H ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ

Μακάρι να μην ήταν αυτή, λέω εγώ. Μακάρι νάχαμε κι άλλες μέρες για να παίξουμε και να γνωριστούμε. Διότι τα ρηχά νερά είναι ωραία για ποδοβόλεϋ. Άμα σε αυτά τσαλαβουτάς όταν παίζεις μπάλα, καλύτερα να στείλεις μερικούς σε ποδόσφαιρο σάλας. Ας πούμε τον Κλωναρίδη, που πρέπει να έχει πολύ ισχυρό βίσμα για να παίζει στην ΑΕΚ γενικώς. Ακόμα κι όταν η ομάδα ήταν σε κατώτερη κατηγορία.

Αλλά τα πράματα είχαν αρχίσει από το πρωί όταν ο αγαπητός Κώστας εδήλωσε απόλυτα σίγουρος για το βασικό κεντρικό δίδυμο που έχει διαλέξει ο Καρντόσο. Βράνιες και Τσιγκρίνσκι. Μούφυγε ο καφές από τα χέρια. Είναι δυνατόν κάποιος να ξεστομίζει τέτοιες βλακείες; Ο ένας είναι ευάλωτος σε κάρτες κι ο άλλος είναι κουτσός. Και δεν πήγα πολύ μακριά. Μόλις σήμερα, σε φιλικό παιχνίδι – με την έννοια οτι δεν υπάρχει πρόθεση – αναγκαστική αλλαγή. Έλεος πια και πάρτε έναν κανονικό στόπερ.

Τουλάχιστον ακούσαμε και κάτι θετικό. Το στοίχημα είναι λέει, με αυτό τον τρόπο ανάπτυξης, να μην έχουμε θέμα πίσω. Είδατε κάτι τέτοιο; Εγώ αυτό που είδα σταθερά στο πρώτο ημιχρόνιο, είναι άνευ λόγου τα πλάγια μπακ να φεύγουν σφαίρα μπροστά, όλο το μισό γήπεδο να είναι άδειο, και πλέον ό,τι μπορούσε να σωθεί, ήταν από τα σέντερ μπακ και τον τερματοφύλακα. Μιλάω για κανονική αντεπίθεση των αντιπάλων, και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα μπορούσε να γίνει όταν ένα πλάγιο μπακ έχανε την μπάλα, κι όλος ο διάδρομος θα ήταν άδειος.

Τεράστιο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και συνοχή της ομάδας. Η στατιστική λέει λίγα. Δέστε την. Εμένα δεν με ενδιαφέρει, διότι πιο πολύ βλέπω κι όλες τις μαλακίες που γινόντουσαν που δεν κατέληξαν σε τελική. Επίσης πιο πολύ με νοιάζει, οτι στο ποδόσφαιρο κατοχής που θέλει να παίξει η ομάδα, είχε σήμερα κορυφαίους τον Βράνιες και τον Μπάρκα. Σε μια άδεια άμυνα, σε μια πολυ μαλθακή ομάδα και σε ένα επόμενο τραγικό.

Στην ανάπτυξη αν πούμε οτι αυτό ενδιαφέρει, είχαμε κορυφαίο τον Μάνταλο, τον Ζεράλδες πλήρως λιγόψυχο, τα εξτρέμ να έχουν βαπτισθεί παίκτες του άξονα αφού τον ρόλο τους τον παίρνουν τα ακραία μπακ, και φυσικά είχαμε και τον εκνευρισμό του ίδιου του Καρντόσο. Αβίαστα λάθη, κανένα passing game, καμία σωστή τελική πάσα. Επομένως κανένα γκολ, κι όποια σπουδαία απειλή υπήρξε, ήταν αποτέλεσμα καθαρής έμπνευσης κάποιου μεσοεπιθετικού. Πράγματι ο Σιμάο την μπάλα την ξέρει.

Δεν ξέρω πόσο την ξέρει ο προπονητής. Πόση φυσική κατάσταση πρέπει να έχουν τα πλάγια μπακ; Η εκμετάλλευση του κενού χώρου, πώς μπορεί να γίνει όταν όλοι συνωστίζονται σε δέκα τετραγωνικά, και μάλιστα είναι με την δική μας πρωτοβουλία, ο ένας να τρακάρει με τον άλλον; Εγώ δεν έβλεπα ούτε τα στοιχειώδη για άνοιγμα του παιχνιδιού, για πλάτος στην επίθεση, και για κάποιον αυτοματισμό. Σε ένα παιχνίδι σούπα, που ό,τι καλύτερο έδωσε ήταν από τα πάμπολλα λάθη εκατέρωθεν.

Ποδόσφαιρο κατοχής λοιπόν σε αυτό το 4-2-3-1, δεν είδαμε. Ο Ζεράλδες δεν μπορούσε και μάλλον δεν θα μπορέσει το παιδί. Είναι όπως τον είχα πριν μία εβδομάδα. Μισοπλέμονος. Πιο βαρύς παίκτης ο Σιμάο, σαφέστατα πιο χρήσιμος. Τον σκέφτηκα στην θέση του, με τον Κρίστισιτς από πίσω. Δεν θέλησα να τον φανταστώ με την σωματοδομή των παικτών των βασικών μας αντιπάλων εδώ στην Ελλάδα. Θα ήταν κανονική τσόντα και τον λυπάμαι διότι δεν ήρθε για τέτοιο ρόλο εδώ. Όπως την πάτησε η Τζούλια κάπως.

Δεν νομίζω οτι διορθώνονται πλέον τα πράματα. Εννοώ με αυτό το σύστημα. Αν αλλάξει αντιδιαμετρικά ο προπονητής, κάτι μπορεί να γίνει. Δεν είναι δύσκολο. Κρατάει τα μπακ στις λογικές θέσεις τους, κι ακροβολίζει τα εξτρέμ, με σκοπό να ψάχνουν τον βαρύτατο σέντερ φορ που έχουμε και τον Λιβάγια. Σαφέστατα αν η ομάδα θέλουμε να γίνει σκληρή, αυτοί οι δύο είναι βασικοί κι έξω μένουν οι Κλωναρίδης και Ζεράλδες. Είναι πολύ απλή η εξίσωση της ομάδας φέτος διότι έχουμε επιλογές. Αυτήν την στιγμή οι επιλογές χάνονται διότι ο προπονητής τους μπερδεύει με ένα σύστημα αλλόκοτο στην εφαρμογή του.

Φυσικά εύχομαι να κάνω λάθος και να διαψευστώ. Και δεν ακούω για μεγαλύτερο μπάτζετ της τουρκικής ομάδας, ούτε οτι είναι πιο έτοιμη, ούτε οτι ήθελε να κρύψει πράματα από τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλος ήταν της πλάκας, και φυσικά δεν υπάρχει στον χάρτη της ποδοσφαιρικής Τουρκίας. Ούτε και θα υπάρξει βέβαια. Όπως κι εμείς, έτσι και η Τουρκία, διαθέτει μπόλικους διάττοντες αστέρες, που κάνουν το μπαμ και μετά εξαφανίζονται. Εγώ πάντα κοιτάω το πώς παίζουμε, αμυντικά κι επιθετικά, και θέλω να πιστεύω οτι αναγνωρίζω ποιός παίκτης σε κάθε θέση, είναι ποιοτικά καλύτερος σε σχέση με τον αντίστοιχο του αντιπάλου. Οπότε δέχομαι την ήττα όταν ο άλλος έχει Μαραντόνα κι εγώ τον Σέσκουλα. Υπό αυτήν την έννοια, δεν είδα κάτι τρομερά ποιοτικό απέναντι που να δικαιολογεί το τελικό 0-0, αλλά είδα βέβαια οτι η ΑΕΚ με αυτό το σύστημα του Καρντόσο, και, κινδυνεύει πίσω, και, δεν μπορεί να σκοράρει. Φέτος έχει εξτρέμ, αλλά δεν έχει πλάγια πλέον. Και ο νοών νοείτω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to H ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ

  1. Ο/Η Akis λέει:

    O Σάντος κάποτε είχε πει πως δε μπορεί να έχεις στο πιάτο σαρδέλες και να λες ότι έχεις αστακό..Ε έτσι και η ΑΕΚ. Αρχίσαμε πάλι τις αμπελοφιλοσοφίες, για επιθετικό ποδόσφαιρο, για ανάπτυξη από πίσω, για κατοχή…Μάλιστα, με το Σιμόες να ξεκινάει από την άμυνα….Δηλαδή έλεος, πώς πιστεύει ο κόουτς ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..Ήταν τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο…Δεν ξέρω αν συμφωνείς Steven, αλλά μια ιδέα του τί παίζει η ομάδα θα παίρναμε, ένα καλό 25λεπτο έπρεπε να έχουμε(μετά θα είμασταν πιο χαλαροί επειδή είναι και καλά βαριά τα πόδια από την προετοιμασία)…Είδες κάτι, κατάλαβες τί παίζουν??Γραμμές με τεράστιες αποστάσεις, αργά και άτεχνα χαφ, πλάγια μπακ που έφευγαν μπροστά και δε γυρνούσαν, ενώ αυτός ο Παουλίνιο μια φορά συμπαίκτη με πάσα δε βρήκε…Ο Βέρντε ψιλοπλατέλας μου φάνηκε, αλλά ας του δώσουμε μια πίστωση χρόνου..Και είναι να απορείς…Αυτός ο τύπος, στην Πολωνία, τί ακριβώς δούλεψε στην ομάδα????

