Α Ε Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μας καλοκάθισε η τακτική του 3-5-2. Πράμα απόλυτα λογικό, όταν μια ομάδα δεν έχει εξτρέμ κι έχει πολλά δεκάρια. Οπότε κι ο προπονητής κατέβηκε ξανά έτσι και σήμερα, και φυσικά με ίδια και απαράλλαχτη ενδεκάδα σε σχέση με τα Γιάννινα, αφού κι αυτός πλέον πείστηκε οτι παίκτης Μπογιέ δεν υπάρχει, ενώ αυτοί που παριστάνουν τους εξτρέμ είναι παίκτες πολύ μαλθακοί για τέτοιο επίπεδο.

Το πρώτο ημιχρόνιο λοιπόν, ήταν εξαιρετικό σαν θέαμα στο μισό του. Για την ομάδα μας μιλάω. Τρομερή πίεση ψηλά, φοβερή αλληλοκάλυψη και απίστευτη αποτελεσματικότητα. Τρία γκολ χωρίς κανέναν κίνδυνο πίσω, δεν είναι και μικρό πράμα απέναντι σε αντίπαλο υπολογίσημο κι ειδικά όταν προπονητής είναι ο αμυντικογενής Παράσχος. Η ομάδα στο διάτημα αυτό, μας έκανε ξανά να απολαμβάνουμε το θέαμα και να τρίβουμε τα μάτια μας.

Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους, τα πράματα άλλαξαν βέβαια. Ο Αστέρας πήρε το κέντρο και φάνηκε να ισορροπεί την κατοχή της μπάλας. Κι αυτό λογικό φάνηκε. Η ΑΕΚ έρριξε τον ρυθμό της ενώ σαφέστατα τα δημιουργικά της χαφ δεν έχουν ανασταλτικές αρετές. Αυτό όμως δεν είπε τίποτα στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν είδα καμία ευκαιρία από τον αντίπαλο, αφού οι πέντε πίσω πλέον βάσει της οπισθοχώρησης, βγαίνανε πρώτοι στην μπάλα και καθάριζαν κάθε υποψία κινδύνου. Οπότε μπορεί να μην πήραμε άριστα στην γενική αμυντική λειτουργία, αλλά πήραμε ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα – το τρίτο γκολ μου φάνηκε λίγο οφσάιντ – και φυσικά δεν είχαμε κανένα παράπονο από την ομάδα μας, που έκανε το δεύτερο καλύτερο πρώτο μέρος της φέτος. Που μπορεί να μην είχε τέτοια διάρκεια, αλλά δεν τρέχει και κάτι όταν έχεις φορτώσει τον αντίπαλο με τρία γκολ κι αυτός μάχεται για να μην διασυρθεί. Διότι μόνο τότε ανέλαβε πρωτοβουλίες.

Το δεύτερο ημιχρόνιο το περιμέναμε κάπως αργό και χαμηλό σε ρυθμό. Δεν έχει κάποιο νόημα να πας να σκοτώσεις έναν αντίπαλο που είναι πεσμένος στο ταπί. Ούτε και να κουραστείς για το κοινό, που το ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Οπότε η ΑΕΚ πήγε με έλεγχο ρυθμού, κι έδωσε και κάποια μέτρα στο γήπεδο, μπας και χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Αυτό φυσικά δεν άρεσε σαν θέαμα αλλά είναι λογικό επακόλουθο της μπάλας που παίζουμε στην Ελλάδα. Καμία μιζέρια. Ανάλυση πραγματικότητας κάνω.

Μια πραγματικότητα όμως, που μας έδειξε τακτικά πιο σωστά πράματα. Διότι μοιράστηκε η κατοχή της μπάλας, και η ομάδα μας φάνηκε πιο σοβαρή στην αμυντική της λειτουργία. Μιλάω για το κέντρο της, κι όχι για πίσω που εκεί εγώ είδα τους σταθερά καλύτερους σήμερα : Τον Τσιγκρίνσκι και τον Οικονόμου. Που έσβησαν τα πάντα, ενώ έβγαζαν την ομάδα πολύ ορθολογικά μπροστά όταν τέλος πάντων κάποιος είχε την διάθεση να κατέβει. Μιά διάθεση που την είχαν σήμερα περίπου δέκα χιλιάδες άνθρωποι, που πήγαν στο γήπεδο αλλά μίλαγαν για το συλλαλλητήριο πιο πολύ.

