ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ

Και εξήγησε ο παραμύθι-φούρναρης κομματόσκυλος, που το παίζει υπουργός για τον αθλητισμό : Ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, διότι οι ομάδες αδυνατούν να περιορίσουν τους ταραξίες τους. Οπότε καθάρισε ο τίποτας και πήγε μετά να ακούσει την αυλή του, για το πόσο πειστικά τα είπε. Σαν την κοντή ψωλή, που της φταίνε οι τρίχες.

Όμως ο σύριζας είναι κυβέρνηση τέσσερα χρόνια. Και μία από τις εξαγγελίες του ήταν οτι η βία όχι μόνο θα περιοριστεί, αλλά θα εξαφανιστεί κιόλας. Και φυσικά ήταν αναμενόμενο οτι δεν θα γίνει τίποτα από κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα, που τους πολιτικούς κανονικά τους έχει κατούρημα.

Εδώ όμως, ο Βασιλειάδης,  που λογικά την μισή του μέρα την τρώει στην περιποίηση για το μούσι του μπας και μοιάσει σε μοντέρνο Βελουχιώτη, στην ουσία αποκάλυψε την πλήρη απροθυμία του να μαζέψει την βία. Διότι το αιτιατό της βίας, το αποκάλυψε. Οτι οι ομάδες είναι ένοχες και αδυνατούν. Και τι σημαίνει ομάδες, που τυγχάνει να είναι επαγγελματικές; Σημαίνει οτι οι διοικήσεις των ομάδων είναι υπεύθυνες. Και στην προκειμένη περίπτωση, σημαίνει οτι Μελισσανίδης και Σαββίδης, είναι οι ηθικοί αυτουργοί της βίας. Ή εν πάσει περιπτώσει, οτι αυτοί είναι οι ανίκανοι να μαζέψουν τους τύπους που πάνε στο γήπεδο για να το κάψουν.

Όμως αυτοί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που διαβάζουμε, είναι επιχειρηματίες κολοσσοί. Πώς γίνεται λοιπόν να είναι ταυτόχρονα ανίκανοι να μαζέψουν κανά δυό χιλιάδες πρεζάκηδες που έχουν εισχωρήσει στο φίλαθλο κοινό των ομάδων τους; Δεν γίνεται. Αφού δεν γίνεται λοιπόν, σωστά τους λέω κι εγώ ηθικούς αυτουργούς.

Δεν είναι εκεί το θέμα όμως. Το θέμα μου είναι τι κάνει ο μούσης υπουργός που έχει βρει την αιτία. Εγώ λέω οτι βουτάει ένα σχοινί, το τυλίγει στο λαιμό του, και φουντάρει με βάση αυτά που είπε. Φυσικά θα την γλυτώσει αφού απέναντι του δεν έχει και τίποτα Αϊνστάιν, αλλά δεν θα την γλυτώσει αυτό το δύσμοιρο το ποδόσφαιρο, που μετά τις παράγκες, τις κασέτες και τα παιχνιδάκια με τους κοριούς, έχει παραδοθεί σε τύπους πραγματικά ανίκανους και άβουλους, που παίρνουν κι αυτήν την απόφαση έκτρωμα.

Όχι δεν μιλάω για τον τελικό μπροστά σε άδειες καρέκλες. Μιλάω οτι το παιχνίδι θα διεξαχθεί με προσκλήσεις, τις οποίες θα τις πάρουν όλοι αυτοί που είναι οι ηθικοί αυτουργοί για την βία. Διότι πράγματι τις προσκλήσεις θα τις πάρουν τα κολλητάρια και οι αυλές των ηθικών αυτουργών. Αφήνοντας μακριά από το γήπεδο όλους τους υγιείς φιλάθλους, που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, και που γουστάρουν την μεταξύ τους ποδοσφαιρική καζούρα. Με την απόφαση του Βασιλειάδη, πράγματι τιμάμε τις ομάδες καμικάζι των δυό συλλόγων, σε επίπεδο φυσικά διαφωτισμού. Δηλαδή έχουμε τις ηγετικές ομάδες της βίας κι όχι τα συνήθως χαπακωμένα χουλιγκανάκια των πετάλων.

Τι έκανε λοιπόν ο Βασιλειάδης τόσα χρόνια που υποτίθεται κυβέρνησε η πρώτη φορά αριστερά; Έβαλε το ποδόσφαιρο σε μνημόνιο με υπερεπιτροπή πάνω από την ομοσπονδία, και κατάργησε σε παιχνίδια ουσίας να σφυράνε Έλληνες διαιτητές. Επίσης άδειασε το γήπδο σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ενώ ποτέ δεν εισηγήθηκε στις ομάδες τον τρόπο που απαιτεί η πολιτεία να φακελωθεί ο κάθε οργανωμένος στο γήπεδο. Δηλαδή δεν έκανε τίποτα και πραγματικά αν είχε λίγη τσίπα, θα έπρεπε να πάει να ξυριστεί πριν κάνει την σημερινή κατάπτυστη δήλωση, μπας και τον πιστέψει κανάς άνθρωπος σώφρων.

Που θα μπορούσε να δει την αλήθεια κατάματα. Οτι οι ιδιοκτήτες των ομάδων γουστάρουν να έχουν τους τραμπούκους μέσα στα γήπεδα, και δεν γουστάρουν υγιείς φιλάθλους. Οτι ο Βασιλειάδης, και φυσικά ο κάθε εποχής Βασιλειάδης, δεν μπορεί και δεν θέλει να κοντράρει τους ιδιοκτήτες των ομάδων, διότι όλα τα κόμματα είναι υποχείρια των επιχειρηματιών. Οπότε οι υπουργοί είναι πιο εύκολο να ονοματίζουν όλους τους φιλάθλους κάφρους και να αδειάζουν τα γήπεδα, από το να τραβήξουν τα αυτιά των ιδιοκτητών των ομάδων και να τους αναγκάσουν να καθαρίσουν τα πέταλα από τους στρατούς τους. Οπότε απόλυτα λογικά, η πρώτη φορά αριστερά, είναι σαν την πέμπτη φορά δεξιά ή την δέκατη φορά Πασόκ. Φυσικά θα γίνουμε περίγελος στο εξωτερικό, θα πουν κάποιοι. Έλα μωρέ τώρα. Σάμπως οι ξένοι αν θέλουν να δουν καραγκιόζη, δεν ξέρουν τι να κάνουν; Ο τελικός είναι που θα μας έφτειαχνε την εικόνα;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ

  1. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Καμία απόφαση δεν πήρε ο Βασιλειάδης. Τί απόφαση να πάρει ένας τύπος που πέρσι φοβότανε να πει το όνομα Ιβάν Σαββίδης μετά την εισβολή με το κουμπούρι και πρόπερσι δέχτηκε να γίνει τελικός σε γήπεδο χωρίς τουρνικέ και αριθμημένα καθίσματα, τα οποία λέει, θα τα κόλλαγαν με αυτοκόλλητο οι θεατές???Μιλάμε για ανίκανο και ανύπαρκτο, κλασσικό Έλληνα πολιτικό. ;Ότι του είπαν να κάνει, έκανε. Οι ομάδες δε θέλανε κόσμο μέσα, για να γλυτώσουν πρόστιμα και τιμωρίες. Και όπως λες, οι προσκλήσεις θα πάνε στα ούγκανα και τους μπράβους των δύο ποντίων, όπως είχανε πάει και πριν 3 χρόνια στον τελικό με το γάβρο. Και στην τελική, καλώς δε βάζουν κόσμο μέσα. Ποιός ο λόγος να πάμε και να μας ψεκάζουν με χημικά όπως πέρσι για να βγάλουν το άχτι τους οι αστυνομικοί, που από το προηγούμενο βράδυ κυνηγιόντουσαν με τον υπέροχο λαό των 2 ομάδων?? Ας το δούνε οι 2 πόντιοι εξυγιαντές, που κάνανε την ποντιακή τους εξυγίανση….Τί να συζητάμε τώρα???Μιλάμε για δύο ΠΑΕ, που η μία δεν έχει συλλάβει ακόμα το μαλάκα που μπήκε φόρα παρτίδα στο γήπεδο με τον Άγιαξ και πέταξε μολότοφ, ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της μας έγραφε δακρύβρεχτες συγγνωμες και υποσχέσεις ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Η δε άλλη ΠΑΕ, στέλνει σε όλες τις πόλεις τους κάφρους της και μπουκάρουν στις εξέδρες των ντόπιων, ο δε μεγαλομέτοχός της μπούκαρε με όπλο και τον κάνανε και ήρωα. Μιλάμε για ένα απέραντο καφενείο. Τέλος πάντων, θα δούμε το παιχνίδι παρέα με φίλους που γουστάρουν μπάλα και καζούρα, θα πιούμε τις μπύρες μας, θα ρίξουμε τα κοψίδια μας και σίγουρα θα το απολαύσουμε περισσότερο από ότι αν πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φθάσαμε απο σημερα για το αύριανο ματς μιας και καπάκι με τη λήξη θα πρέπει να γυρίσουμε Λονδίνο για ενα ραντεβού τη Τετάρτη.

    Stevie η εμφάνιση στο Καμπ Νου ηταν η καλύτερη που εχει κανει ομάδα σε +10 χρονια.

    Ειναη πρωτη φορα που η μπαρτσα ΔΕΝ είχε κατοχή μπαλλας, εκανε 3 τελικές λιγότερες και σχεδον ίδια φάουλ 11-15. Αλλα· εχει το κοντό που ειναι απο αλλο πλανήτη. Οσο κόλοφαρδια ηταν στο δεύτερο γκολ τοςο γκολάρα ηταν το φάουλ που μας άφησε παγωτό. Αυτος και ο Σουάρεζ ειναι ομως, οι άλλοι δεν ειναι κατι τρομερό. Τους πήγε το ματς σε ολα, νομιζω ενα 2-1 θα ηταν το πιο δίκαιο.

    Αύριο ομως δεν εχω Firmino-Salah ειναι σα να παίζουν χωρις τους 2 οι άλλοι. Δεν ειναι μονο οτι λείπουν ειναι οτι μενει μονος ο Μανε και θα πέσουν ολοι πανω του. Ο Κλοπος ειπε οτι θελουμε τη νίκη και να παίξουμε τη μπαλλα μας. Οποτε ιδωμεν. Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα τους τρέξουμε και θα τους βγάλουμε τα συκώτια.

    Επι ΤΣΥΡΙΖΑ εχουμε σε 4 τελικούς 2 χωρις θεατές, 1 με μαχαιρώματα και ενα με φασαρίες. Οταν το δόγμα σου ως ανίκανος ειναι ποναει χέρι κόψει χέρι.εχεις δει κουμμουνιστη να κανει κατι να προκόβει ποτε; Γιατι να δεις τωρα;
    Το μονο που ξέρουν ειναι κρατισμός ανικανότητα και το φταίξιμο στους άλλους.

    Τωρα απο που και ως που ειναι ευθύνη των ΠΑΕ η έννομη τάξη εκτος γηπέδου- εκει έγιναν φασαρίες περσυ- αυτο μονο αμα ειςαι βλαξ το ξεστομίζεις. Αλλιώς να βάλουμε διοικητή αστυνομίας το λιβαγια.

    Απο την άλλη μιλάμε για τπυς τύπους που έπι 4,5 χρονια καίγεται η αθηνα, οι μετανάστες λιάζονται και εξαφανιζωνται, τα εξερχεια ειναι no mans land και ο μονος που ειναι ασφαλής ειναι το ΖΑΒΟ που για να μετακινηθεί θέλει 5 διμοιρίες ματ.

    No worries για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πραγματικά απορώ ποιος ασχολείται ακομη, στο λένε οι άνθρωποι ΟΛΟΙ, οι Πόντιοι όνομα και πράγμα βλακείας ( δεν ειναι τυχαία η φήμη τους), η πολιτεία τρομάρα της, η αστυνομία, οι ίδιες οι ομάδες που παρουσιάζουν ως υπερθέαμα τους μανταλους και τους Πόνσε:

    ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    Ας το πάρει λοιπον οποίος θέλει αδιάφορο μου ειναι. Τα ίδια σκατα ειναι ολοι τους γι αυτο τους σιχάθηκε ο κοσμος.

    Κάτσε να δεις εμάς αύριο, θα έχουμε ωραια ατμόσφαιρα το μονο σίγουρο, και Άγιαξ μεθαύριο.
    Και ασε τους μπακάκοπελκες να το βάλουν στο πάτο τους το «κυπελλο». Σε βόδια απευθύνωνται ας το χαρούν τα βοδια και οι μπράβοι μεταξύ τους.

    Δεν ειναι τυχαίο που παλεύουν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να κανουν 1εκκ όλες οι ομάδες ολη τη χρονια σε ολα τα ματς. Για να πάρουμε μια ιδέα η ομάδα μου κανει 2,2εκκ τη χρονια μονο στα εντός έδρας…

    YNWA

    Sent from my iPhone

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Η αληθεια ειναι πως ο Σαλαχ μου χει σπασει τα αρχ…. στα τελευταια παιχνιδια,αλλα αυριο ειναι η επιτομη της απωλειας. Οπως αναφερεις ,στο πρωτο παιχνιδι η εικονα ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με το σκορ. Απλα εχει τον ΕΤ ,που ειναι μια ομαδα μονος του. Τρια σιγουρα χαμενα γκολ,δεν περνανε απαρατηρητα ,που θα μπορουσαν να ειχαν αλλαξει αρδην το ολο σκηνικο. Κατι αναλογο, δινω πολλες πιθανοτητες να γινει και αυριο ,αρκει να μην φαμε πρωτοι γκολ.Ο ΕΤ το`χει προσωπικα το θεμα της κουπας,αφου και στις τελευταιες αγωνιστικες στην Ισπανια ειχε ξεσαλωσει αφου μονοπωλει τα παντα σε τηλεοραση και οπου αλλου τον αναφερουν. Την “γαγγραινα” την εστειλε στα τσακιδια ο Αγιαξ,κι εχει καθε λογο να πανηγυριζει αφου δεν ασχολειται πλεον κανεις μαζι του. Βαρδα ομως μην γινει η στραβη αυριο και ανοιξει η γη και τον καταπιει ,γιατι να χασεις τον τελικο μετα απο 3-0 ,θα πει οτι μαλλον δεν εκανες και πολλα στον επαναληπτικο….