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Τι να σου πω τώρα; Τα γράφω επάνω. Προβλέπω πολύ δύσκολες καταστάσεις διότι πραγματικά δεν υπάρχει πλάνο. Κι αμφιβάλω αν έχει κάτι δουλευτεί για συνθήκες υποχρεωτικής πίεσης. Εκεί μιλάμε θα μας ξεκωλιάσουν.

  3. Ο/Η Akis λέει:

    H πλάκα είναι ότι γυρνάω σπίτι και διαβάζω στο ίντερνετ ότι ήμασταν καλοί, δουλεμένη ομάδα, που θα δέσει…Ρε δουλευόμαστε??Καποτε οι Αεκτζήδες ξέρανε μπάλα, τι διάολο, λωβοτομή μας κάνανε???Μιλάμε για ένα τσούρμο που δεν ήξερε τί έκανε..Από το Σιμόες περιμένουν να ξεκινάει το παιχνίδι από την άμυνα???Τον Τσιγκρίνσκι τον προορίζουν για βασικό, που κάνει τάκλιν και τραυματίζεται???Αυτός ο Παουλίνιο είναι καλύτερος του Μπακάκη???Ρε οι άνθρωποι ακροβολιζόντουσαν σε κάθε φάση που ξεκίναγε από την περιοχή μας στο ίδιο σημείο, σε τεράστια απόσταση μεταξύ των γραμμάων..Ομάδα με σοβαρό προπονητή, δυο τρεχαντήρια μπροστά και ένα καλό χαφ θα μας ξεσκίσει…Τί να πω, βοήθειά μας…

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Κανένας δεν κέρδισε ή έχασε τίτλο από τα φιλικά. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Έβαλε ας πούμε τον Λόπεζ, προφανώς για να τον τσεκάρει, δεν θα τον έβαζε σε επίσημο παιχνίδι αυτή την εποχή.

    Δεν θέλω να μπω στον πειρασμό να μιλήσω για παίκτες, θα περιμένω κάποιους επισήμους αγώνες, όποιος θέλει κράζει, άλλωστε για όσους θυμόμαστε, οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ έκραζαν τον Σαμπανατζοβις στα φιλικά, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

    Δεν είδα συνοχή, ομοιογένεια, δεν είδα να απειλούμε. Είδα μια προσπάθεια να εντάξουμε κάποια καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι, όχι επιτυχημένα. Είδα μια σφιγμένη ομάδα, σε αντίθεση με το περσινό φιλικό με τη Γαλατά.

    Δεν νομίζω ότι έτσι απλά έρχεται κάποιος που θέλει να περάσει μια φιλοσοφία και να γίνει σε δυο μήνες. Μπορεί να μη γίνει ποτέ και να μην δει παρέλαση μιας και εδώ δεν υπάρχει υπομονη και ανοχή, θα δούμε μια πιο πραγματική εικόνα την άλλη εβδομάδα.

    Στα υπόλοιπα, ο πρόεδρος κατέβηκε έξω στα επίσημα, εξαιρετικά ευδιάθετος για πρώτη φορά, απολάμβανε την παρέα των καλεσμένων. Αντίθετα, ο Λυμπεροπούλος με τον Παναγιωτάρα που ήταν 3 σειρές πάνω μου, έφυγαν τρέχοντας και ιδιαίτερα προβληματισμένοι θα έλεγα.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Φοβάμαι ότι πετύχαμε πάλι μοραις. Κρίμα! Πραγματικά κρίμα, γιατί φέτος έχουμε κάποιο ικανοποιητικο ροστερ.

    @steven
    Είχες πει ότι πάμε για την παρέλαση. Πιστεύω ότι 15 Αυγούστου αργά το βραδάκι δε θα είναι ο καραφλας στον πάγκο. Το πρώτο παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη θα είναι τρομακτικά δύσκολο και όχι για καρδιακους.

    Στο λέω εγώ που είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο, παίκτης σιμαο δεν υπάρχει. Είναι παίκτης τα ζώα μου αργά. Σήμερα τα αντιπαλα χαφ τον φάγανε κανονικά. Όσο για τον παουλινιο ούτε για το λεβαδειακο.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ένα ένα. Αν αποκλειστεί, εννοείται οτι δεν θα συνεχίσει. Το παιχνίδι που αναφέρεις δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Το επόμενο θα είναι κόλαση. Νομίζω κάνεις λάθος για τον Σιμάο. Για τον Παουλίνιο, νομίζω οτι θα ήταν άνετα στον Λεβαδειακό.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Να τσεκάρει τον Λόπεζ, για ποιόν λόγο; Δεν έχει δει οτι ο Χούλτ είναι καλύτερος; Για τον Σάμπα, δεν θυμάμαι κάποιο ιδιαίτερο κράξιμο, αλλά δεν επιμένω. Όμως τον Σάμπα, και όσους τον έκραζαν, με ποιόν τον συγκρίνεις; Εν άλλοις, σε ποιόν δίνεις πίστωση χρόνου; Στα άλλα συμφωνούμε, εννοώ για την ομαδικότητα. Η φιλοσοφία, είναι σαν την αρχιτεκτονική, που είναι κόντρα στο μηχανιλίκι. Όποιος το παίζει φιλόσοσφος, δεν σημαίνει οτι κάτι ξέρει. Ας πούμε καθηγητή πολυτεχνείου στην στατική, δεν παίρνεις ποτέ για να φτειάξεις σπίτι. Ο πρόεδρος λογικά το έπαιζε κάπως αφού είχε τον Αυγενάκη δίπλα. Είναι personna non grata αυτήν την στιγμή για την κυβέρνηση, όπως ξέρεις. Κάθεται και κάνει την ταξιθέτρια. Καλά κάνει, αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα, οι off shore των υπουργών δεν θα δουλέψουν. Μετά ίσως έχουμε τύχη.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συνήθως η πρωτη εικόνα -αν μπορείς να καταλάβεις τι βλεπειςκαι δεν ειςαι κανας φαντασιοπληκτος τσοπανης- σου δειχνει αρκετά πράγματα. Οχι τοςο σε αποτελεσματικότητα οσο σε πρόθεση παιχνιδιού.
    Ειχα γράψει πριν ενα μηνα περιπου πτι ο καλόγερος ειναι καλός χρυσός και Άγιος αλλα δε μπορεί το παλικάρι. Χρειάζεται να εχεις μαντικές ικανότητες να δεις οτι μια παιζει δέκα κάθεται;
    Πριν καμμια βδομάδα ξανά έγραψα: αν θες να παιξεις αυτη τη μπαλλα πρέπει Α) να ειςαι προπονητής Β) να εχεις παίκτες να μπορούν να το κανουν. Αν κάποιος νομιζει οτι αυτα τα βλαμμένα ειναι επιπέδου ΤΑΑ-ROBBO στα μπακ η της Αγίας Τριάδας μπροςτα τοτε καλύτερα να δει cartoon, τις ίδιες γκάφες κανουν.

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Γιατι δεν εχει ποδοσφαιρική παιδεια, γιατι εχει αγύμναστους και τεμπέληδες παίκτες αλλα κυρίως γιατι εχει ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ παίκτες. Και ο βασιλακης ηταν ο καπετάν ρουχλας αλλα οταν σημαδευε απο 30 μέτρα έδειχνε ατο Κασιγιας ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ με το δάχτυλο που θα του το καρφώσει…τη μια πήγε δοκάρι την άλλη στο γ στο 3-3..

    Γιατι, εχει ενα προπονητή απο τα Lidl με βιογραφικό 2 χρόνων που αλλάζει ανα εξάμηνο εργοδότη. Που ηρθε στην Αεκ!!! (τεράστιο βήμα καριέρας) είδε το υλικό ποτ εχει και κατάλαβε οτι μπορεί να παίξει μοντελλο Premier με το Κλωναρίδη και το Παουλίνιο. Μιλάμε για ΜΑΛΑΚΑ με δίπλωμα.

    Αυτο που παει να παίξει ο τύπος ΔΕΝ μπορεί να γινει οπως ειναι η ομάδα. Οσο επιμένει σε αυτο το απλωθείτε να φαινόμαστε πολλοί θα γίνεται ρεζίλι με ΒΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΣ παίκτες με ρόστερ που παει να κανει πράγματα που κανει ο Κλοπ ατη Liverpool που εχει 11 σαΐτες: διάβαζα ενα στατιστικό για τον VVD στο ματς του Camp Nu έγραφε 33.6 χλμ ταχύτητα την ωρα που ο μέσι !!! πήγαινε με 31.2. Μιλάμε για το βουνό 1.94 στόπερ που θεωρείται το βαρύ και ´αργό´ κορμί. Ο Μπόλτ στις κούρσες του έγραφε 37.4 ταχύτητα… Και καθωμαστε τωρα και λέμε για το μπάρμπα Τσίγκι και τον Ιταλό πλατελα και πράσινα άλογα.