Το σίγουρο σκορ λοιπόν, έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να κάνει κι ένα rotation κι τρεις αλλαγές που δεν άλλαξαν την τακτική του. Πάλι ο Μπογιέ απέδειξε οτι δεν έχει κάποια θέση στο γήπεδο ακόμα κι όταν το παιχνίδι δεν παίζεται. Δεν είναι τίποτα αυτό που λέω. Απλά χρώσταγα μια απάντηση σε κάποιον που φοράει φόρμα δημοσιογράφου και το παίζει οτι ξέρει μπάλα. Πηγαίνοντας κόντρα στην φύση του. Ξέρετε, δημοσιογράφος είναι αυτός που σου μιλάει πολλή ώρα για κάτι που δεν ξέρει. Σαν όλους αυτούς που μίλησαν για την συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να ξέρουν τίποτα από το μέλλον. Εκτός αν το μέλλον μας είναι ο μακεδονικός χαλβάς.

Το παιχνίδι λοιπόν έφερε τα προφανή. Την νίκη, μια πολύ καλή παρουσία τακτικά στο δεύτερο μέρος, τα χαμόγελα μας, και την τρίτη θέση μπροστά από την ομάδα απάτη που λέγεται Ατρόμητος με έναν προπονητή της πλάκας, που κάποιοι τον σκέφτηκαν για την ΑΕΚ. Και καταλαβαίνω οτι αυτή η τακτική πλέον θα παίζεται στα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα βλέπει το τεχνικό επιτελείο, χωρίς βέβαια να μπορώ να σας πω ποιόν στόχο πλέον υπηρετούν οι ειδήμονες στην ΑΕΚ. Όμως εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια για σήμερα διότι έτσι πρέπει να κάνουμε. Να ψάξουμε σήμερα για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού; Θα είμαστε ανεπίκαιροι. Τα είπαμε όταν έπρεπε.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Α Ε Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  1. Ο/Η akis λέει:

    Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα ήταν εξαιρετική. Από εκεί και πέρα, όπως σε κάθε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, όταν κάποιος προηγείται 3-0 η συνέχεια είναι διαδικαστική. Κρατάμε δυνάμεις ενόψη Κισσαμικού μάλλον. Το σύστημα που μπορεί να πάιξει καλύτερα αυτό το υλικό είναι το 3-5-2. Έτσι πήραμε πέρσι πρωτάθλημα και κάναμε και μια καλή συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη. Πέρασε ένας γύρος και μείναμε 14 βαθμούς πίσω μέχρι να το καταλάβει ο κόουτς…..Όταν ο Τσιγκρίνσκι είναι καλά, όλη η ομάδα είναι καλά. Ο Γκάλο, επίσης, είναι το καλύτερο με διαφορά μπακ που έχουμε και ελπίζω να τον κρατήσουν έστω για ένα χρόνο. Μόνος στόχος για φέτος το κύπελλο. Ελπίζω μόνο αν το κατακτήσουμε να μην ξεχαστούν τα εγκλήματα που κάνανε κάποιοι το καλοκαίρι..

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Ευχαριστηθηκαμε άλλο ένα πολύ ωραίο ημίχρονο σήμερα.

    @steven & all
    1. Εχεις άποψη ποιος είναι ο κύριος λόγος που μια ομάδα η οποία δε βλεπονταν μέχρι πριν μια εβδομάδα τουλάχιστον τώρα δείχνει κάτι; ή ήταν μια συνισταμενη από λόγους;

    2. Ο σερβος δε θυμίζει λίγο στο στυλ σαβεφσκι;

    3. Οπου συμφωνία πρεσπων και μέλλον;