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    @ Steve, δεν μπορώ το τσουβάλιασμα. Τις εξισώσεις. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάφροι, είδαμε και στον Άγιαξ ακόμα. Δεν είναι ιδιοι Σαββιδης-Μελισσανίδης.

    1. Πιστεύεις ότι οι αναρτήσεις του γιου είναι δίκης του πρωτοβουλίας; Για εμένα έχουν τουλάχιστον την ανοχή του μπαμπά, άρα και τη συγκατάθεση, ίσως και την προτροπή. Ο γιος του καθενός δείχνει μια διαφορα.
    2. Βόλος. Ποιος έβαλε 200 ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ με διαπιστεύσεις στα επίσημα για να το κάνει μικρή Τούμπα; Με ποιανού τα χρήματα στρατοπέδευσαν στα χωριά του Πηλίου 2000 ΜΑΟ-ΜΑΟ, χωρίς εισιτήρια, οι οποίοι μπήκαν τσαμπα όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια αυτοί που είχανε εισιτήρια, βάσει σχεδίου;
    3. ΟΑΚΑ. Επί μια εβδομάδα, ΕΚΒΙΑΖΑΝ το grexit. Πέταξαν 3 ευθείας βολής, έκοψαν τα σύρματα και έλεγαν με την παρουσία τους ότι αν τολμήσει να νικάει η ΑΕΚ, διακοπή και τέλος από Ευρώπη.

    Ο Βασιλειαδης και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ γιατί είναι τα τυφλά όργανα του Ρώσου. Όπως πέρυσι. Ο Ρώσος ζήτησε τέτοιον τελικό και απλά τον πήρε. Δεν είναι μαλακας ο Βίκτωρας, προφανώς γνωρίζει όταν τα γράφει.

    Δεν λέω ότι ο Μελισσανίδης είναι Άγιος και ανεύθυνος για τα δικά μας προβλήματα. Απλά, ο Ρώσος με τους Κολκες, τα ΜΜΕ, τον Κυριακο Χ2 κλπ χρησιμοποιεί τις γνωστές τακτικές προπαγάνδας και ολοκληρωτισμού. Αυτές που έμαθε φυσικά.

    Αυτές που μπορούν να σε στείλουν στο τρελάδικο, καθώς διαβάζεις ποσό σεμνός και χαμηλών τόνων είναι ο Ιβαν….αυτός που πήρε πρώτη θέση στο πούλμαν με το τρόπαιο…και λες, ΟΚ, στο Matrix είμαι…δεν μπορεί.

    ** Λίβερπουλ. ΚΛΟΠ. Ναι, δικό του δημιούργημα αυτή η πολύ καλή ομάδα. Αλλά, η κίνηση να βάλει φορ τον Τζίνι είναι ότι χειρότερο έχω δει στο ποδόσφαιρο από προπονητή. Διάβασα και τις χαζομάρες που είπε για να το αιτιολογήσει, αφού του την έπεσαν όλοι. Βάζει Γκόμεζ, χωρίς 90λεπτο μετά από μήνες, για να ελέγξει καλύτερα αμυντικά αυτήν την πλευρά, από την οποία τρώει το πρώτο γκολ εύκολα. Ο απόλυτος υπεύθυνος για τη χαμένη ευκαιρία ενός ακόμα τελικού, κατά πάσα πιθανότητα. Κρίμα.

    Εμένα η Μπαρτσα του Βαλβερδε δεν με πείθει. Καθόλου όμως. Δεν προσέθεσε τίποτα, δεν βλέπω χαρακτήρα, όταν δε λείπει ο Θεός, δεν βλέπω διαφορα με τη Βαλένθια ας πούμε.

    Κρίμα που λείπει και ο Σαλαχ. Μετά το σημερινό και την κατά 95% απώλεια του τίτλου, θα έπρεπε αύριο να πεθάνει στο γήπεδο η ομάδα. Να πάει ξανά σε ένα τελικό. Μετά την περσινή ΝΟΘΕΙΑ του ΑΛΗΤΗ ΡΑΜΟΣ και την ΝΤΟΠΕ ΡΕΑΛ (βγήκανε όλα στη φορά), θα άξιζε μια ακόμα ευκαιρία….

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ναι αλλά εμφανίστηκε το “VAR”.Mη τα ισοπεδώνουμε ολα. Κάτι σαν την “Διαστημική Υπηρεσία” του Παπά σε μια ξεβράκωτη χώρα.
    Γιατί και πως (κυρίως,δηλαδή με τι κάκαλα) να πάει κόντρα στους εργοδότες του και στα -όποια-συμφέροντά τους ο κάθε Βασιλειάδης; “Ενας κωλοτελικός είναι” σου λέει.
    Τα προβλήματα λύνονται με την εξαφάνηση των κινήτρων που τα δημιουργούν.
    Με την ίδια λογική όπου π.χ.: “οταν καούν όλα τα δάση,θα έχομεν ολοκληρωτικά επιλύσει το πρόβλημα των πυρκαγιών”.
    Νομίζω πως αν καταφέρουν να κάνουν και εκλογές χωρίς κόσμο,θα ήταν το ιδανικό.

  6. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Ο τελικος επρεπε να οριστει να γινει εκτος Ελλαδος Γερμανια Αγγλια ακομα και Αυστραλια ένα παιχνιδι γιορτη προσφορα στον αποδημο Ελληνισμο

  7. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Άκουσες έναν τύπο ονόματι Cameron να θέλει τρόπαιο για τη δεύτερη θέση; Μάλιστα δε χρειάζεται να έχει όνομα, απλά ας το δώσουν στη Liverpool…. Αν δεν το έχεις ακούσει, ψάξε το στο talk sport.. Σύντομο, αλλά κορυφαίο..

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ξέραμε μια εβδομάδα πριν οτι θα γίνουν φασαρίες στο Βόλο. Ευγενικά μας είπαν ΜΗ ΠΑΤΕ. Ο Stevie τα γνωρίζει μιας και αυτος μου το ειπε. Τι και πως ακριβώς, οι πηγες του δεν δεχωνται ουδεμια αμφισβητηση. Aμα ειναι να σου κοστισουν στη καλυτερη κανα σπασμενο αμαξι και στη χειροτερη κανα μαχαιρωμα να μου λειπει. Οχι οτι καιγωμασταν αλλα οκ περασε η σκεψη μιας εκδρομης με το αμαξι για ουζακια και χαβαλε περισσοτερο.

    Τωρα τα αλλα για το ποιος ποτε και ποσο ειναι για αφελείς.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    Αν έτυχε σε ενα ματς ο ενας να τα εκανε χειροτερα απο τον άλλον λιγο με ενδιαφερει.
    Η ΑΕΚ ειναι που πέταγε μολότοφ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτη . Γιατι καλα τα χωνουμε για το όπλο αλλα εμεις πήγαμε να κάψουμε ζωντανούς ανθρώπους επι τη πραξη. Η μολοτοφ ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ δεν ηταν σε κανα ζωναρι.
    Στη τελική το αφεντικό δε το ελέγχει κανένας στην είσοδο και κανει οτι θέλει. Ποιος θα κανει ελεγχο στο Σαββιδη και στο Μελισσανιδη τι κουβαλαει? Ο υπαλληλος του μηπως? Τι θα μου πει η κοπελλα στο γραφειο το πρωι, ανοιξτε τη τσαντα σας να δω τι εχει μεσα? Η μηπως αυτοι διπλα στο Μελ δεν οπλοφορουν μεσα στο γηπεδο? Πλακα κανουμε? Γηπεδο οριζεται ΟΛΟ το ΟΑΚΑ οχι μονο το χορτο. Εξεδρες, σουιτες, περιβαλλον χωρος ακομη και το εξωτερικο διαζωμα.

    Στην ΑΕΚ 500 Security- εχε πανω απο 15 ανα θυρα για 34 θυρες- ολόκληρο μπουκάλι με βενζίνη δε το είδε κανένας; Οταν ετρεχε μισο ΟΑΚΑ με τη μποτιλια στο χερι δε συγκινηθηκε κανεις? Οταν το πέταξε και τον είδε ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ εκει μεςα τα τσακάλια δεν κατάλαβαν; Και τι ΑΚΡΙΒΩΣ εχει κανει ο Δηματος 8 μηνες τωρα? Περαν της μπουρδας οτι δε θα ‘το ξανακανουμε’?

    Οποτε 1) λιγο φρένο με το καταμερισμό καφρίλας, 2) δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. Αυτο το ελληνικο φαινομενο: ναι αλλα και εσεις, ναι αλλα και οι αλλοι, πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτου. Τι με νοιαζει εμενα τι κανει ο απεναντι? Απο ποτε ειναι δικαιολογια οι αλητειες και οι βρωμιες των αλλων για τις δικες μου πραξεις?

    Ο μελισανιδης είχε γεμίσει μπράβους το ΟΑΚΑ με το γαύρο. Ολος ο υποκοσμος ηταν ‘καλεσμενος’ στο πρωτο τελικο επι ΤΣΥΡΙΖΑ που θα εφτιαχνε το ποδοσφαιρο. Ειναι σα τη διαπλοκη που τη πολεμαει το ΖΑΒΟ απο τις θαλαμηγους του Παναγοπουλου, τις βιλες του Μαρτινου, τα γευματα με το Βαρδη, τα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τα κολλητιλικια με την Αγγελοπουλου. Η τα γλυψιματα σε ΤΡΕΙΣ φονιαδες των λαων, Κλιντον, Ομπαμα, Τραμπ. Εκ των εσω βαλλεται ο εχθρος. Αμα δε ξερεις πως ειναι ενα Double cherry oak, τι φρουτενια γευση σου αφηνει ενα MC Νο2, πως ειναι η μοναδικη ηρεμια στο deck οταν εισαι αροδο το βραδακι, δε μπορεις να τα πολεμησεις αποτελεσματικα.

    Ο μελισσανιδης πήγε να πνίξει με το κασκόλ τον άλλον στα επίσημα. Ο μελισσανιδης εκανε 33% έκπτωση στα διαρκειας των χουλιγκανων και 0% στον απλο κοσμο πρόπερσι. ΑΥΤΗ ειναι η επιβραβευση στο κοσμο της ΑΕΚ. Εκει που αποφασισα, αφορμη εψαχνα, οτι απο μενα δε ξαναπαιρνει ουτε σεντ σε καντινα. Ο μελισσανιδης τους ΘΕΛΕΙ για να τρως κεκλεισμένων να σου αφαιρούν βαθμούς και να εχεις μαζέψει εκκατομυρια σε πρόστιμα. Που τα πληρώνεις εσυ βεβαια οταν σε χρεώνει τιμές Premier για να βλεπεις αυτα τα ζώα του πονσηδες και τους μπογεδες. Γιατι αμα δε τα πλήρωνες μπορεί να κουβαλαγε και κανα παίκτη που δε τη βρίσκει με το καλάμι, δηλαδη να σεβωταν και το μαγαζι του αλλα και τη πελατεια του. Υπολογισε μονο- ασε τα προστιμα- ποσα λεφτα εχει χασει η ΑΕΚ τοσα χρονια απο τα κεκλεισμενων. 20 ευρω μεσο ορο Χ 15,000 κοσμο ειναι 300 χιλιαρικα ανα ματς χονδρικα. Μονο απο τα εισητηρια. Τρως τουλαχιστον 3 αγωνες καθε χρονο. Ειναι 6 χρονια ο αλλος στην ομαδα, 18 ματς χονδρικα: 4-5εκκ η να το πω σε απλα 4-5 παικτες των 800 χιλιαδων αντι για τα ταγαρια που σου κουβαλαει, τους Αλεφ και τους Μπογεδες. 420 μερες τραυματιας λεει ειναι ο Καλογερος! Εναμιση χρονο τραυματιας ουτε απο το πολεμο του Βιετναμ δε γυριζες…

    Οπως ο άλλος εχει τους κολκες εσυ εχεις τους ογλου και τους τσακιρηδες. Τα ίδια ΣΚΑΤΑ ειναι. Ειδικά αυτος ο Τσακίρης ειναι για πολλές κλωτσιές. Πολλές ομως γιατι ειναι και προκλητικοτατος ενας Νικολακοπουλος της ΑΕΚ. Μπες εκει που γραφει τους εμετους του να τον δεις. Με τη σειρα ειναι ενας και ενας. Ο τορμπατζογλου, ο τσακιρης, ο νικαλοκοπουλος, ολοι οι βοθροι μαζεμενοι ‘αρθογραφουν’ ξεσηκωνωντας το κοσμο, σπειρωντας ΜΙΣΟΣ και υποκεινωντας σε βια τα ταγαρια τους Μπαμπης 21 τους Νικος 4 και τους Τακης 7.

    Ο ρωσσος εχει και αλλο γιο το Νικο, μικροτερο. Που δεν ακούγεται ποτε γιατι απλα δεν ειναι μαλακας προφανώς να δηλώνει ως επάγγελμα: γιος του μπαμπά μου.

