχει εκτους μια νικη παραπανω απο τον εντεκατο. Τσαμπα πραγμα, ευκαιρια!
    Η λογικη λεει οτι απο το νησι τελειωσε ο σαχλος και ευτυχως να η βλεπουμε την ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ μουτσουνα του και το ακομη πιο σιχαμα ‘ποδοσφαιρο’ που παιζει.
    Ιταλια δεν υπαρχουν λεφτα (νουμερα υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχουν), Γερμανι forget it θα φας ξυλο. Ισπανια μονο επιστροφη στη Ρεαλ (ικανους τους εχω). Μια ομαδα μενει η PSG που εχει λεφτα για πεταμα. Μονο για την Ευρωπη μιας και τα χωρια τα κερδιζει ετσι κ αλλιως.
    ΡΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΥΣΗ? Ποσο ΞΕΦΤΙΛΑ πλεον?

  50. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve

    Το γήπεδο, το προπονητήριο και τα γραφεία ακόμα, σίγουρα είναι παράγοντες που βελτιώνουν την εικόνα του club. Ειδικά αν αυτό θελήσει κάποια μέρα να φέρει 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ. Δεν είναι τυχαίο που συνάντησε τον Κορδέρο στα γραφεία του τότε. Που να τον πήγαινε? Στα τσαντιρογραφεία του ΟΑΚΑ που μαρτυρούσαν τη Γ’?

    Η έδρα αποδεδειγμένα βοηθάει. Όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτου μεγέθους. Αλλά είναι όπως το λέω, βοηθητικός παράγοντας, δεν είναι το κάστρο του Μέρλιν για να λύνει όλα τα ζητήματα.

    Αν έχω μάθει κάτι στα χρόνια που δραστηριοποιούμαι στην αγορά, είναι ότι τις δουλειές τις κάνουν οι άνθρωποι. Καλά τα γραφεία, τα ERP, τα μηχανήματα και οι πιστοποιήσεις, αλλά αν δεν έχεις υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό δεν έχεις αποτέλεσμα της προκοπής.

    Οπότε, δεν με χαλάει το γήπεδο, το αντίθετο, απλά μέχρι να γίνει, έχει άπλετο χρόνο να συνθέσει ένα αγωνιστικό τμήμα της προκοπής.

    Το γήπεδο δεν παίζει μπάλα, περιμένει να παίξουν ΜΠΑΛΑ εκεί! Θέλει να βάζει τα ΄΄καλά” του για να το ”πατήσουν” παικταράδες, θέλει φωνές και τραγούδια, παιδάκια να χαίρονται και τους παπούδες να δακρύζουν βλέποντας τα, ενθυμούμενοι αυτά που έζησαν!

  51. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    @steven

    1. Θα ήθελες να κάνεις κάποιο πολιτικό – οικονομικό σχόλιο γενικότερα;

    2. Οι “σχέσεις” των τριών του ποδοσφαίρου, οι ισορροπίες, πως κατάγράφονται κατά την άποψή σου; η πιθανή αλλαγή κυβέρνησης φέρνει κάτι καινούριο;……. Ο Ιβάν θα παραμείνει ισχυρός παίκτης;….. Οι φήμες ότι ο Ιβάν τελειώνει σύντομα ισχύουν;…….. Ισχύει ότι στην επο έχουμε μειώσει στον 1 διαφορά; δηλαδή αλλάζει 1 κι έχουμε την πλειοψηφία. …… Ο μπεος είναι μισός δικός μας μισός βορειος;……. Έχει κάποια δήλωση για το καινούριο σήμα του παοκ;

    Ps. Το όνομα μπεος προέρχεται από το πέος; ( πάντως μοιάζει για πέος)

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    Dortmund/Real 4 -1: Jose Sacked
    Liverpool/Chelsea 3-1: Jose Sacked
    Liverpool/ManU 3-1: Jose Sacked

    Ρε συ ζουζε, αφου δε σε παει το ρημαδι. Βρες ενα πρωταθλημα να μην εχει Κλοπαρο μεσα. Η αμα τον δεις και ερχεται παραιτησου- ετσι για αλλαγη. Ποσο φαπα πλεον?