    4. Όταν ένας προπονητής (ουζουνιδης) από την αρχή που ήρθε μέχρι τον προηγούμενο αγώνα με τον πας είχε ένα στυλ παιχνιδιού και με οποιαδήποτε ομάδα κι αν έπαιζε από τη μπαγερν μέχρι τον κισσαμικο το ακολουθούσε πιστά χωρίς ούτε καν να κάνει μικρό-αλλαγές ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο είναι σύνηθες για ομάδες επιπέδου αεκ;

    5. Εχεις μιλήσει για σερβο προπονητή, ισχύει ακόμη;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : 1. Μην βιάζεσαι. Τα δύσκολα είναι μπροστά. Η ομάδα έχει πλέον στόχο να μην γίνει ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΟΜΠΑ.
    2. Δεν έχουν καμία σχέση φίλτατε. Η πρώτη διαφορά αιχμής είναι οτι ο Τόνι ήταν πάνω στην γραμμή. 3. Το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο για την εξυπηρέτηση των F16 θα γίνει εκεί. Το μέλλον δείχνει Αμερική; 4. Ο Ουζουνίδης απλά έδειξε οτι δεν κάνει για την ΑΕΚ οπότε 5. φυσικά και ισχύει πάντα.

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το πιο εντυπωσιακό σήμερα ήταν το συντονισμένο πρέσινγκ ψηλά. Όλοι με διάθεση, αφού αναρωτήθηκα, ο Μάνταλος είναι ίδιος με αυτόν που έπεφτε κάτω μόνος στην Τούμπα;

    Προπονητής που μέχρι τώρα είχε εξαφανίσει τον Γκαλο, είναι για γέλια.

    Ο Πόνσε εκτός από καλός παίκτης, δείχνει πιο παθιασμένος και συγκεντρωμένος από το σύνολο.

    Ο Λιβαγια….τι περίπτωση…μην τύχει και στραβώσει από κάτι…τον παίρνει από κάτω και γίνεται αυτοκαταστροφικός και αρνητικός για την ομάδα.

    Καλά στοιχεία από τον Κριστιτσιτς, αλλά, γιατί δεν του έδωσε ένα ημίχρονο;

    @koreas: Θυμάσαι την πρώτη εμφάνιση του ΣΑΒΕΦΣΚΙ; Παραμιλουσαμε…άλλη κλαση…παίκτης επιπέδου premier league.

    Συμπέρασμα: Αφού κάναμε το χρέος μας και διευκολυναμε τους Ρώσους, πήραμε το ΟΚ να παίξουμε.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η ομάδα βρήκε μπόσικους τον ΠΑΣ και τον Αστέρα και τους στρίμωξε.
    Η απορία μου είναι γιατί δεν είχαμε παίξει καθόλου αυτό το σχήμα μέχρι σήμερα, ούτε ως δοκιμή.
    Νομίζω πως ο Σέρβος κάποιον θα πετάξει εκτός 11άδας.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τηλεοραση το παιχνιδι μιας και ειμαστε Ελλαδα δυστηχως. Το παιχνιδι της Liverpool φυσικα. Που με αυτη τη καμηλοπαρδαλη το Matip στην αμυνα εχουμε φαει σε 3 αγωνες οσα δε φαγαμε στους πρωτους 18. Που θυμισε τη Liverpool που ολοι αγαπησαμε: μπορει να νικας 3-0 και να τρεμεις μη χασεις το ματς.
    Ευτυχως γυρνανε TAA και Gomez, τη κυριακη δεν παιζουμε- εχει κυπελλο που ΣΩΣΤΑ αποκλειστηκαμε και λογικα θα επελθει ηρεμια.
    Το σχολιο ομως ειναι για αλλο λογο που εμαθα και πραγματικα- αν και τους ξερω τι ειναι- εμεινα..
    Ο John Moss ηταν ο διαιτητης του ματς. Στο Anfield με τη Palace. Ο Κλοπ κανει τρελλη πατατα και βαζει τον Milner να φυλαει τον Zaha, ενα πολυ καλο παικτη (λιγο τρελλουτσικο) που στο one on one ξεφτυλιζει τον οποιονδηποτε αμυντικο ποσο μαλλον τον Milli που ΔΕΝ ειναι αμυντικος. Ταχυτατος, μπουκαδορος, τριπλαδορος και καλα ποδια οπως και καλα σχετικα τελειωματα. ΑΝΕΤΑ τον ηθελα στην ομαδα για sub στο rotation στυλ Shaq.
    O Milli εχει παθει τρικυμια, δεν τον προλαβαινει ουτε με λασο αρα χτυπαει. Του χαριζει μια καρτα στο Α, του δειχνει μια στο 82′ και καπακι δευτερη στο 89′ που τον αποβαλει. ΟΡΘΟΤΑΤΑ και ο Milli το ξερει και οχι δεν διαμαρτυρεται αλλα με το που κανει το φαουλ γυρναει και βγαινει μονος του εξω.