    Ο Κλοπ εκανε μαλακια. Το παραδέχτηκε προς τιμήν του. Κανεις δεν ειναι ασφαλτος που λεει και η Αντζελα. Και εγω οταν το ειδα απορρησα. Πιστεψε στα τρεξιματα και τη πιεση στη πρωτη πασα, δε λες και τη Μπαρτσα τιποτε αμυντικαρες. Ο Αλμπα ειναι μονο οι αλλοι ειναι χρυσες μετριοτητες, ειδικα αυτος ο Πικε. Αλλα απο την αλλη δεν χασαμε λογω Gini, ισα ισα που η ομαδα απο πλευρας επιθετικης αποδοσης ηταν σχεδον αριστη, μας ελλειψε το τελειωμα στο γκολ μονο. Μας εχει ΦΤΙΑΞΕΙ τρελλη ομάδα ομως μεςα αλλα κυρια έξω απο το χόρτο. Rhian Brewster πιτσιρικι 19 χρονων, επιθετικος. Σημερα στην αποστολη με τη Barcelona απο του χρονου ετοιμασου να το βλεπεις.

    Έχουμε καταλάβει οτι παιζει με δεξί μπακ ενα 20χρονο απο τις ακαδημίες, με αριστερο μπάκ ενα Σκωτσέζο 5 εκκ άπο τη τριτη εθνική της Σκωτίας και οτι το δεύτερο σεντερ μπακ το πήρε 2,5 εκκ ετσι; Απλα θυμιζω οτι οι 3 στους 4 κοστισαν 7,5εκκ και παιζει τετραδες CHL 2 σαιζον σερι.

    Έχουμε καταλάβει οτι ο Μο είχε ρεκόρ 12 γκολ πριν ερθει και περσυ έβαλε 33 και φέτος 20- μονο στο πρωτάθλημα ετσι; Α και οτι ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ δηλαδη Αγκουερο-Λουκακου-Κειν. Δεξι εξτρεμ ειναι ο ανθρωπος!

    Έχουμε καταλάβει οτι ο Μαχρεζ κόστισε 65 στο Πεπ και ο Σακιρι ανάλογα 13. Η οτι ο Πεπ ξοδεψε στην αμυνα Οταμεντι (18εκκ) –Κομπανι (25εκκ)-Στοουνς (55εκκ)-Ντανιλο (30εκκ) –Γουοκερ (53εκκ)-Λαπορτ(65εκκ)-Μεντι (57εκκ)-Μανγκαλα (15εκκ)-Ζιντσενκο (5εκκ), 323 εκκ και εμεις πηραμε τον VVD με 75 και τερμα. Καταλαβαινουμε τι συγκρινουμε σωστα?

    Έχουμε καταλάβει οτι ο ενας είχε Νταβίντ Σιλβα και Ντε Μπρουνε και πήρε και Μπερνάντο Σιλβα την ωρα που εμεις πουλήσαμε Κουτινιο στο κομμάτι του δημιουργικού χάφ και ειχαμε εκτος τον ΟΞ ολη τη χρονια και το Ναμπυ τη μιςη τραυματίες;

    Το παιχνίδι εχει πλασματικό σκορ. Ειδικά στο 2-0 ο Σουάρεζ παίρνει τη μπαλλα απο κόντρα σε τάκλιν!! πλασάρει με το μπούτι… γυρνάει η μπαλλα απο το δοκάρι και πεφτει στα ποδια του μέσι.
    Απο την άλλη τη μπαρτσα με 55% κατοχή δεν την εχει παίξει κανεις στο γηπεδο της απο το 2006 και επειτα. Επρεπε να ειχαμε βάλει ενα γκολ θα ηταν αλλιώς τα πράγματα.

    Οταν σε αποκλείει αυτη η μπαρτσα- δηλαδη ο Μεσι- δεν εχεις υπεύθυνο ενα άνθρωπο. Ειμαςτε ΟΜΑΔΑ παιζουμε ολοι μαζί κερδίζουμε ολοι μαζί και χάνουμε ολοι μαζί. Παίκτες, προπονητές, οπαδοί, τεχνικο team, ακομη και οι Stewards το γηπεδο. Ειμαςτε Liverpool, δεν ειμαςτε ουτε referee να γιορτάζουμε τα γκολ που τρώμε απο τη City και μας αποκλειουν απο το CHL (how low can you go, apparently NOT low enough) , ουτε αεκ να πηγαίνουμε 3 χωρις το κούκο στα ματς.

    Bill Shankly: “If you can’t support us when we lose or draw, don’t support us when we win”

    Ως κοσμος σημερα αλλα και τη Κυριακη απλα θα ευχαριστήσουμε ΟΛΗ την ομάδα για τη φετινη σαιζόν. Σε ενα γεμάτο γηπεδο με τρομερή ατμόσφαιρα και μακάρι να πάρουμε το ματς και ας μη προκριθούμε στο τελος, 4 γκολ δυςκολα μπαίνουν. Συμβαίνουν αυτα, οκ μπαλλα ειναι. Στο ενα δοκαρι η μπαλλα στρωθηκε στο Μεσι (ουτε καν σε καποιον αλλον) στο αλλο του Mo χτυπησε και εφυγε στο πλαι. 5 ποντοι δεξια αριστερα, εκριναν το 1-1 με το 2-0.
    Μη γινει κανα τσαφ μονο και μπει κανα γκολ νωρίς και αρχίσει να κουνιέται το Anfield.

    Οχι οι εξέδρες, αυτες ετσι κ αλλιως το κανουν. Για το χόρτο εκει μπροςτα στο KOP μιλαω.

    ΥΓ. £11.000 λίρες μας δινουν ανα τεμάχιο για τις θέσεις μας με τη Wolves, καλα διάβασες. Έντεκα χιλιάδες λίρες επισημα μεσω ticket swap. Η αλλιως ενα Range Rover Evoque του 2018 και σου μενει και κανα τριχιλιαρο. Not bad για 2 θεσεις, και 2 ωρες ενοικιο!

    ΥΓ2. Ειναι πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πως αυτοι που μας κουναγαν το δαχτυλο και μας λιβανιζαν πρωι μεσημερι βραδυ με το καλο-νεο-αμολυντο ΤΣΥΡΙΖΑ που θα κοψει ΕΝΦΙΑ θα σκισει τα μνημονια απο τις πλατειες κλπ κλπ πριν μολις 5 χρονια, ξαφνικα ειτε ηπιαν το αμιλητο, ειτε ανακαλυψαν (και αυτοι σα τον αρχηγο τους) την Αμερικη. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ νομιζουν οτι εχουμε ολοι την ιδια μνημη χρυσοψαρου.

    Κότερο Χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.
    Κοκκαλης για ευρωβουλευτης!
    VIVA LA CONOMISION.

    Sent from my iPhone.

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Το μόνο σχόλιο που θα κάνουμε για το γενειοφόρο υφυπουργό αθλητισμού είναι τα λόγια της πεφωτισμένης περιστέρας μας.

    “Στο ερώτημα για το αν φοβάται την αλλοτρίωση που φέρνει η άσκηση εξουσίας η σύντροφος του πρωθυπουργού απαντά: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;”

    PS. Άντε Ξυρίσου…(τέλειο)

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Ειλικρινά κι εγώ δεν μπορώ το τσουβάλιασμα. Όμως όταν μιλάμε για 120 προσκλήσεις εκατέρωθεν, ποιοί λες να πάνε; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥ; ΣΚΕΨΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΠΛΟ : ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 240 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟ 60 ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 240 ΚΑΦΡΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τα θαυματα συμβαινπυν εκει που δεν το περιμενεις

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν έχω χρόνο για σεντόνι, μιας και ετοιμάζομαι να δω τη Λίβερπουλ, όμως:

    1. Δεν είμαι υποστηρικτής του Μελισσανίδη.
    2. Καλά όλα αυτά που γράφεις για τον Μελισσανίδη, αλλά δημιουργείς ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ εντυπώσεις.
    3. Στο ΟΑΚΑ μόνο ο Μελισσανίδης είχε μπράβους; Ο Βαγγέλης είχε κατεβάσει και ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τι, δεν το ήξερες;
    4. Το έχω γράψει ξανά εδώ. Μετά τον αγώνα έστειλε ΜΠΡΑΒΟΥΣ να χτυπήσουν 2 άτομα που τον έβριζαν.
    5. Κόλλησες με το κασκόλ. Κωνσταντινέας, Τζηλος, αυτός ο τελευταίος που έχασα και το λογαριασμό, μαζί με τον κύριο που μήνυσε Κασαμι-Περειρα.
    6. Μήπως δεν γνωρίζεις ΠΟΣΕΣ ομάδες έτρωγαν ΞΥΛΟ στα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη;;
    7. Όχι, δεν έδωσε εισιτήρια σε ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ, ούτε είχε 200 ΜΠΡΑΒΟΥΣ στα επίσημα. Εγώ ήμουν μέσα, δίπλα και είδα. Στο Βόλο ο Ρώσος με τον Μπέο έκαναν ότι γούσταραν.

    Το χειρότερο ειναι ότι με κανεις να φαίνομαι σαν γραφείο τύπου του Μελισσανίδη και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

    Επίσης, δεν ειναι θέμα συμψηφισμού, εμείς αυτό και εσείς εκείνο. Απλά, η ΑΕΚ, ο οργανισμός ΑΕΚ, δεν έβγαλε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και τη ΒΡΩΜΙΑ τώρα γαυρων, νότου και βορρά!

    Δεν έχω άλλο χρόνο, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ξεκινάει!!

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve: Συμφωνώ, 100%.

  14. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Αυτα μονο η Λιβερπουλ!

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    9:31 ΤΟ ΠΙΣΥΕΥΑ
    23 56 ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Ο/Η karaban21 λέει:

    Snitch. χαλαρα ειμαστε σε δυκολη ηλικια, χαχαχ. έτσι γράφονται ιστοριες που θα μιλαμε για 50 χρονια. και εμεις καθόμαστε και κοντραριζομαστε με τα ζμπαουγκ, ντροπη μας

  17. Ο/Η conpater λέει:

    ” Βαρδα μην γινει η στραβη κι ανοιξει η γη και τον καταπιει….” εγραφα πιο πανω. Και εγινε ακριβως στον ποντο, Εκλεισαν τον Μεσι,πρεπει να μπορεις και να το κανεις,παπαλα η Μπαρτσα. Εδω μιλαμε για ΕΠΟΣ, εχεις τρια στην πλατη,και της ριχνεις 4 στενοντας την αδιαβαστη.Δεν υπαρχουν λογια. Αυτα δεν συμβαινουν ουτε σε αμερικανικες ταινιες ,μονο με την Λιβερπουλ….Και το`χει ξανακανει,και θα το ξανακανει οποτε χρειαστει,γιατι ειναι η LIVERPOOL

  18. Ο/Η Dimitris λέει:

    Μοναδική Λίβερπουλ!!! Επικό!!!

  19. Ο/Η nnektarios λέει:

    1. Credits to Steve. Θυμάστε ΤΙ έγραψε χθες με απόλυτη σιγουριά.

    2. ΕΠΟΣ. ΑΝ υποθέσουμε ότι έπαιζε πλήρης απέναντι σε μια Barcelona χωρίς Μεσι, Σουάρεζ, Ρακιτιτς και τραυματισμό του Αλμπα στο ημίχρονο, τι θα γινόταν; Ήταν τρομακτική η απουσία του Σαλαχ και αξεπέραστη του Φιρμίνο, ΑΛΛΑ…με τέτοιον ΦΑΜΠΙΝΙΟ στο κεντρο αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα. Τους κατάπιε. Όσο για τον Μανέ τι να πεις. Λατρεύω τον Μεσι, είναι ο κορυφαίος, αλλά ο Μανέ σήμερα ενώ ήταν μόνος, ήταν και ασταμάτητος. ΨΥΧΗ. Χέντερσον.

    Την Κυριακή θα σηκώσει το πρωταθλημα! Σήμερα, η Σίτυ θα ξεκινήσει να σκέφτεται ότι με κάποιο τρόπο θα το χάσει….

  20. Ο/Η placebo λέει:

    https://www.liverpoolfc.com/match/2018-19/first-team/liverpool-v-fc-barcelona-live-matchday-blog
    χάρηκα που χαρήκατε , αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο .

  21. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρες…

    Δυο καταπληκτικά παιχνίδια Barca LFC. Μετά από πολύ καιρό χαρήκαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.(όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά όλο το πακέτο, εξέδρες, προπονητές, κτλ) Συγχαρητήρια και στους 2, ειδικά στη LFC.
    το πρώτο παιχνίδι στη βαρκελώνη το είδα εκτός ελλάδος με παρέα ελβετών φίλων. μιλάμε, τρήβαμε όλοι τα μάτια μας από τη μπάλα.

    @steven
    οφείλω να παραδεχτώ ότι μόλις είπες ότι θα περάσει η lfc είπα μέσα μου ότι πάει ο Steven τον πείραξε ο ατλαντικός. γι άλλη μια φορά ποδοσφαιρικό respect. εύχομαι να βγει αληθινή κι η δεύτερη πρόβλεψη σου κι η ομάδα να σηκώσει το κύπελλο το Σαββατόβραδο με εμφατικό score.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο νωρις χθες στο γηπεδο. Κανα 2 ωρο πριν μιας και σε αυτα τα ματς ξερουμε οτι ολος ο καλος ο κοσμος εμφανιζεται στο VIP-ειναι το πανω εστιατοριο/bar. Χθες ειχαμε τη τυχη να ερθει ο Αγιος. Οποιος ξερει απο ιστορια και τι σημαινει Ian St John θα καταλαβει. Εχει πιασει κουβεντα με τον VVD και τον Milner, ο VVD καθεται τοσο προσηλωμενος-προσοχη απεναντι του που νομιζεις οτι βλεπεις φρουρο Royal Guard στο Buckingham. ΑΡΧΗΓΟΣ και κυριος σε ολα του, και δεν ειναι επισημα αρχηγος. ΑΚΟΜΑ.