    Τα γράφω κανα μηνα τωρα: ΔΕΝ εχεις προπονητή και το ρόστερ ειναι της πλακας.
    Μπορεί οι ογλου να λένε οτι θέλουν για παικταράδες που τους ΕΔΙΩΞΕ Η ΝΟΡΙΤΣ και κάποιοι νομίζουν οτι πήραμε το Μανε, η για ομάδες που πανε σφαίρα αλλα δόξα το βούδα ματάκια έχουμε.

    ο μελ ποδοσφαιρικά ειναι μυρωδιάς. Παντα ηταν, δεν ειναι κατι νέο αυτο. 30 χρονια στο ποδόσφαιρο έτυχε μια φουρνιά εκει στο 1992 έδεσε και πήγε καλα, μέχρι καο αυτο το ατυλιαρι ο Μητροπουλος έπαιξε μπάλα.

    Φυςικα θα γελάει, αυτο ξέρει να κανει να το παιζει ολα καλα, να πεταει ατάκες η οταν τα σκατωνει να τρέχει να βγάζει δεκάρικους στα σπατα να κανει το μαντρόσκυλο.
    Ειναι ο τύπος που έλεγε τέτοιες μέρες πριν 3 χρονια οτι ο άρθρο ειναι παικταράς. Ειναι ο τύπος που έδιωξε το τεχνικό διευθυντή με γαμοσταυριδια και τωρα το ξανά έβαλε στη ίδια θεςη, μάλλον εντυπωσιάστηκε απο τη δουλεια του στο ζελα μαζί με το αλλο το μαλακα το μαρινο που κάνανε 2 δίπλα σε ολη τη σαιζόν.
    Ειμαι ο τύπος που εχει φέρει προπονητές στην αεκ το μοραις και το μαρινο Ουζουνίδη!

    Ο μελισανιδης ειναι που ΑΝΕΧΕΤΑΙ και δε ρωτάει καν πως γίνεται να χεις στο ρόστερ σου βασικούς ΠΑΙΚΤΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ και να λες οτι πας για οτι πας. Του δειχνει λογικό!

    Ο μελισανιδης ειναι που μας δηλώνει το μάνταλο ως το καλύτερο παίκτη της αεκ 4 χρονια τωρα, πρέπει να ειναι ο μοναδικός Έλληνας που βλέπει παίκτη το κουυτσαυλο.

    Κάποια στιγμη οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν εκει που πραγματικά ανήκουν ποδοσφαιρικά, φτανει πια το μπαλάκι στους ημέτερους.

    Η παρέλαση πέφτει αργά φέτος, με αυτα τα μυαλά θα ειναι τυχερός αν βγάλει Σεπτεμβρίο, με ΑΥΤΗ την εικόνα θα σπάσει το ρεκόρ του Κετσπάγια. Καλύτερα να μη περαςει σε κανα όμιλο γιατι βλέπω τσόντες χειρότερες απο περσυ. Αν η περσυνη δικαιολογία ηταν οι ομαδάρες-αντίπαλοι φέτος τι θε πεις; Οτι σε ξεβράκωσε η Παναχαϊκή της Εσθονιας;

    ΥΓ διακοπαρουμε αλλα εχει διαφορα όμορφα που έχουν γινει. Πχ με τον Ιβαν εχει πέσει το γέλιο της αρκούδας.. ο μπαγασας δε εχει πετύχει βαλσαμωμένο πουλί με μπαζουκας απο μισό μέτρο.
    Εχει και πολιτικά εχει καο British (λογω παρέας) και τι δεν εχει.

    ΥΓ ευχωμαι καλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ στους νοτιομακεδονες και αν ειναι δυνατόν να δούμε και κανα ωραιο σκορ. Έσπασε βεβαια ο Άγιαξ δεν ειναι η περσυνη ομάδα έφυγαν βασικότατοι παικτες αλλα ελπίζω να απόκλεισει τη ντροπή της Ελλάδας.

    ΥΓ δε κάναμε μεταγραφές λένε. Εγω επειδή βλέπω τα ματς -ολα τα ματς της ομαδας- θα πω 2 ονόματα οσο ειναι ΙΟΥΛΙΟΣ: Rhian Brewster 1.80/75 κιλα 19 χρόνων striker, Harry Wilson 1.73/70 κιλα 22 χρόνων midfield winger.

    Sent from my iPhone.

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Πρωτο φιλικο εντος εδρας και με κοσμο στην κερκιδα,προσπαθεις να δειξεις οτι καλυτερο μπορεις.Και για ψυχολογικους λογους ως προς τους παικτες,αλλα και να δει ο κοσμος το κατι διαφορετικο,το κατιτις καλυτερο απο οτι οπως αφησε την ομαδα. Δυστυχως ,για το μεν πρωτο μου ειναι παντελως αδιαφορο,οσο δε για τον κοσμο ,αν καποιος εφυγε εστω και με ψεγαδι αισιοδοξιας τοτε πρεπει να αλλαξει πολη προελευσης αυτου που καπνιζει….
    Οτι να`ναι,οπως να`ναι,κι αμα κατσει εκατσε. Καμια συνοχη,για αυτοματισμο δεν συζηταμε καν. Θα δωσω ομως ενα ελαφρυντικο στον προπονητη,γιατι πρεπει να δει παικτες και συνολο σε ενα δυνατο (!) φιλικο, και με κοσμο στην κερκιδα.
    Το αν θα περασει τα σχεδια ο κοουτς στους παικτες δεν το ξερω. Ειναι και θεμα μεταδοτικοτητας. Αλλα να υπαρχει σχεδιο,γιατι δεν ειδα κατι τετοιο. Ατομικη κριτικη δεν νομιζω πως πρεπει να κανουμε τωρα,Σιγουρα η ομαδα δεν θα ειναι αυτη που ειδαμε,υπαρχουν επιλογες σαφως περισσοτερες απο οτι περσι. Τοσο καιρο τι εκανε θα μου πει καποιος,και θα απαντησω πως εδω στην Ελλας,μετα τα δυο τρια πρωτα επισημα στρωνουν οι ομαδες.Υπομονη,και ολα θα πανε δεξια που λεμε και στο ακρωτηρι της Βαλκανικης…

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steve: Καλημέρα. Φυσικά και ήξερε ότι αυτή την περίοδο είναι καλύτερος ο Χουλτ, όπως επίσης ποτέ δεν έβαλε τον Λιβαγια δεξιά, γιατί χθες; Αν περάσουμε τον 1ο γύρο, δεν νομίζω ότι θα επιμείνουν να χτίζουν επίθεση με Μπάρκα-Σιμόες, θα δούμε.

    Πολύ ωραίο το παράδειγμα με τον μηχανικό, ήταν και είναι ο φόβος μου, από την συνέντευξη του Cardoso, μέχρι και τις χθεσινές του δηλώσεις. Μιλάει πάντα ποδοσφαιρικά, τα λέει ωραία, αλλά η ουσία είναι να τα ΧΤΙΣΕΙ ωραία και όχι να τα σχεδιάζει σε χαρτιά.

    Δεν γνωρίζω για την κατάσταση Μελισσανίδη-Νέας κυβέρνησης. Δηλαδή αυτή η κυβέρνηση έχει καμία ουσιαστική διαφορά από αυτή του Σαμάρα που του έδωσε τον ΟΠΑΠ + το κονδύλι της περιφέρειας;

    * Δεν θυμάμαι το πρώτο φιλικό με πολύ κόσμο που είδα τον Σάμπα, αλλά θυμάμαι Ότο το είδα από το πέταλο της 21. Ζαλίστηκα να ακούω γκρίνια και που είναι μέσα στο γήπεδο αυτός ο Σέρβος, ακόμα και περπατώντας έξω μέχρι το αυτοκίνητο.

    Μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς; Καθόλου πίστωση χρόνου; Οι Μαδριλένοι έπρεπε ήδη να έχουν πάρει το κεφάλι του Ζιντάν; Προφανώς αν η εικόνα είναι ίδια ή χειρότερη την ερχόμενη εβδομάδα, ο προβληματισμός θα μεγαλώσει και η κλεψύδρα θα αρχίσει να αδειάζει.