    Παμε ομως σε μια μικρη λεπτομερεια: Ο John Moss ηταν ο καθηγητης-γυμναστης του Milli οταν αυτος πηγαινε λυκειο!
    Οχι δε μασησε απο την γνωριμια, οχι δεν ειχε χαρες και χαρουλες αλλα τον απεβαλε.

    Εκανες μαλακια? Θα πληρωσεις. Τελος. Κλασσικος ΑΓΓΛΟΣ δηλαδη.

    Φαντασου τωρα να παζει η ΑΕΚ και να ειναι ref αναλογα ο καθηγητης του Χ-Ψ Μανταλου στο ματς- να τον ξερει δηλαδη απο πιτσιρικα. Τι θα εγραφαν οι φυλλαδες, τι θα εσκουζαν οι καραπαπαρες και οι κλεφτοκοτεσκου, τι θα ακουγαμε για γκρανκασες για νερκους που αναστηθηκαν, ποσα σχολια εκγριτων κεφτεδων θα διαβαζαμε κλπ κλπ. Μονο επειδη ετυχε να παιξει. Δε μιλαμε ΚΑΝ για αποβολη.

    Οχι τιποτε αλλο, αλλα για να καταλαβαινουμε τι γινεται ως νοοτροπια.

    ΥΓ Stevie ρομπα θα γινει η ομαδα, δεν αλλαξε κατι επειδη 15 μερες ειχαν αδειες οι παικτες. Απλα εκατσαν 2 ματσακια πολυ ευκολα, ειδικα ο ΠΑΣ ειναι αστειος φετος. Ακομη στο -14 εισαι και η ΑΕΚ απλα θυμιζει τη ομαδα που μολις δεν εχει κανενα στοχο ‘απελευθερωνεται’. Λογικο οταν δε κυνηγας τιποτα να μη σε ενδιαφερει και τιποτα. Ας τους δουμε στα καλα παιχνιδια και βλεπουμε αν και αμα. Ο αλλος παντως εχει τελειωσει επισημα. Ειναι θεμα απλα αλλαγης που δεν θελει να ερθει ο επομενος ακομη να αναλαβει τη πλεμπα και να φορτωθει μια κακη ομαδα και τα αναλογα αποτελεσματα της για ενα γυρο- αρα θα το πιει ολο το ποτηρι ο σαχλος.
    Οπως δε εχει καμμια ορεξη ο Μελ να πληρωνει τσαμπα νεο συμβολαιο. Μια χαρα ειναι τα 200 για τη χρονια, σε μια βδομαδα περασε και ο Ιανουαριος, 3,5 μηνες εμειναν.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το ροστερ αυτο με εναν αλλο κοουτς,δεν θα ηταν 17 ποντους πισω απο τον τσετσενογυφτο,αλλα επειδη ο τιγρης εχει ματι που κοβει,ειπε να παρει τον πετυχημενο μαρινο και οχι καποιον αλλο.

  8. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @The Snitch

    Διακρινω τρομερη εμπαθεια και μισος η βλεπω κατι λαθος?γιατι τοση κακια για την ομαδα?σου χει κανει κατι καποιος?