    Επισης νωρις στις θεσεις μας, υπηρχε μια ενταση ολη την ωρα. Σαλαχ κανει βολτες με πολιτικα στο χορτο, πιανει κουβεντα με το κοσμο στις κερκιδες. Η γυναικα του πισω μας μερικες σειρες, δε την εχω ξαναδει εγω στο γηπεδο η δεν την εχω καταλαβει.

    Το ματς απο οτι διαβασα το ειδατε. Δεν εχει νοημα να πουμε παραπανω.
    Μερικα μονο οχι τοσο ποδοσφαιρικα ως αναλυση that is.

    Στις αρχες εχουν αρχισει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ αυτες τις ισπανικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ να ξαπλωνουν κατω με το παραμικρο. Αλλα εδω ειναι το νησι ΜΑΣ και οπως ειχα γραψει θα σας τρεξουμε και θα σας πιεσουμε τοσο μεχρι να βγαλετε το γαλα της μανας σας. Μολις το βγαλετε, θα σας τρεξουμε λιγο ακομη just for the fun of it να καταλαβετε που ηρθατε. Κοιταω σημερα τα στατιστικα και τρεξαμε ΕΞΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
    Εκει γυρω στο 15’ κανει ενα καθ’ολα νομιμο μαρκαρισμα ο Robbo και ξαπλωνει κατω ο Μεσι. Ο Σκωτος τα εχει παρει στο κρανιο με το θεατρο και παει ΚΑΚΩΣ και του πιανει το κεφαλι με τα δυο χερια. Αυτο ειναι καρτα κανονικα. Το FUCK OFF δε ξερω αν το εδειξε η τηλεοραση αλλα ακουστηκε σε ολο το γηπεδο. Κατι παει να κανει ο κοντος την ωρα που σηκωνεται, ερχεται τρενο ο Hendo και του τραβαει ενα δευτερο FUCK OFF ακομη πιο δυνατο. Τρεχει και ο VVD (ειναι βουνο-1.93) χωνεται μπροστα του και τον κοιταει σε στυλ θα σε λιωσω αμα πεις λεξη. Εκεινη ειναι η στιγμη που του κοβεις τα φτερα. Δε τον ξαναειδαμε παρα μονο σε μια φαση και ενα φαουλ στο Β που πηγε στο τοιχος.

    Ο Fabinho χθες εδειξε τι σημαινει ανασταλτικο χαφ σε κατι περιεργους που απορουσαν γιατι πηρε ο Klopp το παικτη 50εκκ και δεν εδωσε 200 να παρει το …Πογμπα. Μαλακια εκανε ο Klopp παλι, τον Αλεφ επρεπε να παρει. Εκανε το ΜΕΓΑ Μπουσκετς (για μενα το καλυτερο στη θεση του μαζι με το Μασερανο στη Μπαρτσα αυτα τα χρονια) να δειχνει λιγος. Ο οποιος Fabinho παιζει μια θεση στοπερ-ανασταλτικος-κανω τη πρωτη πασα ταυτοχρονα και μοιραζω μπαλλες απο το κεντρο στις πλευρες στη επιθεση. Πνευμονια ΕΛΕΦΑΝΤΑ εξαφανισε το κεντρο και επαιζε με καρτα απο το 20’.

    ΤΑΑ. 20 χρονων απο τις ακαδημιες. Μηδεν κοστος δηλαδη. Τσιμπα αλλες 2 ασσιστ χθες. Συνολο 15 στη σαιζον απο το δεξι μου μπακ! Οταν εφυγαν ΟΛΟΙ μετα απο κανα εικοσαλεπτο για τα αποδυτηρια, ειχε μεινει μονος του και φωναζε με το κοσμο μπροστα στο KOP. Ειναι Scouser ο μικρος, τοπικο παιδι δηλαδη. Βγηκε και τον μαζεψε ο Sadio o αλλος μουρλος. Αυτο και τιποτε αλλο για το τυπο.
    Ali. Ελπιζω να καταλαβαμε ποιο ειναι τα καλυτερο τερμα -με διαφορα- στο πλανητη, η μιση προκριση ειναι δικη του. Τα ιδια τους εκανε και περσυ με τη Ρομα. Βλεπω 40 χρονια μπαλλα. 2 φορες με Μεσι-Σουαρεζ ειπα το φαγαμε- τελος. Αυτο που εβγαλε στον Alba στο ενας με εναν απλα δε βγαινει.

    Sergeant Milner: Υπαρχει μια φημη οτι εμεινε το βραδυ να κουρεψει το χορτο, να καθαρισει τις εξεδρες και φευγωντας να κλεισει και τα φωτα. Και μια και εισαι εκει ρε James δε ριχνεις και ενα μπαλωμα στα διχτυα- TA ΕΣΚΙΣΕ Ο GINI- αντε παλικαρι μου κανε καμμια δουλεια μη τεμπελιαζουμε! Επαιξε: δημιουργικο χαφ στην αρχη, ανασταλτικο χαφ αριστερα στα μεσα του Α’, αριστερο μπακ στο Β’ και καπακι στα τελειωματα στοπερ με τη εισοδο του Γκομεζ.Μαζι με το Fabo εξαφανισαν το Μεσι. Κυριολεκτικα δεν πηγαινε καν η μπαλλα στο κοντο. Ο τυπος κανει τους ελβετικους σουγιαδες να ντρεπωνται στα 33 του. Μπροστα μας 3-4 σειρες στο διπλα διαζωμα (ειμαστε οπως βλεπουμε το γηπεδο δεξια απο το τουνελ στη μερια του Klopp) καθωταν μια ηλικιωμενη γυναικα τουλαχιστον 80 χρονων. Full gear μπλουζα κασκολ στα δε γκολ εκανε σαν τρελλη. Ηρθε και της εδωσε τη φανελλα του. Respect.

    VVD, τα πεταμενα λεφτα συμφωνα με το Χησταρα το ΜΥΡΩΔΙΑ: ουτε χθες εφαγε τριπλα. Οτι πηγαινε στη περιοχη απλα το εκοβε. Ορθιος γιατι δε γουσταρει και τα τακλιν πολυ. Α ναι πηγε να βαλει και ενα γκολ με τακουνακι απο κορνερ το εσωσαν πανω στη γραμμη.

    Ποσο κανει ο Νευμαρ? 220? Ναι οκ οτι πειτε, εμεις δινουμε το Μανε γυρω στα 5ΔΙΣ. Τρεις τρεις τον κυνηγαγανε τον τρελλο και δε μπορουσαν να του παρουν τη μπαλλα. Τα τελευταια 10 λεπτα επαιξε και αριστερο χαφ, επειδη ηταν ξεκουραστος και ειπε να τρεξει λιγο να ξεπιαστει. Κοστος 40εκκ να χορευεις ολη την αμυνα της Μπαρτσελωνα καρσιλαμαδες 90 λεπτα αφου εχεις ξεφτιλισει τη Μπαγερν μονος σου πιο πριν.

    Παμε στη εξεδρα: Στο 2-0 και 3-0 (μπηκαν κολλητα) εχει ξεκινησει το γηπεδο να φωναζει-τραγουδαει συνεχωμενα ολο μαζι και ο θορυβος ειναι εκκωφαντικος. YNWA το Kenny Dalglish απεναντι, Fields of Anfield road το KOP. Εχω δει εκατονταδες ματς που γινεται χαμος, αυτο ΔΕΝ το εχω ξαναδει. Λιγο περσυ με τη Σιτυ και πριν 3-4 χρονια με τη Ντορτμουντ, αλλα σε μικροτερη διαρκεια. Ο Klopp δεν ακουγεται, το εχει καταλαβει και κανει μονο νοηματα, φωναζει στον VVD και η ομαδα ακουει πλεον τον Ολλανδο στο γηπεδο. Δεν ειναι πρωτη φορα που ειναι ο coach μεσα στο χορτο. Δινει εντολες, λεει στο καθενα που να παει τι να κανει. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.

    Στο 4-0 η Σαλαχενα (δε ξερω πως τη λενε τη γυναικα) ΤΣΙΡΙΖΕΙ με τη μπουρκα μερικες σειρες πισω μας. Ο Μο εχει πιασει το Rush και χοροπηδανε βλεπουμε το Gerrard απο πανω ετοιμο να πηδηξει το διαζωμα. Ο Klopp δεν εχει καταλαβει τι εγινε μαλλον δε κοιταγε και ειναι ‘χαμενος’ , ο Λοβρεν εχει φυγει σφαιρα απο το παγκο ο Firmino εχει καβαλησει το τοιχακι πισω του και εχει χωθει αναμεσα μας.

    Πανζουρλισμος οι Ισπανοι κοιτανε σα κοτοπουλα προς σφαγη, το γηπεδο κουνιεται ΟΛΟ μεχρι το χορτο, το KOP εχει ξεφυγει τελειως,μεχρι και οι Stewards που ΠΟΤΕ δε κουνιωνται, κρατανε μεν τις θεσεις τους αλλα κανουν σα τρελλοι.

    Βαλβερδε δεν υπαρχει, Μεσι δεν υπαρχει, Σουαρεζ δεν υπαρχει, Ρακιτιτς δεν υπαρχει. Και επειδη ακουγα διαφορα οτι και καλα δεν εχει βαθος ροστερ η Barca επειδη ειναι τραυματιας ο Ντεμπελε: εμεις χθες ειχαμε στο παγκο Woodburn-Brewster (19 χρονων και οι 2) Gomez-Lovren (αμυντικοι) και Sturidge για επιθετικο. Τοσο βαθος παγκου λεμε, να μη ξερεις ποιον να πρωτοβαλεις.. Η ομαδα επαιξε χωρις Bobby, χωρις Mo, χωρις Naby, με τον OX ολη τη σαιζον εκτος και εχασε και το Robbo στο ημιχρονο.

    Ο Klopp χθες τον εδεσε κομπο το Βαλβιδα, εξαφανισε Μεσι-Σουαρεζ αλλα κυρια εξαφανισε Ρακιτιτς-Μπουσκετς και δεν εφθανε η μπαλλα στη σεντρα. Καπου πηρε το ματι μας και τον Κουτινιο- δεν ειμαστε σιγουροι οτι ηταν αυτος ομως. Η πλακα ειναι που φευγωντας δηλωνε οτι παει στη Μπαρτσα για να παιξει τελικους CHL. Μεγαλε ΜΕΣΑ επεσες: εφυγες και σε 15 μηνες εχουμε παιξει 2 κολλητα και εσυ κανενα..

    Η κινηση να βαλει πισω απο τον Divoc τον Gini ναι μεν του ‘εκαστε’ αλλα τη εκανε και χτυπησε στη τρυπα που αφηνε ο Πικε. Το εγραψα προχθες ο Πικε ειναι χωνι εκει μεσα: κοιταγε το Divoc και δε κοιταγε το Gini. Ειναι αυτο που λεμε με τη φακα και το τυρι.

    Ειχα πει οτι θελω τη Μπαρτσα α) για να δω ματσαρες β) για να αποκλεισω το καλυτερο-αν το εκανα.

    Ο Stevie ποδοσφαιρικα σωστα μιλησε για προκριση, εγω φοβομουν με τη λογικη οτι ενα γκολ θα μας το κανουν. Δε φοβομουν σιγουρα τη νικη –ισως και τη προκριση- απλα εβλεπα δυσκολο ενα ‘καθαρο’ σκορ- να μη φαμε δηλαδη. Απο μια προσωπικη του κοντου, απο ενα φαουλ, απο μια μπουκα του Σουαρεζ. Οπως και να το κανεις 4 σε οποιαδηποτε ομαδα,ποσο μαλλον στη Barca δεν ειναι και το πιο συνηθες σε ημιτελικο CHL και με 3 στη πλατη. Αλλο 4 σε ματς που δε κυνηγας και απλα ερχωνται και αλλο να θες 4 για να περασεις.

    Θελω να ξανακουσω κανα γατακι να με λεει Looserpool και ας τα χασω ολα και φετος. ΕΝΑΝ να βγει απο το λαγουμι του να μιλησει. Εριξα 3 στη Παρι, 3 στη Μπαγερν εκτος, 6 στη Πορτο (4 εκτος) και αλλα 4 στη Μπαρτσα. Βγειτε να μιλησετε. Μετα τους 16, στα 3 διπλα ματς εβαλα 13 γκολ και απεκλεισα πρωταθλητριες Γερμανιας και Ισπανιας με 10 κουπες αναμεσα τους συνολο. Αλλιως καντε μια μεικτη Ευρωπης και ελατε με φορα και με την οπισθεν μπας και.

    Δεν με απασχολουν τα μπραβο του Ferdinand και των σιχαμενων. Θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πριν 1 εβδομαδα πως πανηγυριζε το φαουλ του Μεσι στη τηλεοραση. Κρατηστε τη ‘μεγαλοψυχια’ σας για το κοτετσι των ονειρων, εκει που καθησατε να χασετε τη τετραδα και πανηγυριζατε τα γκολ της City στην εξεδρα ΟΛΟΙ ΣΑΣ αγκαλιασμενοι μονο και μονο επειδη χαναμε εμεις το πρωταθλημα. Εκει που ΞΕΧΑΣΑΤΕ να βαλετε 6 βασικους (Ματα-Ματιτς-Λουκακου-Μαρσιαλ-Eρερα-Μπαγι) σε ματς που ΤΑΧΑ μου θελατε νικη.