  11. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Αν μπορεί κάποιος να πει ότι η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος και έχει δει και τους αγώνες των υποτιθέμενων συνδιεκδικητών μας, ένας τύπος σχετικός με το ποδόσφαιρο αλλά αντικειμενικός εκτός Ελληνικής πραγματικότητας, θα συμφωνούσε πιστεύετε ή θα γελούσε;
    Κάπως έτσι αντέδρασε ένας τύπος που φιλοξενώ ξένος υπήκοος μετά τον χθεσινό αγώνα και σε σχετική κουβεντούλα που είχαμε
    Όταν ο τερματοφύλακας σου είναι από τους καλύτερους του αγώνα αυτό τα λέει όλα. Σε κάποιο σημείο του αγώνα είχαν κάνει οι Τούρκοι 15 τελικές και εμείς 4!
    …..και, το πιο ανησυχητικό για μένα είναι ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες θεώρησαν καλή την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας……

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ είδα μια συμπαθητική ομάδα με φιλότιμα τρεξίματα(;;;!!!) αλλά μέχρι εκεί. Πάλι στο κέντρο μπάλα δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε και να αλλάξουμε με ηρεμία μια πάσα. Τσαπατσουλιά, άποψη μου. Όλοι λένε ότι θέλουμε μπακ. Συγνώμη αλλά παίζουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στην πρέμιερ. Άρα και με ένα μπακ από το πανέρι αφού δεν θέλαμε(δεν ξέρω τον λόγο) τον Λαμπρόπουλο η δουλειά θα γίνει. Άποψη μου πάντα είναι ότι θες ένα ΧΑΦΑΡΟ με χαρακτήρα τελεία και παύλα, όλοι γύρο του και γύρο γύρο όλοι. Αυτός θα δώσει ρυθμό θα ηρεμίσει το παιχνίδι, τα εξτρέμ θα πάνε στις θέσεις τους και θα πάρουν σωστά την μπάλα για να κάνουν δουλεία τους κτλ, κτλ. Το παιχνίδι με τα πλάγια μπακ εμένα προσωπικά μου αρέσει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς 90 λεπτά να παίζεις με αυτό τον τρόπο συν το γεγονός ότι τα χαφ και τα εξτρεμ θα πρέπει να καλύπτουν συνέχεια τα κενά προς τα πίσω. Βασικά είναι νωρίς ακόμα, χαφ δεν πρόκειται να έρθει, ας δούμε και τα επίσημα και ο Θεός βοηθός χαχαχαχα.

    ΥΓ: Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω φέτος τι αποδυτήρια θα έχουμε.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn

    Θυμασαι ποσο ωραια τα ‘ελεγε’ ο Γουιλι? Που ειχε, θα θυμησω, κερδισει και το ‘θαυμασμο’ του Μελισανιδη για το ‘πλανο’ και τη ‘δουλεια’ του? Μιλαμε για ατελειωτο παραμυθι απο τον γνωστο Κωστα. Σημερα βεβαια δε ξερω αν μας λειπει μονο ο Πογμπα- οπως εγραφε αλλα καλοκαιρια- αλλα καμμια 5-6αρια παικτες μας λειπουν σιγουρα οπως ειδα αυτο το ΝΑΥΑΓΙΟ χθες. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΘΕΣ ενα CB, 2 κανονικα full back ενα 8αρι και 2 εξτρεμ ειδα εγω ο ασχετος χθες ΜΕΙΟΝ, αν θες να παιξεις αυτο που λες. Αλλιως μολις κατσει κανας σοβαρος αντιπαλος που θα σε βγαζει στο ξεφωτο στη κοντρα θα κλαψουν πορτογαλεζικες μανουλες με μαυρο δακρυ. Εκει να δεις αποβολες Βρανιες και πως τα νικαιωτικα γελακια του Αυγουστου γινωνται γαυγισματα στο Σπατο του Οκτωβριου..

    Δεν υπαρχει προπονητης Ζιζης.Για μενα δεν υπαρχει και παικτης Ζιζης αλλα αυτα ειναι γουστα. Παικτης στη Ρεαλ υπηρχε Ζεεντορφ και Μακελε, Η Ζιζη (ακου ζιζη..ζιζη λεει μια φιλη ενα κανισακι θυληκο που εχει) ειναι για τα φρου φρου οπως ηταν και σα παικτης. Γουστα που βγηκαν με απειρο γελιο οταν (ως highlight του ποδοσφαιρου) η ζιζη προτιμησε να ριξει κεφαλια σε τελικο Π.Κ να αποβληθει και να χασει η ‘χωρα’ του το κυπελλο για να το παιξει ‘αντρας’.

    Του εβρισε λεει ο αλλος την αδελφη και προσβληθηκε! Τι μας λες μωρη ΖΙΖΗ σοβαρα? Και εγω που νομιζα στα γηπεδα που τα puta madre, τα Buro, τα vaffanculo και τα fuck you με τα up yours πεφτουν με το τσουβαλι, ειμασταν στη Royal Opera House και κοκκινιζουμε απο ντροπη…

    Τωρα βεβαια και το ‘χωρα’ του παιζεται, μιας και ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ στην Αλγερια (αλγερινος ειναι) αλλα μολις επεσαν τα φραγκα μια χαρα εβαλε τη ΚΟΤΑ στο στηθος και πηγε να το παιξει μπουρζουας. Αναλογη περιπτωση- για να συγκρινουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ειναι ο George Weah. Ο Γιωργαρος ομως αυτα που ελεγε τα εννοουσε και πηγε και επαιξε για τη πατριδα του τη Λιβερια αντι να πουλαει παπατζιλικι στις ΚΟΤΕΣ.

    Ειναι γνωστη η απολυτη ΑΠΕΧΘΕΙΑ που νιωθω για τους Γαλλους, τη Γαλλια, τα Γαλλικα και οτι εχει να κανει με τη χωρα που εχει σημα ενα ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. Ως ΚΟΤΕΣ που ειναι και τους πανε οι Βρεττανοι ορθοπεταλια καμμια χιλιαρα χρονια. Μιλαμε για το γλεντι της ιστοριας επι αιωνες. Δεν ειναι τυχαιο το συνωνυμο της αποτυχιας με το Βατερλω..

    Οι προπονητες δειχνουν τη δουλεια τους στο χορτο με τη μπαλα που παιζουν ΟΛΗ τη σαιζον. Οχι να μας ΧΑΡΗΣΟΥΝ με το ΣΤΑΝΙΟ CHL για να προμοταρουν οι σπονσορες τη πραματεια τους να πουλανε ξυραφακια και σαμπουαν. Γελαγε ΟΛΗ η Ευρωπη με τα πεναλτυ στο 120 με τη Γιουβε, τις αποβολες με τη Μπαγερν και την ελληνορωμαικη του Ραμος στο Μο με εμας που του εβγαλε τον ωμο και ειναι παραπτωμα-αποβολη-παρανομη λαβη μεχρι και στο τζουντο! Λεγεται κλειδωμα χεριου αλλα στον …Ραμος που επρεπε να σηκωσει κουπα δε δωσαμε καν κιτρινη, στο πρωταθλημα εφαγε ΕΠΙΚΕΣ ξεφτιλες με – 17 απο το πρωτο τη ιδια χρονια!

    Γιατι τη πηραν πισω τη Ζιζη? Μα γιατι ειναι Ρεαλ! Εδω ειχαν παρει τον ΚΕΦΤΕ προπονητη- ως επιλογη να κονταρουν τη διαστημικη Μπαρτσα με ταμπουρισταν- στη Ζιζη θα κολλησουν? Εδω επι χρονια μας ελεγαν οτι καποιος Ροναλντο κοντραρει λεει καποιον Μεσι.

    Εδω μας λενε (και το πιστευουν) οτι εχουν 13 CHL. Αυτο βεβαια που ΔΕΝ μας λενε ειναι οτι τα πρωτα 5 ΔΕΝ ειναι καν ευρωπαικες διοργανωσεις αλλα ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ομαδων- ουτε καν πρωταθλητριων. Τουρνουα που συμμετειχαν ομαδες οπως η FC Saarbrücken (δε μας ξερει η μανα μας), η Gwardia Warsaw και η δανεζικη Aarhus. Οι Αγγλοι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ δε συμμετειχαν στη ΠΑΡΩΔΙΑ με απαγορευση της F.A μιας και ουτε πρωταθλητριες ομαδες ηταν, ουτε κανονικο τουρνουα ηταν. Μια σαχλαμαρα κομμενη και ραμμενη στα μετρα του Φρανκο για να δειχνει ‘επιτυχιες’ οπως ο παλαι ποτε αθλητισμος της ΕΣΣΔ με τις γυναικες να ειναι σαν τον αρκουδοφυφτο το Πολακη.

    Παμε λοιπον σε ποδοσφαιρικη αναλυση κανονικη:

    ΑΝ θες να παιξεις αυτο που βλεπεις στον υπνο σου (η στη TV χαζευωντας Klopp) θες 2 μπακ που να ειναι Κασαπηδες δεξια αριστερα. Τρεχω 90, σεντραρω, μαρκαρω στο κεντρο, κοβω στην αμυνα. ΑΝ βρεις 2 Κασαπηδες τοτε θες 2 αξιοπιστα γρηγορα CB και ενα σιφουνα στοπερ. Γιατι οταν τα μπακ ειναι ψηλα και βγει ο αλλος στη κοντρα πρεπει αυτοι που ειναι πισω να μπορουν να τρεξουν να καλυψουν. Ο Klopp το κανει με το Matip (που ειναι κακος ως τεχνικη αλλα γρηγορος) τον Gomez ΚΑΙ τον Fabinho υποστηριζωμενο απο τον Hendo.