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ spyros kilkis

    Συνηθως απανταω (και μαλιστα μακροσεκλως) αλλα θα στο παω αλλιως με την ιδια ερωτηση σε 2 σκελη, το πρωτο για την ΑΕΚ γενικα και το δευτερο για την ΑΕΚ σε συγκριση με περσυ,ακομη και αυτη την επισης κακη ομαδα που πηρε κατα λαθος πρωταθλημα (κατα Μελλισανιδη που συμφωνω 100%):

    1. Τι σου αρεσει σαν οργανισμος? Εννοω διοικηση, στελεχωση κλπ
    2. Τι σου αρεσει στο τεχνικο κομματι? Προπονητης βοηθοι κλπ και τεχνικο team
    3. Τι σου αρεσει στο ροστερ.
    4. Εχεις μεινει σε καποιο αγωνιστικο κομματι οχι καλλυμενος αλλα ας πουμε ευχαριστημενος? Ευρωπη-Ελλαδα? Μη μου πεις τη προκριση στους ομιλους. Βαρεθηκα να ακουω για 2 ματς πριν 7 μηνες που μπορουσαμε ευκολα στο 90 οπως περασαμε να αποκλειστουμε- θεμα τυχης ηταν να παει η μπαλλα 10 ποντους διπλα. Στο Σιτυ-Λιβερπουλ εμεις κανανε δοκαρι και εξω και η Σιτυ δοκαρι και μεσα. Ε χασαμε το ματς με 1 γκολ διαφορα. Τοσο απλα.

    Πες μου τι σε καλυπτει ως ΑΕΚ γενικα η σε συκριση με περσυ σε αυτα και που βλεπεις βελτιωση. Μετα θα σου πω και εγω αναλογα.

    ΥΓ Κανεις δε μου εχει κανει τιποτα. Και να θελανε τι να μου κανουν δηλαδη? Εγω τους εχω κανει. ΕΣΤΩ μικρο με αυτα τα λεφτα που χανουν 2 χρονια τωρα απο τις καρτες μας, και θα συνεχισουν να τα χανουν μεχρι τη Αγ.Σοφια που και εκει τσαμπα θα παμε μιας και ειναι ηδη πληρωμενη η σουιτα εφ ορου ζωης-οχι απο μενα αλλα απο καλο φιλο και χρηματοδοτη της ΑΕΚ επι δεκαετιες. ΟΚ θα παμε για να το δουμε και μετα αντε 2-3 φορες να μας φυγει η περιεργια, γιατι απο μπαλλα ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτο το πραγμα.

    Θα μου πεις μικρο το κακο. Θα σου πω οτι πολλα μικρα κακα, κανουν ενα μεγαλο. Οταν δηλαδη χανεις 1,5-2 χιλιαρικα το χρονο απο 2 πελατες σου.

    Οποτε την εξαιρεση των διαρκειας φετος ξεχνα την. Καθε χρονο παλευει να κανει -7-8,000 φετος απλα εκατσε ΑΠΟ ΤΥΧΗ γι αυτο και βγηκαν σα κοκορες να ανακοινωσουν το νουμερο που επι χρονια εκαναν τη παπια και δε ελεγαν κουβεντα.
    Δε θα ειναι του Αγ.Ιβαν του κουμπουροφορου καθε φορα να εχεις δυνατοτητα να παιξεις CHL, ουτε καθε χρονο θα κοροιδευεις το κοσμακη με μπουρδες του στυλ παρτε καρτες με παρατασεις να παρουμε παικτες (λες και δε του εφταναν τα +25εκκ χτυπησε παικτες που εκαναν παραπανω και δεν εβγαινε) και μετα να λεει οτι δε βρηκε. ΟΚ δε βρηκες. Τα λεφτα απο τις καρτες τα γυρισες πισω? Γι αυτο δεν εδωσες παραταση?