    Δε μας απασχολουν ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ που παλευουν την εξαδα, οποτε αφηστε τα αυτα που ξαφνικα το παιζετε large. Aμα χαναμε θα βγαζατε τη χολη που βγαλατε στο πρωταθλημα που ανοιξατε τα ποδια και δε σεβαστηκατε οχι εμας (δε το ηθελα καν) αλλα ουτε καν τη πατσαβουρα τη φανελλα σας. Ναι μιλαω ως οπαδος τωρα, αλλα να εχετε τα BALLS να υποστηριζετε τη γνωμη σας, οχι να το παιζετε θειτσες. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ τη Referee. Σε τοπικο διπλο να χασει θα χαρω. Αλλα ποτε δε θα ανοιξω τα ποδια να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΩ ΕΓΩ για να ευνοηθει καποιος αλλος. Αυτη ειναι η διαφορα μας με τους ανυπαρκτους. Αυτα για τους Ferdinand και τους Neville και τους οπαδους της πατσαβουρας.

    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στους φιλους οπαδους της Μπαρτσα. Ολη μερα ηταν ΚΥΡΙΟΙ στη πολη, ανακατευτηκαν με εμας στις Pub παρεα, τραγουδησαν και φωναξαν με τις σημαιες τους τα κασκολ τους, στο γηπεδο τα ιδια. Με χαμογελα, με φιλικη ατμοσφαιρα, πηγανε μαζι παρεα στο γηπεδο με τους δικους μας και απλα εκατσαν στις θεσεις τους. Δε προκαλεσαν πουθενα. Φωναξαν στηριξαν την ομαδα τους. Παρα τη πικρα χειροκροτησαν τους παικτες μας, που ανταπεδωσαν φυσικα, οπως και χειροκροτηθηκαν απο το γηπεδο ολοι τους.

    Εδω μεσα ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ.

    THIS IS ANFIELD

    WE ARE LIVERPOOL

    @ karaban21. Αστα, απο την αγωνια μου στο Α’ κοιταξα το ρολοι στο 37’ και νομιζα οτι εχει περασει κανα τεταρτο μονο. Δε ξερω και εγω ποσα μυνηματα σκαγανε viber-sms-messenger σε καθε γκολ. Μετα το 3-0 κραταγα το προσωπο μου μεχρι τη ληξη μη κανει κανα μαγικο ο αλλος και μας στειλει. Ειναι παικταρας 2 δευτερολεπτα να τον αφησεις σε εθαψε. Εβλεπα και αυτο το παλαβο το Μανε που ηταν FULL ATTACK μετα το 80’ θα σας βαλω μονος μου στα διχτυα, τι να λεμε ο ανθρωπος εχει ΑΓΝΟΙΑ κινδυνου.

    @ nn. Oτι ειχα να πω για το θεμα το ειπα. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ενας κοινος γκανγκστερ σε διοικει ακολουθωντας τις ΙΔΙΕΣ τακτικες με τους απεναντι γκανγκστερ. Τα ιδια σκατα ειναι και η ΑΕΚ και ο γαυρος και ΖΠΑΟΥΓΚ και ολοι τους. Εχει στειλει στο νοσοκομειο κοσμο με σπασμενα χερια, ο οργανισμός ΑΕΚ που δεν ‘ψηφισε’ σωστα προπερσυ στις ΕΠΣ, δε τα ξερεις καλα.. Εχει ξυλοφορτωσει Μπακες ο οργανισμος ΑΕΚ πολυ πριν τους Τζηλους και του Κωσταντινεες, δε τα θυμασαι καλα. Ενα πραγμα εχει πει σωστα ο Μελ: οταν εγω τα εκανα αυτα ο αλλος ελεγε μαμα στα 20..
    Τα υπολοιπα ΔΕΝ με απασχολουν και πραγματικα μετα ΚΑΙ τα χθεσινα που εζησα για αλλη μια φορα, μου ειναι αδιαφορο ενα ματσακι μεταξυ κουτσων-αναπηρων στο χορτο, και μπραβων-ποινικων στην εξεδρα ποιος εχει το μεγαλυτερου διαμετρηματος κουμπουρι η ποιος καθεται ‘πορτα’ στο Χ-Ψ-Ζ κολαδικο. Δε πα να το παρει δε πα να το χασει, σοβαρα σου μιλαω και χωρις παρεξηγηση: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Εδω δε τους νοιαζει αυτους και διωχνουν τους πελατες τους, το κοσμο της ομαδας που ειναι κυριος και τους πληρωνει αδρα, θα με νοιαξει εμενα?

    Τα χθεσινα ματς μεγαλωνουν τους συλλογους, χτιζουν μυθους , ειναι το ποδοσφαιρο, ακομη και αν χαναμε 4-1 στο 95’. Χθες παιχτηκε μπαλλα, ειδαμε ματσαρα με αγωνια με παικταραδες σε υψηλο ρυθμο με τρομερη ατμοσφαιρα. Με προπονητες με club γιγαντες με οπαδους ΚΥΡΙΟΥΣ και απο τις 2 πλευρες. Ειδαμε κοσμο να κλαιει, και εγω μαζι τους, ειδαμε το Gini να σβηνει στη γραμμη στη ληξη, το Milner να μη μπορει να σταθει ορθιος.

    Γιατι καλη η πλακα και το οπαδικο αλλα ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΜΠΑΛΛΑ!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με τις χαρες αμα νικας και με τις λυπες του αμα χανεις. Τα αλλα ειναι μανταλοι-δηματοι-πονσηδες-σαββιδηδες-πιστολια-μολοτοφ-ΜΑΤ-δακρυγονα ενστασεις δικαστηρια και παρακμη. Ποδοσφαιρικη αλλα κυρια ΗΘΙΚΗ. Αυτο αξιζει στους Ελληνες, αυτο επιλεγουν, αυτο εχουν, αυτο παιρνουν. Και καλα να παθουν ειναι ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

    Οταν με κοροιδεψε ο Μελισσανιδης και εκανε 33% (100 απο 150 ευρω) στα πρεζονια εκπτωση και 0% σε μενα απλα του ειπα: ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ. Που θα σε ΠΡΟ-πληρωνω απο το καλοκαιρι να μου απαγορευεις την εισοδο και οταν και αν θελει ο καθε πρεζακιας θα μπαινω για να βλεπω τους σαχλαμαρινους και τους πονσηδες. ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ξερεις ποσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοσμου το εχουν πει? Ευκολο ειναι, υπολογισε ποσους οπαδους μπορει να μαζεψει η ΑΕΚ, κοιτα ποσους πραγματικα μαζευει και εχεις την απαντηση σου. Δες που πηγαν π.χ οι 70,000 του πρωτου κυπελλου με το γαυρο- ΚΑΙ ΕΚΕΙ το διακοψανε τα καλοπαιδα.

    Εχετε τα κακαλα ΟΛΟΙ να το πειτε αυτο? Να δεις αμα παιζει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε αδειο γηπεδο ολη τη σαιζον παρεα με τους χασικληδες με τις μολοτοφ και τα καπνογονα πως αλλαζουν τα κοζια και εξαφανιζωνται και τα πρεζονια και οι μπραβοι και ολα. Να δεις που πανε και τα τηλεοπτικα και οι ‘χορηγιες’ και ολα αμα καταντησεις Κομποτιακος σε προσελευση. Γιατι ΑΥΤΟ του αξιζει.

    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ οσο ΑΕΚ και να ειμαι. Γιατι ειμαι ΑΕΚ αγαπαω το club και το πληρωνα οταν ο Μελισανιδης ΤΗ ΚΟΠΑΝΑΓΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ επι δεκαετιες, αλλα πιο πολυ πλεον στα 51 μου ΣΕΒΩΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Δε θα με πιανει κοτσο εμενα ο καθε λαθρεμπορας να το παιζει μαγκας με τα λεφτα ΜΟΥ.

    Το εχω ξαναπει:

    Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ, δε φυγαμε μονοι μας επειδη τρελλαθηκαμε μετα απο 40 χρονια. Ας κατσουν να λουστουν οσοι θελουν το ποδοσφαιρο αυτο, το θεαμα αυτο, τι τακτικες αυτες και ολη αυτη τη ΣΑΠΙΛΑ. Η εκμεταλλευση αγαπης και το πουλημα ελπιδας εχουν και τα ορια τους.

    Οποτε ΝΑΙ: ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ και εσυ και οι εγγυητες και οι ‘ομαδες’ και οι ‘τελικοι’ σας.

    Sent from my iPad

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch, ναι, έτσι συμφωνούμε, έχω ξαναπεί ότι ασχολούμαι με την ΑΕΚ λόγω της παθολογικής μου αγάπης, αλλά μετά το χθεσινό και με την (ν)τροπή που πήραν τα πράγματα έχω ξενερώσει πλήρως για το Σάββατο. Και κακως κάθισα να γράφω για όλα αυτά.

    Δεν κατάλαβα καλά αν το ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ ήταν για εμένα.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Οχι φυςικα τι πρόβλημα να εχω μαζί σου; Κουβέντα κανουμε.
    Στο κείμενο του Stevie απλα συμφωνώ και βάζω και 5 γραμμές πιο brutal παραπάνω.
    Μετα τα χθεσινά που μας έκαναν καρδιακούς, μας πήρε κανα δίωρο να ηρεμήσουμε για να μπω να οδηγήσω πιςω.
    Σημερα είχα και ενα σοβαρο επαγγελματικό και απλα μου βγήκε ολη η τσίτα.

    Βλέπω Άγιαξ-Spurs. Απο 2-0 σε 2-2.
    Άπειρη ομάδα ο Άγιαξ. Ταλαντούχα αλλα άπειρη

    Νομιζω οτι στο τελικό οποοον και να πετύχουμε ειναι ευκαιρεία για το έκτο.

    Μια κανονικη Liverpool τπυς εχει αυτούς χαλαρά.
    Βγήκαν και τα εισητηρια σημερα απο 16.600’κάθε ομάδα
    Μιλάμε για τη διάθεση μέσω ομαδας παντα.
    Έχουμε κλείσει απο χθες εκτος allocation φυςικα δυο στο κεντρο
    Θα με φαληρισει αυτη η ομάδα το βλέπω

  25. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν θα ειναι ο Αγιαξ τελικα στην Μαδριτη,αφου η ελλειψη εμπειριας τον αφησε εξω,παραλληλα και με τον εγωκεντρισμο, σε φασεις που μυριζαν γκολ, του Ταντιτς. Διολου παραξενο,μιλαμε για Γιουγκοσλαβο.οπως κι αν ονομαζονται σημερα. Αγγλικος εμφυλιος στην Μαδριτη,με 16.600 οπαδους ,οπως γραφει ο Snitch.Κακως για μενα ,τουλαχιστον απο 25000 επρεπε να υπηρχαν,να φτιαξουν ατμοσφαιρα να μεινει στην ιστορια .Τι προβλεψη να κανεις .8 στις 10 φορες σε κανει πουτανα η μπαλα. Αλλα ειμαστε LIVERPOOL ,και θελουμε ενα 3-0 ,και με τον Φιλλιπο να κανει την απονομη στον Χεντερσον.

  26. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch,

    Κακή εξέλιξη για τη Λίβερπουλ, πολύ δύσκολο να νικήσεις 3η φορά την ίδια σεζόν την Τότεναμ. Καλύτερα Άγιαξ, ο οποίος απέναντι σε ομάδα Premier League, που έχει ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ, σε αντίθεση με ΡΕΑΛ/Γιούβε, λύγισε. Και ψυχολογικά δεν το είχε.

    Χάρηκα για τον αγαπημένο μια και καλύτερο (για εμένα πάντα) προπονητή του κόσμου. Το άξιζε.

    Θα χαρώ περισσότερο αν βρω ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!!

  27. Ο/Η bandog λέει:

    να βλεπεις αυτες τις ματσαρες στην ευρωπη τριτη-τεταρτη και να καθεσαι σαβατο να δεις αεκ-παοκ μεταξυ συγγενων και φιλων .

    160 ατομα σε γηπεδο 70.000.
    ρε καντε το σε ενα προπονητηριο να φαινεται γεματο.
    της πλακας διοργανωση το καταντησατε ετσι κ αλλιως…

    το ειχα πει περσι. οτι το 2018 τη μεγαλη χαρα θα μου τη δωσει η ΑΕΚ και το 2019 η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ !
    εχθες καπου στη σιτυ αρχισαν να σκεφτονται οτι μπορει να χασουν κ το πρωταθλημα !

    το νησι εχει ξεφυγει ποδοσφαιρικα παντως.
    τελικο τσουλου δυο αγγλικες ομαδες και κατα πασα πιθανοτητα τελικο ουεφα παλι δυο αγγλικες.
    και σοβαρο το ενδεχομενο να παιζει δλδ η αγγλια με 5 ομαδες στο τσουλου την επομενη χρονια!