    ΑΝ κανας κακομοιρης περασει απο αυτους περιμενει πισω ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ.. Αν περασει ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ειναι μετα ο Alisson Becker! Πικρα.. Οσες φορες πηγε σε πιο αργο σχημα με τη Λοβρενια τα ειδαμε τα χαιρια μας. Τραγωδια κανονικη μιας και ως αργος εσπαγε και το offside των αλλων.

    Στην ΑΕΚ ποιος θα το κανει αυτο? Ο Τσιγκρισκι? Η αμα μεινει ο ψυχακιας στο ξεφωτο με αντιπαλο δε θα αποβληθει για κλαδεμα?

    Μηπως -μηπως λεω- περασε απο το μυαλο της προπονηταρας οτι οταν τραβας 15-20 μετρα πιο πισω το Σιμοες τον επιβαρυνεις κατα 30-40 μετρα ΤΗ ΦΟΡΑ μπρος πισω δηλαδη του κοβεις ενα 40-50% φυσικη κατασταση που τον βαζεις να τρεχει 1-2 χλμ παραπανω και σου κλαταρει στο 55-60? Λεω εγω τωρα που ειμαι και ασχετος..

    Παμε πιο μπροστα. Αυτος ο Ζεραλδες μπορει να δειχνει κατι (μαλακιες δειχνει αλλα τεσπα) αλλα ειναι λιγος για ενα απλο λογο. Ειναι μισοπλεμονος και καλα το ειπε ο Stevie. Χανει ευκολα τη μπαλλα δε βγαζει τσαμπουκα. 62 κιλα παικτης ειναι για παιζει μηλα οχι ποδοσφαιρο. Θα το πετυχει κανα αμυντικο χαφ κανονικο γεματο και θα κανει 2 λεπτα να προγειωθει. Ο Σιμαο δειχνει να ξερει καλυτερα το τοπι αλλα πολυ βαρυς με ολιγη. Βαστα Τουρκο να γεμισω.

    Για το πλατελα της Ιταλιας αντε μη μιλησω ακομη. Αντε να τον δουμε ξανα. Οπως για τον παικτη που ΕΔΙΩΞΕ -ξαναλεω- η Νοριτς. Το γκολτζη που ματωνει τις σερβιετες αλλα μας γραφουν οτι βρηκαμε το νεο Αγκουερο ως γατονια με το Λυμπεροπουλο την ωρα που ολη η Αγγλια κοιμωταν.. ΟΚ οτι πειτε.

    Αντε εκει να πουμε οτι οι επιθετικοι/μπροστινοι σε αντιθεση με τους αμυντικους, θελουν δημιουργια θελουν βοηθεια, θελουν στρωτη ομαδα για να παιξουν. Παπαροδικαιολογιες δηλαδη, ο αμπαλο/Μπλανκο κατεβηκε απο το αεροπλανο (κυριολεκτικα) στις 4 το μεσημερι και στις 7 το απογευμα κολλαγε 2 με το καλημερα. Ο Σκοκο μπηκε μεσα και μοιραζε σακουλες στο πενταλεπτο. Αλλα αντε και να τους ξαναδουμε 3-4 φορες.

    Θα κλεισω με το νεο Γουιλι: Η αλλαζεις μυαλα, μαζευεις τις γραμμες κοντα και αποδεχεσαι το χαμηλο επιπεδο τεχνικης και αντοχης του ροστερ σου, Η ετοιμαζε βαλιτσες. Αλλη λυση ΔΕΝ εχεις. Οσο και να θες ο Κλωναριδης ΔΕΝ ητα,ν ΔΕΝ ειναι, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, Σαλλαχ. Το ιδιο ισχυει για ολους. Ξεκολλα με τις θεωριες και τις αναλυσεις επι χαρτου και προσγειωσου στη πραγματικοτητα.

    Αλλιως βλεπω κηδειοχαρτα με το τσουβαλι..ειδικα αμα μεινεις ρεστος απο εσοδα Ευρωπης. Κοροιδεψαμε το πλανητη περσυ, πηραμε +25, δε ειναι καθε μερα της Αγιας Ουεφα..

  14. Ο/Η nnektarios λέει:

    Snitch:

    Αν δεν κάνω λάθος, έχω μιλήσει και εδώ για το ΣΤΗΣΙΜΟ της ΟΥΕΦΑ για να το πάρει η ΡΕΑΛ. Ξέχασες να αναφέρεις και τα θέματα ντόπινγκ, που θάφτηκαν, ενώ μιλάμε για τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μπέρδευαν το αίμα, δεν έδινε ο Ρονάλντο κλπ.). ΡΕΑΛ, μέχρι το σημείο που ΤΣΑΚΙΣΑΝ τον ΣΑΛΑΧ, δεν υπήρχε στο γήπεδο! Ένα τσούρμο με ΛΕΥΚΑ που θύμιζαν πρωταγωνιστές του LEFTOVERS, παρά ποδοσφαιριστές.

    Πάμε στα δικά μας λοιπόν. Επειδή 5-6 παίκτες που σωστά αναφέρεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθουν, να επαναλάβω τη θέση μου για ένα ΣΤΟΠΕΡ και ένα ΧΑΦ. Ένα Γιόχανσον που να ξέρει λίγο περισσότερη μπάλα, αν είναι δυνατόν, αν και εδώ που τα λέμε, αν έλεγαν στο Σουηδικό ρομπότ, κάνε αυτό, θα το έκανε.

    Έχεις δίκιο για τον Σιμόες, εγώ πάντως σε αντίθεση με άλλους τον βλέπω πολύ καλύτερο φέτος και με διάθεση πραγματικά να μην γυρίζει την μπάλα πίσω ή να τη δίνει παράλληλα. Θα το μάθει στα 29-30? Όχι τέλεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστεί καλύτερος φέτος.

    Με την προϋπόθεση ότι ο Cardoso θα μπορέσει να αρχίσει να χτίζει ομάδα, ας κοιτάξει να το κάνει πιο ομαλά. Ας βρει ένα τρόπο να παρουσιάσει μία ομάδα με περισσότερη συνοχή και να παίρνει ρίσκα, σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι και κάτω από συνθήκες που να το ευνοούν. Αν κερδίζεις την Ξάνθη 3-0 στο 60′, κάνε το, δώσε σήμα από τον πάγκο να εφαρμόσουν το ΠΛΑΝΟ που δουλεύεις παράλληλα στις προπονήσεις. Κάπως έτσι, με κάποιο τρόπο, αυτός είναι ο προπονητής, ας τον βρει, αλλιώς ας πάει να γράφει κάθε μήνα στο Elite Soccer και να πάρει τη θέση του Μουρίνιο ως σχολιαστής.

    Δεν θα μιλήσω ακόμα για παίκτες αν και κάποτε ο Σαβέφσκι ήρθε από το χωριό, μπήκε στο γήπεδο και λέγαμε, Θεέ μου από ήρθε? Από την άλλη και ο Naby πέρυσι χρειάστηκε μήνες, όπως και ο Φερναντίνιο. Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω, περιμένουμε και χώνουμε αν χρειαστεί, εδώ είμαστε.

    Και τώρα που είπα χώνουμε, θα μπορούσε ο ΚΛΟΠ να πάρει 2-3 παίκτες για να δώσουν βοήθειες σε μία ξανά, απαιτητική χρονιά. Αριστερό μπακ, επιθετικό πίσω από τους 3 και ένα ΧΑΦ που να πατάει πιο εύκολα περιοχή, εκτός αν ο πιτσιρικάς βγει από φέτος και ο Οξ τα καταφέρει και επανέλθει. Ας εμπιστευθούμε όμως τον κύριο, που έφερε το CL και τους 97 πόντους, το δικαιούται.

  15. Ο/Η Akis λέει:

    @Snitch
    Πάνω κάτω ίδια συμπεράσματα έχουμε από το χθεσινό παιχνίδι. Να προσθέσω μόνο σε αυτά που λες για το Μελισσανίδη, πως όταν είχε μπει μπροστινός της ENIC, είχε φέρει προπονητή πρώτα το Μπλαχίν και μετά τον καθηγητή Τουμπάκοβιτς, που κουβάλησε εδώ μέχρι και το γαμπρό του να παίξει μπάλα και τον πληρώσαμε κι αυτόν χρυσό. Έχει μανία μάλλον ο Μελισσανίδης με τους δόκτορες, κι αυτός που έφερε τώρα διδάκτορας λένε ότι είναι…
    Βοήθειά μας φέτος πραγματικά….Αν συνεχίσει αυτό το πράγμα που έπαιξε χθες, θα γράψουμε ιστορικά σκορ…

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Δεν θα τα ζήσουμε. Η φύση φροντίζει γρήγορα για τα κενά της.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Λορδος Nelson ηταν Ναυαρχος (η σωστη σειρα ειναι Admiral Lord Nelson μιας και πρωτα μπαινει ο στρατιωτικος βαθμος και μετα του παλατιου σε αντιθεση με τους πολιτες που μπαινει πρωτα το παλατι και μετα ολα τα αλλα) διοικητης του Βρεττανικου στολου στους Ναπολεόντειους πόλεμους απο το 1803 ως 1815. Ειναι γνωστος για τη ναυμαχια του Trafalgar (εξ ου και η πλατεια στο κεντρο του Λονδινου με τη στήλη του Nelson), οπου αντιμετωπισε εχωντας 27 πλοια το συνδυασμο του Ισπανικου και Γαλλικου στολου που αριθμουσε 33 πλοια. Η ναυμαχια εληξε με νικητες του Αγγλους που βυθισαν 22 πλοια την ωρα που οι ιδιοι ειχαν ΜΗΔΕΝ (0) απωλειες!