  53. Ο/Η Γιάννης Περισσος λέει:

    Οι εποχές Ραμπεσαντρατανά μιελκαρσκι, ξανάρχονται κυριοι. Να μου πεις, έφυγαν ποτε?

  54. Ο/Η Φτωχομπινες λέει:

    Το οτι ο μελισσανιδης φετος θα εκανε πισω και στην ακρη για να παρει ο ιβαν το πρωταθλημα λιγο πολυ το ξεραμε,απο τις κινησεις που δεν εγιναν το καλοκαιρι,απο τις ανανεωσεις βασικων που σερνοντουσαν για μηνες,αλλα πανω απο ολα απο το παρασκηνιο που χαθηκε με τους δικαστες και την επο.

    Απο εκει και περα δεν περιμεναμε αυτο το αγωνιστικο ξεφτιλικι,να ειμαστε απο πρωταθλητες και στους ομιλους του τσ λιγκ,14 βαθμους πισω απο την κορυφη,ειναι ντροπη και σχεδον στα ορια του τρυπηματος αυτο που εγινε.

    20 εκ ευρω,εσοδα απο τηλεοπτικα και διαρκειας,ουτε μισο εκ ευρω για ενα χαφ η ενα εξτρεμ της προκοπης και τωρα μας πουλανε το παραμυθι οτι θα διορθωσουν τα λαθη που εγιναν.

  55. Ο/Η conpater λέει:

    Το διαβασα (που να το ξερω αλλωστε) και το γραφω εντελως περιληπτικα ,για να δωσω το στιγμα της διαφορας για οσα λεγαμε πιο πανω.
    Η boxing day ειναι αργια για ολη την Κοινοπολιτεια.Παιζουν ομως ποδοσφαιρο,σε πληρη αγωνιστικη σε ολες τις κατηγοριες. Στην Σαντερλαντ, που παιζει στην δικια μας γ`εθνικη ,εχουν προπωλησει 37000 εισιτηρια ,υπαρχουν ακομα 3000, για το παιχνιδι με την Μπραντφορντ. Μιλαμε για την δευτερη μερα των Χριστουγεννων, και οι οπαδοι θα πανε στο γηπεδο γιατι για αυτους ειναι τροπος ζωης,διασκεδαση θες να το πεις -πες το…
    Ομαδα που επεσε δυο κατηγοριες σε δυο χρονια,και ο κοσμος θα παει να την δει,γιατι για αυτους ειναι πανω απο ολα το ποδοσφαιρο.Δεν ξερω αν εχει μπουτικ και μουσειο,μαλλον θα εχει,δεν ειναι και καμια τυχαια ομαδα,ενα ποσοστο κοσμου θα περασει και απο κει. Αλλα πανω απο ολα,θα πανε 40000 κοσμος να δουν την ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο . Θα μου πεις αλλα ηθη αλλα εθιμα, εδω ολοι θα ξυπνησουν γυρω στις 2 το μεσημερι μετα τα Χριστουγεννιατικα μπουζουκια,για να κοιμηθουν παλι για τα μπουζουκια της δευτερης μερας των Χριστουγεννων.
    Και καλα θα κανουν,μιλαμε για μια ποσοστοση του πληθυσμου που “εχει” ,γουσταρει και παει. Το κακο ειναι πως δεν υπαρχει αναλογη ποσοστοση φιλαθλων που να βλεπουν το ποδοσφαιρο σαν διασκεδαση -ας το πουμε ετσι- αλλα σαν εκτονωση της μιζερης καθημερινοτητας.Αντε να εβαζε κατι αναλογο σαν αγωνιστικη η ΕΠΟ . Και ντερμπυ να τυχαινε ,αρχιδια,και οι νορμαλ φιλαθλοι δεν θα πηγαιναν ,ποσο μαλλον να δουλεψουν ολα τα αλλα “εμπορικα ” του γηπεδου.
    …Μας τελειωσε και ο Οικονομου για φετος.Ο επομενος….

  56. Ο/Η akis λέει:

    Πάλι ξύλο σε διαιτητή, μπραβιλίκι κι άγιος ο Θεός….Και εμείς εδώ μιλάμε για γήπεδα, επενδύσεις και μπάλα σε αυτή τη χώρα….Μάλλον πρέπει να κατεβάσουνε ρολά στο μαγαζί..