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ NN, μια σοβαρη Liverpool τους εχει. Tα πλαγια μπακ τους (Ροουζ-Τριπιερ) ειναι για γελια, οι 2 κεντρικοι CB καλοι αλλα αργοι. Ο Ερικσεν, ο Σον και ο Κειν ειναι η ομαδα. Αντε και ο Λουκας αλλα λιγα πραγματα μη κοιτας χθες βρηκε και τα εκανε, με VVD ουτε καν τελικη δε θα ειχε. Οι αλλοι ειναι καλοι μεν αλλα τιποτε που να μας φοβιζει. Δε θα συγκρινω δηλαδη τον Fabo με τον Σισοκο η τον Milli με τον Γουαινιαμα δε κανω καν κουβεντα. Υπαρχει λογος που ειναι 25 βαθμους πισω μας. Ο Αγιαξ ειναι πιο απροβλεπτη ομαδα γιατι ειναι πιτσιρικαδες και δε ξερεις πως παιζουν αλλαζουν ανα ματς αποδοση. Χθες εχασε το ματς ο προπονητης τους ΚΑΘΑΡΑ που τους αφηνε να παιζουν στο β’ οσα πανε και οσα ερθουν την ωρα που εχει το 0-1 του πρωτου ματς και 2-0 στο 45’. Εκει κρατας μπαλλα, παιζεις low tempo, περνας ενα στοπερ ακομη αλλαγη στο ημιχρονο και σβηνεις το ματς. 3-0 εισαι δε πας ολοι πανω κατω να το κανεις ροντεο. Σε εβαλαν κατω οι τρεχαλατζηδες και τεζα ο καμπουρης. Θα μου πεις στο 95’, οκ στο 95’. Τους εκαναν και 2 δοκαρια 2-3 φασεις πριν στο 88-90 και μυαλο δε εβαλαν, ανοιχτηκαν και τα 2 CB στη αντιπαλη περιοχη να βαλουν γκολ στο 94!! λες και θα αλλαζε κατι. Τσιμπα το τεμαχιο και αντε σπιτι σου μπας και καταλαβεις απο μπαλλα. Ημιτελικο παιζεις ρε μεγαλε οχι αλανα.

    Η ανακοινωση βγηκε χθες το βραδυ, 10 λεπτα!!!! (ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ) αφου εγινε γνωστη απο την UEFA επισημα η διανομη. Η δε επιβεβαιωση μου ηρθε στο κινητο μου και μεσω του app της Liverpool και με e-mail. Προφανεστατα οι ανθρωποι εχουν δουλεψει μερες πριν το project:

    Allocation 16613, τοσα πηρε επισημα το club προς διαθεση στους φιλαθλους του.
    • Category 1: £513 (£410 restricted view)
    • Category 2: £385 (£308 restricted view)
    • Category 3: £154 (£120 restricted view)
    • Category 4: £60

    Επισης πηρε αλλα 300 συμφωνα με τις οδηγιες της UEFA σε top category (κεντρο του γηπεδου δηλαδη κατι αναλογο με P1 στο ΟΑΚΑ) για οικογενειες παικτων, top προσωπικο κλπ. Εκει κλεισαμε εμεις, οπως περσυ.
    Αλλα 100 εισητηρια διπλα για γονεα-παιδι με αναλογια 1:1 (ενας γονεας ενα παιδι δηλαδη) προς £120.

    Φυσικα ο κοσμος μπορει να αγορασει εισητηρια εκτος allocation. Το γηπεδο παιρνει 67,800 ειναι ενα ΟΑΚΑ δηλαδη (παρα 2 χιλιαρικα) σε χωρητικοτητα, με τη διαφορα οτι δεν ειναι σταδιο (δεν εχει στιβο δηλαδη- απλα τα γραφω γιατι αρκετοι μπορει να μη ξερουν τη διαφορα). Αν βγαλουμε τα 5000 που παιρνει η UEFA για παρατρεχαμενους, χορηγους, κλπ αν βγαλουμε και αλλα 3 χιλιαρικα μενει ενα καθαρο 60κ η 30κ ανα ομαδα. Δεν ειναι κακο μια χαρα, οκ τελικος ειναι. Μπροστα στο περσυνο χαος στο Κιεβο η Μαδριτη θα μοιαζει παραδεισος.

    Εδω ομως αρχιζουν τα ωραια και μπορουμε ανετα να συγκρινουμε για αλλη μια φορα το μπουρδελακι που λεγεται ΑΕΚ με τη Αρκαδη το Καραμουζα και το Δηματο με μια ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ:

    1. Προτεραιοτητα στη αγορα εισητηριου (οποιασδηποτε κατηγορια απο τα 16,613) εχουν ΜΟΝΟ οι κατοχοι διαρκειας. Οταν τελειωσουν με τους κατοχους διαρκειας, μετα εχουν τα απλα μελη και μετα οι φιλαθλοι. Στην ΑΕΚ εγω που ειχα τοτε στην 9 ειχα τα ιδια δικαιωματα με το Μπαμπη το σουγια της 34, και το Τακη το χασικλη που δεν ειχε καν διαρκειας και μπουκαρε δωρεαν οπου γουσταρε. Το μονο που επρεπε να κανω ειναι να παω να στηθω κανα τριωρο στο λιοπυρι του ΟΑΚΑ και ΑΜΑ ειμουν τυχερος και προλαβαινα το Μπαμπη και το Τακη να επαιρνα ενα ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. Φυσικα μη αριθμημενο για να παιξω και μια ρουλετιστα στο Βολο τι θα μου κατσει μεταξυ μαχαιρωματος, μπαφοντουμανιου και μπιχλας.

    2. ΟΛΑ (οταν λεμε ΟΛΑ εννοουμε ΟΛΑ) τα εισητηρια γινωνται μεσω αιτησης και ηλεκτρονικα ΜΟΝΟ στο Club. ΟΛΕΣ οι αγορες γινωνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικα. Εμεις καναμε τις δικες μας σημερα κανονικα και αναθεμα και αν δε μας ξερουν μονο απο τα στοιχεια μας στις καρτες.

    3. Το Club ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ να εγκρινει η οχι μια αιτηση ΠΡΙΝ πουλησει το εισητηριο. Υπαρχει συνεργασια με την αστυνομια για Μπαμπηδες και Τακηδες δηλαδη με λιστες για τυχον ταραξιες, μαυραγοριτες και διαφορα ανθη.

    4. Η λιστα εχει τα παρακατω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πεδια: Ονομα, επιθετο, ημερομηνια γεννησης, ΧΩΡΑ γεννησης (μη εχουμε εισαγωμενους ‘φιλους’), αριθμο διαβατηριου, κινητο, e-mail, πως θα ταξιδεψεις (αεροπλανο-τραινο-αλλο), ποτε φθανεις, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ (ελεγχεται ο τοπος διαμονης αν λες αληθεια) και τελος ποτε γυριζεις.

    Νομιζετε οτι τελειωσαμε? Οχι κυριοι, εδω εχετε να κανετε με Βρεττανους. Πως γινεται πιο δικαια η μοιρασια ακομη και στα διαρκειας? Ειναι απλο. Πηγες με τη παρακατω σειρα στο γηπεδο ολο αυτο το διαστημα η εισαι αλεξιπτωτιστης που εσκασες επειδη προκριθηκαμε στο τελικο?

    Η διανομη γινεται με βαση ποσα ματς παρακολουθησες ολη τη σαιζον 2018-2019 η σε δευτερη διαλογη αν εχεις επτα η παραπανω παρουσιες ολη τη σαιζον στο πρωταθλημα. Αυτοι ΟΛΟΙ εχουν εγγυημενο εισητηριο:

    Home games
    FC Barcelona (May 7, 2019), FC Porto (April 9, 2019), Bayern Munich (February 19, 2019), Napoli (December 11, 2018), Red Star Belgrade (October 24, 2018), Paris Saint-Germain (September 18, 2018)

    Away games
    FC Barcelona (May 1, 2019), FC Porto (April 17, 2019), Bayern Munich (March 13, 2019), Paris Saint-Germain (November 28, 2018), Red Star Belgrade (November 6, 2018), Napoli (October 3, 2018)

    Τελειωσαμε? ΝΟΜΙΖΕΤΕ: Θα γινει μια εξτρα κληρωση, για να ειμαστε δικαιοι, για αυτους που παρακολουθησαν τα παιχνιδια της Premier και ειναι εγγεγραμενοι στο ticketing system. Για να παρεις εισητηριο στο γηπεδο πρεπει να εχεις δωσει ΟΛΑ τα στοιχεια σου υποχρεωτικα.
    Η παραλαβη των εισητηριων γινεται μονο ταχυδρομικα με συστημενη επιστολη στο κατοχο για οποιον ειναι στο UK. Για οποιον δεν ειναι στο UK το club εχει στησει ειδικο γραφειο στη Μαδριτη που μπορει να παρει ΜΟΝΟ ο ιδιος τα εισητηρια του- ΔΕΝ δεχεται αντ’αυτου σε καμμια περιπτωση.

    Ετσι γινωνται κυριοι οι διανομες εισητηριων σε ποδοσφαιρικους αγωνες. H Liverpool (φανταζωμαι αναλογα και οι αλλοι) εχει ειδικο τμημα για τα allocations με δεκαδες ανθρωπους μεσα. Για να πας να δουλεψεις εκει θελει αναλογα πτυχιο πανεπιστημιου ΚΑΙ πιστοποιηση MS. 235 ανθρωποι δουλευουν στα Admin της ομαδας.

    Η ΑΕΚ εχει το ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ που βγαζει το Πασχα λαμπαδες, ο ανθρωπος νομιζει οτι εχει πιασει δουλεια στα JUMBO, και φιλος που ζητησε φορμα για το 5χρονο γιο του του απαντησαν οτι ΔΕΝ βγαζουν σε τετοια μεγεθη! Δηλαδη για να καταλαβω, εκει στη ΠΑΕ ΑΕΚ ποιος νομιζουν οτι θα βαλει φορμα ΑΕΚ? Ο 50αρης να παει στο γραφειο το πρωι η το πιτσιρικι στο σχολειο του η στο παιχνιδι του?

    Η ΑΕΚ εχει ΑΡΚΑΔΗ που δηλωσε οτι το ΟΑΚΑ ΔΕΝ ειναι εδρα μας. Εμεινα λιγο οταν το διαβασα. Ειχα την εντυπωση οτι η ομαδα απο το 2004 τουλαχιστον -15 χρονια δηλαδη- το ΟΑΚΑ δηλωνει ως εδρα και εκει δινει τα ματς της ολα. Πρωταθλημα-Κυπελλο-Ευρωπη. Εκει νομιζα οτι πηγαινα τοσα χρονια μαλλον λαθος θα εκανα. Στο μυαλο της Αρκαδη εδρα της ΑΕΚ ειναι η Ν.Φ που εχει γκρεμιστει η χτιζεται ακομη-pick one. Εδω δηλαδη δε εχουμε να κανουμε με πλα τουβλα, μιλαμε για τσιμεντολιθους.

    Τελος η ΑΕΚ ο ΖΠΑΟΥΓΚ ο GAY και ολοι οι αλλοι εχουν Βασιλειαδη σημερα, Κοντονη χθες. Που αποφασιζει οτι μια διοργανωση διεξαγεται 6 μηνες για να φτασει στο αποκορυφωμα της και να γινει μεταξυ πιστολαδων και λαθρεμπορων.Αλλα μονο 60 απο καθε μερια, μη το κανουμε Συρια το γηπεδο. Μεχρι πιστολια χειρος επιτρεπωνται και μεχρι τρεις (3) γεμιστηρες ανα χρηστη. Αυτοματα, καραμπινες sniper και πανω παρακαλουμε να τα αφησετε στη εισοδο. Φευγωντας θα σας επιστραφουν.

    Γιατι που να τρεχεις τωρα να κανεις ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ολα αυτα που κανουν τα κοριοδα οι ιδιωτες στην Αγγλια? Που να τρεχεις να εγγυηθεις ταξη και ασφαλεια σε ενα ποδοσφαιρικο ματς? Γινωνται αυτα τα πραγματα πρωτη φορα φασιστερα? Σε παρακαλω τωρα. Κλειστο εκει που να μπλεκουμε… Εχει και εκλογες τωρα και μας τρεχει 10 διμοιριες ΜΑΤ το ΖΑΒΟ οταν παει για κατουρημα. Γιατι θελει να νοιωθει μεν την αγαπη του λαου, αλλα καλυτερα η ζεστασια των ασπιδων και των χημικων. Στη χειροτερη κανει και τη καρδια του πετρα και παει να ξεκουραστει μονος και αβοηθητος σε κανα κοτερο. Τα πουρα υγρα, το χαβιαρι μαυρο, το κρασι παλιο. Κολοκατασταση..

    Διαβαζω σημερα οτι σε ανταλλαγμα του κοτερου (που εκ πειρας σας λεω οτι ειναι μια οδγονταρα εως κατοσταρα την εβδομαδα για 6-8 ατομα το κοστος- αναλογα τη χρηση) ο αδιαφθορος εστειλε προσωπικη επιστολη στη ΔΟΕ (Ολυμπιακη επιτροπη) για να κανουν δεκτη ως μελος την Παναγοπουλου, αυτη που ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ειπε να χωσει τα αναλογα φρακα ως δωρακι στο ΖΑΒΟ για μια εβδομαδα να …. ξεκουραστει.

    Κουραστηκε ο ΑΕΡΓΟΣ που δεν εχει ΕΝΑ ενσημο στη ζωη του.

    ΕΛ-ASS, ΕΛΛΑΣ, διαλεξτε οτι ονομα θελετε.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Νεο πενταετες συμβολαιο θα προταθει στο Jurgen με απολαβες £10million + bonuses. Bonus εδω σημαινει λεφτα οχι παρτε 30 ατομα 100 χιλιαρικα πριμ και μοιραστε τα. Το Bonus μπορει να φτασει και 50% και 60%.