  10. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Ετσι οπως τα λες θα πρεπει να τα παρατησουμε ολοι και να ασχολουμαστε μονο με την λιβερπουλ ρε αδερφε!
    Μονοι σας τα λετε οτι φετος εγινε συμφωνια να παει το πρωταθλημα επανω(μακεδονικο και ποσοστα συριζα 8%).Τι θες να κανει δλδ να ξοδευτει για να βγει δευτερος και να παρει κανα κυπελλακι?
    Ουτε εγω θα το εκανα στη θεση του!ασε που βλεπω να βγαινουμε δευτεροι και πολυ ανετα κιολας!
    μονοι σας τα λετε οτι ο μελ εχει κι αλλα μαγαζια να σκεφτει εκτος απο την ΑΕΚ και συμφωνω κι εγω μαζι σας!
    Μια χαρα ειναι η οργανωση της ομαδος ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!Εχει τα γραφεια της τα καινουργια,το υπερσυγχρονο προπονητικο της,το πουλμαν της που και αυτο για τα ελληνικα δεδομενα ειναι υπερσυγχρονο,την κυρια που λεει <>.Θελω να μου πεις εσυ οι αλλοι απο οργανωση ποιους εχουν και απο εγκαταστασεις?
    Στο τεχνικο κομματι εχει εναν προπονητη που αργησε να καταλαβει οτι με αυτο το ροστερ θα παιζει 3-5-2.το καταλαβε ομως.Στοχος του και εντολη που ειχε ηταν να περασει στους ομιλους αρχικα και το καταφερε.αλλωστε μην ξεχναμε οτι <>.για τους βοηθους του ξερω μονο για τον ΝΙΚΟ ΓΙΑΓΚΟΥ τον γυμναστη ο οποιος λενε οτι ειναι παρα πολυ καλος.
    Παμε στο ροστερ.εφυγε ο λαζαρος και ηρθε ο μπογε,εμενα προσωπικα δεν μου γεμιζει το ματι.εφυγε ο αραουχο και ηρθε ο πονσε ο οποιος για τα ελληνικα δεδομενα εχει βαλει 7 γκολ ως τωρα στο πρωταθλημα και ειναι δευτερος πισω απο το κουλουρη.Πιστευω οτι θα βγει πρωτος ασχετα που θελει τρεις επαφες για να κανει γκολ,εχει ομως καλη κεφαλια και ειναι γρηγορος και πρεσσαρει.εφυγε ο βρανιες και ηρθε ο οικονομου για μενα ειναι μια χαρα.(ολα τα λεφτα ειναι ο τσιγκρι που απο τοτε που γυρισε εχει γινει η αμυνα μπετον αρμε).εφυγε ο κονε ηρθε ο αλεφ και επισης ηρθε και ο αλμπανης που δεν γνωριζω το λογο γιατι δεν παιζει.
    Εγω θελω να μου πεις σε σχεση με τους αλλους δυο που υστερουμε σε οργανωση,τεχνικο κομματι και ροστερ κι επισης τεχνικους διευθυντες.
    VALUE FOR MONEY.
    130 εκκατομυρια εχει ξοδεψει ο αλλος για δυο κυπελλα το ενα κλεμμενο και το αλλο με τις απειλες τον ορκ θα καψουμε την Ελλαδα κι ενα πρωταθλημα για το μακεδονικο!Ο γαυρος χωρις τα λεφτα της Ευρωπης απεδειξε οτι ειναι ενα τιποτα και βγαινει και το γηπεδο του σε πλειστηριασμο.

    Πιστευω οτι η ΑΕΚ παει καθε μερα απο το καλο στο καλυτερο απλα θελει και υπομονη το πραγμα μεχρι να μπουμε με το καλο στο καινουργιο γηπεδο(που το προτιμαω απο το αχανες ΟΑΚΑ) και με την εξελιξη αυτη ευελπιστω να ανεβουνε και τα διαρκειας.
    Αλλο Ελλαδα αγαπητε κι αλλο Αγγλια!

    Παντα ταπεινα και με βαση αυτο που ξερω και βλεπω.Δεν γνωριζω πολλα απο ποδοσφαιρο.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ spyros kilkis

    OK οπως νομιζεις. Αφου τα βλεπεις ολα καλα, δεν εχω να πω κατι αλλο.

    ΥΓ Μακαρι να ασχολουμασταν ολοι με τη καθε Liverpool μονο. Ετσι ισως- ισως λεω- να αναγκαζωνταν και οι ιδιοκτητες να προσφερουν αναλογες υπηρεσιες.

  12. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Εδω μας κυβερναει μια συμμορια κι εμεις περιμενουμε ποτε θα γινουμε κρατος?