    Γιατι ειναι διασημος? Γιατι οπως και ο Θεμιστοκλής επαιξε το παιχνιδι με τους δικους του ορους οπως τον συνεφερε και ΟΧΙ οπως θα ηθελε. Ειδε δηλαδη τι μπορουσε να κανει και οχι τι θα εκανε σε μια ιδεατη κατασταση. Ο Θεμιστοκλής εβαλε τους Περσες στο στενο και τους μαδαγε λιγους-λιγους αντι για ολους μαζι. 300 βυθισε ο αθεοφοβος!

    Ο Nelson αντι να παει στη κλασσικη –για την εποχη- παραληλη διαταξη οριζοντια, εκανε το περιφημιμο dual file καθετα, δηλαδη στηθηκε σε 2 κολωνες, αχρηστευωντας τα πλοια που ηταν εκτος των γραμμων του. Ετσι περνωντας ουσιαστικα αναμεσα σε 3 γραμμες, οχι μονο αχρηστεψε τα αλλα πλοια του εχθρου αλλα η μεσαια εκ των τριων του εχθρου ειχε και διπλο κανονιοβολισμο και απο τις 2 πλευρες.
    22-0 τους πηγε τους φρανσουαδες με τους Θπανιολους, και η συγκεκριμενη μαχη μαζι με τη ναυμαχια της Σαλαμινας εναντιον των Περσων και του Midway (USA-Japan) – με τη τελευταια να εχει και αεροπικη εμπλοκη- θεωρουνται οι 3 μεγαλες ναυμαχιες της ιστοριας.

    Ευχωμαι και ελπιζω σε αυτο που λεει ο Stevie. Ειμαι περιεργος να δω πως θα γινει βεβαια γιατι αξια και θαυμαστα τα εργα της φυσης αλλα CB δε παιζει ακομα!

    ΥΓ Εχουμε φιλη Ολλανδεζα στη παρεα χρονια τωρα. Η Famke με πειραζει για το ΖΜΠΑΟΥΓΚ-ΑΓΙΑΞ. Δεν εχει καταλαβει οτι ειμαι πιο πολυ με τους Ολλανδους απο αυτην.

    Προσεχως θα πουμε 2 κουβεντες για τις ‘επιτυχιες’ του Ιβαν που προχθες εκλεισε ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. Αφου εφαγε τη παντοφλα στο Mega (-21εκκ), και τρωει ΤΡΕΛΛΗ ΗΤΤΑ στο OPEN που ειναι μεσα κανα 40αρι πριν κλεισει χρονο.

    Mας εκοψε και τα 7,5εκκ τη χρονια για τριετες ( 22εκκ) ο …Κουλης απο τα χουβαρνταλικια του ΖΑΒΟΥ και μαλλον παμε στο open που θα μας βαζει μεσα αν σκεφτεις οτι καθε ματς θελει και 200χιλιαρικα κοστος παραγωγης. 200Χ15 ειναι αλλα 3εκκ η φαπα.

    Γατα ο Ρωσσος, η αλλιως οσο ετρεχε η κρατικη διαφημιση και μας χαριζαν εκκατομυρια σε προστιμα, σε κρατικη γη, σε λαθρεμπορια κλπ ηταν ο παρτα ολας. Τωρα να σε δουμε μεγαλε..

  18. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΝΤΡΗ ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗΣ. ΕΝΑ ΦΟΡ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΕΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΚΟΛ. ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ (ΑΝ ΠΑΡΕΙ). ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 1/2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ. (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΣΙΤΣ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΝΙΕΝ ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ. Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 1 ΜΕ 2 ΣΚΑΛΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. Ο ΠΙΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΕΝΩ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ) ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΟ ΑΒΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!

  19. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch

    Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την τοποθέτηση για τον Τσετσένο, αλλά τα credits στον Μελ…ο Κούλης έτοιμη βρήκε τη σφαγή.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΖΜΠΑΟΥΚΓ = -70εκκ που οι Νοτιομακεδονες ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι δε χρωστανε λεει και ο χουβαρντας ο Ρωσσος (που ηταν ζμπαουγκανος-ΟΡΚ απο μικρος και αυτος) τους τα … χαρησε. Η πλακα ειναι πως πριν ερθει ο …σωτηρας ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ χρωσταγε κατω απο 30εκκ. Αλλα τα διφραγκα-μπουγαδα στους Περπατωφ καποιος πρεπει να τα χρεωθει. Κατσε να δεις γελιο στους ισολογισμους. -70,881 εκκ εγραφε το 2015 και ξαφνικα εβγαλε και 6,9εκκ κερδη το 2016. Θαυμα Θαυμα!!!

    ΣΟΥΡΩΤΗ: -8.5εκκ ευρω

    ΠΗΓΑΣΟΣ: -3,85εκκ ευρω (Εθνος). Εκει το ΖΑΒΟ χαρησε και στο Μπομπολα 180εκκ χιονι σε δανεια πολεμωντας το..παλιο.

    ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: -21εκκ ευρω (Mega) για να καταληξει να ειναι μειοψηφικο πακετο. Σε μια νυχτα μεσα του πηρε την εταιρεια (κυριολεκτικα) ο Βαγγελας.

    OPEN TV: Δεν εχει βγαλει ακομη ισολογισμο, μαλλον απο το κλαμα που ριχνει ο CFO. Η αγορα μιλαει για minimum -40εκκ ευρω, αλλοι λενε για παραπανω- οτι εχει καβατζαρει τη 50αρα. Το …καλο /ποιοτικο προγραμμα κοστιζει.

    Στον ΟΛΘ ειναι –για τα ματια οπως ο δικος μας στον ΟΠΑΠ- με ενα 13,6%. Deutsche Invest Equity Partners εχει το 47% (Γερμανοι) και η CMA CGM μεσω της θυγατρικης Terminal Link (Γαλλοι) το 33%.
    Αυτο ειναι και το μονο που ουσιαστικα ‘καταφερε’ 10 χρονια στην Ελλαδα.

    Ξερεις που διεπρεψε? Οπου ειχε χαρισμενα, λαμογιες με το Τσιπρα και τσαμπα.

    Ακομη και στο λαθρεμποριο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ειναι, τρια καραβια του επιασαν και ηδη ξεκιναει μια ‘ξεχασμενη’ διωξη (απο το Λοβερδο) για το παπορο της Κρητης.

    Στη ΣΕΚΑΠ που του χαρησαν 38εκκ, στη Τουμπα που του χαρησαν 25 στρεμματα ΚΡΑΤΙΚΗΣ γης (την ωρα που στην ΑΕΚ εβγαλαν τη Παναγια 3,5 χρονια για 2,6 στρεμματα ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ), στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ που του χαρησαν 22εκκ. Στο ΤΣΑΜΠΕ μεγιστανας ειναι δηλαδη. Επισης τα πηγε πολυ καλα στο Μακεδονια Παλλας που του το εδωσαν 1,5εκκ/χρονο, οσα τζιραρει το μηνα δηλαδη. Οτι του εδωσαν για να στηριξει με τα μπουνια το ΖΑΒΟ πηγε μια χαρα.

    Τωρα ομως που αλλαξε το σκηνικο και δεν εχει πρωτη φορα φασιστερα, να κανει το λαγο του Παππα (δικα του λογια), να κανει ΤΟΥΜΠΕΚΑ μαζι με ολους τους νοτιομακεδονες για τις Πρεσπες για να τους αφηνουν να συμμετεχουν στο ‘πρωταθλημα’ μιας και η ποινη οπλοφοριας ειναι ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ. Τωρα που η πρεσβεια βαζει ως ορο τη ΠΛΗΡΗ αποχωρηση απο τον ΟΛΘ για να συνεχισει να υπαρχει με τα νεα κοζια, εχει πεσει ζορι.

    Οπως εχει πεσει ζορι σε ολα τα λουλουδια τυπου Μαρη, Βαξεβανη κλπ που βαρανε ομοβροντιες τα κανονια το ενα πισω απο το αλλο. Σκανε φεσια, σκανε μαγαζια, σκανε εξωδικα καθε μερα και δεν εχει κλεισει μηνας ακομη με τη ΝΔ απανω. Βλεπεις εκλεισε η κανουλα της κρατικης διαφημισης στους Liquid Media, στεγνωσαν και τα deal με τη stoiximan και γυρναμε σε μουσικα τα ραδιο ο ενας, κατεβαζουμε ρολα σε μια νυχτα ο αλλος, και μας κυνηγανε οι τυπογραφοι για κατι εκκατομυρια ο τριτος. Και που σαι ακομα..