    Η πληροφορια ειναι σημερινη και αποσκοπει στο να δυναμωσει τη θεση του!!! στο club (λες και τον κουναει κανενας) και να μπορεσει κατοπιν επιθυμιας του να στελεχωσει το νεο προπονητικο μας κεντρο που τελειωνει το 2020, ενα project που ειχε θεσει ως ΟΡΟ στο αρχικο του συμβολαιο που ληγει το 2023.
    Ο ιδιος ανθρωπος αναφερει οτι οπως ειναι τα πραγματα απο τη πρωτη μερα που ηρθε -πριν 3,5 χρονια- δε βλεπει κανενα λογο να μη γραψει με ανεση διψηφιο νουμερο παραμονης στο παγκο, 51 ετων ειναι αλλωστε.
    Επισης εγκριθηκε Budget 150εκκ για μεταγραφες. 83 εκκ θα εισπραξει το club με τη συμμετοχη του στο τελικο, + αλλα 10εκκ αν το κατακτησει.

    Στην ΑΕΚ αναλογα ο Μανωλης αν παρει το κυπελο κερδιζει ενα ΣΚ στην Αιγινα και ανανεωση συμβολαιου στο Κλωναριδη που δινει μαχη με τη Τριγλια και κινδυνευουμε να τον χασουμε.

    Γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ. Εμεις τσεπωνουμε τα λεφτα του CHL και μετα λεε οτι δε βρηκαμε!!!! ποδοσφαιρηστες (σπανιο ειδος στο πλανητη) , δεν ασχολουμαστε με παικτες προπονητες και αλλα τετοια στερεοτυπα μικρα πραγματα.

    Τι ειμαστε εμεις? Ποδοσφαιρικη ομαδα? Οχι βεβαια!

    Κατασκευαστικη εχουμε-γηπεδα και προπονητηρια φτιαχνουμε.

  30. Ο/Η DNAEK λέει:

    Εγώ θέλω να υποκλιθώ στον ή στους μάγκες που επέλεξαν αυτό το κομμάτι για ύμνο της Λίβερπουλ.
    Δεν υπάρχει άλλος ύμνος που να εκτοξεύει στην στρατόσφαιρα τον συναισθηματισμό των οπαδών όσο αυτή η κομματάρα.
    Όλη η μαγεία της ατμόσφαιρας του Άνφιλντ και στις χαρές και στις λύπες έχουν αφετηρία το YNWA.
    Πραγματικά τους ζηλεύω.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το κομμάτι το έβγαλε ως επιτυχία μια μπάντα απο το LIVERPOOL οι Gerry and the peacemakers το 1963.
    Μονο ενας θα μπορούσε να το κανει ύμνο της ομαδας μας με το που το άκουσε, αυτος που ο Klopp ονομάζει Guardian δηλαδή προστάτης του Club:

    Bill Shankly.

    ΥΓ η τελευταια επιθυμία του ηταν να αποτεφρωθεί και να σκορπιστούν οι στάχτες του στη μεγάλη περιοχή μπροςτα στο KOP πράγμα που εγινε.
    Ο άστικος μύθος λεει οτι υπαρχει μια αύρα στο συγκεκριμένο τέρμα.
    Αυτο που ειναι σίγουρο ειναι οτι η ομάδα οποτε εχει την επιλογή επιτίθεται στο β προς το KOP αν το εχεις παρατηρήσει. Ειναι ΜΟΝΙΜΗ απαίτηση απο ολους τους αρχηγούς της ομαδας κατι που οι περισσότεροι αντίπαλοι σεβωνται..

    Ειναι θεμα παράδοσης και τις τηρούμε ως British:

    https://m.youtube.com/watch?v=YhqiSO_UFxg

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα
    Που πιστευεις θα ενισχυθει η ομαδα;Νομιζω οτι χρειαζομαστε ενα σεντερ μπακ και ενα ακομη φορ καθως και ενα πιο δημιουργικο χαφ.Μην ξεχνας οτι υποφερουμε απο πολλους τραυματισμους σημανρικων παικτων.

  33. Ο/Η conpater λέει:

    Περασε η Αρσεναλ και πριν λιγο και η Τσελσυ (στα πεναλντυ).4 ομαδες της Αγγλιας στους 2 τελικους της Ευρωπης. Ωρα ειναι να βγει κι ο “υπουργος” των σπορ του νησιου και να μιλησει για ανοδο του αγγλικου ποδοσφαιρου !!! Πλακα κανουμε,κατι Βαλιρακηδες,Σφακιαναδηκες και Βασιλειαδηδες τους εχουμε κατ` αποκλειστικοτητα. Δεν θυμαμαι κατι τετοιο να εχει ξαναγινει. Βεβαια,το Τσελσυ-Αιντραχτ ,επρεπε να αδειασεις δυο κολλυρια για να το δεις. Δεν ειδα φετος αλλο πιο ατεχνο,νευρικο,ατσουμπαλο παιχνιδι.Απο την Τσελσυ δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο,μονο ο Αζαρ ξεχωρισε που εκοβε,μοιραζε παιχνιδι ,εκανε και 3-4 σουτ.Το τελευταιο παιχνιδι με τους μπλε συνοδευτηκε απο το τελευταιο και επιτυχημενο πεναλντυ. Αν μη τι αλλο ,θα χορτασουμε ατμοσφαιρα βρεττανικη στους τελικους . Μεσολαβει ο τελικος κυπελου ο δικος μας ,που για μια ακομα φορα τον ορισαν στο ΟΑΚΑ,χωρις κοσμο. Γιατι η βλακεια ειναι ανικητη παντου,αλλα το μεγαλο ποσοστο το κραταμε κι αυτο για παρτη μας. Αφου ρε ηλιθιοι θα ειναι αδειο το γηπεδο,γιατι δεν τον κανεις σε ενα επαρχιακο γηπεδο ,πιο μικρο και πιο ελεγχομενο απο την αστυνομια,τον στρατο,την εθνοφυλακη και δεν ξερω τι αλλο θα σκεφτειτε να κατεβασετε. 150 μπραβοι απο δω κι αλλοι τοσοι απο την αλλη,συν κατι διοικησεις κτλ,συνολο 500 ολοι κι ολοι,τραβα σε ενα νησι στις κυκλαδες που να χει γηπεδο με χορτο και τελειωνε.Τι τα θελετε τα μεγαλεια !
    Παμε στους σοβαρους και παλι,τερμα το διαλειμμα.
    Μια αγωνιστικη μενει ακομα ,κι ας ελπισουμε η Μπραιτον να συνεχισει την παραδοση των βρεττανικων απροβλεπτων.Τοσα και τοσα βλεπουμε στο αγγλικο πρωταθλημα,ενα ακομα δεν θα μας χαλασει.Αρκει να μην συμβει και κανα ευτραπελο στο Λιβερπουλ απο τους Λυκους ,γιατι οταν μιλαμε για Αγγλια ολα ειναι πιθανα…

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λεγαμε πριν 2 χρονια περιπου οτι οι Αγγλοι ερχωνται και οι αλλοι φευγουν. Καποιοι ειχαν σπευσει να ειρωνευτουν μαλιστα με ατακες τι μας λες εδω η Ρεαλ εχει παρει -2 τοτε, ο Μεσι, η Αθλετικο η Μπαγερν κλπ κλπ. Ειχαμε πει και τους λογους. Οι Ισπανοι (2 ειναι δεν υπαρχει Σιμεονε πυροτεχνημα ειναι ο τυπος ΑΠΑΤΕΩΝ του ποδοσφαιρυ σα το Μουρινιο) ως ομαδες γερνανε και οι επομενοι ειναι μεν καλοι αλλα δεν ειναι παικταραδες. Εφυγαν Πουγιολ, Ινιεστα, Τσαβι απο τη Μπαρστα και αυτοι που ηρθαν ΔΕΝ. Γελαει ο κοσμος με τους Λανγκλε και τους Αρτουρ τι συγκρινουμε τωρα? Αυτος ο Λανγλε ρουφηξε το ντορτι εκανε και ενα πεναλτυ στο Μανε στο1-0 που ο τουρκος το καταπιε μη γινει το 2-0 στο 12′, ο αλλος ο Αρτουρ Μελο μπηκε στο 75 και ειδε για 20 λεπτα τη πλατη του Hendo που η αληθεια ειναι ο αλητης ο Αγγλος ουτε φλας δεν εβγαζε οταν τον περναγε σα σταματημενο.

    Ο Μεσι ειναι απο αλλο πλανητη αλλα οπως και ο Σουαερεζ περπατανε για τα 33 πλεον. Τα ιδια και η Ρεαλ πριν λιγα χρονια εβλεπες επιθεση σε 10sec να ειχε κατεβει ολη η ομαδα και τωρα τα ζωα μου αργα. Εφτασες να παρακαλας λεει το Μαρσελο- αν ειναι δυνατον- ενα ΜΕΤΡΙΟ παικτη να μεινει. Δεν ειναι τυχαιο οτι Ρεαλ και Βραζιλια το 80% των γκολ που δεχωνται ειναι απο τη μερια του. ΟΣΟ και να το παιζεις ταχα μου, Ρομπερτο Καρλος γεννιεσαι δε γινεσαι.

    Ιταλοι δεν υπαρχουν εδω και χρονια- ειναι λυπηρο να βλεπεις τη Γιουβε να παιρνει το μπαρμπα-Ροναλντο στα 34 μπας και περασει την 8αδα.

    Οι Γερμανοι ακομη παιζουν με το Μιουυυυυλερ και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ο Λεβα ειναι το πιο καλο CF στο πλανητη επειδη σκοτωνει τα Αννοβερα και τις Φραιμπουργκ. ΟΚ οτι πειτε, αμπαλλοι εισασταν μια ζωη θα σας το χαλασουμε τωρα?

    Για τους Γαλλους δε μιλαμε καν: μαζευτηκαν με 2 ΔΙΣ 15 τυποι, δινουν τα ματς του ομιλου, αποκλειωνται, και ξαναγυρνανε στην ασφαλεια του Παρισιου να το παιζουν πρωτοι στο χωριο. Και εμενα ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ και ΟΤΙ εχει σχεση, αμα μου εσκαγαν 100αρες μυρια χωρις λογο μεχρι και το κοκορι θα φοραγα. Ακου εκει χωρα που εχει μια ΚΟΤΑ για σημα…

    ΔΕΝ μπορουν να ακολουθησουν το ρυθμο της Premier οι αλλες ομαδες. Το βλεπεις εκει στο 60-65’ παραδιδουν πνευμα ολοι. Το βλεπεις και σε παικτες που ερχωνται ως σουπερ στο νησι και τη πρωτη χρονια δε ξερουν που πατανε και που βρισκωνται. Εχουν πεσει και λεφτα σε παικτες, προπονητες, υποδομες και εχουμε ξεφυγει.

    Βλεπεις τις πεντε τελευταιες ομαδες Cardiff City, Huddersfield Town, Burnley FC, Brighton & Hove Albion, Watford FC και εχουν budget 750εκκ μεταξυ τους! Για να καταλαβετε για τι μιλαμε ΟΛΗ η Ελλαδα εχει κατω απο τα μισα 310εκκ.
    GAY-ΖΜΠΑΟΥΓΚ εχουν απο 64 και η ΑΕΚ 39 (λενε). H Cardiff που ειναι χειριστη ομαδα τελευταια εχει 96..

    Βλεπεις Klopp, Pep, Pochetino, Sari, Emeri βλεπεις το Πελεγκρινι στη West Ham. Που πας ρε Βαλενθια με το ποκοπικο στο παγκο? Τσιμπα επτα απο την Arsenal!!! αν ειναι δυνατον να σου βαζει 7 γκολ η Arsenal.

    Τι τα λετε Champions League και Europa League και κουραζεστε? Πειτε το μεσοβδομαδο Premier League να τελειωνει η ιστορια. Μην αλλαζετε και σηματα βαλτε εκει το Λιονταρι, να σταματησουμε να τρεχουμε και με τα αεροπλανα δεξια αριστερα χωρις λογο.

    Οι μονοι που λειπουν ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι οι του Manchester που παιζουν Tavli-League μεταξυ τους. Οι νεοπλουτοι που τα βρηκαν με τους κακομοιρηδες στο μεταξυ τους ΦΙΛΙΚΟ που πανηγυριζαν ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ στις εξεδρες τα ‘γκολ’ που εβαζαν μπας και παρουν το εκτο τους πρωταθλημα. With a little help from my friends που ελεγε και ο Cocker.

    Τα ιδια εγιναν και με τη West Ham του Πελεγκρινι, σκυλιασαν να παρουν το Χ με μας και οι αλλοι εκαναν εκδρομη, μονο τσαι και μπισκοτα δε τους εβγαλαν. Γιατι και εγω πηγα στο Ραφα προχθες αλλα με ισοφαρισε 2 φορες, νικησα με τα χιλια ζορια στο 86’ 3-2 και εχασα και το Σαλαχ με διασειση απο χτυπημα στο κεφαλι 3 μερες πριν τη Μπαρτσα. Τοσο φιλικο…

    @LFC

    Το ρόστερ γενικα ειναι μικρό με 15 παίκτες παιζουμε. Ξερω οτι εχει γινει κατ αρχήν συμφωνία για τον Memphis Depay προς 50εκκ με τη Λυων απο τα Χριστούγεννα. Ειναι παικταράς μη κοιτάς που τον έκαψε ο βλάκας ο Μουρίνιο ειναι χαζος ο ανθρωπος απλα τον εβαζε να παιζει CF! Δεν έχουν πει τίποτα περιμένουν να τελειώσει τις υποχρεώσεις η ομάδα οπως ειναι και το σωστό. Τωρα αν γινει στραβη οπως με το Φεκιρ στα ιατρικα περσυ δε ξερω, σου λεω τι ισχυει μεχρι σημερα.