    ΑΝ φυγει ο Ρωσσος τα ζμπαογκια-ορκ θα λενε Ζαγορακης και θα κλαινε, γιατι αυτη τη φορα ΔΕΝ εχει ουτε Βενιζελο ουτε Καραμανλη να τους στριψει. Που τους χαλαγε η ‘δεξια’ και δε τη ξεχνανε ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ αλλα δε μας ειπαν ποιος τους κραταγε με νομους και παραθυρα να μην εχουν τη τυχη του Ρουλη και του ΗΡΑ. Ο δεξιος Ορφανος μηπως? Ο δεξιος Ζαγορακης μηπως?

    Εχει απειρα να γραψω αλλα βαριεμαι εν μεσω διακοπων εν πλω.. Βρες ενα παλιο κειμενο μου στο search που λεγωταν: ΦΑΒΕΛΑ. Θα δεις μερικα.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μελισσανιδης αυτη η στιγμη που μιλάμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στη ΝΔ ουτε ζωγραφιστος. Ουτε Απ έξω δε πέρναει. Βλεπεις οι αγκαλίτσες με το φραπεδιαρη και οι αγάπες με τον Σαμάρα ΔΕΝ ξεχνιούνται. Οσο για τα credits επίσης δεν υπαρχουν…για πλακα τον έχουν δε το βλεπεις οτι ειναι τρίτος καο καταϊδρωμένος;
    Εκτος αν μασάς απο τη δικαιολογία του γηπέδου.

    Sent from my iPhone

  22. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Η πλακα ειναι που γραφουν οτι το χρημα ρεει αφθονο στην εποχη σαββιδη.Και χαιρονται και πανηγυριζουν τα ζωα.Ρε δανεικα ειναι αυτα.Ο αλλος οπως καθε ρωσοαναθρεμενος επιχειρηματιας θα τα πιστολιασει ενα βραδυ διχως οικτο.Αλλα ρε Δημητρη τι σοι αλλαγη ευαγγελιζεται ο Κυριακος αν και αυτος το πρωταθλημα το απονειμει με ΦΕΚ απο τον Σεπτεμβρη; Οι δε γαυροι εχουν ξεσαλωσει και μιλανε για πρωταθλημα για τα επομενα 5 χρονια,για μη ολοκληρωση του γηπεδου μας κλπ.Κλασσικη ελληνικη νοοτροπια “να πεθανει ο γαιδαρος του γειτονα”. Θελω να πω αυτο το διαφορετικο που χρειζομαστε,η ταξη που πρεπει να μπει σε αυτο το κρατος θα γινει παλι υπο το πρισμα των δικων μας παιδιων,των φιλα προσκειμενων επιχειρηματιων; Ετσι δεν παμε μπροστα απλα ανακυκλωνουμε προσωπα και καταστασεις.Ποια η διαφορα αν το ζαβο εδεινε τη κουπα στον παοκ και τωρα ο Κυριακος στον χοντρο;

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την τωρινή (μη) σχέση του Μελισσανίδη με τη ΝΔ, ούτε και με νοιάζει, αλλά η στρατηγική κίνηση με την ΕΡΤ, έκανε μεγάλη ζημιά στον μπροστινό των Αζέρων (σύμφωνα με μια πηγή).

    Μένει ο αποκλεισμός από το CL και βλέπουμε.

    Ήδη, οι καλοπληρωμένες πόρνες του SDNA, απειλούν και μεταφέρουν μηνύματα. Ο ίδιος τηρεί στάση αναμονής, ζυγίζει την κατάσταση και πιθανόν ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον Πρωθυπουργό.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios

    Πραγματικά πιστεύεις ότι ο Ιβάν ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον κουλη; γιατί να το κάνει αυτό; μήπως θέλεις να πεις το αντίθετο;

    Όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου ελέγχονται στο 100% από τους ποντιους, γιατί να ανησυχούν; για τον κουλη; ή μήπως ο γαυρος έχει καλύτερη ομάδα, αστεία πράγματα. Ξέχασα βέβαια και τον τοπογραφο από ΤΕΙ, αυγενας που έχει αναλάβει το ποδόσφαιρο, αστέρας…

    Ο μήνας του μέλιτος + τα μπάνια του Αυγούστου τελειώνουν για τον κουλη και το μόνο που κυρίως κατάφεραν μέχρι τώρα είναι να μας πουν ότι τα ταμεία είναι γεμάτα, γιατί άραγε;
    Από το Σεπτέμβριο ξεκινάει το μασάζ στη νέα κυβέρνηση, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει φανεί αν ο κουλης θα γίνει Κυριάκος ή αν θα παραμείνει κουλης. Πάντως τα μηνύματα από τη διεθνή οικονομία δεν είναι χαρμοσυνα.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC
    Το χρημα ερεε αφθονο και με το ΠΑΣΟΚ 30 χρονια και ειδαμε τι εγινε- ολοι μας.
    Εγω απλα γραφω οτι ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ πριν τον ‘σωτηρα’ χρωσταγε 28εκκ (αν θυμαμαι σωστα) και τωρα ειναι +70εκκ και ακομη εχει ο Αλλαχ μεχρι να φυγει.
    Τωρα το τι λενε τα ΟΡΚ λιγο με απασχολει- αλλωστε μιλαμε για ΖΠΑΟΓΚΙΑ που ειναι (ολοι τους μηδενος εξαιρουμενου) ιδιαιτερα χαμηλου νοητικου επιπεδου.
    Μιλαμε για τους ανθρωπους που πιστεουν 50 χρονια στο ‘κρατος των Αθηνων’, που οταν τους κραταγε ΠΑΡΑΝΟΜΑ εν ζωη επι χρονια με τους …Ακηδες με τους Βενιζελους με τους Ορφανους με τους Ζαγορακηδες ηταν καλο, που οταν τους χαριζει δημοσια γη ειναι καλο κλπ κλπ. Κακο ειναι μονο οτο ο Κουδας δηλωνε οτι ανυπομονει να παιξει στη μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας- προφανως γιατι τον… εκλεψαν. Οπως εκλεψαν το Γουναρη, το Ορφανο κλπ. Τα ΟΡΚ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι μεγαλη ομαδα και ασχολειται η Ελλαδα μαζι τους… Τωρα μεγαλη ομαδα με 3 πρωταθληματα σε 100 χρονια εγω δε ξερω καμμια αλλη, σε καμμια χωρα. Ουτε ξερω καμμια μεγαλη ομαδα που δεν εχει παιξει ΠΟΤΕ σε CHL.

    Μου θυμιζει μια συγκριση που καναμε πριν καμμια εβδομαδα καλος φιλος (και πρωην συναιτερος) που πληρωνει την ΑΕΚ εδω και κατι δεκαετιες, αλλα ειναι φολα ARSENAL (και μετοχος εκει). Που ελεγε, ελεγε, ελεγε και στο τελος του απανταω το εξης:
    ΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Η LIVERPOOL (12) αλλα τοσα πρωταθληματα εχει η AEK. Οποτε σταματα να με ζαλιζεις σε παρακαλω με τους Κριστισιτς. ΕΛΕΟΣ! Το τερμα μας κανει οσο η Αγ.Σοφια. Το CB μας κανει οσο ΟΛΟ το ροστερ, το προπονητικο το πουλμαν τα γραφεια και μενουν και ρεστα. Τα βαρια ετησια συμβολαια της ΑΕΚ (500χιλιαρικα) ειναι οσο το μηνιατικο του Σαλλαχ, του Φιρμινο του Μανε.

    Μονο 2 ομαδες ΔΕΝ εχουν τιμωρηθει για τις κλεψιες στην Ελλαδα: οι 2 γαυροι, βορρα και νοτου. ΟΛΟΙ οι αλλοι (ΑΕΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑ-ΟΦΗ) επεσαν κατηγοριες, ακομη και ο ζελας ειναι 3 χρονια σε μνημονιο και θα μεινει εκει τουλαχιστον αλλα τοσα.

    Μιλαμε για τους ανθρωπους που (ολοι τους μηδενος εξαιρουμενου) κανουν το Τσουκαλα να δειχνει κατοχος PhD Aeronautical Engineering.

    Το τι λεει ο καθενας- κοκκινος/κιτρινος/μαυρος κλπ ειναι δικο του θεμα. Και εμεις εχουμε ακουσει οτι παρλαπιπα μπορεις να φανταστεις. Εδω ο αλλος (που ειναι και μπαλλαδοφαστα τρομαρα του) πηρε το Μαρινο Ουζουνιδη!!!!! για να παει να παιξει Champions League, και μας ελεγε οτι ο ….Αρθρο ειναι παικταρας, τι ψαχνεις τωρα? Οταν εγραφα τον ΙΟΥΝΙΟ οτι ο τυπος ειναι απιθανος σαχλαμαρας (σαχλαμαρινο τον λεω) εδω μεσα τα ‘γατονια’ μς ελεγαν για προπονητη δεκαετιας που θα κανει και πορεια κιολας με repeat! Ειναι να απορεις ποιος ειναι πιο νουμερο ο Δηματος που τα τσαμπουναει η αυτοι που τα χαφτουν και τα ξαναλενε?
    Εδω οι αλλοι φαντασιωνονται οτι κανουν κουμαντο οι Μελισανιδηδες και οι Ιβανηδες σε μια χωρα που το μονο που ακουμπανε οι συγκεκριμενοι ειναι το λαθρεμποριο και αυτο ανεπιτυχως πολες φορες. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    Τωρα θα μου πεις εδω λεμε αρλουμπες σε βασικες γνωσεις ιστοριας-γεωγραφιας και γραφαμε οτι οι Ναζι ηττηθηκαν στο ΒΠΠ στην …. Σιβηρια!!! στο ποδοσφαιρο θα κολλησουμε?

    Εδω αλλοι και αλλοι μας γραφουν οτι καποιος Πορτογαλος που τον εδιωξε η ποδοσφαιρομανα Νοριτς θα σκισει τη γατα και θα βαλει 50 γκολ. Τον ειδα 20 λεπτα και το παιδι εχει ιδιαιτερη δυσκολια να κανει τα βασικα του ποδοσφαιρου (κοντρολ υποδοχης μπαλλας- τοποθετηση στο κουτι κλπ) αλλα δηλωνει λεει CF. Σα το Γιανναρα το Λεσκοτ που δηλωνε CB (και κορυφαιο κιολας τρομαρα του).

    Ασε λοιπον τι λεει ο καθενας και κατσε να δουμε τι θα κανει και τι θα γινει. ΔΕΝ θα κρινω προκαταβολικα το Μητσοτακη απο κατι που δηλωνουν τριτοι. Οχι επειδη ειμαι κομματικα δεξιος (κανονικος δεξιος οχι σαν αυτους που ενφανιστηκαν στις 8 Ιουλιου αλλα επι χρονια μας τα ζαλιζαν με τον Αλι6 τον επαναστατη) αλλα επειδη εχω μαθει να κρινω εκ του αποτελεσματος και της προσπαθειας. Να εισαι σιγουρος οτι αν δω φαουλ δε καταλαβαινω ουτε απο δεξια, ουτε απο ΑΕΚ , ουτε απο τιποτα. Οπως τα χωνω στο μεγιστανα της πορδης θα τα χωσω και στο Κυριακο. Οπως εχω πει 100 μπραβο στο Μελ για αλλα θεματα (παραγκα-ΕΠΣ-διατητες-γηπεδο-project AEK ως συνολο-συμμαζεμα ταμειου), οταν κανει κατι σωστο θα το πω.

    ΥΓ Η μη ολοκληρωση του γηπεδου ειναι ονειρα καλοκαιρινης νυχτας – μεγαλυτερο απο τη γνωστη κωμωδια του William Shakespeare . Τετοια ονειρα βλεπουν τα ζαβα τυπου Καισαρη (μπαμπα και γιου Καισαρη) που ειναι στο payroll της ΠΑΕ ΟΣΦΠ επι δεκαετιες και για ενα εικοσαρικο σου αποδομουν οτι θες. Εχει γραψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ο Καισαρης : η κορυφαια ειναι οτι η ΑΕΚ οχι απλα δεν θα κανει γηπεδο αλλα δε θα βγαλει καν αδεια. Αυτο το υποστηριζε- με θερμη κιολας επι +τριετια- μιας και ειχε ‘πληροφορηση’ του τα ελεγε ο Καραπαπας και ο μπαρμπα –Σαββας οταν πηγαινε να εισπραξει το μηνιατικο στην Αλεξανδρας.
    Μην ασχολησαι με γραφικους. Το project καθυστερει (με τα σημερινα δεδομενα) 8-12 μηνες λογω υπογειοποιησης που αν δεν ολοκληρωθει ΔΕΝ θα δωθει το γηπεδο (που θα ειναι ετοιμο στην ωρα του) προς χρηση. Φταει ΚΑΙ Η ΑΕΚ γι αυτο αλλα δεν ηταν 100% στο χερι της να λεμε την αληθεια. Επρεπε ο Ανδριοπουλος που ειναι εξαιρετικος ως project manager, να πιεσει παραπανω. Shit happens, οκ συμβαινουν αυτα στις δουλειες.

    @nn

    Ο Μελ ηταν win-win εκει. Δεν εκανε τιποτε διαφορετικο απο οτι εκαναν ολοι οι αστεγοι. Συμβαση ΔΕΝ υπαρχει μια πορδη εκ στοματος ΖΑΒΟΥ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΨΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που εχει πεταξει ειναι. Εδω χθες διαβαζα οτι ειπε οτι δεν ειχε παρει μετακλητους! Αυτους τους χιλιαδες που μειωσε ο Κυριακος δε τους ειδε ποτε το ΖΑΒΟ. Τους Καρανικες δηλαδη- 140 ατομα ειχε στο γραφειο του ο….. Winston Churchill για να κουμανταρει τη Βρεττανικη Αυτοκρατορια.
    Ο τυπος απλα ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ εχει χαζεψει. Ηταν που ηταν ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ εχει πλακωθει και στη ντοπα και εχει ξεφυγει. Ο ….αχαστος που εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.

    Ο Μελ απλα ζητησε-χωρις καν να τον ρωτησουν μιας και ειναι στη NOVA- αυτα που ζητησαν ολοι (και ο Ζελας) ξερωντας καλα οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκκατομυριο να τα παρει κανες τους.
    Το νουμερο (68εκκ) για να δειχνεις Μανταλο-Πελκα και λοιπα σκουποξυλα ειναι οχι απλα εξωπραγματικο αλλα αντικειμενο ανεκδοτου. Ειναι σα να κανω εγω μια νεα εταιρεια και να αρχισω να μοιραζω μηνιατικα 50 χιλιαρικα στο προσωπικο.

    Ο Ζελας –αυτη τη στιγμη- εκανε τη πιο σωστη κινηση υπογραφωντας με τη Nova ενα ταληρο στη τριετια. Βαση δυναμικης του ειναι πολυ καλο deal. Ο Μελ ειναι ηδη στη Nova και απλα ‘τζογαρε’ με μηδεν κοστος.
    Αυτοι που τον ηπιαν ειναι οι μικροι κανονικα.

    Το παιχνιδι αυτη τη στιγμη το παιζουν οι σοβαροι παικτες και σε σοβαρα θεματα: Λατσης-Ελληνικο, Κοπελουζος-ΔΕΠΠΑ, Βαρδινογιαννης-Ενεργεια/Καυσιμο στο retail, Μυτιληναιος-Ενεργεια LPG.

    Ελληνικο-ΔΕΗ-ΕΛΠΕ-Διασυνδεση νησιων-Χρυσος-COSCO με το σταθμο για εντος Ελλαδας, ενεργειακο με τις συμπραξεις και μειωση χρηματικων απαιτησεων για εκτος. ΑΥΤΑ ΤΡΕΧΕΙ η κυβερνηση και καλα κανει.

    Ποιος τον γαμει το Μελισσανιδη με το γηπεδακι του και τον Ιβαν με τη ΖΜΠΑΟΥΓΚΑΡΑ και τη Σουρωτη? Τι ειναι ο Μελλισανιδης στην Ελληνικη Οικονομια? Παραγει κατι? Πουλαει κατι? Εχει καποια επιρροη σε οτιδηποτε μεσω π.χ ενος ΜΜΕ?
    OXI. Ενας παπαρας που πεταει ατακες ειναι σε ενα γηπεδο που πανε 5-10 χιλιαδες καμμενα. Κανει κατι αλλο?

    Αυτος που οχι μονο τον ηπιε αλλα το φυσαει και δε κρυωνει μαντεψε ποιος ειναι: Ο ΙΒΑΝ ο παρταολας…που αν παει οπως λενε το πραγμα (δε βγαινει οικονομικα αλλιως και να θελανε) θα παρει λιγοτερα απο οσα επαιρνε στη Nova.
    Γατα ο Ρωσσος οσο μοιραζουν κρατικο χρημα… Στα αλλα ζοριζεται λιγο.

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν μπορεί ο σνιτς τον Ζιντάν και τους Γάλλους που έχουν για θυρεό τον πετεινό αλλά μας σπάει τα μέζεα για την ομάδα με σήμα τον κορμοράνο του λιμανιου που είχε για αρχηγό το Τζέραλντ που μόλις κόντευε να αχνοφανει ο τίτλος πάταγε τις αόρατες μπανάνες από τα άγχη του.
    Χαλάρωνε λέμε αμπαλε που θα μιλήσεις για το Ζιντάν.μια από τους μεγαλύτερες αθλητικες περσόνες που πατήσανε γρασίδι.
    κατσε και ασχολησου με τους Ιτς χαμινγκ Χομ που κερδίσανε στα βατερλο και έχουν πρωθυπουργό μειοψηφίας τον καραγκιοζη με το μαλλί πλειμομπιλ.
    Αμπαλε .

  27. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ένας κακός γαύρος κατάφερε και κέρδισε μέσα στην Τουρκία την ίδια ομάδα που εμείς με τα χίλια ζόρια κάναμε τέσσερις τελικές…..
    Αυτό για μερικούς που έχουν αυταπάτες