    Με το Ντε Λιχτ το club και ειδικά ο Klopp δε θέλει να κανει δουλειές με το Ραιολα τον θεωρούν αναξιόπιστο και ανακατωσούρα. Σωστά πιστεύω. Το παικτη το θελουν αλλα δε θελουν παρεμβασεις ποσο θα παιζει που θα παιζει κλπ και δηλωσεις στυλ Πογκμπα στη Μαντσεστερ, εδω ειναι Liverpool οχι τσιρκο να κανει ο καθενας οτι γουσταρει. Επισης ζηταει και 14εκκ ευρω αμοιβη και αυτα ο Klopp ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ. Ξερεις τη σχεση Γερμανος-ταμειο πως ειναι. 7,5 εκκ εχει δωσει για ολη την αμυνα πλην VVD, θα δωσει 14 προμηθεια? R U serious?

    Θα φύγει ο Μορενο, πιθανόν ο Λαλανα, θα εξαρτηθει του Λοβρεν αναλογα.

    Έγιναν κρούσεις απο Ρεάλ για Μανε και σαλαχ. 120 και Ισκο και 150 ανάλογα, έπεσε πόρτα και απο οσο ειδα η Ρεαλ πλεον κοιταει αλλου.

    Ανανεώνει ενα χρόνο ο Milner. Ως παικτης, φροντιστης, κηπουρος, καθαριστρια και γενικα θα κανει τα παντα as usual.

    Παίζουν 2 παίκτες απο Γερμανία που δεν εχω μάθει τα ονόματα τους απλα ξερω οτι τους κοιτάνε. Ο ενας ειναι επιθετικός, είχε ακουστεί ο Βέρνερ καποια στιγμη τον οποιο εγω θεωρω ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

    Ο Ινσινιε ειναι παραμύθι, δε μπορει να παιξει Premier θα το κανουν μια χαψια το 1,63. Ασε που ο αλλος νομιζει οτι πουλαει τον Μανε και ζηταει 120εκκ για το κοντορεβυθουλη..

    Θελουμε ενα αριστερο μπακ Back up του Robbo.
    Του χρόνου θα έχουμε OX και λογικά ο Nαμπυ θα ειναι κανονικος χωρις τραυματισμους ελπιζω. Αυτο σημαίνει οτι μπορείς να τραβήξεις στόπερ Fabo η ακομη και δεύτερο CB οπως επαιξε με τη Bayern μεσα και δε ακουμπησε μπαλλα ο Λεβα τους.

    Απλα θέλουμε 3 παίκτες που να ειναι κοντα σε αξία-απόδοση με τους 11 ας πουμε οπως ειναι ο σακιρι και οχι ο Μορενο, για να τoυς βάζει στα εύκολα ματς η αλλαγές να ξεκουράζει κοσμο. Πλεον η ομαδα παιζει minimum 8αδα CHL αρα εχει πολλα δυσκολα ματς και πρεπει να κοιταμε και τουλαχιστον το ενα κυπελλο.

    ΥΓ Να σου πω τι θελω; Ricardo Domingos Barbosa Pereira απο το νησι, Η, Nahitan Michel Nández Acosta απο τη Bocca. Εικοσι εκκ εκαστος- για πλακα τους παιρνεις και τους 2 αμα θες. Παικταραδες τεχνίτες ειδικα ο Nández σκύλος. Τον προτιμω ως Ουρουγουανο που τους εχω συμπαθεια αλλα και καλυτερο παικτη, τον βάζεις μαζί με το Fabo μπροςτα απο τα CB και πας για το έβδομο CHL αν πουμε οτι λογικα το εκτο θα το εχουμε σε 20 μερες.

    ΥΓ2 Η στιγμη με τα fuck you του Hendo στο Μεσι. Γελαγε το γηπεδο με το κοντο που ηρθε στο Anfield να κανει το πολλα βαρυ- βρηκε και μερος αλλα και ανθρωπο..

    https://twitter.com/alissonramses_/status/1126615923706748929/video/1

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Ξεχασα τον Tanguy Ndombele (1,81/22 χρονων) Midfileder, 4 φορες διεθνης απο το τελος του 2018.
    Η ομαδα εχει συμφωνησει με το παικτη επισης απο τον Ιανουαριο. Η Λυων θελει 70εκκ. Το νουμερο δεν ειναι μεγαλο, αν ειναι αυτο που θελει ο Boss. ΑΝ το προχωρησει νομιζω οτι με 55-60 ειναι δικος μας.

  36. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εγω παντως μπερδευτηκα.Ρε φιλε εισαι ελληνας η βρετανος?Αν εισαι το δευτερο γιατι δεν γραφεις στα αγγλικα να σε καταλαβαινουμε περισσοτερο και να κουβεντιαζουμε πιο αληθινα?

  37. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Τι βλέπεις αύριο; θα το σηκώσουμε;

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Γιατί να μην το βλέπω; Με επαρχιακή ομάδα παίζουμε, χωρίς βάρος φανέλας, στο γήπεδο μας παίζουμε – άσχετα τι λέει η τίποτας που εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του πατέρα της -, τι έχω να φοβηθώ;

  39. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve,

    νομίζω ότι εκτός του θανάτου του πατέρα της, εκμεταλλεύτηκε και την ιδιαίτερη αδυναμία του Μπάγεβιτς.

    Όσο για τα υπόλοιπα, ζούμε το σήμερα, εποχή μετάλλαξης. Το είχα γράψει και στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα! Τον ΠΑΟΚ με νοοτροπία μεγάλης ομάδας απέναντι σε μία ομάδα με τριφύλλι και πράσινα.

    Προφανώς δεν έχουμε καταντήσει σαν τον ΠΑΟ, αλλά δυστυχώς βλέποντας τις χθεσινές δηλώσεις, μου έκανε μεγάλη εντύπωση η προφανώς μεγαλύτερη σιγουριά και ηρεμία των Λουτσέσκου-Πέλκα απέναντι στους Χιμένεθ-Σιμόες.

    Δεν χρειάζονται λαϊκισμοί του στυλ, θα δώσω τη ζωή μου κλπ. Παίξε απλά τη μπάλλα σου, παίξε καλύτερα, τρέξε περισσότερο, πήδα ψηλότερα και στο τέλος του αγώνα, αν τα έχεις κάνει αυτά και χάσεις, μπορείς να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

    Ο Μελισσανίδης όπως ΣΩΣΤΑ μου είπες, δεν μίλησε τελικά και είχες πει να το θεωρήσουμε θετικό. Νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Όσες φορές μίλησε έτσι και αλλιώς φέτος, δεν είχε αποτέλεσμα. Στο τέλος θα καταντούσε γραφικός και θα κινδύνευε να εκτεθεί περισσότερο.

    Έχεις γνωρίσει τον Κώστα Καίσαρη, τον πρώην (κατά διαστήματα) αποδυτηριάκια? Τον διάβαζα πάλι χθες στο site του μεγαλύτερου πρεζέμπορα της Ευρώπης και απορώ με το μένος του απέναντι στην ΑΕΚ. Από τότε που έγραφε στον Φίλαθλο, είχε κόμπεξ και κατάλοιπα και απορώ, γιατί απέναντι στην ΑΕΚ και όχι στον ΠΑΟ, ως Ολυμπιακός που είναι, κατά τη γνώμη μου.

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Κάποια φεγγάρια παλιά, είχαμε κάνει μπόλικη παρέα. Για μένα ήταν από τις καλύτερες πέννες και φυσικά ο κανονικός αποδυτηριάκιας στις δόξες του. Πάντως το μένος κανονίζεται με βάση τον εργασιακό χώρο. Πάντα το είχε αυτό και γι΄αυτό διέπρεψε στον Φίλαθλο, που δεν υπήρχε γραμμή.

  41. Ο/Η Κώστας λέει:

    @ steven Άσχετο, απλά “είστε στα πράγματα”… το είχα γράψει και σε άλλο σας post. Μου έστειλε ένας φίλος ένα άρθρο του κιοφτέ του ψιλόλιγνου, του Κεφτετζόγλου που έλεγε πως πρέπει να σωθεί ο ΠΑΣ ( η ομάς μου) και σε ένα άλλο πως διάλεξε το δρόμο του παραρτήματος του ΠΑΟΚ και έπαθε ό,τι του άξιζε..

    Έχω μπερδευτεί… φίλα προσκείμενοι στον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην ίδια σεζόν με δανεικό από ΟΣΦΠ? Τέλος πάντων. Έχω έναν άλλο πολύ καλό φίλο, μεγαλύτερο που βλέπει τον ΠΑΣ 45 χρόνια.. Έχει μία υποψία περί Μάνου πως μόνο για καλό δεν ήρθε, αλλά τώρα ψάξε βρες..

    Όποια πληροφορία έχετε καλοδεχούμενη. Το κύπελλο σήμερα ας το χάσει ο χειρότερος.. Κάτι μου λέει πως πάλι ο ΠΑΟΚ θα είναι, αλλά καλή τύχη στην ομάδα σας.

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σε συναγερμό η Αστυνομία για τον τελικό

    Χωρίς εντάσεις ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η οργανωτική σύσκεψη του τελικού, στην οποία συμμετείχαν οι δυο ομάδες και όλοι οι εμπλεκόμενοι διοργανωτές του αγώνα. Αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι πως η Αστυνομία είναι σε συναγερμό για το βραδινό παιχνίδι, γι’ αυτό και όσοι φέρουν προσκλήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις ταυτότητές τους καθώς θα υπάρξουν τρεις έλεγχοι ταυτοπροσωπίας μέχρι την είσοδο του ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό και καλό θα είναι και προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις να μην πάει κανείς στο γήπεδο την τελευταία στιγμή.

    Συναγερμο για 840 ονομαστικές προσκλήσεις!

    Επισης θα γινουν 3 ελεγχοι ταυτοπροσωπειας. Γιατι αμα περασεις το πρωτο η το δευτερο μπορει να αλλαξεις προσωπο η ταυτοτητα μεσα σε 30-40 μετρα.

    Τελος μη πατε τελευταια στιγμη γιατι- λογω συναγερμου- μπορει να μη προλαβετε να μπειτε εκγαιρως. Που να προλαβει η ELL-ASS να κανει ελεγχο σε τοσο κοσμο- ασε που θα ειναι και σε κατασταση συναγερμου..

    ΥΓ Πραγματικα πιστευεις θα ξανα-ανοιξω διαλογο μαζι σου ρε συ και καλα ‘ανωνυμε’?

    Αφου ζοριζεσαι μη διαβαζεις, ποσες φορες να το πουμε δηλαδη ΜΠΑΣ και το καταλαβεις?

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κώστας : Φίλε μου δεν έχω κάτι παραπάνω, όμως ο υποβιβασμός δεν λέει τίποτα. Πάντως έχεις απαντήσει σε πολλά μόνος σου.

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Στην σύσκεψη επίσης απαγορεύθηκαν οι πτώσεις με αλεξίπτωτο. Μιλάω σοβαρά.

  45. Ο/Η Κώστας λέει:

    @ the snitch Ώρα επαναληπτικού στο Anfield. Με παίρνουν τελέφωνο οι γνωστοί μου να δούμε τον αγώνα στο γνωστό καφενείο. Τους απαντάω σα μαλάκας, “τι να δω μετά το 3-0; Άντε 1 μετά από ηρωική προσπάθεια, άλλωστε ξεκινά και σε κανα μήνα η εξεταστική”. Ρίχτηκα λοιπόν στην “Κοινωνική Ψυχολογία Ι και ΙΙ” Κοιτάω μετά το τελικό σκορ και λέω, μπα θα ζαλίστηκα από το διάβασμα… Μετά αφού το συνειδητοποίησα, είδα και τις κλήσεις στο κινητό, το είχα στο αθόρυβο, και λέω κοίτα ρε πούστη μου τι ματς έχασα…

    Καλά την Tottenham την έχει καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0, αλλά τελικός είναι οπότε ας μη χαιρόμαστε τόσο πρόωρα. Στα άλλα αφού με το που φέυγεις μετά από δύο αιώνες και η ομάδα σου, η πρώην δηλαδή, πηγαίνει σε έναν ευρωπαικό τελικό, πρέπει να σε λένε Αρσενιο Βεγκερ και να θες να σε καταπιεί ο Τάμεσης.

  46. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie: Ελα καλα.. Κλαιω που το διαβασα παντως πολυ καλο.

    @ Κωστας: Ευρωπαικο ματς στο Anfield δε το αφηνεις οτι και να ναι. Εχω δει δεκαδες αυτο τη Τριτη σαν ατομοσφαιρα-φασαρια-ενταση δε υπαρχει πουθενα, δε το εχω ξαναζησει και το ακουσα απο ολους εκει μεσα αυτο. Εκει στο 80’ ξεκιναει απο ολο το γηπεδο ενα ALLEZ-ALLEZ με τα κασκολ να γυρνανε μεχρι τη ληξη, οι Ισπανοι τα ειχαν κανει κανονικα πανω τους, καπου παιζει μια φωτο του Μεσι εν ωρα αγωνα λιγο πριν τη ληξη να κοιταει το KOP σα χανος.

    Ο Klopp που δε βαζει γλωσσα μεσα σε ολο το ματς 10 λεπτα στο τελος εχει σταυρωσει τα χερια και μονο κοιταει.

    Ενα θα σου πω: Ο Gerrard στο 4-0 εφυγε απο το γηπεδο πηγε σπιτι του! Μας το ειπαν μετα, εφυγε δεν αντεχε λεει αλλο. Ποιος ο Gerrard που ξερει καθε ποντο στο γρασιδι ξεχωριστα.